Bull War
20 megosztás

Orális rendfenntartás szlovákiában – Kellenek-e a nőknek rosszfiúk?

Egy benzinkúti rablásról közölt döbbenetes bűnügyi hírt az Index.hu a szlovák rendőrség közösségi oldalának közlése nyomán. Bárki azt gondolhatná, hogy egy álhírportál forgalommaximalizáló műalkotásához van szerencséje, de nem. Úgy tűnik, a valóság képes túlszárnyalni a rafinált képzelőerőt is.

A szlovák rendőrség arról számolt be nem régen, hogy Pozsony egyik benzinkútjáról hajnali 4 órakor kértek segítséget, mert valaki éppen ki akarta rabolni a töltőállomást. Mint utóbb kiderült, egy huszonnégy éves férfi követelt pénzt a benzinkút egyik alkalmazottjától és mivel az nem mutatkozott elég készségesnek, ezért fel is pofozta. A szemfüles eladóak sikerült kimenekülnie a benzinkút épületéből, sőt távozása után rázárta az ajtót a rablóra.

A helyszínre kiérkező rendőrök az épület egyik helyiségében találtak rá a rablóra, akit legnagyobb megdöbbenésükre éppen egy fiatal nő elégített ki orálisan. A rendőrök felszólították a férfit, hogy adja meg magát, ő azonban – mivel éppen kifejezetten elfoglalt volt – , vonakodott együttműködni. A törvény képviselőinek végül kényszerítő eszközökhöz kellett nyúlniuk.

A szlovák sajtó természetesen a nyomába eredt, hogy a rablási kísérlet miként torkollt orális közösülésbe. A sajtónyomozás végén azt kellett hírül adniuk, hogy nem történt erőszak – már ami a történet orális részét illeti -, a nő önként ajánlkozott a szexuális aktusra. Szó mi szó, úgy tűnik, a férfidémonizáló #metoo kampány világhódító sikere ellenére a szlovák nőkbe még szorult némi tisztesség. A történet főhősnője legalábbis nem élt a lehetőséggel, hogy mindent az erőszakos férfi(ak) nyakába varrjon. A kegyes közvélemény ezt azzal igyekszik meghálálni, hogy elismerően szól az ifjú hölgy közszolgálati tevékenységéről, merthogy orális rendfenntartó akciójával további potenciális bűncselekményeknek állta útját.

Próbáljunk meg mélyebb tanulságokat is keresni az elképesztő sztori mögött. A PUA tanácsadók sűrűn biztatják arra mentoráltjaikat, hogy kölcsönözzenek maguknak kicsivel “rosszfiúsabb” imidzst, mert így sokkal sikeresebbek lehetnek a nőknél. Aztán az ilyen tanácsok körül zajló férfi polémiák gyakran járják körül, hogy akkor vajon minden férfinak bűnöző személyiséggé, pszichopatává kellene-e válnia, lehetséges-e ez, megéri-e, és egyáltalán igazuk van e a randiguruknak, hogy a nők ízlése már csak ilyen. Nem régen a Férfihang.hu elismert párkapcsolati tanácsadója is tollhegyre tűzte a problémát “Hogyan ne legyünk rosszfiúk” című cikkében.

Úgy beszélik, a legelvetemültebb bűncselekmények miatt börtönben ülő férfiaknak szép számban akadnak női rajongóik, akik levelekben és mindenféle ajánlkozásokban adják tanúbizonyságát a nők “rosszfiúk” iránti vonzalmának. Az elképesztő szlovák történet is ezt látszik alátámasztani: egyeseknek még a rácsok mögé sincs ideje megérkezni és eképpen elhíresülni, a nők máris a “lábaik előtt térdelnek”.

Végső tanulságként persze semmiképp sem azt kell levonniuk a férfiaknak, hogy a nőkkel kapcsolatban semmi sem éri meg jobban, mint bűnözőnek, pszichopatának lenni, hanem sokkal inkább azt, hogy elborzasztóan sok csapni való ízlésű nő van, aki annyira perverz rajongója az “erőnek” és a “hatalomnak”, hogy alig várja, hogy egy benzinkúti rabló vagy egy hétköznapi pszichopata elé térdelhessen. Kezeljük a helyükön őket!

Egyébként a benzinkúti Casanovát őrizetbe vették, vád alá helyezték, a felképelt eladót pedig gondos kórházi ápolásban részesítették.

Forrás: az Index.hu híradása nyomán

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
20 megosztás


152
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
141 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
Reszet ElekTaikoSe - seHorvath AntonBlackur Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
tomgal
Olvasó
tomgal
Alter Ego
Szerkesztő

Ez valóban más megvilágításba helyez mindent. – Nem csak a nők ízléséről, hanem az eszéről is szót kellett volna ejteni ebben a cikkben! :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Hát Istenem, ennyihez ért, akkor ott biztos jó ötletnek tűnt , ha lecuppantja a stricijét, tuti nem ismeri fel az eladó , hogy a pasija a támadó …Azért az nem nagy újság, hogy léteznek “ magasan kvalifikált” kurvák. Azért nőket emlegetni ezen véglény kapcsán kissé túlzás…

hunbagira
Újságíró

Mondjuk én sem tudom, hogy a hölgyemény részéről ebben, mi volt a mesterterv.:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez számomra is rejtély :)

hunbagira
Újságíró

Hàt van egy ilyen ösztön, ami régebben szokásjogban is megnyilvánult.
Hogy baszás/szarás közben, nem támadjuk meg egymást.(kutyáknál is megfigyelhető)
Lehet, a kis ösztönállat némbere is erre számított, tudatalatt. :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Még egy olyan tippem van, hogy ha már ránkzárták az ajtót, úgysem menekülhetünk, töltsük el értelmesen az időt, ilyesmiben most úgysem lesz egy darabig a pasijának része, letartóztatás előtt mindig jól jön egy kis blow job….

hunbagira
Újságíró

Megelőztél a megoldásban..:)
3-4 évig most nem lesz reszük ilyesmiben, ez volt a bucsú”csók”. :D
A hölgy, aki mindenre gondol..:)

tomgal
Olvasó
tomgal

:)

ulomenen
Olvasó

Elvileg a nő jól ismerte a rabolót korábbról…

hunbagira
Újságíró

Mondjuk elsőre arra gyanakodtam, hogy ez ilyen “c-tipusú” történet.
De, hogy a szerb a pasi tévedtem ők kiirtották a cigányok nagyrészét. Tehát valszeg nem.
Amúgy a ringyó tényleg túl lehet a falon, ha rabolni kell menni a stricinek.

hunbagira
Újságíró

Bár lehet covid időszakban visszaesett a forgalom.
(Szakértőnk sajnos nem jár ide, igy nincsenek infok :))

Naooo
Olvasó
Naooo

“elborzasztóan sok csapni való ízlésű nő van, aki annyira perverz rajongója az “erőnek” és a “hatalomnak”, hogy alig várja, hogy egy benzinkúti rabló vagy egy hétköznapi pszichopata elé térdelhessen. Kezeljük a helyükön őket!”

Így van, bolondokházába a nőkkel.

Meske
Olvasó
Meske

Naooo…
Nincs már bolondok háza,
Immár Szeged is Makón van…
Ám, ha építesz a Dunára…
Navire des imbéciles
Leszek a kapitánya :D

Hunn
Újságíró

Legyünk rosszfiúk! Legyünk önmagunk legjobb verziója! Gyúrjunk és izmosodjunk, tanuljunk, dolgozzunk, és gazdagodjunk! Legyünk szexuálisan és emberileg is vonzóak a nők számára!

Tiszta sor.

De azért szóljunk már néha pár keresetlen szót arról is, hogy a nőknek úgy kábé 80%-a (ez optimista becslés) bizony eléggé suttyó, és olyan sötét, mint a tehén segge!

Adam Bogomolov
Újságíró

Ha már a férfiaknak “kell” keresni a nők kegyeit és számukra “kell” vonzónak lenni, akkor már rég megette a fene az egészet! Ha csak így lehet nőhöz jutni, akkor olyan nő már nem is kell, aki “leereszkedik” az emberhez, ha már teljesen az ő igényeihez formálta magát, saját egyéniségét totálisan elveszítve ( ráadásul a mindig lesz szebb-jobb elven a férfi akármikor eldobható ebben a kontextusban).

Ettől függetlenül teljesen igazad van, egyet is értek veled abban, hogy önmagunk legjobb verziói kell, hogy legyünk! De ne a nőkért, önmagunkért! A nők is önmagukért olyanok, amilyenek!
:-]

Blackur
Olvasó
Blackur

Ez is egy örök téma itt, hogy Hunn testvért idézzem ” minden fasz a nők felé mered” mindig a a férfi kereste a nőt , a nő dönti el kivel dug. /vissza is élnek vele de az másik téma/

Hunn
Újságíró

Azt hiszem, hogy mindent elárul a mai, modern nőkről az a tény, hogy ennek a kreténnek (lásd: a csatolt cikkben) több nője volt egy év alatt, mint sok normális férfinak egy hosszú élet során át… A cikkből szó szerint idézve: “üldözték a nők”!

https://444.hu/2021/01/30/noket-veszelyezteto-kannibalizmus-fetise-miatt-torhet-derekba-armie-hammer-karrierje#

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Úgy tűnik, igen.

És akkor erről a baromról még nem is beszéltünk:

https://www.tag24.com/topic/strange-things/alien-mans-latest-body-modification-hasnt-just-affected-his-looks-1813166

idézek a cikkből: “But Anthony doesn’t have any regrets about his extreme looks and says he doesn’t have any problems attracting members of the opposite sex either.” Vagyis nincs problémája a csajozással (persze lehet, hogy kamuzik, de valamiért nem hiszem…)

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó s közelmúltból 3 példa : lúgos orvos, viszkis, a TSZ gyilkos bene lászló mindhármat nő várja…

tomgal
Olvasó
tomgal

De MILYEN “ nő “ ?!

Mindig is volt ( 100 évvel ezelőtt is) egy olyan hibbant , retardált női réteg , aki ezekre bukott, ez tény. Még “ jó nők” is akadnak közöttük, de ne általánosítsunk megint , azért , mert a nők mondjuk 1 %- a ( szerintem túlzás, de ezt se pro- se kontra nem lehet bizonyítani) szélsőségesen debil és vonzódik az igazán rossz fiúkhoz, bűnözőkhöz , nem jelenti azt , hogy mindenki ilyen. Mondjuk egy USA sorozatgyilkosnak ír 2-3 ezer nő és hány millió nem ír ?! Itthon ír pár tucat, 100 ? És 3 millió nem … ,életkorban is passzoló egy millió nem , de legyen csak 100 ezer neki is tetsző , az 0,1 % , aki a potenciális női körből ír, aki próbál ezekhez az elvetemültekhez közel kerülni. Arról nem is beszélve, hogy ezek az elmeháborodottak sokszor több bűnözővel megpróbálják felvenni a kapcsolatot , ez szerintem egy betegség.

Rákerestem, tényleg betegség , hübrosztifília ( általában gyerekkori szexuális és vagy erőszakos bántalmazásból ered) :

https://mindsetpszichologia.hu/hubrisztofilia-a-vonzo-gyilkos

Szóval a szexuális devianciák , parafília egy alfaja .

Egyébként biztos vagyok benne , hogy az ilyen nőket NEM szeretnétek barátnőnek , aki ennyire debil , legyen bármennyire jó nő , az nagyon gáz, pláne hosszú távra.

Blackur
Olvasó
Blackur

Úgy is lehet nézni,hogy nekik 2-3 ezer ír az átlagjózsi jófiúnak senki .

tomgal
Olvasó
tomgal

USA-ban ír 2-3 ezer, itthon azért nem. Sajnos nem létezik “ ellenbetegség” .

Hunn
Újságíró

Hübrosztifília? Ez még csak nem is a legrosszabb fajta női szexuális deviancia, tomgal!

