Toplak Zoltán
10 megosztás

Van, amikor a belső ideáljainkat kell megkérdőjelezni

Máté, 18 éves: ” A korombéli lányokkal alig lehet ismerkedni. Ha szóba is állnak veled, esetleg egy csókig juthatsz velük el – utána már biztos ejtenek.

Szilvia, 48 éves: “Annyira megszoktam, hogy egyedül döntök elváltként itthon mindenben, vajon tudnék még alkalmazkodni egy férfihoz? Pláne a vezetését elfogadni? Másrészt komolyan vehető férfi alig akad. Kínomban már nemzetközi párkereső oldalakra regisztráltam, de eddig még semmi.”

Zsófi, 22 éves: “Most készülök elkezdeni a második diplomámat. Annyira kicsi a merítés a diplomás férfiakból. Szörnyű, hogy nem találni párt sehol sem.

Sándor, 36 éves: “Közösségi ember vagyok. Szerepjátékozom, kirándulok, táncolni járok a haverokkal. Egyszerűen nincs egy nő se, aki “leereszkedne” hozzánk, közénk. Ők párkapcsolati találkozókra járnak, szervezett alkalmakra, lovagolni és hasonlók. Aztán sírnak, hogy nem találnak férfit maguk mellé. Mi meg itt izomlázat kapunk a sok pornótól. Mi miért nem érdekeljük a normális nőket?

Mi a közös ezekben a beszámolókban? Az elszállt ideálok, melyek, úgy tűnik, a nőket kísérti elsősorban. Mintha mindenki a tökéletes szerelemre vágyna, a teljes, testi, lelki és szellemi harmóniára, hogy a másik majd boldoggá teszi. S ha nem érzi ezt az első pillanattól fogva, akkor rebben is tovább (ld. Máté esetét), hogy majd a következő talán nyújtja.

Mintha elfeledtük volna, mire is való a párkapcsolat: igényeink és szükségleteink optimális betöltését, a másik és a társadalom felé való kötelezettségvállalással. Ha működik a szex, vannak közös tervek, tudunk beszélgetni, mi más kell még? A partnerünk nem az Isten, hogy felelős legyen a mi teljes érzelmi harmóniánkért és boldogságunkért!

Felnőtt, érett, mások segítésében járatos kolléganőm mondta nekem: “Zoli, ha egy kapcsolatban felmerül a megcsalás utáni kísértés, vagy annak csak a vágya is, az a kapcsolat nem az igazi.” Csak hápogni bírtam. Olyan nincsen, hogy csendesebbb szakasz a kapcsolatban? Vagy valami – pl. a gyermekek megléte – átmenetileg leköt annyira, hogy kevesebb idő jut a partnerre? Soha nem jöhet szembe, egy talán csak átmenetileg, de vonzóbb, érdekesebb, izgalmasabb harmadik? Őszintén: amiről ez a nő beszélt, az nem a kezdeti lángolás, erotikus arousal istenítése?

Nagyon elszálltak az igények, és úgy tűnik, működik a szexpiaci szabadság törvénye: a férfiak 20% -áért rajong a nők 80%-a, míg a nők 20% – án kénytelen osztozni a férfiak 80%-a. Ez van. A férfiak szexuális és érzelmi frusztrációja nő, míg csak ki nem vonulnak a szexpiacról (érthetően) ld. MGTOW. A nők pedig lassan hervadnak el vágyaikat kergetve, egymással és az idővel versengve.

Vannak, aki szexuális újraelosztásról beszélnek, azonban van egy régi, de bevált módszer erre: a monogám házasság. Így a nők egy megbízható, tisztességes férfit kaphatnak, aki a harmadik gyerek és az x-ik kiló után is mellettük áll (ha hajlandó pl. a saját libidóján túl is kiszolgálni őt a felesége), illetve a férfiak egy élethosszabító, szexuálisan, érzelmileg őket karbantartó megállapodott nőt kaphatnak.

A végére: trolin utaztunk a barátommal, Ferivel. Előttünk ült egy luvnya és egy duci háziasszony. Feri megkérdezte, melyiket választanám. A luvnyára mutattam. Azt mondta, hülye vagyok. Az orgazmus nem ér annyit, mint egy megbízható társ, aki mos, főz, takarít, segít a gyerekekkel és időnként félrenéz, ha a pornóhoz nyúlok.

Izabella pont ilyen nő, és már a menyasszonyom. Elképesztő a férfi és női szerepekről mennyire hasonlóan gondolkodunk, vagy Istenről (bár Orbán Viktorról pl. nem.)

Néha felül kell vizsgálni a belső ideáinkat, és a vágyott helyett az alkalmast választani.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
10 megosztás


173
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
15 Egyéni hozzászólás
158 Válasz hozzászólás
46 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
27 Hozzászólások szerzői
Oldm4nIcedetinAVEA JegesHunn Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
varhato_ertek
Olvasó
varhato_ertek

Hipergámia, SSH (Socio-Sexual Hierarchy) és hogy egyedülállóként manapság jóval könnyebb élni, mint 50 évvel ezelőtt.

Kérdés az, hogy a piac korrigál-e (“ez van, ezzel kell dolgozni” mentalitás) vagy megyünk valamiféle disztópia felé (pl. nagyszámú egyedülálló férfi szingli-adóztatva, állami támogatott nők alfa-spermadonoroktól fogant gyermekekkel)?

hunbagira
Újságíró

Nah, szerintem akkor jön el a mátrix/szárnyasfejvadász “lázadások” kora…a femkók által már rettegett “incel terrorizmus”, ha ezt megpróbálják bevezetni.
Bár a wahhabizmus alapú terrorizmusnak van egy ilyen vetülete, de ennek a hunn a szakértője.
Nem fog az “elit” 1984/védett férfiak disztópiát, csinálni közép-kelet európában, biztosan nem.

Hunn
Újságíró

Szakértőként ugye felmerül az emberben a jogos kérdés:

Érdemes-e betartanunk a király békéjét, érdemes-e egész életünkben azért dolgoznunk, hogy a modern, feminista, hipergám ringyók megfelelő kényelemben, és maximális biztonságban faszkörhintázhassanak a mások faszán???

És az egyetlen, logikus válasz az, hogy: NEM!!! Hogy a kurva anyjukat!!! Hogy basszunk Molotov-koktélt közéjük, hadd lángoljon a világ!!!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az elszállt ideálok, melyek, úgy tűnik, a nőket kísérti elsősorban.

Ennek ellenére a férfiak maradnak nagyrészt hoppon, de vigasztalják magukat, hogy a nőknek (is) milyen szar…..

Mintha mindenki a tökéletes szerelemre vágyna, a teljes, testi, lelki és szellemi harmóniára, hogy a másik majd boldoggá teszi.

Nem mindenki, hanem a nők:)
A férfiak egyrészt hamarabb rádöbbennek a valós viszonyokra, másrészt, mivel az irántuk lévő kereslet nagyságrendekkel kisebb, mint az ő általuk, a másik nem felé irányuló, ezért (is) képesek “reálisabban” látni a tényeket, vagyis inkább “kényszer szülte erény”:).

S ha nem érzi ezt az első pillanattól fogva, akkor rebben is tovább (ld. Máté esetét), hogy majd a következő talán nyújtja.

Rossz a megfogalmazás, ugyanis “ha már nem érzi“! és amikor ez bekövetkezik, akkor Briffault ide vágó törvénye “érvénybe lép”.

Mintha elfeledtük volna, mire is való a párkapcsolat: igényeink és szükségleteink optimális betöltését, a másik és a társadalom felé való kötelezettségvállalással.

Fenét, soha nem volt ilyen fennkölten megfogalmazva a férfi pinaigénye, cserébe elveszi a tehenet:) deal:)
Ha pofán vagyok, akkor ez egy üzlet, amibe önként lépnek a felek, bizonyos reményekkel, amelyben a különböző kötöttségek nemileg differenciáltak, és ahol az egyik fél kvázi büntetlenül megszeghet szinte bármilyen írott és íratlan szabályt, sőt, ma már bármelyik fél ki is szállhat, bizonyos “áron”.

Ha működik a szex, vannak közös tervek, tudunk beszélgetni, mi más kell még?

Látszik, hogy nem vagy képes túllépni a saját árnyékodon, bárhogy is próbálsz “egyenlőségesdiződni”:)

A férfi számára nagyságrendekkel nagyobb nemhogy a működő, hanem a szex iránti igény:)
Az összes többi ez után következik:)
A nőnél nem ez az elsőrendű prioritás, már csak azért sem, mert elég sok közülük pl. nem képes az orgazmusra, másrészt pedig nincs annyi alfa:), hogy aki igen, annak jusson is:)

A partnerünk nem az Isten, hogy felelős legyen a mi teljes érzelmi harmóniánkért és boldogságunkért!

Ez a mondat oximoron:) Isten nem felelős semmiért:)

“Zoli, ha egy kapcsolatban felmerül a megcsalás utáni kísértés, vagy annak csak a vágya is, az a kapcsolat nem az igazi.”

Bizony, egy nő ezt pontosan így érzi. Tudod, a férfiak egymás mellett kefélik a nőket, a nők pedig liánoznak egyikről a másikra, vagyis a nők “sorozatos” monogámok:)

Csak hápogni bírtam.

Ez viszont gáz, mert az elmúlt évtized alatt olyan bőséges tárháza halmozódott fel itt, ezen az oldalon az ez irányú tudásnak, hogy tényleg hülyének kell annak lenni, aminek nem bökik ki a szemeit az evidenciák!

Nagyon elszálltak az igények, és úgy tűnik, működik a szexpiaci szabadság törvénye: a férfiak 20% -áért rajong a nők 80%-a, míg a nők 20% – án kénytelen osztozni a férfiak 80%-a. Ez van.

Jó reggelt kívánok:)

A férfiak szexuális és érzelmi frusztrációja nő, míg csak ki nem vonulnak a szexpiacról (érthetően) ld. MGTOW.

Hülyítheted magad ezzel, de nem “nem vonul ki”, hanem nem is látszik!, mert nincs ott!, ez objektív tény, nem a férfi döntése!

A nők pedig lassan hervadnak el vágyaikat kergetve, egymással és az idővel versengve.

“Szegény gazdagok”:)

Vannak, aki szexuális újraelosztásról beszélnek, azonban van egy régi, de bevált módszer erre: a monogám házasság.

Nem igaz, mert az ezt biztosító “keretek” már nem léteznek és nem úgy néz ki, mintha mostanában visszatérnénk ezekhez a keretekhez.

Így a nők egy megbízható, tisztességes férfit kaphatnak, aki a harmadik gyerek és az x-ik kiló után is mellettük áll (ha hajlandó pl. a saját libidóján túl is kiszolgálni őt a felesége),

Ez is kamu, elég ha csak az egymillió alkoholistára gondolunk.
Minden pinahiányos azt hiszi magáról, hogy ő “megbízható, tisztességes”, miközben a valóságban nem az, csak egyszerűen kiszorult és neki nem jutott “konc”. A szükség és a “szegénység” nem tesz nemesebbé, sőt.

illetve a férfiak egy élethosszabító, szexuálisan, érzelmileg őket karbantartó megállapodott nőt kaphatnak.

No ezt jó időre el is lehet felejteni:)

(A magánéletedet nem szeretném minősíteni, De gustibus non est disputandum)

Alter Ego
Szerkesztő

“Ha pofán vagyok (…)”

:D Minden bizonnyal azt akartad mondni, hogy “profán” vagy… – De még az sem vagy. Jobb esetben ezt úgy mondják hogy “pofátlan”, rosszabb eseteben meg úgy, hogy “jól pofán kéne vágni”… :)

Mert a hozzászólásod ismét egy tipikusan sunyi, bicskanyitogató örömködés a férfiak kárán. Én ilyenkor csak arra érzek ingerenciát, hogy sietve közöljem, a kortünetek nem éppen adnak okot arra, hogy a nőket bárki is ennek az idiotikus helyzetnek a nyerteseinek tekintse.

Szóval Mamika, én a helyedben inkább nőtársi együttérzéssel gondolnék arra a több millió szinglire, aki ki sem lát a firigiditásból, mégis férfit akarna, de az elképzelt (arany)árat egyetlen gazdag alfa herceg sem akarja megfizetni (főleg nem egy efféle frigid, szomatizálóan hisztérikus (jellemző tünet: alhasi görcsök, IBS, népiesen “fostosság”), jégcsap pinának), ezért aztán ezek a szerencsétlen “nők” előbb sűrűn sírnak esténként, aztán macskát vesznek (majd még egyet, meg még egyet), azt követően Xanaxot kezdenek szedni, végül nyakló nélkül isszák a nyugtatókra a tojáslikőrt is… Miközben dühöngenek… és sírnak… sírnak… sírnak…

Tudod, ezerszer kínzóbb és sanyarúbb érzés ez, mint “szükségből erényt” alapon MGTOW-nak lenni… Nem csak azért, mert (minden szingli képmutatás ellenére) a nők milliószor rosszabbul tűrik a magányt, hanem azért is, mert ezek a “nők” nem csak örömtelenek, frigidek (még a vibrátort is reménytelenül leteszik inkább), hanem a saját fájdalmas butaságuknak a neurotikus, reményvesztett rabjai… mindörökre…

De hiszen tudod ezt te is, Mamikám… Ugye?

Utóirat: Csinálhatnátok végre már egy rendes nőmozgalmat is, ami a nők valódi problémáinak (sok bonyolult, súlyos metálhigiénés és szexuális katyvasz) a megoldásával kezd el foglalkozni… – Tudom, nehéz ügy, mert önvizsgálattal kellene kezdeni a másokra mutogatás helyett… de egyszer talán mégis… ha más nem, száz év múlva…

georg1945
Olvasó
georg1945
hunbagira
Újságíró

Jaja a föni a kulcsgondolatok. Sokkal rosszabbul tűrik a magányt, evolúciósan nincsenek rá felkészülve..soha nem voltak elverve a hordától, csak amikor már szükségtelenek voltak…
Illetve a társadalom tudatmódosulása során soha nem vizsgálják a női nyugtató függést. “Xanax, rivó, altató, minden nőnek csudajó”.:D

ShopK
Olvasó
ShopK

Ennek ellenére a férfiak maradnak nagyrészt hoppon

Ez hogy lehetséges? Kb fele-fele arányban vannak a férfiak és a nők a társadalomban.

hunbagira
Újságíró

Egyrészt itt a poszt keresztény/poszt fehér civilizációban több kisfiú születik, mint kislány.107/100 az arány, de majd jön Vivi. :))
És, ha csakszi “kománk” a hoppon maradást úgy érti, hogy valaki utód nélkül hal meg. Akkor abban valóban mi “nyerünk”. Sok nőt, fiatal kurva korában, felcsinál egy “alfa”, aztán ott is hagyja “leányanyaként”. Mindannyian ismerjük a szarszínű félvér/fattyút egyedül “nevelgető” fajáruló kurvát és hasonlókat.

