Red Alert
47 megosztás

A Magyar Redpill – Amit a Nőkről tudnod kell

Mivel ma a média jórészt a női igények köré szerveződik, ezért a férfiak keresve se találnak olyan tartalmakat, amelyek az ő életvezetési kérdéseikre adhatnának jó válaszokat. Pedig a modern nyugati világban a férfiak tanácstalansága egyre nagyobb; a férfiak zsigereikben érzik, hogy egyáltalán nem egy kedvükre való irányba alakul át a társadalom.

Korunk férfijának életérzéssel, életvezetéssel kapcsolatos problémáinak megoldásaként született meg egy teljesen férfiközpontú életfilozófiai irányzat, ami “RedPill” néven vált ismertté az egész világon, és amely irányzatnak a gondolatait valószínűleg több tucat férfi adta össze és százak építik egyre egységesebb rendszerré. A magyar interneten a Férfihang.hu vállalta elsőként magára, hogy ennek a modern férfi önértelmezésnek az alapvető gondoltait magyar nyelvre ültesse át és terjessze. Később néhány más internetes blog, site is segítette, hogy a RedPill bekerüljön a magyar köztudatba, viszont máig fájó hiányosság volt, hogy a videoblogerek között nem akadt közvetítője a RedPill férfi-életfilozófiának. Ezen változtat most egy frissen indult YouTube csatorna, amely rövid fennállása ellenére máris sorra vette a RedPill legfontosabb alapvetéseit. Tekintve hogy a videobloger az alább idézett videójában felhívja a figyelmet a tíz éves fennállását ünneplő Férfihang.hu-ra is, úgy illik, hogy mi is olvasóink figyelmébe ajánljuk az ígéretes videoblogot. Jó szívvel ajánlhatjuk az öntudatos magyar férfi kedvenc csatornái közé Varga Zoltán YouTube vlogját, és a Férfihang.hu is rendszeresen szemlézi majd a hiánypótló csatorna legjobban sikerült videóit.

A RedPill központi kérdésként kezeli a férfiak és a nők közötti viszonyrendszert, ennek egyes aspektusait igyekszik értelmezni és újraértelmezni, hogy sikeres életvezetési stratégiát adhasson a férfiak kezébe, ugyanakkor előrebocsátja, hogy a szükséges felismerés és az új út, amire így ráléphetünk, korántsem könnyű:

“A Piros Pirula. Jelképpé vált. Az igazság jelképévé. Az öntudatra ébredésé. Sok helyen használják, sokan sok mindent értettek alatta. A férfi szférában ez jelenti a pillanatot, amikor ráébredsz, a nők nem angyalok. Amikor felismered, amit eddig gondoltál teljesen téves. A felismerés fájdalmas, az ébredés nem kevésbé. Valahogy ez az egész olyan dühítő. Elkeserítő, hogy minden, amit idáig hittél tévedés. Nem is akarod elhinni, tagadod, mentegeted az eddigi gondolataid. De mégis, érzed, tudod, hogy igaz. Átvertek.”Red Greg, a Férfihang RedPill írója

Post Author: Red Alert

Red Alert
f Facebook
47 megosztás


48
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
42 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
16 Hozzászólások szerzői
common manIncelvagyokhunbagiraZoomLucius Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Olvasó
Hunn

A Red Pill életet ment!

Horvath Anton
Olvasó

Az nem baj alapjában véve, hogy minden a nők igényei körül forog, csak mindez egyúttal a férfiak ekézésével történik, valószínűleg másképpen nem is működhet a kreativitás hiányából fakadóan. Mindeközben a nő a legnagyobb szexista állatfaj a világegyetemben, hússzoros válogatási rátával, ahhoz képest mint amivel a férfiak válogatnak a nők között. Ez persze betudható esetleg annak is, hogy a férfiak nem akarnak a nők pénzéből élni.

tomgal
Olvasó
tomgal
Reszet Elek
Szerkesztő

Szerencse hogy nem voltam ott, mert még agyoncsapott volna a lezuhanó mennyezet.

