Alter Ego
34 megosztás

Puzsér Róbert: Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők

Régen tudhatjuk, Puzsér Róbertet mélyen foglalkoztatja a nemek közötti félreértések problémája, a "nemek háborúja", pont annyira mint a Férfihang íróit és olvasóit. Puzsér önmaga is elmondta több esetben, hogy véleménye jórészt egybeesik a Férfihang.hu által kommunikált szemléletmóddal, így hát természetes, hogy a "Sznobjektív" legfrisebb számában megfogalmazott nőkritikájával kapcsolatban sokan úgy érezhetik majd, hogy szívükből szólt a publicista-műsorvezető.

A “Sznobjektív – Tíz ostobaság, amivel hülyítik magukat a nők” vendége a feminista Szentesi Éva volt, aki szerepköre szerint akár komoly vitát is folytathatott volna Puzsérral, de ő inkább a vihogó biodíszlet szerepét vállalta magára. Ami talán nem is baj, mert így legalább megkímélte a nézőt a tipikusan kiábrándult, vérfemista nő sirámaitól. A korábban a gyertyát két végéről égető, végül testileg és lelkileg egyaránt megbetegedett, kiégett nő valószínűleg egyébként sem gazdagíthatná ezt a diskurzust egy épkézláb nő nézőpontjából.

Ha már a műsorból nem tudhattunk meg sokat Szentesi Éváról és gondolatairól, esetleg megpróbálhatjuk megismerni őt a wmn.hu feminista magazint igazgató főnöknője, D. Tóth Kriszta által készített mélyinterjúból:

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
34 megosztás


495
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
22 Egyéni hozzászólás
473 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
Se - seGina MorganSzergej55Wang Beznemtelefon Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Bela
Olvasó
Bela

A feminista liba azt mutatta meg, hogy a nők többsége arra sem képes, hogy egy laza tévéműsorban normálisan viselkedjen.
Órán szoktak így vihogni a 15 éves ribancok, mint ez. Csak neki fizetés is jár ezért.
Úgyhogy köszi a videót, nem szeretném megismerni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondjuk, ha csak két véglet közül lehet választani, inkább ilyen legyen, mint búvalbaszott,, citromba harapott, morc femi.

Bela
Olvasó
Bela

Inkább legyen mondjuk higgadt. Ennek így semmi értelme nem volt.

tomgal
Olvasó
tomgal

De ilyen a személyisége, ezzel az erővel mondhatnánk, hogy Puzsér legyen visszafogott és ne ilyen szájbarágósan bele és megmagyarázó, öntörvényű, de neki meg olyan a személyisége. Ők “ valamilyenek” , egyéniségek legalább. Persze ez lehet szimpatikus vagy kevésbé az, vagy túl sok ( véleményem szerint egy kissé mindkettő “túl sok”) , de elfogadom, hogy ilyen a természetük.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyébként ez valami szórakoztató műsora a Puzsérnak, nem ? Hát oda meg nem a visszafogott higgadtság hozza a megtekintéseket, szóval lehet direkt ilyen a hangvétel.

Bela
Olvasó
Bela

A különbség az, hogy Puzsér mondott is valamit, a nő pedig nem.
Nem értem, miért véded ezt a rihegő-röhögő, trollkodó, a műsorhoz minimálisat hozzátevő tyúkot.

tomgal
Olvasó
tomgal

Védem ?! Csak nem látom olyan gáznak , mint te ( egyébként nem igazán ismerem a műveit) én gázabbra és ellenàllóbb, feministább nőre számítottam, ennyi.

Horvath Anton
Olvasó

Hát nem gondoltad Bélám hogy ebből majd konstruktív beszélgetés lesz? Nálunk otthon van egy mondás: soha nem állj le feministákkal vitatkozni. Puzsér lehet hogy megosztja ezzel a nővel a lényeget legalább ebben a tíz témában, de mivel ez egy szórakoztató műsor, így ezekben a fejekben nagyjából ennyi is lesz ami megmarad. Ellenben legalább ő sem állt le velük vitatkozni.

Zoom
Olvasó
Zoom

Hirtelen nem tudom eldönteni mi a cèlja a cikknek. Felvezetni a tèmàt, vagy fikàzni a női vendèg szemèlyèt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én sokkal gázabbra számítottam , igaz csak az első videót láttam , azt is korábban. Ebben elég közreműködőnek tűnik, bár valóban kicsit sok a “ nyári kacaj “ ( de lehet ez alaptermészete, Bagira tudna mesélni tán, hogy ilyen volt- e anno a randin, viszont láthatóan lefogyhatott azóta)
Egyébként Puzsér igen “softos” vele szemben.