Férfihang.hu
96 megosztás

Petíció – Tiltakozunk az ukrajnai magyar férfiak kényszersorozása ellen!

A nemrég kirobbant orosz-ukrán háborúhoz semmi köze sem a határon innen, sem a határon túl élő magyaroknak. A családjukkal együtt Ukrajnát elhagyni akaró magyar férfiakat is engedjék át Magyarországra!

Orbán Viktor miniszterelnök a kormány nevében úgy nyilatkozott, hogy a magyaroknak ki kell maradniuk ebből a háborúból. Azonban Ukrajna a 18-60 év közötti magyar civil férfiakat is besorozza az ukrán hadseregbe, akaratuk ellenére. A Kárpátalján, őseik földjén élő magyar férfiakra tehát az a sors vár, hogy golyófogók legyenek Oroszország és Ukrajna háborújában – miközben a kárpátaljai magyar lakosság az etnikai gyűlöletkeltés következtében már eddig is sokat szenvedett. Az ott élő magyar apák, fivérek, fiúgyermekek élete nekünk érték, nem engedhetjük, hogy feláldozzák őket!

Kérjük a magyar kormányt, intézkedjen a Kárpátaljai magyar férfiak védelmében, hogy nemzetünket ilyen módon se keverhessék bele ebbe a háborúba! Lépjen fel annak érdekében, hogy az ukrán kormány szüntesse be a kényszersorozást és bocsássa el a már erőszakkal besorozott magyar férfiakat! Magyarország követeljen humanitárius folyosót, hogy minden magyar elhagyhassa az országot, aki menekültstátuszért kíván folyamodni a Magyar Államhoz, az anyaországhoz, ebbe beleértve a férfiakat is! Ha szükséges, a Magyar Állam folyamodjon nemzetközi segítségért is ennek kieszközlése érdekében. Okkal és joggal kérheti mindezeket a Magyar Állam arra való tekintettel is, hogy Magyarország kötelességén túl is eljár Ukrajna érdekében nemzetközi színtéren és a háború kirobbanása óta válogatás nélkül nyújt humanitárius segítséget az ukrán nemzetiségű menekülteknek is.

Kérjük minden honfitársunkat, minden civil szervezetet, támogassa a magyar apák, fivérek, fiúgyermekek életének védelmét aláírásával, a petíció terjesztésével, tevékeny kiállással! Kérünk minden nemzeti érzületű politikai erőt, hogy tevékeny politikai fellépésével támogassa ezt a kezdeményezést a Kárpátaljai magyar férfi nemzettársaink életének megmentése érdekében!

A petíció ide kattintva írható alá.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
96 megosztás


194
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
183 Válasz hozzászólás
16 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
30 Hozzászólások szerzői
Alter EgoMeskeINewtonAdmincaudino Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
AVE
Olvasó
AVE

Ugye tisztában vagytok azzal, hogy most hívtátok fel az ukránok figyelmet, ha eddig erre nem gondoltak volna, arra, hogy minden kárpátaljai magyar férfit potenciális dezertőrnek tekintsenek, árgus szemekkel figyeljék őket, és statáriális hadbíróság elé állítsák egyetlen rossz, vagy annak tűnő mozdulatuk miatt?

Hunn
Újságíró

Persze, már látom is magam előtt, ahogy a Zelenszkij az állami óvóhelyen Kijevben éppeg nagyban olvassa a Férfihangot, és a homlokára csap és aszondja: -“Baszki, hogy én erre nem is gondoltam! Ki is adom gyorsan a parancsot az ukrán szerveknek, most azonnal intézkedjünk!”

Horvath Anton
Olvasó

Gyűjtsd be a femiket innét az oldalról, aztán induljatok meg az oroszok ellen, felajánlunk titeket az ukránoknak a menekült magyarok helyett. Tomgal úgyis mindig harcos kedvében van, Anna31 meg kiváló lesz majd tárgyalópartnernek a béketárgyalásokon :D

Csuzi Attila
Admin

Nógrádi Görgy, biztonságpolitikai szakértő nem régen azt nyilatkozta a köztelevízióban, hogy biztos benne, hogy az Ukránok még a Magyarországra menekült magyar kisebbséget is visszaakarják majd rendelni, hogy hadra fogják őket. Feltételezem, hogy a professzor nem a Férfihang Civil Társaság petíciója miatt tartotta ezt biztosnak, tekintve, hogy az a televíziós nyilatkozata időpontjában még napvilágot sem látott.

Ha a Nógrádi György (és az általad is a fentiekben) felvázolt eshetőséget komolyan vesszük, akkor az mindennél alaposabb indokot teremt arra, hogy a magyar kormány ennek megelőzése érdekében mielőbb megtegye azt, amire ennek a petíciónak az aláírói kérik őket. – Ellenkező esetben ők viselik ennek a mulasztásuknak minden terhét és ódiumát. A Kárpátaljai magyar férfiakra kicsivel előbb kellet volna gondolniuk, mint más nemzetek tagjaira, továbbá a “társállatokra; kutyákra, macskákra és görényekre”.

AVE
Olvasó
AVE

Öntsétek még az olajat a tűzre, ha legalább tudatlanságból tennétek, akkor dilettánsok lennétek, de ez már annál súlyosabb.
Kártékonyak vagytok.

Csuzi Attila
Admin

Aki itt egyedül kártékony, az az, aki a (talán még idejében érkező) felismerések, jogos (és egyben állampolgári kötelességnek tekinthető) kérések, és egyben a lehetséges intézkedések útjába akar állni ellenpropagandával.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Hadd ne magyarázzam el ki ez a Nógrádi, akire hivatkozol, elég szomorú ha elhiszel ennek egy szót is.
A másik, ha jót akarsz a kárpátaljai magyar férfiaknak, akkor ha eddig nem kérdezted meg őket, akkor menj ki és kérdezd meg őket (legalább tízet személyesen), hogy mit akarnak, és ne a más f@szával verjétek a csalánt. A magyar állam nyomásgyakorló képessége NULLA, sőt olaj a tűzre, úgyhogy most csöndben kell maradni, az a legbölcsebb, és lehet drukkolni, hogy jófele alakuljanak a dolgok. Mondom ezt MH szimpatizánsként., és egyáltalán nem pacifistaként.

Hunn
Újságíró

Ne hagyjuk tudatlanságban az embereket, kerihani2. Nógrádi György nem másnak, mint a kommunista partizán Nógrádi Sándornak az unokája.

https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%B3gr%C3%A1di_S%C3%A1ndor

Viszont most, hogy a Vova belengette az atomot ha a NATO tovább keménykedik, a NATO meg tovább keménykedik mert azt hiszik blöfföl, mert nem ismerik a ruszkikat, innentől “all bets are off” ahogy az angolszászok mondják, innentől bármi megtörténhet, úgyhogy végülis mi is csinálhatunk bármit, akár be is vonulhatnánk Kárpátaljára, mert miért ne? Vagy tőlem akár megalapíthatnánk az első magyar kannibál rape gang-et is, hogy ha túléljük az atomvillanást ne a nulláról kelljen építkezni, és legyen már némi gyakorlatunk.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

A helyzet ennél sokkal bonyolultabb. Én sajnos pesszimista vagyok, mert ha Putyin visszakoszik, akkor itt kutya kemény genderfeminista kovidelnyomás jön.

abrek
Olvasó
abrek

Hunn, erről a leszármazásról van forrás?

Hunn
Újságíró
abrek
Olvasó
abrek

Köszönöm a linket! Olvasom.

Csuzi Attila
Admin

Kérem, tényleg ne “magyarázza el”, hogy kicsoda Nógrádi György, hiszen bárki megtalálja a biográfiáját az interneten:

Nógrádi György (Budapest, 1949. május 22. –) magyar biztonságpolitikai szakértő, közgazdász, egyetemi tanár, a hadtudományok kandidátusa.

Azt kell mondanom, tévesek az ön elképzelései Magyarország diplomáciai lehetőségeit illetően. Ha érdeklődik a kárpátaljai menekültek véleménye iránt, akkor kérem olvassa el az alábbi cikket:

https://www.ferfihang.hu/2022/02/27/mi-nem-akarunk-haboruzni-megis-viszik-a-gyerekeket-katonanak-miert-turi-a-magyar-kormany-hogy-magyar-ferfiakat-sorozzanak-be-es-oljenek-meg-idegen-erdekek-szolgalataban/

Azt fogja látni, hogy egyetlen Kárpátaljai magyar család sem kívánja fia, apja, férje, testvére kényszer-besorozását az Ukrán hadseregbe.

georg1945
Olvasó
georg1945

Nógrádi György egy zsidó. Melyik ország előrébbvaló neki: Magyarország vagy Izrael ? A válasz tudvalévő.

Hunn
Újságíró

Egyetértek!

Realityman
Olvasó
Realityman

Látom a hírekben ezt a sok nőt aki jön ide férfiak nélkül, ami azèrt megmozgatja a fantáziámat, nem mindegyiknél látok gyereket. De könyörgöm, és ez most egy nagy de,
én most tényleg el kell, hogy viseljem azt, hogy az én adómból IDEGEN NŐKET SZÁLLÍTANAK, ETETNEK, SZÁLLÁSOLNAK, EGÉSZSÉGÜGYILEG ELLÁTNAK.
+ ukránra lefordított szórólapokat osztanak nekik, meg minden ki van írva ukránul. Ha magyarok menekülnének ukrajnába megnézném mi lenne kiírva magyarul.

