Alter Ego
95 megosztás

Terroristának öltözött feministák támadtak egy újság szerkesztőségére, hogy védelmükbe vegyék a tizenhárom éves lány migráns gyilkosait

Az "Alerta Feminista" csoport húsz, arcát kendővel eltakaró feminista felforgatója hatolt be az osztrák oe24.at online újság szerkesztőségébe és zaklatták a lap dolgozóit.

A behatolásról a lap azt írta, hogy egy szeméttároló helységen keresztül jutottak be a feministák és a reklámértékesítési irodáig jutottak, ahol több dolgozót zaklattak, megtámadtak. A híradások szerint az anarchista feminista szervezet a közelmúltban 3 afgán migráns által megerőszakolt és meggyilkolt 13 éves lány történetével kapcsolatos tudósítás “rasszista jellege” miatt tiltakozott. A jóízlés határait, a kegyeletet, az épeszű gondolkodást egyáltalán nem ismerő feministák lényegében migráns gyilkosok “jogait” védelmezték a meggyilkolt kiskorú lánygyermek ellenében.

A rendőrség néhány percen belül kivonult a helyszínre. Ekkor a maszkos behatolók egy része elmenekült a rendőrség elől, amíg az ott maradók megpróbálták elfoglalni az épület többi részét, ami a rendőrség fellépésének és az oe24 alkalmazottainak ellenállása miatt nem valósulhatott meg.

Mélyen elgondolkodtató, hogy büntetlenül megúszható az efféle maszkos felforgatás, a rendőri fellépéssel szembeni ellenszegülés, szökdösés, ha valaki nő és ráadásul feminista hisztérika, aki felül terroristának, alul picsanadrágba öltözik. Ilyen engedékenység mellett nem csoda, ha a feminista felforgatók attól sem riadnak vissza, hogy garázda bűncselekményükről videófelvételt készítsenek és azt a Twitteren közre is adják. Elrendelt nyomozásról nem ismerünk híradásokat.

Ez az eset is jól mutatja, hogy korunk feminizmusa milyen módon ferdült el és távolodott el a női értékektől és az össztársadalmi érdekektől. Egyetlen épeszű nő sem vallhatja ma önmagát feministának, ha nem akarja, hogy társadalomellenes, lényegében nőellenes, elmeháborodott hordákkal azonosítsák őt magát is!

Az alábbiakban megtekinthető egy videó a sűrű káromkodásokkal tűzdelt, lökdösődésig fajuló szerkesztőségi perpatvarról, garázda rendbontásról:

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
95 megosztás


320
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
13 Egyéni hozzászólás
307 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
Deadpooltraveller79caudinoNaooo31Anna Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
the hermit
Olvasó

Ez az eset is jól mutatja, hogy korunk feminizmusa milyen módon ferdült el és távolodott el a női értékektől és az össztársadalmi érdekektől.

Bocsánat, de a feminizmus nem “ferdült el”, és nem is “távolodott el” semmitől. Már eleve ilyen volt, sose képviselt sem társadalmi érdekeket, se a női értékeket. Mennyi bizonyíték kell még, hogy nyilvánvaló legyen a felülről támogatottság? Ezek pont ugyanazok, mint az NGO-k, meg a külföldön képzett hazaárulók.

Serathis
Olvasó
Serathis

Gyorskötöző. Maszkot le. Fénykép.

Horvath Anton
Olvasó

Leírom ide is akkor: az elkövetőket már hónapokkal korábban kiutasították Ausztriából. Az elkövetés időpontjában már nem tartózkodhattak volna Ausztria területén, hiába vergődnek a femcsik. A kiutasítás oka a feltárt drogkereskedelmi hálózat, aminek tagjaiként érkeztek. A 13 éves kislány túladagolásban halt meg, túlnyomták anyaggal mielőtt megerőszakolták. Miután az később nem tért magához levitték egy közeli parkba és otthagyták. Járókelők találtak rá, de addigra már nem volt életben. Ez a teljes sztori, nem “migránsokról” beszélünk, ezek egyszerű illegális bevándorlók voltak. Három hete hangos az esettől a média, a kiutasítások végrehajtására vonatkozó törvények módosításáig eszkalálódott a dolog. Tehát tipikusan olyan esemény következtében hepajkodtak a egyet femcsik ami a média kellős középpontjában áll hetek óta. Nekik ez volt a lényeg ebben az egészben.

Rokapapa
Újságíró

Sajnos az ügy végeredménye szempontjából nincs jelentősége hol is kellett volna lenniük az elkövetőknek.
A lényeg az, hogy bűnt követtek el és a feministák ezeket védik.
A magam részéről nem vagyok nagy nőbarát sőt sok tekintetben nőgyülölönek számitok de egy 13 éves lány megerőszakolásától és megölésétől felfordúl a gyomrom.
Egy ilyen ügy kapcsán azzal foglalkozni, hogy a média rasszista volt e már túlmutat az elmebaj határain.
A jogrendszer eleve túl elnéző ez efféle gyerekbántalmazások kapcsán. Az ilyeneknek nem börtön vagy kitoloncolás kell hanem rohadt nehéz kényszermunka életfogytig. Viszont akik ezeket védik még nálluk is rosszabbak. Ezeket a feminácikat betenném az elkövetők mellé kényszermunkát végezni miközben hagynám, hogy naponta megerőszakolják őket, hogy ne csak prédikálják de éljék is át az együttérzésüket.

Balton
Olvasó
Balton

Ezt csak úgy ide:
Optimist: the glass is half full…
Pessimist: the glass is half empty..
FEMINIST: THE GLASS IS RAPING ME!!!

Hunn
Olvasó
Hunn

LOL LOL LOL

https://telex.hu/kulfold/2021/08/02/nok-perelik-a-nagymeno-amerikai-penzembert-mert-a-szadomazo-szexben-tullepte-azt-amiben-megallapodtak

Amúgy a feministák mindig azt mondják, hogy tisztelni kell a nőket. De arra már nem emlékszem, hogy ezt a merész kijelentést mivel is indokolják…

Horvath Anton
Olvasó

Itt az ár leginkább ami nem stimmel, “pénzember” aligha fog ilyesmit pár ezer dollárral megúszni. Pár tízezer dollár is kevés lesz. Én most arra vagyok kíváncsi mikor kezdődik majd meg a nagyvállalatoknál a transzgender vezetők kinevezése, illetőleg a transzkvóta bevezetése. A recept a femcsiknél már elérhető.

hunbagira
Újságíró

Off: nem tudom észrevettétek-e, de olimpián asszonyaink nem nagyon brillíroznak, sőt inkább leszerepelnek. (A Kozák-Csipes/ Kapás triótól mindenki aranyAKAt várt és még érmecske sem lett, de Hosszútól is elvárt volt legalább pár érmecske) Gondolom mindenkinek van/volt tapasztalata, hogy a nőstény/eunuch lapokban mi menne fordított helyzetben.
Jó Hosszút “betámadták” a kommancs/libsibolsi fórumokon, de ez a fideszségének és valóban meglévő önzöségének szólt.

tomgal
Olvasó
tomgal

A riói olimpián 8 aranyból hetet nők nyertek és nem emlékszem, hogy bárki támadta volna a férfiakat, miszerint nem voltak elég jók. Szerintem ebben nincs ilyen tendencia, lehet azért, mert a nőket ab ovo kevésbé érdekli az olimpia, de ilyesmit én soha nem olvastam, se pró se kontra …

(persze attól még a tény az tény , hogy a nők most gyengébbek)

hunbagira
Újságíró

Olvass vissza, nem véletlenül tettem be…ezt is megjegyeztük nektek..:P

tomgal
Olvasó
tomgal

Viszont most tényleg a fiúk nagyon ügyesek, gratula a mai aranyosoknak és ezüstösöknek és persze bronzosoknak is.

Horvath Anton
Olvasó

A nőket ugyan mi ösztönzi a sportra? 20 évesen fut heti háromszor félórát a futópadon maximum, aztán felvesz egy picsagatyát, aztán várja a következő milliomos bejelentkezését, aki átsegíti a problémáin (legalábbis egy ideig). Kitartás, meg bő tíz év edzés kell ahhoz hogy valamit elérj, amennyiben férfinak születtél, nyilvánvaló hogy ők teljesítenek jobban.

hunbagira
Újságíró

Voltak olyan olimpiák, amikor ők hozták az érmeket (igaz ilyen egyoldalú sosem volt)
Viszont ezt soha nem mulasztották el az orrunk alá dörgölni…én erre tértem ki. Ekkor ettől zengett a nők lapjától a kozmóig minden..
Igaz ez a 90 es évek, 2000 es évek elejémek a “magyar nők a legszebbek/tökéletesebbek” korszaka. :)))

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez akkora hülyeség, hol egyik nem, hol másik nem teljesít jobban, ahelyett, hogy örülnének a sikereknek. Engem pl. tökre nem érdekel, hogy az illető sportolónak épp milyen a neme. (ezek a kozmós cikkek nekem kimaradtak). Most őszintén, ha van mondjuk 5-10 aranyunk, hasonló számban ezüstünk-bronzunk, nem tökmindegy hogy férfi, vagy nő szerezte ? Az olimpiai éremtáblázatban ez aztán végképp nem számít. Persze, mint mondtam, most a fiúknak jobban jött ki a lépés , de nem lesz semmivel sem kisebb az örömöm, hogy az érmek most a srácoktól jönnek.

Ennek viszont örülök:

https://magyarnemzet.hu/sport/a-transznemu-laurel-hubbard-kiesett_tokyo202010161134-10161134/

hunbagira
Újságíró

Ez is tükrözi beteg világunkat. El engedik indulni ezt a véglényt, majd gyáván mondvacsinált okkal kizárják.” Bírók úgy látták, hogy mindkét fogásnemben szabálytalan volt” :D Biztosan így történt…:D

Reszet Elek
Szerkesztő

A nők talán 10-15%-a rendelkezik versenyszellemmel és motiválja a kompetitív helyzet. Közülük kerülnek ki a versenysportolók. A húszéves picsagatyás milliomosváró nők rétegével még nem találkoztam. Alighanem más körökben mozgunk.
A női versenysportért nem vagyok oda igazán. A véleményem leírtam a riói cikkemben.

Horvath Anton
Olvasó

Nem kell ehhez semmilyen “körökben mozogni”, elég csak a városban. Főleg ha belehallgatsz egy ilyen picsagatyás társaság magasröptű beszélgetésébe, akkor minden világos lesz. Persze általában nem sok IQ, ellenben a kirívó öltözékhez hozzáillő nagy arc, az annál inkább megvan.

Reszet Elek
Szerkesztő

Te általánosságban fogalmaztál, minden húszas nőre vonatkozóan.

hunbagira
Újságíró

Hát, akkor megint én leszek a ferfihang a “feministája”. De én a kedvenc sportjaimban, leköt a női szakág is. Nemcsak az isteni seggek/testek miatt nézem.
Nah jó, a női röplabdát, rsg-t igen. :D
És innen gratulálok Totka Sándornak.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez a mai Kovács Saci bronz valóban egy arannyal felért ! Én még bronzérmest így örülni nem láttam , ennyi nehézség( mütét, trombózis stb) után …bravó !
Természetesen nagy bravó a meglepetés bronznak, Hárspatakinak is !

( és nem értem mit csesztetik az öttusát, szerintem tök izgalmas, meg látványos)

És ma hajnalban (7-én szerk) azért megmentette a kajak 4-es a nők ” becsületét” :)

Különösen nagy respect Kozák Danutának , aki komoly sérülések , szülés után lett minden idők legtöbb olimpiai aranyérmét nyerő női magyar sportolója. És itt nem az a lényeg, hogy nő , hanem hogy kiváló sportoló, aki többedszer hoz dicsőséget az országnak.

Blackur
Olvasó
Blackur

Kopasz Bálint interjút néztem, 24 éves , még nem volt ideje barátnőre. Én elhiszem,hogy nindent feltett a sportra, de az edzések, edzőráborok nem az aszkétizmusról híresek. Egy már “valaki” jól kinéző fiatal bnő nélkül, vannak itt bajok, érdekelne az edző anyuka hatása….

hunbagira
Újságíró

Hát -ha igaz a story- akkor tényleg nagy bajok vannak és én is innen “gratulálok” ez ügyben a kedves mamának.
Ugyanis, aki edzőtáborokban nem tud becsajozni, sportoló létére és 20as éveire még szűz, hát..

hunbagira
Újságíró

Egy esetleges társadalmi normalizálódáskor a fiúk nevelését, tényleg azonnal el kell venni a nőktől…de a kislányokét is.
Ugyanis a fiúkból buzit/balekot csinálnak (vagy épp bűnözőt nem csinálnak) a lányokból meg kurvát.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pedig anyukának igen hálás…, úgy tünik edzö-anyu nagyban hozzájárult az aranyhoz.
Amúgy ez a barátnö dolog , nekem inkább állandó barátnönek tünik, akivel folyamatosan együtt van. Ez nem jelenti azt, hogy életében nem kefélt, vagy edzötáborokban nem szexel ( csak nincs állandó kapcsolata) .

https://nlc.hu/eletmod/20210803/tokioi-olimpia-kopasz-balint-maganelete/amp/

hunbagira
Újságíró

Azért fogalmaztam úgy, hogy “ez ügyben”…

Horvath Anton
Olvasó

Lehet csak simán MGTOW. Kicsit off, de már kézikönyv is van hozzá: https://books.google.hu/books?id=QnyGDwAAQBAJ&pg=PT6&lpg=PT6&dq=Mgtow&source=bl&ots=frs9_lTsef&sig=ACfU3U1sWESlMrskHfIvVDhQ82l5qR8bBg&hl=hu&sa=X&ved=2ahUKEwiQx7yV45nyAhWx4YUKHf7dCwc4KBDoAXoECAYQAg#v=onepage&q=Mgtow&f=false
Persze nem igazán kell ehhez könyv, elég csak körülnézni a hétköznapi életben.

Hunn
Olvasó
Hunn

Nagyon kemény dolog ez, hunbagira. A mai fiatal srácokat már annyira átitatta a feminista kondicionálás, hogy az szinte hihetetlen… Nekem volt olyan kis fiatal, huszonéves férfi, nos, fiú kollégám, egy kábé 180 centi magas, izmos, jóképű vizipólós gyerek, aki amúgy egyetemista tehát elvileg esze is van, és a személyisége is olyan, hogy nem lehet őt nem kedvelni… Olyan, amilyennek elképzeli az ember a mai nőknél sikeres fiatal “alfahímeket” (akik – mármint alfahímek, mint olyanok – viszont feminista világrendben szimplán nincsenek, mondom én már régóta)… És akinek adottságai alapján szerintem egyszerűen NINCS JOGA hozzá, hogy ne legyen önbizalma, hogy bátortalan legyen a csajokkal, hogy cölibátusban éljen… És magam láttam saját szememmel házibulin, ahogy egy jó csaj csillogó szemekkel berángatta őt az ágyba maga mellé a buli végén hajnalban, amikor lepihent a társaság, hogy együtt “aludjanak”… És végül tényleg csak aludtak. Meg beszélgettek. És ennyi. Na, én olyan csalódott pofájú csajt még életemben nem láttam, mint azt ott reggel… És a srácnak azóta sincs barátnője. Én meg csak a fejemet fogom, hogy ezmiez? És amikor hallom őt meg a többi kis huszonéves fiú kollégát a nőkről meg a párkapcsolatokról beszélgetni, akkor a Red Pill alapok dübörögnek a fejemben, és alig tudom visszafogni magamat, hogy ne álljak neki tanítani… Érted? Én, az incel, a jóképű fiatal srácokat, akik ráadásul egy jól fizető munkahelyen dolgoznak tehát még pénz is van a zsebükben, tanítanám a csajozásra… És csak azért nem teszem, mert nemzetközi a cég, a diverzitás az erősségünk, a női főnökökben hiszünk: parázok, nehogy esetleg eljusson olyan fülekbe is, ahova nem szántam, az, hogy miket is mondok már én a nőkről… És azt mondom: ez már olyan szint, hogy ez nem lehet a srácok egyedi hibája. Ez rendszerszintű dolog. A feminista rendszerből, a feminista nevelésből következik.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Én tényleg nem értem, ti miért vagytok így ezzel, én olyan nőbe bele nem tenném a lőcsömet, aki olcsó rüfke módjára szinte semmi ismeretség után felkínálkozna, vagy akár hosszabb idő után is, de alkalmi szexre adná a fejét. Nekem előnyöm érdmben nem származik belőle, neki pedig még kifejezetten ártalmas is (rombolja a kötődési képességét). Akinek nincs ennyi önbecsülése, arra csak az időtöket vesztegetitek.

Blackur
Olvasó
Blackur

Eddig arról szóltak itt többen,hogy a pasi dugjon minél több nőt attól lesz önbizalma, mostmeg ne dugjon elsőre mert nem lesz önbizalma….na itt elvesztettem a fonalat….

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha van önbecsülésed, nem teszed bele mindenbe, amin lyuk van, legalábbis szerintem. Végtelenül hamis és káros sztereotípiának tartom, hogy valaki ettől lenne hű de nagy férfi.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Végtelenül hamis és káros sztereotípiának tartom, hogy valaki ettől lenne hű de nagy férfi.“

Ezzel maximálisan egyetértek nöként is. De ha nem csal a memóriám , te az átlagtól magasabb SMV-vel rendelkezel, szóval megteheted hogy válogatsz.

Átlagjózsi és lejjebb nem nagyon teheti meg, ha dugni akar, marhára örül , hogy akad olyan nö aki elsöre felkínálkozik ( ha elfogadható, megkívánható szintü persze.)

Szóval a válogatás az átlag felettiek kiváltsága. ( ez férfiakra különösen igaz, de a tévhitekkel ellentétben- igaz kisebb mértékben- de a nökre is)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha elvben több lehetőségem is van, az alkalmi kapcsolatokat olyan dolognak tartom, ami hosszabb távon több gondot okoz, mint ami jó származik belőle, mindenkinek. Igazából itt erről lenne szó, ezt más is alkalmazhatja magára, ahogy tudja.
Illetve a fő lényeg a tartás, az nem Brad Pitt külsővel is lehet bárkinek!

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezzel így teljesen egyet is értek. Igazad van !
Csak felhívtam a figyelmet, hogy soha nem voltál más cipöjében- börében. Tehát a te szempontodból igaz igazán.
( a legyen tartás , szerintem is mindenkire igaznak kéne hogy legyen).

Blackur
Olvasó
Blackur

Kicsit off: elfogadták a francia sportolónő védekezését a dopping a partnere testnedveivel került a szervezetébe…a fő kérdés a tartás kérdése : lányoknál egzaktabb , nyilván bem jó ha az első randin szexel . Fiúknál mi legyen? Tartásom van ááá nem fekszem le vele majd máskor , a következő nőnél ugyanígy / nem értek a nőkhöz de 2x nem fog ajánlkozni senki kivétel az oldal alfája neki biztosan/. Ironikusra sikeredett de komolyan kérdezem s tomgallal értek egyet, hogy szerezzen tapasztalatot az ÁTLAGJÓZSI aki nem válogathat ? Mert én spec az oldal látogatása óta még a barátzónába sem jutok be de tartásom az van.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Miért, ha nem történik első alkalommal semmi, megöl egy aszteroida, mert nem tartottad be az univerzum törvényeit? Ismerkedni kell normálissal, normálisan, és akkor lesz idő mindenre. Ez rohadt nehéz dolog, főleg a mai felhozatalban (inkább lehetetlen), de még így is azt mondom, hogy ezt megspórolni nincs értelme. Én többen neked nem tudok segíteni, ha ez egyáltalán az, mert nem ismerlek, soha nem láttalak, és rólad sokat sem tudok. Mindenesetre az a női kategória, akit írsz, látatlanban is élből kerülendő, aki rohanni akar, álljon könnyűatlétának, abban talán a randipiaccal ellentétben lesz is sikere.

Hunn
Olvasó
Hunn

Szergej55, egy 22 éves srácról van szó, aki még nem feleséget keres, és még – szerintem legalábbis – nem volt nővel. Minden tiszteletem azoké a férfiaké, akiket nem a farkuk vezérel, de ide a rozsdás bökőt, hogy a te tartásod is tapasztalat útján alakult ki… Nem hiszem, hogy huszonévesen is nemet mondtál volna a kalandra minden olyan jó nővel, akiből hiányzott az önbecsülés. És itt most egy jó nőről beszélünk. A mostani elvárásaidba szerintem beépültek ezek az élmények is.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mindig is irtóztam azoktól a nőktől, akikben már sokan megfordultak, legyen ez bármelyik tetszőleges 1 fölötti szám. Persze, fantáziában néha előjön, hogy mi lenne, ha, főleg egy jófajta milf esetében, de a valóságban biztos, hogy sosem lennék benne, egyszerűen nekem ez így nem megy, nem tartom normális dolognak. :D

Szerk: Persze, a leckék az én életemben is megvoltak, még ha igen kevéssé is vagyok átlagos, szent sosem voltam, nem is lennék az. De a szex szerintem erősen túldimenzionált nyugaton sok évtizede, miközben az eredeti funkciójáról való leválasztása csak bajt hozott ránk. Ugyanis szaporodásra, és a két ellenkező nemű egyén közötti kötődés erősítésére való, nem pusztán élvezeti cikk. Gondolom, részesülhetnék sokkal többen belőle, mint eddig (=0, egy kapcsolatom volt 5 éve, de rosszul választottam, és egy hónap után vége lett), de nem hiszem, hogy az jobbá tenné az életemet bármiben. Ha az ismerőseim, barátaim között nézek végig, szintén nem változik a véleményem. Ez a szexelj sokat férfi oldalról kb. olyan nekem, mint a barátnők tanácsa a csajoknak, hogyan tegye minél sz*rabbá a kapcsolatát a másikkal/ csak dobja ki: nagyon jól hangzik, de ha betartod, nem leszel előrébb semmiben. Lehet, hogy ez az felfogás másoknak nagyon puritán, de nekem nagy arcvesztéssel érne fel, ha a mai “gépezet” részéve kellene válnom.
Vállalom, hogy szerintem a szexuális forradalomnak mennie kell, mert mindenkiből a lehető legrosszabba hozza ki, stricik, k*rvák és rabszolgák társadalmát létrehozva. Ennél még a sharia is sokkal működőképesebb és helyesebb.

common man
Olvasó
common man

Szergejtől:
Ha van önbecsülésed, nem teszed bele mindenbe, amin lyuk van, legalábbis szerintem”

Mindig is irtóztam azoktól a nőktől, akikben már sokan megfordultak, legyen ez bármelyik tetszőleges 1 fölötti szám.’

Egy fölötti szám az világos.Egy alatti = szűz.Az egyeseket ,hogyan szűröd ki? Bemondásra?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Akit ismertem, arról tudtam, olyannal meg nem akartam összejönni. A netes társkereső nálam nuku, szerintem csak időpazarlásnak jó. Az egy fölöttiben az 1 is benne van, annyit még engedek. :D

common man
Olvasó
common man

Én igazán nem vagyok bajkeverő típus de akkor te szeded el a szegény Hunn elől a szűzlányokat?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Pssssszt! Erről ne szólj senkinek!

Hunn
Olvasó
Hunn

Én is a szexuális ellenforradalom híve vagyok, Szergej55!

És ha hiszed, ha nem: abszolút értelek és megértelek…

Én speciel asszonyomnak olyan nőt választanék, akinek én vagyok a legelső férfi az életében és a pinájában… Mert ha nem én vagyok az első, akkor gyakorlatilag mindegy, hogy a második vagyok vagy a tízezredik…

Én ebből indulok ki, és minden egyéb ebből következik számomra. Ebből jön számomra az is, hogy ha nem én vagyok az első férfi benne, akkor nehogy már pont engem várasson meg a szexszel a kis ringyó…

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Egy kapcsolatom már volt, így hiteltelennek tartanám, ha ennyit másnak sem engednék meg. Én hibáztam, mikor anno úgy döntöttem, abba belemegyek, ezzel más is lehetett így. Kettő még határeset, ott már egyértelműen húznám a számat, viszont e fölött már azt gondolom, olyan maladaptív mintázatok irányítják az illetőt, hogy abból nem lesz egyszerű tartós kapcsolatot összehozni, már ha ez egyáltalán cél. 3-5 még ilyen szempontból pengeél (bár számomra érdektelen, mivel 0-2-nél több), a fölött már egyértelműen károsodott a kötődés, feltéve, hogy egy pillanatig is egészséges volt.

Persze annyira vagyok idealista, hogy nem akarok a swinger mókuskerékbe beszállni, de még ha valamennyire naiv is vagyok, a mellett nem tudok röhögés nélkül elmenni, mikor valaki egymás után az ikszedik embernek játssza el, hogy mennyire szereti, és jajdejó, hogy vannak egymásnak. Ezt őszintén sokszor, vagy gyakran biztos vagyok benne, hogy nem lehet megélni. :D Amíg az oktatásból 12+ év kikerülni, és másfélszer annyi idő felnőtté válni, mint korábban, addig biztos, hogy kevés üdítő kivétellel fogunk találkozni, és rohadunk bőszen továbbfele.