Serathis
Olvasó
Serathis

1 férfi, több nő. 20-80 (ma már inkább 10-90) szabály.

Geri P.
Olvasó

Valójában ez a négy kiragadott példa A mai társadalom kórtüneteinek négy alappillére

Közülük talán a legsúlyosabb eset ez a szerencsétlen erős 40es emancipált picsa, aki a megfoghatatlan szürreális elvárásai mellé nem talált megfelelő partnert, és rájött hogy felnőtt ember létére el tudja végezni azokat a dolgokat amik egy önálló felnőtt embertől elvárhatóak és máris ellentmondásba kerül saját magával, mikor kijelenti hogy a férfi számára kizárólag vezető szerepben Elképzelhető személy lehet….

mint mikor egy szubmisszív nő vergődését olvasná az ember, bár ennek a nőnek a helyzetek már társadalmilag abszolút semlegesnek tekinthető, mivel bőven a piacképes koron túl van, ha holnapra véletlen megvilágosodna az a helyzén már semmit sem változtatna, de legalább ennél is súlyosabb lelki válságba lökné a szerencsétlen negyvenes panel proli hősnőnket, miközben pofán veri a valóság, hogy Igazándiból őt már mindenki, leszarja vagy legfeljebb társalkodóként tekint rá.

Máté az ifjúkori felnőtt sajnos idejekorán rá kellett ébredjen a nők hipergám hajlamainak káros hatásaira, mert a vele egykorú ribancok súlyos társadalmi nyomás alatt vannak, és károsan fiatalon megtapasztalták a beteg társadalmi berendezkedés női oldalával együtt járó lehetőségeket.
És ez sajnos az ő korában csak fokozottan érvényes lesz a pár generációval korábbiakhoz képest, ezek a nők már a következő 10 évben oda fognak jutni ha véletlenül valaki elkezdené nagy számban tenyészteni az elvárásaiknak megfelelő alfahímeket, a végén kitalálnak hogy nekik azt sem elég jó, mert hogy a szerelem úgyis két év múlva elmúlik, meg a nők amúgy is hajlamosak képtelenül gyorsan ráunni az aktuális játékszerre ami után jön a viszkető üresség, meg a pina zsibbadás mikor újabb farkakat kéne kipróbálni. Aztán a végén óbégatni, hogy minden pasi szar szemét, és csak azt akarja…

Itt van a Zsófika mindjárt ellen példának aki 22 évesen az azzal tölti ki az üres napjait hogy a nyilvánvaló faszkörhintázás közben adódó lehetőségek közül nem bír választani se, így aztán halmozza az amúgy piacilag értéktelen diplomákat, már csak azért is hogy ő legalább saját maga előtt elmondhassa hogy ő “tanultabb” A társadalom férfi népességének többségénél…
Igaz hogy a kettő vagy akárhány későbbi diplomája együtt nem ér annyit mint egy alapszakos mérnök Bsc diplomája, ami önmagában szavatolni fogja a munkalehetőségeket, viszont nem meglepő módon az ilyen szakokon a nők erősen alul prezentáltak, de zsófikának ez a körülmény már nem lesz gyanús, de legalább torzította az egészséges társadalmi értékítéletét, hogy ő képes volt mindjárt két alibi szokott is kijárni, amire értelmes ember amúgy egy napra nem tenné be a lábát.

Sanyinak az átlag középosztálybeli legényembernek pedig úgy tűnik túl sok szabadideje van, és másodállás helyett hülye hobbikat talál ki magának, ami érthető módon kicsit sem vonzó a nők szemében, mert hát nem egy menő befutott vállalkozó érzetét keltik.
De legalább annyit sikerült elérnie hogy magához hasonló társadalmi berendezkedésű és érdeklődési körű haverokkal gyűjtött maga köré, akikből Legalább profitálhat később és egymás között előítéletek nélkül meghallgatják az egymás élete nyomorát.
viszont valahol sajnálni való hogy a gyerek 36 évesen még nem jött rá hogy az ő korosztályában a nők erősen korlátozott használati értékkel bírnak mert vagy több gyerekes széttaposott medencéjű és tágra baszott vaginájú tehenek, szaporodó kilókkal és ráncokkal.
vagy a maradék akinek még azt sem sikerült elérnie, hogy megházasodjon, szüljön és elváljon akkor viszont valami menthetetlen szociopata aki a harmincas évei közepére is még mindig a herceget várja fehér lovon vagy legalább valami mindent elsöprő hatalmas szerelmet a nagy tutival.
Egy normális ember ezek közül mind a két alternatívát következetesen és konokul elutasítja.
Én már jóval 36 éves korom előtt rájöttem hogy egy nyeszlett és korlátozottan élvezhető pinánál többet a legtöbb nő képtelen lenne adni az embernek, de ez az egy körülmény bőven nem éri meg a vele járó negatív hozadékokat és kockázatot az egzisztenciális csődre. Nem beszélve hogy az ember a legfontosabbat a személyes szabadságát is kénytelen feladni mellettük.

Mindent összevetve ezúttal is el kellett jussunk oda, hogy jelenkori társadalmi berendezkedésünk mellett a hagyományos párkapcsolatoknak nincsen jövője és különösebben értelme se.
Leszámítva Azt a pár tízezer proli nyomorékot akik a kormány támogatásáért cserébe nekiálltak hármasával szarni a kölykeiket egy gazdaságilag reménytelen helyzetben lévő országba, viszont annál érdekesebb lesz majd figyelni ugyanezeket az embereket mikor egy esetleges gazdasági megbillenés után a kormány kénytelen lesz elvenni a támogatások java részét.

Horvath Anton
Olvasó

Egyértelmű, ha minden férfi jóképű, sportos, kétméter magas lenne, akkor meg majd a hajszín lenne vonzó, vagy valami más, a férfi által természetesen egyáltalán nem befolyásolható tulajdonság. Ezért is szarták le a nők követeléseit mindig is a társadalmakban, aztán láss csodát mikor 30 év volt az átlagéletkor, meg nem volt még elektromos áram se, a társadalom képes volt túlélni. Ma meg mikor a picsájuk ki van minden oldalról nyalva, még mindig ugyanaz a nyekergés megy mint 70 éve, kevesebbet keresünk meg ilyenek blablabla…

hunbagira
Újságíró

Nem, akkor 2m20 as testépítő lenne az etalon. Isten/természet megátkozta őket az örök elégedetlenséggel. A bibliai édenkerti példazat erről szól…

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Az utolsó bekezdésedhez: A gazdaság már megbillent. A választások után érezhető csapások jönnek! Helyi szinteken már most kemény adóemelések vannak sok helyen. A biztosan megfingatható kis és közepes vállalkozások már kapják az ívet. A szolgáltató szektor kb. nullás évekre készül. A zugban működő fodrász-kozmetikus-körmös szentháromság természetesen eztán sem adózik… A divatárus, kis üzlet/piac stb, is csak az árukészletének a töredékéről tudna számlát mutatni. A többi zugraktárakban pihen. Egy teljesen legálisan működő, szervizt-kereskedést a hátán cipelő szaki 10x-100x többet gályázhat a nagyságrendileg azonos bevételéért, mint egy szürkén-feketén ügyeskedő kókler. Lényeg a lényeg: Végül, akkor melyikük feleségének a jobb? Melyiküké lesz vidámabb özvegy?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

–MODERÁLVA–

CSAKSZI BLABLA. SENKI SEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

Geri P.
Olvasó

Nem féltem én a szarházit a magyar KKV-ban, bőven volt idejük eddig pofátlanul megszedni magukat, három éve még bőven nettó 170 körüli béreket osztottak Természetesen minimálbérre bejelentve, és ezt el is ki fogják találni hogyan lehet kikerülni az adózást, és mindenféle közterhet.
Ha máshogy nem megy ezentúl négy órában lesznek bejelentve minimálbérre az alkalmazottak, és 12 órát kell dolgozni 10 helyett naponta, vagy egy szerencsétlennek két ember helyett ezentúl három feladatát elvinni…

meg aztán a szolgáltatás árát szabadon ki lehet tolni az elviselhetőség határáig, ha egyszerűen nem kapod meg annál olcsóbban sehol másutt Akkor kénytelen leszel annyiért megvenni, nemsokára olyan rezsi órabér ért fognak dolgozni mint Bécsben, csak 700 euróból kiköhögni nehezebb lesz mint 2000 ből.

Ja igen persze pinaszőr borító Juliska és karom reszelgető Katika katás egyéni vállalkozók közterheit nem fogják tudni jobban kitolni, ha egyszer fix összeget adózik minden hónapban az egész éves bevétele után, legfeljebb azzal szopatják hogy magasabb lesz az iparűzési adó vagy a főbérlő drágábban adja ezentúl bérbe az üzlethelyiséget, de még ezt is meg lehet oldani Mondjuk ha házhoz megy

A hátán vállalkozást egyedül cipelő szakinak pedig azt tudom javasolni hogy ne vegyen el valami társadalom osztálya béli ócska proli pinát, aki befektetésként tekint rá, vagy ha már megtette keressen egy jó ügyvédet aztán váljon el.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

–MODERÁLVA–

CSAKSZI BLABLA. SENKI SEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

Geri P.
Olvasó

Figyelj mami megmondták már páran, de én is megismétlem, kurvára felesleges itt tolnod a fél méteres monológokat, Minden normális ember magasról leszarja.
Én is ugyanúgy gondolkozás nélkül átlépek rajtad mint mindenki más, ha ennyire unatkozol keressél már egy jelentéktelen csendes zugot valahol a Nők Lapja Café egyik fórumában aztán terítsd ott az észt Ha azt hiszed hogy neked annyi jutott belőle

Se - se
Újságíró
Se - se

GeriP.
Pluszoltalak.
Kár hogy ilyen mélyről fogalmazol, de talán a te stílusod célt ér.. nem tudom, csak remélem.
És zöld jellel egyet is értettem.

Geri P.
Olvasó

Nem értem miből gondolod hogy mélyről fogalmazok, Inkább te vagy a szükségesnél jobban hozzászokva az üres ostoba mellébeszéléshez…

Ez sajnálatos és többek között erősen hozzájárul ahhoz hogy az emancipáció teret kapjon a társadalomban

Se - se
Újságíró
Se - se

Geri P.
Ahétszázát.. az előbb tomgaltól kérdeztem, és te válaszoltad meg.
Teljesen értem hogy miért válaszol neked ő – bár szerintem ő ezt az élményt nem tudná ilyen frappánsan megfogalmazni.

Vivi, értelek : tényleg létezik szellemi gravitáció, és tényleg az is lefelé vonz.
Krrvajó, tetszett a csattanós válasz – még ha nem is te írtad.

tomgal
Olvasó
tomgal

:)

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
agyaltam egy kicsit, és úgy tűnik, hogy nemcsak a rajongó szemek tükrében szereted magad nézegetni, hanem az ellenségek hazugságai is érdekelnek.
Mint mikor az ember az Elvarázsolt Kastély torztükreiben nézegette hogy milyen hosszú is lehetne az orra meg görbe a füle.

Hm-hm..

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezen még nem agyaltam, de lehet benne valami. Van egy “ túlfejlett” igazságérzetem, ez nem mindenkinek tetszik, ha szembesítik vele, ez a “való világban “ is így van. ( egyébként nőknek kevésbé tetszik:), férfiakkal mondjuk munkahelyi szinten ebből sosem volt gond) De nem gondolom egyáltalán, hogy tévedhetetlen vagyok ( többször felülvizsgáltam már itt is magamat és pontosítottam kijelentést, sőt még az is előfordult hogy kezdetben teljesen ellentétes véleménynek adtam igazat). Az viszont tény, hogy a nagyon pontatlan, vagy szimplán nem igaz- hazug ( a kettő között van különbség, mert ami nem igaz, az származhat téves ismeretből, feltételezésből, ami hazug , azt ugye tudja annak közlője, hogy nem igaz, mégis tényként közli) kijelentésekre ugrom.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
És azt látod-e hogy az aprólékos, elemző és tényszerű elméd mennyire férfielme?
Még a férfielméjű emberek közül is kiemelkedő.
(az első nő aki velem volt kólázni, neki van ilyen elméje… hát húú + haaa)(és jajjnekem)

A tükör nem fog sose saját fényt kibocsájtani – nem utat mutat hanem téged.
A görbetükrök is csak szórakoztatnak.

Mit játszunk?
Továbbmegyünk, vagy magunkat vizsgálgatjuk mindenféle tükrökben?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez inkább időtöltés ( hosszú az út a munkahelyre és vissza, most meg pont uborkaszezon van, csak hullámokban jön a meló). Pl.szabadság alatt, vagy sok meló idején, hetek is kimaradnak “ megvonási tünetek” nélkül.
Azt viszont én is sajnálom, hogy kikopnak bizonyos emberek és napokig sokszor csak néhány troll kommentel.
Pedig sok értelmes emberrel találkoztam itt ( pláne a kólázásokon) és kifejezetten érdekes és hasznos látni férfi látószögből a dolgokat, főleg az első években sokat tanultam.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Férfiszemmel de női elmével látni a világot szerintem görbetükör-szerű élmény.
Azt tudom elképzelni, hogy amíg a női elmét érdekli hogy őt férfiszemmel milyennek látják, az az első lépcső a közös játékban.
Aztán ha ettől nem esik teherbe, akkor a következő korosztálynak az egész világ lesz érdekes – férfiszemmel nézve. (ha lesz, de nézzük jól)
Az ez utáni korosztályt talán már csak azzal lehet lelkesíteni, hogy férfiszemmel nézve ő is még mindíg vonzó.
Hogy hogyan húzzuk bele ebbe a kétszemélyes körtáncba… ez az egyénre szabott.

A személyes ismertségek pedig reményt adnak.
Te adtad nekem azt hogy létezik még körte alkatú luvnya, én common man -nak hogy ő bölcs öreg lesz, Reszet Elek azt hogy van férfi aki képes a női elme zegzugos útjait lekövetni..

