George Herceg
23 megosztás

Illúziók nélkül

Az egyik ok, amiért úgy tűnik, hogy a mai párkapcsolatok nem sikeresek, a túlzott elvárásokból adódik. Mindkét nem illúziók tömegével a fejében vág bele újabb és újabb párkapcsolatokba, és mindkét nem szerint a másik nem elvárásai rugaszkodnak el egyre inkább a valóságtól.

A nők szerint minden férfi, még a legcsúnyább, legöregebb, legcsóróbb is modellcsajt szeretne, egy pornószínésznő szexuális technikájával, viszont lehetőleg csak Teréz anya partnerszámával. A férfiak szerint pedig egyszerre kellene gazdagnak, jóképűnek, érdekesnek és ráadásul feministának lenniük a nők aktuális igényei szerint. Ha mélyebben megvizsgáljuk ezeket az elvárásokat, akkor láthatjuk, hogy azok az eszményképek jelennek meg bennük alapvetően, amelyeket évszázadok érleltek ki. A férfiak a fiatalságot, a szépséget és a háziasságot keresik a nőkben, amíg a nők az eltartó képességet, a jó genetikát és az együttműködési képességet kutatják a férfiakban. Viszont mégis érezhetően van túlzások ezekben az igényekben, és így aztán mérsékelten nyernek csak kielégítést egy átlagos férfi és egy átlagos nő kapcsolatában. Nincs elég topmodell nő, és nincs elég milliárdos, sármos férfi ahhoz, hogy mindenkinek jusson.

Úgy gondolom, az elvárások terén mégis talán a nők igényei növekedtek nagyobbra, illetve ők hajlandóbbak egyre kevesebb kompromisszumra. Ennek legfőbb oka valószínűleg az, hogy egyszerűen megszűntek azok az együttműködési kényszerek és az azokban rejlő lehetőségek, amelyek miatt egy átlagos férfi mellett is jobb életkilátások vártak a nők többségére. Mivel korunkban a nők széles tömegei dolgoznak és – bárki bármit is mond -, keresnek annyit, mint az ugyanabban a pozícióban lévő férfiak, így csak akkor éri meg csatlakozniuk egy férfihoz, ha annak életszínvonala jóval magasabb, mint az övéké. A nővel egy szintén lévő férfi, hosszútávon nem perspektíva, ennek ellenére ideig-óráig elszórakoznak a nők velük, hiszen ha nem így lenne, magányos férfiak milliói tengetnék életüket az egész országban. Ma már a gyerekvállalás sem akkora ösztönző erő a nők többsége számára, hogy miatta „megalkudjanak” korunk Átlag Józsijával. Egyrészt minden nehézség ellenére a gyermekét egyedül nevelő anya státusza is kedvezőbbnek tűnik sokaknak, mint az alkalmazkodás egy férfihez, aki csak kevés pluszt képes hozzátenni a nő életéhez. Másrészt a gyermek kisajátítása az anya részéről – főleg ha eleve leginkább ilyen céllal jött létre a terhesség – csak egy válás után válhat teljessé. Mindehhez tegyük még hozzá azt is, hogy egyre többen vannak a gyermektelenséget tudatosan választó nők, akiknek aztán tényleg annyira van szükségük egy velük együtt élő férfira, “mint halnak a biciklire”.  Mindez persze nem zárja ki a rövidebb-hosszabb viszonyokat.

Mi van a férfi elvárásokkal? A férfiak két dolgot szeretnének: gyakori és jó szexet, egy jó adottságú nővel, gondoskodó és házias társat, aki gondozza az utódokat. Milyen egyszerű! Csakhogy ez a két tulajdonság mintha nehezen lenne megtalálható egyetlen nőben, és főleg egy időben. A családot alapítani, gyermeket nevelni akaró férfiak többsége hajlamosabb engedni az előbbi elvárásaiból az utóbbi javára. A másik csoport pedig inkább cserélgeti a partnereket az első tulajdonság megtartása érdekében, a második rovására. Csakhogy egyik stratégia sem vezet boldog, kiegyensúlyozott, hosszútávú kapcsolatokhoz. Mivel a korábban bemutatott női illúziók amúgy is csökkentik a párkapcsolatra alkalmas nők számát, így a férfiaknak kevesebb lehetőségük van igényeiknek mindenben megfelelő partnert találni és hosszútávon megtartani. Ez magyarázza nagyobb kompromisszumképességüket. A változások és új kényszerek felismerése azonban egyáltalán nem oldja fel a férfiak egye inkább növekvő frusztrációját.

Kézenfekvő megoldásnak tűnhet, hogy mindkét nem váljon meg a másikkal szemben táplált illúzióitól és adjon lejjebb túlzó elvárásaiból. Azonban ez valószínűleg nem fog megtörténni, ha csak nem elkényelmesedett nyugati civilizációnk összeomlik illetve megváltozik olyan módon, hogy a túlélés záloga ismét kizárólag a szoros együttműködés lesz férfi és nő között. Mindaddig azonban a párkapcsolatok szerepe és fontossága egyre kisebb és kisebb lesz az egyén életében. Az eszmények helyét mindinkább a fogyasztás veszi át. Elkerülhetetlennek látszik, hogy a két nem csak mint egymást szórakoztató fogyasztási cikkek jelennek meg a jövőben.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
23 megosztás


