Szujó Flórián
18 megosztás

A diszkriminatív sorkatonai kötelezettséggel kapcsolatos társadalmi elégedetlenség miatt indítottak petíciót Dél-Korában

Dél-Koreában több mint 300 ezren írták alá azt a petíciót, amely követeli hogy a sorkatonaság nemsemleges legyen - ez átlépte azt a küszöböt, amikor a kormánynak kötelezően válaszolnia kell 30 napon belül.

Dél-Korában jelenleg a férfiak 2 évig hadkötelesek, ami miatt a húszas éveikben meg kell szakítaniuk tanulmányaikat, ráadásul a munkaerőpiacon is jelentős hátrányból indulnak.  Ezzel a helyzettel szemben egyre növekszik a társadalmi elégedetlenség a fiatal férfiak körében, akik a petíció fő támogatói. A közvéleménykutatások szerint a kezdeményezést a teljes koreai lakosságnak legalább fele támogatja, még a 20-as éveikben járók (vagyis a leginkább érintettek) többsége egyetért azzal, hogy a törvények ne tegyenek különbséget a nemek között, a nőkre ugyanúgy vonatkozzon a hadkötelezettség, a kötelező sorkatonai szolgálat.

Ne felejtsük el, hogy Magyarországon is van sorkatonai kötelezettség, hadkötelezettség  – szintén csak a férfiakra vonatkozóan -, viszont az jelenleg fel van függesztve. Ennek aktiválása olyan súlyos nemi alapú igazságtalanságokhoz vezethetne, mint azt Dél-Korában vagy Ukrajnában láthatjuk manapság. Ne várjuk  meg ennek esetleges bekövetkeztét, már most lépjünk fel a férfiakat súlyos életvezetési hátrányba taszítani képes diszkriminációval szemben!

Források:

Post Author: Szujó Flórián

Szujó Flórián
Fontosnak tartom, hogy a nemi alapú igazságtalanságok megváltozzanak, és hogy legyenek erre adott válaszok a férfiak esetében, valamint létrejöjjenek olyan civil kezdeményezések, amelyek ezeket az ügyeket képviselik. Szeretném, hogy a nemekkel és a nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó a nők és a férfiak létező problémáira adjon megoldást, a férfiak és a nők egységét teremtse meg és igazságosabbá tegye a társadalmunkat. Ehhez azt gondolom, hogy feltétlenül szükséges az, hogy ennek kialakításában a nők és a férfiak is részt vegyenek és a gátlástalan érdekérvényesítés helyett legyen törekvés a másik megértésére is.
f Facebook
18 megosztás


370
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
17 Egyéni hozzászólás
353 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
28 Hozzászólások szerzői
Geri P.NaoooKalmancaudinoTaiko Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

Igazából nem az erőltetett “nemi egyenlőségre” volna szükség az élet minden területén. Hanem arra, hogy az élet minden területén visszatérjünk a józan paraszti ész használatához…

Hunn
Újságíró

Annyit tennék még hozzá a fenti kommentemhez, hogy az úgynevezett “nemi egyenlőség” kikövetelése olyan területeken is, ahol azt a feministák – ilyen-olyan okokból – nem követelik, pl. hogy akkor harcoljanak a nők is a fronton ha háború van, vagy hogy pl. legyen 50%-os női kvóta, de nem ám csak a kiemelkedően jól fizetett topmenedzseri posztokon, hanem akkor már legyen női kvóta a nehéz, veszélyes, és rosszul fizetett fizikai munkások között is – nos, az ilyesfajta követelések abszolút hibásak, és totális tévutat jelentenek-jelentenének a férfimozgalmak számára!

Igen, érezne az ember egyfajta kárörömöt, ha ezek a dolgok megvalósulnának… Afféle: -“Ti akartátok a nemi alapú egyenlőséget, hülye picsák, hát akkor nesztek, és majd meglátjuk, hogy mennyire fog nektek ízleni”-alapon… De ez mégis nagyon súlyos tévút lenne!

Egyrészt azért, mert ez az opció elfogadja kiindulási alapnak, axiómának tekinti a feminista nemi egyenlőséget! Elfogadja azt helyesnek, valami olyasminek, amire igenis törekedni kell, és amit tényleg be kell vezetni, csak igazságosabban, mint eddig! (Hiszen eleve erre az érvre alapozva történnek-történnének ezek az indítványok, pl. mint amiről a fenti cikk is szól…)

Másrészt ezek megvalósulásával semmivel sem kerülnénk közelebb egy patriarchális rendszer bevezetéséhez… Épp ellenkezőleg. És csak időt, energiát, és erőforrásokat pazarolnánk hülyeségekre, a nagy semmiért… Úgyhogy csakis és kizárólag a feminista tanok és “eredmények” totális elutasításával térhetünk vissza egy élhető – és élni érdemes – élethez a férfitársadalom számára! Valamint a józan paraszti észre (amit a manoszféra Red Pill-nek is nevez) alapozott, jóindulatúan szexista patriarchátus bevezetésével…

Alter Ego
Szerkesztő

Teljesen mindegy, hogy te milyen axiomákat akarnál elfogadni, ha máris benne élsz a nemi egyenlőségben, sőt a férfiak jogfosztásában és a férfiellenes diszkriminációban. Amíg ki nem tör a patriarchális-forradalom, addig maradjunk csak a nők jogegyenlőséggel való szívatásánál, mert annak jelenleg több esélye van… No meg tényleg vicces dolog nézni a pofáraesésüket és a riadt vonaglásukat. Arról nem is beszélve, hogy ezen az úton sokkal könnyebben kiderülhet számukra is, hogy tévesek azok az axiomák. Merthogy tudhatjuk: “a feminizmus csak addig tart, amíg fel nem kell vinni a hűtőt a negyedikre”.

Aztán ha valakinek lesz még majd kedve patriarchátust is csinálni, hát csak tessék… Sőt folyhat párhuzamosan is a próbálkozás, mert ha az egyik megközelítés nem vihető sikerre, akkor jobb híján jól jöhet még a másik is. Már elég régen arra jutottam, hogy a lehető legértelmetlenebb dolog a férfimozgalom egyes ágai között hosszú elvi vitákat vívni. A végén majd még odáig is eljuthatnánk, mint a magyar feministák, hogy valami baromság miatt nejlonszatyorral püföljük egymást. :D

Aki jogegyenlőséget akar, az beszéljen csak arról a nőknek, aki meg patriarchátust, az győzze meg a többi férfit, hogy végre emelje fel érte a seggét. Baj csak azzal lehet, ha valaki éppen a cselekvő MRA-k lába alatt akar lenni a patriarchátus ügyével. Szerintem nyilvánvaló, hogy nem az MRA-kat kell meggyőzni az ilyen-olyan-bármilyen férfimozgalomról, hiszen jelenleg csak egyedül ők csinálnak (társadalmi színtéren is) cselekvő férfimozgalmat. Viszont akad bőségesen bluepill férfi, aki elegendő kihívást és munkát adhat bármely lelkes patriarchának. :D

Hunn
Újságíró

Rendben, Alter Ego. Ebbe nem tudok belekötni. Legyen így.

Nem célom, hogy bárki is keresztbe feküdjön az MRA mozgalmaknak – én meg aztán pláne nem fogok -, akik ha minden jól alakul, talán el is érhetik, hogy visszatérjünk az eredeti jogegyenlőséghez. Mert már az is haladás lenne, és sokkal jobb lenne, mint ami most van.. Maximálisan támogatom őket ebben.

Én valami olyat szeretnék képviselni az MRA mellett, ami valami olyasmi, hogy politikai analógiával éljek, ami pl. a magyar szélsőjobb a Fidesz-kormány mellett. Maximális támogatás, megértve a gyakorlati lehetőségek korlátait, ugyanakkor folyamatosan emlékeztetni azokra a témákra, pl. Trianon, amire pragmatikus okokból hivatalos politika nem vállalkozhat, és nyomást gyakorolni az Overton-ablakra, hogy ezek a témák bekerüljenek a mainstream-be és emiatt előbb-utóbb a hivatalos politika számára is felvállalhatók legyenek.

Képletesen szólva és az analógiánál maradva, az MRA célja egy virágzó Csonka-Magyarország (=férfijogok) , az enyém pedig egy visszahódított Nagy-Magyarország (= patriarchátus).

Szerintem így már talán érthető a hozzáállásom és a mondanivalóm lényege..

georg1945
Olvasó
georg1945

Én csak azt mondom, ha már így állunk, akkor hagyjuk a nőket katonának menni.
Ahol férfiak és nők együtt vannak, az már nem katonaság.
El tudom képzelni fülledt fantáziámmal, hogy mi mehet ott, amikor éppen pihenőidő van.

Öröm lesz katonának menni: etetnek, kvártélyoznak és még nőt is biztosítanak az embernek.
Hát nem ?

tomgal
Olvasó
tomgal

“A sorkatonai szolgálat elrendelésére az Alaptörvény lehetőséget ad, de csak két esetben: rendkívüli állapot idején vagy megelőző védelmi helyzetben.

Rendkívüli állapotot hadiállapot kinyilvánítása vagy idegen hatalom fegyveres támadásának közvetlen veszélye (háborús veszély) esetén hirdethet ki az Országgyűlés a parlamenti képviselők kétharmadának szavazatával. Megelőző védelmi helyzetet szintén az Országgyűlés rendelhet el külső fegyveres támadás közvetlennek nem minősíthető veszélye esetén vagy szövetségi kötelezettség (NATO) teljesítése érdekében, ugyancsak a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatával.”

Szóval jelenleg nincs sorkatonai kötelezettség.(nem felfüggesztett ,nem bármikor visszaállítható) És nem is valószínű, hogy a közeljövőben lesz (remélhetőleg nem lesz olyan helyzet) .

“Addig ennek alkotmányos korlátja van, ahhoz ugyanis békeidőben az Alaptörvény módosítása szükséges.

A honvédelmi kötelezettség ugyanis az Alaptörvényen alapul. Márpedig az Alaptörvény – és a hatályos honvédelmi törvény – értelmében jelenleg Magyarország önkéntes honvédelmi tartalékos rendszert tart fenn, ennek következtében a Magyar Honvédség személyi állománya hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonákból áll.”

A nők túlnyomó többsége nem alkalmas (sajnos már a férfiak egy része sem ) katonának. Teljesen felesleges energia és
pénzpazarlás az egyenlőség nevében ilyesmivel foglalkozni. A férfiak többsége nem alkalmas csecsemőgondozónak , bölcsibe, oviba dolgozni (és nem is akarnak, valamennyire nyilván megtanulható, mint valamennyire nyilván a nők is megtanulnának némi hadászatot, lőni stb, de minek is ?! , van aki sokkal jobban tudja).

Arról nem is beszélve , hogy a pandémiás időszak elmúltával , az amúgyis munkaerőhiányos területekre milyen hatással lenne egy ilyen ? A ráköltött milliárdokról nem is beszélve.

Alter Ego
Szerkesztő

Azért csak-csak fel szokott merülni párbeszédekben, vitákban, hogy kellene ezeknek a mai “szir-szar pasiknak” egy kis sorkatonaság. Sőt, mintha egyre hangosabbak lennének ezek a hangok. Persze akinek volt része benne úgy igazán, az nem kívánná az ellenségének sem, nem is lehet véletlen, hogy szinte csak nőket látok ezügyben osztani az észt. Ezért talán érdemes beszélgetni róla, no nem hadtudományi értelemben, hanem – ahogyan manapság leginkább felmerülni szokott a kérdés – amúgy népnevelési célzattal.

Képzeljük csak el, hogy ezeknek az alkalmatlan leánykáknak is ki lehetne találni valami olyan szolgálatot, amelyet teljesíteni tudnak a haza érdekében. Futkározni, lőni és önvédelmet tanulni a maguk szintjén (már csak jól felfogott saját érdekből is), dolgozni az országért nulla forintért, zsíros kenyérért és vízért, “fegyelmet tanulni”, bezárva lenni valami ócska kóterba, egy-két évig elfelejteni az összevissza baszást, ezt simán megtehetik ők is, nem kell ehhez extra képesség. Tehát ha egyesekben egyre gyakrabban feléled a sorkatonaság intézménye iránti nosztalgia, akkor én azért indítványozom, hogy gondoljunk csak bele, hogy bőven ki lehetne hozni a “kisasszonyokból” is valami haszno(sabba)t, nem csak a fiatal férfiakból…

Bela
Olvasó
Bela

A besorozott lányok egymást “ölnék” meg a laktanyában :-D Úgyhogy legyen csak.
Tényleg ki kellene próbálniuk csak fél évig, milyen insta, tinder, műkörmös, kiskutya és egyéb gyerekes dolgok nélkül létezni. Helyette takarítási és főzési ismeretek napi 10 órában. Mert a nő az főzzön!!!

hunbagira
Újságíró

Izraelben sem ölik. Igaz, az izraeli hds nagyjából egy fegyveres cserkészcsapat. Szóval ott megy a pozőrködés/prostitúcio az instán/tiktokon/onlyfanson. Pucsítás, hanyagul átvetett Ar-15el a hátukon, főleg a csini orosz korcsok részéről.

Bela
Olvasó
Bela

Ha ez mind be lenne tiltva számukra, akkor talán ölnék :-D

Reszet Elek
Újságíró

Valamikor egyfajta utolsó társadalmi nevelőhely volt a hadsereg. Talán ez az egyetlen funkció ami miatt visszahoznám természetesen normálisan megszervezve (amire nem sok esély lenne nálunk).
Vannak kemény csajok, ez inkább társadalmi probléma. Egy társadalom értékességét a felnövekvő fiatalok emberi, nemi stb. minőségén lehet lemérni.
Elég összehasonlítani egy itteni tizennyolc éves bulizós cafatot egy pesmerga harcosnővel.
Férfiként is inkább csinálnál gyereket az utóbbinak, mint az előbbinek (most tekintsünk el attól, hogy nem kérne belőlünk).
Inkább egy ilyen? https://www.youtube.com/watch?v=G99Guw2NKFA (a zene azért jó)
Vagy egy ilyen? https://youtu.be/TGVbpsGmLVo?t=54

Hunn
Újságíró

Nem tudom miért, Reszet Elek, de nekem valahol mindig az volt az érzésem, hogy ezeket az emancipált pesmerga harcos amazonokat leginkább a feminista nyugati televíziósok kedvéért parádéztatták elsősorban… Érdekes módon a nyugati tévének nyilatkozó, meg AK-val lefilmezett pesmerga kiscsajok mindegyike nyugati szemmel nézve is kifejezetten szép arcú, szexi huszonéves lányka… Szóval az egyik lehetőség az, hogy Kurdisztán annyira tele van jó nőkkel, hogy már meg is unták őket, örülnek ha megszabadulnak tőlük, és erre a helységharcot látták a legalkalmasabbnak… Vagy az van, hogy azért nem hülyék a kurd PR-osok sem, valszeg tudták, hogy a feminista nyugatnak ezt a témát lehet eladni úgy, hogy népszerű erkölcsi támogatást kapjanak, amiből minden egyéb következik. De nagyon meglepődnék, ha roham során őket hajtanák ki legelőször az aknamezőre…

Meske
Olvasó
Meske
hunbagira
Újságíró

+100

Reszet Elek
Újságíró

A kép ennél jóval összetettebb. A kurd női milíciák alapban feministák és szocialisták. Az YPJ-nek (is) még a jelvényében is ott a vörös csillag. Ez a feminizmus viszont sok tekintetben nagyon más, mint az itteni. Egy olyan közegben született, ahol még van női körülmetélés, elrendezett kora pubertáskori házasságok, a nők sok tekintetben ki vannak zárva az oktatásból, nincsen valódi védelmük a családon belüli erőszakkal szemben. És mindezeket nem himi-humi itteni módon kell érteni.
Másrészt a börtönben levő fő ideológusuk, Öcalan (ha gondolod küldhetek könyvet tőle angolul) összekapcsolta a nők felemelését (és a szocializmust) a kurdok függetlenségi törekvéseivel. Öcalan végső sorban anarcho-szocialista (ennek tükrében is érdekes szemlélni a szíriai háború kapcsán Rojavában meghozott intézkedéseket). Persze a szocializmusukat sem itteni módon kell értelmezni. Szóval adott egy rakás igen fiatal nő (vagy inkább lány), akik jobbára iskolázatlanok. Ezek kerülnek (szöknek) kiképzőtáborokba, ahol az idejük tekintélyes részében ideológiai képzést kapnak (persze fegyverest is). Szóval kellően fanatikusok is. Emellett jobbára szegény családok gyermekei, akik hozzászoktak a szűkös körülményekhez és a hegyi terephez. Olyan helyekről jönnek, ahol kurd mivoltukért folyamatos hátrányt szenvedtek, anyanyelvi oktatásban sem részesülhettek. Nem csoda ha erősen nemzeti érzelműek és elkötelezettek (pláne nő létükre), hogy bármilyen áldozatot meghozzanak a közösségükért. Ezekben a táborokban gyakorlatilag egy új társadalom tagjait gyártják le.

A hadseregük milícia jellegű (és több tízezer nőt számlál), nehéz harci értékben összemérni bármivel is, lévén az ottani Iszlám Állam elleni háború is sajátos volt másrészt a fegyverzetük is hagy kívánnivalót maga után (a jó minőségű fegyverekkel való támogatásuk évekkel ezelőtt megszűnt). Mindenesetre számos kiemelkedően bátor egyéni tettet is kötnek a nevükhöz.
Szóval harci értékben kérdéses hogy hol helyezkednek el, az viszont bizonyos, hogy odaadásban és áldozatkészségben a Waffen-SS szintjén vannak, ami a kiemelt ideológiai képzés és a fiatal életkoruk velejárója. Lásd pl. őt: https://en.wikipedia.org/wiki/Arin_Mirkan
Az YPJ (ez a kurd női milícia) veszteségeiről nehéz adatokat találni mert leggyakrabban az YPG-vel (ez meg a férfi milícia) együtt szerepeltetik.

A nyugati sajtó szerette őket az általad leírt módon előre tolni, meg kiemelni a feminizmusukat (de itt mint írtam nagyon másfajtáról van szó). Ami a szépséget illeti, nem csak rövid szerkesztett képriportokat találni róluk, szóval azért látni a felhozatalt, az átlagot is. Számomra tekintélyes részük nem szép, de a szépek viszont kiemelkedően azok.

Még egy dolog beugrott. Ezek a női milíciák túllépnek a nemzetiség és a vallás határain is. Léteznek iszlám, jezidi, keresztény csoportosulások is, ahogy kurd és arab nemzetiségűek is, de még asszírok is. Illetve még fontos, hogy ahol ők biztosították, alakították ki a katonai védelmet, fejlett önkormányzati rendszert vezettek be (nemi paritásos alapon).

Persze az a környék alapban mélyen van. Olyan alap dolgokkal kell megküzdeni, mint a becsületgyilkosságok meg a korrupció társadalmiasultságának a megszüntetése és hasonlók.

A térségben lesznek még fejlemények és kérdéses, hogy a körülményekre való tekintettel bármilyen társadalmi modernizáció végbe mehet-e. Másrészről kérdés hogy Öcalannak igaza van-e. Végső soron egyetlen érvvel, az etnikaival lehet igazán hathatós sikert elérni, pláne akkor, ha katonailag gyengébb vagy, mint a szomszédaid. A kurdok lélekszáma folyamatosan nő, fertilitási rátájuk magasabb, mint pl. a törököké (3,41/2,09 ami nem is tetszik Erdogannak). A nők felemelése, iskoláztatása,egy társadalom életkörülményeinek javulása viszont mindig csökkenti a népességszaporulatot.

common man
Olvasó
common man

A kurdok lélekszáma folyamatosan nő,

ilyen névvel…

hunbagira
Újságíró

Így már igaz a dolog.

Geri P.
Olvasó

valahogy én nem örülnék ha az éttermek hivatásos szakácsai közt hirtelen többségben nők kerülnének a fakanál mellé, ehetetlen menza szintű ételek lenne a végeredmény.
nem mondom vannak nők akiknek van érzéke az izgalmas fogások elkészítéséhez, de azért ha jót akartam enni mindig faterra bíztuk a hétvégi ebéd készítését

Reszet Elek
Újságíró

Nem sok értelmét látom a dolognak. A nők nem alkalmasak katonának. A modern hadseregek amúgy sem tömeghadseregek. A technikai fejlődés túlhaladottá tette a sorkatonai szolgálatot. Manapság, az aszimmetrikus hadviselés idején amúgy is nagyon más módon kellene megközelíteni a kérdést, pláne egy kis országnak.

Adam Bogomolov
Újságíró

Dél-Korea azért nem olyan kis ország és elég népes is. A hadkötelezettség felkészítheti őket az aszimmetrikus hadviselésre és a partizánháborúra is, nem feltétlenül tömegtámadásban kell gondolkodni.

Egyébként szerintem ez a kis létszámú modern hadsereg doktrína csak porhintés. Véleményem szerint a Föld országai rájöttek, hogy minél hatékonyabb fegyvereik vannak, annál drágább ezek fenntartása is (ergo nem lehet belőlük sok). A kis létszámú hadsereg pedig, ahogy éppen az aszimmetrikus hadviseléssel összefüggésben láthatjuk, nem képes egész országokat hatékonyan megszállni. Ez a gond Irakban, Szíriában, Afganisztánban, Dél-Szudánban, Szomáliában… Mióta nincs tömeghadsereg, hatékonyabbak a partizánok, elvégre nem jut minden négyzetkilométerre X számú megszálló erő, aki kifüstölhetné őket (a modern cuccok ugye ehhez túl drágák). A modern, kis létszámú haderő könnyedén eléri a katonai győzelmet, de megtartani már nem tudja, mert az olcsó AK-val, meg házi bombákkal mindig tudnak annyi kárt tenni bennük, hogy megérezzék. Egy milliós tömeghadsereg erre gyakorlatilag immunis lenne. Valahol a kettő között kellene lennie az egyensúlynak. Majd megnézem a Hadtudományban, vagy a Honvédségi Szemlében, hogy foglalkoztak-e ilyesmivel mostanság. Az abortusz után ilyesmivel is szívesen foglalkoznék.
:-]

Reszet Elek
Újságíró

Igen, ez érdekes téma. A délszláv háború is jó bizonyítéka az általad leírtaknak. A sorkatonai szolgálaton azt a fajta hagyományos kiképzést értettem aminek évszázados múltja van.

Hunn
Újságíró

Viszont azt mondanám, Adam és Elek, hogy az asszimetrikus hadviselésre történő, hatékony kiképzés is a klasszikus tömeghadsereg keretei között lehetséges elsősorban. Akkor lehetséges asszimetrikus háborút vívni, ha a tömegek tisztában vannak az alapokkal, és profik vezetik őket. Irakban is a szélnek eresztett szunni katonatisztek adták a partizánmozgalom gerincét, az átlag iraki férfi pedig volt katona. 1956-ban is azért tudtak harcolni a magyar fiatalok, mert volt katonai képzés iskolában, egyetemeken, és persze a sorkatonaságnál.

hunbagira
Újságíró

Pont az asszimmetrikus hadviselés kiokítására (is) lenne célszerű fenntartani egy kiképzőközpontként funkcionáló sorkatonai szolgálatot “területvédelmi” egységeket. (Bár nyilván a mindenkori “elitnek” nagyon nem érdeke olyan emberek tömege, akik otthon össze tudnak barkácsolni egy bombát, harcigázt, mert könnyen ők lennének a célpontok)

Reszet Elek
Újságíró

Aki akarja most is megteheti, azaz ez meglehetősen szűk látókörű hozzáállás.

hunbagira
Újságíró

Igen, van erre szakosodott kísérleti telepek, lemaradtam valamiről?!

Reszet Elek
Újságíró

” otthon össze tudnak barkácsolni egy bombát, harcigázt,” – az internet csodái…Ha van 3d nyomtatód gépkarabélyt is tudsz csinálni.

Adam Bogomolov
Újságíró

Szerintem meg az áll a háttérben, hogy rájöttek, ha az északiak megindulnak kínai elvtársaikkal együtt, akkor vajmi kevés esélyük lesz. Kelleni fog a női katona is. Persze, persze… közülük kisebb arányban kerülnek ki a jó frontkatonák, de azért egy sor logisztikai és egyéb feladatot el tudnak látni, segítve férfi kollégáik munkáját. A hadkötelezettség nem feltétlenül jelent fegyveres szolgálatot, sok mást is csinálhatnak (I. VH -> lőszergyártás). Véleményem szerint Dél-Korea abban az esetben, ha ilyeneken problémázik, máris elvesztette azt az esetleges háborút.
:-/

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem nem Dél-Korea problémázik ilyesmin, hanem valóban a fiatal férfi állampolgárok. Az ország totálisan amerikanizálódott, szóval az efféle felvetések mögött minden további nélkül állhatnak állampolgári elvárások. És egyébként szerintem teljesen igaz és méltányolandó a férfiak felvetése. Én voltam sorkatona; 18 hónapot raboltak el az életemből fiatal férfiként. Miközben az azonos korú csajok a munkahelyükön pénzt kerestek, a diszkóban táncikáltak és összevissza basztak, addig engem bezártak, szopattak és nulla forintért dolgoztattak halálra. Aki ezt igazságos és jó dolognak gondolja, az magyarázza már el nekem, hogy miért is…

Szóval ha manapság egy nő előáll a szólamokkal, hogy ezeknek a “neveletlen, elpuhult fiatal férfiaknak” kellene egy kis sorkatonaság, akkor mindig kapásból válaszolom, hogy egyetértek, de csak akkor, ha a neveletlen, elkurvult lányokat is viszik. A legfélelmetesebb, hogy még gondos magyarázat után sem akarják érteni…

Szóval részemről mélyen tudok azonosulni a Dél-Koreai férfiakkal, akik elindították ezt a petíciót.

Adam Bogomolov
Újságíró

Valóban, gyakorlatiasan közelítettem meg a kérdést és a túlélés felől közelítettem meg a dolgot, mint ahogy Izraelben teszik. Lássunk csodát, ott jól működik. Máshol miért ne lehetne?

Talán a megfogalmazásom nem volt túl szerencsés, de én támogatom a nemtől független katonaságot, ahol nem nemi alapon döntik el, hogy kinek mi a dolga, hanem rátermettség alapján. Én nem csinálnék pl. külön fizikai alkalmasságot férfiaknak-nőknek, mert az ellenséget se fogja érdekelni, kit lő le. Hozza a szintet a delikvens, vagy nem. Ennyi. Aztán felőlem csillámf*szláma is lehet, ha jól tudja a dolgát. :-]

Egyetértünk abban is, hogy igazságtalan az, hogy csak a férfiaknak kell szolgálatot tenni a hazáért. Ebből kizárják most a nőket, ráadásul eleve kevesebb ember is fog rendelkezésre állni (a nők picivel többen vannak).

És a katonaságnak, ha újra kötelező lesz, ne az legyen a célja, hogy ostoba, tanulatlan tuskók szívatják a fiatalokat (fiúkat, lányokat), hanem gondosan az életre és a hadviselésre neveljék őket, ahogy a csatában is az lesz a lényeg, hogy gyorsan tudod-e orvosolni a karabély elakadását, ugyanakkor senkit se fog érdekelni, hogy a laktanyában élre simítottad az ágy szélét…

Annyit még hozzátennék, hogy annyit látok innen Koreából (Délről beszélek), hogy nagyon elpuhányodtak a mostani fiatalok. A férfiak még sminkelik is magukat egyik-másik, a nők meg tiszta hisztis-mimózalelkű nebáncsvirágok. Ilyenekre alapvetően nem lehet rábízni egy ország védelmét, mert elsírják magukat az első ágyúdörrenésre. Bár ezekre az ország békeidős működtetését se lehet rábízni… Ezért is mondom, hogy kétélű a dolog, itt nem csak a nemi egyenlőtlenségről van szó, még ha az a fajsúlyosabb része is a dolognak.

Horvath Anton
Olvasó

Ez igaz, viszont másfelől meg pont ez a cél: sminkelő, elnőiesedett férfiak, ezért dübörög a szivárványzászló diktatúra. Az ilyen férfiakat nehéz lesz a frontra küldeni, de még a barikádokra se, vagy egy tüntetésre. Ideális lakosság tehát egy nagyhatalom számára.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ezzel megint kijutottunk az örök tyúk vagy a tojás vitához, hogy a külső tényezők vezettek az “elbuzuláshoz” vagy a belső.
Én azért vagyok olyan optimista, hogy azt mondjam, hogy még kpop fiúcskák többségéből az első csata után férfi lesz…:D
Boys, boys, too many boys..-The first battle “returnument” a man..:D
https://youtu.be/8JDkdc246QQ
Szóval, ha ebbe a gerantokrata, degenerált, matriarchátusban esélyt sem kapnak, hogy férfiként éljenek.

Balton
Olvasó
Balton

@Alter: két részre szedve a dolgot:
– azzal a résszel egyetértek, hogy azokat a női egyedeket akik hajtanák a férfiakat katonának, évente 1 hétre én is elküldeném, mondjuk a gátakra homokzsákot pakolni-tölteni, majd visszább vennének az arcukból.
– DE már meglévő Izrael-i arci tapasztalatokból kiindulva, éles fronthelyzetben, egy sebesült, haldokló, vagy éppen halott szakasztársnő kimentéséért, a férfi katonák irreális kockázatot is képesek felvállani, még a parancsmegtagadás is jellemző az ilyen esetekben. Valamint a sérült katonanő kiabálásánál-sírásánál nincsen demoralizálóbb dolog a világon, talán csak ugyanez gyerekeknél. A nőknek nincs helye a háborúban, mégha a jazid-kurd harcosnők előtt meg is kell hajtani a férfiembernek a fejét.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem valójában nincs értelme két részre szedni a dolgot, merthogy Magyarország és a világ egy elég nagy része azokhoz a szerencsésekhez tartozik, ahol semmilyen háborús veszély nem áll fenn, így nagy létszámú hadsereget sem kell fenntartani. ilyen viszonyok között a sorkatonaság kérdése legfeljebb csak a társadalmi igazságosság felől nézve merülhet fel komolyabban. Szerencsére.

Tehát ilyen társadalmi párbeszédekbe felesleges is belekeverni a harci alkalmasság és a hadi hasznosság szempontjait. Mondom ezt még akkor is, ha az afféle érvelések egy jelentősebb részével akár magam is egyetértek. Én pacifista, humanista lévén szerencsés dolognak is érzem, hogy valódi harci kérdésekkel nem kell komolyan foglalkoznunk. Aki mégis testhezálló dolognak érzi az efféle problémákat, nos nekik való a hivatásos hadsereg. Férfimunka; tiszteletre méltó, hazafias kihívás.

Viszont újra hangsúlyozom: a Férfihangon felvetett vita a sorkatonaságról nem hadtudományi, hanem úgymond “társadalomtudományi” kérdés. :)

Hunn
Újságíró

Semmilyen háborús veszély, Alter Ego? A kilencvenes években a déli határ túloldalán pár kilométerre ment a gyilkolás, Amikor a NATO-bombázás megindult azért lőtték szét első körben a hidakat a Dunán, hogy ne tudjanak feljönni hozzánk tankkal a szerbek, mert Milosevicsék eredetileg azt tervezték megtorlásképpen… Jelenleg Ukrajnában, a határ keleti oldalán megy az adok-kapok… Ki tudja mi lesz holnap?

Minden körülöttünk lévő országban jelentős magyar kisebbség él, akik ma már szerencsére magyar állampolgárok is. Akiket viszont a magyar államnak, a magyar hadseregnek kötelessége megvédeni ha valami történik, ezt ne felejtsük el!!!

És gondolom említenem se kell, mert mindannyian tudjuk, hogy ebben az úgynevezett “békeidőben” az országunk területének a 2/3-a jelenleg is épp idegen megszállás alatt van… A történelemnek nincs vége Kelet-Európában sem. A túlélésünk záloga egy erős magyar honvédség.

Alter Ego
Szerkesztő

A kilencvenes évek már régen volt. Magad is rámutattál: Magyarország NATO tagállam, ami érinthetetlenné teszi. Ha a saját védelmi képességeinkre kellene hagyatkoznunk, akkor finoman szólva is nagyon nagy bajban lennénk, olyanba, amibe jobb bele sem gondolni.

Őszintén sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de az “idegen megszállás alatt” álló területekre már régen keresztet vethetünk, ha valakinek nem tűnt volna fel az elmúlt száz évben. A történelemnek természetesen nincs vége, de annak a jövőnek semmi esélye sincs amit te – feltevésem szerint – kívánatosnak tartanál. Még ahhoz sincsen senkinek bátorsága, hogy a trianoni szerződés jogfolytonosságát megtagadja és azt a magyar törvényekből törölje. Ha valamilyen véletlen folytán mégis megvalósulna az az eléggé valószínűtlen politikai jövő, hogy Toroczkaiból miniszterelnök lesz, ez akkor sem valósulna meg nagy valószínűséggel, mert amint csak éppen finoman beleszagolni engednék bizonyos (egyikünk által sem ismert) katonai-titkosszolgálati aktákba, vagyis a nagy büdös realitásba, szerintem azonnal elmenne a kedve tőle…

Azért annyit szerintem mi is sejthetünk, hogy egy ilyen aktus a NATO szövetség, az életünket jelentő védelem elvesztésének komoly kockázatát is jelenthetné. Szóval szerintem ne nagyon álmodozz semmiféle történelmi fordulatról… Nagyon nagyon kicsik és erőtlenek vagyunk mi ahhoz (és leszünk is még jó ideig), hogy ez másképp történhetne.

És szögezzük le azt is, hogy a magyar “haderőre” még a játékhadsereg kifejezés is dícséret ahhoz a huszonegyedik századi, magas fokon ütőképes, automatizált, robotizált haderőhöz képest, amit manapság katonai erőnek szokás nevezni. Remélem olyan jövőről még te sem álmodozol, amelyben nagy magyar gerillaháborúk és öngyilkos merényletek kapnának szerepet. Szóval szerintem nyugodtan passzolhatná mindenki az (nemszívesen mondom, bocs, de) irreális, gyermekded militáns fantáziálgatást.

Hunn
Újságíró

Értem én, hogy NATO, de azzal még messze nem vagyunk kint a vízből.

Az egyik az, hogy ammennyire szívesen halnánk mi magyar honvédként hősi halált mondjuk azért, hogy a balti államokat ne foglalják el az oroszok, pont annyira szívesen fog harcolni Magyarországért bármelyik másik NATO állam katonája is… A NATO-tagság maximum egy világháború esetén lehet érdekes, asszimetrikus háborút, magyar gerillaháborút pedig akkor vivnánk, ha egy nagyhatalom szállná meg az országot.

Igen ám, de első körben azt kell megnézzük, hogy vannak-e Magyarországnak ellenségei. Olyanok, akikkel fegyveres konfliktus elképzelhető. Igen, vannak, mégpedig az egykori kis-antant maradéka: Szlovákia, Szerbia, Románia, mindez Ukrajnával is súlyosbítva.

Arról nem is beszélve, hogy ezek közül 2 ország már NATO-tag. NATO-n belüli konfliktus esetén magunk vagyunk. Sőt, még parázhatunk is, hogy a NATO esetleg a másik fél mellé áll, vagy kötelez minket a békekötésre. Kétélű fegyver ez a NATO-tagság, én azt mondom.

Tehát a magyar haderőnek nem kell feltétlenül azon a szinten mozogni, ahol a huszonegyedik századi nagyhatalmak ultramodern hadseregei. Annyi a lényeg, hogy a szomszédokat agyon tudjuk ütni, leginkább a románokat.

A trianoni szerződés régóta nem él, sikeresen visszavettük 22 év után az országunk jelentős részét. Ott van hát előttünk őseink példája, hogy ez simán lehetséges, soha nem szabad lemondanunk róla. Az más kérdés, hogy az 1947-es párizsi békében ezeket a területeket újra elvesztettük… Szerencsére mindig van legközelebb.

De nem mondhatunk le a hazánk részeiről, amiket őseink ránk hagytak. Ha ezekről lemondunk, akkor ennyi erővel önként lemondhatnánk a maradékról is, ha úgy alakul… És tulajdonképpen le is mondunk, ha nincs erős hadseregünk.

Geri P.
Olvasó

jaja jelentős magyar kisebbség akik a narancs bolsevikok jóvoltából lepapírozott fizetett szavazógépek lettek többek között a te pénzeden húgyagy herold…
magát nem volna képes megvédeni ez az ország nem hogy a határon túli magyarul beszélő idegeneket, kéziccsókolom.
aki meg magyarnak érzi magát átjöhet ide, dolgozhat, adózhat itt, ameddig nem így van addig ne akarjon magyar papírokkal előnyöket magának.

hunbagira
Újságíró

Magadfajta egyszeri londoni mosogató, szarpucolótól sem vettük el…szóval, hagyjuk szerintem ezt a kössük az adóhoz a dolgot, demagógiát. :D

Tina74
Olvasó
Tina74

Pedig mit hirdetik, hogy a nők milyen karakánok… ;-)

hunbagira
Újságíró

“Jó, de ők gyerek(ek) et szülnek majd..” ez volt erre a kamuválasz..:D:D:D láthatjuk mennyire…

Adam Bogomolov
Újságíró

És ezek a nagyszájúak már tele is szülték az országot, akárhová lépünk, mindenütt felsíró csecsemőkbe botlunk… Ja, nem.
:-D

hunbagira
Újságíró

Azért főni, a szockó “néphadseregek” milleujét és egy valódi hivatásosét, ne hasonlítsuk össze. Ezek a “néphadseregek” hűen tükrözték azon államok valóságát, ami létrehozta őket. Kb, mint a vietnámi amerikai expediciós hds, csak itt a drog helyett az alkohol dominált. Nyilván voltak kivételes egységek jellemzően nem magyarországon (ezt a szovjet elvtársak a második vh és 56 miatt nem is nagyon erőltették) de valóban az egész a tartós rohadás képét mutatta. Mondjuk a “szuper” jugo (szerb) hdseregről is kiderült gyorsan, hogy valójában egy papírtigris.

Bela
Olvasó
Bela

A nők döntő többsége nem alkalmas katonának, de háttérmunkásnak, logisztikusnak sem.
Az általuk uralt közszférában látottak alapján azt gondolom, a hadseregnél még az adminisztrációs feladatok sem nekik valók (máshol sem, de a seregben nagyobb a tétje). Miért? Mert képtelenek egymással együtt dolgozni még a legjelentéktelenebb dologban is. “Nem küldöm tovább a mailt Julinak, mert utálllóóóm! ” Azt sem szeretném látni, amikor a menszesze miatt különösen érzékeny nő hoz döntést mondjuk egy szállítmány ügyében. A baszatlanakról inkább nem is szólok.

common man
Olvasó
common man

A baszatlanakról inkább nem is szólok.

Megoldáscentrikusan gondolkodva:A laktanya mellett sétálva némi füttyögés után kikiabálnának ,hogy papa nem ugrasz fel egy gyors menetre? Ha éppen nem lenne tele a hasam átpattannék a kerítésen, az őrnőt elintézném azzal ,hogy leszophatna ,föl a körletbe az eredeti feladatot elintézni,aztán pucolhatnák a lányok tovább a krumplit,apríthatnák a sárgarépát a húslevesbe,reszelhetnék az uborkát a saliba és így tovább.

Balton
Olvasó
Balton

Aztán ha nem elégedettek? Többen vannak elkapnak, és belereszelik az uborkádat a saliba…

common man
Olvasó
common man

Te is feminista befolyás alatt vagy… Egy nőstény oroszlánt vagy akár kettőt is simán sarokba szorít egy nőstény hiéna csapat.Ám egy sörényes hím ellen semmi esélyük.

Rokapapa
Újságíró

Teljesen egyetértek veled Bela!