Horvath Anton
Olvasó

Itt egy nagy különbséget látok én is a dolgokban ami azt illeti. Nem kell mindenképpen szűz lány, de ha valaki házasodni akar meg gyerek(ek)et akkor azt mindenképpen egy 30 alattival tegye. A harminc+-os Rostie Rozi odaszüli neked a Dawn szindrómás gyereket aztán baszhatod, csak mert az 50 új húsz, meg a faszomat. Se neked se annak a gyereknek nem lesz már normális élete sohasem. Kúrni meg bármelyik nő jó lehet amelyikre feláll, 50-esek is járnak swinger klubba, de az nem ugyanaz a téma mint a házasság

common man
Olvasó
common man

Én tudok olyan alkalmi kapcsolatnak indultról ami már több évtizede tart.
“A tízezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik”

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az arányok a kérdésesek, hány ilyen kapcsolatból lesz több évtizedes, és mennyi az olyan, amiben idővel az egyiknek több kellene, vagy eleve csak a társfüggősége kezelésére kellett stb. stb.

common man
Olvasó
common man

Én azt javaslom dugjál mindenkivel akivel kívánjátok egymást.(és utána nem szégyellnéd)

common man
Olvasó
common man

aki olcsó rüfke módjára szinte semmi ismeretség után felkínálkozna,

Na de ha az a férfi olyan jó pasi….

Horvath Anton
Olvasó

Igen, a multiknál ez van, én sem folyok bele ilyen témákba a munkahelyen. Bár nyilván azt én is érdekesnek találom, hogy a nagy libsi elfogadásban egy ellentétes álláspontot vagy véleményt éppúgy nem akaróznak elfogadni azok akik az elfogadást hirdetik egyfolytában :D Ezáltal pedig pont hogy érvényét veszti minden olyan libsi érvelés mely másokra egyébként diktatúrát kiált ki. Na de ide tartozik a feminizmus is persze, tehát meglepődni igazán nem szükséges.

Hunn
Olvasó
Hunn

Vicces volt, Horvath Anton, amikor egyszer ebédnél a mellettem lévő asztalnál ülő kollégák a politikára terelték a szót. Nem értették, hogy ki szavaz egyáltalán Donald Turmp-ra vagy Orbán Viktorra és miért, amikor személyesen senki olyat nem ismernek, akiről akár csak elképzelhető lenne, hogy ilyet tenne… Én meg csak csendben ettem a kajámat magamban mosolyogva, és azon gondolkoztam, hogy felvilágosítsam-e őket… De aztán hagytam a csudába. Majd rájönnek maguktól.

hunbagira
Újságíró

Hunn, te tényleg egy igazi “szabadságharcos” vagy..:D

Hunn
Olvasó
Hunn

hunbagira, ha te meg a többi – hozzám képest – igazi szabadságharcos vállaljátok, hogy összedobjátok a szent ügy érdekében azt a pénzt, amiből hátralévő életemben megélek legalább azon a színvonalon, ahogy most keresek, (természetesen figyelembe véve azt is, hogy a jövőben még jobban fogok keresni ha nem baszom el a karrierremet), akkor eskü odabaszok úgy az asztalra, hogy egész Budapest visszhangozni fog tőle. Hova küldhetem a banki adataimat amire utalni fogtok, ha emiatt kirúgnak engem a melóból?

Horvath Anton
Olvasó
tomgal
Olvasó
tomgal

Akit jó eséllyel ki is végeznek Japánban, ha az egyikük belehal a sérülésekbe.

Horvath Anton
Olvasó

Hát, mint láthatod ez a harcosdi sem megoldás semmire.

Hunn
Olvasó
Hunn

Mivel a feminizmus globális jelenség, ezért a következményei is azok, meg a reakciók is azok. Ebbe Japán is beletartozik. Miért pont a japán incelek ne futnának alkalomadtán ámokot?

A nőközpontú, feminista társadalomnak közvetlen, logikus, és elkerülhetetlen következménye – többek között – az incel-jelenség is, annak pedig közvetlen, logikus, és elkerülhetetlen következményei az időnkénti incel-ámokfutások, vagyis a nők elleni egyéni terror…

Amikor a nőközpontú, feminista társadalom a női hipergámia kiszolgálására épült fel, az azt jelenti, hogy a férfiak 80%-a alapból nem számít úgymond elég “jó pasinak” ahhoz, hogy szexuális élete lehessen, maximum csak ha fizet érte…

Ezzel gyakorlatilag a férfiak 80%-a számára automatikusan válik értelmetlenné a társadalom életében való részvétel (lásd: MGTOW), vagy egyáltalán a békének, mint olyannak a megtartása (lásd: incel-ámokfutások), nem marad motivációja sem a társadalom közös jövőjének, sem a saját egyéni jövőjének az építésében való részvételre (lásd: pl. tömeges drogfogyasztás és/vagy alkoholizmus a férfiak körében…)

Nem az ámokfutások a meglepőek, hanem az, hogy csak ilyen kevés van belőlük… Hogy miért nincs sokkal több? Azért, mert jelenleg még csak ott tartunk (hozzáteszem: a feminista nők nagy szerencséjére) hogy a férfiak 80%-nak még csak egy kis része ismerte fel mindezt.

A nem önkéntes cölibátusban élőknek is csak egy elenyésző kis százaléka kattan be és követ el nők ellen erőszakos cselekményeket, mert a többi még reménykedik… Idővel sokkal több ilyen lesz. Például a fiatal férfi-generációk tagjaiból, akik a náluk 10-15-20 évvel idősebb, mégis ugyanabban a cipőben járó férfiak példájából halál pontosan látni fogják, hogy nincs remény, hogy hiába várnának, mert nincs mire…

A jó dolog viszont az, hogy minél több férfi ébred fel, az egyéni terror helyét átveszi majd a szervezett és kontrollált agresszió, melyet uralni fog a normalitás és az értelem, ami az egyetlen elérhető és elérendő cél érdekében fogja felhasználni azt: a feminizmusnak és úgynevezett “eredményeinek” a teljes és mindenre kiterjedő felszámolására, az új patriarchátus bevezetésére.

Természetesen mindezt a nők akarata ellenére, a nőket, ha kell, erőszakkal rákényszerítve a férfiak ez irányú döntésének elfogadására, akár tetszik ez a nőknek, akár nem.

Horvath Anton
Olvasó

A japánban már a hipergámia a csúcson jár, ennek a másik következménye hogy egy halom 40+-os Rostie Rozi is egyedül él, mert hát ott sem jut mindenkinek olajmágnás tőkéssejkfaszomtudjami.

Hunn
Olvasó
Hunn

https://coub.com/view/1kjuik

-“I know the power of Patriarchy! I know what men can do when they’re angry!” (Wendy Walsh, whoever the fuck she is…)

Én a magam részéről szilárdan hiszek abban, hogy csakis és kizárólag onnantól kezdve számíthatunk majd bármiféle, a férfiakat érintő, pozitív társadalmi változásra, ha a feminista nők elkezdenek félni tőlünk. Aminek nagyon ideje lenne már…

Horvath Anton
Olvasó

A mostani rendszeren nincs is mit fenntartani, hegyekben állnak a szingli mutterek, meg hetente új változata jelenik meg a futószalagon legyártott homoleszbiknek. A döntéshozókat is ideje lenne számítógépekre cserélni, mivel az is eleve agy nélkül születnek: https://index.hu/kulfold/2021/08/08/egyesult-allamok-transznemu-torveny-noi-borton-nemi-eroszak-terhesseg/

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Hunn! Ezt itt nem nagyon értem, olyan ez nekem, mint a nem annyira régen idekommentelő nő panasza, akit majdnem felszedtek, erre a férfi nem élt a lehetőséffel, semmi sem történt. Nem megy a fejembe, hogy ha valakinek megvan a lehetősége, akkor miért nem él vele férfiként. Én ilyet sose tettem, amikor volt alkalom, utána esemény is. A 20 éves srácnak nem lehet, hogy egyéb problémája volt? Szorong a nők közelében? Nem lehet, hogy olyan rejtegetnivalója van, ami akármilyen jó kinézete és stílusa ellenére is ellehetetleníti az együttlétét bárkivel is? Akár impotencia, vagy csekély méret? Ezek is benne lehetnek mögöttesként, függetlenül attól, hogy mennyire megy a feminista lotyogás a nők elvárásairól, meg tiszteletéről, meg minden egyéb marhaságról.
A segítő szándékod meg elég nagy erkölcsi dilemmát vet fel. Segítesz nekik, egy elnyomó kvótakörnyezetben, ahol nők a főmuftik (hogy süllyedt a világ idáig?), és kirúgnak, mert a női mindent átható empátia és tolerancia valahogy sosem volt kompatibilis a férfiakkal, csak leginkább önmagukkal, illetve nőtársaikkal szemben. Együtt meg a nők képtelenek dolgozni, mert amint lehetőségük lenne, kikaparnák egymás szemét, tehát elsősorban a tolerancia önmaguk személye felé irányul. Persze alkotóképességeiket mindig a férfi környezetre akarják ráerőltetni, és a férfiakat meg kitúrni onnan (https://hbr.org/2021/02/women-led-startups-received-just-2-3-of-vc-funding-in-2020)
“Startups with a female founder fill their staffs with 2.5 times more women, according to an analysis by Kauffman Fellows, a program designed to accelerate entrepreneurs’ success. Companies with a female founder and a female executive hire six times more women.”
Vagy, nem segítesz nekik, de akkor valamilyen szinten az ő szenvedésük a Te hibád is, mert aki tudna segíteni, de nem teszi, az is bűnös…
A nőkről pedig minden jelenlegi “igazság” fordítottja az igazság, amit nem szeretnek tudomásul venni, és a amint a fülükbe jut, hogy hogy vélekedsz róluk, ami messze nem olyan radikális, mint a nők férfiakról alkotott véleménye, akkor kiraknak a saját házadból. Pusztán mert a hazugságaikat lenyomod a torkukon az igazsággal. Ezért tartom továbbra is, hogy nőnek (nagy átlag/túlnyomó többség) nincs helye a családon kívüli környezet formálásában (ott is csak egészséges szinten), mert mindig önös érdekek szerint tesznek. Egyszerű is nekik, mert csak a követeléseiket kell hangoztatni, és meg is kapják, amit kérnek, tehát azzal sincsenek tisztába, hogy ez energia, amit a társadalmi működések fejlődési lehetőségétől fosztanak meg. De kit érdekel, nő, egyszer él, a jelenben, legyen jó sora, mert hercegnőnek született, kit érdekel a jövő nemzedéke, meg a tudomány, logika, racionalitás, amik mind férfiak hülye tulajdonságai? A különböző szociális problémákra is azért kapnak ennyire (klímakatasztrófa, éhezők, egyenlőség, satöbbi) mert ezzel is csak a saját értéküket, szépségüket tudják fokozni, sminkként, szimbolikusan arcra kenve. De ez nem több mint a milliárdos férj vagyonának szétosztogatása, mindenféle nemes célra, ami a legegyszerűbb, de részükről átlátszó és önző, gyerekes és kapzsi. Nincsenek tisztába a következmények súlyával, és hárítanak, ha baj van, mert a feléjük mutatott szimpátia kimossa mindig őket a bajból, amivel ők pontosan tisztában vannak.

Horvath Anton
Olvasó

Lehet hogy csak el akart kerülni egy mítú sztorit, pláne ha munkahelyi kolléganőről van szó. A kisembernek pont elég nyűg ha femondanak neki, nem csak milliók bevasalása céljából dobják be ezt a kártyát a nők. Igazából egyszerű a megoldás, vissza kell adni a fehér férfiaktól elvett jogokat, ennyi. Ezáltal lehet hogy megint valamivel kevesebb joguk lesz a nőknek, de hát az egyenlőségnek is ára van.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Köszönöm a választ, én speciel a 20 éves srácról érdeklődtem, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem csinált semmit akkor, amikor kellett volna. Hunn részéről pedig a felvázolt dilemmám érthető szerintem, ezért nem jó a diktatúra, főleg a női, ahol vagy rosszul csinálsz mindent, ami amúgy helyes egy normális kultúrában, vagy úgy, ahogy megszabják, ami szintén rossz. Tényleg oda kell figyelni, főleg az ilyen látszatkultúrabeli szupermodern szervezeteknel, hogy nőről semmi rosszat, meg olyan szinten sem, ahogy ők teszik, mert repülsz. Kuss vagy fuss, ez lesz, ha hatalma van annak, akinek sem kellő bölcsessége, tapasztalata, se alapvető esze nincs a dolgokhoz. A valamivel egy kicsit pontatlan megfogalmazás szerintem, mert azt sugallja, hogy ha az általunk adott jogokat vesszük vissza, akkor némileg kevesebb lesz, holott épp a fordítottja, azt kéne összeszámolgatni, hogy mi maradna. A jogokról pedig se papír, se megállapodás sincsen, főleg informális jellegű. Nem egy tárgy, amit átadtunk nekik. Akkor keletkezik, amikor igényük eseten érvényesíthetik, tehát a férfi úgy működik, ahogy a nő elvárja. Mindig aktuális pillanatban történik, ami abban a szent szúrásban szűnik meg, amikor nem teszed vagy teszik azt, ahogy nekik a jogaik alapján elvárt lenne. Nem kell tehát elvenni, mert nincs is mit, pont, hogy nem kell adni, és volt nincs.

Hunn
Olvasó
Hunn

Akár a #metoo általános légköre is belejátszhatott a dologba… Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy a csaj maga is kolléga volt, vagy csak az egyik kolléga ismerőseként vett részt a buliban. De véleményem szerint amúgy is nagyobb #metoo kockázatot jelent bebújni egy nő mellé az ágyba, és NEM megdugni annak ellenére, hogy a nő azt akarja…

Most spekulálhatnék azon, hogy talán kicsi a farka az amúgy nagyra nőtt srácnak és ezt szégyellte volna, de őszintén: nem hiszem. Én ugyanis ugyanazt a hozzáállást vélem felfedezni a kis kollégákban, amilyen anno én is voltam incelként. Én sem egy kisfarkú ronda gyerek voltam, aztán ugyanígy bénáztam. Ez a feminizmus és a blue pill hatásának következménye olyan férfiakra, akik még nem ismerik a red pillt.

Nekem hatalmas dilemma, hogy amikor hallom a feminista, blue pill baromságokat a munkahelyen a srácok szájából, hogy megszólaljak-e vagy sem… Irodában nem fogok. Hogy is szokták mondani: fiatal voltam, kellett a pénz? Nos, középkorú vagyok, kell a pénz. De olyankor, amikor nem hivatalos helyen vagyok kollégákkal, és csak kötetlenül dumálunk, már más a helyzet.

Reszet Elek
Szerkesztő

Vagy csak egyszerűen a multikhoz a kontraszelekciós hatás ilyen. A szója fiúkat választják illetve azok maradnak meg hosszabb távon.

Horvath Anton
Olvasó

Hát én nem vagyok éppen “szójafiú”, de a hosszú távon helyben maradás ezer más tényezőtől függ inkább. A multik például erőteljesen szeretik felvenni a pályakezdőket sokszor, nulla tapasztalattal, nem kell mondjam gondolom hogy abból sem lesz hosszú távú munkaerő. Én inkább azt látom amire Hunn is kitért fentebb, ha csak a médiából rájuk ömlő bluepill faszság az egyetlen infójuk, akkor a mostani fiatal srácokról elmondható hogy mindenben tájékozottak, csak a lényeget nem tudják. Persze ez jobb esetben később úgy is kialakul majd tapasztalás útján, de sokszor már túl későn, és semmiképpen sem 22 évesen.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Így sem tudom teljesen lezárni a dolgokat magamban. A metoo (whocares) kockázata valóban növekszik bizonyos közvetett tényezőktől, például magas státusz, vagyon, hírnév, de eddigi olvasatom alapján semmi összefüggésben nem áll azzal, hogy megtörtént-e a zaklatás, illetve a közösülés, vagy sem. Ez inkább ilyen női kény-kedv szerinti erőfitogtatás, amivel életeket tehetnek tönkre, és a saját szociális, valamint anyagi helyzetüket javíthatják. Kérdés, hogy melyik a fontosabb, az élet tönkretétele, vagy a helyzet javítása?

Ha minden férfi tisztába lenne ezzel, hogy mekkora a kockázata az akár meg sem történt közösülésnek is (nem hogy a megtörténtnek) akkor sokkal nagyobb tudatossággal lennének a feminizmus túlkapásaival szemben is, de nem azt veszem észre, hogy akár fogalmuk lenne bármiről is ezzel kapcsolatban, a kötelező tananyagon kívül: a feminizmus a nők egyenjogúságáért van, a nők jobbak, ezért segítsük őket, nekik minden sokkal nehezebb satöbbi. De aligha vannak tisztába a ténylegesen, napi szinten kinyilvánított női agresszióval, mert azt benyelik szórakozásként, meg nem lépi át az ingerküszöbüket (amibe benne lehet egyértelműen az általad sokat említett kondícionálás is). Szóval ha ennyire tudatosak lennének a férfiak, akkor érzékelnék az elnyomó “hatalmat” és a ki nem élt szexuális frusztráció miatt szerintem gyakoribb lenne a súlyos incel merényletek száma, valahol kb. az egekben mozogna. Inkább tényleg a tudatlanság és elfogultság ludas, a nők amúgy is szeretnek hamis lelkiismeretfurdalást és szégyenérzetet kelteni, és ettől az sem áll messze, mint a feminizmus alapvető fegyvere, a gyűlölet szítása a férfiak ellen, de aljas módon letagadni minden vádat, amit kapnak, illetve a sértett felé fordítani ugyanazt. Több olyan kollégám van, akik elismert szaktekintélyek, és a női ármánykodás rontotta meg a kapcsolatukat, pedig jó barátok voltak, de a főhősnőink unatkoztak, és így találtak értelmet unalmas óráik eltöltésének. Tipikus és átlátszó, hétköznapi húzások, csak már mozgalomba implementálva.

A nő a férfinak nem ellensége, de sajnos ezzel a nők nincsenek tisztában, míg a férfiak igen, ezért sem képesek érzékelni a támadásokat, amiknek töredékéért kiverték volna már rég bármely férfitársuk összes fogát. Ezért is mehet ez a nemek harca (egek).

Ugyanígy “bénáztál”, de volt, hogy lett volna ilyen egyértelmű lehetőséged, mint itt az ágybahúzás, és nem éltél vele? Mindenkinek vannak tévképzetei, de ha folyamatosan kapja az ember a saját meggyőződésével (csúnya vagyok, sz*r, senki se szeret…) ellentétes jelzéseket, abból okulnia kéne jó esetben, mert akkor a probléma tényleg mentálisan van.
“fiatal voltam, kellett a pénz? Nos, középkorú vagyok, kell a pénz.” Ezt úgy mondják igazából, hogy: vagyok, kell a pénz :D, erre nem kifogás a kor.

Még az is érdekelne, hogy ez a srác is, konkrétan beszél arról, hogy milyen jó lenne egy nő neki? Miket szokott mondani? Kérdezted tőle, hogy mi az istenért csak feküdt mellette, ahelyett, hogy a kötelességét tette volna? Nem lehet, hogy nagyon büdös volt a lány szája, és esetleg ez volt a gond? És ha nem, honnan tudod? :D Nekem ez annyira nem áll össze a fejemben, de muszáj rájönnöm, hogy mi van most itt?

common man
Olvasó
common man

Én ilyet sose tettem, amikor volt alkalom, utána esemény is.

Na de sokan mások vétenek ,vétettek akár hibákat is…Aztán van aki tanul a hibákból van aki nem.Én az általános iskola 7.osztályától pár évig elég sok” hibát” elkövettem.Aztán csak felnőttem valahogy.
(hehe már akár dédunokáim lehetnének..pedig nem is vagyok öreg)

hunbagira
Újságíró

Mítú történet n+1, luxusprostik hirtelen rájöttek, hogy ők zaklatva voltak bibsi kitartóik/stricieik által.
https://index.hu/fomo/2021/08/05/a-victoria-s-secret-tobb-mint-huszmillio-dollarral-vezekelne-a-zaklatasi-botranyokert/
Ehh egy szebb korban ezel fekete háromszöggel és/vagy sárga csillaggal mellükön törték a betont a lengyel polderen.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

https://www.youtube.com/watch?v=0qukNm3Bhgg
Ezzel a címmel jelent meg: Natalie Portman’s Step-by-Step Guide to Toppling the Patriarchy
A feminizmus tényleg a szellemi fogyatékosok gyűjtőhelye, csak a rácsot hiányolom nagyon a széleiről. Nyílt támadás, ostoba hazudozás, tényleg ennyire ki akarják húzni a gyufát? Nem kívánom én se nekik azt, amit kapnak majd kollektíve, ha betelik a pohár. Amúgy meg, ki tudna egy ilyen “vezetőt” komolyan venni? Törékeny, vihorászó, hadonászó, gyerekes, nulla férfiassággal. Nem életszerű , nem komolyan vehető, inkább röhejes, mint követni való “vezér”.

Hunn
Olvasó
Hunn

Ma láttam egy kiváló példát arra, hogy mit is jelent az pontosan, amikor a feminista nők “harcolnak a jogaikért”…

A példa természetesen Afganisztán, helyi feminista női aktivista. (Kár, hogy nem tudom Twitter üzenetet hogyan kell linkelni.)

Korábban bátran kiállt az afgán médiában, ország-világ előtt a női emancipáçióért, a nők jogaiért, a női egyenjogúságért “harcolva”, és természetesen erre bíztatta nőtársait is. Most pedig már vagy hetedik napja nem mer kimenni az utcára… Hogy miért? Hát, mert ott tálib férfiak vannak. A patriarchák. És ezért most a Twitteren sír, hogy odavesztek az álmai…

(Ő és a hozzá hasonlóak lennének azok a bizonyos “hatásgyakorló nők”, akikről xcsakx beszélt a legutolsó kommentjében, akikből már elég sok van, és akik miatt a jelen valóságában már úgymond “tetszik, vagy sem, de a kiengedett szellemet már nem nagyon lehet visszagyömöszölni a palackba” lol lol lol)

Költői kérdés: ha korábban a feminista nők világszerte “kiharcolták maguknak az egyenjogúságot” a helyi férfiaktól, akkor vajon ezeket az afgán nőket mi tartja vissza ugyanettől? Nem is értem. :)

Lefordítom tehát a kifejezést: a feminista nők “harca a női egyenjogúságért” mindössze annyit jelent, hogy miután már megkapták ajándékba és garantálták nekik, utána nagy pofával kiállnak és a férfiak orra alá dörgölik, hogy ők mennyire kibaszottul emancipáltak, és gratulálnak saját maguknak… Ezt jelenti számukra a “harc”.

Ez pontosan addig tart, amíg a férfiak azt nem mondják, hogy: NEM! Hogy elég ebből, hogy a picsába az egésszel, hogy mindent vissza!

EZ Afganisztán tanulsága az anti-feminista férfimozgalom számára. Nem tárgyalni kell a feministákkal, és nem a kiegyezést kell keresni az úgynevezett “normális nőkkel”. Csak be kell vezetni a patriarchátust. Sokkal könnyebb lesz, mint azt akár a legmerészebb álmaitokban is remélni mertétek volna…

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem Hunn, ez életösztön. Igen erős a szaporodási ösztön is, de a túlélési erősebb. Ha az életét félti valaki, ez teljesen érthető. ( jelen esetben az ottani “feminizmus “emberi alapjogokért harcol, emberszámba vevésért ,hogy kimehessen az utcára!” nem azért, hogy a parlament , vagy cégvezetés hány százaléka legyen KÖTELEZŐEN nő , meg 99%-ban hamis platformon alapuló a “nők kevesebbet keresnek ugyanazon munkáért”és hasonló baromságokért)
Ha téged elkapna egy fegyveres női csoport , a tarkódhoz fegyvert szorítanának és köteleznének, hogy éltesd a feminizmust, különben lelőnek ( akármit is állítasz majd) megtennèd. Azon örömködni , hogy életveszélyben lévő nők most nem merik a hangukat hallatni ( az amúgy teljesen alap és emberi ) jogaikért igen aljas, kárörömteljes dolog. Ez nem az a feminizmus szint , ami ellen harcolni kell, az a nyugati világban van, nem ott !

Hunn
Olvasó
Hunn

Magyarázzuk a bizonyítványt, kedves tomgal?

Ah, vagy úgy, szóval az életösztön… Hmmm… Érdekes gondolat.

IGEN! PON-TO-SAN!

Uraim, figyeltek? Hát nem pontosan erről beszélek én is, immár évek óta? Hogy milyen hozzáállás, milyen fellépés lenne az, ami 100%-ig, garantáltan működőképes a feminizmus ellen, amivel fel lehetne számolni az összes, eddig elért “eredményeit” és következményeit? Hogy miért volna szükség a feminista nők elleni erőszakra, de minimum annak nagyon hiteles fenyegetésére, valószínűleg eleinte egy-két példa statuálásával?

Mert ez MŰKÖDIK!

Itt van a tomgal, és feminista nő létére maga árulja el nektek, hogy tényleg működik. Hogy ha a “harcos” feminista pinák féltik az életüket, akkor befogják a pofájukat, és nem keménykednek, és nem feministáskodnak tovább, és pont, és ennyi. Nincs vita.

Ez pontosan úgy van, ahogy mondod, kedves tomgal. Életösztön. A sok “inspiring, stunning and brave” lyuk félti az életét, és már véget is ért a nagy feminizmusuk, meg a patriarchális elnyomás elleni, engesztelhetetlen és visszafordíthatatlan lázadásuk.