58
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
48 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
18 Hozzászólások szerzői
Gábor FarkasMiklos1Deadpoolcommon mangeorg1945 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Horvath Anton
Olvasó

“A nők szerint minden férfi, még a legcsúnyább, legöregebb, legcsóróbb is modellcsajt szeretne, egy pornószínésznő szexuális technikájával, viszont lehetőleg csak Teréz anya partnerszámával.” Ez a fajta női sirám természetesen csak a férfiak felső 20%-ára vonatkozik, akik éppen leszarják az aktuális panaszkodó fejét. Átlagos férfi átlagos nőt keres, a mai átlagos nő viszont átlag feletti férfit szeretne (hipergámia), ebből erednek a modern kori problémák. Nem olyan bonyolult ez.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A mai átlagos nő átlag felettiNEK LÁTSZÓ férfit szeretne, csak ennyit pontosítanék. :D

Horvath Anton
Olvasó

Szerintem sokuk meg is találja azt, kutya vagy macska formájában. Már kezdem érteni hogy miért számíthatott a macska szent állatnak már az ókori Egyiptomban is :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Ennek arrafele meröben más oka volt : )

https://nagyutazas.hu/magazin/article.php?id=3884

Reszet Elek
Szerkesztő

Beteg állatok. Egy macska azért csak egy macska.

Naooo
Olvasó
Naooo

Beteg emberek. Egy ember azért csak egy ember.

Reszet Elek
Szerkesztő

Nem teljesen pontos tükrözés.

hunbagira
Újságíró

:D

FUCKSZFE
Olvasó
FUCKSZFE

Alaphelyzet, hogy a nő egy fantasztikus férfira vágyik, aki elfogadhatóan bánik vele, a férfi meg egy elfogadható nőre, amely fantasztikusan bánik vele.
A többi csak mese, habbal.

Gábor Farkas
Olvasó

Ha egy férfi megadja a nőnek, amit írsz, akkor az a férfi nem “férfi” az adott nő szemében már… Próbálj meg úgy csajozni, hogy normális emberként mutatkozol. Családot szeretnél, van jó kereseted, szereted az életet, szeretsz élni, látod a pozitívumokat stb… Így te a kutyának sem fogsz kelleni. De ha úgy mész oda, hogy azonnal a seggére csapsz, mire kérdezne, már a nyelved a torkában van… Ha sír a szája, nem foglalkozol vele, stb… Nah így működik ez a mostaniaknál…