Számomra a “Red Pill” és az összes hasonló, nőkkel kapcsolatos különféle “Pill”-ek közül a “The Dogpill” elfogadása volt a legnehezebb… Annak a vérlázító ténynek a felfogása és elfogadása, hogy a mai világban tényleg sokkal több jó nő baszik kutyákkal, mint fiatal (vagy kevésbé fiatal) incel férfiakkal…

De persze ennek az éremnek megvan a másik oldala is.

Ugyanis ha egy férfi az élete során már látott akár csak egyetlenegy olyan videót is, amiben egy jó nő kutyával vagy lóval közösül (pornósként ráadásul pénzért) – vagy pláne, ha élőben is látott már ilyesmit az illető… Nos, annak a férfinak többé senki, de tényleg az égegyadta világon senki sem fogja tudni azt megmagyarázni, hogy miért is kellene neki a nőket tisztelnie… Annak a férfinak aztán beszélhetnek a feministák, hogy: -“A nőket tisztelni kell!”…

hunbagira
Újságíró

És, hogy sikerült ilyet látnod? Mert ez nem olyan dolog, amely szembejön az emberrel.

Hunn
Újságíró

Hát hunbagira, ha éveken keresztül annyiból áll az ember nyomorult szexuális élete, hogy internetes pornóra veri, akkor előbb-utóbb belefut mindenbe…

Blackur
Olvasó
Blackur

Tesó ezzel nem értek egyet , az ember önmaga dönti el mibe “fut bele”.

Hunn
Újságíró

Most mi bajod a Viszkissel, Blackur tesó? A csíki párduc nagy király, anno neki szurkoltam! A fegyveres bankrablás tökös, vagány dolog. Én örülök neki hogy Attila végül révbe ért és gyermeke született egy fiatal csajtól. Ő tipikusan az a vagány alfahím, aki példakép. Tökös székely gyerek, olyan pasi, amilyennek nekünk is lennünk kéne. Tőle nem irigylem egyik jó csajt sem.

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért ettöl még egy bünözö volt ( érdekes hogy ezt a bankrablásos dolgot mennyire lazán veszik sokan, amolyan Robin Hood-os tettnek- csakhogy ö magának rabolt, kivéve ha magad is átélted a fegyveres rablást ). Ö nem volt egy elmebeteg állat, ez tény ( bár ütött meg többeket rablásai során), de a gyilkolászást kerülte, viszont dördültek lövések, az öt üldözö rendörök közé lött, bár állítása szerint csak riasztó jelleggel a föld irányába : https://www.origo.hu/itthon/20000517megkezdodott.html
Az is tény , hogy leülte amit kimértek rá és ha jól tudom szabadulása után találkozott a csajjal , tehát nem ez a klasszik börtönbe írok-ajánlkozok neked történet. Kívánok nekik sok boldogságot ,
Az viszont kissé fura etikai szempontból, hogy valaki azért juthat be “ celebként” milliókat hozó müsorokba, mert fegyveres bankrabló volt. Nem igazán helyes példa a fiatalok számára. Egy bankrablásban mindig benne van a tragédia lehetösége ( lásd Mór-bár azt az állatok jò eséllyel így is tervezték)

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

hunbagira
Újságíró

Már többen leírták, hogy egy bankrablás semmi egy bankalapításhoz képest…

tomgal
Olvasó
tomgal

Senki nem kötelez rá, hogy ott tartsd a pénzed, pláne nem, hogy nyakló nélkül vegyél fel hitelt hitel után… az emberek túlnyomó többsége anyagi dolgokban analfabéta és felelötlen, a legtöbben maguknak köszönhetik sokszor a nehéz helyzetüket. Persze nem azt állítom , hogy a bankok tisztességesek, de az emberek is hülyék és persze sohasem hibásak.

Hunn
Újságíró

Ez így nem igaz, tomgal! A legtöbb munkahelyen a munkaadók ragaszkodnak a munkabér átutalásához! Amihez viszont szükséged van bankszámlára. Tehát kényszer rávisz akkor is, hogy bankszámlát nyiss valamelyik banknál, ha nem akarsz!

A másik az, hogy pl. a deviza-alapú lakáshitelezés során – ami miatt anno csődbe jutott és utcára került a fél ország – a bankok szándékosan hazug tájékoztatást adtak a termékről a hiteligénylőknek!!! Azt használták ki, hogy az emberek fejében a bank hivatalos intézményként élt, tehát nem feltételezték, hogy szándékosan és előre megfontolt szándékkal, megtervezetten tönkre akarja tenni őket – és hogy erre a törvény lehetőséget nyújt!

A harmadik az, hogy – ahogy a többiek is idézték az ismert mondást: “egy bankrablás semmi egy bankalapításhoz képest”… A jelenlegi pénzrendszer és bankrendszer a legnagyobb olyan – törvényesített – lopásra/kifosztásra/élősködésre megtervezett rendszer, amit valaha is létrehoztak a zsidók a gójok számára a történelem során…

Hunn
Újságíró

Az az igazság, tomgal, hogy ha engem pl. egy válással, állami segédlettel, szokás szerint kisemmizne a feleségem, és az utcára kerülnék hajléktalanként úgy, hogy ezzel párhuzamosan elveszíteném a munkámat is, mondjuk ártatlanul, bemondásra egy kamu #MeToo-s “szexuális zaklatás” hamis vádjával, és emiatt sosem találnék már új munkahelyet…

…nos, akkor én biztos, hogy az utolsó pénzemen vennék egy pisztolyt. És nem az utcán kéregetnék mindenki által (de főleg a nők által) lenézett csövesként, kiszolgáltatva mindenki kényére-kedvére. Hanem fognám a pisztolyt, álarcot húznék, és kirabolnék egy bankot. Ha bejön, királyság, de ha lelőnek menekülés közben az se baj.

És az akció során plusz örömöt jelentene beszaratni a beképzelt, nadrágkosztümös, feminista bankos picsákat, akik az utcán le se köpnének annyira lenéznének… Érdekes amúgy, hogy még a legbeképzeltebb, legfeministább nő is milyen villámgyorsan megtanul illedelmesen viselkedni és tiszteletteljesen megnyilvánulni a férfi irányába, ha egy olyan fegyveres férfivel kerül szembe, akiről elképzelhető, hogy esetleg használja is fogja azt… A női lélek rejtelmei…

tomgal
Olvasó
tomgal

Elárulom neked Hunn , hogy ez nem csak a feminista nökre igaz, hanem bárkire, ha egy töltött löfegyverrel találja szemben magát. Az emberek 99%-a beszarik egy fegyver láttán és bizony lepereg elötte az élete és ez így van jól, ez így normális.
Szóval ebben az esetben ez nem nöi lélek, pláne nem rejtelem . Ez egy teljesen normális emberi reakció. Fegyverrel a kezében mindenki “nagylegény“. Elég baj az, ha valaki csak egy pisztollyal tudja kivívni a “tiszteletet “. Egyébként az nem tisztelet , hanem halálfélelem , amit ilyenkor éreznek az illetö iránt, ami nagyon nem összetévesztendö. A tiszteletet kiérdemelni lehet és nem kell hozzá pisztoly.

A Viszkis pedig azért akart elöször több lóvét , hogy megfeleljen a csaja családjának ( legalábbis úgy érezte lenézik), utána meg dorbézolásra , kaszinóra, nökre, utazásra, piára. Senki nem semmizte ki. Ezen az alapon az emberek 80 %- elmehetne rabolni.

Hunn
Újságíró

Nem, tomgal, az ember fegyverrel a kézben nem “nagylegény”, hanem simán nagylegény, minden gúny és idézőjel nélkül.

A Viszkis rabló pedig csak azt csinálta, amit minden férfi csinálna, ha megvolna hozzá a kellő bátorsága… Neki megvolt. Nekem – még? már? – nincsen… Az pedig nem az ő hibája, hogy a rendszerváltás után a magyar nők golddigger ringyókká váltak… A 80-as években még simán lehetett csajozni egy átlag magyar srácnak pénz nélkül is.

Az viszont valahol tragédia, hogy a nőkre lassan már tényleg fegyvert kell húzni, hogy ne játsszák az agyukat, és megadják a felnőtt férfinak kijáró, kötelező tiszteletet…. Velem is elkezdett a minap baszakodni és keménykedni az idióta huszonéves, fiatal kis eladópicsa az egyik nemzeti dohányboltban… És még jött is utánam és ugatott és keménykedett, kiabálva és káromkodva fenyegetőzött és csak jött utánam, mintha halhatatlan lenne, mintha őt nem érhetné baj, mintha biztos lenne benne, hogy én egy ártalmatlan ember vagyok, akivel nyugodtan baszakodhat… És csak a kamera miatt nem takartam be ott és akkor, ott helyben, azonnal!!!

És már nem ez az első ilyen eset életemben! Mi a franc ütött ezekbe? A legrosszabb az, hogy egyre jobban érzem és pontosan tudom, hogy – rossz időben, rossz helyen – egyszer el fog jönni az a pillanat, amikor én egy ilyen helyzetben egy ilyen hülye picsával szemben el fogom veszíteni a fejemet és az önkontrollt… És az a helyzet, hogy ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor igazából én erre szinte már vágyom…

tomgal
Olvasó
tomgal

“ és keménykedni az idióta huszonéves, fiatal kis eladópicsa az egyik nemzeti dohányboltban… És még jött is utánam és ugatott és keménykedett, kiabálva és káromkodva fenyegetőzött és csak jött utánam, mintha halhatatlan lenne, mintha őt nem érhetné baj, mintha biztos lenne benne, hogy én egy ártalmatlan ember vagyok, akivel nyugodtan baszakodhat… És csak a kamera miatt nem takartam be ott és akkor, ott helyben, azonnal”

Áruld már el nekem, hogy vajon mi volt ami miatt jött utánad – nyilván “ ok nélkül” az idióta huszonéves picsa ?
Itt mindenki után így szoktak káromkodva , fenyegetözve jönni az eladócsajok ?
Nem azt mondom , hogy nincs közöttük mísz, leszarom ,bunkó , csak te teljesen kedvesen és normálisan viselkedtél, ö meg minden ok nélkül elkezdett ugatni, meg káromkodni… aham.

Most úgy öszintén, téged igazából az zavar , hogy nem tehetsz meg akármit a másik nem tagjaival ? Mert van törvény, kamera, retorzió ? Nem Hunn, te nem az ántikvilágra vágysz , mert ott sem verhetted az asszonyt, te úgy tünik a középkorra vágysz.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jó is volt az, sikkasztókat felkötötték, nem pedig másik zsíros állásba helyezték.

Hunn
Újságíró

Nem az zavar, kedves tomgal, hogy én nem tehetek meg bármit törvényesen a másik nem tagjaival. Hanem az, hogy ŐK VISZONT IGEN!!! De hát ez a feminista világrend lényege, nem igaz?

tomgal
Olvasó
tomgal

Volt már akár egyszer is Hunn, hogy önfelmentés és mások hibáztatása nélkül szembenéztél magaddal ? Nem az vezetett véletlenül a dohányboltos csaj ugatásához , hogy a benned tomboló feminista utálatot- és ezt idönként bizony minden nöre kivetíted – rajta élted ki szóban ?! Lehet , hogy nem neked tetszö módon válaszolt, köszönt/ nem köszönt stb , de ezt nem azért kell udvariasan tennie, mert te “erösebb vagy”, hanem azért mert te vagy az ügyfél, a vásárló, korra, nemre való tekintet nélkül! Már leírtam mi a teendö ilyen esetben, ha sérelem ér. Nem kell megköszönnöd , ha egyszer betakarsz valakit ennek ellenére, te kerülsz bajba , én szóltam.

tomgal
Olvasó
tomgal

Még annyi :
“felnőtt férfinak kijáró, kötelező tiszteletet…“

Nem ,a tisztelet nem kötelezö.
Alapból minden embernek kijár a tisztelet ( míg sokszor meg nem szólal) ez tény, mint embernek. Utána a viselkedése dönti el, hogy mennyire tiszteletreméltó. Azért, mert valaki felnött, vagy férfi még nem kötelezö a tisztelet , ugyanis minden embernek, legyen gyermek, felnött, idös, férfi, vagy nö ugyanazon tisztelet jár, mint embernek! Azért mert valaki férfinak, vagy nönek született nem jár megkülönböztetett tisztelet. Nem ettöl lesz tiszteletreméltó .

