Alter Ego
43 megosztás

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egyenesen az alkotmányba foglalná a genderpropaganda tilalmát

Semjén Zsolt a Magyar Demokratának adott interjújában kifejtette azon nézetét, hogy az alaptörvénybe tételesen bele kellene foglalni a genderpropaganda tilalmát. Véleménye szerint ráadásul attól az „anyától”, aki kisgyermekét hormonmanipulációnak akarja alávetni illetve más neművé kívánná „átoperáltatni”, attól az államnak azonnal el kellene vennie a gyermeket, és meg kellene védenie. Semjén szerint ez csonkítás, és az ezt kivitelező „orvost” örökre eltiltaná a praktizálástól.

Bár hazánkban ezidáig nem sikerült jelentősebb teret nyernie a gender-feminizmusnak és az azzal összefonódva működő LMBTQ-lobbinak, azonban ezek Európa jelentős részén egyre súlyosabb mértékben éreztetik káros hatásukat. Az Origo nem régen egy cikkében tekintette át a kiskorúak nemváltásával, hormonkezelésével kapcsolatos eseteket Európában. Megdöbbentő a körkép.

Svédországban az elmúlt tíz év alatt, 1500 százalékkal nőt meg azoknak a kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat. Naponta legalább egy gyerek nemet vált Angliában, és gyakran 10 éves fiúkat operálnak át kislányokká. A brit Nemi Identitásfejlesztési Szolgálatnak (GIDS) 2010-ben 94 páciense volt, 2018-ra ez a szám már 2519-re nőtt.  Az intézmény legfiatalabb páciense egy 3 éves gyermek volt! A szakértők szerint az ottani orvosok nem vizsgálják meg kellőképpen, hogy mi áll a gyermekek nemi zavarának hátterében, hanem egyből megkezdik a kezelést, hogy a kiskorú minél hamarabb transzgender legyen.

Egy nemátalakító műtétet igénylő Német állampolgár a műtéti költségeinek megtérítését követelte  a Német Államtól, és ezügyben a strasbourgi Bírósághoz is fordult, amely a kérelmezőnek igazat adva megállapította, hogy amennyiben az egészségbiztosítás – akár állami, akár magánbiztosítóról van szó – általában kiterjed az egészségügyileg szükséges beavatkozásokra, akkor ki kell terjednie a nemátalakító beavatkozások finanszírozására is. Indoklásában a bíróság úgy vélte: „a transzszexualitást nemzetközileg széles körben olyan egészségügyi állapotnak tekintik, amelyre tekintettel kezelést biztosítanak állapotjavítás céljából”. Ez minden bizonnyal téves megközelítés az “állapotjavítás” tekintetében, mivel a legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy a nemátalakító műtétek nem hoznak javulást a nemi identitászavarral küzdő páciensek életében. A műtéti eljárások gyötrelmei, azok káros következményei, a változatlanul fennmaradó illetve újonnan fellépő pszichés zavarok az esetek jelentős részében csak tovább rontják mentális és fizikai egészségügyi állapotukat.   

Carl Heneghan, az Oxfordi Egyetem professzora leplezetlenül kritikus szavakkal illeti a kialakult gyakorlatokat:

Ezek a kezelések a kisgyerekekkel történő kísérletezéssel érnek fel, ami felháborító. Úgy állítanak fel diagnózist, hogy nincs mögötte semmilyen bizonyíték.

Magyarországon a Férfihang.hu által jelentős erőkkel végzett civil munkának is köszönhetően nem fenyeget az egészséges nemiséget destruáló genderfeminizmus váratlan előretörése, azonban Semjén Zsolt felvetései talán okkal kívánnak elébe menni egy jövőben esetlegesen komolyabban felmerülő társadalmi kockázatnak.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
43 megosztás


82
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
67 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
23 Hozzászólások szerzői
xcsakxSzergej55HunnX Ygpetersz Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tobbneju
Olvasó
tobbneju

A cikkből három tanulság van: 1., Lennie kell olyan orvosi beavatkozásnak amit tiltunk az orvosoknak, bár azt hülyék kérik tőlük és fizetnének is érte. 2., Még ha bizonyos dolgokat engedünk is az orvosoknak a hülyék kéréseinek engedve, azt semmiképpen nem szabad a közösből (egészségbiztosítási járulék) fizetni. 3., Miután bármi történhet, ezért ezt tényleg érdemes minél magasabb szintű jogszabályba (alaptörvény) foglalni, hogy valami agyament libsi államhatalom nehogy állami pénzen akarja aberráltak műtéteit fizetni.

common man
Olvasó
common man

Mind szép amit Zsolti bátyánk mond.Remélem a kötelezően beadatni kívánt ismeretlen(?) anyag ellen is fel fog lépni.