Joe Don
Olvasó

hát rettenet, teljes a tanácstalanság a kiherélt fatökűek világában mit is kéne kezdeniük magukkal :D
szóval azok a pojácák akik maguktól nem jönnek rá hol baszták el az életüket nagyjából annyit is érnek, de csak adalék gyanánt, míg nem volt ez a szaros agyrohasztó internet addig is megtanulta az életrevalóbb hogy mit hogy kéne csinálnia, és láss csodát nem haltunk ki. Persze a nők akkor is már hülyék voltak de nagyjából izoláltan adták elő a hülyeséget, ez változott, pech.
de legalább újabb hiánypótló cikk az önsajnáltató balf@szok magazinjában amivel megmagyarázzák hogy a randa kegyetlen világ tehet a nyomorukról, köszi.
lehet szaladni a radírpókkal hüppögve, megint kifújtam az orrát a defektes ligának, ennyit értek ;)

Jinjangologus
Újságíró

Dzsó,

Ne rohanj el, lemaradt a .com az email címedből…

Hunn
Olvasó
Hunn

Szia csakszi, látom itt vagy újra, hát ez gyorsan ment… Látom unatkozol a hétvégén. Kéne keress valami hobbit magadnak.

Engedelmeddel (de engedelmed nélkül is) az történik, hogy az életrevalóbbak élik az életüket, és közülük azok, akik úgy vélik, hogy egyrészt a társadalomban az embereknek közük van egymáshoz, másrészt pedig nem minden tökéletes úgy ahogy van, azok megosztják a jegyzeteiket azokkal akik tanácstalanok, illetve a közösségben mindenki kicseréli és megvitatja egymással a jegyzeteit, aztán ami működik, azt használják.

Ehhez senki nem kért tőled engedélyt, senki nem kért tőled tanácsot, és a részvételedet sem kértük ebben. Véleményed az persze lehet, de már elmondtad, ezerszer hallottuk, és úgy döntöttünk, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Mit nem értesz még ezen az egészen?

Naooo
Olvasó
Naooo
borkuta
Olvasó
borkuta

Csodálatos! Kakadu haj, tökig kigombolt ing, ratyi nyaklánc. Barátom tőled semmiféle tanácsra nincs szüksége senkinek, még akkor sem ha te fizetnél érte. Keress egy rendes munkát!

gpetersz
Olvasó
gpetersz

Magam is erre jutottam. Ráadásul nem az időbe’, hanem az időben megyünk vissza…. De ez már mindegy is.

Deadpool
Újságíró

Végső öntudatra ébredésnek képzelni azt, hogy valaki elolvas pár cikket a hipergámiáról, meg néhány PUA trükkről, ill. pár alapvető pszichológiai törvényszerűségről és rámondani, hogy REDPILL… én ezt “egy kicsit” túlzásnak érzem. Ha van valami, amire rá lehetne mondani, hogy RP, az a kollektív tudattalan és az archetípusok. Ez az ún. RP csak mese habbal, a felszín kapargatása, az is elnagyolva. Másképp fogalmazva: A RedPill a szegény ember piros pirulája. :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nem minden férfitől várható el a magas fokú műveltség, de minden férfi szeretné elérni a személyes boldogságot. Ha mindeközben azt érzi, hogy “valami nem stimmel a világban a női aspektussal”” és aztán ebben a problémájában pár pszichológiai törvényszerűség felismerése és egy-két PUA trükk is sokat segít, akkor ez máris milliószor több, mint amiből a “RedPill” előtt a férfiak gazdálkodhattak. Abban nyilvánvalóan igazad van, hogy ez nem a felvilágosultság csúcsa, de az ilyen “férfifilozófiák”, életvezetési tanácsok elterjedése előtt még ennyi mentálhigiénés segítséget sem kaptak a férfiak… Szerintem ne értékeljük le, hanem inkább talán tekintsünk rá úgy, ahogyan Hunn írta: “a Red Pill életet ment”… adott körülmények között.