Visszatérve elöbbi esetedre, hogy legközelebb nehogy betakarj valakit, ha valami sérelem ér ( persze minden ok nélkül-nehogy kiderüljön valami rólad is) a következö a leghatékonyabb eljárás , sokkal nagyobbat csattan hidd el, mint egy pofon:
Nevetségesnek hangzik de hatékony:

Kikéred a panaszkönyvet ( szigorúan sorszámozott, egy példányt kapnod kell belöle, de le is fotózhatod, hogy a sorszáma legyen rajta) ha nem hajlandó megadni a nevét részletes személyleírással pontos dátum, óra perccel leírod mi történt. Ha azt hazudja nincs panaszkönyv ( kötelezöen lennie kell) kinn az ajtón megnézed ki a dohánybolt , bármi üzemeltetöje , kinyomozod a neten a kontaktokat , nem nagy ügy , felhívod öket, emailben teszed meg a panaszt. Ha odaadta a panaszkönyvet , akkor is elküldöd nekik emailben , nehogy kitépje ( ha ezt teszi az már jóval magasabb kategória, szinte biztos hogy azonnal kirúgják), de akkor is esélyes, ha már nem az elsö panasztétel rá. Hidd el, müködik. Kicsit tovább tart mint egy pofon, de nagyobbat csattan.

Naooo
Olvasó
Naooo

“Alapból minden embernek kijár a tisztelet ( míg sokszor meg nem szólal) ez tény, mint embernek.”

Dehogy jár, sokszor fejről látszik szar az nem ember.

Hunn
Újságíró

Akkor elmondom neked, hogy miért jár a kötelező tisztelet megadása, kedves tomgal. Lehet, hogy ez egyszer még megmenti az életed. Nem, ne köszönd.

Férfiként nagyobb, erősebb, gyorsabb és agresszívabb vagy, mint bármelyik nő. Azt csinálhatnál bármelyikkel, amit csak akarsz, és ebben csak egy vagy több másik férfi tudna megakadályozni. De azok is messzebb vannak, időbe telik, amíg ideérnek, és lehet hogy már csak megtorolni tudnák a dolgot.

A társadalmi szerződés arról szól, hogy te férfiként nem élsz vissza ezzel a helyzettel, a nő pedig úgy viselkedik, hogy tudja, hogy ezt te megtehetnéd, de mégsem teszed. Ez a tisztelet alapja. Ezért nőként nem szólhatsz akárhogy egy férfihoz, nem viselkedhetsz vele úgy, ahogy épp a kedved tartja.

tomgal
Olvasó
tomgal

Neked fogalmi tévedéseid vannak Hunn. Amiröl te beszélsz az félelem , nem tisztelet! Te tényleg azt hiszed , hogy bárki tiszteli a nagy, kopasz ,kigyúrt agresszív idiótát ? Maximum félnek attól , hogy fizikálisan erösebb , a tiszteletet NEM lehet sem fizikális erövel, sem pisztollyal kivívni . A tisztelet valaki irányába érzett nagyrabecsülés ! Ez magától , kényszerítés nélkül jön. Nem lehet valakit tisztelni, sem szeretni “parancsra”.
És ez nálad hosszú évek óta frusztrációt is okoz.

https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Tisztelet

Tudod kicsit több emberrel foglalkoztam az elmúlt 31 évben ( olyan 200-300 ezerre becsülöm) , mint amennyivel te találkozni fogsz egész életedben . Ez sokszor stressz és krízishelyzetben történt, szóval tudom, hogy kivel ,milyen helyzetben hogyan kell beszélni . Érdekes módon utánam nem szoktak ugatva , ócsárolva jönni a bolti dolgozók. Szóval ebböl is kitünik , hogy melyikünk is tudja , hogy MINDENKINEK meg kell adni az alapból jövö ,embernek kijáró tiszteletet. Ami utána jön, az már a két emberen múlik.

Egyébként amit még megtapasztaltam és fontos, hogy agresszívan viselkedö, üvöltözö , csapkodó emberrel sosem szabad nyuszika módjára , meghunyászkodva viselkedni! ( ez most ügyfél – és szolgáltató viszonyban , nem drogos buszmegállóban randalírozó szempontból értem) Csak akkor áll le, ha falba ütközik , ha bizony ellenállsz , a megalázkodás, félelem csak növeli az agresszióját. Álltam már szemben többször csupaizom habzószájú fekákkal és addig kellett kihúzni míg a rendörök odaértek és ha nem üvöltöm le a fejét egy 10 kg-os öntöttvas validátorral a kezemben ( megmondtam , hogy ha még egyszer benyúl a pultba, vagy hozzávág valamit a kolléganöhöz ,széttöröm az ujjait ), jó eséllyel kiszedi a lányt a pultból , aki kedvesen , normálisan viselkedett, tisztelettel. Csak nem a fekának tetszö hírt közölte és onnantól kezdve, hogy rossz hírt közölsz, esetleg ismerteted a szabályokat, te egy utolsó rohadt bunkó kurva vagy …. hát én ezt meg nem hagyom és bizony már nem csak öntöttvas validátor van a kezem ügyében, ha hasonló helyzetbe kerülnék, persze szimplán önvédelmi okokból.

Az pedig hatalmas tévedés , hogy erröl szólna a társadalmi szerzödés. Ezzel az erövel neked is minden töled erösebb embertöl tartanod kellene ( ami az általad magadról állított információk alapján a férfiak 80 %-a). Pont ezért ( is) vannak törvények és rendfenntartás , hogy ne tehessen meg kénye-kedve szerint akárki, akármit. A társadalmi szerzödés a törvényeken alapul.

Hunn
Újságíró

Ez úgy működik, kedves tomgal, hogy én nem ugatok be azoknak az embereknek, akik leszednék/le tudnák szedni érte a fejemet. Nekem meg ne ugasson be az, akinek én le tudnám szedni a fejét.

Félelem? Jó, legyen félelem. Nos, akkor legyen már meg a nőkben a félelemre alapozott minimális életösztön, bassza meg. Ne álljon le felnőtt férfival baszakodni egyik se. Aki hülye az meg haljon meg akkor is ha pinája van.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Férfiként nagyobb, erősebb, gyorsabb és agresszívabb vagy, mint bármelyik nő. Azt csinálhatnál bármelyikkel, amit csak akarsz, és ebben csak egy vagy több másik férfi tudna megakadályozni.”

Igen Hunn, ezt pl ez a retardált, agresszív nö is bizonyítja :

https://metropol.hu/aktualis/buda-baltas-gyilkossag-borzalmas-budapest-194977/

És egyszer azoknák a nöknél is betelik a pohár, akikkel szemben agresszívan viselkednek :

http://444.hu/2016/11/19/odaszart-a-szoba-kozepere-ezert-megolte-ferjet-a-tatabanyai-apolo

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/kekhirek/megolte-bantalmazo-ferjet-majd-nemi-szervet-a-kutyakkal-etette-meg-egy-ukran-asszony/

És szerinted ez a helyes, hogy idáig fajuljanak a dolgok ? Szerinted tényleg kifizetödö , ha bármelyik fél eröszakosan, agresszívan uralkodik a másik fölött ? Ha a testi eröfölény dönti el , hogy kinek van igaza ?!

Blackur
Olvasó
Blackur

Ehhez egy kérdés : ha pasi gyilkol akkor ugy kell neki, ha nő akkor vizsgálni kell az okokat is mert biztos áldozat, hogy is van ez? De pont erről is van jópár cikk itt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ha olvastad az elsö esetet , ott aztán egy pillanatig nem mentegetik a nöt ( a mostani baltás gyilkos) söt mindenki elismeri , hogy a szerencsétlen férfi volt a kapcsolatban végig az áldozat. De ha akarod linkelek még sok hasonlót .

“ Rengeteget vitáztak, Krisztina borzasztóan féltékeny volt, pedig Attila erre soha nem adott okot. Korábban többször is előfordult, hogy bántalmazta Attilát, aki emiatt még kórházi ellátásra is szorult. Attila a gyilkosság előtt két nappal mindezeket megelégelte, s a folyamatos féltékenykedés és az agresszív viselkedés miatt elköltözött tőle. Féltette az életét, de sajnos korábban nem tett feljelentést Krisztina ellen. Aztán hétfő este Krisztina könyörgésére ismét találkoztak ”

“ Az elejétől fogva könyörögtünk Attilának, hogy ne foglalkozzon ezzel a nővel, de ő jámbor lélek volt, s azt gondolta, hogy majd ő meg tudja változtatni. Krisztinával szemben ő birkatürelmű, jó humorú és kedves volt. Egy ujjal sem nyúlt hozzá soha, Krisztina viszont mindig provokálta – magyarázta az ismerős.”

tomgal
Olvasó
tomgal

Ö pl. nagyon helyesen életfogytot kapott:

https://hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2019/12/05/honapokon-keresztul-mergezte-ferjet-vitaminnak-alcazott-gyogyszerrel

Ezt a véglényt sem mentegeti senki sem:

https://24.hu/belfold/2019/11/26/balmazujvaros-kulonos-kegyetlenseggel-elkovetett-emberoles-vademeles/

Minden esetben vizsgálják az indokokat és körülményeket, ezt Bagira is alá tudja szerintem támasztani.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem azt mondom Blackur, hogy nincs egyáltalán diferencia megítélésben nöi és férfi vádlott között , de te egy általános , úgymond minden estre ráhúzható kijelentést tettél, ami nem igaz. Nem igaz, hogy minden esetben , ha férfi gyilkol akkor “úgy kell neki “és egyszerüen nem igaz , hogy minden nöt mentegetnek a tetteiért. Én úgy látom, hogy pont ilyen téren pozitív elöremozdulás történik már évek óta , egyszerüen ezt valahogy nem veszitek észre , hogy ez a mindenáron mentegetjük a nöket kezd szerencsére kikopni. Pl.pont az általad is emlegetett csecsemögyilkosságoknál , nem olyan régen még “ módosult tudatállapotban” elkövetett cselekménynek minösítették , most már 14 éven aluli sérelmére elkövetett emberölés ! Nem mentö körülmény , hogy szülés után ölt .( nagyon helyesen)
Én igenis úgy látom , az olvasott hírekböl , a Kék Fényböl stb , hogy ez a dolog jó irányba halad.