Bela
Olvasó
Bela

Mennyire egy sötét, kommunista faszkalap vagy, azt tudod?

Realityman
Olvasó
Realityman

Bela
Mert elitélem ezt az elképesztő pénz szórást?!

Hunn
Újságíró

Nem, hanem azért, mert azok nem IDEGENEK, hanem 90%-ban MAGYAROK.

De még ha nem azok lennének is, ezek háborús menekültek, akiknek mi vagyunk az első biztonságos ország, aminek a földjére lépnek, ezért kötelességünk segíteni. (Szemben az Afrikából meg az iszlám országokból érkező migránsokkal, például.)

Lanybaszo
Olvasó
Lanybaszo

Te egy kapitalista imperialista hazaáruló gyökér vagy!

Horvath Anton
Olvasó

Az a gond inkább hogy túl kevés jön, pedig már legfőbb ideje lenne beújítani éleképes nőket hazai fronton is, a nagyarcú #váromatökéletest HP-k halmaza mellé, vagy ahelyett.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mondjuk ezt a problémát lehet, hogy nem kelet-európai aranyásókkal fogjuk megoldani, persze ki tudja. :D

Deadpool
Újságíró
AVE
Olvasó
AVE

A petíciót talán módosítani kéne:

Senkit nem engedünk be Kárpátaljára.

A férfiak közül senki nem hagyhatja el az országot. Aki elszökik, az áruló és a börtönben a helye.

https://www.karpatinfo.net/2022/2/28/sajtotajekoztatot-tartott-viktor-mikita-200056045

Lanybaszo
Olvasó
Lanybaszo

A nőket miért nem viszik,ha egyenjogúság van? Vagy ilyenkor nem kell az egyenjogúság?

tomgal
Olvasó
tomgal

Talán mert soha nem kaptak kiképzést, esetleg egy hozzá nem értő kezébe fegyvert adni több, mint veszélyes ? Kapásból kívánok neked egy műkörmös ukrán cicababát egy gépkarabéllyal a hátad mögött, hogy fedezzen.
Szerinted ki vigyáz a gyerekekre, ki ápol, gyógyít a kórházakban ? De gondolom te önként jelentkeztél és a frontvonalból írogatsz…más f.szát ugye milyen könnyű ?
( egyébként van egy halom női önkéntes és hivatásos is állományban
az ukrán seregben, a katonaorvosokról, ápolókról nem is beszélve)
Továbbá a háború a férfiak ” játéka” , ( ebben a mostaniban sem tudnék egyetlen nőt sem megnevezni, akinek csak halvány köze lett volna hozzá, hogy kitört)a nők többsége nem igazán szeret és bír gyilkolászni , ugyanis életet adni teremtetett.

Egyébként már nekik is hadkötelezettség van :

https://index.hu/kulfold/2021/12/26/hadkotelesse-valnak-a-nok-ukrajnaban-karpatalja/

Továbba az ukrán hadsereg 17%-a nő , haltak is meg már, szóval ne aggódj :

https://www.google.com/amp/s/www.blikk.hu/aktualis/kulfold/ukrajna-katonak-nok-orosz-ukran-konfliktus-haboru/w57ce45.amp

hunbagira
Újságíró

A műkörmös cicababák mar régen a “magyar” plázákban vásárolgatnak a nyugati prostitúcióra készülve…tegnap sikerült az egyikkel majdnem baleseteznem (sajnos nem úgy :) ) az otthoni közlekedési stílushoz vannak még szokva. Bár legalább nem anyázott. Ebben tényleg mi magyarok vagyunk a legalja…:))))

31Anna
Olvasó
31Anna

Ritka visszataszító dolog így jellemezni a harc elöl gyerekeikkel az ismeretlenbe menekülő, földönfutóvá vált ukrán nőket.

Meske
Olvasó
Meske
Horvath Anton
Olvasó

A cikk utolsó mondata a lényeg, ami viszont nem csak az ukrán nőkre igaz. Nyilván ez egy pozitív dolognak tűnik, de egyben a magyarázat is a jelenlegi európai demográfiai helyzetre, és amíg femkó rendszer uralkodik addig ez nem is fog változni.

Hunn
Újságíró

Én baszki lehidaltam ezen a cikken és a benne szereplő nők iszonyatos pofátlanságán…

Hogyaszongya: az ukrán nő a társkereső irodáját még jóval a háború előtt hozta létre Franciaországban olyan ukrajnai nők számára, akik (idézem:) “azzal a céllal keresnek kizárólag nyugat-európai partnert, férjet, hogy elhagyhassák Ukrajnát egy jobb élet reményében”.

Tehát ha jól értem, azok az ukrán nők, akik korábban, békeidőben kifejezetten azzal a hátsó szándékkal kerestek párt Franciaországban, hogy élősködő golddiggerként használják ki a francia férfiak magányát, és konkrétan az az ukrán nő, aki partnerközvetítőként vámolta meg ezeket a magányos francia férfiakat koponyánként kétezer euróra…

… ami ezen hölgyek szerint teljesen oké volt…

… pont ezek az ukrán pinák vannak most valami iszonyatosan felháborodva azon, hogy egyáltalán létezhet olyan magányos francia férfi, akinél esetleg felmerülhet, hogy ahelyett, hogy pusztán lovagiasságból, önzetlenül ajánlaná fel a saját otthonát ukrán nők elszállásolására, ahogy az vagina alapon alanyi jogon járna nekik háborús időkben, férfiként esetleg azt a hátsó szándékot is forgathatja a fejében, hogy adott esetben akár meg is próbálná lefektetni a befogadott ukrán nőket…

… ami viszont ugyanezen hölgyek szerint totál elfogadhatatlan!!!

Ez valami vicc???

És nem. Ezek nem vicceltek. Ezek a picsák ezt halál komolyan így is gondolják…

Clown World.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem az érintett nők háborognak, hanem a nőkereskedő madam, aki abból él, hogy közel egy millióért nőket “közvetít” (vagy akár úgy is érthetjük, hogy egyenesen elad) férfiaknak, majd újabban érdeklődnek nála egyes férfiak, hogy humanitárius segítségként szállást adnának rászoruló ukrán nőknek, mindezt ahelyett, hogy megvennék tőle az ismerkedés lehetőségét egy milláért. – Hát ez teljességgel felháborító! Sőt undorító! Mi lesz így az ő üzletével?

Amúgy persze lehetséges, hogy ezen az ismerkedési ötleten általában az “őslakos” nők is felháborodnak… Mert hát ők hogyan fogják áruba bocsátani a portékájukat, ha hirtelen így megbillen a nemek aránya, ráadásul olyan nőknek köszönhetően, akik nem kívánják az egekbe srófolni a nőiségük árfolyamát…

Persze lehet morálisan ítélkezni is, ismét a “szemét férfiak”-ra köpködni, csak hát az a helyzet, hogy bárki megtalálhatja a lenyomatát az interneten, hogy a nők az előző bevándorlási hullámot használták ismerkedésre (az akkor főként férfi migránsokkal), sőt sokkal durvábban ment a dolog, mégpedig nem egyszer hivatásos segítőként, visszaélésszerűen, zsarolva. Konkrétan Svédországban voltak nagyobb botrányok is emiatt…

Horvath Anton
Olvasó

Természetesen úgy lenne kerek a történet, hogy önként felajánlják a szálláshelyet mint humanitárius segítség, és még fizetnének is a madamnak a “közvetítésért” :D Éppenséggel ilyesmi segítséget én is fel tudnék ajánlani egy menekült nőnek, de egyébként több hátrányom származna belőle mint előnyöm, ha lenne egyáltalán bármilyen “előnyöm” is. Nem szabad elfelejteni hogy itt femkó rendszer van, egyedülálló férfiként nem lenne nehéz egy hatalmas botrányba keveredni, aminek a következményei hosszútávon kihatnak az ember életére. Másrészt szerintem sem érkeznek ezek olyan “elveszetten”, legalábbis első körben hoznak ők magukkal pénztartalékot is. Akkor fognak esetleg valódi konkurenciát jelenteni a helyi nőknek, ha hosszabban elhúzódik majd ez az egész háború.

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem akik eljöttek onnan, azoknak jelentős része soha nem fog visszatérni a lassan a kőkorba visszabombázott Ukrajnába. Szóval szerintem máris lehet előre kalkulálni ennek a népvándorlásnak a jövőbeli társadalmi következményeit is Európában.

Meske
Olvasó
Meske

Kicsit más téma, de még az ukrán nőkkel kapcsolatos: Ukrajnában lehetőség van béranya fogadására. E kontextusban a “saját test felett való rendelkezés” ambivalenciáját a háború tovább élezte.
https://marieclaire.hu/riporter/2022/03/20/ukrajna-beranya-haboru/

Hunn
Újságíró

Szerintem ami ebből a cikkből lejön az az, hogy a feminista szerzőnő maga sem igazán tudja eldönteni a béranyasággal kapcsolatban, hogy melyik húrt is pengesse: azt, hogy “az ő teste, az ő döntése, és senkinek semmi köze hozzá” vagy pedig azt, hogy “ők a fehér, nőelnyomó, patriarchális kapitalizmus áldozatai”. A kettő együtt kissé disszonáns.