A nők alig alkalnassak valamire a családon kívűl. A szellemi munkakörökben “naplopók” is csak panaszkodnak, hogy sok és nehéz munkájuk van de a valóságban csak sokat magoltak az iskolában egy felesleges képesítésért hisz a napi munkájúk többnyíre max 1 óra adatrögzítés, míg azt a munkát amire képesítést szereztek a számítógépek végzik el. Gyakorlatilag egy tíz éves gyerek is eltudná végezni a muniájúkat ha 2-3× megmutatnák nekik.
Vagy ott van a tanári munka is ahol mára már bizonyították, hogy a férfi tanárok nagyságrendekkel jobbak. Tovább haladva az óvobácsikat is erőssen dicsérik míg a bölcsödék társadalmunk szégyenfoltjai, aki oda teszi a gyerekét annak kár volt megszűlnie.
De az annyira felkapott női munkákban is mint az egészségügy a férfiak jobban telhesítenek akár orvosi, ápolói vagy épp háttér és admibisztrációs munkáról legyen szó.

Rokapapa
Újságíró

A sorkatonai szolgálat nemi alapú megkülömböztetése igen is, hogy fontos dolog. Sokkal inkább a női jogokat kellene megnyírbálni az áhÍtott egyenlőség érdekében.
Jó példa lehet erre, hogy csak a katonaságon átesett férfiak mehetnek felsőoktatási intézményekbe és így értelem szerűen nők nem mehetnek. Ezzel ismét szinvonalas képzést nyújthatnának és megszünne az a jelentős számú női réteg is akik elvannak szállva maguktól mert diplomájuk van de az inteligenciájuk szánalnassan alacsony.

Manapság a fiatalok igen magas százaléka csonka családban férfi mintával nem is találkozva nő fel.
A sorkatonaságra mostanság pont a férfi minták hiánya miatt nagyon nagy szükség van.
Ott tudnák a fiatal férfiak azon férfias viselkedési mintákat “elsajátitani” amikkel manapság nem is találkoznak.
Becsület, tisztesség, magabíztosság, kitartás, bátorság, lojalitás, önállóság, stb.
Persze ez sem pótolja a férfiminta minden hiányosságát de sokkal dolgosabb és “férfiasabb”, az apaságra és a párkapcsolatokra alkalmasabb férfiakká válnának.

hunbagira
Újságíró

Egyetértve és kiegészítve. Egyben visszahozni a leányneveldéket, magdolna mosodákat…

György Károly Tóth
Olvasó

“Dél-Korában jelenleg a férfiak 2 évig hadkötelesek, ”
Ennél rövidebb idejű hadkötelezettségnek semmi értelme, ez a minimum, hogy egy készségszintű kiképzettség és egy szervezeti kötődés kialakuljon. A középkorban az apródi szolgálat első hat évében csak szokta a srác a légkört, még vívni se tanult (6-tól 12 éves koráig). A spártaiak hét évig (10-17) nevelték fegyveres küzdelemre a srácokat, előtte csak fizikai felkészítés volt.
“miatt a húszas éveikben meg kell szakítaniuk tanulmányaikat, ráadásul a munkaerőpiacon is jelentős hátrányból indulnak”
Logika 1.0. Ha MINDENKI hadköteles (nincs kivételezés) akkor nem képződik hátrány, mert nem tud kivel szemben hátrány képződni.

1. nők nem alkalmasak ÁLTALÁBAN fegyveres katonai szolgálatra. Ebben semmi meglepő sincs, mert egyébként egy civilizált társadalomban a sorkatonai szolgálatra berángatott férfiak 70%-a is csak golyófogó
(lásd: ezekről a témákról írt cikksorozatok, ugyanitt)
2. női sorkatonai szolgálat , egyfajta vész/pót megoldásként, csak súlyosan militarizált államokban létezett és létezik. Ezt még Sztálin sem vezette be (általánosan). Mivel Észak-Koreában van, nyilván Délen is vannak olyan hangok, hogy ez kellene, de valójában ostobaság, a XXI. században a nyers élőerő tömegnek nincs katonai jelentősége.
3. Majd, ha a férfiak szülnek, a nők menjenek katonának. Mondjuk, agybeteggé vált nyugaton már erről- mármint a férfiak szüléséről – is álmodoznak az elmebetegek. Szerintem meg mindenki csinálja szépen a saját dolgát, az egyenlőség nem egyformaság.

Rokapapa
Újságíró

Szerintem meg mindenki csinálja a saját dolgát, az egyenlőség nem egyformaság.

Ebben az egy mondatban benne van a lényeg.
Azonban ez addig kivitelezhetetlen ameddig nincs nemi alapon eltérő jogi szabályozás mivel jelenleg csak női többletjogok vannak.

Jó példa a házasságok működésképtelensége. Ameddig mindenki ugymond mindent csinál addig képtelenek kiegészíteni egymást. Az egész társadalmunkben is megfigyelhető mindez, a két nem képtelen kiegészíteni egymást mivel azonos területen mozgunk aminek folyamatos konfriktus és a másik hibáztatása a végeredménye.

György Károly Tóth
Olvasó

Pontosan. Ahogy az ősi mondás tartja, két dudás nem fér meg egy csárdában. Főleg, ha az egyiknek két dudája is van. Kiegészíteni azok tudják egymást – azok se mindig, csak ha a képességek és a belátás lehetővé teszi – akik egymásba kapcsolódnak, és nem ugyanazért a pozícióért küzdenek, teljesen értelmetlenül. Az épeszű , normális ember nem várja el egy házikacsától, hogy úgy repüljön, mint egy fecske, csak rettenetesen haladóék azok, aki a valóságot a saját szörnyszülött képzeletük mintájára akarják taposni.

Zoom
Olvasó
Zoom

Az, hogy ma keverednek a hagyomànyos nemi szerepek (főleg a fiatalabb, vàrosi generàciòknàl), nem jelenti automatikusan azt, hogy egy adott pàrkapcsolatban kèt dudàs van. A fecskènek nem valò kacsa ès a kacsànak se fecske. Èrtelemszerűen èn ùgy gondolom, hogy mindkèt nem tagjai lehetnek fecskèk ès kacsàk is, ez egyèni kèrdès, nem nemi alapù. Egy pàrkapcsolatban a kulcs mindig az egymàshoz valò viszonyulàs, az egymàshoz mèrt relatìv ès alap tulajdonsàgok, ill. a közös cèlok/èrtèkrend, a többi màsodlagos.

Rokapapa
Újságíró

Ezzel legfeljebb akkor tudnék egyetérteni ha egy olyan kapcsolatban ahol a nemi szerepek felcserélődtek a felek jólérzenék magukat.
Azonban a nő elvárja a férfitól, hogy férfi legyen a férfi meg a nőtől, hogy nő legyen. Ebben a felállásban elégedetlenek a felek és ez az elégedetlenség főként a nőknél látványos. Ez a kapcsolatok zömének a végét jelenti de akik jól tűrik a saját nyomorukat azok is csak a saját boldogságuk ellenségei.

Zoom
Olvasó
Zoom

Nem ìrtam, hogy felcserèlődnek a nemi szerepek, csak keverednek egyes operatìv dolgok, amit hagyomànyosan női, vagy fèrfi feladatnak tekint a tàrsadalom. (Pl pènzkeresès csak a fèrfi dolga, amìg a kisgyerek nevelès/napi hàztartàs főleg a nőè.) Ez szerintem önmagàban az adott nő ès fèrfi közti kapcsolati dinamikàn nem vàltoztat. Ez persze nem zàrja ki, hogy adott pàrnak a hagyomànyos felàllàs passzol jobban.

Horvath Anton
Olvasó

Mindegy a társadalom hová tekintget, amíg a faszkörhintáról lepördült rostie Rozik házasodnak többnyire, addig a házasságok nagy része megy is a kukába, ott már hosszú távon semmilyen kooperáció nem fog összejönni. Ha meg felcserélik a szerepeket, akkor meg azért megy a levesbe az egész.

Rokapapa
Újságíró

Valójában lényegtelen, hogy felcserélődnek vagy keverednek a nemi szerepek. Mindkét esetben a végeredmény azonos: Ellenségeskedés!

A mai világunkban mindent igyekeznek szigorúan és részletessen szabályozni (ez az a nagy szabadság amiért már 1956-ban is értelmetlenűl ölték egymást az emberek). Azonban elfelejtik nemi alapon lefektetni a jogokat és kötekezettségeket kivéve persze a nőknek járó előjogokat. Így aztán az ember értékét nem a mivolta és a neme szerinti erényei és érdemei határozzák meg hanem a pénztárcája vastagsága és persze a női mivolta.

Zoom
Olvasó
Zoom

Nem lènyegtelen, mert az egyik ellehetetlìniti az emberek többsègènèl fèrfi-női dinamikàt, amìg a màsik nem. Az ellensègeskedès alatt nem tudom pontosan mit èrtesz, de feltètelezem az oka elèg sok tènyezős. Alter a mùltkor összeszedte a női előjogokat, a poèn, hogy a többsège èpp a te àltalad preferàlt hagyomànyos női/fèrfi szerepeket tàmogatja. Pl nemi alapon van eldöntve ki foglalkozzon egy kisgyerekkel, vagy ki a hadkötelezett. A pènz jelenlegi helye a tàrsadalmi èrtèkrendben nem ùj jelensèg, a stàtusz ès materiàlis javak mindig is meghatàrozòak voltak. Tudsz olyan időszakot mondani a törtènelemben, amikor ez nem ìgy volt?

Horvath Anton
Olvasó

Ejha de faszán átláthatatlanná lett ez a komment szekció. Mindkettő ellehetetleníti a férfi-női dinamikát Zoomi, legfeljebb az egyik hamarabb kibukik majd mint a másik. Milyen hagyományos női/férfi szerepet támogat a nők 40? Vagy a diákhitel elengedése csak az anyák esetében? Vagy a CSOK hitel, hogy azt is az anya kapja, az apa meg beszállhat törleszteni? Ezek a hagyományos patriarchátus családi jellemzők? Ne röhögtess már, nemvéletlen hogy aki ma gyereket vállal az is 80%-ban csak a támogatásokért cserébe…

Admin
Admin

Szerverhibával küzdöttünk, melynek a javítása ma megtörtént. Köszönjük mindenkinek a türelmet!

hunbagira
Újságíró

Ez az “adatbázis hiba” kiírás is ennek köszönhető időnként illetve amikor nem töltődik be az oldal?

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, ennek volt köszönhető az is. Dolgozunk egy még biztonságosabb szerverkörnyezet kialakításán.

Hunn
Újságíró

A férfi vagyona mindig is meghatározó tényező volt a nők szemében a párválasztás során, Zoom, ez így igaz… Mára viszont a feminizmus ebben is teljesen tönkretette a férfi-női dinamikát.

Régen a vagyonos férfira úgy tekintettek, mint egy értékes férfira. A vagyon férfias tulajdonságnak számított. Kimenni az ellenséges világba, és sikeresen megszerezni, ami kell? Már hogy ne lenne alfa… Ráadásul meg is osztja a nővel a pénzét? Főnyeremény a srác.

Volt.

Ezzel szemben ma?

A mai nők elképzelései szerint a vagyonnal rendelkező férfi pusztán “egyenrangúvá” válik velük. Neki megengedik, hogy hozzájuk szóljon, hogy esetleg fűzhesse őket… De azért ne képzelje már magát ettől jó pasinak… Azért ettől még nehogy azt képzelje, hogy… Nehogy már emiatt azt higgye magáról, hogy… Ismerős, ugye? Hallottuk már nem egy nő szájából. A férfi pénze az csak simán jár a mai nőnek. És örüljön, hogy neki legalább megengedik hogy fizethet, és hogy cserébe leereszkednek hozzá és szóba állnak vele. És ennyi.

Na, ezért nem éri meg különösebben ma már egy férfinak a pénzért hajtani…

Horvath Anton
Olvasó

A pénzért SE, egészen pontosan.

****
Olvasó
****

Egy rakás szar lett a kommentszekció, miközben elég nagy kuss van a jópár napja tartó “pedofiltörvényes botrány” kapcsán.

Semmi kormánygyalázó cikk, Magyarország betérdeltetése/kizárása/rendszabályozása kapcsán?
Mindeközben hálás Orbán Viktornak Észak-Rajna-Vesztfália nyíltan meleg képviselője:

https://www.youtube.com/watch?v=c_aPkI8Q7gY

De egy mások gyöngyszem: “Soros radikális baloldali feministái “lázadó” 13 éves lányokat is várnak a nyári táborukba”

http://www.origo.hu/itthon/20210713-soros-abortusz-radikalis-baloldalisag.html

És haladva ezen az úton:

“5 éves gyerekeket tanítottak maszturbációra New Yorkban a genderórán ”

https://www.origo.hu/nagyvilag/20210710-ot-eves-gyerekeket-maszturbalni-tanitani-szexualis-bantalmazas.html

Alter Ego
Szerkesztő

Aztán mégis miből gondolod, hogy annyira fáj itt bárkinek is, hogy a Labrisz leszbikus-feminista gittegylet nem járhat ezután az iskolákba “érzékenyíteni”?

Én inkább akkor akarnám “letérdeltetni” őket, ha ne adj isten a szokásos feminizmusukat elővéve, a leszbosziakat – elvégre a “nőügy” mindig is fontos volt ennek a kormánynak – kvalifikálnák arra, hogy ők ezt mégiscsak megtehessék…

Hunn
Újságíró

Szerintem kormánygyalázó cikk írását a témában tőlünk ne várd, ****. Meglepődnék, ha bárki itt közülünk nem értene egyet azzal, hogy korlátozni kell a fiatalok kultúrmarxista agymosását… A gyerekeknek szóló homoszexuális propaganda és a transz-propaganda betiltását csak maximálisan támogatni lehet.

Remélem, előbb-utóbb eljutunk a feminista propaganda tiltásáig is, mint ahogy azt mostanában Kínában teszik a kicsi, sárga, vágott szemű patriarchák. (Ami egyben bizonyíték arra nézve is, hogy igenis lehet kicsi fasszal is alfahímnek lenni.) Mert, miként az alábbi példa is mutatja, az is van olyan káros, mint a meleg-propaganda…

A „Lázadó lányoknak” hirdet tábort a Patent Egyesület – című cikk nekem is szemet szúrt, és csak a kommentszekció pár napos összekuszáltsága miatt nem linkeltem még.

https://mandiner.hu/cikk/20210709_patent_egyesulet_tabor_lazadas_belfold

Erre nagyon oda kellene figyelni ám!!! Mert a feministák már a tinilányokat is lázítják a fiúk és a férfiak ellen! Azt használják fel, hogy a tinilányok izgulnak, hogy vajon kelleni fognak-e a férfiaknak, ami miatt van egy bizonyos alapvető félelem és ellenérzés bennük – persze csak amíg rá nem jönnek, hogy megnyugodhatnak, mert igenis kellenek az ellenkező nemnek – és erre a pszichológiai alapra építik fel a feministák az egészet.

Nemrég olvastam egy angol cikkben (most hirtelen nem találom, pedig linkelném), hogy náluk már az iskolákban az van, hogy ha egy fiú bepróbálkozik egy neki tetsző osztálytársnőjénél, akkor az nem kívánt szexuális közeledésnek számíthat (unwanted sexual advances, sexual harrassment) – persze csak ha nem tetszik a lánynak, mint az közismert Red Pill körökben – és büntetik, ügye lehet belőle!!!

A lányokat pedig arra biztatják a feministák, hogy “lázadjanak” az ellen, hogy 1. tetszeniük “kell” a fiúknak, illetve 2. hogy a nekik esetleg nem tetsző fiúknak is lehetőségük van “nem kívánt szexuális közeledésre” irányukban (=azaz nekik is joguk van beszélni hozzájuk, reménykedve abban, hogy esetleg tetszenek a lánynak…)

Magyarul, a feministák mindezzel a fiatal fiúkban amúgyis meglévő hatalmas szorongást, “approach anxiety”-t akarják a végletekig fokozni. Amit azzal erősítenek, hogy a lányokat meg arra biztatják, hogy reagáljanak ellenségesen a közeledésükre. Gyakorlatilag INCELEKET NEVELNEK a fiúkból. Szándékosan.

És ez valami iszonyat. Ha ettől legalább a magyar fiatalok megmenekülnének, már az is valami lenne… De, mint látjuk, a PATENT megkísérli ezt az őrületet most behozni Magyarországra is.

https://magyarnemzet.hu/poszt-trauma/konnyed-nyari-agymosas-tinilanyoknak-10078304/

Idézet a cikkből:

“Az ízléstelen plakáton túl a táborban elhangzó gondolatokkal kapcsolatban további problémát jelenthet, hogy szexuális felvilágosítás címén ezek a szervezetek gyakorlatilag egy ideológiai képzésben részesítik a jelentkező gyermekeket. A NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) honlapján részletesen megismerkedhetnek a szülők a tervezett programmal, ahol felsorolják a témákat és a különböző foglalkozásokat. A „Társadalom és nemi szerepek” menüpontban például rögtön megismertetik a gyerekeket a „patriarchátus” fogalmával. „A patriarchális társadalom a férfiak valóságát helyezi a középpontba, a férfiak szükségleteire reagál, a nők valóságát, igényeit, szükségleteit eltüntetve. A nők és a férfiak eltérő helyzete a társadalmi hierarchiában eltérő mindennapi tapasztalatokkal jár” – olvasható a honlapon.”

Ez valami iszonyat. Ez a 13 éves lányok FEMINISTA KONDICIONÁLÁSA.

hunbagira
Újságíró

Oda kell menni a táborhoz és…..

hunbagira
Újságíró

És ugyanezek mekkora hisztit csapnának egy pl…nemzeti szocialista nyári tábor hirdetésén
Emlékezzünk, csak a leányfalusi villanyszerelők esetére. :)))https://444.hu/2020/07/27/a-rendorseg-szerint-villanyszerelok-irtak-ki-az-unnepeltnek-hogy-44-a-jarokelok-szerint-ss-jelvenyt-logattak-ki-leanyfaluban

Horvath Anton
Olvasó

A srácok pofára esése gyakorlatilag elkerülhetetlen, de szerintem ma már tanulnak majd a netről is, a saját eseteiken túl. Ha rátalálnak a Red Pill-re és az MGTOW alapokra, akkor patenték úgyis elballaghatnak a büdös picsába, méghozzá kézenfogva. Most is beszoptak nemzetközi patenték egy ügyet, több horvát srácot perelt be egy osztrák leányzó, hogy nyaralása alatt megerőszakolták őt horvátba. A pert több hónappal az eset után indította persze ellenük, mikor felkerült egy videó a netre az esetről. A bíróság megállapította hogy a gangbang bizony közös megegyezésen alapult, egyedül a videó közzététele volt amibe viszont a leányzó nem egyezett bele, a szokásos “nemi erőszak” feminista kártya ezúttal sem működött. Ha nem lett volna a leányzó hót részeg, vagy esetleg droghatás alatt, akkor lehet hogy észrevette volna hogy valaki kamerázik is.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mondjuk azon mindig elgondolkodom, hogy mekkora emberi hulladéknak kell ahhoz lenni, hogy valaki ilyen bepiálós-bedrogozós mindenki mindenkivel undormányon részt vegyen. Egy ideális világban az összeset a Holdra lövetném ki.

hunbagira
Újságíró

Átlagos félállati szinten lévő nő (vallások tudják ezt, ezért vannak máig kizárva bizonyos szint felett a szertarásokból) tulajdonképpen, csak a lényeget adja. (Jellemző, hogy az írásaik nem szólnak másról, mint saját szexualitásukról vagina monológok, ugye). És hát a férfiak 70%a is egy söpredék..de ugye ez még mindig istenes a nők 95%hoz képest.
Szóval 2 eset forog fent utólág keveselte az összeget és/vagy olyanok is megkefélték akiket józanul, nem valami “alfa” (akiért megtette) barátikörébe tartozva levegőnek néz…
Aztán reggel rájött, hogy őt tulajdonképpen megerőszakolták. :D

Hunn
Újságíró

Egy újabb bizonyíték arra, hogy a feministákat gyakorlatilag nem érdekli a fiatal lányok sorsa:

https://mandiner.hu/cikk/20210713_osztrak_feministak_tamadas_media

Horvath Anton
Olvasó

Pontosítanom kell a cikket Hunn, idehaza a média mindenkit lemigránsoz. Nem, a migráns az aki már beilleszkedett az adott országba, nem az aki pár hónapja egy hátizsákkal megérkezett oda. Ebben az ügyben ugyanis a bűntény mellett az robbantotta ki a botrányt, hogy ez elkövetők mindegyike illegálisan érkezett az országba, és az erről szóló határozatot már meg is kapták korábban. Tehát az elkövetés időpontjában már nem is szabadott volna Ausztriában tartózkodniuk. Konkrétan tehát a kiutasítás miatt jelentek meg itt is a femcsi-libsi “jogvédő” szervezetek, mert igen, ez nekik bizony fontosabb ügy még egy kislány halálánál is. Ebben a körben van a Patent meg a NANE is természetesen.

hunbagira
Újságíró

Te kis köcsög, inkább ezzel foglalkozz! https://m.kuruc.info/r/2/230985/
Persze nem újdonság, hogy mszmp/kisz/miszot útodok lényegi kérdésekben (zsidók szarának kievése a végbelükből, hazánk kiszolgáltatása a multiknak és persze a parasztok/prolik totális elnyomása) tökéletesen egyetértenek. A parlamentben és kívül zajló bohóckodás ennek a leplezésére szolgál.

Meske
Olvasó
Meske

Örülök, hogy a gyerekek szexuális nevelésével kapcsolatban a kormány intézkedéseket tett, azt viszont sajnálom, hogy ezek az intézkedések/törvénymódosítások még elég „kidolgozatlanok” és túl nagy támadási felületet hagynak a kritikusoknak.

A pedofil nevelők, gondozók nyilvántartásával kapcsolatban lehet “aggályokat” megfogalmazni (teszik is, van jó pár cikk róla), viszont ugyanez elmondható az eddigi “gyakorlatokra” is, ahol is az intézményvezetők/táborszervezők/egyesületek stb. kénytelenek informális értesülésekre hagyatkozni.

„9/A. § (1) A nevelési-oktatási intézmény saját pedagógus-munkakörben foglalkoztatott alkalmazottján és az intézményben iskola-egészségügyi szolgálatot ellátó szakemberen és az intézménnyel kötött együttműködési megállapodással rendelkező állami szerven kívül más személy vagy szervezet tanórai vagy egyéb, tanulók részére tartott foglalkozás keretében szexuális kultúrával, nemi élettel, nemi irányultsággal, szexuális fejlődéssel, a kábítószer fogyasztás káros hatásaival, az internet veszélyeivel és egyéb testi és szellemi egészségfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozást (e § alkalmazásában a továbbiakban: program) csak akkor tarthat, ha jogszabályban kijelölt szerv nyilvántartásba vette (…)”
… végre.

A kulcs végül is a gyerekek/fiatalok szexuális nevelése lesz… ? Ha erre tudnának kidolgozni egy jól működő (szóval működik is és jól is) keretrendszert, akkor az ilyen jellegű feminista táboroztatást is, tartalmi szabályozás alá lehet vonni, (mint ahogyan teszik azt pl.: az Erzsébet gyerekprogramok kapcsán). Viszont igen körülményes a magánból finanszírozott táborok ellenőrzése, ám nem lehetetlen.

Ugyanakkor miért ilyen fontos az, Magyarország hogyan viszonyul ehhez a témához…
Az LMBTQ jogok a genderlobbi része, azt értem, viszont a felhajtás és vele járó szankciók mértéke egyszerűen nem arányosak. Miért pont ez az „ellenálló zug”, bír ekkora jelentőséggel? Az Európai Unió „közös értékrendje” (mely egyenjogúságot hirdetve is diszkriminál) ekképpen tudja öndeffiniálni magát, hogy talál egy ellenpontot, aminek újra és újra neki tud feszülni? Az „ellenpont” pedig mindezt a maga javára fordítva igazolja egyéb játszmáit? E nélkül nem megy?
Ha azt nézem, hogy milyen fontos és valós problémák vannak, amik összefüggésben állnak egymással, akkor ez a gender (teljes ideológiai pack minden agymenésével) meg sem közelíti ezeket (viszont problémákat kreál).
Olyan, mintha a valós problémák egy kötélen lennének és a politikai közeg, ami rájuk reflektál, a kötél két végét rángatná: bal oldalon a zöldek, liberálisok, egyenjogúságot stb követelők, klimavédelemmel, a másik végén a „konzervativizmust is meghaladó” (szélső)jobb a migrációval.
Látványos kötélrángatás az „emberi jogok védelmében”, minek rostjait gazdasági érdekekből szőtték…

A harmadik linkelt cikk jól rávilágít a szabályozások ambivalenciájára:

„az iskola egészségügyi tantervének részeként a Gender & Bodies (nemek és testek) órák életkornak megfelelő tananyagot tartalmaznak, melyek összhangban vannak az országosan elismert módszertanokkal és szabványokkal.”

Akkor most hány felé is oszlik a felelősség?
„Private” is the new „Public”.
Fontos a gyerekek testtudatának fejlesztése, de nem az ilyen módon megfogalmazott „szexuális nevelés”, ( bár nem ismerem a teljes nevelési programot-, a fentiek tükrében túl didaktikusnak, korainak és erőltetettnek tartom).
Nem csak azért, mert nem veszi figyelembe a gyerekek különböző mentális-szellemi érettségét, hanem azért is, mert figyelmen kívül hagyja a szemérmességet, amit pl. egy ország-közösség kultúrája, szokása, vallási elképzelései és klimatikus viszonyai stb. is meghatároznak, röviden, nem lehet úgy valamit tanítani, hogy kiemeled a közösség értelmezési (szokások) kontextusából és általános érvényűként tekintesz rá. A másik, hogy az ilyen jellegű – nem csak intim – témákat nem helyes nyíltan a gyerekek elé tárni, nem jó ha közvetlenül szembesítik őket az érintettségükkel.

A nagykamaszoknál pedig, ha „szexpozitív” oktatásról van szó, akkor szintén elengedhetetlen a kulturális kontextus. koronként hogyan változott az emberi testhez való viszonyulás. Akkor, mint résztéma, még belefér a pornográfia… ám a pornót felhasználói oldalról közelítve, kritika helyett relativizálva a pornográf tartalmakat, nagykamaszok/fiatalok körében gyakorlatilag reklámnak minősül. Vajon esett szó arról, hogy – professzionális kontextusba ágyazva – milyen rendszer van a színfalak mögött?

megkötözött meztelen nőkről is mutatott képeket, hogy bemutassa a pornó és a művészet közötti különbséget

Ezt a határt a posztmodern már felszámolta. Egyébként érdekelne, hogy a hölgy mi alapján ítél valamit művészetnek és mit nem… esztétikai szempontok?, milyen szintű élvezetet nyújt?, vélt valós „üzenet” alapján támogatja/támadja a „szexpozitivitást” (ha alárendelődés érződik, akkor az már nem művészi)?

Meske
Olvasó
Meske
common man
Olvasó
common man

Honnan szeded ezeket a faszság videókat…Amúgy még annak idején a Hair c filmben (nem tudom mennyi volt a valóságalapja) Még a buzikat nem vonultatták be.Lehet ezt kell kiverni a közgondolkodásból.Amúgy ha olyan helyre mennek nekem mindegy.. Csak ide ne jöjjenek se homók se heterók se akárminekisnevezikőkeket..
Azért nem minden rossz ami amerikai nekem ez ment a háttérben:
https://www.youtube.com/watch?v=V0pNRJv6zN8

Horvath Anton
Olvasó

Készülnek a jövőre lehet, elvégre a férfiak között lassan csak incel lesz vagy buzi. Bár a mostani nőket elnézve lassan megértem hogy egyre többen inkább homók lesznek. Rendesen kiharcolták ezt (is) a nők maguknak az utóbbi években :D. De persze lehet hogy visszajön még a pina is a divatba, sose lehet tudni.

****
Olvasó
****

—MODERÁLVA—
FÉRFIMOZGALOM LEJÁRATÁSÁRA TETT KÍSÉRLET- OLYANTÓL, AKINEK ITT SEM KELLENE LENNIE, HA LENNE BENNE MINIMÁLIS GERINCESSÉG.

SAJNOS NEM NYERT.

hunbagira
Újságíró

Jaj köcsög, mert az eunuch, balek, mézgagéza az magasabb létforma, mint az incell. Nem hiszem, hogy Anton -ha akarná- nem tudná, hozni ezt, ahogy te élsz…:; :D

****
Olvasó
****

—MODERÁLVA—
FÉRFIMOZGALOM LEJÁRATÁSÁRA TETT KÍSÉRLET- OLYANTÓL, AKINEK ITT SEM KELLENE LENNIE, HA LENNE BENNE MINIMÁLIS GERINCESSÉG.

SAJNOS NEM NYERT.

hunbagira
Újságíró

Jaj, kis köcsög már párszor fel volt ajánlva a személyes találkozó (miattad kitértem debrecenbe) szóval hagyd a szájkaratét kis majomgeci…

Meske
Olvasó
Meske

common man
Van olyan, hogy azt hiszem, amit látok az geg vagy vicc, aztán kiderül, hogy halál komolyan gondolták. Vagy mégsem?
https://www.youtube.com/watch?v=k8gXxFm5fV4
Hallottam történeteket, anno a honvédségnél hogyan “szűrték ki” a gyanús egyéneket )

Azért nem minden rossz ami amerikai

Nem ám…
https://www.youtube.com/watch?v=GuHs_mhg9Nk
https://www.youtube.com/watch?v=x7fJiJpzqGA

Blackur
Olvasó
Blackur

Sziasztok.off de jön a szép új világ?
https://m.kuruc.info/r/4/232191/

Blackur
Olvasó
Blackur
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Kedvelt női hobbi (=képmutatás, erényfitogtatás, vagy aminek hívni akarjuk) ugyanazt csinálni, mint a férfiak, aztán a magunkba nézés teljes hiányával csak a másikra mutogatni. Válassz: tárgyiasítás, “szexizmus” a nemi szerepeket illetően, erőszakosság, teljesen mindegy.

Horvath Anton
Olvasó

Ja hát önkritika az csak nyomokban található néha. Meghódítandó hercegnő mindegyik, 40 felett, moletten, két gyerekkel is, hát nem főnyeremény? :D :D :D Röviden: Álomvilág 8.0 (a verziószám a közösségi média és női magazinok hatására időközönként frissül).

caudino
Olvasó
caudino

Ezt biztos csak én nem értem, de… itt milyen értelemben csinálják a nők ugyanazt, mint a férfiak?
Gondolom nem az, hogy női incel-ek is ölnek férfiakat (meg nőket)?
Arra gondoltok, a “Nekem jár egy 16-17 éves barátnő…” analógiájaként, hogy a nő azt gondolja, hogy neki jár a jópasi?

Hunn
Újságíró

Ami igazán kemény az az, hogy úgy tűnik: nem vagyunk már messze attól, hogy az angolszászoknál a feminista államhatalom automatikusan terroristaként fog tekinteni az összes incel-re.

https://www.walesonline.co.uk/news/uk-news/plymouth-shooting-incels-treated-like-21310775

“Plymouth shooting: ‘Incels’ will be treated like terrorists if there are more attacks”

Ez azt jelenti majd a nem túl távoli jövőre nézve, hogy ha férfi vagy, és sosem sikerül becsajoznod, és emiatt frusztrált vagy és hangot is adsz ennek, és ennek következtében nem a legmélyebb tisztelettel nyilvánulsz meg a női nemről… Nos, akkor simán agyonlőhetnek, megkínozhatnak, és Guantanamo-ra vihetnek majd.

Mindez természetesen szigorúan csak a nők védelmében, csak a biztonság kedvéért, amúgy megelőzésképpen… De hát mi másért is jött volna létre az emberi civilizáció szerveződésének legmagasabb szintje, az állam, minthogy biztosítsa, hogy a modern, emancipált nők szabadon és biztonságban, zavartalanul ringyóskodhassanak?

Mondjuk nem is számíthatunk másra a feminista államhatalomtól, aminek a szemében a férfiak másodrendű állampolgárok. Az intézkedés eredménye természetesen az lesz, hogy senki sem fog többet a témában kommentelni. Mivel az incel-jelenség a feminizmus eredménye, ezért természetesen megszűnni nem fog. Ahhoz ugyanis a feminizmus és “eredményeinek” felszámolása lenne szükséges…

Az incel-ámokfutások tulajdonképpen egy visszajelzést jelentenek, végletekig elkeseredett férfiak részéről, hogy a feminista társadalom nem működik. De a rendszer nem korrigál, hanem eszkalál. Ebből viszont az is következik, hogy az incel-jelenség ugyanúgy szándékos következménye a feminizmusnak, ahogy az összes többi káros jelenség, ami a feminizmus eredménye…

Úgy tűnik tehát, hogy először a feminista államhatalmat kell megdönteni, ha egy jobb világban akarunk élni.

Horvath Anton
Olvasó

Egy lényeges feltétel kimaradt: ha a bőröd színe fehér. Ha elkobozható vagyon is van az meg főleg ideális. Szimplán adóval támogatni a nőket (lásd: családi kedvezmények, CSOK) lassan kevés lesz úgyis.

Balton
Olvasó
Balton

Amúgy te elolvasod amit belinkelsz?:
A férfi édesanyja házából kilépve, fekete ruhába öltözve, szó nélkül lelőtte a 3 éves Sophie Martynt és édesapját, a 43 éves Lee Martynt.
Hogyan is van a feminista államhatalom elleni harcban az hogy lelősz egy 3 éves gyereket, meg egy 43 éves férfit meg anyádat? Aztán még 2 férfit és egy nőt is megsebesítesz…
Én is közel ennyi idős vagyok, és még a gyerekem is nagyjából ennyi, akkor én most a feminista államhatalom kiszolgálója vagyok ugye? És egy hős incelnek le kellene lőnie?

Horvath Anton
Olvasó

Ahhoz mindig kell egy, vagy több durva eset mint példa, hogy egy bizonyos csoportot terroristaként lehessen beállítani. Lásd: 2001. szeptember 11.

hunbagira
Újságíró

Így van, ezek az incel ámokfutások/merényletek, nekem az arabok “akcióira” emlékeztetnek. Valahogy soha nem azok az áldozataik, akikkel (amúgy, lehet jogosan) bajuk van. Tehát ez nyomorult sem egy modellügynökségbe ment be a missphitsa luxusprostik közé.
Az arabok esetében sem hallottam, hogy valaha egy rothschildot/rockefellert stbt meglátogattak volna..
Komolyan egy Ted Bundyt jobban lehet “tisztelni” , mint ezt a szardarabot. Az tudomásom szerint az áldozatait cheerleaderek közül szedte.

Hunn
Újságíró

Elmondom miről szól az ilyesmi, Balton.

Ilyen esetekben mindig végsőkig kétségbeesett és reményvesztett férfiról van szó, beszűkült tudatállapotban. A tett maga egy legutolsó -tudatalatti – kísérlet a saját élete feletti kontroll visszaszerzésére és arra, hogy a tőle a nők által egész életében megtagadott férfi-dominanciáját érvényesítse és az egész kibaszott világnak bizonyítsa, hogy – szemben azzal ahogy őt a nők egész életében kezelték – igenis van neki olyan. Hogy ő férfi, és nem az valami, aminek őt a nők látják és ami szerint viselkednek vele… És kábé ennyi. Annyiban politikai a tett, amennyiben “the personal is political and the political is personal”, ahogy azt kultúrmarxista barátaink mondják.

De őszintén nem értem, hogy miért mindig ilyesmiről vitatkozunk, ugyanazokat a köröket futva a témában. Amit ezek a végleg elborult férfiak tesznek, az egyrészt teljes mértékben érthető és megérthető, de ugyanakkor természetesen morálisan helytelen, elítélendő, büntetendő. És a lényeg: kurvára megelőzendő! Meg kéne előzni, hogy ilyen sok nem önkéntes cölibátusban élő férfi legyen a társadalomban, mert minél többen vannak, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyiknek elgurul a gyógyszere!

Tehát nem arról kéne vitázni, hogy jól teszik-e amit tesznek miután elgurult a gyógyszerük, mert arra minden normális (és/vagy még normális) férfi azt fogja mondani, hogy NEM! Az az egyetlen érvényes és fontos, valódi kérdés az az, hogy mi okozza a jelenséget, mivel lehetne megelőzni, hogy egyáltalán kialakuljon, és mit tegyen az, aki ebben az élethelyzetben van?

A valódi megoldás pedig kurvára nem az, ha terroristának nevezve agyonlövünk mindenkit, akinek hosszú évekig nem sikerül becsajoznia… Csak sajnos ahhoz, hogy a mai társadalom eljusson a valódi megoldáshoz, az bizony nem fog menni a feminista rendszer alapjainak a megkérdőjelezése nélkül…

Mi a fontosabb: a női emancipáció, vagy az, hogy ne legyenek halottak? A megoldás a feminizmus felszámolása és a patriarchátus bevezetése, és ennyi, nincs más megoldás. Sorry. Amíg feminizmus lesz, addig incelek is lesznek, és ámokfutások is lesznek. Ha pedig a társadalom feminizmust akar, akkor ez az egyik következménye: halottak lesznek, egyre több.

Filozófusok, vallási vezetők, tudósok ezrei évezredeken át keresték már az élet értelmének a kérdésére a választ, az élet lényegét… Szerencsére mi itt a modern világban már tudjuk, hogy mi az. Az életünk lényege a nők emancipációjának biztosítása, bármi áron. Férfiként mi más is lehetne? :)

Úgy érzem amúgy, hogy – és ezt most nem csak neked mondom – hogy incel témában már mindent elmondtam és leírtam, amit én tudok erről, és nem egyszer, de százszor kiveséztem már. Nincs értelme még sokáig tovább ragoznom a dolgokat, csak saját magamat tudom ismételni. Nagyon újat és mást már nem tudok mondani, maximum csak ugyanazt máshogy…

hunbagira
Újságíró

De akkor még mindig nem értem, hogy miért nem egy feminista gittegylethez/escort ügynökséghez stbhez mennek “rendet csinálni”?!

Hunn
Újságíró

Érdekes gondolatmenetre valló a felvetésed, hunbagira… Mert következik belőle, hogy abban ezek szerint már egyetértünk – mégpedig az incel-kérdéstől, és az ő ámokfutásaiktól teljesen függetlenül – hogy a patriarchátus híveinek ezek ellen ideje lenne tudatosan elkezdeni a célirányos, politikai alapú erőszak alkalmazását? Hmmm… :)

Horvath Anton
Olvasó

Az usákok a terror elleni harc során boldog-boldogtalant megfigyeltek, lehallgattak a “terrorizmus gyanúja” alapján, aztán ma már tudjuk hogy sokszor teljesen más célból történt a megfigyelés (pl. üzleti titkok megszerzése). Olyan embereket tartottak “terrorista gyanúsnak” akiknek közük nem volt soha ilyesmihez. Persze a kisembernek ez egy ütős alibi a megfigyelés indoklására, ugyanis mi van ha tényleg terrorista? Évek óta a szomszédom mondjuk, de hát ezek titokban szerveződnek, sose lehet tudni. Na most akkor képzeljük el ugyanezt a játékot az incelekkel, amennyiben terroristáknak nyilvánítják őket. Ki az incel? Akiknek nincsen nője az akkor lesz, és egyúttal “terrorgyanús” is? Mert akkor ugyanezt a lepedőt megint csak rá lehet húzni akár a szomszédra is ismét. Az elvált és kisemmizett férfiak gondolom ezen logika alapján szintén “terrorgyanúsnak” számítanak majd és így tovább…

Balton
Olvasó
Balton

Mondjuk leállhatnátok az incelezéssel, mert elhasználjátok korrumpáljátok a kifejezést. És pár idiótát aki kimegy lövöldözni az utcára, istenítetek.

Jelzem n-edszerre, nem nektek, hanem ha valaki más is olvasná, hogy az incel-ekre ráragasztották a feministák hogy terrrorista barmok, és eme 2 jeles kommentelőnk, ezt a narratívát teljesen átvette. De attól hogy ők ezt folytonosan hangoztatják, még igazuk nem lesz, és ezzel azonos csapatban játszanak a feministákkal.
Azért mondjuk néha elgondolkodhatnátok, hogy mennyit is használtok ezzel a szent ügynek. Kb. mint az iszlamisták, az iszlámnak.

Hunn
Újságíró

Néha már nem tudom eldönteni, Balton, hogy én fogalmazok rosszul, és azért nem megy át az értelme annak, amit mondok, vagy pedig az átlag normie számára olyannyira érthetetlen ez az egész, hogy eleve feleslegesen is próbálom megmagyarázni a dolgokat.