Kalman
Újságíró

Itt van a kutya elásva, ennek értelmében írtam a lentebbi hozzászólásomat is. Éppenhogy el kellene venni az államtól a döntés jogát, nem pedig újabb tiltásokat bevezetni. Ha az állam nem szólna bele, akkor nyugaton sem volna semmi probléma, csak a hülyék között, az meg mindegy.

Reszet Elek
Újságíró

Csakhogy ezekből a hülyékből lesznek a szomszédaid, a gyereked óvónénije, a sarki közértes stb. A te személyes elemi érdeked is, hogy a környezetedben levő embereknek ne menjen el az esze.

Balton
Olvasó
Balton

Pláne meg úgy ha a szomszédságodba, csak ilynek költöznek. Mer’ akkor meg már te leszel a hülye…

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Már megbocsáss, de egy transzgender pénztáros “néni” kezében a húszezresed hirtelen átváltozik régi 10 forintossá?
Ha egy nagykorú, cselekvőképes pasas megmakkan és a faszát levágatva pinát varrat magára, azért sírjon az ő anyukája! Bőven elég (sok) ha a TB nem ad hozzá egy kanyit se! (onnantól marad a jódógukba belegárgyult milliárdos rajkók játszótere)!

Kalman
Újságíró

Ez igaz, de akinek állami tiltás kell ahhoz, hogy ne vágja le a faszát a fiának, abból a tiltás már nem csinál úgysem normális embert. Akik elvesztek, azokat el kell engedni, nem szabad foglalkozni velük.

lapposgutta
Olvasó
lapposgutta

Mondom: nagykorú, cselekvőképes!
És az a zugsarlatán, aki mindezek HITELES igazolása nélkül vagdos, arra rohadjon rá a műa. lakat!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

A gyermek, akinek a “faszát levágatja” a szülő, még nem veszett el. Azért alkotunk államot, hogy az arra képteleneket megvédjük. A gyermek védelmet érdemel!

Kalman
Újságíró

Más porontyát megvédeni a saját dilinyós apjától amolyan fehér lovagos felesleges hősködés, nem? Miért kéne? Ha az apja dilinyós, akkor az anyja is dilinyós, de legalábbis nagyon rosszul döntött. Miért kellene ezeknek a szaporodásához asszisztálni akárkinek is?

Ez a hibás alapgondolat, hogy a gyereket el akarjuk választani a szüleitől, mintha tiszta lap volna.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az alapgondolat nem (annyira) hibás, és biztosan nem “tiszta lap” a poronty, mivel a “vér nem válik vízzé”, így szigorú felület mellett viszont csökkenthetők a “járulékos károk”.

Meske
Olvasó
Meske

Apu az identitásharcról, az LMBTQ-mozgalomról és a hagyományos családmodell válságáról | 2020.10.20.
“Evolúció volna vagy inkább már kihalás…?”
Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése a Mika Tivadar Mulatóban (1:53:50):
https://www.youtube.com/watch?v=cz_1SGDawUk

Se - se
Újságíró
Se - se

Nem szeretem ezt a semmilyenzsoltit, de ezért részemről egy szavazatra számíthat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez azért kissé durva:

Nemsokára két apának is lehet vérszerinti gyereke

https://www.origo.hu/tudomany/20150227-nemsokara-ket-apanak-is-lehet-verszerinti-gyereke.html

hunbagira
Újságíró

Ez inkább jó hír.

common man
Olvasó
common man

Ez inkább jó hír.

Ha már Semjén…El tudom képzelni a módszert két kapitális agancsú szarvasbikánál.

Kalman
Újságíró

Alapvetően egyetértenék, azonban radikálisabb megoldást javasolnék! A probléma ugyanis mélyebb annál, hogy az állami iskolákba, óvodákba, az egészségügybe beszivárog a gender! A probléma az, hogy az embereknek nincs választási lehetőségük!

A megoldás első lépése az lenne, hogy visszaállítjuk a Pater Familiae jogot: az apa dönthet teljes jogúan a gyerekéről. Ha úgy dönt levághatja a faszát is, az állam akkor sem veheti el tőle. 1-2 generáció alatt kiszelektálódnának az aberráltak, és többé nem volna gond. A normális embereknek pedig addig sem volna gondja, a probléma láthatatlan maradna a dilisek körein belül.

Hasonlóan ha nem volna kötelező oktatás és egészségügy – ami a Pater Familiae elvvel ellenkezik – akkor a gendert oktató iskolákból kikopnának a normális családok gyerekei. És a probléma itt is magától megoldódna.

Nyugaton sem az a fő baj, hogy létezik az elmebaj. A legnagyobb baj az, hogy az elmebajt az állam a polgárokra kényszeríti azáltal, hogy a megkattant gyereket elveszi a szülőtől az állam, ha a szülő megpróbálná megmenteni. Illetve hogy a kötelező iskolákban vadásznak áldozatra a ferdehajlamúak. Ez tehát a legnagyobb probléma odaát.