Szóval van remény :-)))

Bela
Olvasó
Bela

Sajnálhatod, hogy kikopnak, de inkább kérdezd meg a szerkesztőket, hogy miért engedték vissza a mamit. Megszavaztátok, hogy takarodjon, akkor most mi van?
Elég ingatag a férfimozgalom, ha még a saját oldaláról sem tud eltakarítani egy ilyet.

Horvath Anton
Olvasó

“Kivéve, ha elég erős az utód utáni vágy”

Hóóógyne, hát még a motiváció, főleg a gyerektartás fizetéséhez. De még ha igazad is van, egy férfinak mondjuk lesz ilyen vágya, akkor mi van? Te magad leírtad már százszor, hogyha nem felel meg az elvárásoknak, akkor úgysem tud tenni semmit. Tehát ez ebből a szempontból totálisan irreleváns ugyebár. Pont ahogy a mostani társadalomban amúgy a férfi tömegek véleménye, vagy éppen akarata is az, legalábbis szerinted. Mivel naivan azt gondolod, hogy ez az egy honlap ahol az a pár ember a véleményét elmondja ezekkel kapcsolatban, aztán kész. Cseppet naiv vagy mama. Megtanulhatnál pár nyelvet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

–MODERÁLVA–

CSAKSZI BLABLA. SENKI SEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Teszik vagy sem, de tény, hogy a 40 év alatti férfiak 30%-nak van utódja.“

Ez így van, mert tolódik ki a házasodási és gyermekvállalási életkor is. Ellenben a 40 év feletti férfiak esetében ez megugrik 74,6 %-ra (40-49 között)

4. ábra :

https://demografia.hu/kiadvanyokonline/index.php/demografiaiportre/article/download/2731/2644/

AVE
Olvasó
AVE

–MODERÁLVA–

CSAKSZI BLABLA. SENKI SEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

georg1945
Olvasó
georg1945

Én, a magam 77 évével teljesen egyetértek veled.
És olyan alapossággal írtad meg a valóságot, hogy szinte öröm töltött el, hogy én, hála Istennek, túl vagyok ezeken a nyavalygásokon, mert megharcoltam a magam életét és most kellemes, tiszta lélekkel pihenhetek.
Tankönyvbe illő a szöveged, hogy minden fiatal értse meg, mi vár rá és mit javítson, ha tud, önmagán, míg nem késő.
Tehát én életem során végig megtapasztaltam – no nem magamon – minezeket a nyavalyákat, amelyek itt fel vannak sorolva. Te a teljes igazságot jegyezted ezekről vagyis “ilyen az élet” mondhatnám.
Mert ilyen.
Nem lehet mindenki boldog, de törekedni kell rá.

Azonban: MINDEN ROSSZNAK A PÉNZ HIÁNYA AZ OKA.
Ez alap. Tapasztalatból írom !
Ha van jó ágy, azon jót lehet aludni (többek között és elsősorban, mert “amazt” tán még kellemesebb a padlón).
Továbbá: az a lényeg, hogy mindenki VALAMIVEL FOGLALKOZZON amivel magának igazolhatja a fontosságát.

Se - se
Újságíró
Se - se

Az a baj a címbéli megkérdőjelezett belső ideálokkal, hogy mindíg és mindenkinek jön legalább egy lehetősége arra, hogy megkóstolhassa AZT a valamikor elképzelt ideált.
Nagyon kevés egykori álmodozó tud elfordulni a lehetőségtől és hazamenni. Én nem tudtam.

Igazad van Zoltán, lemondani is tudni kell. Akinek nem megy önállóan, az majd rákényszerül.

Én is a luvnyára mutattam volna. Meg is tudtam volna indokolni, hiába szól több észérv a másik szereplő mellett.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Én is a luvnyára mutattam volna. Meg is tudtam volna indokolni, hiába szól több észérv a másik szereplő mellett.“

De te nem is sírod tele itt az oldalt, mert tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy elsősorban ösztönszintű választásod következménye predesztinálva van.

Tehát szidjuk itt a nőket ( sokszor jogosan) , hogy -legalábbis jókora részüknek- nem kellenek a rendes, udvarias, kedves srácok.
De sok esetben ti is a luvnyát választjátok , ez pontosan ugyanaz. ( már akinek van egyáltalán választási lehetősége) Valamilyen ösztönös késztetés.
Tehát ebből a szempontból tökre ugyanaz a történet. Én úgy gondolom, hogy aki a luvnyát/ bunkó faszkalapot -bár lehet ez vagány szoknyapecér is -választja, az baromira ne csodálkozzon, ha a luvnya luvnyaként, a bunkó faszkalap, meg bunkó faszkalapként viselkedik.

Ezen a téren szerintem nem lehet ráhúzni egyik nemre sem jobban a vizeslepedőt. Mindenkinek tisztában kell lennie a döntéseinek és választásainak következményeivel. ( leszámítva azon ritka eseteket, amikor semmi jel nem mutatott előzetesen luvnyaságra, vagy faszkalapságra, magyarul nem ez képezte a vonzerőt alapjaiban , mert ilyen is van, vagy ha voltak is esetleg jelek, a rózsaszín köd elhomályosította a tisztánlátását, előfordul, hogy valakinek az igazi énje a megjátszott felszín alól későn bukik ki ).

Geri P.
Olvasó

Na te meg a másik ügyeletes ész helyett pinával született, te is csak élő szoborként vagy itt emlékeztetni a népet, hogy miért is tekint a társadalom még mindig gyanúsan másodrangú szereplőként a nőkre

tomgal
Olvasó
tomgal

“ hogy miért is tekint a társadalom még mindig gyanúsan másodrangú szereplőként a nőkre.”

Nem, nem a társadalom, csak néhány retardált, agyatlan baromarc…:)

Amúgy ki a f.sznak képzeled magad, ( az állandóan mindent és mindenkit becsmérlő, ócsároló – igen emlékezzünk csak a kb összes magyar, még itthon dolgozó férfit pocskondiázta) , hogy te mondod meg ki kommentelhet, ki nem ?!

Geri P.
Olvasó

Folytasd csak, engem valamilyen formában ez az ostoba üres erőlködés is szórakoztat, ezzel is csak az ellen oldal malmára hajtod a vizet, hogy folyamatosan lejáratod magad meg a fajtád.
Csak előtte vedd be a dilibogyódat mert úgy tűnik megint felment a vérnyomásod

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Úgy gondolod hogy lesz majd egyszer olyan jó kérdésed, amire pozitív választ fogsz tőle kapni?
Nem hiszem

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze hogy igazad van Se-se, én időnként az ilyesmin jól szórakozom. Jólesik annak ( a szerencsére igen kevés) ennyire retardáltnak megmondani az igazat. Engem ezzel nem tudnak megbántani. Csak annak a véleménye számít, akinek a véleményére adok , aki valamiért fontos.

( ui : és én aztán nem is kérdeztem semmit, pláne nem tőle :))

tomgal
Olvasó
tomgal

Kevés vagy hozzá, nagyon :), ilyeneket eszem reggelire ( fogalmad nincs , hogy milyen, még tőled is retardáltabb- pedig az azért már nem semmi- emberekkel találkozom). Neked is csak a pofád nagy, de élőben már nem mered felvállalni a véleményedet. Szimplán gyáva vagy, ez meg mit izgasson ?!

Geri P.
Olvasó

Persze hogy nem tud izgatni a másik szövege…
azért érsz rá évek óta reggeltől estig boxzsákot csinálni magadból az itteni maradék olvasó előtt ;)

Se - se
Újságíró
Se - se

GeriP.
És ez is egy nagyon fontos részlet.. a maradék olvasó.

Mert ez a stílusod eredménye.
Nem hiszem hogy csaxi fogja tőled elszégyellni magát és hallgat el – hanem meske és common man.
Pedig az ő gondolataik értékesek.

Geri P.
Olvasó

mivel ilyen ügyesen elővette valamelyik a radírpókot ismét leírom,
inkább az oldal tartalmi hanyatlásában kéne keresgélni az okokat erre a “maradék” olvasó problémára.

és türtőztetni magatokat, hogy legalább amaradék olvasót ne üldözzétek el innen ezekkel a debil óvodás húzásokkal mint pl a másik párbeszédébe való önkényes bele törölgetés.
röhej hogy kicsit se érzi valamelyik nagyokos hogy ez mennyire szánalmas tempó…

Meske
Olvasó
Meske

Köszönöm, hogy gondoltál rám, Se-se, azonban a hallgatásom és Geri P. között nincs összefüggés.
Neki megvan a saját véleménye, stílusa, ennek ismeretében (is) lehet vele beszélgetést, vitát kezdeményezni vagy folytatni, ha mindez figyelmen kívül marad – és a beszélgetőpartner magára veszi-, akkor lesz belőle ”ippon”.

Geri P.
Olvasó

—MODERÁLVA— MONDTAM, HOGY NEM FOG ÁLLÍTANI MAGÁN.

Geri P.
Olvasó

És megnyugtatlak, már pont olyan magasról leszarom az ilyen szánalmas üresfejű lotyókat, hogy élőben is ugyanúgy hülyét csinálok az ilyenekből mások előtt, de még a többéves ismeretségemből származó nőknek sem kell félni tőle, hogy nem kapják vissza a maszek baromságaik után a magukét ha engem kérdeznek.
Nem is értem te milyen emberek között forogsz hogy azt hiszed mindenki arra született hogy élőben a ráncos seggedet nyalja? :DD
Arra a szerepre itt van a se se pajtásod ;)

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem ráncos :), napi ezer farizom gyakorlat ( lehet buszmegállóbban is csinálni, vagy főzés közben , stb) csodákat művel. Ajánlhatod ráncos seggű, több éves ismeretségből származó nőismerőseidnek…:D

Szerintem inkább te vegyél be egy Xanaxot

Geri P.
Olvasó

—MODERÁLVA— MONDTAM, HOGY NEM FOG ÁLLÍTANI MAGÁN.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Sziaszia, én egy “finnyás éhező” vagyok.. tudod te ezt.

De az ösztönszintű választások eredményeivel a leginkább veszélyben levők nincsenek tisztában.
Én a kiffijamnak elmondtam hogy a nőkről szóló élményei hiába olyanok mintha tejben úszkálna – figyelnie kell hogy azt a tejet forralni fogják.
Mindenképpen, és kötelezően.

Ez az amit nekem apaként .. hm.. férfihang-tulajdonos apaként kötelező elmondanom.

Az a kérdés, hogy mit tehetek ezen kívül még.

Az meg hogy miért inkább a luvnya.. hm..
Tulajdonképpen ezen a kérdésen bulvárosodunk mostanság. Mert a miértjeinket magyarázzuk olyanoknak, akik majd jól le fognak nézni az őszinteségünkért.
És hazudni tanulunk – ahelyett hogy javulnánk és emelkednénk.

Jó veled beszélgetni, biztos nehezebben menne ha nem ismerhetnélek személyesen.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Ez az amit nekem apaként .. hm.. férfihang-tulajdonos apaként kötelező elmondanom“

Teljesen igazad van. Az anyáknak meg a lányuknak kéne ezt továbbítani. De még így sem biztos sajnos a siker…

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Na ez is a nőhatalom eredménye.. hogy a felnövekvő leányok az anyáikra sem hallgatnak.. vagyis.. hm.. inkább úgy mondanám hogy meg sem kérdezik őket, mert mire a kérdés felmerülne, már azelőtt olvashatják is a hazug válaszokat az agymosógép képernyőjén.

..hm.. lehet hogy nem is a nőhatalom a mi ellenségünk, hanem a szenzációgyár?

tomgal
Olvasó
tomgal

A média sok esetben valóban nagyon káros, ez tény.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
valahol az interneten olvastam, hogy kazahsztánban van még a kiskanálban mélyedés : ahol.. hm.. amelyik váróhelységekben nem akarják hogy telefonképernyőt bámuljanak a várakozók, ott vannak kitéve tenyerem-méretű papírok és színesceruzák. És az elkészült rajzokat elteszik egy emlékkönyvbe.
És ahol tudod hogy egy év múlva is megnézheted amit a kisfiad rajzolt, oda szívesen mész vissza.

kiskanál – mélyedéssel.

A média meg bekaphatja.

Geri P.
Olvasó

Jajj ne nyaljál neki, mert kifolyik a szirup a monitor alján, menjél aztán vigyed szobára :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

–MODERÁLVA–

CSAKSZI BLABLA. SENKI SEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem jó pár év múlva jöttem rá, csak sajnos addig húztam, gyerek esetén nem ugrál az ember olyan könnyen ( hány férfi van, aki a gyerek(ek) miatt marad inkább egy számára mérgező házasságban , mert bizony női oldalról is lehet toxikus egy házasság, én ezt nem kétlem ). De vigasztaljon a tudat, hogy másodjára sokkal jobban választottam és immáron 11. éve élünk harmóniában és boldogságban ( amiben te persze kételkedsz, de hát ki nem szarja le, attól még ez így van :D)

“max5%-nyi az, akinek tényleg van valós választási lehetősége?“

Ez meg a te állandó ( és nem csak a tied) tévedésed , a férfiak 80%-ban házasok, vagy élettársak ( vagy voltak), ebből a fele minimum, de inkább 60 % ha elvált, újranősül. Én sok olyan férfit ismerek, aki luvnyát vett el ( legalábbis elsőre-itt az oldalon is van nem egy), ők mind abba az 5%-ba tartoznak ? Ugyan már….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

–MODERÁLVA–

CSAKSZI BLABLA. SENKI SEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

Bela
Olvasó
Bela

Honnan jött ez az adat, hogy “a fele minimum, de inkább 60 % ha elvált, újranősül” ?

tomgal
Olvasó
tomgal

“Men have always been more likely to remarry than women, although this gap has closed somewhat. Today, 64% of men and 52% of women have remarried.“

https://www.bikellaw.com/blog/9/remarriage-after-divorce-what-are-your-odds/

Még le is csökkentettem, mondván világviszonylatban lehet magasabb. De kifejezetten a fehér , “ kaukázusiak” adata ebben a legmagasabb.

Bela
Olvasó
Bela

Nem tudom, mennyire hiteles egy new york-i ügyvédi iroda felmérése, de vannak kétségeim. Persze, lehet, hogy pontos adatokat írnak.
Írja ezt is: “Everyone has heard the statistic that second and third marriages are more likely to end in divorce. Bowling Green State University’s Center for Family and Marriage Research found that 60% of couples on marriage number two and 65% of couples on their third marriage ultimately separate”. – a második házasságok 60%-a felbomlik. Hát aki ebbe belevág, annak egészségére.

