Red Alert
54 megosztás

A Magyar Redpill – Amit a Nőkről tudnod kell

Mivel ma a média jórészt a női igények köré szerveződik, ezért a férfiak keresve se találnak olyan tartalmakat, amelyek az ő életvezetési kérdéseikre adhatnának jó válaszokat. Pedig a modern nyugati világban a férfiak tanácstalansága egyre nagyobb; a férfiak zsigereikben érzik, hogy egyáltalán nem egy kedvükre való irányba alakul át a társadalom.

Korunk férfijának életérzéssel, életvezetéssel kapcsolatos problémáinak megoldásaként született meg egy teljesen férfiközpontú életfilozófiai irányzat, ami “RedPill” néven vált ismertté az egész világon, és amely irányzatnak a gondolatait valószínűleg több tucat férfi adta össze és százak építik egyre egységesebb rendszerré. A magyar interneten a Férfihang.hu vállalta elsőként magára, hogy ennek a modern férfi önértelmezésnek az alapvető gondoltait magyar nyelvre ültesse át és terjessze. Később néhány más internetes blog, site is segítette, hogy a RedPill bekerüljön a magyar köztudatba, viszont máig fájó hiányosság volt, hogy a videoblogerek között nem akadt közvetítője a RedPill férfi-életfilozófiának. Ezen változtat most egy frissen indult YouTube csatorna, amely rövid fennállása ellenére máris sorra vette a RedPill legfontosabb alapvetéseit. Tekintve hogy a videobloger az alább idézett videójában felhívja a figyelmet a tíz éves fennállását ünneplő Férfihang.hu-ra is, úgy illik, hogy mi is olvasóink figyelmébe ajánljuk az ígéretes videoblogot. Jó szívvel ajánlhatjuk az öntudatos magyar férfi kedvenc csatornái közé Varga Zoltán YouTube vlogját, és a Férfihang.hu is rendszeresen szemlézi majd a hiánypótló csatorna legjobban sikerült videóit.

A RedPill központi kérdésként kezeli a férfiak és a nők közötti viszonyrendszert, ennek egyes aspektusait igyekszik értelmezni és újraértelmezni, hogy sikeres életvezetési stratégiát adhasson a férfiak kezébe, ugyanakkor előrebocsátja, hogy a szükséges felismerés és az új út, amire így ráléphetünk, korántsem könnyű:

“A Piros Pirula. Jelképpé vált. Az igazság jelképévé. Az öntudatra ébredésé. Sok helyen használják, sokan sok mindent értettek alatta. A férfi szférában ez jelenti a pillanatot, amikor ráébredsz, a nők nem angyalok. Amikor felismered, amit eddig gondoltál teljesen téves. A felismerés fájdalmas, az ébredés nem kevésbé. Valahogy ez az egész olyan dühítő. Elkeserítő, hogy minden, amit idáig hittél tévedés. Nem is akarod elhinni, tagadod, mentegeted az eddigi gondolataid. De mégis, érzed, tudod, hogy igaz. Átvertek.”Red Greg, a Férfihang RedPill írója

Post Author: Red Alert

Red Alert
f Facebook
54 megosztás


279
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
14 Egyéni hozzászólás
265 Válasz hozzászólás
55 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
32 Hozzászólások szerzői
georg1945Miklos1Meskeabrekcsakafoci Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Újságíró

A Red Pill életet ment!

Horvath Anton
Olvasó

Az nem baj alapjában véve, hogy minden a nők igényei körül forog, csak mindez egyúttal a férfiak ekézésével történik, valószínűleg másképpen nem is működhet a kreativitás hiányából fakadóan. Mindeközben a nő a legnagyobb szexista állatfaj a világegyetemben, hússzoros válogatási rátával, ahhoz képest mint amivel a férfiak válogatnak a nők között. Ez persze betudható esetleg annak is, hogy a férfiak nem akarnak a nők pénzéből élni.

tomgal
Olvasó
tomgal
Reszet Elek
Újságíró

Szerencse hogy nem voltam ott, mert még agyoncsapott volna a lezuhanó mennyezet.

Horvath Anton
Olvasó

Témába vágó Mainstream cikk, egy kis motiváció MGTOW váláshoz: https://she.life.hu/nofilter/20211021-igenis-magasak-az-elvarasaim-es-nem-vagyok-hajlando-lejjebb-adni.html

Joe Don
Olvasó

hát rettenet, teljes a tanácstalanság a kiherélt fatökűek világában mit is kéne kezdeniük magukkal :D
szóval azok a pojácák akik maguktól nem jönnek rá hol baszták el az életüket nagyjából annyit is érnek, de csak adalék gyanánt, míg nem volt ez a szaros agyrohasztó internet addig is megtanulta az életrevalóbb hogy mit hogy kéne csinálnia, és láss csodát nem haltunk ki. Persze a nők akkor is már hülyék voltak de nagyjából izoláltan adták elő a hülyeséget, ez változott, pech.
de legalább újabb hiánypótló cikk az önsajnáltató balf@szok magazinjában amivel megmagyarázzák hogy a randa kegyetlen világ tehet a nyomorukról, köszi.
lehet szaladni a radírpókkal hüppögve, megint kifújtam az orrát a defektes ligának, ennyit értek ;)

Jinjangologus
Újságíró

Dzsó,

Ne rohanj el, lemaradt a .com az email címedből…

Hunn
Újságíró

Szia csakszi, látom itt vagy újra, hát ez gyorsan ment… Látom unatkozol a hétvégén. Kéne keress valami hobbit magadnak.

Engedelmeddel (de engedelmed nélkül is) az történik, hogy az életrevalóbbak élik az életüket, és közülük azok, akik úgy vélik, hogy egyrészt a társadalomban az embereknek közük van egymáshoz, másrészt pedig nem minden tökéletes úgy ahogy van, azok megosztják a jegyzeteiket azokkal akik tanácstalanok, illetve a közösségben mindenki kicseréli és megvitatja egymással a jegyzeteit, aztán ami működik, azt használják.

Ehhez senki nem kért tőled engedélyt, senki nem kért tőled tanácsot, és a részvételedet sem kértük ebben. Véleményed az persze lehet, de már elmondtad, ezerszer hallottuk, és úgy döntöttünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Mit nem értesz még ezen az egészen?

Naooo
Olvasó
Naooo
borkuta
Olvasó
borkuta

Csodálatos! Kakadu haj, tökig kigombolt ing, ratyi nyaklánc. Barátom tőled semmiféle tanácsra nincs szüksége senkinek, még akkor sem ha te fizetnél érte. Keress egy rendes munkát!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Magam is erre jutottam. Ráadásul nem az időbe’, hanem az időben megyünk vissza…. De ez már mindegy is.

Deadpool
Újságíró

Végső öntudatra ébredésnek képzelni azt, hogy valaki elolvas pár cikket a hipergámiáról, meg néhány PUA trükkről, ill. pár alapvető pszichológiai törvényszerűségről és rámondani, hogy REDPILL… én ezt “egy kicsit” túlzásnak érzem. Ha van valami, amire rá lehetne mondani, hogy RP, az a kollektív tudattalan és az archetípusok. Ez az ún. RP csak mese habbal, a felszín kapargatása, az is elnagyolva. Másképp fogalmazva: A RedPill a szegény ember piros pirulája. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem minden férfitől várható el a magas fokú műveltség, de minden férfi szeretné elérni a személyes boldogságot. Ha mindeközben azt érzi, hogy “valami nem stimmel a világban a női aspektussal”” és aztán ebben a problémájában pár pszichológiai törvényszerűség felismerése és egy-két PUA trükk is sokat segít, akkor ez máris milliószor több, mint amiből a “RedPill” előtt a férfiak gazdálkodhattak. Abban nyilvánvalóan igazad van, hogy ez nem a felvilágosultság csúcsa, de az ilyen “férfifilozófiák”, életvezetési tanácsok elterjedése előtt még ennyi mentálhigiénés segítséget sem kaptak a férfiak… Szerintem ne értékeljük le, hanem inkább talán tekintsünk rá úgy, ahogyan Hunn írta: “a Red Pill életet ment”… adott körülmények között.

Deadpool
Újságíró

Hmm, nem vitatom, a semmitől tényleg több. De, látod, te is mindjárt másképp fogalmazod meg a lényegét, holott erről a ‘semmitől több’-ről mondjuk azt, hogy az “igazgág jelképe, az öntudatra ébredésé”, és így tovább. Pusztán erre hívtam fel a figyelmet. Amikor egy csokis muffinról, vagy inkább egy tábla étcsokiról magyarázzuk azt, hogy csokitorta. A nyúl üregének első kanyaránál győzködsz, hogy ez itt Csodaország, pedig hát igencsak messze vagyunk még onnan… Ezt nem érzed túlzásnak? Nem zavar, nem gyanús ez a szektás/marketinges retorika? “Vegye be Ön is a Redpillt, még ma! Most kettőt fizet, hármat vihet! – Amióta a RedPillt használom, elmúlt a hasfájásom és még a nap is kisütött!” Egyébként, ahogy telik az idő, egyre kevésbé hiszem azt, hogy az étcsoki pótolja az igazi tortát, mármint a valódi pszichológiát. RP – “A semmitől több, de az eléghez kevés…” :) Azt gondolom, hogy egy férfit az értékrendje, az átgondolt, koherens és megingathatatlan erkölcse tesz férfivé, nem pedig a pua trükkök, és hasonló ideiglenes megoldások. Lehet, hogy te ideig-óráig el tudsz játszani egy szerepet, ami nem te vagy – ha egyáltalán el tudsz és nem buktat le már rögtön a tekinteted, de szerepet játszani fárasztó, előbb-utóbb kifáradsz és feladod. Egyébként meg nem is érzem ezt az egészet akkora sikertörténetnek. Nem látom elégedett emberek tömegeit, akik arról beszélnek, hogy mennyire megváltozott az életük, amióta használják a Redpillt. Hunnra hivatkozol, hát igen, ő is egy tipikus sikertörténet. 5-6 éve nyomatja a RP egyik itteni főfapjaként, és lám mennyit változott az élete ezalatt az idő alatt… Oh, wait!…

Jinjangologus
Újságíró

A részigazságait elismerve a redpillel az a fő gond, hogy habár a feminista ideológia egyféle ellenforradalmaként jött létre, ugyanarra a gyökértelen, nihilista bázisra épült, mint amaz. Hiányzik belőle az organikusság, a mélyrétegi struktúráltság és ami egy közember számára talán a legérthetőbb (egyben a legfontosabb kritikai pont), hogy képtelen volt kilépni a “nemek harcának” nevezett álkonfliktusból (amit épp a forszírozott unisex generált), csupán annyit változtatott, hogy a férfiak irányába dőltötte meg a pályát: a nők alattomosak, nade mi már tudjuk ezt, így bizony mostantól mi nyerünk. Amíg a migtáu letudja ezt annyiban, hogy “kösz, nem kérek az alattomos nőkből”, addig a redpilles azt mondja, hogy “majd én nyomlak le téged, nem fordítva”. Egyikben sincs komplementaritás, akárcsak a feminizmusban. Hímek és nőstények, tápláléklánc, nyers darwinizmus.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem van abban bőven “komplementaritás”, ha azt mondja egy férfi, hogy “ismerem a trükkjeiteket, de akkor sem fogtok túljárni az eszemen”.

Milyen más viszonyulás lenne elvárható egy a női nem mozgatórugóira, és a női lélek árnyoldalaira is jól rálátó férfitól?

Jinjangologus
Újságíró

Hát idézőjelben igen. Ahogy a bosszú is elégtételt nyújt, mégsem ad valódi lelki békét.

Az általad (és a redpillesek által) említett kvalitások nőstényösztönök, nem a “női lélek”. A férfiasság sem a szexelésről szól, az a “hímség” mozgatórugója (ez meg a feministák baja). Egy kategória, mindkettő ösztönlény. Zsák a foltját.

Másfelől egy valódi nő harmóniát akar (és csinál), egy valódi férfi meg a helyes irányt képviseli. Ezek elvont fogalmak, megélés hiányában nonszensz róla vitázni.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Másfelől egy valódi nő harmóniát akar (és csinál), egy valódi férfi meg a helyes irányt képviseli. Ezek elvont fogalmak, megélés hiányában nonszensz róla vitázni.“

No én meg ezt keretezném be. Ez nagyon nagy igazság, el kell ismernem. Sem a nönek, sem a férfinak nem lehet célja egy jó párkapcsolatban, hogy “ lenyomja” a másikat. Inkább felemeli , segíti, támogatja, jó csapatot alkot vele és a legjobbat hozza ki a másikból. ( de megélés hiányában nonszensz elmagyarázni).

Alter Ego
Szerkesztő

Mások “megéléseiről” lehetetlen vitatkozni. Például a Beuavoir-i egzisztencializmusban gyökerező feminizmussal is azért lehetetlen vitatkozni, mert “a nők által megélt tapasztalatok” nem képeznek semmilyen objektív vitaalapot. És valóban egy “női megéléssel” szemben álló férfi életfilozófiától szintén nem várható el a tételes objektivitás.

Én például ebben a szituációban azért sem vitatkozom, mert ha egyeseknek az a legfontosabb egotuningja, hogy (implicite) kijelentik, hogy az ő másik nemhez kötődő “megéléseik” mennyire pozitívak, kooperatívak és éteri fényben fürödnek, az valóban nehezen lenne vitatható. Ráadásul ha valaki mégis megpróbálná, akkor annak mindenképpen olyan színezete lenne, mintha legalábbis a nemi gyűlöletkeltés ördöge vitatkozna a fénnyel és a szeretettel… – (Amúgy jó kis pszicho-trükk!)

Mert vitatkozni képtelenség, csak annyit mondhatok, fogjátok meg egymás kezét és énekeljétek: “Haré Krisna Haré Krisna Krisna Krisna Haré Haré! Haré Ráma Haré Ráma Ráma Ráma Haré Haré!” – Sőt, ha nagyon akarjátok, én is beszállok!

Szóval, mert semmivel sem jutottunk előrébb annak az elemi ténynek a felismerésénél, hogy a női és a férfi “megélések” szükségszerűen eltérőek, szubjektívek, továbbá járulékos haszonként ketten ügyesen megdicsőültek a szeretet langymeleg fényében: very big dislike must go on!

Jinjangologus
Újságíró

Szerintem félreértesz. Arra utaltam, hogy szemben az utilitárius, evolucionista szemlélettel (ez nálunk ugye Csaxi lenne), egy harmonikusan fejlett emberi lénynek “mélyebb rétegei” (avagy lelke) is vannak, melyek lényegét, minőségét nem lehet megragadni kifejletlenségük vagy elfojtottságuk esetében. A puázás nem több nícsei (wannabe) pszichopatáskodásnál, ahol mint tudjuk, a legnagyobb virtus a hatalomvágy. Ez a morál teljes tagadását, az ego omnipotenciáját jelenti.

common man
Olvasó
common man

A puázás nem több nícsei (wannabe) pszichopatáskodásnál, ahol mint tudjuk, a legnagyobb virtus a hatalomvágy.

És mi van ha a puázó csak végre egy nőt akar akivel lehet közös programokat csinálni és jó nagyokat baszni?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Puával így sem próbálkoznék 90 IQ felett, aki minimálisan értelmes, az ezt kiröhögi. Ebben az esetben viszont a közös program ugrott, heti 0,5-1x 5 perc öröm mellé viszont kapsz folyamatos nyígást és szarkeverést. A hülyének is megéri, nem? Talán annak.

common man
Olvasó
common man

öröm mellé viszont kapsz folyamatos nyígást és szarkeverés

Nem tudom,talán a “statisztikus lányaink” tarsolyában van talán arról valami,hogy milyen összefüggés van az IQ és a jólelkúség vagy a szarkeverésre való hajlam között.Meg lehet úgy is kezdeni az ismerkedést,hogy: “mennyi az ikud?” Válasz:”miivan?”

common man
Olvasó
common man

Na jó de nem te mondtad magadról ,hogy ragadnak rád a nők(vagy valami hasonlót) Akkor neked nem kell de nem mindenki olyan.

Alter Ego
Szerkesztő

Common, ha elsősorban “közös programokat és a nagy baszásokat” akarsz egy nőtől, az már maga a “hatalomvágy” vagy minimum vegytiszta “önzés”… – legalábbis feminista nézőpontból mindenképpen. :)

Egyébkét lehet, hogy minden nő feminista(?), mert ha “állás nélküli színészként a castingon” a közös “programokat” vázolod mint “ars poeticádat” (művészi célkitűzésedet), akkor könnyen lehet, hogy azonnal buktad is a szerepet. :)

Ha valamivel tapasztaltabb vagy és inkább kicsit másképpen tálalod a vágyaidat és céljaidat, akkor valóban máris “puázol”. – Valószínűleg így tesznek a felfokozott, instant női elvárások minden férfit hazug, önző, hatalomvágyó, “(wannabe)” pszichopatává! :)

Lehet egy férfi esetleg még “jinjangológus” is, és akkor mondhatod a nőnek, hogy te szeretnéd “összeilleszteni azt, amit a természet együvé tartozóvá teremtett”… Aztán a “közös program” végén pedig lihegve mondhatod a nőnek kielégült (és önelégült) arccal, hogy “látod baby, úgy összeillik mindenünk, mint a jin meg a jang”. – És járulékos haszonként akkor még meg is igazultál, mert hát tényleg, no… :)

Jinjangológus persze tagadja majd és a “harmonikusan fejlett emberi lénynek mélyebb rétegei”-re hivatkozik majd, de én örök szkeptikusként, lelketlen, szarkasztikus imposztorként csak azt mondhatom, hogy végeredményben csak-csak arról szól az ő filozófiája, hogy spirituális igazolást nyerjen a kurva nagy baszás és a férfiúi “hatalomvágy”! Sőt, dukáljon mellé még egy éteri glória is! – Ami egyébként tényleg nem rossz! Fontoljuk meg! :D

Deadpool
Újságíró

Nem értem, hogy mi a problémád, Alter, szerintem jókat mond. A pua nem más, mint az ösztönszint (időleges) meghackelése. Az a szint pedig a hatalom akarásában ki is merül.

Alter Ego
Szerkesztő

Deadpool, remélem nem azt akarod mondani, hogy a szexuális kapcsolatokra, a színes szexuális életre irányuló vágy egyenlő a hatalomvággyal? Mint ahogyan a sokat idézett, nyakatekert baromság mondja, „A világon minden a szexről szól, kivéve a szexet, mert az viszont a hatalomról”. Egy mesterkedő, kurvamentalítású nőnek esetleg hatalmi eszköz a szex, de egy férfinak a szex az szex, egy önmagában érvényes, letisztult emberi örömforrás, “L’art pour L’art”.

Az ismerkedés, partnerkeresés, rekreációs időtöltés, a szexuláis siker érdekében úgy udvarolni, hogy az sikeres is legyen, az nem egy hatalmi kérdés. Ha valaki képes bizonyos helyzetekhez illő, sikeres viselkedésformákat felvenni, az csak a pszichológiai ismeretek adaptív alkalmazása az önmegvalósítás érdekében. Ez önmagában férfias, sikeres önmenedzsment, önmegvalósítás; nem “hackelés”, nem “hatalomvágy”, hanem valami, ami akár önmagában is okot ad a pozitívabb önértékelésre.

Egyébként Deadpool, nincs túl nagy problémám, csak ahogyan te a RedPill esetében, én ugyanúgy a “jinjangológia'” esetében is élek egy kevéske fenntartással. :)

Jinjangologus
Újságíró

Az meg a “gurus puázás” lenne. Van ilyen kategória is, tudjuk. Végeredményben viszont a hazugság tárgya lényegtelen, mindegy, hogy Tarzannak, James Bondnak vagy a Messiásnak adod ki magad. A csaló az csaló.

A dörzsöltség sosem volt erény, ahogy az opportunizmus, populizmus, demagógia is pejoratív jelentésű szavak, minden “életrevalóságuk” ellenére. Hagyjuk meg ezeket Berkinek meg Majkának szerintem.

hunbagira
Újságíró

A gurus puázás egyszerű csaló pénzlehúzás…azon, csodálkozom, hogy nem vitték az ilyen táborszervezőket csalás miatt.

Athos
Olvasó
Athos

Ennyi erővel az összes nőt el lehetne ítélni csalás miatt, aki sminkel, push up melltartót vesz fel, az alakformáló bugyin át, a korrekciós műtéti beavatkozásokon keresztül a komplett átszabásig.

Alter Ego
Szerkesztő

Hunbagira szerintem a pua trükkök tanításával szédelgő, nem sokat nyújtó, de annál több pénzt a férfiakról lehúzó “gurukra” gondolt. És szerintem te, Athos, tévesen úgy értetted, mintha a “pua” csajozási módszereket alkalmazó férfiakat akarta volna csalással vádolni.

Athos
Olvasó
Athos

Értem, ezt akkor elnéztem, bocs.

Deadpool
Újságíró

“És mi van ha a puázó csak végre egy nőt akar akivel lehet közös programokat csinálni és jó nagyokat baszni?”

Common, erre szerintem pont nem jó a pua. Mármint ha valaki csak egy nőt akar, hosszútávra. A puázás valahogy úgy nézhet ki, hogy megpuázol egy csajt, összejöttök, játszod a szerepet, kifáradsz, lehull az álarc – elkezded önmagad adni, kiábrándul és lekoptat. Majd kezdheted elölről egy másik csajjal. Majd újra, és megint újra. Amíg ki nem égsz. Ehelyett a puázás helyett azt gondolom sokkal többet ér, ha inkább találsz magadnak egy értelmes hobbit, vagy többet, amikben törekszel arra, hogy minél magasabb színvonalon műveld. És ha sikeres leszel abban amit csinálsz, akkor az kihatással lesz a személyiségedre, testbeszédedre; azaz azzá válsz, amit a pua megpróbál – úgy ahogy – mímelni: kompetens férfivé.

hunbagira
Újságíró

Tökéletes.

Alter Ego
Szerkesztő

Deadpool, biztos, hogy Common egy darab nőre gondolt? És egyébként azt ki mondja, hogy mindenkinek muszáj hosszútávra akarnia egy nőt? Mi nem oké azzal, ha valaki esetleg szeretne majd szánt szándékkel kiégni (egy-két évtized múlva) a háromszázadik (“megpuázott”) sikeresen ágyba vitt szexpartnere után? :) Főleg ha belegondolunk, hogy manapság könnyen megeshet, hogy a “nagy kiégés” után csak egy olyan kiégett nő mellett lesz lehetősége megállapodni, aki előtte már szanaszét “puáztatta”magát… (ha elnézzük a mai nőket) :D

Nehogy már a férfiak vonjanak meg maguktól valamit, amit egyes modern, a férfiúi szexuális szabad(os)ságot elirigylő (aztán még a férfiaknál is sikeresebben megvalósító) nők két kanállal habzsolnak.

A kedvencem mindörökre az a nőismerősöm marad, aki a nagyszámú szexuális partnereit azzal magyarázta, hogy ő “mindvégig az igazit kereste”. Szóval szerintem a helyes stratégia, ha minden férfi a legádázabb pua módszerekkel keresi maga is az igazit… kiégéstől vissza nem rettenve… Az említett csaj is megtalálta végül az igazit… állítólag… :D

Találtam egy jó kis idézetet is, ami látszólag ennek a nőnek a kijelentését támasztja alá:

“A férfiak mindig és mindenütt csak a kalandot keresik, és szinte megijednek, ha szerelem lesz belőle. A nők viszont mindig a szerelmet hajszolják, az igazi nagy szerelemmel akarnak végre találkozni, és csak kalandot kapnak cserébe.” – Claire Kenneth

Szerintem Claire Kenneth túlidealizálta a nőket, azok meg valószínűleg a férfiakat, akik le akarják beszélni őket a pua csajozási trükkökről. :)

Asszem, kihagytam a választ arra, hogy

“És ha sikeres leszel abban amit csinálsz, akkor az kihatással lesz a személyiségedre, testbeszédedre; azaz azzá válsz, amit a pua megpróbál – úgy ahogy – mímelni: kompetens férfivé.”

Azt gyanítom, hogy semmi sem tesz valakit “kompetensebb férfivá”, mint a csajozásban és a szexben elért sikerek, szóval én semmi akadályát nem látom annak sem, hogy valaki ezt válassza hobbijának. :D Persze vegyük tudomásul, hogy a kezdő bobbistának kisebb-nagyobb időre lesz szüksége, amíg esetleg beéri a régi professzionalistákat. De ha kellően lelkesek vagyunk a hobbink tárgya iránt, akkor nyilván ez sem szegheti kedvünket! :D

Hunn
Újságíró

A pua a legtöbb azt gyakorló férfi számára a következő kérdésről szól: nincsen (vagy alig van) szexuális életem, illetve nincsen (vagy nem is volt soha) párkapcsolatom olyan nővel, akit szexuális vonzónak találok, szóval mit és hogyan kellene tegyek, konkrétan és a gyakorlatban ahhoz, hogy legyen?