Ezt elkerülni pedig nem ellenkező értelmű szabályzással volna érdemes, hanem azzal hogy kizárjuk az államot a gyereknevelés területéről. Így a probléma is megoldódna (illetve aki genderezik, az az ő baja és senkinek semmi köze hozzá), és be is biztosítanánk, hogy nem szivároghat vissza sosem a probléma. Hiszen az állam alkotmányosan korlátozná magát, hogy nem szól a gyereknevelésbe bele. A tudatos emberek pedig ennek a választóvonalnak az áthágásának első kísérletére tiltakoznának, és nem lehetne ilyet tenni. Éljen a Pater Familiae!

Taiko
Olvasó
Taiko

Te Kálmán, nem azt gügyögitek az abortusz kapcsán, hogy a gyerek NEM TULAJDON? Erre te meg azt írod, hogy az apa dönthessen teljes jogúan a gyerekéről.
Ahhoz a gyerekhez kellett egy nő petesejtje és teste is, csak mielőtt elfelejtenéd. Megkérdezném tőled, hogy szerinted a magzat teste a fogantatástól a megszületésig, sőt után is egy évig a szoptatás által miből/kiből épül fel? A te egy mikroszkopikus hímivarsejtedből vagy az anya testéből?
Most végy egy nagy patriarchális levegőt és utána válaszolj: hímivarsejtből vagy a nő testéből?
Már ha szóba hoztad a tulajdonlást gyerekügyben…ugye…

Kalman
Újságíró

Igen, itt két dolog összekeveredett:

1. Az eredeti témához kapcsolódva a mondandóm lényege az, hogy a szülei legyenek a teljhatalmúak. Ezen vitatkozhatunk patriarkátus/feminizmus kérdéskörön kívül is.
2. Számomra a patriarkátus is lényeges szempont. A világ rendje állna általa helyre. De ez itt offtopic, nincs kedvem ezen vitatkozni már, majd talán előkerül Hunn, és ő elmagyarázza. Vagy valaki más felveszi a kesztyűt.

De csak annyit mégis: nem az a lényeg, hogy kinek a testéből mennyi került bele, hanem hogyha a férfié a hatalom a gyerek felett, akkor eleve meggondolják a nők, hogy kinek szülnek és milyen konstrukcióban. És aztán is meggondolják kétszer, hogy lelépnek-e egy matrózzal vagy ilyesmivel. Stabilizáló ereje volna az ilyesminek.

Hunn
Újságíró

Amikor egy nő úgy dönt, Taiko, hogy abortuszra megy egy férfi születendő gyermekével, az az illető férfi férfiasságának végső megkérdőjelezése, totális kétségbe vonása, az adott férfi létező legmegalázóbb arcul csapása, bő nyállal arcon csulázása, pofán köpése…

Már miért dönthetne szabadon arról egy nő, hogy megölheti-e a születendő gyermekemet???

Ha jobban belegondolunk, a mai világban minden párkapcsolatban minden nő már csak egy vadidegen picsa számunkra, akihez valójában semmi közünk, csak átmenetileg éppen mi basszuk… “Éljen a szexuális forradalom, a hímsoviniszta elnyomás alól végre felszabadult, és szabadon megélt női szexualitás! Nem vagytok a tulajdonunk, azzal basztok rajtunk kívül is, akivel éppen akartok”…

De a gyerekem, az az enyém. Ha rajtam múlna, az lenne a törvény, hogy ha a nő a férfi tudtán kívül abortuszra megy a férfi születendő gyermekével, a saját szabad döntése alapján, akkor a férfinak joga lenne büntetlenül megölnie azt nőt. Nem kötelezően persze, de a saját szabad döntése alapján.

Érdekes amúgy, hogy ugyanazok a feminista nők követelik az Isztambuli Egyezmény bevezetését “a nők és a gyerekek védelmében”, akik a leghangosabban követelik maguknak a magzatgyilkosság jogát…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De a gyerekem, az az enyém.

Az hát, főleg ha Darwin díjas vagy…..

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Teljesen elmegy a kisvonat nálatok. Fogadjunk, hogy az iszlám is jó ahogy van….

Hunn
Újságíró

Az iszlám természetesen úgy jó, ahogy van, gptetersz… csak nem a mi számunkra! Az iszlám patriarchátus, az a mohamedán férfiak számára van! Ha muzulmánnak születtem volna, akkor a mai fejemmel nyilván én is harcos iszlámista lennék, és fennen hirdetném: minden nő járjon csadorban, és aki nem abban jár, az kurva akivel bármit büntetlenül meg lehet tenni, a feministákat pedig egyszerűen meg kell kövezni….