Ez már majdnem olyan, mintha… Mintha a nők csak ott mernének “harcolni” a “nőelnyomó patriarchátus” ellen, ahol NINCSEN? És majdnem olyan, mintha… Mintha csak olyan “nőelnyomó” férfiak ellen mernének “harcolni” a jogaikért, akik NEM nyomják el őket? És majdnem olyan, mintha… Mintha onnantól, hogy mi férfiak úgy döntenénk, hogy ennek egyszer s mindenkorra vége van, és – hogy Marosánt indézzem: -“Holnaptól lövünk!”, akkor nem mernének csinálni semmit, és nem is csinálnának semmit?

Mert: életösztön… Hát, ha csak úgy nem, LOL

Hát nem ezt pofázom évek óta? Uraim, Afganisztán tanulságait az anti-feminista ügyre egyszerűen nem lehet túlbecsülni!

tomgal
Olvasó
tomgal

A helyzet az Hunn , hogy el kell ismernem , Anna ebben az esetben ( mert messze nem mindenben értek egyet vele), k.o.-zott veled kapcsolatban és tőlem sokkal jobban megfogalmazta azt az elképesztő , feministákat lepipáló kettős mércét, amit te folyamatosan szajkózol. Nem csak rosszindulatú vagy, de gyáva is. Álljál már ki ezzel a véleményeddel egy táblával bárhová Magyarországon! Hangoztasd eme véleményedet a munkahelyeden , vagy bárhol arcodat felvállalva. Ezerszer gyávább vagy, mint bármelyik házi fogságba kényszerített afgán nő! És nem csak gyáva, hanem folyamatosan önellentmondásos, te a jóindulatú -apáskododó patriarchátus támogatod, ugyanakkor állandóan a fegyveres , erőszakos fellépést hangoztatod és ki akarod “ taposni a belét” minden feministának. Te lennél az első, aki ha büntetlenül megtehetné halomra erőszakolná a nőket , minden sikertelenségedet , bajoda rájuk hárítva.
Elárulom , ezt a férfiak 99%-a nem támogatja.
Egy gyáva , az online anonimitás mögé bújt senki vagy. A maradék empátiámat is irányodba ( nem mintha szükséged lenne rá) ezzel a tálib kérdéssel eljátszottad.
És képes vagy a többi férfit ( akik nyilván nem lesznek hülyék ezt megtenni), olyasmire hergelni, aminek biztos börtön és büntetés a vége. Ritkán tapasztalni ekkora aljasságot, amit te napról napra előadsz !

Hunn
Olvasó
Hunn

Szarok az empátiádra, vén picsa! Előbb-utóbb úgyis lógni fognak a feministák! Afganisztánban is azt hitték a pinák, hogy örökké tart a buli, ti is azt hiszitek… Ők már tudják, hogy nem, ti meg még nem… Ennyi a különbség.

tomgal
Olvasó
tomgal

:)

****
Olvasó
****

Hogy miért volna szükség a feminista nők elleni erőszakra, de minimum annak nagyon hiteles fenyegetésére, valószínűleg eleinte egy-két példa statuálásával?

És a feminista férfiak elleni erőszak, az smafu?:) a “feminista döntéshozók” (többségében férfiak:) ellen nem kéne szintén fellépni, élen O1G-vel a főfeminista gecivel, és zárni a sort a szintén feminista Torockaival, közben meg cakkumpakk kiiktatni a teljes baloldali összefosást?

Ki maradna így a színtéren?:)

Hogy ha a “harcos” feminista pinák féltik az életüket, akkor befogják a pofájukat, és nem keménykednek, és nem feministáskodnak tovább, és pont, és ennyi. Nincs vita.

A harcos feminista faszok már esment kimaradtak, Ájvé…..

Hunn
Olvasó
Hunn

Az én hibám, kedves xcsakx. Annyira internalizáltam már, hogy a férfiak élete nem számít, hogy fel sem merült bennem, hogy ez kérdéses lehet. Magától értetődőnek vettem, mint mindenki számára nyilvánvalót, hogy azokat a feminista férfiakat, akik már teljesen idióták, és emiatt képesek lennének fegyvert fogni a női emancipációért, azokat természetesen az utolsó szálig legyilkoljuk… Ez nyilvánvaló, szinte szóra sem érdemes, annyira egyértelmű. De igazad van, félreérthető voltam.

Blackur
Olvasó
Blackur

A Hunnci eddig csak SS szavajárása volt itt…

Hunn
Olvasó
Hunn

Egy feminista csapat ez, egy NGO, egy helyről jönnek. Ezért is szálltak ma rám, mert rájöttem, hogy az xcsakx nevet többen használják felváltva.

****
Olvasó
****

Persze, persze, rádszálltak:)

Hunn
Olvasó
Hunn

Igen.

tomgal
Olvasó
tomgal

Vannak itt nagy spílerek , könnyedén bemérhető, hogy ki honnan jelentkezik be , milyen IP címről stb. Én még az arcomat is adom véleményemhez , ha lesz szept-okt környékén ( úgy tudom lesz) kólázás.

Hunn
Olvasó
Hunn

Mérjétek be, aztán gyertek, bazmeg…

tomgal
Olvasó
tomgal

Én és a párom szeretettel várunk mindenkit ( van mivel:)), ja megint mérjétEK be …

Reszet Elek
Szerkesztő

Nyugalom Hunn! Vedd be a gyógyszered és nyugi.

Blackur
Olvasó
Blackur

Akkor sikerült bemérni, hogy Blackur-csakszi v csakszi Blackur? :) jópár évig itt is adtam az arcom a kommetekhez az fb s képem volt kinnt , csak amióta az alpári szenélyeskedés divat lett azóta vettem le. De aki rosszat akar álmodni emilben küldök neki :))

tomgal
Olvasó
tomgal

Emlékeim szerint egy íjas képed volt kinn és messze van az a rosszálmot keltőtől ( bár valóban volt egy időszakod amikor olyan szinten kommenteltél hogy…és nem én voltam az egyetlen akinek megfordult a fejében ami)

31Anna
Olvasó
31Anna

És ha holnaptól úgy döntene a társadalom, hogy akinek nincs gyereke, az ne szavazhasson, mert nem tekinthető felelősségteljes, felnőtt embernek, akkor sem mernének semmit tenni a jogfosztottak, ha fegyverrel kényszerítenék őket. Ha holnaptól azt mondanánk, hogy akinek nincs érettségije, ne szavazhasson, mert tájékozatlan, buta ember, nem mernének semmit csinálni a jogfosztottak, mert féltenék az életüket a fegyveresektől. Ha holnaptól kiadnák, hogy a 175 cm alatti férfiak kasztrációja kötelező, mert ilyen satnya ember ne adja tovább a génjeit, és erre fegyverrel kényszerítenék őket, bennük is dolgozna az életösztön, és engednék. Kedves Hunn! Ezen az alapon bármelyik társadalmi csoporttól el lehetne venni az alapvető emberi jogait, és bárkit bármire lehet kényszeríteni fegyverekkel. Volt is már hasonlóra példa a történelem folyamán rengeteg. Ezek az eshetőségek sem triviálisabbak, nem igazságtalanabbak, mint a nők jogfosztása lenne. De ha egyes társadalmi csoportok jogfosztásának szurkolsz, ne felejtsd el, hogy ezen az alapon te is bármikor jogfosztott lehetsz, ha a társadalom, a hatalom úgy dönt. Miből gondolod, hogy mindig csak más lehet a jogfosztott, te soha nem tartozhatsz abba a csoportba? Miért gondolod, ha teret adunk akkora társadalmi igazságtalanságnak, hogy az emberek felétől, történetesen a nőktől elvesszük a legalapvetőbb emberi jogait, akkor ennél a pontnál a dolog megáll, és más társadalmi csoportokat nem érhet jelentős hátrány?

Mellesleg lehet, hogy te nem élsz együtt nővel, nincs nő, akivel kölcsönösen szeretitek egymást. De a férfiak többségének azért igen. Tudod, hogy milyen élete lenne itt a családok többségének, és a férfiak többségének is egy ilyen “hatalomátvétel” után? Szerinted a nők, akik x generáció óta tanulnak, dolgoznak, önállóak, egy ilyen jogfosztott helyzetet úgy fogadnának, mint az afgán nők? Nem lehet minden férfi kezébe fegyvert adni, és ha lehetne is, milyen közös életük lenne ezután? Úgy akarnak a férfiak együtt élni a nőkkel, hogy fegyverrel kényszerítik rá az akaratukat? Veréssel? Hogy képzeled? Szerinted az önállósághoz szokott, tanult nők ebbe szó nélkül belenyugodnának hosszútávon, és boldogan főznék a húslevest? A férfiak értelmesebb része szó nélkül belenyugodna hosszú távon? :) Szerinted a férfiak úgy akarnak együtt élni a nőkkel, hogy fegyverrel, veréssel, erőszakkal kell a nőket megfegyelmezni?

Horvath Anton
Olvasó

A 175cm alatti “kasztrálás” már most is működik, csak szólok.

Blackur
Olvasó
Blackur

Meg a kis fizetésű, házú, autójúaké is, csak barátzóna a neve…

Horvath Anton
Olvasó

Így van, a nőknél nagyobb fasisztákra nincs is szükség, ezek csak az árjafajt veszik férfiszámba.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szóval téged erőszakkal kiheréltek ?

****
Olvasó
****

MGTOW/”incel”, magának “levágja”/elsorvad………

Horvath Anton
Olvasó

Femcsi felségterületen már minden férfi “kiherélve” él, de 175 centi alatt többnyire egyedül is.

tomgal
Olvasó
tomgal

Kapásból 5 férfiról tudok a környezetemben akik 165-172 közöttiek kb és párkapcsolatban élnek. Jól…, az egyiknek egy fél fejjel nagyobb a felesége

Horvath Anton
Olvasó

Meg gazdagabb az átlagnál… :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyik sem milliomos, ha arra gondolsz

common man
Olvasó
common man

Akkor mindegyik 26 cm+?

tomgal
Olvasó
tomgal

No ezt làtod nem tudom…,lehetséges :)

Blackur
Olvasó
Blackur

Tomgal Te ismersz olyan embereket akikről épp nem szól a fórum de mi meg ismerünk olyanokat akikről igen. Pl kollégám -becsületes munkásember ergo nőknél láthatatlan- volt oszt találkozón 18 ból 17 pasi egyedül él. Munkahelyemen kb 40 pasiból 2 él kapcsolatban, baráti körömben 1 házasságban élő pasi van, az íjásztársaim között 2, a tarokk klubban mindenki egyedülálló az odajáró 2 nő is. A népességfogyás, a válási statok, a kapcsolati erőszakok növekedése a fórumot igazolja,hogy vannak társadalmi gondok.

caudino
Olvasó
caudino

Blackur:
“A férfiak többségének van nője….aha”
Szerintem van! For the record, én nem tartozom közéjük, nem abból a perspektivából beszélek.
“Pl kollégám -becsületes munkásember ergo nőknél láthatatlan- volt oszt találkozón 18 ból 17 pasi egyedül él. Munkahelyemen kb 40 pasiból 2 él kapcsolatban”
Ez nagyon durva!
Én azt látom, hogy a többség párkapcsolatban él. Ismerősi kör, munkahely, de akár, most hülyeség, de ha a társasházban a lakásokat végiggondolom, a legtöbb helyen párok vannak.

Amúgy amit tomgal ir, hogy ” (már ezerszer linkelt statisztika ) , hogy a férfiak 80%-át egyszer legalább életük során választják…” – hááát, ez a 80% elég mellbevágó, mert ha jól logikázom, akkor a férfiak 20%-át _egyszer_sem_ választják életük során. :(((
Tudom, ez kicsit más nézőpont, hogy egyszer életében volt-e, akár egy pár hónapos, hetes kapcsolata, VS hogy per pill egyedül van.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez valóban mellbevágó és nyilván nem boldogítja azt a 20%-ot, hogy viszont más 80%-ba eső igen. De bizony nem sokkal marad el százalékban (15 körül, ha jól rémlik) a sosem választott nők száma. Persze ezen emberek azért nem szüzen halnak meg , csak házastársnak, élettársnak nem választják őket.

Blackur
Olvasó
Blackur

A férfiak többségének van nője….aha

tomgal
Olvasó
tomgal

Csak jelzem, hogy a számok azt mutatják , (már ezerszer linkelt statisztika ) , hogy a férfiak 80%-át egyszer legalább életük során választják… és 60 %-ban párkapcsolatban élnek ( 18 év feletti férfi lakosság). Szóval de , a férfiak többségének van nője.

Naooo
Olvasó
Naooo

Milyen nő az, aki leáll mással? Pfejj.

****
Olvasó
****

Persze hogy van, csak ő tényleg a “férfiak”-ra gondolt, arra a 20-30%!-ra, amit ő annak “lát”, te meg a hímnemű emberi egyedekre……..

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Megható, de mivel a nő a társadalom speciális részét képezi, nincs benne a hatalmi harcokban, a férfiak nem tekintenek rájuk ellensegként, nekik meg nincs is semmiféle képességük, hogy akár érdemi ellenfélként funkcionálhasson. A női jogok átadott jellegűek, férfiaktól származnak, inkább születési jogon keletkeztek, mint ténylegesen kivívott/megteremtett jogok. Teljesen felesleges is ezen csámcsogni. Az, hogy a nők gyakorlatilag minden joguk mentén felülmúlják a férfiakat a társadalomban, ez azt jelenti, hogy sztornózni kell, átgondolni az egészet, mert nő mint a dudva, de nem kultúrnövény. És ha belegondolna, anna, hogy visszafelé hogy működik, akkor nem csak tartása lenne, de esze is. Hogy várhatják a nők, hogy a teljes mértékben csak férfiaktól kapott jogaikat a férfiak ellen használják, és az pedig egyszer nem fogja tovább tűrni? És nem fogja azt mondani a húslevesre, ami egyébként borzalmas, hogy finom? Ezért nem jó a rendszer kedvezményezettjének lenni, de bármiféle olyan képesség nélkül, ami a szimpátián kívül van. Így bizony, a nő csak hatásviselő, és aktívan sosem tud beavatkozni a férfitársadalomba, csak közvetve, engedéllyel.

“Szerinted az önállósághoz szokott”
Amikor a hazugság olyan idős, hogy igazzá válik… önállósághoz szokott? Mert beleszületett a készbe? Az nem neki jár, hanem megadják neki, de ne legyenek tévképzetei. Nem ugyan azok a feltételek, ezért nem is lehet ugyanazt ráhúzni a nőre, mint a férfira, de valahogy a nők ezt nem tudják megérteni. Nem tudnak különbséget tenni sajátjuk és a férfiaké között, sőt. De teljesen érthető, hisz teljesen a férfiakra “cuppanva” fejlődtek, a férfi gyengeségek kihasználására is. Semmi zsenialitás, tudatosság nincs a dologban, mindössze csak evolúciós kényszer, hogy megéljenek. Az, hogy ez ennyire jól működik, azt mutatja, hogy mennyire gyenge a kagylópáncél mélyén az élő szervezet.

31Anna
Olvasó
31Anna

A nők bőven benne vannak a hatalmi harcokban. Nézz körül, hány nő van, aki magasabb pozícióban van, mint te. De, van képességük hozzá. A jogok mindenki számára átadott jellegűek, a férfiak nagy részének sem volt a történelem folyamán hatalma, különösebb joga. A jogok nem a férfiaktól származnak, hanem, a társadalom által, amelyet a nők és a férfiak együtt alkotnak. A nőknek a munka mellett többletkötelességük a gyerekszülés,. a gyermek gondozása, a család menedzselése, az esetleges többletjogok oka a többletkötelesség. Drága Uraim! Tessék felvállalni, hogy évekre otthon maradtok a kicsi gyerekeitekkel, viselve ennek minden munkaerőpiaci, társadalmi hátrányát. Akkor mennek majd a többletjogok is. :)

A nő messze nemcsak hatásviselő, ez ostobaság. :) Te leragadtál a múltban, nem veszed észre, hogy társadalomban élünk, ahol nem annak van igaza, aki nagyobbat üt. Fel kellene nőni a 21. századig!

tomgal
Olvasó
tomgal

Az eddigi kommentjeiből az jött le, hogy ez lehet a fő problémája:)

“Nézz körül, hány nő van, aki magasabb pozícióban van, mint te.“

Horvath Anton
Olvasó

Ja, az állami “családtámogatásokat” is az apák kapják, meg váláskor is a feleséget szokták kisemmizni. Jah, ezek csak az apaság “társadalmi hátrányai”.

31Anna
Olvasó
31Anna

A családtámogatásokat a gyermeket nevelő családok kapják. Nyilván annak a háztartásnak jár a támogatás, ahol nevelik a gyereket. Mellesleg az adott szülőnek jóval több költsége merül fel a gyermekneveléssel kapcsolatban, mint amennyi a támogatás, tehát ha csupán az anyagiakat néznénk, nem érné meg gyereket nevelni. De nem azt nézzük. :) Váláskor a házasság alatt szerzett vagyon feleződik, senkit nem semmiznek ki. Az más kérdés, ha valaki kisemmizettnek érzi magát tévesen, ha csak a fele vagyon az övé. :)

Horvath Anton
Olvasó

Meg a lófaszt, egyedül az anya részesül bármiben is, az apák semmiben se (ahogy az a femcsi világrendben szokás). A válás ugyanez, úgyhogy házasodjon veletek akinek 3 anyja van, meg kettő tartalékban.

31Anna
Olvasó
31Anna

Az részesül belőle, aki a gyermeket neveli. Jó esetben az együtt élő teljes család, apa és anya is. Miért lenne ez csak az anyáé? Válás esetén a gyereket ahhoz a szülőhöz helyezik, aki többet gondozta, és nyilván az kapja a családtámogatást, akinek a háztartásában él a gyermek. Hogy ez általában az anya? Kedves apukák, több időt kellene tölteni a gyerekkel, néhány hónapot gyesre menni, stb. Ja, hogy ehhez nem fűlik a foga a férfiaknak.

Ha nem akarsz házasodni, hajrá! Kocsmázz, lógj a neten, töltsd az időt, majd csak eltelik az élet. Más meg addig átéli, milyen érzés, ha az embernek gyereke születik, aki aztán járni, beszélni tanul, átölel, és te ismerteted meg vele a világot, és a gyereked a világ legnagyobb kincse. De te legyél nyugodtan büszke rá, hogy bezzeg nem házasodsz, mint öntudatos férfi. :) Macskás szingliként is szép az életed, ugye?

Horvath Anton
Olvasó

A nyelvvizsga-, jogosítvány szerzés támogatásokat ki kapja? Diákhitel elengedését ki kapja? Életfogytig tartó SZJA mentességet ki kapja? Az apák mi? Az apáknak nem kell jogosítvány vagy nyelvvizsga, hiszen itt a patriarchátusban nekik az születéskor már alanyi jogon jár, mi? Ja csak ez Hungarisztán nem Afganisztán bassza meg, itt matriarchátus van, szóval nem pottyan a férfiak ölébe éppúgy semmi. Ez a “család” duma mindössze fidesz retorika, nekik az “egyszülős” család is család, a menekült=migráns, hasonlók. A tényeket kell nézni baszod, de rajtad is látszik hogy nektek nőknek úgysem elég semmi se, ezért is ablakon kidobott pénz az összes erre szánt adóforint.

31Anna
Olvasó
31Anna

És ki esik ki rövidebb-hosszabb időre a tanulásból/munkából, a karrierépítés lehetőségéből, a munkahelyi előmenetelből a gyerekvállalás miatt? Hány apa hajlandó otthon maradni csak néhány hónapra, évre a kicsi gyerekével, hány hajlandó a saját munkahelyét, egzisztenciáját, karrierjét veszélyeztetni ezzel? Hány férfi teljes értékű szülő abból a szempontból is, hogy időnként ő marad otthon a beteg gyerekkel, hogy ő is a gyerek igényeihez igazítja a munkarendjét, hogy ő megy négy órára az iskola elé a gyerekéért, és ő mondja azt a főnökének, most nem tudok túlórázni, nem tudom ezt a projektet elvállalni, nem tudok szakmai útra menni, mert családom van?
Gyakran előfordul hogy sikeres férfiakat megkérdeznek, mennyi idejük van a családjukra, mennyire vettek részt a gyerekeik nevelésében. És bizony sokan elismerik, hogy teljes mértékben a munkára koncentráltak, a családdal kapcsolatos feladatokat teljesen a feleségükre hagyták. Így azért könnyebb sikeresnek lenni!

Kedves Urak! Tessenek a család életében teljes értékű szülőként részt venni, és így a pluszkötelességhez majd a pluszjog is megérkezik.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ha a férj több időt tölt otthon kevesebbet dolgozik kevesebbet keres lapátra kerül mert a lusta disznó még eltartani sem képes. Ezután még többet melózik hogy láthassa a gyerekeit a kakukkot meg felneveli az anya új karrierista szerelme amíg az is lapátra nem kerül. Istenem de szép ez…

hunbagira
Újságíró

“Kedves Urak! Tessenek a család életében teljes értékű szülőként részt venni, és így a pluszkötelességhez majd a pluszjog is megérkezik.”

Nah kisanyám kezded kapizsgálni, hogy a magamfajta antifeministának mi a baja, eme féloldalas női emancipációval. :D

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Kedves Anna, az, hogy nőként a bárminek a kárát még csak meri is említeni, ami a gyereknevelést teszi felelőssé, értéktelenné teszi anyaként, nőként, emberként. Ez a dolga a nőnek, sosem volt számára elsődleges a munka, hisz előjogaiknak megszerzése nem a munka szempontjából díjazott hasznosságuk, hanem a szimpátiánk eredménye csupán. Ezt szomorú módon úgy hasznalják mo, hogy allandóan megy a hiszti, hogy szegeny nők hogy el vannak nyomva, hányszor bántják, zaklatják őket, sőt, gyakran akár megmikroagresszálhatják is őket. Hagy ne hívjam fel erre senkinek a figyelmét, hogy milyen röhejes mar csak magában is említeni a mikroagressziót, ha valaki erősebbnek titulálja magát. Mint ha én lennék a kemény, macsó, gépfegyverevő katona, és sírva mennék a századoshoz, hogy szálka ment az ujjamba. Az összes sületlenseg, amit összehord, az szánalmas feministákkal együtt, ezen az egy példányt keresztül is leírja, hogy jellemük legmélyén gyökeredzik az élősködés, hazudozás, ármánykodás, a hála bármiféle kinyilvánítása nélkül, de kerülésével annál inkább. Gyöngék, buták, semmirekellők. Szóval, nőként, ha a gyereknevelést károsításnak meri nevezni, ami nagyjából az egyetlen dolga, nem jogokat érdemelne, hanem jogfosztást, aztán mehetne a sóhivatalba. Az, hogy a mai világban ez nem így van, az ellen, hatásviselőként nem tehet, csak egy gyerek, akinek ingyen lett jó sorsa, és bele mer kotyogni a férfiak dolgába. A férfi dolga a család fenntartása, ellátása, a nőé pedig a hazavitt “vad” elkészítése, a gyerek gondozása, és táplálása. Ezek ősi szerepek, amik csak össze lettek kuszálva. Bibibízhet, meg úgyse-úgysézhet, mert jelenleg megteheti, nincs vesztenivalója, de mint már írtam, az égvilágon semmit se tudna tenni az ellen, ha meggondolnánk magunkat.

A férfi máshoz vesz részt a család életében, neki nem a gyerek kihordása és folyamatos nevelése a cél, mert nincs rá ideje, a nő van erre. A nő tanítja meg a gyereknek az apróbb dolgokat, folyamatos, nagy mennyiségű időn keresztül, míg a férfi tanítja meg a gyereknek a nagy dolgokat. Megint csak nem ugyanaz a minden feltétel, szokásos női ostobaság és szűklátókör éles példája ennek a sorozatos elfelejtése (felfogásra való képtelenség).

Nőként továbbá, ne rendelkezgessen a plusz jogokról, kevés ahhoz, hogy majd megmondja nekünk, hogy mi lesz a vacsora. Ez a nagypofájú, alaptalan gügyögés régen egyszerűen meg volt oldva, és tudta a legvéresebb szájú kisasszony is, hogy hol a helye. Ha emberként nem lehet tanítani, majd felfogja abból, amiből a kutya is tanul.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nőnek minek tanulni? Kapáláshoz nem kell. Nőnek minek karrier? Főzéshez nem kell. Nőnek minek előmenetel? Takarításhoz se kell.

common man
Olvasó
common man

Oszt mijen plusszjogra gondoszl:=?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Hány férfit, mai hajléktalant semmizett ki a nőnek nevezett parazitája? Vitte a házát, kocsiját, mindenét, a férfi meg belebetegedett, hogy egy útszéli elvette (segítséggel, persze, mert hát önerőből még a próbálkozásért is a fogait kéne összeszednie) mindenét. A válásipar létezik, a hárpiák meg minden mocskos módszert bevetnek, a jogrendszer meg örül ennek, mert van munka, van pénz.

