Alter Ego
34 megosztás

Puzsér Róbert: Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők

Régen tudhatjuk, Puzsér Róbertet mélyen foglalkoztatja a nemek közötti félreértések problémája, a "nemek háborúja", pont annyira mint a Férfihang íróit és olvasóit. Puzsér önmaga is elmondta több esetben, hogy véleménye jórészt egybeesik a Férfihang.hu által kommunikált szemléletmóddal, így hát természetes, hogy a "Sznobjektív" legfrisebb számában megfogalmazott nőkritikájával kapcsolatban sokan úgy érezhetik majd, hogy szívükből szólt a publicista-műsorvezető.

A “Sznobjektív – Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők” vendége a feminista Szentesi Éva volt, aki szerepköre szerint akár komoly vitát is folytathatott volna Puzsérral, de ő inkább a vihogó biodíszlet szerepét vállalta magára. Ami talán nem is baj, mert így legalább megkímélte a nézőt a tipikusan kiábrándult, vérfemista nő sirámaitól. A korábban a gyertyát két végéről égető, végül testileg és lelkileg egyaránt megbetegedett, kiégett nő valószínűleg egyébként sem gazdagíthatná ezt a diskurzust egy épkézláb nő nézőpontjából.

Ha már a műsorból nem tudhattunk meg sokat Szentesi Éváról és gondolatairól, esetleg megpróbálhatjuk megismerni őt a wmn.hu feminista magazint igazgató főnöknője, D. Tóth Kriszta által készített mélyinterjúból:

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
34 megosztás


495
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
22 Egyéni hozzászólás
473 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
Se - seGina MorganSzergej55Wang Beznemtelefon Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Bela
Olvasó
Bela

A feminista liba azt mutatta meg, hogy a nők többsége arra sem képes, hogy egy laza tévéműsorban normálisan viselkedjen.
Órán szoktak így vihogni a 15 éves ribancok, mint ez. Csak neki fizetés is jár ezért.
Úgyhogy köszi a videót, nem szeretném megismerni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondjuk, ha csak két véglet közül lehet választani, inkább ilyen legyen, mint búvalbaszott,, citromba harapott, morc femi.

Bela
Olvasó
Bela

Inkább legyen mondjuk higgadt. Ennek így semmi értelme nem volt.

tomgal
Olvasó
tomgal

De ilyen a személyisége, ezzel az erővel mondhatnánk, hogy Puzsér legyen visszafogott és ne ilyen szájbarágósan bele és megmagyarázó, öntörvényű, de neki meg olyan a személyisége. Ők “ valamilyenek” , egyéniségek legalább. Persze ez lehet szimpatikus vagy kevésbé az, vagy túl sok ( véleményem szerint egy kissé mindkettő “túl sok”) , de elfogadom, hogy ilyen a természetük.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyébként ez valami szórakoztató műsora a Puzsérnak, nem ? Hát oda meg nem a visszafogott higgadtság hozza a megtekintéseket, szóval lehet direkt ilyen a hangvétel.

Bela
Olvasó
Bela

A különbség az, hogy Puzsér mondott is valamit, a nő pedig nem.
Nem értem, miért véded ezt a rihegő-röhögő, trollkodó, a műsorhoz minimálisat hozzátevő tyúkot.

tomgal
Olvasó
tomgal

Védem ?! Csak nem látom olyan gáznak , mint te ( egyébként nem igazán ismerem a műveit) én gázabbra és ellenàllóbb, feministább nőre számítottam, ennyi.

Horvath Anton
Olvasó

Hát nem gondoltad Bélám hogy ebből majd konstruktív beszélgetés lesz? Nálunk otthon van egy mondás: soha nem állj le feministákkal vitatkozni. Puzsér lehet hogy megosztja ezzel a nővel a lényeget legalább ebben a tíz témában, de mivel ez egy szórakoztató műsor, így ezekben a fejekben nagyjából ennyi is lesz ami megmarad. Ellenben legalább ő sem állt le velük vitatkozni.

Zoom
Olvasó
Zoom

Hirtelen nem tudom eldönteni mi a cèlja a cikknek. Felvezetni a tèmàt, vagy fikàzni a női vendèg szemèlyèt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én sokkal gázabbra számítottam , igaz csak az első videót láttam , azt is korábban. Ebben elég közreműködőnek tűnik, bár valóban kicsit sok a “ nyári kacaj “ ( de lehet ez alaptermészete, Bagira tudna mesélni tán, hogy ilyen volt- e anno a randin, viszont láthatóan lefogyhatott azóta)
Egyébként Puzsér igen “softos” vele szemben.

Bela
Olvasó
Bela

Egy közéleti szereplőnek hogy lehet ilyen az alaptermészete? Tanulja meg visszafogni magát, vagy ne szerepeljen élőben!
Mivel zömében értékelhetetlenek voltak a megjegyzései, Puzsér szépen lépkedett tovább… nem látta érdemesnek reagálni a semmire.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én ismerek nőben és férfiben is jellegzetesen és sokat “ kacagót”, aki amúgy értelmes ( szerintem ez némi feszültségoldás esetünkben) . Megértem és elfogadom, ha valakit ez zavar, de pl engem nem, kicsit jobb kedvre derít . ( és emlékeim szerint voltak értelmes mondatai és véleménye , kb 2 hete láttam ugyan, de azért rémlik, hogy mélyen elítéli a gyerekkel “ történő visszaélést “, meg több pontban is igazat ad Puzsérnak)

georg1945
Olvasó
georg1945

Szegény nők !
De jó, hogy én már alaposan túl vagyok az ilyen nyüglődéseken !
Nem kívánom vissza a “harcos” koromat !
Régen nem is voltak feministák, nem voltak szexisták, nem voltak hímsoviniszták, sőt még homoszexesek sem voltak, legalább is nyilvánosan……… Csak “dúltak a csókos ütközetek” (Ady). Meg egyebek.
Ugyan több, mint valószínű, hogy voltak ilyenek, csak ma kapták meg a nevüket.