És még ha az ember csupán egyetlen egy darab barátnőt, feleséget, normális párkapcsolatot akar, nem pedig promiszkuózusan élni és egyéjszakás kapcsolatok során megdönteni egy csomó ribancot, akkor is ott van az, hogy egy nőhöz onnantól van közöd, ha már lefektetted… Tehát ugyanonnan indulunk: mit és hogyan kellene tegyek, konkrétan és a gyakorlatban ahhoz, hogy ez megvalósuljon?

A pua odáig tart, hogy bekerült a nő az ágyadba. A továbbiak nem részei a pua tanításnak. Nem része a tanításnak az a kérdés, hogy ezt hogyan fordítod át párkapcsolatba vagy sikeres házasságba.

De az, hogy ez nem része a tanításnak, az nem hiányosság, ezt nem lehet elvárásként felmutatni és azt mondani, hogy akkor a tanítás visszamenőlegesen is érvénytelen… Nem, ezt a további tudást máshonnan kell beszerezni, és pont. Sok ága van a Red Pill-nek, ezekre a kérdésekre más Red Pill oldalakon fogod megtalálni a választ, nem a pua oldalakon.

Nomármost, értem én, hogy pl. kompetencia, és nem vitatom, hogy az önfejlesztés fontos és alapvető része annak a csomagnak, ami sikeres férfivé tesz. De hát az önfejlesztés mindig is része volt a pua tanításoknak. De csak egy része, nem az egész!

Mert attól például, hogy (most hasamra ütök, és mondok egy szakmát, ami tetszőleges másikkal behelyettesíthető) rendkívül kompetens fogorvos vagyok értelmes hobbival amit magas szinten művelek, az mégis, hogyan fordítódik le egy az egyben a szexuális életre? Elterjed a híre a kompetenciámnak, és valamikor egyszer csak bejön majd egy jó nő a rendelőmbe azzal, hogy szeretne leszopni? Vagy hogyan?

Na ugye.

A pua és a “hatalom”, illetve “hatalomvágy” részét a vitának nem tudom értelmezni. A szexualitás hatalma, a párválasztás hatalma a nőknél van és marad, még ha cigánykerekeket hányunk, akkor is… A pua mint valamiféle “hatalomvágy” manifesztálódása tehát értelmezhetetlen. Hatalom saját magunk és a saját sorsunk alakítása felett? Úgy igen. De ez viszont egy vitathatatlanul nagyon pozitív dolog.

Az emberi viselkedés célirányos kalibrálása az, ahogy az emberi kapcsolatok működnek. Ez igaz a szexuális életre, de ugyanígy igaz minden emberi társas tevékenységre. Ez az egyének életnek ugyanúgy alapja, mint a társadalom életének. Mégpedig az élet minden területén. Erről szól a pua is: a viselkedés célirányos kalibrálása.

Ne a médiában ábrázolt pua-képből induljunk ki, ahol extravagánsan felöltözött, peacocking-oló srácok szólítanak le minden szembejövő nőt a Times Square-en, ugyanazzal a korábban a pua-táborban előre betanult szöveggel, egy olyan “pua-guru” tanácsait követve, akitől már ránézésre sem venne senki se használt autót, mert ez még csak nem is a felszín…

Ez konkrétan csak a média ábrázolása a puának, és ez kurvára nem véletlen! Mert a médiában szándékosan azt akarják elérni, hogy ezt a dolgot ilyennek lásd! Azt akarják, hogy az átlag férfiak a puá-t ilyen ciki és gáz dolognak tartsák, és még véletlenül se gondolják azt, hogy nekik bármiben is segíthetne…

Én speciel a pua dolgokat nagyon is használhatónak tartom. Mert működnek. De nyitott vagyok a vitára: bárki, aki mond sokkal jobbat, mégpedig olyat, ami a gyakorlatban használható és ténylegesen működik, azt simán hajlandó vagyok megfogadni. És ha bizonyítottan sokkal jobban működik, mint a kukázandónak mondott pua dolgok, akkor azokat máris kukázni fogom…

De amíg nem mond senki jobbat – de mondom: olyat, ami ténylegesen működik! – addig az csak duma… Addig az csak kibicelés, és a kibicnek semmi sem drága. A puá-ról való lebeszéléssel csak hátráltatják azokat a férfiakat, akiknek szüksége lenne rá, és azok, akik ezt teszik, nem adnak helyette semmit… Ez kábé ugyanaz, mint amit a média is csinál…

Jinjangologus
Újságíró

Valami ilyesmiről álmodozol, Alter? Ennél nagyobb alfát nehezen…

https://www.youtube.com/watch?v=SO3-speGvdc

Alter Ego
Szerkesztő

Jinjangológus, sajnos én ezt nem értem. Fogalmam sincs, hogyan kerülnek ebbe a kontextusba nagydarab, agresszív négerek, akik összevissza handbandáznak. :)

Deadpool
Újságíró

Minden rendben van, Alter? Feszültnek/frusztráltnak tűnsz.

Alter Ego
Szerkesztő

Deadpool, én ezt nem értem: ha feltűnök egy kicsit beszélgetni, akkor rögtön “feszültnek” és “frusztráltnak” tűnök. :)

Két lehetőség van:
A.: Én mindig feszült és frusztrált vagyok.
B.: Markáns, motivált, átélt véleményem van.

Szerintem a B válasz a helyes. De ez miért ennyire feltűnő és miért baj? :)

Deadpool
Újságíró

“Két lehetőség van:
A.: Én mindig feszült és frusztrált vagyok.
B.: Markáns, motivált, átélt véleményem van.”

Ühüm.

“Deadpool, biztos, hogy Common egy darab nőre gondolt?”

Common:

“És mi van ha a puázó (!!!) csak végre

    egy nőt

akar (!!!) akivel lehet közös programokat csinálni és jó nagyokat baszni?”

Szerintem kezdj el legalább egy C lehetőségen is gondolkodni… :)

És ha nem bánod, itt be is fejezném, mert pontosan tudom mi lenne ha folytatnám: napokon át tartó meddő vita, aminek a végén ugyanott tartanánk, ahol most, és már az ilyesmi nem tud lázba hozni. Inkább olvasok valamit, vagy nézek egy filmet.

Alter Ego
Szerkesztő

Az értelmezési zavart az okozhatja, hogy az “egy” határozatlan névelőt többféleképpen is lehet értelmezni. Gondolom te Deadpool, monogám alkat lehetsz, ha neked az “‘egy” az feltétlenül egy darabot jelent… vagy esetleg többet nem is mersz remélni. :) De várj, mindjárt fényt derítünk rá, hogy mások szerint mi is a helyzet:

– Héjj, Common (vagy akárki)! Határozottan csak egy darab nőre gondoltál, vagy esetleg kettő-három még jobb lenne (puázó főhősünknek – és neked) a programokhoz és a baszáshoz? :D

Biztos vagyok benne, hogy nincs semmilyen C lehetőség.

Jó filmezést-olvasást! :)

Deadpool
Újságíró

Nagyon szellemes vagy, de ezt csak egyféleképpen lehet értelmezni. És ha egy kicsit ismernéd azokat, akik évek óta itt kommentelnek, akkor a kérdést sem kellett volna feltenned…

Alter Ego
Szerkesztő

Pont azét tettem fel pókerarccal a kérdést, mert ismerem Commont: nem a monogámiát akarta propagálni. :D

Alter Ego
Szerkesztő

Jahh, és figyelj, Deadpool: Minden rendben van? Feszültnek/frusztráltnak tűnsz. :D

Deadpool
Újságíró

Ez már a második odaszúrás. :) Mi történt? Felhúztad az orrod, mert nem akarok veled játszani? :) Ne vedd a szívedre! :) Igazából csak annyi történt, hogy hoztam magamnak egy fontos szabályt, mégpedig hogy ne álljak le vitatkozni 50 év feletti emberekkel. Úgyis mindent jobban tudnak (vannak akik 50 alatt is)… akkor meg minek!? :) Én már bőven megelégszem azzal is, ha képességeimhez és lehetőségeimhez mérten minél jobban megismerem a világot, ennyi nekem elég; nem akarok én már másokat napokon, heteken keresztül arról győzködni, hogy úgy is lássák azt, ahogy én. Minek??? :) De ha majd egyszer újra feltámad bennem a “harci kedv”, akkor is inkább a tőlem fiatalabbakat céloznám meg, egyrészt mert fiatalságuk okán messzebbre tudnák vinni az “igét”, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy jobb befektetések, másrészt az ő elméjük még nyitott arra, hogy meglásson új szempontokat is, és nem csak a sajátjukat akarják körbe-körbe ismételgetni, kitartóan, akár a végtelenségig… Bízom benne, hogy ezt megérted! Élek a gyanúperrel, hogy te sem azzal töltöd a szabadidőd, hogy parttalan vitákat folytatsz tőled 20 évvel idősebb emberekkel. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Odaszúrás? Pontosan követhető, hogy ez csak poénkodó visszaszúrás, hiszen te álltál elő először azzal, hogy a lelkiállapotom felől érdeklődtél, és én bizony érzékeny vagyok az ilyesmire, mert hajlamos vagyok úgy érteni, hogy az elmeállapotomat merészeled pimaszul megkérdőjelezni. Nézd el nekem, hogy ezt egy megfelelő pillanatban “meg is hálálom”.

De egyébként most ugyanott folytatod, ha nem a “lelkiállapotom” miatt, akkor éppen a korom miatt akarnád megkérdőjelezni az érveimet. Arcátlan és ügyetlen vitamódszer! :) Különösen béna dolog ez akkor, ha idősebb félként én vagyok az, aki a konzervatív, “poros” férfi szerepfelfogásokkal szemben modernebb férfi önértelmezési irányzatokat, önérvényesítési módszereket és életvezetési praktikákat ajánlgatok megfontolásra. Szóval csodálom hogy nem fedezted fel magad is ezt az ordító önellentmondást, amikor arra hivatkoztál, hogy én a korom miatt vagyok nehezen meggyőzhető bármiről is. Ugyan hol volt a mi vitánkban az a pont, ahol te újszerű, unikális és az érvek súlya miatt is megfontolandó gondolatokkal bombáztad az én “megfáradt, rugalmatlan, öreg” elmémet? :D

Az egyébként nem zavar, ha “nem akarsz játszani”, mert népiesen szólva “nem kényszer a disznótor”.

Nekem egyébkét eszembe sem jut kor szerint szelektálni a vitapartnereimet. Magát a felvetést is nevetségesnek tartom. Afféle béna kamasz panasznak tűnik, hogy “persze, nekem azért nincs soha igazam, mert az idősebb őskövületek elnyomnak”.

Egyébként most átláthatóvá tetted, hogy te jellemzően meg akarod győzni a vitaparteredet, úgymond vitát akarsz nyerni. És szerintem ez nagyon rossz megközelítés, és én soha nem is ezért vitatkozom; engem az érvek logikájának egymásnak feszülése “izgat fel”. :) A vita számomra L’art pour l’art időtöltés, ahol szerencsés esetben a két fél közös erővel szintetizálhat egy jobb minőségű nézőpont az eltérő érvrendszerek ütköztetésével. A viták, “szellemi versengések” mindig mindkét fél épülést szolgálják, még akkor is, ha nem születnek azonnal szemmel látható eredmények.

“Ezt tanuld meg, fiatal barátom!” :D

Egyébként meg; ha legalább a saját age-ista sületlenséged logikájához konzekvensen ragaszkodnál, akkor nem azért kellene nálad fiatalabbakkal vitáznod, hogy meggyőzd őket, hanem azért, hogy tanulj tőlük valamilyen friss, modern látásmódot. :) És ha már itt tartunk, legyél már egy kicsit “önzőbb” is, mert egy vitában soha nem az a legnagyobb haszon, amit te átadtál, hanem sokkal inkább az, amit el tudtál hozni, vagyis a saját szellemi épülésedre tudtál fordítani.

“Ezt tanuld meg, fiatal barátom!” :D

Most például kifejezetten úgy érzem, hogy én sokkal többet adtam át neked, mint amit én profitáltam, szóval ezért már kezdesz is untatni! – Na, látod, ez az a szempont, ami alapján én megválogatom a vitapartnereimet. :D

Deadpool
Újságíró

„Pontosan követhető, hogy ez csak poénkodó visszaszúrás, hiszen te álltál elő először azzal, hogy a lelkiállapotom felől érdeklődtél, és én bizony érzékeny vagyok az ilyesmire, mert hajlamos vagyok úgy érteni, hogy az elmeállapotomat merészeled pimaszul megkérdőjelezni.”

Aha. Tehát halálos sértéssel ér fel, ha valaki megkérdi, hogy vagy… És azon elgondolkodtál, hogy miért vagy erre ilyen érzékeny? Mitől tarthatsz ennyire, hogy rögtön ilyen érzékennyé, ingerlékennyé válsz, hm? (költői, ne válaszolj)

„De egyébként most ugyanott folytatod, ha nem a “lelkiállapotom” miatt, akkor éppen a korom miatt akarnád megkérdőjelezni az érveimet.”

Már ne haragudj, de nagyon el vagy tévedve. Nem kérdőjeleztem meg az érveidet, ha azt tettem volna, akkor érvekkel teszem. Azt írtam, hogy nem szeretném folytatni, erre te tovább ütnéd a vasat. Te nyertél! Nem tűnt fel!? :) Ahelyett, hogy idegeled magad, inkább táncra perdülnél… Puát mindenkinek! :D

„Az egyébként nem zavar, ha “nem akarsz játszani”, mert népiesen szólva “nem kényszer a disznótor”.”

Vettem észre! :DDD

„Egyébként most átláthatóvá tetted, hogy te jellemzően meg akarod győzni a vitaparteredet, úgymond vitát akarsz nyerni.”

Nem így gondolom, de a „jóindulatodra” bízom mit hiszel rólam. :)

„És szerintem ez nagyon rossz megközelítés, és én soha nem is ezért vitatkozom; engem az érvek logikájának egymásnak feszülése “izgat fel”. :)”

Persze-persze. Láttalak már a levegőben kapkodni, mint a prérifarkast a Bolondos dallamokból, amikor elfogy a lába alatt a talaj, zuhanás előtt… :)

„Most például kifejezetten úgy érzem, hogy én sokkal többet adtam át neked, mint amit én profitáltam, szóval ezért már kezdesz is untatni!”

Oh, hát ezen ne múljon a lelki békéd, tanítok akkor valamit neked én is. :)

„és én bizony érzékeny vagyok az ilyesmire”

Nem igazán tartom bölcs dolognak nyilvánosan kihirdetni a gyenge pontjaidat. :) No pláne egy olyan embernek nem tanácsos ezt tenni, aki erőszeretettel arcoskodik és provokálja a vitapartnereit… Könnyen lehet, hogy akadnak páran, akik kajánul elvigyorodnak az ilyen meggondolatlanul kikotyogott információk láttán, és nem lesznek restek ellened fordítani, amikor igazságérzetük ezt diktálja. Én a helyedben erre jobban ügyelnék a jövőben! ;)

És ezzel azt hiszem bőven túl is teljesítettem az elvárásaidat. Vitázni sem akartam, mégis tanulhattál tőlem! Egy szó nem érheti a ház elejét! :D

Alter Ego
Szerkesztő

‘”Már ne haragudj, de nagyon el vagy tévedve. Nem kérdőjeleztem meg az érveidet,”

Ja ja, csak semmibe vetted “mert 50 év”, bocsánat, hogy ezt a magatartást felmagasztaltam azzal a szóval, hogy “megkérdőjelezted”. Igazad van, valóban nem, inkább idióta kamasz módjára, le se szartad.

“Mitől tarthatsz ennyire, hogy rögtön ilyen érzékennyé, ingerlékennyé válsz, hm? (költői, ne válaszolj)”

Nem válaszolok, a fenti kilométernyi pofátlanságodra sem, de ezúton jelezem, hogy még egy ilyen hülye kérdés, vagy még egy ilyen öntelt, nyegle, ostoba, üres, ámde annál provokatívabb szövegelés, és kapsz két kibaszott nagy maflást! :D

És szerintem akkor ezúton végig is játszottuk azt a teljes repertoárt, amit Eric Berne egyáltalán ismerhet erre az idióta játszmatípusra. XD

Egyébként a választott kamasz-játszmád erősen arra utal, hogy van még mit tenned a felnőtté válás rögös útján – főleg ha te szeretnél nekem bármit is tanítani… XD

Amúgy meg, ha pont egy önironikus, oldottan humorizáló, elmélkedő megjegyzésemet linkelted rá az “acsarkodik” szóra, akkor annyira messze vagy a megértés lehetőségétől, hogy az nem csak simán autisztikus, de egyszerűen félelmetes. Éppen ezért ne is próbáld meg többször megfejteni a lelkiállapotaimat, mert úgyis eredendő kudarca vagy ítélve. És akkor mégiscsak válaszoltam: nem én vagyok “érzékeny, ingerlékeny”, satöbbi, hanem te vagy mérhetetlenül idegesítő a melléfogásaiddal. A valóéletben is ennyire nehezen dekódolod mások érzelmeit? És a pszichológusod mit mondott erről? XD

(És akkor azt udvariasan, előzékenyen kihagytam a számításból, hogy akár manipulatív szándékkal is játszhatod azt, hogy én menyire “hisztis” vagyok.)

(Utólagos korrekció: Deadpool időközben módosította az “acsarkodik” szót “arcoskodik” változatra; az ezzel kapcsolatos ellentmondás ennek köszönhető.)

common man
Olvasó
common man

Valaki megdörzsölte a lámpát..már itt is vagyok.
Mindkettőtöknek igaza van,Mert a puázó csak egy nőt akar most de aztán lehullik az álarc nő elmegy puázó megint egy nőt akar és így tovább.De ezt úgy is vehetjük ,hogy több nő.Mert ha valaki megkérdezi a puázót hány nőd volt ezen a nyáron azt mondja 19 az több mint 1.És mindet marhán akarta.
Ott a kommentben a puázónak egyszerre viszont több nőt nem gondoltam.Magamnak igen.Akár a puázó is gondolkodhat így.

Alter Ego
Szerkesztő

Common, nagyjából így képzeltem el a véleményed. Bár én nem tudom, hogy van e egyáltalán olyan, hogy “puázó”? Nem csak férfiak vannak, akik nőt vagy nőket akarnak? A pua tanácsok csak módszerek, eszközök, főleg valószínűleg azoknak, akik végképp nem (igazán) tudják, hogyan ismerkedjenek sikeresen. A “puázó” kifejezés talán nem alkalmas arra, hogy egy férfiattitűdöt írjon le, legalábbis őszinte leszek, nekem lövésem sincs, hogy mi mást kellene érteni ez alatt, ha nem egy olyan férfit, aki szofisztikáltabb módszereket igyekszik használni az egyébként szíve-vágya szerint “esedékes” ismerkedéshez… A pua tanácsadás szerintem nem más, mint ismerkedési tanácsadás vagy párkapcsolati tanácsadás. Szóval azt most figyelmen kívül is hagyhatjuk, hogy vannak poligám, promiszkuis és monogám férfiak is, és hogy természetesen vannak jó és rossz tanácsadók is.

Horvath Anton
Olvasó

Na de ki a faszom ér rá ilyen puázgatásokra, meg egyáltalán random az utcán nőket leszólítgatni? Ha egyáltalán létezik is ilyen akkor valószínűleg a 16-tól felfelé, a huszonéves korosztály, mikor még szabadidő van bőven, de pénz az nem igazán. De aztán el nem tudom képzelni, hogy ez mennyire reális mondjuk 30 felett. Én biztosan nem mennék szabira ilyen baromság miatt, nekem van életem is, na meg aztán dolgom is, nem érek rá álomvilágban élő kurvákat hajkurászni.

Deadpool
Újságíró

Common, azt hiszem te jobban szereted a békét, mint az igazságot. Ez lehet egyfajta bölcsesség, nem tudom, mindenesetre én másképp gondolkodom. De békéhez vezet az, ha nem teszel igazságot és lógva hagyod a kérdést?… Arra amúgy nagy összeggel mernék fogadni, hogy beérnéd egy nővel, és azzal ha apa lehetnél. Volt régebben egy kommented – talán az enyémre reagáltál – gyerekvállalásról beszéltél, már nem emlékszem magára a kommentre, csak arra, amit kiéreztem belőle, illetve egy frappánsan megfogalmazott részletre: “még nem lehet, még nem lehet, már nem lehet” Azt nem mondom el, hogy mit éreztem ki belőle, de azt igen, hogy az egy sokkal őszintébb komment volt, mint ez az erőltetett, vicceskedő maszatolás…
Viszont puázni ne ezzel a kompromisszumkereső, jófiús attitűddel indulj neki! Nem macsó! :))

common man
Olvasó
common man

Arra amúgy nagy összeggel mernék fogadni, hogy beérnéd egy nővel, és azzal ha apa lehetnél.

Ma már mindenre lehet fogadni…Bár tényleg gondolkodok rajta.De ez nehéz, nagy döntés ebben a mai világban.A gyerek együtt játszhatna az unokáimmal….

Viszont puázni ne ezzel a kompromisszumkereső, jófiús attitűddel indulj neki! Nem macsó! :))

Soha nem is akartam.Az egész amit írtam azokra vonatkozott akiknek ez megoldást jelenthet.Nekem nem biztos ,hogy jól állna ahhoz túl egyéni vagyok.Nem is értem miért gondolta bárki,hogy én akarom ezt csinálni.Bár sosem árt néhány mechanikus mankó a tarsolyban, tartalékban.

Common, azt hiszem te jobban szereted a békét, mint az igazságot.

De remélem én tévedek ha azt feltételezem ,hogy te már eleve meghatároztad,hogy(csakis) mi lehet az igazság.(tesztkérdés-A válasz én igazam—-B válasz Alter igaza)Nyilván aki már a tesztek világában nőtt fel nehezebben értelmez egy olyan választ ami szerintem az “igazság”.

https://www.youtube.com/watch?v=Si8HFPsw5hQ

Hogy a valódi témáról is szó essék:
Van itt a gyárban egy gyerek ő olyan puázó kinézetű,viselkedésű.Még nem volt olyan nő akinél ne próbálkozott volna.Volt tartósabb barátnője is már szakítottak biztos kiismerte().Most pua vagy nem pua ezt mindenkinek mondom a beszédnek (jó dumának)igen nagy szerepe van az emberi kapcsolatokban.Ez közhelynek tűnhet de a gyerek alacsony,szőrös,kicsit kopaszodik huszonévesen,de be nem áll a szája és próbálkozik.És van akinél ez bejön.Egy pocakos csimpánzt képzeljetek manó fejjel…Szóval én nem beszélnék le senkit semmiről.Próbálja ki vagy be jön vagy nem.Lehet ,hogy a századik próbálkozás sikerül.A duma fejlesztése–az is önfejlesztés,az emberi kapcsolatok kiépítése-normál esetben természetes dolog lenne de az is lehet akár hobbi.

Deadpool
Újságíró

„A gyerek együtt játszhatna az unokáimmal….”

Köszönöm, hogy ezt elmondtad! Mindjárt más megvilágításba kerülnek a dolgok egy kis őszinteséggel, maszatolás helyett…

„Nem is értem miért gondolta bárki,hogy én akarom ezt csinálni.”

Nem is gondoltam, egy poénnak szántam azt a mondatot, jelezve a végén is a smiley-val, de ezek szerint nem jött át…

„De remélem én tévedek ha azt feltételezem ,hogy te már eleve meghatároztad,hogy(csakis) mi lehet az igazság.(tesztkérdés-A válasz én igazam—-B válasz Alter igaza)Nyilván aki már a tesztek világában nőtt fel nehezebben értelmez egy olyan választ ami szerintem az “igazság”.”

Pfff… Tehát akkor az „egy nő” az egyszerre jelent egyet és egyszerre többet. Hogy én erre nem gondoltam, baszki! :DDD Biztosan a tesztírástól összezsugorodott agyam az oka! Wittukindi szellemi „magasságokba” érkeztünk, úgy érzem… Egy=egy és több… egyszerre! És azok az emberek akiknek még nem rohasztotta szét az agyát a sok tesztírás, így beszélnek és még meg is értik egymást, és tök nyilvánvaló nekik, hogy az egy az több… és persze egy… is… És akkor ezt a süketelést nekem most be is kellene szopni, ugye? :DDD Erre a kérdésre inkább ne is válaszolj, nem érdekel. Maradjunk annyiban, hogy az én tesztírástól lehanyatlott elmém ezt már úgysem bírná feldolgozni. Huhh, így sem kellett sok, hogy végleg összeomoljon… -.-’ Tiszta szerencse, hogy nem kellett egy évvel tovább járni iskolába, mert most aztán megnézhetném magam! Vagy hogy nem írtam 10 teszttel többet… :D Istenkém…. De azért alter is kitett magáért… „Az „egy” egy névelő, nem számnév.”