A cikk végén feltett kérdésre viszont van egyértelmű, határozott válasz, bár az szerintem a feminista szerzőnek nagyon nem tetszene, ha meghallaná…
A kérdése az, hogy (idézem): -“Ki védi meg a béranyákat, akik saját testüket, egészségüket és életüket áldozzák mások születendő gyermekéért?”

Nos, ha a kérdés az lenne, hogy: -“Ki védi meg az anyákat és saját születendő gyermeküket?” Akkor férfiként a válaszom az lenne, hogy természetesen a születendő gyermek apja, akár az élete árán is. Ha én vagyok az, akkor én.

De a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy ki védi meg a béranyákat? Amire férfiként az a válaszom, hogy: -“Kit érdekel? Emancipált nő, oldja meg. Védje meg magát ahogy akarja, vagy ahogy tudja.”

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Az is egy címeres marha, aki ilyen ukrán menekült nőt befogad a saját lakásába hivatalosan. Ezeket a menekülteket előjogok illetik meg, és egyébként is ha kitalálja, hogy erőszakoskodott vele a tulaj, akkor annak a tulajnak vége. A nő meg ottmarad a lakásában, mivel kilakoltatni senkit nem lehet, aki oda be van jelentve.

Horvath Anton
Olvasó

Hogy pontosítsak: a nőket illetik meg ezek az előjogok, ehhez lényegében nem kell menkültnek sem lennie, a helyzet akkor is ugyanez. A címeres marha viszont nem szorul pontosításra :D

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ezzel megint mi magyarok és az oláhok/tótok szopunk/szopnak. Nálunk a táborokban meg maradnak a bábuskák és a cigók, akiket tarthatunk el. Faszom bele Attila/Álmos/Árpád/Vajk-István ősapáimba, hogy ezt így rendezték el. :D
Mondjuk a migrikkel is ezt tervezte volna a szentséges eju..hogy szarszínű szarból kiválogatják a félig emésztett szemeket, a többit meg tároljuk mi (“hotspotok ugye)…csak toroczkai és a végén orbi lépett.

hunbagira
Újságíró

Hát azért Victoria Nuland zsidráknak, és Kamala Harris niggercigánynak nem kevés köze van a történethez…túloldalról meg Miss Zaharova jégkirálynőnek. :D
A büdös zsidrák kurvának különösen, őt tegnapelőtt be is rángatták jó zsidóangolszász farizeussággal egy szenátusi meghallgatásra, hogy meséljen egy kicsit a szarkavarásairól…

hunbagira
Újságíró

Én inkább azt tartom a viccesnek, hogy a deklarált feminista paradicsomokból (skandináv idiótak) nem sok nő jelentkezett, hogy megfékezze a fallokrata putyini ármádiát.:D
Igaz, saját libsikéink is már kétszer tartottak tüncikét, de egyik sem sétált fel az istenhegyi útra, hogy jelentkezzen az ukrán “légióba”:D
Egy magyarról hallani eddig, de a részéről ez “melóról” szól. Illetve jópáran vannak az orosz oldalon, de ez nem publikus..:P

hunbagira
Újságíró

Igaz, “férfi” sem…már amennyire a nyugati pasikák esetében ezt a szót használhatjuk. :D

Hunn
Újságíró

Nem tudom, ki hogy van ezzel, uraim, de én legelőször a járvány miatti válsághelyzet és bevezetett rendkívüli állapot idején kezdtem érezni ezt, és most a háború kitörésével sokkal-sokkal erősebben. Hogy mit is?

A békés, szürke, dolgos hétköznapok geci unalmasak. Ülni a gép előtt, tologatni az Excel-táblát, építeni a karriert. Kiszámítható jövő. Totál depresszíó az egész. Nem erre születtünk.

Abban a pillanatban, hogy beütött a válsághelyzet, vagy most, ahogy kitört a háború, hirtelen megváltozott a biztos és kiszámítható jövő, kiszámíthatatlanná, és lehet, hogy életveszélyessé vált az élet, és hirtelen bármi megtörténhet, nos, abban a kurva pillanatban felcsillan a szemem! Elkezdek élni. A depit mintha elfújták volna, önbizalom az egekben.. Készen állunk! Mintha erre vártunk volna egész életünkben. A való világra.

Mert igazából ez a való világ.

Nem tudom, hogy ti is ezt érzitek-e, hogy értitek-e hogy miről beszélek?

AVE
Olvasó
AVE

Mi azt érezzük, hogy neked orvosra lenne szükséged.

Hunn
Újságíró

Már miért lenne szükségem orvosra?!? Hát nem most írtam meg a fenti kommentemben, hogy minden fasza, sose voltam még ilyen jól??? Ennél már csak akkor érezném még jobban magamat, ha nálunk is az utcán osztanák a fegyvert, mint Kijevben…

Mondjuk amúgy is mindenkinek be kéne szereznie egy AK-t és elásni a kertben, arra az esetre, ha elér minket is a háború. Mert a magyar honvédség pont annyira fog megvédeni minket ha beüt a ménykű, mint a magyar rendőrség szokott a cigánybűnözőktől… Vagyis semennyire.

AVE
Olvasó
AVE

Jobban belegondolva, igazat kell adnom, nincs szükséged rá, rajtad már az sem tudna segíteni.

hunbagira
Újságíró

Jó mondjuk én a ruszkikat (ha tényleg beüt) felszabadítóként fogadnám. (Ehh életem első 25 évében, ha valaki azt mondja nekem, hogy 30asként így fogok gondolni rájuk, elküldöm fszba és kiröhögöm) O tempora, o morales..

Horvath Anton
Olvasó

Na elmész ám a tökömbe, az előbb írtad nekem hogy azok csak kihasználnának bennünket meg rabszolgának használnának minket. Nekünk magyaroknak, azon belül is nekünk férfiaknak így is meg úgy is szar, akkor csak még szarabb lenne. Az már más kérdés hogy a “nemzeti dohányboltból” beszerezhető pálinkából se nagyon kell molotov koktélt csinálni, de még az öngyújtó amit melléje kapnál se gyullad már meg enyhe szellőben sem.

hunbagira
Újságíró

Szövetségesre értelemszerűen nem vonatkozik a megállapításom.
Tehát, ha néhány visszavonuló ukránt, usreaelit megsemmisítünk…rögtön más a leányzó fekvése.

hunbagira
Újságíró

Műveletlen, primitív köcsög vagy, mint mindig, te szőröstalpú.
Szerinted 1914-nyarán miért fogadták férfiak kitörő örömmel mindenütt a háború kitörését?! (Jó ez változott legkésőbb 2 év után)
Ahogy kis szarkeverő, de intelligens zsidrák írta, (bronstein/trockij) nem a hazaszeret volt az elsődleges ok, hanem, hogy megszabadulhattak a kapitalizmus, lélekörlő, pokoli unalmától. Végre a férfiak érezhették, hogy élnek.

Hunn
Újságíró

Pontosan, hunbagira. És volt még egy plusz lélektani oka a férfiak lelkesedésének a háborúért 1914-ben, ami meghúzódott szép csendben, a felszín alatt.

És ez nem volt más, mint a feminizmus!

Ugyanis pontosan az első világháború előtt zajlott le a feminizmus első hulláma.

Az az agresszió és stressz, ami a fehér, keresztény férfiak ellen meghirdetett, feminista “nemek harca” és a nők úgynevezett “felszabadítása” miatt felgyűlt 1914 előtt az anno oldschool nevelést kapott férfiakban, annak nem létezett, mert nem is létezhetett semmilyen más levezető csatornája.

Úriember nőt nem üt meg, lovagiasság, stb… tehát elképzelhetetlen volt még számukra az, hogy a feminizmus ejtette brutális sebeket magukon a feminista nőkön torolják meg.

De 1914-ben a felgyülemlett agressziót és gyűlöletet végre valaki ellen fordíthatták… Mindegy ki ellen, bárki ellen… Úgyhogy nem csodálkozom a hadüzenetekre kitörő lelkesedésen.

És most, a feminizmus sokadik hulláma után, ez az érzés szerintem még sokkal-sokkal erősebb lehet a férfiak lelkében, mint anno 1914-ben volt…

Annyi különbséggel 1914-hez képest, hogy pl. én speciel sokkal szívesebben vezetném le a nőkön, mintsem olyan férfiakon, akik korábban soha nem ártottak nekem semmit, pusztán egy más nemzet fiai, akik másmilyen egyenruhát hordanak mint én, és akiket adott esetben ugyanolyan feminista törvényeket hozó politikusok hajtanak ellenünk, mint a mi politikusaink, akik adott esetben minket ellenük hajtanának.

És ma már nem játszik az oldschool nevelés, a lovagiasság, a “nőt sosem ütünk meg” parancsa sem… Tehát nem elképzelhetetlen az, ami 1914-ben a férfiaknak még az volt.