Jó lenne inkább magyarországi, esetleg közép-európai adatokat hozni, világszintű, vagy “kaukázusi” átlagoknak nincs sok értelme a kultúrák jelentős különbözősége miatt. Erősen kétlem, hogy a magyar férfiak 60%-a másodjára is igába hajtja a fejét.

tomgal
Olvasó
tomgal

Sejtettem , hogy valamilyen gondod lesz az adatokkal , amúgy az adatokat innen, ebből a kutatásból vették:

“Among those eligible to remarry—adults whose first marriage ended in divorce or widowhood—men are much more likely than women to have taken the plunge again. In 2013, some 64% of eligible men had remarried, compared with 52% of women.”

https://www.pewresearch.org/social-trends/2014/11/14/chapter-2-the-demographics-of-remarriage/

( USA adatok)

Egyébként ha találnék magyar adatokat pont erre, ( csak arányszám van ), akkor azzal meg más gond lenne. De lehet némi matekozás után ezekből a cikkekből és adatokból össze lehet tákolni egy kizárólag magyar statisztikát. Nyugodtan állj neki, ha ennyire kíváncsi vagy kifejezetten a magyarokra ( el tudod képzelni, hogy jelentősen eltér a fentebbitől ? Én nem. )

https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idoszaki/nepmozg/nepmozg20/index.html

Itt meg azért van némi számolást segítő adat:

https://g7.hu/adat/20190830/nem-vonzza-a-hazassag-a-magyar-noket/

“az ENSZ adatok szerint 2016-ban a 45-49 éves korosztályban a nők 86, a férfiak 76 százaléka volt már házas, de a felmérés időpontjában kevesebb, mint 60 százalékuk élt aktuálisan házasságban. Azaz 50 éves kora előtt a férfiak ötöde, a nők pedig közel harmada válik el, vagy özvegyül meg, anélkül, hogy újraházasodna.“ (ez Magyarországra vonatkozik)

Az 50 éves kor előtt elvált férfiak ( a túlnyomó többség előtte válik) ötöde ! azaz 20%- a nem nősül csak újra ! Ez inkább azt sejteti, hogy összességében nálunk még több férfi házasodik újra, mint a világ-átlag.

Itt pedig megtalálhatod a férfiak válási életkorát pontos százalékokkal , 50 év felett , az elvált férfiaknak csak a 10-20%-a -ez évenként változó-válik. Ha közülük egy sem házasodik újra ( ami lehetetlen),akkor is a magyar adatok alapján 60-70% újból megnősül.

https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/stattukor/valas17.pdf

(csak mellékesen, 45-49 éves korban a
férfiak 76 %- a volt -vagy épp házas 2016-ban)

Horvath Anton
Olvasó

Az 50 feletti férfiak 1970-ben születtek csak szólok, a mai fiatalság pedig 1990-2004 között kb, szóval ennyit erről az igen fasza statisztikáról megint. Ma már az átlagnő több időt, energiát, meg pénzt igényel mint egy kurva, tehát kurváknak áll a pálya. Amelyik fiatal nő kurva lesz, az biztos megélhetés elé néz, sőt ha odateszi magát még többet is kereshet mint manager asszony társai. Ameddig a társadalomban a hetero férfiak így el lesznek nyomva ahogy ma is, a tendencia nem fog változni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben senki nem is kételkedik Anton, mindössze egy “ az elvált férfiak hány százaléka nősül újra “ kérdésre ( hogy honnan vettem a 60%-ot) küldtem a statisztikát. Ez az állapot , a számok természetesen változhatnak a jövőben, a jelenlegi tendenciák ( a KSH linken ez is rajta van), azt mutatják , hogy férfi ( és női részről is) az első házasságkötés életkora elég jelentősen tolódik magasabb irányba, ezáltal a válások is egyre magasabb életkorban következnek be.
Én azt sem zárom ki, hogy az általad említett 1990-2004 közötti fiatalok kevesebbet nősülnek majd ( és/vagy jóval később ), de ez nem igazán fogja szerintem a kb 60%-os ( vagy több) újranősülést érinteni, mert az a megnősülő férfiakból kerül ki és aki “nősülő fajta “ , az jó eséllyel az is marad. Az, hogy kevesebb lesz a házasság nem érinti azt , hogy a kevesebb hány százaléka köt újból házasságot…
Tehát itt szimplán az újranősülésre lett linkelve a statisztika. ( és nem az 50 feletti férfiakról volt szó , az csak annyiban lett említve , hogy jóval kevesebben válnak még mindig 50 felett, mint előtte).

Geri P.
Olvasó

—MODERÁLVA— MONDTAM, HOGY NEM FOG ÁLLÍTANI MAGÁN.

hunbagira
Újságíró

Itt, csakszinak igaza van. Az, hogy a delikvens bunkó/tahó nem az ok, hanem az okozat.
Egyszerűen megteheti az, aki felülről nézhet le a másikra, ennyi.
Nagy lelkierő, erkölcs, intelligencia kell ahhoz, hogy ne tedd. Amely itt felsorolt tulajdonságokból, a nőkben rendszerint jóval kevesebb van…:D
Mindenkiről akkor derül ki a valós személyisége, ha “hatalmat” kap.
Szóval az “alfák” szopatják szószerint és átvitt értelemben a nőket, a nők pedig a “másod/sokadrangúakat”
De mivel a nőknek kb az “alfák” csak a férfiak, így lesz szemét az összes férfi.

Horvath Anton
Olvasó

“Mindenkiről akkor derül ki a valós személyisége, ha “hatalmat” kap.”

Na pont ezt láthatjuk a nőkön manapság.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Ha fiam lenne, akkor egyet tanácsolnék most neki. Tanulj meg nagyon jól angolul, és keress párt Ázsiában vagy Afrikában. Egy fb ismerősöm most tette fel a fotóit a házasságkötéséről. A pasi 40+-os, magas, de nem egy szépség, kicsit kancsal, itthon jutna neki valami 40+-os lelakott nő, az etióp recepciós lány meg, akit most elvett lehet vagy 25, és szó szerint olyan szép mint egy szupermodell.

tomgal
Olvasó
tomgal

Itt még csak nem is az a fő gond ezzel ( akkor már sokkal inkább az ázsiaiak) , hogy félvér, színes gyerekei lesznek ( önmagában ez csak biológiai dolog, a sötét bőr jobban véd az UV és más káros sugárzások ellen, a melanin határozza meg a bőrszínt) , csak sajnos a genetikával nem csak a bőrszín jön az afrikai anya által. Ez tudom csúnya rasszista általánosítás, de bizony sajna 90 százalékukra igaz, ezt is tapasztalatból mondom. ( a cigányokkal sem a bőrük színe miatt van gond).
Tehát akkor már inkább thai, japán, indonéz , stb nőt ajánlanék.

AVE
Olvasó
AVE

—MODERÁLVA— CSAKSZI BLABLA. SENKI NEM VESZTETT SEMMIT A TÖRLÉSÉVEL.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezt természetesen én is így gondoltam.

tomgal
Olvasó
tomgal

Elárulok valamit, Onyutha Juditot személyesen ismerem, bizony igen sokat fogalmazzunk úgy -foglalkoztam vele, egy cégnél dolgoztunk. Judit abban valóban különbözik , hogy egy szép és valóban kedves nő ( de már itt született! és 47 éves, magyarul az én generációm) , sajnos viszont a tanár végzettség nem sokat ér, egy nem éppen magas IQ-val megáldott hölgy.Buta. A gyermekei sajnos külsőben is inkább hozhatták a nagyszülők genetikáját, pedig csak negyed vér van bennük. Ez önmagában még nem lenne gond, csak genetikai örökség szempontjából én nem a lustaságra utaltam, hanem az értelmi képességekre, az IQ-ra. Hívhatsz te rasszistának, nem vagyok, söt kevesek egyike vagyok a munkahelyemen is, aki mindenkinek, minden rasszú, vallású embernek megadom a tiszteletet és az esélyt arra, hogy értelmes, normális emberként viselkedjen, még akkor is, ha a hosszú évtizedek tapasztalata alapján igen ritkán ér pozitív csalódás ( néha elöfordul).
Sajnos a tapasztalat azt támasztja alá, hogy az afrikaiak igen buták és primitívek ( valóban tisztelet a kivételnek és abból a kivételböl valóban található néhány orvos, mérnök hazánkban is), de ez, kb.maximum a 10 %-uk. Egyébként senki nem mondta, hogy pl.ázsiai nővel nem járna jól. Sőt, ajánlottam is őket. De ha majomkinézetű, IQ gyenge gyerekekre szeretnél esélyt, csak nyugodtan, senki nem tart vissza.
( egyébként Judit is az alfahím pilóta úrnak szült gyerekeket , a jelenlegi egy erős béta-aki nem vette el , csak felnevelte őket. De a házassága tönkremenetele nem igazán rajta múlott, a kapitány úr szarrá csalta, majd el is hagyta egy ribancért és mindvégig szégyellte Juditot és saját gyerekeit is, kedves Dobos László úr)

Apropo, téged nem tiltottak ki az előbb ?

Horvath Anton
Olvasó

Ez csak az átlagos női teljesítmény. Mindegyik kizárólag hót komoly kapcsolatot keres, azt is kizárólag egy alfa személyében lehetőleg. Aztán előírás szerint a házasság meg gyerek, de persze mindezt csak arra az átlag három évre amíg bele nem un az egészbe, aztán jöhet a válás. Egy laza kapcsolat nekik nem pálya, abba nem lehet belecsömörleni olyan hamar, lehet tovább tartana pedig mint egy mai átlagházasság. Persze az is egy tényező, hogy egy laza kapcsolatból nem is tudnak komoly anyagi előnyökkel kiszállni, szemben egy házassággal.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Aztán előírás szerint a házasság meg gyerek, de persze mindezt csak arra az átlag három évre amíg bele nem un az egészbe, aztán jöhet a válás. ”

Nos, azért itt nem Judit dobbantott (10 év és két gyerek után) és vált el, hanem a férje hagyta el egy sokkal nagyobb ribancért .Ő annyiban hibázott, hogy nagyon fiatalon elhitte, hogy “elég lesz” egy pilótának egy életre. Egyébként vannak monogám pilóták (kevesebb, mint akik nem azok), de ez a monogámia-hűség kérdés mindig nagy lutri. Azért meg ne menjen már egy nem kívánt, smv szempontból jóval lejjebb levő pacákhoz, mert az legalább tuti nem csalja meg (mert esélye sincs rá).

Joe Don
Olvasó

Milyen érdekes hogy a végén mégis egy szerinted béta palimadár mellett kellett megvénülnie a terebélyes fenekű anulu mammájának.
Kísértetiesen hasonlít a te helyzetedhez, miután hozzá hasonlóan mellé lőttél az általad alfának képzelt hapival akitől 2 porontyot is ejtettél

Na mégis csak pozitív visszaigazolást nyert ez a nagy női logika ;)
Ugyanilyen jól működik a maradék többségnél is, azért van tele minden ostoba “társkereső” oldal a gyerekes egyedülálló 30-as kocákkal, vagy az elhanyagolt évek óta az elemes dildójukkal nemi életet gyakorló 40-es feleségekkel.

Annak a suttyó húgomnak legalább annyi esze volt ha már az egy szál érettségijével és nulla nyelvtudásával önállóan boldogulni nem lenne képes, hogy balekot fogott magának, de gyereket nem szülne neki semmi pénzért, persze az ostoba papucs elvan vele így is, mert azt is egész nap az xbox foglalja le :D

Joe Don
Olvasó

Naná hogy hót komoly kapcsolatot keres, de addig is míg megtalálja 10 éven keresztül heti 2 jampeccal dugatja túlméretesre magát minden hétvégén a menetrendszerű lerészegedés alkalmával. Aztán ha van olyan szerencsétlen aki nem lép le reggelig mellőle arról már azt hiszi hogy az is komolyan akarja venni miss picsa őkegyelmét.
Aztán ha valamelyiktől véletlenül sikerül gyereket csináltatnia magának megy a drámázás meg a feminista tempó hogy arról is csak a faszikám tehet mert minek dugta be neki!

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért annyira nem szarta le, hogy ne vegye el és ne csináljon neki 2 gyereket és ne éljen vele 10 évig, te nagyon okos. Miből kellett volna sejtenie, hogy 10 év múlva elhagyja egy ribancért, én ismertem az exférjét is anno, annyira nem volt egy nagy ász, alfa, mert pilóta, meg magas,de nem superior.

tomgal
Olvasó
tomgal

Tomgalt sosem tiltották ki. Tudod igen nagy gáz lenne, ha csak mérnökök és orvosok maradnának egy csettintésre. A “beszűkült tudatú, agymosott buta proli” miatt van mit zabálnod , felvenned, vagy akár pötyögni min a bazinagy sületlenségeidet.Messze a legkorlátoltabb és keserűségtől fröcsögőbb alak vagy itt, aki tényleg csak fikáz mindenkit, szóval ne aggódj, nem fogok nélküled unatkozni, amikor ignorállak :)
Az ilyenekkel csak ezt lehet csinálni….

Joe Don
Olvasó

persze hogy nem, de az igény folyamatosan megvan rá

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Én is dolgoztam Judittal (iskolában, németet tanított), és meg tudom erősíteni. Kedves de buta. És elég lusta is. (gondolom ez is a genetikai örökség). A gyerekeiről meg mindig az állatkertben látott csimpánzkölykök ugranak be. A család fehér része, viszont roppant büszke rá.

ShopK
Olvasó
ShopK

Engem kb 6-7 éve kukázott a magyar csajom 10+ év után. Azóta csak ázsia, kambodzsai, vietnám és thai csajaim voltak. Sose lesz többet európai/nyugati csajom, az k. élet, pedig lehetne, mert azért elég kapós vagyok itthon is!

common man
Olvasó
common man

mert azért elég kapós vagyok itthon is

Miért “kukázott” akkor a csajod?

ShopK
Olvasó
ShopK

Nem akartam házasodni ill. gyereket sem igazán, de ő meg kapta az ívet a családtól “Mikor lesz már tőletek is unokánk?” úgyhogy gyorsan leszülte a két purdét egy másik faszinak, így boldog lett apu-anyu.

tomgal
Olvasó
tomgal

Teljesen érthető , hogy kukázott, mivel teljesen érthető módon szeretett volna gyerekeket, családot, amire te alkalmatlan voltál, még ha “kapós is” .( csak azért -elárulom – nem szül senki , mert kapja az ívet a családtól, azért szül, mert ő szeretne) . Megint egy alfa ( saját leírása alapján), vagy egy nagy “ mesélő” osztja az észt itt, ugye feltűnt ?!

