Borisz
41 megosztás

Mi a különbség férfi és nő között?

Rendszeresen kérdezik tőlem, hogy mondjak már egy példát a férfi és a női gondolkodás különbségére. Rengeteg ilyen van: hangulatbeli, értelmezésbeli problémák tömkelege a kommunikációban, igazságérzet, következmények és okok összehangolása, viselkedés racionalizálása, felelősségvállalás és így tovább. De régóta kerestem egy olyan példát, amivel szépen kimutatható, mi is történik, amikor egy női, és amikor egy férfi agy dolgoz fel egy inputot, például egy leírt szöveget.

Álljon itt egy remek példa, a Tumblr világából, ahol egyébként nem nagyon marad meg bármilyen nőkritikus hangvételű tartalom, így hát eleve tudhatjuk, hogy az alábbi írásmű nem ütötte át az érzékküszöböt.

Íme:


Ahogy hozzám érsz, ahogy a kezem a kezedhez ér, tudom, hogy itt vagy velem. Ugye te is érzed, amit én? Érzed, ahogy dobog a szívem? Igen, ez most már így lesz, amíg élek.

Ahogy rám nézel, ahogy a tekintetünk találkozik, tudom, érzem, hogy most engem látsz, és én is téged… Nem létezik más, minden olyan távoli, ami nincs itt velünk, csak te meg én, mi ketten itt vagyunk, két jelenlét a távolságok személytelenjében… Az, hogy itt vagy, hogy itt és most létezel, kiemel téged a többi sokmillió ember közül, akik máshol vannak. Különleges vagy. Senki sem pontosan olyan, mint te, és éppen ettől vagy pótolhatatlan: ha van is hozzád hasonló, ha van is olyan, aki majdnem olyan, mint te vagy, a leginkább olyan mindig is te magad leszel – csakis te, és senki más! Te, aki mindig eszembe jutsz, valahányszor csak rád gondolok; te, akivel közösen telik minden perc, minden pillanat, amit együtt töltünk; te, aki ha nem lennél, sosem tudnám meg, milyen vagy igazából. Talán nem is ismernélek. Ó, ha tudnád, mi minden történt, mielőtt veled találkoztam, és még mennyi minden történik majd ezután! Ha te lennél minden, amit kívánhatok, az egyetlen dolog a világon, ami teljesülhet – én téged választanálak!

Most itt vagy velem, és ha egy láthatatlan kéz megállítaná az időt, tudom, az örökkévalóságig itt maradnál. Mert mi olyanok vagyunk egymásnak, mint két ember, akiknek az élete egyetlen pontban találkozott. Két test, két lélek, de egyetlen hely és idő, egy megtörtént pillanat, amelyet többé nem lehet megváltoztatni, amely máshogyan nem lehet soha már.

Te a tiéd, én az enyém – mindörökké, amíg világ a világ!

(forrás: Tumblr, Atmosphere)


 

Mielőtt továbbmennénk: igen, ez az írás valószínűleg szándékosan van romantikusra véve. Nem szeretnék senkit befolyásolni a tartalmát illetően. A két nem különbségét pontosan azok fogják érteni, akiknek ez fontos, és adjuk meg azt a tiszteletet mindkét oldalnak, hogy ez itt is, ott is azonosan valószínű esemény lesz.

Egy biztos: a különbség létezik, hiszen ezt a szöveget nagyon kétféleképp értjük.

Az irodalmat nem először foglalkoztatja ez a kérdés. Egyszer, valamikor egy Isaac Asimov nevű személy (akit egyelőre férfinak tekintünk, bár nincs itt, hogy kijelentse, melyik csapattal azonosítja magát e sorok írásának pillanatában) írt egy Alapítvány című könyvet, amelyben egy diplomata beszédének tartalmát az ún. “szimbolikus logika” eszköztárával elemezték, és a tudós végül arra jutott, hogy ennek a beszédnek a tartalma pontosan úgy viselkedik, mint azok a ritka matekpéldák, ahol végül mindkét oldalról minden kiesik, és az marad, hogy iksz egyenlő iksszel.

Örök titok marad, hogy ez hogyan kapcsolódik a témánkhoz.

Mindenesetre a különbség, ami az értelmezést illeti, nehezen tagadható. A férfiak döntő többsége egy bizonyos módon, a nők döntő többsége pedig egy másik módon fogja értelmezni a leírtakat. Még azt követően is, hogy a sorok közötti, háttérben húzódó üzenet megérkezik, rengetegen úgy gondolják, hogy a fenti szöveg igazából egy romantikus vallomás, és még ha tartalmaz is néha mókás kikacsintásokat, valójában A azért írta B-nek, mert nagyon szereti. Elvégre írhatta volna “szívverés” helyett, hogy “pulzus”, de nem tette, igaz?…

Felnőtt emberek között idővel elterjedhetne az a divat, hogy tudomásul vesszük az értelmezés logikai és emocionális rétegeit. Hogy igenis más a piros csapat, mint a kék, és ezt nem lehet a szőnyeg alatt elhelyezni, mert ahhoz sok ilyen borzasztóan felvilágosult generáció után se lett elég lapos. Arról nem is szólva, hogy közben egész nap bombáz bennünket a marketing, ahol viszont egészen ijesztően pontosan tudják, hogy melyik célcsoportnak milyen hívószavak, üzenetek mennek át hatékonyan, és mik azok, amik döntésre, vásárlásra ösztönzik, illetőleg növelik benne a márka iránti elkötelezettséget.

Könnyebb lenne, ha elfogadnánk önmagunkat. Mindenki a saját önmagát.

Az ellenkezőjétől csak nagyon sokára lesz könnyebb.

Post Author: Borisz

Borisz
Informatikus, amatőr újságíró, lélekbúvár, párkapcsolati tanácsadó. Szabadidejében kifejezetten szeret utazni, ezért évek óta ki se mozdul a városból, és nézi, hogy mikor lesz szabadideje. Megrögzött ateista. Nőtlen, de nagyon szereti a nőket, minden látszat ellenére.
f Facebook
41 megosztás


177
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
20 Egyéni hozzászólás
157 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
26 Hozzászólások szerzői
ReactorGábor FarkasBlackurSerathishunbagira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
****
Olvasó
****

Fizikai fájdalmat éreztem, ami közben azt az “írásműt” végigolvastam.

Toplak Zoltán
Újságíró

Dzsíszösz Krájszt! Szakadtam a szöveg alatt. Igen, tényleg van érzelmi és logikai szintje a szövegnek. Eredeti Borisz volt ez a cikkusz megint. Thanks.

Barnabás Pincés
Olvasó

Bakker, Borisz, mit ittál?
Ebből nekem is kell, mert igencsak ütős lehetett…

Meske
Olvasó
Meske

“…Örök titok marad, hogy ez hogyan kapcsolódik a témánkhoz.”
Felkeltetted az érdeklődésemet…

Meske
Olvasó
Meske

X=X
(…)
Jól van, végre sikerült értelmeznem azt is, mi volt a szándékod.
Ilyen – vagy ehhez hasonló – volna a romantikus gondolkodás is? Eddig nem is tudtam… csak éreztem… :)

Nagyon tetszett a cikk.

Horvath Anton
Olvasó

Mi a faszom az a Tumblr? De legfőkképpen ki a faszom olvasgat ilyeneket?

common man
Olvasó
common man

Na igen.Én is itt és most hallottam róla először. Mindig mondtam:itt jól lehet látókörszélesíteni.

tomgal
Olvasó
tomgal

No igen, csak ez nem ennyire egyszerű , ugyanis ez megint általánosítás, mégpedig a férfiak általánosítása, hogy egy férfi csak úgy gondolhatja. Szerencsére ez nem így van, ugyanis a hiedelmekkel ellentétben, a férfiak sem ugyanúgy reagálnak minden nőre, magyarul lehet, hogy valakinél a “cinikus” változatot értik alatta, de bizony előfordulhat, hogy nagyon nem.
Mind a találkozókon folytatott beszélgetések, mind az élettapasztalatom azt támasztja alá, hogy elég sok romantikus beállítottságú férfi van, akinél bizony az érzelmek fontosak, nyilván nem minden nővel és nem minden helyzetben.
Egyébként pontosan itt a FH-on olvastam legalább százszor, hogy igazán mélyen és “feltétel nélkül” (ami persze butaság, mert feltétel mindig van) csak egy férfi tud szeretni. Akkor hogy is van ez ?

Horvath Anton
Olvasó

Ez így van ja, én is szeretem a romantikus sztorikat, főleg az ilyeneket: https://index.hu/belfold/2021/08/12/kalifornia-vajna-timei-eljegyzes/
A legkeményebb a mama beszólása, a többi férfi “Andy Vajna kisújjáig se ér fel”. Azt a “szépséget” már sajnos nem lehet visszahozni. A Timike teljesítményét tényleg nem tudja egy férfi se utána csinálni :D :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Mér …hát nem romantikus…? :)

Se - se
Újságíró
Se - se

Vivi, én is a példád része vagyok – de az érzelmek fontossága nem valami dallamtalan hang-egyveleg, hanem egy ismerős (vagy ismeretlen, de vonzó) melódia..
A hosszabb távú kapcsolat pont a megmagyarázatlan érzelmeket érteti meg az érzelemvihar elszenvedőjével, legfeljebb van aki az ilyen ködben bolyongást szereti.
De ez a példa mait Borisz bemutatott, ez nem köd, hanem sűrűbb.. nem is tejföl.. inkább hungarocell.
Nemcsak tájékozódni nem lehet benne, hanem pislogni sem..

Az utolsó kérdésedre : az emberek a saját szerelmükkel sincsenek tisztában – nemhogy a többiekével.
Amikor eljut odáig hogy már másodszor is érzi valaki felé azt bizonyos érzelemhullámot, akkor talán képes a célszemélyen kívül a saját érzelmeit is vizsgálni.. aztán a harmadik esetben már magabiztosan kijelenteni hogy a férfiak ilyenek.

..haha.

georg1945
Olvasó
georg1945

Igazán, mélyen ABBAN A KÉT PERCBEN (ha nem egyben)
Van a KÉJ utáni vágy és van a szerelem. Tehát mi is az a szerelem ?
Az igazi kötődés inkább a szeretet.

Reszet Elek
Újságíró

Nem a romantikus érzelmekről van szó, hanem azok kifejeződéséről és fókuszáról.
Egy férfi cselekvő módon érző és romantikus. Valamit csinál, hogy kinyilvánítsa azt.
Egy nőnél ez az érzelmei újra és újra való megéléséről szól, amibe beletartozik az azokról való beszéd is.

Egy férfi számára az érzelmeinek megélése fókusza mindig az érzelmei tárgya, azaz a nő illetve a kinyilvánítás tárgyi manifesztációja (virágcsokor, ajándék stb.). Egy nő számára a fókusz leginkább önmagán, az érzelmen van, mindazon amit azok a nőben keltenek és a legritkábban azon, ami ezeket kiváltotta (a férfin és annak cselekvésén).

A különbség jól érzékeltethető a nemek szexnyelvének különbségeiben is. Egy pacákot leginkább azzal lehet felizgatni, hogy a nő részletezi mit szeretne csinálni a másikkal ill. hogy mit csináljon az vele. Egy nő meg leginkább attól gerjed be a megkívánt érzésekről és annak velejáróiról van szó. Az egyikben sok az ige, a másikban meg a melléknév….

Zoom
Olvasó
Zoom

” különbség jól érzékeltethető a nemek szexnyelvének különbségeiben is. Egy pacákot leginkább azzal lehet felizgatni, hogy a nő részletezi mit szeretne csinálni a másikkal ill. hogy mit csináljon az vele. Egy nő meg leginkább attól gerjed be a megkívánt érzésekről és annak velejáróiról van szó. Az egyikben sok az ige, a másikban meg a melléknév….”

Erre azèrt, ne vegyèl mèrget. :)

Hunn
Újságíró

Szerintem a Tumblr-szöveg értelmezéshez elengedhetetlenül szükséges még egyetlen plusz információ.