Békét a kunyhóknak – háborút a palotákban faszt szopó ringyóknak!

hunbagira
Újságíró

Plusz sok esetben életükben először hagyhatták el koszos falujukat, gyárukat…de ez összefügg első gondolatommal.

Hunn
Újságíró

Ha teljesen őszinte akarok lenni, hunbagira, akkor be kell valljam: magyar érzelmű emberként, ha Kárpátalja nem az ukránoké lenne, ha emiatt nem élnének magyarok a gúnyhatáron túl, ukrán elnyomás alatt…

Nos, akkor ahogy Zelenszkij meghirdette az ukrán nemzetközi területvédelmi idegenlégiót, még aznap betelefonáltam volna a munkahelyemre a főnökasszonyomnak, hogy “a kurva anyád, te passzív-agresszív picsa”, és ma már valószínűleg valahol Kijev környékén harcolnék. És leszarnám, hogy nagy valószínűséggel meghalhatok: sőt, ez adná a savát-borsát.

Csináltam volna ezt annak ellenére, hogy egyébként semmi bajom Putyinnal, az orosz néppel, vagy azzal, hogy az orosz hadsereg megtámadta Ukrajnát. Mert ilyen lehetőség csak egyszer adódik az ember életében…

De magyarként, Kárpátalja miatt, ezt így nem lehet. Pedig nagy a kísértés…

hunbagira
Újságíró

Nah, megint ugyanazt érezzük, gondoljuk…pacsi.

31Anna
Olvasó
31Anna

Én is pont erre gondoltam! Már az első napon elhatároztam, hogy menni fogok harcolni! Én speciel harckocsiba szerettem volna ülni, hogy minél több embert megöljek, minél több ember házát leromboljam. Iskolák, templomok, kórházak, hajrá! Látni a rettegő embereket!, a tömegsírokat! Fantasztikus érzés lehet szétlőni generációk munkáját!

Ha annyira ellened van a női főnök, meg az excel táblázat, keress más munkahelyet. Akinek harcolni van bátorsága, talán egy vállalkozást is van mersze pl. beindítani.

hunbagira
Újságíró

Két dolog kurvára nem egylényegű. Zsidrákok régen rájöttek, hogy az ember (aki természetesen férfi) kevésbé félti az életét, mint a megélhetését. “Életünket és vérünket királynőért…de zabot, pénzt nem adunk”.Mondta az akkori hülye, idióta magyar.

Hunn
Újságíró

Kedves 31Anna, szívem szerint bejelölném egy katonai térképen az összes olyan ingatlant, ahol csak Magyarországon feminista picsa lakik, felállítanám a BM-21 GRAD rakétakilövőt, és küldeném nektek a patriarchális elnyomást ahogy a csövön kifér…

Pedagógiai célzattal, hogy tudjátok, milyen is az, amikor a férfiak tényleg arra hoznak létre rendszert, hogy a nőknek rossz legyen, nem úgy, mint az az állítólagos régi nőelnyomó patriarchátus, ami ellen állítólag olyan győzelmesen “harcoltatok”…

És ha véletlenül túlélitek, akkor ahogy egy szál bugyiban és szakadt trikóban vagy pizsamában sikoltozva szaladtok kifelé az égő házból, még odaküldenék a lábatok elé gépágyúval egy sorozatot, hogy na most mutassad, te feminista picsa, hogy milyen “stunning and brave” vagy, baszd meg!

Aztán, ha fedelet akartok a fejetek fölé és nem akartok fázni, akkor szépen majd újra építitek a várost. Férfi segítség nélkül, természetesen.

hunbagira
Újságíró

Hát, ha valami TOS robbanófejekkel szereled fel, akkor onnan nem nagyon jönnek ki. :D

hunbagira
Újságíró

Nem kell ilyen radikális hipotetikus dolgokat elképzelni. Hallottál már feminista önkéntesről ukrajnában/afgánban?!…valahogy nem tolonganak. :D

Hunn
Újságíró

Igaz ami igaz, nem kell mindjárt vadulni.

Például Dél-Koreában is teljesen szabályos, demokratikus választásokon az ottani kollégák megválasztották az ország elnökének az az anti-feminista(!!!!) jelöltet:

Yoon Suk-yeol-t!

Háromszoros hurrá a mesternek!

A talibán mellett újabb élő példa, hogy igenis LEHETSÉGES amit akarunk, hogy igenis jövünk lassan de biztosan, csak kitartás.

Fel fogjuk számolni a feminizmust, a női elő- és többletjogokat. Lesz itt még reakciós, jóindulatúan szexista patriarchátus, nem muszáj türelmetlenkedve vadulni…

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért nagyon remélem a talibán példa inkább elrettentő marad mindenki számára, mert nekik már valóban sikerült nagy dolgokat elérni, konkrétan egy működő országból humanitárius katasztrófa szélére sodródni, maguk a tálibok könyörögnek nemzetközi segélyekért , mert éheznek ! ( ahhoz már nincs agyuk, képességük, hogy egy országot, egy gazdaságot hogy kell vezetni, mert primitívek, mint az állatok, arra képesek kizárólag, hogy betiltsák a zenét, no nem a nyugati ” mocskot”, a népzenét, éneket, a nőket talpig beburkolják, nyírják a saját országuk nőit és férfiait, de semmi egyébre nem képesek a kecskebaszók)

https://168.hu/kulfold/hatalmas-bajban-van-az-orszag-223202

A másik példát meg valóban lehet követni- mondjuk nálunk politikai öngyilkosság lenne nyíltan antifeministának lenni, még a legkonzervatívabb MH sem vállalja be. ( bár elég sok helyen olvasni, hogy Yoon csak kihasználta a fiatal férfiak elkeseredését , meg a konzervatívabb idősebbek nosztalgikus emlékeit, de ugye melyik politikus nem ígérget bármit , a másik jelölt meg nőpárti volt, nyilván egy megosztott társadalomban csak ezzel volt esélye. A két jelölt között nem volt egy % ! különbség sem a végeredményben. De ezzel minden rendben van, megválasztották- hogy törvényhozásra képes lesz- e a parlament, majd kiderül)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

tomgal, azért ezzel a párhuzammal nagyon rossz tényezőket akarsz összekötni. A tálib példa nem jelenti azt, hogy ahol a nőknek nem adnak jogot (pontosan, nem elvettek, hanem pusztán csak nem adnak, van különbség)ott garantált a káosz, meg az éhezés. Ha mi magunk is olyan primitívek lennénk, mint ők, és kiűznénk a “segítséget”, akkor erre jutnánk, de a fehér ember nem primitív, nekik köszönhet mindent a világ. Semmi, de a lehető legteljesebb értelemben véve semmi sem múlik azon, hogy egy nép mennyit jogot ad a nőinek. Mert, ha jól értettem, a párhuzamod erre vonatkozott. Azonban lehet itt vonni bőven, valós analógiákat, például, hogy a mi, modern civilizációinkban, ahol a feminizmus daganata csak úgy burjánzik, mennyire állatias módon “harcolnak”, követelnek a nőink? Hiába, úgy látszik, hogy a színnek csak akkor van valami értelme, ha történetesen a nemiséget is bevonjuk. A nő az nő, mindenhol. És a modern világban a primitív nő miket rontott el? Családokat vernek szét, gyerekeket nyomorítanak meg és kuszálnak össze mentálisan, jól fizető munkahelyek vezetői pozícióiba tolatják a seggüket, szétverik az irodalmat, műveket, kultúrát, hazudoznak, sírnak, kavarják a sz*rt folyamatosan, tönkreteszik az oktatási rendszert. Az, hogy a nőket “elbírja” még a férfi rendszer, az nem a nő érdeme, hanem a férfié. Amit lehet terhelni, az erős, nem a súlyé a dicsőség.

Hasonló ehhez a kancigányos, tiszteletes példád is, hogy tisztelje-e egy gyengébb, akár férfi, akár nő (fehér) a kancigányt, mert nem öli meg ott helyben? Nem, mert az intelligencia magasabb rendű a fizikai erőnél, és mivel a kancigány van egy számára kedvező, de tőle teljesen függetlenül kialakult rendszerben (ami a fehér (férfi) alkotása), ezért neki kell tisztelegni. Ha nem tudja felfogni, hogy miért, és nem demonstráljuk, az a mi hibánk. De a demonstráció kiterjedhetne egy pillanat alatt, az összes fajtársára, és meg se kellene erőltetnünk magunkat.

Ez a woke mozgalom nem véletlen, hogy főleg a primitív csőcselék között olyan népszerű, és mit ad Isten, elég erősen benne vannak a nők is, színtől függetlenül. Mert irigyek, hogy ők sosem tudnának ilyen rendszert kiépíteni, de el akarják pusztítani (vagy venni, amit még leírni is röhej). Okostelefonokat, oktatást, internetet, mindenféle “lehetőséget” tudunk biztosítani mindenkinek (feketének, bronznak, nőknek) de eszet sajnos nem tudunk adni.

tomgal
Olvasó
tomgal

” A tálib példa nem jelenti azt, hogy ahol a nőknek nem adnak jogot (pontosan, nem elvettek, hanem pusztán csak nem adnak, van különbség)ott garantált a káosz, meg az éhezés.”