“És mi van ha a puázó csak végre egy nőt akar akivel lehet közös programokat csinálni és jó nagyokat baszni?”

Akkor ez alapján a puázók biztosan lovakkal szoktak baszni és közös programokat csinálni, vagy állatkerti orángutánokkal, vagy a faszom tudja mikkel, de ezek szerint nem „egy nővel”… :’DDD És valóban, így az „egy” tényleg lehet több is! Hogy erre nem gondolt eddig az a tesztektől begyepesedett agyam!… :D Édes Istenem… Én pimasz kis suhanc, pedig van pofám a korlátozott szabadidőmet nem azzal tölteni, hogy ilyeneken vitatkozzak! Skandalum!

„Szóval én nem beszélnék le senkit semmiről.Próbálja ki vagy be jön vagy nem.Lehet ,hogy a századik próbálkozás sikerül.A duma fejlesztése–az is önfejlesztés,az emberi kapcsolatok kiépítése-normál esetben természetes dolog lenne de az is lehet akár hobbi.”

Én sem beszéltem le senkit. Annyit írtam, hogy tartós kapcsolat kialakítására szerintem nem alkalmas. Vagy már az is baj, ha leírom a véleményem? Ennyit írtam:

„Common, erre szerintem pont nem jó a pua. Mármint ha valaki csak egy nőt akar, hosszútávra.”

Amúgy mennyi pua könyvet olvastál? Mert arról egy kanyi szót nem írnak – én legalábbis nem olvastam olyat, hogy ülj le a seggedre és olvass, művelődj. Olyanról nem olvastam, hogy az önfejlesztés egy lassú, éveken át tartó folyamat, amibe rengeteg időt és energiát kell beleölni, és kösd fel a gatyád, mert nem lesz sétagalopp… Röviden összefoglalom akkor a pua koncepciót: olvasd el, milyen személyiségjegyekkel operál egy alfa, értsd meg, tanuld be, tanulj be sablon szövegeket, testtartást, pózokat, és ismételgesd, amíg nem rögzül, egészen addig, amíg az nem válik a személyiséged részéve, amíg majd nem jön teljesen magától. Magyarul: te ne te légy, hanem egy teljesen más, mások által kitalált személy, mű személyiség, egy alfajani; azaz tégy úgy, mint aki egy másik ember sorsát élte eddig, nem a sajátját, aki egy másik személy életigazságait ismeri; és majd idővel és némi gyakorlással, na meg persze néhány befizetett pua táboros tandíjjal a hátad mögött majd azonosulsz ezzel a kitalált személyiséggel, és alfává válsz… Vannak ezen az oldalon pszichológiát végzett emberek is, írja már meg legyen szíves valaki, ha olvassa, hogy ilyesmi egyáltalán létezhet-e, mert szerintem ez egy ordas nagy faszság. És egy szélhámosság. Nem tudsz más lenni, mint önmagad. Előbb-utóbb lebuksz, mint ahogy Vivien is lebukott a tomgal acc-al, vagy ahogyan csaxi is sorozatosan lebukik a kamu profiljaival. Erőlködhetsz akárhogy, a szerepjátszásnak mindig az a vége, hogy kifáradsz, lehull a lepel, kiderül hogy csak egy színész vagy, aki kiesett a szerepéből, oda a bizalom, jön a kiábrándulás és mehetsz a levesbe. A másik dolog, hogy játszani is csak akkor tudsz, ha fel vagy készülve; egy spontán, hirtelen szituációban sem tudsz szerepet játszani, csak magadat adni; az pedig el fog ütni attól amit vetíteni próbálsz, ergo bármikor lebukhatsz… Vagy a sok kis lebukás fog összeadódni és disszonanciát kelteni.

Lehet változtatni a dolgokon, de az hosszú évek lassú, kitartó munkája. Le kell ülni és olvasni, olvasni, olvasni, lépésről-lépésre végig járni, hogy mi az ami még hiányzik és megpróbálni változtatni. Emellett nekiállni értelmes hobbikkal foglalkozni, amiből legalább egy olyan, amiből pénz is jön be. De én pua könyvben ilyeneket leírva nem láttam. Valószínűleg ez nem lenne jó marketing a puának, a gyors siker igérete sokkal vonzóbb. De egyéként lehet valódi és drámai személyiségátalakuláson (újjászületésen) is átesni – vagyis: közelíteni a traumáktól, rossz beidegződésektől, hibás következtésektől kevésbé terhelt, valódi önmagad – viszonylag nagyon rövid idő (akár órák leforgása) alatt, de erről még beszélni sem tanácsos, mert tiltott és börtön jár érte. Mondjuk ez szerintem sokaknak valódi segítség lehetne, nem úgy mint ez a nyomorult puás bohóckodás. De persze, azt döntse el mindenki magának, hogy mire van szüksége, mi éri meg neki; ha valaki így akarja leépíteni a maradék önbecsülését, pofára esésről pofára esésre, ám tegyen így! Én nem akarok senkinek megtiltani semmit, és lebeszélni sem akarom semmiről. Úgyis mindenki a saját hibájából tanul (mondjuk a hülyébbek abból sem). Csak a véleményem írtam le, ha még azt szabad… És még csak azt sem mondom, hogy ne olvasson senki pua könyveket, érdemes legalább 1-2-t, mert a műveltségének nem fog megártani. Csak aztán nehogy mindent komolyan vegyen belőle…

laza
Olvasó
laza

Mit ajánlasz a PUA helyett? Törődjön bele?

Alter Ego
Szerkesztő

Amúgy mennyi pua könyvet olvastál? Mert arról egy kanyi szót nem írnak – én legalábbis nem olvastam olyat, hogy ülj le a seggedre és olvass, művelődj. Amúgy mennyi pua könyvet olvastál? Mert arról egy kanyi szót nem írnak – én legalábbis nem olvastam olyat, hogy ülj le a seggedre és olvass, művelődj. Olyanról nem olvastam, hogy az önfejlesztés egy lassú, éveken át tartó folyamat, amibe rengeteg időt és energiát kell beleölni, és kösd fel a gatyád, mert nem lesz sétagalopp… Röviden összefoglalom akkor a pua koncepciót: olvasd el, milyen személyiségjegyekkel operál egy alfa, értsd meg, tanuld be, tanulj be sablon szövegeket, testtartást, pózokat, és ismételgesd, amíg nem rögzül, egészen addig, amíg az nem válik a személyiséged részéve, amíg majd nem jön teljesen magától. Magyarul: te ne te légy, hanem egy teljesen más, mások által kitalált személy (…)

Deadpool, bármennyit fogsz “önfejlszteni” és “művelődni” az alig valamit fog hozzátenni ahhoz, hogy mennyire tudsz kialakítani egy nő szemében vonzó attitűdöt. Szoktál te egyáltalán nőkkel társalogni? Ha igen, akkor biztosan csak tanárokkal és bölcsészekkel, mert különbön magad is pontosan tudnád, hogy az átlag nő műveltsége a béka valaga felé tendál, hobbijuk semmi, érdeklődésük a bulvár-divat-celeb bermuda-háromszögben vész a semmibe.. Ennél az átlag nőnél akarsz te műveltséggel hódítani vagy erre biztatnál másokat? Adagolnál emellé még valami hobbit is, hogy még nagyobb nerd csodabogárnak nézzen ki a szerencsétlen?? Röhej!

Ha nőt akarsz fogni, ezekre pont nem lesz szükséged. Higgy a PUA randigurunak. Jahh, mondjuk kihagytam a számításból, hogy te biztosan lelki társat, tartós kapcsolatot, feleséget keresel… Bár megjegyzem, eleve már-már reménytelenül naiv dolog, ha valaki azt hiszi, hogy a férfi és a nő két külön világának a közös metszete majd épp a közös műveltség, a közös érdeklődés, netán a közös hobbi lesz.

Szóval a sok duma helyett tényleg próbáld már ki egyszer, hogy ezekről megpróbálsz nőkkel társalogni, és nézd meg, hogy milyen elkerekedett szemekkel, sőt viszolyogva néznek majd rád, ha előhozakodsz a hobbiddal, és megpróbálsz az általad biztosan nagyra értékelt pszichedelikus művészetről, mondjuk esetleg az amatőr csillagászatról, űrkutatásról, amatőr elektronikáról, számítástechnikáról, íjászatról, hadtörténetről, vagy horribile dictu vasút-modellezésről és fantasy regényekről beszélgetni. – Én mindenesetre ezúton kívánok sok sikert neked! XD

Aki azt mondja, hogy leginkább egy nőt keres “közös programokra és nagy baszásokra”, az ezerszer jobban ismeri a nőket és az ismeretből eredő realitásokat. Szóval ha te ilyen körülmények között a csajozni nem tudóknak, a súlyos, akkut pinahiányban szenvedőknek az önművelés és az önfejlesztés, rögös és hosszú éveken át tartó útját ajánlanád a PUA helyett, akkor én nem tudom te hol élsz… Még pár begyakorolt hülye póz és valami satnya csajozós szöveg is ezerszer többet érhet a problémájuk gyors megoldásához, mint egy évtized önművelés és egy férfias “hülye” hobbi, amítől még inkább egy merev, gyagya nerd-nek néznek majd ki. És a PUA tanácsadást keresők titka az, hogy se “lovakkal”, se “orángutánokkal”, sőt leginkább senkivel sincs szexuális életük. Ehhez képest opció az “egy” akármilyen nő további extra elvárások nélkül. De szerintem ez rajtad kívül mindenkinek nyilvánvaló.

És hozzáteszem: azoknak, akiknek bajuk van az ismerkedéssel, csajozással, azoknak nagyon könnyen lehetséges, hogy pont azért van bajuk, mert inkább a művelődéssel és a hobbijaikkal foglalkoztak a nők megismerése helyett. Tehát az ajánlatod annyit ér nekik, mintha a sivatagba akarnál homokot exportálni… XD

Na jó reggelt! XD

Jinjangologus
Újságíró

Alter politikusként vitázik, nem filozófusként. Én érteni értem, csak nem értek egyet (kölcsönös).

Alter Ego
Szerkesztő

Horvath Anton, hát valahogy, valamilyen módszerekkel csak-csak kell egy férfinak ismerkednie, ha nem akar totál MGTOW életformát folytatni, és szerintem (már amennyire én “elmélyedtem” benne), a pua tanácsok nemcsak a százszámra leszólítgatós ismerkedésre adnak tippeket…

Jinjagologus, szerintem esetenként sokkal diplomatikusabb, udvariasabb vagyok mint egy politikus, ráadásul sokkal-sokkal filozofikusabb is. :) No meg ez tényleg csak egy totál apolitikus, személyes élettereket érintő filozofálgatás…

Horvath Anton
Olvasó

MGTOW életformát nem kell akarni, jön az magától is. A puázgatás miatt még gyakorlatilag ugyanúgy egyedül marad az ember, ezt a módszert sem a nősülés céljából próbálgatják egyesek.

Alter Ego
Szerkesztő

Oké, de egyáltalán melyik épeszű, felvilágosult, modern férfi akar nősülni a feminista világrend, a házasság 2.0 keretei között? :)

https://www.ferfihang.hu/?s=h%C3%A1zass%C3%A1g+2.0

De értem én, jó sok férfi dédelget romantikus vágyakat a konzervatív férfiszerepek és a konzervatív családmoell iránt, még ha látja is a kijózanító válási statisztikákat, sőt még akkor is, ha már régen szükségszerűen MGTOW (kiábrándult idealista) lett belőle a hiábavaló feleség (“feleséganyag”) keresés eredményképpen.

Nagy szívfájdalom mellett, de talán le kellene számolni a hiú reményekkel. Elsőként talán meg kellene fontolni a vitaindítót adó Varga Zoltán szavait: ébresztő, ez itt 2021! :) És ha már “az élet citromot adott, állj neki martinit készíteni”

Jinjangologus
Újságíró

Amennyiben eltekintesz attól, hogy DeadPool (de én is) érdektelen az adott nőállomány, intellektuálisan és morálisan (ott is van ám “hetes-nyócas”) értelmezett 90+ százalékának meghódításában, nagyjából igazad is lehet. És bármi meglepő, akad formás is a “maradékban” :)

Alter Ego
Szerkesztő

Aham, csak ki akarja a fél életét cölibátusban tölteni, miközben a szellemi, morális és érdeklődési körre vonatkozó elvárásainak megfelelő partnert keresgél… – Én biztosan nem akartam sosem; a tesztoszteron szintem nem engedi meg.

Jinjangologus
Újságíró

Tudom, értelek. Azt is, hogy a tömeg veled van, így vagy úgy. Én mást képviselek.

common man
Olvasó
common man

Ehelyett a puázás helyett azt gondolom sokkal többet ér, ha inkább találsz magadnak egy értelmes hobbit, vagy többet, amikben törekszel arra, hogy minél magasabb színvonalon műveld.

Már a többiek nagyjából elmondtak mindent mit én is akartam ,talán annyit:Miért kéne szembe állítani a két dolgot? Vannak (biztos,itt is) sokan értelmes hobbival ,értékes emberek de nem jutnak el odáig ,hogy ezt megmutathassák a lenyűgözendőnek. Nekik egy használható technika lehet ill legalább próbálkoznak. Aztán ha van egy kis esze figyel, elemez ,levon következtetéseket , változtat.Közben annyit íjaz,modellvasútozik amennyit akar.
Vers ma már nem divat:

https://www.youtube.com/watch?v=SpfcDFuGzOg

Alter Ego
Szerkesztő

Fenti párbeszéden gondolkodva hirtelen az az ötletem támadt, hogy a nemek közötti viszonyrendszert, a nemek közötti konfliktusokat a játékelmélet alapján kellene vizsgálni akkurátusan. Nem tudom, hogy más alkalmazott e már kifejezetten ilyen megközelítést a problémára. Ezek között a keretek között elsőként azt kellene eldönteni, hogy “Nemek harca” vajon egy zéró összegű játszma (ahol a felek csak egymás kárára nyerhetnek) vagy pedig nem az, és akkor a felek egymás támogatásával is nyerhetnek.

Jinjangologus egyértelműen azt hangsúlyozza, hogy meggyőződése szerint a felek kiegészítik egymást, és minden egyéni és társadalmi relációban mindig egymás épülésére kellene cselekedniük.

Attól függetlenül, hogy milyen játszmának minősül a “Nemek harca”, lehet különböző stratégiákkal játszani a játékot. Viszont csak egy lakatlan sziget egyetlen lakójakét lehetséges nem játszani a játékot, merthogy akár egyéni szinten, akár társadalmi színtéren valahogyan mindenki érintett a két nem közötti viszonyrendszer problematikájában. A játékelméleti keretek között egyébként a MGTOW filozófia egy olyan játékstratégia, amely arra játszik, hogy elutasítja, kiküszöböli a játszmát illetve annak egyes részeit mgtow “szintektől” függő mértékben.

Játékelmélet:

https://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1t%C3%A9kelm%C3%A9let

Érdekes körülmény, hogy a stratégiaválasztással kapcsolatban még nemi preferenciák is közrejátszhatnak. És ha ez igaz, akkor könnyen lehetséges, hogy az egyik fél a végén determinisztikusan sokkal rosszabbul fog járni. – Vajon a nők vagy a férfiak?

Én nem tartom kizártnak, hogy inkább a nők hajlamosak zéró összegű játszmaként tekinteni a “Nemek harcára” és aszerint választani stratégiát. A RedPill pedig egy olyan férfifilozófiának tűnik, amely legfőképp arra akarja felhívni a férfiak figyelmét, hogy a nők egy zéró összegű játszma egyik szereplőjeként tekintenek a férfiakra, ezért aztán a férfiaknak is ilyen stratégiát kell választaniuk.

Jinjangologus
Újságíró

A feminista ideológia által megfertőzött agyak tekintik ilyen vagy olyan “játszmának” a nemek közti kölcsönhatást. Ez napjaink domináns mega-szektája, a jelenlegi leghatékonyabb szétfeszítő-megosztó rezsim. A RedPill, az új feltörekvő tábor csak fordítani kíván a fennálló erőviszonyokon, ami jelenleg a nőknek kedvez. Nem száll ki a mátrixból (a sors iróniája ez, neve kapcsán), nem számolja fel a téves és romboló eszmerendszert.

Komplementaritásban sem játszma, sem nemek harca nincs, oximoron is lenne startból.

Alter Ego
Szerkesztő

Jinjangológus, értelek én téged, mindig is értettelek, csak nem feltétlenül értek egyet.

A RedPill arról is szól, hogy egy férfi ne legyen naiv és ne gondolja azt, hogy nincsen “nemek harca”. Mert észre kell venni, hogy a letűnt idők férfi lovagjaival (milliónyi Don Quijote-val) szemben a másik oldalon ott áll teljes fegyverzetben a modern nő, aki mindent akar, mindent a saját javára fordít, és minden felett totális kontrollt akar gyakorolni, szóval fegyver van náluk, és készek is használni. Ezt hozta ki belőlük végsőkig az egy-két évszázad feminizmus. Nagyon bluepill fickónak kell lenni ahhoz, hogy ezt manapság bárki is cáfolni akarja. Ennek ellenére is értem én a te higgadt és jószándékú filozófiádat, és tisztellek is érte, mint egy papot. (Persze a papokkal kapcsolatban is feléled néha a gyanú, hogy valami váratlan dolgot is rejtegetnek a reverenda alatt.) Mindenesetre a lényeg az, hogy az ellenség már a spájzban van, és háborúba nem lehet katonákat küldeni úgy, hogy az egyetlen fegyverük a taoista filozófia…

No meg egyébként is: a jin és a jang nemcsak a komplementaritás, hanem az egymásnak feszülő, egymással küzdő erők szimbóluma is. “Normális körülmények között az erők rendezettségre törekednek, kiegyenlítik egymást és egyensúlyban vannak.”– Hol vagyunk már ettől az egyensúlytól? A nemek közötti egyensúly megbolott. És márpedig egy elhatalmasodni törekvő erő másik oldalán szükségszerűen egy egyre nagyobb másik erőnek kell állnia, hogy ne hullhasson szét végképp minden…

Érted már, hogy mi az én a problémám azzal, hogy leginkább csak az ideális esetben fennálló komplementaritásról látlak beszélni?

Jinjangologus
Újságíró

Szerintem a legnagyobb világnézeti különbség köztünk az, hogy te kevésbé tartod meghatározónak, penetrálónak az ideológiák befolyását, ezért a “női természetet” okolod (sokkal) nagyobb százalékban a mai kritikus állapotért, értékválságért. Nekem meg meggyőződésem, hogy az előbbi a káosz determináns okozója. Ez nem csak a feminizmusban, de minden szektás közegben releváns, az emberek (nem csak a nők) teljesen meghibbannak, irracionálisan, erőszakosan vagy épp totálisan passzívan fognak viselkedni, reagálni. A háborúkat is ide sorolom.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha rábólintanék, hogy a “női természetben” látom a problémák forrását, akkor könnyen a nőgyűlölet látszatába keverednék… és ez nem is fedné pontosan azt, amit gondolok. Azt gyanítom, hogy ehhez a helyzethez a nőiség és a férfiasság egyidejű leromlása vezetett. A férfiak ellágyultak, a nők megkeményedtek. Hogy pontosan miért és hogyan történt ez, talán már nincs is értelme firtatni. Amin a férfiak a nők segítsége nélkül (arra nem is számíthatnak) is tudnak változtatni, az az, hogy megkeményítik saját magukat, elvetik amit az önzetlen, romantikus szívük, a Don Quijote mivoltuk diktál és felhagynak a céltalan szélmalomharcokkal. Talán a legjobb az lesz, ha elsőként eltanulják a nőktől a befelé figyelést, a saját igényeikre való odafigyelést, a világ kicsit “önzőbb” értelmezését. A nők csak járják nyugodtan a saját útjukat… – állítólag megy az nekik egyedül is…

Jinjangologus
Újságíró

Ez így is van, viszont a férfiasság hanyatlása volt a kiindulópont, a nőiesség dekadenciája ennek sorsszerű következménye. Ezt indirekten te is aláírod azzal, hogy nem bíznád a változást a nőkre, hanem okozó akarsz lenni. A nő majd (vissza)alakul, ha a férfi elég szolid.

Másfelől, amit te “romantikus önzetlenségnek” nevezel az épp a férfi erőfölény-tudatból és kompetenciából adódik, ilyen értelemben emez hasonlóan nagylelkű egy gyerekkel is. Nagylelkű nő viszont aligha létezik, náluk csak jólelkűség van (és ez így van rendjén). A generozitás erőfölényt feltételez, ezért irritálja is a feministákat az ajtónyitogató, számlát mindig álló “macsó”. A nőies nő ezt szívesen fogadja, megtalálja a helyét ebben a felosztásban. Ez nem számítás, hanem zsigeri.

Végezetül az a férfi aki érdemtelen (lovagiasságát nem kellően viszonzó) nőt továbbra is figyelemmel és javakkal halmoz el, megérdemli a sorsát.

Alter Ego
Szerkesztő

A szolid szóval vannak problémáim:

1. ‘jó viseletű, szerény, meghúzódó, feltűnést kerülő’
2. erős, szilárd’; ‘megbízható, tisztességes’; ‘rendezett életű’;

Az egyes számú értelmezéssel semmiképpen sem értenék egyet, éppen az ellenkezőjét propagálom. A kettes számúval talán-talán, de azzal sem feltétlen, mert a nőket – ugye – a rosszfiúk izgatják.

Másfelől, amit te “romantikus önzetlenségnek” nevezel az épp a férfi erőfölény-tudatból és kompetenciából adódik, ilyen értelemben emez hasonlóan nagylelkű egy gyerekkel is.

Persze, tudom, egyetértünk. Viszont a férfi-erőfölény tudatával vissza is lehet élni. A nőknek megvan a magukhoz való, csavaros esze, hogy ez meg is történjen: ez zajlik ma a két nem viszonyában, gyakran egyéni és társadalmi színtéren is. És csak az unintelligens ember próbálkozik századszor is ugyanazzal a rossz megoldással. A helyzet kulcsa éppen az, ha a férfi az ösztönös énjének ezt a részét hosszabb-rövidebb időre rendszerszinten háttérbe szorítja.

A nézetkülönbség talán ott látszik kibontakozni közöttünk, hogy te “megérdemli a sorsát” legyintéssel nagyon széles férfitömegekről, az ő személyes boldogságukról mondasz le, hogy tovább szemlélgethesd a megbomlott jin és jang tökéletességének hamis illúzióját, ezzel szemben én a TRP tanácsadókkal egyetemben azt mondom, hogy RedPill-t nekik!

Alter Ego
Szerkesztő

“Nem zavar, nem gyanús ez a szektás/marketinges retorika?”

De, de. Ambivalens az én viszonyulásom is. Szoktam én is érvelni ellene; főleg amikor valamiféle “kanonizált”, megkérdőjelezhetetlen dogmaként merülnek fel a RedPill világértelmezések.

Oké, szerintem látjuk az érem mindkét oldalát. :)

Hunn
Újságíró

Rosszul értelmezed a dolgot, Deadpool. Én ugyanis azt mondtam, mégpedig szó szerint, hogy: “a Red Pill életet ment”. Nos, a Red Pill az én esetemben speciel NEM elsősorban az ÉN életemet mentette meg… Bár mondjuk azt is.

Az pedig, hogy az utóbbi 5-6 évben mi történt velem, már a Red Pill ismeretében, vagyis ami már rajtam múlt hogy mire jutottam és mire nem, és hogy miért vagy miért nem, az már teljesen az én dolgom, az én felelősségem. De nem is hall senki panaszkodni arról, hogy most mi van velem a csajozás terén, csakis és kizárólag a múltról.

Lucius
Olvasó
Lucius

Csak 2 féle férfi van: aki kell a nőknek, s aki nem. Bocs, csak 1 fajta van: aki kell a nőknek. Aki nem kell, az nem férfi, pontosabban azért nem férfi, mert nem kell. Én a semmibe vett, nem jóképű, láthatatlan “jó fej” ember(!) vagyok a szemükben.

Lelki szemetesládának király vagyok. Profitáltam belőle, rájöttem a nők működésére. Tolják, hogy ők bonyolultak, meg ilyenek, de ez kamu! Faék egyszerűek: vagy bejössz az adott nőnek, mint férfi, vagy nem. Ennyi a nagy “titok”. Ha nem, kalap-kabát. Game over.

Hülyeség ezért hosszú cikkeket írogatni, ez a pár szó a lényeg. Bejössz, vagy nem. Ha utóbbi, akkor tehetetlen vagy, és nem is kell semmit tenni, mert értelmetlen. Ha bejössz akkor meg azért nem kell semmit tenni, mászik rád a nő magától.