Balton
Olvasó
Balton

Írtam lenn, olvasd el: Boris Vian, Köpök a sírotokra! – címmel

Hunn
Újságíró

Köszi a könyvajánlót, Balton, el fogom olvasni.

Balton
Olvasó
Balton

Nagyon meredek könyv, a gyűlöletről szól.

Horvath Anton
Olvasó

Hol olvastál te itt “istenítést”, kitől? Ezt te csak szeretnéd kiolvasni a sorok közül, de az a helyzet hogy itt mindössze a tények szerepelnek.

Blackur
Olvasó
Blackur

senki sem istenítette.

Balton
Olvasó
Balton

Nos Balckur, nekem nem ez jött le, pl a multkori gyógyszerészes lövöldözős törölt hunn kommentből.
De akkor visszaszívom az istenítést, mert van benne túlzás valóban.

Balton
Olvasó
Balton

Egy kicsit másszunk lejjebb a Maslow-i piramison végül is van sokkal sürgetőbb érzés mit a szaporodás. Gondoljunk valami égetőbbre ami kell az életbennmaradáshoz. Használjuk a te gondolatmenetedt, egy gondolatkisérlethez. Legyen a példánk az éhség.
Kurvára éhes vagyok, lassan már egy hete nem ettem normálisat. Nem dolgozom ugyan, mert engem a társadalom ne korlátozzon azzal, hogy munkára kondicionál. Mivel keresetem nincsen, így adót sem kell fizetnem, ez felszabadít; csakhát az a látvány ahogy a lakásom mellett lévő gyorsétteremől kijöve az emberek gátlástalanul zabálnak annyira finomillatú kajákat. Nekik miért járhat ez, nekem meg csak a munkanélküliből kikerülő épphogy maradékok? Én is bele akarok harapni, abba a jó illatú hamburgerbe, nekem is jár. Egyik reggel valahogy máshogy indul, odalépek egy jól öltözött fiatal lányokból álló kis csoporthoz, és annyit mondok nekik adjatok a hamburgeretekből vagy vegyetek nekem is egyet! Fenyegetően magasodok föléjük, nem is értem miért de kiröhögnek. Kést rántok, már nem nevetnek, valaki sikolt…
Nos akkor jogom van elvenni a hamburgert vagy nem, legitimálja a cselekedeteimet az hogy nekem is járna az mint a rohadékoknak? Elgurulhat a gyógyszerem? Nagyon sok ilyen férfi van a társadalomban, sokkal több mint incel, adjuk meg nekik is erővel szerezzenek érvényt vélt vagy valós jogaiknak?
Tehát ha valaki igazságérzete szempontjából úgy véli, hogy neki járna a kajád-pénzed-lakásod-nőd, akkor meg kellene osztani vele mert neki is járna?

Jelzem SEMMIT nem mondtál incel témában, akármennyiszer is koptatod a billentyűzetet tövig. Te anarchia témában osztod az észt.

Javaslat: olvass Boris Viant, Dögöljenek meg a rohadékok! vagy Köpök a sírotokra! – címekkel

****
Olvasó
****

Majdnem hibátlan, csak ez kissé ront rajta:

ahogy a lakásom mellett lévő

Helyette inkább a “mamahotelem mellett”, vagy valami ilyesmi….., egy rendes balfasznak/incelnek nincs lakása

Hunn
Újságíró

Figyelj, Balton, én csak azt mondom el, hogy mi miért történik, konkrétan. Nem arról beszélek, hogy mi a helyes, mi az erkölcsös, hanem arról, hogy minek mi az oka, mi miből következik. Csak ennyiről és ennél nem többről.

Balton
Olvasó
Balton

Éppen hogy ebből jön ki a hamis dilemmád, mert az ok még csak-csak, de e következmény az messze nem evidens. HA nem akarsz javítani, akkor tényleg nem marad más mint a kétségbeesés szülte dolgok.

Hunn
Újságíró

Kérdezek tőled valamit, Balton. Szerinted azok a srácok, akik ámokfutást csinálnak, vajon rátaláltak a Red Pill-re? Vajon azután követik el a tetteiket, hogy önfejlesztésbe kezdtek, önmaguk legjobb verziójává váltak?

Vagy pedig felnevelték őket a feminista, Blue Pill elvek alapján, maximálisan együttműködtek a feminista társadalommal, tisztelték a nőket, kedvesek voltak velük, a nekik tanítottak szerint mindent mindent jól és annak megfelelően csináltak, amit a feministák tanítottak nekik a nők párválasztási elvárásairól, és mégsem jött össze nekik semmi évek, sőt, évtizedek során?

Ne abból indulj ki, hogy ha mi rátaláltunk a Red Pill-re, akkor mindenki rátalál. Mert azóta már rég megjelent a feminista mainstream médiában az ellenpropaganda, amivel meg akarják akadályozni, hogy a fiatal férfiak egyáltalán rátaláljanak a Red Pill-re! Hogy alapból el se olvassák a Red Pill dolgokat, hogy még mielőtt megismernék, már eleve elutasítsák azt, mint “anti-feminista, nőellenes baromságot”. Nekik mi maradt?

Nem arról van szó, hogy nem akarnak javítani, hát nyilván javítani akarnának a siker eléréséhez. A probléma az, hogy amit mondanak nekik, hogy min kell javítani – pl. még sokkal, sokkal jobban tisztelni kell a nőket, és nem önző, szexuális célokból kedvesnek lenni velük, hanem őszintén és minden hátsó szándék nélkül nagyon-nagyon kedvesnek – az baszottul nem segít…

Balton
Olvasó
Balton

De pont aról van szó, hogy vélhetőleg nem akarnak vagy tudnak javítani.
Eliott Rodgers storyjából és az rémlik (ki lehet javítani ha nincs igazam) hogy rátalált a redpill-re, de nem ment le a torkán.
Nem is elvárható hogy mindenki megértse, ha ezt nem fogod (fogadod) fel, akkor nem érted a redpill-t. Annak az egyik alapelve, hogy NEM MINDENKI tud vele élni. És ad absourdum nem is kell mindenkinek élnie vele.
Egy érzelmileg instabil ember, ha közlik vele hogy az eddigi kicsike kis világa nem olyan mint a valóság, könnyen összeroppan. De ez nem alapértelmezett minden incelnél, ne keverjük össze a dolgokat. Ne projektáljunk, egyedi dolgokat tömegekre.

Hunn
Újságíró

Tudod mit, Balton? Első körben talán szüntessük meg a feminizmust, számoljuk fel az eredményeit. Vezessünk be egy új patriarchátust, neveljünk a srácokból férfiakat Red Pill elvek szerint. Legyen mindegyik önmaga legjobb verziója, kapja meg ehhez a társadalomtól annak a segítségnek a férfi megfelelőjét, amit most a nők a feminista társadalomtól megkapnak. Aztán ha ezek után is tele lesz a világ lövöldöző incelekkel, akkor elismerem: tévedtem. De még ha tévedtem is, akkor is mindannyian beljebb leszünk.

caudino
Olvasó
caudino

ER irását jó régen olvastam, de emlékeim szerint, neki nem volt baja a red pill-lel – az ment félre, hogy őszerinte ő volt az alfa, az ultimate gentleman (vagy mi a bánat).
Ami a családjának a pénze, hollywood-i rendező apuka, meg akár még a külseje alapján is (a magassága asszem nem volt az igaz) akár lehetett is volna…!

Hunn
Újságíró

Én nem állítom, sosem állítottam, hogy az új patriarchátus bevezetésével automatikusan megoldódna minden egyes férfi számára az ő összes, a nőkkel, párválasztással, szexszel kapcsolatos, személyes problémája.

Sem azt nem állítottam soha, hogy a patriarchátus bevezetésével kiiktatható lenne az egyes harcos számára az önfejlesztésre, önmaga legjobb verziójává válásra irányuló törekvés egyéni felelőssége, mely elengedhetetlen a sikeres párválasztás reményéhez.

Én csupán azt mondom, hogy a feminizmus és eredményeinek a felszámolásával, a patriarchátus bevezetésével az ezekkel kapcsolatos társadalmi problémák szűnnének meg. És a patriarchátus megteremtene egy olyan pozitív társadalmi környezetet a férfiak számára, mely kihatna az élet minden olyan területére, mely a nőkkel kapcsolatos.

****
Olvasó
****

Én nem állítom, sosem állítottam, hogy az új patriarchátus bevezetésével automatikusan megoldódna minden egyes férfi számára az ő összes, a nőkkel, párválasztással, szexszel kapcsolatos, személyes problémája.

Persze, persze, de arról viszont meg vagy győződve, hogy a tied megoldódna:)

Sem azt nem állítottam soha, hogy a patriarchátus bevezetésével kiiktatható lenne az egyes harcos számára az önfejlesztésre, önmaga legjobb verziójává válásra irányuló törekvés egyéni felelőssége, mely elengedhetetlen a sikeres párválasztás reményéhez.

Premier plánban követjük évek óta, hogy az esetedben a “harcos önfejlesztésed, a legjobb verzióvá válásra való törekvésed” milyen “sikeres párválasztást eredményezett nálad(és reményeink szerint a következő 5 év sikerességét is be fogod mutatni:).

a feminizmus és eredményeinek a felszámolásával, a patriarchátus bevezetésével az ezekkel kapcsolatos társadalmi problémák szűnnének meg.

Lófaszt:) A muszlim országokban megvalósult az általad áhított “patriarchátus”, ennek ellenére legalább annyi vagy még több arányaiban a muzulmán “incel”, mint a keresztény. Nem bírod felfogni, hogy a csupaszülepű lúzer, az rendszerfüggetlenül lúzer.

És a patriarchátus megteremtene egy olyan pozitív társadalmi környezetet a férfiak számára, mely kihatna az élet minden olyan területére, mely a nőkkel kapcsolatos.

Bizony, ahogy látjuk a muszlim tetvek esetében milyen nagylegények a elpuhult libsi ribancokkal és a mangina lovagjaikkal szemben és milyen senkik a saját “patriarchátusaikban”, ahol azonnal jön a bünti, ha ő elkezd “patriarcháskodni”:)

Hunn
Újságíró

Unlak, köcsög.

Vigyázó szemeteket Kabulra vessétek, és azután mondjátok szégyenkezés és elpirulás nélkül, hogy a mai modern világban sajnos már nem lehet új patriarchátust létrehozni a feminista világrend ellenében…

Az afgán pináknak aranytálcán nyújtotta az emancipációt a globális feminista világrend, míg a helyi srácokat drónokkal irtották… Most meg 24 óra alatt megdőlt az egész, és az afgán csajok, akik lefogadom egy héttel ezelőtt még azt nyilatkozták volna a tévében, hogy soha nem veheti már el tőlük a “kiharcolt” egyenjogúságot senki, most nem győznek burkában és totál kussban vigyázzba állni…

Szóval minden olyan férfinak, aki azt mondja, hogy amit én javaslok elérendő célnak, vagyis a feminizmusnak és összes eredményeinek a felszámolása, az lehetetlen és megvalósíthatatlan… Annak ideje újra gondolnia. A történelmi bizonyíték, hogy mindez igenis lehetséges, igenis megvalósítható, az a szemünk előtt zajlik! A talibán utat mutat, kövessük a magyar utat!

Ja, és mielőtt elfelejtem: maximális respekt a győztes talibán srácoknak!

Taiko
Olvasó
Taiko

Hunn! Mi a faszért csinálod ezt? Hidd el nekem, hogy most rengeteg férfi is burkában kussol a pincében a családjával, feleségével és gyerekeivel, mert nem akarnak meghalni. Te most tényleg azon ujjongsz, hogy a hatéves kislányt és kisfiút kiragadják a talibán harcosok az apjuk kezéből és elhurcolják magukkal szétbaszni a kis testüket? Azon örömködsz, hogy negyvenmillió embert kényszerítenek vissza az állatias létbe, és megsértődsz azon, hogy az itteni fórumozók nem osztoznak efeletti örömedben?
Milyen elbaszott ego kell már ahhoz, hogy a személyes sérelmed miatt importálnád azt a rendszert ide tízmilló emberre, ahelyett hogy felülnél a repülőre és ott helyben iszlamizálódnál közéjük?
Szerintem a magyar férfiak 99, 99%-a nem akarja burkában látni a feleségét és a lányait, ez kurva messze áll az ősi hagyományunktól.
Nem a feminizmus miatt nem akar veled családot alapítani egy nő sem, hanem amiatt, mert nem mered felvállalni a múltadat. A nők megszagolják, ha valaki sötét titkokat rejeget. Kiszagolják messziről, hogy ezzel a fickóval valami nincs rendben. Nem csak itt nekünk, hanem a környezetedben, a munkahelyen is ki kellene mondanod, felvállalnod, hogy heroinista voltál.
Lehet, hogy Alter Ego megérti az évekig tartó dühödet és megengedi, hogy itt engedd ki a gőzt, de amit te itt előadsz harag címszó alatt, az túl megy a józan észen, túl megy az istenen, túl megy az emberi határon.
Kimondom, ki kell hogy mondjam végre mert ezt gondolom: te a férfi nem szégyene vagy.

Horvath Anton
Olvasó

Bezzeg erre nyugatabbra minden rendben van. Olyan megnyugtató írások ezek, lehet hátradőlni kérem szépen. Az incelek csak vagyontalan lúzerek csakszi szerint, hiszen ő ismeri mindet személyesen. Családok még nyomokban találhatóak, de annál több a szingli anyuka, elvált apa, mozaikcsaládok. Emellé jönnek a macskás szinglik, aztán meg a “szivárványcsaládok” és persze a buzikat, leszbiket meg a transzokat se felejtsük ki. Így néz ki a tökéletes társadalom kérem szépen, és mint csakszitól megtudtuk ehhez még csak feminizmus sem kellett. Íme még egy jó példa is, milyen remekül működik a rendszer: https://index.hu/kulfold/2021/08/17/kiskoru-volt-ezert-karteritest-kap-a-szexualis-eroszakot-elkoveto-ferfi/

hunbagira
Újságíró

Na-na-na, ti képzeltétek magatokat rambonak a blogjaitokon még múlt héten :DDD (guminéni propaganda fotot is rakott ki, amin kb mindenki jót röhögött, aki valaha kapott lövész kiképzést. Ha így fogják meg azt a kalast, a visszasikló zárdugattyú kb tőből szakítja le a manikürözött ujjacskájukat azonnal. Pedig Ser Kalasnyikov direkt úgy tervezte át azt a német Stg44-et, hogy akár női aggyal is megtanulható legyen a kezelése, nem sikerült :D Hát, ha a faszt is így fogják, akkor az ősi szakmátokban sem lesz sok sikerük )
Amúgy a talibánt max egyes nagyvárosi amcsi zsoldban álló áruló nők fogják elnyomásnak érezni ( a helyi magadfajták, mondjuk nekik valóban nem lennék a helyükben) a többieknek szemmel láthatóan semmi bajuk nincs vele, hiszen ezért nem álltak ellen. Még a nem pastuk sem, tehát az északi-területeken sem voltak harcok 2006al ellentétben. Nem voltak Ahmed “Sah” Maszudok. A dolgon meg világ Usraelt “óceániát” rühellő többsége is jót hahotázik a Saigont idéző képsorokon.
Ui: neked és csakszinak is megengedi, hogy itt garázdálkodjon.

Balton
Olvasó
Balton

@Bagira: nincs meg a fotó neked? Megnézném kiváncsiságból. Gyüjtögetem az ilyeneket, a kedvencem amikor az egyik multi-összeszerelő legócéget, kedves mosolyú lány hírdeti, kezében forrasztópákával. Ott fogja ahol kicsit kevesebb mint 300C-os…
Asse csináta még íletiben…

hunbagira
Újságíró

Mindjárt megpróbálom.

hunbagira
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Mondjuk egyiknek meg fordítva van a kezében az rpg..:D odahívhattak volna egy alapfokú katonai képzéssel rendelkezőt, legalább a propaganda foto erejéig, aki beállítgatja őket rambosan. Mondjuk mostmár mindegy..

tomgal
Olvasó
tomgal

Reméljük ő hadtápos lesz és nem fog harcolni :). De azért nem vennék rá mérget, hogy nem lesz olyan, aki komolyan gondolja a fegyverfogást (én azt tenném). Mielőtt nagyon drukkolnánk a táliboknak , csak finoman felhívnám a figyelmet, hogy ezek állatok. Ott ahol megvernek, mert el mersz nyalni egy fagyit, kiraknak a hideg, fűtetlen ólba, mert menstruálsz , alapvető oktatásban sem részesülhetsz (nem egyetemi szintről van szó), ahol 12 éves lányokat rabolnak el “feleségnek” , mindezt azzal a pofátlan álszent felszólalással, hogy ez mind a nők biztonsága érdekében van , na ott teljesen jogosan fognak fegyvert ellenük. Azért a valóban szélsőséges nyugati viselkedés, meg e között létezik egy elég széles még elviselhető, vagy akár jogos mezsgye.

hunbagira
Újságíró

Igen, én is a mezsgye pártján állok. Viszont, ha 2 eme ocsmány szar közül választhatok kizárólag, akkor inkább ők. Helyzetemből fakadóan, te meg nyilván a judeo”progressziót”. Szintén eme okból.
Az viszont elgondolkodtató, hogy a nem pastu területeken sem volt semmilyen ellenállás. Szóval a jenki megszállással ott is tele lehetett a töke az embereknek, hogy a kvázi pastut választották inkább…illetve, az már inkább kétségbeejtő, ha a türkmének és az üzbégek is “betálibosodtak”…

Hunn
Újságíró

Ha csak a talibán iszlámista patriarchátus, és a jelenlegi judeo-bolsevik feminista berendezkedés között lehetne szabadon választanunk, akkor nyilván allahu akbar lenne a vége. De szerencsére Magyarországon nem ez a helyzet.

Nyilvánvaló, hogy számunkra egy keresztény-nemzeti alapú, jóindulatú patriarchátus kell legyen a cél, és semmi más. A talibán győzelem csupán egy lelkesítő példa arra az anti-feminista srácoknak, hogy a nőközpontú, feminista rendszer bármikor 24 óra alatt összeomlik, ha fegyveres férfiak úgy döntenek. És ami fontos: a patriarchátusért megéri harcolni, a feminista rendszer fenntartásáért viszont valójában senki sem hajlandó meghalni…

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ezen a héten tényleg a legjobb jókedvre derítő dolog a femkó blogokat illetve ennek a hülye szenilis bidennek a múltheti nyilatkozatait olvasgatni illetve a mémgyárak alkotásait nézegetni. :D:D bár eme kis riportercsajok intejúi már önmagában mémek.
Kedvencem biden nyilatkozatok összevágva a kabuli jenki nagykövetségre leereszkedő chinookkal illetve a túlterhelt felszállni készülő c-17-el. :D

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Biztosan lesz majd, aki fegyvert fog, hiszen az agymosás működik. Csak más az, amikor a nagytestvér ott van, egyengeti az utat, sőt töri, meg más az, amikor segítség nélkül kell tenni is a jogokért, amik járnak, mert úgy érezzük… A tálibok állatok? Nahát, rokon népség, mert mielőtt itt elkezdünk szurkolni ellenük, gondoljunk bele, hogy itt nyugaton mit tettek az emancipált, jogokkal agyonterhelt nők? Ott, ahol a férfiak problémája nem segítendő, sőt, vicc és közröhej tárgyát képezi, nem csak főműsoridőben, hanem 0-24-ben, ahol random, bemondásra tehetnek tönkre férfi életeket, karriereket, semmizhetnek ki, függetlenül attól, hogy ott se volt. Ahol a fiúk már a korai, kisiskolas években töményen megtalasztalhatják, milyen az, amikor a válás után belemélyesztik a hegyes karmukat és fogaikat a nők, lelki terror, negatív diszkrimináció és önértékelés darabokra törésével. Mindezt azokkal a jogokkal, amiket a férfiaktól kaptak. Szóval itt is vannak állatok, a fejlett nyugaton, de a mieink lejjebbvalóak, mert visszaélnek azzal, amit kaptak, bizonyítva, hogy nem véletlenül nincsen semmilyen képességük, amikkel aktívan ki tudnák ezeket kényszeríteni. Persze elég nagy fegyver a hiszti, és a nők felé érzett szimpátia is, meghozza a kellő sikereket, ott, ahol a férfi elnőiesedik. Ne aggódjon, tomgal, mi itt nem akarjuk a hidegbe kivágni a menstruáló nőt, se 12 évest elragadni (a femók mániája pedofília, ahogy tudom). Az oktatás az mondjuk sok esetben tényleg felesleges, nem még ilyen arányban, mint a fejlett országokban.

Persze, hogy komolyan gondolja, de meg fog lepődni, ha visszalőnek, ugye olyan elő se fordulhat, a macsó nő mítosza mindannyiunknak itt van a fejében. Én pedig, ha így állunk, bizony Isten, hogy szülök majd gyereket, mert ha ilyen jól működik a szerepek összekuszálása, akkor ez sem kisebb baromság.

Biztos, hogy létezik, de mint röpke 60 év alatt megtudhattuk, ez a mezsgye koránt sem lehet a nők döntéshozatali jogán kívül, mert mind fűbeharapunk. Már nem kell visszalavírozni, “the damage is done” tanultunk ebből, és korrigálunk, amint lehetőség lesz. Az elég széles, elviselhető mezsgye alatt pedig gondolom, azt érti, hogy a női jogok mind maradjanak meg, csak szélesebb legyen a mosolyunk hozzá. El tudom képzelni, mennyire fuldokolhat a férfiakat ért igazságtalanságok során. Remélem, végre megérti, hogy az összes jog, ami van, mind a férfiaktól származik, az ő saját jogaikról való lemondás révén, és nem pedig a kemény munka, hiszti, és követelőzés miatt. Szomorú, de ez van, ha tetszik, ha nem, túl ostoba látasmód kell ahhoz, hogy az alapvető, kiindulási pontját se értsük az egész jelenlegi helyzetnek.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Az elég széles, elviselhető mezsgye alatt pedig gondolom, azt érti, hogy a női jogok mind maradjanak meg, csak szélesebb legyen a mosolyunk hozzá. El tudom képzelni, mennyire fuldokolhat a férfiakat ért igazságtalanságok során. ”

Hogy egyesek mennyire tudják, hogy én mit értek alatta és mennyire fuldoklom és mitől…

” Szomorú, de ez van, ha tetszik, ha nem, túl ostoba látasmód kell ahhoz, hogy az alapvető, kiindulási pontját se értsük az egész jelenlegi helyzetnek.”

Én abban hiszek, hogy egyetlen ember sem rendelkezik a másik életével és szabadságával ab ovo és ez a kiindulási pont. Ebből a szempontból teljesen mindegy mi volt rég és ki milyen jogokat adott, mert az alap, hogy nincs senkinek joga (nemtől függetlenül) terrorban, fizikai erőszakban tartani a másikat, megfosztani a szabadságától, pláne életétől, használni a másikat. Én rohadtul elítélem amit anno a rabszolgákkal tettek, de természetesen a BLM-től elzárkózom, mert én soha semmi ilyesmit nem tettem, sőt el is ítélem, amit anno műveltek (persze sokszor saját honfitársaik által begyűjtve és eladva a fehéreknek)

És rohadtul elítélem a magát felsőbbrendű fajnak tartottak nevében elkövetett, kötelezően formáljuk magunk arcára mindenkit folyamatokat (nem kell rákényszeríteni senkire a “fejlődést”, maradjanak tudatlanok, a természeti népek saját kis közegükben is elvannak nélkülünk) lásd:

https://24.hu/kulfold/2021/06/06/kanada-oslakosok-kamloops-bentlakasos-iskola-kulturalis-nepirtas/

Tehát az alapvető emberi jogokban hiszek , amiben SENKI nem rendelkezik a másik életével és szabadságával. Természetesen ez a törvények és az erkölcs adta kereteken belül értendő-mármint a szabadság. Az erkölcsön kell változtatni, hogy a többség igenis “kinézze” azt aki nem helyesen él, viselkedik, hogy a szabad akaraton belül ne is akarja azt ,ami a többség által nem helyesnek tartott. Igen ám, de ebben a változatban a férfiaknak is jóval több kötelezettsége és szabálya van, nem csak a nőknek, szóval nekem ilyesmi a mezsgyém :

https://infaustus.wordpress.com/2013/12/27/pal-apostol-
a-hazassagrol/

És bizony alighanem a legtöbbször (női kommentelőként) én emeltem szót a férfiakat ért igazságtalanságok kapcsán, szóval ezt a “fuldoklásos részt” különösen visszautasítom.

Hunn
Újságíró

A lényeg az, hogy a nyugati nők, a magyar nőket is beleértve, ugyanúgy tálcán, ajándékként kapták az egyenjogúságukat és a női jogokat, mint az afgán nők. A férfiakat nálunk ugyanúgy nem kérdezték meg, hogy akarnak-e így élni, ahogy az afgán férfiakat sem. A feminista rendszert nálunk is ugyanaz az erőszak tartja fent, mint Afganisztánban – szerencsére nálunk csak az erőszak fenyegetése, minket nem irt drónokról a feminista világrend, mint az afgán férfiakat. Bár mondjuk ez ránk nézve inkább szégyen, hogy ennek ellenére tétlenek vagyunk…

És mindebből az is következik, hogy itt nálunk, nyugaton ugyanúgy max. 24 óra alatt fel lehetne számolni a feminizmust és annak összes úgynevezett “eredményét” és következményét, a női egyenjogúságot, a szexuális forradalmat stb…mint Afganisztánban. Ha létrejönne végre fehér, keresztény, hetero férfiakból egy ugyanolyan elszánt, fegyveres csapat, mint a tálibok. A következő férfi-generációval szerintem már a fiatalon úgy meggyűlöltetik a feminizmust, hogy erre nem is kell már olyan soká várnunk.

tomgal
Olvasó
tomgal

És mi van, ( amiben én hiszek is), ha az egyenjogúságukat a nők eredendően a teremtés pillanatában kapták, egyenlő, de nem egyforma, szerepeik és feladataik alapján képesek tökéletes egységre ( férfi és nő).
Magyarul a férfiak visszaadták az egyenjogúságot, ami jogosan ab ovo megvolt Istentől, azaz jár nekik ( de semmivel sem több, mint amire eredendően jogosultak)


Isten képmása: férfi és nő
A teremtési rend alapvetése, hogy Isten a maga képére és hasonlatosságára férfinak és nőnek teremtette az embert, a teljesség e kettő összetartozásában van, e világon együtt vagyunk Isten képmása – hangsúlyozta. A Biblia szerint a nő nem árnyéka, másolata, sem pedig a férfit felülmúló teremtés. Egyenrangúak, Isten képmásaiként pedig képesek a párbeszédre, a kapcsolódásra Istennel és egymással is. Az embernek ez a kétirányú kapcsolódása nem játszható ki egymás ellen, nem lehet Istent szeretni és az embertársat gyűlölni, mint ahogy egymást szeretni is igazán akkor tudjuk, ha Isten szeretetét megtapasztaltuk – emlékeztetett.“

“Egység a különbözőségben
Férfi és nő különbözik, de egységre és partnerségre képes. Ez a partnerség jó neki, hiszen ahogy a teremtés könyvében olvassuk: nem jó az embernek egyedül lenni, Isten ezért alkotott neki hozzáillő segítőtársat – fejtegette a püspök. „Az egyenlőség nem jelent egyformaságot, és bár a szerepek változhatnak, mert azok a változékony világhoz tartoznak, a férfi és női önazonosság nem cserélhető fel.”

https://www.parokia.hu/v/egyenlok-de-nem-egyformak/

Szóval már az alaptézis is téves véleményem szerint, hogy Isten bármely nemnek hatalmat adott volna a másik fölött.

Nálunk meg a férfiak többsége a néhány elvadult 24 órás felszámolót kötné fel az első fára, de erről sokszor volt szó , ez itt Európában nem opció.

Horvath Anton
Olvasó

Mára annyi különbség maradt, hogy a férfiak perkáljanak, a nők meg kaszálnak. Mert hogy ma már teljesen mindegy hogy barátnő, feleség vagy kurva, mindegyikért fizetni kell és pontosan ugyanolyan könnyen leléphet bármelyik, bármikor.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“És mi van, ( amiben én hiszek is), ha az egyenjogúságukat a nők eredendően a teremtés pillanatában kapták, egyenlő, de nem egyforma, szerepeik és feladataik alapján képesek tökéletes egységre ( férfi és nő).
Magyarul a férfiak visszaadták az egyenjogúságot, ami jogosan ab ovo megvolt Istentől, azaz jár nekik ( de semmivel sem több, mint amire eredendően jogosultak)”

A férfinak vezetnie kell a nőt, megadni neki a boldogságot, míg a nőnek támogatnia a férfit. Ez rendben van. De a női boldogság, valamint női elvárás nem fedi egymást, nekünk kell a határt meghúzni, vagy el lesz kapatva, és felél mindent, lerombolja, amihez csak hozzáér. A nő pedig az őt egyenrangúként (rosszabb esetben felsőbbrendűként) tekintő férfit megveti, nem tekint rá férfiként. Ezért gyakoribbak a válások a házimunkába besegítő férfiak esetében. Nem azért lesz vége, mert most, főz, takarít (én is főzök, amire művészetként tekintek, ezzel semmi baj nincs, ráadásul nagyon macsósan is teszem, a mosogatással sincsen problémám, nem vagyok fogyatékos, tudok magamról gondoskodni), hanem azért mos, főz, takarít, mert töketlen. Az eredendő jogosultság határa pedig megint csak a női részről van lendületből átfejelve, a férfi bűne itt a töketlenség, jogainak elkótyavetyélése, “szülői” alkalmatlansága.

“Nálunk meg a férfiak többsége a néhány elvadult 24 órás felszámolót kötné fel az első fára, de erről sokszor volt szó , ez itt Európában nem opció.”

tomgal, ebben ne bízzon annyira, ha változtatni kell, higgye el, hogy nem az a csürhe fogja megakadályozni az új rend kialakulását. Akármennyire bízik benne, a veszély valós, messze van, de ide tart. Ettől függetlenül is rikít a női tehetetlenség, valamint a férfi részéről a meghatározás.

Hunn
Újságíró

Én nem aggódnék különösebben ezen férfiak többsége miatt, kedves tomgal. Valóban, végszükség esetén a szokásos feminista propagandával simán fel lehetne hergelni őket, hogy arról van itten szó, hogy vadidegen, más férfiak, a te lányodat/feleségedet/anyádat úgymond “el akarják nyomni”, és büntetlenül erőszakoskodni akarnak vele…

Csakhogy a többségükkel valójában elég lesz egy max. 10 perces beszélgetés (az esetlegesen közben felmerülő kérdésekkel együtt max. 20 perc) az új patriarchátus valódi céljairól, vagy egy maximum A/4-es oldalra leírt patriarchális politikai program elolvastatása velük ahhoz, hogy megértessük velük magunkat és egyetértésre jussunk velük.

Ha ugyanis megteremtjük a lehetőséget arra, hogy elmagyarázzuk nekik azt, hogy miről is szólna valójában az új patriarchátus, és hogy az miért lenne sokkal jobb nekik személyesen is, mint a jelenlegi nőközpontú, feminista rendszerben élni… Nos, akkor a feminizmusnak és a női emancipációnak 24 órán belül vége van örökre.

A férfiak ugyanis nem hülyék.

( Erre kiváló példa az afgán hadsereg esete. A talibán ugyanis pastu, míg az USA szövetségesei, az Északi Szövetség az egyéb etnikumú, tadzsik, üzbég, hazara, akikkel törzsi konfliktusban állnak, és ezekből állt az afgán hadsereg. Ennek ellenére eszük ágában sem volt harcolni a feminista államért és a nőik jogaiért. Mert pontosan tudták, hogy saját magukkal basznának ki ezzel, míg a patriarchátussal ők is jól járnak. Úgy voltak vele, hogy inkább majd nyomatják a törzsi vérbosszút később privátban, egy patriarchális állam keretei között,…)

A nők pedig nem tudnának ez ellen csinálni semmit. És nem is fognak csinálni semmit. Ez természetesen a feminista nőkre is vonatkozik. Az összesre. A nagy grrrl power ugyanis csupán addig tart, amíg a férfiak csak legyintenek rá, vagy messze vannak, esetleg ott sincsenek a közelben.

A te bátor szöveged is, hogy hogyan fognál nő létedre fegyvert, és védenéd meg a feminista rendszertől ajándékba kapott női előjogaidat és többletjogaidat szükség esetén, az pont annyira esedékes, mint amikor az afgán nők fegyveres tüntetésen ígérték ugyanezt, amikor a talibán még messze volt… Vagyis semennyire.

Hogy Európában ez nem opció? Jelenleg még nem, de arrafelé tartunk. Idő kérdése, és az lesz, ennyi az egész. Ezt már lehet látni és érezni, ha az ember figyel. A feminizmus összes eredményeinek és következményei felszámolásának gondolata már felmerült a férfiakban. Már téma, hát már itt vitatkozunk róla, ahogy magad is láthatod.

És a többi férfi nem zsigerből, automatikusan utasítja el a gondolatot és áll ki az emancipált nők egyenjogúságáért, hanem mint látod, megfontolja, mérlegeli, vitatkozik róla, komolyan veszi a kérdést. Pedig pár éve még simán ufónak nézték volna azt az embert, aki ilyen gondolatot próbált volna felvetni. Ez nagyon-nagyon jó jel!

Csak páran vagytok, mondhatná erre bárki. Amire azt felelném, hogy a talibán is eredetileg pár diák volt egy afgán vallási suli osztálytermében, akik összedugták a fejüket, hogy mit is kéne csinálni… Aztán jöttek lassan, de biztosan. És mára megbaszták a feminista világrendet a feministák kurva anyja hátán…

Mi is jövünk lassan, de biztosan. Türelem.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Azon gondolkodok, hogy mennyi esik le ebbő a modern feministáknak, emancipált nőknek? A női történelem eddigi legnagyobb vereségének lehet tanúja az egész világ. Értem en, hogy takaróznak azzal, hogy ezek elnyomók, meg állatok, de amint megszűnt a vigyázó kéz, elkotródott a sátán, valahogy minden olyan hirtelen változott meg. Ha értik ezt a nők, most gyászolnak, meg ha kis méretben is, de úgy húzták ki alóluk a szőnyeget, hogy még a talaj is meglepődhetett. Mint Clarissa, a riporternő, aki úgy meghúzta magát, amint rászóltak, meg se mukkant, hogy hee! eeenyomás netántán?? A nagy semmi légvárat láthattuk, eloszlott a képzelet, szaga sincs már, a romjait meg takarja a szemekbe lógó burka fátyla. Kívancsi vagyok, hogy xcsakhiszti mit szól ehhez? A 80% elfelejtette, hogy selejt, aki alábeti magát a női akaratnak? Úgy értem, ha valaki eddig szellőztette a száját ugatással, csak előállhatna egy magyarázattal. De biztos még mindig vinnyogva röhög. Innen is látszik, hogy csaxarni jár ide. De előre látom, azt akarja írni, hogy még ezek a szarok is képesek voltak arra, amire a töketlen fehérek sose lesznek, de a lényeg, hogy akármit csaholt, nagykepernyőn láthatja, hogy baromság volt.

Hunn
Újságíró

Hát azt nem tudom, hogy mennyi esik le a modern feministáknak a női emancipáció legnagyobb történelmi vereségéből, Miklos1.

De az biztos, hogy nem is egy (anti-feminista) fehér srác hitetlenkedő kommentjét olvastam ma a chan-on meg máshol is, a tálib győzelemre reagálva, hogy: ez tényleg csak ennyi??? Hogy a megoldás tényleg ennyire egyszerű lenne? Hogy papírtigrissel harcolunk, hogy csak rá kellene fújnunk a feminizmusra, és a női emancipáció huss, eltűnik, a női előjogok és többletjogok varázsütésre megszűnnek, a girrrl power és a nőuralom volt-nincs, és a sok vagány, a patriarchátus ellen tegnap még oly bátran lázadó picsa hirtelen milyen kis szelíd és csöndes, és nem győz burkát vásárolni magának?

Gyö-nyö-rű! Szerintem történelmi fordulóponthoz érkeztünk a feminizmus és a női egyenjogúság kérdésében. A patriarchális reakció óriási győzelmet aratott a feminizmus és az emancipált nők felett! És most jön a lényeg, a legfontosabb dolog az egészben: bár ez a távoli Afganisztánban történt, de viszont a globalizáció miatt ez világszerte olyan szimbolikus győzelmet jelent az anti-feminista erőknek, amivel azonosíthatják magukat, tehát közvetve komoly hatással lesz a jövőre, és a feminizmus elleni jövőbeni fellépésre világszerte.

Ilyen jó napom is régen volt már…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Igen, ennyi, hiába tudtam, de akkor is látni, valahogy mégis más. Hihetetlen ereje van a női suttogásnak, áldozati szerepben való pompázásának, lelki terrorának, kombinálva a férfi szimpátiával. Aki szereti a nőt, az férfi, de aki hallgat rá, az halálraítélt. Ekkora pszichopaták hogy lehetnek? És csodálkoznak egyesek az erkölcstelenségükön, rosszabb (bár általanosabb) esetben kételkednek benne, de máskülönben hogyan juthattak volna idáig? A szavaik édes, meleg mézként folyik a fülbe, de savként égeti szét az agyat.

Továbbá, mivel nőkkel szemben semmilyen küzdelem nem volt, győzelemről se lehet igazán beszélni. Ezzel lealacsonyítjuk az összes, mindezidáig elért győzelmeinket, igazából annyi száraz csont se maradhat a feministáknak csámcsogasra, hogy legalább kiálltak (ennyi vígaszt se erdemelnek) :D Nem, apuci állt ki, de eltakarodott vissza, és a nők hirtelen tudták, hogy mennyi az annyi. Kíváncsi vagyok, hogy a világ ezeket az elnyomásból felszabadult férfiakat is felállva, tapssal éljenzi? Vagy az elnyomás csak akkor dicsőítendő, ha mocskosan történik, hátbatámadva, jogtalanul, féregként? Részemről úgy vagyok vele, hogy inkább legyen a világ az ilyeneké, akik képesek voltak megharcolni a nyugati mocsokkal, és le is győzték, mint a feministáké. Inkább egy idegené, mint egy áruló mételyé, aki közülünk való. De jó lenne, ha egyik se lenne opció, hanem mi is szabadulhatnánk már a piócáktól, a progresszív, gyűlöletet és halált hozó eszméiktől. Nekik ment, felvilágosodtak, nekünk is mentesülni kell a libsi propagandától, mert oda lesz minden.

Balton
Olvasó
Balton

Most komolyan kérdem, de ti itt most nem teljesen explicit módon de éltetitek a talibant? Ez most komoly?
A libsi propaganda mentesítése miatt, robbantsunk fel több ezer éves Buddha szobrokat is pl?
8-10 éves lányokat is be akartok “törni”? Templomrobbantás is lesz, vagy csak mecsetet csináltok belőle? Akasztjátok majd a keresztényeket, vagy lefejezitek?
Ez lenne a nemzetközi féfimozgalom sikere?
Valaki segítsen, de ugye ez nem a Férfihang kulturális és életmódmagazin hasábjain történik? Hanem hallucinálok ugye?

tomgal
Olvasó
tomgal

Én elhiszem, hogy elkeseredettek, de hogy ennyire ?! A helyzet az, hogy sem jogilag, sem politikailag ,sem “kritikus tömeg” szempontjából nincs valós veszélye, hogy ilyesmi Európában megtörténjen (nyilván egy esetleges,de nagyon kis esélyű muszlim inváziót leszámítva, ami a fehér keresztény férfiaknak lenne a legrosszabb, mert kiírtanák őket nagyrészt) . Az, hogy egy tálibok által (felváltva) uralt helyen megtörténik , sajnos történelmi eshetőség, de nem fog itt semmilyen férfi hordáknak “erőt és lökést” adni, mert elenyésző az annyira elkeseredett férfi,hogy ez jelentős legyen és a többség mindig lenyomja a kisebbséget. Aki racionálisan gondolkodik, az ezt tudja, ezek vágyálmok, az elégedetlen, elkeseredett ember álmai. A férfiak 80%-a nem foglalkozik vele, elégedett, személyiségében nem kapható ilyesmire, nem érdekli. Az ENSZ-től a NATO-ig , a politikusokról és általuk irányított rendvédelmi szervekről nem is beszélve itt azért fegyveres védelem is rendelkezésre áll. Ez csak szélsőségesen elkeseredett emberek vágyálma ,ami azért elég szomorú persze, de ilyenek mindig is voltak és lesznek.
Máshol nem igazán tudnak dühüknek hangot adni, valahol ki kell engedni a gőzt, ezt így teszik ,mert tehetetlenek. Én ennek nem örülök (már hogy súlyos problémák vannak férfi-nő viszonylatban hazánkban és a nyugati világban), de ennek biztosan nem a tálib minta a megoldása.Erkölcsi nevelés, fejekben rendrakás, a keresztényi alapelvek felfrissítése lenne a járható út, ami persze nem könnyű munka. És nagyon fontos, nem csak a mai nők “erkölcstelenek” ,de a férfiak is ! Mindig kettőn áll a vásár.