ShopK
Olvasó
ShopK

Komoly betegsége volt, több hónapos kórházi fekvés, stb, emiatt fel sem merült bennem, hogy hirtelen gyereket akarna. Tőle talán akartam volna gyereket, de amikor rákérdezett, akkor már voltak gyanús körülmények egy másik faszival kapcsolatban, így nemet mondtam és szétváltunk.
Két testvérnél már volt 1 ill 2 gyerek, így szülői nyomás volt leginkább.

Ja, és a szakvizsgája előtt volt 1-2 évvel, kurva sokat melóztunk és tanultunk, ezért sem jutott eszembe, hogy elengedi a szakmáját, amire kisgyerek kora óta készül (doki csaj).

Nem kell elhinned, és beszélgetnünk sem!

common man
Olvasó
common man

10+ év után

Hát ha 15 éves kora óta együtt voltatok akkor éppen mai fogalmak szerint ideális gyerekcsinálási korban volt.26-27 év. A 10+ év alatt szóba került a közös jövő, család gyerekek? Vagy csak együtt jártatok szórakozóhelyekre?

ShopK
Olvasó
ShopK

Egyetemen jöttünk össze, tanultunk ill. később külföldön melóztunk. Volt tervben közös jövő, de semmi konkrétum, mert neki még hátravolt a szakvizsgája, normális egzisztencia felépítése még a gyerek előtt, stb

hunbagira
Újságíró

Mondjuk azért ebben az esetben, nem kizárólag ő volt a hibás. Te húztad az idejét.

common man
Olvasó
common man

Feri megkérdezte, melyiket választanám.

Na de mire?

common man
Olvasó
common man

Azt mondta, hülye vagyok. Az orgazmus nem ér annyit, mint egy megbízható társ, aki mos, főz, takarít, segít a gyerekekkel és időnként félrenéz, ha a pornóhoz nyúlok.

Már volt de rád is vonatkozhat:
https://www.youtube.com/watch?v=Sj42UePtkNo

ShopK
Olvasó
ShopK

Srácok! Irány DK-Ázsia! Sok tízmillió gyönyörű vékony és tradicionális értékrendű vietnám, filipina, thai, kambodzsai lány várja az európai legényeket, nem kell foglalkozni a sok dagadtseggű femináci európai HP királylánnyal.

A HP pont olyan büdöset szarik, mint bármelyik másik, egy fillérrel sem érnek többet, kár sírni értük.

Én már csak röhögök azokon a többdiplomás 30+os HP-ken, akik nem találnak maguknak faszit. Megérdemlik! Mi tudunk lépni olyan irányba, ahol még megbecsülnek minket, ők nekik ez igen nehéz lesz.

Hagyjátok a HP-ket szenvedni!

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Dehogy! Itt lakunk, nem vándorcigányok vagyunk, hogy itt hagyjuk a Hazánkat. Az ittenieket kell végre megnevelni, célt adni nekik.

“A HP pont olyan büdöset szarik, mint bármelyik másik, egy fillérrel sem érnek többet, kár sírni értük.”

Egyértelmű, de akkor úgy is kell kezelni, vagy kemény neveléssel felértékesíteni.

“Én már csak röhögök azokon a többdiplomás 30+os HP-ken, akik nem találnak maguknak faszit.”

Tehát semmi hasznuk sincsen, azon kívül, hogy az adónkból, ha tudással nem is, de papírral legalább tudják bizonyítani az “értéküket”.

“Megérdemlik!”

Ez messze nem az.

“Mi tudunk lépni olyan irányba, ahol még megbecsülnek minket, ők nekik ez igen nehéz lesz.”

Rossz hozzáállás, a probléma jönne velünk. Az, aki most még megbecsülne ott kint, hamar elpofátlanodna, jó hazai mintára. A megoldás nem a menekülés, hanem a helyretétel. Hidd el, a hazai, és az összes európai elkényeztetett, beképzelt nő pillanat alatt tudná, hol a helye, ha lenne vesztenivalója.

“Hagyjátok a HP-ket szenvedni!”

Nem, ez így olyan, mint a sültgalamb. Ezért tenni is kell.

ShopK
Olvasó
ShopK

“Dehogy! Itt lakunk, nem vándorcigányok vagyunk, hogy itt hagyjuk a Hazánkat. Az ittenieket kell végre megnevelni, célt adni nekik.”

Látsz pozitív változást az elmúlt 10 évből? Mert kb minden csak rosszabb lett, és rosszak az előjelek is a következő évtizedekre.

“Tehát semmi hasznuk sincsen, azon kívül, hogy az adónkból, ha tudással nem is, de papírral legalább tudják bizonyítani az “értéküket”.”

Károsak! Ezekből lesznek a vérszomjas feminácik.

“Rossz hozzáállás, a probléma jönne velünk. Az, aki most még megbecsülne ott kint, hamar elpofátlanodna, jó hazai mintára.”

Délkelet Ázsiában kb 6-700 millió ember él, és ott van még Kína és India is a maga laza 1,5-1,5 milliárd főjével. Ha az összes európai férfi kiköltözik oda, akkor is jut mindnek 2-3 nő.

“A megoldás nem a menekülés, hanem a helyretétel. Hidd el, a hazai, és az összes európai elkényeztetett, beképzelt nő pillanat alatt tudná, hol a helye, ha lenne vesztenivalója.”

Ezért is kell elhagyni Európát, mert akkor egyrészt lesz csaj kint, másrészt pedig visszük az adónkat is, és így szép lassan csak kiderül, hogy a bölcsész HP-k nem képesek semmire sem.

“Nem, ez így olyan, mint a sültgalamb. Ezért tenni is kell.”

Mivel nem értékesebb egy európai nő (sőt), így nem értem, hogy miért kellene nagyobb erőfeszítést tennem értük?

Egy életem van, nem akarom elcseszni egy olyan ügyért harcolva, ami bukásra van ítélve. Az európai helyzet romlani fog, nem látok semmi esélyt arra, hogy ezek a női mozgalmak valaha belátják, hogy tévedtek és rossz irányba mentek.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem látok, egyre csak romlik a helyzet, ezért kell megnevelni a sajátjainkat, sajnos, ha “elmenekülünk”, az átok ugyan úgy jön velünk. Ha megoldást akarunk, akkor is itt kell tennünk.

“Károsak! Ezekből lesznek a vérszomjas feminácik.”

Egyetértek, azzal is egyet értek, hogy röhögsz rajtuk, erre írtam, hogy “faszi” nélkül semmi hasznuk, csak terhet jelentenek az elvárásaikkal.

“Délkelet Ázsiában kb 6-700 millió ember él, és ott van még Kína és India is a maga laza 1,5-1,5 milliárd főjével. Ha az összes európai férfi kiköltözik oda, akkor is jut mindnek 2-3 nő.”

De azok maradjanak az övéik, nekem is rosszul esne, ha valaki kitúrna a Párom mellől. Itt lakunk, ez a mi Hazánk, semmit se vesztettünk még. Ha mindenképpen Kínából, meg Indiából kellene nő, akkor a mieink itt nem kellenek, azok menjenek oda, ahonnan az igazi nőt elhoztuk.

“Ezért is kell elhagyni Európát, mert akkor egyrészt lesz csaj kint, másrészt pedig visszük az adónkat is, és így szép lassan csak kiderül, hogy a bölcsész HP-k nem képesek semmire sem.”

Isten őrizz! Ki kellene pucolni a szemetet, és minden működne is. Nem kell vinnünk semmit sehova, a bölcsész hp-k egyértelműen nem képesek semmire, ez nem titok. Meg az elnőiesedés amúgy is minőségromlást hoz. Szóval nem kell, hogy kiderüljön, mehet a fakanál a kézbe, otthoni munka legyen meg, utána foglalkozhatnak a dolgaikkal, távol a közügyektől, meg úgy általában attól, amikkel szeretnek foglalkozni, mert az biztos jele annak, hogy olyanba ütötték az orrukat, ami nem tartozik rájuk.

““Hagyjátok a HP-ket szenvedni!”
Nem, ez így olyan, mint a sültgalamb. Ezért tenni is kell.”

Erre írtam, hogy maguktól nem fognak szenvedni, azért tenni is kell, hogy ezek a morál nélküli csalók megtanulják, hogy hogyan viselkedhetnek.

“nem látok semmi esélyt arra, hogy ezek a női mozgalmak valaha belátják, hogy tévedtek és rossz irányba mentek.”

Én sem látok, se igazságérzet, se morál, de én nem is várok el tőlük ilyeneket. A gyerek az gyerek marad, függetlenül attól, hogy nő. Törődést, szigort és szabályokat igényelnek, hogy ne kallódjanak el. Ezek felállítása, betartatása, ellenőrzése pedig a férfi feladata, ahogy volt, és ahogy mindig lennie kell. Nem múlik a nőkön semmi sem, csak rajtunk. Addig lehetnek csak ilyenek, amíg engedjük.

ShopK
Olvasó
ShopK

Ha szerinted is romlik a helyzet, akkor miért gondolod hogy ezt vissza lehet fordítani?
Lassan már megnézi sem lehet egy nőt az utcán, mert megy a feljelentés zaklatás miatt.

És nem tudod kipucolni ezt, hisz már a politikában is benne van ez az idióta ideológia kvótákkal és szivárványos faszságokkal.

Már hogyne szenvednének a HP-k, hisz valójában akarnak ők is férfit.
Viszont ha nagyobb a választék, márpedig Ázsiában nagyobb, akkor kevesebb európai férfi verné láncra saját magát házassággal és gyerekkel egy európai HP val.

Egyébként nem csak a viselkedésükről van szó, hanem a kinézetükről is.
Az ázsiai nők többsége vékony, amíg az európai nők jó része bizony kövér. Nem szeretem a nagydarab nőket, kiráz a hideg a kövér nőktől is, nincs az az isten, hogy egy kövér nőt megpiszkáljak, márpedig kielégítő és rendszeres szex nélkül nem beszélhetünk párkapcsolatról maximum lakótársi viszonyairól, az meg nekem nem kell.

Valamennyire tudok főzni, van mosógépem és porszívóm is, így a nőtől a szexen kívül sok mindent nem várok el.

Taki
Olvasó

Érdekes, hogy közben ugyanazok a “bölcsész” HP-k akinek itthon az egekben vannak az elvárásaik a férfiakkal szemben (nem anyagias de ház,kocsi nyaralás stb, ne legyen már “csöves” + ugye equality kb vigye a háztartás kellemetlenebb részét félig meg diplomás stb) közben meg kiállnak egy wilkommen táblával pinának öltözve hogy a valóban vadember műveltségi szinten álló valóban itt szinte életképtelen csöviket beszerezzék maguknak, akiktől aztán még jól meg is kapják a “patriarcháliselnyomást” de úgy igaziból befenyítéssel együtt
:P

tomgal
Olvasó
tomgal

“Érdekes, hogy közben ugyanazok a “bölcsész” HP-k akinek itthon az egekben vannak az elvárásaik a férfiakkal szemben ”

“közben meg kiállnak egy wilkommen táblával pinának öltözve hogy a valóban vadember műveltségi szinten álló valóban itt szinte életképtelen csöviket beszerezzék maguknak”

Te hány ilyet láttál Magyarországon ? Nekem itthon nem Németország, azért ne kenjük már a német, meg skandináv agyatlan ribancok sarát a magyar nőkre, mert itt igencsak összemostad a kettőt. Volt néhány karitatív ( vagy magát annak hívő) agymosott nő a Keletiben amikor a tömegek jöttek, kaját, vizet osztani, de én egyetlen így öltözött, vagy hasonló táblával ellátott nőt sem láttam itthon.
Szóval az a része lehet igaz, hogy az elvárások az egekben, de a másik rész nem igaz Magyarországon, ezért teljesen hamis a párhuzam. (maximum Németországra, vagy a skandi államokra lenne igaz).

Egyébként ti, akik bőszen bólogattok (lájkoltok), olvassátok, hogy mit ír, vagy mindegy, mert ameddig ekézi az itteni nőket, addig tuti a dolog ? Ez olyan, mintha mondjuk az orosz férfiak tömeges alkoholizmusáért és kapcsolati erőszakossága miatt ( nem véletlenül van messze a legmagasabb válási ráta a világon ott), a magyar férfiakat baszogatnánk. És akkor még sántít is annyiban a dolog, hogy jóval több alkoholista és egyben agresszív férfi van itthon, mint ahány nő összefeküdt a migráns csőcselékkel, ebben biztos vagyok.

Itt nem arról van szó, hogy nincs pár nő, aki bukik a külföldi (pénzesebb, jótestű) itt tanuló, dolgozó külföldire, mert olyan van, de itt a migráns csőcselékről és őket szívesen fogadókról volt szó.
Mi köze a magyar nőknek, a német, skandi, pina jelmezes femi tehenekhez? Mutassatok egy ilyen képet, ami itthon készült !

Horvath Anton
Olvasó

Ez a gúnyosan eltúlzott példa inkább arra utal, amire én is utaltam már többször is, hogy a diplomák számától egy nőnek még nem feltétlenül lesz agya is. Főleg ma, mikor a 90%-uk megy a felsőoktatásba ennek már kurvára nincsen akkora jelentősége, mint ahogyan azt ők hirdetik magukról, főleg ha egy kicsit belegondolunk a diplomás/szakmunkás kereseti lehetőségekbe is. Én ugyanezt írtam már a vezetői pozícióban lévő nőkről is saját tapasztalatom alapján, ha párkapcsolatról van szó akkor ott a realitás ugyanúgy megszűnik, ugyanúgy szeretnek elrugaszkodni a valóságtól, mint a nem magas pozícióban lévő társaik. Erre a logikátlanságra hívták fel csak a srácok a figyelmet, amit te természetesen most sem voltál hajlandó átlátni, hanem egy hülye fényképet vársz, egy ilyen esetre. Az elváráslistákról is mindenki tudja, hogy egy férfi személyében az összes tulajdonság nagyon ritkán van meg, de leginkább soha, ha nem vagy ez vagy az alapon. Aztán ha meg is van minden tulajdonság, akkor meg az is eléggé valószínű, hogy az nem fog lehorgonyozni egy darab nő mellett. Szóval ne is haragudj, de rajtatok nőkön ma már tényleg csak röhögni lehet. Ezzel a diplomamániával erre pedig csak rájátszotok, ahogy az elváráslistákkal is. És még hány olyan HP van, aki azzal büszkélkedik egy társkeresőn, hogy ő bizony milyen jól leszűkítette a kört az elvárásaival. Köszönjük Emese, de a többi egyedülálló nő 97%-a ugyanezt tette, azért is maradtok szinglik. Örülök ha segíthettem.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Ez a gúnyosan eltúlzott példa inkább arra utal, amire én is utaltam már többször is, hogy a diplomák számától egy nőnek még nem feltétlenül lesz agya is…”

Egyébként nekem egy db diplomám sincs, csak nyelvvizsgáim és szakirányú (igaz az felső szintű) szaktanfolyamaim. Ugyan felvettek az egyetemre, de nem végeztem el végül a földrajz-angol szakot, aminek több oka volt és szerintem jól döntöttem. Soha nem is állítottam, hogy lenne, ehhez a melóhoz teljesen felesleges a diploma, mivel annyira specifikus, hogy csak élesben lehet (több év alatt) megtanulni.