Deadpool
Újságíró

Hmm, nem vitatom, a semmitől tényleg több. De, látod, te is mindjárt másképp fogalmazod meg a lényegét, holott erről a ‘semmitől több’-ről mondjuk azt, hogy az “igazgág jelképe, az öntudatra ébredésé”, és így tovább. Pusztán erre hívtam fel a figyelmet. Amikor egy csokis muffinról, vagy inkább egy tábla étcsokiról magyarázzuk azt, hogy csokitorta. A nyúl üregének első kanyaránál győzködsz, hogy ez itt Csodaország, pedig hát igencsak messze vagyunk még onnan… Ezt nem érzed túlzásnak? Nem zavar, nem gyanús ez a szektás/marketinges retorika? “Vegye be Ön is a Redpillt, még ma! Most kettőt fizet, hármat vihet! – Amióta a RedPillt használom, elmúlt a hasfájásom és még a nap is kisütött!” Egyébként, ahogy telik az idő, egyre kevésbé hiszem azt, hogy az étcsoki pótolja az igazi tortát, mármint a valódi pszichológiát. RP – “A semmitől több, de az eléghez kevés…” :) Azt gondolom, hogy egy férfit az értékrendje, az átgondolt, koherens és megingathatatlan erkölcse tesz férfivé, nem pedig a pua trükkök, és hasonló ideiglenes megoldások. Lehet, hogy te ideig-óráig el tudsz játszani egy szerepet, ami nem te vagy – ha egyáltalán el tudsz és nem buktat le már rögtön a tekinteted, de szerepet játszani fárasztó, előbb-utóbb kifáradsz és feladod. Egyébként meg nem is érzem ezt az egészet akkora sikertörténetnek. Nem látom elégedett emberek tömegeit, akik arról beszélnek, hogy mennyire megváltozott az életük, amióta használják a Redpillt. Hunnra hivatkozol, hát igen, ő is egy tipikus sikertörténet. 5-6 éve nyomatja a RP egyik itteni főfapjaként, és lám mennyit változott az élete ezalatt az idő alatt… Oh, wait!…

Jinjangologus
Újságíró

A részigazságait elismerve a redpillel az a fő gond, hogy habár a feminista ideológia egyféle ellenforradalmaként jött létre, ugyanarra a gyökértelen, nihilista bázisra épült, mint amaz. Hiányzik belőle az organikusság, a mélyrétegi struktúráltság és ami egy közember számára talán a legérthetőbb (egyben a legfontosabb kritikai pont), hogy képtelen volt kilépni a “nemek harcának” nevezett álkonfliktusból (amit épp a forszírozott unisex generált), csupán annyit változtatott, hogy a férfiak irányába dőltötte meg a pályát: a nők alattomosak, nade mi már tudjuk ezt, így bizony mostantól mi nyerünk. Amíg a migtáu letudja ezt annyiban, hogy “kösz, nem kérek az alattomos nőkből”, addig a redpilles azt mondja, hogy “majd én nyomlak le téged, nem fordítva”. Egyikben sincs komplementaritás, akárcsak a feminizmusban. Hímek és nőstények, tápláléklánc, nyers darwinizmus.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem van abban bőven “komplementaritás”, ha azt mondja egy férfi, hogy “ismerem a trükkjeiteket, de akkor sem fogtok túljárni az eszemen”.

Milyen más viszonyulás lenne elvárható egy a női nem mozgatórugóira, és a női lélek árnyoldalaira is jól rálátó férfitól?

Jinjangologus
Újságíró

Hát idézőjelben igen. Ahogy a bosszú is elégtételt nyújt, mégsem ad valódi lelki békét.

Az általad (és a redpillesek által) említett kvalitások nőstényösztönök, nem a “női lélek”. A férfiasság sem a szexelésről szól, az a “hímség” mozgatórugója (ez meg a feministák baja). Egy kategória, mindkettő ösztönlény. Zsák a foltját.