A nőnek meg valahogy nem fűlik a foga sajátot építeni, vendégként kotkodál, meg hisztizik mindenbe, ami egészen addig a pontig működött jól, amíg szuperlimitált szinten lehetett csak ott. Rossz lehet ez a múltnélküliség, ezért kell a férfi hősöket lopkodni, ugye? Meg szajkózni a görlpówert, meg eszet. Pont azokat kell, amik nincsenek is? Aztán meg jön a tömény kuncsorgás, hogy ez bánt, meg az elnyomás. És a szánalmas férgek utána még telerakják az újragyártott filmeinket, amiken gyerekként nevelkedtünk, és meghatároztak minket, vagy a folytatást viszik el tipikus hülye nőöndicsőítő irányba (szellemirtók, karib tenger kalózai, star wars). Az irodalomról ne is beszéljünk… Ejj, ez a fránya péniszirigység (amit szintén lopott valami tyukeszű nő, és átnevezte vaginairigységnek, majd a férfiak felé fordította. Tipikus női viselkedés, lássátok ezt meg itt mindannyian.).

“és a gyereked a világ legnagyobb kincse.”
Aki meggátol abban, hogy azt csináld, amihez se tehetséged, képességed, meg bármiféle ottani keresnivalód, főleg nem múltbeli hoztátételed ( tanulás, munka, karrierépítés).
Ugyan olyan vagy, mint csakszi, kell, hogy legyen hozzá közöd, szerintem te vagy a felesége, aki jóval butább nála, neki legalább van valami alapja is annak, amit ír (ritkán, de van ). Az ilyen képmutató, saját magát leköpő, gátlástalan köpönyegforgató nőt bordélyházba kéne kényszeríteni, ott legalább olyan mocskosságokat tennének vele, mint amit ő maga a világgal, mint amilyen ő maga. Kotródj innen, hogy mered te a gyereket a legnagyobb kincsnek nevezni, mikor állítottad, hogy kiszakítja a nőt a tanulás/munka lehetőségéből? Undorító csúszómászó. Ez az ilyen nőről a véleményem, ami már bőven átlagosnak mondható, mennyiségi összetétel alapján, és egyre csak jöttök felfelé a pokolból.

Naooo
Olvasó
Naooo

Akkor a zsidó médiának jár a támogatás?

Horvath Anton
Olvasó

Jár hát, a propagandát valahol terjeszteni kell (a heteroszexuális fehér férfiak elleni uszítást például).

31Anna
Olvasó
31Anna

Akkor mégsem a férfiak építik a világot, nem ők a hatásgyakorlók, ahogy Miklós úr írja? Vagy a fehér férfiak propagálnak a fehér férfiak ellen? :)

hunbagira
Újságíró

Hát, ha az egyszeri árja/szkíta gyűlölő zsidót fehérnek tartjuk gyuribá’val, rothschildokkal. Akkor igen. :D

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem, nincsenek benne, rájuk érvényesek a férfiak közötti szabályok, a hierarchia is csak egy kezdetleges csonk. Ezért sem tud a ferfi nagy atlagban mit kezdeni a “törtető” nőkkel. Az ő hatalmi harcuk egymas között zajlik, jobb smink, ruhak, pasi, ki volt jobb helyen nyaralni, kinek szebb a körme. Ezek az ő státuszukat kifejező szimbólumok, amikkel ősidők óta tudatják egymással, sőt, egymást ekézik. Azt mutatják vele, hogy kinek mekkora hozzáférése van a sajat teste által a ferfi erőforrasokhoz. Ezen a férfi abszolút kívül van, de éppenséggel pont róla szól.

A jogok és szabályok pedig a csoport összetartására irányulnak, meghatarozzák a hím/férfi egyedeknek, a hierarchiában való pozíciójukhoz mérten, hogy mire van lehetősége, mit kell tennie, és mit nem tehet. A nőstények/nők más helyzetben vannak, nem kell a hím egyedekkel harcolniuk, alapból hasznos és értékes erőforrásai a csoportnak. Ezek ősi jellegű beidegződések, de mivel túlságosan az alapokra épül, amiben a létfenntartási ösztönnel fej-fej mellett halad a szaporodasi ösztön is, ezért itt mindenkeppen jó lenne mar egy módosítás, a szaporodással kapcsolatban legalábbis. A nőstények a csoportban előkelő helyet foglalnak el, védve vannak, innen származnak a többletjogaik is a modern világban.

A társadalmat pedig a férfiak építik aktívan, mint ahogy a korai csoportformálassal sem volt ez másképp, nem véletlen, hogy a matriarchális társadalmak bantu szintjén maradtak a mai napig is. A nyugat feminizációja meg épp ezért nem fejlődés, hanem romlás eredménye. A nők pedig a csoport kedvezményezettjei, vagy, Afgán példát látva, épp hogy “elnyomottjai”, de soha sem aktív formálói. A jogok pedig a férfiaktól erednek, csakszi is megtanulta már, de látom, hogy van itt keményebb kobak is. Azért adták ők, mert el tudnak venni (tálibok) de mégsem teszik. Ennyi, téma lezárva, a nő az nő, a péniszirigység meg gyerekes. A hisztizés meg főleg, de így szeretjük a nőket.

Otthon maradni a nő dolga, hat mi lenne, ha ezt az egyetlen kötelességét se tudja ellátni? Csodáljuk azért, mert van? Akkor mehet is az állatkertbe, ott van ennek haszna. A többletkötelességüket pedig, mint minden egyéb kötelességüket, láncnak tekintik, amitől szabadulnak/szabadulnának folyamatosan. Inkább a jogokat hajtják, de azt meg érdemtelenül kapják.

A nőnek nem a gyerekszülés hátráltatja a munkáját, hanem épp fordítva. Elsődleges dolga az utódok szülése, a túlfizetett papírtoligatasuk meg amúgy se számít annak, többnyire. Innen is látszik, hogy túl sok ez a jog.

A többletjogokról meg nőként ne rendelkezgessen, kevés ahhoz, hatásviselőként :) köhög a bolha.Attól, hogy a vilag változik, nem jelenti azt, hogy a nő az egyik legalapvetőbb ösztönkésztetésétől, a szaporodastól el tudott volna szakadni, olyannyira, hogy óvodásként kenik az arcukat mindenfélével, meg pózolgatnak, meg hisztiznek. És még megemlíted, hogy megy az idő, mint ha bármi közöd lenne hozzá, ráadásul nagy részetek, ahogy korábban soroltam, állat szintjén maradt, az alapvető igények kielégülése szintjén. Pedig a tálib példa, ami nem volt meglepő számunkra, még a nőknek is megmutatja, akármilyen szinten is vannak, hogy mennyi az annyi. És hát, valljuk be, nem sok.

31Anna
Olvasó
31Anna

Persze, Angela Merkel számára legfontosabb a körme! :) Megint csak azt mondom, nézz körül, hány nő van magasabb pozícióban, min te. Akár a gazdasági, akár a politikai szférában. A verseny az emberek között folyik, akár nő, akár férfi az illető. A nők többsége dolgozik, köszönik szépen, szereznek maguknak erőforrást. Szerinted a nők nem kapnak fizetést? Ha vállalkozó az illető, nincsenek bevételei? Te valahol leragadtál a középkor magasságában. :) Valamennyivel átlagosan kevesebb a statisztika szerint a nők fizetése, de nem annyival, hogy azt mondjuk, hogy ő annyira rászorul a férfi erőforrásaira. Mellesleg sok esetben kölcsönösen szükségük van egymás erőforrásaira manapság a pároknak, mert egyedül, egy fizetésből nem tudnak egzisztenciát teremteni belátható időn belül.

Komolyan feltűnt már neked, hogy az emberek nem úgy élnek, mint az állatok? Tudod, egy munkahelyen például vannak nők és vannak férfiak. És adott pozíciókért, projektekért, munkahelyi előmenetelért, fizetésemelésért stb. verseny folyik köztük, ami független attól, ki a férfi, ki a nő. Te ilyesmiről még nem hallottál? Vannak vállalkozók, akik adott munkáért versenyeznek, akár férfiak, akár nők. De komolyan, ezt ma magyarázni kell valakinek? :)

Drága Uram! A nők ugyanúgy jogászok, közgazdászok, orvosok, tanárok, mérnökök, kisiparosok, takarítók, stb. mint a férfiak. Dolgoznak ők is, meg akarnak élni ők is, egzisztenciát akarnak teremteni ők is, hivatástudatuk van nekik is, sikereket akarnak elérni ők is. És igen, ők tudnak gyereket szülni, ez az, ami plusz kötelességük, lehetőségük, szerencséjük életfeladatuk, ki minek érzi, nevezi. De a gyereknevelés, a gyerekkel kapcsolatos teendők ugyanúgy feladata a férfiaknak, mint a nőknek. Magyarázd meg egy gyerekéért küzdő elvált férfinak, hogy a gyereknevelés a nő dolga, neki semmi köze hozzá! :)

A nők munkája nélkül a modern gazdaság összeomlana, igencsak aktív formálói annak. A jogokat az adott hatalom adja, nem a férfiak. Hány olyan történelmi eseményt ismersz, amikor a férfiak nagy csoportjainak minden jogát elvette a hatalom, kvázi rabszolgasorba taszította? Ez nem férfi-női kérdés, a jogokat nem férfiak adják a nőknek, hanem az adott társadalmi berendezkedés, az adott hatalom adja a társadalom csoportjainak.

Te nem vagy hatásviselő? Miből gondolod, hogy én jobban ki vagyok szolgáltatva a társadalom hatásainak, mint te? Igen, a nők óvodásként is kennek az arcukra mindenfélét, de ez nem akadályozza meg őket, hogy két diplomával és nyelvvizsgával elhalásszák előled a jól fizető állást. Aztán pedig aktívan építsék a társadalmat, esetleg épp a te főnöködként. Ennyit az elméletedről, ki a hatásviselő. Figyelj, szerinted nem fordulhat úgy a társadalom, hogy te leszel jogfosztott, és te tanulod meg, hogy mennyi az annyi? Nem hallottál még olyanról, hogy voltak korok, mikor a férfiak nagy csoportjai lettek üldözöttek, rabszolgák, jogfosztottak? Miért gondolod, hogy ez csak nőkkel történhet meg? :)

Horvath Anton
Olvasó

Aktívan építik a társadalmat lefelé ja, erre a Merkel a legjobb példa tényleg.

31Anna
Olvasó
31Anna

Soroljak néhány tehetségtelen férfi politikust? Vagy te is tudsz néhányat? :)

Horvath Anton
Olvasó

Sorolhatsz, de a politika nem férfi-női versenyről kéne hogy szóljon, hanem hogy ne legyen jogfosztottság. Mint ahogy írtad, volt egy idő mikor a férfiak egy csoportja jogfosztott volt, hát ma az összes az az EU-n belül. Ez pont annak is köszönhető hogy a nők között is ugyanannyi a korrupt politikus mint a férfiak között, de a női politikust meg könnyebb eladni a nőknek, pláne ha még agyonra is támogatja őket, lásd Fidesz. Persze a családokért felelős miniszterasszony nélkül is meglennének ugyanezek a támogatások, mert ő saját maga semmiről sem dönt, hanem megszavazzák, de máris van egy femcsi arc amivel el lehet adnia népnek. Meg egy úttal egy remek női “karriert” bemutató arc is, aki valójában csak egy kibaszott báb, díszlet.

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem is férfi-női versenyről szól a politika, hanem emberek közötti versenyről. A férfiak messze nem jogfosztottak az EU-ban, Az előnyök lefaragása nem jogfosztottság. Mondjak néhány fideszes politikus férfit, aki ugyanúgy díszlet.? Ha a családokért felelős miniszter történetesen férfi lenne, ő ugyanúgy díszlet lenne. De rengeteg nő van a politikában, a gazdaságban, a többi szférában, akik vezető pozícióban vannak és messze nem díszletek.

Horvath Anton
Olvasó

Az apasági teszt törvény általi betiltását minek hívod akkor? Más gyerekének felneveléséhez való jognak? A vezetői székekben is ugyanúgy bábok ülnek nemtől függetlenül, legfeljebb ha saját vállalkozásod van aki lehet mondani hogy nem báb vagy.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én magam nagyon az apasági teszt híve vagyok, sőt igenis tárolják már születéstől mindenki DNS-ét ( csak annak lehet problémája ezzel aki valami rosszban töri a fejét), mert igencsak megkönnyítené mind a rendőségi, mind az orvosi melót is.
Valóban az apasági teszt törvény általi tiltása egy rohadtul igazságtalan dolog, de mindössze (ennek most idő hiányában nem néztem utána , hogy változott-e) egy országban, Franciaországban tiltják, ha jól tudom. Ettől még igazságtalan, az tény.

****
Olvasó
****

Nem is férfi-női versenyről szól a politika, hanem emberek közötti versenyről.

Több sebből is vérzik ez:

1. A “verseny” szó a női nem szempontjából a férfi-női felállást tekintve értelmezhetetlen, lásd azt az egyszerű példát, hogy a sportban a férfiból “nővé operált” hulladékok bármikor lenyomják a nőket, nem véletlenül van “kettéválasztva” nemekre, mert különben sok babér nőknek nem teremne.
(Az hogy a nők egymás közt milyen “csípésrangsort” alakítanak ki, az nem ennek a szösszenetnek a témája)

2. A bölcsész-büfé-kiseggelős, egyszóval “humán” szakok és munkakörök (bár azért itt is vannak kivételek) kivételével szinte mindig, férfiaktól elvárt teljesítménykövetelményeket nem lehet a nőkre alkalmazni, mert tetszik, vagy sem, de képtelenek teljesíteni, így “könnyített”, a “kevesebb is elég” szinteket kell csak teljesíteniük, ugyanazért vagy jobb végzettség/állás/feladat stb elvégzéséhez.
(Minél “férfiasabb”, értsd: kemény fizikai megterhelést igényel, esetleg folyamatosan és extrém tűréshatárokat feszeget, a “nehéz”, az “embertelen” vagy “piszkos” körülmények között végzendő, a fokozott életveszéllyel járó stb. tevékenységek -fizessenek érte bármilyen sokat, nemcsak nem népszerűek a nők körében , hanem nem is “alkalmasak ” azok elvégzésére”, mert ezekhez már “férfi kell”. Persze, PR szempontból, meg SJW, “egyenlő jogok” etc. etc. jegyében, “békeidőben” alkalmaznak (díszpicsa)nőket is pl. rendőrnek, katonának stb. de éles helyzetben a ritka, ezrelék arányú kivételektől eltekintve, kurvára elbuknak)

3. Az a bizonyos “verseny” nem fair, ha az objektív tényeket is figyelembe vesszük. Pl. a nők megengedhetik maguknak, hogy női “kifogásokra” (menstruálok, menstruálni fogok, most menstruáltam, rossz napom van, telehold van, újhold van, klimaxolok etc, etc ) fogjanak bármit, és ez el is van nézve nekik, mert “nők”, míg egy férfi számára ilyen – “érzelmi és teljesítménybeli hullámvasút”- nem értelmezhető.

4. Ha a csúcsszintet, a vezetői, “felső tízezer” kategóriát nézzük, akkor a “versenyhez” olyan skill-ek szükségesek, amelyekkel a nők min 90%-a nem hogy nem rendelkezik, de még a férfiak 70%-a sem.
Minimum 1:3-hoz a nők ez irányú “természetes” hátránya, ez az “elvi lehetőségek maximális határa”, de a valóságban ez sokkal jobban el van tolódva, inkább 1:10 vagy ennél is “kedvezőtlenebb” a nőkre nézve, és nem azért, mert a “geci férfiak nem engedik szegény elnyomott nőket” a “húsos-kondérhoz”.

Az előbbi pontokban még csak a “képességek” és lehetőségek “elvi alapjai lettek megpiszkálva”, de ehhez még hozzájönnek egyéb sajátosságok is.

A “kárrier”, “siker”, fény, csillogás, illetve a vezetés hatalma mind vonzó a nő számára (is:), viszont “ára van”, és ez sokszor nem is kevés:

– az egyik variáció, amikor a “női mivoltából” fakadó “előnyök” révén “felmászik” egy “sikeres férfi” hátán/farkán.

– vagy önállóan, “saját jogon” lesz “sikeres”/”vezető”, ehhez viszont fel kell adnia a nőiességét, vagy annak döntő részét, vagy alkalmatlan lesz. Nem lehet egyszerre “NŐ” is, meg “Vezető” is.
Pl. Merkelről sok minden eszébe jut az embernek, de az a legvégső esetben hogy ő “NŐ”, nem véletlenül.
A “női princípiumok feladásával” jár ez, de ha elég csúnya, vagy elég jól csinálja, akkor tényleg “megszűnik a neme” (a női mivolta) és marad valami amorf, mint egy “herélt”.

Persze, kivételek mindig vannak, csak ha jobban megpiszkáljuk, akkor kiderül, hogy ezek sem kivételek igazán , csak jó az álca és a korábban felsoroltaknál még nagyobb “árat” fizetett az illető érte.

A férfiak messze nem jogfosztottak az EU-ban, Az előnyök lefaragása nem jogfosztottság.

Nem pontos, az “előnyök lefaragása” megtévesztő, mert a nők számára “kikönnyített” pálya az adott esetben alkalmasabb férfit foszt meg, a “szent kvóta” nevében.

Mondjak néhány fideszes politikus férfit, aki ugyanúgy díszlet.?

Oldaltól függetlenül vannak férfi “díszletek”, és lehet, hogy darabszámra még meg is egyeznek, sőt, még azt is megengedhetőnek tartom, hogy több a férfi “díszlet”, mint a nő, viszont egyrészt a mögöttük álló “döntéshozók” , azok kivétel nélkül férfiak, másrészt az arányok nagyon mások, ha a két nemet összehasonlítjuk, és nem azért, mert a “geci férfiak nem engedik érvényesülni a tűsarkúban, hátrafele is legalább kétszer jobban teljesítő szegín elnyomott nőket”:)

Ha a családokért felelős miniszter történetesen férfi lenne, ő ugyanúgy díszlet lenne.

Ez pontosan így van.

De rengeteg nő van a politikában, a gazdaságban, a többi szférában, akik vezető pozícióban vannak és messze nem díszletek.

Igen, viszont ha megengedő is vagyok, akkor ezen nők 99%-nak ez egy “zéró összegű játszma”, jobb esetben, rosszabb esetben meg mínuszos( ahol a skála egyik végén a nőiességük az a minimum, amit “sikerért fizetnek”, ha akarják, ha nem).

Naooo
Olvasó
Naooo

Felszopták magukat.
De, az emberek úgy élnek, mint az állatok.
Egzisztenciabuzik.
Nők nélkül a gazdaság szárnyalna, zsidók nélkül meg pláne.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Persze, hogy vannak magasabb pozícióban nők, mint én, nem kell erölködni, ezt eddig it tudtam, minek erre ilyen büszkének lenni, Anna? Nyilván jobban tudnak feküdni, mint én, meg ha engem kellene választani valami nagykutyának, vagy egy szép nőt, akkor nem sértődök meg, ha nem engem választ, én is így tennék. Nálunk nem feküdni szokás, hanem tenni, ami messze nem annyit ér, mint passzív, hatasviselő nőként jól választani, aztán meg élvezni a napsugarat. De ez sem a nőn múlik, örök érvényű, mindent eláruló kérdés, hogy kinek a f*rkát tisztelhetem önben? Merkel meg csak egy báb, Németország meg erősebb vezetőt igényelne, nem egy ilyen divatból odatett nőt. De Beteg világ, beteg megoldások. A német precizitás kakukktojása. Strukturális hatalma van, de ha nem lenne ez a feminista hullám, lenne az ottani férfiakban tartás, ellenallás, rég sütné a weisswurstot.

Kapnak fizetest, ahogy a diákmunkasok is, a technológia fejlődik, így ők is “hasznos” munkát láthatnak el.

A sikerük akkor elkönyvelhető, ha egészséges utódnak adtak életét, máskülönben oda kotkodáltak, ahova csak ajándékként, múló szeszélyként lehet beleszólásuk, függetlenül, hogy mit gondolnak, vagy mit tesznek. Amit lehet, férfiak által megszabott keretek között, annyit szabad nekik, fillérrel se többet. Sajnálom, de ha valaki több akar lenni annál, ami, annak ez biztosan rosszul esik.

Magyarázd meg te a gyerekért küzdő, kisemmizett felérfinak, hogy még mindig el vannak nyomva a nők, és a tolásuk, az utolsó sepregető férfi adóján is múlik. Mert tudtommal, a feministák, a te nagy erős, csúszómászó “hőseid” meg mindig a mi segítségünkre kuncsorognak, meg hisztiznek. Sajnalom, hogy igazira nem futja, ezért lopjátok a hőseinket, a férfiak által alkotott irodalmi remekműveket, filmeket, és minden egyebet, mert nem megy magatoktól. Másolásnak se nevezhető, de tán már mismásolásnak igen. Ezek a tieitek, ha tetszik, ha nem, a nagy szád pedig csak a hamis biztonságérzeted eredménye. Pont, mint az összes többi, semmirekellő, nagyszájú, védett állat feministáé. De egyedül nem megy, kell a férfi környezet, hogy “kiteljesedhessetek”. Szánalmas.

A jogokat a férfi adja, mert ha akarná, egy perc alatt elvehetné, de hát a vagina kívánatos, meggazdagszik rajta pár férfi, kiárulja a modern nőket, kilóra. Ezt a táliboknak is mondd már el, de nem mered, mert ugye ott olyat kapnál, amiből a kutya is tanulna. Biztonságból bömbölsz ki, mert gyáva vagy, és gyönge.

Összeomlana? Hirtelen, 60 év alatt így kinőttétek magatokat? Biztos… A múlt nélküli embernek kell ez a kapaszkodó, hogy úgy se mehet nelkülünk. Pedig mindannyian tudjuk, hogy de, régen sem volt a nőnek beleszólása, hogy kihez megy férjhez. Most sem lett a nő okosabb, erősebb, és ügyesebb. Tanultabb igen, de feleslegesen, ugyebár. A hatalma még mindig csak átruházott.

De, hatáviselő vagyok, de ne hasonlítgassuk össze férfit a nővel. Nem tudom, hany nő kéne, ha csak én lennék, és ők, hogy engem befolyásoljanak. 10? Vagy 100? De két velem egy szellemi/fizikai erejű férfi elég lenne, hogy eltegyenek engem máshova. Mások a szorzók, de egymással nem felcserélgethetők. Vajon miért volt a férfiaknak (ott, ahol…)háreme, és nem fordítva? Mert a férfi született az irányításra, nőben felesleges, hogy meglegyenek a képességek, mert valahogy csak ebben a beteg, modern világban fordulhat elő ilyen röhejesen életképtelen, tömegesen felbukkanó torz képzödmeny, mint női “vezető”. Éljen a menstruáció istene, vagy mit is vezetnek? Szomorú is vagyok, de a végletekig nevetségesnek gondolom, hogy ilyen előfordulhat. És minden csak politikai, gazdasági érdekek miatt, ahol a nő bizonyul a legjobb birkának, hogy ész nélkül (meg a történelem során egyetlen létrehozott ország nélkül) szavazhat. Engedéllyel, semmi mással. Amíg a politikai/gazdasági érdekek úgy kívánják, szemhélypúdernyi vastagságnál tovább sem.

De, hallottam, de olyanról sosem, hogy nők nyomták volna el őket. Ez csak most van, az is csak a nagytőkés férfiak miatt. A nő ártalmatlan, semmi veszélyt se jelent, és sose fog, mert gyönge, és nem kepes irtó nagy átlagban a stratégia kialakítására, tervezésre, végrehajtására. Ez is csak a szintjén megy neki, apuci segítségével (miatt). Amúgy afgán szinten se tudnának ellenállni, azok is keményebbek, mint az elfajzott nyugati, emancipált nőink, akiknek a körmük hossza, az előjogaik kihisztizése, és a tespedés a tehetségük elsőszámú mutatója.

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem büszkélkedek ezekkel a nőkkel, csak megemlítettem, mert te feledkeztél el róluk. :) Megbocsáss, de megmosolyogtató, hogy úgy próbálod az elméleted és a valóság közötti disszonanciát feloldani, hogy elintézed azzal, hogy ezek a nők biztosan lefeküdtek a pozícióért. Mert az egész világképed összeomlana, ha be kellene ismerned, hogy ezek a nők tehetségesek, rátermettek, sokat tanultak/dolgoztak az adott munkáért és jól is csinálják. Jobban, mint adott esetben te csinálnád. Ezen az alapon mondhatnánk, hogy a férfiak csak ismeretség, sógorság/komaság útján jutnak vezető pozícióba, de igazából tehetségtelen balfék valamennyi.

A jogokat nem a férfi adja. A jogokat az adott hatalom, társadalmi berendezkedés adja. Hatalma sokszor csak egy kis csoportnak volt a történelem folyamán, és a férfiak tömegeinek nem voltak jogai.