Amúgy sem tudom, hogyan jön a témához, nem gúnyosnak, hanem érthetőnek szántam a példát, miért hibáztatja a magyar nemzet női lakosságát, más nemzetek nőinek a hibáiért, tetteiért? Itt erről van szó. Ez egy teljesen érthető példa, hogy az orosz férfiak (még a magyartól is jóval) súlyosabb alkoholizmusáért és ebből fakadó viselkedéséért, miért a magyar férfiakat kéne degradálni ?
Pontosan ezt tette, a német és skandi luvnyák migráns -simogató, összefekvő magatartásáért miért kell lehúzni a vizeslepedőt az itthoni nőkről? Ehhez semmi közük ! Cáfold meg, ha nem így van.
Erről volt szó, nem arról,amiről fentebb hadováltál.

” Erre a logikátlanságra hívták fel csak a srácok a figyelmet, amit te természetesen most sem voltál hajlandó átlátni, hanem egy hülye fényképet vársz, egy ilyen esetre.”

Te nem látod át a lényeget, a logikátlanság megvan, igen, ott a németeknél, skandiknál, itt az a lényeg, hogy ezt ráhúzta Magyarországra, ami szimplán nem igaz, ugyanis ez a logikátlanság nincs jelen nálunk ! Ugyanis a magyar nő, ha külföldivel kefél, az nem migráns, hanem gazdag, jóképű, nagyfarkú, szóval az elvárásai a külföldivel szemben is megvannak. (amit én teljes mértékben elítélek-már a külföldivel kefélést). Nem áll össze egy migráns, nicstelen kecskebaszóval… ,de akkor lefordítom neked, hátha ezt felfogod, ebben a mondatban az “itthon ” a hibás szó (és bizony ezáltal lesz valótlan állítás) :

” Érdekes, hogy közben ugyanazok a “bölcsész” HP-k akinek itthon az egekben vannak az elvárásaik.”

Az a legborzasztóbb Anton, hogy észre sem veszed, mennyire nem vagy szövegértésből a topon (és akkor még finoman fogalmaztam), elképesztő mennyire felületesen olvasol, vagy nem vagy képes az írott szöveg tökéletes értelmezésére (ami nem olyan meglepő, tekintve hogy: https://168.hu/itthon/magyarorszagon-minden-negyedik-otodik-ember-funkcionalis-analfabeta-220673 ).
Ez már nagyon sokszor előfordult, szóval egy jó tanács, fordulj szakemberhez, gyakorolj, stb, én is örülök, hogy segíthettem.

Horvath Anton
Olvasó

Több nyelven is “szövegértek” napi szinten te agyas picsa, gondolom rengeteget éltél külföldön, hogy ilyen nagyon bölcs vagy. A szakembert meg keresgesd otthon, ne velem foglalkozzál bmeg.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, sosem éltem külföldön. Többen felhívták már a figyelmedet a szövegértési gondjaidra, nem én vagyok az első. Ha te úgy érzed, hogy jó a szövegértésed, akkor meg a felületességgel van baj.

Horvath Anton
Olvasó

Mivel hogy én nem a picsámat vakarni járok be a munkahelyre, így nyilván nincsen időm regényeket olvasni, főleg nem tőled meg még egy-két figurától itt. Bár megfogadtam már hogy tőled inkább semmit se olvasok, meg aztán beszélnünk se nagyon muszáj, úgyis mindig neked kell igazad legyen. Szóval befejeztem, szevasz!

tomgal
Olvasó
tomgal

Ne aggódj, én sem a picsámat vakarom , csak nálam hullámokban jön a meló (de akkor nagyon). Egyébként nem én álltam beléd, te kezdted el, hogy a példám arra utal, hogy nincs agyam, én téged (elsőre) sosem bántottalak. Valóban nem muszáj beszélnünk, teljesen igazad van, csak akkor ne kommentelj degradálóan rólam, mert azt viszont nem hagyom.

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Délkelet Ázsiában kb 6-700 millió ember él, és ott van még Kína és India is a maga laza 1,5-1,5 milliárd főjével. Ha az összes európai férfi kiköltözik oda, akkor is jut mindnek 2-3 nő.“

Azért az megvan , hogy Kínában és Indiában súlyos nőhiány van a szelektív abortuszok , sőt elmaradottabb területeken ( főleg Indiában) születés utáni szinte rutin csecsemőgyilkosságok miatt ?
Kínában és Indiában a legkívánatosabb kor sávban 17-12% -al több a férfi van, mint nő, csak 65 év felett fordul az arány ( gondolom nem 65 év feletti menyasszonyt – nőt szeretnél)

Minden általad említett más országban, Thaiföld, Kambodzsa, Vietnam ( de Japán, Laosz , Dél-Korea is ide tartozik és szerintem kb az összes ázsiai ország) is jelentős a 20-30 év közötti időszakban a férfi “ többlet”. Szóval nem, egyáltalán nem jut mindenkinek 2-3 nő. ( jó ha egy).
Ezek a nők-lányok is azzal a reménnyel-elvárással csatlakoznak az európai férfiakhoz, hogy kiviszik őket abból az országból. ( egyik sem Vietnamban, Kambodzsában, Thaiföldön akar élni, higgyétek el, 5x jártam Thaiföldön , beszélgettem mindenféle kategóriában “indult“ csajokkal parton, bárpultnál, még go-go girl-el is -egyébként végtelen kedves, aranyos, szimpatikus csajok-ott valóban előfordul, hogy ebből tartja el a 6 kistestvérét, nem ott akarnak élni.)

Szóval megértem, ha valaki onnan hoz nőt, de akkor van esélye főleg, ha elhozza onnan. A nyugati emancipáció meg egy ottani nőre soha nem lesz akkora hatással, hogy teljesen megváltozzon.

Amúgy ezen az oldalon országonként, korra-nemre lebontva megtaláljátok az adatokat .

http://nepesseg.population.city/country

ShopK
Olvasó
ShopK

Nőhiány van ott, ez igaz, de ettől még egy átlagos európai sokkal jobb esélyekkel indul, mint egy abúzív idióta ázsiai férfi.

Vietnámot ismerem jobban: ott konkrétan kb háziállatként tekintenek a nőkre. Egy pici kedvességgel és törődéssel nagyon jó esélyed lesz.

És persze a puncinyalással is lehet aratni rendesen. A 30-40 éves csajok, akiket még sose nyaltak ki előtt, konkrétan függővé válnak.

Persze utazni akarnak, de nem akarnak feltétlenül külföldön élni. Kell a selfie a Buckingham Palace-tól a Facebookra, de valójában sokkal jobb életet lehet élni mondjuk Vietnámban.
Az arrafele szokásos konstans 20+ fok azért elég vonzó számukra, nem akar -10 ben élni, és én sem.
És van egy csomó jól szituált 30-40-es milf, ezeknek jól melója van, eszük ágában sincs feladni az ottani életüket.

common man
Olvasó
common man

Egy pici kedvességgel és törődéssel nagyon jó esélyed lesz.

Akkor te viszed be az országba a feminizmus csíráját? A patriarchátust alattomban támadó vírus vagyol?
Hunn! Hol vagy ilyenkor?

ShopK
Olvasó
ShopK

:DDDDD

Azért annyira nem kell kedvesnek lenni. Mondjuk megkérdezed tőle, hogy hogy van, esetleg megmasszírozod a fáradt lábát/hátát, persze utána/helyette belógatom nekik, ilyesmi. Mivel ez náluk nem szokás, így ezzel kedves leszek.

ShopK
Olvasó
ShopK

Egyébként az én stratégiám a csajozásra mindig is a közömbösség és a leszarás volt.

Ezt olyan szinten nem tudják elviselni a nők (há’ mér’ nem akar ez megbaszni engem? Miért nem méltatja az új ruhámat, szépségemet? . . . ), hogy jókat lehet röhögni rajtuk.

Ja, és a bunkóság, persze csak finoman, de azért kellően bunkón a beképzelt nőkkel.

Ha nagyon teperünk, akkor bizony nem kellünk, viszont ha azt érzi a célszemély nő, hogy ő csak egy sok közül, akkor sokkal több esélyünk van levadászni.

Ezért is gondolom azt, hogy felesleges itt izmozni és a változásért harcolni a saját életünk árán, mert a nyugati világ úgyis elsüllyed ebben a femináci szivárványos mocsárban előbb-utóbb.

Naooo
Olvasó
Naooo

Femidemcsi.

ShopK
Olvasó
ShopK

Az mit jelent?

tomgal
Olvasó
tomgal

“ Ha nagyon teperünk, akkor bizony nem kellünk, viszont ha azt érzi a célszemély nő, hogy ő csak egy sok közül, akkor sokkal több esélyünk van levadászni.“

Ez ugyanúgy igaz fordítva is, ha a célszemély férfit leszarod ( már ha nem egy teljesen omega pacák , de az meg nem igazán lesz célszemély sosem) akkor futni fog utánad ( a legtöbbje). Az emberek többségébe genetikailag kódolt, hogy az kell, aki szopatja. Szerencsére ez nálam kimaradt. Én csak arra reagáltam, aki oda volt értem ( persze kölcsönös alapon).

ShopK
Olvasó
ShopK

Egyetértünk!

Egyébként ezért is jó Ázsia, mert ott könnyű mondani, hogy “Van másik!'”

Horvath Anton
Olvasó

Ez igaz, csak ilyen nőt nehéz találni az a baj csak, a távolság azért nagy, neten meg sok a kamu. Az MGTOW életformát pedig félretenném egy ilyenért. A nyugati picsa meg csak várakozzon a 190cm magas hercegére, a sok agyhalott idióta.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ha kimész Thaiföldre, Kambo-ba kifejezetten házasság-élettársi kapcsolatra közvetítenek neked még szűz csajt is , ezek nem kurvák ( persze van az is bőven), tényleg vannak nagyon szép, kedves nők.

Amúgy, ha tömegesen érkezne hazánkba ilyen nő, szerintem jó nevelő hatással lenne az itthoniakra is, ha férjet-pasit akarnának , kénytelenek lennének a magyar csajok is változtatni a hozzáállásukon.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Elvileg jó az irány, de a gyakorlatban annyi járulékos nehézség fog felmerülni, hogy nem fogja megérni senkinek sem. Nyelvi, kulturális, vallási, beilleszkedési problémák, honvágy, honosítás stb stb.

ShopK
Olvasó
ShopK

200 ezer a jegy, és kb 14-16 óra után landolsz is Bangkokban vagy Saigonban. Persze nem most, majd ha vége lesz ennek akurva Covidnak.

Geri P.
Olvasó

Persze faszikám, te már eljátszottad ezt a Dugjunk sárgákkal című történetet sok évvel ezelőtt is, számtalan helyen.
De megint csak ismételni tudom magam, ez nem a felkapaszkodott unatkozó kockafejűek klubja, akik megtehetik hogy a laptoppal a seggükben kiutaznak indokína segglukába aztán az ottani rizszabáló férfiból átoperált, érdekházasság várományos aranyásók közül válogasson.

Eleve az egész teóriád az elejétől bűzlik, ugyanazt rendszert akarod megerőszakolni ami a nőkkel kapcsolatosan a világ bármely pontján létezik, csak ott már csomagolásban.
nem mellesleg normális európai ember abba a kellemetlen párás büdös malária sújtotta pokolba ki se akarna menni.

ShopK
Olvasó
ShopK

De megint csak ismételni tudom magam, ez nem a felkapaszkodott unatkozó kockafejűek klubja

Ohh, igazad van, csak mondjuk ha pinát akarunk, akkor bizony tenni is kell érte, nemcsak itt vitatkozgatni és várni a csodát. Erre irtam példát Ázsiáról

az ottani rizszabáló férfiból átoperált, érdekházasság várományos aranyásók közül válogasson.

:DDDDDDD haver, te annyira korlátolt vagy . . .

nem mellesleg normális európai ember abba a kellemetlen párás büdös malária sújtotta pokolba ki se akarna menni.

Barátom, hát sok európai nagyváros egy pöcegödör az ázsiai nagyvárosokhoz képest. Olyan felhőkarcolók vannak mondjuk Bangkokban és Saigonban, amilyeneket max csak az USÁ-ban láthatsz.

Bármit meghaphatsz, amit csak akarsz, sportolhatsz, szórakothatsz, dolgozhatsz, . . . ja munka, jobb internet van pl kisebb Vietnám városokban is, mint Magyarországon.

ShopK
Olvasó
ShopK

Mielőtt teljesen hülyéz csinálsz magadból a tudatlanságoddal, azért nézd meg pl ezt arról a “kellemetlen párás büdös malária sújtotta pokolot” Bangkokról

https://youtu.be/pRU4aGuklgE?t=48

ShopK
Olvasó
ShopK

Pokol:
https://youtu.be/eFXf_w7u5BM?t=123

Studió lakás, konditerem, medence, szauna és gőzkabin 200k-ért. + olcsó pina és kaja. Ez maga a pokol, mi??? Ki akarna itt élni, mi?? :DDDDDDDD

tomgal
Olvasó
tomgal

Thaiföld valóban nagyon jó hely, ráadásul túlnyomó többségük buddhista, szóval legtöbbjük kedves, segítőkész ember. Gyönyörű helyek, tájak vannak és bizony modern minden.A kajáik meg fenomenálisak ( jó kis thai curry, tom yam gung stb) Valóban olcsóbb ott élni, mint Magyarországon, de egy-két nőt “fenntartani” már nem biztos.