De színesbőrű iszlámista uralmat Európában? Mi több, a saját hazámban, itt Magyarországon, ilyet elfogadni??? Mindezt ráadásul fehér, keresztény férfiként? Magyarként, akinek az ősei 150 évig nyögték a török igát, és végvári vitézként évszázadokig harcoltak az akkori dzsihádisták ellen? SOHA! Csak a holttestemen át!!!

Számunkra nincs iszlámista patriarchátus. Mint azt már többször leírtam: senki nem fog patriarchátust csinálni nekünk és helyettünk!!! Az iszlámista színesek sem… Az a férfi közülünk, aki mégis ebben az opcióban bízik, az nagyon rá fog baszni… Isten ne adja, de az iszlámista patriarchátus bevezetése Európában úgy fog kinézni, hogy minket keresztény, fehér férfiakat kiirtanak az utolsó szálig, a fehér, keresztény lányokat és nőket pedig megtartják maguknak szexrabszolgáknak!

És tévedés ne essék: semmi kétségünk se legyen afelől, hogy a ma ránk, fehér férfiakra, mint gonosz hímsoviniszta elnyomókra köpködő, nagy harcos fehér feminista picsák egyetlen másodpercig sem fognak ellenállni ilyen helyzetben az iszlámistáknak… Villámgyorsan be fogják nekik fogni a pofájukat, és szét fogják tenni nekik a lábukat, és fel fogják venni nekik a csadort… Ahogy azt Nyugat-Európa balszerencsésebb részein, a no-go zónákban, már ma is megteszik az ott lakó fehér őslakos nők…

De minket hat láb mélyen nem fog boldogítani a káröröm. Nekünk keresztény, fehér férfiaknak tehát az a feladatunk, hogy visszafoglaljuk a saját országainkat saját magunk és utódaink számára, és olyan berendezkedést, olyan életet hozzunk létre bennük, amilyet mi élni akarunk! Ez lenne az általunk bevezetendő-megvalósítandó, új Patriarchátus!

hunbagira
Újságíró

Hunn!
Kezdem a végéről egy sokkoló gondolatkísérlettel. És, ha mi magyar férfiak térünk át önként az iszlámra, ahogy rokonaink/őseink tették így elkerülve a hódoltatás rémét? :D
És egy kis történelem óra.
Az, ami történt velünk a török háborúk idején annak azaz oka, hogy az ország csatatérré vált. Nem az oszmán uralom miatt. (A rácok, oláhok, bolgárok az oszám uralom alatt váltak ugyanolyan vagy épp nagyobb lélekszámúvá, mint mi.)
Az meg, hogy ez így történt az a magyar (labancok esetében ez a szó erős) politikai “elit” bűne/hibája.
Amúgy az itt lévő “török” végvári katonák nagyrésze rác/szerb ahogy a budai pasák többsége is. Tehát a magyar lakosságot a szerbek irtják ki. Az ipeki szerződés után ők adják a török ruméliai hadtest gerincét. Csakszólok eme szerződést (már az akkor meglévő rokonsági tudatra ld Tárihi Üngürüsz megírása/kiadása) Szulejmán nekünk magyaroknak ájánlja fel először.
Szóval hagyjuk már az obligát, egybites, primitív, zsideszpropaganda muszlimozást, amiben egy szufi bosnyák, albán, kelet-kaukázusi,(testvér)tatár,baskír, török/siíta perzsa és egy wahhabita homokonigger között egyenlőséget teszünk.

Hunn
Újságíró

Nem opció, hunbagira. Mi keresztesek vagyunk, kurucok. Ők sem becsülnének minket semmire, ha áttérnénk, meg mi sem saját magunkat. Csináljuk meg a saját kultúránkat az elmúlt ezer évre építve, magyarként és keresztényként, én inkább azt mondom.

hunbagira
Újságíró

Thökölyék kurucai a portát támogatták. És még egyszer, a “török” végváriak javarészt keresztény rácok voltak.
De látom a tények nem zavarnak.

Hunn
Újságíró

Én egy másodpercig nem állítottam olyat, hunbagira, hogy Thököly és kurucai ne a portát támogatták volna a németek ellenében. De ők sem jókedvükből tették, és főleg nem az iszlámra áttérve…

Én nem hallottam olyat, hogy a magyar férfiak tömegesen tértek volna át az iszlámra a töröktől való félelmükben. Maga a “kuruc” kifejezés is a keresztesből ered, szó szerint keresztest jelent.