Másfelől egy valódi nő harmóniát akar (és csinál), egy valódi férfi meg a helyes irányt képviseli. Ezek elvont fogalmak, megélés hiányában nonszensz róla vitázni.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Másfelől egy valódi nő harmóniát akar (és csinál), egy valódi férfi meg a helyes irányt képviseli. Ezek elvont fogalmak, megélés hiányában nonszensz róla vitázni.“

No én meg ezt keretezném be. Ez nagyon nagy igazság, el kell ismernem. Sem a nönek, sem a férfinak nem lehet célja egy jó párkapcsolatban, hogy “ lenyomja” a másikat. Inkább felemeli , segíti, támogatja, jó csapatot alkot vele és a legjobbat hozza ki a másikból. ( de megélés hiányában nonszensz elmagyarázni).

Alter Ego
Szerkesztő

Mások “megéléseiről” lehetetlen vitatkozni. Például a Beuavoir-i egzisztencializmusban gyökerező feminizmussal is azért lehetetlen vitatkozni, mert “a nők által megélt tapasztalatok” nem képeznek semmilyen objektív vitaalapot. És valóban egy “női megéléssel” szemben álló férfi életfilozófiától szintén nem várható el a tételes objektivitás.

Én például ebben a szituációban azért sem vitatkozom, mert ha egyeseknek az a legfontosabb egotuningja, hogy (implicite) kijelentik, hogy az ő másik nemhez kötődő “megéléseik” mennyire pozitívak, kooperatívak és éteri fényben fürödnek, az valóban nehezen lenne vitatható. Ráadásul ha valaki mégis megpróbálná, akkor annak mindenképpen olyan színezete lenne, mintha legalábbis a nemi gyűlöletkeltés ördöge vitatkozna a fénnyel és a szeretettel… – (Amúgy jó kis pszicho-trükk!)

Mert vitatkozni képtelenség, csak annyit mondhatok, fogjátok meg egymás kezét és énekeljétek: “Haré Krisna Haré Krisna Krisna Krisna Haré Haré! Haré Ráma Haré Ráma Ráma Ráma Haré Haré!” – Sőt, ha nagyon akarjátok, én is beszállok!

Szóval, mert semmivel sem jutottunk előrébb annak az elemi ténynek a felismerésénél, hogy a női és a férfi “megélések” szükségszerűen eltérőek, szubjektívek, továbbá járulékos haszonként ketten ügyesen megdicsőültek a szeretet langymeleg fényében: very big dislike must go on!

Jinjangologus
Újságíró

Szerintem félreértesz. Arra utaltam, hogy szemben az utilitárius, evolucionista szemlélettel (ez nálunk ugye Csaxi lenne), egy harmonikusan fejlett emberi lénynek “mélyebb rétegei” (avagy lelke) is vannak, melyek lényegét, minőségét nem lehet megragadni kifejletlenségük vagy elfojtottságuk esetében. A puázás nem több nícsei (wannabe) pszichopatáskodásnál, ahol mint tudjuk, a legnagyobb virtus a hatalomvágy. Ez a morál teljes tagadását, az ego omnipotenciáját jelenti.

Alter Ego
Szerkesztő

Fenti párbeszéden gondolkodva hirtelen az az ötletem támadt, hogy a nemek közötti viszonyrendszert, a nemek közötti konfliktusokat a játékelmélet alapján kellene vizsgálni akkurátusan. Nem tudom, hogy más alkalmazott e már kifejezetten ilyen megközelítést a problémára. Ezek között a keretek között elsőként azt kellene eldönteni, hogy “Nemek harca” vajon egy zéró összegű játszma (ahol a felek csak egymás kárára nyerhetnek) vagy pedig nem az, és akkor a felek egymás támogatásával is nyerhetnek.

Jinjangologus egyértelműen azt hangsúlyozza, hogy meggyőződése szerint a felek kiegészítik egymást, és minden egyéni és társadalmi relációban mindig egymás épülésére kellene cselekedniük.