Mint ahogyan abban sem fognak össze a férfiak, hogy csak az erkölcsös, rendes lányokkal foglalkoznak, hogy nem dugják meg őket, amikor van rá lehetőség (itt Szergej tán az egyetlen aki ezt hangoztatja) és ezzel kényszerítik a nőket a normális életmódra, úgy abban sem fognak összefogni, hogy erővel igába hajtsák a csajokat, mert nincsenek összefogó férficsordák és persze ez némelyeknek elkeserítő és már attól szebb lesz a napjuk, ha valahol (ahol eleve nem dúlt a feminizmus és elért sikereik abban kimerülnek, hogy iskolába járhatnak és ehetnek egy fagyit és nem kell teljes arcot takaró nikábot, vagy burkát viselniük) visszaállítják a teljes elnyomást és rabszolgasort a nők számára.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tomgal azzal a kijelentéssel Te is egyetértesz,hogy a nőn múlik lesz-e szex. Egy pasi lehet bármennyire erkölcstelen, dugna úton-útfélen mindenkit , de csak akkor tudja megtenni ha a nő engedi. Ha nem így tennének, h csakszit idézzem voníthatnának a luk előtt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze, épp ezért mondom, hogy kettőn áll a vásár. Ha a férfi nem áll szóba erkölcstelen nővel, nem lesz szex. Ha a nő nem engedi akkor sem. Mindkettőtől függ. Dugni csak úgy lehet, ha az egyik hagyja , a másik meg csinálja :)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

És miért nem sietnek oda a nyugati feministák? Innen eltakarodhatnának végre, de apuci nélkül egy tapodtat se. Mert ahol visszaütnek, ott nem is jó “harcolni”. Könnyebb a saját, jóindulatú segítők húsát lerágni. Lesznek még erkölcsös nők, tomgal, de ugye: gyönge férfiak, rossz idők, rossz idők, erős férfiak, erős férfiak, jó idők. Mindig a férfiak mentén rendeződik a társadalom, mert ő az aktív fél, míg a passzív nő a hatásviselő. Nincsenek bikacsordák nincsenek bikacsordák… oké, de hiaba is ragaszkodik az együtt majd helyrehozzukhoz, mert ugyan úgy lehetetlen, mint a bikacsorda. Alapjaiban ide van kódolva a pusztulás. Black pidgeont nem ismeri? Róma nem tán ugyan ezért pusztult el? Elég érthetően és logikusan megmondta a tutit, de már sajnos nem elérhető, ez is mutatja, hogy igaz volt. Az a fránya feminista tolerancia, meg a módszereik.

Horvath Anton
Olvasó

Azt azért én is várom hogy mondjuk a NANE mikor kezdi meg a hadsereg toborzását. Vagy legalább egy fizetett YouTube reklámot benyomhatnának oda, mostanra a médiából is kizárták a nőket: https://index.hu/kulfold/2021/08/19/afganisztan-media-musorvezetok/

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem a talibánt éltetik, az tetszik nekik,hogy az emancipált külföldi ujságirónő is csadorban interjúzik, amint nem ő van nyeregben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Van olyan, akinek csak ez tetszik és van aki élteti …

Balton
Olvasó
Balton

Hát ahogy érzed, akkor miért nem azt írják?

Hunn
Újságíró

Azt írtuk, csak te nem figyeltél, Blaton.

Ha ide kimásolom, amit az egyik korábbi kommentemben írtam, hogy “a talibán utat mutat, kövessük a magyar utat” az érthető? Hol jön egy magyar úton szembe buddha-szobor, és ha szembejönne is, miért kéne felrobbantsuk? Nekünk saját, magyar és keresztény patriarchátus kell, az afgánoknak meg iszlám, tálib patriarchátus.

Az egyetlen közös nevező a patriarchátus. Viszont egy feminista világrendben egy anti-feminista nem tehet mást, mint lelkesedik, ha azt látja, hogy valahol a nagyvilágban a helyi férfiak igenis képesek létrehozni azt, amire ő is vágyik – vagyis helyi patriarchátust – a globális feminista világrend ellenében, azt legyőzve.

Vagy amit egy másik kommentben írtam, hogy arról van szó, hogy egy globális világban férfiak ilyen, bár távoli és minket közvetlenül és személyesen nem érintő, de hatalmas győzelme a feminista világrend felett, az valami olyan pluszt ad az anti-feminista reakciónak, amivel – természetesen csak közvetve, de – azonosulni lehet.

Egy lelkesítő esemény, ami nekünk is reményt ad, ami azt bizonyítja, hogy a feminizmus legyőzése és összes eredményeinek és következményeinek a felszámolása nem lehetetlen, hanem 24 óra alatt megvalósítható.

Érthető már, hogy miről van szó?

Balton
Olvasó
Balton

Igen érthető … ostoba vagy. Elnézést a sértésért, természetesen sajnálom hogy ezt írtam, vagy inkább hogy eszkuzáltam magam.
Egy férfi, nem egy magába szerelmes kommenthuszár, bizonyos dolgokkal nem vállal közösséget.
Max magában elröhög rajt.
És most én is ezt teszem, magamban elröhögök magamon, mert azthittem, hogy…
Viszont gagyogj-ragyogj, én majd megpróbálok fütyörészni vagy néha káromkodni magamban- magamban és nem kommentelni alád.
És már előre elnézést kérek, mert néha nem fog menni. De hát mea maxima culpa.

Alterbazdmeg..

hunbagira
Újságíró

Mondjuk tagadhatatlan, hogy görbetükröt mutatnak a nyugati judeoswokelibsifináncoligarcha világrendnek, amin nehéz nem röhögni.
Pl ezzel is…https://m.kuruc.info/r/6/232534/

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez momentán ebben az esetben igaz….

****
Olvasó
****

Igen érthető … ostoba vagy.

Megint tévedsz, nem az, csak neked így könnyebb megemészteni….
Amúgy meg “Jóreggelt kívánok”!, tessék mondani, eddig vakok voltatok, bazdmeg?

Hunn
Újságíró

Nem, Balton, ezek szerint mégsem értetted meg a lényegét annak, amit írtam. Pedig ennél egyértelműbben már tényleg nem tudom kifejezni magam. Szerintem a hiba most nem az én készülékemben van.

Hunn
Újságíró

Tudod mi a fő oka, hogy közösséget vállalok a talibánnal, Balton?

Az, hogy ugyanazt a feminista gender-ideológiát akarták rájuk kényszeríteni, amit ránk is kényszerítenek, és ami alól való felszabadulásunkért magam is síkra szállok.

Még valami.

Tévedtem amikor valamikor korábban egyik kommentemben azt jósoltam, hogy az elkövetkező 10 évben elkezdődnek majd olyan háborúk, amelyeket a feminista ZOG kifejezetten a női jogokra hivatkozva, a női emancipáció exportálásáért fog vívni, és erre hivatkozva fog halomra gyilkolni férfiakat.

Ugyanis nem az elkövetkező tíz évben fog ez a tendencia megkezdődni, hanem az első ilyen feminista háború épp most fejeződött be, ráadásul a patriarchális erők győzelmével!

Igen, az afganisztáni háború egyik fő hivatalos célja a nőközpontú, férfiellenes feminista rendszer ottani bevezetése volt!!!

Ha nem hiszel nekem, egy hivatalos dokumentum erről:

https://www.sigar.mil/pdf/lessonslearned/SIGAR-21-18-LL.pdf

tomgal
Olvasó
tomgal

Az a félelmetes Hunn, hogy te tényleg azt hiszed, hogy ennek ( az ismételten előforduló ) tálib hatalomátvételnek bármi köze lesz feminizmust érintő szinten Európához, USA-hoz ? Ilyen már volt ,1996, rémlik ? Na azóta a feminizmus meg a agyabeteg LMBTQ és hasonló mozgalmak csak rosszabbak erősebbek lettek. Olvasd már el mi volt és jó eséllyel mi várható:

https://www.portfolio.hu/global/20210710/tobb-evtizedes-szenvedes-utan-polgarhaboru-es-talib-remuralom-fenyegeti-afganisztant-492018

Az is hatalmas tévedés ( a te szemellenzős, mindenben feminizmust látó) elképzelésed téveszméje , hogy a tálibok a feminizmus ellen harcolnak. Ez egy igen kis szeletkéje, része ugyan, de nem ez a céljuk, ez egy amolyan számukra kedvező mellékhatás. Olvasd el a cikket.

Ne képzeld azt, hogy bármilyen hatással lesznek a tálibok az itteni feminizmus elleni küzdelemre, mert hatalmasat fogsz csalódni. A feminizmus ellen erkölcsös neveléssel, ismeretterjesztéssel, kiállással, példamutatással és a saját kis mikrokörnyezetetekben kialakított világgal lehet eredményesen küzdeni. A fejekben kell rendet tenni.

Hunn
Újságíró

Egy másodpercig sem hiszem ezt, tomgal.

Én azt hiszem, amit konkrétan mondok. Amit konkrétan mondok, az pedig az, hogy amit a tálibok csináltak, az egy olyan szimbolikus győzelem a feminista világrend felett, amivel – áttételesen – a nyugati anti-feminista férfiak is simán tudnak azonosulni, és kiválóan felhasználhatják mint lelkesítő, reményt adó elemet a kommunikációban.

EZ lesz hatással a mi feminizmus elleni küzdelmünkre. Sőt, ahogy itt is olvashatod a kommunikációban, meg az angolszász manoszférában is olvashatod, már hatással is VAN! Hogy van győztes példa. Hogy már nem úgy tekintenek erre a küldetésre a férfiak, mint ami lehetetlen. És ez CSODÁLATOS.

Én mondjuk, ha ma nyugati feminista nő lennék, és azt látnám szerte az interneten, hogy egy csomó, már a születésétól fogva feminizmusra nevelt fehér férfi így reagál arra, ami Afganisztában történik, akkor én bizony mélyen elgondolkoznék és még az is lehet, hogy eléggé elkezdenék aggódni a nők és a feminizmus jövőjével kapcsolatban… De hát mit tudok én a dolgokról…

Az meg, hogy mi történik majd Afganisztánban, vagy hogy mi lesz ott a talibán alatt, az az ő dolguk, minket ez ilyen formában nem érint, hiszen pont nem ez a lényeg.

Ami minket érinteni fog negatívan, az az esetleges bevándorlási hullám Európába, amint a tálibok elől elmenekülő afgán menekültek tömegei megérkeznek a déli határra. És tartok tőle, hogy ez durvább lesz, mint 2015, hogy lövetni is kell majd, nem lesz elég a kerítés.

Kalman
Újságíró

A tálibokról amit “tudunk”, azt a sajtóból “tudjuk”. (Lehet, hogy volt aki járt ott és beszélt is velük, annak az élménybeszámolóját szívesen olvasnám…) Tehát nem tudunk róluk semmit. Semmi okunk nincsen tehát ellenségesen állnunk hozzájuk.

A háborút pontosan az a háttérhatalom kezdte az afgánok ellen, amelyik a gyerekek buzivá nevelését és megcsonkítását (hormonblokkolók, stb), a nők többletjogait, a férfiak démonizálását, az idegenek bevándorlását, stb támogatja nálunk. Az egy dolog, hogy az USA katonák erről mit sem tehetnek, ők csak sima fizetett hülyék a képletben, és a vérüket ők adták. De ettől még az egésznek az értelmi célját bizony az ellenségeink találták ki, és semmilyen okát nem látom, hogy miért kellene az idea mellé állnunk.

A táliboknak pedig jár a saját országuk irányításának, és a patriarkátus visszaállításának joga. Azért, hogy úgy élhessenek, ahogyan csak akarnak.

A tálibok megnyerték a háborút a háttérhatalom ellen, visszavették az irányítást az országuk és végső soron a nőjeik felett. Az ellen a háttérhatalom ellen győztek, ami ellen a nyugati világ egyetlen nemzete sem mer lázadni, hanem aminek minden nyugati nemzet önként átadta magát, és ezáltal a kipusztulás útjára lépett.

Stonetoss comic a témában: http://stonetoss.com/comic/war-flighters/

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Kalman, ne is mondd! Napok óta azon röhögök, hogy milyen szemellenzősen ostobák a magukat elfogadónak és felvilágosultnak tartó emberek a nyugati kultúrkörben is. Ugyanaz a naiv térítő mentalitás látható a többségükön, mint ami a nagyhatalmi politikából átjön. Egyszerűen képtelenek felfogni, hogy Közép-Ázsia (meg bármi, ami nem Európa vagy Észak-Amerika) teljesen más világ, az ottaniak máshogy élnek, mást tartanak jónak és követendőnek. Most mindenki a nőket és a demokráciát akarja megmenteni Magyarországról is, miközben nem egy alapvető igazságról megfeledkezünk: a demokrácia a szűk pénzügyi/ kereskedelmi centrum országainak játékszere volt mindig is, már itt sincs, hiszen nincs hozzá elég pénzünk, anélkül pedig “szabadság” sincs. Ami van, az korrupció, felvásárolt szavazatok és trükközés, és ami a vicc, hogy az egykor tényleg demokratikusnak mondott országok is egyre inkább errefelé tendálnak. A nők jogaival kapcsolatban pedig szívesen megkérdeznék egy házas és családos muszlim nőt, mit gondol azokról a szerencsétlenekről, akik annyira megvalósították magukat, hogy 40 éves korukban mind a 15 macskájuk igazolja ezt, miközben a férfiakat hibáztatja nyomoráért szociológus diplomával a kezében. Nem mondom, hogy az a bánásmód számomra az etalon, ami sok muszlim családnál eltűrt és jelenlévő, de a nagy szabadságunkból igazán illene annyira kilátni, hogy felismerjük, ez csak szöveg, körítés.
Goethe: “Niemand ist mehr Sklave, als der sich für frei hält, ohne es zu sein.” (Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, anélkül hogy az lenne.)

hunbagira
Újságíró

Pontosan. Szegej. Azok a fegyverrel tüntető nők a propaganda foton, ha valamelyik meglátná valami elfajzott unokáját az onlyfanson stbn árulni magát. Akkor nem tálibokat akarná lelövöldözni, hanem a kis kurva fattyját.
Lehozott az index egy interjút egy ottani zsoldos kollégával, aki a holland nagykövetséget biztosítja (helyi elbuzult szójafiúk nem akarnak katonáskodni, ezért közép-kelet európai srácokat kell felbérelni) a helyi tálibellenes erők is elborzadtak már a prodigys keithflint látványától.
Szóval a tálibelleneseket is “genderházinak” kikiltani is erős túlzás. Valószínű előbb elásná becsületgyilkosságban a lányát kurválkodásért egy törzsi vezető, mint ahogy shariah bíróság megkövezésre ítélné.

****
Olvasó
****

A nők jogaival kapcsolatban pedig szívesen megkérdeznék egy házas és családos muszlim nőt, mit gondol azokról a szerencsétlenekről, akik annyira megvalósították magukat, hogy 40 éves korukban mind a 15 macskájuk igazolja ezt, miközben a férfiakat hibáztatja nyomoráért szociológus diplomával a kezében.

Áldilemma, mert amelyik muzulmán környezetben szocializálódott, annak az lesz a természetes, viszont ha egy ” nyugati demokráciában” szocializálódott muszlim nőt kérdezel meg, az bizony, ha van/lenne választási lehetősége, akkor a macskákat választaná, a muszlim “rabszolgaság” helyett.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Na ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Mint ahogy a nyugati nő sem választaná kevés kivételtől eltekintve az iszlámot, és ebben is kijön a társadalmi nevelés szerepe. Amiről amúgy az egész hozzászólásom szólt, így fogalmam sincs, miért ebbe szállsz bele.

hunbagira
Újságíró

Így van, kis majomgeci. Nem is ismerünk muszlim hím-fehér ringyó vegyesházasságokat tömegével. Viszont a fordítottját nem igazán.
Igaz, hogy erőszakolgatni szoktad a fattyaidat?!

Hunn
Újságíró

Nekem amúgy pont az az ötletem támadt, hogy ha már véget értek a harcok, kimennék egyszer nyári szabadság alatt Afganisztánba. Amíg a nyugati megszállás tartott nyilván nem mertem volna odamenni, célkereszttel a hátamon, mint nyugati állampolgár… De a tálibok alatt rend lesz, nem hiszem, hogy a nyugati turistának bármitől is félnie kelljen majd. Kaland lesz. És akkor tudni fogom, hogy mi van ott igazából.

hunbagira
Újságíró

Do it..

Hunn
Újságíró

Egyetlen kérdőjel van csak bennem: az, hogy magyar honvédek is harcoltak Afganisztánban a NATO-csapatok részeként… És nem tudom, hogy ez a tény mennyire közismert a helyiek között, hogy mennyire lenne szálka a szemükben egy magyar útlevél… A magyar részvételt mindig is szégyenletes dolognak tartottam, soha nem értettem egyet vele, de a helyiek ezt nem tudják, és lehet előbb lőnek aztán kérdeznek… Mondjuk ez is inkább csak elgondolkodtat, visszatartani nem fog…

tomgal
Olvasó
tomgal

Én keresztényként biztosan nem próbálkoznék arra, ugyanis már írtják öket:

https://mandiner.hu/cikk/20210819_a_talibok_megolik_azokat_akiknek_bibliai_idezetet_talalnak_a_mobiltelefonjan

Amúgy meg szememben aki támogatja, élteti a tálibokat haza és keresztény áruló.
Nem véletlenül volt augusztus 20-án az esti Szent István ünnepségen ( drónok által) kirajzolva az a hatalmas kereszt.
Ezek a mocskok jelenleg írtják a keresztényeket (269 keresztény gyermek van fogságban és lehet halálra ítélve).

Szóval csupán azért éltetni öket , mert az alapvetöen amúgysem szabados,vagy erkölcstelen életet élö nöknek még rosszabb lesz ( nem léphetnek ki az utcára, nem járhatnak, iskolába, dolgozni- remélem a kórházakban sok tálib fog beledögleni, hogy nem lesz ki ellássa öket) kicsinyes és aljas bosszú- káröröm.

Hunn
Újságíró

Hát persze, hogy nagy a káröröm, tomgal. A feministák hazudtak az afgán nőknek, ahogy hazudnak a magyar nőknek, meg a nyugati nőknek is. Most mindenki láthatja a valóságot: a női emancipáció világszerte egy, a helyi férfiak akarata ellenére, erőszakkal fenntartott, hazug rendszer. És amint a férfiak végre határozottan és erőszakosan fellépnek ellene, 5 perc alatt megszűnik a híres női emancipáció, és a sok nagypofájú, emancipált feminista picsa úgy térdel le a patriarchátus előtt a porba, hogy öröm nézni…

És nincs benne egy csepp hazaárulás se, mert természetesen nem iszlám rendszert akarunk bevezetni Magyarországon, hanem olyan patriarchátust, ami leginkább megfelel a nemzeti és vallásos hagyományainknak. (Nevetséges, hogy ezt egyáltalán említenem kell, annyira magától értetődő a dolog.)

Ehhez természetesen nekünk is fel kell számolni a feminizmust, visszavenni a női előjogokat és többletjogokat, meg kell szüntetni a női emancipációt ugyanúgy, ahogy azt a tálibok is teszik a saját hazájukban, ha kell akkor erőszakkal, és ha máshogy nem megy, akkor kifejezetten a nők elleni erőszakkal, és pont..

Ez a párhuzam lényege, hiába próbáltok többet és mást belemagyarázni és elferdíteni, mint amiről szó van.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

tomgal, a haza, valamint a kereszténység árulásához nem kell olyan messzire menni, például “támogatni, éltetni” a tálibokat, a feminizmusnál nincsen pusztítóbb a kereszténységre, valamint a hazára nézve. És itt most nem csak Magyarországról írok, senki hazája sincs biztonságban.
https://www.christianpost.com/voices/radical-feminists-vandalize-2-churches-burn-pro-life-journalists-car.html :
“Feminists protesting outside the Roman Catholic cathedral on International Women’s Day in Tucuman, Argentina, perform mock abortion of Jesus Christ on the Virgin Mary, March 8, 2017. | Screengrab via LifeSiteNews.com” ;

“This is the spirit of Jezebel at work, the spirit of radical feminism, the spirit of anti-Christ, the baby-killing spirit.”

“Stand up for the unborn, and you will pay for it. Hold to biblical principles, and we will attack you.” (bár vissza lehetne támadni, perc alatt a pokolba találnák magukat)

“In the letter taking credit for the attack, the vandals said that the March for Life serves as a platform for ‘fundamentalist, anti-trans, homophobic, anti-Semitic, mysoginist [sic], patriarchal and right-wing conservative’ speakers, and therefore they the attack was legitimate.” (Na, és ezek után a beképzelt, önbíráskodó, mindent leromboló, önimádó, biztonságból aljasul kitámadó hülyegyerekeket nem kell korlátok közé szorítani, örök életre megbélyegezni, minden ellenük való tettet következmény nélkülivé tenni?)

“Second, these Christians perpetuate the evil patriarchy. Male domination must be opposed, even violently. After all, the patriarchy is guilty of perpetual violence against women.” (Köhög a bolha, tálib példából még a vaknak is láthatóan demonstrálva, de attól függetlenil is megkérdőjelezhetetlenül tény, hogy amíg apuci véd, a hülyegyerek rosszalkodhat, de ha nem lenne, akkor értékén kezelnék a motyót. Röhejes acsarkodás, mint amikor a zsebkutya nekimenne a nála 30x nagyobb, erősebb vérebnek. Mindenki tudja, mi lenne a vége…

Itt pedig jezebelről, felismeritek a feminista harcmodort, és jellemet? Eszmékról van szó, nem személyekról, a csűrcsavar is csak egy eszme, megszemélyesítve és jellemezve. Tehát itt van, minden feminista törekvés, és emancipált nő személyében, mert nekik hisz a férfi, de halált hoznak.

Szokásos ferdítés, tomgal, nem a tálibok éltetése folyt, hanem hogy nem kerültek olyan helyzetbe, mint amit mi nyögünk már évtizedek óta. A lényeg, hogy eddig tart a nagy női felsőbbrendűség, ujjongásnak sem lehet nevezni, mert akkor meglepődtünk volna, hogy igazunk van/volt… A nők, keresztények, meggyilkolt emberek sorsa szomorú, kétségtelen, de a lényeg, hogy nem beszéltünk róluk konkrétan. Itt csak a nagy látszathatalom vált kámforrá, ami az itteni femókat, emancipipiket is betalálhatná már.

Azért meg, hogy a nők tanulhatnak, dolgozhatnak, utcára mehetnek, nem jogosítja fel őket az amúgy is kapott lehetőségeik által, hogy szétverjék ezek a hontalanok (pofátlan vendégek) más hazáját, és vallását, mert nekik nincsen, és csak elvenni akarnak, de persze az “ellenségük” segítségével… A nők közül van, aki érti a háború lényegét? Mert ez messze áll ettől.

A saját hazáját meg, mellesleg úgy árulja el a tulajdonosa, ahogy akarja, hisz az övé, ő tett érte, ő tulajdona. Hány uraság kártyázta el birtokait, javait régen is, ha annyi esze van, de az ő dolga. Ugyan ez megy/mehet, csak nagyban. De ha a nincstelen, jó vendégnek álcázott fosztogató gyilkos teszi, akkor vasat rá, legyen élete végéig azon férfiak kéjtárgya, akik máshogy nem tudnák levezetni a feszültséget, és ártanának emiatt a közösségeknek. Így a bűnös lelkekkel azokért tehetünk, akik bűnösök lennének, ha nem vezethetnék le a szexuális feszültségüket.

****
Olvasó
****

És amikor az ember azt hinné, hogy Hunn a legalja, akkor te még őt is képes vagy alámúlni, bravó, van még lejjebb?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Hányszor akarod még beírni ugyan azt a szöveget? Mit hüledezel állandóan? Aki ilyen haza, vagy kereszténységárulást követ el, miért ne lenne jogos ez a büntetés? Azok, akik ártatlan férfiakat vádolnak meg mindenféle erőszakkal, zaklatással, megerőszakolással, saját gyerek molesztálásával, szerinted foglalkoznak azzal, hogy ugyan úgy megerőszakolják őt, ráadásul saját nemének társai a börtönben? Ez ráadásul egyenlőségre való törekvésnek simán mondható. Vagy, ha az már nem a nők érdekeit szolgálja, az aljas? Csússz vissza a föld alá, köpönyegforgató önmagát felkent szent. Messze a feministák alatt vagy, mert ők legalább profitálnak a mocskosságukból, te meg még a maradékra kacsingató kutyánál is szánalmasabb vagy, az asztaluk alatt.

****
Olvasó
****

Miki, épp egymásra licitáltok a faszságokkal, igazad van, meg kell várnom a végét, mert úgy látszik, hogy nincs olyan szint,ami alá ne tudna menni a másik:).

Miklos1
Olvasó
Miklos1

De még mindig nem írtad le, hogy mi nem tetszik, csak még annyira se lehet komolyan venni téged, mint úgy általában szokás feléd. Kis segítség neked: minek várnád ki a végét, ha nincs olyan szint, ami alá nem lehet menni? Ezen rágódj, pipogya alak.

Hunn
Újságíró

Annyit tennék még hozzá az előző kommentemhez, tomgal, hogy nekem úgy tűnik, mintha a talibánra való koncentrálás kicsit elfedné a napokban lezajlott történelmi esemény lényegét. Hangsúlyozzuk tehát inkább ki azt! És hogy mi lenne az?.

Nos, nemrég itt az oldalon jósoltam, hogy a jelenlegi tendenciák figyelembe vételével az elkövetkező 10-20 évben az várható, hogy a nyugati nőközpontú, feminista rendszer kifejezetten a női emancipációra hivatkozva fog háborúkat indítani, és férfiak tömegeit legyilkolni…

Bevallom: tévedtem. Ez NEM az elkövetkező 10-20 évben fog megtörténni, hanem MÁR MEG IS TÖRTÉNT. Hogy miért mondom ezt?

Azért, mert AZ AFGANISZTÁNI HÁBORÚ VOLT AZ ELSŐ FEMINISTA HÁBORÚ A TÖRTÉNELEM SORÁN, A NŐI EMANCIPÁCIÓ NEVÉBEN ELKÖVETETT ELSŐ TÖMEGGYILKOSSÁG!!!

Igen, az afganisztáni háborút azért vívta a nőközpontú, feminista nyugati/globális hatalom, hogy a helyi férfiak akarata ellenére rájuk kényszerítse a nőközpontú, feminista rendszert!

És ha belegondolunk, ebben a döntésben bizony komoly szerepet játszhatott az, hogy mára már rengeteg feminista kvótanő került hatalmi és döntéshozó pozíciókba a nyugati világban, elég csak a sok női hadügyminiszterre gondolni…

9/11 után ugyanis az “Al-Quaeda”-t az Északi Szövetség és a nyugati különleges erők hónapok alatt tönkreverte és felszámolta Afganisztánban. Ezzel pedig az úgynevezett “War On Terror”, vagyis a terror elleni háború véget ért, mert elérte minden kitűzött célját! Elvileg.

Gyakorlatilag viszont ekkor merült fel a Nyugat vezető politikusaiban a kérdés, hogy: hogyan tovább? Van-e a hadjáratnak bármi további célja, vagy mehetnek is haza a katonák? Hiszen győztek, vége van, mi keresni valójuk lenne nyugati katonáknak a továbbiakban Afganisztánban?

És erre a nyugati vezető politikusok válasza a következő volt:

A HÁBORÚ CÉLJA AZ AFGÁN NŐK EMANCIPÁCIÓJA!!!

Vagyis az afgán pinák felszabadítása a normális női szerepek alól, kvótanőknek és női főnököknek a férfiak fölötti vezető szerepének kikényszerített elfogadtatása az afgán férfiakkal, és SlutWalk és LMBTQ Pride és #MeToo-mozgalom bevezetése Kabulban, mindez az általunk is jól ismert Gender-ideológia jegyében!

Igen, ezért, ennek a feminista célnak a nevében gyilkolták számolatlanul és tömegesen halomra 20 éven át a pastu törzs férfitagjait, akik a talibán gerincét adják, és ezért a feminista célért vesztette életét vagy végtagjait, halt meg vagy lett nyomorékká több tízezer nyugati katona…

És mindezt nem én találom ki, mindezt a napokban nyilvánosságra került, hivatalos dokumentumok igazolják és bizonyítják!

Mondjuk ki egyszer és mindenkorra: az álarc végleg lehullt, a királynő meztelen: a feminizmus ugyanolyan tömeggyilkos rendszer, mint anno a kommunizmus volt! És ezt a tömeggyilkos rendszert győzték le végül a tálibok, és vezették be helyette a saját patriarchátusukat.

És azért tudunk ennyire azonosulni velük, mert ránk is folyamatosan ugyanazt a rendszert kényszerítik a megkérdezésünk nélkül, ami alól ők most önerőből felszabadultak. És férfiként mi is ugyanolyan rosszul érezzük magunkat benne, mint ahogy ők érezték magukat benne férfiként. És ugyanúgy vágyunk arra, mint ők, hogy elszabaduljunk végre a láncról, és akár erőszakkal is megszabaduljunk tőle! Ettől a tetves nőközpontú, férfiellenes, feminista világrendtől!

Hát ezért példaképek a tálibok!

És EZ a most lezajlott történelmi események lényege, és nem más.

****
Olvasó
****

Baszki, ti tényleg fej-fej mellett versenyeztek azon, hogy ki az elborultabb barom…..

Hunn
Újságíró

kedves xcsakx, cáfold meg, ha tudod. (Nem fogod tudni…)

tomgal
Olvasó
tomgal

Tudod Hunn , amikor valaki mániákusan akarja mindenáron ugyanazt a dolgot ( személyt, izmust ) felelössé tenni ( kb mindenenért), az már beteges .
Direkt nem a wikipédiát másolom be miröl is szól valóban az afganisztáni háború :

https://www.portfolio.hu/global/20210328/a-mai-napig-tart-amerika-tortenelmenek-leghosszabb-haboruja-gyoznek-a-terroristak-afganisztanban-475800

A nök helyzete és emancipációja ( ami ottani körülményeket tekintve az emberszámba vevést jelenti) elenyészö jelentöséggel bír a történetben ( mintegy mellékhatás) .

“És erre a nyugati vezető politikusok válasza a következő volt:
A HÁBORÚ CÉLJA AZ AFGÁN NŐK EMANCIPÁCIÓJA!!! AZ AFGÁN PINÁK FELSZABADÍTÁSA A NŐI SZEREPEK ALÓL, A GENDER-IDEOLÓGIA JEGYÉBEN!”

Sorold már föl mely vezetö nyugati politikusok nyilatkozták ezt és mikor ? ( persze linkkel) .

Ez ugyanolyan gyatra próbálkozás, mint amikor próbáltátok elhitetni a “ néppel”, hogy a Gyakorikérdéseken azonnal törlik az összes nöket bíráló kommentet. Másfél percen belül hoztam kapásból 10 példát, hogy ez hazugság.

De tölem hihetsz azt amit akarsz , az egyetlen ok amiért ezt a kommentet megírtam, hogy ha van olyan egyáltalán (Antonon és Miklóson kívül), aki elolvassa az agymenéseid , nehogy elhiggyen bármit is ebböl a hülyeségböl.( még egyszer, ilyen már volt 1996-2001 között, történt bármi is azon kívül, hogy ott visszaestek arra az idöre a középkorba ?!) De álmodozz csak tovább fehér talibán akciókról. Álmodozni szabad.

Hunn
Újságíró

Parancsolj, kedves tomgal: link, bizonyíték az állításaimra.

Ugyanis amiket fentebb írtam az Afganisztánban lezajlott első feminista háború céljairól és a női emancipáció nevében elkövetett tömeggyilkosságról, azt nem a kisujjamból szoptam (nekem csak most esett le, hogy ti valszeg ezt hittétek…)

Íme:

SUPPORT FOR GENDER EQUALITY: LESSONS FROM THE U.S. EXPERIENCE IN AFGHANISTAN

https://www.sigar.mil/pdf/lessonslearned/SIGAR-21-18-LL.pdf

Advancing the status and rights of women and girls has been an important goal of the U.S. reconstruction effort in Afghanistan since 2002. Three U.S. administrations and the Congress have shown significant commitment to this goal, both as a means of achieving broader U.S. strategic objectives in the country, and as a goal worthy in its own right. SIGAR found that from 2002 to 2020, the Department of State, the U.S. Agency for International Development (USAID), and the Department of Defense (DOD) disbursed at least $787.4 million for programs that specifically and primarily supported Afghan women and girls in the areas of health, education, political participation, access to justice, and economic participation. This understates the total U.S. investment in women and girls, however, since hundreds of additional U.S. programs and projects included an unquantifiable gender component.”

És ez csak egy rövid idézet volt a bevezetőből… Mi mondjak: érdekes olvasmány. A mindebből logikusan levonható következtetések pedig egyértelműek: ez egy feminista háború volt, női emancipációs célokkal.

Ne tévesszen meg senkit az idézett szövegben a “reconstruction effort” kifejezés: mint írtam, az Al Quaeda afganisztáni felszámolásával a “War On Terror” meg volt nyerve, és ez után a győzelem után jött az “újjáépítés”, ami a valóságban még további 20 év háborút jelentett… A katonai jelenlét ezalatt az időszak alatt már kifejezetten ezen “újjáépítési erőfeszítések” védelmében és támogatására volt jelen…

És sajnos nem, nem fogok tudni politikusoktól linkkel idézni, mert mindez csak utólag ilyen egyértelmű… Hiszen nyilvánvaló: ha előre bejelentették volna, hogy ez a cél, senki sem állt volna be katonának…

Amúgy nem csak én vettem mindezt észre:

https://latoszogblog.hu/aktualis/az-afganok-nok-es-gender/

https://www.youtube.com/watch?v=FXtwuO-ZUR0

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben hol van az , hogy ez a háború célja ?! Ez egy tanulmány! Ami kifejezetten a nemi egyenlöségi kérdésekre specializálódik. Persze hogy ebben azt írják , hogy “ important goal”. NEKIK fontos. Mint mondtam egy kis részét ez is képzi , de nem ez a leglényegesebb.

Én egyetlen politikust, biztonságpolitikai szakértöt, történészt nem olvastam , hallottam, hogy a tálibok elsödleges célja a feminizmus elleni küzdelem és annak megdöntése. Inkább hallgasd meg Nógrádi György elemzését , mint hogy gender equaility tanulmányokat olvasgatsz, akiknek persze , hogy annyi jön le belöle , hogy ez milyen fontos. Röhej . Ez volt a nyugati vezetök nagy beismerése…

Hunn
Újságíró

Te most szándékosan tetteted a hülyét, kedves tomgal?

Az afganisztáni háborúnak NEM a konkrét KATONAI (stratégiai-taktikai), hanem a TÁRSADALOM-MÉRNÖKÖSKÖDÉSI céljairól beszélgetünk.

Vagyis a miértekről. Hogy miért lőtték szét 20 éven át azt a szerencsétlen országot. És azért lőtték szét az országot, hogy bizonyos a társadalom-mérnöki célokat megvalósítsanak. Azok pedig le vannak írva feketén-fehéren, hogy EZEK VOLTAK. Mit nem lehet ezen érteni?

Lefordítom a hétköznapok nyelvére, hátha egy költői hasonlattal érthetővé válik minden. A háború fő – nem katonai stratégiai/taktikai, hanem társadalom-mérnöki – célja az volt, hogy – ahogy az emancipált nyugati picsáknak – ugyanúgy minden fiatal afgán picsának is szabadon lehessen OnlyFans account-ja, ahova szabadon képeket tölthet fel a pinájáról, amit vadidegenek pénzért megnézhetnek és like-olhatnak, akár tetszik az apjának vagy a férjének amit csinál, akár nem…

És abban az esetben, ha a férjének és/vagy apjának ez nem tetszik, akkor az apját és/vagy férjét lelövi egy amerikai katona, ezzel felszabadítva a nőt a további patriarchális nőelnyomás alól, és végre felszállhat a faszkörhintára ahogy azt a nyugati ringyók is csinálják, és szabadon ringyóskodhat…

Majd ugyanez amerikai katona, akit közben titokban leszopott, elviszi őt a helyi önkormányzathoz, és bejelenti, hogy innentől ez a ringyó az itt dolgozó férfiak főnöke, és mindenki vigyázzba áll neki a faluban, és mindenki a pofáját befogva szép csöndben meghallgatja a Gender-érzékenyítő előadását, amit amerikai feminista NGO-s nővérkéi tanítottak neki… És akinek ez nem tetszik, azt az amerikai katona úgyszintén lelövi.

Majd jött a talibán, adott a lánynak két pofont, aki erre hazament és villámgyorsan felvette a burkát, és megígérte, hogy innentől jó lesz, csak ne bántsák.

Dióhéjban ennyi volt az afganisztáni háború lényege (nyilván picit leegyszerűsítettem…).

tomgal
Olvasó
tomgal

Jelenleg az emberi jogokat tiporja egy fanatikus , terrorista kisebbség, fegyveresen rákényszerítve férfiak! és nök millióira azt, amit ök nem akarnak. Mindezt orosz és kínai támogatással. Az ottani kivívott eredmények távol állnak az onlyfans oldalak erkölcstelenségétöl . Az emberszámba vevés a szint.Ez a tény . Ezt pedig te magad írtad :

Igen, ezért, ennek a feminista célnak a nevében gyilkolták számolatlanul és tömegesen halomra 20 éven át a pastu törzs férfitagjait, akik a talibán gerincét adják, és ezért a feminista célért vesztette életét vagy végtagjait, halt meg vagy lett nyomorékká több tízezer nyugati katona…“

“A HÁBORÚ CÉLJA AZ AFGÁN NŐK EMANCIPÁCIÓJA!!! AZ AFGÁN PINÁK FELSZABADÍTÁSA A NŐI SZEREPEK ALÓL, A GENDER-IDEOLÓGIA JEGYÉBEN!”

Hiába törölted ki utólag a .2. mondatot…

( egyébként olvass már utána ki vezette be elöször a nök “ viszonylagos” emancipációját 1933- 73 között Moammed Zahir király ! Saját afgán királyuk.)

https://m.mult-kor.hu/amikor-meg-rovid-szoknyaban-jartak-az-afgan-nok-20160121?fbrkMR=cookie

Igazából mint mondtam, nem a te meggyözésed a cél ( ki nem szarja le , tölem beállhatsz a talibánok közé is, csak kezdd el növeszteni idejében a szakállad, nehogy azért ne vegyenek be, mert nem elég hosszú :))
Most már eleget égetted magad Miklóssal egyetemben ( Antonnak volt annyi agya legalább, hogy csak lájkolt). Köszi !