A szerb kutyák pedig mióta jelentenek példát egy magyar embernek? Mi vagyunk a kultúraadó nemzet a Kárpát-medencében, nem ők. Nekünk ezer éves hagyományaink vannak! Mi sohasem süllyedhetünk olyan mélyre, amilyen mélyre általában a szerbek képesek lesüllyedni…

hunbagira
Újságíró

Mert nem is kellett áttérniük, ugyanis az oszmánok nem térítettek. :P Az oszmán birodalom alapvetően egy sztyeppei/rabló birodalom volt, ahol az iszlám sokadlagos kérdés volt.
Amúgy az iszlám -mint szemita “találmány”. A parazita attitűdjével (a zsidók és a keresztények között) eleve nem erőlteti annyira térítést, mint a keresztények fordítva. Ugyanis kellenek nekik a ráják/szolgák.
Ezért nem maradt dél-itáliában, hispániában muszlim, a rekonkviszta után. Ellenben ezért élnek keresztény közösségek, máig a közel-keleten.
Még egyszer, a világ bonyolultabb, mint az egybites, primitív pártpropaganda. Különösen, ha azt a “magyar” pártok nyomják.

Hunn
Újságíró

Mi közöm nekem pártok propagandájához, hunbagira? Nekem semmilyen párt nem mondja meg, hogy miről mit gondoljak. Szavazáskor is arra a pártra adom a voksomat, amelyik mondanivalója a legközelebb áll ahhoz, amit ÉN gondolok…

Már maga a felvetés is sértő. Ez kábé olyan, mintha azt mondanád, hogy én mondjuk képes lennék hirdetni a régi Jobbiknak a liberál-bolsevik oldalra való átállásának helyességét és leszavazni rájuk pusztán azért, mert a mostani Jobbik aszongya…

hunbagira
Újságíró

Mégis egy az egyben visszaböfögöd a zsideszes kamu propagandát ez ügyben.

Hunn
Újságíró

Soha nem olvasok pártpropagandát, hunbagira. Az én időm túl drága ahhoz, hogy ilyesmire pazaroljam. Meg nem is vagyok párttag, úgyhogy minek olvasnék ilyeneket? Rádióm nincs, tévét meg nem nézek, úgyhogy ilyesmi más módon sem jut el hozzám.

De ha te azt mondod, hogy – ezek szerint – a Fidesz hivatalos propagandája az iszlámista fenyegetéssel kapcsolatban hasonló következtetésekre jutott, mint én, azt kifejezetten örömmel hallom! Ez egy jó hír!

Akkor meg is van, hogy melyik pártra kell leszavaznom a legközelebbi választásokon. Ezen már nem is kell akkor a továbbiakban különösebben törnöm a fejemet. Ez a jó dolog a populista politikában, imádom!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az iszlám vallás nem egyéb, mint az ariánizmus, amivel már Attila is kénytelen volt megküzdeni és kiszorítani a mai Spanyolország területéről.

hunbagira
Újságíró

Gratulálok gugli ork. Ahogy a zeitgeistot sikerült kiadása után 15 évvel felfedezned. Úgy látom egyéb oldalakat is most pótolsz.
Ui: Attila nem jutott el “Spanyolországig” (a szó, amit keresel az Hispánia vagy Iberia, örülök, hogy segíthettem)
Sajnos a Catalaunumi síkon (ami Galliában található, neked jó lesz Franciaországnak) a hun seregeket megállították.
Igen, a muszlimok megmaradtak a neoplatonizmus számmisztikájánál. (Nah guglizhatsz tovább)
De az arianusok sem vitatták el “Jézus” megváltó szerepét, csak az atyával való egyenlőségét. Még a muszlimoknál Mohamed kizárólag próféta (még ha a legnagyobb is)

Kalman
Újságíró

Én is úgy vagyok ezzel, hogy ha muszáj lenne, akkor bármilyen vallásúnak tudnám tettetni magamat. És inkább lennék muszlim európai muszlimok között, mint keresztény afrikai keresztények között.

De azért a legjobb mégiscsak a saját pogányságunk visszaállítása volna :-)

hunbagira
Újságíró

Perfect, Kalman.

Reszet Elek
Újságíró

A tengrizmust nehéz lenne a mai emberekkel megetetni.

hunbagira
Újságíró

Nemcsak a tengrizmus “játszott” az elit az -nagyrészt-manicheus volt. Illetve a tenrista-manicheus tanok keverékét vallotta.
A corpus iuris hungariciben I. András (és nem Vajk/István ahogy a prolik között el van terjedve) sámán, táltos és mágus hit üldözéséről dönt. A mágus hit alatt ezt értették általában.
Pl az ármány szavunk egyértelműen visszautal ahrimanra..

ulomenen
Olvasó

Nemrég jártam a tari sztúpánál (Kőrösi Csoma Sándor emlékközpont). Az egyik infótábla azt fejtegette, hogy Tengri eredendően női istenség volt. Csodálkozva olvastam, már csak azért is, mert az Ég Atya- Földanya kettős nagyon ősi, rengeteg vallásban megtalálható és a maga rendszerében logikus, az “Ég Anya” meg nemigen tűnik annak…

hunbagira
Újságíró

Szerintem is oltári butaság. Az égTENGer olyan ősi férfi szimbólum ahogy a föld női. Ahogy a nap férfi, úgy a hold női és így tovább.