A vezetői tehetség nem nemfüggő, van aki tehetséges vezető, van aki nem. Ennek semmi köze ahhoz, hogy az illető férfi vagy nő. Igen sok férfinek van női vezetője. Akkor pedig elég az az egy nő, hogy az illetőt befolyásolja. Birka férfiben sincs kevesebb, mint nőben, ez megint csak nem nemfüggő. A birkaszellem nem akkor jelent meg, amikor a nők is tanulhattak, és vezető szerephez juthattak. Megint magyarázatot gyártasz a kiagyalt elméleted és a megtapasztalt valóság közötti disszonancia feloldására. Hisztizhetsz, ahogy akarsz, felteheted a szemellenzőt, hogy ne lásd a valóságot, de az a nagy helyzet, hogy a tehetség, a szorgalom, a talpraesett magatartás, stb. nem nemfüggő. Ennek megfelelően egyre kevésbé jelent előnyt a vezetői pozíciók elnyerésére az a puszta tény, hogy valaki férfi. Pedig milyen jó lenne ha az előítéletek miatt még mindig automatikusan a férfiaknak járna a vezető pozíció, függetlenül az egyéni kvalitásaitól! :) Sokszor ma is így van persze, de már nem mindig.!

hunbagira
Újságíró

Megint hazudva,relatívizálsz, kurvásan. Ugyanis, semmi “ugyanúgy” nincs. Ti a semmittevő, nektek kitalált “szektorokban” vagytok “túltöltve” míg az értéktermelőkben messze “alulreprezentáljátok” magatokat. Ellenben viszont élősködve részesülni akartok (és sajnos részesültök is) belőle a férfiak kárára. Plusz még köszönöm helyett, belemartok az adott kézbe, mint a neveletlen gyerek/ veszett kutya.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát kinek van igaza? Aki nagyobbat hazudik?

Hunn
Olvasó
Hunn

Kedves 31 Anna, itt valami kurva nagy félreértés van…

Ami ott kezdődik, amikor azt kérdezed tőlem, hogy (idézem szó szerint):
-“Miből gondolod, hogy mindig csak más lehet a jogfosztott, te soha nem tartozhatsz abba a csoportba?”

Mondd, te figyelsz egyáltalán, hogy miről beszélünk mi itt már évek óta???

Én fehér férfi vagyok, bazmeg! A fajtám már régóta másodrendű állampolgárnak számít ebben a gyönyörű nőközpontú, Feminista társadalomban! Mi vagyunk az új kulákok, bazmeg, akik miatt – állítólag – minden rossz, akik állítólag “elnyomnak” mindenki mást! És akikkel erre hivatkozva természetesen bármit meg lehet tenni, mert ez így “igazságos”, mert ők nem számítanak! És akik ha észreveszik és szóvá teszik ezt, akkor lesajnálóan azt mondják róluk, hogy nincs itt semmi látnivaló, csak csökkennek a “White Male privilégiumaik”! Akiket törvényesen ki lehet forgatni a vagyonából és akit ki lehet baszni a saját házából az utcára és akiktől el lehet venni a saját gyerekeit egy válással! Akiknek a véleménye nem számít, akik befoghatják a pofájukat és figyelhetnek szépen csöndben amikor egy feminista nő vagy egy színesbőrű beszél, színesbőrű nőről már nem is beszélve! Akiket egy nő egy hazug szavára “szexuális zaklatás” meg “nemi erőszak” vádjával ártatlanul börtönbe zárhatnak, meghurcolhatnak és tönkretehetnek, és a nőnek még csak bizonyítania se kell semmit, mert “Believe All Women!” meg “#MeToo”! És ez csak egy pár példa, amit hirtelen felindulásból kapásból idevágtam neked: könyveket meg lehetne tölteni ezzel!

Hogy van pofád egyáltalán ilyet kérdezni, miközben pontosan tudod, hogy a fehér férfiak csoportjába tartozom? A másodrendű állampolgárok közé, hiszen a feminista társadalom, a feminista hatalom már rég úgy döntött! Nem a jövőben, és nem esetleg, hanem MÁR RÉG!

Hát miért tartok ott szerinted, hogy akár már fegyvert is hajlandó lennék fogni a feminista világrend ellen? Szórakozásból?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ja , és azok nem igazi fèrfiak, akik fegyveres, vagy testi erőszakkal képesek csak akaratukat rákényszeríteni a nőkre, pláne csak így nőt szerezni. Ezek sima agresszor selejtek és az első adandó alkalommal elhagyják őket, vagy ha lehetőség nyílik, bizony bosszút állnak rajtuk ( álmukban, méreggel, más férfiak segítségével stb ).

****
Olvasó
****

Ez nem volt szép tőled!
Most leromboltad Hunnci álmát, szégyelld magad…..

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Miért lennének sima agresszor selejtek? Az agresszort megértem, valamilyen szinten, de hogy selejt, az miért? Megint itt van ez a szűklátókörű, ösztönszinten vezérelt értékmeghatarozás. Az emancipált (megzápított agyú) “nőknek” ez a maniája. tomgal, nem csak szaporodás létezik, és a szaporodás sikeressége /potenciális sikeressége alapján történik az érték meghatározása. Sajnálom, hogy nőkből még a relatíve okosabbaknak nevezhetők is többnyire ezen a szinten mozognak. Mennyi, mennyi leengedett pénz az oktatás üregében, pedig hasznosabbakra is költhetnénk, nem azokra, akik számára semmi értéket nem jelent. Nem is ad hozzájuk általánosságban, csak sminkként, kényelmesebb, pötyögős, légkondicionált irodákba bejutást jelent, jó fizetésért, plusz nagyobb az esélye a gazdag jóképű herceg felbukkanasának, és a herceg leláncolásának.

Női szempontból lehet, hogy ez határozza meg az értéket, de ez nem kéne, hogy bármit is számítson, de hát a gazdaság és a politika jól jár a nőkkel. Persze nem a kitalált kepességeik révén, mindössze csak a manipulálhatóságuk, fontoskodasuk, és szűklátókörűségük miatt. Meg persze, hogy a női igény kielégítése a lopást követően a legrövidebb út a férfi pénztárcához. És ez nem is ütközik jogszabályba. Ennyi.
De! A tudat kifejlődése már más értékrendet kellene, hogy képviseljen, aminek hasznossága megmutatkozik a vilagteremtő géniusz férfiak szintjén a legjobban. Biztos rosszul esik, hogy nem a vagina a vilagmindenség, elhiszem, hogy minden, amivel egy mai átlagos nő rendelkezik, tényleges hasznát tekintve nem sok, az azzal való rendelkezésük szabályozatlansága pedig teljes mértékben károsítja a férfiak társadalom fejleszteséhez szükséges képességek kifejlesztését. Ugyanis nem a nőjólét a fontos, hanem a férfi értékek, mégpedig az evolúciós kötelezettségeinknek eleget téve fejleszteni a technológiát. Mi ezért kaptunk eszet, a női érdek bár erős hajtóerő, láthatóan az egyik legerősebb, de züllöttséget hoz, erkölcsileg és mentálisan is. Tehát célzott, jól szabályozott környezetben hasznos is lehetne a szexuális juttatás (nem csak a gazdasági illetve politikai mocskosságnak) de társadalmi hasznosság szerint kijuttatva, mint a fizetség (bár a fizetség elvileg a hasznosságot kellene, hogy kifejezze, de ez nyilván nem így van. Itt belerondít a lopás, csalás, stb. Hatékonyságról azonban már beszélhetünk). És ez sarkallná a férfiakat a hasznos tevékenységre. Így nem a nők extra elvárásai lennének megfizetve, hanem a felesleges pazarlás felügyelet mellett tömény hasznot termelne. Szóval, tomgal, sajnálom, de az evolúció messze magasabbrendű értéket határozott meg a tudat kialakulása során, ami köszönőviszonyban sincs az állatias szex szex szex mindenek felett!!! -el. Így továbba, a selejtet ne az ösztönös szaporodási programja mentén határozza meg, mert a női világnál bőven másabb a férfi világ. Remélem érti, hogy mire gondolok.

“bizony bosszút állnak rajtuk ( álmukban, méreggel, más férfiak segítségével stb ).”

Itt nagyon nyomonkövethető az átlag női jellem. A sorrend is hasonló, bár utóbbi időkben a férfiak segítsége talan az első helyre ugrott. Álmukban, méreggel. Na, erre mondom, hogy nőként mindig van lejjebb. És azok a gyáva férgek, akik ilyet tesznek, még az áldozatnak a védekezés lehetőségét se adják meg. Amúgy tipikus női “bosszúállás”, ami sajnos rá lett engedve a világunkra, aztán csodálkozunk, hogy oda az erkölcs, meg az ész? Az álomban, méregre pedig a válasz az egy csákány valamelyik bányában, lánccal, de csak akkor, ha a delikvens nem szép. Mert ha az, akkor teljesen más lenne a megfelelő büntetés az aljasságára annak a felkapaszkodó, ingyen és feleslegesen kitanított, felnevelt pofátlan vendégnek.

Hiába magyarázza Hunnak a gyávaságát, a férfi a passzív ellenállásával is többet ront a feminizmusnak, mint a felkelő, fegyveres nők a patriarchális rendszernek, ahol nincs meg a nőnyaló férfi szimpátia :). De aki ezt itt meri tenni, harcolni a női jogokért, a fejlett, modern környezetben, ahol férfi jogok már nincsenek is, annak a büntetése súlyosabbnak kell legyen a legsúlyosabbnál is. Vissza kell küldeni a sátánt a pokolba.

tomgal
Olvasó
tomgal

“selejtek? Az agresszort megértem, valamilyen szinten, de hogy selejt, az miért? Megint itt van ez a szűklátókörű, ösztönszinten vezérelt értékmeghatarozás. Az emancipált (megzápított agyú) “nőknek” ez a maniája.”

Nem, a tisztességes, fehér keresztény nők mániája! Nem tartom magam valami top rasszistának, de itteni női szempontból egy arab-muszlim-zsidó- fekete stb selejt. És az a nő is aki a népét elárulva összeáll velük. Már ez is baj ?

Szerintem a megzápított agyú emancipált nők azok , akik nem hűségesek saját rasszukhoz. Ezt fontos volt leírnom, ezért megszegtem a “nem állok szóba Miklóssal fogadalmat” ( mivel úgyis csak kiforgatja a szavaidat, lásd most is),pedig csak az elejét olvastam.

hunbagira
Újságíró

Vivi, hát nem igazán rémlenek bosszúakciók az átvonuló 1.-2.-3 ukrán front katonáival szemben.:D

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! Te mit csinálsz itthon a patriarchátus visszaállításáért? Beszélsz a a diverzitást hirdető munkahelyeden az elveidről? Kockáztatod a kényelmes megélhetésedet azzal, hogy otthagysz egy ilyen munkahelyet? Vállalod, hogy pl. vállalkozó leszel azért, hogy ne legyen női főnököd, ami téged ugyebár zavar? Vállalod, hogy a nőkről való gondolataidat őszintén megosztod a környezeteddel? Vennéd pl. a bátorságot, hogy személyesen találkozol az itt kommenetelő emberekkel, felvállalva ezzel az elveidet? Neked mi a vesztenivalód, és mi a vesztenivalója ezeknek a nőknek? Akik mellesleg nyíltan hangoztatták az elveiket korábban abban a környezetben, ahol sokan nem értettek velük egyet. De most életveszélyben vannak. Veled ellentétben. Úgy érzed, hogy te vagy a bátrabb, te vonhatod felelősségre őket?

Mellesleg a nyugati kultúra cseppet más, mint az ottani hagyományok. Megmosolyogtató a lelkesedésed, hogy azt hiszed, ez “forradalmi változás” a nők helyzete tekintetében itt menne. :) Az ottaninak meg várjuk ki a végét. Mellesleg gondolod, hogy keresztényként ott te l jobb helyzetben lennél, mint a nők? Ott fel mernéd vállalni, hogy keresztény vagy?

Hunn
Olvasó
Hunn

Nem a megfelelő kérdéseket teszed fel, kedves 31Anna…

A megfelelő kérdés ugyanis valahogy így hangzana:

– Kedves Hunn, hajlandó lennél-e fegyvert fogni, ha kell embert ölni, és meghalni ha muszály, azért a nemes célért, hogy a feminizmus őrületét egyszer s mindenkorra megállítsuk, annak összes úgynevezett “eredményét” megszüntessük és minden következményét visszafordítsuk, a női emacipációt végleg eltöröljük, a nemi egyenlőséget úgy ahogy van fölszámoljuk, és az ajándékba adott női jogokat kivétel nélkül visszavegyük?

A válaszom erre pedig egy egyértelmű, határozott, és lelkes:

– IGEN!!! Mégpedig akár most azonnal, akár ebben a kurva pillanatban!. És nem értem, hogy konkrétan még mire várunk??? CSINÁLJUK MÁR!!!

A többi férfitól pedig, javasolnám, a következőt kérdezd meg:

– Kedves, velem nemileg egyenjogú, modern férfi, te szemét nőelnyomó, hímsoviniszta állat, te ugye hajlandó lennél fegyvert fogni, ha kell embert ölni, és meghalni ha muszáj, a feminizmusért, a női emancipációért és a női jogokért?

Szerinted??? LOL

És a két kérdésben nem ott van elrejtve a kulcs, hogy az illető ember hajlandó lenne-e erőszakot alkalmazni a célért, a kutya nem ott van elásva. Hanem, hogy hajlandó-e meghalni érte? Mert onnantól gondolja igazán komolyan…

tomgal
Olvasó
tomgal

Ugyan vagy 100x leírtuk már neked , de mint általában semmiből, ebből sem tanulsz. MUSZÁJ ! Nem muszály!
De ez persze lényegtelen a témát tekintve. Anna pedig a leírtakkal tökéletesen fején találta a szöget! Bizony ez KO volt!

“Kedves Hunn, hajlandó lennél-e fegyvert fogni, ha kell embert ölni, és meghalni ha muszály, azért a nemes célért, hogy a feminizmus őrületét egyszer s mindenkorra megállítsuk, annak összes úgynevezett “eredményét” megszüntessük és minden következményét visszafordítsuk, a női emacipációt végleg eltöröljük, a nemi egyenlőséget úgy ahogy van fölszámoljuk, és az ajándékba adott női jogokat kivétel nélkül visszavegyük?…”

“IGEN!!! Mégpedig akár most azonnal, akár ebben a kurva pillanatban!. És nem értem, hogy konkrétan még mire várunk??? CSINÁLJUK MÁR!!!“

Ezzel pedig csak előző állításomat igazolod.

Szerinted hányan akarnak csatlakozni hozzád ebben ? Szerintem Miklós és Anton is eldobja a tollat, akármit és rohan hozzád csatlakozni!

Felhívom a figyelmedet , hogy fegyveres erőszakos cselekményre való felhívás , szervezkedés bűncselekmény! Majd gondolkozz el ezen .

“ Emberölés előkészületének minősül a gyilkossági szándék közzététele: akár ötévi szabadságvesztés is kiszabható azokra, akik szöveges üzenettel és különféle rémisztő videofelvételekkel azt tudatják, hogy vérontást fognak elkövetni.“

( ebben az esetben szerintem a FH védelmében! úgy gondolom ez igencsak moderálandó )

Horvath Anton
Olvasó

Az ítélet is megvan már esetleg? :D
https://youtu.be/2N1gY5XqucM

tomgal
Olvasó
tomgal

Poénkodhatsz ezen Anton, de ez tényleg bűncselekmény…

Te sem véletlenül nem állsz ki Hunn fegyveres fenyegetései mellett , na ugye ?
Akkor sem ha titokban egyetértesz vele ( ezt te tudod) mert megvan a “ túlélési ösztönöd”, a magadhoz való eszed!

Horvath Anton
Olvasó

Majd este leugrok Kalasnyikovért a Nemzeti Dohányboltba. A realitás talaján vagytok ma megint, telihold jön?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ki az a vagytok ? Mert hogy én senkit nem fenyegettem semmivel , sem fegyveres erőszakkal, sem emberöléssel. Szimplán leírtam, hogy ez bűncselekmény és még a Btk-át is idéztem. Ez a realitás, nem is hiszed mennyire….

31Anna
Olvasó
31Anna

Btk. 255.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondjuk ez kifejezetten érdekes benne, ezek szerint mindannyian, akik ezeket olvassuk ezt a bűncselekményt elkövetjük, ha nem jelentjük :

“263. § (1) Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés, kémkedés az Európai Unió intézményei ellen készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.“

Maximum ebbe lehetne belekötni:

“Aki hitelt érdemlő tudomást szerez “

Hunn ezen agymenései vajon mennyire hitelesek, muszáJ nekem ezt tudnom, felismernem? ( hisz én csak egy vén picsa vagyok, akinek nem ez a szakmája, esetleg a család rendőr tagjainak kikérem a véleményét… )

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! Nem mersz válaszolni az általam feltett kérdésekre. Te még az egzisztenciádat sem mered veszélyeztetni a patriarchátusért most a valóságban. A környezetedben sem mered felvállalni a saját gondolataidat a jelenben, nem mersz cselekedni. . A valós cselekvés helyett maradsz az álmodozásnál. Majd ha más kikaparja helyetted a gesztenyét, ha majd más áldozatokat hoz, ha majd más megteremti a megfelelő helyzetet, ha majd más kockáztat és előkészíti az általad vizionált “forradalmat”, akkor majd jön a hős Hunn a fegyverével, és bátran halromra öli a nőket. Ahhoz, hogy az általad vizionált “forradalom” bekövetkezzen, cselekedni kellene most, felvállalni a gondolataidat most. Szerinted hogy lesz forradalom, ha lapulsz, mint nyuszi a fűben? Miért azt várod, hogy majd más előkészíti a nagy hatalomátvételt? Miért nem cselekszel most? Miért nem állsz ellen? Mert az kényelmetlen?

A jelenbeli cselekvést az éretlen, gyerekes álmodozás nem pótolja. Majd egyszer űrhajós leszel meg katona. És te ekézed az afgán nőket…. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Jól értem, kedves 31Anna, hogy te tényleg azt próbálod nekem sugallani: tényleg menjek le az utcára, és öljek meg feminista nőket, mégpedig most azonnal? Mert különben nyuszi vagyok és nem gondolom komolyan azt, amit mondok? Pedig azt hittem, hogy nektek, feminista nőknek, nem szimpatikus viselkedés az, ha valaki ilyet tesz…

Nem illegális ez, amit itt csinálni próbáltok velem, ilyesmre biztatni valakit? Felbújtóként gondolom szó nélkül és ellenvetés nélkül jössz te is a sittre, ha megcsinálom?

Ja, hogy ma végre rájöttem, hogy többen is felváltva használják az NGO-nál az xcsakx felhasználónevet, riadóztattátok az egész hálózatotokat, hogy gyertek ide, most kell a Hunn-ra rászállni, mert rájött valamire, próbáljuk meg a mondanivalóját így vagy úgy, de hitelteleníteni, vagy mi van? lol

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem tudom k kicsoda, nem is érdekel, de tényleg fura alkalmakkor kerül elő Anna meg Lierin

Hunn
Olvasó
Hunn

Egy csapat ez, egy NGO.

****
Olvasó
****

riadóztattátok az egész hálózatotokat, hogy gyertek ide, most kell a Hunn-ra rászállni, mert rájött valamire, próbáljuk meg a mondanivalóját így vagy úgy, de hitelteleníteni, vagy mi van? lol

Má megint beletrafáltál a közepibe, ezzel a sok ésszel csoda, hogy még nincs háremed…..

Hunn
Olvasó
Hunn

Tudom.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ tényleg menjek le az utcára, és öljek meg feminista nőket, mégpedig most azonnal? Mert különben nyuszi vagyok és nem gondolom komolyan …”

Nem , ezt te írtad le, hogy ezt akarod csinálni :

“Kedves Hunn, hajlandó lennél-e fegyvert fogni, ha kell embert ölni, és meghalni ha muszály, azért a nemes célért, hogy a feminizmus őrületét egyszer s mindenkorra megállítsuk, annak összes úgynevezett “eredményét…( önmagadnak sajátmagad által feltett kérdés)
És a válaszod :

“IGEN!!! Mégpedig akár most azonnal, akár ebben a kurva pillanatban!. És nem értem, hogy konkrétan még mire várunk??? CSINÁLJUK MÁR!!!“

Anna tényeket állapít meg, kérdéseket vet fel.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! Mindössze jeleztem, hogy te magad a kisujjadat sem mered mozdítani, a véleményedet sem mered felvállalni a munkahelyeden, a környezetedben, nehogy kényelmetlenséged legyen. Nehogy anyagilag bajba kerülj. De azon szórakozol, hogy bezzeg az afgán nők nem meirk most kinyitni a szájukat, holott nekik az élete a tét.

Messze nem azt sugalltam, hogy menj az utcára és ölj. Attól nem lesz patriarchátus, hogy Hunn kivonul öldösni. Mindössze annyit, hogy az égvilágon semmit nem teszel a patriarchátusért, mert félsz a következményektől. Utálod a diverzitást hirdető munkahelyedet, megalázónak érzed a női főnököt? Miért támogatod őket azzal, hogy ott dolgozol? Miért csak az afgán nőktől vársz öntudatot? Miért nem vállalod ország-világ előtt a véleményedet, miért nem szervezel tüntetést, miért nem propagálod a gondolataidat, miért nem szervezkedsz, miért nem készíted elő azt a nagyszerű hatalomátvételt? Szerinted az általad elképzelt forradalom, patriarchális hatalomátvétel hogy fog kirobbanni? Honnan tudják meg azok a nagyszerű fegyveres férfiak, hogy pont ma lesz a forradalom, amiben részt akarsz venni? Ráadásul ha elég sok embert, a társadalom többségét magad mellé tudod állítani, öldösni se kéne. Meglenne a nagyszerű patriarchátus.
Nem álmodozni kéne, hanem cselekedni. Nem álmodozás közben kellene bátornak lenni, hanem megtenni, amit jelen helyzetben lehet a cél érdekében. Felvállalni, kockáztatni, bátornak lenni, kinyitni a szádat. Ha ezt sem mered, akkor mit vársz az életveszélyben lévő afgán nőktől?

tomgal
Olvasó
tomgal

Az afgán nők sokkal bátrabbak, az életükkel játszva kimentek tüntetni a tálib megszállás után! Ez valóban bátorság:

https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/afghanistan-women-protest-taliban_uk_611cde52e4b0e5b5d8e4e198

És ha bárki azt gondolná , hogy nem voltak fegyveres tálibok a közelben az téved:
( másik video ugyanerről a csoportról, minden elismerésem )

https://www.india.com/viral/viral-video-brave-afghan-women-protest-for-rights-kabul-streets-armed-taliban-militants-twitter-hails-incredible-courage-watch-4896688/

31Anna
Olvasó
31Anna

Már akkor kockázatot vállaltak, mikor tanulni, dolgozni mertek, és ezzel kivívták a környezetükből sokak rosszallását. Ráadásul úgy, hogy a tálib hatalomátvétel lehetősége mindig ott lebegett a fejük felett.

Hunn
Olvasó
Hunn

Te azt honnan tudod, hogy én mit csinálok, és mit nem csinálok, kedves 31 Anna, te ostoba pina? Elmondom: sehonnan.

Mindegy, én megjósoltam már rég, hogy mi lesz. Ti meg álmodjátok azt, hogy biztonságban vagytok. Majd felébredtek.

31Anna
Olvasó
31Anna

Mert nem igaz, amit írtam? Mi nem igaz belőle? :)

Te meg álmodozz arról a patriarchális hatalomátvételről. Én megjósolom, hogy ebből semmi nem lesz. Álmodozzál csak! Majd felébredsz! :) Vénlegényként, macskás szingliként.

Horvath Anton
Olvasó

Jah, az úgyis pont a férfiakra jellemző, ja :D

31Anna
Olvasó
31Anna

Mert szerinted nincs egyedülálló vénlegény? Vagy még macskájuk sincs?

tomgal
Olvasó
tomgal

Én ismerek ( személyesen)egy olyan idősebb humoristát , aki sosem nősült meg, persze amúgy nőfaló volt , a saját fiát rejtegeti az egyik ilyen kapcsolatból és tizenévig egy macskával élt egy k. nagy házban. ( a cicus most távozott nemrég a boldog vadászmezőkre) .

Hunn
Olvasó
Hunn

Ja, hogy azt rovod fel nekem, hogy egyedül nem tudom megcsinálni, hiába is próbálkoznék, kedves 31 Anna? Nem mondod, baszod…

És valóban: a legfőbb vezető sem én leszek majd, akit a srácok követnek majd a barikádra, meg az sem én leszek, aki a bemegy a tévébe vitatkozni, a patriarchátus reklámarcaként.

Egy dologban valóban igazad van: én az a csávó vagyok, aki lehet, hogy pont melletted áll a buszon, vagy szemben ül veled a melóhelyen, és mindazt gondolja, amit a témáról eddig leírtam. Te pedig ezt álmodban sem gondolnád róla…

Tudod miért? Mert eddigi életem során ezt a megközelítést találtam a győzelemhez vezető legbiztosabb útnak. Mert ha mások egyáltalán nem is számítanak még a lehetőségre se annak, hogy odabaszol, mert fel sem merül bennük, mert nem olyannak ismernek, akkor az sokkal nagyobbat biztosabbat üt, ha eljön az ideje… És előbb-utóbb mindig eljön.