György Károly Tóth
Olvasó

Én úgy látom, hogy bármely emberi társadalom addig működik jól, míg a társadalom alkotói, a benne élő emberek képesek reálisan felmérni helyüket, szerepüket és képességeiket. Ezt a népi bölcsesség régen úgy mondta, hogy a suszter maradjon a kaptafánál (a muszta pedig a Musztafánál). A régi idők homofób, klerikális, sötét, előítéletes, szexista, rasszista, fasiszta, focista embere ezt nemes egyszerűséggel úgy adta elő, hogy tudta a helyét. Ha nem tudta, akkor némi erőszakkal helyretették. Felületes szemlélő számára nagyon igazságtalannak tűnik egy merev társadalomkép, ahol csak az érdemekkel rendelkezők juthatnak előr, azok is csak akkor, ha ennek érdekében képesek sokat dolgozni és nagy kockázatot vállalni. Tökéletes civilizáció nincs, nyilván a születési előjogok rendszere kritizálható, ahogy a kasztgondolkodás is, de ha azt nézzük, hogy mi az, amit helyette “alkottak”, megállapíthatjuk, hogy az még sokkal defektesebb.
A XX-XXI. század szellemileg és mentálisan szomorú rab, magát szabadnak hirdető korszakában nemcsak a nemi szerepek és a párkapcsolatok szempontjából, hanem szinte minden téren igaz, hogy az emberek irreálisan túlértékelik saját személyiségüket, az alázat, az önkritika nem sajátjuk, alapelvük az “ez nekem jár” és az “én különleges vagyok”, és ez párosul a másik ember és a közösség mély megvetésével, lenézésével. Ebből származnak a konfliktusok, mert a másik is ugyanígy van vele, és az működik, hogy a büdös paraszt leborul őfelsége előtt, de két királylány már nem fog leborulni egymás előtt. Ennek következménye a tiszteletlenség, a másik emberrel szembeni pökhendi, durva viselkedés, a másik kizsákmányolása, az emberi méltóság lábal tiprása, és hogy a proli azt hiszi, neki mindent szabad. Ezt hitetik el vele a reklámok, de elvakult, seggnyaló , elkényeztető szülei is erre “nevelték”. Én azt is megbotránkoztatónak tartom, hogy manapság 12-14 éves gyerekeket a szüleik autóval hordanak iskolába, ide-oda. Nincs annak a gyereknek lába? Én és kortársaim 5-6 éves korunkban már magától értetődően önállóan közlekedtünk, azt az osztálytársamat, akit harmadikban az anyja hozott-vitt az iskolába, addig cinkeltük, míg maga követelte ki a mamikájától, hogy hagyja már békén. Generációk nőnek most már úgy fel, hogy mély meggyőződésük, hogy az egész világnak a lábaik előtt kellene hevernie, mert ők olyan csodálatosak. Munkaerőpiacra belépő 23-24 éveseknek mély meggyőződésük, hogy nekik azonnal minden legyen, hideg sör, meleg p.na, de azonnal, és hogy mit képzel az a munkáltató, aki szemforgatóan csak “junior”nak hívja azt, aki kb. egyébként …és nem csodálva az oktatás színvonalát…egy épületi alaprajzon nem igazodik el, és újdonságot jelent neki, hogy a bart számold át font per négyzethüvelykbe (Psi). Nagyjából nem tud semmit, nagyjából köszönni és megszólalni se, három szabatos mondatban elmondani, mit akar és miért, de azt tudja, hogy azonnal nyolcszáz nettót akar, de mán. És mikor rájön, hogy bocs, dolgozni is kéne, azonnal sarkon fordul. Nem úgy van, hogy itt egy kihívás, és lendülettel beleveti magát, hanem úgy, hogy az első nehézség, á, ez nem való nekem, mentem innen. Ja, azért nem való nekem, mert én túl jó vagyok ahhoz, hogy “ilyen hülyeségekkel” gürizzek, és véletlenül sem azért, mert szaktudásilag, fizikailag és legfőképpen mentálisan alkalmatlan vagyok. Ha megkérdeznék, hogy egyébként pajtás, mire fel, kb. azt válaszolná…ha megtanult volna fogalmazni…hogy bú… Nyelvtanár mondja: nem rossz eszűek a tanítványai, mégsem tudnak megszólalni. Mondom neki: és magyarul el tudják mondani, mit akarnak? Hát… Mondom, na itt a baj. Azt várod, hogy idegen nyelven kommunikáljon az, aki az anyanyelvén se tud? Továbbmegyek: megfogalmazza a gondolatait az, akinek nincsenek gondolatai?
Ez a fajta öncsodáló szellemiség és hibás önértekés ne mai keretű,a világ szellemi lerongyolódása régóta tart, 1939, pláne 1968 óta egyre fokozódó ütemben, már a ma 50-60 éves emberek sem munka és a tudás becsületén szocializálódtak, és manapság kb. senki sem érti Szent István hallhatatlan szavait, mi szerint semmi nem emel fel, csak az alázat, és semmi nem taszít le, csak a gőg. Nem az állja meg a helyét hogy “ezek a mai fiatalok”, mert az előző generáció “nevelte” őket, nem véletlenül így, az sem volt már nevelve. “Mindössze” lefelé megyünk egy spirálban, mert a nyugati civilizáció, nem véletlen, hogy Evola és Spengler erre már száz éve felfigyeltek, lefelé tart, és igen hamarosan padlót fog fogni. A párkapcsolati alkalmatlanság csak egy szegmense a mindenre alkalmatlanságnak, az az elképzelés, hogy neki joga van a legszebb, legokosabb, dúsgazdag és angyali partnerre, és neki a kisujját sem kell mozdítania ez ügyben, és az első nehézség láttán meg kell futamodnia. Azt hiszem, Benjamin Franklin mondotta, hogy mikor az ember feleséget választ, akkor mindkét szemét nagyon tartsa nyitva, és miután választott, azért egy kicsit már hunyja be. Egy olyan világban, ahol az elköteleződés többé már nem érték, és ahol az elvárások irreálisak, az lenne csodálható, ha működének azok a kapcsolatok, amelyek a legszorosabbak kellenének, hogy legyenek.
És akkor még nem beszéltünk a mentális éretlenség problémáiról, hogy a mamahotelben felnőttek 30-35 éves korukban is focimeccsnézős kamaszfiúk és barbibabás királylányok, és úgy gondolnánk, hogy ők fognak majd családot alapítani? Nem, kérem. Ez nem megy.
Ennek következménye ma már látszik, ez fogja okozni a nyugat azt a demográfiai összeomlását, amely már a III-IV. században is megtörtént egyszer, és annak a világnak a megsemmisülésével és meghaladásával járt. Sötét korszakok jönnek-mennek, de a jövő mindig azoké, akik hajlandóak áldozatot hozni. A többi meg kihal. Ezt fogalmazta meg az Úrjézus úgy, hogy boldogok a szelidek, mert ők öröklik a Földet.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nagyon helytálló ez az összefoglalás !

Ezt különösen kiemelném belöle:

“A XX-XXI. század szellemileg és mentálisan szomorú rab, magát szabadnak hirdető korszakában nemcsak a nemi szerepek és a párkapcsolatok szempontjából, hanem szinte minden téren igaz, hogy az emberek irreálisan túlértékelik saját személyiségüket, az alázat, az önkritika nem sajátjuk, alapelvük az “ez nekem jár” és az “én különleges vagyok”, és ez párosul a másik ember és a közösség mély megvetésével, lenézésével. Ebből származnak a konfliktusok, mert a másik is ugyanígy van vele, és az működik, hogy a büdös paraszt leborul őfelsége előtt, de két királylány már nem fog leborulni egymás előtt. Ennek következménye a tiszteletlenség, a másik emberrel szembeni pökhendi, durva viselkedés, a másik kizsákmányolása, az emberi méltóság lábal tiprása, és hogy a proli azt hiszi, neki mindent szabad. “

Bela
Olvasó
Bela

“Ennek következménye a tiszteletlenség, a másik emberrel szembeni pökhendi, durva viselkedés, a másik kizsákmányolása, az emberi méltóság lábal tiprása, és hogy a proli azt hiszi, neki mindent szabad. “

