Alter Ego
92 megosztás

Terroristának öltözött feministák támadtak egy újság szerkesztőségére, hogy védelmükbe vegyék a tizenhárom éves lány migráns gyilkosait

Az "Alerta Feminista" csoport húsz, arcát kendővel eltakaró feminista felforgatója hatolt be az osztrák oe24.at online újság szerkesztőségébe és zaklatták a lap dolgozóit.

A behatolásról a lap azt írta, hogy egy szeméttároló helységen keresztül jutottak be a feministák és a reklámértékesítési irodáig jutottak, ahol több dolgozót zaklattak, megtámadtak. A híradások szerint az anarchista feminista szervezet a közelmúltban 3 afgán migráns által megerőszakolt és meggyilkolt 13 éves lány történetével kapcsolatos tudósítás “rasszista jellege” miatt tiltakozott. A jóízlés határait, a kegyeletet, az épeszű gondolkodást egyáltalán nem ismerő feministák lényegében migráns gyilkosok “jogait” védelmezték a meggyilkolt kiskorú lánygyermek ellenében.

A rendőrség néhány percen belül kivonult a helyszínre. Ekkor a maszkos behatolók egy része elmenekült a rendőrség elől, amíg az ott maradók megpróbálták elfoglalni az épület többi részét, ami a rendőrség fellépésének és az oe24 alkalmazottainak ellenállása miatt nem valósulhatott meg.

Mélyen elgondolkodtató, hogy büntetlenül megúszható az efféle maszkos felforgatás, a rendőri fellépéssel szembeni ellenszegülés, szökdösés, ha valaki nő és ráadásul feminista hisztérika, aki felül terroristának, alul picsanadrágba öltözik. Ilyen engedékenység mellett nem csoda, ha a feminista felforgatók attól sem riadnak vissza, hogy garázda bűncselekményükről videófelvételt készítsenek és azt a Twitteren közre is adják. Elrendelt nyomozásról nem ismerünk híradásokat.

Ez az eset is jól mutatja, hogy korunk feminizmusa milyen módon ferdült el és távolodott el a női értékektől és az össztársadalmi érdekektől. Egyetlen épeszű nő sem vallhatja ma önmagát feministának, ha nem akarja, hogy társadalomellenes, lényegében nőellenes, elmeháborodott hordákkal azonosítsák őt magát is!

Az alábbiakban megtekinthető egy videó a sűrű káromkodásokkal tűzdelt, lökdösődésig fajuló szerkesztőségi perpatvarról, garázda rendbontásról:

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
92 megosztás


43
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
7 Egyéni hozzászólás
36 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
BlackurtomgalBaltonBarnabás PincésRokapapa Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
the hermit
Olvasó

Ez az eset is jól mutatja, hogy korunk feminizmusa milyen módon ferdült el és távolodott el a női értékektől és az össztársadalmi érdekektől.

Bocsánat, de a feminizmus nem “ferdült el”, és nem is “távolodott el” semmitől. Már eleve ilyen volt, sose képviselt sem társadalmi érdekeket, se a női értékeket. Mennyi bizonyíték kell még, hogy nyilvánvaló legyen a felülről támogatottság? Ezek pont ugyanazok, mint az NGO-k, meg a külföldön képzett hazaárulók.

Serathis
Olvasó
Serathis

Gyorskötöző. Maszkot le. Fénykép.

Horvath Anton
Olvasó

Leírom ide is akkor: az elkövetőket már hónapokkal korábban kiutasították Ausztriából. Az elkövetés időpontjában már nem tartózkodhattak volna Ausztria területén, hiába vergődnek a femcsik. A kiutasítás oka a feltárt drogkereskedelmi hálózat, aminek tagjaiként érkeztek. A 13 éves kislány túladagolásban halt meg, túlnyomták anyaggal mielőtt megerőszakolták. Miután az később nem tért magához levitték egy közeli parkba és otthagyták. Járókelők találtak rá, de addigra már nem volt életben. Ez a teljes sztori, nem “migránsokról” beszélünk, ezek egyszerű illegális bevándorlók voltak. Három hete hangos az esettől a média, a kiutasítások végrehajtására vonatkozó törvények módosításáig eszkalálódott a dolog. Tehát tipikusan olyan esemény következtében hepajkodtak a egyet femcsik ami a média kellős középpontjában áll hetek óta. Nekik ez volt a lényeg ebben az egészben.

Rokapapa
Újságíró

Sajnos az ügy végeredménye szempontjából nincs jelentősége hol is kellett volna lenniük az elkövetőknek.
A lényeg az, hogy bűnt követtek el és a feministák ezeket védik.
A magam részéről nem vagyok nagy nőbarát sőt sok tekintetben nőgyülölönek számitok de egy 13 éves lány megerőszakolásától és megölésétől felfordúl a gyomrom.
Egy ilyen ügy kapcsán azzal foglalkozni, hogy a média rasszista volt e már túlmutat az elmebaj határain.
A jogrendszer eleve túl elnéző ez efféle gyerekbántalmazások kapcsán. Az ilyeneknek nem börtön vagy kitoloncolás kell hanem rohadt nehéz kényszermunka életfogytig. Viszont akik ezeket védik még nálluk is rosszabbak. Ezeket a feminácikat betenném az elkövetők mellé kényszermunkát végezni miközben hagynám, hogy naponta megerőszakolják őket, hogy ne csak prédikálják de éljék is át az együttérzésüket.