Attól függetlenül, hogy milyen játszmának minősül a “Nemek harca”, lehet különböző stratégiákkal játszani a játékot. Viszont csak egy lakatlan sziget egyetlen lakójakét lehetséges nem játszani a játékot, merthogy akár egyéni szinten, akár társadalmi színtéren valahogyan mindenki érintett a két nem közötti viszonyrendszer problematikájában. A játékelméleti keretek között egyébként a MGTOW filozófia egy olyan játékstratégia, amely arra játszik, hogy elutasítja, kiküszöböli a játszmát illetve annak egyes részeit mgtow “szintektől” függő mértékben.

Játékelmélet:

https://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1t%C3%A9kelm%C3%A9let

Érdekes körülmény, hogy a stratégiaválasztással kapcsolatban még nemi preferenciák is közrejátszhatnak. És ha ez igaz, akkor könnyen lehetséges, hogy az egyik fél a végén determinisztikusan sokkal rosszabbul fog járni. – Vajon a nők vagy a férfiak?

Én nem tartom kizártnak, hogy inkább a nők hajlamosak zéró összegű játszmaként tekinteni a “Nemek harcára” és aszerint választani stratégiát. A RedPill pedig egy olyan férfifilozófiának tűnik, amely legfőképp arra akarja felhívni a férfiak figyelmét, hogy a nők egy zéróösszegű játszma egyik szereplőjeként tekintenek a férfiakra, ezért aztán a férfiaknak is ilyen stratégiát kell választaniuk.

Alter Ego
Szerkesztő

“Nem zavar, nem gyanús ez a szektás/marketinges retorika?”

De, de. Ambivalens az én viszonyulásom is. Szoktam én is érvelni ellene; főleg amikor valamiféle “kanonizált”, megkérdőjelezhetetlen dogmaként merülnek fel a RedPill világértelmezések.

Oké, szerintem látjuk az érem mindkét oldalát. :)

Hunn
Olvasó
Hunn

Rosszul értelmezed a dolgot, Deadpool. Én ugyanis azt mondtam, mégpedig szó szerint, hogy: “a Red Pill életet ment”. Nos, a Red Pill az én esetemben speciel NEM elsősorban az ÉN életemet mentette meg… Bár mondjuk azt is.

Az pedig, hogy az utóbbi 5-6 évben mi történt velem, már a Red Pill ismeretében, vagyis ami már rajtam múlt hogy mire jutottam és mire nem, és hogy miért vagy miért nem, az már teljesen az én dolgom, az én felelősségem. De nem is hall senki panaszkodni arról, hogy most mi van velem a csajozás terén, csakis és kizárólag a múltról.

Lucius
Olvasó
Lucius

Csak 2 féle férfi van: aki kell a nőknek, s aki nem. Bocs, csak 1 fajta van: aki kell a nőknek. Aki nem kell, az nem férfi, pontosabban azért nem férfi, mert nem kell. Én a semmibe vett, nem jóképű, láthatatlan “jó fej” ember(!) vagyok a szemükben.

Lelki szemetesládának király vagyok. Profitáltam belőle, rájöttem a nők működésére. Tolják, hogy ők bonyolultak, meg ilyenek, de ez kamu! Faék egyszerűek: vagy bejössz az adott nőnek, mint férfi, vagy nem. Ennyi a nagy “titok”. Ha nem, kalap-kabát. Game over.

Hülyeség ezért hosszú cikkeket írogatni, ez a pár szó a lényeg. Bejössz, vagy nem. Ha utóbbi, akkor tehetetlen vagy, és nem is kell semmit tenni, mert értelmetlen. Ha bejössz akkor meg azért nem kell semmit tenni, mászik rád a nő magától.

A fax női tanácsokat el lehet felejteni. Jó ég, hányszor padlóra küldtem a hülye dumájukat! Elég ha visszakérdeztek, magatokra utalva, velük kapcsolatban, és azonnal hátrálnak! Még a példa szintjén sem képesek igazolni barom dumáikat.

Horvath Anton
Olvasó

Egyszerűek hát. Élőben a jóképű, sportos alkat a nyerő, interneten meg a 190 centi magasság a lényeg. Minden más esetben meg a raklapon álló lóvé, ennyi a kurva nagy “logikájuk”.