Persze, hogy nem jelenti azt , csak épp ha rátekintesz a térképre, ahol kevés joga van egy nőnek, az jó eséllyel egy 3. világbéli éhező ország (kevés iszlám kivétellel, de ott is nagyon sok szegénnyel). Találj egy fejlett, top gazdaságú országot, ahol a nőknek jóval kevesebb joguk van. (mint mondjuk nálunk, 49. hely)

https://www.nationalgeographic.com/culture/article/peril-progress-prosperity-womens-well-being-around-the-world-feature

Vagy Magyarország lenne a kivétel, ahol jogok vissza, de a gazdaság meg
robog ? Kicopyzom a MH Virradat programjából a következő részt (és ez nálunk a legkonzervativabb párt)

” Óvodai és bölcsődei férőhelyek bővítése
Elengedhetetlen, hogy – a trükközések helyett – valóban nagymértékben bővüljenek az óvodai és a bölcsődei férőhelyek, hiszen a gyermekek napközbeni ellátását
így tudja biztosítani az állam. Elengedhetetlen emellett az ott dolgozók anyagi helyzetének javítása is, hiszen a kisgyermekek esetében különösen fontos a személyi
stabilitás, hogy ne kelljen többször elszakadniuk nevelőiktől. Az anyák foglalkoztatásának bővítése sem képzelhető el a férőhelyek megteremtése nélkül. Egyúttal el
kell törölni az Orbán-kormány által bevezetett bölcsődei gondozási díjat.
Anyabarát munkahelyeket!
A 21. században Európában azokban az országokban magasabb a termékenység,
ahol több nő dolgozik, tehát ez az összefüggés megfordult az előző generációhoz
képest. Így a népesedési fordulathoz arra is szükség van, hogy azoknak az anyáknak, akik dolgozni is szeretnének a gyermeknevelés mellett, erre érdemi lehetőségeket adjunk. Magyarországon a munkaerőpiac bünteti az anyákat, ha gyermeket
szülnek: későbbi munkakörükbe gyakran alacsonyabb fizetésért térnek csak vissza.
Ezen változtatni kell: legyen legalább annyi lehetősége egy anyának is, mint bármely más munkavállalónak. A rugalmasság és a gyermekkel otthon töltött idő alatti
képzések megszervezése kulcskérdés.”

Ha meg dolgozol (mivel a többségnek KELL és itt azért nem csak akaratról van szó, mert a legtöbb nőnek nincs is választása), azzal bizony jogok is járnak.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

” Találj egy fejlett, top gazdaságú országot, ahol a nőknek jóval kevesebb joguk van.”

Semmi köze a kettőnek egymáshoz, azt szeretnéd ezzel sugallni, hogy nem alakulhat ki fejlett társadalom a nők túlzott jogai nélkül? A cukorbetegség is a fejlettebb országok divatbetegsége, akkor enélkül se lehet fejlett társadalom? Az, hogy ezeken a helyeken a nőknek ennyi joga van (ami ráadásul még több is, mint a férfiaknak), az a fejlettség miatti melléktermék, nem pedig a fejlettségnek az oka. Lásd a matriarchális társadalmakat, ott érdekes, hogy nincs semmiféle fejlettség. A nők “produktivitása” tehát soha sem függetleníthető a férfiaktól. Csak akkor tudtok bármit is csinálni, ha van mögöttetek modern férfi és rendszer.

A ti jogaitok csak a fejlett férfiak túlzott nagyvonalúságának eredménye, ezekben a társadalmakban kevés a veszély, ki vannak elégítve az emberek igényei, ezért elkezdenek túl nagyvonalúak lenni, persze leginkább a nőkkel. Amikor a környezet kiszámíthatatlan, küzdeni kell, akkor nem az a legfőbb, hogy nektek meglegyenek a jogaitok, hanem hogy a férfi igénye legyen kielégítve. Ezért kisebb a testetek, fizikai erőtök, szellemi teljesítményetek, stratégiai képességetek, de viszonylag fejlett a manipulációs technikákkal rendelkeztek, mert míg a környezet kaotikus, megvéd és ellát a férfi. Amikor meg majd felépít és ott a biztonság és kiszámíthatóság, előtör a nőből a démon, és akkor követel jogokat, támad, mocskolódik. Egyértelműen a férfi számotokra az egyetlen létező környezet, hisz rá fejlődtetek. Férfi nélkül hontalan földönfutók lennétek, a feminista utópia sose valósulhat meg, fizikailag lehetetlen.

Ha a jogoknál járunk, akkor érdekes, hogy minél több joga van egy nőnek, annál kevesebb van a férfinak, tehát részünkről lemondás a javatokra, úgy, hogy ha nem akarnánk (én nem is) akkor nem is lenne nektek. Milyen alapon is vársz el magatoknak, ha nekünk azzal kevesebb lesz? Akinek van bármilye, kötelező adnia annak, akinek nincs?

https://www.ferfihang.hu/2015/12/14/a-ferfiak-alanyi-jogai-az-alkotmany-szerint-is-szabadon-semmibe-vehetoek/

Hogy is lenne Magyarországon kevesebb joga egy nőnek? Ráadásul ne csak a formális jogait nézd, hanem az informálisakat is, ami nincs leírva, csak sérthetetlen iránymutató és elvárás a nőkkel szembeni viselkedéssel. Ezeket is mind add hozzá. Nők előre engedése, előre köszönés, bajtól egyből megóvás, akár saját testi és/vagy mentális épség veszélyeztetése esetén is.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Miklós! Hosszú évszázadokig politikai jogaik csak a nemeseknek voltak, a férfiak messze többségének nem. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a férfiak többsége csak az uralkodó osztály jóindulatának, túlzott nagyvonalúságának az eredményeképpen kaphatta meg a politikai jogokat. Annyi erővel, amennyivel a nőktől elvehetőnek tartod a jogokat, a társadalom más csoportjaitól is könnyedén elvehető. Nincs gyereked? Kevésbé vagy hasznos tagja a társadalomnak, nem szavazhatsz! Nincs diplomád? Kevésbé vagy tájékozott, nem szavazhatsz? Stb. stb.
Rengeteg butaságot összehordasz. Te pont annyira használod és élvezed a társadalom adta kényelmet, mint egy nő. Semmivel nem vagy hasznosabb polgára a társadalomnak, mint egy átlagnő. Nem vagy okosabb, kreatívabb, kezdeményezőbb. stb., stb. mint egy átlagnő. A nők és a férfiak is emberek elsősorban, akik közösen létrehoztak egy társadalmi berendezkedést.

Az emberek a gyengébbet óvják. A nő is óvja a gyereket, a beteg embereket, az öreg embereket. Sokszor a saját egészsége árán is. A társadalom a gyengébb, a védekezésre képtelen megverését, kihasználását ítéli el kiemelten. Ha egy nő üt meg, aláz meg. használ ki egy beteg vagy öreg férfit, őt is nagyon elítéli a tárdalalom, mert egy nálánál gyengébb, védekezésre képtelen emberrel szemben viselkedett így.Bárki kerülhet abba a helyzetbe, hogy ő a gyengébb. Egy ma oly nagyon öntudatos, erős férfit lehet, hogy holnap egy ápolónő pelenkázza, néhány év múlva pedig egy idősotthon szociális gondozója adja a reszkető kezébe a bébipapit. És nyilván azt szeretné, ha ő lesz a gyengébb, őt is védje meg a társadalom, és ne köphesse le az ápolónő, ne verhesse meg a szociális gondozó, mert épp ahhoz van kedve.

Hunn
Újságíró

Ne kössük már a szekeret a lovak elé, kedves tomgal. Azok az országok nem annak köszönhetően lettek fejlettek és lettek top gazdaságúak, hogy emancipálták a nőket. A technikai fejlettség és a top gazdaság teszi lehetővé, hogy el lehet játszani, mintha a nők emancipáltak lennének. És egyre inkább meg vagyok győződve arról, hogy egy háború azonnal bizonyítaná, hogy mennyire hazug álomvilág ez. Már alig várom, hogy bekövetkezzen.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Hunn! A háború nem tart örökké. A társadalom, a technika fejlettsége a háború után sem fog annyira visszaesni, hogy ne az irodában ütögesd a klaviatúrát, hanem ökörrel szánts a tanyád körül. Amit persze marcona férfi módra elrekviráltad az eredeti tulajdonostól :D . Te is haszonélvezője vagy az úgynevezett álomvilágnak. Téged is véd a társadalom, te is lelkesen alkalmazod a technika vívmányait. Ha a vége az “álomvilágnak”, téged is felhúzhatnak az első villanyoszlopra, téged is kiverhetnek a házadból, téged is megerőszakolhat egy kanos meleg férfi, neked sem lesz meg a betevő hamgurgered.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Miklós! Te mennyivel adtál többet a társadalomnak, mint a nők? A társadalmat a nők és a férfiak együtt építették, az egyik nem nélkül a másik semmit nem ér.

Hunn
Újságíró

A talibán KIVÁLÓ példa, én sem véletlenül használom. Míg az új dél-koreai példára lehet mondani, hogy majd meglátjuk, hogy mit érnek el a koreai srácok parlamenten keresztül, meg hogy hogy állnak majd tuti ellen a koreai feminista nők…

De a táliboknál nincs parlament, és nincs feminista ellenállás. A táliboknál nincs formagyakorlat, csak full kontakt. És a tálib példa az összes feministánál beindítja a vészcsengőt. Hogy miért?