Ui: egyébként bocsánat, ezzel kezted : “ehhez egy kérdés” , tehát nem kijelentést tettél , hanem felvetetted, szóval azt ne vedd figyelembe , hogy általánosítasz, de az utána jövö véleményem miszerint nem igaz , hogy minden esetben így van és jó irányba halad,azt továbbra is fenntartom.

hunbagira
Újságíró

Hát pont decemberben ” kapott” egy csecsemőgyilkosságért (ugyan kísérlet maradt kutyások megtalálták a babát és még időben orvoshoz vitték) felfüggesztettet (!!!)az “anya”. Ennyit az “elmozdulásról”.
De pl Ricsi vs drogos kurva. Ricsi már a jól megérdemelt hűvösön van. Pedig neki kisebb bűne, ő nem volt bódult a baleset idején ” csak” a szervezetében találták meg. És nem menekült el a tett színhelyéről.Míg a ringyó tényleg beállva “carmegeddonkodott”, plusz cserbenhagyás is befigyelt. És a “ráduplázás” is “jobban” sikerült a ringyónak.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én annyit találtam, hogy lehet hogy megússza, mert elsö fokon kapott felfüggesztettet , de az ügyészség fellebbezett természetesen ( nagyon helyesen). Nyilván nem fog annyit kapni , mintha meghalt volna a baba , mert nem megfojtotta , agyonverte stb , hanem magára hagyta , ami természetesen attól még gyilkossági kísérlet , hisz tudnia kell , hogy a gyerek elöbb-utóbb meghal. Mindenképp letöltendöt érdemel , akármennyire primitív, megbánta, most már szeretné stb.

tomgal
Olvasó
tomgal

A másik kettöt ( Ricsi és Petra) tudod, kapásból tarkón löni és akkor nincs velük több gond, úgysem változik egyik sem …

hunbagira
Újságíró

A tényen nem változtat, hogy az enyhébb súlyúval Ricsi férfiként bent van már. Petra meg kint, “mert szegényke idegösszeomlást kapott és több öngyilkossági kísérlete volt.” Mondanám, hogy az eljárást is képtelen férfiasan viselni, de ezzel a mondattal meg is válaszoltam magamnak a kérdést…

tomgal
Olvasó
tomgal

Ricsike megkezdte a jogerös ítéletének letöltését ( mivel a második ügyét- elhagyta a házi örizetet – megúszta pénzbírsággal ! ), a kokainos ribancnak a második ügye még nem jogerös , gondolom megvárják míg az is jogeröre emelkedik és egyben nyomja le az éveket . Én eleve azt nem értem, hogy ezek hogy lehettek szabadlábon egyáltalán az elkövetés után ?! Mindkettönél fennállt a bünismétlés veszélye ! Persze Petrácska büne még nagyobb ( többet is kapott , pláne , hogy bevont jogsival újból vezetett beállva), de ilyenek miért lehetnek otthon ?!

hunbagira
Újságíró

Ricsinek sem jogerős, nem volt meg a másodfok. Ricsi letartoztatás alatt áll (régi nevén előzetes) mivel kábitószer birtoklás miatt új büntetőügy indult vele szemben, így most valóban beállt a bűnismétlés esete.
Míg Petrának már rég beállt, mikor újra beállva vezetett.
Szóval Petrus mindenben übereli Ricsit, ennek ellenére Ricsi van már bent.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igaz , elözetesben van, nekem ez a szilveszteri drogos party kimaradt töle. Annyit olvastam , hogy börtönben van már valami fejcímen, azt hittem megkezdte a jogeröset. Petruska biztos kórházban van és egészségügyi állapotára hivatkoznak , természetesen neki is rég a börtönben lenne a helye.( Amúgy Ricsike is egészségügyi okokra hivatkozott az elsö eset után, kezelésekre kell járni a szíve miatt stb) Visszatérve , írtam Blackurnak, hogy még nem egyforma , ez tény , de én úgy látom, hogy a tendencia jó, közeledik a teljesen egyforma megítéléshez. Már jóval kevésbé mentegetik a nöket, mint 10-20 éve akár!
És a jogerös ítéletek tekintetében , te is azt írtad ( pl petrácskánál), hogy megfelelö. És ez a legfontosabb, hogy a büntetésben tényleg ne legyen különbség !

hunbagira
Újságíró

Nézd, én nem tartom kizárva ezeket az egészsegügyi problémákat, különösen petruska esetében. Eleve amilyen életmódot folytattak plusz van egy takonykurvánk akinek életeben nem kellett megdolgozni/megharcolni semmiért, most meg nyakába szakad egy büntető eljárás. Ez rámehetett az idegeire majd a szerveire. De erre van a tököli börtönkórház..:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, épp kérdezni akartam, hogy régebben voltak börtönkórházak , ezek szerint még van , az is tökéletes megoldás lehetne…

tomgal
Olvasó
tomgal

Most olvasom , nov 1-töl megszünt :

https://orszagszerte.atlatszo.hu/megszunik-a-tokoli-bortonkorhaz-feladatait-a-tobb-szaz-kilometerre-epulo-uj-kozpont-veszi-at/

Lehet problémás az elhelyezésük , börtön már lett elég ( mint a múltkor kiderült), de börtönkórházakból hiány van …

Ui: a berettyóújfaluiban meg 60 ággyal kevesebb lett és a személyzet 80%-a van csak meg :(

Blackur
Olvasó
Blackur

S lehet ,hogy mégsem, több portél írja hogy gondnokság alá akarják helyeztetni, megúszhatja így a börtönt?
Ezt ricsiről írtam, tele van a net gondnokságról szóló hírekkel, a csaj arra sem veszi a fáradtságot, hogy a tárgyalásra elmenjen, ennyire érdekli.

tomgal
Olvasó
tomgal

Jogerösen letöltendöt kapott :

A Fővárosi Törvényszék T. Klára Petrát bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntettében, valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntettében is bűnösnek találta és
JOGERŐSEN 5 ÉV 6 HÓNAP SZABADSÁGVESZTÉSRE ÍTÉLTE, 6 ÉVRE A KÖZÜGYEKTŐL, VÉGLEGESEN PEDIG A JÁRMŰVEZTETÉSTŐL TILTOTTA EL.

Maximum a börtönbe bevonulását húzhatják egy darabig.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ezt ricsiről írtam, tele van a net gondnokságról szóló hírekkel, a csaj arra sem veszi a fáradtságot, hogy a tárgyalásra elmenjen, ennyire érdekli.

hunbagira
Újságíró

Plusz max az előzetesből lehet kihozni-nem erőszakos/szexuális- terheltet.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ja, bocs azt hittem petrára…

hunbagira
Újságíró

Nem, nincs visszaható hatály. Eleve.

hunbagira
Újságíró

Az utolsó mondatodra a válasz EU- bírósági döntés és irányelvek és így értelemszerűen az egész EUban így van.
Egyébként- ismételve magam- magyar büntetőjogi rendszer az EU-ban az egyik legszigorúbb. Pl kvázi tényleges életfogyt az nálunk van egyedül.

ulomenen
Olvasó

Piszkált is minket az Emberi Jogi Bíróság, hogy ez a tényleges életfogytiglani milyen csúnya dolog.
Nem mintha ettől rend lenne Magyarországon.

hunbagira
Újságíró

Mit értesz “rend” alatt?

hunbagira
Újságíró

Amúgy tarkónlövést egyik sem érdemel még a valóban bódult petruska sem. Az öt év az megfelelő lenne teljes és örökös vagyonelkobzással és kártérítéssel. A középkorban, sőt az ókorban sem ölték volna meg őket ilyesmiért. Az ókorban is ismert a “bosszútorony” intézménye/épülete, azoknak akik nem szándékosan öltek, így meneküljenek az akkor elfogadott, általános és jogszerű talioelven alapuló vérbosszú elől.

tomgal
Olvasó
tomgal

Hát lehet, hogy nem pont tarkón löném , ha az én valakimet gázolta volna el így petruska , de megszabadítanám földi szenvedéseitöl ( nem kéne próbálkoznia többet) az biztos. Utána lehet ( idegállapotban voltam , szinte beszámíthatatlan a szenvedéstöl, nem akartam , hogy mással is ez történjen, büntetlen elöélet stb ) megúsznám egy felfüggesztettel , vagy igen rövid börtönnel. Tölem ( sajnos ?!) nem áll távol az önbíráskodás, pedig alapvetöen igen szabály és törvénytisztelö vagyok. Egy bizonyos pontig. Ha a családom, szeretteim tagjainak bármi baja esne valakinek a leszarom/drogozom/piázom bünéböl kifolyólag, az jobb ha nagyon óvatos lesz.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyébként itt van egy nagyon érdekes tanulmány a férfi és nöi elkövetökröl egészen történelmi idöktöl napjainkig, ami a büntetést is magába foglalja . Érdemes elolvasni .

https://arsboni.hu/mit-erdemel-az-a-bunos-mit-erdemel-a-bunos-ha-no/

( a pay-gap persze a végén hülyeség, legalábbis nem ugyanazon munkával keresnek kevesebbet, az lehet , hogy ilyen kapcsolatokban sokszor kevesebb a nö jövedelme, de nem ugyanazon munkáért)

hunbagira
Újságíró

Elolvastam, szokásos konkrétumoknélküli (lényeges dolgokban) lévő női hablaty.
Nem ment végig a bűncselekményeken mégcsak az ismert ügyekben sem.
Pl Ricsi vs arabszopó drogos ringyó..

Hunn
Újságíró

Legtöbbször olyasmit lehet olvasni a hírekben a férjüket meggyilkoló nőkről, tomgal, indokként és körülményként megnevezve, hogy valamiféle “bántalmazó kapcsolatban” éltek…

…amit ezek a nők természetesen saját maguk választottak saját maguknak. Mert mindig a nő választ. A nők téves párválasztási stratégiái egy normális társadalomban nem is jelenthetnének közügyet. (Rengeteg rendes és normális srác magányos, azok közül bármelyiket választhatták volna ezek a nők, és soha egy újjal sem nyúlt volna senki hozzájuk, persze azokat nyilván leszarták fiatalon…. De nem is ez a lényeg.)

Hanem a lényeg a következő. Talán minden ilyen esetre vonatkoztatva nyugodtan kijelenthetjük, hogy utólag, visszamenőleg is megéremelte az illető nő az összes verést amit kapott… Illetve – az általa elkövetett gyilkosság fényében – talán még kevés is volt, és sokkal több verést érdemelt volna az illető nő az általa meggyilkolt férfitól?

Mondjuk azt őszintén be kell valljam, hogy a ránk kényszerített feminizmus (és a női hipergámia felismerése) teljesen érzéketlenné tett a nők sorsa iránt… A #MeToo kampány óta pedig, vagyis amióta világossá vált, hogy ártatlan férfiak tömegeit teszik tönkre a feministák a “szexuális zaklatás” vagy a nemi erőszak hamis vádjával, és ehhez az összes nő lelkesen tapsol, azóta az esetleges valós szenvedéseik és problémáik iránt is teljesen közönyös vagyok…

Horvath Anton
Olvasó

És pont. Ilyenkor kifejezetten előnyös igazából “magányos srácnak” lenni egyébként, mikor ezen nő úgymond nem téged választanak :D

https://youtu.be/Ln2qV2pVCtU

Hunn
Újságíró

Be kell valljam, Horvath Anton, hogy egy büdös szót nem beszélek németül…

Igazából én sokáig azért nem tekintettem MGTOW-nak magamat, mert nem akarok a világtól elvonulva lemondani a nőkről és a szexuális életről… De minden egyéb tekintetben, ha jobban belegondolok, meg kell kérdezzem magamtól: lehet hogy mégiscsak MGTOW vagyok?

Nem kívánok ugyanis része lenni a nőközpontú, feminista társadalomnak. Nem is érzem magamat a részének. Nem kívánok a munkámmal részt venni a feminista társadalom fenntartásában. Nem fogadom el a feminista törvényeket. Nem kívánok a nőkkel együttműködni egy feminista világ működtetésében. (És nem, a nemi egyenlőség alapján sem.)

Viccnek tartom az egész hivatalos feminista világot, akár az államról, akár a munkahelyekről van szó. Az a hierarchia, amelynek nők is tagjai, az nem valós hierarchia. Igyekszem kivonni magamat minden olyan helyzetből, ahol a feminista társadalomnak/a feminista államnak beleszólása lehet az életembe.

Annyit dolgozok csak, hogy a megélhetésem meglegyen. Nem törekszem többre csak azért, hogy lehúzhassanak proli golddigger ringyók, pláne állami segítséggel. Nem törekszem a mai modern, feminista Házasság 2.0-ra. Nem fogadom el, hogy a nő megölheti a meg nem született gyermekemet. Nem fogadom el, hogy a nő válással elveheti a fele vagyonomat és a megszületett gyermekeimet.