A fax női tanácsokat el lehet felejteni. Jó ég, hányszor padlóra küldtem a hülye dumájukat! Elég ha visszakérdeztek, magatokra utalva, velük kapcsolatban, és azonnal hátrálnak! Még a példa szintjén sem képesek igazolni barom dumáikat.

Horvath Anton
Olvasó

Egyszerűek hát. Élőben a jóképű, sportos alkat a nyerő, interneten meg a 190 centi magasság a lényeg. Minden más esetben meg a raklapon álló lóvé, ennyi a kurva nagy “logikájuk”.

Zoom
Olvasó
Zoom

Lucius, ez mindkèt nemnèl ìgy működik. Ha nincs meg az alap szexuàlis vonzòdàs a màsikhoz, akkor nincs meg. Ezt nem lehet màs dolgokkal kompenzàlni, se női, se fèrfi rèszről. Ennek ellenère egyèb dolgok miatt kialakulhat pàrkapcsolat, de attòl zsigeri vonzòdàs a màsik irànt nem fog kialakulni.

Horvath Anton
Olvasó

Aham, brutális szexuális vonzódás ébred egyesekben a Pénztáros Lőrinc, Schmuck Andor felé is. Mesélj még nagyokat kérlek. Az is cseppet nagy különbség hogy a férfiak mondjuk úgy a nők 80%-át szexuálisan “elfogadható” állapotúnak találja, míg ugyanez visszafelé 15%. De semmi kompenzáció, nyoma sincsen sehol.

hunbagira
Újságíró

Na-na-na Delin. :D Nálatok attól még működik a “gazdasági vonzódás” (aka élősködés-prostitúció, ahogy antonunk példák alapján megvilágitotta)
Mondjuk a sor tetszőlegesen, sokáig bővíthető…a régebbi first ms golddigger aranyhörcsög&timike, hiller, szanyikapitány..(hogy a “másik” csapatról se feledkezzünk meg )

Zoom
Olvasó
Zoom

Bagira & Anton, ìrtam hogy kialakulhat kapcsolat/szex màs alapon is, ahhoz nem kell szexuàlis vonzòdàs. Ilyenkor a szexnek van àra, vagy cèlja, nem a kètfèl kölcsönös szexuàlis ösztönèn alapszik. Az alap ösztönkèsztetès/vonzòdàs nem fog csak a semmiből kialakulni, pènz hatàsàra sem közvetlenül.

hunbagira
Újságíró

Csak magatokról beszélj kérlek ez ügyben, ok?! Hagyjuk a női relativizálást, szar szétkenegetést ez ügyben (is)

Zoom
Olvasó
Zoom

Ez nem női relativizàlàs, hanem biològia.

Alter Ego
Szerkesztő

Delin már régen feltalálta a RedPill-nek egyfajta nőiesített változatát. :)

Zoom
Olvasó
Zoom

Van női RP. ;)

Alter Ego
Szerkesztő

Biztosan PinkPill-nek hívják… és te írtad le a gondolkodási irányzat legfontosabb alapvetéseit. ;)

Zoom
Olvasó
Zoom

Akkor màr inkàbb rose pill, hogy stimmeljen a RP-re. Ott sem talàltàk fel a spanyolviaszt, nem kellek èn oda. :) Anyàink alapigazsàgai vannak benne, ugyanùgy, mint az RP fèrfi vàltozatàban, csak pepitàban. Ne szòld le mielőtt olvastad volna, többsègèben olyan dolgok vannak benne, ami kedvező a fèrfiaknak ès sok tekintetben ellentmond a 3. hullàmos feminizmusnak. Pl hogy fogadjuk el hogy a fèrfi vezet, a nő követ, ne legyen pàrkapcsolaton belül dominanciaharc, törekedjünk a feminin oldalunk hangsùlyozni (otthonteremtès, gondoskodàs, külsőre valò odafigyelès, stb), mindig adjuk meg èletünk pàrjànak a tiszteletet, a szex legyen prioritàs ès ehhez hasonlòk.

Se - se
Újságíró
Se - se

Ugyan Zoom írására, de minden férfihangúnak írom ez alapján :

bzmg Férfihang, itt a célunk.. ideértünk. Oké, az ellenség ott a spájzban, de nézzetek már a számgépképernyőtől balra.. lehet hogy az ül ott mellettetek aki úgy gondolja mint Zoom.

Mi csalódottak együtt, persze hogy harcolunk az ellenséggel – de egyénenként nem ezt a nőt keressük? Mert én igen.

Nem háborúba menésről beszélek – de ha mondjuk az éjszakában üvölteni kezdenek a kutyák.. és a fax tudja kik mozognak odakint.. akkor a velem egyenlőnek nem kelek fel, hanem lehúzom róla a paplant, hogy menj és nézd meg mivan.
De a Zoom-felfogásúnak még be is takarom a hátát mielőtt kirohanok.

Se - se
Újságíró
Se - se

kieg : nem is kell falura képzelnetek magatokat.. elég csak azt, ha a mai hűvös reggelre elromlik a cirkó – és hideg van a lakásban.
Fázva fölkelni és meleget csinálni a másik jókedvére.. hm.. a Zoom-felfogású nőnek igen.

Alter Ego
Szerkesztő

Se-se, azért neked sikerült félreértened Delin-t (alias Zoom), mert ő inkább csak leírta a “RosePill”-t, de még csak nem is azt mondta, hogy ő alapvetően így éli meg a nőiségét. Amikor néha megáll merengeni a nőiségről, akkor talán feldereng benne valamilyen ködös romantika eziránt, de egyébként ő valójában a modern, számítással és erővel mindent (is) akaró nő. Betakargathatod a hátát, miközben te kimész éjszaka szembenézni az ismeretlennel, de ő nem valami imádni való férfiistenként fog rád tekinteni, hanem csak egy jót röhög a markába, hogy mekkora looser vagy, illetve alapvetően azt érzi majd, hogy “ez nekem jár”. :) – Nos, így fest a nemek közötti harmónia megbomlása…

Ahhoz, hogy helyreálljon a dolgok természetes rendje, bizony le kell rántani róluk a takarót, kezükbe kell adni a baseball ütőt (ez az ősrégi “bunkósbot” nevű “férfiprivilégium” modernkori megtestesülése) és ki kell hajtani őket az éjszakába a vonyító kutyák közé… legalább párszor… – Utána majd megjön az eszük. :)

Zoom
Olvasó
Zoom

Se-se, örülök, hogy amit leìrtam a női RP kapcsàn ilyen hatàst vàlt ki egyes fèrfiakbòl. RP-től függetlenül, tulajdonkèppen ez az alapja egy jòl működő pàrkapcsolatnak, màshogy nem tudom elkèpzelni. A nehèz benne, hogy ez összeillő embereknèl is igènyel mindkèt fèl rèszèről odafigyelèst, önkontrollt, időt ès energiàt. Bàr semmi sem működik magàtòl, ez legalàbb megèri. :)

Alter/Imposztor, a vesèmig làtsz, mint mindig, azaz àldott jò lelked. Tènyleg kezd eluralkodni rajtad a kiàbràndultsàg ès a keserűsèg.

Alter Ego
Szerkesztő

Delin, csak nem a szívedre vetted, hogy a “RosePill” személyiség helyett én egy kicsit más képet alakítottam ki rólad? Oly nagyot tévedtem volna?

És remélem nem a rosszindulatú vágyaidat projektálod rám: pont annyira optimista és agilis vagyok, mint bármikor máskor. A kritikus attitűdöt pedig nem illik összekeverni a “keserűséggel”.

Közkívánatra leírhatom esetleg azt is, hogy nem kicsi a pöcsöm, és természetesen nőim is akadnak, bár mindig van hely még egynek, hogy Commont idézzem “közös programokat csinálni és jó nagyokat baszni”. :D

És én kérek elnézést, hogy az elburjánzott személyeskedés közepette szerény személyem exhibicionista bemutatásával vagyok kénytelen válaszolni. :D

Zoom
Olvasó
Zoom

Alter, nem kell külön bemutatnod szerèny szemèlyed, a kommentjeid hangneme elèggè leköveti az aktuàlis lelkiàllapotod, az alteregodè különösen.

Alter Ego
Szerkesztő

Oké, hát végülis ki vagyok én, hogy útját próbáljam állni, ha egyesek az én lelki állapotomról kívánnak képzelegni. :D

Bármely alteregóm csak eszköz a személyiségem komplexitásának megéléséhez illetve azt hivatott tükrözni. Például nem olyan jó érzés tartósan elnyomni a szarkasztikus humorra való hajlamot. :) És talán nem is olyan rossz dolog ezt elkülöníteni egy alteregóban, mert akkor mindenki érti, hogy éppen “viccel a bácsi”… – még ha nem is teljesen komolytalanul mondja…

Se - se
Újságíró
Se - se

Zoom
Részemről a szerencse. Ha visszakozni akarsz a felsorolt tulajdonságoktól, akkor nem kell.. nem fogom rajtad számonkérni.

Csak szerintem tényleg EZ a cél.. az elérhető cél.

Zoom
Olvasó
Zoom

Se-se, nem akarom megcàfolni ezeket a tulajdonsàgokat, azèrt ìrtam le, mert egyetèrtek vele. Ahogy ìrtam, ezek nèlkül a dolgok nèlkül nem működik egy jò pàrkapcsolat, de ehhez kèt ember kell.

Olvastam, amit ìrtàl a màsik kommentedben. Màr nem ìrok sokat a magànèletemről kommentekben, ezèrt nem is szoktam càfolni rèszletesen Alter ès màsok feltètelèzeseit, függetlenül attòl, hogy igazak-e vagy sem. Szerintem màr kezdek nővè vàlni, bàr mèg van hova fejlődni. Szerencsère a fèrjem partner ebben, ùgyhogy dolgozunk rajta, hogy a fentiek bevèsődjenek ès egyre kevesebb önreflexiòt igènyeljenek. Egyelőre sìnen vannak a dolgok. :)

Se - se
Újságíró
Se - se

Zoom
Jó történet a tiéd, azzal pláne hogy a férjed segítségével fejleszted magad.
Az meg nagyon rokonszenves megfogalmazás hogy már kezdesz nővé változni – hiszen az már pont egy emelt szint, ha valaki kétkedik a saját hibátlanságában.
Csak előre..

Jinjangologus
Újságíró

Ügyes. Lassan kiérdemled a Rosalin nevet :)

Se - se
Újságíró
Se - se

AlterEgo
De én azt írtam, hogy a Zoom-féle felfogású nő, nem azt hogy ő.
Részben azért, mert keveset beszéltem még vele ahhoz hogy tényleg ráértsem azt a felsorolást – részben meg azért mert hidd el nekem hogy ha valaki eleget van dícsérve valami (akár nem létező) tulajdonságáért, az ha érdekelni kezdi akkor szépen elkezd kifejlődni benne.
Csináltam már ilyen varázslást, és az általam beültetett tulajdonság ma már önjáró. Beépült.

Hunn
Újságíró

Ne már, Se-se! Az, hogy nagy néha előfordul olyan is, hogy van egy-két olyan nő is a világon, aki szökőévente egyszer mond valami olyasmit is, ami kábé hasonlít arra, amit mi férfiak hallani szeretnénk a nőktől, az még messze nem jelenti azt, hogy pezsgőt bonthatunk mert itt van a patriarchátus a sarkon, ráadásul találtunk egy unikornist is…

Hogy egy nő mit mond és mit csinál, az két különböző dolog, és mindig az utóbbit kell nézni. Ilyen esetben majd ha hosszú távon azt látjuk, hogy a nekünk tetsző dolgot mondó, de továbbra is a feminista világban élő modern emancipált nő úgy is él és úgy is viselkedik és úgy is viszonyul a férfiakhoz, ahogy az az egyszer kimondott két mondatára egy életet alapozva elvileg következne – és nem ám az “epiphany phase”-ben, hanem az SMV-je csúcsán, huszonéves kora elején – akkor azt mondom, hogy talán…

De még akkor is sokkal valószínűbb, hogy csak nem vettünk valami red flag-et észre. Szóval én ettől még egyetlen nőért sem vagyok hajlandó visszatérni a lovagiassághoz.

Maradjunk annyiban: Zoom-nak nem ez volt az egyetlen kommentje. A többiből is ugyanezt a rózsaszín képet olvastuk ki?

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Oké, nem pezsgőt, de egy kólát? :-)

Illetve.. ha már a jeleket.. a nekünk fontos dolgok jeleit észrevesszük, és szóvátesszük..akkor az itt olvasó és még megmenthető nők legalább valami kevés morzsát csipegethetnek.
Nem CSAK a kizárólagos meggyőződést, hogy mindenki menthetetlen.

Zoom.. hm.. Nem kell hogy elhidd, de a blogvilágban tavaly belém vágta a karmait egy női nick, és harcoltunk egypártíz szót. Aztán nem nyughattam, és megkerestem magánlevélben.. és addíg zümmögtem körülötte, hogy most már .. hm.. nem szerelemmel, hanem testvéri.. hm.. féltestvéri.. fogadott testvéri szeretettel hívom és hív telefonon, hogy jajj a fia szemébe ment a köszörűszikra, vagy jajj engem meg kirúgott az én drága hülém. És én nyugtatom őt, ő nyugtat engem.
Szóval Zoom.. (Zoom, olvasod?) ..szóval nem tudom bizonyítani neked, de Zoom is simán nővé varázsolható. Még én is át tudnám varázsolni – de ez.. ennek a bizonyítása kétszemélyes játék.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nagy igazságokat mondtál ki ezzel a kommenteddel Se-se. Az a lényeg, hogy a nők nagyobbik része “ nővé varázsolható” csak ehhez kell egy olyan férfi is. Magyarul tök máshogy viselkedünk pl a magánéletben, mint akár itt egy-egy komment alapján megítélhető ( a személyes találkozások már egy kicsit árnyaltabb képet festenek). Nem, valóban nem tudunk mindenki, bármelyik férfiú felé alázattal,( az elemi emberek között elvárhatón felüli) tisztelettel, szeretettel , kedvességgel fordulni , csak afelé, aki ezt hozza ki belőlünk. Ez az , amit annyiszor említettünk már, egy igazán férfi, úgy vezet, úgy dominál, hogy észre sem vesszük és akkor mi is visszatérünk elemi , ősi önmagunkhoz , nők leszünk és élvezzük , szeretjük ezt az állapotot . ( legalábbis én szeretem amikor letehetem kicsit a terheket, amikor végre kicsit nem kell erősnek, határozottnak lennem). De ez valóban folyamatos munka mindkét részről.
Delinnek gyönyörű családja van és bizton állíthatom ( remélem ennyit elárulhatok), hogy abban a családban mindenki boldog.

Horvath Anton
Olvasó

“a nők nagyobbik része “ nővé varázsolható” csak ehhez kell egy olyan férfi is.”
Tudjuk, ezt hívják alfának másnéven.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az alfa meghatározása még magatok között sem sikerült viták nélkül , nem , egy jó béta ( akinek van némi alfa “ beütése”) , ebben sokkal jobb. ( varázslásban), itt családról, hosszú távú kapcsolatokról van szó. Egy folyamatosan háremet tartó, megállapodni nem akaró/ nem tudó csak max gyerekeket csinál, de családot fenntartani, üzemeltetni nem tud, kell a francnak egy megbízhatatlan puncimágnes.

Horvath Anton
Olvasó

Azért érdekes hogy nektek minden RedPill alapot előről el kell magyarázni. A “puncimágnes” a fiatalabb korosztálynak kell, mikor még nem egy megbízható béta balfasz felkutatása a lényeg. Itt vagytok egészen pontosan lemodellezve:
comment image

És ilyen esetekben lehet ideális egyezés:
comment image

Ez pedig az az idővonal lenne, ahogy a feministák a médián keresztül a dolgokat beállítják, illetve ahogy a nők látják magukat. De mivel sajnos nem reális közel sem, így az elvárásokkal keveredve marad nekik a pofára esés és a macska:
comment image

Innét jönnek a tárkeresőről jól ismert irreális elvárások is, amiken csak röhögni lehet legfeljebb. Örülök ha segíthettem ismét.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egy megbízható erős béta ( akinek van némi alfa ismérve, mint határozottság, képesség és akarat a családja vezetésére, képessége a szeretettel irányításra) nem balfasz . Ez a ti téveszmétek. Mondom , még abban sem vagytok képesek megegyezni, hogy egyáltalán létezik-e alfaság, alfa -e az, aki halomra dönti a nőket, nekem az az alfa, aki határozott, cselekvőképes, védelmet biztosít, nyilván kinézetében azért hoz egy minimumot, azaz vágyat ébreszt , ha nincs semmi vágy akkor nincs mit tenni , és minden esetben, pláne ha gyermek is van, a családja az első. Magyarul nem önző, melegszívű. Az anyagiak annyiban fontosak csak, hogy ne legyen lusta, dolgozzon , ne igyon, szerencsejátékozzon, drogozzon. Én konkrétan soha nem vágytam luxus dolgokra. Mint ahogy puncimágnes alfára sem, a családi példa nagyon meghatározó .( mielőtt elkezded exférjem nem volt puncimágnes alfa, csak egy jól rejtőzködő szociopata, ráadásul én ezt nagyon fiatalon be is nyaltam, azt hittem a férfiak többsége olyan , mint az édesapám, hisz ez a példa volt előttem, aztán kiderült, hogy nem)

Alter Ego
Szerkesztő

Az “alfaság” körüli zavart szerintem az okozza, hogy túl sokan szó szerint értették azt a PUA, RedPill magyarázó analógiát, amely az állatvilágból emeli át az “alfahím” koncepciót magyarázatképpen. Én már már millióegyszer elmondtam, hogy nem szabad szigorúan szó szerint érteni. A férfi elsősorban nem “hím”, nem alfa, nem béta, és mint egyéni entitás az ábécé többi betűjével sem osztályozható és megjelölhető.

Vannak viszont sikeres férfiak, akik az egyéniségükből adódóan összetett, komplex módon sikeresek. Vannak akik az előnyös megjelenésük miatt vonzóak és megint mások, akik más férfias tulajdonságaik miatt, és minden előnyös, vonzó tulajdonságnak léteznek mindenféle összetett vegyületei, változatai. De a lényeg az, hogy egyetlen épeszű, valamirevaló, “kompetens”, “menő”, modern férfi sem építi az önmegvalósítását illetve önértékelését arra, hogy a nők szerint ki is az “alfa”.

Többször javasoltam, hogy ahol nincs szükség kifejezetten erre a magyarázó analógiára, magyarázó koncepcióra (történetesen például PUA tanácsadásnál), ott felejtsük inkább el az “alfázást”. Az ember “alfahímje” nem meghatározható, a Férfi nem osztályozható, mert nem egy állatfaj…

Viszont annak, hogy ki a “balfasz” férfi, létezik egy univerzális, minden férfira érvényes meghatározása: ő egy olyan férfi, aki valóban nagyon meg akar felelni a te elvárásaidnak. (Az egy teljesen elhanyagolható mellékkörülmény, hogy mit fog személyre szabottan neked eljátszani, amikor éppen meg akar baszni.) :D

Horvath Anton
Olvasó

Kedves Tomgal, nézd már meg légyszíves az első tabellán hogy hol állsz te most, látni fogod hogy az általad (immáron kétszer is) megfogalmazott vélemény teljesen egybeesik a táblázaton jelölt fontossági sorrenddel. Tudom hogy különlegesnek érzed magad, de nem vagy az, ez teljesen az életkorodnak megfelelő hozzáállás (ezért is hoztam ezt már elő többször is, nem bántásból). Viszont az általam leírt nőket érintő kritikára a te személyes példát a büdös életben sem lesz cáfolat, mert egy huszonéves nő mint láthatod a táblán is teljesen másként fogja látni ugyanezt. Hogy Hunnt is idézzem egy kicsit: “ha egy huszonéves feminizmusban felnőtt nő fogja ugyanezt nyilatkozni mint te, és eszerint is cselekszik, akkor azt mondom hogy talán.” A nemek dinamikája sajnos nem ilyen egyszerű.

tomgal
Olvasó
tomgal

Itt az a hiba, hogy minden áron mindenkit tabellásitani akarsz. Pont az a lényeg, hogy ez nem ilyen egyszerű… ismerek több huszonévest, aki másra sem vágyik, csak egy normális, megbizható pacákra. (és most nem csak családtagokra gondolok). Úgy érzem sokszor, hogy kizárólag egy bizonyos tipust, réteget láttok csak és én meg nem ezt, inkább úgy fogalmazok, nem csak ezt tapasztalom és elég sok fiatal van körülöttem.

common man
Olvasó
common man

… ismerek több huszonévest, aki másra sem vágyik, csak egy normális, megbizható pacákra.

Ha nők én jelentkezek a próbára.
Utóirat:azért nekem is vannak kikötéseim:tetoválás nem lehet. Max 1 db kicsi felszívódó,

tomgal
Olvasó
tomgal

Látod, tetkó ügyben valóban eléggé elkeserítő a helyzet. Szinte alig van olyan fiatal, akin nincs , vagy csak minimális… :(

Alter Ego
Szerkesztő

Nem az lehet a probléma, hogy ezek a huszonéves csajok bár állítólag “egy normális, megbízható pacákra” vágynának, de ők maguk már régen túl vannak azon az állapoton és azon az attitűdön, hogy egy ezek a normális fickók egyáltalán komolyan vegyék őket? :)

Ha én egy normális 30 körüli pacák lenék (ahogyan mondjuk én nem voltam az), akkor például én sem vennék komolyan egyetlen csajt sem, aki épp a tizenharmadik sátorból szédült ki tökrészegen a szigetfesztiválon… :) Bizony, bizony, azt hiszem, ma már a férfiak is alaposabban válogatnak… – És helyesen is teszik.

tomgal
Olvasó
tomgal

Konkrétan akikre gondolok most jöttek ki az iskolából , 0,5-2 éve, vannak házias vidéki lányok is köztük. Nem bombázók, de helyesek, fiatalok.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha elfogadjuk, hogy az teljesen életszerűen hangzik, hogy ezek a nagyon komoly és felelősségteljes fiatal lányok nem találnak magukhoz illő fiúkat-férfiakat, akkor bizony csak oda lyukadhatunk ki, hogy “szarok lettek ezek a férfiak”.

Jinjangologus, te is erre gondoltál, amikor azt mondtad, hogy a férfiminőség leromlása okozta a nemek közötti egyensúly megbomlását? :) Milyen jó ezeknek a nőknek, hogy már megint itt van valami globális társadalmi probléma, amiről ők bizony egyáltalán nem tehetnek. Ott sem voltak. :)

Ez a férfihibáztatás már 10 éve divatba jött. Akkor írtam ezt a recenziót:

https://www.ferfihang.hu/2012/04/26/gyermetegge-valtak-a-ferfiak/

common man
Olvasó
common man

akkor bizony csak oda lyukadhatunk ki, hogy “szarok lettek ezek a férfiak”.

Én még tartom a frontot.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nyilván találnak majd, de nem könnyen. Merthogy max + 10 év aki számukra szexuálisan vonzó (sajna ez van, direkt rákérdeztem 3-nál is, nem, nem akarnak, +15-20 évvel idősebbeket) ) . A huszonéves srácok között pedig valóban erősen romlik a helyzet, ezt mindenki láthatja, tapasztalhatja.

A huszonvége, harmincas nőknél meg ez is gond, ez a cikk helyesen látja a dolgokat :
https://she.life.hu/herself/20211027-kicsit-unalmas-hogy-a-ferfiakat-hibaztatod-mindenert-te-legalabb-annyira-hibas-vagy.html?utm_source=www.life.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_05_n

Alter Ego
Szerkesztő

Ha jól értem, azt feltételeznéd, hogy ezekkel a fiatal lányokkal minden rendben van, miközben a párjuk, a fiatal férfi totál selejtes. Ez is egyfajta age-izmus, ráadásul egy jó nagy adag nemi elfogultsággal megspékelve…

Ha szerinted “a huszonéves srácok között pedig valóban erősen romlik a helyzet”, akkor kérdezd meg a férfiakat, kortól függetlenül(!), hogy mi a véleményük a huszonéves csajokról. Ha máskor ezt még nem próbáltad ki, akkor fogsz majd csuda dolgokat hallani! :) – Na szerintem meg ennyit a “helyzet romlásáról”!

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezekkel konkrétan rendben van, én úgy látom, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkivel rendben van. Persze, nem csak a huszonéves srácok szintje romlik, romlik a lányoké is, én ezt sosem tagadtam. Viszont annak a néhány normálisnak baromi nehéz (lányoknak-fiúknak egyaránt) . Én csak annyit állítok, hogy nem kizárólagosan férfi-fiú oldalról problémás a mai fiataloknak párt találni.

Alter Ego
Szerkesztő

Az bizony könnyen lehetséges.

Jinjangologus
Újságíró

Visszautasítom ezt a “vagy-vagy” (Mi vs Ők) problémamegközelítést. Én szisztémaként tekintek a világra, nem keresek bűnbakokat (a kollektív bűnösségről nem is beszélve).

