Alter Ego
38 megosztás

Húsz késszúrással mészárolta le csecsemőjét, mégis enyhítették a büntetését

A Debreceni táblabíróság másodfokon csökkentette annak a nőnek a büntetését, aki horrorisztikus módon végzett újszülött gyermekével 2019 februárjában. A bíróság egyebekben helybenhagyta az elsőfokú ítéletet, viszont 16 év fegyházól 14 évre enyhítette a csecsemőgyilkos büntetését. 

A nyomozóhatóságok megállapítása szerint a nő négy kiskorú gyermeket nevelt élettársával együtt, amikor állapotos lett ötödik gyermekével. Családja elől eltitkolta a terhességét, majd a szülés napján kiment a házuk mögött található mellékhelyiségbe, ahonnan visszatérve azt közölte élettársával, hogy nagyon vérzik, majd kizavarta a házból a segítségére sietni törekevő családtagokat, majd bezárkózott. Mintegy 15-20 perc elteltével élettársa megelégelte ezt, berúgta a bejárati ajtót és mentőt hívott az akkor már erősen vérző nőhöz. A nő továbbra is ellenségesen, agresszívan viselkedett, és mindvégig tagadta a szülést. Ellenállása miatt rendőrt hívtak, majd ezt követően a kórházban megállapították, hogy néhány órával korábban spontán szülés történt. Amikor erről rokonsága értesült, azonnal keresni kezdték a gyereket, de már késő volt. Az újszülöttet egy takaró alá rejtve találták meg, de a helyszínre kiérkező mentők több sikertelen újjáélesztési kísérlet után csak a halál beálltát tudták megállapítani, mivel a kegyetlen anya húsz késszúrást illetve vágást ejtett újszülött gyermekén, aki ennek következtében perceken belül elvérzet.

A kép illusztráció

Jellemző módon ez a nő által elkövetett kegyetlen mészárlás sem váltott ki különösebben nagy sajtóvisszhangot, társadalmi felháborodást. Miközben egy-egy családját bántalmazó apa ügye kapcsán a NANE és a PATENT egy emberként hördül fel és követeli törvényeink szigorítását Varga Judit miniszternőnél (lásd ebben a cikkünkben), addig a női mészárosok ügye csendesen sikkad el, ezek a nők még enyhítést is kaphatnak a bíróságokon. Mikor lesz annyira fontos a gyermekek élete a feministáknak, hogy a burjánzó csecsemőgyilkosságok, a brutális kegyetlenséggel gyilkolászó nők ügyében is súlyosabb büntetésért kiáltsanak? Miért nem motiválja cselekvésre Varga Juditot ilyen esetekben is az áldozatok szenvedése? A vészterhes tendenciákról lásd a Férfihang korábbi cikkét.

Forrás: az index.hu híradása nyomán

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
38 megosztás


68
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
61 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
15 Hozzászólások szerzői
Szergej55Reszet ElekDeadpoolMiklos1halkan Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Durva történet, kíváncsi lennék rá, hogy az ítélet enyhítését mivel indokolja a bíróság. Ha lesz időm, utánanézek. Gondolom arra hivatkoztak, hogy ott a többi gyereke is (akiket ezek után ha mellette hagynak, az kész őrültek háza lesz).

A legnagyobb gond, hogy a bizonyított gyermekgyilkosságokat nem büntetik eléggé egyébként sem, gondolok itt többek között a Szita Bence szegénykém történetére is. Most nem azt mondom, hogy végezzük ki ezeket a bűnözőket, mert EU van, meg liberó, de azért valami munkatábort én felállítanék ezeknek a mocskoknak, ahol életük végéig lenne idejük ledolgozni legalább a töredékét annak a kárnak, amit okoztak.

Ezt a kis csecsemőt meg Isten nyugosztalja, bizonyára felkerült az Aprószentek társaságába!
:-(

Horvath Anton
Olvasó

Ez nem bűn, a seggrecsapás, na az a bűntény kéremszépen! A Nane Kft. már meg is állapította ezen tényállást, szóval itt a bíróságnak dolga nincsen kéremszépen, egy-két emberélet ide vagy oda: https://index.hu/belfold/2021/07/15/szexualis-buncselekmeny-nok-elleni-eroszak-nane/

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem nagy bűn, de azért jó ha tudod:

“Szeméremsértő magatartásnak számít minden olyan tett, amely az emberi méltóságot sérti. Ilyen lehet egy-egy testrész megfogása (pl. fenékre csapás), de a kéretlen csók is büntethető. Korábban ezeket a cselekményeket becsületsértésként üldözték. A szeméremsértés két évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.“