Mert azt a feminista nők is pontosan tudják, hogy hazudnak, hogy nincsenek elnyomva, nem is voltak soha, és hogy a feministák sem harcoltak soha semmiért: csak követeltek a férfiaktól, aztán megkapták. De azt is pontosan tudják, hogyha kellőképp felbasszuk magunkat, akkor kurvára képesek vagyunk mi is ugyanarra, mint a tálibok. Hiszen mi is férfiak vagyunk, ahogy azok is.

És ez a legnagyobb félelmük. Hogy végül olyan férfiakkal kerülnek majd szembe, akik nem sokat baszakodnak, és akiket már nem érdekel a feministákkal a párbeszéd.

És én azt javaslom, hogy ezek a férfiak legyünk mi.

tomgal
Olvasó
tomgal

” De azt is pontosan tudják, hogyha kellőképp felbasszuk magunkat, akkor kurvára képesek vagyunk mi is ugyanarra, mint a tálibok. Hiszen mi is férfiak vagyunk, ahogy azok is.”

Hát persze, hogy képesek vagytok, csak a 99%-nak esze ágában sincs ilyesmit tenni. Szerencsére a férfi többség normális és ”együttélhető” errefelé.

Hunn
Újságíró

Ez 20 évvel ezelőtt volt igaz, kedves tomgal. Azóta már olyan szinten túl lett tolva a feminizmus, hogy megjelent rá a patriarcális reakció. Az anti-feminizmus. A férfiszervezetek. A manoszféra. Maga a Férfihang is.

Hol van már az az idő, amikor mindössze 1%-nyi volt a nőközpontú, feminista világrenddel elégedetlen férfi? Mostanra max. 20%-nyi maradhatott elégedett, de ha jobban belegondol, többnyire ők sem.

És folyamatosan megy a nőknek a visszajelzés, hogy kezdjük tényleg nagyon felbaszni magunkat. És látványosan nem érdekli őket, sőt, hergelnek minket tovább folyamatosan. Hát, ők tudják…

31Anna
Olvasó
31Anna

Honnan veszed, hány férfi elégedett és hány nem? Ha olyan sok az elégedetlen férfi, miért nem mered a környezetedben, munkahelyeden nyíltan felvállalni a fantasztikus eszméidet?

Hunn
Újságíró

Hogy honnan veszem hogy hány férfi elégedetlen a nőközpontú, feminista rendszerrel, kedves 31Anna? Onnan, hogy szoktam beszélgetni férfiakkal. Interneten is, magánéletben is. Magyarokkal is, külföldiekkel is.

Hogy érted azt, hogy a környezetemben nem merem felvállalni az eszméimet? A környezetemben mindenki tudja rólam, hogy anti-feminista vagyok. Hogy a munkahelyemen miért nem vállalom fel? Ott azért nem, mert ott feministákat tettek fölénk, és ha megszólalnék elveszteném a munkámat és a megélhetésemet ugyanúgy, mint bármelyik férfi, aki ki meri nyitni a száját.

És az, hogy a feminista nőknek hivatalosan hatalmuk van kirúgatni minket a munkahelyünkről ha beszélünk olyan szinten növelte mostanra a gyűlöletet ellenetek, hogy azt te el sem tudod képzelni…

hunbagira
Újságíró

`Az afganisztán nevű szörny/torz/műállam (ahogy az összes 3.világbeli lepratelep)eddig is így működött, csak akkor megkapták a nyugati segélyeket. Ennyi.

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért én itt találok hullámvölgyeket és hegyeket :

https://www.pbs.org/newshour/politics/asia-jan-june11-timeline-afghanistan

Női szempontból meg, tanulhattak, dolgozhattak,szavazhattak, nem volt kötelező talpig bebugyolálva lenni, esetleg még énekelhettek is egy altatót a gyereküknek. Az éhezés a tálibok műve.

Horvath Anton
Olvasó

A török nőknek sem kötelező befáslizva lenni, pontosabban nem azért teszik ezt, mert kötelező. Ezt ők hagyománynak tekintik, és a 95%-uk azoknak is megteszi, akik egyébként a nyugati femkó rendszerek országaiban élnek. De volt már példa ugye magyar nőre is, aki egy törökhöz ment hozzá, szóval a “kényszerekről” csak ennyit.

AVE
Olvasó
AVE

Kemal Atatürk a modernizáció és a női emancipáció jegyében már 1923-ban megtiltotta a burka viselését, de a prostituáltaknak kötelezővé tette azt.

31Anna
Olvasó
31Anna

No igen, a legerősebb világhatalmaknál születtek ezek a fantasztikus győzelmek. :)

31Anna
Olvasó
31Anna

Miért kellene ott tolongania a feminista önkénteseknek?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“akkor szépen majd újra építitek a várost. Férfi segítség nélkül, természetesen.”

:D Pont a nehezét bíznád rájuk? Már az elején kikaparnák egymás szemét, mert mindegyik dirigálni akarna, és elvárnák, hogy az összes többi meg dolgozzon. A gyermeteg nők ugyanis nem csak a férfiaknál hiszik magukat okosabbnak, de még egymásnál is. Ez a hozzáállás pedig csak a nőtoló férfirendszerben működhet, önmagában annyira életképtelen, mint a fej nélküli csirke. Ideig-óráig (percig) még csakcsak elszaladgál. Inkább vicces, mint működőképes.

31Anna
Olvasó
31Anna

Önmagában a férfiak is életképtelenek, mint a fej nélküli csirke. Láttál már társadalmat nők nélkül hosszabb távon működni?
Ahogy elnézem, a gyermeteg férfiak s nagyon okosnak hiszik magukat mindenkinél. :)

hunbagira
Újságíró

Igen, van az a mondás Hunn, hogy a háború az, amikor felső csőcselék/aka “elit” mondja meg az istenadta népnek ki az “ellenség”. A népirtás/polgárháború és a felkelés az, amikor kivételesen maguk jönnek rá.

31Anna
Olvasó
31Anna

Tűzoltó leszel és katona, meg vadakat terelő juhász. Gyerekes álmodozás, amit írsz. Ennyi erővel én is fenyegetőzhetnék, hogy majd a BM-21 GRAD rakétakilövővel jól felrobbantalak, és egy szál gatyában, visítozva fogsz menekülni, és utána ápolónők fognak tisztába tenni, kivakarni a fekáliából. :) És akkor megtapasztalod, milyen, amikor az állítólagos feminista világrend tényleg bánt téged. Honnan óhajtasz egyébként a közeljövőben BM-21 GRAD rakétakilövőt szerezni? Van valami terved, vagy csak álmodozol, mint egy tízéves kisleányka, valódi, megvalósítható tettek helyett?

Kedves Hunn, te hány házat építettél eddig? :) Aki házat épít, nem tud gyógytani, nem tud matek érettségire felkészíteni, ruhát varrni, fogat tömni, kenyeret sütni, stb. Ő is rászorul mások munkájára.

Hunn
Újságíró

Kedves 31Anna, az álmodozásról annyit, hogy az ukrán háború első hetében több százezer gépkarabélyt osztottak ki az ukrajnai civil férfilakosságnak. Tudod te mit jelent ez? Azt jelenti, hogy ez az egész kelet-európai térség, minden Ukrajnával határos ország el-ke-rül-he-tet-le-nül olyan szinten fog destabilizálódni, hogy azt ti még el sem tudjátok képzelni…

Olyan fegyveres bűnözés lesz ebben a térségben, mint anno a világháború után, amikor a éjszakánként a betörők és utcai vetkőztetők meg az R-csoport egymást lőtte Budapest utcáin. Azok a fegyverek utat fognak találni a magyar határon keresztül is, ahogy anno jugó háború során is utat találtak. És arányaiban az a háború szinte semmi volt ehhez a mostanihoz képest.

Tervet akarsz tőlem? Végszükség esetén átmegyek én magam, bazmeg, megveszem azt behozom. Mert amikor vége lesz a komolyabb harcoknak, ott ülnek majd a fegyveres ukrán civilek a romok között, és az egyetlen eladható érték, amivel még rendelkeznek majd, az a kezükben lévő fegyver és lőszer lesz. (Kábé mint amikor kivonultak innen a szovjet katonák, és csak az nem vett tőlük fegyvert aki nem akart. Csak azt bánom, hogy én akkor még kisgyerek voltam…)

Nem baj, lesz még az én kezemben is fegyver, ha a történelem a most megkezdett úton halad tovább. És azt már most megmondom, hogy a feministák ellen fogom fordítani… Nem véletlenül vagyok ennyire lelkes, ez a világháború az elképzelhető lehető legjobb dolog, ami csak a jelenlegi nőközpontú, feminista világrendetek által másodosztályú állampolgárrá lefokozott férfiakkal csak történhetett…

Ez a világháború úgy fogja elsöpörni a feminizmust és a női jogokat, mintha sose lettek volna. A lányaitok már egy egész más világban fognak felnőni.