Igen, és ennek már nyoma is van: a netes kommenteket mindenki láthatja… Nyilván korábban is okoskodtak a prolik, de a lépcsőház lakóin kívül senki sem tudta, hogy Kovács Béla mit “gondol” a politikáról, oktatásról, közlekedésről, vírusról, és bármiről is. Autósok vs. gyalogosok, oltottak vs. oltatlanok, Fidesz vs. komcsik, satöbbi, satöbbi. A folyamat öngerjesztő, a durva viselkedésre az is rászokik, aki eddig nem – de csak akkor, ha nincs elég esze… Ők lesznek azok, akik ráddudálnak, ha egy másodpercen belül nem indulsz el Schumacher féle gyorsulással, amikor zöldre vált a lámpa, vagy morognak, amikor a bótban fenntartod a sort.
És valóban, miért is várhatnánk bármi pozitív változást a párkapcsolatokat tekintve, ha az alapvető emberi viselkedésformákkal ilyen gondok vannak?

Megérne egy misét a különböző online platformok használatának hatása a pszichére, gondolkodásra, kapcsolatokra. Ha az ember minden egyes nap többször hazudik magáról magának (filterekkel mindenki tud jó nő lenni, vagy gazdag férfi), akkor vajon másnak nem fog?

rcsaba
Olvasó
rcsaba

A szüleiket kellene akkor nevelni.
A Földet meg azok öröklik, akikkel teleszülik.

Adam Bogomolov
Újságíró

Már akartam kérdezni korábban, de az ott a karodon egy dolmányos varjú a képen? :-O

György Károly Tóth
Olvasó

Igen, én neveltem, elneveztem Jake-nek, a “remény rabjai” nevelt varjúja után. Jelenleg már önállóan él, de nem költözött messzire, úgy fél kilométerre lakik egy akácosban, családot alapított.

Balton
Olvasó
Balton

Ezt Tanár úrnak, úgy látszik az USA fegyveres erőinél, elkezdtek időt visszaforgatni?

https://index.hu/techtud/2021/05/17/egyesult-allamok-hadsereg-usarmy-gendersemleges-fizikai-felmeres-kovetkezmenyek/?fbclid=IwAR37M0vU0tnaixmYNwfVPtObh8QPG-qQBrKAR-P1Y4jkw-zH1crBBbaaMTg

A gendersemleges fagyi visszanyalt…

Horvath Anton
Olvasó

USA bmeg, már meglepődni is kár… Majd átveszik Európában is hogy így kell csinálni, mint ahogy az összes eddigi agyament baromságot. A balfasz európaiak meg eszik Biden papa (libsi cégek bábja) minden szavát ahogy kell.

Reszet Elek
Szerkesztő

Jókat röhögtem rajta. Azért az ellenérvek sem piskóták.

Bela
Olvasó
Bela

“De a biológiával még ők sem bírhatnak”

Ugye-ugye :-D :-D

Hunn
Olvasó
Hunn

Azt kellene végre felfogniuk az USA-ban is, hogy a sikeres honvédelem, mint olyan, egyáltalán NEM célja a kultúrmarxista szubverziónak!

Reszet Elek
Szerkesztő
Adam Bogomolov
Újságíró

Illetve annyit hozzátennék, hogy a kultúrmarxistáknak nem célja, hogy a “hasznos hülyék” hatékony önvédelemmel rendelkezzenek…

György Károly Tóth
Olvasó

Köszönöm a linket, elkerülte a figyelmemet.
A hülyeség egy ponton már nem hihető, az embernek végig kell gondolnia, hogy ja, de mikor az ideológia jobbról előzi a józan észt, akkor az elemi józan észt és logikát félre kell tenni….
136 kilós súlyt 55 kg-os nőknek háromszor fel kell emelniük? Ha ugyanis ez igaz, akkor olimpiai bajnokként se tudna bejutni senki, mert lökésben az 55 kg-os nők olimpiai rekordja valahol 100 kg körül van. Ezt onnan tudom, mert gyakori szövegem, hogy az 55 kg-os női mezőnyben megnyerhetném a súlyemelést az olimpián. Tehát, nőnek kell érezni magamat, és ha jogomban áll nőnek gondolnom magamat, szerintem aligha nagyobb képtelenség vagy abszurd, hogy 55 kg-osnak is érezzem magamat. Igaz, negyedikben voltam annyi. Azt azonban nem értem, hogyha a liberális elvek szerint valaki kitalálhatja, hogy nő, és onnantól hivatalosan is nő, miért ne kelljen a liberális államnak elfogadni, hogy én egy GAZDAG nő vagyok?
Ha “nemváltó” műtétet államilag kell finanszírozni, miért nem finanszírozza az állam a társadalmi státuszváltó műtétet? Én szeretném magamat gazdaggá operáltatni! Az miért nem lehetséges?