Szerintem is túlzás , de azt is értem , hogy mondjuk utolsó cseppként eldurrant az agya a csajnak. Továbbá ez az esemény egy nagyon bunkó , IQ gyenge család által ment végbe , a pacák a családja körében , a FELESÉGE. jelenlétében sózott egyet a csaj hátsójára. Magyarul itt nem igazán a szexualitásnak, hanem a megalázásnak “ de jópofa gyerek vagyok, bármit megtehetek” hozzáállásnak volt jelentősége. Ezek a családilag , társaságban kirajzó bunkók szarják le , hogy hova parkolnak, ezek dobálják szét a szemetet, ezek nem adják meg az elsőbbséget, ezek fújják a pofádba a füstöt , ahol tilos lenne. Mert úgy gondolják , hogy megtehetik, nekik szabad, mindenki felett állnak. Na most nem tehették meg , mert nem szórakozhattak más kárára. Szóval ebben az esetben én örülök, hogy kap a pofájáta, bizony haver nem csinálhatsz azt amit akarsz, rád is vonatkoznak a szabályok. Ha egy szórakozóhelyen , fél részegen a fenekére csap, vágja pofon és kész , szerintem sem kell nagy ügyet csinálni belőle ( lásd anno Kenderesi ügyét)
De itt a lényeg az volt hogy a családja előtt baromi jópofának tartotta ezt a viselkedést a bunkó -nem sok köze volt a szexnek a dologhoz- és most belefutott egy pofonba. Én nem sajnálom.

Horvath Anton
Olvasó

Lehet hogy igazad van az eset elkövetőit kielemezve, de lényegtelen. Én amire felhívtam a figyelmet az az arányosság.

georg1945
Olvasó
georg1945

Ó, mi férfiak már eltörpülünk a hatalmas homoszex áradatban.
De az idegbeteg nők törtethetnek egyre feljebb és feljebb.
Ez egy monstruózus esemény, hogy a nő a saját gyermekét ölte meg, dehát biztosan rájött az ideg.
Vagy egyszerűen kilátástalannak látta a jövőjét.

Ma már semmin nem lehet csodálkozni, amikor a homo-pedofíl lobbi hatalomra tör.
Most hallottam a hírt, hogy New Yorkban egy iskolában a kicsiket az önkielégítésre oktatták KÉPLETESEN és demonstrálva.
A gyereke koedukáltan vettek részt a kioktatásban, mert az milyen jó érzés (!!!).
Ez a trend terjed a világban.

Vajon KIK az erkölcs ellenségei ???

BORZALOM !

common man
Olvasó
common man

Fölakasztani! A bíróságot meg megkorbácsolni aztán megcsonkítani.

Ervinrommel
Olvasó
Ervinrommel

Lehet, hogy ez egy korrekt ítélet, de az biztos, ha ezt egy férfi követte volna el, vagy ennek a tizedét, akkor itt már lincselés, gyilkoság lenne, és minimum a tizszeresét kapta volna. A feminácik irányította fidesz, meg pogromokat szervezne a férfiak ellen. Amúgy meg akármennyít is kapna, a köztársasági elnök ugyis felmentenné.

****
Olvasó
****

Bizony, mert egy férfi nem képes gyereket szülni, adni tud, elvenni tud, megszülni nem.
4 gyerek után már nem akart többet, és valószínű, hogy időben nem tudta abortálni.
Ha abortálta volna, akkor meg azért menne a hiszti.
Volt már, hogy férfi követett el ilyent, akkor nagy volt a kuss itt, és senki nem lincselt senkit.

****
Olvasó
****

Álszent műfelháborodás, mert ha megfordítjuk, ki vágyna egy ilyen anyára?
Ki szeretné, ha egy ilyen anya szülné meg a gyerekét?
Milyen élete lenne egy ilyen gyereknek egy ilyen anyával?
Mindenki veri a nyálát a nagy gyerekvédelemre, de a vége mindig az, hogy “fogjuk meg és vigyétek”.
Ráadásul ha cigány volt, akkor meg pláne, hogy nem kár értük.
Ilyenkor hol van a férfi felelőssége, hogy ilyen nőnek csinál gyereket, hogy 9 hónapig nem veszi észre, hogy az terhes, stb.?
Rugózzatok meg szörnyülködjetek a nagy semmin, végül is ez is egy fajta ventiláció.

common man
Olvasó
common man

Te tényleg beteg vagy.
Szerk: Ja és ilyenkor nem érvényes a senki sem tud megváltozni és a mindenki a maga tetteiért felelős szabály?

hunbagira
Újságíró

Következességet se kérj számon, a kis köcsög ringyón..

kareemiup994939
Olvasó
kareemiup994939

24 évesen 5 gyerek, nehezen hihető, hogy nem cigány.

hunbagira
Újságíró

Csak a szokásos, “bevégzett” emberölésért, több minősített körülménnyel 3 év 6 hónap börtön szakban.
A piti tolvajok többet szoktak kapni, ha visszaesők.
https://kekvillogo.hu/csukd-be-a-szemed-van-egy-meglepetesunk-anya-es-lanya-akart-vegezni-a-csaladapaval-miutan-ez-nem-sikerult-az-asszony-szandekosan-elgazolta-a-ferjet/

hunbagira
Újságíró

Ejj micsoda “patriarchátus” van itt kiremszipen.
Ebből, jó, ha 2,5 et kell “leguggolniuk”…egy vicc.
Bár csodálkozom, hogy femkók nem fordultak a nagyhohóhoz (ő náluk bajszos szar) közkegyelemért, skizófrén módon