Férfihang.hu
6 megosztás

Büntetőper – Egy nő intim videófelvételt kért barátjától, amelyet aztán szétküldött az interneten

A Szeghalmi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a nő ellen, aki rávette párját, hogy készítsen magáról videót, amelyen éppen maszturbál, majd a felvételt másoknak is elküldte.

A kép illusztráció

A nő 2019 őszétől együtt élt a férfival, majd februárban külföldre utazott. Ezt követően kérte szerelmétől, hogy készítsen és küldjön el egy videófelvételt magáról, ahogyan éppen önkielégítést végez. Bár a videót nyilvánvalóan nem nagyközönségnek szánta a férfi, de barátnője a szakítást követően két embernek is elküldte. A videó virálisan kezdett terjedni a férfi ismerősei között, aminek köszönhetően végül rengeteg ember láthatta. Mindezek következtében a maszturbáló férfit a munkahelyén felfüggesztették az állásából.

Bár egy ponton túl követhetetlen, hogy milyen úton, pontosan hány emberhez jutott el a felvétel, a nőn kívül még egy személy ellen vádat emeltek a videó terjesztésében való közreműködése miatt.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
6 megosztás


6
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
moontomgalHorvath Antontobbneju Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tobbneju
Olvasó
tobbneju

Hát ebből az ügyecskéből egy tanulság van csak: nem készítünk magunkról intim felvételeket és azt másnak sem hagyjuk. Legyen elég élőben megkapni a farkunkat bármilyen nőnek, nem kell arról felvételt készítenie senkinek.

Horvath Anton
Olvasó

Azért én ezt a munkahelyi felfüggesztést nem értem. Tele vannak a nemzetközi pornóoldalak magyar luvnyákkal, akkor azoknak is felmondanak a “civil” munkahelyeken sorba? Akkor kérném a webcamos szolgáltatást nyújtó diáklányok kirúgását is az egyetemekről ennyi erővel. Az embernek inkább kártérítés járna, mivel beleegyezése nélkül terjesztettek róla felvételeket és nem pénzért árulta azokat, a fentiekkel ellentétben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Jó eséllyel rendőr az illető , amíg nem bizonyosodik be , hogy ő valóban csak sértett , addig ez az eljárás. Rendőrcsajt kapásból kirúgták mert pornózott külföldön. Valószínűleg már visszahelyezték a melójába , persze ez attól még nagyon nem boldogítja a történtek miatt. Amúgy egy büntetett előéletű nőről van szó és megromlott a kapcsolat , már más kanja volt , bosszúból küldte szét …( mint általában az ilyen felvételeket szokás ugye manapság https://www.google.hu/search?q=bossz%C3%BA+szexvide%C3%B3&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=hu-hu&client=safari )

http://ugyeszseg.hu/szexualis-tartalmu-videokat-terjesztettek-vadat-emelt-ellenuk-az-ugyeszseg-a-bekes-megyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/

https://hu.euronews.com/2020/09/17/a-bosszuporno-elterjedese-a-koronavirus-jarvany-egyik-hozadeka

tobbneju
Olvasó
tobbneju

Nincs ugyan link a videóhoz, de állítólag ez a focista is hokizott egyet és ez kiment a netre. Úgy tűnik a focista nem akarta ezt, más tette ki. https://telex.hu/sport/2020/11/09/artyom-dzjuba-orosz-valogatott-csatar-videofelvetel-botrany-kizaras Nálunk pl. Szabó Tünde államtitkár lehet úgy, hogy mindenki láthatta a pináját a Playboyban, ráadásul a hölgy akarta is ezt. Hogy van ez a mi kultúránkban? Minek mi a következménye? http://www.titoktan.hu/_raktar/fidesz-SzaboTunde-PlayBoy.htm

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azóta is, ha látom/emlegetve van az “államtitkár”, mindig eszembe jutnak a pucér képei és bármit mond, másodlagos……

tomgal
Olvasó
tomgal

Sehol nem írják hogy más tette ki , itt vannak a linkek az ügyben . Egyébként volt már ilyen téren elmarasztalható viselkedése :

“Ám nem ez volt az első eset, hogy botrányba keveredett a támadó: négy hónappal ezelőtt, a Krasznodar elleni mérkőzés után iráni csapattársa, Sardar Azmoun mögé állt félmeztelenül, majd belemarkolt a hajába és szexuális aktust tettetett vele.“

Azért az is érdekes hogy arra a tv riporternőre nyomta , akivel korábban csalta a feleségét :)

Hát jó nagy hülye , ha ő tette ki ( tagadni nem tagadja sehol) .

Mondjuk nálam Tündike sem lehetne államtitkár Playboy előélettel…

https://www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/artyom-dzjuba-maszturbalas-video-focivalogatott-kirugas/whs4sk7.amp

https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2020/11/08/artyom-dzjuba-orosz-valogatott-zenit-onkielegites/