Egyben viszont biztos lehetsz: privátban, magánéletben, már rég elkezdtem törleszteni a nőknek. Nem, nem mondom be a tévében arccal és névvel. Nem, nem is számítanak rá, nincs előzetes figyelmeztetés. Visszakaptok mindent. Úgy baszok ki veletek ahogy csak tudok, ami csak belefér, ami a csövön kifér… És hogy ez így van, hogy ezt csinálom, arra viszont az életemre megesküszöm, ha kell… (És van egy olyan érzésem, hogy ezt viszont igenis bemondásra el fogod hinni nekem…)

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan mire is gondolsz ezzel:

“Visszakaptok mindent. Úgy baszok ki veletek ahogy csak tudok, ami csak belefér, ami a csövön kifér… “

Pontosan miért is ? Ez a “ vissza” érdekelne igazán, miért is kell minden nőnek szenvednie ( és rettegnie) az egyelőre “ undercover” módban üzemelő Hunntól? Mert megszülettünk ? Mert ebbe az időszakba születtünk ? ( amikor vannak jogok és kb szinte mindenkinek kötelező a munka)?
Vagy az igazán “ véresszájú feministák” bűneiért , esetleg a veled szóba nem álló, téged észre nem vevő nők bűneiért , vagy a téged szemét módon kihasználó kurvák bűneiért? Ez ám az igazi kollektív bűnösség ! Pontosan úgy gondolkodsz mint egy szélsőséges feminista !
Mert hogy én soha az életben nem követtem el semmit egyetlen férfi ellen sem azért mert férfi, az biztos. Azért mert gennyláda ember ( vegyesen nő -férfi) , no arra nem vennék mérget. De szerintem több volt a nő és mindig reakció volt és nem akció.

Hunn
Olvasó
Hunn

Igen, kábé ez van, ahogy írod, kedves tomgal… Részemről már egy ideje vége van a ti feminista társadalmatokkal való együttműködésnek! Miért lennék továbbra is másodosztályú állampolgára egy nőközpontú, férfigyűlölő, feminista társadalomnak? Minek?

Helyette inkább a ti feminista társadalmatokon kívüliként határozom meg magamat. Sőt, annak kifejezett, halálos ellenségeként. És eszerint is állok hozzátok, mai emancipált, modern nőkhöz, vagyis az ellenséges feminista társadalom tagjaihoz…

Ami ellen egy szavatok se lehet, hiszen ti, feminista nők hirdettétek ki, hogy a fehér, heteroszexuális férfi az ellenség… Vagyis – többek között – én is. Úgyhogy a “kollektív bűnösség” miatti panaszodat nyugodtan viheted is vissza hozzájuk, és odahelyezheted a feminista nővérkéid lábacskái elé… Hát igen, ami engem illet, valóban eljött ez is. A végére tényleg az lettem. Igen. ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG!

Már egy jó ideje úgy vagyok vele, hogy konkrét, jelen idejű fizikai erőszakkal kell kényszerítsetek, hogy betartsam a ti feminista játékszabályaitokat, másképp erre magamtól már nem vagyok hajlandó… És amint a konkrét, jelen idejű fizikai erőszak megszűnik – mert nem lehet minden pillanatra egy feminista rendőrnőt mellém állítani – számomra újra “all bets are off”, ahogy azt az angolszászok mondják…

Ami ma már sokkal, de sokkal fontosabb számomra annál, hogy valaha is párt találjak, az az, hogy az eddigi megaláztatást visszaadjam a nőknek… Hogy lehetőleg minél több nőt, minél többször, minél jobban megalázzak. Szóban is, és viselkedésben is. Lehetőleg minél agresszívabban, minél szemetebb módon. Hiszen ha van rá mód, hogy félelmet is érezzenek, ne csak szimpla megaláztatást, az annál jobb…

Például: elmúlt 30? Feltétlenül tudatni fogom vele, hogy már nem tekintem nőnek… Az, hogy úgymond “nem vagyok jó pasi”, és “amúgy sem kellenék”, az csak hab a tortán: nem arra fog gondolni egyik roastie sem, hogy ha már egy ilyennek sem tetszik, mint én, akkor a nálam sokkal jobb pasiknak biztosan tetszeni fog, lol…

Bizonytalan a nő a saját testével kapcsolatban? Mondjuk egy fiatal lány, aki még tapasztalatlan, és nem szilárd az önbizalma? Tudatom vele, hogy az a baj, hogy túl kicsi a melle. Vagy túl nagy… Érezze csak magát mindegyik ugyanolyan rosszul a saját testében, a saját bőrében, mint ahogy ezt anno velem is elérték a nők a testemmel kapcsolatban, amikor még fiatal voltam…

-“Szerinted nem vagyok kövér?” -“De igen, dagadt vagy és csúnya”: ez a megfelelő válasz. Ha szex közben nem áll fel, az az ő hibája, mert szar az ágyban. És aki szex közben nem nedvesedik, az nő egyáltalán???

Ez van. És még rengeteg hasonló, kiváló ötletem van. Visszakaptok ti még tőlem mindent, amit eddig tőletek kaptam… És tudjátok mi az, ami ebben a legjobb? Az, hogy ehhez még a patriarchátus bevezetése sem alapfeltétel…

Naooo
Olvasó
Naooo

Tehát mikor a kommunisták reakciósoztak ezzel elismerték, hogy ők kezdték és minden válaszcsapás rájuk teljesen jogos volt?

Horvath Anton
Olvasó

Ja wohl, egyértelműen.

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem hiszem el neked. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Teljesen mindegy, hogy mit hiszel, kedves 31 Anna. Tegnap például elmentem egy panelkupiba, és kedvemre pofoztam és szájba hugyoztam egy szutyok prostit… Ráadásul ebbe még a legszigorúbb #MeToo-s feminista se köthet bele: megvolt előre a “consent” is, és utána ki is lett fizetve az értéktelen riherongy. A feministák szerint a “szexmunka”, így ez is, amúgy is “empowering”, szóval egy feminista nőnek egy rossz szava se lehet rám… Azóta természetesen még sokkal jobban tisztelem a mai nőket, különösen a szexmunkásokat, mint ezt megelőzően, lol… És kifejezetten a mi tegnapi itteni kis csörténk motivált arra, hogy ne a normál opciót válasszam… Szóval, hogyha szexmunkás “nővérkétek” nem élvezte minden pillanatát, azt, ha úgy vesszük, nektek is köszönheti a “Sisterhood” nevében… Hát, valahogy így. Mondom én, hogy tőlem visszakaptok mindent…

Horvath Anton
Olvasó

Ugyanakkor férfi szempontból, mikor az átlagjulcsi is méteres elváráslistákat állít ki, nem logikus döntés? Dehogyisnem. Ha csak a pénzt akarják akkor legalább dolgozzanak meg érte. Üdv a kapitalizmusban, ami a picsalista rendszerrel szintúgy szemben áll, mint ami a “családtámogatásokat” illeti.

tomgal
Olvasó
tomgal

He-he, , te tényleg azt hiszed, hogy ebben az akcióban te voltál a győztes és jól odabasztál a feminizmusnak? Nem a feministák szokták ekézni a prostitúciót amúgy, meg ellenezni ? Ja, hogy ezzel “ csaptál oda“, hogy igénybevetted a szolgáltatását :) Ezzel aztán rohadt nagyot ütöttél “rajtunk”, kifejezetten bosszút álltál, hogy előre megbeszélten , jól megfizetve ( azt a pénzt milyen jó és értelmes netán hasznos dolgokra is el lehetne költeni- bár szíved joga) “ lealáztál egy prostit. Te tényleg azt hiszed, hogy érdekel speciel engem, pláne bánt,hogy egy utolsó kurva miket vállal be neked jópénzért? Teljesen megérdemlitek egymást , zsák a foltját.Nem gondoltam, hogy hajnalban ilyen jót fogok röhögni és ezt még büszkén le is írod…

Horvath Anton
Olvasó

Az eddigi csúcstartó szöveg nálam: “35 év és 180cm alatt ne, ha nem vagy független esélytelen vagy”. Mindezt egy 42 éves kétgyerekes nőtől. Mikor ilyet olvasok nekem is ez ugrik be, hogy az ilyet kb. le kéne hugyozni, de valamiképpen lealázni szex közben, kb. ugyanezt érdemelné, függetlenül attól hogy nem prosti. (bár nem lehet tudni hogy hányan mentek át rajta az elmúlt húsz évben)

Blackur
Olvasó
Blackur
Reszet Elek
Szerkesztő

Jó esély van rá hogy élvezné is.

tomgal
Olvasó
tomgal

:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben teljesen igazad van, hogy megmosolyogtatóan elrugaszkodottak az elvárásai a hölgynek, biztosan tömegesen fognak a férfiak jelentkezni :) de ez legyen az ő baja…no de aki” le tudná hugyozni” és egyáltalán abba a pozícióba kerül , hogy ezt megtegye ,annak kéne hozni (legalább a külső) paramétereket. Az, meg aki csak egy jót akar dugni (mondjuk azt, hogy egy magát igen jól tartó nővel), meg esze ágában nem lesz lehugyozni, mert erre csak az vágyik,aki oda sem kerülhet. De amúgy teljesen igazad van abban, hogy az ilyen meg is érdemli a sorsát.

Blackur
Olvasó
Blackur

Tomgal nem értek egyet Hunn al de megértem. Ha valaki akár nő akár férfi szopóágon van x évig az valahogy ki fog törni. Itt az FH n is megénekelték jópáran már a kettős mércét ffi-nő között de ez a cikk is fedi a lényeget hoztátéve az itt a fórumban leírtakat az alsó 80% nak nem könnyű. Én is oda tartozom max annyi a különbség hogy amit más prostira költ én eltúrázom-íjászkodom.
https://she.life.hu/herself/20171010-ferfiak-nok-viselkedes-kulonbsegek-petras-lilla.html

tomgal
Olvasó
tomgal

Semmi bajom azzal, ha Hunn kurvázik, vagy akármit csinál szabadidejében,az ő dolga. Még azzal sincs bajom ,hogy dühös a nőkre,meg a kurvákra ,ameddig ezt nem kollektív bűnösség keretében teszi.(mindenért másokat hibáztatva). Itt az a gond és sajnos tényleg nevetséges, hogy azt hiszi, ezzel az akciójával bárkin bosszút állt, vagy a feminizmus kapott ezzel egy ütést.A nagy lótúrót, egy kurva megint gazdagabb lett, ő meg teletömködte egy olyan nő pénztárcáját,akinek a fajtáját utálja amúgy. A nőnek meg megalázó ? Ugyan már, nem először teljesít spéci kívánságokat az ilyen, neki ez üzlet és meg is kéri az árát amiért megéri. Közben Hunn ugyanúgy szop tovább , csak kevesebb maradt a pénztárcájában.

hunbagira
Újságíró

True..már,ha egyáltalán megtörtént a dolog és így.

tomgal
Olvasó
tomgal

Amúgy a She.hu cikket egyszer már én is linkeltem, ez valóban egy jó cikk ,pont amikor arról regéltem, hogy azért ott akadnak időnként férfipártoló és önkritikát gyakorló írások…

common man
Olvasó
common man

Nem tőlem származó alapötletekből kombinálva:
Ha valaki veled kitolt
hugyozzál le minden betont
ha megdobtak egy jó nagy kővel
légy gusztustlan minden nővel!

hunbagira
Újságíró

Ezzel azért, ne nevezz be a költészetnapi szavalóversenyre…:D

common man
Olvasó
common man

Kösz a dicséretet…Ha ezt valaki úgy elszavalja ,hogy jó lesz az megérdemli a különdíjat.

hunbagira
Újságíró

Hú, micsoda “bosszút” álltál…:D

Reszet Elek
Szerkesztő

Ha csak a frusztrációd csökkentése miatt csináltad és nem saját élvezetből, akkor eléggé elítélendő a dolog. Milyen néven fut a csaj? Vagy ez csak amolyan “példabeszéd”?

hunbagira
Újságíró

Utóbbira szavaznék.

Hunn
Olvasó
Hunn

Vénlegényként?

Kedves 31 Anna, én ezen már egy ideje túl vagyok. Ha soha nem lesz normális párkapcsolatom ebben az életben, engem ma már az sem érdekel különösebben… Korábban, fiatal férfiként csak erre vágytam, bármit megtettem volna érte, és nagyon szenvedtem a hiányától… De ma? Köpök rá. A pina az egyetlen, ami még kell a nőktől, semmi más.

Szerencsére pinát látni fogok akkor is, ha sosem lesz normális párkapcsolatom… Annyi van mindössze, hogy – ellentétben azzal, ahogy fiatal férfiként álltam ezekhez a dolgokhoz hozzá – ma már egyáltalán nem érdekel, hogy egy nő szexuálisan vonzónak találja-e a testemet vagy sem, hogy élvezi-e velem a szexet vagy sem, hogy van-e orgazmusa vagy sem… Ilyesmi engem ma már nem érdekel: nem csinálok ego-kérdést belőle, mint fiatalon. Mi több: kifejezetten az ellenkezője jön be!

És sokkal szivesebben elbaszok egy használt pinájú, fiatal “szexmunkás” prostira némi aprót, minthogy feminista alapú házasság 2.0-ban éljek egy – amúgy általában ugyanolyan használt pinájú – mai modern, emancipált, feminista nővel, különös tekintettel a “roastie” fajtára… És ha a fiatal “szexmunkás” nő undorodik tőlem, és attól amit csinálok vele, az az ő baja…. Hadd szenvedjen a ribanc: aki kurvának megy, az ne sírjon ha basszák… És – ha megérem azt a kort – még a 80 éves ráncos, aszott seggű, öreg testemet is fiatal “szexmunkás” lányok fogják kényeztetni nagy undorodva, és én röhögni fogok rajtuk magamban…

Álmodozás?

Ezek inkább afféle gondolatkísérletek… Például: ha az lenne az ára, hogy soha többé nem láthatok közelről pinát, viszont cserébe fegyveres erőszakkal be tudnánk vezetni egy nőelnyomó patriarchátust és vissza tudjuk venni a nők jogait… Nos, azonnal és gondolkodás nélkül igent mondanék erre az árra, és mosollyal az arcomon halnék meg…

De tőlem nevezhetjük mindezt akár álmodozásnak is. Mert tulajdonképpen az, hogy én miről álmodozok, az valóban lényegtelen… Ami viszont nagyon-nagyon fontos, az az, hogy milyen új társadalmi jelenségek vannak, milyen új tendenciák jelentek meg, és azok milyen irányba mutatnak… Ezek pedig szerencsére egyre inkább anti-feministák, és egyre inkább olyanok, melyek kiváló táptalajt biztosítanak az én álmodozásomhoz…

Hiszen miért is élünk ma feminista rendszerben? Nem, nem azért, mert az “inspiring”, “stunning” and “brave”, “elnyomott” nők mindent “kiharcoltak” maguknak a “gonosz, nőelnyomó patriarchátus” ellenében, kifejezetten a “nőelnyomó patriarcha férfiak” akarata ellenére… Hiszen Afganisztán példáján látjuk, hogy ilyesmi szimplán nem történik meg a valóságban. Ma sem, meg száz évvel ezelőtt sem. HA VALAMI ÁLMODOZÁS, AKKOR EZ A FEMINISTA TÖRTÉNELEM AZ, MÉGPEDIG A NŐK RÉSZÉRŐL!

Mi történt tehát valójában?

Az, hogy anno a férfiakkal elhitették: a feminista követelések teljesítésével a nők sokkal jobban szeretni fogják, sokkal jobban fogják tisztelni, és sokkal jobban megbecsülik majd a férfiakat, mint korábban… Elhitették velük, hogy a párkapcsolatokban és a szexben a nők majd önként és örömmel fognak többet nyújtani a férfiaknak, mint eddig.

Elhitették velük azt is, hogy ha a nők a “szexuális forradalom” során megkapott korlátlan szexuális autonómiájukkal szabadon rendelkezhetnek, úgy minden férfi sokkal könnyebben talál majd szerető párt magának… Hiszen akkor a nő önként és dalolva lesz hűséges ahhoz a párjához, akit ő maga választott, és részesíti korábban elképzelhetetlen szexuális örömökben… Hiszen a patriarchátus eltűnésével együtt eltűnik minden olyan kényszer, ami korábban árnyékot vetett a nő férfihoz való viszonyulására…

Aha…

A feminista nők az emancipációt és a női jogokat nem kiharcolták. Hanem hazudtak. Azt hazudták, hogy cserébe a férfiak is kapnak valamit. Nem is keveset. És ezekre az ígéretekre alapozva a férfiak tálcán átnyújtották a nőknek mindazt, amit a feministák követeltek…

Csakhogy a mai férfi-generációk már látják, hogy a férfiak részére megígért dolgoknak pont az ellenkezője történt… Hogy amit a feministák ígértek nekik, az mind hazugság. Hogy nincs értelme így folytatni tovább. Nincs rá motiváció. És ez a gondolat már megjelent a mainstream-ben is, pedig korábban ez elképzelhetetlen lett volna… Ezeknek a tendenciáknak része az is, ami a talibán afganisztáni győzelmére adott reakció a manoszférában…

De egy ilyen – elsőre látszólag akár nem is ideillőnek tűnő – tendencia az is, amit sokszor hallok a “lányoktól” mostanában. Hogy például a “szexmunkás” nőknél egyre több férfi nem a normál, “barátnőfeelinges” szexet keresi, a dominákra pedig – szemben a korábbi évtizedekkel – ma már szinte alig van igény… Hanem a nők szexuális megalázására, degradálására került a hangsúly, azért fizetnek… Ami egy nagyon komoly társadalmi mélylélektani jelzés szerintem, ami MÉG a feminista rendszer keretein belül zajlik, tekintve hogy (talán az “alfahímnek” tekintett 20% kivételével) mindenki kurvázik, kurvázott, vagy kurvázni fog…

Nem árulok zsákbamacskát: időbe telik minden új társadalmi jelenségnek az átfutása. Még rengeteget kell tenni ahhoz, hogy a feminizmus “eredményeit” felszámoljuk, és visszavegyünk mindent a nőktől, amit a korábbi, megtévesztett és hülyére vett férfi-generáció tálcán átnyújtott nekik… De a tendenciák bíztatóak, jó irányba tartunk: tény, hogy a mi ízlésünknek lassan… Viszont biztosan. És ez a magyarázat az optimizmusomra.

Horvath Anton
Olvasó

Álmodozás is pont a férfiakra jellemző, igen… A múlt héten is kifizetett egy 55+-os osztrák múmia egy neten megismert “amerikai veterán katonának” közel 100 ezer eurót összesen, repülőjegyekre, meg kórházi kezelésekre. Tehát azóta lett valahol Kongóban is egy Pénztáros Lőrinc :D Ősrégi társkeresős trükk ez már, többnyire afrikai bandák akciója. Hányszor kaptam már én is angolul, vagy tört magyarsággal megírt emailt ukrán vagy orosz “szépségektől”, jókat röhögök mindig ezeken a kitalált sztorikon. Igen, mert mi férfiak már tinédzser korban megtanuljuk, hogy nincsen olyan hogy “nekem jár”, ellenben a femcsi rendszerben felnőtt nők között bizony még 60 körül is marad ez a felfogás sokszor. Hát azt hitte a múmia is, hogy neki “jár” a veterán katona :D :D Egyébként ezek a bűnbandák gyakorlatilag a femcsi rendszert, és a RedPill tudást kihasználva kaszálnak ekkora lovét. Ha férfiakat találnak meg akkor 18-25 év közötti lányok fotóival próbálkoznak, ha nőket akkor 50-es katona vagy hasonló profilokkal igyekeznek behálózni. Tudják hogy a femcsi rendszerben a nők álomvilágban élnek, de ugyanakkor azt is hogy ebben a rendszerben egyre több a vagyonosabb nő. A RedPillből pedig lehet tudni, hogy 50 felett megcsappan a kereslet a nők irányába, ugyanakkor ez a korosztály lesz a vagyonosabb is (válás, öröklés, hasonlóak miatt), legalábbis a fiatalabbakhoz képest mindenképpen. Ennyi a recept, tehát nők és férfiak között is az idősebb korosztályt találják be ezek, a nőket az álomviláguknak megfelelő férfikorosztállyal, a férfiakat pedig mindenképpen fiatal, ropogós lányokkal, és láss csodát a recept a mai napig működik.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk a férfiember tud ilyen paradox lenni, hogy az életét kevésbé félti, mint az egzisztenciáját (hunn papírtigriskedésétől függetlenül)
“Életünket és vérünket királynőért….de zabot/zsoldot nem adunk”

Reszet Elek
Szerkesztő

A nők sosem tudtak mit kezdeni a férfiak direkt fizikai erőszakjával szemben mivel gyöngébbek. Mindig a társadalom erejét használták fel védelemül. Amikor ez utóbbi csődöt mond, teljesen eszközök nélkül maradnak. Csőd lehet a társadalom felbomlása vagy egy olyan társadalom eluralkodása, mely a nőket másodrendű szerepben láttatja.
Most arra ne térjünk ki, milyen férfi az, aki csak fizikai erőszakkal képes egy számára megfelelő nőt megszerezni.

tomgal
Olvasó
tomgal

A pofám leszakad:

https://elle.hu/tarsadalom/meghokkento-uzenetet-kuldott-a-noknek-a-talib-szovivo-6946

“ Mudzsahid szerint a tálib katonák nincsenek kiképezve arra, hogy tisztességesen bánjanak a nőkkel, ezért arra kéri a nőket, hogy ne hagyják el az otthonaikat, és inkább ne menjenek be dolgozni, mert nem lennének biztonságban a hadsereg katonáinak a közelében. Állítása szerint továbbra is szívesen látják a nőket a munkahelyeiken, de a legfontosabb, hogy ne essen bántódásuk.”

Ezt most komolyan gondolják …?

****
Olvasó
****

Igen, ez is az iszlám “sajátja”, lásd a “Kölni bulit”, azért (is)van Hunnci ennyire belebuzulva, mert azt hiszi, hogy büntetlenül pinát szerezhet, a hős harcos….

Hunn
Olvasó
Hunn

Na mi van, kedves női xcsakx-néven kommentelő, felváltottad a srácot, elment dolgozni?

hunbagira
Újságíró

Igen, sőt a tegnapi hírekből. Kiderült, hogy vannak náluk jóval durvább “arcok” is. :D mondjuk ezen senki nem lepődött meg, akit érdekel a kül és biztonságpolitika. Csak azon, hogy ennyire erősek. Szóval úgy néz ki tényleg a talibánnak lehet szurkolni, mint “mérsékelt középnek” És ha valaki veszélyes a hatalmukre azok nem a felfegyverzett nők (LOL) hanem a “horaszán csoport”

31Anna
Olvasó
31Anna

A férfiak szintén a társadalom védelmét használják a direkt fizikai erőszakkal szemben. A törvények nemcsak a nőket védik. Mindenkinél van erősebb; vannak, akik többen vannak; vannak akik felfegyverzettek. Mindenkit érhet fizikai erőszak. De amit írtál, az válasz arra, miért külön tényállás a kapcsolati erőszak.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Menj oda nemhatasviselősködni Anna, a Tálibok szeretretettel várnak, rájuk is fér a szórakozás. Nálad fényévekkel erősebb, szebb, és okosabb nők pillanatok alatt “elestek”, akik még így sem egy kaliberek az eltunyult, emancipált, feleslegesen “kitanított”, jól fizetett forgószéksúlynak használt, beképzelt élősködő átlagnővel. A törvények a hímek által aktívan szabályozott csoportdinamika fenntartását szolgálják, mind egymással szemben, csoporton belül (hierarchia) mind pedig a külső támadásokkal szemben. A nőstény pedig csak erőforrás, mint a táplálék, ivóvíz, csak sajnos annál egy csöppnyivel több ésszel megáldva. A törvények (szabályok) tehát elsősorban a férfi/hím egyéneket/ egyedeket korlátozzák, hogy ne férgessenek hozzá a csoport erőforrásaihoz, csak a hierarchiában betöltött szintjükhöz mérten. A nőstény/nő erőforrásként nincs belekalkulalva, ha úgy tetszik, genetikailag a státuszért folytatott harcba, aktív félként
Ezért sem érzékelik a nyugati férfiak a veszélyt, amit a nőtolás generál. Mert nincs veszélyforrásként kódolva beléjük. Ezért írja csakszi, hogy bábról beszélünk. Tisztára mosom őt, mert bár fogalma sincs, hogy ez így van, és nem is így értette, nem azért igaz, amiért gondolja, de attól meg igaz. A gyerekünket se nyomjuk fel a rendőrségen, mert lopott a tárcánkból, vagy mert nem fizetett az ételért. Vagy az idősebb testvért, mert levert egy sallert, mert a kisöcsi bosszantotta. A szabalyok, törvények akkor hasznosak csak, ha élnek a büntetés lehetőségével, akinek meg kell, az meg betartatja, végrehajtja. Egyébként csak iránymutató. A nőnél pedig még rosszabb a helyzet ebből a szempontból ezért is lehet “bábnak” nevezni a feminizmust, női bűnöket, mert azok, akiknek be kéne tartatni, komolyan venni, az túlnyomó%-ban csak röhögne egyet. Lásd, a férfiak nem szaladnak a rendőrségre, ha veri az asszony, sőt, senkinek se beszél róla, mert közröhely tárgya lenne. Minimum töketlen csivavának bélyegezve, holott lehet, hogy nincs vele semmi baj (valószínű), hanem a nárcisztikus, gyönge jellemű, mentálisan a bedrogozott emberéhez hasonló kiszámíthatósággal rendelkező nőstény sorozatosan őt bünteti a saját jelentéktelenségének tudata (érzése) miatt. Pedig azt csinálhatna az ilyen nősténnyel, amit csak kedve kívánna, de az a fránya társadalmi elvárás erre nem tér ki. Mert ilyen nem is létezik, visszahozva az állítást, hogy a nő nem veszélyforrás, hanem erőforrás.