Hunn
Újságíró

Nem töröltem ki semmit, kedves tomgal…

Ha figyelmesen olvasod, ugyanott van az a 2. mondat is, ahol eddig volt, ráadásul még ki is bővítettem… Stilisztikai szempontból váltottam át annál a szövegrésznél nagybetűről kisbetűre, mert úgy ítéltem meg amikor utólag átolvastam, hogy ha kevesebb van direkt kiemelve, akkor az nagyobbat üt…

Elárulok neked valamit, hogy okosabb és tájékozottabb legyél a világ dolgaiban:

A talibán = a pastu törzs férfitagjai. Na, ezért nem volt semmi ellenállás délen, ezért “foglalta el” a talibán harc nélkül Afganisztán nagy részét… Mert nem kellett semmit sem elfoglalniuk. Mert ők konkrétan eddig is ott laktak, csak most a változatosság kedvéért mind puskával mentek ki a házból az utcára, és ennyi volt a “foglalás”… És ők pusztán csak a helyi szokásokat tartják fent a sajátjaik között, beleértve ebbe természetesen a hagyományos nemi szerepeket, amiben arrafelé mindenki felnőtt, és amin kurvára nem akar arrafelé senki sem változtatni…

Az úgynevezett “afgán kormány”, az “afgán állam”, ami úgymond “összeomlott” = Északi Szövetség = tadzsik, üzbég, hazara, stb… kisebbségből állt, akiket átmenetileg az amcsik a pastu többség fölé helyeztek uralkodónak, és akiket az amcsik támogattak ősi törzsi ellenségeik, a pastuk ( = talibán) fegyveres elnyonásában…

Az “afgán állam” képviselői pastu területen kívülről jött megszállóknak számítottak, nem pedig, ahogy a hazug média mondja, “a saját országukat bátran védték és/vagy gyáván nem védték” a táliboktól arrafelé… Az “afgán állam” katonái azért basztak az egészre, mert ahol állomásoztak, az nem az ő földjük volt, az amcsik sem fizetik már a zsoldot, úgyhogy inkább fogták magukat, és hazamentek.

Ezért egész más a helyzet északon, a Pandzsír-völgyben, ahol az egykori tadzsik származású mujahedeen, Ahmed Shah Massoud fia, meg az “afgán állam” elmenekült katonatisztjei és politikai vezetői szervezik a tálibokkal szemben az “Afgán Nemzeti Ellenállást”. Mert az viszont már az ő földjük, és az ottani nők már az ő asszonyaik… Na, ott bizony már védekezni, harcolni fognak a tálibok (=pastuk) ellen az utolsó csepp vérig, az utolsó lehelletükig…

Szerintem, ha a táliboknak van egy csepp eszük (és azt már bizonyították, hogy nem hülyék) akkor oda meg sem próbálnak majd bemenni, hanem tárgyalni fognak velük, és megegyeznek valami politikai megoldásban.

Kicsit nyilván leegyszerűsítettem így is, de nagy vonalakban kb. erről van szó. Minderről persze nem meggyőzni akarlak, csak azt szerettem volna, hogy ne totál tájékozatlanul és hülyén halj meg…

hunbagira
Újságíró

Mondjuk pandzsir völgyön kívül (a hírek szerint) a többi nem pastu területen sem volt ellenállás. Mondjuk ez a tény nem tudom kit/melyikőtöket igazol?!
Amúgy pastu/tadzsik/hazara/fárszi(nagy perzsa) beludzs valójában egy nép. A fárszi-beludzs és a dari ( a “tádzsikok” , “pastuk”, “hazarák” által használt nyelv) egymás dialektusai. A kurd, ami némileg különáll. De a rokonság az árja nyelvcsaládban közelebbi, mint a szláv/latin nyelvcsaládon belül.

hunbagira
Újságíró

Szóval, honnan számít valaki már “tádzsiknak” és nem “pastunnak” ember legyen a talpán aki eldönti. Kb, mint donyeckben, hogy ki az “ukrán” és ki az “orosz”. Leginkább “asszem” választás, hangulat kérdése.

Hunn
Újságíró

Őszintén szólva, hunbagira, ezer éve olvasott régi War Nerd-cikkek még anno az Exile.ru-ról képezik a “tudásom” alapját…

tomgal
Olvasó
tomgal

” Szóval, honnan számít valaki már “tádzsiknak” és nem “pastunnak” ember legyen a talpán aki eldönti. ”

Pontosan. tegnapelőtt néztem végig egy egy órás videót Afganisztánról, történelméről és az ottani népcsoportokról. Egy igencsak mixelt mozaiknép, akik képtelenek békében élni, illetve egyedül a már korábban említett Zahir király alatt volt viszonylagos béke és fejlődés (ebben az időszakban voltak a nőknek alapjogaik, semmi erkölcstelen életmód nem került akkor sem bevezetésre, csak VOLTAK emberi jogaik, https://www.erdekesvilag.hu/eletkepek-afganisztan-1970-es-eveibol/ összehasonlíthatatlan a mai feminista “nyugati fertővel” ).
Azóta folyamatosan polgárháborús időszak van.

A tálibok egyértelműen nem egy népcsoport, hanem egy fegyveres terrorszervezet, több (azonos tőről származó)népcsoport radikalizálódott elemei. (hisz fegyveresen terrorizálva akarja rákényszeríteni ideológiáját abból nem kérő milliókra, férfiakra, nőkre vegyesen- bizony nem csak nők, gyermekek akarnak menekülni, hanem rengeteg férfi is, lásd egy szerencsétlent: https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/afgan-ifivalogatott-focista-lezuhant-kabul-repulogep/r49pm9bn a sok közül: )
Ezek az egyébként ópium termesztésből és értékesítésből magukat fenntartó ” hősök” (a heroint is ebből finomítják ) keresztényeket gyilkolnak, családokat, férfiakat, nőket terrorizálnak. Senki ne higgye el bármit is ígérnek, mivel a Koránban benne van, hogy hitetlennek -nyugatnak (azaz bárkinek, akinek nem muszlim) tett ígéret nem számít, bármikor megszeghető. Középkor jött el újból arra a vidékre, de bizonyos vagyok benne, hogy ideiglenes lesz, de az a pár hónap-év nagy szenvedés lesz ott emberek millióinak, akik amúgy nem kérnek ebből, de arrafelé nem szoktak népszavazást tartani.

UI :

https://www.portfolio.hu/global/20210822/afganisztan-talib-harcosok-szazai-tartanak-a-pandzsir-volgy-fele-497376

“A tálibok előzőleg, vasárnap négy órát adtak pandzssiri ellenállóknak a tartomány átadására, de a terület vezetője, Ahmad Maszúd ezt határozottan elutasította. Fogadkozott, hogy nem adja át a területet, harcosai megvédik Pandzsirt, és a háború elkerülhetetlen lesz, ha a tálibok elutasítják a párbeszédet.”

Hajrá Pandzsir harcosok !!!

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez sem mindennapi :

https://hvg.hu/vilag/20210818_Visszavarjak_a_kormany_katonait_a_talibok

(“ne adj a majom kezébe fegyvert” jut róla eszembe).

Blackur
Olvasó
Blackur

Ez hasonló mint a 2. VH után az új rendszer kiképeztette a Puma század pilótáival az újakat azt mikor megtették a dolgukat koncepciós perekben elítélték -sokszor halálra- mindet.

hunbagira
Újságíró

Csak a puma század tagjai kőkeményen harcoltak. Míg a jenkik kollaboránsai azok hazamentek. Így átállításuk nem lesz nehéz.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Jól van, tomgal, felesleges barmit is erdebben irni magának, hisztéria, mocskolás, összekuszálás és tárgytól jóóóó messzire evezés lesz a válasza, persze áldozati szerepbe tündökölve. Ha persze egyáltalán veszi a fáradtságot, és válaszol. Pont mint a nemrégiben oda címzett kommentjeimre. Azt, hogy ki égeti magát, tomgal, megint csak ne firtassuk. Ebbe is, csak ha egy kicsit belegondolna, rájöhetne, hogy nem is volt mivel égetni magunkat. Érdekes feminista mantra ez, hogy ha nem tetszik, el lehet húzni, és érdekes, hogy Hunnak nem is először ajánlja fel. De, miért nem a feministák kotródnak, oda, ahol “tényleg” szükség van rájuk? Valahogy sehogy sem jön ez ki jól. Karosszékből könnyű vezenyelni, de ha menni/tenni kéne, ott, ahol nehéz, na, az már büdös. Az alaptétel az volt, hogy az emancipáció bár nőt érinti kedvezően, de teljes mértékben a férfi adta. Ez volt, nem több, a gagyi női ármánykodás, meg értetlenség vitte ilyen irányba a kommunikációt. Ezt a békát le kell nyelni, nincs mese.

Hunn
Újságíró

Miért menjek én a talibánok közé, kedves tomgal? Engem nem az afgánok sorsa érdekel igazából.

Bár hatalmas poénnak tartom, hogy a nyugati feminista NGO-k meg a média hergelték és lázították az afgán lányokat, hogy – képletesen szólva – most már szabadon, nyugodtan bemutathatják a középső ujjukat az apjuknak, a férjüknek, meg az összes afgán férfinak, akik úgysem tehetnek ez ellen semmit, és hogy mindez most már örökre így is marad, mert már nem lehet visszacsinálni, hiszen minden feminista nő “stunning and brave”, és ezt soha nem tűrnék el… Aztán egyszer csak egyik napról a másikra eljött a nagy pofára esés…

(Zárójelben jegyzem meg: a feminista ideológia minden maradék hitelét- ha egyáltalán volt még neki ilyen – az afganisztáni események következtében örökre elvesztette.)

Szóval nem az afgán férfiak és nők sorsa érdekel, felnőtt emberek, majd megoldják az életüket. Engem elsősorban az érdekel, hogy mi, itteni férfiak, az itteni nőktől vegyünk vissza mindent, amit a feminizmussal elvettek tőlünk…

És én bizony az afgán eseményekben látom a nagyon komoly tanulságokat. És nem csak azokat, ami a feminista nőkre, hanem azokat is, ami ránk, anti-feminista férfiakra vonatkoznak, és azokra a teendőkre, amiket e cél eléréséhez tennünk kell…

Kérdezhetek tőled valamit? Ti, itteni feminista nők TÉNYLEG nem látjátok ebben a történetben a rátok is vonatkozó tanulságot és a veszélyt? Ti TÉNYLEG elhiszitek a feminista NGO-knak meg a médiának, hogy ami most itt van, az most már örökké tart, mert már nem lehet visszacsinálni, a férfiak pedig úgysem tehetnek ez ellen semmit, hiszen azt a feminista nők soha nem tűrnék el?

tomgal
Olvasó
tomgal

” Miért menjek én a talibánok közé, kedves tomgal? Engem nem az afgánok sorsa érdekel igazából.”

vs:

“Nekem amúgy pont az az ötletem támadt, hogy ha már véget értek a harcok, kimennék egyszer nyári szabadság alatt Afganisztánba. Amíg a nyugati megszállás tartott nyilván nem mertem volna odamenni, célkereszttel a hátamon, mint nyugati állampolgár… De a tálibok alatt rend lesz, nem hiszem, hogy a nyugati turistának bármitől is félnie kelljen majd. Kaland lesz. És akkor tudni fogom, hogy mi van ott igazából”

Komolyan jól lehet szórakozni az oldalon időnként :) (ja és akkor jön a másik agytröszt, miszerint én küldöm Hunn-t oda, miközben kifejtettem, hogy én keresztényként nem mennék arrafelé, mert épp halomra gyilkolásszák őket , az, hogy NEM ÉRDEKEL, ha kimegy nem egyenlő azzal, hogy menjen, de ehhez rendelkezni kéne szövegértési képességgel, ami egyeseknél nagyon nincs, vagy épp lehet, hogy van de, akkor meg nagyon szeretik kicsavarni, kiforgatni a mondanivalót).

Viccesek vagytok, tényleg :)

Hunn
Újságíró

Azért van egy pici különbség aközött, hogy “ha annyira tetszik az iszlám patriarchátus és amit a nevében a tálibok csinálnak, akkor költözz ki Afganisztánba és onnantól élj ott” és aközött, hogy “nyári szabadságom idején, turistaként egyszer azért kíváncsiságból meglátogatnám az országot amikor már béke lesz”… Nem igaz, kedves tomgal?

Mert a kettő közül az első az teljesen értelmetlen. Hiába tetszene az ottani patriarchátus, mert maximálisan kielégítené a feminista rendszer és a feminista nők iránt eddigi életem során felgyűlt bosszúvágyat, akkor is: hiába mennék oda, nem fogadnának be. Ők nem nyugatiak akik azt hiszik, hogy az identitás szabadon választható, és ha tálib akarok lenni akkor tálib vagyok. És őket nem kényszeríti hazaáruló politika, mint pl. az EU állampolgárait, hogy a migránsokat be kell fogadni és előnyben kell részesíteni a sajátjaikkal szemben…

Horvath Anton
Olvasó

Igazából annyira ez a femcsi rendszer se tetszik itthon se minden nőnek, mert nem mindegyik tud élni vele, pontosabban csak egy darabig. Mert itt is sokat olvashatsz arról, hogy sok a “boldogtalan” nő(én inkább úgy mondanám búval baszott). Ugyanis miután 40 fölé kerülnek királykisasszonyaink akkor jönnek a pofonok szépen vissza. Halomszám vannak egyedül egy-két gyerekkel, de ha kutyával vagy macskával akkor sem jobb a helyzet. Aztán ha már az “utcán nem szólítják le” akkor kiteszi magát társkeresőre, aztán nem csinál semmit. Kirakja a kis fotóit meg az elváráslistáját, aztán csodálkozik hogy 95%-ban csak faszos képeket kap. Mert ugye ha lenne agya, akkor tudná hogy az utcán 95%-ban aki leszólítaná az bizony ugyanúgy nem az ő esete lenne. A társkeresőben benne van a nevében hogy keresni kell. Mondjuk a férfi profilok között szétnézni, esetleg ráírni némelyikre. Ja hogy az időigényes, ja hogy az pénzbe is kerül, ahhoz elő kéne fizetni hogy egyáltalán a képeket láthasd. Hát meg aztán milyen már hogy ő kezdeményezzen, hogy néz az ki. Kedves hölgyem, üdvözöljük az egyenlőségben, ez a femcsi rendszer egyik vívmánya szemben a patriarchátussal, lehet alkalmazkodni. Fiatalon még fasza ez a rendszer, lehet beülni a a főnöki székbe egyetem után, elmenni New Yorkba meg bejárni Európát, aztán amikor lefogynak a királykisasszonyi évek, akkor jön automatikusan a koppanások sorozata.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Igazából annyira ez a femcsi rendszer se tetszik itthon se minden nőnek, ”

Nekem sem tetszik, nem boldogság látnom ami itt, pláne nyugatabbra megy tőlünk. Egyáltalán nem, erről szó sincs.Csak azért van némi átmenet az emberszámba nem vevés, teljes elnyomás, meg a teljesen erkölcstelen “mindent szabad” között.

Hunn
Újságíró

kedves tomgal, a kimaxolt és túltolt feminizmus miatt az inga majdani – és egyre közeledő – visszalengésekor szerintem most már elkerülhetetlen lesz, hogy a patriarcátus bevezetése – kábé egy generációnyi ideig – kőkemény nőelnyomást is jelentsen…

Amolyan talibán-szintűt… És hogy miért? Azért, mert az azt bevezető férfi-generáció (és imádkozom Istenhez, hogy ez a generáció még mi lehessünk, hogy a megszületendő fiaim már ne ebben a feminista szarban nőjenek fel) szóval ez a férfi-generáció az elmúlt évtizedek alatt ránk kényszerített feminizmus következményeként felgyülemlett frusztráció és bosszúvágy miatt ragaszkodni fog ehhez…

Csak a második, vagyis a majdan már a patriarchátusba beleszületett és abban felnőtt férfi-generációnál lehet majd igazából számítani – de ott viszont ugyancsak elkerülhetetlenül – az eredetileg általunk is célként kitűzött, jóindulatúan szexista patriarchátus kezdeményezésére…

Ezt persze el lehetett volna kerülni, ha a normális nők időben kapcsoltak volna… Ha érdekelte volna őket, hogy mi van a férfiakkal. De hát ez persze nem történt meg, sőt, még most sem történik, pedig már sokasodnak a vészjelzések, már a mainstream-ben is… És nem is fog megtörténni.

Miért nem? Mert ők mind emancipáltak és feministák, tehát basznak rá magasról, hogy mi van a férfiakkal. És néznek majd nagy ártatlan boci-szemekkel, hogy a patriarchátus bevezetésekor a változatosság kedvéért a férfiak viszonyulnak majd ugyanígy hozzájuk…

****
Olvasó
****

a megszületendő fiaim

Megnézném azt a nőt, aki neked szülne…..

Ezt persze el lehetett volna kerülni, ha a normális nők időben kapcsoltak volna… Ha érdekelte volna őket, hogy mi van a férfiakkal.

Má megint a régi mantra, a geci, érzéketlen nők akik átnéztek Hunncin és az meg bosszúszomjas ezért és álmodozik arról a világrendről ahol nagyobb balfasz lenne, mint most:)

Hunn
Újságíró

Tudod mi a poén, kedves xcsax?

Azonnal látni, amikor az xcsakx nick-nevet használó személyek közül már nem a férfi mangina kommentel, hanem felváltja a székben a gép előtt a férfigyűlölő, pitiáner, feminista nő…

Mert többen, felváltva kommenteltek, időbeosztás szerint, az is látszik. Gondolom attól függően, hogy ki mikor dolgozik. Egy feminista gittegylethez tartoztok, az is világos.

****
Olvasó
****

Hát meg aztán milyen már hogy ő kezdeményezzen, hogy néz az ki.

Kezdeményez az, csak épp nem a balfaszoknál/”inceleknél” , aka futottak még kategóriáknál……..

Már megint, valótlan alapból hibás következtetés…..

Horvath Anton
Olvasó

Ja téged kihagytalak bmeg, nálad kezdeményeznek, de másnál nem, így jobb?

hunbagira
Újságíró

Smv-5+ alatt megteszik, tapasztalat. Ugyanakkor tényleg nem tudják, hol a helyük.
Tehát, ha sportos faszi egy ilyen debella rádakaszkodik, Anton.

Horvath Anton
Olvasó

Ja hát olyan volt már velem is többször is persze, de az átlag még nem tart ott. Hát sajnos nem keltette fel az érdeklődésemet, pedig igazán szép, femcsi magazinba illő párocska lehettünk volna :D :D :D

Blackur
Olvasó
Blackur

Ha valaki faszos képeket kap , az nem a nőt hanem a küldőt minősíti. Én még senkinek nem küldtem ilyen képet, lehet ez a gond. A többivel egyetértek.

Hunn
Újságíró

Én se küldtem még egy nőnek se képet a faszomról… Magamtól eszembe se jutna ilyen gyerekes baromság.

Viszont lehet, hogy tényleg zavarja a nőket, ha ilyet kapnak? Mert akkor felmerült bennem egy kérdés.

Lehet valahol úgy (beépített fényképezős) mobilt venni, hogy a tulajdonosa lenyomozhatatlan? Akkor már csak az maradt, hogy be kell szerezni egy csomó nő telefonszámát…

Horvath Anton
Olvasó

Az a helyzet hogy a társkereső nők nagy százaléka a fürdőskurva kategória, ergo minden zavarja őket. Valójában ilyenkor épp a tökéletest keresik, mert ha az életben még nem jött olyan, na akkor majd ott (ugyanez az elmélet akár 45 évesen is még…). Ilyenkor tulajdonképpen csak pofánbassza őket a valóság, bmeg ugyanolyan férfiak vannak ott is mint az életben, sőt némelyik még inkább perverzebb is. Porba hullik semmi perc alatt a női magazinokból épített álomvilág. Mégse jön a sportos herceg aki csak őt akarja feleségül venni kicsit moletten, mind a három gyerekével együtt, hanem csak egy nagy fasz érkezik. Tegyük hozzá, ez a fajta nő kategória nem is érdemel mást…
Nem a kép zavarja igazán, hanem az összeomlott illúzió.

tomgal
Olvasó
tomgal

” tölem beállhatsz a talibánok közé is…”

Ennyit írtam. Feltételes mód, nem felszólító, ellentétben (pl a tálibokkal) sohasem mondom meg , hogy ki mit csináljon a saját életével, ez annyit jelent mindössze, hogy nem érdekel, mit csinálsz az életeddel. Szövegértés. Megint. Belemagyarázás. Megint.

****
Olvasó
****

Hunn, te tényleg ennyire sötét vagy? A szopkodott talibánjaid olyan “nagyot nyertek”, mint a gyarmatok, akik a “gaz hódítókat” kiűzték és az ott maradt rendszert képtelenek működtetni. Az általad vágyott patriarchátusukban egy kurva budit nem képesek működtetni, az összes többi infrastruktúráról nem is beszélve.

Hunn
Újságíró

Ez talán legyen az ő problémájuk, kedves xcsakx…
Hát hol a túróba érint engem vagy minket ez???
Nyugodj meg: ha itt, nálunk vezetnénk be az általam olyannyira vágyott patriarchátust, akkor abban minden infrastruktúrát továbbra is kiválóan működtetni tudnánk…

hunbagira
Újságíró

Erre reagálnod sem kell, ugyanis ez a műveletlen, kis köcsög a térképen sem tudja elhelyezni afganisztánt, ahogy csecsenföldet/boszniát sem. Hiszen egy átszökött magát magyarnak hazudó oláh…ez a csakszika. Azok primitívségével.
Amúgy a megszállás többek között, ezért lett bukó. Mert a nők feminizálása és a korrupt “fegyveres erők” helyett, mondjuk utakat, kórházakat, és víztározókat kellett volna építeni. De ugye az ideológia export fontosabb volt.

****
Olvasó
****

utakat, kórházakat, és víztározókat kellett volna építeni.

Ja, aztán meg könyörögnek, meg amnesztiát adnak a nagy harcosok, hogy valaki működtesse azt a (kevés) hátrahagyott rendszert, mert a nagy muszlim patriarchátusban 0 oktatás, ahogy Vivi fogalmazott:”majmok kezében fegyver” és ott fognak a saját szarukban fürödni.
0 műszaki tudással maradnak a saját “büszke” szarukban.

hunbagira
Újságíró

És szerinted azok, akiknek amnesztiát ígérnek azok nem az ő népük tagjai, te buta köcsög?!:D Annyira sötét vagy, hogy saját magadat cáfolod. :D
Mit ad Isten, amúgy az a néhány pilóta hogy-hogy nem a 20 éves feminista női projekt ellenére, nem nő…:D öngól 2, ők simán hazazavarhatóak voltak…kis köcsögöm…

****
Olvasó
****

Persze, pilóták, aztán ki a faszom javítja/tartja karban a gépeket?, Honnan és mennyiért kapnak alkatrész utánpótlást? A kibaszottul dicsőített “kulturhájuk” majd segít rájönni , sőt alkotni a nagy semmiből:)
Allah majd ad képzettséget:), tanárokat, iskolát a sok eszük mellé:)
Addig meg gyertyánál nézik a TV-t, elvileg barlanglakók:) Majd Allah ad nekik áramot is:)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Afganiszt%C3%A1n#Gazdas%C3%A1g

Főleg az “Erősen hiányos” részekre koncentrálj, te (10/7-es:) patkány…

hunbagira
Újságíró

Nem kell Allah, ott Pakisztán első körben (ahogy eddig) köcsög. Plusz Kína…a ruszkik és irán kétséges még.
De a jenki cuccok is némi öbölmenti pufferral.
Lassan kiszámlázom az okításodat, ahogy eddig.

****
Olvasó
****

Persze, persze, eddig is úgy hiányzott Pakisztánnak a sok Nobel díjas afgán/perzsa atomsebész, mint üveges tótnak a hanyatt esés:) büfészakos patkánynáci, , egyáltalán vetted a fáradságot hogy végigolvasd Afganisztán dicső iparát, gazdasági termékeit, nagyon erősen koncentrálva a muszlim oktatásuk kiemelkedő színvonalára?

BTW, az oroszok , no meg Kína imádják a kőkorszakban ragadt muzulmán söpredéket, legyen az perzsa, vagy egyéb “intelligens” kecskebaszó…

hunbagira
Újságíró

Kis köcsög, gyáva fattyúbaszó olahként, neked nem all jó a keménykedés.
De akkor megint segítek egy kicsit, te primitív csíra…most is pakiknál él a legtöbb pastu. Autonóm területük is van “vazirisztán” néven.
Amúgy az oláh oktatási rendszerben szerzett “diplomáddal” ne verd magad..:D

****
Olvasó
****

Nyugi, nácipatkány, te csak pörögj a büfédiplomádon, és amúgy meg sok sikert a paki meg pastu kecskebebaszóknak is, éljenek boldogan Allah kebelén.

hunbagira
Újságíró

Látom, megkezdted az elkotródást, te oláh köcsög..:D

hunbagira
Újságíró

Amúgy a pakik és perszák is rokonok kb ilyen balti és szláv szinten.

****
Olvasó
****

Allah nagy állatkertjében elférnek……

hunbagira
Újságíró

Usraelt jobban rühellik, mint egymást……és ez közös pont, oláh nyomi…

****
Olvasó
****

Usraelt jobban rühellik, mint egymást……

Ja, a közös kecskebaszás után ez már egy barátság kezdete is lehet:

https://www.youtube.com/watch?v=po1GUcxSqyo

hunbagira
Újságíró

Mi van oláh, valami pálinka hatása alatt vagy?! Macskajaj jelenettel, mit akarsz, te primitív köcsög?!
Oroszok,Kínaiak mióta kecskebaszók?! :D

****
Olvasó
****

Te ájultál el a pakik, pastuk és perzsák rokonságától, legalább saját magad olvasd vissza, nácipatkány……

hunbagira
Újságíró

Meg a Kínaiakról, Oroszokról…te oláh, köcsög.

****
Olvasó
****

Azokkal is rokonok?, Lemaradtam erről büfédiplomás, de ha egy nácipatkány ezt állítja, akkor biztos , hogy igaz…..

hunbagira
Újságíró

Nem, primitív puliszka. Te reagáltál az oroszokat, kínaiakat tartalmazó hszemre, heveny kecskebaszózással. Te köcsög.

hunbagira
Újságíró

Amúgy kecskebaszó jelzőt a szemita arabokra használjuk, nem az “árjákra”.

****
Olvasó
****

A muszlim “árja” is pontosan olyan kecskebaszó, mint a többi arab söpredék.

Horvath Anton
Olvasó

Bebaszott a román geci, majd holnap lebalfaszoz megint mindenkit aztán küldetés teljesítve :D

****
Olvasó
****

Téged nem, kell, hiszen a saját nevedet adtad meg nick -névként, aztán meg fel voltál háborodva, hogy azt írta ki, úgyhogy a “legbalfaszabb” díjat már akkor megnyerted, azóta csak “ráerősítettél”…..

Horvath Anton
Olvasó

Mérd be GPS-szel akkor még a faszom hegyét is, aztán lesz mivel álmodnod az éjjel mama

hunbagira
Újságíró

De segítek megint egy kicsit. Gazdád népe az középindia dravida kasztonkívüli, félnigger söpredékéből lett. Akikhez csatlakozott vonulásuk közben minden terület söpredéke…főképp magadfajta oláhok közül.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Most csak átfutottam néhány kommenteden, alapból jó kedvem volt, szóval nem kellett könnyesre röhögnöm a szememet a birkatápodon. A többi kommentből láttam, hogy megint jól elcsapták a szád szélét. Te mindenkivel “megvereted” magad? Most már tomgalhoz fogsz szaladgálni az annyit is érhez?

“majmok kezében fegyver”
Ezt csináljuk a feminizmussal, ha a nők megkaphatták a fegyvereket, mint előjogokat, miért ne kaphatták volna meg a muszlimok is? Még így is kevesebb kárt tudnak okozni, mint a fejlett országokban a feministák, és hozzájuk hasonlóan együgyű sleppjük. És annak adunk, akinek akarunk, vendég így, vagy úgy, de nem feltétlenül van közöttük minőségi különbség, max kívánatosságban, de ösztönök szintjén való működés alapján semmi. Az oktatás is teljesen felesleges nagy részüknek, a körömreszcsizés, meg flitteres szemhéjpúder mindig jobban fogja 90%ukat érdekelni. Szóval, jó a megállapítás, de nem attól, aki bort iszik, és vizet prédikál.

****
Olvasó
****

És annak adunk, akinek akarunk

Persze, persze mint az agresszív kismalac:

“Az agresszív kismalac biciklizik, és nekihajt egy kőnek. Leesik róla, és odamegy a nyuszika.
-Nem sérültél meg, kismalac?
-KUSS!!! Én így szállok le!!!

Mikiegér, “ti” (!) adtok akinek akartok, aztán meg sír a szád, hogy szopatnak? :)DDDD

****
Olvasó
****

ha itt, nálunk vezetnénk be az általam olyannyira vágyott patriarchátust, akkor abban minden infrastruktúrát továbbra is kiválóan működtetni tudnánk…

És ugyanúgy szopnál, mert nem lenne ki fölött “patriarchárkodnod”.

Hunn
Újságíró

Ezt az xcsakx-kommentet is a nick-nevet felváltva használó női kommentelő írta…

hunbagira
Újságíró

Tudom, kis oláh, fattyubaszó, köcsögöm. Hogy nagyjából annyi fogalmad van róluk, amit bayer 5 perceseiben olvastál. De jelzem, hogy egy perzsa népről van szó, nem niggerekről.Niggerből nem lesz öngyilkos merénylő, márcsak amiatt sem, mert azok ilyen házikészitésű bombát sem tudnak összerakni.

Balton
Olvasó
Balton

Hát bagira, tudok gratulálni, neked. Csakszinak felesleges tőle ez majdnem elvárható. Múlt héten az iqlow kommandó elvette a kedvemet az írástól, a fenti ópuszod meg az olvasástól is a fh-n.
@Alter: király lett a színvonal az utóbbi időkben!
Csak így tovább srácok, arccal a … mi felé is?

hunbagira
Újságíró

Csakszikát, nem kellett volna visszaengedni. Bár tagadhatatlanul ért a hangulat “felmelegítéséhez”. Ui: nekem nincs kifogásom, ha egy viszonylag objektív kap egy moderátori jogosultságot, mondjuk Te.

Blackur
Olvasó
Blackur

Honnan tudod ki mit lájkol?

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem tudom, csak sejtem.

common man
Olvasó
common man
tomgal
Olvasó
tomgal

Ezt mindenkinek meg kéne hallgatni , mert tökéletesen lefesti a helyzetet is miérteket
Afganisztánban . Valahogy itt sem hallottam , hogy a háború elsödleges célja a nök felszabadítása :) ( igaz kb 8 mp erejéig megemlíti , hogy “és mi lesz a nökkel”).

hunbagira
Újságíró

Szeretik a magyar Amd-t és magyar exportból származó nokia 32/33-10est. :P Az előbbiből sikerült majdnem komplett gyártott készletet odaajándékozni nekik és így a talibánnak. :D
És mivel az értéksorrend a következő alulról, felfele, hogy nő-macska-kecske-teve-gépkarabély-gránátvető így határozottan népszerűek vagyunk. :)))
Ui: ügyes ez a gyurcsány-orbán tandem, egész jól felszereljük a muszlim világ kalifátust gyurcsánynak sikerült odaadni vagy 50 felújított t-72-t most jó néhány ezer amdt. :D
De ebben Tóth úr, tud bővebb felvilálgosítást adni.

Meske
Olvasó
Meske

Azt látom, Hunn, hogy gyakran a nyugati gondolkodásban kialakult szavakkal, „szóképekkel” és terminológiával írnak le olyan folyamatokat, ami a világ más részein, más kultúrkörben, társadalmi rendszerben zajlanak, ott relevánsak.. Mondhatjuk úgy is, hogy a „nyugat” önmagához képest értékel/önmagából indul ki. Mindez minimum helytelen értelmezéshez, értékeléshez, rossz következtetéshez vezet, a meg-nem-értés pedig abból fakad, hogy „nem beszélnek közös nyelvet”, különbözőek a keretek (kulturális -értelmezési-vallási-történelmi stb.). Ez is lehet az illúziók táptalaja:
https://www.youtube.com/watch?v=II5CGK8NzVA

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem, én például csak kifejtettem, hogy amit eddig írtam, az igaz volt, eddig tart a női felsőbbrendűség, amíg a fenntartói engedik. Ebben nincsen semmi rossz, attól, hogy kimondjuk, még nem leszünk eltetők. Pusztán ami igaz, az igaz, a tény az tény, nálunk ezek nem olyan képlékeny fogalmak, mint emancipált oldalon.

“8-10 éves lányokat is be akartok “törni”? Templomrobbantás is lesz, vagy csak mecsetet csináltok belőle? Akasztjátok majd a keresztényeket, vagy lefejezitek?”
Nem mi kéretünk bocsánatot kiskorúaktól, a nemük miatt, pedig megtehetnénk, megszegyenítve, lelkileg porrá törve őket. Ez női jellemhez tartozik. Templomot is femidiótáink rongálnak, mert semmit se kellett érte tenni, de az ostoba lerombolja a másik várát, mert irigyli, de fenntartja magának a felsőbbrendű titulust, pedig mi büntetlenül megtehetnénk. És nem akarunk akasztgatni keresztényeket, melyik emancipált női oldalon is volt a borítókép egy nő, sarlóval, meg levágott hímtaggal a kezében, scum manifesto felirattal? Meg fábián beteg anita hűdenagy meghurcolást kapott érte, mert a férfiak, sőt, fiatalkorú gyerekek kiherélésére biztatott? Utána ugyanúgy kapott színházi szerepet, mint ha mi se történt volna. És ezek semmik azokhoz képest, amit büntetlenül megúsztak eddig a nyugati emancipátusok. És ha mindezekért valamicske elégtételt érzek, hogy az eszetlen, társadalom daganatát képző feministáink ezzel kaptak egy jó nagy demonstrációt, mennyi is a tényleges képességük, hol lennének, ha a férfiak nem tolnák, hanem húznák őket, akkor nem tudok haragudni magamra. Nem az ottani nők helyzetét parodizáltuk ki, szó se esett ténylegesen arról, elvétve lehet, de az egyáltalán nem azt jelentette, hogy megérdemlik, amit kaptak, pusztán csak azt, hogy hiába a beképzeltség, a valóság más. A nőket nem kell bántani, ártalmatlanok, de vigyázni kell rájuk, meg kell óvni önmaguktól is, és nem szabad őket olyan helyzetbe hoznunk, férfiaknak, hogy rosszul dönthessenek, meg elsárkányosodhassanak, mert ha lehetőséget kapnak, akkor miattunk lesznek bűnösök, lásd, a felsorolt haladó (mindössze) legkisebb bűnöket, mert ezeknél is vannak cifrábbak, amik mindennaposak, és túlságosan megszokottak. A libsi propaganda pedig maga a Csűrcsavar, az emberek hisznek neki, pedig pusztulást hoz, pont, ahogy meg volt írva. Ha hallucinálsz, akkor ideje lenne végre bekapcsolódni a valóságba, és átlátni a szitán. Látni azt, amit el se rejtenek.

hunbagira
Újságíró

Tényleg igazat, olvashattál.
https://telex.hu/kulfold/2021/08/19/az-amerikai-szelsojobb-is-sajat-szabadsagharcosaihoz-hasonlitja-a-talibokat
Gazdagpista és bencsik is beállt sorba. Isti, megint olyan cikket írt…:D

Hunn
Újságíró

Igen, hunbagira, nem csak én éreztem rá ennek a tálib dolognak a szimbolikus jelentőségére és arra, hogy ez globálisan felhasználható az anti-feminista kommunikációban. Hanem az angolszász, amerikai manoszférában is sokan.

És szükség van erre, mert ilyen világban élünk:

Véget ér a 133 éves bikaviadal-sorozat, miután megöltek egy „Feminista” és egy „Nigériai” nevű bikát

https://telex.hu/kulfold/2021/08/19/bikaviadal-spanyolorszag-gijon-feminista-nigeriai

hunbagira
Újságíró

Az egyenjogúságot az eredendő bűnben játszott főszerepetekkel elvesztettétek/eljátszottátok. Ez a Bibliában írva vagyon. :D

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Hogy egyesek mennyire tudják, hogy én mit értek alatta és mennyire fuldoklom és mitől…”

Hát, tomgal, mi, férfiak sajnos csak az alapján tudunk tájékozódni, amit hallunk, látunk, nem pedig az alapján, hogy ki mit gondol. Ha ugyanis az állításokból nem következetes a bemondáson alapuló szándék, akkor ott nekünk, egyszerűen nem áll össze a kép. Itt egy példa: “De azért nem vennék rá mérget, hogy nem lesz olyan, aki komolyan gondolja a fegyverfogást (én azt tenném)”. Nos, akkor tomgal nem először adja mindenkinek, világosan a tudtára, hogy ha meg akarnák nyirbálni a jogait, fegyvert fogna, és azzal védené magát. De, a férfiak, akik, mondjuk itt, ezen az oldalon, fegyverrel, veréssel, akármi mással fenyegetőznek, azok rendszeresen (főleg női részről) a férfiak legalja kategóriájába vannak sorolva, leállatozva, és az ostoba jelzőt is ráaggatják. Na most, innen is látszik az a kényelem, amit egy modern, felvilágosult országban egy nő magáénak tudhat, azonban ez a kettős mérce valahogy mégsem tud kiszakadni belőle. Ha nőt ér igazságtalanság, harcoljon, lövöldözzön, üssön rúgjon, szaladjon a férfiak segítségéért, de ha meg egy férfi jogai sérülnek, akkor ehhez neki nincs joga. Mindig is tudtam, hogy a nő képtelen különbséget tenni a férfié, illetve a sajátja között, természetesen a nő javára. Annyira rá van szorulva, cuppanva a férfira, hogy nem lát különbséget, így fejlődött gyakorlatilag hozzá.

“Ebből a szempontból teljesen mindegy mi volt rég és ki milyen jogokat adott, mert az alap, hogy nincs senkinek joga (nemtől függetlenül) terrorban, fizikai erőszakban tartani a másikat, megfosztani a szabadságától, pláne életétől, használni a másikat.”

Teljesen mindegy, mert míg a nő a jelenben él, addig a férfi emlékezetessé tette a múltat, és meghatározza a jövőt. Nem mindegy, hogy ki és milyen jogokat adott, mert ez nem egy megváltoztathatatlan állapot, tehát meg kell becsülni, vagy visszavétetik, aztán pedig marad annyi, mint az Afganisztánban. Csak a csököttagyú, elkényelmesedett/hárpiásodott, apuci védelme alatt igaz arcát felfedő modern átlagnő ebbe bele se mer gondolni, hogy az élet nem csak bulika, meg szex, meg messenger, meg sminkelés, meg minél korábban, minél nagyobb prostituáltnak való kinézés, meg értékes helyekről való szexista kiszorítás, pusztán vaginális jogon. Hanem, írtam már milliárdszor, hogy ez a női jog mind de mind csak át lett adva, nem pedig kiharcolva. Mert most harcolhatnak ám az afgán nők, de nagy (hirtelen megroggyant) harcikedvükben azt se tudják, hogy hol nem kapkodták még el az összes burkát. https://24.hu/kulfold/2021/08/18/afganisztan-talib-uralom-nok-helyzete-saria-burka/

Valamint a senkinek nincsen joga után gyakorlatilag bemutatja a feministák, valamint átlag modern nő viselkedését, alapjáraton. Mindezt persze vendégként, gerinctelen féreg módjára, és kiérdemeltnek gondolva. Látszik, hogy mekkora ellensége a férfi a nőnek. Afganisztánban is lehetne rosszabb, ott is megcsillan ez a szimpátia, mert nem ketrecbe zárva kell tovább élniük ezeknek a nőknek, pedig biztosan átmentek nyugati feministába, amikor azt hitték, hogy nincs náluk nagyobb hatalom. De mert kiszabadult a hergelt vad a rácsok közül, és most oda nagy görlpóver.

“Én rohadtul elítélem amit anno a rabszolgákkal tettek, de természetesen a BLM-től elzárkózom, mert én soha semmi ilyesmit nem tettem, sőt el is ítélem, amit anno műveltek (persze sokszor saját honfitársaik által begyűjtve és eladva a fehéreknek)”

Elítéli, mert ez a női kódex része, ezt kell mondania, hogy a férfiak azt hihessék, hogy egy angyal. De akkoriban biztosan nem szólalt volna fel értük, hanem élvezte volna a könnyű munka gyümölcsét, ha legalábbis abból indulunk ki, ahogy a férfiakkal elkövetett igazságtalanságok mennyire megviselik, az állításom bár nem bizonyítható, de elég erősen valószínű. Amúgy meg szegény feketebőrűek orrba szájba gyilkolják egymást Afrikában, de az USA-ba se más a helyzet, nem tudnak viselkedni se itt, se ott. A múltbeli sérelmet (amit csak előjogként szoktak kamatoztatni a sértettek) felhánytorgatják, de valahogy nem mondanak köszönömöt a modern környezetért, mert az ingyen jár, ugyebár.