Rendszerszinten és képletesen meg kb úgy fest a dolog, hogy zsokékat ENGEDTEK BE a kosárladbacsapatba. Igen, a zsoké kicsi és alkalmatlan a kosarazáshoz. A langaléta kosaras viszont nem tudná elég jól megülni a lovat, ott ő lenne a gyenge. Miért szükséges a kosarazást értékesebb tevékenységnek láttatni a lovaglásnál? Mindenki arra kéne legyen motiválva amire született.

A feminizmus a zsokék kosarasok közé való felzárkóztatásának korrupt művelete. Te úgy tűnik nem örülnél annak, ha az alacsonyak szépen visszamennének lovagolni, hanem visszavonhatatlanul meg akarod leckéztetni őket a kosaraspályán, “ők keresték a bajt” alapon.

Alter Ego
Szerkesztő

Huuhhh?! Heeehhh?!

Jinjangologus, ha lehet kevésbé szimbolikusan fogalmazzál. Egyrészt azért, mert külön attrakció kihámozni, hogy mit akarsz mondani. Másrészt azért, mert az alkalmazott szimbolikád ügyeskedő szómágia, amivel eltorzítod a valóságot, ráadásul úgy, hogy talán még magadat is megtéveszted vele.

Amúgy meghatóra sikerült: meg is könnyeztem szegény kicsi zsokékat, akiket vérgőzős Waffen-SS kommandók hurcoltak el erőnek erejével egy megalázó, gyilkos kosármeccsre – amelyet személyesen én magam rendeltem el, és aztán a térdemet csapkodva röhögve néztem végig, amíg az utolsó szegény kicsi zsoké utolsó csepp vére is elfolyt…

Esetleg képies beszéddel válaszolhatnám azt is, hogy a zsokék, ezek a kis idegbeteg, agresszív törpék, maguk akarták kihívni a kosarasokat, ami közröhej, de lebeszélni sem lehetett őket róla, majd amikor megvalósult a meccs, még szúrófegyvereket is vittek a pályára, megzsarolták, csoportosan megverték a bírót, letolták a nadrágjukat és a seggüket mutogatva sértegették, hergelték a közönséget. Aztán a végén csodálkoztak, hogy nem csak kosarazásban verték meg őket…

Na szóval: szerintem nem kell ennyi szimbolikus beszéd nekünk, mert még a végén a szimbólumok miatt nem fogjuk tudni, hogy mi is a valóság és mi a fantázia. Azt nem mondom, hogy a jinjang jelvényedet is önkényuralmi szimbólummá kellene nyilvánítani, de azét egy kicsit fogd vissza az áradóan manipulatív képeket, ha te is tisztességes párbeszédet szeretnél folytatni. :)

Jinjangologus
Újságíró

Te nem szereted a nőket, én nem szeretem a feminizmust. Mi ebben a manipulatív?

Alter Ego
Szerkesztő

Az antifeminizmusod és a nőszereteted közötti kognitív disszonanciát nem úgy kellene ám feloldanod, hogy megmagyarázod magadnak és nekem, hogy a feminista “vívmányok” úgy jöttek létre, hogy a nők ott sem voltak, legfeljebb csak “szegény kicsi zsokékat beterelték a kosármeccsre”, majd pedig engem vádolsz nőgyűlölettel.

Az egyszer biztos, hogy nem szeretek kritika nélkül minden női allűrt, és feltétel nélkül minden nőt. És gynocentrikus szólamokat is aligha fog bárki hallani tőlem. Ami nem hiszem, hogy túl nagy probléma, mert a nők is hasonlóan viszonyulnak a férfiakhoz.

Egyébként meg, hadd legyen már a magánügyem, hogy mennyire szeretem a nőket! Már csak azért is, mert ha történetesen a borsófőzeléket jobban szeretném a nőknél, szerintem az sem sokat változtatna az objektív értékítéletemen.

Jinjangologus
Újságíró

Elkényeztetett, elkanászosodott gyerekek esetében ki a felelős? Nem inkább te vagy kognitív disszonanciában a másik nem iránti kellemetlen érzéseid és a soha be nem teljesülő egyenlőségi elméleted között oszcillálva? Nekem úgy tűnik, hogy eltökélten munkálkodsz azon, hogy ráerőltesd a férfi jellemet a női lelki alkatra. Aztán majd maradna a kan és a szuka, akik végre-valahára jó nagyokat…cseverészhetnek :)

Alter Ego
Szerkesztő

Az még csak hagyján, hogy felismerve és felvállalva a bennük rejlő legeredetibb archetípust (hogy egy kis filozófia is legyen a dologban) a kant és a szukát, milyen őszintén-nagyokat cseverészhetnek egymással, de ráadásul milyen nagyokat baszhatnak. ;)

Egyébként meg ne minősítsd le női módon az emberi szexualitást! Jellemzően női attitűd, hogy rögtön kanokat és szukákat és valamilyen mocskos szégyenletes dolgot vizionálnak, ha nem tudnak egy “magasabb rendű” célt rendelni a szexhez. Hogy mi lesz többnyire a “magasabb cél”, azt láthatjuk jól: valamiféle előny kovácsolása. Nahh, így születik meg a Weininger-i szajha. Ennél szerintem már csak sokkal jobb lehet, ha én rájuk erőltetem a férfi (nem és) jellemet.

A Weiningerre utalás csak azért, hogy ismét legyen némi bölcselettudomány, mielőtt újra hiányolnád a filozofikus vénámat. :))

Jinjangologus
Újságíró

Jól telhetett az éjszaka, egész vidáman indítottál :)

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, állatiasan nagyokat basztam. Ennyire látszik, hogy pallérozza az elmét a dolog? XD

Jinjangologus
Újságíró

Abszolúúút. Hogy FAM-t idézzem.

Hunn
Újságíró

Konkrétan nem hiszem el, hogy még 2021-ben is, még mindig, mind a mai napig, amikor az internetes manoszférában már több mint egy évtizede zajlik a Red Pill kommunikáció, és maga a Férfihang is már a 10.-ik születésnapját ünnepli, hogy még mindig, még mindig elhangozhat olyasmi, hogy valamelyik kommentelő férfi biztosan azért írt le valamit, és biztosan azért az a véleménye, ami, merthogy az illető NEM SZERETI A NŐKET…

Jinjangologus
Újságíró

A kívánás és a szeretet közt van némi különbség, főleg morális.

Alter Ego
Szerkesztő

Épp az előbb írtam körül a nők (a)morális viszonyát a szexhez, szóval ezt a női dumát a “szex és morál”-ról tényleg hagyjuk!

Ne akarj a férfiaktól olyan morális viszonyt várni a szexhez illetve a másik nemhez, mint amilyenre a nők sem voltak soha képesek. Sőt, ha a dolgok mélyére nézel, akkor nem azt találod, hogy a nők morális viszonya a másik nemhez és a szexualitáshoz nem nemesen őszinte, l’art pour la’rt “öncélú”, hanem önző és anyagias?

Úgy látom, nincs baj a férfias nemi morállal, és nem is én akarnám “magamhoz rontani” a nők nemi morálját, hanem éppen ellenkezőleg, én legfeljebb magasabb szintre akarom emelni, ami ellen te ágálsz.

Jinjangologus
Újságíró

Megint ez a “Mi vs Ők” felosztás. Nem a női morált/ szexualitást képviselem. Mindkét nemnek megvannak az állatiasabb és kevésbé ösztönközpontú megnyilvánulásai egyaránt. Én ezen utóbbiak szupremációjában hiszek: férfinál igazságosság, nőnél béke. Sérti az esztétikai érzékemet, mikor ezek nem prioritások, bármely kontextusban.

Alter Ego
Szerkesztő

Nézd, ha te magad annyira hiányoltad a morál-filozófiát, akkor bármely kontextusban is képesnek kell lenned értened, még akkor is, ha ‘versus’ alapon fogalmazódik meg; nem hiszem hogy rontja a gondolataim érvényességét. Sőt, szerintem elsőként éppen te magad akartad összevetni a nő és a férfi szexuális morálját… – csak épen most nem tetszik a végeredmény…

Régről ismerem ezt az “ösztön” alapú évrendszert. Így születik meg a weininger-i szajha mentegetése még a “RedPill” evolúciós pszichológiájában (vagy annak félreértésében) is “hipergám ösztön“-ként. Pff! Hagyjuk már!

A nő meg a béke? Melyik nem üzemeltet itt nemi gyűlöletvallásokat valójában? Jahh, persze, biztosan én vagyok, ezt már mondtad. A feminista nők meg ott sem voltak, hiszen mint tudjuk, ők csak kosaraznak.

Szerintem meg inkább az sérti az esztétikai érzékedet, amikor valaki megpróbálja lerombolni a benned is sikeresen elültetett Istennő-vallást.

Jinjangologus
Újságíró

Kifejtem röviden mit értek a moralitás hiánya alatt, nemspecifikusan:

Férfinál szexelni egy jótestű szajhával. A szuka felizgatja, ezért az emberi minőségeit mellőzve közösül vele.

Nőnél (önkéntesen) széttenni a lábát egy rangos és/ de önkényes figurának. Az alfahím felizgatja, az emberi minőségeire fittyet hány.

Mivel lennél te különb a hipergám szukánál ha a dögös luvnyát tolod, kutyapózban (pun intended) ?

Alter Ego
Szerkesztő

Csak “csupán” annyiban, hogy egy kölcsönös emberi öröm reményében tolom ezerrel, és még véletlen sem anyagi haszon reményében.

Vesszek meg kutyamódra, kutyapózban, ha ez nem egy magasabb morális minőség!

Jinjangologus
Újságíró

Oké, legyen szép napod :)

Alter Ego
Szerkesztő

Neked is! :)

Alter Ego
Szerkesztő

Szeretem a filozófiát… főleg ha van benne kutyapóz is. XD

Szóval muszáj volt továbbfűznöm a gondolatmenetet, és arra jutottam, hogy még az sem rontja le különösebben a kölcsönös örömszerző aktus morális minőségét, ha realizálom, hogy a dögös fenekű szuka “emberi minősége”” alatta marad a szomszédjában lakó, kevésbé izgató filozófus lányénak. – És különösen akkor kerül erkölcsileg minden a helyére, amikor másnap, “puszta szívjóságból” meglátogatom a csúnyácska bölcsészlányt is. XD

common man
Olvasó
common man

Én csak keveset tudok a filozófiáról de az nem úgy van ,hogy filozofálni bármiről lehet.Még a baszásról is.Ha van olyan ,hogy elméleti fizikus meg gyakorlati akkor ez meg van filozófusban is?

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, a filozófia tárgya bármi lehet, filozofálni tényleg mindenről “ér”. A filozófia gyakorlati vonatkozásai mindeddig fájóan kevés teret kaptak. Mindenképpen gyakorlatiasabb szintre kell emelni a bölcselet tudományát. Egy ilyen új szellemi irányvonal lehet például a fenti történelmi pillanatban, szerény személyem által megalapított baszológiai irányzat is. XD

Alter Ego
Szerkesztő

Common, ugyanakkor ezen a helyen tartozom neked kiemelten nagy köszönettel, hogy örökbecsű mondatoddal (“…akivel lehet közös programokat csinálni és jó nagyokat baszni”) kifejezetten inspiráltad, “megtermékenyítő” erővel ösztönözted az új irányzat létrejöttét! XD

common man
Olvasó
common man

Megtisztelő számomra ,hogy jelen lehettem ezen eseménynél.

Alter Ego
Szerkesztő

Egyébként az sem kizárt, hogy elirigyelve “Jinjangologus” bölcselet-tudományi kompetenciát sugalló nicknevét jómagam pedig felveszem a “(Bisz)Baszológus” nevet… XD

Jinjangologus
Újságíró

Lekéstél. Ezt a poént a Seri&Csaxi Co. antifeminista társulat már rég levédette, “bimbambológia” formátumban.

Alter Ego
Szerkesztő

Lehangoló. De hát

“meg kell szokni, hogy nem lehet az ember minden(ki)ben az első” *

*Idézet az első baszológiai világkonferencia megnyitó beszédéből.

Jinjangologus
Újságíró

A humoroddal nincs baj. Igaz én még a mónikasón is ki-kitörök, ne vedd túl komolyan :))

comment image

Jinjangologus
Újságíró

A hedonizmust már rég “feltalálták”. Különben még Osho is annak vallotta magát, szal megnyugodhatsz, nagy nevek közt szerepelsz :)

Habár a Pán-kultusz lehet precízebb megfogalmazás esetedben.

Alter Ego
Szerkesztő

Muszáj lesz lehántanom a felszínes, cinikus humort a megnyilvánulásaimról (pedig kényelmes), mert félő, hogy csupán azzal fogod azonosítani a szexualitással kapcsolatos gondolataimat, pedig azoknak nagyon is van mélysége.

Attól még, hogy az ember lefosztja a szexualitásról a mindenféle tabusító, alárendelő, degradáló ideákat, és mint tiszta, nemes, emberi örömként tekint rá, attól önmagában még nem lesz hedonista. Főleg ha erős hangsúlyt kap a perszonális örömforrás mellett az interperszonális jelleg is, ami a tabutlanítás és deszakralizálás után is társadalmi funkciót ad a szexnek.

Ha pán-kultuszt emlegetsz, akkor gondolom, ki akarod fejezni a (vegytiszta) szexualitás iránti undorodat, azért hozod összefüggésbe a tabusítatlan, emberi léptékek közé emelt szexet valamilyen kecskelábú, kecskebaszó, primitív ógörög micsodával, miközben semmibe veszed a szexnek azokat a mélyen emberi aspektusait, amelyek révén közösen birtokolt örömforrásként képes embereket összekapcsolni.

Mint utaltam már rá, az én szex-értelmezésem nem hogy összemocskolja a szexualitást, hanem éppen hogy megtisztítja a hozzátapadó immorális egyéni és társadalmi alkuktól, a degradáló tabusítástól – és ehelyett egy nemes örömmé, kölcsönösen egymás felé irányuló örömszerző aktussá emeli.

Amiről én beszélek a szexualitással kapcsolatban, annak szerintem kevésbé van köze a hedonizmushoz, sokkal inkább talán a liberalizmushoz, egzisztencializmushoz, (új)humanizmushoz és igen, akár kifejezetten Osho tantrikus szellemiségéhez is – ugye, ha már ennyire szereted a keleti filozófiákat.

Alter Ego
Szerkesztő

Osho-ról:

„Az úgynevezett vallás azt mondja, hogy a szex bűn, a tantra szerint a szex csak szent jelenség”… [92]

Osho és a mozgalma ismert a progresszív[93] és ultraliberális hozzáállásával a szexualitás iránt.[92] Osho szexguruként vált ismertté az 1970-es években a „szexualitásról” szóló tantrikus tanításai, valamint a szannjászínok között a szexuális gyakorlatok népszerűsítése miatt.[92] Tanításai szerint „a tantrában minden szent, és semmi sem szentségtelen”. Osho bár soha nem tartozott egy tantrikus vonalhoz sem, a tantra egy változataként mutatta be tanításait.[94]

A test-igázó jógát szembeállította a tantra szenvedély-gyönyörével. Azt ígérte, hogy az önfelfedezés – amely a nemi szabadságra is kiterjed – Istenhez és a megvilágosodáshoz közelít.[39]

A filozófia doktora, Elizabeth Puttick szociológus rámutatott, hogy a tantra a leginkább Wilhelm Reich munkáin alapuló nyugati szexológiával együtt befolyásolta tanítását. Osho megpróbálta összekapcsolni a hagyományos indiai tantra és a páciens alapú pszichoterápiát, és új megközelítést alakított ki.[92]

Osho nézete szerint a szex energiája maga az életenergia, egyfajta bioelektromosság és csak rajtunk áll, mihez kezdünk ezzel az energiával. A szex társulhat a meditációval is, és ha ez megtörténik, akkor alapvetően megváltozik a minősége. A meditáció nélküli szex csak gyermeknemzésre szolgál, a meditációval társítva viszont az egyének újjászülethetnek, új emberré válhatnak.[95]

Egyes kutatók rámutattak arra, hogy a szexuális meditáció, illetve Osho tantrikus tanításai annak a folyamatnak a részei voltak, hogy a tanítványok elérjék „a szuper-tudatosságot”.[18] Azért ösztönözte követői körében a szexuális felszabadulást, mert a „tantrikus” szexet a megvilágosodáshoz vezető hajtóerőnek tekintette.

Forrás Wikipédia:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Radzsn%C3%ADs_Csandra_Mohan_Dzsain

A fenti szöveg is rámutat, hogy amikor egy vallás a “gyermek nemzés”
(értsd valójában: szaporodás) eszközeként hajlandó legfeljebb értékké minősíteni, szakralizálni a szexulitást, de egyébként pedig istenítés helyett épphogy tabusítja, bűnné degradálja, akkor egyszerű szaporodási funkcióvá üresíti ki az emberek közötti testi szerelmet. Milyen érdekes, hogy a nagyobb vallások rendre ilyen módon nemhogy nemesítették, hanem bemocskolták a szexualitást.

Mennyire jellemző hogy a hatalmas tömegekben létező frigid nő, aki képtelen a szexualitást megfelelően megélni és élvezni, szintén csakis így, a gyermek nemzésen keresztül tudja bármilyen önmaga számára “hasznos” avagy isteníthető ideával feltölteni a szexet. Tehát ez az összefüggés a nagyobb vallások kifejezetten női (matriarchális) jellegére mutat rá. Ezekben a vallásokban könnyen lelnek magyarázatot a nők, hogy miért nem kell, sőt egyenesen miért “nem szabad” “paráználkodniuk”. – Kényelmes, testhez álló közeg a nagyszámú frigid nőnek. Ebben a relációban a párválasztásban jelen lévő női számítás egyenesen tiszteletreméltó “utódgondozói” előkészületté nemesül, míg a férfivágy pedig valamilyen istentelen mocsokká.

Úgy tűnik, épp csak egyes keleti filozófiákban kap férfiasabb és szerintem felvilágosultabb értelmet a szexualitás, mint önmagában is értékes, nemes energiaforrás.

Talán csak annyi a különbség Osho és az én gondoltaim között, hogy én nem a hozzákapcsolt meditációval, a megvilágosodáshoz vezető útként akarom újraszakralizálni a szexet, hanem beérem annak művészetté emelésével.

Milyen érdekes, Jinjangologus, hogy a keleti filozófiákhoz való vonzódásod ellenére te magad pedig nem vagy képes a tantrikus szexértelmezést hozzákapcsolni a szintén keleti eredetű “jinjangologiádhoz”. Sőt ha a szexualitás “maszkulin” tabutlanítása, liberalizálása, önmagában érvényes művészetként értelmezése merül fel, ami az önzetlenebb szexértelmezés lehetőségét nemcsak a férfi de egyben a nő kezébe is adja, akkor te rögtön valamilyen kecskebaszó szatírt kezdesz emlegetni.

Kénytelen vagyok azt mondani, hogy kifejezetten feminin a viszonyod a szexhez. Sőt, kénytelen vagyok megkérdezni: ennyire undorodsz a szextől? Vagy csak a férfiszexualitástól?

https://www.ferfihang.hu/2020/11/29/az-intimitas-devalvalodasa/

Újraolvasva “Az intimitás devalválódása” című cikkedet valahogy abban is gyanúsan sok és túláradó a “lelki és szellemi szexualitás” – aminek szerintem lényegében nincs is férfi értelmezési tartománya. No meg túl sok a férfihibáztatás és a nőmentegetés a feminizmussal összefüggésben, no meg a nőgyűlölettel vádaskodás. Szóval tulajdonképpen akár azt is kérdezhetném, hogy légy őszinte, te ugye nő vagy? :)

Jinjangologus
Újságíró

Kb annyira hiszel te ebben, mint a Csaxi nőneműségében.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem tudhatod, hogy én miben és mennyire hiszek, és jobb is ha senki nem tudja. :) De azt észlelem, hogy ügyesen megkerülted a választ, mert a kérdésem ugye nem az volt, hogy én miben hiszek. :)

Jinjangologus
Újságíró

Megnéztem imént: M-et ír a személyimen. Kár, nem?

Alter Ego
Szerkesztő

:) Végülis itt a Férfihangon úgysem számít, úgysem az alapján kerül mérlegre a gondolatok érvényessége, még akkor sem, ha én mélyen hiszek benne, hogy a nem alapvetően meghatározza a gondolkodást. Bár látszólag engem cáfolhatnak egyes “helyi anomáliák”, de mégis… :)

A rövid intermezzótól függetlenül ajánlom a fent írtakat szíves figyelmedbe.

Jinjangologus
Újságíró

Régóta ismerem Osho munkásságát. A személyéről alkotott véleményem távolról sem pozitív, szerintem egy grandomán manipulátor volt. Attól még sok jó és használható dolgot mondott, viszont azt is ő állította hogy a lelkiismeret “társadalmi konstrukció”, amitól meg kéne szabadulni, mert egy teher. Avagy a felettes éntől, szaknyelven. Mi is marad akkor?

Alter Ego
Szerkesztő

Valóban ezt is állította? Sajnos én nem ismerem annyira. De egyébként nem túl eredeti gondolat, hiszen a cirka 100 évvel hamarabb született Nietzsche is nagyjából ugyanide lyukadt ki. És ő hozzáfűzte azt is, hogy az altruizmus egy szükségtelen “női” attitűd. Messze nem értek egyet ezekkel a felvetésekkel. Ha elvetjük a lelkiismeretet, az altruizmust, akkor marad a lelkétől megfosztott ember, a tiszta ész, az “Übermensch”. – No de ezeket a gondolatokat még Nietzsche sem élte túl épp ésszel. :)

Szóval Osho-t a fent idézett mértékben tekintsük csak a beszélgetésünkben mérvadónak.

Jinjangologus
Újságíró

Igen, személyesen olvastam ezt még hajdanán, a papír könyvek idejében :)

Amúgy nekem az a sanda gyanúm, hogy egy potenciális pszichopata nagyon jól integrálódna egy határtalanul szabados világba, ugyanis őfelsége már startból senkinek sem tartozik semmivel, soha. Kielégül, továbbáll. And so on.

Alter Ego
Szerkesztő

Ez Nietzsche filozófiájának lényege. :)

Csak nekem szemet szúr az a “kielégülés” szó, ami erősen utal ismét a szexusra, és rögtön csatolod hozzá a pszichopátiás önzést… feltételezem, nyilván a férfiét… aki “nyilván” mindig valamit “magáévá tesz”, “elvesz” a szexszel… – Újra kénytelen vagyok hangsúlyozni, hogy a szex egy reciprokális, kölcsönös öröm…

Ha nagyon gonoszkodni akarnék, akkor mondhatnám, illetve fixa ideámmá tehetném, hogy bizonyos nőies sablonok irányítják a gondolkodásodat. :)

Jinjangologus
Újságíró

Jó, akkor kicsit megnyugtatlak most azzal, hogy a pszichopata hatalomgyakorlása azért ritkán korlátozódik a puszta szexuális kielégülésre, sokkal gyakoribb a kombinált változat (az erőszaktevés különböző formái). Nameg a puszta szexuális aktus mögött is meghúzódhat egy számára fontosabb drive, pl hogy jól átverje vagy függővé tegye a kiszemelt áldozatot.

Alter Ego
Szerkesztő

Bár nem túl sok pszichopatát ismertem, ismerek (férfiakról van szó), de náluk azt figyeltem meg, hogy a szex sokadrangú dolog a hatalomhoz, az irányítás, manipulálás lehetőségéhez képest. Kicsit olyanok, mint a többféle függőséggel élő ember: az alkoholista is simán lemond a cigarettáról, csak pia legyen… Szóval az én megfigyelésem szerint a pszichopatának a szex csak egy tök mellékes drive.

De azért például a feministák mégis úgy képzelik el a férfipszichopatát (sőt alapvetően a férfit), hogy a szexszel összefüggésben, a szexen keresztül akarja megvalósítani a hatalom gyakorlást. Ez is egy női sztereotípia: nyilván abból indul ki hogy a nő hatalmának forrása a szex… El sem tudja képzelni, hogy mennyire másról szól a (pszichopata) férfi számára a hatalomgyakorlás…

És most jön a “nőgyűlölet”: bár az általam ismert pszichopaták férfiak, de cserébe viszont a tapasztalataim szerint egy “átlag” nő sokkal inkább hasonlít egy pszichopatára, mint egy “átlag” férfi. :) Szóval mindezek miatt is én kétkedéssel olvasom Nietzsche azon felvetését, hogy az altruizmus “női” minőség… :)

Jinjangologus
Újságíró

Van egy döntő különbség a női és a férfi kontrollgyakorlás között:

A nő ugyanolyan módon manipulál mint a gyerek: tudatában van, hogy ő a gyengébb, ezért áldozatot játszva (ez koherens az önazonosságával), rendszeresen sajnáltatja magát, hisztizik. A férfiban felelősségtudatot ébreszt a nála gyengébb követelése, hisz amannak nem lehet felelőssége.