Eljutottam arra a pontra, hogy a nőkhöz és a női szexualitáshoz úgy állok hozzá, hogy: én vagyok apu, magyarul ebben az életben a nőknek az én elvárásaimnak kell megfelelniük. Ha ez nem tetszik nekik, mehetnek az anyjukba. Ha emiatt egyedül maradok, úgy is jó. Nem érdekel, hogy a nők erről mit gondolnak, nem érdekel hogy a feministák erről mit gondolnak. Majd megbeszélik a barátnőikkel ha akarják.

Ha úgy vesszük, már régóta a magam útját járom. Nem fenékig tejfel, de hát ez van.

Horvath Anton
Olvasó

Na látod, nem olyan bonyolult dolog ez. Főleg ha azt is számításba veszed hogy rajtad kívül még hányan gondolkodnak így, csak mert amit fentebb összefoglaltál az nagyjából megegyezik a mai átlagférfi igényeivel. Ha találok majd egy ehhez hasonló szép összefoglalót a jelenlegi társadalmról mondjuk esetleg angolul, akkor majd küldök még :D

tomgal
Olvasó
tomgal

“ amit ezek a nők természetesen saját maguk választottak saját maguknak. Mert mindig a nő választ. A nők téves párválasztási stratégiái…”

Ez ugyanúgy elmondható a férfiakról is , az emberek többsége szarul választ és még ki is tart benne sokáig, vagy életük végéig. Arról nem is beszélve, hogy az emberek egymáshoz való viszonya , külsö körülmények hatására változik, anyagi csöd, munka elvesztése, betegség , családi tragédia ,stb nagyon sok esetben befolyásolhatja két ember viszonyát.

Tehát hibáztassuk a napokban balta/kés kombóval lemészárolt Attilát , miért húzta ilyen sokáig ebben a toxikus kapcsolatban, miért nem jelentette korábban fel testisértésért a nöt, amikor már nem bírta tovább és elköltözött miért találkozott mégis a növel a barátai -rokonai figyelmeztetése ellenére ?!

Az azért ugye megvan , hogy nagyon sok esetben akkor nyírják ki a lányokat/ nöket és azért férfiakat is ( mint a fentebbi példa is mutatja ) , amikor ki akarnak, vagy kiléptek már egy borzalmas kapcsolatból !

Nagyon egyszerü annyival elintézni , hogy rosszul választott , csak ez a “ rossz választás” sokszor nem azonnal derül ki. Persze van olyan hülye is, aki az egyértelmü jelek ellenére belemegy ilyesmibe ( én majd megváltoztatom stb ) , de a többség, férfiak és nök esetében is nem igazán hibáztatható, mert fiatal, tapasztalatlan, szerelmes és eleinte mások a körülmények. És azt sem gondolom , hogy bárki, aki soha nem élt hosszabb ( több évröl beszélek) élettársi- házastársi kapcsolatban tudna releváns véleményt alkotni a témában. Egyszerüen azért , mert kívülálló . Ezen az alapon minden itt a FH-on olvasó/ kommentelö férfi , aki megégette magát egy párkapcsolatban , becsapták, kisemmizték, átverték, megcsalták stb , kizárólag maga hibás, hisz rosszul választott! Ez NEM igaz , sem férfiakra, sem nökre.

Horvath Anton
Olvasó

Ebben Hunn-nak tökéletesen igaza van. Tekintve a mai világban az egyedülálló férfiak létszámát nem nagyon lehet egy nő részéről sem kifogás a kevés választási lehetőség, ugyebár ez egy eléggé hatalmas különbség a férfi és női áldozatok között. Tehát ha a cicababát elveri az aktuális kanja, akkor azt tényleg ne tessen már a feminmédia társadalmi problémaként felróni a többségnek. Ez igen is a nő idióta (hipergám) döntése volt, aminek ez lett a következménye, tehát egyéni szociális probléma, nem több. Lett volna legalább más 100 is, akik viszont nem kellettek, ez egyáltalán nem társadalmi probléma.

Hunn
Újságíró

Én látatlanban is lefogadom azzal a szegény Attilával kapcsolatban, tomgal, hogy azért maradt benne a bántalmazó kapcsolatban, mert a bolond nők általában kurva jók az ágyban…

Nyilván azt sem véletlenül mondják a tapasztaltabbak, hogy “dont put your dick in crazy”. De ezt a jótanácsot főleg csak akkor tudja már értékelni és megfogadni az ember, ha már egyszer túl van egy ilyen nőn…

tomgal
Olvasó
tomgal

Jó volt az ágyban … és ? Értelmes ember az elsö jelre menekül, de legalább akkor , amikor elöször kórházi ellátásra szorult , mert megtámadta a nö. Magyarul ugyanannyira hibás Attila , mint bármelyik nö , aki az elsö verés után marad. A nök félelemböl ( ha elhagyom kinyír , bánt engem , gyereket stb), nincs hova mennem , anyagi függöségben vagyok stb, a férfi meg a szexuális kielégülése miatt . Ha valaki nem fogja fel , hogy nem éri meg mert szó szerint “ rábaszik” ( kiváló film a témában : Végzetes vonzerö )
az akkor így járt ezek szerint.

Nagyon sokan választanak rosszul és ezekben a kapcsolatokban nem mindig fizikai agresszió formájában jelenik meg a dolog. Ki lehet készíteni valakit lelkileg is , ebben nök – férfiak vegyesen vesznek részt , lehet több a nö ilyen téren, de van böven férfi is- a szociopaták túlnyomó többsége férfi- ök a legveszélyesebbek mert nagyon hosszú ideig képesek álca mögött rejtözködni.

Kívülröl nagyon könnyü ítéletet mondani.
Amikor benne vagy egy helyzetben , pláne gyerek is van , messze nem ilyen egyszerü a dolog.

Blackur
Olvasó
Blackur

Egyetértek.

Horvath Anton
Olvasó

Nyilván itt az Attila is egy hibás döntést hozott egyértelműen. De nem is vonultak férfiak az utcára tüntetni a nők által okozott családon belüli erőszakért, mint ez fordított esetben lenni szokott ugyebár.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ajánlom figyelmedbe az itt már többször férfiak által linkelt, cikkelt riportot. “Az eröszak férfibiznisz “( ami a tágabb családon belül sokszor férfi családtagokat és fiúkat érint , gyilkosságok és kiskorúak veszélyeztetése tekintetében 2/3-os többségben)De jóval több nö és gyerek esik fizikai eröszak áldozatául férfi által, mint férfi nö által, ez egy tény. Ezen nem is lehet csodálkozni a Hunn által oly kedvelten emlegetett “ erösebbek, gyorsabbak, agresszívabbak vagyunk “ tekintetében. ( a férfiak többségére ez igaz, ezt senki sem kétli)

Mindig a “ fizikailag gyengébb” fog felvonulni, tüntetni , ezen sem lehet csodálkozni , de ne felejtsük el, hogy ebben azért evolúciós és szocializációs hatások is közrejátszanak. A nö a gyenge, a férfi az erös. Férfinak panaszkodni gáz,sok esetben a többi férfi is megveti , kineveti. Ezért a férfiak elleni nök által elkövetett fizikai eröszakot ( lásd Attila is a korábbi eseteit- a gyilkosság jelentése ugye meg már töle független)
legtöbb esetben nem is jelentik, inkább elhallgatják, mert attól félnek nevetség , megvetés tárgyává válnak. Na ezért nem fognak soha tüntetni a férfiak , nem azért, mert nincs ellenük eröszak. A nöknek “ nem gáz” tüntetni, a férfiaknak az.

Amúgy a férfiak ilyen téren történö megítélése itt a FH-on is elég szélsöséges vélemény különbségeket hozott felszínre, emlékezzünk csak Toplák Zoltán Bedö Imre könyvével kapcsolatos cikkére. Én egyébként mélységesen tisztelem, söt bátornak tartom, ha valaki férfi létére ilyen nyíltan mer beszélni a lélekgyilkos fájdalmairól, átélt -esetében inkább lelki borzalmakról . Ez messze nem egyenlö állandó panaszkodással, rinyálással .

Szóval ebben megint teljesen eltér a két nem , nem lehet “ összemérni” , hogy az egyik tüntet, bezzeg a másik meg nem.

https://magyarnarancs.hu/belpol/az_eroszak_ferfibiznisz_-_virag_gyorgy_pszichologus_a_csaladon_beluli_eroszakrol-65032

Hunn
Újságíró

A “bántalmazó kapcsolatokban” élő nőkkel kapcsolatosan pont ma hallottam egy nagyon tanulságos esetet, tomgal… Ma szólított meg egy viszonylag fiatalnak tűnő (ötvennél fiatalabb, úgy értem) hajléktalan srác a belvárosban az utcán. Kajára kért aprót, adtam neki, meg egy szál cigit, és elkezdtünk dumálni.

A srác azt mesélte hogy elvált, két lánya van. Nemrég viszont beleszeretett egy nőbe, akit otthon “bántalmazott az alkoholista férje”, és aki emiatt “elmenekülne otthonról, de nincs hova, nem akar az utcára kerülve hajléktalanná válni a tizenéves lányával együtt (akit állítólag szintén bántalmazott a férj) “. A srác felajánlotta, hogy költözzenek oda hozzá a lányával együtt, segít nekik, támogatja őket, stb…

A srác a vírushelyzet miatt elvesztette a munkáját. Két hónapon belül a nő megvádolta, hogy molesztálja a nő tizenéves lányát. (Még csak nem is nemi erőszakkal, hanem hogy megfogta a mellét vagy valami ilyesmi…) A srác természetesen utcára került, most a nő meg a lánya laknak a srác lakásában. Neki nincs pénze ügyvédre, és 8 év böri néz ki neki a semmire, minden bemondásra ment mert “believe all women”, a nő a tanú és a lánya a feljelentő, ennyi a “bizonyíték”, ügy ezzel kinyomozva és megoldva.

Szar volt látni egy olyan felnőtt férfit sírni, akit tíz perce még csak nem is ismertem, de nagyon úgy nézett ki, hogy hosszú idő óta én lehettem az első olyan ember, aki meghallgattam… És azért sírt, mert emiatt most nem láthatja a saját lányait sem… Azt tanácsoltam neki, hogy ha tényleg ártatlan, akkor nézzen körül az interneten a manoszférában, hátha van olyan férfijogvédő szervezet, ami ilyen esetekkel foglalkozik, és tud neki segíteni…

De ha végül nagyon úgy nézne ki a dolog, hogy biztosan elítélik ártatlanul, akkor én a helyében elmennék a nőhöz, és annyira megverném őket amennyire még az állítólagos bántalmazó volt férj sem (a közbeni szexuális molesztálásuk opcionális), majd bemennék a rendőrségre, és feladnám magamat azzal, hogy nem voltam hajlandó ártatlanul ülni, de most már legalább valamit csináltam is…

Tanulság? Több is van.

Egy “bántalmazó kapcsolatban” élő, pláne gyermekes anyát megsajnálni, megmenteni és támogatni, pláne összejönni vele és jól bánni vele… …az már olyan szinten “béta” viselkedés, hogy a “bántalmazott nő” (de még a lánya is) garantáltan rajtad keresztül áll bosszút a férfinemen… Persze az őt bántalmazó, számára “alfahímen” nem fog – már ha elhisszük neki, hogy tényleg bántalmazták őt…

Szóval férfiként csakis egy dolgod lehet csak az ilyen nőkkel, mégpedig: nem foglalkozni velük. És egy büdös szavukat sem elhinni bemondásra. Mi több: leginkább szóba se állni velük… Nem. Törődni. Velük. Ennyi.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Meg tudod újra keresni azt a figurát?
Küldenék neki ezt azt.. ha megszervezhető.

tomgal
Olvasó
tomgal

Csak jogi segítséget , ha tanácsolhatom , senkiben ne bízzatok meg, ha pénzröl van szó . Nök-férfiak vegyesen “a csillagot is az égröl”, ha a napi betevö cigi, pia, drog a tét. Kérjetek rendörségi papírokat, jegyzökönyvet , bármit, amivel ellenörizni lehet a story-ját. Ez csak egy jótanács.