Az, hogy ezt férfi írta nőnek, vagy nő írta férfinak?

Mert nem mindegy!

common man
Olvasó
common man

Ettől azért több variáció lehet.
Leszámítva a leszbi-buzi vonalat és a hetvenvalamennyi gender keresztszorzatait szerintem: Férfi is írhatta férfiaknak tanmeseként vagy nő nagy csavarral a férfiakról akik ilyen gúnyosan vélekednek a női romantikus lélekről vagy bármilyen nemű mindenki másnak.

Se - se
Újságíró
Se - se

Először elolvastam, másodszorra érteni akartam minden utalást benne úgyhogy lassan olvastam, harmadszorra dühösen.
Most beismerem hogy ehhez a tumblr -os szöveg értelmezéséhez kevés vagyok..
Én csak annyit látok hogy valaki el van ájulva attól hogy egy másik valaki éppen olyan amilyen.
Valaki eleget olvasott életében ahhoz hogy sokféleképpen tudja leírni azt hogy elég közelről nézve mennyire különleges az átlagos.

Ha én olvastam volna, akkor az első soroknál legyintek és lapozok – de ha Borisz elgondolkozott felette, akkor kell hogy legyen benne (vagy mögötte) üzenet. Hm.. hát én a semmitmondást látom : ..ahogy rám nézel, tudom hogy most engem látsz..
Assztakrrva.. ennél alacsonyröptűbben már csak valami vakond tudná megfogalmazni.

Borisz kérlek, taníts, hogy mit nem látok ami értelem? Ami üzenet?
Ez a tumblr idézet nekem csak szóhalmaz.

Meske
Olvasó
Meske

.se-se, arra gondoltam, hogy a szerelmesek (főleg a nők) gyakrabban nyomatékosítják a mondanivalójukat ismétléssel, talán azért, hogy a vallomás színesebb legyen, elidőzhessenek abban az érzésben, emlékben (de bizonyára több helyzetben is alkalmazzák ezt, amikor mondjuk tájékoztatás -vagy konkrétum – helyett időt kell húzni, infót kell visszatartani, lásd politika, helyzetjelentés)
Erre van szakkifejezés, de már nem emlékszem, mert elfelejtettem :)
(Az idézett példád közé nem “,” hanem “=” jel kell.)

Se - se
Újságíró
Se - se

Meske
Nagyon fontos részleteket mondasz, de azok ezt a “saxöveg” -et nem teszik érthetőbbé.
Téged alkalomadtán érthetőbbé.. elfogadhatóbbá tenne egy hasonló “fogalmamsincsenhogymitakarsz” helyzetben – de ez a nyilasduma szerintem csak egy írott provokáció ami egy értő szemű cikkírót megihletett..

Meske
Olvasó
Meske

Se-se, úgy értelmeztem a cikket, hogy arra igyekszik felhívni a figyelmet, az idézett szövegnek van egy logikai és van egy érzelmi szintje. És ezek hatnak egymásra és adnak egy komplett “értelmezést” az ember számára.
Témához rendelten (de nem csak szövegre érvényes) :
Az érzelmi szint: itt maga a tartalom, és az élmény hangsúlyos megközelítés, hogyan érzem magam/magad/magunk, mit jelentesz nekem, a hangulat stb
A logikai szint pedig a “gyakorlatiasság”, milyen szerkezeteket, eszközöket alkalmaz, mivel éri el.(pl.: sok tartalmi ismétlés lebegővé- vontatottá,-“nyúlóssá”- esetleg fárasztóvá, stb teszik a mondanivalót, a rövid mondatok jobban tagolnak, élénkebbé teszik a közlést, így hat vissza az érzelemre)

A férfi-nő gondolkodás talán arra vonatkozik, ki melyik részre reagál jobban/ vagy kire mi hat jobban/ vagy melyiket alkalmazza.
Mivel ez egy kreált szöveg egy szemléltetés is (meg fricska), jobban kimutatható e kettősség.
Sokszor el kellett olvasnom, mire felfigyeltem arra, hogy az egyes részek ugyanazt jelentik:
“Különleges vagy= Senki sem pontosan olyan, mint te
mindig eszembe jutsz= valahányszor csak rád gondolok”
Ezután már más szemmel olvastam, a szöveg érzelmi szintje már nem érdekelt, teljesen el is tűnt (a szerelem), ott volt viszont a rejtvény izgalma.

“Ha faggatni akarod: a rózsa eltűnik illata, színe, formája mögött; a gyümölcsfa kitárul. Ha élvezni akarod: a rózsa kitárul; a gyümölcsfa eltűnik gyümölcsi mögött.” Weöres S.

“Örök titok marad, hogy ez hogyan kapcsolódik a témánkhoz.”
Nekem ez is fejtörést okozott … (szándék volna, vélemény, kérés?) Mire gondolhatott Borisz?

Se - se
Újságíró
Se - se

Meske
Igen, ez a rejtvény inkább a te tereped mint az enyém. Az összefüggéseit és ellentmondásait jobban is láttad mint én – én csak éreztem
Vivi -vel az a nagy szerencsénk, hogy jól megy neki férfiasan is a gondolkozás. Veled talán az hogy jól el tudod mondani hogy hogyan is lépsz lépcsőről lépcsőre a női logikáddal.

Legalábbis ezt a hozzászólásodat ezért pluszolom.

Reszet Elek
Újságíró

Szerintem meg pont az a lényeg, hogy ha kiiktatod az érzelmi elemeket semmi sem marad. Ez olyasmi, amin egy nő nem is igazán lát át, csak hogy a férfi milyen szépen beszélt hozzá. Pedig valójában nem mondott semmit (férfi szemszögből). Mivel a kommunikációnk 90%-a nonverbális, az a férfi aki tudatosan tudja használni ezt az eszközt, az igazi női “fejelcsavaróvá” válhat, amolyan nőkkel suttogóvá..

Meske
Olvasó
Meske

Nos, Elek, ezt az írást feladványnak tekintettem. Azonban egy írott, főleg egy személyesen elmondott szerelmi vallomást – valóban – nem sűrűn elemez ki az ember (hiszen a “hatása alatt van”).
Amit még a nonverbális kommunikáció mellé odaillesztenék, az időzítés és a hitelesség.
Időzítés alatt arra gondolok, hogy mikor mondja és milyen hosszan, a hitelesség alatt pedig azt értem, hogy a vallomás kongruens az illető személyiségével.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az egész egy szatíra, mondhatnám groteszk Se-se, direkt van tele ilyen badarságokkal. Igazából aki romantikus “ felhőben él” észre sem veszi a különbséget pl a “két test, két élet “és hasonlók között. Szerintem egyébként nem igazán jó példa női és férfi ( általánosított) gondolkodásmód különbségre ( ez inkább az értő olvasás felmérése)

Szerintem ez sokkal kifejezőbb :)
NŐ:
A férjem mellettem fekszik, egyáltalán nem ölel át…
A plafont bámulja..
Ki tudja min gondolkodik ennyire…
..már két éve együtt vagyunk..
Az túl hosszú idő, biztos azon gondolkodik hogy itt az ideje lecserélni engem valaki sokkal fiatalabbra..
Komolyan…hiszen az alatt a két év alatt sokat híztam..
Most éppen gúnyos képet vágott..az nem jó…
A gondolataival valahol teljesen máshol van…
Elveszítem őt, már biztosan nem jelentek számára egyáltalán semmit sem…
FÉRFI:
Hm…légy a plafonon…
Vajon hogy csinálja hogy nem esik le??

Deadpool
Újságíró

Szerintem ez inkább egy leszbi pár lesz…

georg1945
Olvasó
georg1945

Vagy két buzi ?
De született buzi. Mert a tanult buzik, azok a biszexuálisok
Ott van a film: Szólíts a neveden – például.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Köszönöm, ez már kicsit megnyugtatóbb.. lényeg hogy ez egy okos ember hülyéskedése, amit én nem érek föl a
kisvasutas eszemmel.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem veled van a baj Se-se :) ez az iromány ( a dőlt betűs) inkább egy trollkodás , de én sem igazán tartom jónak, vagy akár viccesnek, de ez azt hiszem ízlés kérdése. A gondolkodásbéli különbségekre férfi nő viszonylatban meg szintén nem igazán jó.
A férfi gondolkodás egyszerűsít és célirányos, a női hajlamos bonyolítani , szerteágazni , de ennek is megvan a “ maga logikája” de ez férfi szemszögből sokszor érthetetlen. De gyakran megvannak ám a miértek , sőt sokszor a több lépéssel előbbre gondolkodás, csak ez férfi szempontból láthatatlan.

common man
Olvasó
common man

Mert ha csapkodna közben a szárnyával…de nem.Holnap lesmirglizem a plafont.Majd pofára esik a szemtelen kis geci…

georg1945
Olvasó
georg1945

Következtetés: ezt a tumblr szöveget inkább NŐ írhatta.
A férfiak racionálisan szoktak a többségüket (többségünket) illetőleg írni, és csak nagyon kevés ragadtatja magát ilyen “magasságokba”.
De olvassuk el újra Petőfi: Szeptember végén című versét.
Vagy olvassuk el a Biblia Ószövetségéből az Énekek énekét és hasonlítsuk össze.
Tehát mi is a különbség a férfi és a nő között ?
Az egyik a víz ( nő), a másik a tűz (férfi).
Az biztos, hogy e két nem olyan mint a mágnes sarkai: az ellentétek vonzzák egymást.
Vagy mégse ?

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Ez valami kommersz párterápia szövege lehet, ahol ülnek a párok egymással szemben, és ezt hallgatják, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Semmiképpen sem vallomás.

Adam Bogomolov
Újságíró

Köszönöm a cikket! :-]

common man
Olvasó
common man

Akkor ez az egész izé valami önvizsgálati teszt.Ki minek olvasta aszerint csoportosítható mindenféle kategóriákba. Mielőtt alaposan elolvasta,értelmezve elolvasta vagy még nem jutott el az értelmezésig….

Hunn
Újságíró

Bréking news (off):

Az OnlyFans betiltja a szexuális tartalmakat!

https://telex.hu/tech/2021/08/20/az-onlyfans-betiltja-a-szexualis-tartalmakat

Végre megszűnik egy olyan lehetőség, amin keresztül élősködő nők a nagy büdös semmire szivattyúzhatták ki a pénzt férfiakból…

Uraim, egyezzünk meg már így jó előre abban, hogy amikor a Fehér Talibán hatalomra jut majd nyugaton, akkor onnantól az összes olyan nő, aki “szexmunkás”, prostituált, vagy valaha is pénzt kért férfitól bármiféle szexszel kapcsolatos dologért, az onnantól szabad préda, bedobva a közösbe, bárki használhatja… Természetesen ingyen.

Horvath Anton
Olvasó

Hát nem tudom eldönteni hogy ez jó vagy rossz. A femcsi világrend újfajta topmodelljeit szeretnéd nézegetni inkább?
:D :D :D :D https://velvet.hu/elet/2021/08/20/hiaba-gunyoltak-olvia-jaide-fogyas-helyett-plus-size-modell-lett/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Hunn
Újságíró

Ez a dagadt nő meg az Instagramon keres egy halom pénzt a képeivel, és adnak is neki a férfiak, nem is keveset? Minden ilyen lehetőséget be kellene tiltani. Lesz itt dolgunk a Fehér Talibán tagjaiként…

Viszont kezdem úgy érezni, hogy semmi értelme hétfőn bemenjek dolgozni, nem volt értelme elvégezzem az egyetemet és nyelveket tanulni.

Ha a nőknek a tömegei a semmire kapnak ekkora lóvét, akkor én inkább abból akarok élni, hogy fegyveres erőszakkal elveszem tőlük az így szerzett pénzüket!!!