A férfi kontrollgyakorlása épp ennek az ellenkezője: tudja (mindenképpen azt hiszi), hogy ő az erősebb és ezt az “erősebb vagyok” tudatot éli meg lehetőleg minél többször, minél magasabb szinten. Ez hajaz a nícsei Übermensch-re, a női/ gyerek manipuláció más tészta.

Alter Ego
Szerkesztő

Lehet némi párhuzam, “a halott Isten” helyébe lépni akaró übermensch és a férfi hatalomtudata között, csakhogy a férfi esetében ez egy kifelé irányuló felelősségtudattal és altruizmussal párosul, mert ha nem így lenne, akkor holnap éhen halna, vagy agyonveretne minden nő, és holnaputánra kihalna az emberiség. :)

Jinjangologus
Újságíró

Persze, nagyon más a kettő, csak az önzésben hasonlóak.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem nagyon nem, hiszen éppen azt mondom, hogy a férfi lényege pont a hatalomtudat ellenére mélyen kódolt, genetikus önzetlenség. :)

Jinjangologus
Újságíró

Az Übermensch-re értettem, mint “férfias torzulásra”.

Amúgy társadalmi léptékben/ kontextusban is felismerhető a két véglet: a nőies-infantilis, “gyenge vagyok, segíts nekem, te lelketlen állat” szocialista, valamint a férfias-kompetens “én a saját tempómban futok, kisköcsög” kapitalista hozzáállás.

Alter Ego
Szerkesztő

A különbség csak az a kettő között, hogy a nő a férfiakkal szemben rendszeresen alkalmazza ezt a megközelítést, viszont a férfi a sajátját nőkkel szemben soha, egészen addig nem, amíg nem provokálják, de sokszor még akkor sem. :) Pont ezzel függ össze a feminizmus, a női feminista attitűd legyőzésének a problematikája is, amiről néhány napja már beszélgettünk: A férfiak nagyon nehezen lépnek fel még a legnagyobb női önzőséggel és pofátlansággal szemben is…

Jinjangologus
Újságíró

Te vállalnád nyíltan is, amit folyamatosan sugallsz?

Alter Ego
Szerkesztő

Nem tudom, mit sugallok. Én mindig kerek perec nyíltan beszélek, szóval nem tudom milyen sugallatot, rejtett réteget vélsz kihallani. Ami sugallatnak tűnik, az talán nincs is ott, viszont ami a véleményem, az meg remélem ott is van, rosszul is érezném magam, ha nem írnám le…

common man
Olvasó
common man

Én harmadik utas vagyok.

ulomenen
Olvasó

93 Rolls-Royce állt Osho garázsában, ha jól tudom. Az azért nem rossz egy spirituális vezetőtől:D

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem-nem. Korábban azt mondták, hogy a kék szemű kosarasok nem kosarazhatnak, csak a zöld szeműek. A kék szemű zsokék nem lovagolhatnak, csak a zöld szeműek. A feminizmus pedig azt mondta, mindegy a szemszín, akik alkalmas kosarazni, lovagolni, az hagy menjen. Szerinted ma a takarítónők, orvosnők, eladónők, ügyvédnők, stb nem alkalmasak a munkájukra? Dehogynem! :)

Jinjangologus
Újságíró

Drifteltél már a traktoroddal? A szántás ma már kevés lesz.

31Anna
Olvasó
31Anna

Te holnap agysebészként dolgozol, holnapután hegyi mentő leszel, azután pedig 30 kis elsős tanítasz olvasni? Te minden munkára alkalmas vagy? Azért, mert egy nő nem tud felcipelni egy zongorát a harmadikra, még nem kell eltiltani az összes foglakozástól, amire tökéletesen alkalmas.

Jinjangologus
Újságíró

Nem, traktor-jogosítvány oktató vagyok.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem alkalmas mindenre, nyilván, mint egyik férfi sem, de azért vannak akkora eltérések köztünk, férfiak között, mert a világ fejlesztése egyrészt többoldalúnak kell, hogy legyen, illetve, hogy amelyik kevésbé hasznos, az szelektálódni tudjon. A nőknél nem véletlenül kisebb az eltérés, mert gyereknemzés céljából jól van ez így. Teljesen más feladataink vannak, a “tökéletesen alkalmas” egy túlságosan erős túlzás, túlságosan férfidícsérő, hisz még bőven van min fejlesztenünk, de köszönjük. Minél többet fejlesztünk, annál alkalmasabb lesz a nő “minden” foglalkozásra, de ez egy gyerekre is igaz, sőt, mivel az automatizálás a célunk, ezért már az sem lesz mérvadó a technológiai fejlettségünk tűpontos kifejezéséhez, hogy mennyire alkalmas egy nő a működtetésre.

common man
Olvasó
common man

Kik mondtak ilyet meg mikor volt az a régebben?A zöldszemű néger még a kék szeműtől is ritkább akkor ki kosarazott? A zsokéknál meg… miért vagy te úgy ráizgulva arra a zöld szemre? Amúgy mit akarsz tulajdonképpen mondani?

Alter Ego
Szerkesztő

Azt akarta mondani, hogy “ÉLJEN A FEMINIZMUS!”

Jinjangologus
Újságíró

Azt. Nem rossz lány ő, őszintén hisz egy butaságban. Mint rengeteg más hasonló esetben, nála is tettenérhető a téveszmék korrozív hatása. De távolról sem a “Taiko szint”, ott személyiségzavar alapra jön az egész (piát félretéve).

Alter Ego
Szerkesztő

31Anna, azért ez nem pont így történt. Bár a feminizmus először valóban kijelentette, hogy “mindegy a szemszín, aki alkalmas kosarazni, lovagolni, az hagy menjen”, és nem is túl sok ellenállásba ütköztek. Aztán amikor világossá vált, hogy a szőke-kékszemű lányoknak túl magas a ló, a kis zsoké lányok meg nem érik fel a kosárpalánkot és elkapni sem igazán tudják a labdát, akkor elkezdtek pónilovakat követelni a rodeóra, és a kosárpályára meg alacsonyabb palánkokat, a játék szabályokat meg mind át kellett írni, mert ők bizony minden áron cowboyok és kosárlabda sztárok akarnak lenni, és meccsenként vagyonokat keresni… Szóval “le a gonosz, nőellenes patriarchális szabályrendszerekkel”. Ekkor már ellenállás hiányában jócskán elszemtelenedett minden nő, és már nem csak a feministák követelődztek, hanem a totálisan meghülyített nők is… Mára meg már elmezavar is fellépett náluk, mert már úgy hiszik, hogy ők többet is teljesítenek mint a férfiak, ezért nekik kevesebb elvárás, sokkal több kedvezmény, sőt még prémium és ingyen tampon is jár, egyenesen meg kell kapniuk bármit, amit holnap kiejtenek a szájukon… ezzel egy időben lett sikk lenézni és gyűlölni a férfiakat. – Nagyon szomorú, hogy emiatt már en bloc a nőket kell regulázni, és nem csak a kretén feministákat, akik elkúrták…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Régen nem úgy volt, hogy eselyegyenlőség alapon odaengedtek bárkit, a hiányossagokat meg valamilyen úton-módon korrigálták. Az a mentalitás volt, hogy azé, aki meg tudja szerezni, létre tudja hozni, stb. És mint így tulajdonosok, joguk volt ahhoz, hogy azt engedjék oda, akit akarnak. Mindegy, hogy jó/nem, de az rendelkezett, akié volt. A törzsi falvak, városok, modernkori településtípusok mind a férfi koordinációja, tevékenysége, szabályai miatt alakult ki, ezért értelemszerűen az ő igényeiket kell nézni, hiszen miattuk vannak. Erre épül a mai napig minden. Én nem mondom, hogy az esélyegyenlőség nem hasznos, sőt… De ez akkor kifizetődő, ha egyébként rendelkezik a hátrányos helyzetű alany azokkal a képességekkel, amik igen is kellenek, fontosan egy folyamat megvalósításához. És ne essen el a lehetőségtől, csak mert olyan helyre, közegbe született, ahol ezek a képességek nem tudnak érvényesülni. No, a női esélyegyenlőség, női elképzelés természetét alapul véve, természetesen kifordított, egyszerűsített, téves. Ez arról szól, hogy jár nekik mindenből, sőt, még több, mint amennyi az adó félnek, mert az jelen nem létük mindössze csak elnyomásból következik (nem pedig biológiai okokból, amit a történelem igazol, ezt pedig csak a polkorrektség révén lehet cáfolni). Csak a saját érdekeiket nézik a feminista szervezetek, de többnyire a nőknél is tapasztalható, csak nem olyan mértékben, bár itt az életkor a kritikus. Minél fiatalabb a generáció, annál ostobább, arányosan nagy elkényeztetettséggel, mindenféle racionalitástól mentes igényekkel.

“A feminizmus pedig azt mondta, mindegy a szemszín, akik alkalmas kosarazni, lovagolni, az hagy menjen. Szerinted ma a takarítónők, orvosnők, eladónők, ügyvédnők, stb nem alkalmasak a munkájukra? ”

Nem ezt mondta, már akkor is ott volt a kapzsiságuk, ész nelküli okoskodásuk, ez nem modern találmány. Érdemes ezt elolvasni, röhej, hogy köhög a bolha: https://www.vox.com/xpress/2014/11/4/7154925/5-reasons-why-men-shouldnt-be-allowed-to-vote-from-1915

Manapság meg aztán a lehető legmesszebb áll attól, amit elvileg képviselt, az “egyenlőségtől”. Egyrészt, nem az ő dolga, ne szóljon bele. Kettő, ha még mindig el van nyomva, amivel a kenyerét keresi, akkor instant hülyét csinál magából, a követelősége miatt. Lévén, hogy a kettő nem összeegyeztethető. De itt jön a korábban említett női kifordítás, racionalitás hiánya. Ami meggyőződésem, hogy náluk messze nem tudatos, hanem ösztönszintű. Nem tudják összerakni, ( belső ellentmondás se lehet ezért), hanem “kitalálják” inkább úgy írom, hogy egyből úgy élik meg, hogy mekkora tehetséges hősök, mert vinnyantanak, és teljesül is, tehát milyen jók már. Ennyire futja sajnos. De pillanatra se észlelik az ellentmondás, mert a logika, kritikusság nélküli fejben csak hátráltatna ez, sőt, minden racionalitást képességet pótol a vagina, ami meg sajnos a férfiakat elvakítja (mondjuk nézzük meg, mit tesz a nőkkel).

Egy olyan világban élünk, ahol az a soksok korábban elkezdődött fejlesztgetések folyamatos összeadódása lehetővé teszi kb bárkinek, hogy elvégezzen valamit. Egyik termelő gigavállalatnál saját szememmel láttam, amikor egy nagyon bonyolult működési elvű műszert egy beherbálozott etnikumi kezelt. Mindössze 2-3 gombot kellett nyomogatnia rajta. A technológia, technika fejlesztése kompenzálja az eszet, ezért is alkalmasak, mert egyszerű lett, illetve tolva vannak, semmi más képességbeli előzményre nem kell itt gondolni. Kaotikus világban kell az ész, ezért tudták idáig fejleszteni a férfiak. A kiépültbe meg sokkal hasznosabb a társadalmi nőelfogultság kihasználása, nagypofájú követelőzés, és folyamatos kommunikáció. Ezeket kell tehát visszaszorítanunk, ha nem akarjuk, hogy megrekedjen a világ a női, mindig jelen idejű önmegvalósítás, kizárólag önös érdekű, indok és cél nélküli erőforrásövetelés- és felhasználás miatt. Az emberi faj célja nem csak a szaporodás, hanem az ész miatt a fejlődés. Erről mondunk le, ha a szaporodást, tehát a női oldalt istenítjük. Feleslegesen használunk fel, a női jólét pedig nem nem fejleszt, nem ésszerű, hanem állatias, és épp ezért visszahúzó.

common man
Olvasó
common man

Helyes vidéki lány nemrég jött ki az iskolából hasonló zenei ízléssel.Ha rám félig ennyire belelkesedik az már nekem bőven elég.
https://www.youtube.com/watch?v=v9fR2vlL_fA

Alter Ego
Szerkesztő

“Nemrég jött ki az iskolából” – Hát akkor azért jó sok évet ismételhetett. :) Viszont tényleg lelkes…

tomgal
Olvasó
tomgal

Meghiszem azt :) és Gillan is the best …

Jinjangologus
Újságíró

Anton, engem a második diagram inkább aggaszt, nem vicces. Ezek szerint nem úszhatom meg, hogy egy adott napon valamely 49 éves nő a derült égből, vándorsólyom-szerű zuhanórepülésben lecsapjon rám. Ilyen ütközésnél már valszeg tökmindegy, hogy a görög ábécé mit mond :)

Alter Ego
Szerkesztő

Jinjangológus, mint tudjuk, a 49 éves nők, nem csapnak le vadászsólyomként, ahogyan a fiatalabbak sem… Viszont örökbefogadnak még egy macskát, amikor nem az ő kezüket kéred meg, pedig az “nekik járna”…

Egyébként hány éves vagy? És hány éves nőket preferálsz?

Jinjangologus
Újságíró

Negyvenes, ezért félek. Huszonéveseket ’69 előttről.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem azt akartad mondani, hogy huszonéveseket ’69 (szexpóz) céljából? :D

Biztosan ez egy olyan poén volt részedről, ami nekem valamiért sehogy sem akar átjönni, mert ugye a ’69 előttiek messze nem huszonévesek, ráadásául nehezen is gondolhatnák vagy füllentenék magukat huszonévesnek… :)

Jinjangologus
Újságíró

comment image

Alter Ego
Szerkesztő

Áhh, értem, ez egy időutazós orál-pornó, ’69 előtt nevelkedett huszonévesekkel. :DDD

A viccet (félig) félretéve: ugye, hogy egy mindhiába a múltba révedő Don Quijote vagy? :)

Jinjangologus
Újságíró

Szektás vízióim támadtak a felvetéseddel kapcsolatban :)

Jinjangologus
Újságíró

Inkább jövőben élő típus vagyok, a jelennel valóban nem érzem magam igazán összhangban. A múltat kutatni szoktam, élmény alapon is. “Pszichonautának” nevezném magam, kedvelem és művelem a belső utazásokat. A külsőket is különben.

Hunn
Újságíró

Szóval, Jinjangologus, egy pszichonauta vagy, aki kedveli a belső utazásokat? Magyarul ez azt jelenti, ha nem tévedek, hogy sokat LSD-zel, mert szeretsz trippelni…

Akkor viszont kíváncsi vagyok, hogy mit szólsz ahhoz az elméletemhez, miszerint a mai liberális baloldal azért jön elő egyre újabb, őrültebbnél őrültebb ötletekkel, mert túlzásba viszik a pszichedelikus drogokat?

Jinjangologus
Újságíró

Ha sarkosan és hétköznapian fogalmazunk, az elesdé “elnőiesíti” az agyat. Bármi bármihez kapcsolódó lehet (és lesz), a fogalmak képlékennyé válnak, felcserélhetőek, a pillanatképek önmagukba visszatérőek. Az idő elveszti a jelentését, vegülis maga a gondolkodás szűnik meg. Magától értődő, hogy kifejletlen személyiség esetében komoly veszélyeket rejteget a hallucinogének használata. Ugyanaz, mint a kés-villa (pálinka stb) esete, csak jócskán hatványozott. Erősen személyiség és kontextusfüggő, hogy kiből mit hozhat ki. Zaklatott állapotban rendkívűl veszélyes.

common man
Olvasó
common man

Én sem értem de ha film van egy magyar meg egy japán én egyiket sem láttam. Most hallottam először róluk.Pedig a magyar 87-s

common man
Olvasó
common man

A vadászsólyom még mindig helyesebb madár mint a keselyű. Maraburól nem is beszélve.

31Anna
Olvasó
31Anna

Ha megnézi valaki a statisztikákat, láthatja, hogy minden évben átlagosan csak 2-3 évvel idősebb az első házasságot kötő férfiak életkora, mint a nők életkora. Többségében a közel hasonló korúak házasodnak először 30-33 éves koruk körül férfiaknál és nőknél egyaránt. Tehát a házasulandó férfiak még az előtt kötik átlagosan az első házasságukat, hogy elvileg elérnék a vonzerejük csúcspontját. Ráadásul az először házasulandó , átlagosan 30 év körüli nők a tőlük 1-2-3 évvel idősebb férfiakat választják, nem a táblázat szerint vonzóbb 40 év körüli tisztes tisztes őszes halántékot. Ha körülnézek a saját ismeretségi körömben, ott is alapvetően hasonló korú párokat látok, ahol a férfiak többnyire 0-5 évvel idősebbek a párjuknál, de nem 10-zel. Nem lehet, hogy a fenti táblázatot 40-45 körüli éltes férfiemberek készítették, akik ezzel turbózták saját egojukat? A nők a statisztikák szerint az első házasságukat átlagosan 30 körül kötik, tehát nagyjából annyi nőt vesznek el először harminc éves kora előtt, mint után. Vajon miért egy kiöregedett harmincast vesz el a férjjelölt, mikor rohamosan közeledik a grafikon szerint ahhoz az életkorhoz, amikor ő elvileg a legvonzóbb, és elvehetné a még vonzóbb huszonéveseket? A párválasztás egy cseppet bonyolultabb dolog, mint hogy valaki gyárt egy ilyen grafikont és ebből von le borzalmasan-nagyon-rettenetesen tudományos következtetéseket. Mellesleg nem igaz, hogy egy 15-25-45 éves férfi is lehet vonzó a saját korosztályára számára? Nem igaz, hogy egy 15 éves kislány, egy 25 éves és egy 45 éves nő ugyanúgy lehet vonzó a saját korosztálya számára? Nyilván egy, a grafikon szerint csúcson lévő szép huszonéves lányt egy 15 éves fiú és egy 50 éves férfi is szívesen lefektetne, kérdés, hogy a lány férfiként tudna-e nézni ezekre a korosztályokra, illetve a korkülönbség ellenére a szexen kívül tudnának-e tartalmas párkapcsolatban élni. Ugyanígy egy elvileg csúcson lévő negyvenéves férfi lehet, hogy önmagához képest most a legvonzóbb, de egy huszonéves lány őt jó eséllyel már koros embernek tartja, nem látja benne a férfit, az idősebb nők többsége pedig szintén nem látja benne a tartós kapcsolat lehetőségét.

Horvath Anton
Olvasó

Igen, csak te most itt -ahogy rendszerint a többi nő is errefelé- házasságról beszélsz. A két csúcspont közötti metszésvonal éppen az általad említett 30-33 éves első házas korosztály. Igen, a sok férfi már házas lesz (legalábbis a válásig még) amikor a csúcsra ér. A két csúcspont közötti találkozásból viszont általában nem házasság lesz, annak ellenére hogy az lenne nagyjából az ideális.

31Anna
Olvasó
31Anna

Itt több, épp a “csúcson lévő”, 40-es úrtól olvastam, hogy ők ugyebár nagyon helyesen 30-as nővel nem állnak szóba komoly kapcsolat céljából. A statisztika és a megfigyelés szerint a 20-as nők őket nem tekintik potenciális partnernek.
Hogy fognak ezek az urak tartós kapcsolatra szert tenni?

Horvath Anton
Olvasó

Hát kérdés hogy akarnak-e egyáltalán tartós kapcsolatot. Általánosságban a 40-es urak nagy többsége már nem akar, a huszonéves nők nagy többsége meg még nem akar semmilyen hosszú távú dolgot.

31Anna
Olvasó
31Anna

A magyar nők átlagosan 27 éves korukban szülik az első gyereküket, és szintén a statisztika szerint az először házasságot kötők kb. fele ezt 30 alatt teszi. De, akarnak a nők huszonévesen tartós kapcsolatot, sőt házasságot, csak nem biztos, hogy a szintén huszonéves párjuk el akarja venni már őket, vagy ők megelégszenek azzal, hogy együtt járnak, vagy összeköltöznek házasság nélkül. Szerintem itt nem a nők akarata a szűk keresztmetszet, hanem a férfiaké.

A 40-es urak nem akarnak házasságot? Ha időnként idetévedek mindenki örömére, bizony néhányan vágyakozva írnak a családalapításról. Csak hát azok a borzasztó nők. De lehet, hogy igazad van.

Horvath Anton
Olvasó

A 40-es urak már esetleg túl vannak a házasságon (is), inkább ilyesmire gondoltam. A “magyar” statisztikával meg valószínűleg nem kell mondjam hogy mi a legnagyobb baj. Szerintem valójában meg a házasságok nagy része korban inkább kitolódott már, főleg a férfiak korát tekintve, de az biztos hogy 60-70%-uk válással végződik.

Hunn
Újságíró

Kedves 31Anna, ha egész hátralévő életedet az itteni kommentelésnek szenteled, akkor sem fogod tudni irigységből bemagyarázni a férfiaknak, hogy rájuk is ugyanabban az életkorban ugyanúgy vonatkozik a Fal, mint a nőkre.

Értem én, hogy ti nők azt szeretnétek, ha így lenne, de legalábbis ha a férfiak azt hinnék, hogy így van, és mivel nem hiszik, ezért szeretnéd meggyőzni őket arról, hogy higgyék ezt… Nem fog megtörténni. Fárasztó még olvasni is, ahogy izzadságszagúan ezen erőlködsz.

A nevedben a 31 ugye az életkorodra vonatkozik? De legalábbis a regisztrációd idején betöltött életkorodra? Ez kb. mindent meg is magyaráz. Akkor van még kb. 4 éved a Falig (vagy volt még, amikor kommentelni keztél) az óra pedig ketyeg…

Nehogy félreértsük egymást, én is észrevettem, hogy a feministák kifejezetten hergelik a fiatal nőket a középkorú férfiak ellen. Észleljük a feministák gyűlöletét a férfiak 40-es korosztályával szemben, főleg mivel ez a korosztály az, akikre tapasztalataik miatt már nem hat a feminista kondicionálás, és emiatt a nők érzik, hogy felettük már nincs hatalmuk, még a pina birtokában se…

De hát mindezen nincs is semmi meglepő. A feministák célja az, hogy ne legyenek családok. A nők meg úgy általában véve elég pitiáner teremtések…

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn!
KSH adatok: 2020-ban Magyarországon a nők első gyermeküket átlagosan 28 és fél évesen szülték. A férfiak első gyermeke átlagosan 33 éves korukban született. A nők összes gyermeke születése tekintetében az átlagos kor 30 év volt, a férfiaké 34 év.
Ha a házasságkötést nézzük, a nők az első házasságukat átlagosan 30 éves korukban, a férfiak nem egészen 33 éves korukban kötik.
50 éves kor felett elenyésző azoknak a férfiaknak a száma, akiknek gyerekük születik.
Ezek bizony tények. Tény, hogy a párok messze többsége hasonló életkorú. Akár elfogadod, akár nem. Nézz körül a saját ismeretségi körödben, hogy hány olyan tartós kapcsolat van, ahol a körkülönbség 0-8 év, és hány olyan, ami 10-20 év. Ne nekem higgy, hanem a saját szemednek, a saját tapasztalataidnak.

Amikor a regisztráltam, az Anna név már foglalt volt, ezért kellett még hozzáraknom találomra valamit. Nekem mindegy, hogy te 30-asnak, 40-esnek, vagy 70 évesnek képzelsz. :) A tényeken, a valóságon ez nem változtat.

Nem a feministák hergelik a középkorú férfiak ellen a fiatal nőket. A “korban hozzá illő” kifejezés mindig is ismert volt, és mindenki tudta, hogy egy fiatal lány miért megy hozzá egy apja korabelihez. Sokszor nem jószántából.

Inkább te próbálod hergelni a férfiakat a középkorú nők ellen. :D Ugyanis a statisztika azt mutatja, hogy kevés esélye van egy 40-es úrnak, hogy vágytól pihegő, huszonéves hölgykoszorú vegye körül, akik mindenáron vele akarnak frigyre lépni. Vagy te középkorú férfiként máshogy tapasztalod? Úgy kell magadról lerugdosni a jelentkező huszonéveseket? Megbocsáss, de kétlem. Összejöhet persze, csak kicsi rá az esély.

Te biztos vagy benne, hogy a családalapítást támogatod, amikor 40-es úriembereket arra biztatsz, hogy csak a huszonéves nőkben gondolkodjanak? Holott a statisztika és a tapasztalat szerint is csak kicsi az esélyük rá, hogy egy ennyivel fiatalabb nővel tudnak házasságot kötni. Hunn, én messze nem irigylem tőled a huszonéves lányokat, mint ahogy te sem irigyled a nőktől a régen várt herceget a fehér lovon. :D

Kedves Hunn! A női vonzerő bizony hat feminista kondicionálással és anélkül is. A 40-es férfiakra is. :D

Hunn
Újságíró

A modern, emancipált, feminista magyar ringyók többsége megy a levesbe, kedves 31Anna. Gyerektelenül, férj nélkül, magányosan fognak megöregedni és megdögleni a macskáik mellett a faszkörhinta után.