Zoom
Olvasó
Zoom

Lucius, ez mindkèt nemnèl ìgy működik. Ha nincs meg az alap szexuàlis vonzòdàs a màsikhoz, akkor nincs meg. Ezt nem lehet màs dolgokkal kompenzàlni, se női, se fèrfi rèszről. Ennek ellenère egyèb dolgok miatt kialakulhat pàrkapcsolat, de attòl zsigeri vonzòdàs a màsik irànt nem fog kialakulni.

Horvath Anton
Olvasó

Aham, brutális szexuális vonzódás ébred egyesekben a Pénztáros Lőrinc, Schmuck Andor felé is. Mesélj még nagyokat kérlek. Az is cseppet nagy különbség hogy a férfiak mondjuk úgy a nők 80%-át szexuálisan “elfogadható” állapotúnak találja, míg ugyanez visszafelé 15%. De semmi kompenzáció, nyoma sincsen sehol.

hunbagira
Újságíró

Na-na-na Delin. :D Nálatok attól még működik a “gazdasági vonzódás” (aka élősködés-prostitúció, ahogy antonunk példák alapján megvilágitotta)
Mondjuk a sor tetszőlegesen, sokáig bővíthető…a régebbi first ms golddigger aranyhörcsög&timike, hiller, szanyikapitány..(hogy a “másik” csapatról se feledkezzünk meg )

Zoom
Olvasó
Zoom

Bagira & Anton, ìrtam hogy kialakulhat kapcsolat/szex màs alapon is, ahhoz nem kell szexuàlis vonzòdàs. Ilyenkor a szexnek van àra, vagy cèlja, nem a kètfèl kölcsönös szexuàlis ösztönèn alapszik. Az alap ösztönkèsztetès/vonzòdàs nem fog csak a semmiből kialakulni, pènz hatàsàra sem közvetlenül.

hunbagira
Újságíró

Csak magatokról beszélj kérlek ez ügyben, ok?! Hagyjuk a női relativizálást, szar szétkenegetést ez ügyben (is)

Zoom
Olvasó
Zoom

Ez nem női relativizàlàs, hanem biològia.

Alter Ego
Szerkesztő

Delin már régen feltalálta a RedPill-nek egyfajta nőiesített változatát. :)

Zoom
Olvasó
Zoom

Van női RP. ;)

Alter Ego
Szerkesztő

Biztosan PinkPill-nek hívják… és te írtad le a gondolkodási irányzat legfontosabb alapvetéseit. ;)

Zoom
Olvasó
Zoom

Akkor màr inkàbb rose pill, hogy stimmeljen a RP-re. Ott sem talàltàk fel a spanyolviaszt, nem kellek èn oda. :) Anyàink alapigazsàgai vannak benne, ugyanùgy, mint az RP fèrfi vàltozatàban, csak pepitàban. Ne szòld le mielőtt olvastad volna, többsègèben olyan dolgok vannak benne, ami kedvező a fèrfiaknak ès sok tekintetben ellentmond a 3. hullàmos feminizmusnak. Pl hogy fogadjuk el hogy a fèrfi vezet, a nő követ, ne legyen pàrkapcsolaton belül dominanciaharc, törekedjünk a feminin oldalunk hangsùlyozni (otthonteremtès, gondoskodàs, külsőre valò odafigyelès, stb), mindig adjuk meg èletünk pàrjànak a tiszteletet, a szex legyen prioritàs ès ehhez hasonlòk.

tomgal
Olvasó
tomgal

Aláírom , hogy a nöknél gyakoribb a gazdasági alapú “vonzódás” ( hisz jóval több a vagyonos férfi , mint a nö , ráadásul a férfiaknak fontosabb a szex, mint a nöknek nagy általánosságban -ez is egy biológiai tény – és ugye amire nagy kereslet van, arra elöbb utóbb megjelenik a kínálat is ). De , a másik kihasználása meglehetösen emberi tulajdonság és egyre jobban terjed a férfiak körében is a nök lehúzása. Saját ismeretségi körömben két emberröl is tudok , ahol szó szerint eltartatja magát a pacák ( az egyik egy már kb 6 éve UK-ben dolgozó volt kolléganöm, akinek az élettársa- szintén magyar – 2 éve nem dolgozik , még az elsö év ok , Covid, de érdekes módon azóta se talál neki megfelelö munkát , van több kategóriás jogsija, ugye mindenki tudja , hogy lasszóval fogják és agyon fizetik a gépkocsivezetöket ott ) de az neki nem felel meg, a barátnöm meg kidolgozza a belét.