Horvath Anton
Olvasó

Meg tudom érteni…

hunbagira
Újságíró

Hunn! Mondjuk az ilyen férfiaknak is korbácsolàs is jár Shariah szerint…igaz ők megússzák ennyivel, nem hajítják le őket egy épület tetejéről (modern megkövezés).

Hunn
Újságíró

hunbagira, te itt most mire is gondoltál pontosan?
Bocs, lehet hogy csak nekem, de nem tiszta a kép…
Szóval, milyen férfiaknak jár korbácsolás a saria szerint, és miért?

hunbagira
Újságíró

A házasságon kívüli szex a férfiaknak is tiltott, a shariah szerint, csak a büntetés mértéke kisebb.Erre utaltam.

Hunn
Újságíró

Ja, oké, így már világos.

Ha jobban belegondolunk, ez így teljesen korrekt is: a bűnös nőt megkövezni, a bűnös férfit pedig megkorbácsolni. Hiszen egy nő hűtlensége sokkalta súlyosabb bűn, mint egy férfié.

****
Olvasó
****

Ja, oké, így már világos.

Azt te csak hiszed:) Hiszen az általad körbeszopkodott muzulmán patriarchátusban több az “incel”, mint a nyugati feminista “pokolba”, ráadásul ott még kurvát sem tudnál venni:)
(Minden rendszerben szopoágon lennél, csak ott még meg is korbácsolnának a “patriarchizmus” nevében, ha sikerülne kurvát találnod, na bravó:)

hunbagira
Újságíró

De feleséget tudna..akár tinilányt is. :P Amúgy, ha nagycsaládja, nemzetsége, törzse feljebb van társadalmilag mint a legalja, akkor kap elrendezett házasság keretében.
Figyelj, te köcsög, ha egy témához 0 vagy (úgy általában, mindenhez) akkor kicsit hátrébb az agarakkal.

****
Olvasó
****

De feleséget tudna..akár tinilányt is. :P

Persze – persze:)
Add még alá a lovat:)

Horvath Anton
Olvasó

Nem pörögj már mama, nemsokára jön a nyugdíj. Muzulmán vagy bevándorló “incelek” pont hogy nyugaton jönnek szóba. Sőt, hovatovább négerek is vannak akik emiatt panaszkodnak a femcsi tájakon, akik ezt állítják, de te nyilván ismered őket is mindet.

****
Olvasó
****

Muzulmán vagy bevándorló “incelek” pont hogy nyugaton jönnek szóba.

OMFG!

Sőt, hovatovább négerek is vannak akik emiatt panaszkodnak a femcsi tájakon, akik ezt állítják

,

SIC(!)

:)Nem elég hogy balfasz , de még exponálja is a csekély “értelmét”, Édes jó Istenem , ne hagyj el…..

Horvath Anton
Olvasó

Nem tehetek róla hogy csak fideszes médiából tájékozódsz bmeg, aztán azt se tudod mi a faszról ugatsz valójában.

Hunn
Újságíró

Ugye, hogy egyértelműen lehet látni, hogy mikor veszi át a kommentelést az xcsakx nick-név alatt kommentelő személyek közül a nő? Ez valami idősebb roastie lehet. Van is egy tippem amúgy, az egyik legprimitívebb vén, alkesz kurva a régi Index feminista topic-ból: a stílus egy az egyben az övé.

A pitiáner, férfigyűlölő kommentek garantáltan nem a feminista manginától jönnek, akivel felváltva kommentel xcsakx név alatt. Annak legalább vannak néha relatíve emberi hozzászólásai is. xcsakx néven felváltva kommentelő srác, ha olvasod: nem lehetne, hogy inkább csak te kommentelj, és a vén kurva ne?

****
Olvasó
****

Hunnci, el ne robbanjon a fejed a sok okosságtól, hogy te mennyi mindent megfejtesz, külön csoda, de komolyan….

Hunn
Újságíró

A reakciód aranyat ért, LOL vén kurva. Szólj a srácnak, hogy őt szívesen látjuk az oldalon.

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

Hunn, azért nehogy már a nőket hibáztassuk amiatt, mert megszedik magukat ezeken az oldalakon!
Ez a férfiak ostobasága, akár tetszik akár nem. Aki annyira ostoba, hogy képes pénzt adni a semmire, az meg is érdemli. Ez nem egy kötelező kifizetés, nem kényszeríti őket senki; hanem önként, saját akaratukból döntenek úgy, hogy pénzelik a “tartalomgyártókat”. Még csak nem is átverés, mert pontosan tudják, mit kapnak a pénzükért!

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan, ezért mondom én azt, hogy ha a férfiak is erkölcsösebben élnének, azzal- pl nem pénzelnének ilyen szemeteket, rákényszerítenék a ribancokat is , hogy ne ilyesmivel keressék a kenyerüket. Mindig a kereslet hívja elő a kínálatot. Természetesen távolról sem csak az egyik fél felelőssége, mindig kettőn áll a vásár. Amíg van férfi aki fizet a szexért, online onlyfan ribanckodásért, addig lesz nő is aki a könnyű pénz miatt ezt fogja csinálni. Egyik sem jobb, vagy erkölcsösebb a másiknál. Ezzel nem a nőket mentem fel, csak leírom a tényeket. Én megvetem ezeket a nőket ,ha a közerkölcs is megvetné, a többség kiközösítené, a férfiak nem lennének hajlandóak fizetni nekik, akkor kevesebben lennének. Ennyi.

Horvath Anton
Olvasó

Ja igen, ha nem élnének férfiak milliói egyedül, akkor lehet kevesebben fizetnének elő ilyesmire. Bár ahhoz már kellett némi agymosás is, hogy ilyen hegyomlás méretű nők képeiért fizessenek. Akinek ilyen fétise van annak elég ide Pestre jönnie, itt talál ingyen is bőven ebből a kategóriából…

hunbagira
Újságíró

Na-na-na Vivi. Ferfihangos itt létedből tudhatnád. Hogy a keresletet a hipergámiátokkal és magamutogatásotokkal ti teremtitek stbvel meg. Labda vissza. Amúgy ezzel az erővel a díler sem bűnös, hiszen őt is a fogyasztók keresik meg. :P

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért a kábítószerre való rászoktatás és függőség csöppet más…
Én nem azt mondtam, hogy a nők nem felelősek , sőt, naná , hogy azok,én csak azt állítom, hogy bizony az a férfi is felelős a tetteiért, aki úgy dönt, hogy kurvázik, vagy online előfizet ilyesmiért. Senki fejéhez nem tartanak fegyvert. Ennyi. A kereslet és kínálat szorosan összefügg.

hunbagira
Újságíró

Egy dílerről sem hallottam, hogy reklámozza a portékáját “drugfans” oldal nem véletlenül, nincs.
Szóval, amit a mai prostik/nők csinálnak azt, ha valami értékpapírral tennétek, “bennfentes kereskedelem” miatt mennétek a kóterba.
Amúgy a női emancipációt propagandában azzal nyomtak le a férfiak torkán, hogy ne kelljen az ősi szakmátokhoz nyúlnotok. Erre baszd meg soha nem volt annyire elterjedve a történelemben, mint itt nyugaton.
Szóval ez a jelenség ma/itt egy többszörös pofátlan visszaélés a részetekről.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondom, a kábítószer teljesen más terület, mert függő leszel és ha egy kábszeresnek kell választani a szex és cucc közül, nem kérdés mit választ. Nem az a szint és persze nem is beszélve az egészségromboló hatásairól. Onlyfan oldal nézegetésbe, vagy kurvázásba még senki nem halt bele (most az eseteleges ritka szívrohamokat ne számítsuk ide) . A másik amit nem értek, van egy halom free porn site ,miért kell fizetőst nézni ?! Egy csomó jó nőt lehet ingyen nézegetni ,ahogy épp mit csinál magával, miért kell FIZETNI érte egy ilyen ringyónak ?

hunbagira
Újságíró

Most nem akarom újrakezdeni a drog vitát…de némely ma “drog” fogalma alá tartozó szer, kevésbé ártalmas minden téren, mint az alkohol.
És még 40 éve felírták antidepresszánsként…illetve újabban, újra.

tomgal
Olvasó
tomgal

De én szex kontra drog-ról beszéltem. Egy drogos szerintem százszor függőbb a cucctól, mint egy átlag férfi a szextől . (amire ráadásul ingyen is lehetősége van szert tenni a neten, persze nem olyan, de mégis szex).

hunbagira
Újságíró

Nah, mire? :D

hunbagira
Újságíró

Amúgy ezen megint a nőknek kellene elgondolkozniuk, hogy inkább a kábitószert választják helyettük. :P, :D

****
Olvasó
****

Amúgy ezen megint a nőknek kellene elgondolkozniuk

Ja, el is fognak, aztán a homlokukra csapnak és felkiáltanak:

“Húh, ezt aztán elbasztuk, de mostantól kezdve másként lesz”……

És a madarak elkezdenek trillázni…….

hunbagira
Újságíró

Nyugi köcsög. Ez ügyben egyetértünk. Nem véletlenül vannak az emoji jelek a hszem végén. Pontosan tisztában vagyok félállati lényükkel/énjükkel és én sem várok tőlük többet..

Horvath Anton
Olvasó

Ja hát a femcsi világrend csak a férfiak szabályzásáról szól. Mi legyünk ugyanolyanok mint 60 éve, a nőknek meg mindent lehet, csak nehogy olyanok legyenek mint 60 éve.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezt ki mondta ? Női-férfi viszonylatban MINDEN csak akkor működhet, ha kölcsönös. A felelősségvállalás és erkölcsös életmód is. Ellenkező esetben nem működik a dolog.

hunbagira
Újságíró

Ti…nők elváráslistájanak felsorolása így kezdődik bármely társkeresőn. Persze tudjuk, hogy a régi világból is csak jó kell, és az újból is. Tehát pasi főzzön otthon, de tartson is el. Amikor a primitív, rátarti, élősködő megszólal.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Tehát pasi főzzön otthon, de tartson is el. Amikor a primitív, rátarti, élősködő megszólal.”

Egyetértünk, ha valaki ilyen igényekkel áll elő,az parazita és messze kerülendő.

Horvath Anton
Olvasó

Ezért tolódott el mára minden a nem működés irányába: lásd házasságok. Ezt az átlagember is tudja ma már, nem értem te min csodálkozol amúgy.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem érzékelem- és nem csak a saját korosztályomban ennyire. Lehet azért, mert ahol melózok és találkozom a fiatalokkal (most jött egy jópár fiatal 21 éves ropogós pipi:)) ezek a lányok keményen dolgoznak, ugyanúgy hajnalban kelnek és semmi királylányos attitüd nincs bennük (pedig az egyik híres ember lánya). Mondjuk az elkényeztetett királylányok itt pár nap után felmondanak, szóval jó rosta, lehet ezért nem érzékelem annyira. De azt látom , hogy vannak szorgalmas, nem parazita fiatalok is (és még szépek is :)).

hunbagira
Újságíró

Ui: az összes prostinak az első sokkszerű élménye az, hogy a többség normális pasi, akinél gondok vannak otthon magánéletileg (nem a perverzek és/vagy “nagyétkűek”) Tehát találkoznak hipergámiátok következményeivel.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én az ellenőrzött, régi tipusú bordélyokat nem is ellenezném annyira. A férfiaknak meg először otthon kéne megpróbálni konszenzusra jutni a nőjével, szólni neki mire vágyik stb. Ha meg a nőt nem érdekli, akkor meg minek együtt lenni vele ?! Keresni kell olyat, akivel működik a dolog. Egyébként sok esetben meg bizony magas SMV-jű fickók is járnak prostikhoz ,akik idő hiányában választják ezt, meg nem akarnak kapcsolatot stb. Ez is az ő döntésük.

hunbagira
Újságíró

Azok max ilyen hozzámhasonló 10/7esek lehetnek max. 10/10/9…azoknak nem kell az udvarlásra időt szakítaniuk. Ebben igaza van, helyi orkunknak.