Puzsér nagyon sokszor az igazat mondja, csak az a bajuk sokaknak vele, hogy találva érzik magukat.
Ezt a szegény Szentesi Évát meg most láttam először. Nyilván meg kellene szelídíteni, de az nem én leszek már.

A klasszikus értelemben vett házasság mára már halott. Nincs többé és nem is fog már lenni, ugyanis nem lehet visszatérni arra, ami már elmúlt, mert az nincs már.
Februárban emlékeztünk, hogy nem mondjam, ” ünnepeltük meg” a feleségemmel a házasságunk ötvenedik évfordulóját vagyis “aranylakodalmunk” volt. Sajnos nem küldhetek videót a “nászéjszakánkról”, mivel nem volt ott
egy harmadik, aki leokostelefonozott volna bennünket.
Igen, van ilyen is. Kihaló, de még élő foszíliák………….

Ahogy elnézem, rengeteg lány és nő van. Mind keresik a helyüket az életben.
Azért haragudnak a férfiakra, mert nem találták fel nekik az általuk keresett helyet az életükben.

Ahogy a média ma már lehetővé teszi, olyan borzalmas “párkapcsolatokat” van alkalmam megtudni, látni, hogy boldog vagyok azért, hogy ennek a csatatérnek már csak külső szemlélője vagyok, de minden itt játszódik az orrom előtt.

A múltkori írásomra olyan vélemény is kialakult, hogy én úgymond vicceltem csak a mondanivalómmal.
Vicces dologról, hogyan lehet komoly esszét írni. Ennek a bohózatnak ti mindannyian és magam is a szereplői vagyunk.

A világ marhaságai olykor szórakoztatóak vagy drámaiak. Kiknek komédiák, kiknek tragédiák.

Abban azonban legyetek biztosak, hogy régen sem voltak jobbak, tisztességesebbek az emberek, mint ma.
És a mai életkörülmények messzemenően sokkal jobbak, mint régen voltak.
MA JOBB, MINT RÉGEN VOLT !

Horvath Anton
Olvasó

Az a helyzet hogy ez a femcsi vezér se látja mit is képviselnek. Ő még elvárná hogy a férfiak kezdeményezzenek, miközben ha nem alfa az illető akkor meetoo, zaklatás, meg három év börtön vár rá. Ennyit a picsalizmus meg az egyenlőségről. Aztán majd ők küldözgetik a jeleket, a földönkívüliek meg lerajzolják a gabonába. Utóbbiaknak elnézem, mivel azok nem beszélnek egyetlen földi nyelvet sem, de egy nő szólaljon meg a saját anyanyelvén, vagy legalább rajzolja le. Nem kell a gabonába, elég egy darab papírra. Aki erre nem képes azt manapság szellemi fogyatékosnak hívják. Ha ők maguk nem akarnak alkalmazkodni a saját maguk által kialakított helyzethez akkor hívja meg őket a szőröstalpú jetiromán medvepásztor egy italra, az.

Naooo
Olvasó
Naooo
Reszet Elek
Újságíró

Puzsér a szokásos módon túllihegi a dolgokat.

tomgal
Olvasó
tomgal

Úgy látom elkészítette Puzsér a 10 dolog amivel … férfi párját is, amit beígért a Szentesi féle műsor végén. Na ez se semmi. ( lesz jópár dolog úgy vélem amivel itt sokan nem fognak egyetérteni).
Pásztor Anna azért többet mond , még ha a maga kissé ripacskodó stílusában is , mint Szentesi, aki szerintem egyszerűen nem akart belemenni semmilyen komoly vitába ( hogy miért ki tudja)viszont azon teljesen megdöbbentem, hogy Puzsérnak igazából fogalma sincs az “ incel” valódi jelentéséről ( mert hogy Pásztor Annának nincs az egy dolog, de Puzsér aki még ezt el is magyarázza, ROSSZUL -keveri a voluntary és involuntary kifejezést és nem csak elszólás tekintetében, hanem egy teljesen rossz magyarázattal ?!). Persze nem az incel téma a legfontosabb benne , de azért meglepő :

https://www.youtube.com/watch?v=XzM3k9U_8GU

Reszet Elek
Újságíró

off: Az jutott az eszembe, hogy nemsokára jön a meccs. A németek gondolom letérdelnek a BLM büszkeség kapcsán, de vajon szopni is fognak (ha már térdelnek) a meleg büszkeség védelmében?

Horvath Anton
Olvasó

Persze, mégpedig szivárnyszínben. Avagy szopnak folyamatosan, hiszen be kell vezetni a harmadik nemet is mindenhol. Egyenlőre a németek hasaltak be leginkább a LMTQ propagandának Európában, viszont sokuk persze teljesen más véleményen van. Vajon őket akkor be sem engedik majd a stadionba?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezen én is gondolkodtam, aki nem hajlandó ( nem magyar szurkolóként) átvenni a szívárványzászlót , azt vajon be sem engedik ?!