Továbbá csak a közelmúltból néhány példa :
Joshi Bharat nem véletlenül kötött ki 32 év házasság után ex Mészáros Lörincnénél mint “házibharát”, aki a válás után teljesen biztosan maga is milliárdos maradt , bizonyos vagyok benne, hogy lesz újabb megaesküvö.

Továbbá a lenyúlós hímek díszpéldánya :
Gyarmati Gábor , aki Szulák Andreát is kizárólag pénze miatt vette el ( itt dolgozott nálunk, ha nem is azonos cégnél és fennen hangoztatta munkatársainak hogy kihalássza ezt a nöt magának, mert van pénze) volt másik színésznö is a repertoárján , most Marsi Anikó van soron , aki Palik Lászlótól történö válása során biztosan nem földönfutóként fog távozni a házasságból…

https://index.hu/belfold/2021/07/17/szulak-andrea-marsi-aniko-palik-laszlo-szaitas-valas/

Szóval ez a lenyúlom, kihasználom, a pénze számít dolog egyre unisexebb lesz, de még a nök vezetnek ez tény a fentebb írt okok miatt.

És néhány híresebb eset a nagyvilágból :

https://www.nickiswift.com/87838/female-celebrities-paid-ton-spousal-support/

Horvath Anton
Olvasó

Persze, persze, mesélj még te is szépeket. Önmagában ha egy férfi jól is néz ki az nem ér semmit ha nem lehet belőle valahogy hasznot húzni (és itt nem biztos hogy pont a vagyon lesz az). Ha egy férfi megnéz egy jó nőt akkor az jut eszébe, hogy de megdugnám. Ha egy nő néz meg egy jól kinéző férfit akkor ez jut eszébe: jól néz ki, de vajon mivel foglalkozik? (Avagy mennyit kereshet). Ennyi a lényeg, a többi mese habbal.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, kizárólag a modell külsejü , gazdag pacákoknak van nöjük., feleségük. A 18 éven felüli férfiak 60%-a párkapcsolatban él. Ennyi szuper hapsi van Magyarországon?
Egyébként a gold digger nök és férfiak ritkán vadásznak és találnak 10/8-9es áldozatokat. Akinek ennyire magas az smv-je azzal dugnak “ingyér” is , nem kell, hogy pénze is legyen.

Horvath Anton
Olvasó

Teljesen tökmindegy hány százalék. Egy férfinak akkor is kell még valami a jó külsőn kívül a komolyabb érdeklődés felkeltéséhez egy nőtől. És ez ugyanígy igaz a bombázótól kezdve a hegyomlás méretű nőkig bezárólag.

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Milyen 60 % ?

tomgal
Olvasó
tomgal

A tények makacs dolgok, akkor is ha nem tetszenek. Anton és Bagira is emlékezhet ( ha akar), mert hosszasan elemeztük a százalékokat anno. Nem fogom újra elöbányászni az egészet.

Hunn
Olvasó
Hunn

Kizárt dolog, hogy a 18 éven felüli férfiak 60%-a párkapcsolatban élne az országban.

tomgal
Olvasó
tomgal

Már milliószor linkeltem a KSH statisztikákat ( élettársi és házastársi párkapcsolatban élöket). Keress vissza. És ebben nincs benne az együtt nem élünk, csak “ járunk” kapcsolat. Hiszed, nem hiszed , így van ! ( és persze ebben nincsenek benne az özvegyek, válás , szétköltözés után egyedül élök- egyébként a férfiak magasabb arányban házasodnak újra, mint a nök- velük együtt közel 80 %-os az arány, aki valaha , akár egyszer is élt párkapcsolatban)

De mivel hamar megtaláltam és nagyon jó oldal, interaktív , rengeteg adat kinyerhető :
(2016-os adatok , ez a legfrissebb amely ennyire részletes)

https://mfor.hu/cikkek/makro/most-kiderul-hany-maganyos-ember-el-magyarorszagon.html

Ez alapján 463.733 egyedülálló férfi él Magyarországon gyermek nélkül. A gyermekes egyedülálló férfiak száma összesen 72.236 fő, összesen 535.969.