Visszatérve a témára: az US haderő régóta fontosnak tartja a katonái fizikai teljesítőképességbeli szintjét, de azért ezek a normák nem teljesíthetetlenül magasak. Hagyományosan olyanok, amelyet egy elfogadható fizikai állapotban lévő átlagember simán teljesíteni tud, leginkább arról van szó, hogy nem szeretnének a volt varsói szerződésbeli Magyar Néphadseregben megszokott látványt nyújtó, guruló kisgömböc “hivatásos” tiszteket, tiszthelyetteseket. Pl. vagy húsz éve mondta nekem egy amerikai százados, hogy neki a normája valami 35 fekvőtámasz , meg 50 felülés….a rám vonatkozó a MH-ben ennél több volt. Logikus: nyilván a speciális alakulatokra magas követelményszint vonatkozik, de ott se mindenki Rambót reggeliző Chuck Norris,, ráadásul az amerikai társadalom egyébként is híresen elhízott és egészségtelen életvitelű. A cikk is leszögezi: a férfiak alig pár százalékának okoz gondot a normák teljesítése. Ha ezt az amerikaiak valóban bevezették, akkor …akkor, ismerve, hogy hol tart a világ, nem tudok rajta csodálkozni, hogy ennyire idióták!
Kicsit olyan, mint a klasszikus viccben, mikor a rabbi vígasztalja 1914-ben Kohnnét, akinek a fiát behívták katonának: -Eszter, gondold végig logikusan, baj itt nem lehet. Mert hát vagy alkalmasnak találják Izsákot, vagy nem. Ha nem, nincs baj. Ha igen, akkor is két lehetőség van: vagy kikerül a frontra, vagy nem. Ha nem, nincs baj. Ha igen, megint két lehetőség van: vagy elesik a harcban, vagy nem. Ha nem, nincs baj. Ha el találna esni, akkor is két lehetőség van: Vagy a mennybe jut, vagy a pokolba. Ha nem jut a pokolba, nincs baj. De ha a pokolra jut…hát ismerve a kölyködet, azon meg ne csodálkozz!!!!

Hunn
Olvasó
Hunn

Én eddig nem néztem közelebbről a képet, csak a komment alapján szúrtam ki, hogy miről is beszéltek.
Azt kell mondanom, hogy tényleg eszméletlenül vagány ez a varjú!

Adam Bogomolov
Újságíró

Nekem “csak” egy imádkozó sáskám volt, akit Higgins-nek hívtam… :D
Amúgy tök jó és menő, hogy ilyen jó barátságot alakítottál ki ezzel a madárral. Szerintem egyébként a varjak okosabbak, mint egyik másik ember…

Adam Bogomolov
Újságíró

Az emberek a boldogságot eladták/elcserélték a pénzre. Így pedig csodálkoznak, ha nem jut belőle az úgynevezett “párkapcsolatukba”. Ha nem az számít, hogy jól érezzék magukat együtt, meg közös témáik legyenek, meg miegymás, hanem az, hogy mennyi van a bankban, meg mennyi a gatyában/blúzban, akkor megette a fene az egészet…

Az ilyen kapcsolatok jönnek és mennek. A depressziósok tábora meg nőttön nő és csodálkoznak, hogy miért. Ha nem bírják felfogni a lényeget, akkor minden marad is így. Tehát ez a csoport szép szóval kábé “kihalasztja” magát.

És ez így is van rendjén.
:-[

georg1945
Olvasó
georg1945

A nőkkel nem lehet úgy beszélgetni, mint a férfi a férfival, mert a nők valójában, egy bizonyos tekintetben örökké gyermekek.
Ha egy férfi úgy tekinti a nőt, mintha az is férfi aggyal rendelkezne, akkor ő maga is gyermeki színtre süllyed.
A férfinak meg kell tanulnia, hogy a nők a beszélgetés közben egészen másról gondolkodnak, mint a férfiak többsége.
Ezt mondják, de azt gondolják vagy azt mondják, de ezt gondolják.
A nő egy férfit olyannak lát, mint egy növényt vagy egy tárgyat vagy egy mozgó lényt. A két nem igazából nem tud együttműködni. A nők nem is akarnak. Az egész életük a színészkedés és a szórakozás, Ideiglenesen ugyan dolgoznak, de beletemetkezve egy teremtésbe soha nem fognak.
Ők azok, akik megszépítik a férfiak sivár világát.
Most csak tessék elképzelni, hogy folyamatosan, csak és kizárólag, a férfiak mindig egy csoportban lennének. Ettől unalmasabb valami nincs a világon, mert a nők úgy tesznek, hogy a még butább férfit is hajlandóak “megérteni” és igen, hazudni neki, hogy megnyugtassák kétkedő félelmét attól, hogy férfi esze bizony beszűkültebb a többi társától.
Az ilyen férfiak nem tehetnek mást, minthogy okoskodjon a feleségének és meg sem magyarázzák, hogy miért ilyen a határozata, mert maga sem tudja, hogy tényleg miért is ?
Sok férfitársam csőlátó és aztán meg ott a fal.
Na, az ilyeneket a pénzükért viselnek el a nők.
Ha egy ilyen hím példány egy makacs társra talál, akkor ők lesznek a nagybetűs házaspár, miközben mind a ketten rém sivár életet élnek a halálukig.
Mi ennek a gyógyszere ? A folymatos érdeklődés, a folyamatos tanulás, minden irányba való ismeretszerzés.
A vaskalaposság nem jó gyógyír semmire és még ezzel a megjelenéssel a többi férfit és nőt is folyamatosan keserítenek.

