Alter Ego
8 megosztás

Kínában jókedvükben is táncolnak a nők

Kínában, Liaoning tartományban az autópályán a forgalmi dugóban táncra perdült egy tucat nő. Az alábbi felvétel pont olyan spontán készült, amint ahogyan táncolni kezdtek a nők, aztán a felvételt valaki elküldte a helyi médiába, aztán szárnyára kapta a jókedvű hírt a NewsFlare és a LiveLeaks is, és azok nyomán végül az Origo is eljuttatta hozzánk Magyarországra. Úgy tűnik, világméretű tömegek szeretik látni, hogy boldogok a nők és jókedvükben-unalmukban táncolni vágynak. A nők szeretnek táncolni és mi szeretjük nézni őket. Szeretjük, ha boldogok.

De azért mintha valami zavar támadt volna itt a mátrixban. Hogy van az, hogy Kínában, ahol egyesek szerint oly nagy az emberi jogok deficitje, unalmukban-jókedvükben táncra penderülnek, de a szabad nyugati világban minduntalan boldogtalanok, lázadoznak, epét hánynak a nők? A nyugati nő táncolni is leginkább csak akkor akar már, ha egy leszbikus-feminista szörny, egy bizonyos Eve Ensler (A “Vagina monológok” szerzőnője) lázadozó táncra uszítja őt, mert bizony a “szegény elnyomott nőknek” valamit tenniük kellene már a férfiak ellenében. Lásd itt bővebben. – Hogy is van ez?

Forrás: A LiveLeaks és az Origo nyomán

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
8 megosztás


7
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
5 Hozzászólások szerzői
lapposguttahunbagiraReszet ElekSe - seNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

Rángatózások.

Se - se
Újságíró
Se - se

Úgy van ez, hogy a hatalom nem tesz boldoggá.
Az egészséges lelket a hatalom nem teszi boldoggá.

Pont itt olvashattam először hogy a hatalom az a választás lehetősége, s ha elég nagy dolgokban választhat az ember akkor hiba esetén elég nagy léptékű a csalódás is. És a helyes választás nem jár boldogsággal.. éppen csak jól mennek tőle a dolgok.

Na ezt nem tanítja senki a nőhatalomról.. mi is csak éppen képesek vagyunk észrevenni.

Reszet Elek
Újságíró

Nekem a híres, hírhedt Hétköznapi fasizmus c. doku ugrott be, ahol a vége felé összevetik a boldog és építő NDK-t a dekadens hanyatló NSZK-val.
https://ok.ru/video/541726018200

Naooo
Olvasó
Naooo
lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

hüjevagy

Naooo
Olvasó
Naooo

Nédd má az egyik a kép szélén pont lelövi az édibédi anyukát nagy sunyi módon hátulról fejbelövőt.

hunbagira
Újságíró

(Fél)OFF: Pisiszìnűeknél sem rózsás a helyzet, de legalább szarbőrű import nincs. Bár szerintem, ha kínában durvul a helyzet, ott az állampárt lépni fog keményen vagy jön a szokásos 100 évenkénti polgárháború.
https://www.origo.hu/gazdasag/20201005-japan-munkanelkuli-szellemgeneracio.html?utm_source=fb_origo&utm_medium=whatever&utm_campaign=gazdasag
Szarbőrű import helyett a munkaerő problémák megoldására:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1785444674927943&id=117529025052858