X Y
Olvasó
X Y

Az Ég egyértelműen férfias elem, a felsőbbrendűség szimbóluma. Az “Égi” szó az “Egy” szó alakváltozata is a magyar nyelvben. Égisten = Egyisten = Atyaisten.
Tehát nem a “keresztények” találták ki ezeket a fogalmakat, ezek annál sokkal régebbiek. Vagyis lenne mihez visszatérnünk.

A nap és holddal kapcsolatban megoszlanak a vélemények, ki ebben hisz ki abban.
Pl. a spanyol nyelvben a nap hímnemű, a hold nőnemű, a németben éppen ellenkezőleg, a nap nőnemű, a hold hímnemű. A japánoknál is pl. a nap egy istennő. Magyarban pl. a “napa” szó nőt jelöl.
Sokféleképpen lehet magyarázni, ki-ki a hite szerint talál magyarázatot, az biztos, hogy ezek is a férfi-női kettősség szimbólumai.
Ami még fontos és érdekes, hogy ezeknek az alapvető ősi szimbólumoknak a jelentésének megváltoztatásával új gondolatrendszereket lehet létrehozni, és egész társadalmakat manipulálni, és az is biztos, hogy vannak olyanok, akik ilyen dolgokkal foglalkoznak.

Reszet Elek
Újságíró

Egyiptomnál Nut és Geb pont fordítva van.

hunbagira
Újságíró

XY, Reszet!
Nah akkor ez is felfogás kérdése. Én eddig úgy tudtam-többek között Spenglertől és maga a rációtól- hogy a mozgás/változás/energia átadás mindig férfi principium az állandóság/befogadás női.
Ezért lett a nap/ég férfi a föld/víz/hold az nő. De ezek szerint nem általánosság, nah a férfihang megint adott valamit. :)

ulomenen
Olvasó

A görög mitológiában Zeusz a főisten, félisteni fia Héraklész, akit Héra gyűlöl. Csakhogy Héraklész neve azt jelenti, hogy “Héra dicsősége”- honnan akkor a gyűlölet? Elviekben sehonnan, Héralész eredendően Héra bajnoka volt a prehellén mükénéi civilizációban, mikor még Héra volt a hármas anyaistenség. A dór invázióval azonban új istenek is jöttek, és a hódítók a vallást is igyekeztek a maguk képére formálni. Így lett Héraklész Zeusz fia és így lett a 12 olümposzi istenségnek pont a fele férfi és pont a fele nő.
Jó példa ez arra, hogy a mítoszok együtt változtak a politikával, így a nap-hold, föld-ég kérdése sem volt ettől mentes. Az mindenképpen figyelemre méltó, hogy az Ég Atya minden vallásban főistenség, míg az említett Nut égistennő csak az egyiptomi istencsalád harmadik generációjának tagja.

hunbagira
Újságíró

Nőkérdésben teljesen követendő a wahhabizmus. A többi részében nem. :P

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Valamit nagyon jól csinálhattak, ha “GenderDomi” ennyire kiakadt tőle:

Nemierőszak-dalt énekelni mekkora party, öcsém!

https://divany.hu/vilagom/2020/11/03/sztarban-sztar-blurred-lines-velemeny/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Reszet Elek
Újságíró

Jó méretes cikket rittyentett a kártékony leszbika.

Balton
Olvasó
Balton

Nem leszbika, hanem egy “valami”, visszautasítom minden leszbika nevében…

Reszet Elek
Újságíró

Leszbikává lettél?

Balton
Olvasó
Balton

Azok nőket farternizálnak, és eléggé szőrösek. Asszem igen… de ez sztereotíp tudom.

Horvath Anton
Olvasó

Dominbika, nő vagy férfi faszsetudja. Nem véletlen nem lehet kommentálni a cikkei alá, már rég elhajtották volna a halál faszára az okosságaival..

Reszet Elek
Újságíró

No de ebből meg tud élni?

Horvath Anton
Olvasó

Heti egy agymosós cikkből? Aligha, de mindenesetre biztosan van ott támogató. Maga az oldal ahol az írásai megjelennek az egész átlagos, egy olyan hasonló elfogult, szélsőséges vélemény sincs a többi témában, csak az övéi ilyenek.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Az van, hogy a múlt héten elég sokat dolgoztam. Készítettem például egy interjút olyan önkéntesekkel, akik hátrányos helyzetű gyerekeket tanítanak egy borsodi törpefaluban.”

Ezeknek a naplopás munkának számít.

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Végre, helyrebillent a világ rendje, innen már csak felfele van út:

Transzneműek számára nyílt Korán-iskola Bangladesben

https://index.hu/kulfold/2020/11/06/koran-iskola_transznemuek_banglades/

(GenderDomi valószínűleg maga alá vizelt örömében)

Reszet Elek
Újságíró

Akkor mostmár minden rendben van. Legyen tánc!