A két nem eltávolodott egymástól és ez a távolság egyre csak növekedni fog.

georg1945
Olvasó
georg1945

Mondhatjuk-e mi férfiak egy másik férfira, hogy szép ? Hogy formás testalkata van, hogy szép ajkainak a rajza, hogy szépek a szemei, kékek, szempillái nagyok, szemöldöke dús és határozott, hogy arcbőre hamvas, az orra szabályos, hogy szép a haja és így tovább ? Az ógörögök, a rómaiak szobrokat faragtak ilyen férfiakról.
Nem mondhatjuk !
Mert abban a pillanatban ránkmerednének a társaink szemei, megdöbbenve, rosszallólag, gúnyorosan és azonnyomban meg lenne rólunk a vélemény, hogy homoszexuálisok vagyunk, ne adja a jó Isten még pedofílok is.
A nőkre mondhatjuk, hogy egyes példányok szépek, sőt KÖTELEZŐ mondanunk és ezeknek a nőknek hatalmas melleük, hatalmas seggük van, kiló smink, műszempillák, kitépkedett szemöldök, agyonhidrogénezett hajzatuk van. Legújabban mindegyiknek a seggéig ér a hosszú haja, sokszor már nem is látnak tőle, mert folyton belelóg a szemükbe, a körmeikből karmok lettek. A szájukat meg lehet ugyan csókolni, de aki szereti hogy zsíros legyen a szája, hát tegye, meg ugye tennie is kell !
Mű mellek dagadoznak rajtuk, hogy alig tudják magukat egyensúlyozni és már a legtöbbtjük testhez símuló nadrágot hordanak.
Mit szólna, ha meglátná őket egy ufó ?
De van egy szervük, egy nyílásuk a testükön, ami miatt minden férfinak ILLIK rajongani, harcolni, veszekedni értük
Mi mentheti meg ezeket a nőinket ?
Egyedül csak az eszük.
Ha egy nő OKOS, akkor ő a nyerő a többi közül.
Mert az okos nő tudja élni az életét, ravaszul és ügyesen, még akkor is, ha már megöregedik.
De mi van akkor, ha egy férfi szép, okos, kedves, tiszta és jóindulatú is ?
Hát, kedves barátaim, az ilyen férfinak a szépségéről nem is tudnak a nők, észre sem veszik, hacsak nem erőltetik meg magukat, de nagyon. Hát mit vesznek észre ? A férfi pénzét, vagyonát, autóját, villáját, azt igen, azt nagyon is !

Balton
Olvasó
Balton

https://nlc.hu/csalad/20180829/negyven-feletti-ferfiak-nem-vagytok-am-szepek/?fbclid=IwAR1Dp7_5nBGtqQ7PYpQdbl7EGzUPUFnM6HDXkqwzubv-YeMYUgkeUWyD8z8

nyígás, ám mindeközben olyan érzésem van, hogy összefut a szájában a nyál, hogy azért el lenne ő egy ilyen férfival…

Bela
Olvasó
Bela

Hát persze, hogy összefut, ezért született a cikk. Neki ugye nem jut, mert egy dagadt, paranoiás, antiszocialis, ostoba picsa.

common man
Olvasó
common man

35-40 között teljesen rendben voltam(szép).Nem tudom miről beszél ez a picsa.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ez a cikkíró picsa is csak csodálkozna, ha levágnám a fejét és kitűzném karóra… Tuti úgy csinálna közben mintha nem értené miért kapja, sőt, valszeg a fejében még én lennék a hibás… -“Hogy tehet ilyet, hát nem érti hogy nem szép, és ezért már örökre becsicskulnia kellene a nőknek?”-ez lenne az utolsó gondolata miközben a machete nyaka felé lendül..

Reszet Elek
Szerkesztő

Szíve joga rajta, kit talál szépnek és miért. A saját belső világának a külsővel való összeütközése úgyis meghozza a megfelelő eredményt.

Hunn
Olvasó
Hunn

A cikk valójában nem a külsőről, nem a szépségről szól… A cikk valójában arról szól, hogy ezek a feminista a picsák pontosan tudják, hogy a férfiak 80%-ának a fiatalsága elmegy magányosan és szexuális nyomorban, a nagy semmire, mielőtt az ember fia beérik… És nekik ez kevés. El akarják venni az embertől teljes férfikorát is, úgy ahogy van. Azt akarják elérni, hogy ugyanolyan bizonytalan legyél, mint fiatalon voltál. Az önbizalmadat akarják elvenni, azt akarják, hogy ne merj kezdeményezni. Hogy szorongjál. Hogy nehogy már azt hidd, hogy most már férfinak látnak vagy hogy egyáltalán férfinak tartanak, hogy végre férfinak fognak kezelni. El akarnak bizonytalanítani. Fiatalon nem voltál elég jó, most sem vagy elég jó, és már nem is leszel soha, hahaha, ez az üzenetük…Csoda-e hát, hogy lassan már szívesebben látnám a vérüket mint a pinájukat?

common man
Olvasó
common man

El akarnak bizonytalanítani. Fiatalon nem voltál elég jó, most sem vagy elég jó, és már nem is leszel soha, hahaha, ez az üzenetük

Nem az az üzenete.Ha gyenge vagy bedőlsz ha erős lepereg rólad. Attól még ne remélje ,főleg ha tényleg olyan ocsmány ,hogy azért mert átmentem a hülye vizsgáján majd ő is kelleni fog nekem.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan, nem kell vele foglalkozni. Ki nem szarja le mit mond a hülye picsa ( szerintem léteznek nagyon jókinézetü 40-es pacákok)
Én pl. vele nem foglalkoztam amikor elolvastam (
https://444.hu/2019/01/07/botranyt-okozott-az-50-eves-francia-iro-aki-szerint-az-50-es-nok-mar-tul-oregek-a-szerelemhez
,csak röhögtem), kit érdekel, ha a páromnak elég szexi vagyok, hogy megdöngessen .