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

Azért az internetes erotika és a drogkereskedelem között párhuzamot vonni elég súlyos…
Az meg hogy a nők gyakorlatilag teljesítmény nélkül képesek jelentős pénzeket keresni, az pedig igenis a férfiak felelőssége jórészt. De komolyan, milliónyi pornóoldal van INGYEN, ha valaki a neten akar erotikus ingerekhez jutni. Vagy ha már fizet, legalább akkor menjen el egy húsvér nőhöz, és a pénzért várjon már el tényleges szexuális szolgáltatást!
Ha viszont úgy gondolja, hogy neki megéri fizetni egy onlyfans jellegű szolgáltatásért… hát akkor már tényleg csak azt tudom mondani, hogy úgy kell neki!

hunbagira
Újságíró

Miért is?! Az egyik a férfiak szexuális nyomorán a másik pedig az emberek depresszióján élősködik. Nincs különbség a kettő között.
A személyes szimpátiádat ne vidd bele a dologba…

hunbagira
Újságíró

Illetve bocs van különbség….a dílerek javára. ő
Ők legalább nem folytatnak direkt marketinget. Pl netes felugró hirdetésekben..

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

Nagyon durván végletekben gondolkozol. Hol mondtam én olyat, hogy nekem szimpatikusak ezek, vagy hogy a nők nem hibásak semmiért meg a többi?
“Az egyik a férfiak szexuális nyomorán a másik pedig az emberek depresszióján élősködik. Nincs különbség a kettő között.”
Ilyen erővel akkor tiltsuk be a dohányzást, az alkoholt, a cukrot, a gyorséttermeket, a szerencsejátékot, mert ezek is mind-mind valamilyen lelki problémára épülnek, és az emberek sebezhetőségével élnek vissza.
Amit én állítok, hogy mind a nőknek, mind a férfiaknak van kollektív felelőssége abban, ahogy a világ működik.
Ha a nők azt látják, hogy a férfiak képesek akár milliókat is fizetni csak azért, hogy onlyfans jellegű tartalmakat láthassanak a neten, akkor ne csodálkozzunk, hogy ezzel vissza is élnek.
A jelenség akkor szűnne meg, ha a férfiak döntő többsége mondaná azt, hogy “dehogy fogok én egy garast is kiadni azért, hogy csajokat bámuljak a neten!”. Valahogy így nézne ki az egyéni felelősség a gyakorlatban. Meg mondjuk nem lájkolgatjuk a csajokat a közösségi médiában. Meg nem követjük őket. Meg nem megyünk le kutyába a kommentszekcióban. Meg nem adunk nekik semmilyen figyelmet.
Na ha ilyen egyszerű alapelveket képesek lennének betartani a férfiak kollektíven, akkor már kapásból nem is létezne az “instamodell” jelenség és társai. Hiszen megszűnne a kereslet, a tömeges figyelem, nem lenne reklámfelülete az adott felhasználónak, és máris elesne a semmiért kapott millióktól.

“Ui: Te minek jársz ide?!”
Amiért a többiek is. Mert szívesen olvasom a manoszféra írásait illetve alkotok véleményt.

****
Olvasó
****

ha ilyen egyszerű alapelveket képesek lennének betartani a férfiak kollektíven, akkor már kapásból nem is létezne az “instamodell” jelenség és társai.

Pontosan, de mivel “bikacsordák” még mindig nincsenek (és nem is valószínű, hogy valaha lesznek), ellenben “nyálcsorgató bikák tömegei” viszont bőségesen vannak, így ez egy ilyen történet.

Attól függetlenül, hogy a szarszájú (10/7-es:)D) büfédiplomás ügyvéd-patkány szalonnáci milyen baromságokat állít…

hunbagira
Újságíró

Már párszor linkeltük neked, primitív, hazug köcsög. Hogy bikacsordák vannak. És az emberek között, átvitten is ld a talibánt.
Birkacsordák…meg egy tanult, jelenség. Nah most pedig hess picsába.

hunbagira
Újságíró

Kis büdös köcsög bármikor meggyőzödhetsz állításom valóság tartalmáról. Már vitt miattad debrecenbe az utam…..persze pontosan tudjuk, hogy gyáva, kis fos vagy…:P

hunbagira
Újságíró

Igen, az alkoholt abszolút. És a cigit és a szerencsejátékot utána. Egyetértünk.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan ugyanez a véleményem, B Imre!
Egyébként az alkoholt , a cigit, gyorséttermi kaját tölem is bármikor. Szerencsejátékot is…

Horvath Anton
Olvasó

Meg a válásipart és a kurválkodást is be kell tiltani akkor már

Deadpool
Újságíró

A kávé valamiért kimaradt a felsorolásból. Vajon miért? :) Csak nem azért, mert azt éppenséggel meg szereted? Ráhibáztam? Így már mindjárt nem is olyan egészségtelen, igaz?

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

Deadpool:
Nem nagyon szoktam kávézni. A felsorolás a teljesség igénye nélkül készült, csak hogy szemléltessem az álláspontomat. Ha valaki, akkor én rohadtul nem vagyok az a típus, aki fejben a “saját képére formálja a világot”. Még felhasználónevet is szándékosan e szerint válaszottam!

Meske
Olvasó
Meske

Mindegy, milyen az illúzió, amíg fogyasztják, az általa fialt pénz valóságos.

Már el is veszítette a pornó elleni harcot az OnlyFans
“Köszönjük mindenkinek, hogy hallatták a hangjukat! Lefektettük a tartalomgyártóink diverzitását garantáló biztosítékokat és felfüggesztettük az október elsejétől tervezett változtatásokat.”
A tanulság: szép dolog az erkölcs, de nemigen lehet vele kimagyarázni egy rossz negyedéves jelentést.
Győzedelmeskedni fog-e az erkölcs?
https://player.hu/kult/mar-el-is-veszitette-a-porno-elleni-harcot-az-onlyfans/

Sajnálom.

Horvath Anton
Olvasó

Kell a pénz a kurváknak, nagy rajtuk a nyomás. A femcsi világrendben meg mindenhol a kurváknak van szavuk. Mármint ahol hagyják őket.

Hunn
Újságíró

NEM.

NINCS olyan férfi, aki fizetni AKAR a szexért.

A szexmunka MINDIG A NŐ döntése.

MINDEN egyes, pénzért létrejövő aktus a NŐK felelőssége.

hunbagira
Újságíró

Ezt mondjuk a Sária sem látja így. Ezért van, hogy az ilyen nő repül le egy magas épület tetejéről…de szolgáltatás igénybevevője is durván megkorbácsolódik a város főterén, pláne, ha még házasságtörésben is vétkes.

hunbagira
Újságíró

Igen, tudjuk a nők nem hibásak, no pláne nem bűnösök semmiért. Ők ilyen éteri/gyermeki lények, ha ilyesmiről van szó.
De, ha jogokról….:D
Ui: Te minek jársz ide?!

Hunn
Újságíró

Nem értek egyet, Beta Imre.

Mert az egy dolog, hogy igen, ez a férfiak ostobasága, hogy ezért a szar semmiért képesek pénzt kifizetni nőknek.

Viszont az ostobaságuk a feminista, blue pill neveltetésük következménye.

A fő kérdés az, hogy mi, a férfi-társadalom hogyan viszonyulunk ahhoz, amit a ezek a nők csinálnak?
Megvonjuk a vállunkat, hogy azt csinálnak, amit csak akarnak, hiszen nemi egyenjogúság van?
Vagy pedig élősködő féregként elítéljük őket?

Ezek a nők, akik ilyesmiből – bármiféle rendű-rangú “szexmunkából” élnek, ezek a férfi-hierarchia leges-legalján létező férfiakhoz képest is NULLÁK. Ezt pedig éreztetni kell velük, ha azt akarjuk, hogy itt valaha is rend legyen…

****
Olvasó
****

Ezek a nők, akik ilyesmiből – bármiféle rendű-rangú “szexmunkából” élnek, ezek a férfi-hierarchia leges-legalján létező férfiakhoz képest is NULLÁK.

Mondja ezt az a drogos féreg, aki pinát csak venni tud:)D

Hunn
Újságíró

Ezt a kommentet is nő írta.

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

Hunn, had próbáljam meg egy példával szemléltetni az álláspontomat:
Van az a Halott Pénz nevű szennyzenekar. Tudod, az az igazi audiohulladék, amit még csak zenének sem lehet nevezni anélkül, hogy ne degradálnánk a szó eredeti jelentését. Ahol a frontembernek se hangja, se kiejtése, se szövege, a zenei alap tucatkacat, a karizma nulla.
Lenne nekem ezzel bajom? Nem – ha csak valami kétszázlájkos garázszenekar lennének, akik havonta egyszer negyven embernek játszanának valamelyik sarki diszkóban.
De nem így van, hanem Magyarország egyik legismertebb és legsikeresebb zenekara jelenleg. Na ez engem kurvára frusztrál. De nem rájuk vagyok dühös, amiért léteznek, hanem az emberekre, amiért ők maguk képesek voltak így kiemelni ezt a moslékot. Hogy teltházas bulikat csinálnak, hogy tízezrek is összegyűlnek egy fellépésükre, hogy hallgatják, hogy követik, hogy szeretik. (Az ízlés maga az ember.)

Na ugyanez az Onlyfans meg a többi is.
Semmi bajom nem lenne vele, ha egy “szolgáltatót” követne összesen húsz nyugdíjas bácsika és havonta fejenként öt dollárt utalnának.
De nem… Átlag Ágnes felrak magáról fotókat, néhány pikánsabb videót, és az idióta hímbirkanyáj gazdaggá teszi.
Én nem Átlag Ágnesre vagyok dühös, hanem ezekre a birkákra.

Mondod a Blue Pill nevelést meg a feminizmust. Egyetértek, hogy ezek vastagon benne vannak a férfiak elkorcsosításában.
Vagyis egész pontosan a FEHÉR férfiak elkorcsosításában.
Ebbe már belegondoltál? Hogy vajon az araboknál, az iszlámnál meg a hasonlóaknál miért nincs ilyen nagy nőuralom? Nincs feminizmus, nincs liberalizmus meg a többi undorító eszme. Pedig ide nekem a rozsdás bökőt, hogy náluk is bepróbálkoztak még a nők ezekkel. A biológiai női természet a világon mindenhol ugyanolyan.
Csak az arabok valószínűleg először kiröhögték őket, aztán meg amikor sokáig erősködtek, egyszerűen helyrekussoltatták őket.
Nem azt mondom, hogy az arabok lennének a mintapélda, de valahogy ők mégis képesek a reprodukcióra. A fehér társadalom meg csak fogy, öregszik, korcsosul és zajlik a népességcsere.

Úgyhogy sajnálom, de én nem tudom azt érezni, hogy a fehér férfiak nem vétkesek abban, hogy így hanyatlik a világunk. Bár igazából hogy vétkes-e vagy sem, az nem is lényeges. A lényeg, hogy ha a fehér férfiak tömegesen nem lesznek képesek radikális változásokra (márpedig nem lesznek képesek), akkor néhány évtizeden belül végünk. Mondhatjuk úgy is, hogy a fehérek a dzsungel törvényei alapján elérték a társadalmi életképességük végét.

Az Onlyfans a hanyatlás egy tünete a sok közül. A hanyatlásé, amelyet elkerülhetnénk, ha a fehér férfiak végre képesek lennének kiállni magukért.

hunbagira
Újságíró

Oh véletlenül sem azért sikeres eme formáció, mert a kereskedelmi rádiók szarrá játszák őket. :D A disznó sem dönt arról, hogy mit öntenek a vályújába. Szóval hagyjuk a hazudozást, megint….(a féligazság is hazugság még pedig legundorítóbb, legkárosabb fajtája…ókori rómában ezért jobban büntették is)
Arabok esetében pedig a válasz, hogy még kollaboráns arab országokban sem engedik megjelenni a női lapokat. Tehát igen az arab “elit” is valahol erkölcsösebb, mint ez a szar “fehér”. És basszák úgy pofán a kurváikat, hogy fogaikat köpködik ki.Bár igaz legjobbjaink elhulltak a hosszú harc alatt.