31Anna
Olvasó
31Anna

Megint csak álmodozol..D Szerinted a társadalom végignézi, ahogy ölöd a feministákat? :D

Hunn
Újságíró

Háborúban, kedves 31Anna, a társadalom természetesen simán és szó nélkül végignézi.

Nemrég olvastam a sztorit, hogy amikor 1944-ben közeledett a 2. Ukrán Front, megöltek egy nőt az egyik magyar városban. Bevitték a hullaházba, boncolás, jegyzőkönyv, rendőrség, nyomozás és bizonyítékok keresése, minden hivatalos kutyafasza. Azt írja, ha ez a gyilkosság csak egyetlen héttel később történt volna, csak belökik a hulláját a tömegsírba és mindenki megy tovább, mert van sokkal fontosabb dolga is.

Szerinted amikor arat a halál, és bárki meghalhat, akkor majd pont pár agyonlőtt feminista picsa fog bárkit is izgatni???

Ahh, csak most esett le: amikor azt írod, hogy a “társadalom” nem fogja ezt szó nélkül végignézni, te a FÉRFIAKRA gondoltál! Te arra gondoltál, hogy a FÉRFIAK fognak megvédeni, bazmeg! A férfiak, akiket te feministaként folyamatosan gyalázol, és naponta az arcukba köpsz!

Hát lemegyek hídba, hát ti feministák TÉNYLEG ekkora nulla férgek vagytok, bazmeg? Nem akarlak megijeszteni, de az általános vélemény a manoszférában jelenleg az, hogy ha háború lesz, nem leszünk hajlandóak a feminista nők és a feminista társadalom védelmében fegyvert fogni. Ellene viszont igen.

Biztos vagyok benne, hogy Kijevben is folyamatosan ment korábban az NGO-s feminista hergelés a férfiak ellen, és tudod miben vagyok még teljesen biztos? Hogy jelen pillanatban – átmenetileg – szünetel… Akkora nullák vagytok, hogy az szinte hihetetlen.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Igazad van, de mégsincsen igazad.
Akár hagyhatnám is a vitátokat a saját útján haladni, de az általános hangulatot alakítja át.
A Ferfihang nem annak a terepe hogy a nőhatalom kiskatonáival vitázzunk.
Csaxi meggyőzhetetlen volt, Anna meggyőzhetetlen, és attól nem lesz jó itt olvasgatni hogy te is meggyőzhetetlen vagy. Ne tápláld őket a figyelmeddel, mert a haragjaitokról fog szólni az oldal.

Ami meg a nőneműek védelmét illeti.. én még csak hatszor vagy hétszer láttam segélykérő női szemet.
Könnyekel, szemfestékcsíkokkal, nagyra nyitva..
Nem tudom hogy észrevenném-e hogy hazug a félelem, hazug a gyengeség, vagy hazug a fájdalom
– és szerintem te sem vagy gyakorlottabb ezen a téren.

És ha nem vagy gyakorlottabb, akkor ne a lelkiismeretedtől félj amikor majd döntened kell, hanem tőlem.
Hogy véletlenül nem az én Csipetkémet lövöd-e agyon.

Hunn
Újságíró

Jézusom, Se-se, hát miért akarnám én bántani a te asszonykádat???

Ő a te nőd, és még ha egy Soros zsoldjában lévő, véresszájú liberál-bolsevik NGO-s feminista aktivista lenne is (amit mondjuk erősen kétlek, hogy te pont egy ilyen hátterű és felfogású nőt választanál párodnak), akkor is a te dolgod és a te felelősséged lenne az, hogy rendesen viselkedjen.

Én a jóindulatúan szexista Patriarchátusban hiszek. Olyanban, amiben egy férfinak semmi dolga sincs egy másik férfi asszonyával, se véletlenül, se szándékosan.

Úgy látszik az utóbbi időben tényleg elragadott engem a hév és a lelkesedés az előttünk élőben kibontakozó, történelmi fejleményeket látva. A modern feminizmusnak, mint olyannak, abban a pillanatban vége lett, amikor Ukrajnában bejelentették, hogy a 18 és 60 év közötti férfiaknak irány a front, a pinák, a gyermekek, és a háziállatok pedig szabadon elmenekülhetnek nyugatra… És ez mindenki számára a világ legtermészetesebb dolga volt.

Tisztára mint a Titanicon.

Olyannyira, hogy a hímnemű, színesbőrű külföldi diákokat konkrétan tömegesen verték az ukrán határőrök a határon, amikor azok megpróbálták beelőzni az ukrán nőket és gyerekeket a sorban… (Persze a színesek ezt rasszizmusként értelmezték, mert azt látták, hogy azok nők és gyerekek fehérek, és nem fogták fel, hogy itt nincs black lives matter, itt nincs az, hogy a fekete életek jobban számítanak, mint a fehér nők és gyerekek élete, akiket pedig a színeseknek elvileg meg kellene előzniük a hivatalos “woke” áldozati hierarchia szerint…)

Márpedig ha az alapok ennyire nyilvánvalóan nem változtak meg a nemek között, az azt jelenti, hogy akkor bizony a feminizmus összes hullámának minden felépítménye az elejétől fogva a legutolsó pillanatig minden alap nélkül épült, és az első pöccentésre úgy omlott össze, mintha női emancipáció sose létezett volna… Tegyünk róla, hogy többé sose térhessen vissza!

Én a szívem szerint kihirdetném szerte az egész Manoszférában a feminista nők számára, hogy mivel kitört a harmadik világháború, és innentől emiatt a férfiakban már nincs türelem, és nem maradt motiváció sem a velük és a feminista hülyeségeikkel való foglalkozásra a továbbiakban, sem arra, hogy a továbbiakban is eljátsszuk mindazt, amihez békeidőben még volt türelmünk, és amit akkor még saját férfiasságunkat önmagunkban elnyomva eljátszottunk a női emancipációval kapcsolatban.

És hogy ezzel a feministákkal való párbeszéd a mi részünkről örökre véget is ért, és feminista nőknek innentől mindörökre kuss van. Mert a feminizmusnak innentől vége van.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
A Csipet az én “kis”lányom, aki ha a pesti utcán sír a csúzlid csőszájféke előtt, akkor semmi nem fogja megkülönböztetni a 31Anna nick sírásától.
(legfeljebb az hogy ő nem 31 hanem 19Anna, mert 2002 -es születésű.. és Anna)

Szeretem látni hogy lenézett páriából valakivé tudtál emelkedni, és a lelassult emelkedésed ellenére is végigolvasom a nagylélegzetű hozzászólásaidat is.
Nem erőltetem rád a társaságom, fejlődj/tanulj a saját módszered szerint – de ne taníts rosszat.
Ne legyél rossz példa.
Nem fogsz ezen a szinten maradni.. és elég jó leszel idővel ahhoz, hogy szégyellnéd a mai indulataid diktálta hozzászólásaidat.

Hunn
Újságíró

Mire megírtam a kommentemet, Se-se, addigra már szöget ütött a fejembe a becenév miatt, hogy mi van, hogyha nem is a feleségedről hanem a lányodról írtál, de akkor már késő volt, és nem akartam az egészet újra fogalmazni.

Senki sem akarja bántani a leánykádat, legkevésbé én. Kívánom neki, hogy ő már a bevezetendő, jóindulatúan szexista Patriarchátus jelentette biztonságot élvezhesse egész felnőtt életében.

Nos, szóval mi lenne, ha ahelyett, hogy engem meg a hozzám hasonlókat próbálná a társadalom fegyelmezni és kordában tartani, helyette első körben inkább felszámolnánk a feminizmust, és felállítanánk egy patriarchális rendet? Máris sokkal kevesebben lennének befeszülve. Mert a feminizmus és következményei szülik az indulatot, nem más.

Vagy úgy mondom, hogy téged személyesen is motiváljalak: számoljuk fel a feminizmust és következményeit, a nők védelmében, akiket szeretünk: anyáink, feleségeink, lányaink védelmében!!!

Ez már csak azért is sürgős lenne, mert pont a minap láttam Budapest utcáin egy, az M2-es metrópótló buszon kezdődő és a villamoson folytatódó, light-os incel ámokfutást, ami még nem végződött tragédiával, bár a busz és a villamos között az utcán emberek még nem, de útbaeső objektumok le lettek zúzva a srác által…

Onnan tudtam egyből, hogy mit látok, hogy végig hallgattam, amit a csávó mond, minden témába vágott, és akár én is mondhattam volna, mondatról mondatra, szóról szóra….

Egyedül abban bíztam, hogy a srácnak nincs fegyvere, mert ha lett volna és előveszi, akkor nem lett volna időm megmagyarázni, hogy engem legyen szíves és ne lőjön le, mert eltérően az utastársaktól, én nem a normie-k közé tartozom, egy cipőben járunk… Azt viszont kifejezetten vicces volt látni, ahogy felszállt a villamosra, és a nők úgy spricceltek lefele egy idő után, mintha ciánoztak volna, lol…

És ez pont olyan volt, amit pár éve megjósoltam, hogy lesz előbb-utóbb Budapest utcáin is, de a nagy számok törvénye alapján azt nem gondoltam volna, hogy pont én leszek tanúja, és főleg azt nem gondoltam, hogy a saját életem filmjében nem én leszek az, aki nekiáll roncsizni.