Ugyanúgy titeket sem kell, hogy érdekeljen ennek a nöszemélynek az agymenése , ez egy db konkrét személy , szerintem amolyan “ kénemégegycikkjucuskámtaláljkivalamitkérlek” szintü ellentmondásokkal teli hülyesége.

common man
Olvasó
common man

Csoda-e hát, hogy lassan már szívesebben látnám a vérüket mint a pinájukat?

És ha akkor randevúznátok amikor menstruál? Káposzta kecske….

tomgal
Olvasó
tomgal

:)

Deadpool
Újságíró

Te nem vagy tiszta. De legalább sikerült egy szépet ideszarni.

Horvath Anton
Olvasó

“nem vagyok ám férfigyűlölő, és extra módon féltékeny sem” Na hát itt van :D Főleg hogy a nők lapját általában pont a negyvenes férfiak olvassák :D Na jó, most hogy belinkelted talán elolvassák páran.

tomgal
Olvasó
tomgal
common man
Olvasó
common man

Szia cica jó a hajad ha lesz kólázás csatlakozol hozzánk?
(egy 40+ os munkás külsejű)

Horvath Anton
Olvasó

A lényeg a “kéretlen férfiak” kefejezésen van természetesen. Nálam régóta ez az ukrán videó a favorit: https://youtu.be/8WHViVbh85o

Reszet Elek
Szerkesztő

Béta végkicsengéssel szintén ez a téma: https://www.youtube.com/watch?v=DxP1V5SNiVc

tomgal
Olvasó
tomgal

Aki nem lenne “ kéretlen”, annak nincs szüksége arra, hogy utcán szólítson le , inkább szóljon be csajoknak, szóval az ilyen utcai beszólások 99 %-a ezért zavaró. ( amelynek nagyobb részét lehet azért kezelni, a nagyon trágár, pláne utadat elálló , aládnyúló, belédmarkoló esetek kisebbségben vannak , de az tényleg kiakasztó , félelmet-dühöt ébresztö).

Az ukrán vidi tetszik :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Kéretlen, mi? Egy férfi nem szólhat ám hozzá a nagyságos asszonyokhoz csak úgy, külön engedély nélkül, nem igaz?

Mondok én valamit: feminizmus van. Már nem a férfiak dolga az, hogy a nők biztonságban érezzék magukat.

Én speciel kulturált és jól nevelt ember vagyok, magamtól eszembe se jutna így viselkedni. De ahogy nézem ezeket a feminista videókat meg olvasom a cikkeket, szinte kedvet kapok hozzá…

Horvath Anton
Olvasó

Az ilyen nyígásoknak már aztán végképp nem kell felülni. A legtöbb mai nőnek nagy pofája van csak, mögötte semmi.

Hunn
Olvasó
Hunn

Én azt hiszem, ha jobban megnézzük a dolgot, akkor megtalálhatjuk benne a feminizmus és “eredményei” visszafordításának és felszámolásának a kulcsát!

A nők biztonságérzete! Ez lesz a kulcs hozzá!

Horvath Anton
Olvasó

Én biztosan nem szólogatok be nekik, de éppígy leszarom a biztonságérzetüket is. Se fütyürészést, se virágot, se vacsorameghívást nem kapnak tőlem, az ajtóban esetleg előre engedem némelyiket hogy megnézzem a seggét, de ezt meg úgyis tudják hogy csak erről szól.

tomgal
Olvasó
tomgal

A kéretlen szót nem én használtam, csak reflektáltam rá.
Ezeknek a beszólogatásoknak 99 %-ban ( most az igazán zavaró beszólogatásokról beszélek, nem olyanról, hogy füttyent egyet valaki, vagy ejha , nagyon csini vagy ! )részben a férfiak- fiúk egymás közötti felvágása az indítórugó és általában nem az IQ gazdag elemek teszik , hanem ahogy az -egyébként a vége felé kifejezetten normálisnak tünö és kinézö 3 lány egyike meg is jegyezte- az ilyesmit általában “ alulszocializált “ emberek teszik és ha kedvesebben, szépen szólnának hozzájuk “ akár még jól is esne – ergo a bunkó , trágár beszólások a kéretlenek.

A másik hányad, a nem csoportosan bunkó beszólogató meg az elutasítást nem tudja kezelni ezért ott üt minden nön, ahol lehet, “ szemét kis kurvák nem kellek nektek , akkor megpróbállak megalázni titeket” ( ez a kisebb hányad )

Itt az a lényeg, hogy a bunkó, trágár beszólogatás a “ kéretlen “, nem maga a férfi. Lehet, hogy a férfi sem jön be neki, de akkor egy kedves mosollyal elintézi. ( mindenki jól jár vele, csajt nem alázták meg, fiú kapott legalább egy mosolyt)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Kedves Anton!