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

“Oh véletlenül sem azért sikeres eme formáció, mert a kereskedelmi rádiók szarrá játszák őket. :D”
Akkor ezen logika alapján te is hallgatod őket, és te is a rajongójuk vagy? Mert én nem. Milyen érdekes, nemigaz!? Attól, hogy valamit szarrá játszik a rádió, még nem kötelező rajongójuknak lenni.
“A disznó sem dönt arról, hogy mit öntenek a vályújába.”
Csak éppen az embernek kéne legyen annyi tudatossága és gondolkodásbeli készsége, hogy nem hagyja magát 100%-ig manipulálni a körülmények által.
“És basszák úgy pofán a kurváikat, hogy fogaikat köpködik ki.”
Ismétlem: nem azt mondom, hogy ők a tökéletesek, hanem azt, hogy minden hiányosságuk ellenére is életképesebbek, mint a fehérek. Ajánlom a cikket hogy a “férfiak 70%-ának nincs gyereke”. Nem kell hozzá túl nagy következtetőkészség, hogy az ember egy valószínűsíthető jóslatot lásson a jövőre nézve, melyben a fehéreknek nem lesz helye. Személy szerint ez engem NAGYON zavar.
“Az erőszakos bűnöző sem, csak az áldozata , hiszen a faszért nem tudja megvédeni magát..stb….”
Te már megint bűncselekményekről beszélsz. Én viszont arról beszélek, hogy az Onlyfans és hasonló dolgoknak nem azért kéne becsődölniük, mert tiltják őket, hanem mert NINCS RÁ KERESLET. De most komolyan amúgy, hogy lehet párhuzamot vonni az online magamutogatás és az erőszakos bűncselekmények között, ember!?
“Vagy valami kliensbüntetéses vadfemininistával van dolgom? :D”
Nem értem, mire ez a személyeskedés, de ez a “:D” jellegű vitatechnika inkább emlékeztet a feministák shaming language módszerére.

Összegezve: a nulladik lépés a változás felé az lenne, hogy elismerjük a férfiak felelősségét is a világ működésében. Egyénileg és kollektíven nézve. Hogy amúgy igen, kurvára mi is felelősek vagyunk a dolgok alakulásáért, és a magatartásunkkal hatást gyakorolunk a társadalmunkra.
A közösségi médiánál maradva: nem lájkolgatunk, nem kommentelünk, nem osztunk meg, nem követünk, nem nyáladzunk a felhasználók tartalmaira, és főleg: NEM adunk ki pénzt értük. Na ez lenne egy jó kiindulási alap, hogy ne lehessen érték nélküli, kizárólag szexuális ingereket használó nőket a semmiért gazdaggá tenni. Meg úgy eleve jót is tenne a fehér társadalomban, ha a nők egója visszaszállna a helyére.

Vagy akkor vállaljuk, hogy nincs semmi felelősségünk, semmi hatalmunk, együk amit a vályúba öntenek. Akkor fogadjuk el, hogy disznók vagyunk – de onnantól kezdve nincs jogalapunk reklamálni.

hunbagira
Újságíró

Bármennyire hazudhatod el, de a kereslet az egy teremtett valami. Tudod a marketing, reklám nem véletlenül létező fogalmak. A direkt marketing különösen az.
Az meg, hogy milyen erkölcstelenséget üldözünk a jog eszközével döntés kérdése. 93-ig a magyar btk tényállása volt az üzletszerű kéjelgés.

Horvath Anton
Olvasó

Értem mit akart ezzel Béla, de pont a zenevilág nem a legjobb példa volt erre. Az nem véletlen hogy a kereskedelmi adók 0-24-ben ugyanazt nyomatják nemzetközi szinten, nem csak az újabb zenekaroktól hanem az 50 évvel ezelőttiektől is (pl. Beatles). A kereskedelmi tévék műsorai is Európa szerte tök ugyanazok. Nekik csak ezeket “szabad” nyomatni.

hunbagira
Újságíró

De akkor levezetem neked formállogikailag, ahogy a halott pénzről, a feminizmusról, nők kurválkodásának engedélyezéséről soha nem volt népszavazás.
Szóval az átlag hím proli, akkor lenne felelős, ha lett volna.
Mondjuk teszemazt a kereskedelmi rádióban a szerkesztő beszól a mikrofonba, srácok ma megjelent ez az izé halott pénznek nevezett valaminek a lemeze, hallgassunk bele (ahogy másba is) és döntsetek..
Ilyenről még én nagyon nem hallottam, de bizros bennem van a hiba, nem figyelek eléggé..

Deadpool
Újságíró

“De akkor levezetem neked formállogikailag, ahogy a halott pénzről, a feminizmusról, nők kurválkodásának engedélyezéséről soha nem volt népszavazás.
Szóval az átlag hím proli, akkor lenne felelős, ha lett volna.”

Bagira, nagyon el vagy tévedve… Igazából itt sikerült Hunn szintjére süllyedned… Mit érsz azzal ha betiltod? Akkor majd rájön Jóskapista, hogy csak az idejét pocsékolta a nyáladzással és a lájkolgatással? Hogy attól ezerszer értelmesebben tölthette volna, mondjuk sportol, önfejleszt, olvas, de legalább élőben próbál meg felszedni egy hús-vér pinát? És hogy többet nem fogja hasonló marhaságra pocsékolni a jövőben? Drogot sem használ senki, hiszen tiltja a törvény, ugye-ugye… Ugyan mit segítettél azon a balfaszon, avval, hogy betiltottad az ő fantasztikus szórakozását? Mégis mit értél vele?
1. Keres majd egy másik utat, hogy ugyanúgy elverje az idejét és a pénzét.
2. Azzal hogy betiltod, annyit érsz el, hogy ha tovább folytatja amit csinál, akkor bűnnek azaz rendszerellenes cselekedetnek minősül, azaz a nyálcsorgatás és online faszverés nem pusztán az ösztöneid kielégítése lesz, hanem egy forradalmi tett. Lázadás a mindenkori hatalom és játékszabályai ellen. Az ilyenfajta gondolkodás nem egy stabil, adaptív, fejlődő ország és társadalom irányába mutat…
Tiltsunk, büntessünk, építsünk még börtönt, és csukjuk le, akit csak tudunk, stb. – így felnőtt, tudatos, érett személyiségű emberek nem gondolkodnak, ebben elég biztos vagyok. Így egy gyermek gondolkodik, aki igényli azt, hogy legyen egy autoritás (állam – “apuci”) a feje felett ami helyette eldönti, hogy mi a helyes, mi a helytelen, mit tehet meg és miért jár büntetés. Egy személyiségében is felnőtt ember ilyet biztosan nem igényel; ezért felnőtt, el tudja dönteni hogy mi a jó neki, tud mérlegelni és döntéseiért felelősséget vállalni. Nem kell másnak atyáskodni felette, nem kell terelgetni mint marhát a karámba. Ezt egy gyermek igényli, vagy egy felnőtt gyermek, akinek legfeljebb csak a teste felnőtt, ha úgy tetszik: jobbágy.

Hunn
Újságíró

Kedves Deadpool, az embereknek szüksége van hierarchiára, és a közös érdekeknek és az elfogadott erkölcsnek megfelelően irányító vezetésre, és pont.

hunbagira
Újságíró

Deadpool! Nem, betiltani akarom, hanem csak a kizárólagosságukat megszüntetni. Tehát,hogy a senkiáltal meg nem választott szerkesztők ízlés (és így teljes) diktatúráját, akarom megsemmisíteni.
Illetve felhívni a proli figyelmét a veszélyekre, ahogy a cigis dobozokon vagyon.

Reszet Elek
Újságíró

Az emberek nagyrésze lábrakelt szemét. A rendszer kitermelte magának, megnövelte a meglevők számát, gondoskodik az újratermelésről és nem hagyja hogy kellően tudatossá váljon a többsége.
Innentől kezdve te bármit is csinálhatsz mert ezek eltartják a szennyet.
Aki szart eszik az maga is szarrá válik.

hunbagira
Újságíró

Értem, tehát akkor drog díler sem bűnös, csak a fogyasztó.Az erőszakos bűnöző sem, csak az áldozata , hiszen a faszért nem tudja megvédeni magát..stb….
Figyelj a formállogika és az erkölcs kicsit más véleményen van. ….
Próbáld a személyes szimpátiád vagy épp unszimpátiád, helyett ezeket alkalmazni, az “értékítéletedben” :D
Vagy valami kliensbüntetéses vadfemininistával van dolgom? :D

Hunn
Újságíró

Én azt hiszem, Beta Imre, hogy lényegében nagy vonalakban egyetértünk, hiszen én nem azt vitatom, hogy a fehér férfiak felelőssége az, hogy mindezt lehetővé teszik.

Én azt vitatom, hogy számunkra – akár mint társadalomnak, akár mint magánszemélyeknek – az lenne a jelenséghez a megfelelő hozzáállás, hogy hát kérem szépen, ez az egész csupán a piaci kereslet és kínálat törvénye, ezért sajnos nincs is mit tenni, ez van ezt kell szeretni, rántsuk meg a vállunkat, oszoljunk kérem, nincs is semmi látnivaló.

Én azt mondom, hogy fehér férfiként a felelősség vállalásának az első lépése az, hogy igenis kimondjuk, hogy erkölcstelen amit ezek a picsák művelnek, és nem lenne szabad nekik megengedni hogy ezen gazdagodjanak meg munka nélkül akkor sem, ha rengeteg férfi önként fizet nekik. És ha megakadályozni nem tudjuk, mert a férfiak hülyék, akkor utólag kell elvenni ezektől a nőktől ezt a pénzt.

Második lépésként tehát szigorú, személyre szóló APEH adó-ellenőrzést javasolnák minden egyes olyan nőnél, akinek OnlyFans account-ja van. Mert azt senki sem gondolhatja, hogy a sok buta, valszeg minden egyébre alkalmatlan picsa a számviteli törvényeknek megfelelően lepapíroz minden ehhez köthető bevételt és pénzmozgást? És ha nem, jöhet a pénzbüntetés, az így szerzett vagyon teljes elkobzása. Adminisztratív eszközökkel is sok minden elérhető, ha van rá megfelelő akarat… (Mondjuk ehhez valszeg előbb be kéne vezetni a patriarchátust is, mert a feminista rendszer biztosan nem fog ilyet tenni…)

Ne keverjük össze a piac törvényeit az Isten törvényeivel, mert a kettő közül csak az egyik mindenható.

Deadpool
Újságíró

“És ha megakadályozni nem tudjuk, mert a férfiak hülyék, akkor utólag kell elvenni ezektől a nőktől ezt a pénzt.”

Te valahogy mindig azon töröd a fejed, hogy tudnád elvenni másoktól azt, amihez neked semmi közöd. Ez vajon mit árul el rólad?

Hunn
Újságíró

Hogy mit árul el rólam a fenti kommentem, kedves Deadpool? Csupán annyit, hogy lelkem mélyén valójában sokkal több van bennem a striciből, az alfahímből, mint amennyire korábban önmagam hitelesítettem saját magamat, mint amit korábban engedélyeztem magamnak felszínre kerülni.

Az, hogy férfiként szervezzük meg magunkat, menjünk rá fegyverrel az ellenségre, és erőszakkal vegyünk el tőlük mindent, amijük csak van, az kábé a legősibb férfi-ösztön… Erre születtünk. Aki ezt nem érzi, az vagy nem férfi, vagy hazudik.