ShopK
Olvasó
ShopK

Persze nem 100 kilósan kell kimenni és nem flip-flopban, mert azt nem szeretik kint sem.

Horvath Anton
Olvasó

Na de itthon mi van? Felmész egy társkeresőre, írsz száz levelet, ki fog érdeklődni? Az elváráslistás királykisasszonyok? Dehogy, TS, TV, Crossdresser, na meg a buzik. Annyi ilyen ajánlatot kaptam már ezektől hogy leszopnának, mint egy jobbféle nő a férfiaktól általában. Ez Magyarország 2022.

ShopK
Olvasó
ShopK

Felejtsd el az európai nőket! Nem ér a pinájuk többet, mint az ázsiai lányoké, hidd el!

Több magyar femináci HP ismerős csajt ezzel kergetek az idegbe, amikor kérdezem tőlük, hogy vajon miért gondolják magukat felsőbbrendűnek/jobbnak az ázsiai nőknél. Beakad náluk a lemez, és kb csak annyit büfiznek vissza, hogy ők tanultabbak.

Mondom nekik, hogy ti se bohóckodnátok gender szakon állami pénzekből, ha az apádat/anyádat el kellene tartanod és meg gyereket is nevelnél.

Vagy ha elmondom nekik, hogy a fasz se akar veletek reneszánsz építészetről beszélgetni baszás után, mert túlképen csak a pinátok kell, akkor ezért látni kell az arcukat.

Kukázni kell a HP királylányokat, hadd egyék meg a saját főztjüket!

Horvath Anton
Olvasó

Ja hát ezügyben nem én vagyok akit különösebben győzködni kéne. Azt a luxust most nem engedhetem meg magamnak viszont, hogy simán csak kimenjek oda, ez persze a jövőben még változhat. Ismertem itt Pesten is igazából ilyen nőket, egy volt szabad, korban hozzámillő, de hát mit ad isten leszbikus volt, pedig jól is nézett ki. Itt is lehet találni ilyeneket csak nehezebb, meg nekik is nehezebb valszeg idejönni a vírus miatt ugye.

Bela
Olvasó
Bela

Az átlag magyar férfi nem teheti meg, hogy idehozzon és eltartson egy ázsiai nőt. Szűk kör számára elérhető ez.
Nyilvánvaló, hogy kizárólag a pénz miatt vonzó nekik az európai férfi. Ha így indul egy kapcsolat, mégis mit vártok a folytatásban?
Kedvesek, aranyosak. Miért, a magyar nők nem tudnak azok lenni? Dehogynem, maximum a kapcsolat során válnak sárkánnyá.

common man
Olvasó
common man

Dehogynem, maximum a kapcsolat során válnak sárkánnyá.

https://www.youtube.com/channel/UCRnJ6cVShUJNR3FTSjqhagQ

ShopK
Olvasó
ShopK

Az átlag magyar férfi nem teheti meg, hogy idehozzon és eltartson egy ázsiai nőt. Szűk kör számára elérhető ez.

Olcsóbb, mint egy európai nőt eltartani. Főleg ha kint (is) éltek, nem Magyarországon.

Nyilvánvaló, hogy kizárólag a pénz miatt vonzó nekik az európai férfi. Ha így indul egy kapcsolat, mégis mit vártok a folytatásban?

:DDDDD Egy európai nő számára miért vagy vonzó??

Kedvesek, aranyosak. Miért, a magyar nők nem tudnak azok lenni?

Persze, ha van elég pénzed, akkor tudnak.

Minden nő kurva, csak a tarifán és a fizetési módban (prepaid vs. postpaid) van különbség.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ha jól értem csajozni jártál ki K-Ázsiába, ezt pedig ahogy leírtad magad (ragadnak rád a magyar nők is), itthon is bőven megtehetted volna. Nem mindegyik magyar nő tehén, sőt a felsőbb kategória jobb, mint D-K Ázsia. Jóképű, megfelelően gáláns férfiként itthon olcsóbban csajozhatsz szerintem.
Ha meg családalapítás a cél, akkor nem nagyon összefüggő az eddigi leírásod magadról. De tegyük fel, hogy így van, akkor sem gondolom, hogy a világ túlsó részéről importált, semmilyen közös értékrenddel nem rendelkező ázsiai lánnyal boldog leszel hosszú távon, ahogy ő sem veled. Ez az ötlet abból táplálkozik, hogy lesz egy kezes szexrabszolgád, akinek nincsenek semmilyen önálló vágyai azon kívül, hogy téged kiszolgáljon. Tulajdonképpen létezhet ilyen felállás, egy rövid távon működőképes is lehet, de ahhoz q sok pénz kell.
Családalapítás ma itthon nyugaton igen komoly problémákba ütközik, tanácsot nem igazán tudok adni, de a D-K Ázsiai elképzelés sem ér többet, mint itthon találni egy megfelelő nőt.

ShopK
Olvasó
ShopK

A legutolsó magyar csajommal még vállaltam volna gyereket, de szakítottunk. Hónapokig elképesztően szarul éreztem magam a szakítás után, de aztán jött a nyár és újra elkezdtem élni. Akkor döbbentem rá, hogy az elmúlt 10+ évet egy kalitkában éltem madárként. A függetlenség nekem a legfontosabb, ahogy akkor rájöttem.

Gyereket igazából sose akartam, így könnyedén lemondtam róla, mert azért az egy elég nehéz béklyó az ember lábán.

Nem akarok gyereket, sem házasságot, és importálni se csajt. Utóbbit már csak azért sem, mert sokkal jobban érzem magam Ázsiában, így amikor tehetem, ott vagyok.
És ezért sem akarok magyar csajt, mert ugye “Don’t bring sand to the beach”. Sokkal jobb csajok vannak kint, nekem már nem pálya a femináci HP stílus és az ilyen-olyan zsarolás.

Szakítás utána kezdtem Ázsiába járni, és ott bizony jómódú, akár nálam sokkal gazdagabb nőkkel vagyok. Ingatlanos, biztosítós nők, nagy házzal, autóval, szép ruhával. Csak szórakozni akarnak és élvezni az életet, és igazából nekem is csak annyi kell kötöttségek nélkül. Addig vagyunk együtt, amíg mindkettőnk elvárása teljesül, aztán jön a következő nekik is és nekem is.

Nem kell sok pénz (persze ez relatív). Akár 200-300 usd körül is vannak apartmanok, de 600-700 usd-ért igen klassz pecót bérelhetsz konditeremmel és medencével az épületben. (airbnb-n rákereshetsz) A kaja, telefon olcsó, egy kétszemélyes vacsora egy 4 csillagos helyen kijön 15-20sud-ből. Dance club belépő 3-4usd, ott egy pia is ennyi. Autó bérlés egy napra 20usd, SUV 40usd. Jobb szállodában exclusive suite 60-80usd, és ezzel lehet villantani.

Zéró romantikus vagyok, hidd el, kiszámoltam, mi éri meg jobban. Nekem bejön Ázsia, de persze nem mindekinek ilyenek az igényei.

Horvath Anton
Olvasó

Más a felfogás, ezt észrevettem én is egyből. Akiket én megismertem thaiföldi nőket azok vállalkozásba kezdtek itt, masszázs szalont nyitottak. Na ez például a magyar verzióban már úgy néz ki, hogy ő aztán “komoly üzletasszony”, nem ám majd ő összeáll valamilyen szir-szar alkalmazottal. Ez a fajta rendszerint pont az elvárálistás szingli kisasszony kategóriába esik. Na ezeknél nem, a thaiföldi nőknél ilyen mentális például egyáltalán nem létezik. A gazdasági státuszuktól függetlenül tudnak barátságosak, nyitottak lenni, kedvességről meg már nem is beszélve.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Csodálatosan naiv tudsz lenni… Keleten a státusz még 10x jobban számít, mint itt.

Horvath Anton
Olvasó

Hosszú távon mindenhol megvan papesz, de egy kúráshoz például nem kell vezérigazgatónak lenned valahol, hidd el elég a szimpátia is. Ezzel szemben a magyar nő stratégiája a következő: a státuszon túl, legyél sportos 2 méter magas, blablabla, le se kell írjam, mert mindenki tudja már kívülről szerintem, a könyöködön jön ki. Mindegy hogy úgynevezett “komoly kapcsolat” vagy kúrás a cél. Egy társkereső oldalon az összes női profil korosztálytól, kinézettől függetlenül ugyanaz, COPY+Paste leírások. (Aztán még ők vannak kiakadva a sablonleveleken). Mivel hősnőnk ilyet az életben jó eséllyel nem talál (érthető okokból), így jön a tárkeresők valamelyike:

1. A fenti Copy Paste leírás megadása
2. Jelentkezők között akad ilyen, akiről kiderül hogy kamuprofil. Vagy nem kamu, így hát találkoznak, lekúrja párszor emberünk a nőt, aztán dobbant a következő profilra
3. Kiakadás faszos képeken, regisztráció törlése
4. Blogírás: “minden férfi szar, szemét”
5. Két hét pihenő
6. A két hét után az egész kör újrakezdése

Ez így megy akár 50 éves korig, agykapacitás kérdése hogy mikor kapcsol valaki, hogy itt a stratégia bizony nem stimmel. A fentiek tudatában kívánok hát sok sikert neked a magyar nőkhöz :)

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Ebben nincs is sok vita, csak azt mondom, hogy DK Ázsiának is megvannak a buktatói, akár honnan is nézzük. Mások a buktatók kissé, de a lényeg ott is: amíg van pénzed és szórod a nőkre, addig király vagy, de csak addig.

ShopK
Olvasó
ShopK

Senki nem mondta, hogy Ázsiában minden tökéletes.

Az átlag nő kint kurva sokat dolgozik és kb havi 50-100 ezret keres. Volt kint olyan csajom, akire max napi 1 ezrest költöttem. Már 5-600Ft-ért is tudsz légkondi étteremben enni, nem kellenek milliók.

Ez pl a prémium hely Vietnámban, és itt egy adag kaja 2-3000Ft.
https://sailingclubnhatrang.com/

Hol találsz ehhez hasonlót ezen az áron Európában?

ShopK
Olvasó
ShopK

Így van!

Az átlag ázsiai férfi idióta, erőszakos és lusta seggfej. Egy ázsiai nőnek egy totál normális, Európában semmibevett férfi maga a főnyeremény, nem kell igazgatónak lenned.

ShopK
Olvasó
ShopK

És akkor az időjárásról még nem is beszéltem. Én utálom a telet és a hideget, így azért a 20+ fok és napsütés elég vonzó.

Nekem nem pálya Európa és az európai nők sem, sokkal jobban és boldogabban élek kint élvezve az életet.

Nemcsak a kibaszott stressz a hitelek miatt, mert ugye kell új autó meg nagyobb lakás a purdék miatt, mert ugye anyu inkább szülne mégyeg kölyköt, csak vissza ne kellejen mennie dolgozni, stb.

Már a 40-50 éves férfiak is úgy hullanak, mint a légy. Aztán amikor eü gond van, akkor meg le lesznek szarva. Haver 45 körül volt, amikor jött az agyvérzés és a bénulás. Pár hónapig még vele volt az asszony, aztán inkább bepucsított egy másik egészséges kandúrnak és elköltözött, pedig a srác a családjáért gürizett.

Én nem leszek balek. Párterápia vagy kurvázás titokban, esetleg alkesszé válás vagy disznóvá hízás a stresszabálástól? Lófaszt! Ha nem kapom meg, amit akarok, akkor kuka és jön a következő punci. Pont!

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Nos, DK Ázsia az +30 fok-100% pára éjjel-nappal télen-nyáron, + rovarok, csúszómászók, egzotikus betegségek, azért nem teljesen tökély. Elhiszem, hogy neked bejön az ottani kurvázás, de ehhez legalább annyi pénz kell, akárhogy is számolsz, mint itthon, sőt sokkal több. Nem tudom pl. ki keresi meg a pénzt mikor kint vagy. Ha kinti jól fizető munka van, az már egészen más helyzet, de ez sem így sem úgy nem fog bejönni egy itthoni átlagfizetésből élőnek. Egy jól kereső is ki fogja vele nullázni a teljes fizetését.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan ( azért ott is van száraz, meg nedves félév, de tény, hogy az éghajlat azért ott sem tökéletes, monszun idején akármit csinálsz szarrá ázol, a ruháid meg sosem száradnak meg a nagy páratartalom miatt, száraz időszakban meg pálmafa, napernyő alatt is képes az ember bőre megégni, nem kell hozzá még fehérbőrűnek sem lenni).

Teljesen egyetértek, ahhoz, hogy valaki kinn éljen hónapokat, évet sok pénz kell. Olcsóbb az élet, mint itt , de ha nőzöl, ott erre nagyon sok pénz el fog menni. Több, mint itthon! Igaz kedvesebbek, nagyon szolgálatkészek a barátnők, de meg is kérik az árát.

Nem véletlenül a jó ” nyugati” nyugdíjjal rendelkezők költöztek ki anno a legtöbben ( esetleg indítottak vmi businesst).

Ahhoz, hogy ilyen életvitelt folytasson valaki “nem állandó nyugdíjas jövedelemmel” az kell, hogy alapból milliomos ( család stb), olyan jól fizetett melót végezzen, amit bárhonnan csinálhat, ( pl online influencer, streamer, poker, nagyon hasznos melók),olyan biztos havi jövedelme legyen, ami tuti jön ( jogdíjak, nyugdíj, értékpapírok).
Esetleg annyira jó szakember, hogy bárhol magasan megfizetik a szaktudását és abban az országban is kereslet van rá.

Szóval ez sem pálya Átlag Józsinak.

ShopK
Olvasó
ShopK

Programozó vagyok, online dolgozom. És nem féléves nyaralásról van szó, dolgozok kintről is.

Kisebb költségvetéssel havi 200 ezerből ki lehet jönni: pecó 50-80 ezer, többi költőpénz ahogy érzed.

Lehet kint találni egyszerűbb melókat, és akkor megvan a szállás és a kaja és a társaság is.

A “boldogságot”, a “jól érzem magamat ott” lehet forintosítani? Akár: jól érzem magam kint, így sokkal jobb hatásfokkal tudok dolgozni. vagy többet tudnék kintről dolgozni, vagy kevesebb idő alatt elvégzem ugyanazt a munkát, így több idő marad másra.