Alapmű, bár megszivatásnak annyira nem nevezném, a barátunk egy havi ikás fizetését elköltötte egyetlen éjszakára arra a nőre, aki porszemként tekintett rá. Erkölcsileg prostituált szintjén lévő nő, nem is értem, ennek a 10-ed részéből pár perc alatt sokkal extrémebb aktusra lett volna lehetősége sokkal szebb prostituáltaknál. A nő, miután kiszimatolta a pénzt, utána érdeklődni kezdett főhősünk emberi személye iránt. Nagyon jól elvoltak, a nő megszerette a férfit, valós emberi jellemét. Biztosan felhívta a mosdóban a barátnőjét, és elmondta neki, hogy egy nagyon jólelkű, csodálatos emberrel találkozott, aki dúsgazdag, de nem egy tahó, csak mert pénze van. Végre egy normális férfi, aki hercegnőként kezeli, és nincs elszállva a pénze miatt. A végén pedig a csattanó, újra az ikeában, kantáros munkásnadrágban, jön is a meglepődés, hogy hé, hol a sok pénzed?? :O Sajnos a csodálatos emberi jellem a nő szemében azzal tűnt el, vagy talán soha nem is volt ott.

A kultúrának jellemeznie kell az azt építő egyedek kollektív elképzeléseit, vagy ha nem kollektíven, akkor a leginkább meghatározó, minőségből adódó értékrendet. Jelenleg, ebben a globális kultúrában, ahogy Tóth György Károly kifejtette, szerintem az mutatkozik meg, ami a nő fejében van. Megismertük őt, ez az értékrendje, és viszi magával a férfiakat is. Undorító.

Üdvözlettel, Miklós

tomgal
Olvasó
tomgal

Pont ez volt a lényeg, kedves Miklós, a pacák nem csak dugni akart egy szép növel, hanem móresre akarta tanítani, ezt az egyet , aki porszemként bánt vele, konkrétan ezt a nöt. Szembesíteni, hogy mennyire csak a külsöségek, anyagiak alapján ítél. Ez a dolog bármennyi pénzt megért neki, hogy látta a döbbenetet a csaj arcán.

Horvath Anton
Olvasó

Kedves Miklós,

épeszű ember nyilván nem ad ki ennyi pénzt egy ribancért sem, ezt inkább csak a kisfilm kedvéért tették az alkotók. Én se vadászok BMW-vel így szombat estefelé aranyásó kurvákat, hanem ehelyett inkább marhapörköltet főzök. (Egyébként a fekete hajú autókölcsönzős csaj szerintem sokkal dögösebb volt mint a főszereplő) Tehát nem teljesen igaz, hogy ez magával viszi a férfiakat is, de van benne igazság. A Greta Thunberg kislánynak is például még ezt nem sikerül megértenie, amikor a politikusok ellen beszél, hogy a klímacélokkal nem foglalkoznak. Amíg lesznek nők akik a drága autókra buknak, addig lesznek férfiak is akik megveszik azokat. Tehát a politikán túl a saját felnőtt nembeli társait kellene kritizálnia legalább ilyen élesen a klímacélok érdekében. Persze ez az amihez még ő tényleg kislány hogy megértse. Ettől függetlenül a nőknek ehhez szükséges lesz a lemaradt evolúciós fejlődésüket bepótolni. Nem lesznek örökké kőgazdag emberek, az örökös és folyamatos növekedés mely a kapitalizmus alapja csak egy illúzió.

Reszet Elek
Szerkesztő

Elhallgatva a lányokat van egy olyan benyomásom, hogy ilyenkor megreped az az illúzió, hogy nőként egyedül és védelem nélkül biztonságban van az utcán. A megoldás nyilván nem az lenne, hogy rendőri eszközökkel elérjék, ez az illúzió ne kérdőjeleződjön meg.
Ennek köszönhető, hogy amikor történik valami tényleges, valami berobban az életükbe a valóságból, akkor lefagynak, összeroppannak, képtelenek feldolgozni. Ilyen esetek persze nem csak nőkkel fordulnak elő. Jó példa, hogy manapság már szerencsétlenségek szemtanúit is ott helyben nekiállnak kezelni, meg hogy tízszer-ötvenszer annyi a mentálisan érintett, mint a fizikálisan megsérülő az ilyen eseteknél.

Reszet Elek
Szerkesztő

Agymenés egy a férfinemnek nyílt levélben üzenő, a Tinderen nem szexet kereső újabb futóbolondtól:
https://she.life.hu/herself/20210525-nyilt-level-a-ferfiaknak-akik-ujra-meg-ujra-beprobalkoznak-nalam.html
Nem tudom ki ez vagy hogy néz ki, de az irományát olvasva minimum belülről már erősen lelakott lehet.

Szóval férfiak most aztán kushadás, mert megmondták a tutit!

Horvath Anton
Olvasó

A tinderen üzenni is lehet csak úgy, a 7500 Ft kifizetése nélkül, úgy hogy a másik el is tudja olvasni azt? Nem lehet hogy az “újrapróbálkozók” mondjuk csak sima csetrobotok? Áhh, nőkkel nem fordulhat olyan elő, hogy kamuprofilokat lájkolnak (csak az esetek úgy 90%-ában :D)

Reszet Elek
Szerkesztő

A témában érdemes megnézni ezt is: https://www.youtube.com/watch?v=HoKODnN2kSw
Hogy mennyire nem értik a nők, hogyan működik a világ és hogy mi a probléma.