Férfihang.hu
0 megosztás

Ünnepi hónap válogatott írásokkal és hozzászólásokkal

Fontos évforduló közeleg lapunk életében, a Férfihang magazin ugyanis rövidesen 10 éves lesz. Ebből az alkalomból válogatott cikkeinket adjuk közre újra október hónap folyamán, valamint egy "kommentvadász" játékra is invitáljuk kedves olvasóinkat.

A szerkesztőségi kollégákkal csak nemrég döbbentünk rá, hogy a mindennapok ezernyi eseményének sodrában majdnem elhaladt mellettünk észrevétlenül egy fontos dátum: 2021. október 19. Ekkor lesz ugyanis kereken 10 éves a Férfihang közéleti- kulturális és életmód magazin. Természetesen egy ilyen jeles alkalmat nem hagyhatunk ünneplés nélkül elmúlni, valamint abban is igen gyorsan megegyeztünk, hogy tíz esztendő többet érdemel, mint egyetlen ünnepi köszöntő. Az évek során rengeteg írás – nem fedek fel hétpecsétes titkot, ha elárulom, hogy nagyjából ezerötszáz – jelent meg ezen az oldalon, és mivel egy ilyen évforduló egyúttal a visszatekintés ideje is, ezért úgy döntöttünk, hogy az októbert ünnepi hónapnak nyilvánítva két- három naponta újraközlünk egy- egy korábbi cikket. Az újraközlendő írásokat szerkesztőségünk tagjai válogatták, a szempontok között szerepelt annak népszerűsége éppúgy, mint a mondanivaló jelenig tartó aktualitása, vagy éppen korrajzként való újra felfedezése, természetesen nem mellőzve minden szelektálási szempontok legalapvetőbbjét, az egyéni preferenciát sem.

Azonban a Férfihang tartalmi értékét nem kizárólag a cikkek adják, hanem a hozzászólások is. A közreadott írások alatt olykor több száz komment születik,  melyek igyekeznek hozzátenni az adott íráshoz- sőt, néha elvenni belőle- próbálják korrigálni, kiegészíteni, netán tovább folytatni azt, sőt, az is előfordult a lap életében, hogy hozzászólásból cikk született. Most is valami hasonlóra készülünk, mégpedig a kedves Olvasók, azaz a ti közreműködésetekkel! Arra biztatunk benneteket, hogy böngésszétek át a korábbi cikkeket és alattuk a kommenteket, és válasszatok ki néhány olyan hozzászólást, vagy hozzászólás- részletet, ami szerintetek megérdemli, hogy egy, az elmúlt évtizedet összegző  “hozzászólás-gyűjtemény” cikkben megjelenjen. Az adott komment lehet infomatív, lehet humoros, vagy éppen elgondolkodtató, továbbá fontos, hogy a kommentfolyamból kiragadva, tehát önmagában állva is értelmezhető legyen, az adott írás címének, témájának ismeretében. A kiválasztott, általatok különlegesnek vélt hozzászólásokat, vagy hozzászólás- részleteket ez alá a cikk alá kérjük bemásolni, feltüntetve az eredeti írás linkjét, a komment linkjét, valamint annak íróját. A legjobbnak ítélt hozzászólásokat egy vagy több cikkben megjelentetjük, mindannyiunk közös szórakoztatására.

Kezdődjön tehát a Férfihang Ünnepi Hónap!

 

 

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
0 megosztás


6
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
4 Válasz hozzászólás
132 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
6 Hozzászólások szerzői
Moderator-05Reszet ElekJoe DonNaooohunbagira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ulomenen
Olvasó

Naooo-t ér? :)

Deansdale cikke “Tisztelt Wikipédia” címmel, arról ír, hogy hiába kéregetnek, nem ad nekik pénzt, mert nem korrektek a szerkesztési elvekkel.

Naooo:

“Át akartam íratni egy cikket, de azt mondták ahhoz az kell, hogy megvegyem a törvényhozást. Most bankot kéne alapítani, hogy vagy 200 év múlva sok átbaszás után megtudjam csinálni.”

https://www.ferfihang.hu/2015/02/06/tisztelt-wikipedia/#comment-42370

hunbagira
Újságíró

:D

Naooo
Olvasó
Naooo

Nem mer helyesírási hiba van benne.

Joe Don
Olvasó

—MODERÁLVA—

AZ ILYESFÉLE HOZZÁSZÓLÁSOKAT MAJD EGY MÁSIK CIKKBEN GYŰJTJÜK ÖSSZE… EZ MOST SAJNOS NEM NYERT.

Reszet Elek
Újságíró

Tudod, ez már csak egy ilyen elcseszett hely. Mint ez az ország. Szerintem hallgass az istened örökbecsű szavaira és menj valahova máshova, egy boldogan liberális helyre.

Moderator-05
Szerkesztő
Moderator-05

JOE DON FELHASZNÁLÓ KITILTÁSRA KERÜLT AZ OLDALRÓL A FELHASZNÁLÓI SZABÁLYZAT MEGSÉRTÉSE, A LAP ÉS SZERKESZTŐSÉG ÉRDEMI MONDANIVALÓ NÉLKÜLI GYALÁZÁSA MIATT.