A férfi lakosság száma 4.677.542 fő Ebből 24 éven aluli 1.295.690 fő . Marad 3.381.852 fő.
Hát ez alapján jóval meghaladja a 60 %-ot és a 24 éven felüli férfiakkal számoltam.

https://www.ksh.hu/mikrocenzus2016/kotet_3_demografiai_adatok

De nyilván csalnak és megközelítőleg sem pontosak az adatok, mert ez ugye ” lehetetlen”.
Miért is állna érdekében bárkinek csalni ? Egyébként más ügyekben igen gyakran
hivatkoznak ( több cikkben is) KSH adatokra itt az oldalon.

Azt aláírom, hogy a tendencia biztosan negatív irányba halad, de igen messze van még most is a 40 % egyedülállótól.

Horvath Anton
Olvasó

Én eleve nem értem hogy minek linkelkegeted ezt nekem folyamatosan. Én továbbra is csak ezt állítom, idézem: “Egy férfinak akkor is kell még valami a jó külsőn kívül a komolyabb érdeklődés felkeltéséhez egy nőtől.”
Hogy most erre mitől cáfolat a te statisztikád (még ha igaz is lenne) azt nem tudom, ez valami női logika lehet, de akkor leírom másképpen is: Egy férfinak mindig kell legyen valamilyen adottsága vagy kihasználható előnye, a komolyabb érdeklődés felkeltéséhez egy nőtől (tehát az önmagában hogy jól néz ki soha nem elég.) Míg viszont egy férfi gondolkodás nélkül megdugja a nőt ha az tetszik neki (a problémákkal meg a legtöbbször csak azután szembesül). Ez egy olyan nemek közötti különbség ami mindig is megvolt és meg is marad, a statisztikai adatok, vagy az általad vélt “növekvő számú goldigger férfiak” megjelenése ezen semmit sem változtat.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem neked linkelgetem, ha megnézed Hunn-nak válaszoltam, nem neked…ő nem hiszi el a 60%-ot (ami amúgy több)

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Végén megtudjuk ,hogy a férfiak 99,9 %-a nyakig úsznak a punciban , annyira jó az egész. A nők a férfiak felső 20%-at akarják megszerezni a többit lenézik ,bénának tartják és csak átmeneti megoldásnak tekintik amíg nem találnak jobbat. Ha rajtam múlik akkor ,egyedül fogtok meghalni a macskáitokkal együtt.

common man
Olvasó
common man

Mindig ez a 20 %. Biztos adataim vannak ,hogy az osztálytársaim mind úgy néztek ki mint az apukájuk. Még a lányokban is fel lehetett ismerni a vonásokat. Ez ugyan nem ma volt de bizonyíték arra ,hogy létezik , létezhet olyan állapot ahol a férfiak többségének jut pina és még gyereket is nemzhetnek.Most akkor mennyire alap és örök érvényűek ezek a ti 20-80 hivatkozásaitok? Mert biztos van ilyen csak hát mire vonatkozik.Ja.. és ha valaki önként besorolja magát az ő általa meghatározott 80 %-ba hümm… minden kékszemű jóakaratom ellenére megérdemli.(Basszon pénzért amíg be nem tilcsák)

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerencsére nem rajtad múlik ( kutyám van és élettársam :))

common man
Olvasó
common man

De , a másik kihasználása meglehetösen emberi tulajdonság

Én ezt inkább a társadalom erkölcsi elzsidósodásának nevezném.