Az erőszakkal kapcsolatos hasmenése pedig lényegében igaz, mindenkinél van erősebb, de a nők ennek a ranglétrának a legalján állnak (hatásviselők), ha az utódokat nem számoljuk bele. A nő fegyverrel a kezében is nő marad, tanultan is, ezekkel nem lesz másra veszélyesebb, csak önmagára.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kedves 31 Anna, a ti jelenlegi nőközpontú, férfigyűlölő, feminista rendszereteket is elsősorban az erőszak, illetve az erőszak fenyegetése tartja fent. Ugyanúgy, ahogy – átmenetileg – Afganisztánban is az tartotta fent…

Mert a nőközpontú, férfigyűlölő, feminista rendszer sehol sem demokratikusan lett bevezetve… Minket, férfiakat, senki sem kérdezett meg arról soha, hogy egyáltalán akarunk-e így élni? A feminizmust mindig is ránk kényszerítették, most is ránk kényszerítik, mindenhol. Nem konszenzus alapján, nem valós társadalmi igények alapján, hanem simán erőszakkal. És hogy miért lenne lehetetlen demokratikusan megszabadulni a feminizmustól? Hát azért, mert erről természetesen soha nem is lesz semmiféle szavazás…

Többek között azért is örülök ennyire a talibán győzelmének, mert az azt bizonyítja, hogy ugyanaz a feminista rendszer, ami nálunk is erőszakkal, illetve az erőszak fenyegetésével van fenntartva, nem legyőzhetetlen… És bár a globális erőkoncentrátum tartja fent, ezt lokális erőszakkal visszavonulásra lehet kényszeríteni. Mert hiába a totális túlerő, ha a férfi (zsoldos)katonák nem akarnak meghalni a női emancipáció nemes ügyéért… Ahogy az afgán kormánykatonák sem akartak.

Tudom, hogy sokan azt gondoljátok, hogy a patriarchátus erőszakos bevezetéséről szóló elképzeléseim irreálisak… Viszont én is kérdeznék valamit ezzel kapcsolatban. Vajon miért ragaszkodik hozzá egyre inkább a globális feminista hatalom nyugaton, hogy a női katonák is harci kiképzést kapjanak, éles bevetésekre a frontra mehessenek, sőt, bekerülhessenek akár a különleges erők közé is? Miért akarják ennyire, hogy katonanőik tapasztalatot szerezzenek a férfiak legyilkolásában, ha egyszer a haditechnika ezt ma már lehetővé teszi?

Szerintem azért, mert igenis számítanak az egyre erősödő és eszkalálódó patriarchális reakcióra… Mégpedig erőszakos reakcióra. Világszerte, de különösen a nyugati világban, lokális szinten. Nyilván nem holnap reggel, de az elkövetkező mondjuk 10-20 éves időszakban gondolkodva… És tudják, hogy úgy általában a férfiakra, ha ebben a kérdésben nyílt kenyértörésre kerülne a sor, nem igazán számíthatnának… A nyugati nőkre viszont annál inkább. (Az már más kérdés, hogy mind a női, mind a vegyes egységeket megeszik reggelire a csak férfiakból álló egységek…)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Kedves Reszet Elek, a társadalomból kibányászható erő mindig az azt építő egyének értékeinek a kollektív “szűrlete”, amik minőségi, vagy mennyiségi többlet alapján érvényesülnek, válnak/hatnak irányadóvá. Ha a férfiak tehát többségben nem lennének érdekeltek a nők védelmében, akkor nem azzal szereznének a nők extra jogokat, hogy magukat sajnáltatják az “ellensegnek”, majd a “sikereiket” tömény szapulásként, mocskolódásként, lenézésként szegezik a férfiak felé, dehumanizálva őket. Ez nem mond semmit a női jellemről? És amúgy is, milyen háború ez? Hogy az ellenségem segítsen engem, harcoljon maga ellen, és amint így nyerek, engem dicsőítsenek és csodáljanak? Erre pedig a másodrendűvé fokozás még mindig túl kegyes, ha megnézzük, mit kezd az ilyen a hatalommal a nő elsőszámúként.

Milyen az a férfi? Milyen oktató az, aki rosszul kente meg reggel a vajjal a kenyeret? Lényegtelen, mert ez csak egy adott rendszerben minősíti, ami ráadásul nem is terebélyes. Ebből még csak sejtve is levonni bármit, hibás. Ha az értékét a nő szempontjából határozzuk csak és kizárólag meg, akkor gondolom, hogy fúj lenne a válasz. De nem, az embereknél ennél a szintnél más a mérce, miért is kéne, hogy női megítélés szempontjából adjuk meg az értékét akármelyik férfinak is? Engem jobban érdekel, hogy mit tett a társadalom fejlődéséért, mert az utóbbi nem zárja ki ezt, mindössze csak megmutatja az átlagos férfi alárendeltségét a női szeszélynek, gyerekre bízva az atomreaktor kezelőpaneljét, mert a nő szép, és kívánatos…. Ez a leghalálosabb, legtársadalomrombológbb hiba, amit egy férfi elkövethet, ha női szemszögből nézi a dolgokat, és alárendeli magát, holott Isten adta (evolúció) kötelessége hogy döntsön, irányítson, és vielje a következményeket.

Reszet Elek
Szerkesztő

A nők nem a férfiak ellenségei és nem tagadom el, hogy egy nő a saját női nézőpontjából szemlélhesse a világot és értékelje a férfiakat. Ha egy férfi is ilyen módon szemléli magát az az ő sara (meg a pechje a környezete matt).

Hunn
Olvasó
Hunn

Hol vagy, tomgal? Te ugyebár bizonyítékot kértél arra az elméletemre, hogy az afganisztáni háború volt az I. Modern Feminista Háború, igaz? (Nem találom az eredeti vitánkat a kommentfolyamban, azért ide írok.)

Újságcikk:

https://www.thenation.com/article/world/white-feminists-wanted-to-invade/

Idézet a cikkből:

“Then came September 11, 2001, and the revelation that the organization behind the attack, Al Qaeda, was holed up in Afghanistan. The George W. Bush administration, always looking for justifications for war, found just the thing in the Feminist Majority’s campaign. By November, first lady Laura Bush was arguing that the reason for the war was to “liberate Afghan women.” By November 20, the leaders of the Feminist Majority—including Ellie Smeal, the former head of the National Organization for Women—were attending events at the State Department and meeting with administration officials. The spring 2002 issue of Ms. magazine called the invasion a “coalition of hope,” adding bombs to the feminist toolkit.”

Ha jól emlékszem, kértél politikustól is idézetet, mint bizonyítékot? (Mielőtt belekötnél: az USA-ban a First Lady igenis politikai tényező, már elég rég óta… Hozzáteszem: sajnos.)

Újságcikk:

https://www.aljazeera.com/opinions/2021/8/21/white-women-washing-the-uss-civilising-mission-in-afghanistan

“In November 2001, the month after the launch of Bush’s invasion, then First Lady Laura Bush charitably took to US radio waves to assure listeners that the “fight against terrorism” was simultaneously a “fight for the rights and dignity of women”, and that the plight of Afghan women and children was a “matter of deliberate human cruelty carried out by those who seek to intimidate and control”.

Tehát az általad kívánt bizonyítékokkal is alátámasztottam, hogy az afganisztáni háború az első modern, feminista háború volt, kifejezetten női emancipációs célokkal…

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

common man
Olvasó
common man
Reszet Elek
Szerkesztő

Ez csak arra bizonyíték, hogy a hatalom számára a feminizmus ideális eszköz és ugyanolyan jól lehet használni, mint a zsidó kártyát vagy a demokratizmus védelmét.

Hunn
Olvasó
Hunn

Mi a különbség, Elek? A feminizmus van hatalmon. Feminizmus = A Hatalom. A Hatalom: Feminista.

Ezzel nem azt állítom, hogy a hatalom semmi másból sem áll, mint feminizmusból, és hogy a hatalom tevékenysége semmi másból nem áll, mint a feminista program megvalósításából.

De a feminizmus szerves része.az uralkodó hatalomnak. És azt mondom, hogy olyan szinten szerves része, hogy konkrétan az afganisztáni háború esetében már döntő szerepet játszott a hatalom feminizmusa, illetve az, hogy feministák voltak hatalomban..

Szerintem, hogyha már háború, meg halottak vannak, akkor tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy a hatalom használja erre a feminizmust, vagy a feministák használják erre a hatalmat.

Reszet Elek
Szerkesztő

A feminizmus, genderizmus, a transzok nyomultatása mind csak eszköz. Ne a bábot nézd, hanem az azt tartó kezet.
A többire meg az idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit lehetősége merül fel.

Hunn
Olvasó
Hunn

Nézd, Elek, ha ezzel azt akarod mondani, hogy a globális hatalom célja az Afganisztánban fegyveres erőszakkal megtámogatva bevezetett feminizmussal valójában nem az volt, hogy az afgán nőknek jobb legyen, hanem az, hogy a térséget lehetőleg még jobban destabilizálják, a helyi nőket felhergelve a helyi férfiak ellen, ellenségeskedést szítva a helyi lakosságban nők és férfiak között hogy ezáltal is gyengítsék az ellenség hátországát, azt nem tudnám vitatni… De ez egyben arra is következtetni enged, hogy ez itt, nálunk sem szól semmi másról… Amit egyébként már sokszor észre is vettünk. A feminizmus és célja mindenütt ugyanaz, mert minden országban nők és férfiak laknak… De mindez nem érvényteleníti azt, hogy a feminizmus kártékony, hanem épp hogy alátámasztja azt.

hunbagira
Újságíró

Ha ez lenne a célja, akkor az öbölmenti szövetséges olajsejkségekben is bevezetteti. Látom te is olyan vagy, mint csakszi “komád” (még, ha nem is olyan mértékben). A tényektől nem hagyod magad befolyásolni, ha fixaideáidról van szó.

Hunn
Olvasó
Hunn

Tényleg csak én látom át, hunbagira, hogy mekkora HATALMAS ereje lenne annak, ha a manoszférában az anti-feminista kommunikáció (csúnya szóval propaganda) felhasználná az afganisztáni háborút, mint bizonyítható példát arra, hogy a nőközpontú, feminista világrend ma már ott tart, hogy ha épp ahhoz van kedve, akkor fegyverrel kényszeríti rá a feminizmust és a női emancipációt egy országra, legyilkolva a helyi férfiak tízezreit? Hogy ezzel sarokba lehet szorítani a feministákat, védekezésre kényszeríteni, elvenni a képzelt erkölcsi fölényüket? És hogy ha ez is bekerülne a mainstream-be, annak pláne mekkora ereje lenne?

****
Olvasó
****

A “manoszféra” megint egy délibáb, amire légvárakat építesz.
Az hogy még van (max 3-4 balfasz itt), aki” issza a szavaid” (és max kb 10), aki bár elolvas, de lenéz, + azok akik a “tünciken, meg performanszokon” annyian sincsenek mint az őket- “leköpő járókelők”, az a “manoszféra” egy nagy lófasz.

hunbagira
Újságíró

Mert, a ti “rendezvényeiteken” köcsögringyó rajtatok kívül, ki szokott megjelenni?! :D

****
Olvasó
****

Mert, a ti “rendezvényeiteken”

???????

hunbagira
Újságíró

Neked volt ez az “érved” köcsögringyó!:D

****
Olvasó
****

Milyen “érv”, ki és mi mellett? Egyszerű ténymegállapítás.
Te tényleg egy elbaszott “humán ” bölcsész vagy, szarszájú szalonnáci.

hunbagira
Újságíró

Oláh “diplomáddal” ne verd magad…kis köcsög. :D

hunbagira
Újságíró

Jah értem, már propaganda.
Figyelj hunn azt elismerem, hogy feminizmus egyik bomlasztó eszköze judeo”progresszivoknak”, de nem céljuk.

hunbagira
Újságíró

Hunn, usaban, már megkezdődött a “karenezés”, a blm-s niggerek által.
Szóval úgy tűnik a fehér ringyó megtette a “kötelességét” a fehér ringyó mehet..

tomgal
Olvasó
tomgal

Hol vagyok, ha kettőkor kelek, akkor ilyenkor azért alszom…, de a többiek már mind elmondták a lényeget.
Ezek lőzungok, semmi több, a “casus belli” , de ezek csak a hangosan hirdetett politikai indokok, semmi, több, jól hangzik. Ha kizárólag a nők jogait veszélyeztetnék a tálibok, soha senki , semmit , egy lépést se tenne, nagyon sajnálná minden ország, az ENSZ a franctudja mondjuk a NŐTANÁCS, de SENKI soha semmilyen fegyveres háborút nem indított volna.

( UI: egyébként a jelenlegi helyzet is ezt bizonyítja, mindenki tudja -hogy a kezdeti pár hetet kivéve- a tálibok hazudnak és terror, elnyomás vár a nőkre, mégsem csinál senki semmit, nem indulnak meg a fegyveres csapatok a nők felszabadítására, szóval már ez önmagában bizonyítja, hogy a nő téma igazán nem számít. Max egy-két ország befogadja a robotikában kiváló eredményeket elért nőket, a nemzetközi szinten eredményes sportolónőket, énekesnőket stb. Szóval akikben “pénz, vagy dicsőség” van , pl :https://itcafe.hu/hir/mexiko_afgan_lanyok.html )

Horvath Anton
Olvasó

Tessék felkelni, a választ megírni :D Az osztrák zöldek habár továbbra is bevándorláspártiak, mostanra tanulva 2015-ből nem engednének be szimplán csak férfiakat az afgán menekültek közül, legfeljebb családokat, valamint nőket inkább. Hunnak lehet hogy lesz hol körülnéznie, bár az épkézláb nőkre hamar lecsapnak mindig, akik nem az álomvilág 2.0-ban szocializálódtak.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az a probléma, hogy a lehetetlennel egyenlő megállapítani, hogy ki az igazi menekült és ki az, aki annak kiadva magát akar bejutni egy országba. A fejekbe nem látni bele, pláne ők, akár többedik generációsként is képesek radikalizálódni . Az sem jelent semmit, ha véletlenül van orvosi, vagy mérnöki, szóval magasabban kvalifikált végzettségük. Hatalmas biztonsági kockázat még a családok, nők, gyerekek befogadása is.

Horvath Anton
Olvasó

Attól függ, ha elkezdik a menekült férfiak az emancipált hungarian womeneket halomra erőszakolni az nekem nem kockázat. Majd megvédi magát a powergirl. Engem aztán nem érdekelne, sőt biztos is hogy leszarom.

Hunn
Olvasó
Hunn

Én magyar nőktől ebben az életben ingyen még nem kaptam semmit sem… Úgyhogy ha jönnének az afgán migránsok és itt tömegesen nőket akarnának megerőszakolni, akkor majd szépen megvédi saját magát a sok emancipált pinás… A nőknek pontosan ugyanolyan joguk van az önvédelemhez, mint a férfiaknak: többek között erről is szól a nemi egyenjogúság, nem igaz? Ja, majd a grrrrl power-rel megoldják ahogy tudják, de hozzám ne jöjjenek ez ügyben, mert engem nem igazán érdekel, hogy mi lesz velük.

Horvath Anton
Olvasó

Igazából lehet róla szó, csak akkor fizesse meg az árát. Egy kurva alkalmalként 15-20 ezer, egy barátnő szintén, egy feleséghez meg lakás/ház, autó a belépő(mert ugye ebben a patriarchátusnak gúnyolt matriarchátusban ezek a dolgok a férfiaknak csak úgy az ölükbe pottyannak). Ezért mondják, hogy lényegében minden nő kurva, a modern nők esetében én már semmilyen különbséget nem látok, tapasztalok az átlagnő és egy kurva között. Egyetlen probléma ezzel az elmélettel hogy mit tud a mai nő nyújtani? Ehhez egy szopás már kevés lesz, meg azt még előtte kellett volna megtennie, hogy a helyi férfiak másként viszonyuljanak a helyzethez, nem csak már mikor “ég a ház”. De ő addig a 3 méter magas hercegre várakozott az idióta. Összességében a mostani rendszer már mindent kiiktatott egy nőből amit korábban egy férfinak még nyújtani tudtak. Szóval akkor mondanám én is hogy helyzettől függően olyan pár millió forintért esetleg megpróbálok a segítségére sietni.

****
Olvasó
****

a mostani rendszer már mindent kiiktatott egy nőből amit korábban egy férfinak még nyújtani tudtak.

Ja, a “rendszer”, ráadásul “kiiktatta”, aham…..

Horvath Anton
Olvasó

Belőled már nincs mit kiiktatni mama, ezen ne aggódj, ha háború lenne se foglalkozna veled senki már.

tomgal
Olvasó
tomgal

Elképesztő mennyire szemellemzősen tudtok csak gondolkodni, ebben az esetben te is Anton. Itt nem nemi erőszakról beszéltem ( az csak egy kisebb része maximum) a biztonsági kockázat terror veszélyt jelent! Terrorista sejtek létrejöttét , robbantgatást, késelést, lövöldözést, kamionnal- teherautóval gázolást! Te, meg a családod , bárki ki lenne ennek téve. Én erről beszélek, amikor biztonsági kockázatról beszélek. Nektek meg mi jut kapásból CSAK eszetekbe :

“ ha elkezdik a menekült férfiak az emancipált hungarian womeneket halomra erőszakolni az nekem nem kockázat“

“ Úgyhogy ha jönnének az afgán migránsok és itt tömegesen nőket akarnának megerőszakolni, akkor majd szépen megvédi saját magát a sok emancipált pinás…“

Ti tényleg azt hiszitek , hogy csak ez a kockázati tényező van ebben ?
( egyébként tőletek senki nem várja el, hogy bármit tegyetek, meg nem is számítana senki rá, hogy akár egy 12-13 éves gyereklányért akár az ujjatokat mozdítsátok, hisz a sok feminista, meg kurva hogy elbánt veled-veletek)

Horvath Anton
Olvasó

Pont olyan szemellenzősen ahogy a femcsik csinálják. Veszélyes vállalkozás ez fegyverekkel, mindennel, az ingyenes hon-és nővédelem ideje lejárt. Kiszámláznám szépen: Kedves Hölgyem, az ön védelme ennyibe került. Legalább 90-es mellbőség és megfelelő csípőméret esetén az összeg ledolgozható természetben is, különben küldjük a számlát (utánatok szabadon, akik minimum 180 centis embert akarnak a magassarkújuk mellé).

tomgal
Olvasó
tomgal

Anton, te tényleg csak a nővédelmi részét látod a biztonsági kockázatból? Komolyan úgy gondolod, hogy ez az egyetlen veszélye a menekült áradatnak ? ( kétségtelen hogy részben érinti azt is).
( egyébként én egy normális magassarkúban már 185 cm vagyok , a párom 181, most mit csináljak :))

( az ingyenes honvédelem része azért durva a mondatodnak)

Hunn
Olvasó
Hunn

Nézd, tomgal, nemzeti érzelmű, hazáját szerető magyar emberként számomra komoly lelki válságot jelent, hogy ilyen szinten vagyok kénytelen szembefordulni mindazzal, amit ezek a nemes érzések diktálnának számomra… Még kimondani is nehezen tudom ezeket a dolgokat, szörnyű érzés.

De kénytelen vagyok rá. Nagyon nehéz elfogadnom ezt a helyzetet, de férfiként nem tehetek mást, mert nem élhetek álomvilágban. Férfiként nincs okom rá, hogy akár csak a kisujjamat is felemeljem a nőközpontú, feminista társadalom védelmében, még a hazára, a nemzetre hivatkozva sem…

Ez van. Részemről ez direkt reakció a feminizmusra és annak összes eddig elért, csodálatos “eredményeire”… De akár úgy is mondhatnám, hogy ez nálam a feminizmus közvetlen következménye.

Mi több: lassan már úgy vagyok vele, hogy ha netán olyan ellenség támadna ránk, mint mondjuk a tálibok, akikről biztosan tudnám, hogy a győzelmük esetén itt is bevezetett új patriarchális rendszerük egyszer s mindenkorra nálunk is helyre teszi majd a feminizmust és a modern, emancipált nőket az egész országban… Nos, akkor “áruló” lennék, és tiszta lelkiismerettel csatlakoznék hozzájuk anélkül, hogy ténylegesen árulónak is tartanám ezért magamat…

Mert úgy lennék vele, hogy első körben akkor talán hajtsuk végre a feminizmus kérdésének végső megoldását, mert ez a legfontosabb ügy, minden más problémánk ebből következik. Cserébe hajlandó vagyok szakállat növeszteni, és napi ötször elmenni imádkozni a mecsetbe, és felvenni az Abu Hunn nevet, ettől még nem fog leesni az aranygyűrű az ujjamról.

Az – immár patriarchális rendszerű – haza és nemzet további sorsát, szabadságának és nemzeti önrendelkezésének visszaszerzését utána már úgyis könnyen elintézzük. Hogy miért? Mert úgy már lesz értelme ezen nemes ügyekért lelkesedve harcolni! És erre én is önként jelentkeznék.

És az, hogy a feministáknak, a modern, emancipált nőknek, mára sikerült elérniük egy olyan embernél, mint én, azt, hogy így gondolkodjam… Az előtt tényleg le a kalappal! Ez azért már valami, őszinte elismerésem…

Blackur
Olvasó
Blackur

A minden nő kurva c mondatra nem is reagáltál, nekem sokkal kevesebbért nekem estél.:) itt is igaz attól függ ki írja :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Azt a kommentet még akkor nem olvastam, csak most. Tényleg. Eléggé megszakítva tudok csak olvasni. Egyébként valóban, van akitől lepereg( mert menthetetlenül szemellenzős, megszállottan mániákusan hajtogatja ugyanazt) és van akitől számít, akitől fáj, ezek azok akiknek a véleménye érdekel ( ez most bók volt :)

Horvath Anton
Olvasó

Lehet durcáskodni, de ez csak annyiban szemellenzős mint például a “láthatatlan munka”, abból pedig társadalmi, sőt parlamenti vitát is képesek a lobbisták csinálni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Értem, szar a láthatatlan munka ( amúgy ezt is csak a lobbisták akarják parlamenti vita tárgyává tenni) = minden nő kurva. Ugyanaz a dolog ?
Azért ilyenkor jusson eszedbe , hogy az életet adó édesanyád, nagyanyád, húgod, nővéred , ( ha van) is nő.

Horvath Anton
Olvasó

A femcsiknek is van apjuk, de ugyanez mégsem jut eszükbe. Lehet hogy egy faszkalap volt velük, de ők is kollektíva szabályozzák az összes férfit mégis (pontosabban csak ha fehér és heteró). A faszságok a femcsiktől indulnak, az átlagférfi csak alakalmazkodik, manapság már más lehetősége nem is maradt.

tomgal
Olvasó
tomgal

A parlamenti lobbista femcsik= minden nő ?

Minden nő vad feminista ? ( csak azért mert az elmúlt 70 évben született ?)

Horvath Anton
Olvasó

Már mindegyik ebben nőtt fel, nem? Sőt a férfiak is. Meg is látszik sokszor rajtuk is, nem? Na ugye.

tomgal
Olvasó
tomgal

Tehát akkor ab ovo nincs esélye se egyik nőnek sem megfelelni számodra.

Horvath Anton
Olvasó

Fordítva ülsz a lovon: ha lenne bennük némi megfelelni akarás akkor a fenti vita vagy téma mint olyan fel sem merülne. Egyenlőre pont arról szól minden, hogy hozzájuk alkalmazkodjon minden és mindenki, de ők már semmihez és senkihez se.

tomgal
Olvasó
tomgal

És az nem fordulhat elő, hogy egy bizonyos nőréteg szívesen alkalmazkodik , csak pont te nem az vagy, aki ebbe a férfi csoportba beletartozik ?( most nem magasságra gondolok, mert akár elhiszed, akár nem, messze nem olyan fontos a nők legalább felének, mint azt ti hangoztatjátok). Mivel a férfiak valamivel több, mint 60%a-a párkapcsolatban él és 99%-ban, valamilyen szinten mindkét fél alkalmazkodik ugye… sosem gondolkoztál el még, hogy BENNED mi lehet a hiba ? Mert pl én többször magamon, sőt folyamatosan próbálok önfejleszteni…( és a nehezen emészthető tulajdonságaimon változtatni).

Horvath Anton
Olvasó

Ma már ismerkedni se tudsz mama, hogy ha nem tartozol a 20%-ba vagy nincsen vagyonod, szóval idáig el sem jut a dolog hogy ezen kéne gondolkodnod. Bennem egy nagy “hiba” nyilván van, például hogy leszarom az egész ismerkedősdit. Én értelmes dolgokkal szoktam foglalkozni amik működnek, soha nem a működésképtelen dolgokkal. Az átlag nő elváráslistája csak egyre hosszabb lesz, ki a fasznak van még kedve foglalkozni velük szerinted?

tomgal
Olvasó
tomgal

De akkor miért vagy ennyire dühös rájuk ? Miért “ kurvázol”, vagy kiakadva ennyire, hogy a magasságod miatt nem, meg egekben az elvárások stb. Folyamatosan ezt nyomod. MGTOW vagy, leszarod őket, nem érdekelnek, nincs kedved foglalkozni velük.Oké. Az oldalon 90%-ban mégis velük foglalkozol.