Ha jól emlékszem, a feminista nők voltak azok, nem pedig én, akik kijelentették, hogy mi vagyunk a nők gonosz, elnyomó, hímsoviniszta ellensége… Én csak annyit mondok, hogy rendben van, elfogadom a hadüzenetet, legyen így. Ebből következik, hogy ha erőszakkal, vagy annak fenyegetésével visszaszereznénk tőlük a mi oldalunktól kicsalt vagyont, az a világ legtermészetesebb dolga.

hunbagira
Újságíró

Hát Hunn! Talán a világ legjobb harcosainak erkölcse a szamuráj bushido…sem ezt tanítja.

Hunn
Újságíró

Nézd, hunbagira: az egy dolog, hogy a nemes szamuráj harcosok hogyan bántak egymással és a saját népükkel polgárháború során.

Az meg egy teljesen másik dolog, hogy hogyan viselkedtek, mit csináltak például Koreában meg Kínában, amikor átkeltek a tengeren és hódítani indultak…

Vajon mered-e állítani, hogy ott és akkor is olyannyira távol lett volna az én elképzeléseimtől a világ legjobb harcosainak a hozzáállása?

hunbagira
Újságíró

Sógunátus korszellemét a bezárkózás jellemezte. Meidzsi restauráció után indul meg a “szamurájatlanított” japán császari hds az említett területekre.

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

“Te valahogy mindig azon töröd a fejed, hogy tudnád elvenni másoktól azt, amihez neked semmi közöd. Ez vajon mit árul el rólad?”
Egy kicsit ki kell álljak a Hunn nevű kommentelő mellett:
Az egész világ erről szól. Minél többet megszerezni a jóból. Mondhatnám, hogy ez az emberi természet része, de ez nem igaz, mivel minden élőlény természetének a része.
A mai világ folyamatai miről szólnak? Van a fehérember, akitől el kell venni mindent. Nem tudom feltűnt-e, de jelenleg egyre durvább népességcsere zajlik.
(https://magyarjelen.hu/az-usa-torteneteben-eloszor-csokken-a-feher-lakossag-szama-a-liberalisok-elo-adasban-ujjonganak/)
Ne vegyük el, amihez nincs közünk? Akkor majd megteszik mások. Majd akkor a színesbőrű újlakosok döntenek helyettünk is – és garantálom, hogy aligha a javunkra fognak dönteni.
Úgyhogy én személy szerint igenis örülnék, ha a fehérek, vagy legalább a magyarok egy kicsit önzőbbek, erőszakosabbak lennének nemzeti szinten, divatba jönne az önérdekérvényesítés.

Blackur
Olvasó
Blackur

Szia olvastam több kommentedet, valamivel egyet is értek de ezzel pont nem, ugyanis Amerikában nem a fehér ember az őslakos, anno északon és délen kiirtottak 100 milio embert, ősi kultúrákat tüntettek el.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez így igaz, az indiánok kiírtása, valamint a feketék tömeges rabszolgásítása a fehér ember bűne.De az akkoriaké és nem kollektív a bűnösség és természetesen senkit nem jogosít fel arra , hogy “visszaadja” egy későbbi generációnak, ártatlanoknak.

****
Olvasó
****

valamint a feketék tömeges rabszolgásítása a fehér ember bűne

Pontsítanék: azok már rég “rabszolgásítva” voltak, és pont a niggerek (általába vezetőik által, hiszen azok adták el őket üveggyöngyökért a gaz fehéreknek), az akkori fehérek bűne, hogy abban is tartották, elfogadták, éltek/visszaéltek vele, használták és kihasználták, de az nem igaz, hogy ők “rabszolgásítottak” volna, tudomásom szerint.
Ha tévednék, szólj.

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze, sok fekete volt azok között, akik a fehérek kezére játszották őket , de volt a történetben azért fehér rabszolgakereskedő bőven, szóval azért teljességgel nem lehet felmenteni őket, akik ebben tevékenyen részt vettek. No meg rendesen gazdagodott a megrendelő az ingyen munkaerővel…

“6. A rabszolgakereskedelemben az EURÓPAIAK MELLETT az afrikaiak is komoly szerepet játszottak, miután az ellenséges törzsek tagjait gyakran juttatták a kereskedők kezére.

5. A KERESKEDŐK gyakran emberrablás révén „tettek szert” rabszolgákra, nem ritkán afrikaiak SEGÍTSÉGÉVEL.”

https://mult-kor.hu/10-teny-az-atlanti-rabszolga-kereskedelemrol-20171016

Még egy érdekesség belőle :

” A rabszolgaként elfogott afrikaiak több mint 90 százalékát Dél-Amerikába és a Karib-térségbe szállították, míg Észak-Amerika britek által uralt területeire mindössze 6 százalékukat.”

hunbagira
Újságíró

Illetve a déli rabszolgatartó államokban, a föld tulajdonosok alig 5%a tartott. Pl: texasban is engedélyezett volt, még sem tartott senki.

Blackur
Olvasó
Blackur

Ehhez képest egy 70 évvel ezelőtti 6 millió áldozatért máig bocsánatot kér a MAI világ, pedig nem mi hanem az AKKORIAK voltak a bűnösök de itt van jópár példa arra miket meg lehet úszni bűnhődés nélkül.
https://www.google.com/amp/s/index.hu/tudomany/tortenelem/2013/03/05/tiz_diktator_tobb_mint_szazmillio_halott/ampde ujgurok, édzak korea, rohingák, boko haram stb stb…

hunbagira
Újságíró

A niggerek esetében nézz utána jobban a dolgoknak…:P
De elmondom, hogy zajlott valójában, a nigger törzsfő az ellenséges törzset és/vagy saját törzsbéli ellenlábasait, eladta az arab/berber/tuareg karavános kereskedő/rablóknak azok kivitték a partra és eladták a szefárd zsidó hajóskereskedőknek(aron lopezék), akik átvitték az óceánon és eladták a fehér és zsidó ültetvényeseknek. (Európai ember a 19.századig nem ment be belső afrikába, csak a parton voltak telepek) Ezért durván “antiszemita” is az átlagnigger az usaban.
Indiánokkal meg javarészt a behurcolt betegségek végeztek, ahogy a fehérekkel korábban (majdnem) a szintén behurcolt pestis.

hunbagira
Újságíró

A rabszolgakereskedelem (ahogy az uzsora) mind a muszlim/mind a keresztény világban tiltott volt, pláne, ha delikvens “igaz” muszlimmá/kereszténnyé vált, tehát felvette a vallást.
Így mindkét helyen zsidó monopólium lett eme “tevékenység” halmaz.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pl. ő is :), az egyik leghíresebb, mondjuk pont se nem volt zsidó, sem nem feka…

https://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Colston

Szóval volt ott mindenféle és ne legyünk szemellenzősek, bizony bőven fehér- keresztény, sőt “ nemes “ is.

hunbagira
Újságíró

Üsd be a gugliba..az általam említett nevet.

hunbagira
Újságíró
hunbagira
Újságíró

347ből rabszolgaszállító cutterből 212 az övé volt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondjuk nem semmi ez az Aaron Lopez valóban, aláírom.

Viszont a famous slave traders beírásra igen sok keresztény angol, sőt még egy muszlim is feljön. Szerintem amúgy ez kifejezetten inkább bizonyos embertipusra volt jellemző ami megtalálható keresztények, zsidók, feketék , sőt muszlimok között..

https://www.google.hu/search?q=famous+slave+traders&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=hu-hu&client=safari

hunbagira
Újságíró

Ui: de akkor beszéljünk már a fehér áldozatokról is ez ügyben. Nem is kell nagyon messzire menni, nem véletlenül kezdődik az Egri csillagok, úgy ahogy…illetve Hürrem is a kedvenc szar sorozatotokból (jó neked lehet, nem) kiderülhetett, hogy szláv volt.
Ahogy god save the quenn előtti angol himnusz.

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze, a rabszolgaság anno érintette a fehéreket is, akár a muzulmánok, akár más fehérek által ( Róma ugye pl) . Fura lenne, ha mondjuk az ember Istanbulban járván azt követelné, hogy térdeljenek le előtte a bazárban :). Bár ők megtennék, ha veszel pár bőrkabátot némi aranyékszert :)
Ha nagyon letisztítom az alapokig az elveimet, onnan mindig az bukkan elő, hogy egy embernek sincs joga a másik ember életét elvenni, szabadságától a másikat megfosztani ( most jogos önvédelem, meg bűnözők bezárása nyilván kivétel) . De az a klasszik “élet és halál ura vagyok“ , bármit megtehetek, mert te nem vagy ember, na ez nagyon nem jön be . ( ilyenkor belül átmegyek Sarah Connor-ba:))

Beta Imre
Olvasó
Beta Imre

Blackur: Ne haragudj, őszinte véleményt fogok mondani:
Ezt a gondolkodásmódot nem egyszerűen ellenzem, hanem gyűlölöm. Hogy jajj, a fehér ember milyen bűnöket vétett blablabla… Csak egy kérdésem van: ÉS!?
Akár bűnös, akár nem, ÉS AKKOR MI VAN!?
Szerinted a feketéknek van egy csepp bűntudatuk is amiatt, hogy az erőszakos bűncselekmények legtöbbje hozzájuk fűződik? Nagy francokat!
Szinte minden csoportnak szokása kiállni a sajátjai mellett – kivéve a fehéreket.
Hát szerintem meg az egyetlen járható út a következő mentalitás:
“A fehérek az ÉN fajtám. Akármit is követett el a múltban, attól még az ENYÉIM, közéjük tartozom, és mellettük fogok kiállni.”
A fehéreknek a saját fajtájukat alanyi jogon felsőbbrendűnek KELL tartania.
De komolyan ember, gondolkodj már egy kicsit!
A saját magad élete nyilván fontosabb, mint egy idegen emberé.
A saját anyádat fogod kimenteni a lángoló épületből, nem egy idegen anyját.
A saját gyerekedet fogok kihúzni a vízből, nem egy idegen gyereket.
AKKOR A SAJÁT FAJTÁDAT MIÉRT NEM RÉSZESÍTED ELŐNYBEN?!

Megsúgom, ahogy nálunk a cigányok is felsőbbrendűnek tartják magukat, úgy a feketék is felsőbbrendűnek tartják magukat a fehéreknél. Csak ugye ami a feketéknek büszkeség, az a fehéreknél rasszizmus. És miért? Megint csak azért, ahonnan ez az egész vita elindult: amiatt a rohadt birkamentalitás miatt.

Blackur
Olvasó
Blackur

Nem haragszom. De ugyanazért fogy a fehér Amerikában mint Európában. A fogyasztói társadalom hatása, 1 nax 2 utód s javak felhalmozása meg egy normális nevelési szint biztosítása, míg a többieknél 5-8 utód azt felneveli vagy az utca v az állami segélyek.

****
Olvasó
****

A fogyasztói társadalom hatása, 1 nax 2 utód s javak felhalmozása meg egy normális nevelési szint biztosítása,

Ez (is) egy kúrvanagy tévedés.
Főleg a “normális nevelési szint biztosítása” az, ami a legnagyobb gáz ezen a mondaton belül.

hunbagira
Újságíró

Pontos. Ez természetesen B.Imrének szólt, nem csakszinak…mielőtt… :))

Horvath Anton
Olvasó

A femcsik alapvetően egy dologgal nem tudnak megbírkózni, mégpedig a férfiak emancipálódásával. Pedig az egyenlőség automatikusan ide fog vezetni természetesen, ami további népességcsökkenést fog hozni magával. Korábban a férfiaknál volt a vagyon, és az ő kezükben volt a döntés a reprodukcióra. Ma a nők kezében is van vagyon, és pontosan ők szeretnének dönteni a reprodukcióról is. Csakhogy nincsen annyi alfa vagy milliomos ami erre a rendszerre elegendő lenne, és ez egy hatalmas, de alapvető különbség a nemek dinamikájában, ami az igényeket illeti. Azt ma már az átlagférfi is felismeri hogy a randizgatás, társkeresés a költség-haszon viszonylatban egyáltalán nem kifizetődő, tehát az alternatívák irányába kezdenek el kutatni. Erre viszont még több hasonló iparág fog kiépülni a jövőben is. Másképpen fogalmazva: a femcsik azt mondják nincsen szükségük férfiakra. De arra nagyon is szükségük van, hogy a férfiaknak szükségük legyen nőkre.