Hunn
Újságíró

Nem, Se-se, random beszélgetés volt… Szoktam így dumálni utcán random emberekkel. Aznap pl. a délinél a villamosmegállóban is dumáltam egy másik fickóval, aki ellátott pár jótanáccsal azzal kapcsolatban, ha valaha is börtönbe kerülnék, mert aszondja, hogy neki 20 év tapasztalata van erről. Nos, ha börtönbe kerülsz, akkor verekedni kell. Nincs más út.

tomgal
Olvasó
tomgal

Esetleg nemi eröszakkal vádolt hajléktalanokon, 20 év börtönre ítélteken kívül mással is szoktál beszélgetni ?
Nem biztos , hogy számodra ök lennének a legjobb társadág, de te tudod.

Hunn
Újságíró

Például veled is beszélgetek itt, tomgal… Én bárkivel szóba állok, mindenkitől lehet valamit tanulni. Arról nem is beszélve, hogy bárkiből lehet egyik napról a másikra hajléktalan, vagy történhet valami olyan aminek börtön a vége. És akkor nem árt tudni hogy mire számíthat az ember.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem azt mondom, hogy ne beszélgess velük egyáltalán, ( persze csak tanács) de ez olyan vészjósló, ha valaki így gondolkodik, hogy bármikor börtönbe kerülhet, nekem eszembe sem jut. Arra is tehet óvintézkedést az ember, hogy ne kerülhessen az utcára , én tavaly kötöttem munkanélküliségre, keresöképtelenségre, balesetre ( ez így egyben 6500 Ft/hó) biztosítást. Nem vagyok ügynök szóval nem a reklám helye, csak példának hoztam. Ha direkt gyakorta ilyen emberek társaságát keresed, akkor lehet amolyan önsorsrontó hatása, hidd el.

Hunn
Újságíró

Ha van valami, amit az eddigiek során megtanultam az életről, tomgal, az az, hogy minden egyes ember, de tényleg mindenki, kivétel nélkül, egyetlen rossz döntésre, egyetlen rossz lépésre van a hajléktalanságtól… Ez van sajnos.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, az az ember hazudott neked, a börtönben az emberek nem verekszenek, hanem összehúzott farpofával próbálnak túlélni. Ott nem a karizom, hanem a farizom számít. Már ha érted… A magyar börtön nem hollywoodi filmjelenet, itt pillanatok alatt az egyszemélyes fogdán találhatja magát az, aki a farizma helyett a karja izmával próbál hősködni. És mielőtt a börtönéletet misztifikálnád, jó ha tudod, hogy a nevelők nagy százaléka ma már női BV tiszt, ők határoznak meg mindent, de tényleg mindent veled kapcsolatban. Még a folyosón is csak úgy mehetsz át előttük, hogy vigyázzállásba vágod magad és engedélyt kérsz az áthaladásra. Ezt is elmondta neked a random ismerősöd?
Az itteni írásaidból én arra következtetek, hogy börtönbe kerülve egy hónap alatt vágnád fel az ereidet pengével. Természetesen a női nevelőid jeleznék előtte, hogy szuicid alkat vagy és a börtön pszichológusához kérnének neked időpontot. De sajnos a pszichológus leterhelt, időpontot csak pár hét múlva tudna adni, te meg addig az öklöcskéddel próbálnál védekezni, de hiába.
Hunn, mikor jössz rá, hogy te az ÉLET nevű valóságban veszel részt és nem az az ÉLET nevű game CD-jét toltad be a géped nyelőkéjébe?

Mindig megörülök, amikor azt írod, hogy jól vagy, aztán, mindig megrendülök amikor ilyen depresszív szarságokat írsz.
Ha még egyszer ilyen baromságokat írsz a nőkről (amiben valójában önmagad mélységéről számolsz be nekünk), akkor késztetést érzek arra, hogy elővegyem a prakkert és a karizmom erejét demonstráljam a hátsófeleden.

Hunn
Újságíró

Kedves Taiko, jó látni, ahogy feministaként azon örömködsz, hogy egyenruhás nők törvényesen alázhatnak meg a börtönben férfiakat, mert hatalmat kaptak felettük a feminista rendszertől… Igen, pontosan erről szól a feminizmus… A férfiak szándékos megalázásáról, mégpedig össztársadalmi szinten…

Ez az össztársadalmi szintű férfialázás még tartani fog egy ideig, sőt, Trump bukásával világszerte fel fog erősödni… De már rég megjelent a reakció, amit nem lehet visszagyömöszölni a palackba pusztán azzal, hogy demokrata párti az új amerikai elnök, mert a reakció nem Trump függvénye volt…

Még egy ideig játszhatják a feministák az agyukat, még egy ideig büntetlenül lekezelhetnek minket, férfiakat… Sőt, azt mondom: annál jobb, minél jobban, minél nyilvánosabban és minél nyilvánvalóbban teszik ezt most a globális hatalmi pozíciójukból, hiszen akkor egyre több férfiban annál jobban gyűlni fog a feszültség, a harag… Amíg egyszer ki nem robban…

Láttad az amerikai Capitolium ostromát a tévében? Hogy a nagyhatalmú feminista szenátornők hogy bújtak a székek alá, visongva és az életükért rettegve, nehogy felkoncolja őket a nép, a “fasiszta csőcselék”? Lassan vége a játéknak… A gazdaságnak vége, az emberek karrierjeinek vége, 10 év olyan válság jön, olyan összeomlás, olyan nyomorúság és káosz, amilyet a modern világ még sohasem látott, amihez képest 2008 kutya fasza semmi se volt… Egy perc türelem nem fog maradni a férfiakban a feminizmus iránt, ezt már most nyugodt szívvel megjósolhatom…

tomgal
Olvasó
tomgal

Neki se hidd el amit mond, ugyanis nöi börtönörök a legritkább esetben találkoznak férfi rabokkal , általában séta , beszélö biztosítás , nagyon ritkán kerülnek férfi részlegre.

“Nő börtönőrök általában csak a női részlegen vannak, és bár sétát ők is biztosíthatnak a férfi raboknak, próbálják úgy megoldani, hogy nők nőkkel, a férfiak pedig csak férfi rabokkal érintkezzenek.“

https://24.hu/belfold/2018/08/12/van-lelkem-csak-azt-otthonra-tartogatom/amp/

“ Míg a női felügyelők kizárólag női fogvatartottakkal foglalkozhatnak, a nevelők férfiakkal is beszélgethetnek – tudtuk meg egyiküktől, aki kérte, nevét ne írjuk le. Feladata, hogy felkészítse az elítélteket a szabadulásuk utáni életre.”

https://www.delmagyar.hu/szeged-es-kornyeke/hatvankilenc-no-dolgozik-a-szegedi-csillag-bortonben-4160899/

hunbagira
Újságíró

Megelőztel Vivi. Pontosan.

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért a Capitolium ostromát ne keverjük ide , na annak semmi köze nem volt a feminizmushoz esetünkben , ott mindenki bújt a székek alá, férfiak -nök vegyesen. Nyilván te ezt vetted észre, mert ezt öröm látnod, de attól még ez nem egy “ férfiak ébredése” akció volt.

https://news.yahoo.com/colorado-members-congress-safe-trump-013411658.html

Egyébként az ostromlók elég nagy része QAnon hívö volt , a másik része pedig a demokraták által ( némely republikánus támogatásával ) beszervezett” áltrumpista “Trump végleges megbuktatását elösegítendö ( impeachment most kezdödik) , hogy soha többé ne politizálhasson.

https://www.portfolio.hu/global/20210117/kozeleg-a-qanon-hivek-altal-vart-iteletnap-joe-biden-beiktatasa-a-mozgalom-sorsat-is-megpecsetelheti-465650

https://hirtv.hu/hirtvkulfold/szervezett-provokacio-volt-a-capitolium-ostroma-2514755

Vannak hiteles videofelvételek, hogy konkrétan beengedik az örök a támadókat.
És ismert , beazonosítható QAnon -osok is megjelennek több videón.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, hagy kérdezzem már meg, hogy a bőrszíne milyen volt annak a random beszélgetőtársadnak a villamosmegállóban? Csak nem a tejeskávé és a pörkölt kávé közötti árnyalat? Amíg beszélgettél vele, nem éreztél némi füstös szagot?

Hunn
Újságíró

Aki a sittről mesélt az cigány volt, Taiko, a másik pedig fehér.

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn, a cigány hazudott, hidd el nekem.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem kétlem Hunn, hogy hallottad ezt a storyt, de azért mindig résen kell lenni, hogy ki, miért , mit mesél és milyen storyval akar lehúzni . A történet sok részen sántít. Nagyon!

Kezdjük ott , hogy ha az ö lakása , akkor olyan nincs , hogy öt onnan ki lehet rakni! Ez egy hatalmas tévhit, még váláskor sem ítélik oda “ csak úgy” , valakinek a saját lakását másnak, pláne nem ilyen helyzetben. Ha albérletben lakott , akkor esetleg kitehette a tulaj és fizetheti a lakás bérleti díját a nö, mint új bérlö.

“ Sima “szexuális molesztálás miatt senki nem kap 8 évet ( 3-5 év közötti max) és nagyon komoly bizonyítási eljárás van, komoly szakpszichológus foglalkozik a sértettel , gyerekkel , ha hazudik , szinte mindig kiderül ! Alább rendörségi interjú a témában:

https://abcug.hu/nem-termeszetes-hogy-apukam-igy-szeret/

Itt pedig egy kimagaslóan szigorú ítélet “ molesztálás” téren. És itt késsel is fenyegette:

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/bortonbe-megy-a-ferfi-aki-molesztalt-egy-egyetemista-lanyt-a-vonaton-4359020/

Ha valakinek 8 év a várható , az már bizony eröszakot követett el( illetve azzal vádolják) és annak már vannak nyomai, DNS , sérülések stb. Ez már majdnem a maximum ( söt nem minösített esetben a naximum) szexuális eröszak ( korábban eröszakos nemi közösülés) esetében.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szexu%C3%A1lis_er%C5%91szak_(b%C5%B1ncselekm%C3%A9ny)

Szóval azzal egyetértek, hogy nem kell összeszedni senkit az utcán, mert lehet rossz lesz a vége ( “ fogadd be a tótot, kiver a házadból”) . Azt is elhiszem , hogy a nö átvághatta .

De azért elhinni sem kell mindenkinek mindent, aki elpanaszolja egy kis pénz és cigi reményében a sorsát.
Bocs, de a pasas a felét kb hozzáköltötte , vagy nagyon nem úgy volt , ahogyan ö meséli.

Hunn
Újságíró

Engem az se izgatna különösebben, ha megdugta volna a kiscsajt, kedves tomgal. A tinilányok úgyis basznak mint az üreginyulak, emlékszem anno az osztálytársnőimre (persze nem velünk, velük egykorú fiúkkal…). Ne csináljunk már össztársadalmilag úgy, mintha egy tinilánynak ártana a fasz… Meg aztán, ha egy férfi fedelet rak a feje fölé meg kenyeret az asztalra, akkor cserébe nyugodtan le is ápolhatná a kiscsaj, nem igaz? Sose fogom megérteni, hogy az elvált nők miért hiszik azt, hogy egy vadidegen férfi majd apaként fogja kezelni a másik férfitól való gyermekeit?

tomgal
Olvasó
tomgal

Aha, értem, szóval egy 14-17 éves tinilánynak ( mert ugye eleve ettöl fiatalabbal mindenképp eröszak)természetben illik -kell fizetnie adott esetben, az anyja hülyeségért,( hogy összeköltözött egy vadidegen alakkal) vagy akár meg is eröszakolható , hisz fedelet, kenyeret adtak neki.
Épp most “ csináltál” prostit egy tiniböl ( elméletben), tudod prostitúció , amit annyira gyülölsz.
Nem kell, hogy apjaként szeresse, de attól még azt sem tehet vele amit akar kénye-kedvére.
Tudod a tinilányok is csak azzal basznak, mint a nyulak, akivel szeretnének , a többi esetben úgy hívják, hogy szexuális eröszak, vagy prostitúcióra kényszerítés.