Horvath Anton
Olvasó

Kifejtettem már párszor a véleményemet ez tény, csak te kedvedért ha nem haragszol meg nem fogom magamban tartani amit gondolok. Ez nem düh, ezek csak a szimpla tények, akkor is ha máshol a szart díszcsomagolásban igyekeznek tálalni. Ekézik a nők is férfiakat az online világban bőven eleget. Többek között azért is lesz egyre több MGTOW, mert mások is hasonlóan látják a helyzetet, és tévedés hogy ez a “neten terjed”, hanem elsősorban a saját tapasztalat alapján, amire az ehhez hasonló fórumokon aztán csak megerősítést találnak, de éppúgy akár egy kocsmai beszélgetés során is 80% hogy RedPill tények is kerülnek elő, anélkül hogy egyáltalán tudnák mi az.

Hunn
Olvasó
Hunn

Férfiként semmilyen más biztonsági kockázattól sem vagyunk hajlandóak már megvédeni titeket, kedves tomgal, és kedves feminista magyar társadalom: szerintem a legtöbb férfi ma már így van ezzel. Női emancipáció van, meg feminizmus, úgyhogy semmiféle motiváció nem maradt mára már bennünk semmi ilyesmire. A feminista társadalommal való együttműködésre sem, nemhogy a védelmére, könyörgöm…

Saját magamat megvédem, és hajlandó vagyok más Red Pill magyar férfiakkal is összeállni, hogy egymás hátát biztosítsuk és megvédjük egymást, ahogy a börtönben a bandák alakulnak. De titeket, meg a lányaitokat, meg az anyáitokat, meg a lányunokáitokat NEM.

13 éves gyereklányt sem. Vajon az én faszomat fogja szopni 5 év múlva, ez 100%? Nem?? Akkor szevasz, mehet is a levesbe. Úgyis előbb szopná le a tetves színesbőrűt, mert az olyan izgi egzotikus pasi, fegyvere van és még kábszi is van nála…

Kockáztassa értetek az életét az, akinek két anyja van.
Magatok vagytok.

traveller79
Olvasó
traveller79

Erről van szó Hunn. A nőket semmi nem frusztrálja jobban, mint ha nem figyelnek rájuk. Nem véletlenül megy a fröcsögés a MGTOW ellen.

tomgal
Olvasó
tomgal

Annyira vicces , hogy képtelen vagy, vagytok leszállni biztonsági kockázat témában a “ nőket megvédeni” mantráról. Csak ti beszéltek róla megrögzötten, én egy szóval sem írtam, emeltem ki, pláne nem kértem bármilyen védelmet. Egyrészt én konkrétan meg tudom ( legalábbis egy bizonyos szintig) védeni magam, attól magasabb szinten meg van aki megvédjen. De nagyon sok férfi van az országban ( pl a Mi Hazánk-os férfiak sem néznék leszarom üzemmódban , ha migránsok zaklatnák, erőszakolnák a magyar nőket), akik bizony védelmi üzemmódba kapcsolnának. Tehát édes mindegy, hogy te, meg Anton meg még párszázan hajlandóak vagytok e védelmezni, mert nincs jelentősége.
A jelenlegi poltikai vezetés meg nem arra hajaz, hogy itt nagy migránsveszélytől kellene tartani.

Egy 12-13 éves lányt nem azért kell megvédeni, mert lány, hanem ugyanazért amiért a 12-13 éves fiút ( aki jó eséllyel szintén nem fogja a faszod szopni), azért, mert gyerek ! Én soha nem teszek különbséget egy segítségre szorulónál, hogy milyen nemű- (érdekes is lenne nálam pláne a személyes nyomoromat- ha lenne- ilyesmibe belevinni)De mint írtam, irreleváns, hogy ti néhányan védtek-e, vagy sem…., majd ha 80%-ban MGTOW lesz minden férfi, akkor számítani fog. De ez sohasem jön el. ( lehet ábrándokat kergetni, de a realitás ez).

(Na ezzel az igazsággal sem szívesen szembesülnek egyesek)

****
Olvasó
****

hogy te, meg Anton meg még párszázan

WTF????

Milyen “párszáz”-ròl beszélsz?

Jó, ha max 6 ilyen nyomorult van itt, de az még inkább valószínű, hogy 3, dupla nick-el.

Deadpool
Újságíró

“de az még inkább valószínű, hogy 3, dupla nick-el.”

Ne magadból indulj ki. :)

****
Olvasó
****

Igazad van, nem pár nyomorult, hanem százak, mit százak, ezrek, sőt tízezrek, akarom mondani százezrek, milliók vannak……

Horvath Anton
Olvasó

Hungarisztánon meg a fideszbirodalmon túl is élnek ám emberek, csak úgy szólok, meglesznek azok a milliók. Hát még akkor mi lenne ha mindegyiknek annyi nickje lenne mint neked…

****
Olvasó
****

Hungarisztánon

No, többek közt ezért sem sajnálom a fajtádat, hadd hulljon a férgese:)

Horvath Anton
Olvasó

Ja, veled jól ki lesz segítve mindenki valószínűleg, csak úgy árad belőled a tenni akarás valamiért, a pofázáson kívül.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Amíg írogatsz, tudjuk, hogy nem működik a cigányátkod, mert rád is kiterjedne, hajaj, de még mennyire. Itt ezen kívül pedig nem sok minden változna.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Milyen “párszáz”-ròl beszélsz?
Jó, ha max 6 ilyen nyomorult van itt, de az még inkább valószínű, hogy 3,”

Tehát nem kellett egy óra, hogy ismét szembeköpd magad, jó szokásodhoz híven amúgy. Esküszöm, te hülyébb vagy, mint egy villanyoszlop.

“Igazad van, nem pár nyomorult, hanem százak, mit százak, ezrek, sőt tízezrek, akarom mondani százezrek, milliók vannak……”
Ennyiszer tévedni egy mondaton belül, még tőled is megdöbbentő, máskor egy 2 oldalas “szöveged” tartalmazza mindezt. Bár ott veszed a fáradtságot, és magyarázod is a kreténséged, de a rövidebbnek az előnye, hogy rövid (ha már muszáj lennie…) és javítod is magad. Nem tudom tehát eldönteni, hogy melyik a jobb, lehetne, hogy ne is írj egyáltalán? Nem sértésből, tényleg csak kérdezem.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ne csúsztass, mi derül ki az idézetedből? Mit állítasz, fiam?
“Milyen “párszáz”-ròl beszélsz?”
Látom az idézetedből neked sem világos.

Hogy jön ide bármilyen nyomorult? Össze vissza írogatsz, semmi értelme a baromságaidnak, gyűlölködő, hazug kis csivava.

Te vagy itt a nyomorult, nem bírsz elszakadni az oldaltól, pedig hányszor is tettek már ki az értéktelen moslékoddal együtt? De valahogy mégis mindig visszasiklasz ide hisztizni, veres a fejed a falba, és csodálkozol, hogy fáj a fejed, de a hülye fal még mindig nem megy arrébb! Szegény birka.
És ne köpködd a magad arcát újra és újra, te vagy a nickgyáros, csak hogy figyeljenek már végre rád. Gyerek vagy, mint bármelyik feminista, vagy emancipált lyukas, ugyan az a vizelet áramlik az “agyatokban”.

tomgal
Olvasó
tomgal

A “pár százat” nem az oldalra , hanem összesen-országosan értettem , bár így ahogyan olvasom, valóban nem volt egyértelmű.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kedves tomgal, annál azért egy picit összetettebb dolog az, amire én ki akarom hegyezni a kérdést, mint pusztán a nők megvédése vadidegen férfiakról, ha azok netán megtámadnák őket… Én a nők biztonságáról beszélek, mint olyanról, úgy általában. Az pedig nem csupán ennyiből áll, hanem egy sokkal szélesebb körű dolog.

Számtalanszor hallottam már feministák szájából olyasmit, hogy:
-“A férfiaknak ideje lenne már felfogniuk végre, mégpedig egyszer s mindenkorra, hogy mi modern, emancipált nők bizony nem tartozunk ám semmivel sem a férfiaknak!”
Mindenkinek ismerős ez a fajta feminista duma, ugyebár?

Ebből viszont – már csak a nemek egyenjogúságának alapján is – automatikusan következik az is, hogy mi, férfiak sem tartozunk az égegyadta világon semmivel sem a modern, emancipált nőknek… És ebbe bizony beletartozik a biztonságotok is.

Nőként a biztonságotok viszont nem csak annyiból áll, hogy lovagiasan megvédünk-e titeket, ha vadidegen férfiak esetleg rátok támadnak! Abba bizony beletartozik az is, hogy TŐLÜNK biztonságban vagytok-e, hogy TŐLÜNK biztonságban érezhetitek-e magatokat!!!

Vagy valamiért azt hiszitek, hogy ez utóbbi mindentől függetlenül, alapból jár nektek tőlünk, hogy mi valamiért tartozunk nektek ezzel? Ha igen, akkor mégis, milyen indokkal, ha szabad kérdeznem? (Különös tekintettel arra az elgondolásra, hogy ti modern, emancipált nők nem tartoztok nekünk, férfiaknak semmivel…)

Na, ez az, amiért a kedves modern, emancipált, feminista nőknek ideje lenne kurvára elgondolkodnia azon, hogy mit pofáznak össze-vissza!

Ami pedig a 13 lányok védelmét illeti… Jól értem, hogy az lenne az elvárás, hogy védjem meg egy olyan nő gyerekét, aki 13 évvel ezelőtt szóba se állt velem (vagy szóba se állt volna), mert nem voltam “jó pasi”? Egy olyan nő gyerekét, aki anno 13 éve csak kinevetett vagy megalázott volna engem? Akit 13 évvel ezelőtt más férfiak basztak, épp amikor én otthon a négy fal között a szexuális nyomortól őrültem meg, nem önkéntes cölibátusban? Ráadásul gumi nélkül baszták, ami egy olyan szexuális élmény, ami eddig az én életemből a mind a mai napig kimaradt?

És az ő szexuális életüknek a végeredményét én védjem meg az életem kockáztatásával? Hát védje meg a gyerekét a bikája, akinek anno pinát adott! (Bár a nő attól a férfitól meg gondolom már rég elvált, kifosztotta és tönkretette, és kizárta a gyermeke életéből, azért nem tud az apja ott lenni a 13 éves lánya mellett, hogy megvédje…)

Az anyátok picsáját, azt! Ennyit a 13 éves lányok védelméről a nőközpontú, feminista rendszerben… Majd újratárgyaljuk a dolgot – normális emberi hozzáállással – a patriarchátus bevezetése után, de előbb nem.

Ami pedig a férfiak 80%-át illeti? Hát nem pontosan ugyanerről beszélek én is, immár évek óta? Örülök, hogy végre te is látod. Igen, pontosan ezen a 80%-nyi férfin múlik minden… Igen, az ő sikeres feminista kondicionálásuk tartja fent jelenleg még a nőközpontú, feminista világrendet. Igen, balekként ők használhatók fel a nőközpontú, feminista rendszerben azon modern, emancipált nők védelmére, akik magasról szarnak rájuk…

Pontosan úgy van, ahogy mondod: ha ez a 80% rájön, hogy a feminizmussal a rosszabb lapot osztották nekik a nők, úgyhogy csak álmodozhatnak a normális szexuális életről meg párkapcsolatról, akkor a női emancipáció számára vége a dalnak… Igen, azt megelőzően őket használhatjátok – és használjátok is – balekként bunkósbotnak a feminizmus védelmében…

Csakhogy ti nők azt hiszitek, hogy a jelenlegi állapotok örökké tartanak. Azt hiszitek, hogy a férfiak ezen 80%-a idióta (gondolom ezt arra alapozzátok, hogy jelenleg is idióták módjára fenntartják a nőközpontú, feminista rendszert), és hogy emiatt mindörökké hülyének is nézhetitek majd őket…

Én viszont tudom, hogy nem hülyék. És annyit még köztük a leghülyébbek is előbb-utóbb észrevesznek, pláne egy hosszabb időtávon elosztva, hogy van-e a faszukon nő, hogy jutott-e a nekik pina, avagy sem… Nos, hidd el nekem, hogy hosszabb távon a jelenleg elszabadult hajóágyúként tomboló hipergámia észre fogja vétetni velük is, hogy mi az ábra…

És a jelek egyértelműen azt mutatják, hogy nem hülyék, és egyre többen közülük észre is veszik. Én is észrevettem, pedig én is egy voltam közülük. Minden egyes interneten kommentelő sráchoz nyugodtan hozzászámíthatsz százezer olyat, aki már szintén rátalált az interneten a Red Pill-re, már agyal az olvasottakon, már próbálja összerakni fejben a képet, de – nem kommentel…

tomgal
Olvasó
tomgal

“Minden egyes interneten kommentelő sráchoz nyugodtan hozzászámíthatsz százezer olyat”

Lehet tévedtem az országos pár százammal, lehet van pár , 4-5 ezer, lehet akár elérheti a 20 év feletti férfi lakosság 0,5-0,1 %-át. A 20 év feletti férfi lakosság száma kb 3.500.000 fő (statisztikai adat). Szóval még a 0,5%-al is messze túlbecsültem a red pillről halló, vagy azzal foglalkozó férfiak számát.
Százezrek?! Az emberek 99,9 százalékának , most férfiakról beszélek fogalma sincs mi az a “red pill”. Én ezt korábban (kb 2 éve) kérdeztem kollégák, kutyások, rokonság körében, mert kíváncsi voltam. És igen eltérő korcsoportok voltak. Aki esetleg hallott róla nagyon véletlenül, az is csak filmből emlékezett rá. El kell keserítselek, hatalmas tévedésben élsz Hunn! A legtöbb férfinak nincs szüksége a red pillre (vagy nem érzi hiányát), ha meg szüksége lenne , azt sem tudja mi az, csak simán éli az életét és bizony elég sokan egyáltalán nem boldogtalanul.

Ennyit lehet találni a nagyközönség körében :
(3 komment és még az is baromság ráadásul)

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9097530-mi-az-a-red-pill

Itt meg kifejezetten az INCEL vérontókkal mossák össze :

http://valasz.hu/ujhullam/ime-az-internet-egyik-legsotetebb-bugyra-128902

Horvath Anton
Olvasó

“A legtöbb férfinak nincs szüksége a red pillre, ha meg szüksége lenne , azt sem tudja mi az, csak simán éli az életét és bizony elég sokan egyáltalán nem boldogtalanul.”
Ja, a te korosztályodban lehet hogy boldogan élnek, de az kifutó széria. Igenis minden férfinak szüksége van a RedPill tudásra, ezt kellene mihamarabb elterjeszteni saját maguk érdekében. Nektek biztosan furcsa így a nőközpontú társadalomban, de most kivételesen nem rólatok van szó, titeket agyonra támogat a rendszer, itt most férfiakról van szó. Ezzel csak a femcsiknek meg a csakszi féle nyugdíjas öregasszonyoknak van problémája.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nekem nincs problémám a red pillel, hogy a férfiak-fiúk reálisabban lássák a dolgokat.Én csak azt állítom, hogy alig tudnak róla, nem foglalkoznak vele, mivel nem ismerik, nem hiányzik. Módosítottam is, elkerülendő a félreértést, hogy nem érzi hiányát (ha szüksége lenne is rá)

traveller79
Olvasó
traveller79

Ebben az országban még talán nem sokan, de Nyugaton már annál inkább. Tele a Youtube MGTOW- témájú videókkal, érdemes olvasni a hozzászólásokat is. Az emancipált, független nők mennyire tudták megvédeni magukat Németországban,amikor a migránsok megtámadták őket? Na ugye…Méghogy Girl power… Csak egy videó ízelítőnek: https://www.youtube.com/watch?v=Ni0iwwCHlig

tomgal
Olvasó
tomgal

Többek között ezért ( de messze nem csak ezért), nem kell beengedni őket! Az a nő , aki egy olyan “liberális pártra” szavaz , aki ezeket simogatja, meg is érdemli.
Megvallom, nem nagyon érdekel az ő sorsuk. Aki meg nem ezekre szavaz , amellett meg van férfi , aki megvédi .

****
Olvasó
****

Az emancipált, független nők mennyire tudták megvédeni magukat Németországban,amikor a migránsok megtámadták őket? Na ugye…Méghogy Girl power…

Hú bazmeg, megint kijöttek a fényre az IQ light harcosok, kaporszákállú Atyám, ne hagyj el……

traveller79
Olvasó
traveller79

Veled nem kívánok társalogni, úgyhogy ne pazarold az idődet hozzászólások írására, mert el sem fogom olvasni.

****
Olvasó
****

Hát ez az, ezért vagy IQ lightos:), mert az sem jutott el a tudatodig, hogy nem veled társalogtam, hanem felhívtam a figyelmet arra, hogy tényleg korlátolt agyi képességekkel rendelkezel:), erre te meg még rá is kontrázol:), Köszönöm:)

caudino
Olvasó
caudino

Kicsit mellékszál, de volt már itt minden.

Azért Hunn-hoz kapcsolódik, azt irja:
“Minden egyes interneten kommentelő sráchoz nyugodtan hozzászámíthatsz százezer olyat, aki már szintén rátalált az interneten a Red Pill-re, már agyal az olvasottakon, már próbálja összerakni fejben a képet, de – nem kommentel…”

Én a red pill nagy hive, kedvelője vagyok, olvasok róla, videókat nézek.
De nincs-e mégis túlhangsúlyozva?

Szintén Hunn irt olyasmit, hogy szexuális nyomor, én úgy mondanám, hogy nem sikerül barátnőt találni, becsajozni, stb. Ez az ág, történetszál érdekel most, nem az, hogy megnősül és utána a válással pofára esik.
Azt állitom, hogy ha évekig nem sikerül ez a dolog, akkor valszeg sokan elengedik. Az ember belátja, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Akár MGTOW lesz az ember, úgy hogy az életbe’ nem hallotta ezt a kifejezést, nem tudja minek a röviditése, le se tudná forditani. Adódik a kérdés, az ilyen ember nem red-pill – úgy, hogy soha nem hallott róla, illetve nem ismeri a tudományos alapokat?

Árnyalva a képet, minél inkább közösségben van valaki, és az lehet munkahely is, ha vannak azért fiatalok és nem csak múmiák: hallja az ember a sztorit, hogy ki dugja meg a szőke titkárnőt vagy az adminisztrátor cicababát, a HR-est stb a csapatépitőn; valahogy mindig a top pasi, vagy manager, és nem a jólelkű, segitőkész, de átlagos faszi, aki a titkárnőnek még sokszor segit is az excel-ben vagy meghallgatja a panaszait – a.k.a. érzelmi tampon.

De mondok mást, az online társkeresés. Az nem egy akkora red-pill, hogy a fal adja a másikat? Még kontaktálni sem kell nőkkel, sztem, elég egyes bemutatkozásokat elolvasni. De persze a kontakt is tanulságos, meg a különböző statisztikák.

Személyes példa, nekem az, hogy a férfi külseje mennyire meghatározó, némi (sok) nyűglődés után, átbeszélve, elemezve a témát hasonszőrűekkel, leesett. Úgy, hogy nem hallottam red-pill-ről, rollo-ról meg a többiekről. Megrendit a mai napig, hogy “a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél” mekkora átverés. Én azt, szégyen, nem szégyen, őszintén elhittem.

Nyilván lehet, hogy árnyékbokszolok, mert red-pill-re való rátaláláson ti is inkább a “felismerést” értitek, nem a konkrét anyagok olvasgatását.

hunbagira
Újságíró

Már megint feleslegesen reszelitek a fingot, igen egy átlag nő, akkor is hazudik ha kérdez, még a legpiszlicsárebb ügyekben is. Ez az alap magatartásformájuk, ebből kell kiindulni. Egyébként szerintem azért, mert pszichés gyengeségük skizófréniába torkollik…( a paranoid skizófrénia sokkal gyakoribb náluk) az önző gonoszságon túl.
Erre még rájátszik a judeoprogresszív média.
De ezt Gárdonyi “redpill”Géza már megírta a “láthatatlan emberben” (ismételve magam). A bizánci hercegnő szájába adva: “egy nő hazugságok nélkül egy harcos férfiak uralta világban, egy napot nem tudna megélni”

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Mindenféle torzítás, túlhangsúlyozás, elhallgatás. Kell is ez nekik, hogy meg tudjanak élni. Valóban kihasználják a férfi gyengeséget, gerinctelenségük bizonyítéka, hogy nem mást, mint a feléjük érzett szimpátiát. Bűn és bűn között is lehet óriási különbség, pedig a bűntény ugyan az. Gyereknek, öregnek a megkárosítása ezért ítélendő jobban el erkölcsileg és jogilag is. Ugyanis a feltételek messze nem azonosak, a biztosramenést, ennek alaptényezőjét, az embertelenséget, kegyetlenséget díjazzák extra büntetéssel.

A gyerek, ha lop a szülőtől, hazudik neki, megkárosítja, utólag, felnőttként elítélheti saját akkori tettét, mert rájön, hogy azért ment ilyen könnyen neki, mert azt csapta be, akit a legkönnyebb volt, aki a legjobban szerette. Sajnos ugyan ez a helyzet a nővel, aki ezt a szeretetet, törődést szipolyozza ki, és minden “sikerét” saját maga nagyságának szobraként mutatja a világ elé, alattvalóiként kezelve azokat, akik minden lehetőséget megadtak neki, hogy ezt megtehesse. (Sminkkultúrájuk része, rajta van, tehát ő az, nála van, tehát az övé.) Nincs benne meg egyáltalán a megértésre való hajlam, csak kesztetés szintjén, valami csonka kezdeményként esetleg. Mint a g- pont, ami messze nem prosztata. Látja, hogy van valami, hogy az jó, és kell is neki, nem tudja miért, sem hogy mi az, sem, hogy hogy kell vele bánni, de akarja.

Túlságosan állati szinten van, nem méltó a modern világba ilyen mentalitással, ilyen előkelő helyre, hiszen nem erre született, a vezetés, döntéshozás, hideg, racionális gondolkodás, logika, stratégia, alázat, nagyság, semmi ilyesmi sincs meg benne, 90%-ban legalábbis egyáltalán. A férfi, akármilyen rosszakat is tett a világban, de messze nem ugyanannyit, mint amilyen és amennyi jót, ugyanis a fejlődés ennek cáfolhatatlan mutatója. A rosszakkal pedig nem tartozunk a nők felé semmiféle elszámolással, mindössze csak a férfiak felé. A nőkkel tett rossz bár megtorlandó, ahogy az mindig is volt, de nem jogosítja őket ezért automatikusan a jóhoz való hozzáféréshez. Sem pedig az ő bíráskodásukhoz, mert racionalitás nélkül, saját maguk istennek minősítése miatt képtelenek lennének jogos, aranyos büntetést megszabni. Lathatjuk, hogy mennyire büntetik a fejlett kultúrákat, azokért, amiket el se követtek ellenük. Szóval a bíráskodás női, informális traccsparti keretein belül működhet, ahol megjegyzem, általában ez is az alapvető téma :D, de a társadalom irányításába ezek semmiféleképpen nem szólhatnak bele, mert a gyerekek sem lehetnek jó döntéshozók, és nincs túl nagy különbség.

Érdekes amúgy, akár van Isten, akár nincs, hogy a férfi-női felépítés mennyire mutatja a viselkedését, létének minden megnyulilvánulását. A nő hajlékony, gyönge, míg a férfi robosztusabb, erősebb, kevésbé hajlékony, de az erő és a rugalmasság tökéletes aránya csak benne lehet meg. Az igazságot szimbolizálhatják, hogy miként nyilvánul meg mindkét nemben, de eltérően. Vagy, ha a nemi szerveket nézzük, így, hogy lathatjuk, mire képes a női okosság, erősség és ügyesség egy modern vilagban, ahol vendég, szintén érdekes összefüggések láthatók. Míg a vagina, eltúlozva, de szimbolikusan kifejezhet egy feneketlen kutat, aminek csúszós a fala, nincs kiút belőle. Pont mint a női igény kifejezője. A föld mélye felé tart, örökké. Ami sosem telhet meg, mindig üres marad. A férfiaknál pedig szimbolizálhatja a hegyet, ami az ég felé tör, a föld sötétje helyett a nap felé. Mindig ad. Nem a pusztítást, hanem az építést szimbolizálja, a nagyságot.
Érdekes dolgok ezek szerintem, és nagyon kifejezők.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Míg a vagina, eltúlozva, de szimbolikusan kifejezhet egy feneketlen kutat, aminek csúszós a fala, nincs kiút belőle. Pont mint a női igény kifejezője. A föld mélye felé tart, örökké. Ami sosem telhet meg, mindig üres marad. A férfiaknál pedig szimbolizálhatja a hegyet, ami az ég felé tör, a föld sötétje helyett a nap felé. Mindig ad. Nem a pusztítást, hanem az építést szimbolizálja, a nagyságot.
Érdekes dolgok ezek szerintem, és nagyon kifejezők.“

Nálad komolyan elmentek otthonról.
Ha valakinek erről ez jut eszébe az klinikai eset.
Komolyan mondom, hogy nem ártana egy pszichiátert felkeresni !

Egyébként meg: a nő puha meleg nedves vaginája, befogad, körülölel , örömöt szerez, már hogyne lenne kiút, az élet bölcsője , a gyermek folyosója az élet felé…( pl ez sokkal többször jut az emberek eszébe)

( csak az utolsó bekezdés ötlött a szemembe)

Miklos1
Olvasó
Miklos1