****
Olvasó
****

a femcsik azt mondják nincsen szükségük férfiakra.

És igazuk van, főleg ha a szopóágon lévő 70-80%-nyi “férfit” nézzük.

De arra nagyon is szükségük van, hogy a férfiaknak szükségük legyen nőkre.

Megint hibás a premissza: a férfiaknak nem kell hogy “legyen”, hiszen mindig is volt, van és lesz szükségük nőre, ha utódot szeretnének, ez egy alap szükséglet részükről, nagyobb az általuk támasztott kereslet, mint az azt kiszolgálni “akaró” kínálat.
(Most a MGTOW, szükségből erényt kovácsolni próbáló, a “balfasz incelek” úgynevezett “öntudatos alszektáját” kivéve:)

És mivel a nők megválaszthatják, hogy kinek szülnek, ezért a szerintük “érdemesnek” vélt férfinak fognak szülni, mivel VAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜK!

(Fel nem foghatom, hogy miért ragaszkodtok ahhoz, hogy fordítva üljetek a lovon? Ti tényleg ennyire belebuzultatok Hunn baromságaiba?)

Horvath Anton
Olvasó

Utódokról itt csak te beszélsz egyfolytában bmeg. Egyébként nem kell idézgetned, nem felejtettem még el mit írtam egy kommenttel feljebb. Ellenben te szedhetnéd már Cavintont mert napjában ötször írod le ugyanazt.

Hunn
Újságíró

Tudod mi a legnagyobb baj veled, kedves xcsakx? Nem csak az, hogy nagyon buta vagy, sokkal hülyébb, mint a nők többsége, bár az is gond. Persze te zseniálisnak gondolod magad, pedig sokkal hülyébb és elmebetegebb vagy, mint az átlag nő. Egy kifejezetten ostoba, rendkívül primitív, és – ami rendkívül feltűnő – egy nagyon pitiáner nő vagy…

Kiemelkedően pitiáner, igen. Ez a szó illik rád leginkább, ez a fő tulajdonságod, ez ír le téged legjobban: a pitiánerség. Igen. Ez a legjellemzőbb emberi tulajdonságod, ami gyakorlatilag minden kommentedben megnyilvánul. Már régóta gondolkoztam rajta, hogy mi is zavar benned a legjobban. Nem, nem a feminizmus. Hanem az iszonyatos pitiánerség.

Mindaz, amit te mondasz, az férfi szempontból használhatatlan, az férfiak számára értéktelen. És túl buta vagy ahhoz, hogy ezt belásd, mert még ennyi eszed sincsen. Visszamenőlegesen sajnálom a befektetett időt és energiát, amit arra pocsékoltam el, hogy veled kommunikáljak. Sajnos ezt a semmire elvesztegetett időt a jóistenke az életem végén nem fogja jóváírni nekem.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Igazak a pletykák rólad, primitív vagy. Meddig, ó, meddig akarod még erőltetni ezt az szektás hülyeségedet, hogy a férfi értékét nem más határozza meg, mint a nő feléje tanúsított szexiális vonzalma? És kizárólag ez? A femcsik ne pofázzanak bele, mert mindössze a férfiaknak a nők irányába mutatott szimpátiát csapolják meg. Közgazdasagtani alap, nővel mindent el lehet adni, egy eszmével sincsen ez másképpen. Ha annyira szükségtelenek a férfiak, akkor minek az álladó felhívásuk a feminizmus tamogatására? Pl emma watsonnak a példabeszéde, ahol nem is tudom, milyen exkluzív ajánlatot tesz a férfiaknak, hogy támogassák a feminizmust, nőket. Annyira szükségük van még az utolsó söprögető férfira is, mert az ő munkaja is kell, hogy az eszetlen, romboló, deficites feminizmust fenntartsák. Rájuk is épül, sőt, a legerősebben arra a 70-80%-ra… férfiak nélkül olyanok lennének, mint a hal víz nélkül. Többször írtam mar, állati szinten mozogsz, szaporodni a legfőbb cél számodra, és mindenkit ez alapján kategorizálsz. De valahogy mégis körbeveszed magadat a modern technológiával, mert szemernyi szégyenérzeted sincsen. Ezért nincs tartás se benned.

“Megint hibás a premissza: a férfiaknak nem kell hogy “legyen”, hiszen mindig is volt, van és lesz szükségük nőre, ha utódot szeretnének, ez egy alap szükséglet részükről, nagyobb az általuk támasztott kereslet, mint az azt kiszolgálni “akaró” kínálat.
Igazat cáfoltál baromsággal, csaló. A jövőről te ne beszélj, ilyen tomgali magasságokban ráadásul. Honnan tudod, hogy mi lesz a jövőben? Az utakat már rég ellepi a lósz*r, ahogy jósolták, ugye? Szóval csitt. A nők szempontjából elsődleges, hogy legyen rájuk kereslet, mert akkor marad a kemény, kevesebb előjoggal járó élet, meg munka. A kiszolgálni akaró kínálat meg megint egy ostobaságod volt. Az, hogy van kiszolgálni “akaró” kínálat, megint csak férfi szimpátián és nővédelmen alapszik, enélkül, hát, akarat lehetne, de senkit sem érdekelne. Itt a kölcsönösség látszata csak eredmény, amiben a nő mindössze csak szerencsés hatasviselő. De sohasem hatásgyakorló. A zsidók se akartak koncentrációs táborokba dolgozni, meg meghalni, de miért lett mégis így? Ezt gondold mar át, mielőtt sokadjára is szembeköpöd magad.

“És mivel a nők megválaszthatják, hogy kinek szülnek, ezért a szerintük “érdemesnek” vélt férfinak fognak szülni, mivel VAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜK!”

Fején találtad a szöget. Nem értem, hogy akkor ezt tovább miért nem tudod vinni? Van lehetősegük, mert biztosítva van számukra, védve vannak, nincs rossz út, mert akármit választanak, más viszi el helyettük a balhét.

****
Olvasó
****

Mikiegér, mielőtt nagyon belelovalnád magad:

a férfi értékét nem más határozza meg, mint a nő feléje tanúsított szexiális vonzalma? És kizárólag ez?

Miért bábozol?Megint?

A férfi “értékének” több vetülete van, de abba azért beletaláltál, hogy akit nem tartanak vonzónak, annak bizony elég nehezen fognak gyereket szülni, ha pedig utód nélkül hal meg, akkor csak egy “mellékszál” volt az életnek hívott “küzdelemben”.

A férfi értékét a nő, a szaporodás, vagyis hogy “érdemesnek találtassanak arra, hogy szüljenek neki” szempontból, az első körben a (pozitív) genetikai (azon belül kiemelkedően a testi) adottságai határozzák meg, aka : “érdek nélkül tetszik”, vagyis objektíven “szép”.

Magyarul: ami atavisztikus vonzódási reakciót vált ki a nők elég nagy hányadából, akik nem támasztanak semmilyen igényt felé(nem szabnak árat/nem kérnek érte semmit cserébe) hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele,( sőt, adott esetben maguk ajánlkoznak fel, még akkor is, amikor tudják, hogy biztosan hoppon maradnak és csak fasztarisznyának lesznek használva).

Következő “szint”, ami az előbbi előnyöket erősítheti, illetve bizonyos “alapszint” fölött “helyettesíthet” is, az a látható/remélt “potenciálja” és/vagy teljesítményre való képessége, a hatalmi pozíciója, “vagyoni-egzisztenciális” szintje, illetve ezek kombinációja.

A femcsik ne pofázzanak bele, mert mindössze a férfiaknak a nők irányába mutatott szimpátiát csapolják meg.

Lényegtelen, hogy belepofáznak vagy sem, így is, úgy is a férfiak “a nők irányában mutatják a szimpátiájukat”, 80% -a a “remény reményének a reményében”, az, hogy ezzel élnek a nők, vagy egyenesen visszaélnek, sőt adott esetben “sportot űznek ebből”, az már csak hab azon a bizonyos tortán.
A nők viselkedésétől/reakcióitól függetlenül “adnak” a férfiak.

Közgazdasagtani alap, nővel mindent el lehet adni,

Meg kutyával, de főleg gyermekkel, mert ez is atavisztikus reakciót vált ki a férfiakból(is).

egy eszmével sincsen ez másképpen.

Az értékeshez megint “hozzákevered” a hülyeséget, aminek következtében elbaszod annak az értékét is. Hunn is ezen a baromsági skálán mozog és amikor a totál idiótaság végeredményét “mutatja” fel az eredetileg igaz(nak vélt) alapvetésekre ráépítve, akkor csodálkozik, hogy miért nézik hülyének.

Ha annyira szükségtelenek a férfiak, akkor minek az álladó felhívásuk a feminizmus tamogatására?

Hamis dilemma.

Annyira szükségük van még az utolsó söprögető férfira is, mert az ő munkaja is kell, hogy az eszetlen, romboló, deficites feminizmust fenntartsák.

Újabb tévedés, kurvára leszarják, sőt, észre sem veszik az “utolsó söprögető férfiakat”, akik önként és dalolva söprögetnek:), ennek semmi köze a feminizmushoz.
Megint egy példa arra, hogy össze nem függő, egymással semmilyen ok- okozati viszonyban nem lévő dolgokat összekapcsoltok és ebből hamis konklúziókat vontok le, majd elkezditek csépelni és “harcolni” ezen “fantomok” ellen.

férfiak nélkül olyanok lennének, mint a hal víz nélkül.

Fenéket, egyrészt “férfinek” a 20-max 30%-ot tekintik, a többi hímnemű léte számukra indifferens, elfogadják az ÖNKÉNTESEN FELAJÁNLOTT “rajongásukat”, élnek és visszaélnek vele, de a nélkül sem dőlne össze a világuk, mert igazából nincs rájuk szükségük. Ha a 70%-nyi hangya nem lenne, akkor alacsonyabb színvonalon, de pontosan úgy élnének, mint eddig.

Többször írtam mar, állati szinten mozogsz, szaporodni a legfőbb cél számodra, és mindenkit ez alapján kategorizálsz. De valahogy mégis körbeveszed magadat a modern technológiával, mert szemernyi szégyenérzeted sincsen. Ezért nincs tartás se benned.

A bábpüföléseden kívül megint össze nem függő dolgokat kapcsolsz össze, amelyek még külön külön sem biztos, hogy igazak, adott esetben projekciók felém a részedről, valószínű, hogy a kognitív disszonanciáidat így próbálod oldani és megint fantomküzdelmes bábpüföléssel eljutsz oda, hogy te mennyire fölöttem állsz:) És ez (utólag is:) legitimálja az irányomba tanúsítani próbált “felsőbbségi” tudatodat:)

A nők szempontjából elsődleges, hogy legyen rájuk kereslet, mert akkor marad a kemény, kevesebb előjoggal járó élet, meg munka.

Nem, nem az, de mivel ez egy millió éveken túlmutató ADOTTSÁG, így köszönik szépen, de élnek vele és leszarják a vinnyogó, áldozati szerepeben tetszelgő nyomorultakat/”selejteket”. Persze, ha a keretek kényszerítik, akkor kénytelenek többet “adni”, illetve ha az életük múlik rajta, akkor keményen meg is alkudnak, de jelenleg ettől elég távol állunk, legalábbis itt, a nagyondemokratikus , felvilágosult “jóléti nyugaton”.

Az, hogy van kiszolgálni “akaró” kínálat, megint csak férfi szimpátián és nővédelmen alapszik,

Jó reggelt kívánok, már csak azt hallgatod el, hogy ez ösztönös, atavisztikus, hogy úgy mondjam, “születési adottság”(/”átok”:)?) ami nem “akaraton” múlik.

Itt a kölcsönösség látszata csak eredmény, amiben a nő mindössze csak szerencsés hatasviselő. De sohasem hatásgyakorló.