ShopK
Olvasó
ShopK

Nem véletlenül a jó ” nyugati” nyugdíjjal rendelkezők költöztek ki anno a legtöbben

Most is egyre több francia, amerikai, angol, . . . költözik ki.
Ennek alapvetően két oka van:
– sokkal olcsóbb kint minden, sokkal többet kap a pénzéért => magasabb életszínvonal
– megházasodnak, mert tudják, hogy ebben is többet kapnak kint átlag Józsiként

ShopK
Olvasó
ShopK

Annyira jó, hogy úgy beszélsz valamiről, hogy lövésed sincs róla.

Nézd már meg például Vietnámot a térképen. Az északi részeken Hanoi környékén konkrétan 10-15 fok van ilyenkor, a hegyekben akár még hó is lehet.

És ugyanez igaz a napsütésre is. Például Da Nang környékén ilyenkor kellemes 15-20 fok van, és nyáron sincs dögmeleg. Konkrétan a magyar nyár sokkal szarabb.

És a dzsungelben és kisebb falvakban valóban vannak rovarok, kígyók és skorpiók, de jellemzően városokban szállok meg, ott pedig max szúnyog van.

Ez az életvitel sokkal többe kerülne már Magyarországon is, nemhogy máshol nyugat Európában

Geri P.
Olvasó

Persze hogy olcsóbb :D
Elvégre egy ázsiai nőnek ha veled összeáll jellemzően önálló keresete sincs. Gyakorlatilag mint mikor egy drága háziállatot tartanál, vagy nevelni egy gyereket akinek komoly igényei vannak.
Aztán remélem te se hiszed hogy téged az orális tudásodért meg az ázsiai átlagnál nagyobb farkad miatt szeret az az aktuális sárga lotyó, aki éppen összeáll veled ;)

nem apukám, ez pontosan ugyanaz a jelenség, mint mikor az általad emancipált hülyepicsának nevezett magyar nők összeállnak a gazdag arabbal meg a nagyfarkú fekával, mert egyszerűen nekik az nagyobb egzotikum mint az ostoba papucs béta magyar suttyók.

Megint csak azt tudom mondani hogy te azt hiszed feltaláltad a spanyolviaszt, közben ugyanazt a rendszert próbálod megerőszakolni ami a nőknél a világon mindenütt egyformán működik

ShopK
Olvasó
ShopK

:DDDDDD miről beszélsz, tesa?

Ahogy írtam, minden nő kurva, csak a tarifában van különbség, és az ázsiai olcsóbb és szebb (nekem), mint a zsírsertés femináci európai HP.

És ahogy mi férfiak sem ugyanazt akarjuk, vki családot és gyereket, vki csak bnőt, . . . így bizony hiszed vagy sem, a nők sem ugyanazt akarják.

Egy jómódú ázsiai nő bizony nem áll össze ázsiai férfival, inkább egyedül él és élvezi az életet, amíg be nem esik neki egy külföldi férj. És ez nemcsak az egzotukmról szól, hanem arról, hogy bizony az ázsiai férfiak verik az asszonyt rendesen, csak egy ilyen kapcsolatból egy jómódú nő kiléphet.

Horvath Anton
Olvasó

Akiket én ismertem meg azok dolgozni jöttek ide, szóval nem azért vannak itt mert “felvásárolták” őket.

Naooo
Olvasó
Naooo

Femidemcsi.

common man
Olvasó
common man

Srácok! Irány DK-Ázsia!

Te most onnan írsz?

tomgal
Olvasó
tomgal

Pont ez lett volna a kövi kérdésem :)

ShopK
Olvasó
ShopK

Jelenleg MO-on vagyok, mert a kurva covid miatt nem tudok visszamenni. Viszont az elmúlt ~öt évből ~kettőt kint töltöttem, és ha megnyitnak a határok, megyek megint ~egy évre.

common man
Olvasó
common man

Mi az a hp ?

ShopK
Olvasó
ShopK

hülye picsa

mi az a Femidemcsi?

common man
Olvasó
common man

fd

ShopK
Olvasó
ShopK

:DDDDD good one

georg1945
Olvasó
georg1945
Serathis
Olvasó
Serathis

Imádom amikor nők azt hiszik hogy a diplomájukkal akarunk összejönni. Komolyan mondom, az átlag nő férfiak iránt tanúsított empátia-hiánya már majdnem szociopatikus (kivéve ha rokon).

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Üdvözlök mindenkit.
Egy jó ideje mgtow-ként élek,azelőtt incel-ként,bár mostanáig nem nagyon tudtam ezekről a kifejezésekről.Sebaj.
Ami mostanság történik velem,és körülöttem,úgyszólván mulattat.
Az van,hogy 40+ vagyok a fiatal korom azzal telt,hogy eljutottam kétségbeesésemben az öngyi.gondolatáig is,hála Istennek visszajöttem onnan.Most ott tartok,hogy ha nagyon akarnék eddig kétszer is megnősülhettem volna,de nem akarok mindenáron. Egyelőre nem látom értelmét,nem azt mondom,hogy nincs olyan nő.
Szóval az mulattat egyszer-egyszer nagyon is,mikor negyvenes nő ismerőseimmel ahányszor csak beszélünk mindig rákérdeznek volna-e kedvem,na akkor kezdem a visszavágást,na azokat az arcokat kellene látnotok….hi-hi-hi…mikor bedobom a,, nem akarok mindenáron”és hasonló szövegeket.
Olyan is van,amelyiknek azt mondtam,hogy többet a kocsimba nem ül be.

Mindenesetre az a nézetem,hogy nem kell rágörcsölni nagyon a nőkre,és az elvárásaikra. Legfőképp nem kell miattuk siránkozni,legyen gerinced-legyenek elveid,ne ess pofára egy nő kegyeiért nem biztos,hogy megéri.

Másik téma: van ez a férfiak 40 vagy mi.
Kérdem én nem lehetne megoldani egy kis takarékossággal,hogy nekifogok mondjuk 25 évesen dolgozni,és nyomom mondjuk 60-ig,és akkor ha megérem búcsut intek a melónak.Mondjuk ez egy családosnak nem igazán menne, de én amennyire rajtam múlik igy próbálok tenni.
Már az idéntől úgy akartam,hogy egy hónap munka,egy hét pihenés,ehhez képest egy hetet dolgozom,egy hetet nem.

Kemény az élet,de nem vagyunk bányalovak.Ennél sokkal magasabb az életünk célja,minthogy dolgozom-eszem-alszom etc.etc.etc.

Horvath Anton
Olvasó

A Standard igazából úgy néz ki, hogy tanulás ->munka, karrier ->gyerekgyártás -> temető. Inclusive persze egy vagy több házasság, és a hozzátartozó válás. Én azért értékelem a teljesítményedet, ha belegondolsz akkor csak minden második héten kell dolgoznod, szerintem ez is már egy nagy siker.

AVE
Olvasó
AVE

Ti mit tennétek?

A haldokló feleség utolsó kívánsága a férjétől az, hogy szexelhessen az exével még egyszer utoljára

https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/05/a-haldoklo-feleseg-utolso-kivansaga-az-a-ferjetol-hogy-szexelhessen-az-exevel-meg-egyszer-utoljara/

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Ebbe a helybe eldobom az agyam. Méghogy nem hanyatlik a civilizáció.

Horvath Anton
Olvasó

A kommenteket elnézve a túltolt Meetoo bicikli már a vadlibsiknél is kibaszta a biztosítékot: https://hvg.hu/elet/20220209_szexualis_zaklatasok_felszamolasa_holland_kormany

Horvath Anton
Olvasó

Lehet kicsit off, de kiváló példa hogyan lehet a feminizmus által álomvilágban felnevelt modern nőt, a saját álomvilága által kiválóan átbaszni: https://index.hu/mindekozben/poszt/2022/03/02/a-gyemantmilliardos-familia-beperelte-a-tinder-csalot/
A recept: RedPill tudás, invesztíció és a PUA technikákat megszégyenítő hazugságáradat. Ennyi, és garantált a bevétel. Persze lehet mondani, hogy ez sima bűncselekmény, de ez miben különbözik az online, teljesen kontakt nélküli kurválkodástól(pl. OnlyFans)? Azt ugyanilyen büntetőkategóriába kellene tenni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezek szerint őt sem kell rács mögé dugni ? Végülis ugyanazt csinálta mint a tinder csaló…ugye milyen szemetek vagyunk , hogy az ilyesmit nálunk börtönnel büntetik ? ( azt a barmot, meg csak egyéb bűncselekmények miatt sikerült bebörtönözni). A csalás, az csalács ( függetlenül attól, hogy az általad megvetett ” modern” nők ellen, vagy férfiak ellen követik el.)

https://www.origo.hu/itthon/20211117-tobb-mint-kilencmillio-forintot-szerzett-egy-karcagi-no-internetes-csalassal-msafel-ev-alatt.html

Abban különbözik az onlyfans , hogy ott tökéletesen tisztában van azzal az előfizető, hogy mit kap a pénzéért, megfizeti a kukkolást ,teljesen nyílt üzlet ( attól még persze kurválkodás , erkölcsileg elítélem) , továbbá az a havi (20-30) dollár, nem éppen ugyanaz az összeg, mint amit csalással a nőktől és férfiaktól ( hitegetéssel, hazugságokkal ) kicsaltak.

És még mielőtt azt hinnénk csak nők tartanak fenn onlyfans oldalakat, irány a konditerem és bárki kereshet sok pénzt vele, van sok, férfiak által létrehozott site is:

https://www.blikk.hu/galeria/brit-alompasi-onlyfans/t97fdhv

https://www.google.com/amp/s/www.buzzfeednews.com/amphtml/hallielieberman/onlyfans-male-sex-workers-dick-pics

Horvath Anton
Olvasó

Az onlyfans lehet nem a legjobb példa, de van sok más is, pl. a modern femkó találmány: “findom úrnő” : D Tény hogy fétisek régóta léteznek, de ezek már sima online pénzlehúzások, másképpen szólva csalás. Mindkettő eset büntetendő (lenne egy normális társadalomban).

Hunn
Újságíró

Van egy jó hírem. Az ukrán háború már felborította a feminista világrendet, csak ez még nem tudatosult az emberekben.

Olyan, mint a pillangó-effektus. Csak itt egy olyan batár nagy pillangót kell elképzelni, aminek gépágyú van szerelve a szárnyára, és lő amikor lebegteti…

Vége van. És most mi jövünk.

Horvath Anton
Olvasó

Ami a háborút illeti valóban nem kerekedett vita belőle, hogy ki menjen a frontra és ki induljon meg a gyerekekkel nyugatra. Hiányolom viszont a putyinellenes femiket, na meg a szivárványos zászlókat.

Hunn
Újságíró

Én egyáltalán nem hiányolom őket, és nem is lep meg a hiányuk.

A feminista nők ugyanis kizárólag békében, kényelemben, és biztonságban keménykednek a békéjüket, kényelmüket, és biztonságukat megteremtő férfiakkal. És kizárólag olyan férfiakkal keménykednek, akikről pontosan tudják, hogy azok eleve úgy vannak nevelve, és pluszban még rá is vannak kényszerítve, hogy ezt a viselkedést a nőktől szó nélkül lenyeljék. És kizárólag akkor keménykednek, ha előre be vannak biztosítva arról, hogy nem érheti őket negatív következmény, semmiféle retorzió a férfiak részéről.

De most valami egy pillanat alatt megváltozott az elmúlt hét során. Valami véget ért. Háború van.

Ha egy picit befelé figyeltek, érezni fogjátok. Benne van a levegőben. A zsigereitekben érzitek. A lelketek mélyén pedig pontosan tudjátok. Még ha tudatosan nem is fogalmaztátok meg eddig még magatokban, hogy mi ez.

Az, hogy már nem vagyunk biztonságban.
Senki sincs biztonságban.
Bármi megtörténhet.

És azzal, hogy véget ért a béke és a biztonság, a feminizmus és a női emancipáció is egy csapásra véget ért. Szinte varázsütésre ki lett rántva a feminista nők lába alól az a biztos talaj, amelyről olyan “bátran” ugattak a férfiaknak mindezidáig.

A 18-60 közötti férfiak határátlépésének megtiltása után a front felé, csatába hurcolt kárpátaljai magyar férfiak, és a határon át menekülő nők, gyerekek, és háziállatok képének iszonyú kontrasztjában előtűnik a feminizmus álságos, hazug, undorító arca.

A királynő meztelen, és végre befogja a pofáját.

Horvath Anton
Olvasó

Igen, pontosan erre utaltam én is.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Azért még nincsen általános félelem, csak a felkészítés megy.

De az utolsó mondatodra legyél nagyon büszke.
Az krrvajó.

tomgal
Olvasó
Horvath Anton
Olvasó

Hogyne, a kellő távolságból Madridból, nekivetkőzve az ottani márciusi jeges időjárásban :D

tomgal
Olvasó
tomgal

No igen, az a 10-12 fok valóban trópusi :) , mondjuk a Moszkvában(0 fok) és Oroszországszerte tüntető femik tényleg nem félmeztelenül nyomják.

https://jacobinmag.com/2022/02/russian-feminist-antiwar-resistance-ukraine-putin

Horvath Anton
Olvasó

Erre vajon milyen “reklámvideót” készít majd az IKEA vagy a Nane, abban is az lesz bemutatva ahogy orosz katonák smárolnak egymással? https://index.hu/kulfold/2022/03/04/az-oroszok-altak-elfoglalt-herszonban-mar-eroszakoljak-a-noket/

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Teljesen érthetetlen –

“Szilvia, 48 éves:” Szilvia, még mindig a lófarkú fehér hercegre vár? Valaki árulja el neki, hogy nem fog eljönni.

“Zsófia, 22 éves:” Zsófia, igények vannak, bőven. Legyen diplomás, legyen 190 magas, legyen kockahasa, vaskos bankszámlája, nevelje Zsófia kölykét, amit 16 évesen szült valami lepusztult BMW-s majomnak, és kezelje királynőként, valamint minimum naponta háromszor emlékeztesse Zsófiát, hogy mennyire szerencsés, hogy mindezt vállalhatja havi 1x 5 perc lihegésért. Hát… elmondjuk neki???

A lista valódi vesztese “Máté, 18 éves:”
Hát, Máté, a korodbeli lányok nálam (51) töltik az éjszakát. Megrendelem őket a rosszlányok.hu-ról. Házhoz, így én döntöm el, melyik felvétel mehet a Redtube-ra, az amatőr szekcióba. A különbség közöttünk az, hogy nekem van rájuk pénzem. Bocs.