Akar a rosseb feminista Házasság 2.0-át modern, emancipált nőkkel, akár huszonévesek, akár nem… Ezen már rég túlléptünk. Te valami totális képzavarban vagy, baszki.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a feminista nők férfigyűlölete nem szűnt meg mágikusan attól, hogy férfiként középkorúvá váltunk, hanem csak erősödött irántunk… Tisztába vagyunk vele, hogy a fiatal feminista nők ugyanúgy gyűlölnek minket, mint az idősebb feminista nők. És hogy a gyűlöletük fő célpontja mi vagyunk, a középkorú, felnőtt férfiak.

Engedelmeddel nem fogunk a párkeresésben ahhoz alkalmazkodni, ahogy a huszonéves lányok elképzelik a világot, és benne a férfiakat, akár feminista behatásra, akár saját kútfőből teszik ezt… De ha nem adsz rá engedélyt, akkor sem fogunk, LOL

Pontosan amúgy te meg a hozzád hasonlók mit reméltek elérni azzal, hogy ha – tegyük fel – a férfiakat sikeresen meggyőzitek arról, hogy bár fiatalon reményük sem lehet rá, hogy szexuális életük legyen vagy párt találjanak, de felnőttként meg már késő? Azt hiszed, ennek az lesz a következménye, hogy szép csendben beletörődnek, hogy nekik nem volt, és már nem is lesz szexuális életük, ezért szorgalmasan dolgoznak tovább, hogy a nők egy kényelmes és biztonságos világban faszkörhintázgathassanak???

Elárulok egy titkot: az a vonal, amit itt te is erőltetsz, arról ha sikeresen meggyőzitek a férfiakat, az kizárólag csak oda vezethet, hogy hullahegyek lesznek az utcákon… Ha például engem itt sikeresen meggyőznél arról, hogy a középkorú férfiak helyzete az, amit te állítasz, akkor én holnap már be sem mennék dolgozni, hanem fegyverrel mennék le az utcára random nőket gyilkolni és erőszakolni, bazmeg! Sőt, már a mai napra is szabit vennék ki ez ügyben…

És ha 10 év múlva az derülne ki számomra, hogy mégis neked volt igazad, akkor is korán örülnél. Mert akkor tényleg lesznek halottak, én pedig benne leszek a tévéhíradóban… És ha sikerülne az összes, hasonló helyzetben lévő férfit meggyőznöd, illetve meggyőznötök neked és a feministáknak, akkor szorozz meg annyival, ahányan vagyunk… Mindezt csak úgy mellékesen azért mondom, hogy tisztában legyünk vele, hogy pontosan miről is beszélgetünk, és hogy világos legyen, mi a dolgok tétje.

abrek
Olvasó
abrek

Par honapja zokogott a vallamon egy meglehetosen csinos 26 éves no azt hajtogatva, hogy Te még csak 42 vagy (43 voltam), én viszont már 26 (most lesz 27)… Aztan vegulis elvaltak utjaink. De elmenynek, tapasztalasnak jo volt.

Egy biztos, 30 folotti novel max 50 folott koltoznek-jonnek ossze. Ha gyerek nem kell a kapcsolatbol, akkor meg a vilag minden kicseert sem… Ja es azon kaptam magam, hogy elvarom, hogy sajat lakasa, kocsija, foldjei vagy valami neven nevezheto vagyona legyen, mert nekem is van vagyonom es hat ugye egyenloek(nek) vagyunk (mondva). Ertelemszeruen ez max hozomany lenne, huszoneves self-made womanre nem vagyom – talan ertheto okokbol… :D

Egyebkent azt vettem eszre, ha vannak ilyen jellegu kovetelmenyeid is egy novel szemben es hangot is adsz neki, kevesbe nez hulyenek mar a legelejetol. Szep dolog tet nelkul jatszani…

Horvath Anton
Olvasó

Mondjuk ő legalább nem hitte el a feminmédia meséit, ha hanem megértette hogy széllel szemben nem szerencsés hugyozni. 50 az új húsz mi? :D
https://images.app.goo.gl/bQXkEWLnST67EgTN9

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! Ha jól megnézed, a mai korban a legtöbb nő modern, emancipált. És közben házasságban élnek, gyereket szülnek, dolgoznak. Nem mennek a levesbe. Vannak nők, akiknek nincs párjuk, épp úgy, mint ahogy vannak férfiak, akiknek nincs párjuk. A férfi szinglik épp úgy mennek a levesbe, magányosan fognak megöregedni sok évnyi kurvakörhinta után.

Ha nem akarsz családot, senki nem kényszerít rá. Lehetsz nyugodtan macskás szingli, ha ez neked jobban megfelel.

“Ti” tisztában vagytok vele? Királyi többes? Ha körülnézel, sok férfi párkapcsolatban él, házasodik, gyereket nevel. Él. Ez az élet. Lehet siratni a régi előjogokat, hogy régen a minden tekintetben a férjétől függött az asszony, bármit meg lehetett tenni egy feleséggel. Már meg nem. Ez nem férfigyűlölet, hanem igazságosság.

Kedves Hunn! Akkor mit mondjon egy csúnya nő, akit senki sem akar feleségül venni? Te feleségül veszed, felebaráti szeretetből? Szerinted a nőket kötelezni kellene rá, hogy lefeküdjenek bárkivel, mert szegénynek nincs szexuális élete?

Képzeld el, hogy egy nő azzal fenyegetőzne pl., ha nem ratifikálják rögtön az isztambuli egyezményt, holnap kimegy az utcára, és minden szembe jövő férfit le fog lőni. Nem egy idióta, hisztis picsának tartanád? Érted a párhuzamot? :D

Kedves Hunn! Ha sikerülne meggyőznöd az összes férfit…. Egy nők elleni pogromra biztatsz? A nők emberi jogainak az elvételével akarsz igazságos társadalmat teremteni? Ne felejtsd el, ha ezt a nőkkel megteheted, akkor bármelyik társadalmi csoporttal is meg lehet tenni. Öregekkel, betegekkel, gyermektelenekkel, iskolázatlanokkal, alacsonyakkal, stb. És lehet, hogy valamelyik csoportba te is benne leszel. Aztán maradnak neked a kecskék az andalgáshoz. És lehet redpilleskedni. Mindezt csak úgy mellékesen azért mondom, hogy tisztában legyünk vele, hogy pontosan miről is beszélgetünk, és hogy világos legyen, mi a dolgok tétje.
Megmosolyogtató, mikor fenyegetődzöl. :D

abrek
Olvasó
abrek

Tudom, kiragadott pelda, de nekem epp most volt 44 evesen olyan komoly flortom egy holggyel, akinel jogositvanyom par honappal idosebb. Es a holgy keresett meg, pedig meg el sem valtam (folyamatban), komoly kapcsolat celjabol. Regebb ota ismerjuk egymast es 21/38 eves korunkban is erdeklodott irantam. Most kicsit mosolyszunet van, de reszemrol sem letkerdes a dolog, a leanyzot mindig nagyon kedveltem, most is kozel erzem magamhoz. Neki jobban szorit a cipo, nekem mar a fiuorokos is kipipalva es felesegemnek hala ujra szabad ember lettem… :)

Igazad van abban, hogy mostansag nagyon tarol az ‘ageism’, ismerek olyan 17 eves lanyt, haverom nevelt lanyat, akinek mar egy 20 eves fiu is ‘oreg’ (sic!)…

Ugyanakkor a 40es korosztalyban hatalmas a szoras, mar a 30as masodik feleben is, a genetika is egyre jobban kijon. En mikor a lanyt megismertem 6 eve, 110kg koruli dadbod voltam, most 93 vagyok six packkal, se kopaszodas, se szemuveg, semmi. Teny, hogy nincs mar bennem annyi kilometer, mint 10 evvel ezelott volt, de mindig egeszsegesen probaltam elni, fiatalon sportoltam versenyzoi szinten, pia-cigi sosem volt, de ismetlem: foleg genetika. (Nagyanyam 97 eves, 5 eve meg fara maszott…)

Ugyanakkor teny, hogy sokan no-go zonanak tekintik a 40eseket kb. a FAL-ig. Sokan meg utana is. Es mindig meglepodnek, amikor megmondom a korom egy tarsasagban, annak ellenere, hogy ok huszonharminc evesen betegsegekkel kuzdenek, es bizony lathatoan tul vannak a primejukon… Ezt annak tudom be, hogy felnek a sajat oregedesuktol, elore tudjak, hogy nem fognak tudni meltosaggal megoregedni es nem jol fognak oregedni. Sokan hazudnak is rola, de legalabbis probaljak titkolni.

Ugyanakkor egy idosebb ferfin plane le lehet merni, hogy mit nyert a genetikai lotton (komoly kapcsolatnal az utodok miatt igenis szamit a noknek, rovidnel meg majdnem mindegy). Rengeteg fiatalon furdogatyamodell ferfi lerobban a 30as evei vegere 40es evei elejere, sokan epp a nok segitsegevel. Az erett ferfi statusza, vagyona meg nem zsakbamacska, hanem jelen ido, eleg jol felmerheto.

Persze mindenkinek megvan a maga prioritaslistaja, szoval sok szerencset az eletben.

Hunn
Újságíró

A nők úgy csinálnak, mintha minden fiatal férfi farkát egymás szájából kapkodták volna ki, és mintha ezek a telhetetlen férfiak nem elégednének meg ezzel, hanem ugyanezt akarnák folytatni még 30 felett is… Nem fogják fel, hogy ami nekik, nőknek 13 éves korukban kezdődött, az a férfiaknak csak 30 fölött jön el… Ráadásul nem fogják fel az sem, hogy ami nekik automatikusan jött 13 éves kortól, az nekünk kurvára nem automatikusan jön 30 éves kortól, hanem azért nekünk még 30 felett is tenni kell, mégpedig nagyon is sok mindent…

Konkrétan nincs is értelme nőkkel erről a témáról beszélgetni.

Hunn
Újságíró

Kedves 31Anna, az a kérdés, hogy ezek az urak hogyan fognak tartós kapcsolatra szert tenni? Az téged ne aggasszon, roastie-kám. Megoldják.

Látom, hogy te – gondolom életkorodból fakadóan a Fal közelsége miatt – rendkívüli módon szeretnéd azt szuggerálni a férfiaknak, hogy azt gondolják erről a témáról, amit te elképzelsz arról, ahogy szerinted ennek működnie kéne az életben… De nem tudsz rajta ráolvasással változtatni. úgyhogy szerintem engedd el…

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! Most nem hiszed el, de szerelmek még az öregek otthonában is születnek. Az a bizonyos fal a Red Pill-es népmesékben létezik. Pillants rá egy statisztikára, hogy hány harmincas, negyvenes, ötvenes elvált nő házasodik újra.

De tegyük fel, létezik az általad emlegetett fal (ami marhaság :) ). Még mindig jobb, ha valaki a “falig” negyven éves kora körül ér el, minthogy egyesek eleve oda születnek, és onnan soha nem tudnak elmozdulni. Pl. egyes kurvakörhintázó, párkapcsolatban élni képtelen férfiak.

Hiába próbálod szugerálni az embereknek, hogy amit te gondolsz, az működik, a statisztikák, a saját környezeted tapasztalatai mást mondanak. A valóságon nem tudsz ráolvasással változtatni, akármilyen hülyeségeket olvasol a RedPill oldalakon. Ideje lenne, hogy saját tapasztalataidnak, a konkrét adatoknak higgy, ne azoknak a sületlenségeknek, amit összeolvasol néhány nőgyűlölő oldalon. :D Szerintem engedd el a dolgot!

abrek
Olvasó
abrek

Ne is mondd… Megneztem a kepeket.

Volt egy janyka, akivel joban voltam 2013-16 korul, akkor volt 23-26. Tenyleg nagyon szep plazacica stilusu lany volt, de neki jol is allt. Szep sportosan noies alak, nagy keblek. Tisztelettudo, jol nevelt lany volt, ami nalam nagyon sokat szamit, mai napig ezert tartom vele a baratsagot. Szakdogajat is lenyegeben osszedobtam neki, sokat eljartunk tarsasagba es kettesben is.

Tartottuk a kapcsolatot sokaig, amikor kulfoldon eltem, o komoly partnert talalt. Egyszer csak rakerdeztem, hogy miert nem kuld mostansag kepeket? Mondta, elegge meghizott. Gondoltam, csak a szokasos noi bolondsag. De aztan csak elkuldte. Rendesen megijedtem. Most lett 31, de valami iszonyatosan meghizott szegeny. Nyarra az eskuvojere visszafogyott egesz vallalhatora, de azota megint elszallt a sulya. 14 evvel fiatalabb, de nem egy ligaban focizunk. Es ha anno elveszem 26 evesen a prime-jan kicsit mar tul, akkor most pisloghatnek…

Naooo
Olvasó
Naooo

comment image

abrek
Olvasó
abrek

Hat sokan gondoljak igy, de az emlitett esetben ez meg hazassag elott megtortent.
Ugyanakkor teny, hogy sokan elengedik magukat (ferfiak is!) a boldogito igen utan.

Zoom
Olvasó
Zoom

abrek, ez inkàbb a nő szervezet vàltozàsàval van összefüggèssel, mint a hàzassàggal. A női metabolizmus nagy mèrtèkben lelassul a nők huszas èveiben, a többsègnèl ez megtörtènik 23 ès 28 èves kor közt. Ha ezt egy nő nem követi le èletmòdvàltàssal (kevesebbet ès egèszsègesebben ètkezik), akkor nagyon rövid idő alatt fel tud szaladni 15-20kg. Egy 30 èv fölötti nő nagy valòszìnűsèggel nem fog akkora meglepetèst okozni ilyen tèren, mert nàla ez a drasztikus vàltozàs màr megtörtènt. Persze utàna is elhìzhat valaki egyèb okok miatt, a metabolizmus is tovàbbra is folyamatosan lassul, de nem olyan drasztikusan.

Horvath Anton
Olvasó

Azért nem követi le, mert a femcsi propaganda pont az ellenkezőjét hazudja neki folyamatosan. 20 és 30 között teljesen hozzászokik ahhoz, hogy mindig van elérhető és felhőztetett fasz is körülötte, plussz a média is rátesz egy lapáttal ahogy az előbb írtam, így már csak akkor kapcsol mikor már késő. Aztán a nőknek meg amúgy is sokkal nehezebb a testzsírból lefogyniuk, lévén hogy nincsen annyi tesztoszteron a szervezetben mint a férfiaknak. Nagyon kevés fiatal nőt szoktam látni az edzőteremben ebből a korosztályból. A többségük már inkább a 30+ vagy 40+, akik ugyan szép és jó hogy tenni akarnak valamit magukért, de a legtöbbször az látszik, hogy már kurva későn álltak neki. Ebben az újévi januári időszakban meg főleg csak a fogadalmak miatt állnak neki sokan (nem csak a nők), aztán az olyan márciusra ki is fullad általában. Nyilván a csak nőknek fenntartott edzőtermek látogatóinak korosztályi eloszlásáról nem tudok nyilatkozni, mivel oda én nem mehetek ugye, de a nemileg vegyes helyeken így néz ki a helyzet.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, soha nem késö elkezdeni :

https://www.google.hu/search?q=women+photos+over+40+before+after+training&tbm=isch&ved=2ahUKEwiZk-6xoK71AhWUYvEDHfHKDxUQ2-cCegQIABAC&oq=women+photos+over+40+before+after+training&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoCCCk6CAgAEIAEELEDOgcIABCxAxBDOgQIABADOgQIABBDOgUIABCABDoECAAQHjoECAAQEzoICAAQBRAeEBM6BggAEAgQHjoECB4QCjoECCEQClDKDFiJe2DCfmgAcAB4AIABtQGIAekdkgEFMzEuMTGYAQCgAQGwAQLAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=L9vfYdm_BpTFxc8P8ZW_qAE&bih=553&biw=375&client=safari&prmd=ivnx&hl=hu-hu#imgrc=hYKFqNbsJMTzAM

Az anyagcserével kapcsolatban teljesen Zoom-nak van igaza, valóban a 20-as évek ( inkább végefelé ) kezdödik :

https://www.symonettweightloss.com/blog/how-womens-metabolism-changes-with-age

https://www.webbeteg.hu/cikkek/elhizas/24532/kiut-az-elhizas-fogsagabol

Amúgy meg az egészségre kell elsösorban törekedni. Akármit csinálsz , soha nem fogsz úgy kinézni negyvenévesen, mint húszévesen. Nem is kell! Ez egy természetes folyamat és nem tragédia, az embert már messze nem érdekli annyira negyven fölött, hogy minden pacák megnézze, arra kell odafigyelni, hogy egy bizonyos határon belül maradjon az ember ( testsúlyban is ) , de ez soha nem jelenti azt, hogy éhezned, szenvedned kell folyamatosan egy olyan álomkép kergetése miatt, hogy mindenáron bele kell férjél a 18 éves korod méretének farmerébe ( ez tényleg csak konkrétan éhezéssel megvalósítható , ami megint baromira nem egészséges sem fizikailag, sem mentálisan). Ami nem jelenti azt, hogy nem kell az életkorodnak megfelelö testmozgás ( söt ) és mértékletesség a táplálkozásban. Azzal viszont egyetértek, hogy az a femcsi / liberális propaganda nagyon káros , amikor bebeszélik a nöknek , hogy a tetemes túlsúly is szép és fogadd el magad bálnaként is, söt legyél büszke rá , mert kifejezetten veszélyeztetik vele az egészségüket. Viszont a konkrétan éhezéssel csontsoványított VS modellek sem követendö példák, szóval ebben is meg kell találni az arany középutat, az “egyensúlyt”.

Horvath Anton
Olvasó

Elkezdeni sosem késő, de minél idősebb vagy annál nehezebb már az eredményt összehozni. A motiváció ha meg is van, meg az akarat is, akkor sem biztos hogy eredménye is lesz, mivel a test is lassabban reagál. Kérdés hogy meglesz-e valaha az a kitartás, ami nem fejlődött ki az előző évtizedekben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nyilván nehezebb , de akkor van rá igazán szüksége. De itt nem az a lényeg , hogy a huszonévesekhez képest labdába rúgjon, hanem, hogy magához képest , korához képest egészséges legyen, nagyobb túlsúlyt elkerülje. Olyan meg nincs, hogy valaki sportol, kevesebbet és mást eszik és nincs eredménye, ha lassabban is ( leszámítva a hormonális-pajzsmirigy eseteket). A legtöbb nönek eszébe sem jut izzasztania magát már húszévesen , mert felesleges idöpocsékolásnak tünik ( én egyébként azzal egyetértek , hogy ekkor is, söt egész életünk folyamán érdemes sportolni , mozogni), no meg ugye ha netán felszalad rá pár kg , akkor is lesz pacák aki megdugja , a még nem kövér, de nagymellü-seggü , husibb csajokra sok pasi bukik. Tehát túlnyomó többségük egyszerüen nincs rákényszerülve , na ezért nem látsz annyi fiatal nöt kondiba járni.

abrek
Olvasó
abrek

Jogos ez is. Kb. 35 éves koromig szinte kivétel nélkül fitnesses, sportos barátnőim voltak. Utána átpártoltam a barokkosabb glamour stílusra, még a lányok átlagmagassága is nőtt. Az okát nem tudom, de érezhetően változott az ízlésem.

abrek
Olvasó
abrek

Teljesen jogos, ment is a plusz.
Ugyanakkor most 44 évesen a 25-30 a főcsapás nekem. Második házasságra vagy akár ‘csak’ gyerekre nem is mennék feljebb. Mondjuk, egyik sem valószínű opció, az elsőnek gyakorlatilag minimális az esélye. Jól jött ez a vénlegénység.:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezt már korábban is akartam jelezni, annak az esélye, hogy 44 évesen egy huszonéves, csinos, vagyonnal rendelkező csajt kifogj, igen kevés.( ráadásul akinek a “ vagyona” hozomány jellegű-ami szerintem még nagyobb hiba, mert ha a csaj beleszületett a jóba, akkor elkényeztetett, természetesnek vesz mindent, soha nem tanulta meg mi az a munka, a legelső gond, probléma esetén lelép. Az a nő, aki legalább megdolgozott érte, tudja mennyi meló összehozni lakást, autót, bankszámlát stb. Egyszer elvittem anyukámat és a lányomat -nem egyszer vittem el , de ilyen luxus helyre igen- egy gyönyörű balatoni hotelbe, elsősorban a kilátás és a Balaton közelsége számított , rajtunk kívül milliomos apuci fehér jaguáros aranyifjai , kőkazdag oroszok, hollandok, németek, igen ritka volt az átlagember. Nekem félévnyi túlórapénzem ment el rá, k. sokat dolgoztam ezért a nyaralásért, mondtam is a lányomnak, hogy az itt nyaralók közül szinte biztosan én dolgoztam a legtöbbet ezért, de ez valahogy mégis jó érzés volt, hogy tudom mennyi az értéke, hogy az nem csak úgy természetesen van. No mindegy ez csak kitérő volt, azt akartam kihozni belőle, hogy nem feltétlenül karrierista self-made nő , aki valamit összehozott, lehet szorgalmas, takarékos is és szerintem ez sokkal jobb, mint a gazdag családba, “ hozománnyal született” változat.)

Tehát ilyen csajt találni 44 évesen akkor esélyes ( huszonéves, tehetős, szép), ha az átlag férfitól lényegesen magasabb smv-vel, vagyonnal, hatalommal, vagy ezek kombóival rendelkezel. Én az átlagtól jobb megjelenésre és tehetősebb vagyoni helyzetre tippelek az esetedben ( így együtt), ezért van legalább némi esélyed.

abrek
Olvasó
abrek

Ugyanezt tapasztalom. És ugye a nagy baj ennek a női korosztálynak, hogy férfiként ott az egész paletta, a huszas csajokkal meg hiába próbál versenyezni, nem fog menni.

Naooo
Olvasó
Naooo

20-30? Már 13-14-től.

31Anna
Olvasó
31Anna

Ez esetben még cikibb, hogy annyi elhízott férfi van. Pedig nekik még szülni-szoptatni sem kell. :D

abrek
Olvasó
abrek

Igen, nagyon nagy mértékben genetikailag meghatározott és erre jön az életmód.

30 fölött már csak magát kivételesen jól tartó nővel fekszem le, és megfigyeltem, hogy régebben kevésbé voltam látogatós ezzel a korosztállyal kapcsolatban!
30 alatt picit még a hibákat is jobban tolerálom. Hiába, itt is kiütközik a két nem sajátosságaiból való különbség, az időeltolódás. Nekem csak jó.

Naooo
Olvasó
Naooo

Jól van, sok lesz már a meséből.

common man
Olvasó
common man

Nyilván egy, a grafikon szerint csúcson lévő szép huszonéves lányt egy 15 éves fiú és egy 50 éves férfi is szívesen lefektetne, kérdés, hogy a lány férfiként tudna-e nézni ezekre a korosztályokra,

Utána biztosan.

laza
Olvasó
laza

És reméljük , hogy ez a sok boldog ember – a vonatkozó filmre utalva – nem ordít a nagy boldogságától.

tomgal
Olvasó
tomgal

Aláírom , hogy a nöknél gyakoribb a gazdasági alapú “vonzódás” ( hisz jóval több a vagyonos férfi , mint a nö , ráadásul a férfiaknak fontosabb a szex, mint a nöknek nagy általánosságban -ez is egy biológiai tény – és ugye amire nagy kereslet van, arra elöbb utóbb megjelenik a kínálat is ). De , a másik kihasználása meglehetösen emberi tulajdonság és egyre jobban terjed a férfiak körében is a nök lehúzása. Saját ismeretségi körömben két emberröl is tudok , ahol szó szerint eltartatja magát a pacák ( az egyik egy már kb 6 éve UK-ben dolgozó volt kolléganöm, akinek az élettársa- szintén magyar – 2 éve nem dolgozik , még az elsö év ok , Covid, de érdekes módon azóta se talál neki megfelelö munkát , van több kategóriás jogsija, ugye mindenki tudja , hogy lasszóval fogják és agyon fizetik a gépkocsivezetöket ott ) de az neki nem felel meg, a barátnöm meg kidolgozza a belét.

Továbbá csak a közelmúltból néhány példa :
Joshi Bharat nem véletlenül kötött ki 32 év házasság után ex Mészáros Lörincnénél mint “házibharát”, aki a válás után teljesen biztosan maga is milliárdos maradt , bizonyos vagyok benne, hogy lesz újabb megaesküvö.