Az meg, hogy ki/mi a felsőbbrendű, megmutatja, hogy mekkora hatást képes kifejteni egyik a másikra. A tények elutasításával persze lehet álszent módon takarózni, de a felsőbbrendű (a környezetben, ahol érvényesítheti a képességeit) bizony meghatározza/hatja a folyamatok működését. A fehérek adták a csúcstechnológiát, ami annyira nagy kaliberű, hogy a Földet is szétszedhetné egy pillanat alatt. Na, ez az igazi hatalom.

“Tehát az alapvető emberi jogokban hiszek , amiben SENKI nem rendelkezik a másik életével és szabadságával. Természetesen ez a törvények és az erkölcs adta kereteken belül értendő-mármint a szabadság. Az erkölcsön kell változtatni, hogy a többség igenis “kinézze” azt aki nem helyesen él, viselkedik, hogy a szabad akaraton belül ne is akarja azt ,ami a többség által nem helyesnek tartott. Igen ám, de ebben a változatban a férfiaknak is jóval több kötelezettsége és szabálya van, nem csak a nőknek, szóval nekem ilyesmi a mezsgyém :”

Az alapvető emberi jogokban hihet, de ráhatása csak a hite szintjén marad. Szép ábránd, nőként kötelező divatszlogen (mint a szépségversenyen indulóknál a világbéke, meg globális problémák felszámolása… szépséggel??….)
A férfiak amint leveszik a nyakukról az átadott jogaik szorító kötelét, utána rendbe jön minden. A nők már bebizonyították, hogy mit kezdenek az ajándékba kapott jogokkal. Amúgy is, az a férfi, aki a problémája, felszabadítása érdekében egy nőre kell, hogy támaszkodjon, rég rossz. tomgal, ez nem közös ügyünk, ne akarjon/akarjanak a részei lenni, mert a női kéz mindig magát fogja legyezni, valahogy mindig több marad a markában, mint amennyi járna. Így fejlődött, kész, ez van.

“És bizony alighanem a legtöbbször (női kommentelőként) én emeltem szót a férfiakat ért igazságtalanságok kapcsán, szóval ezt a “fuldoklásos részt” különösen visszautasítom.”

A legkisebb tett is nagyobb a legnagyobb szándéknál. Részemről, amit csinál, a nők folyamatos felmentése (de hát a férfiak is csinálják, tehát egyenlőség, probléma megoldva) úgy tartja fenn a feminista rendszert, hogy az elfogult férfiakat megnyugtatja, hogy nincs is gond. Míg a tényleges probléma a női hatásgyakorlás azokba a folyamatokba, amik kialakulása a nőtől függetlenek voltak. Tehát ha nincs benne erre késztetés, minek lenne képesség? Feleslegesen a polcon? Ha már a nőnek kell “küzdenie” a férfiakért, a nők ellen, az a vészcsengő nekünk, hogy ha nem teszünk valamit, férfiak, akkor megdöglünk, utána pedig a nők is. Mert a nőnek a férfi a táptalaja.

Hunn
Újságíró

Fontos gondolat, Miklos1, hogy a nők nem társaink és nem partnereink és sosem fognak mellettünk állni a férfiellenes és férfigyűlölő, nőközpontú feminista világrend elleni forradalmunkban, a férfiúi és reproduktív jogainkért vívott küzdelmünkben, az új patriarchátus bevezetéséért vívott szabadságharcunkban.

Győzni kell.

És amikor győztünk, akkor viszont a nők ott lesznek, hogy leápolják a győzteseket.

Lefogadom, hogy az afgán falvakba és városokba győztesen bevonuló tálib harcosoknak nem kell erőszakoskodniuk a helyi nőkkel, ha akarnak tőlük valamit, hanem azok nedves pinával maguk rángatják be őket a szénaboglyába…

Nem a nők segítségére és egyetértésére van szükségünk, hanem győzelemre.

hunbagira
Újságíró

Nem hiszem, hogy ilyen lenne a talibán alatt Hunn. Ez a te képzelgésed. A dolog kizárólag hadísz adta keretek között megy…kizárólag házasság és gyermeknemzés célra.

hunbagira
Újságíró

És a társadalom eleve nincs annyira szexualizálva, mint itt a deviáns nyugaton (veled az élbolyban) A tálibok alatt még úgy sem lesz.

tomgal
Olvasó
tomgal

” A legkisebb tett is nagyobb a legnagyobb szándéknál. Részemről, amit csinál, a nők folyamatos felmentése (de hát a férfiak is csinálják, tehát egyenlőség, probléma megoldva) úgy tartja fenn a feminista rendszert, hogy az elfogult férfiakat megnyugtatja, hogy nincs is gond. Míg a tényleges probléma a női hatásgyakorlás azokba a folyamatokba, amik kialakulása a nőtől függetlenek voltak. Tehát ha nincs benne erre késztetés, minek lenne képesség?”

Idézzen már tőlem korábbi kommentjeimből, ahol én felmentettem bármilyen nőt is, aki akár jogi, akár erkölcsi szinten elkövetett valamit ! Soha nem nézem, hogy egy bűncselekményben, vagy akár erkölcsi kérdésben a vétkes fél férfi, vagy nő, ez olyan távol áll tőlem , mint Makó Jeruzsálemtől, vagy inkább Budapest Kabultól. Attól még , hogy ezt szajkózza nem lesz igaz, ráadásul olyannak állít be, amilyen nem vagyok, ami elég aljas dolog. Egyébként sorolja már fel, hogy ön mikor állt ki egy (vagy több) nő mellett, ha igazuk volt, mert, hogy én megtettem itt a FH oldalon is, cikk keretében is a férfiakért. (https://www.ferfihang.hu/2021/02/16/mi-igenis-kedveljuk-a-ferfiakat/ ) De (tőlem nem megszokott módon-időhiány miatt) bizony beleálltam azon női kommentelőkbe más oldalon ,akik védeni merték a férjét nyakonszurkáló feleséget. Mutatna olyan írását, véleményét amikor ezt nők irányába (akiknek jogos panaszuk volt) megtette ? Mert hogy ez is olyan dolog,aminek kölcsönösen kell működnie, miért is várna el valamit mástól, ha maga nem teszi meg ugyanazt ?

Szóval miért is állít valótlan dolgokat rólam kedves Miklós ?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

tomgal, mielőtt idézésre szólítana fel, olvassa már el, hogy mit írtam : Részemről, amit csinál, a nők folyamatos felmentése. Ezt írtam, hiába írogatja, hogy úgy sem értem, beszűkült a látásmódom, álomvilág, satöbbi hasztalan női fricska, de úgy látom, hogy nem az én felfogásommal van a gond.

Erről beszéltem: “És nagyon fontos, nem csak a mai nők “erkölcstelenek” ,de a férfiak is ! Mindig kettőn áll a vásár.” És nem ez az első, tömkelegével lehet ilyet találni a kommenteiben. Muszáj rögtön egyenlőségjelet tenni, amivel felmenti a nőket, mert olyanok, mint a férfiak. Csak hát ugye, nem mi kuncsorogtuk ki a többletjogokat, nem mi hegedültünk egész nyáron, de nem is mi támadjuk mocskosan hátba azt, akitől az “alapvető emberi jogokat” mint olyat, biztosítva tudhatják, és még mennyivel többet annál. Sőt, még sajnálják is a másiktól, amit azért elvárnak, hogy megadjon, és teszi is. Mivel nem ugyanannyi/ugyanazok az inputok, ezért értelmetlen és pofátlanság is keresni az egyenlőséget. Odafele megy, visszafele meg semmi.
Én erről írtam, így az aljasság vádja, meg az összes többi félreértésen (meg nem értésen) alapul a részéről, és teljesen felesleges is. Az is felesleges, hogy én mikor álltam ki nők mellett, ha igazuk volt? Ha látok olyat, vagy olvasok olyat, megteszem, amit kell. De mivel itt nagyrészt a férfiakat ért problémákról beszélünk, nehéz olyanba belefutni, ahol a nőt kéne mentegetni. A valóságban meg nem ismer, akárhogy próbál foggal-körömmel bemocskolni, az egyenlőségért ugyanannyit is kell tenni, és ha a kevésre, vagy semmire még több is jár, akkor az elítélendő számomra, és a ki nem érdemelt birtoklása az lopás.

“Igen ám, de ebben a változatban a férfiaknak is jóval több kötelezettsége és szabálya van, nem csak a nőknek, szóval nekem ilyesmi a mezsgyém”
Igen, itt egy újabb. Jóval több kötelezettsége a férfiaknak is… Annyi kötelességük kellene még, hogy legyen, hogy ítéljék el a női erkölcstelenséget, ne engedjék, hogy beleszóljanak a dolgaikba, biztosítsák nekik, amire vágynak, de óvják meg őket saját maguk telhetetlenségétől. Amióta a férfi kikerült a képből, azóta züllött le így a társadalom. Régen volt tisztelet, becsület, tekintély, a gyerekek órán pisszenni se mertek, tisztelték a szüleiket, a nő felnézett a férfira. Most meg, minden zajos, semmi méltóság, csak a káosz otthon, az iskolában, mindenhol. És ez mind annak az eredménye, hogy a nő kitalálta, hogy rá van szükség, és sajnos politikai (könnyen megvezethető, gyerekes mentalitású szavazók bezsebelése) valamint gazdasági okok miatt ( felesleges, rossz minőségű termékek könnyű eladása, mert hihetetlen mertékben döntenek a nők a családi vagyon felett). Meg amúgy is, ők tartják fenn a facebookot, tiktokot, meg minden ilyen hulladék oldalt, ami elnőiesedett (vagy épp nekik tervezett), és megy a magamutogatás, hülyeség eltanulása, meg állandóan nyomkodják a telefonjukat, és ezeket nézik. Ennyi a nők szabadságának kulcsa, bevétel és hatalom. Semmi más.

“Az soha nem jut a férfiak eszébe ilyenkor, hogy ha biztosan nem akarnak gyereket akkor gumit húzzanak ?” Minden férfi… itt bújik ki a szög a zsákból. Mindig az altalánosítás ellen megy ( mert ez egy női taktika, mimikri, mert ettől szép lesz, meg tündér, meg értékes), de én nem veszem be, túl olcsó. Ha tizedannyi eszük lenne… akkor már nem jött volna ezzel. Ennyit a sok átadott jog hasznával. Amúgy, a férfiak között nagyobbak a szélsőségek, míg nők között kisebb, ott inkább az átlaghoz közeliek. Ez a sminkszöveg ezért is csak a hülyék között hozhat valami szociálus státusznövekedést, de egyformak között könnyebb altalánosítani, míg eltérőek között már nehezebb…

“De nagyon kis esélyű muszlim inváziót leszámítva, ami a fehér keresztény férfiaknak lenne a legrosszabb, mert kiírtanák őket nagyrészt”
Higgye el, tomgal, igaza van, a fehér férfiak ismételt lenézése ellenére is. Mert ugyan úgy nem harcolhatna, mint a feministák, emancipált nők ellen. Folyamatosan megy a nincs semmi veszély, mindenféle szerveződés leverése, ellehetetlenítése. Előbb utóbb persze, hogy akkora lesz a hátrány, hogy már semmit se lehet tenni ellene. Ebből a szempontból ugyan olyan, mint csakszi, amögé bújik, hogy senkit sem érdekel, hogy mi lehetne, hanem hogy hogy van. Ezért olyan aljas, mert akkor is annak a rendszernek képzi a részét, ami megakadályozza, hogy megtörténjen az, amivel kapcsolatban csak röhögnek, hogy úgy se fog. És én ettől hányok. A feministák a nagy bevándorlórajongók, egy dolog, hogy ingyen “vívnak” ki minden jogot, de hogy ki is árusítják a másét, na ha van pokol, akkor kimondottan az ezért van.

Végül pedig, nem tomgal hordott el engem mindenféle nőket akasztani akaró, meg ellenük való hadseregszervezőnek? Szóval ki is a hazug, kedves tomgal?

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Higgye el, tomgal, igaza van, a fehér férfiak ismételt lenézése ellenére is.“

Teljesen felesleges magával bármit megvitatni, mert csak sározni tudja a másikat, folyamatosan másnak festi le az embert, szégyellje magát.

Az, hogy egy esetleges muszlim invázió esetén a fehér keresztény férfiakat irtanák ki legelőször ( vagy legalábbis próbálnák , mert fegyverarzenál végül győzne, pláne NATO ország esetében), ez egy tény, nem lenézés. Minden invázió esetében a legerősebb, számukra fő ellenállást jelentő ellenséget kell legyőzni. Ha még ilyen alapvető hadászati, történelmi tényekbe is a férfiak lenézését magyarázza bele , tényleg felesleges még szót is fecsérelni magára.

UI: és az összes egyenlőségtevés ellenességével-( mármint hogy párhuzamot vonok, hogy egyformán kell felelősséget vállalni és egyformán mindkét félnek erkölcsösnek kell lenni ) teljesen egyértelműen azt fejezi ki, hogy a férfiakat felmenti a felelősségük, erkölcsi “ kötelességük” alól. Bravó. Tényleg komoly szövegértési gondok vannak magánál, ha valaki azt mondja, hogy egyformán erkölcsösnek kell lenni, vagy, hogy a védekezés mindkét fél kötelessége , az bármelyik nemet felmenti ? Röhej , hogy még ezt is kiforgatja!

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Az, hogy egy esetleges muszlim invázió esetén a fehér keresztény férfiakat irtanák ki legelőször ( vagy legalábbis próbálnák , mert fegyverarzenál végül győzne, pláne NATO ország esetében), ez egy tény, nem lenézés.”

Először is, nagy tévedésben van, ha azt hiszi, hogy a háború mindössze csak arról szól, hogy kinek mekkora fegyverarzenálja van. Sokkal nagyobb szerepet játszanak a stratégiák és taktikák, szimmetria törése, tehát az ellenséges szervezet létfontosságú pontjainak, azok gyengeségeinek feltárása majd szabotálása, kapcsolatok és kommunikációs hálózat szétzilálása, az ellenség kimerítése, felszerelésének, raktárjainak rongálása, szállítmányozás ellehetetlenítése, majd az ellenség megsemmisítése. Ezek a modern hadviselés ismérvei, míg az idecsődített refjudzsik primitív küzdelméhez képest ezek a távolságok parszekekkel érnek fel. Így legalábbis, ahogy írja, hogy a fegyverarzenál győzne, olyan, mint ha egyszerű farokméregetésre egyszerűsítené a különböző fejlettségi szinten lévő “ellenfelek” esélyét a győzelemre. (De hát ez se meglepő, hisz írta egy korábbi kommentjében: “lehet belehalnék egy ilyen férfi-zombi támadásba-kb egy zombi támadás esélyével ér fel egy ilyennek lehetősége- de harcban esnék el és magammal vinnék párat , ebben biztos lehetsz” Szóval ez nem bemondás alapján megy.) Pedig ez röhejesen kevés. https://www.youtube.com/watch?v=L9Cr7XYUByg Ez például elég érdekes csokor.

“De nagyon kis esélyű muszlim inváziót leszámítva, ami a fehér keresztény férfiaknak lenne a legrosszabb, mert kiírtanák őket nagyrészt”

Ehhez, a korábbi verzióhoz képest határozott fejlődést, vagy finomítást mutat be tomgal, “Minden invázió esetében a legerősebb, számukra fő ellenállást jelentő ellenséget kell legyőzni.” Így már kihúzom magam, mert jól esik a buksisimogatása, úgy, mint rajtam kívül annak a többmillió fehér keresztény férfinek, akiknek van esélye, hogy a finomított kommentjét is elolvassa. De sajnos nem így írta, nem is tudom, hogy ha nem sértő, akkor minek kell ennyire átformálni, benyelhetőbbé tenni? Az igazat és jót magyarázni kell, a rosszat/hazugságot módosítgatni. És nem a történelmi tényekbe magyarázok itt bele férfiak elnyomását, tomgal, árnyékra vetődik, és port markol… A kommentjében látok lenézést, hogy honnan szedi a történelmi tényes szálakat, arról én főleg nem, de szerintem még ön se tud.

Az, hogy addig fajulhatna a helyzet, hogy macsétával, meg gereblyével is le tudják mészárolni a fejlett, nyugati népet, csak azért történhetne meg, meg bármiféle szervezkedést csírájában folytanak el, a legmagasabb szintekről. Például, teljesen véletlenül persze a feminizmushoz hasonlóan, a menekültellenes felszólalások, tartalommegosztások gyűlöletáradatot hoznak a terjesztő fejére, illetve a cenzúra is alapvető dolog. Jó, itt Magyarországon nagy a “bevándorlóellenesség”, de ha körülöttünk mindenhol ott vannak, majd biztosan elkerülnek minket, mert mi nem akartuk, hogy jöjjenek… Mindig van kritikus tömeg. Mindenki tudja, hogy tősgyökeres bevándorlóinkkal se lehet bírni, pedig késelnek, gyilkolnak, lopnak, csalnak, mindenféle környezetet lelaknak. De védve vannak. Ez nem jelenti azt, hogy akármilyen tekintetben valós ellenfelek lennének, csak annyit, hogy olyan sokat ér a szavazatuk (nem tudom, mi egyéb haszna lehetne bárkinek is ezen kívül), hogy érinthetetlenek, mert a fehér kapna a pofájára… Szóval azon kívül, hogy kijelenti, hogy nagy részünket kiirtanák, így is, meg úgy is, akármit csinálunk, ott van mögötte az a sérelmünk is, hogy mi lennénk meghurcolva, ha tenni mernénk bármit is, amit dehumanizáció, és férfiak nevetségessé tételével spékelnek meg médiáék. Pont, mint a feminizmus esetében, amit tűrni kell, de amúgy meg kussolni is csak tisztelettel szabad ám róla… Na, ez csúnyább, mint a tényleges kijelentése.

“tényleg felesleges még szót is fecsérelni magára.” Érdekes, mert ahogy észrevettem, valahogy nem erőlteti a tényleges “vádjaimra” a magyarázatot, hanem sérteget, lavírozik, messzire kalandozik. Épp ön az, aki megakadályozza az eszmecserét, majd nekem rója fel.

“UI: és az összes egyenlőségtevés ellenességével-( mármint hogy párhuzamot vonok, hogy egyformán kell felelősséget vállalni és egyformán mindkét félnek erkölcsösnek kell lenni )” Ha egy nő férfiként akar viselkedni, akkor férfiként is lesz megítélve. Jelenleg, nagy átlagban ez semmi más, csak pofátlan követelőzés, meg előjogok behajtása, egyszóval, minden, ami pont a könnyítést célozza és eredményezi, nem pedig a férfiként történő működést. Ebben az értelemben kritizálok, és vonok le erkölcsi színvonalat, nem minden nőről, de sosem tagadtam, hogy a jelentős átlagról. Ellentétben a tomgal biztos, és mindent átfogó kijelentéseivel.

“teljesen egyértelműen azt fejezi ki, hogy a férfiakat felmenti a felelősségük, erkölcsi “ kötelességük” alól. Bravó.”

Nem mentem fel, sosem tettem, épp, hogy a férfiaktól várok józanságot, mert ha nem azok, akkor süthetjük. A nő a könnyebb utat fogja választani (nagy átlagban…) nekünk kell józannak lenni, hogy a feministák ne emancipálják agyon a normális nőket, meg ne importáltassák tonnaszámra a bevándorlókat. Szóval mint eddig a nekem címzett “válaszainak” nagy része, ez is kiadósan mellé ment. tomgal amúgy egyedül ünnepli a születésnapját, ha nem vagyok indiszkrét? Mert olyan nagy átéléssel tudja éltetni magát, a nem létező győzelmét, amit ironikus “bravó”-val fejez ki irányomba.

“hogy a védekezés mindkét fél kötelessége , az bármelyik nemet felmenti ?”

Nem, de itt is módosítás történt, ugyanis erről volt szó: ““Az soha nem jut a férfiak eszébe ilyenkor, hogy ha biztosan nem akarnak gyereket akkor gumit húzzanak ?”

De előtte még jól megmondja nekem: “Tényleg komoly szövegértési gondok vannak magánál”. Hát, ha valóban az én szövegértésemmel van gond, akkor olvassa el ezt is, hogy miből lett mi, utána vádaskodjon kiforgatással. Tudja tomgal, kedves, sokszor úgy érzem, hogy arra reagál a szavainak kiforgatása vádjával, amikor leírom, hogy mit jelent az, amit ön írt, de jól láthatóan nem ért.

“Részemről, amit csinál, a nők folyamatos felmentése (de hát a férfiak is csinálják, tehát egyenlőség, probléma megoldva) úgy tartja fenn a feminista rendszert, hogy az elfogult férfiakat megnyugtatja, hogy nincs is gond.” Ezt is megpróbálta szétszedni, majd persze teljesen más irányba vitte a témát. Azt írtam, hogy részemről (!!!), nem pedig kijelentettem, mint ha mindenki nevében beszélnék, senki által megkérdőjelezhetetlenül állítva, hogy így van, és kész. Erre megkérdi, hogy miért állítok valótlan dolgokat tomgalról. Miért lenne valótlan, ha a saját részemről én így látom? Az állandó sértegetései a szövegértésemmel, felfogásommal stb. kapcsolatban pedig mindenki nevében beszél, holott ez csak a saját véleménye, amit az egekig terjeszt ki. Legalább feltételes módban írna, az elég sokat segítene ilyen esetekben, de ez csak tipp.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Nos, akkor tomgal nem először adja mindenkinek, világosan a tudtára, hogy ha meg akarnák nyirbálni a jogait, fegyvert fogna, és azzal védené magát. De, a férfiak, akik, mondjuk itt, ezen az oldalon, fegyverrel, veréssel, akármi mással fenyegetőznek, azok rendszeresen (főleg női részről) a férfiak legalja kategóriájába vannak sorolva, leállatozva, és az ostoba jelzőt is ráaggatják. ”

Ugye azért felfogja a hatalmas különbséget Miklós ? Én a jogos Isten adta egyenlőségemet és nem többletjogomat védem és nem akarok semmit elvenni.
Nem akarom, hogy tőlem elvegyék a szavazati jogomat (pláne, hogy dolgozni kényszerülök, mert senki nem akar, vagy tud eltartani, mert amúgy a férfiak túlnyomó többsége ám nem eltartó párti, no meg nem is tudna) , hogy megmondják kivel vagyok köteles, mit tenni, hogy az alapvető szabadságomat korlátozza erőszakkal bárki. Ha ugyanezt tennék a férfiakkal , meg is érteném a fegyvert fogást. De ki akarja megmondani a férfiaknak, hogy mit dolgozhatnak, hogy mit tehetnek, hogy milyen nővel kell együtt lenniük, hogy elveszik-mondjuk jövedelem alapon- a szavazati jogukat ?

Vannak férfiakat érintő jogtalanságok,amiért küzdeni kell , hogy ne legyen. Ilyen az apák jogait érintő terület legfőképp. És megértem, ha egy apa jogos követelése kapcsán bármit megtesz azért, hogy a gyerekeit láthassa, életük része lehessen.

De az én opcionális fegyverfogásom nem valakitől elvesz, hanem valamitől megvéd ! Hatalmas különbség. De ezt maga úgysem érti.

Hunn
Újságíró

tomgal, Afganisztán egyik tartományi központjában a bátor, emancipált helyi nők konkrétan fegyverrel a kézben tüntettek, hogy ők bizony ha kell, akár az életük árán is, de fegyverrel védik meg a feminista világrendtől a gender-ideológia alapján ajándékba kapott női előjogaikat és többletjogaikat a talibántól (azokat, amiket te Istentől kapott nemi egyenlőségnek nevezel, csak hogy tiszta legyen a kép…) Szóval gondolom ebből magadra ismersz, hogy te is ezt tennéd a helyükben, ahogy már többször említetted…

Ez természetesen még akkor történt, amikor a talibán még viszonylag messze volt.

Na, ez a tartományi központ már 11 napja elesett, azóta tálib kézen van. Fegyveres nőt még csak nem is láttak a környéken, mióta az első tálib harcos ténylegesen betette a lábát a városba… A burka ára viszont nagyon felment, akkora lett rá a kereslet. Úgyhogy én arra tippelek, hogy amikor a csajok rájöttek, hogy a talibán tényleg megérkezett, akkor gyorsan eladták a fegyvereket hogy legyen pénzük burkára, nehogy véletlenül valami bajuk essen… Szóval ha az előbbi helyzetben magadra ismertél, hogy te is ezt tennéd a helyükben, akkor ezen reality check során is ismerj már magadra, légy szíves…

tomgal
Olvasó
tomgal

Én ebben ismerek magamra :) (nagyon nem ismersz te engem)

https://en.wikipedia.org/wiki/Women%27s_Protection_Units

Hunn
Újságíró

Nyugodtan, tomgal. Tőlem bazmeg… Sőt. Kifejezetten megkérlek, hogy ha valaha is harcra kerülne sor a patriarchátus bevezetéséért, akkor mindenképpen fogj fegyvert, és feltétlenül csatlakozz a feminista rendszer védőihez.

Csakis és kizárólag egyetlen egy dolog a fontos ebből a szempontból: az, hogy a feminista oldalon fegyveres női csoportok, illetve koedukált, férfi-női vegyes fegyveres csoportok harcoljanak a patriarchátusért küzdő és 100%-ban férfiakból álló fegyveresek ellen… Mert akkor a patriarchátus be lesz vezetve.

tomgal
Olvasó
tomgal

Patriarchátus és patriarchátus között is van különbség, az, ami a “boldog béke időkben “ volt, tőlem jöhet. ( leszámítva, hogy az ipari, társadalmi átalakulások miatt kivitelezhetetlen néhány dolog, sőt már akkor is az volt, pl női munka teljes kivonása) . Az a patriarchátus amire te vágysz és aminek számtalanszor hangot adtál , na az ellen fegyvert fognék és meg is halnék ha kell. Lehet , hogy neked még nem jött le Hunn, de én nagyon nem úgy működöm, mint általánosságban a nők . Nálam van egy pont, amikor elszáll a félelem és semmi nem érdekel , ha maga Hulk jön velem szemben az sem. Álltam már szemben három vérben forgó szemű 90 kg-os csupa izom fekával kezemben az öntöttvas jó nehéz validátorral , hogy ha hozzánk mernek érni ütök ( akkor is ha tudtam , hogy amúgy semmi esélyünk). Szóval csak az erőszakos patriarchátussal van bajom, semmi mással!

tomgal
Olvasó
tomgal

“patriarchátusért küzdő és 100%-ban férfiakból álló fegyveresek ellen… Mert akkor a patriarchátus be lesz vezetve.”

álom, álom , édes álom.

Hunn
Újságíró

Pedig ebben az esetben tényleg be lesz vezetve, tomgal.

Úgyhogy nagyon fontos hogy te is, meg az összes többi, hozzád hasonlóan gondolkodó nő is, feltétlenül csatlakozzon majd a feminizmust esetlegesen fegyverrel védő manginákhoz.

Mert ezzel konkrétan TI adjátok majd a kezünkbe a győzelmet. Bizony, hölgyem. Ti magatok, mégpedig szimplán azzal, hogy ott vagytok. :)

Hogy miért mondom ezt? Hát ezért:

Women in combat at disadvantage, Marine Corps study finds

https://www.youtube.com/watch?v=URGhMw1u7MM

Szóval mindenképp legyetek ott, és minél többen. Még imádkozni is fogok ezért.

tomgal
Olvasó
tomgal

Addig álljál fél lábon ( nem tűnt fel, hogy még a legjobboldalibb párt is a női jogok egyik szószólója?)

Hunn
Újságíró

A legnagyobb örömmel állnék az alatt a 24 óra alatt féllábon, amíg a feminista rendszer felszámolása és a patriarchátus bevezetése tartana, tomgal. Bár már ott tartanánk….

Sőt: ha maguk a nők is fegyverrel csatlakoznak a feminizmus védőihez, ahelyett hogy használnák az eszüket és szimplán hagynák a feminista manginákat harcolni értük, akkor ez az idő lecsökken max. 12 órára.

Az a fontos, hogy érzelmi alapon álljatok hozzá, és feltétlenül személyesen csatlakozzatok a másik oldalhoz kint a csatatéren. Mi meg majd logikai alapon csináljuk a dolgokat…

De, feltűnt. De nem is szavazok rájuk… Most ez még így van, ezt én is tudom, nem is ezért vagyok vidám. De már rég megjelent a patriarchális reakció a mainstream-ben is, amire a politikának is előbb-utóbb reagálnia kell… A férfiak szavazataiért vívott politikai küzdelem fog még egy-két kellementlen meglepetést okozni a feminista nőknek az elkövetkező évtizedben, azt garantálom, kedves tomgal…

Naooo
Olvasó
Naooo

Mi ez a vöröscsillagos zsidó szarság.

tomgal
Olvasó
tomgal

És úgy látom bizony Kabul eleste után is harcoltak még, most elkapták az egyik női ellenállót ,aki maga kormányzó volt :

https://www.portfolio.hu/global/20210819/talib-ellenes-miliciat-szervezett-a-kormanyzono-de-elfogtak-az-iszlamistak-497086

https://www.youtube.com/watch?v=3fdGWqjxMYw

Hunn
Újságíró

De ha jól látom, akkor már el is kapták, tomgal… Hát mit mondjak, ez a pina is jó hosszú ideig megvédte a nők jogait, lol (Kábé fél percig?)

Gondolom most első körben akkor párszor végigmegy rajta az őt elkapó tálib csapat minden tagja. Aztán ha ezt megunták, akkor szórakozásképpen mindhárom testnyílását meggyalázzák az összes létező, fallikus alakú mezőgazdasági szerszámmal (lévén falusi fiúk), aztán lelövik a picsába. Főleg ha a lövöldözés során véletlenül el is talált valakit…

Ha esetleg mégsem nyírják ki vagy csinálnak belőle szexrabszolgát, akkor az csakis és kizárólag az új talibán PR miatt lesz, mert tudják róla, hogy benne volt a tévében… De hogy úgy megverik, mint a lovat, az a minimum.

Szerintem azóta ez a pina is rég megbánta már, hogy férfiakkal keménykedett…

Ezt a videót akkor pedig én ajánlom neked megnézésre. Az érdekes rész a harmadik percnél kezdődik.

Female Recruits Square Off with the Men | SAS Season 4 EP 2

https://www.youtube.com/watch?v=FB1Y03Unea8

Pontosan meg lehet határozni azt a másodpercet, mert látszik az arcán és a szemén, amikor az emancipált, harcos feminista csaj rájön arra, amire te még nem jöttél rá, kedves tomgal…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Megy a piros kéz, de ha akármelyik lehúzós belegondolna, hogy akkor a lopott férfi hősök, állandó rágalmazás, férfiak elleni erőszak alkalmazása, arra való felhívás, régi, klasszikus, gyerekkorunkat erőteljesen (meghatározóan) befolyásoló művek, filmek egyszerű ellopása, átírása, erőltetett, beképzelt ostoba hőstyúkokkal helyettesítése vajon nem színtisztán ezt kell, hogy maga után vonzza? Aztán meg, ha kiborul a bili, gyáva féregként dobom a nagypofámat, meg hungarocellből összetákolt nagyságomat…. Mert már apuci nem véd meg?? Hajjajj. Ha én kapok valamit, megbecsülöm, vigyázok rá, és hálás vagyok annak, aki adta, nem még aljas, tróger módon többnek hiszem magam, mert adott nekem, tehát alattvalóm. Ha ilyen lennék, akkor pusztuljak, hogy legyen jobb a világ. Remélem, hogy a 2 lehúzó közül egyik se férfi, mert akkor elég nagy baj van és a végén csakszinak lesz igaza a férfiakkal kapcsolatban.

Naooo
Olvasó
Naooo

A feministák meg a valláskárosult buzlimok irtsák ki egymást. Egyikre sincs szükség. Femcsik dobassanak atomot, az iszlámpatkányok meg lőjék szét őket.

common man
Olvasó
common man

Most ,hogy a diákok bevonultak Kabulba vannak még oltópontok? Vagy egyáltalán voltak? Mi lesz velük ha amerika nem szállít nekik vakcinát? Mind meghalnak..

Miklos1
Olvasó
Miklos1

A jogok kiterjesztese nettó mínusz, ha en megengedem valakinek, feljogosítom, hogy a székemben ülhet, akkor azzal nem több lesz, hanem nekem kevesebb, ugyanis nem fogok az ölébe ülni. A női jogok pedig a férfiak jogainak csökkentése, amit ők maguk adtak át ( látható, hogy mennyi idő ezt “elvenni” és mekkora az ellenállás haszna. A szavazati jogaik pedig semmiféle körültekintést nem igényelnek, női részről így néz ki: nekem minden kell, oldjátok meg, vagy megy a hiszti, és ha nem teljesítitek, akkor tönkreteszünk. A nőnek csak a saját érdekét kell néznie, mert ingyen jön amit akarnak, de más meg nyögi, hogy kitermelhesse. Könnyű úgy dönteni, ha védve vagyunk a következményektől.

A férfiakkal jelenleg ezt teszik, mindenhol cenzúrázva van bármilyen sérelmük érdembeli tárgyalása, bemutatása. Akármelyik, nagyobb kaliberű tartalommegosztóról beszélünk, mind támogatja a női ostobaságot.

Hogy ki akarja megmondani? Az emancipált eszetlen, csak szexre alkalmas nők, magyarázni kell ezt? Remek példája, hogy még egy “józanabb” nő is mennyire szemellenzős, főleg ha a férfi tulajdonról van szó.

Nem elvesz, hanem megvéd, megint egy aljas és átlátszó sminkszöveg. Mint a hazug ember, aki azt mondja, hogy ő csak igazságot akar. Ezzel fedi bűnös testét, csal ki szimpátiát. tomgal, az én jogaimért ne harcoljon nő, főleg ne így, mert az már azt jelenti, hogy akkora kárt tettek, amire egész egyszerűen egy aprócska visszasegítés már nem elég.

Vegye már észre, az afgán példából okulva, hogy amije a nőnek van, azt kapta, és messze nem annyi ez, amennyiért valóban megdolgozott. Hiába kábít itt mindenkit az elfogadással, kölcsönösséggel kapcsolatban, ha ez mind csak lepel. Olvasson Esther Vilart, a nők amúgy is szimpátia alapján fogadják be a tartalmakat, nem pedig esszerűség alapján. Ezért adtak nekik szavazati jogot, mert a gyereket könnyű érzelmekkel, jópasi politikusokkal, meg “erős” női karakterekkel irányítani. És szavazni is fognak, mert imádnak fontoskodni, bármelyik facebookos, akár minimálisan nőellenes (női hibát felhozni merő) poszt alatt kotkodálnak, míg a sokkal súlyosabb, férfiakat degradáló posztokat megosztják, lájkolgatják. Ezért nem is lenne szabad az információs lehetőségeiket ennyire kibővíteni, sőt. Stratégiai, katonai, férfias (csapatmunka hatékonyságához, fejlődés meggyorsításához, fenntarthatóság növeléséhez) célokra épültek ki azok a csatornák, amik ma az ostoba, emancipált, mihaszna női felhasználókból hízik kövérre. De ezt úgy sem értheti tomgal, mert nőként másak az “értékek” és amit nem érthetnek, az szar, meg felesleges, csak az számít, hogy nőként minden legyen szupcsimupcsi, mert olyan, mint fejlődés, nem létezik, egyszer élnek, nem kell nyomot hagyniuk a világban, minek gondoljanak arra, ami nincs a programjukban, azon kívül, hogy olyan utódnak adjanak életet, aki a jövő akadályait elvileg jól fogja venni? Tehát fejlődés oldaláról ennél több csak ritkán szorul a nőbe. Ezért kellene már a szaporodást is célirányosan meghatározni, mert a női felelőtlenség miatt elkorcsosult fiatal generációk bizonyítják, hogy ritka kivétellel, de még ez se megy. Mert hát ugye a nő választ… persze, mert hármon áll a vásár.

Hunn
Újságíró

Ghor provincia fővárosa, ahol anno a nők legnagyobb fegyveres tüntetése zajlott, pont 10 napja tálib kézen van már, lol.

https://www.indiatoday.in/world/story/afghan-official-taliban-take-capital-of-ghor-province-1840584-2021-08-13

Balton
Olvasó
Balton

Annyira propagandafotó, főleg az a napszemüveges golyószórós mama. Van rá 10 fillérem, hogy most már veri a lányait, amiért nem jól mosták le a festéket a körmeikről…

hunbagira
Újságíró

Illetve, hogy odaálltak pózolni, egyáltalán. Valószínű már nincsenek az élők sorában. :(((

Hunn
Újságíró

Pont sikerült kiragadni a lényeget abból, amit írtam Taiko baszki lol. Ja, pont nem sikerült.

Nem azt mondtam, hogy importáljunk ide Magyarországra egy idegen rendszert, a talibánét, ami egy pastu iszlám törzsi világ, amihez semmi közünk. A “kövessük a magyar utat” kifejezésből melyik szót nem értetted?

Én azt mondtam, hogy a globálisan ránk erőltetett feminista rendszer, bármelyik országban, miképp az az orrunk előtt zajlik Afganisztánban, papírtigrisként omlik össze kábé 5 perc alatt, ha a helyi férfiak lokálisan végre úgy döntenek, hogy elég volt, és hajlandóak erőszakot alkalmazni. És a sok emancipált pina ebben a helyzetben nyugaton is csak sírni és ríni tudna, és befogni a pofáját, és csinálni amit mondanak neki, ahogy azt a mai modern, emancipált afgán csajok csinálják. És igen, ez rátok is vonatkozik, a feminista magyar nőkre itt Magyarországon, kedves Taiko.

Ami pedig szerény személyemet illeti, mi köze bárkinek ahhoz, hogy én mit csináltam korábban? Neked elment a maradék eszed is, Taiko bazmeg? Persze, menjek be a munkahelyemre és jelentsem be hogy cuccoztam, mi, te agyatlan pina? Mert amikor a múltam bejelentése után maximum 5 perccel ott állok majd a kapu előtt az utcán, a munkakönyvvel a kezemben, friss munkanélküliként, garantálva hogy máshol se lesz munkahelyem, mert a munkaadók mindenütt leinformálják a munkavállalókat, akkor már meg is oldódott az egész hátralevő életem, mi, te hülye pina?