Balton
Olvasó
Balton

Ezt csak úgy ide:
Optimist: the glass is half full…
Pessimist: the glass is half empty..
FEMINIST: THE GLASS IS RAPING ME!!!

Hunn
Olvasó
Hunn

LOL LOL LOL

https://telex.hu/kulfold/2021/08/02/nok-perelik-a-nagymeno-amerikai-penzembert-mert-a-szadomazo-szexben-tullepte-azt-amiben-megallapodtak

Amúgy a feministák mindig azt mondják, hogy tisztelni kell a nőket. De arra már nem emlékszem, hogy ezt a merész kijelentést mivel is indokolják…

Horvath Anton
Olvasó

Itt az ár leginkább ami nem stimmel, “pénzember” aligha fog ilyesmit pár ezer dollárral megúszni. Pár tízezer dollár is kevés lesz. Én most arra vagyok kíváncsi mikor kezdődik majd meg a nagyvállalatoknál a transzgender vezetők kinevezése, illetőleg a transzkvóta bevezetése. A recept a femcsiknél már elérhető.

hunbagira
Újságíró

Off: nem tudom észrevettétek-e, de olimpián asszonyaink nem nagyon brillíroznak, sőt inkább leszerepelnek. (A Kozák-Csipes/ Kapás triótól mindenki aranyAKAt várt és még érmecske sem lett, de Hosszútól is elvárt volt legalább pár érmecske) Gondolom mindenkinek van/volt tapasztalata, hogy a nőstény/eunuch lapokban mi menne fordított helyzetben.
Jó Hosszút “betámadták” a kommancs/libsibolsi fórumokon, de ez a fideszségének és valóban meglévő önzöségének szólt.

tomgal
Olvasó
tomgal

A riói olimpián 8 aranyból hetet nők nyertek és nem emlékszem, hogy bárki támadta volna a férfiakat, miszerint nem voltak elég jók. Szerintem ebben nincs ilyen tendencia, lehet azért, mert a nőket ab ovo kevésbé érdekli az olimpia, de ilyesmit én soha nem olvastam, se pró se kontra …

(persze attól még a tény az tény , hogy a nők most gyengébbek)

hunbagira
Újságíró

Olvass vissza, nem véletlenül tettem be…ezt is megjegyeztük nektek..:P

tomgal
Olvasó
tomgal

Viszont most tényleg a fiúk nagyon ügyesek, gratula a mai aranyosoknak és ezüstösöknek és persze bronzosoknak is.

Horvath Anton
Olvasó

A nőket ugyan mi ösztönzi a sportra? 20 évesen fut heti háromszor félórát a futópadon maximum, aztán felvesz egy picsagatyát, aztán várja a következő milliomos bejelentkezését, aki átsegíti a problémáin (legalábbis egy ideig). Kitartás, meg bő tíz év edzés kell ahhoz hogy valamit elérj, amennyiben férfinak születtél, nyilvánvaló hogy ők teljesítenek jobban.

hunbagira
Újságíró

Voltak olyan olimpiák, amikor ők hozták az érmeket (igaz ilyen egyoldalú sosem volt)
Viszont ezt soha nem mulasztották el az orrunk alá dörgölni…én erre tértem ki. Ekkor ettől zengett a nők lapjától a kozmóig minden..
Igaz ez a 90 es évek, 2000 es évek elejémek a “magyar nők a legszebbek/tökéletesebbek” korszaka. :)))

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez akkora hülyeség, hol egyik nem, hol másik nem teljesít jobban, ahelyett, hogy örülnének a sikereknek. Engem pl. tökre nem érdekel, hogy az illető sportolónak épp milyen a neme. (ezek a kozmós cikkek nekem kimaradtak). Most őszintén, ha van mondjuk 5-10 aranyunk, hasonló számban ezüstünk-bronzunk, nem tökmindegy hogy férfi, vagy nő szerezte ? Az olimpiai éremtáblázatban ez aztán végképp nem számít. Persze, mint mondtam, most a fiúknak jobban jött ki a lépés , de nem lesz semmivel sem kisebb az örömöm, hogy az érmek most a srácoktól jönnek.

Ennek viszont örülök:

https://magyarnemzet.hu/sport/a-transznemu-laurel-hubbard-kiesett_tokyo202010161134-10161134/

Blackur
Olvasó
Blackur

Kopasz Bálint interjút néztem, 24 éves , még nem volt ideje barátnőre. Én elhiszem,hogy nindent feltett a sportra, de az edzések, edzőráborok nem az aszkétizmusról híresek. Egy már “valaki” jól kinéző fiatal bnő nélkül, vannak itt bajok, érdekelne az edző anyuka hatása….