Alter Ego
8 megosztás

Kínában jókedvükben is táncolnak a nők

Kínában, Liaoning tartományban az autópályán a forgalmi dugóban táncra perdült egy tucat nő. Az alábbi felvétel pont olyan spontán készült, amint ahogyan táncolni kezdtek a nők, aztán a felvételt valaki elküldte a helyi médiába, aztán szárnyára kapta a jókedvű hírt a NewsFlare és a LiveLeaks is, és azok nyomán végül az Origo is eljuttatta hozzánk Magyarországra. Úgy tűnik, világméretű tömegek szeretik látni, hogy boldogok a nők és jókedvükben-unalmukban táncolni vágynak. A nők szeretnek táncolni és mi szeretjük nézni őket. Szeretjük, ha boldogok.

De azért mintha valami zavar támadt volna itt a mátrixban. Hogy van az, hogy Kínában, ahol egyesek szerint oly nagy az emberi jogok deficitje, unalmukban-jókedvükben táncra penderülnek, de a szabad nyugati világban minduntalan boldogtalanok, lázadoznak, epét hánynak a nők? A nyugati nő táncolni is leginkább csak akkor akar már, ha egy leszbikus-feminista szörny, egy bizonyos Eve Ensler (A “Vagina monológok” szerzőnője) lázadozó táncra uszítja őt, mert bizony a “szegény elnyomott nőknek” valamit tenniük kellene már a férfiak ellenében. Lásd itt bővebben. – Hogy is van ez?

Forrás: A LiveLeaks és az Origo nyomán

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
8 megosztás


7 thoughts on “Kínában jókedvükben is táncolnak a nők

Vélemény, hozzászólás?