Alapvetően így van, illetve lenne, csakhogy a jelen valósága nagyon sok helyen ezt felülírja, tetszik, vagy sem, de a kiengedett szellemet már nem nagyon lehet visszagyömöszölni a palackba, elég sok “hatásgyakorló” nő van.

A zsidók se akartak koncentrációs táborokba dolgozni, meg meghalni, de miért lett mégis így? Ezt gondold mar át, mielőtt sokadjára is szembeköpöd magad.

Húh baszki, azért nálad vannak bajok, mondom, hogy Hunn még lassan etalon lesz az hülyék közt…..

Van lehetősegük, mert biztosítva van számukra, védve vannak, nincs rossz út, mert akármit választanak, más viszi el helyettük a balhét.

Pontosan, mi lenne a kérdés? Hogy ezért ab ovo, “gecik”? :) Hogy ezért ők a hibásak? Vagy netán a “feminista” férfiak? Mert élnek/visszaélnek vele?
Mire szeretnél kilyukadni? “Szegény áldozat férfiak” , akiket “elnyomnak a szemét nők/feministák/zsidó háttérhatalmak etc.?
Mire volt jó a fenti szófosás, azon kívül, hogy ventilláltál egyet?

Hunn
Újságíró

Szia, srác! Mi van, megint felváltottad a vén kurvát a xcsakx név alatt történő kommentelésben? Most meddig maradsz, mi az időbeosztásotok? Amúgy téged mi vitt a feminista NGO-sok közé?

Uraim, ugye ti is látjátok, amit én? Nyugodtan hasonlítsátok össze “xcsakx” különböző kommentjeit egymással, már hogyha ilyesmire akarjátok elbaszni a drága időt. Látni fogjátok, hogy nem konzisztens sem a stílus, sem a fogalmazás minősége, sem a mondanivaló, stb…

Tehát xcsakx név alatt több ember is kommentel. Ezért volt nehéz eldöntenem korábban, hogy férfi vagy nő… Egyszer úgy voltam vele, hogy ez valszeg egy meleg srác, máskor meg úgy, hogy na, ez tuti csak nő lehet… Nos, hát ezért. Mert nem mindig ugyanaz kommentel a neve alatt, mert többen vannak, csak nekem ez nem esett le korábban. Tehát az agyam jelzett, hogy valami nem kerek, csak pontatlanul dekódoltam a jelzést. Hiába: úgy látszik, öregszem.

Na most, hétköznapi emberek nem fognak össze, hogy ilyet csináljanak. Egy baráti társaság nem fog ilyet megszervezni és meg csinálni csak azért, mert olyasmit olvastak az interneten, ami nem tetszik nekik. Szerintem mindebből logikusan következik, hogy az egyik Magyarországon működő feminista NGO-hoz tartoznak, és a férfiközösség szándékos rombolásának céljával érkeztek ide.

****
Olvasó
****

Az a sok eszed, az lát át miden fúrmányon, ritka egy fifikás profi vagy, nagy csoda, hogy közben nem robbant fel az agyad ezektől a túlterhelésektől, le a kalappal előtted:)

Serathis
Olvasó
Serathis

Leginkább Sickratman Evvel a Dalban című száma ugrik be.

Gábor Farkas
Olvasó

“Igen, ez most már így lesz, amíg élek.”
Most ezt írod nekem, rám gondolva, holnap meg Sanyinak… Teljesen mind1 neki, ki adja meg, Sanyi, Józsi, Géza, a lényeg, hogy valamit “tapasztalt”, ami önös érdekeinek per pill kellett, s épp ott volt ebben egy személy, vagy egy bank, vagy egy takarékszövetkezet. A személy, jogi személy mint “entitás” az mind1. Egyébként meg Brad Pitt kellene, mert hát “az a trendi”, de amíg nem jön, beéri azzal ami elérhető… :) Ha jön jobb, akkor annak írja ezt. Ha pofájába vágod a valóságot, megsértődik. Egy férfi nem fog kötődni egy életérzéshez, maximum egy személyhez. Ez a különbség a nő és férfi között… Ezt nem bántásból mondtam, csak a valóságot az emberek döntő része nem szereti beismerni :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Miből gondolod , hogy ez főleg női tulajdonság? Én nem egy férfit ismerek, aki elvált , mert beleszeretett valaki másba…,akkor ő is csak úgy mondta, nem ? Egyébként több férfi házasodik újra , mint nő, nem is kevéssel…(a húszas éveikben lévőket leszámítva, ami érthető is, mivel alig van jelenleg házas huszonéves férfi). (annyi igaz viszont, hogy a tendencia szerint, a nők is jóval többet házasodnak újra, mint régen, de a férfiak így is vezetnek)

https://www.penzcentrum.hu/otthon/20210129/megis-mi-folyik-itthon-ketszer-annyi-no-hazasodik-ujra-mint-20-evvel-ezelott-1109990

Annyit akarok ebből kihozni, hogy a ” Igen, ez most már így lesz, amíg élek.”
Most ezt írod nekem, rám gondolva, holnap meg Sanyinak” nyugodtan behelyettesíthető, Zsuzsival, Mónival, Katival….

Azt viszont aláírom, hogy a nőknél sokszor az életérzés motivál, a férfi az új és jobb szex miatt, meg valóban elhiszi, hogy teljesen beleszeretett az új nőbe, mert sokkal “jobb” vele. És persze vannak azok az esetek (férfiaknál, nőknél vegyesen), ahol teljesen jogosan váltanak, mert tarthatatlan a helyzet (a nő hárpia, nem akar egyáltalán szexelni, megcsalta, agyon szipolyozza anyagilag-férfi agresszív, agyon csalja, megalázza , teljesen elhanyagolja). És ezt sem ismerné be az emberek döntő többsége…

Gábor Farkas
Olvasó

Próbáld ki. Felregisztálsz egy társkeresőre, és normál képeket teszel ki magadról. A találati arány 0hoz konvergál. Ha viszont nyaralós, vitorlázós, tengerparton készült képeket teszel ki, akkor ez megváltozik. Tudom, próbáltam és máshonnan is ezt olvasom. Ez pedig számomra azt tükrözi, hogy a nők nem egy személyt keresnek, hanem azt ami a személlyel jár. Amit pedig mondanak nők erre, az a saját maguk védelméről szóló sanglang, “ő egy szelíd szerethető törékeny nő”. Persze… :) Innentől meg mind1, hogy a személy egy bank, egy kft, vagy akármi. A lényeg a kicsinyes önző énjének táplálása. Nyilván van olyan is, amit te mondasz, de általában ezek a nők leborgyadzanak egy donkihóténak, majd az a donkihóte mgbokrosodik. A nő választ, ő dönt és ezen nincs mit ragozni. A nők 80% a férfiak felső 20%-át akarja az aktuálisan/látszólag elérhetők közül. Ez pedig most globális. A saját döntéseikért senki nem fog felelősséget vállalni. Ha nincs Brad Pitt, jó lesz Józsi is egy idő után, csak szét fogja marni. Szóval minden a döntéshozótól bűzlik szerintem, de javíts ki ha tévedek :)

****
Olvasó
****

Mellélőttél, mert ő nő:) és ha felrak képet, akkor lesz találata:)
(És mindegy, hogy tengerparton, jachton, vagy “szemétdombon” készült az a kép, ha “elég jól néz ki” rajta:)

Gábor Farkas
Olvasó

Nőként mind1, mert a férfiak 80% mindenkit, válogatás nélkül, neki jó az… ;) Hidd el, nem az a lényeg h ki van a képen, hanem az h “milyen életérzést ad”.. Más kérdés, hogy minél nagyobbat hazudozik az adott férfi e téren, annál nagyobb a koppanás élőben. Azt jön a “hová lettek az igazi férfiak” :)
ui: Ezt úgy írom, hogy 3 éve mikor társkeresőztem, tudom mi kell ezeknek,szóval nem az alvégről puffogok felfelé :) 40-50 darabon túl vagyok, volt hogy egy este többet is. Mutatós darabok voltak, de hát… Csak a bujtatott igények vannak, hozzáadott érték 0. Miért érné meg bármelyikkel is kóperálni hosszútávon…

Horvath Anton
Olvasó

Egy nő soha nem fogja nyíltan felvállalni saját szexuálstratégiáját szemben egy férfival. De azért Tomgal néni nem sajnálja az időt, hogy folyamatosan alap RedPill dolgokat kérdőjelezzen meg :D

hunbagira
Újságíró

Egy nő, soha, semmit nem vállal fel, amiből konfliktusa támadhat és benne van a kockázat, hogy rosszul jöhet ki.
Ebben az esetben pl, hogy kiderüljön, hogy valójában egy ribanc és/vagy prosti.

Gábor Farkas
Olvasó

Pontosan, mint a cigányok ;)

hunbagira
Újságíró

És tényleg..:D

csakafoci
Olvasó
csakafoci
Horvath Anton
Olvasó

Áldozatszerep, ősrégi femcsi módszer, egy nő az csak áldozat lehet. Az usankai matriarchátusban akár el is fogadják majd a védekezését, pedig a tényekhez a családi életének semmi köze. Tipikusan olyan dolog amire egy férfi ha hivatkozna legfeljebb kiröhögnék, míg egy nőnél simán komolyan veszik. Mintha a bankrabló mondaná azt, hogy csak a feleségét szerette volna meglepni, ezért kellett a pénz. Persze kíváncsi lennék hogy hogyan nézne ki, ha egy érintett beteg esetleg meg is halt volna, ebből az átbaszásból kifolyólag.

hunbagira
Újságíró

Ehhez én sem tudok sokkal többet hozzátenni, mint Anton. Ha egy férfi hivatkozik sanyarú gyerekkorára (életére) , akkor körberöhögik (pedig az átlagnak valóban van mire, ugyanis akik “szögeden” és a “gyűjtő” 2ben fent vannak a hsr körleten azok több, mint fele nagyjából az árvaházból be-ki volt az életük illetve a tököli rabkórházban születtek. Nem kell messzire menni, csak pl portikig) Ellenben, ha kis kurváknak meghalt időközben a tengerimalaca az fokozott enyhítő körülmény.

Se - se
Újságíró
Se - se

Férfihangtulajdonos barátaim..

Segítsetek nekem egy cikket megtalálni.
Az már biztos hogy nem a Ferfihang -on olvastam, de a témája idevaló – hátha valaki közülünk emlékszik rá hogy hol található.
Arról szól hogy a genetika tudománnyá változása előtt a brit lósport irányítói szintet akartak lépni a lovak fölé : zebra-ló hibridet akartak létrehozni ellenőrzött körülmények között.
Megérkezett a zebraszállítmány, “nullkilométeres” kancákkal pároztatták őket – de nem lett eredmény mert egymástól sterilek a fajták. Szomorúan tudomásul vették a zsákutcát, és ment minden résztvevő a dolgára.. a kancák a tenyésztésbe.
És akkor jött a döbbenet : csíkos lócsikók kezdtek születni a résztvevő kancáktól.

Szóval a cikk végeredményben a szűzesség értékéről szólt (még ha ezt így nem is írta le)..
.. nem tudja valamelyikőtök hogy hol olvashattam?

Horvath Anton
Olvasó

Valami hasonlót olvastam valahol, ez a zebroid másnéven. A ló a zebrával rokon valamilyen szinten ezért lehet kompatibilis, de persze nem minden esetben, ahogy itt sem: https://mandiner.hu/cikk/20200908_a_brit_rendorlovak_nem_szeretik_a_szivarvanyos_felfestest
:D :D :D

Se - se
Újságíró
Se - se

Horvath Anton
Köszönöm, Reszet Elek sem találta amikor meséltem neki a keresésről.

Reactor
Újságíró

A válasz egyszerű: A férfiak többnyire racionális alapon működnek, a nők pedig többnyire érzelmi alapon. Tehát mindig el fognak beszélni egymás mellett.