Meg legyen az első dolgom egy randevú során is, hogy minél részletesebben elmesélem a múltamat, igaz? De a legfontosabb, hogy az első 5 percben említsem meg azt is, hogy ha nincs nőm, olyankor kurvázok, ugye ezt tanácsolod? Fő az őszinteség! Mert akkor a nő nyilván egyből be is rángat majd engem az étterem mosdójába hogy leszopjon, aztán rohanunk az anyakönyvvezetőhöz, nemdebár? Te hülye, ostoba, agyatlan pina, te…

****
Olvasó
****

Ja és egy ilyen semmirevaló drogos követeli magának a szűz lányt:)

Hunn
Újságíró

Nem is tudtam, hogy ez kizáró tényező, xcsakx… Mesélj még! És ha találok egy drogos szüzlányt, azt azért megbaszhatom? Hogyan működik ez pontosan? Te olyan okos vagy, biztosan tudod, hát segíts jobban átlátnom a dolgokat lol

hunbagira
Újságíró

Hát Hunn! Amilyen nehéz szüzet találnod, drogost annál könnyebb. Bármelyik középkategóriás táncos szórakozóhely wcjénél megtalálhatóak, tömegével. :D

hunbagira
Újságíró

Amikor Monty Python megelevenedik. :D
“Ezen a héten már csadorban jelentkezett be a CNN feminista riportere, múlt héten még európai ruhában volt. Interjút készített a checkpoint tálib parancsnokával. Az interjú közben egy ponton közölték vele, hogy nőként nem használhatja a férfiak által épített utat. És különben is otthon a helye. Majd rákezdtek a halál amerikára és izraelre rigmusra. De amúgy kedvesnek tűntek”. :D:D:D:D
https://kuruc.info/r/4/232441/

Hunn
Újságíró

So stunning and brave, lol

hunbagira
Újságíró

Van ennél jobb is ott a BBC feminista riportere (már szintén csadorban) készített egyet egy másikkal, riport vége az volt “hogy akarják biztosítani a női jogokat? A parancsnok nem valaszolt, csak hangos röhögésben tört ki”..:D:D

hunbagira
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Mondjuk a vicc az, hogy a szovjetek által 89-ben ott hagyott bábkormány az legalalább bírta 3 évig. Sőt volt, hogy nyeregben is volt, a dzsalalabádi csatát megnyerték. Pedig azok a tálibok, mudzshedinek mindentéren felülmúlták a mostanit. Eleve ők a szovjet hdsggel szemben “edződtek” és nehézfegyvereik voltak t-55sök, stringerek.
Igen a férfiak a sztálini/lenini bolsevizmusért is hajlandóak harcolni/meghalni. De judeoprogreszióert/feminizmusért, nem.

hunbagira
Újságíró

Szóval eme tálibok apjai, ezekkel néztek szembe. Nem a kis takony jenkikkel. Mégis a helyi kommancsokat sokkal nehezebb volt legyürniük. Illetve nem is sikerült a kelet-európai (szovjet) rendszerváltással elapadt az utánpótlásuk, míg a táliboké nem.
https://youtu.be/r0q4gcQ2IUw

****
Olvasó
****

felnevelték őket a feminista, Blue Pill elvek alapján, maximálisan együttműködtek a feminista társadalommal, tisztelték a nőket, kedvesek voltak velük, a nekik tanítottak szerint mindent mindent jól és annak megfelelően csináltak, amit a feministák tanítottak nekik a nők párválasztási elvárásairól,

Mindenkit így neveltek és nevelnek, a 20-30%-nyi “sikeres”-t is, akiknek összejön a pina/párválasztás….

és mégsem jött össze nekik semmi évek, sőt, évtizedek során?

Akkor talán bennük van a hiba……

hunbagira
Újságíró

Te köcsög, döntsd már el, hogy bennük van a hiba vagy keretek vannak.
Te szardarab, legalább konzekvens lennél egyszer magadhoz.

caudino
Olvasó
caudino

Ez egy elég jó példa, Balton, az éhséggel.
De sajna rossz külsejű, omega, selejtes férfiként kevesebb esély van javitani a helyzeten, mint a példádban – mert ott csak menjen el dolgozni és lesz pénze hamburgerre.
A nőkhöz viszont, hogy annyi pénzt szedjen össze, amellyel felszerelkezve a külső már lényegében mindegy – ez azért nehéz eset!

Blackur
Olvasó
Blackur

ezt már többször írtam , attól,hogy valaki egyedül él nem megoldás az ámokfutás. Megkéselni, lelövöldözni védekezésre képtelen embereket az gyáva cselekedet nem férfias, a punci nélkül is van élet.

****
Olvasó
****

Persze persze, a “feminizmus” az oka az “incel”-ségnek, ami épp úgy egy fantom szó, mint a feminizmus. Rá lehet húzni egy megnevezést a lúzerekre/gyáva balfaszokra/szerencsétlenekre/aspergeres/korcs/degenerált/SNI stb. stb. , de a valóság az, hogy nem lehet kikényszeríteni a hőn áhított “patriarchátus”-sal sem a nők “szerelmét”/”vágyát” egy elbaszott nyomorult iránt.

A sok szrencsétlen arról álmodozik, ahogy te is, hogy ha lehetőséghez jutna, hogy élné ki a szerinte “jogos” nyomorát/bosszúját.

Kényszeríteni lehetne maximum, ha megvan rá a hatalmad, és ha a “rendszer” erre alkalmas lenne, csakhogy ebből épp az a kettő hiányzik, se rendszer nincs, de ha mégis lenne, akkor is a balfasz gyávasága rendszerfüggetlenül alkalmatlanná teszi a lúzert. Erre ácsingózna minden nyomorult, de per deficionem, a nyomorult minden rendszerben nyomorult.
Ha elég gazdag vagy, akkor meg meg tudod venni, de a nyomorultra ez sem igazán jellemző, de kurvázni lehet, az a másik opció.

Az az gond a (nem létező) “incelekkel” (vagy ha mégis validnak tekintjük ezt a fogalmat, akkor nevezzük már nevén, hogy egy elbaszott szerencsétlenről van szó, ami) a feminizmus nélkül is, attól függetlenül is egy elbaszott balfasz, nagyrészt önhibájából, vagy mentálisan beteg, amit nem lehet “patriarchátussal” gyógyítani.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Értem, hogy mire próbálsz kilyukadni, de a torzítast nem. Szándékosan nem mondasz igazat, vagy nem vagy tisztában az allításaiddal, azok előfeltételeivel, ami miatt nem is lehet igaz az állításod? Miért lenne fantom, magyarázd már el? Attól, hogy felfedezed a felsorolt tulajdonságokat valamiben, még kellenek más, jól lehatárolt összetevők is, hogy az adott rendszert meg tudd különböztetni a többitől, egészében. A pohárra se mondod, hogy váza, vagy lavor, vagy medence, holott mindegyikbe lehet és szoktak is vizet tárolni. Túlegyszerűsíted, de épp te teszed fantommá ezzel.
Nem lehet kikényszeríteni? https://drjoecarver.makeswebsites.com/clients/49355/File/love_and_stockholm_syndrome.html

https://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/12225/stockholm-szindroma

Melyik bosszú jogos és etikus? Az önbíráskodás hol nem büntetendő? Van, amikor egyet érthetünk az önbíráskodóval, de akkor mi is bűnösök vagyunk.

Van/tudsz olyan írni, ami rendszerfüggetlenül alkalmatlan?? Erre ott van ellenpeldakent a pszichológia, pedagógia, de minden, nem áltudomány, ami az adott rendszerben eletképtelennek csinál életteret. Mindenkinek megvan a maga helye, a bűnözőnek a börtönben (vagy a villa jakuzzijában, pezsgővel és örömlányokkal…) a súlyos mentális betegeknek az elmegyógyintézetbrn, ésígytovább. Ők jelenleg ezekben a rendszerekben “alkalmasak”, de folyamatosan mennek a kutatások (megelőzés, gyógykezelés) hogy a rendszerük bővíthető legyen, illetve, hogy egyszer majd integrálhatók legyenek a normális emberek közé. A tudósok szerinted mi alapján vannak kategorizálva, ha nem hasznosság szerint (általában)?

Kurv*zni meg menjen, akinek sajnos nincs másra lehetősége, ha ezzel ártatlanok menekülhetnek meg. Amúgy meg, nemrég te raktad be ide a linket, aminek témája az volt, hogy mi mindenért fizetnek a nők szexxel (meglepő módon).

“Az a gond a nemlétező incelekkel)”
Ha valami nem létezik, hogy lehet vele gond? Max az lehet a gondja, hogy nem létezik.

Szerk. Ja, és még annyi, hogy ha alkalmatlannak minden rendszertől függetlenül megmarad az alkalmatlansága, akkor hogy épülhetett ki a nyugati, vagy a torz nyugati eszmére fogékony, felzárkózó országokban a nőjólét? Ugye-ugye? Mert hogy önerejükből távolról sem, az biztos. Ha önerőről van szó, nézd meg iránt es a hasonlókat, de még ott is van szimpátia ferfirészről, mert rosszabb is lehetne a nők helyzete. A férfi mindig ad a nőnek, ha látszólag keveset is, de ad. Szóval hogy lehet, hogy akkor Iránban ilyen a helyzetük? Nem tudják, hogy okosabbak, erősebbek, meg ügyesebbek, mint a nős*ggnyaló nyugaton? Pedig ott is akadna azért elpazarolnivaló erőforrás, de valahogy mégis hűek a szerepekhez, és kötelességekhez, amiből mindannyian kifejlődtünk, és csak az a fenntartható.

****
Olvasó
****

Miért lenne fantom, magyarázd már el?

Azért, mert pontosan olyan a “feminizmus” ellen küzdeni, mint “harcolnia világbékééért”.
Mert a feminizmus egy megfoghatatlan valami .
Pl. az iszlám ellen hogyan lehet küzdeni? Egy életforma ellen hogyan lehet küzdeni, egy meggyőződés ellen? Egy ösztön ellen? Olyan ellen, aminek nincs “látható arca”, nincs képviselője, nincs megtestesítője. Mert a fejekben van, mindenki fejébe. A “nyugati”/”keresztény” szocializáció eredményeként meg fel van nagyítva, olyan szinten váltak alapdogmává és megkérdőjelezhetetlen kiindulópontokká, hogy a bírálata , vagy egyáltalán a kritikája már nőellenes/emberellenes/náci/stb. . Ha úgy tetszik, akkor az “intelligens (főképpen fehér) rasszok” keresztje, nemtől függetlenül.

Nem lehet kikényszeríteni?

Persze, lehet, hogyne lehetne, “kicsiben”, elzártan -“NatshaKampus” szinten. De amint rájönnek, azonnal felnégyelnek, ha beszélsz rla, szintén, és el sem jutsz odáig, hogy nem hogy bevezesd, de még a nyilvánosságra hozatal is necces.

Van/tudsz olyan írni, ami rendszerfüggetlenül alkalmatlan??

A lúzer rendszerfüggetlenül lúzer, a sikeres, meg rendszerfüggetlenül sikeres, szar ügy, de ez van.

de folyamatosan mennek a kutatások (megelőzés, gyógykezelés) hogy a rendszerük bővíthető legyen, illetve, hogy egyszer majd integrálhatók legyenek a normális emberek közé.

Persze, szarból lehet várat építeni, meg azt lefesteni, de az attól még szar marad, maximum “szép szar”, felcímkézve.

Kurv*zni meg menjen, akinek sajnos nincs másra lehetősége, ha ezzel ártatlanok menekülhetnek meg.

Ne haragudj, de ezen felröhögtem:) Fel kellene írni az elmebetegeknek/gyilkosoknak, hogy kurvázzanak?, gyilkolászás helyett?:)

Amúgy meg, nemrég te raktad be ide a linket, aminek témája az volt, hogy mi mindenért fizetnek a nők szexxel (meglepő módon).

Egyrészt, semmi meglepő nincs benne, másrészt a lúzernek/incelnek/balfasznak stb. soha nem “fizetnek”, hisz épp ez a nyomorultak baja, hogy még arra sem méltatják, hogy valamit igéynelnének tőlük, nem tudnak olyat adni, amiért ők hajlandóak lennének “fizetni”.

“Az a gond a nemlétező incelekkel)”
Ha valami nem létezik, hogy lehet vele gond? Max az lehet a gondja, hogy nem létezik.

Hát épp ez az, hogy ha a balfaszt felcímkézzük, mint ahogy a degenerált/korcsra kitaláljuk , hogy SNI, meg érzékenyítünk és átnevezzük a valóságot, attól az még nem fog változni.
A balfasz létezik, de nem “incel”, hiába hívom így, mert hamis dolgokat társítok hozzá, ráadásul “rákenem” a geci nőkre, geci feministákra, hogy “ez a ti bűnötök”, mint az elbaszott nagyonfejlett nyugaton amikor a tetű migráns gyilkolászik, akkor ez a “többség bűne”, a kevés tolerancia, a nem eléggé befogadó, nem elég megértő geci nyugat miatt “radikalizálódott a szegíííín ymenekült”(sic!)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

A harc fogalmával tisztában vagy? Nem fegyverrel lehet csak harcolni, vagy verfolyatással, ellenallást ugyanis nem csak ezek mentén lehet kifejteni. És a harc bizony ellenállás, függetlenül a felhasznált “eszköztől”. Hogyan lehet küzdeni valami ellen, aminek nincs arca? Propagandával, ellenvélemény lenyomásával, a forrás kiirtásával. Amiről írsz, hogy lehetetlen, gyakorlatilag abszolút bevett szokások, amik nem csak az emberben fejlődtek ki. Ne gyere azzal, hogy az állatoknál nincs propaganda, akartál, de így mar nem kell. Nyilván minden és mindenki a saját szintjén harcol, áll ellen, a magasabb “minőség” emberi termék, de az alapok ugyanazok.

Igen, nem kell magyaráznod nekem, hogy fehérként még felszólalni is bűn az állatias viselkedesű és szellemi teljesítményű, tompaagyú, minden eredetiséget nélkülöző femók ellen. A férfiak jobb Isteneket érdemelnek, nem pedig igényüket és ostoba követelőzesüket mindennél feljebb tartó, lyukasfazekakat, akik nőknek hiszik magukat, csak mert vaginájuk van, és csak szexre alkalmasak (friss női generáció 90%-a??)

A Stockholm-szindrómásat csak cafolatkent írtam, hogy ne lehetne kikenyszeríteni, hogy milyen mértékben, natahsa, vagy iráni, vagy globális szinten, az csak a ferfin múlik, függetlenül attól, hogy él-e vele, vagy nem.

A lúzer rendszerfüggetlenül lúzer? Túlságosan egyszerűsítesz, értsd már meg. Az ember arra törekszik, hogy energiahatekony legyen, sőt minden, az entrópia miatt kell is, mert minden szétesne, és esik is, ami nem hatékony. Ott van Vujicic, aki szerinted egy lúzer, de mégis sikeres, ha a pénzt nézzük, van neki annyi, hogy más egy élet alatt se szedi össze a töredékét se, kéz és láb nélkül. Ebben a rendszerben sikeres. Ne a példámba köss bele, az csak szimbolikus, és azt mutatja, hogy tévedsz. De millió ilyen példát lehetne hozni, pl akármelyik drogos, iszákos színész, énekes, és ezek is csak részterületek, akik valóban “szarok”, de merd állítani, hogy nem sikeresek a rendszerben.

Szarból várat? Ez a fejlődés, nem mindenkinek olyan egyszerű, vagy volt olyan egyszerű, mint egy modern, felvilágosult nőnek beleszületni a készbe, a sáska is azért rághatja le az ültetvényt, mert valaki keményen megdolgozott érte. Az az ember, akinek esze van, nem csak igényei meg egy extra lyuk rajta, az bizony szarból épít várat barátom, és milyen jót is! Nem mindenkinek repül a sültgalamb a szájába.

Miért röhögtél fel? Kurvázás közben kisebb a gyilkolás esélye, mert a delikvens mással van elfoglalva. Amúgy nem erre gondoltam, de tudod ezt te nagyon jól, feleslegesen okoskodsz, meg tekergőzöl. Aki azért nem csavarodik be, mert el tud menni kurvázni, hidd el, hogy megelőzés, vagy legalábbis elodázás szintjén működik, ugyanis minek csinálnák? És nem haragszok rád, olyan vagy, mint Ace Ventura. Nagyon idegesítő tudsz lenni, de ha valaki túlteszi magát az utálatodon (amit eléggé meg tudsz ám nehezíteni) akkor egy tök vicces, és szeretnivaló karakterré válsz a szemében.

Az SNI azért egy létező dolog, minek akadékoskodsz? A nőket is integrálták az oktatásba, koedukalással (más, hogy inkább az oktatást integrálták hozzá), tehát a lehetetlen, es abszolút felesleges is megtörtént, miert pont az SNI-s gyerekekkel kivételeznél? Ejj, nagy hatalma van a vaginának, még feletted is, a te szemedet is elvakítja a hüvelyváladék. Magnus Carlsen, jelenlegi legnagyobb, de sokak szerint a történelem legnagyobb sakkozója, aspergeres. A minőségi sakk nála garantált, és rengeteg fiatal srácnak a hőse. Neki más oktatás kell, nem elég jó a lecsó, amit az atlaggyereknek főznek. Amúgy a legtöbb feltalálónak, írónak, filozófusnak, tehetségnek valamilyen defektje volt. Einstein is aspergeres volt, Newton, Jobs is, Schopenhauer pedig skizofrén, bipoláris, stb. volt. És más nevelési igenyük van, attól függetlenül, hogy nem mindegyikből lesz vilagmegváltó, lehet teljesen átlagos, vagy “haszontalan” életet fog élni sok az SNI-sek közül, pont, mint az egészséges emberek közül, de akkor is más az igényük, ne kérdőjelezz meg mindent, ami egyertelmű.

Aki meg a feministákra, meg úgy a nők nagy átlagára bízza a döntést, akkor az a hülye, nem pedig az, akinek nincs meg a hozzá való esze, ki se fejlődött nála. De azok, akik ezt hagyják, nem ezen az oldalon vannak, a pitypanglovagokat bármelyik másik fórum alatt megtalálhatod, de te ide csak kárörvendeni, meg gúnyolódni jársz, teljesen feleslegesen ráadásul. És meg az érveid is túl karcsúak.

****
Olvasó
****

És a harc bizony ellenállás, függetlenül a felhasznált “eszköztől”.

Ja, mint a “meddő erőfölény”.

Hogyan lehet küzdeni valami ellen, aminek nincs arca? Propagandával, ellenvélemény lenyomásával, a forrás kiirtásával.

Sok sikert hozzá.

A férfiak jobb Isteneket érdemelnek, nem pedig igényüket és ostoba követelőzesüket mindennél feljebb tartó, lyukasfazekakat, akik nőknek hiszik magukat, csak mert vaginájuk van, és csak szexre alkalmasak (friss női generáció 90%-a??)

A fennsőbbségtudatodat leszámítva, miért is “érdemelnének többet”, a hímneműek?, Mert farkuk van?

Az ember arra törekszik, hogy energiahatekony legyen, sőt minden, az entrópia miatt kell is, mert minden szétesne, és esik is, ami nem hatékony.

Persze, persze, azért vinnyog a 70-80%.

Ott van Vujicic, aki szerinted egy lúzer, de mégis sikeres, ha a pénzt nézzük, van neki annyi, hogy más egy élet alatt se szedi össze a töredékét se, kéz és láb nélkül. Ebben a rendszerben sikeres

Persze persze, és még van mellette millió fogyatékos, aki nem.
De mutogasd ezt a példát a sok “incelnek”, lám, egy ilyen fogyatékosnak is van nője, sőt, gyerekei is. Csak annyit kell tenni, hogy levágatni a kezeket lábakat, két lábujj kivételével és motivációs tréningeket tartani.

Ne a példámba köss bele, az csak szimbolikus, és azt mutatja, hogy tévedsz.

Akkor megint nyertél.

De millió ilyen példát lehetne hozni, pl akármelyik drogos, iszákos színész, énekes, és ezek is csak részterületek, akik valóban “szarok”, de merd állítani, hogy nem sikeresek a rendszerben.

Ez most kurvára megvigasztalta az “incelek” hadáűt, de különösen örülnek neki a Kutyák és Lovak olvasói.

Kurvázás közben kisebb a gyilkolás esélye, mert a delikvens mással van elfoglalva.

Ja, Hasfelmetsző Jack azért kissé árnyalja ezt az idilli képet…..

Nagyon idegesítő tudsz lenni, de ha valaki túlteszi magát az utálatodon (amit eléggé meg tudsz ám nehezíteni) akkor egy tök vicces, és szeretnivaló karakterré válsz a szemében.

https://makeagif.com/i/m7x2sA

Magnus Carlsen, jelenlegi legnagyobb, de sokak szerint a történelem legnagyobb sakkozója, aspergeres.

Ja, csak az aspergeresek 0,00000….x milliomodika nagyon jó sakkozzó, ahogy a nagyon jó sakkozók szintén ilyen százaléka aspergeres.

És hát ugye, a devianciára buknak a nők, másként fogalmazva, amíg van szar addig veréb is van…..

Neki más oktatás kell, nem elég jó a lecsó, amit az atlaggyereknek főznek. Amúgy a legtöbb feltalálónak, írónak, filozófusnak, tehetségnek valamilyen defektje volt.

Egy a millióból.

Einstein is aspergeres volt, Newton, Jobs is, Schopenhauer pedig skizofrén, bipoláris, stb. volt. És más nevelési igenyük van, attól függetlenül, hogy nem mindegyikből lesz vilagmegváltó, lehet teljesen átlagos, vagy “haszontalan” életet fog élni sok az SNI-sek közül, pont, mint az egészséges emberek közül, de akkor is más az igényük, ne kérdőjelezz meg mindent, ami egyertelmű.

Kurvára megkérdőjelezem, ha ezzel a kibaszott nagy “toleranciával” kibasznak az épekkel. És fura, de számodra egyértelmű ez a szar, miközben habzik a szád, ha az SNI helyére mondjuk a “nő”-t tennénk, épp ugyanazok az indokok és mantrák jönnénk ki:), ami ahhoz vezetett, hogy (ezekből kiindulva joposan:) a fejünkre szarnak:)

Aki meg a feministákra, meg úgy a nők nagy átlagára bízza a döntést, akkor az a hülye, nem pedig az, akinek nincs meg a hozzá való esze, ki se fejlődött nála.

Csakhogy ez is egy vaskos érvelési hiba, nem rájuk bízza valaki a döntést, hanem tőle függetlenül dőlnek el, és kurvára nincs beleszólása, pont mint a “legyen világbéke” irgum-burgum….

hunbagira
Újságíró

Jól van, kis köcsög. Megtudhattuk, hogy a te kivételeid/általánosítáod (példáid) jó, a mieink rosszak. Aztán valamikor persze, saját magadat is cáfolod. Mert nemcsak egy primitív, műveletlen, kis köcsög vagy, hanem az agyad is rövid.
Most pedig, elhúzhatsz/húzhattok a ringyó anyádba/anyátokba.

Mister Drebin
Olvasó
Mister Drebin

Aggódik a főmangina: ,,Különösen aggódalommal szólt a nők és lányok jövője miatt, akiknek nehezen kivívott jogait meg kell védeni. Minden jogsértésnek véget kell vetni”

https://24.hu/kulfold/2021/08/16/afganisztan-kabul-haboru-vege/

Olyan szomi vagyok. Oda lesznek az elmúlt 20 év feminista ,,eredményei”. Nem lesz több ringyóskodás, kurvának öltözés, férfiak dolgába belepofázás, az élősködésnek is vége, a válásiparnak is annyi.

Horvath Anton
Olvasó

A válásipar pedig jó üzlet, meg kéne adóztatni. 40%-ot fizessen az exasszonyka a felmarkolt összegek után. Komoly adóbevétel lenne az ilyen tyúkszaros Lőrinc féle újgazdagok válásából.

****
Olvasó
****

Ja, és még annyi, hogy ha alkalmatlannak minden rendszertől függetlenül megmarad az alkalmatlansága, akkor hogy épülhetett ki a nyugati, vagy a torz nyugati eszmére fogékony, felzárkózó országokban a nőjólét? Ugye-ugye?

Megint kevered a hülyeségeket.
Az csak a te fixa ideád, hogy a nő ab ovo “alkalmatlan”. És innen meg borul az összes erre épített légvárad, nem véletlenül.

A “lényeg szempontjából” épp hogy értékes, míg a valóságban épp a 70-80%-nyi férfi a valóban “alkalmatlan”.

(Az “incelség” témakörében maradva)A “nőjólét” a keretek és a jólét(beleértve egészségügyi ellátás, védőoltások stb.) függvénye. Elviekben a keretek “meghatározását”, bővítését/szűkítését a mindenkori 20%-nyi (férfi) elit “végzi”, magasról leszarva a 80%-nyi problémáit, amit kurvára nem érzékel

Mert hogy önerejükből távolról sem, az biztos.

Miért kellene bármit tennie, ha tálcán (ingyen) felkínálják számára?
Hülye lenne “fizetni” érte.

Ha önerőről van szó, nézd meg iránt es a hasonlókat, de még ott is van szimpátia ferfirészről, mert rosszabb is lehetne a nők helyzete.

Azért a muszlim szarokat (még) hagyjuk ki ebből a témakörből, majd ha a müezzin ébreszt reggel, akkor majd lesz relevanciája.

A férfi mindig ad a nőnek, ha látszólag keveset is, de ad. Szóval hogy lehet, hogy akkor Iránban ilyen a helyzetük? Nem tudják, hogy okosabbak, erősebbek, meg ügyesebbek, mint a nős*ggnyaló nyugaton? Pedig ott is akadna azért elpazarolnivaló erőforrás, de valahogy mégis hűek a szerepekhez, és kötelességekhez, amiből mindannyian kifejlődtünk, és csak az a fenntartható.

Jópár hiba:

Nincs a “férfi” és nincs a “nő”. Férfi esetében az SMV, majd a vagyon, hatalom, exisztencia meghatározza azt a 20-30%-nyi szűk kört ami annak számít.
Nő esetében pedig az SMV, smink, pushup, slussz.
Tehát elméletben van férfi és nő, de a gyakorlatban vannak hímneműek és nőneműek.

Nem tudják, hogy okosabbak, erősebbek, meg ügyesebbek, mint a nős*ggnyaló nyugaton?

Ez Hunn téveszméje, látom, te sem tudsz szabadulni a hülyeségtől.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Már az előbb válaszoltam, de befrissített, és törlődött, nem kezdek neki még egyszer. Azt azonban beírom viszont, hogy az SNI-s gyerekek közül kerülhetnek ki a legnagyobb sakkozók https://www.quora.com/Are-there-any-chess-grandmasters-who-are-on-the-autism-spectrum-Who-is-the-highest-rated-one, Tom Boshoff
válasza egész jól összeszedi a lényeget.

Folley, Bradley S.; Park, Sohee (December 2005). “Verbal creativity and schizotypal personality in relation to prefrontal hemispheric laterality: A behavioral and near-infrared optical imaging study”. Schizophrenia Research. 80 (2–3): 271–282. doi:10.1016/j.schres.2005.06.016. PMC 2817946. PMID 16125369.

Goodwin, F. and Jamison, K. R., Manic Depressive Illness, Oxford University Press (Oxford, 1990), p. 353.

Ezek is jók, és pl a drámaírók, regényírók, életrajzírók és művészek, legnagyobb sakkmesterek között is gyakoribb a mentális rendellenesség, bipoláris zavar, depresszió, és egyéb mentális betegségek, amik viszont különleges nevelési igényt kívánnak. Ne tereld a nőre, ők már részt vehetnek az oktatásban, de azért az SNI-sek közül látható, kisebb utánajárással könnyen bővíthető, hogy azok között, akik különleges nevelést igényelnek/nének, legalább van rá esély, hogy valami nagy lesz belőle.

“Kurvára megkérdőjelezem, ha ezzel a kibaszott nagy “toleranciával” kibasznak az épekkel. És fura, de számodra egyértelmű ez a szar, miközben habzik a szád, ha az SNI helyére mondjuk a “nő”-t tennénk, épp ugyanazok az indokok és mantrák jönnénk ki:)”

Az épekkel? Ki neked az ép? A férfiak 80%-a szerinted szar, akkor gondolom a fiúk körében is ugyanez az arány a te tévedhetetlen meglátásaid szerint. Vagy a lányok? Akik kikerülve az iskolából, egyetemekról, mást se tudnak szajkózni, csak hogy el vannak nyomva, meg az igényeiket? Mi ez, ha nem az abszolút pénzkidobás, felesleges erőforráspazarlás? Ha valaki/k ennyire alkalmatlanok, nem csoda, hogy a férfiaknak hisztiznek a fogyatékosság kárpótlásáért.

“A fennsőbbségtudatodat leszámítva, miért is “érdemelnének többet”, a hímneműek?, Mert farkuk van?”
Nem, de mivel nekik hisztiznek a feministák, meg elnyomott nők nagy része, azért ez csak megmozdítja azt a 2 kis fogaskereket a fejedben, nem? Annyi eszük van, hogy legalább azt tudják, kinek kell hisztizni. Na ezért érdemelnek többet. Érted már? Mert szerintem még így sem, pedig egyértelmű.

“Ja, Hasfelmetsző Jack azért kissé árnyalja ezt az idilli képet…..”
Azt bizonyítsd, hogy kurvázás közben nagyobb a gyilkosságok aránya, mint anélkül, aztán örülhetsz majd magadnak.

“Csakhogy ez is egy vaskos érvelési hiba, nem rájuk bízza valaki a döntést, hanem tőle függetlenül dőlnek el, és kurvára nincs beleszólása, pont mint a “legyen világbéke” irgum-burgum….”

Megint feleslegesen írogatod a hülyeséget. A nőnek azért van beleszólása, mert valamilyen csoda, hatalmas szerencse folytán (gazdasági/politikai érdek) meg van nekik engedve. Nem másért, ha tetszik, ha nem.

“Az csak a te fixa ideád, hogy a nő ab ovo “alkalmatlan””
Írj valamit, amiben nem nyomjuk el őket, és ezért nem követelik a segítséget?? Minek lenne bármiféle egyéb rendszerbe alkalmas, ha ott a férfi? Elég csak egybe, a többi jön magától. Itt egy vicc, vagy igazság, amit jópárszor hallottam már “- Hogyan tudott a nő az evolúció véres harcában a mai napig fennmaradni?
– Körbenőtte a pin*t!” Azért ebben van valami.

Ennyire nőimádónak lenni, mint te, barátom, már undorító, az ilyenek veszik Japánban a használt női tamponokat, hogy szopogassák, meg egyéb ilyen förmedvények. Én is szeretem a nőket, amelyik tényleg, igazi nő, nem csak egy lyukas igényordító, de azért eddig nem mennék el. Az én fixa ideáimnak legalább vannak alapjai, a tieddel szemben.

“A “lényeg szempontjából” épp hogy értékes, míg a valóságban épp a 70-80%-nyi férfi a valóban “alkalmatlan”.”

Úr Isten, te tényleg nőimádó vagy. Hogy lenne már a szaporodás a lényeg? Ennyire állatias szinten létezel? Rohadtul nem az a lényeg. Az embernél alakult ki a tudat, hogy felismerhesse a természetbeni, céltalan történéseket, és ezek eredményit célirányosan tudja megcsinálni. Mivel a tudatnál, az emberi agynál bonyolultabb nincsen, ezért jogos a felvetés, hogy nem-e az egész, az össze, legalacsonyabb rangú élőlénytől kezdve egyre felfelé, mind csak lépcsőfokok voltak az ember, vele együtt pedig a tudat kialakulásához? A férfiak célja a fejlődés, a női ágról értelemszerűen a szaporodás, csábítás, erőforrások saját, önös célra megszerzése. Most, hogy a női akarat érvényesül(het) megmutatja, hogy mi nekik a fontos. Szomorú, hogy még mindig csak ennyire futja, pedig fejlett környezetet kaptak, de hát a szaporodási ösztön már csak ilyen náluk. Ha ennyit értenek, hát ennyit.

Annyira látszik, hogy semmi de semmi kreativitás nincsen benned, az embernél már a tudatos fejlődésnek kell az elsődlegesnek lennie, szomorú, hogy te is a szaporodásnál ragadtál le. Majd lesz, amikor mesterséges méhben fejlődnek a gyerekek, a szórakoztatóipar egyre hatékonyabban tudja stimulálni a gyönyörközpontot, ami a jövőben (de jelenleg is alkalmazható a módszer, de mellékhatásokkal; Positive reinforcement produced by electrical stimulation of septal area and other regions of rat brain.
OLDS J, MILNER P J Comp Physiol Psychol. 1954 Dec; 47(6):419-27.) gombnyomásra is működhet, és ahogy néztem korábban a különböző kábítószerek által kiváltott eufória mértékét, a szex sajnos jóval elmarad ezektől, még a marihuána is felülmúlja több órán keresztük az orgazmust, míg az egyéb, keménydrogokról ne is beszéljünk. Szóval a tudatos fejlődés a fontos, a szexuális örömszerzés, és ivaros szaporodás mindössze csak addig fontos, amig nem “kibekkelhető”, de az ember léte már nem ezek körül kell, hogy forogjon. Most még igen, de a nők nagy részének teljesen fel fog kopni az álla így, mert a fő profiluk lesz teljesen felesleges. Azért ez sem vészes alku, ezeréves jólét, de jövő nélkül. Nálunk teljesen más a helyzet.

****
Olvasó
****

Azt azonban beírom viszont, hogy az SNI-s gyerekek közül kerülhetnek ki a legnagyobb sakkozók https://www.quora.com/Are-there-any-chess-grandmasters-who-are-on-the-autism-spectrum-Who-is-the-highest-rated-one,

Nem számít, mert a degenerált alkothat bármilyen nagyot is, az egyszeri, személyes, lehet rajta csodálkozni/ mutogatni/ hűledezni, meg büszkének lenni rá etc. etc., de annyi.
Ahogy Szász Marci is megsütheti a 180-as IQ-ját.
Kurvára lényegtelen, hogy vannak zseni degeneráltak, attól a degeneráltak 99,999999999%-a nem zseni, hanem biztosan teher.

pl a drámaírók, regényírók, életrajzírók és művészek, legnagyobb sakkmesterek között is gyakoribb a mentális rendellenesség, bipoláris zavar, depresszió, és egyéb mentális betegségek, amik viszont különleges nevelési igényt kívánnak.

Eléggé elbaszott az emberi lét, ha a degenerált/deviáns dicsőítése az irántuk való érzékenyítés, a piedesztálra emelés, és most általad, érvként van felhozva.
(Valahogy emlékeztet engem a SJW harcosok, az LMBTQP+, genderszar, nemváltás, érzékenyítés, tolerancia stb. szarok jelenlegi propagálására, csak épp pepitába, oppardon, javítanék, szivárványszínben….)

Az épekkel? Ki neked az ép?

A nem degenerált, életképes, szaporodóképes(?), nem szorul ellátásra lét és fajfenntartás szempontjából. Talán a “normális”?

Annyi eszük van, hogy legalább azt tudják, kinek kell hisztizni.

Fel kellene nőni már. Soha nem a hisztiző a “hibás”, ha a hisztije révén érvényt szerez az akaratának, hanem az a csicska, aki behódol a hisztizőnek.

Na ezért érdemelnek többet.

Másik tévedés. Nem “érdem” kérdése, hanem a magát alávető fél gyengesége. A biológiailag “értékesebb”, közgazdaságtanilag : amelyik iránt nagyobb a kereslet=szűkösebb erőforrás etc….

Azt bizonyítsd, hogy kurvázás közben nagyobb a gyilkosságok aránya, mint anélkül,

Nem emlékszem, hogy ott tartanánk, hogy te megmond, én mit tegyek…….

A nőnek azért van beleszólása, mert valamilyen csoda, hatalmas szerencse folytán (gazdasági/politikai érdek) meg van nekik engedve.

Újabb tévedés, Hunn is ezen döglött lovon lovagol, látom, te sem tudsz elszakadni eezektől a baromságtól.
1. Nem csoda és nem is szerencse.
2.Nem gazdasági és nem politikai érdek

Hanem egyszerűen kereslet-kínálat, evolúciós szelekció eredménye.

Persze ez nem zárja ki azt, hogy aki hasznot lát benne, “meglovagolja”, csak ott vagytok nagy tévedésben esment, hogy a lovat is “lovaglónak” tulajdonítjátok” és nem értitek az istennek sem, hogy miért futtok mindig vakra, lásd csoda, szerencse, érdekek, meg a többi faszság…..

Írj valamit, amiben nem nyomjuk el őket, és ezért nem követelik a segítséget?

“Ugye mindig részeg, amikor megveri a feleségét”?

– Hogyan tudott a nő az evolúció véres harcában a mai napig fennmaradni?
– Körbenőtte a pin*t!” Azért ebben van valami.

És baszki, a sok faszságot megfejeled az ultima racio-val:) meg vagy sértődve, mint az ötéves Pistike, hogy neked nem lehet villanyautód, mint a gazdag Béluskának, és ezért nekiállsz bömbölve hisztizni:)
Felnőve, pedig már úgy hívjuk ezt a jelenséget, hogy a “proli irigysége”…….

Az én fixa ideáimnak legalább vannak alapjai, a tieddel szemben.

OMFG!:)D
Az érvelés “cimborasszója”:) a “legalább”:), már csak az “is ” hiányzik, hogy te is……

Hogy lenne már a szaporodás a lényeg?

Ne haragudj, de vinnyogva röhögök:)

Mivel a tudatnál, az emberi agynál bonyolultabb nincsen, ezért jogos a felvetés, hogy nem-e az egész, az össze, legalacsonyabb rangú élőlénytől kezdve egyre felfelé, mind csak lépcsőfokok voltak az ember, vele együtt pedig a tudat kialakulásához?

Felmerülni felmerülhet, főleg ha egy egyed eljut az önteltségnek erre a fokára.

A férfiak célja a fejlődés, a női ágról értelemszerűen a szaporodás, csábítás, erőforrások saját, önös célra megszerzése.

Édes jó istenem, baszki, te elbaszottabb vagy, mint Hunn.

Most, hogy a női akarat érvényesül(het) megmutatja, hogy mi nekik a fontos. Szomorú, hogy még mindig csak ennyire futja, pedig fejlett környezetet kaptak, de hát a szaporodási ösztön már csak ilyen náluk. Ha ennyit értenek, hát ennyit.

Azt hiszem, kezdem érteni a nyomorod lényegét, egyre jobban degradálódsz.

Majd lesz, amikor mesterséges méhben fejlődnek a gyerekek, a szórakoztatóipar egyre hatékonyabban tudja stimulálni a gyönyörközpontot, ami a jövőben (de jelenleg is alkalmazható a módszer, de mellékhatásokkal;

Én az általad elképzelt jövőt kívánom neked, én meg maradnék az oldschool módszereknél.

gombnyomásra is működhet, és ahogy néztem korábban a különböző kábítószerek által kiváltott eufória mértékét, a szex sajnos jóval elmarad ezektől, még a marihuána is felülmúlja több órán keresztük az orgazmust, míg az egyéb, keménydrogokról ne is beszéljünk. Szóval a tudatos fejlődés a fontos, a szexuális örömszerzés, és ivaros szaporodás mindössze csak addig fontos, amig nem “kibekkelhető”, de az ember léte már nem ezek körül kell, hogy forogjon. Most még igen, de a nők nagy részének teljesen fel fog kopni az álla így, mert a fő profiluk lesz teljesen felesleges. Azért ez sem vészes alku, ezeréves jólét, de jövő nélkül. Nálunk teljesen más a helyzet.

Régi mondás, hogy a szélbal és a széljobb mindig összeér, mert ugyanaz az kiindulópontja, ugyanaz a végeredménye, az módszere is ugyanaz, csak épp a köntöse más, de ami alatta van az tökéletesen egyezik.
Nálad is azt látom, hogy az “extrém antifeminizmus” semmiben sem különbözik a liberális LMBTQP+ genderszartól, ugyanarra a “végkövetkeztetésre” juttok mindketten. És még a retorika is hasonló, hogy ez a jövő, nem lehet elkerülni, nem fontos a szaporodás etc. etc…..
Félelmetes, komolyan…..

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Nem számít, mert a degenerált alkothat bármilyen nagyot is, az egyszeri, személyes, lehet rajta csodálkozni/ mutogatni/ hűledezni, meg büszkének lenni rá etc. etc., de annyi.
Ahogy Szász Marci is megsütheti a 180-as IQ-ját.
Kurvára lényegtelen, hogy vannak zseni degeneráltak, attól a degeneráltak 99,999999999%-a nem zseni, hanem biztosan teher.”
Jól értelmezem, hogy te az autistákat, bipolárisokat, depressziósokat, stb nevezed gúnyosan degeneráltnak? Egyszeri, személyes? Mindig meg tudod mutatni, hogy van lejjebb. Az általam felsorolt, általad degeneráltnak tartott személyek hatalmasat, sokat, és mindmáig élőt alkottak. A sakkozók közül pedig, akik most is élnek, szintén megszokott tőlük a zseniális játszma. Eszed nem sok van, de ennél büszkébb mint ha nem is lehetnél már rá. Szász Marcihoz úgy viszonyult a környezete, egyik se volt felnőve a másikhoz, Marci csoda, hogy nem roppant össze, de így is megsínylette. Az ilyen prolik, a beképzelt, és túlcsordult ostobasággal megáldott, közhelyes nép húzta le, tehát tették a jobbal azt, amit tudnak, amire vannak. Mert félték, irigyelték, nem értették őt. Szánalmasok vagytok, de legalább büszkék. Mivel nemhogy majdszáz milliárd ember közel sem létezik, a “degeneráltak” pedig még a létezőknek is csak a tört részét képezik (bár ha a különböző, beteg összecsoportosuló hordákat nézzük, feministák, lmbtqk, akkor viszont mégsem csak a tört részét képzitek a populációnak. Százmilliáárd ember, jó ég, és máson nevetsz visongatva, gratulálok, esélyes vagy egy Darvin díjra, tuti befutó vagy.