Balton
Olvasó
Balton

Vagy csak próbálják őket összegyűjteni későbbi… mi is végett?

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Ha trani lennék Bangladesben tuti félelem nélkül mennék olyan suliba, ahol azt tanítják, hogy csak a halálommal tehetem Allahot boldoggá…

georg1945
Olvasó
georg1945

Sajnos sok nő gyerekfejjel gondolkodik egészen az élete végéig. Nem alkalmasak CSALÁDFŐNEK. A férfi vadász, a nő gyűjtögető. Így volt ez mindig és így van ez ma is, csak az eszközök és a préda változott. Amelyik férfi képtelen családfőnek lenni, az éretlen és szintén gyerekies, nem felnőtt még idősebb korában is. Az érettség a családalapítással kezdődik és a család egyben tartásával folytatódik egészen a halálukig.
A férfi érzékiesebb, neki szüksége van állandóan a szexuális kapcsolatra, ezért, ha nem talál ehhez nőt, akkor talál egy férfit.
Ez nem jelenti azt, hogy az illető férfi homoszexuális, mert a férfi a TÁRGYRA koncentrál és a dolgot csak futó kalandnak, szórakozásnak tekinti. Mondhatni úgy is, hogy egy másik férfival való kielégülése egy játék egyszeri alkalomra. Ez következik abból is, hogy a férfi érdeklődő és kíváncsi, hogy milyen lehet egy másik férfival. Az eredmény azonban az elcsábulás, ha jobbnak érzi magát ebben a furcsa, egyszeri kapcsolatban, ami arra sarkallja, hogy ismét kipróbálja.
Tehát nem minden férfi meleg, aki ilyen kalandokban belekeveredik.
Az aktus intenzitása és hazugság lehetetlensége vezeti oda a férfiakat, hogy ilyesmiket csináljanak, vagyis nem minden férfi születik homoszexuálisnak, hanem a tapasztalat viszi rá erre a választásra, ami nem zárja ki, hogy egyszerűen KÉTÉLTŰ életet éljen.

common man
Olvasó
common man

Tehát nem minden férfi meleg, aki ilyen kalandokban belekeveredik.

Azt nem tudom ,hogy hideg vagy meleg de ,hogy buzi az biztos.
(Talán tudatmódosító szerek hatására ..én ugyan nem hallottam még ilyet de attól még lehet ilyesmi.)

common man
Olvasó
common man

vagyis nem minden férfi születik homoszexuálisnak, hanem a tapasztalat viszi rá erre a választásra,

Micsoda? Ha valaki csalódik az Anikóban akkor elmegy buzinak? Vagy milyen tapasztalat? Figyelj, ma már sokkal elfogadottabb a dolog nem kellenek ezek a körbemagyarázkodások.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Alekosz is “buzi lett” a pinahiánya miatt, aztán mégsem csak begyűjtötte a buzik like-jait….

Az a férfi, aki saját önszántából más férfival szexel, az bizony buzi.
Nem lehet se “rászokni”, se “leszokni”.

A heteró férfi “börtönbuzulásának” is inkább a rangsor/hierarchia tisztázása, illetve büntetés/megalázás stb. a valódi oka, hacsak az illető nem buzi.

Flo
Olvasó
Flo

Felnőttkorom 95%-àt pina nèlkül toltottem, mègse gondoltam soha, hogy inkàbb a Jòzsi segglyukàt vàlasztom… Viszont az rengetegszer megesett, hogy buzinak nèztek, merthogy sose volt nőm. Hàt bazmeg, de pasim se!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Biztos a “feminista kondicionálás” miatt……..

Flo
Olvasó
Flo

Melyik mondatommal sugalltam ezt? Vagy csak szimplàn imàdsz mondatokat màsok szàjàba adni?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Irónia nem egy ország……

Naooo
Olvasó
Naooo

Hanem az Irón női változata.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Valahogy úgy.

Naooo
Olvasó
Naooo

Mindenki így tölti, hiszen nincs állandóan beledugva.
Az életed harmadát meg átalszod, 60-ból éltél 40 évet.

common man
Olvasó
common man

Felnőttkorom 95%-àt pina nèlkül toltottem

Az napi 72 perc vagy ha két naponta akkor 144.Az azért elfogadható.

tomgal
Olvasó
tomgal

És még így is kijátszható… ( milyen szépek a menyasszonyok:) )

https://24.hu/belfold/2020/11/09/transznemu-eskuvo-hazassag-33-as-paragrafus/

Reszet Elek
Újságíró

comment image

ulomenen
Olvasó

Aztabetyárját… két bűnronda férfi “összeházasodik” menyasszonyi ruhában…borzalmasak, mint valami gagyi vígjáték, amiről elkapcsolsz…de ők büszkék rá, hogy meghekkelték a rendszert…

hunbagira
Újságíró

Off: a hollywoodi kultúrmarxista zsidók felpörgették propagandát közvetlenül az MRA ellen.
Tegnap a gyilkos elmékben MRA – savas támadó volt a célpont és az egész mozgalom.