Továbbá a lenyúlós hímek díszpéldánya :
Gyarmati Gábor , aki Szulák Andreát is kizárólag pénze miatt vette el ( itt dolgozott nálunk, ha nem is azonos cégnél és fennen hangoztatta munkatársainak hogy kihalássza ezt a nöt magának, mert van pénze) volt másik színésznö is a repertoárján , most Marsi Anikó van soron , aki Palik Lászlótól történö válása során biztosan nem földönfutóként fog távozni a házasságból…

https://index.hu/belfold/2021/07/17/szulak-andrea-marsi-aniko-palik-laszlo-szaitas-valas/

Szóval ez a lenyúlom, kihasználom, a pénze számít dolog egyre unisexebb lesz, de még a nök vezetnek ez tény a fentebb írt okok miatt.

És néhány híresebb eset a nagyvilágból :

https://www.nickiswift.com/87838/female-celebrities-paid-ton-spousal-support/

Horvath Anton
Olvasó

Persze, persze, mesélj még te is szépeket. Önmagában ha egy férfi jól is néz ki az nem ér semmit ha nem lehet belőle valahogy hasznot húzni (és itt nem biztos hogy pont a vagyon lesz az). Ha egy férfi megnéz egy jó nőt akkor az jut eszébe, hogy de megdugnám. Ha egy nő néz meg egy jól kinéző férfit akkor ez jut eszébe: jól néz ki, de vajon mivel foglalkozik? (Avagy mennyit kereshet). Ennyi a lényeg, a többi mese habbal.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, kizárólag a modell külsejü , gazdag pacákoknak van nöjük., feleségük. A 18 éven felüli férfiak 60%-a párkapcsolatban él. Ennyi szuper hapsi van Magyarországon?
Egyébként a gold digger nök és férfiak ritkán vadásznak és találnak 10/8-9es áldozatokat. Akinek ennyire magas az smv-je azzal dugnak “ingyér” is , nem kell, hogy pénze is legyen.

Horvath Anton
Olvasó

Teljesen tökmindegy hány százalék. Egy férfinak akkor is kell még valami a jó külsőn kívül a komolyabb érdeklődés felkeltéséhez egy nőtől. És ez ugyanígy igaz a bombázótól kezdve a hegyomlás méretű nőkig bezárólag.

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Milyen 60 % ?

tomgal
Olvasó
tomgal

A tények makacs dolgok, akkor is ha nem tetszenek. Anton és Bagira is emlékezhet ( ha akar), mert hosszasan elemeztük a százalékokat anno. Nem fogom újra elöbányászni az egészet.

Hunn
Újságíró

Kizárt dolog, hogy a 18 éven felüli férfiak 60%-a párkapcsolatban élne az országban.

tomgal
Olvasó
tomgal

Már milliószor linkeltem a KSH statisztikákat ( élettársi és házastársi párkapcsolatban élöket). Keress vissza. És ebben nincs benne az együtt nem élünk, csak “ járunk” kapcsolat. Hiszed, nem hiszed , így van ! ( és persze ebben nincsenek benne az özvegyek, válás , szétköltözés után egyedül élök- egyébként a férfiak magasabb arányban házasodnak újra, mint a nök- velük együtt közel 80 %-os az arány, aki valaha , akár egyszer is élt párkapcsolatban)

De mivel hamar megtaláltam és nagyon jó oldal, interaktív , rengeteg adat kinyerhető :
(2016-os adatok , ez a legfrissebb amely ennyire részletes)

https://mfor.hu/cikkek/makro/most-kiderul-hany-maganyos-ember-el-magyarorszagon.html

Ez alapján 463.733 egyedülálló férfi él Magyarországon gyermek nélkül. A gyermekes egyedülálló férfiak száma összesen 72.236 fő, összesen 535.969.

A férfi lakosság száma 4.677.542 fő Ebből 24 éven aluli 1.295.690 fő . Marad 3.381.852 fő.
Hát ez alapján jóval meghaladja a 60 %-ot és a 24 éven felüli férfiakkal számoltam.

https://www.ksh.hu/mikrocenzus2016/kotet_3_demografiai_adatok

De nyilván csalnak és megközelítőleg sem pontosak az adatok, mert ez ugye ” lehetetlen”.
Miért is állna érdekében bárkinek csalni ? Egyébként más ügyekben igen gyakran
hivatkoznak ( több cikkben is) KSH adatokra itt az oldalon.

Azt aláírom, hogy a tendencia biztosan negatív irányba halad, de igen messze van még most is a 40 % egyedülállótól.

Horvath Anton
Olvasó

Én eleve nem értem hogy minek linkelkegeted ezt nekem folyamatosan. Én továbbra is csak ezt állítom, idézem: “Egy férfinak akkor is kell még valami a jó külsőn kívül a komolyabb érdeklődés felkeltéséhez egy nőtől.”
Hogy most erre mitől cáfolat a te statisztikád (még ha igaz is lenne) azt nem tudom, ez valami női logika lehet, de akkor leírom másképpen is: Egy férfinak mindig kell legyen valamilyen adottsága vagy kihasználható előnye, a komolyabb érdeklődés felkeltéséhez egy nőtől (tehát az önmagában hogy jól néz ki soha nem elég.) Míg viszont egy férfi gondolkodás nélkül megdugja a nőt ha az tetszik neki (a problémákkal meg a legtöbbször csak azután szembesül). Ez egy olyan nemek közötti különbség ami mindig is megvolt és meg is marad, a statisztikai adatok, vagy az általad vélt “növekvő számú goldigger férfiak” megjelenése ezen semmit sem változtat.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem neked linkelgetem, ha megnézed Hunn-nak válaszoltam, nem neked…ő nem hiszi el a 60%-ot (ami amúgy több)

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Végén megtudjuk ,hogy a férfiak 99,9 %-a nyakig úsznak a punciban , annyira jó az egész. A nők a férfiak felső 20%-at akarják megszerezni a többit lenézik ,bénának tartják és csak átmeneti megoldásnak tekintik amíg nem találnak jobbat. Ha rajtam múlik akkor ,egyedül fogtok meghalni a macskáitokkal együtt.

common man
Olvasó
common man

Mindig ez a 20 %. Biztos adataim vannak ,hogy az osztálytársaim mind úgy néztek ki mint az apukájuk. Még a lányokban is fel lehetett ismerni a vonásokat. Ez ugyan nem ma volt de bizonyíték arra ,hogy létezik , létezhet olyan állapot ahol a férfiak többségének jut pina és még gyereket is nemzhetnek.Most akkor mennyire alap és örök érvényűek ezek a ti 20-80 hivatkozásaitok? Mert biztos van ilyen csak hát mire vonatkozik.Ja.. és ha valaki önként besorolja magát az ő általa meghatározott 80 %-ba hümm… minden kékszemű jóakaratom ellenére megérdemli.(Basszon pénzért amíg be nem tilcsák)

Hunn
Újságíró

Pontosan erről beszélünk, common man: az nem ma volt…

Ma feminista rendszer van. Azoknak a férfiaknak többsége, akik anno őket nemzették, a mai világban labdába se rúghatna… A 80%-ba a nők sorolnak be, nem te saját magadat, könyörgöm…

Viszont a jó hír, hogy pontosan ennyire örökérvényű tehát a dolog: semmennyire. Csak a feminizmust kell felszámolni, és be kell vezetni a patriarchátust…

common man
Olvasó
common man

A 80%-ba a nők sorolnak be, nem te saját magadat, könyörgöm…

Nem attól nem fognak besorolni a nyolcvanba mert patriarchátus lesz hanem attól lesz patriarchátus(legalábbis az útirány) ,hogy nem hagyod magad besorolni a nyolcvanba.

Hunn
Újságíró

Itt viszont valami nagyon fontosra tapintottál rá, common man!

IGEN!

Az egyik legfontosabb dolog, amit egy mai férfi önmagáért tehet, az az, hogy nem fogadja el szó nélküli beletörődéssel a női hipergámia által rá random módon kiosztott szerepet, hanem fellázad ellene…

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerencsére nem rajtad múlik ( kutyám van és élettársam :))

Horvath Anton
Olvasó

Szerencsére nem én vagyok az élettársad, meg a kutyád se. Bár van sejtésem róla, hogy melyiknek lehet rosszabb :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Tudod, akiket szeretek, azokkal nem így kommunikálok, de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Ha odaszúrnak én is visszaszúrok…nem tűnt még fel Anton, hogy elsőre én sosem basztatok senkit ? Sosem támadok, sosem piszkálok, ez a ti reszortotok…, nálam mindig reakció. Egyébként a szerencse kölcsönös :)

common man
Olvasó
common man

Én csak kekeckedni vagyok itt de az élettársad is elfogadja ezt a sorrendet?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez nem sorrend :) egyébként itt az oldalon azt is megtanulhattam (bizony ezt többen is említették), hogy mindig az a legfontosabb akit/amit a felsorolásban a legvégére hagyunk :)

common man
Olvasó
common man

De , a másik kihasználása meglehetösen emberi tulajdonság

Én ezt inkább a társadalom erkölcsi elzsidósodásának nevezném.

Alter Ego
Szerkesztő

Naooo megkaparintotta a jelszavadat? :D

common man
Olvasó
common man

Nagyon eltűnt mostanában.Helyettesíteni nyilván lehetetlen de amíg nincs itt megpróbálok emlékeztetni az igazságra.Becsajozott,megnősült ,hármasikrei születtek?Az is lehet ő volt a szavazatszámláló bizottság elnöke ott… ami most volt.Mindjárt eszembe jut… előválasztás,vagy mi.Független,elfogulatlan szakértőként.

tomgal
Olvasó
tomgal

:D

Se - se
Újságíró
Se - se

Lucius
Tökéletes meglátással kezded, de agyonvágod az egyetértésemet azzal hogy nincsen mit tennünk a láthatóságunkért.
Mert én.. én átalakítottam magam.
Még Rumospiskoota -ként majd beledöglöttem amikor otthagytak, elváltak tőlem – pedig akkor is volt mire büszkének lennem. Aztán jött az aki miatt ráébredtem hogy se rumos nem vagyok, se piskóta.. és boldogan éltem a kólázás napjáig, mert akkor kirúgott emez is (mert még mindíg nem költöztem oda hozzá).
És most varázsolom a következőt aki még vonzóbb.

Tudod mi kellett ehhez? Kézisúlyzó négy éve, ReszetElek -kel egy autós kirándulás – és elsősorban a Férfihang -on összegyűlt tudás.
Neeem.. nemcsak az vagy akinek születtél. Mindenki lehet több, lehet jobb.
Ha én meg tudtam változtatni magam, akkor bárki is meg tudja saját magát.

tomgal
Olvasó
tomgal

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid :) gratula! Egyébként én sem hiszek a predesztinációban , igenis mindenki tehet érte, hogy a dolgai jól, jobban alakuljanak. Abban sem hiszek, hogy az ember teljesen megváltoztathatja az alaptermészetét , de abban igen, hogy egy jobb, erösebb, , külsöre-belsöre tetszetösebb saját verziónkká válhatunk.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Szakértőtől egy dícséret kettőt ér.. :-)))
Írtam levelet is.

Reszet Elek
Újságíró

Az egy jó kirándulás volt és még a csattanó sem maradt el…

Horvath Anton
Olvasó

Belenéztem kicsit ebbe a kurnyikova interjúba: https://www.youtube.com/watch?v=a22v8FfpLv8&t=799s Már 10:45-től vált világossá számomra, hogy ezt a balhét ez a nő is egy alfa miatt okozta. Mert hogy ő majd megváltoztatja. Édes faszom hányszor hallottunk/olvastunk már ilyet.

Balton
Olvasó
Balton

Egy kis redpill, nemzetközi megközelítésben. Beargrills sziget valóságshow. Angollal előnyben.
https://www.youtube.com/watch?v=JnNJpwf4m7s
3:30-tól válik ütőssé.

tcrex
Olvasó
tcrex

https://www.youtube.com/watch?v=NBLZrvjBgFQ

ez kb ugyanez csak “kicsiben”…kicsiknek…azért az viszont korrekt, hogy már 5 évesen is megtanulható/elleshető a tuti :))

traveller79
Olvasó
traveller79

Na kérem, egy újabb gyöngyszem:
https://gynrep.com/

Végre megnyugodhatunk: immár nemcsak a fehér,heteroszexuális férfi az ellenség,hanem a világ összes férfija,bizony,még a négerek sem kivételek többé! Ha tényleg olyan nagy nőelnyomás lenne,mint ahogy azt a feminista csürhe szajkózza,vajon léteznének ilyen oldalak? Hunn,neked különösen ajánlom figyelmedbe!

Horvath Anton
Olvasó

Ez már inkább valami szektára hasonlít. Ha sokan belépnek akkor alapítok én is egyet, de csak is 30 év alatti nőknek :D Ehhez hasonlóakat én is tudnék hazudni nekik gond nélkül.

Horvath Anton
Olvasó
tomgal
Olvasó
tomgal

Pont most olvastam. Hát igen, a nagy diszkrimináció ellenes egyenlősdi időnként saját farkába harap. Szerencsére vannak bírók akik igazságosan , fair módon alkalmazzák a törvényt.

Thunder Gatti
Olvasó

8 hónapja történt velem,hívjuk ezt az én RedPill pillanatomnak. 2 évig éltünk együtt,nagyon szerelmes voltam,igen,érzelgős srác voltam. Nos,valami egyszer átkattant benne,utolsó félévben szex semmi nem volt,alig szólt hozzám,aztán egyszer mikor hazaértem munkából,azzal várt,hogy hagyjuk a kapcsolatunkat. Egyedül hozott egy ilyen döntést. Akkor nagyon összetörtem,lelkileg,érzelmileg,amikor megismerkedtem vele,akkor egy elég komoly dolgot adtam fel miatta. Kőkeményen eluralkodott rajtam a depresszió,amúgy is hajlamos vagyok rá,szuicid gondolatok,hasznavehetetlenség érzése. Átmenetileg az utcára is kerültem,nehéz volt ebből kikapaszkodni,nem is sikerült teljesen,de valamire jó volt. Megtanultam,hogy ne kötődjek senkihez túl szorosan,már nem tekintek úgy egy párkapcsolatra,mint azt vagy előtte tettem,érzelmileg teljesen megölt ez a dolog.

Reszet Elek
Újságíró

Nem biztos hogy a másik véglet az üdvözítő. A kötődéssel sincsen baj, ha a másik jobban kötődik, többet veszít a kapcsolat elhalásával és sosem adod fel a választási szabadságod.

Hunn
Újságíró

Tarts ki, Thunder Gatti, ne hagyd el magad! Járj le edzésre továbbra is, vagy feltétlenül kezdj el edzeni ha eddig esetleg még nem tetted. A munkahelyeden esetleg vállalj túlórákat is, ami leköti az idődet és a gondolataidat, ráadásul a bevételed is több lesz. És járj el otthonról, ismerkedj nőkkel, ne gubózz be. Hidd el, hogy amikor majd a szakításod után legelőször felszedett, helyes kiscsaj ott fekszik majd alattad, az pozitív irányba változtat majd a hangulatodon, és talán jobban a helyiértékére kerül benned a korábbi szakítás is.

Razide
Újságíró

Miért akarod megint a vágóhídra küldeni?

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Azt akarta írni ,hogy a folyamatos szex minél több prostituálttal majd segít kiheverni a szakítást.

Alter Ego
Szerkesztő

Kicsit off, és személyes: Mire sikerült jutnod a testépítéssel? Manapság a gyúrásra vagy a több szénhidrátra esküdnél (a korábban említett problémáid vonatkozásában)?

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Volt már? Tegnapi beszélgetés Puzsér vs. Mérő. Szerintem megérne egy külön posztot:
https://www.youtube.com/watch?v=dlE1J10jiPQ

Athos
Olvasó
Athos

Érdekes dolgok hangzottak el a vita során.

A videó alatt,több kommentben is sérelmezik, hogy Vera kapott bemutatást, míg Robi nem igazán.

Több síkon értelmezve, érdekes dolgokra lehettünk figyelmesek:

– Vera és Robi barátok, ami érthető, hiszen Vera még a sminkelés dacára is egy csúnya nő, ránézésre is egy baltával szabott, durva, inkább férfias, de lóarc, pengevékony ajkak, ami mindig visszataszító egy nőben, így nem nehéz barátnak tekinteni, ráadásul neki meg Robi nem vonzó, az intellektusát kivéve, ami azért elég kevés a vágyhoz, vagyis win-win pozíció.

– Robi nagyon jól és értelmesen érvelt a feminizmussal kapcsolatosan, annak ellenére, hogy ő feminista

– Vera női és ezért sok esetben beszűkült látóköre megakadályozza abban, hogy ténylegesen megértse a másik fél által prezentált tényeket, és sokszor úgy próbált kimenekülni egy ellentmondás alól, hogy szegény elnyomott, áldozat nők, most ők jönnek és megérdemelnek minden jogot, még akkor is, ha ez kontraproduktív.

– Vera próbálta az elnyomottak versus elnyomók ellentétpárt mindig előhozni, főleg abban az esetekben, amikor vesztésre állt

– Csilla klasszisokkal jobb nő mint Vera, és meg merem kockáztatni, hogy okosabb és nyitottabb is. Talán ebből adódóan kevésbé harcias és vele kapcsolatban éreztem azt, hogy rácsodálkozik sokszor a Robi által elmondottak igazságára, de aztán szinte mindig visszatalált a női nem sajátos alapprogramjához és nőként újraértelmezve a hallottakat, visszatért a kiindulási állapotokhoz.

-A vita első harmadának a végén, kb a 14 perc környékétől kezdődően, a bal mellbimbója egyre jobban átüt a blúzon, aztán van egy olyan pont, amikor már mindkettő eléggé merev, arról nem is beszélve, hogy ez elején nyitott a testtartása, érdeklődő, aztán a végén meg már szorongatja, gyömöszöli a kispárnát, egy kissé megkavarták az elhangzottak.

Lehet, hogy véletlen, de miután megnéztem, akkor a következő, ajánlott videóként épp Pottyondi Edinát dobta fel, DTK elviszlek magammal című epizódban.

https://www.youtube.com/watch?v=w3IYEjGqNT4

Ha tényleg Robitól van Edina gyereke, akkor egészen más megvilágítást kapnak Robi utolsó mondatai a gyerekével kapcsolatosan a vitát lezáróan, főleg arra fókuszálva, hogy ő hogyan szeretné felnevelni, ugyanis a DTK -s, majd perc alatt sehol, semmilyen formában még érintőlegesen sincs megemlítve az, hogy a gyereknek egyáltalán van apja.

Ez a videó is érdekes, sokféle szempontból, mivel Edina sem egy kimondott szépség, de talán, ami az egyik legmegdöbbentőbb volt számomra, hogy évekig nem csinált semmit, csak partizott, bulizott sok pénzért, végzettség és bármilyen valódi tudás nélkül Brüsszelben, aztán ebbe belefáradva visszaemigrált.

Pótcselekvésekkel folytatta itthon is, amikor terhes lett, csak úgy. A beszélgetés során két független egyedülálló nő képe rajzolódik ki, amelyek önállóak, férfira nincs szükségük, vagy ez nem igazán derül ki, mert sehol, semmilyen kontextusba sincsenek megemlítve.

Azért is érdekes ez a beszélgetés mert elég jól mutatja egy közepes, elvileg intelligens, a szabadságba beleszületett és felnőtt, de nem igazán jó, inkább olyan elmegy, középkategóriás, kissé irritáló nő lehetőségeit és azt, hogy szinte bármit megtehet, jómódjában, és paradox módon azért nem kallódik el véglegesen, mert nagy valószínűség szerint egy berúgott éjszaka folyamán teherbe ejtették véletlenül.
Jobb nem lett az élete, de legalább valami értelmet nyert.

Meske
Olvasó
Meske

Érdekes módon közelítetted meg a vitát.
Ami az általad felsoroltak alapján még feltűnt:
Szerintem a személyiségen, külalakon túl még a hölgyek elhelyezkedése is befolyásolja, melyik nő milyen attitűddel van jelen a beszélgetésben, ezáltal milyen hatást vált ki a nézőben.
-hárman beszélgetnek, de nem egyenlő távolságra vannak egymástól, Csilla a “házigazda”, világos ruhában egy fotelben ülve, ahonnan jól látja mindkét vendégét (szemkontaktust tud velük tartani).
-Vera és Robi a beszélgetésben aktívak, mivel azonban egymás mellett ülnek, alig, szinte csak profilból látják egymás arcát. Ha egymáshoz akarnak szólni, vagy maguk elé beszélnek (főleg Robi), vagy oldalra kell fordulniuk. Vera ül a legtávolabb a süppedős kanapéban (sötét ruhában rossz sminkkel), nem győz előre hajladozni, hogy lássa Robi és Csilla reakcióit (sok beszéd ellenére testbeszéde is szorongó-zárkózott, testtartása miatt nem tud szabadon gesztikulálni, nyugalmat árasztani, ha hátradőlne, akkor beszélgetőtársai számára alig látszódna – és nem tudna figyelni (Csillával ellentétben). Érdekes párhuzam a bértárgyalásnál hangoztatott “hátrányos pozícióval”.
– ezt a kamerafelállást hibásnak tartom, mert bár jól látszódnak a szereplők, de a lehetőségeik nagyon eltérők voltak (a két kamerásnak kényelmes volt). Csilláról harmonikusabb felvételeket lehetett készíteni, neki volt tere, a befogadó, rácsodálkozó, kellemes ösztönös nőies reakciói mellett többet is mosolygott- ő itt talán nem is vitapartner volt, inkább terelgetett, keretet teremtett. (szerk.)

Azt látom, hogy a hölgyek testbeszéde és gesztusai gyakran nincsenek szinkronban az általuk képviselt álláspontokkal (kezeik “tördelése”, simogatása, száj, nyak cirógatása, stb), ezzel együtt az érvelésük is igen csapongó, olykor ellentmondó.

DTK interjúval kapcsolatban: egyre gyakrabban lehet szembesülni azzal, hogy olyan emberek, akik elégedetlenek a “könnyebbik úton” szerzett “élettapasztalatokkal” (lásd Edina), simán beleállnak a közvélemény formálásába- akár megélhetés szintjén – némi segítséggel…
Varázsszó a függetlenség (“megvan a véleményem”, “nehezen alkalmazkodom”).

Világtalálkozó – Pottyondy Edina és Bezerédi Zoltán (Klubrádió)
https://www.youtube.com/watch?v=V5F8CbfQVQY

hunbagira
Újságíró

A szerencsétlen, szolgalelkű, proli idióták vs rohadt, lehúzós, csaló kurva n+1-ik rész. :D
https://m.kuruc.info/r/2/235883/

tomgal
Olvasó
tomgal

Remélem jól megmérik a házaspárt…, de könyörgöm, ki az aki még mindig hajlandó egy netes ismeretlennek pénzt küldeni? Ráadásul ennyit ?!

hunbagira
Újságíró

Hát ennyire buta/kétségbeesett szerencsétlenekkel élünk még mindig együtt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez kizárólag a mi hibánk ! Bezzeg nyugaton …

hunbagira
Újságíró

????

tomgal
Olvasó
tomgal

A mi hibánk, hogy még mindig itt élünk, ezen szerencsètlen kétségbeesettek között. Nyugaton ilyen nincs, nem is történhet meg , ott ha jól tudom, még a kerítés is kolbászból van…

hunbagira
Újságíró

Régebben nekem is jöttek a csinos keleti-szláv profilok mögüli google fordítós levelek, majd az ázsiai profilok.
De azok profibbak voltak, azoknak westernunionon/bitcoinon keresztül kellett volna pénzt küldeni. Nem saját bankszámlára, szóval a kurva és a stricije is, elég egy amatőr cigó/proli páros lehetett.
De már ezek is leszoktak rólam…:( :D
Márcsak az adathalász/webcam kurva hirdetések maradtak…

georg1945
Olvasó
georg1945

Ennek a fiatalembernek nagyon igaza van !
Ez egy bátorrá vált férfi.
A bátor férfi kivárja a maga idejét, ami úgyis el fog jönni.
Olyan nincs, hogy valaki ne kelljen egy nőnek véglegesen.
Csak arra kell ügyelni, hogy ő – a férfi – is boldog legyen ebben a kapcsolatban és TUDJON IRÁNYÍTANI.
A nők tudatosan vagy tudattalanul nagyon kegyetlenek tudnak lenni, mert örök gyerekek.
Velük játszani tudni kell, de ne ám úgy, hogy a férfi veszítsen, még “ajándékból” sem. Nem.
A nőkkel egy bizonyos szigort kell gyakorolni és nem könyörögni nekik.
A szigor érzete az, amivel a nő úgy érzi, hogy biztonságban van a férfinál.
Sőt, még büntetni is kell olyakor a kedves lányt, nőt. Hadd érezze, hogy rosszat tett.
Az a férfi, aki könyörög egy nőnek, az szenvedni fog és nem éri el nála a célját.
Végül mindenképpen meg kell jól baszni a hölgyeményt. Ettől ne féljen a férfi és ne hezitáljon, hanem tegye !