Hunn
Újságíró

Most, hogy őszintén végiggondolom a dolgot, teljesen hidegen hagy az összes nő sorsa, tomgal. Pont annyira érdekel a sorsuk, hogy mi történik velük akár tinikorukban, akár felnőttkorukban, akár öregkorukban, mint amennyire eddig őket érdekelte az enyém… Vagyis semennyire. Tőlem akár az összeset megerőszakolhatják aztán kihajthatják a tajgára, télen, meztelenül, fakitermelésre, nem fog meghatni.

Amúgy meg a nőkkel kapcsolatban az iszlámnak van igaza. Az iszlámhívő férfiak úgy állnak hozzá, hogy vannak a normális nők, a feleségek és családanyák. Az ő biztonságuk, az ő boldogságuk, (még a szexuális kielégülésük is) a férfiak felelőssége… És van a többi nő, a ringyók, akikkel bármit meg lehet tenni, és nem kell velük senki felé sem elszámolni. És tudod mi ebben a legszebb, a legtisztább, a legnemesebb? Hogy fiatalon minden nő maga választja ki, hogy a kettő közül melyik csoportba akar tartozni!

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
A régóta idevalósiaknak az a dolga hogy terjessze a tudást.
Ennek alapján merem állítani hogy az erő fogalma tisztázódni fog – és nem lesz ilyen fekete-fehér az a tétel hogy a férfi az erős, a nő a gyenge.
Mert az erő az az érdek-érvényesítő képesség – és nem kizárólag a lóerő.

Sokat lenyelt cigány kurvák háborodtak fel a második fiam gyalázkodási képességén (pedig van a srácnál bicepsz is ha bicska kerülne elő) – szóval egyszerű stílusváltás csak, hogy a feszt pofázósoknak egyszer csak leordítsák a fejéről a frizurát.

Egy szófukar férfiból nem lehet pikkpakk szövegládát faragni, de változni mindenki tud – és a változás irányát a mi közösségünk tudja befolyásolni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az eröt kifejezetten fizikai értelemben használtam , természetesen több aspektusa is van a dolognak , mint pl. az általad is említett érdekérvényesítés.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Az erő témájában ezek az “aspektusok” a részletek.

Mindegy mi által érvényesül a személyes érdek – az erő AZ. Lelkierő, hangerő, izomerő.. az érdek-érvényesítési képesség nem aspektus.

Hunn
Újságíró

Nézd, tomgal, mondjuk ki nyíltan: a feminizmus arra neveli a férfiakat (és ez így van amióta csak az eszemet tudom), hogy a férfiaknak kötelességük a nőktől mindent szó nélkül eltűrni, elviselni… Legyen ez bármilyen testi vagy lelki megaláztatás, bármilyen fajta viselkedés… Hogy ma már a nők gyakorlatilag bármit megtehetnek a férfiakkal, amit csak akarnak, függetlenül attól, hogy ez a férfiakat hogyan érinti.

A nőket – ezzel párhuzamosan – a feminizmus arra neveli, hogy az csak egy dolog, hogy a nők nyugodtan csinálhatnak bármit, nem kell figyelembe venniük a férfiakat, de még kifejezetten biztatják is arra a nőket, hogy lehetőleg tegyenek is meg mindent, kifejezetten a férfiak ellenére, mert a férfiak ezt úgymond “megérdemlik a történelmi nőelnyomás miatt”…

Ezen kívül a feminista nevelés során természetesen démonizálják a férfiszexualitást. A férfiak nők iránti vonzalmát “a nők tárgyiasításának” nevezik, az ismerkedést “szexuális zaklatásnak”. A nők számára szexuálisan közömbösnek vagy kifejezetten taszítónak állítják be a férfiak testét és a férfi nemi szervet. És ezzel azt sugallják, hogy ebből következően a férfiak többsége, mint olyan, egyszerűen “nem elég jó” a szexhez…

Tehát egy feminizmuson nevelkedett férfi számára úgymond “logikus”, hogy ha egy nő, ennek ellenére, mégis szívességet tesz azzal egy férfinak, hogy leereszkedik hozzá, és szexuális kapcsolatba kerül vele, azt nagyon meg kell becsülni, és attól a nőtől aztán TÉNYLEG kötelessége a férfinak bármit elviselni…

Szóval én nem vagyok meglepve az eseten, ami szerintem a sikeres feminista kondicionálás következményeinek iskolapéldája.

Blackur
Olvasó
Blackur

Újabb példa erre, elég a vádaskodás VIZSGÁLAT NÉLKÜL s a fickónak lehet,hogy vége….https://telex.hu/kulfold/2021/02/03/utolerte-a-sajat-sorsa-a-rockzene-antikrisztusat

Hunn
Újságíró

Lefogadom, tomgal, hogy egyik gyilkosság sem úgy történt, hogy felállt a feleség a férjjel szemben, hogy pakolj fel, játsszuk le, bazmeg….

Horvath Anton
Olvasó

Hát pedig a jogász emancimanci szerint ők menthetik csak meg a világot :D :D, :D:

https://index.hu/kultur/2021/02/01/a-nok-elismerese-nem-ferfigyulolet/

Az index is megindult a femcsi irányba, egy délelőtt alatt ez már a második ilyen nagyszerű cikk.

hunbagira
Újságíró
tomgal
Olvasó
tomgal

Retardált hübrosztifíliás ribanc. Mondjuk a legnagyobb árat fizette az idiotizmusáért amit el lehet képzelni. Elhitte…, debil sorvadt agyú liba.

Horvath Anton
Olvasó

Láthatod, neki se volt elég normális férfi a világban, még bombázó, modell alkattal se. Nem volt szegénynek más lehetősége, csak ez a “munkahelyi kapcsolat”.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk az kemény, hogy a ruszkiknál még a smasszernők is így néznek ki.
Nagyon “kifogtuk” ezzel a magyarországgal ilyen téren is..:(

Horvath Anton
Olvasó

Ukránok meg a ruszki nők a legpénzéhesebbek, viszont ők tudják a szerepeiket is. Annak pedig nem csak a család vagy a háziasság a lényege hanem a kinézet is. Ügyelnek rá, hogy tetszenek a férfiaknak még 50 felett is. Idehaza viszont 30 felett csak a genetikán múlik minden. Nyugaton meg már rogyásig nyomják már a plus size, vagy a kiöregedett “modelleket”. Sőt, még szépségkirálynőt is választanak közülük. Biztosan az lenne a cél, hogy szokjad a jövőt : D

Hunn
Újságíró

A feminizmus tanításainak egyik alapvető fontosságú lényege, Horvath Anton, hogy arra bíztatja a nőket, nehogy már valamiben is megpróbáljanak megfelelni a férfiak elvárásainak, vagy a férfiak kedvére tenni… Ma gyakorlatilag arról már nincs is szó a közbeszédben, hogy a férfiaknak egyáltalán létezhetnek bármiféle elvárásai a nők irányába… Sőt, már ennek akár csak a felvetése is maga a “nőelnyomás”…

Horvath Anton
Olvasó

Már ezen túlmentek Hunn, mégpedig úgy hogy neked férfinak kell tökéletesen megfelelned az ő igényeiknek ha valamit akarsz, lásd a fentebbi rostie példát. Miután elkezdesz egy hangyányit is gondolkodni ezen, akkor viszont automatikusan MGTOW-vé válsz. És mindig sokan mondják, hogy ez valami mozgalom vagy mi, csak mert az amcsik egy új nevet adtak az agglegény fogalomnak. A logikus gondolkás, amennyiben valaki erre képes, az már egyedül is ide vezet.

Horvath Anton
Olvasó

Na, azért még akadnak érdekes megállapítások: https://index.hu/techtud/2021/02/15/sport-karrier-nok-magyarorszag/

Ha már karrier

tomgal
Olvasó
tomgal

Bagira , náluk sem “így néznek ki“,kb ez az egy így néz ki a börtönörnök közül ( jó lehet még 2-3 összesen).Nálunk is van aki ( szerintem jobban, mert a szépségén kívül van egy értelmes kisugárzása is ), de minimum így néz ki arcra-alakra egyaránt és még normális is ! Megtekinthetö pont ebben a linkben , amit nemrég küldtem azt bizonyítandó, hogy férfi raboknál Magyarországon nincsenek nöi börtönörök:
( több kép is van , ha a cikk végéig lehatjátok, egész alakos is, férfiként én százszor inkább erre a nöre voksolnék, mint a magamutogató orosz ribancra)

https://24.hu/belfold/2018/08/12/van-lelkem-csak-azt-otthonra-tartogatom/

Nem tudom te jártál-e az oroszoknál, ( én igen) , meglepödnél mennyi lepukkant, már-már nevetségesen kinézö “ nö” van , persze akad köztük szép , szexi is , de annyi van itthon is !( lakosság arányosan) Ukrajnában nem jártam, de ott konkrétan iparág épült a ribancok tenyésztésére.

Jól jellemzik az orosz állapotokat , a más országban szerintem sehol sem fellelhetö társkeresö válogatások :( a 2-ban csak nök)

https://nlc.hu/csalad/20151209/vicces-tarskereso-kepek/

https://nlc.hu/szabadido/20170815/22-elkepeszto-foto-az-orosz-tarskeresok-sotet-oldalarol/

hunbagira
Újságíró

Az elhízási/sport statisztikákat alapul véve, nem magyarországon nincs annyi.
Ha meg az embertant is hozzá vesszük, úgy abszolúte nincs.
És hát a szubjektív érzete sem ez, az átlag magyarférfinek
Ezért szoktatok magatokból kikelve “oroszkurvázni” :D megfeledkezve a köreitekben elterjedt dígozásról és egyéb szarszínűzésről, szokott női kettősmércével. :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Az elhízás/sport statisztkában lehet igazad van. Nekem az sem fáj , ha neked az orosz/szláv nök jönnek be :) , de ha embertan szempontból vizsgáljuk a dolgot, azért jobb ha egy magyar ( vagy bármilyen) férfi felkészül, hogy igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia , ha egy orosz, ukrán csinibaba “pasija” akar lenni( nem csak amolyan a férfinak “ illik” fizetni az étteremben módon), lakhatás, ruhák, ajándékok, utazás, kb minden. Nálam ez már azért a prostitúció kategória. És valóban én is szoktam ( balhé esetén) orosz és “ukránkurvázni “, de hát most mit mondjak, ha akikkel én találkozom és jókinézetüek , 90 %-ban tényleg azok ?! :)

A digózás és szarszínüzés a nök egy bizonyos körében elterjedt , ne általánosítsunk már megint. A magyar nök nagyobb részéhez soha életében nem nyúlt külföldi , például hozzám sem, pedig én akkor voltam fiatal, amikor a “ digózás “ népszerü volt :)

hunbagira
Újságíró

Embertan alatt szószerint az antropológiát értettem.
(Már fejtettem itt – IS- ki) a kelet-európában többséget alkotó és közép-európában “ötvöző elemként” itt lévő kelet-balti/cromagnoni b variánsnál maradnak meg legjobban az infantilis arcformák, amit másodlagosan keres a ferfi a női kinézetben. Ezért szebbek közép illetve ahogy keletebbre megyünk még szebbek a közép-kelet európai nők.
Viszont ez a férfiaknál pont nem “szép,”. Ezért tartják az orosz pasit “pucinak”.
Ui: a hozzáállasukat ismerem:) igaz, amit írsz. Viszont kevesebb az álszentség, kéretés, a játszmázás és a hiszti, mint egy magyar nőnél.