“Eléggé elbaszott az emberi lét, ha a degenerált/deviáns dicsőítése az irántuk való érzékenyítés, a piedesztálra emelés, és most általad, érvként van felhozva.
(Valahogy emlékeztet engem a SJW harcosok, az LMBTQP+, genderszar, nemváltás, érzékenyítés, tolerancia stb. szarok jelenlegi propagálására, csak épp pepitába, oppardon, javítanék, szivárványszínben….)”
Hol dicsőítettem, szövegértésed hol marad? Van egyáltalán? Alapvető fogalmakkal nem vagy tisztába, de használod, mert neked “jogod” van hozzá. Az sem a te dicsőítésed, hogy nem kalapált még el senki téged a sok összehordott baromságod miatt. Ez mindössze csak szánalom (feléjük a sajnálat, segítő szándék), és emberségesség, ha te megérdemled, más is.

“A nem degenerált, életképes, szaporodóképes(?), nem szorul ellátásra lét és fajfenntartás szempontjából. Talán a “normális”?”

Te sosem voltál még beteg? Nem szorultál orvosi ellátásra? Össze vissza írogatsz, nem tudsz te semmit, csak vered a billentyűt, és örülsz, hogy milyen okos vagy. Nem vagy normális, messziről sem… És újra rákérdezve, ezúttal talán felfogod. Ki akkor a normális? Ha a férfiak 80%-a szerinted alkalmatlan? A nőknek meg ugyan úgy szükségük van rájuk, attól, hogy szexuálisan nem feltétlenül. Hogy lehetne a normális a teljes rendelkezésre álló mennyiségnek egy 20-30%-nyi része? Ezt magyarázd meg toplakiherceg.

“Hanem egyszerűen kereslet-kínálat, evolúciós szelekció eredménye.
Persze ez nem zárja ki azt, hogy aki hasznot lát benne, “meglovagolja””

Erről mesélj. Biztosan az evolúciós szelekció, ami az alkalmatlant kiszűri, nem az alkalmasat. Ez tudatos, a strici az férfi, a kuncsaft is férfi, a termék pedig a nő. Ne mosd össze a fehéret a színessel. Nem zárja ki. Tehát annyira elvagy magadtól szállva, hogy ez az alapvető képlet neked semmit se mond, de legalább nem veted el teljesen, hogy esetleg, talán, valaki, egyszer egy emberöltő alatt ne húzhatna a nőkeresletből hasznot. “Nővel mindent el lehet adni”, tehát megelőztek, ezen röhögjél vinnyogva.
“Helyette inkább a “mamahotelem mellett”, vagy valami ilyesmi….., egy rendes balfasznak/incelnek nincs lakása”

““Ugye mindig részeg, amikor megveri a feleségét”?”

A kérdésemre válaszolj, ne tekergőzz, akinek mindenbe segítség kell, mindenhol el van nyomva, mégis a máséra kácsingózik, és sorolja az igényeit, az szerinted alkalmas és hasznos. Mekkora feminista vagy, úgy látszik, hogy a korral nem lettél bölcsebb, az idő meg magától telik, azért semmit se tettél.

“És baszki, a sok faszságot megfejeled az ultima racio-val:) meg vagy sértődve, mint az ötéves Pistike, hogy neked nem lehet villanyautód, mint a gazdag Béluskának, és ezért nekiállsz bömbölve hisztizni:)
Felnőve, pedig már úgy hívjuk ezt a jelenséget, hogy a “proli irigysége”…….”

Nem f*szság, ez van, attól, hogy neked nem megy, még lehet benne logika. Csak azért nem lehet ilyet mondani, mert ti, feministák kikéritek magatoknak, meg hisztiztek, meg vinnyogtok, és akkor más nem is büdös a sz*rotok.

“OMFG!:)D”

Hány éves is vagy? És milyen mentális szinten is vagy? Este mehet a fortnite a 8 éves haverokkal?

“Ne haragudj, de vinnyogva röhögök:)”

Nem haragszok, de szánni szánhatlak. Vinnyogják nyugodtan, videózd már le, és küldd be ide, hagy röhögjünk mi is! Biztosan nagyon hülyén nézel ki vinnyova röhögve :D

“Felmerülni felmerülhet, főleg ha egy egyed eljut az önteltségnek erre a fokára.”

Embernél egyén van, alacsonyabb rendű fajoknál van egyed. Ezzel lényegi tulajdonságokat zársz ki, egyszerűsítve minden ember csak egy szám, de így mindenki egyforma, és minden személyiségtől mentes. Lehet használni, ha nem rontják ezek az eredményt. De, egyednek nevezni egy egyént, az kicsit erős. Még tőled is, aki mindent túl egyszerűnek lát, mert a lényegi dolgok lényegtelenek. A feminista szolgalelkűséged sosem fog megtérülni, a feministák hasznos hülyéje vagy, sosem fognak igazán befogadni. Egyik kutya, másik eb, egyik se tiszta, csak kevésbé korcs.

“Azt hiszem, kezdem érteni a nyomorod lényegét, egyre jobban degradálódsz.”

Óvakodj attól az embertől, aki mindent ért, de semmit sem tud. Ez vagy te, még hogy kezded? Te mindent értesz. A magad nyomorát oldd meg előbb, mielőtt a másikéval foglalkozol, eszet osztani könnyű, főleg akkor, ha nincs.

“Én az általad elképzelt jövőt kívánom neked, én meg maradnék az oldschool módszereknél.”

Újabb példája annak, hogy már mindent feltaláltunk, ennél már nem lehet többet. Valahogy sokan beleestek ebbe a hibába, minden kornak megvoltak az ilyen bölcselői. Maradsz az oldschoolnál? Akkor semmi modern kütyüd nincsen, semmi modern szolgáltatást nem veszel igénybe? Segget csinálsz a szádból. Folyamatosan szembeköpöd magad, minek nekünk, ha megoldod magad?

Az utolsó bekezdésed felesleges bölcselkedés, tőled, aki abszolút tesz a szabályokra, józanságra. A neved (mindig más) már a te márkajelzésed, és garantálja a nulla beltartalmú foszáport. Hiába változtatod meg a neved, újra és újra, van az a régi mondás, hogy “Régi mondás, hogy minden neved mindig összeér, mert ugyanaz az kiindulópontja, ugyanaz a végeredménye, az módszere is ugyanaz, csak épp a köntöse más, de ami alatta van az tökéletesen egyezik.”

És egy bónusz neked.

“Különösen aggódalommal szólt a nők és lányok jövője miatt, akiknek nehezen kivívott jogait meg kell védeni. Minden jogsértésnek véget kell vetni – írta. Felszólította egyben a tálibokat és mindenki mást, hogy biztosítsák a nemzetközi humanitárius jog, valamint minden ember jogainak és szabadságának tiszteletben tartását.”

Na, ennyit a nagy szelekciódról, meg kereslet-kínálatról, meg női felsőbbrendűségedről. Alkalmatlanság, amikor valami külső segítséggel is csak nehezen jön, és amint apuci keze nem ér már odáig, hirtelen visszasüllyed a moslékba. Szegény, szegény nők, együtt érzek veled, mennyi jogos hiszti kellett már, meg beavatkozás, hogy az okos nők is hozzáférhessenek ahhoz, amit maguk bár nem csináltak, de meg tudták volna, ez biztos. És ti, kamuokosok, emberi jognak nevezitek a lopást? Evolúciós zsákutcák vagytok, lusta, haszontalan “herék”, akik másokon élősködve nevezik jogosnak az életükhöz szükséges, elszipkázott, verejtékkel megteremtett munka eredményét. Evolúciós szelekció, ez jó, aranyos gyerek, de olyan buta. Van benne igazság, de fogalmad sincs, hogy hol, és miért.

****
Olvasó
****

Jól értelmezem, hogy te az autistákat, bipolárisokat, depressziósokat, stb nevezed gúnyosan degeneráltnak?

Semmi gúny nincs benne, ténymegállapítás, betegek, a faj szempontjából “zsákutcák,” attól még alkothat közülük 1 a millióból valami “hasznosat”, de alapjában véve teher a többség számára.
Persze, ha már odajutunk, hogy a degenerált lesz a többség, akkor az már eléggé nagy gáz.

Az általam felsorolt, általad degeneráltnak tartott személyek hatalmasat, sokat, és mindmáig élőt alkottak.

Sic transit gloria mundi.

Ha a férfiak 80%-a szerinted alkalmatlan?

Visíthatsz napestig, a tények azok bizony tények, a vágyálmok meg vágyálmok, főleg akkor nevetségesek, ha toporzékoló hisztizés is párosul hozzájuk.

Hogy lehetne a normális a teljes rendelkezésre álló mennyiségnek egy 20-30%-nyi része?

Ne bábozz és ne keverd a fogalmakat.
Még mindig szelektíven és csőlátással nézed és kevered az okokat és okozatokat.
A 20%-nyi, aki “kell a nőknek”, azoknál kurvára lényegtelen , hogy “normális-e”, vagy sem, bármilyen “normalitási definíció szerint.
Ha úgy tetszik, akkor “ab ovo, így születtek, ezzel a fórral” , mert “zsigerileg mozgatják meg a nőket, nem kell szinte semmit tenniük érte.
Sokadjára is kénytelen vagyok pontosítani: nem azért kellenek a nőknek, mert “rosszfiúk”, hanem mivel kellenek a nőknek, kurvára elnézik nekik azt, hogy rosszfiúk!/deviánsok stb.
A plusz 10% meg felküzdi magát, hogy akinek nem jut a felső 20-ból, az is még megalkudhasson.

A 70% meg még küzdeni sem képes, és vagy “elhull” útközben.

Biztosan az evolúciós szelekció, ami az alkalmatlant kiszűri, nem az alkalmasat.

Lehet hisztizni, de, bizony, akit kiszűr az alkalmatlan, bármennyire is fáj ez egy degeneráltnak.

akinek mindenbe segítség kell, mindenhol el van nyomva, mégis a máséra kácsingózik, és sorolja az igényeit, az szerinted alkalmas és hasznos.

Még mindig nem vagy képes felfogni, hogy az értéke folytán ezt mind büntetlenül megteheti, pontosan úgy, mint a felső 20%-nyi , kívánt férfi, aki megteheti, hogy rosszfiú legyen, mert ezekkel együtt is kell.
Tényleg ennyire korlátolt vagy? nem vagy képes rendszerben , az egészet látni?
Kiragadsz valami huszadrangú faszságot és abból próbálsz evidenciákat levezetni,. aztán meg hisztizel, hogy milyen geci a világ, mert a balfasz degeneráltat nem díjazza szerinted (az általad elképzelt de nem valós) “értékének” megfelelően?

“És baszki, a sok faszságot megfejeled az ultima racio-val:) meg vagy sértődve, mint az ötéves Pistike, hogy neked nem lehet villanyautód, mint a gazdag Béluskának, és ezért nekiállsz bömbölve hisztizni:)
Felnőve, pedig már úgy hívjuk ezt a jelenséget, hogy a “proli irigysége”…….”

Nem f*szság, ez van, attól, hogy neked nem megy, még lehet benne logika.

Persze, hogy van logika, a hisztiző proli/legalja logikája.

Csak azért nem lehet ilyet mondani, mert ti, feministák kikéritek magatoknak, meg hisztiztek, meg vinnyogtok, és akkor más nem is büdös a sz*rotok.

Mondom én, hogy összeér a femináci, meg az antifemi söpredék:)
egymástól lesitek a hisztizés fokait:)

Te mindent értesz.

Kis hazug bábpüfölő:)

Evolúciós zsákutcák vagytok, lusta, haszontalan “herék”, akik másokon élősködve nevezik jogosnak az életükhöz szükséges, elszipkázott, verejtékkel megteremtett munka eredményét.

Nem hittem volna, hogy tudod fokozni, de megleptél, sikerült:)DDDD

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Semmi gúny nincs benne, ténymegállapítás, betegek, a faj szempontjából “zsákutcák,” attól még alkothat közülük 1 a millióból valami “hasznosat”, de alapjában véve teher a többség számára.
Persze, ha már odajutunk, hogy a degenerált lesz a többség, akkor az már eléggé nagy gáz.”

Van olyan “beteg”, akire érdemes költeni, mert megtérül, ha mindenkit bedarálnának, akinek valamilyen problémája van, kíváncsi lennék, hogy hányan maradnának, de hogy nem nagyon írogatnál ide, az is biztos. Ne náciskodj itt, feminista, az igényeidet a pszichiáternek mondd, ott a helyetek. Igen, a többség hálIstennek még teljesen rendben van, voltál már emberek között? Ennyire elvegyülsz közöttük, hogy semmi gyanús nincsen számodra? Nem zörög a haraszt? Hogy lett a százmilliárdból hirtelen egymillió? Rájöttél hogy hülye vagy? Bár sokat javítottál, de még így is az maradtál. Százmilliárd degenerált van a kb 8 milliárd emberből, még mindig vinnyogva röhögsz? :D

“Sic transit gloria mundi.”

Légy szíves ne okoskodj itt feleslegesen.

“Visíthatsz napestig, a tények azok bizony tények, a vágyálmok meg vágyálmok, főleg akkor nevetségesek, ha toporzékoló hisztizés is párosul hozzájuk.”

Mégis visszajársz mindig, és hisztizel, hogy ez így nem jó, meg az úgy nem jó, meg hányszor írjam még le, hogy megértsétek?? Először is, nőj fel. Másodszor pedig, ha annyi eszed van, hogy vered a fejedet a falba, és még degenerált módot ordítasz is, hogy fáj a fejed, de a fal még mindig nem tér ki!! Akkor lehet veled van a baj. És kardoskodsz itt a betegek bedarálásáért, a jövődre nem gondolsz? Ennyire felelőtlen vagy?

“Tényleg ennyire korlátolt vagy? nem vagy képes rendszerben , az egészet látni?
Kiragadsz valami huszadrangú faszságot és abból próbálsz evidenciákat levezetni,.”

Ezt az kérdezi tőlem, aki mindig biztosat állít, kijelenti, hogy senki/semmi/soha, erre beleköt egy példába, ami meg is történt, hogy tényleg ilyen huszadrangú, 1/millió vagy 1/százmilliárd az esélye. A rendszer egészéről beszélsz, holott a végtelenségig egyszerűsítesz? Egyén az egyed… Szerinted itt nem veszlik el semmi, és az egészet látod? Röhejes vagy, egy tahó hipokrita személyében. Ritka madár, mint a veréb.

“aztán meg hisztizel, hogy milyen geci a világ, mert a balfasz degeneráltat nem díjazza szerinted (az általad elképzelt de nem valós) “értékének” megfelelően?”

Hazug vagy, én ilyet nem állítottam. Ravasz vagy, mint az ökör. Nem díjazza tán? A feministák miből élnek? kemény munkából? Hány öngólt rúgsz még magadnak?

“Mondom én, hogy összeér a femináci, meg az antifemi söpredék:)
egymástól lesitek a hisztizés fokait:)”

Csak míg az idióta feministák, és a cinkos nőtársaik maguk alatt vágják a fát, mert nincs férfi, oda a környezet minden lehetősége, mert utána már nem működik a hiszti. Fogd már fel ember… Az antifeministák meg pont azért vannak, hogy a nők boldogok lehessenek abban a környezetben, amit nekik teremtetett.

“Kis hazug bábpüfölő:)”

Hazudj nagyobbat, százmilliárd degenerált hozzád képest semmi.

“Nem hittem volna, hogy tudod fokozni, de megleptél, sikerült:)DDDD”

Ezek után csak egy kérdésem van. Még mindig vinnyogva röhögsz, mintha becsípte volna a forgószék a kisajkadat, de közben élveznéd is? Nálad a vinnyogás a permanens, szerintem röhögni kevesebbet szoktál. Menj inkább Afganisztánba, harcolj a női jogokért, nehogy elszaladjon, aztán kiderüljön, hogy felesleges pazarlás volt az egész. Szükség van ott a szolgalelkedre, itt viszont nincsen.

****
Olvasó
****

Ha nem sértődsz meg, a hányásaidra nem, reagálnék.

Csak míg az idióta feministák, és a cinkos nőtársaik maguk alatt vágják a fát, mert nincs férfi, oda a környezet minden lehetősége, mert utána már nem működik a hiszti.

Nyugi harcos, amíg szar van, veréb is van, amíg a nő értékesebb, addig bizony nagyobb lesz iránta a kereslet, és mindig akadnak balekok, mit balekok, egész hordák állnak sorba a remény reményének a reményéért.

Az antifeministák meg pont azért vannak, hogy a nők boldogok lehessenek abban a környezetben, amit nekik teremtetett.

WTF?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ne firtassuk, ha tele a zsebed sz*rral, úgy jobb neked. Kivétel erősíti a szabályt, mert így elegáns.

Miért lenne ertékesebb a nő? Szaporodási célból, csak az van? Te állatias szibten mozogsz, eszel, iszol, és szaporodsz, mert vagy. Gratulálok, de egyértelmű volt. Ki határozza meg az értéket? A férfi, annak kereslete a nőre. De az embernek más szinten kell mozognia. Munka szempontjából pedig ez az erték fordított. Ertelem szempontjaból szintén. De verjed csak a bábodat, ősember, egyél igyál és hintsed csak a magokat, hagy legyen még több hülye, akin meggazdagszanak a csúnya, okos férfiak egy kis százaléka.

Blackur
Olvasó
Blackur

Miklós itt az oldalon axióma,hogy bárki bármit ír az hányás , bábpüfölés, amit az oldal esze az a színtiszta valóság…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Köszönöm Blackur, tisztában vagyok ezzel, csak bosszantom ezt a kukorit. Jó érzés a fejére olvasni, hogy a nő nem értékesebb semmilyen szempontból, csak szaporodásiból. Mindig ezzel jön, de nem veszi eszre, hogy nem állatok vagyunk, minket megkülönböztet tőlük a tudatos fejlődés és fejlesztés képessége. De ez a nagyokos eddig nem lát el, csak evésre, ivásra, meg du*ásra van, pont mint származású “társaink”.

Hunn
Újságíró

Nem értek veled egyet, xcsakx.

Azért nem, mert a feminista rendszert megelőzően NEM voltak ilyen incel-ámokfutások. Miért nem? Azért, mert a feminista rendszer előtt tényleg csak a “lúzerek/gyáva balfaszok/szerencsétlenek/aspergeresek/korcsok/degeneráltak/SNI/stb-k” nem jutottak nőhöz.

Ma, a feminista rendszerben, viszont már olyan hátköznapi férfiak tömegeiről van szó, akik ha nem feminista rendszer lenne, ami szándékosan neveli félre őket kamaszkoruktól fogva, akkor az idősebbek közülük rég boldog családapák lehetnének, a fiatalok közülük pedig aktív szexuális életet élhetnének. Ez a lehetetlen helyzet pedig ezeknek a férfiaknak a legelkeseredettebb, leginkább reményét vesztett elenyésző százalékát – logikus és elkerülhetetlen következményként – erőszakos cselekedetekre sarkallja.

Te egy korábbi, ma már nem létező világ jellemzőit vetíted rá a jelenre. Pedig az a világ már nincs: megszűnt létezni. Más szabályok vannak, másként működik az egész. És nem tudom, hogy te ezt tényleg nem veszed észre, vagy szándékosan nem akarod észrevenni, mert számodra megnyugtató világmagyarázat az, hogy “ezek csak lúzerek”, te pedig nem vagy az…

Mert ha elismernéd magad előtt, hogy ez igazából kurvára nem így van, akkor azt is el kellene ismerned magad előtt, hogy a feminista rendszernek te is ugyanúgy ki vagy szolgáltatva, mint mindenki más, és a sorsod nem a te kezedben van. Pszichológiai szempontból, hidd el, megértem, hogy miért tiltakozol ez ellen kézzel-lábbal… De ettől még sajnos te sem vagy beljebb.

****
Olvasó
****

Azért nem, mert a feminista rendszert megelőzően NEM voltak ilyen incel-ámokfutások. Miért nem? Azért, mert a feminista rendszer előtt tényleg csak a “lúzerek/gyáva balfaszok/szerencsétlenek/aspergeresek/korcsok/degeneráltak/SNI/stb-k” nem jutottak nőhöz.

Az első kurva nagy tévedésed, hogy “feminista rendszerről” beszélsz.
Most sincs az, de ha az van, akkor mindenkor az volt.
Bármilyen “rendszer alatt” a “lúzerek/gyáva balfaszok/szerencsétlenek/aspergeresek/korcsok/degeneráltak/SNI/stb-k” nem jutottak és ma sem jutnak nőhöz.
Persze, ezek aránya változhat az adott kor keretei alapján(tágabb/szűkebb), de azért egy állandó evidenciának tűnik évezredek óta, hogy a férfiak max 30%-nak volt, van, és valószínű, hogy lesz utódja, nem véletlenül.

Ma, a feminista rendszerben, viszont már olyan hátköznapi férfiak tömegeiről van szó, akik ha nem feminista rendszer lenne, ami szándékosan neveli félre őket kamaszkoruktól fogva, akkor az idősebbek közülük rég boldog családapák lehetnének, a fiatalok közülük pedig aktív szexuális életet élhetnének.

Ez neked a jelenlegi (hamis)axiómád, ami nélkül az egész légvárad összedőlne és ott állnál csupasz seggel és néznél ki a szemedből, ha egyszer erre képes lennél rájönni és ha valaha lesz elég bátorságod, hogy magadba nézz.

A te személyes életedben semmi más nem történt, csak az eddigi “drogjaidat” helyettesítetted a “RedPill” általad sajátosan értelmezett kamuival és erre építed újra és újra az önfelmentő, felelősséget nem vállaló nyomorodat.

(Végülis még mindig jobb, hogy fogatlan kutyaként ugatsz és elképzelt faszságaidat ide öntöd, és levezeted itt a frusztrációidat, minthogy teljesen elveszítsd az eszed és valami baromságot csinálj, úgyhogy elvagy te a ebbe a magad alkotta légvárban, amihez már vannak csatlakozó társaid is:)

Ez a lehetetlen helyzet pedig ezeknek a férfiaknak a legelkeseredettebb, leginkább reményét vesztett elenyésző százalékát – logikus és elkerülhetetlen következményként – erőszakos cselekedetekre sarkallja.

Nem, az, hogy egy elbaszott degenerált korcs milyen indokot hoz fel a tetteinek “legalizálásásra” , az még nem menti fel az alól, hogy egy degenerált elbaszott korcs.

Te egy korábbi, ma már nem létező világ jellemzőit vetíted rá a jelenre.

Lehet, bár én úgy gondolom, hogy a világ nem változik, csak a keretek.

Más szabályok vannak, másként működik az egész.

Ez sem igaz, csak a szelekciós tényezők mások, esetleg, de az arányok változatlanok.

“ezek csak lúzerek”, te pedig nem vagy az…

Ezzel nem tudok vitatkozni.

a feminista rendszernek te is ugyanúgy ki vagy szolgáltatva, mint mindenki más, és a sorsod nem a te kezedben van.

Bizony, van olyan része, amire nincs ráhatásom, az egy adottság, amit ha akarok, ha nem, kénytelen vagyok elfogadni, van az a része, ami rajtam áll és ez nem nem is kicsi, aztán meg ugye az a képesség, hogy a kettőt egymástól meg tudjam különböztetni, és véletlenül se keverjem össze őket.

No, az utóbbi nálad hiányzik, azért tartasz még mindig ott, ahol 13 évesen, és ezért nem fogsz kitörni belőle, mert cirka 30 évet kellene lehúznod a klotyón, amit elkúrtál, nem kicsit, hanem nagyon, és ezt nem veszi be az egód.

Hunn
Újságíró

A kurva nagy tévedésed az az, xcsakx – és már régóta nem tudom eldönteni, hogy szándékosan szalmabábozol, vagy tényleg nem érted, hogy mit mondok (bár ez a lényeget tekintve tulajdonképpen mindegy is) – hogy olyan elképzeléseket vizionálsz a mondanivalóm mögé, amelyek nincsenek ott. Egyszerűen és szimplán csak nincsenek ott. Ezek nem az én elképzeléseim. Ezek pusztán csak a te elképzeléseid.

A rólam, a személyemről, a múltamról, jellememről, alapvető tulajdonságaimról alkotott elképzeléseid nem érdekelnek. El se mondd őket: teljesen felesleges. Amikor azt látom, hogy ilyesmiről spekulálsz, már ugrom is át azt a paragrafust. Kivétel nélkül, minden esetben, automatikusan, évek óta. Hiába próbálkozol a(z amúgy tipikusan nőkre jellemző) konyha-pszichológizálásoddal: nem tudsz hatni rám. Tudom, hogy manipulálni akarsz, tudom, hogy negatív hatással akarsz lenni a lelkiállapotomra, szándékosan. Tudom, hogy ez a célja annak, amit személyeskedve irkálsz nekem már régóta… Tök feleslegesen erőlködsz. Nem fog összejönni, köcsög.

****
Olvasó
****

már ugrom is át azt a paragrafust. Kivétel nélkül, minden esetben, automatikusan, évek óta.

Hát épp ez az, menekülsz a saját valódtól, mint az ördög a tömjéntől:)

Éppen ezért voltál és leszel is csak papírtigris, álmodozol, álmodozol a patriarchátusról, ahol te egy nőszopató, élet-halál ura “patriarchátus” vagy, aztán mindig bilibe ér a kezed és felébredsz.:)

Ezért fogsz a következő 5 évben is a faszságaidról álmodozni és értekezni, a “feminista-kultúrmarxista” kondicionálás áldozataként “tanítani” a hozzád hasonló nyomorultakat:)

Hunn
Újságíró

A saját valómmal együtt élek a nap 24 órájában bazmeg LOL hülyegyerek…
Te egy vicc vagy, xcsakx komám.
Nem a saját valómtól menekülök, hanem a te fárasztó hülyeségeidtől…
Öreg, értsd már meg: ha minden itteni szavad tényleg maga lenne az isteni igazság, vagy tudom is én, maga lenne a világ, benne az emberek, és köztük szerény személyem tudományos alaposságú leírása és mélyelemzése, akkor sem ér lófaszt se, amit mondasz, mert használhatatlan, mert értéktelen, mert aki elolvassa, az semmivel sincs beljebb, mint aki nem, az olvasók körébe magamat is beleértve. Tehát felesleges vagy te is, meg az írásaid is. És ennyi.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Tekintve, hogy a nyugat milyen “””átütő””” sikereket ért el eddig bármilyen terrorista alakulattal szemben, simán kibékülnék a titulussal. :D

traveller79
Olvasó
traveller79

Szia Hunn!
Volna egy kérdésem,de ezt nem szereténm itt feltenni.Volna rá lehetőség privátban?

Hunn
Újságíró

Szia traveller79!

Miért ne? (E-mail címem: mister.hunn@gmail.com, oda küldhetsz nekem egy e-mailt. El fogom olvasni, és válaszolni is fogok rá.)

traveller79
Olvasó
traveller79

Szia Hunn!
Köszönöm,akkor írok.

caudino
Olvasó
caudino

Hunn, szerintem ettől még odébb vagyunk.
A tendencia létezik, meg az algoritmusokat, amelyek figyelik az online kommunikációt, felpimpelhetik néhány incel related kulcsszóval. :) De ennyi.
És ha igazad van és rengeteg az incel, akkor annyi embert bajosan fognak lesittelni, deportálni. (Ha pedig igen, akkor egyéb bajok, kataklizmák is lesznek.) Ha azt mondod, hogy azokat veszik elő, akik online gyilkosságot, ámokfutást terveznek – ahhoz meg ugye nem kell incel-nek lenni, bármi lehet a motiváció.
Az iszlamizálódás is, ahol “átbillen”, véget fog vetni a feminista marhaságnak – igaz nekünk az se lesz túl jó. :/

caudino
Olvasó
caudino

Én, a 444 olvasóitól, sokkal radikálisabb véleményeket vártam volna, ez nagyon langyos volt.
Ilyeneket konzervativ nők is irtak volna, sőt.

(Amúgy utálom a FB-ot, hogy olyan szűk keskeny oszlopban lehet csak a kommenteket olvasni, meg állandóan klikkelni, hogy “további válaszok megjelenitése”. )

Szerk.: az meg nem egy komoly érv, hogy az incel közösség éljenzi. ER-t kvázi szentté avatták; ez csak trollkodás szerintem, legalábbis a döntő többség részéről.

****
Olvasó
****

Szerk.: az meg nem egy komoly érv, hogy az incel közösség éljenzi. ER-t kvázi szentté avatták; ez csak trollkodás szerintem, legalábbis a döntő többség részéről.

Tévedsz, Hunn és hozzá hasonló nyomorultak komolyan gondolják.

common man
Olvasó
common man

Már többedszer olvasom : “incel közösség,incel mozgalom,modern incel mozgalom” .Ezek mit takarnak? Tényleg van ilyen? Van klubhelységük? Tagsági könyv, tagdíj, évi rendes közgyűlés ,vezetőválasztás? Mert hát ilyen alapon van +100 kg mozgalom meg +47 láb meg ilyenek.

Hunn
Újságíró

Semmi ilyesmi nincs, common man. Az “incel közösség/mozgalom” mint olyan, ha egyáltalán nevezhetjük annak, az kizárólag online, többségében anonim hozzászólásokat, komenteket jelent az interneten… Az, hogy valaki a nem önkéntes cölibátusban szenved, az nem egy olyan dolog, amit egy férfi a való életben elmond bárkinek is.

common man
Olvasó
common man

Na igen a kérdésemben volt némi költői…Csak megerősítést vártam.Akkor milyen alapon kezeli bárki mozgalomként és vezet le ebből bármit?

Blackur
Olvasó
Blackur
hunbagira
Újságíró

Amikor a védett állat, megeszi védett növényt. A judeowoke/deviáns világrendben ezek szerint szarszínü betolakodó felette áll a fehér nőnek az übermensch ranglistán?

Blackur
Olvasó
Blackur
Balton
Olvasó
Balton

Mindeközben, mintegy végszóra, kinn is a cikk az incelekről a wmn-en.
Kurvára egysíkúan megírva, és kurvára az itteni kretének szájaíze-szerint értelmezve. Nomen est omen. Na srácok, ezt akartátok így is lett.
A kommentek a facebook oldalukon meg egyenesen gyönyörködtetőek, börtöntől kinyírásig mindent kérve egy olyan embercsoportra, akiknek a töredék tízezreléke ámokfutott mert mentálisan instabíl volt.
Úgy összemosva az incel-séget a terrorizmussal mint a sicc.

https://wmn.hu/ugy/55708-az-incelmozgalom-a-terrorizmus-egyik-uj-fajtaja–gyilkossagok-a-nem-onkentes-colibatusban-elo-ferfiak-kozossege-neveben?fbclid=IwAR3t90So6lEJ_2Et8HD4Vu6vpxfDhWnJPvTii_65aI96ftzvh7IC_xHQ0sk

Szinte biztos vagyok benne, hogy olvasgatnak be ide, így nem ártott volna, nem a hülyeségieket trágyázni.

Horvath Anton
Olvasó

Igazán jól összeszedett cikk, hagyjad már. A terrorizmus és az incelek összemosása nem újkeletű dolog. Attól még hogy nem kommentálna itt senki az incelekről, attól még a jelenség ugyanúgy létezik :D

****
Olvasó
****

Két tévedés:

A. A cikk meglepően objektív és még antifemcsi mércével is korrekt.
(Na jó, azért egy giga -faszság tényleg van benne:), mégpedig egy muzulmán fasz, Imran Ahmed, a Center for Countering Digital Hate (egy a digitális platformokon zajló gyűlöletkampányok és gyűlöletbeszéd ellen küzdő nonprofit szervezet) SIC(!!!)alapító vezérigazgatója szerint

az incelek azonban igazi terroristák, , No ezen azért felsírtam……)

B. Mikor fogjátok végre fel, hogy az “incel” az oximoron?
Pontosan ugyanaz a narratíva: “Azé, me én cigány/buzi/zsidó/nő stb ….Incel vagyok”?
A legszebb az egészben, hogy ezt a szar szektát(?) ráadásul egy nő (!) alapította:)DDD

caudino
Olvasó
caudino

Az egyik kommentet egy férfi irta és igy szól:
“Most mar, beszeljunk a huvelygombarol, inkabb…”
:D

hunbagira
Újságíró

Én ezen bárdos dávid nevű eunuch incellen röhögtem fel…

Hunn
Újságíró

Miért, Balton, te talán arra számítottál, hogy ebben a mai a nőközpontú, feminista rendszerben, amelyben a férfiak másodrendű állampolgároknak számítanak, esetleg megkezdődik majd egy őszinte társadalmi párbeszéd arról, hogy vajon miért él egyre több férfi nem önkéntes cölibátusban évtizedeken át? És folytatódik egy őszinte vitával arról, hogy vajon min is kéne változtatni ahhoz, hogy minél kevesebb olyan férfi legyen, aki ilyen emberi lényhez méltatlan életet kénytelen élni, sőt, lehetőleg egy se?

Aha… Szép is lenne. Álmunkban még ez is megtörténhet, esetleg. Helyette tehát az lesz, hogy kinevezni terroristának az összeset, megelőzésképpen megölni vagy börtönbe zárni. Nehogy már később esetleg még rendbe jöhessen az élete, és valaha is sikeresen becsajozhasson… Mindezt természetesen csakis és kizárólag a modern, emancipált, feminista nők védelmében. De ha a kedves “normális” (a.k.a. feminista) társadalom tagjai tényleg így gondolkodnak a nem önkéntes cölibátusban élő férfiakról, akkor viszont valójában ámokfutás esetén nincsenek is köztük ártatlan áldozatok…

Valódi megoldás, társadalmi szinten, az a feminizmus és összes “eredményeinek” a teljes felszámolása lenne. Az egyén szintjén pedig a Red Pill. Én is incel voltam, miért nem követtem el ámokfutást? Azért, mert gyáva vagyok? Nem. Azért, mert még időben rátaláltam a Red Pill-re. És a Red Pill alapelveit megismerve rájöttem, és ezt be kellett ismernem saját magam előtt is, hogy korábban bizony nem követtem el mindent, hogy önmagam legjobb verziójává váljak, és nem is voltam az… Ebből viszont számomra logikusan következett az is, hogy megértettem, hogy valójában nem lett volna jogom ilyet tenni, és pont.

De aki nem vak, az látja már az írást a falon… Emiatt én is komolyan elgondolkodtam már azon, hogy lehet, hogy végleg befejezem a kommentelést. Hiszen amit nem látunk, az nincs is. Ha így lesz, hiányozni fogtok. Éljen a patriarchális reakció!

Utóirat:

Meglepő, de úgy tűnik Norvégiában egész normálisan állnak hozzá a kérdéshez:

Norway to Map Out Its Incels to Learn More About the Dangers They Pose

https://sputniknews.com/europe/202108181083644649-norway-to-map-out-its-incels-to-learn-more-about-the-dangers-they-pose/

Horvath Anton
Olvasó

Na igen, szerintem akkor az oldalt is be lehet zárni, hiszen csakszi mama is napi szinten megírja hogy nincs itt semmi látnivaló. Ami az önfejlesztést illeti én sokszor írtam már az MGTOW életmódról, de ilyenkor mindig csak előkerül a szokásos nő nélkül meg család nélkül meg mittudomén buziságok, miközben ez ennél jóval többről szól. Először is arról, hogy hogyan biztosíts magadnak egyedül is viszonylagos jó körülményeket. Tehát mire van szükséged, ellenben mire nincsen, miért fontos a sport és az egészséges táplálkozás, tehát miért állj be a konyhába a tűzhely mögé. Nem árulok el gondolom titkot ha azt mondom, hogy az önfejlesztés kurvára nem a nők miatt szükséges. Rengeteg tipp ami a hobbikat illeti, hogy ne legyen olyan hogy magányosan befordulva vedelni vagy drogozni kezdj, ahogyan azt például te is tetted korábban Hunn. Ami a család témát illeti, az emancipált nővel nem megy. Idehaza is minden nő emancipált, bár nem mindegyik “emancipálódott” teljes mértékben hogy úgy mondjam. Az emancipálódott nő ilyen szempontból kuka. Két lehetőség van: vagy elmész egy olyan országba ahol még élnek épkézláb nők, vagy esetleg hoznak be ilyeneket keletről. Rengeteg német ment ki Thaiföldre emiatt, és ott alapított családot, számtalan YouTube videó található a tapasztalatokról. Az európai nő ilyen szempontból felejtős, hiába opció nekik még a Kelet-Európai nő, tudják hogy csak pénzéhes az összes, de egyébként semmi különbség (ezen belül a magyar és a román nő már lassan közismerten a veszélyes kategória). Ugyanez fordítva is beigazolódik amikor valamelyik blogon magyar luvnya arról áradozik hogy mennyivel különbek a Nyugat-Európai férfiak a magyarnál. Hát nyilván semmiben sem, egyedül a lóvé a különbség, az meg az itteni kurváknak pont elég is. Visszatérve, thaiföldi nőket nekem is sikerült megismernem itt a fővárosunkban, ég és föld a különbség a mentalitásban az európai nőhöz képest. Heti 5-6 nap 12 óra melót lenyomnak az itteni masszásszalonokban, mégis beállnak a konyhába a tűzhely mellé főzni, csak hogy egy példát említsek. Maguk veszik meg a thaiföldi hozzávalókat a Fővám-téri piacon, mindezt anélkül hogy a párjuk erre megkérné őket, vagy hogy erről parlamenti vitát kezdeményeztek volna (láthatatlan munka), ahogy az itt Európában megy mostanában. Amelyiket megismertem függetlenként az sajna pont leszbikus volt, bassza meg. Mindenesetre vannak a kúltúrában eltérő szokások, hagyományok, amelyekhez alkalmazkodnod kell persze. Ez most szintén csak egy példa volt persze, de szerintem az élet minden területén jobban körül kell nézni, nyitottabbnak kell lenni, egyre több megoldás lesz egyfajta “kiútra” ebből a nőközpontú rendszerből, amihez egyébként úgy tudsz alkalmazkodni, hogy összességében csak kihasználod azokat az előnyöket, amelyeket családosként (ami magyar nővel csak pár évig tart, utána már elváltként) már nem tudsz kihasználni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Tudod rengeteg magyar nő ma is lenyomja azt a heti 5-6 12 órás műszakot ( akár hajnali 2-3- kor kelve ) és utána még odaáll főzni, vagy naponta ápolni az idős ( ha jól tudom 90 éves) édesapját, csak ezek a nők “ láthatatlanok”. Amúgy meg , ha ELVÁRJA egy férfi, hogy az ilyen munkarendben és mennyiségben dolgozó nő még ki is szolgálja, akkor az a férfi semmi másra nem vágyik csak házi cselédre! Ha én , ennyi meló mellett hajlandó vagyok főzni, kiszolgálni, azaz én egyéni döntésem lehet , de nem elvárás! Elvárni akkor lehet ezt, ha te hajlandó és/ vagy képes vagy eltartani, vagy részmunkaidőben dolgozást biztosítani neki! Az, hogy a mai nőknek dolgozniuk kell , 80-90 %-ban kényszer, nem választás kérdése. Szóval, ha te teljes munkaidő mellett ,pláne 10-12 órás meló mellett elvárod, hogy még ki is szolgáljanak és eszed ágában nincs biztosítani azt , hogy az a napi meló mondjuk csak 5-6 óra legyen, ne csodálkozz , ha nem találsz megfelelő nőt. Mondom mindezt úgy, hogy tegnap 2.50-kor kelve, 11 óra meló után, otthon este még nekiálltam tojásos- kolbászos lecsót készíteni , no nem azért mert elvárják otthon, hanem mert a párom kedvence és volt kedvem hozzá. De nyilván ezt sem vagyok képes minden nap előadni, pl a 3., 4. egymást követő ilyen műszak estéjén nagyon nem.
Szóval teljesen jogosak az elvárások , ha a másik oldalról biztosítják hozzá a feltételeket.