Szivlapat
Olvasó
Szivlapat

Eltörölte Joe Biden Fehér Háza Donald Trump egyik legnagyobb kritikát kiváltó intézkedését, mellyel megtiltotta azt, hogy az Egyesült Államok fegyveres testületeiben transznemű emberek szolgáljanak – írja a Wall Street Journal.

„Biden-elnök hisz abban, hogy a nemi identitás nem jelentheti akadályát a katonai szolgálatnak és hogy Amerika ereje a diverzitásban rejlik” – nyilatkozta a Fehér Ház a lépésről.

https://www.portfolio.hu/global/20210125/eltorolte-biden-trump-egyik-legnagyobb-felhaborodast-kivalto-intezkedeset-466756

Meske
Olvasó
Meske

Ezek a változások a későbbiekben hatással lesznek majd a NATO-ra is?

tomgal
Olvasó
tomgal

Hirtelen ide rakom, elképesztően jó interjú Fa Nándorral, fejet hajtok előtte, minden szavával egyetértek ( gender, BLM , metoo, vallás, izmusok, média), érdemes az egészet tényleg végignézni. Ilyen értelmes emberekből lenne szükség sokkal többre.

https://demokrata.hu/magyarorszag/fa-nandor-a-progressziv-vilagrend-egy-szellemi-leepules-374197/

Aki időhiányos , annak kb 10.30-tól ajánlom kb végig.

Balton
Olvasó
Balton

USA gender-háború sportfronton.
https://index.hu/sport/2022/02/02/transznemu-sportolok-uszas-egyesult-allamok/

Story: férfi eredetű női sportoló, szó szerint alázza az egyetemi úszóligában a női eredetű sportolókat. Hosszabb távon 30 rövidebben pedig 3-4 másodperceket verve rájuk.
Erre levelet írtak a lány-lányok szülei az úszószövetségnek, hogy má bocs de a lányom elveszti így az ösztöndíját és nem tud egyetemre bejutni. LMBTQ persze egyből lázadt.
Aztán december úszóverseny, és a férfi eredetű női sportolót legyőzte egy női eredetű férfi sportoló (ő majd férfi lesz valamikor de egyelőre még a női mezőnybe indul, mert nem kapott tesztoszteront).
És lám mondták a LMBTQ-sok hogy tessék hiszen nincsen is férfi előny így a sportban…
Aztán a lány-lányok szülei felkértek egy szakértőt, aki arra jutott hogy amikor a “férfi eredetű női sportolót legyőzte egy női eredetű férfi sportoló”, akkor szemmel látható volt hogy a férfi eredetű női sportoló erőlködés nélkül hagyta hogy legyőzzék. Illetve ők egymás barátnői(?).
Most a lánylányok szüleinek a megkereséseire, a szövetség vizsgálatot fog tartani, hogy a férfi eredetű női sportolók, mennyire nőiesek (?) ui. rájöttek hogy ha te tizenvalahány évet mint férfi nőddögéltél (növekedtél) akkor elvehetik tőled a tesztoszteront a vázizomzatod nem fog visszaépülni, csak mondjuk évtizedek alatt (bár azért én ebben is kételkedem).
A legjobb példák a fentieken kívül: a kerékpársportban, az egyetemi atlétikában simán láthatóak.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Védett állat vs védett növény esete, avagy minden pofon jó helyre megy.

common man
Olvasó
common man

hogy má bocs de a lányom elveszti így az ösztöndíját és nem tud egyetemre bejutni.

Majd férjhez megy egy átoperált na ebbe belebonyolódtam Találja ki maga.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezek már menthetetlenül betegek:

“A Jóbarátok alkotója már bánja, hogy rosszul kezelte Chandler transznemű szülőjét ”

“Marta Kauffman sokat tanult az elmúlt 20 évben, és belátta hibáit.

Miután 4 millió dollárt ajánlott fel a Brandeis Egyetemnek a “bűntudat” miatt, amiért nem volt elég faji sokszínűség a Jóbarátokban”

https://port.hu/cikk/tv/a-jobaratok-alkotoja-mar-banja-hogy-rosszul-kezelte-chandler-transznemu-szulojet/article-85495?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content

common man
Olvasó
common man

Ezek már menthetetlenül betegek:

szerintem még nem bánta eléggé meg… .A nézők is bűnösök.( egy részt sem láttam de a zenéje föl van véve valahol de máris törlöm…)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nemátalakító műtétek veszélyeiről beszélt egy volt transznemű tinédzser

https://www.origo.hu/nagyvilag/20220711-a-nematalakito-mutetek-veszelyeirol-beszelt-egy-volt-transznemu-tinedzser.html