Reszet Elek
Újságíró

hunbagira
Újságíró

Már volt többször eme őszinte “gyöngyszem”…

Reszet Elek
Újságíró

Igen, de nem biztos hogy minden olvasó ismeri.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az embertant ezek szerint félreértettem , nem antropológiára asszociáltam. ( mondjuk azt jelenti:))

Hunn
Újságíró

Az az igazság, tomgal, hogy az, hogy egy nő nem feltétlenül hajléktalan, munkanélküli csövesekkel akarna randizni, és a férfi pénzét a vonzereje részének tekintené, az önmagában még nem lenne teljesen az ördögtől való…

A gond ott kezdődik, hogy a magyar nők többsége nem mutat tiszteletet a férfi iránt azért, amiért az képes pénzt szerezni… Nem hálás érte hogy azt a pénzt megosztják vele, hanem úgy van vele hogy neki az jár… És a legszebb az, amikor a csak a pénzre menő, golddigger ringyó létére a nő azt hangoztatja a pénzét számolatlanul ráköltő férfinak, hogy: -“Mégis, mit képzelsz te magadról, hát azt hitted, hogy megvettél engem a pénzeden?”

Ha a nők értékelnék azt, hogy egy férfi tud és képes pénzt szerezni, akkor szerintem a férfiaknak sem lenne különösebb gondjuk azzal, hogy a pénzüket is nézik…

Horvath Anton
Olvasó

Persze mert úgy van vele, hogy ez a pénztermelő egység már nem tejel neki, akkor majd keres egy másikat. Az mondjuk hogy egyáltalán ez a golddiggerkedés ilyen népszerű sport lett, az ugyanakkor a tehetősebb férfiak hibája is.Ha megelégednének a sima kurvákkal, akkor nem lenne ez ilyen népszerű ágazat. Márpedig pénzért cserébe párkapcsolatot egyértelműen nem lehet venni, csak a heti pár aktus miatt egy másik embert teljesen finanszírpzni nem éppen valami okos gondolkodásról árulkodik.

Blackur
Olvasó
Blackur

Igazságügyi miniszterünk is felvette a csok -t azt elmúlt a szerelem s válófélben van.

tomgal
Olvasó
tomgal

A helyzet az, hogyha házasság, tartós kapcsolat szempontjából vizsgáljuk a dolgot és htb , vagy Gyes-Gyed időszakot számîtásba vesszük, akkor van alapja annak, amit mondasz, nyilván kell egy anyagi biztonság , pláne amikor már gyerekek is vannak . Önmagában azért nem a pénz miatt kéne tisztelni egy férfit és egy nőt sem a pinájáért.

Az oroszoknál átlagszása nem tudja átlagnatasa “kitartását” fedezni, szóval a nem tehetősek ott sincsenek valami rózsás helyzetben.
Az orosz szintű anyagiasság sajnos a hipergámia melegágya, amint találkozik egy még gazdagabbal és garantált, hogy anyagi ( akár átmeneti) hullámvölgybe kerülsz, elhagy. Egy betegség, baleset helyzetről ne is beszéljünk. Szóval mindennek megvan az árnyoldala.
Azon meg nem lehet csodálkozni, hogy kevésbé kéretik magukat, nincs annyi hiszti stb, hisz ez egy üzlet valahol nekik. Valódi érzelmek, szeretet nem jellemző arrafelé ( a szép lànyoknál)

Egyébként ezt támasztja alá, a még nyugat-európai szinthez mérten is rendkívül magas válási arányszám az oroszoknál és beloruszoknál egyaránt ( ukránoknál is magasabb, mint az átlag)

https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1l%C3%A1si_statisztika

Ez még frissebb:

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/divorce-rates-by-country

Tőlünk nyugatabbra kifejezetten, de azért egyre jobban nálunk is a nők pénzkeresésével a legtöbb ebbe beleszülető nőnél fel sem merül, hogy a pénzkeresés férfi résztől ( átlag szinten) egy extra dolog, hanem természetes.

A gond ott van,, ha egy nő úgy gondolja, hogy saját részéről nem kell anyagilag ugyanannyit belefeccölni , illetve, ha természetesnek veszi , hogy a férfi kötelessége minden kívánságát teljesíteni. Az átlagemberek túlnyomó többsége , pláne családdal, örül, ha megél, ez az elkényeztetett királylány szindróma nem igazán tudnám megsaccolni mennyire jellemző.

tomgal
Olvasó
tomgal

Amúgy melyik börtönörnöt választanád ?
( most tekintsünk el attól, hogy az orosz, egy kretén debil)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben a videóban jól meg lehet nézni Norinát ( és meglepö módon a többiek sem néznek ki rosszul)

https://www.youtube.com/watch?v=RizBflmF1-0

https://www.youtube.com/watch?v=a4hTmJbl8oI

És azért embertan szempontjából nagyon nem mindegy , hogy ki miért kerül a hírekbe, képernyöre, szóval én büszke vagyok rá, hogy a magyar “ bombázó “ börtönörnö emberileg egy egèszen más kategória.

hunbagira
Újságíró

Norina válogatott nő (és most jóindulatú vagyok és feltételezem hogy nem egy modellügynökségből “zupálták be” a forgatás idejére)
Míg az orosz ketyós smasszernő véletlenül került a hírekbe..
Tehát most ez a körte az almával…esete, megint.

hunbagira
Újságíró

Off: ha már oroszok(csecsenek) és antifeminizmus. Ez a reklám így lement náluk..:D

tomgal
Olvasó
tomgal

He-he, ez komoly , tényleg ?

hunbagira
Újságíró

Igen..:D

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

tomgal
Olvasó
tomgal

Norina 14 éve smasszer, millió helyen ellenörizhetö, arról nem is beszélve , hogy Magyarországon egy ilyen leadott müsor után kb fél perccel derülne ki , ha nem az lenne és minden pletykalap a csalást hozná másnap. Persze,nyilván azért választották ki a BV ismeretterjesztö filmjeire, mert jól néz ki.
Nem , az orosz picsa sem véletlenül került a hírekbe, hanem azért mert a retardált ribanc nem bírta kordában tartani a hübrosztifíliás ösztöneit és ezzel a kislánya halálát okozta.

Naooo
Olvasó
Naooo

Börtönökre nincs szükség, vérmezőre van szükség.

Reszet Elek
Újságíró

Azért facebookon és hasonlókon megvan ez a válogatás. Pl. orkvérűeket tekintve a pózolj pénzzel sorozatok.

Hunn
Újságíró

Ebben a sztoriban az a legdurvább, hunbagira, hogy a kislány vér szerinti édesapjától nyilván elvált a roastie mama, feltehetőleg anyagilag is kisemmizte és az utcára tetette… És mivel fényképei alapján relatíve jó nő, úgy értem jól tartotta magát a korához képest (vagyis még felállt rá egypár fasz), ezért úgy döntött, hogy ő még “élni akar”… A valószínűleg “bétának” látott, a családjáért keményen dolgozó átlagférj után nyilván úgy érezte, hogy most a változatosság kedvéért egy izgalmas “alfa”-fasz jár neki…

És emiatt a vér szerinti édesapa nem volt ott – mert nem lehetett ott – és nem tudta a kislányát megvédeni…

Ezért én azt mondom, hogy ez a nő, ez az anyának nem is nevezhető roastie szardarab bűnrészes ebben a gyilkosságban… Ez a gyönyörű pici tinilány, akiből pár év múlva igéző orosz szépség vált volna… akiből pár éven belül egy boldog családanya lehetett volna, szerető férjjel és virgonc gyermekekkel… majd egy hosszú és boldog, leélt élet után öreg, ráncos nagymamiként mosolyogva nézhette volna a karosszéke körül játszadozó unokáit… Ehelyett ez a kislány most a hideg földben fekszik, megerőszakolva, megölve… És az édesapja nem lehetett ott, és nem védhette meg… És mindez pusztán azért, mert roastie mamának viszketett a pinája…

Reszet Elek
Újságíró

Kevés a tény, sok a találgatás. A szülői minták öröklődnek, szóval szegény kisleány is lehetett volna a jövőben roastie.

Hunn
Újságíró

Ebben persze tökéletesen igazad is lehet, Reszet Elek… Hiszen nem volt jelen az életében az édesapja… Az anyjától pedig azt a mintát látta, amit… De bárhogy is, én annyira sajnálom ezt a kislányt, őszintén megrendített a története… Legyen neki könnyű a föld…

Amire viszont ki akartam hozni ezt az egészet az az, hogy az édesapa jelenléte egy kislány életében a védelmet, a biztonságot is jelenti… A válások 80%-át kezdeményező nők – többek között – ezt a védelmet, ezt a biztonságot, illetve a biztonságérzetet veszik el a saját lányaiktól, mégpedig örökre…

tomgal
Olvasó
tomgal

Az elmúlt 2-3 év statisztikái alapján a nök már “csak”a válások 65%-át kezdeményezik ( legalábbis Magyarországon- kb fél éve linkeltem) , de amúgy egyetértek Hunn !

Reszet Elek
Újságíró

Nyilván, ha apu képben van akkor másképp történhetnek a dolgok, de adatok hiányában nem lehet objektív képet alkotni.
Az egyetlen dolog ami egyértelmű, az hogy ez a nő nélkülözte a józanész adományát és ennek következménye tragikusnak bizonyult.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyetértek! Apukáról semmi, de semmi infót nem lehet találni, talán orosz oldalakon lehetne fellelni valamit, szóval nem tudhatjuk apuka miért nem volt a képben. Ugyanannyi esélye van annak , hogy kisemmizett, lányát szeretö édesapa, mint annak , hogy életében nem nyitotta rá az ajtót, vagy mondjuk 10 éve le se szarja. ( mondjuk nehéz elképzelni, hogy anyuka 13 éve normálisabb lett volna és egy rendes férfinak szült volna elnézve párvasztási szokásait)

De abban Hunnal is egyetértek , hogy a kislánytól még a lehetöségét is elvették annak, hogy boldog, szép élete legyen! És ezt bizony ketten hozták össze anyukával !

Szerencsére az állatot tegnapelött elkapták : ( gondolom nem semmi hajtóvadászat lehetett)

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9244405/Police-arrest-Russian-convicted-sex-killer-suspected-murdering-lovers-daughter-13.html

hunbagira
Újságíró

Off: ezeknél, csak a magyargyűlölet konstans érzés.
Magyarral nem is talákozik a ringyóskodás során, de ennek ellenére gyűlöl bennünket. :D
https://index.hu/kulfold/2021/02/13/romania_botrany_strici_futtatas_aur/

hunbagira
Újságíró
tomgal
Olvasó
tomgal

Mivel pont nemrég a “ Viszkisröl” volt szó és felesége is szóba került, ezt pont ma találtam. Ez a csaj elég normálisan állt a dologhoz úgy vélem, egyértelmüen nem hübrisztofíliás és nem is amolyan “ cicababa” ahogy elnézem. További sok boldogságot nekik :

https://femina.hu/hazai_sztar/ambrus-attila-felesege/

Hunn
Újságíró

Napi patriarchális elnyomás:

https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/szekszard-anya-lanya-emberolesi-kiserlet-fegyhaz/g73d521

“A lányával közösen próbált végezni volt férjével egy szekszárdi nő”

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem ezek pirézek voltak. A büntetési tétel meg eléggé nevetséges. Előre kitervelten emberölés bűntettének kísérlete miatt inkább az öt évhez közelítő kellett volna (mondjuk 4 év 10 hónap vagy ilyesmi). Gondolom súlyos testi sértés lehetett, bár én nem jogászként mocskolom a papírost (és a jövőben sem szeretném). Persze nőknél mindig kevesebb.