Most viszont megjósolom, hogy ha ez a jelenség találkozik azzal, hogy a térség destabilizálódik és az Ukrajnában tömegesen a civileknek kiosztott fegyverekből nem kevés átcsúszik a határon, akkor komoly gondok lesznek… De persze akkor is több értelme lesz majd a feminizmust felszámolni, mint próbálni fegyelmezni és kordában tartani a – most már fegyveres – elégedetleneket…

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
A 18.-án 07 55 – kor föltett kérdésedre van elfogult és elfogulatlan válasz is – mit szeretnél? :-)

Mert az elfogult válasz téged támogat – de nem hat a valóságra.
Az elfogulatlan válaszban viszont van kellemetlen rész is.

Hunn
Újságíró

Ha már így felcsigáztál, Se-se, akkor őszintén érdekelne mindkét válasz. Az elfogult is, meg az elfogulatlan is.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Bocsex, most egy számgép nélküli éjszakai szolgálat következik – holnap déltájban érek vissza.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Az elfogult válaszom egyetért veled.
Te is tudod, én is tudom – csak csinálni kéne és a kezdeti döccenők után menne ez olajozottan ahogyan mindíg is szokott a történelem folyamán

Az elfogulatlan válaszba a józan belátóképességen fölül az általánosnormálishétköznapi viselkedést is bele kell venni. Akik a választásokon résztvesznek, azoknak mindüknek tetszenie kell a kormányprogramnak – különben kormányválság lesz. Tehát nem csak a józan észnek kell megfelelni.
A józan ész kénytelen meghajolni a létszám előtt. És kész.
Mit csinálsz, ha többen akarják megőrizni a gordiuszi csomót, mint ahányan megoldani azt? (várod NagySándort)

Az önzetlen jószándékod sajnos nem elég, hogy országosan is jól működjenek a dolgok. Túl sok a hibás lélek, és bármiből ki tudnak magyarázni bármi mást.
A kommunista párt is jószándékkal kezdte a pályafutását. Aztán a hatalomgyakorlás sokféle kátrányba és tollba forgatta bele.
Ugyanígy a te pátriárka elképzelésed is beszennyeződne a hatalomtól. Ha te és én csinálnánk, akkor is, mert az ellenségeinktől átragadt szenny is arra ragadna rá.
A hatalomgyakorlás egyéni szinten sem díszmenet – közösségi szinten meg kifejezetten nehéz és hálátlan szerepkör.

Tehát az elfogulatlan válaszom az, hogy ne akard sok ember életét egyszerre jobbá tenni.
Amit jól megtehetsz, az az hogy tanítsd meg a fiad a te tapasztalataidra.
Ne túl korán, mert elrontod – amikor az első nője rúgja ki, akkor mesélj neki arról hogy a nők nemolyanok mint ahogyan gondolta eddíg.

Nekem eddíg bevált ez a módszer.

Hunn
Újságíró

Sem az elfogult, sem az elfogulatlan válaszodba nem tudok belekötni, Se-se.

Aláírom, hogy talán nem nekem kéne feltétlenül megmondjam és előírjam, hogy hogyan éljen mindenki más az egész országban vagy az egész világon, amikor még a saját életemet sem tudtam rendbe rakni. Vagy a saját szobámat, ahogy Jordan Peterson mondaná…

Ami a társadalmat illeti, ezután is valószínűleg pont ugyanannyi beleszólásom lesz össztársadalmi szinten a dolgok menetébe, mint eddig. Eddig sem rajtam múlt, hogy feminizmusban éltünk, és szerintem ezután sem rajtam fog múlni. Ha véletlenül kiderülne, hogy mégiscsak rajtam múlik, akkor már most megígérhetem, hogy 24 órán belül vége lesz a feminizmusnak, mint a botnak.

Viszont nagy reményeket fűzök a nemrég elindult világháborúhoz, mert Alexander Dugin cikkeket olvasok a Katheon-on*, és ő állítólag Putyin egyik legkomolyabb tanácsadója. Ő azt mondja, nem szó szerint idézve, hogy a ma mindenkire ráerőszakolt nyugati “woke” bal-liberális kulturális, gazdasági és katonai hegemónia ellen megy a háború, nem az ukrán nép ellen.

https://katehon.com/en/article/end-history-has-never-happened-and-never-russian-war-liberal-order

Komolyan mondom, ha Putyin nem a világzsidóságnak akart volna benyalni és az ő áldásukat kikérni azzal, hogy “nácitalanítási akciónak” nevezi az ukrajnai beavatkozást, hanem ezt jelenti be helyette, akkor nem az ukrán idegenlégióba, hanem az oroszokhoz akarnának beállni harcolni a fehér, keresztény, hetero férfiak. És nem húszezren, hanem milliószámra.

De így vagy úgy, már meggyengült az NWO totális világuralma, amely a feminizmust is ránk kényszerítette eddig 1989 után. Ha megszűnik a monopóliumuk a tudatipar felett, és nem lesz már mögötte a korábbi fegyveres fenyegetés és gazdasági erő, akkor a feminizmus is mehet a levesbe.

Már alig várom.

*Arról nem is beszélve, hogy az egyik cikkben az oroszok feldobták Ukrajna esetleges felosztásának és Kárpátalja Magyarországhoz való visszatérésének lehetőségét is…

https://katehon.com/en/article/whom-may-go-territories-ukraine

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Ne szabadkozz a véleményed miatt.
Már jó régen volt, mikor az indexes asztalomhoz áthívtam egy kedves ellenségemet, és szájkaratéztunk hogy mi a törvényes, és mi az etikus és mi a jó példa. Azzal a gondolattal tudtam bemattolni, amit neked biztatásképpen állítanék :
Nem csak egy bűntelen üldözheti a bűnöst.
Te is észreveheted és szóvá is teheted a hibát, én is észrevehetem és szóvá tehetem az erkölcstelenséget..
Szóval ne szabadkozz.

Illetve ha elfogadod, akkor ne is reménykedj.
(javulásban)
Olyan dolgokban amik még nincsenek, azokban egyáltalán ne – amik meg már megszülettek, azokban is csak azt reméld hogy a javulás maradandó lesz .
Inkább az egyéni boldogságodat határozd meg, és találd meg a hozzá vezető utat.

Hunn
Újságíró

Reagálnék a kommented második felére is, Se-se.

A minap ismét ráakadtam egy régi Jordan Peterson-videóra, gondolom a mestert nem kell bemutatni senkinek, amiben ha jól emlékszem Jung munkásságából, és a saját élettapasztalatából merítve arról beszélt, hogy a férfi lelkének része a “shadow”, aminek a szó aszerinti fordítása “árnyék”, de fordítsuk ezt inkább “a lélek sötét oldalának”, mert az sokkal költőibb.

A mester arról beszélt a videóban, hogy a modern férfinak is fel kell magában ismernie, hogy ő bizony nem egy ártalmatlan lény, hogy ő is veszélyesnek született, és ahhoz, hogy igazán produktív tagja lehessen a társadalomnak, integrálnia kell magában ezt a sötét oldalt (“integrating the shadow”) is.

És innentől jön az én gondolatom. A feminista társadalomban el kell nyomnunk magunkban a férfiasságot, és ez duplán érvényes a lélek sötét oldalára, mely a férfiasság része. Nincs lehetőség megélni és integrálni, mert a feminista rendben már eleve virtuális értelemben ki vagyunk herélve.

Ahhoz, hogy a jelenlegi feminista rend egyáltalán működhessen, nekünk úgy kell elnyomni magunkban a férfiasságunkat, és annak részeként az árnyékot, mintha nem is lenne, hogy tudomást sem veszünk a létezéséről.

És ha jobban belegondolunk, a legsértőbb számunkra, modern férfiak számára nem az, ha mondjuk a nők nem találnak minket rendkívül szexinek. Na, bumm. Hanem az, hogy ezek már teljesen ártalmatlannak néznek és gondolnak minket, és úgy is viselkednek velünk, mintha ténylegesen, már eleve azok lennénk!

Amit viszont erővel elnyomnak, az keresi az utat, hogy a felszínre törhessen… Ez igaz a férfiasságra is, nem véletlenül jött létre a manoszféra, nem véletlenül indult el a maszkulinitás új reneszánsza.

És a bennünk lévő, kollektíve elnyomott férfiasság és kollektív árnyék, amiről tudomást sem vettünk, ugyanúgy kereste és keresi a kitörés útját: nem véletlenül fogadta a világ ugyanolyan lelkesedéssel a Covid után az új világháborút, mint annak idején az elsőt, és nem véletlenül özönlenek a feminista nyugati világból Ukrajnába az önkéntesek…

És én, amikor az interneten, a “Hunn” nick-név alatt, anonim módon megnyilvánulok, leggyakrabban ez a bennem is meglévő “shadow”, a bennem is meglévő sötét oldal beszél… És legtöbbször a másokban is ugyanígy meglévő sötét oldalhoz, az ő “shadow”-jukhoz szól.

Amit a kommentjeimet olvasó férfiak vagy felismernek, ha más nem tudat alatt, és ezért szoktak adott esetben egyetérteni velem. Vagy pedig felismerik de elutasítják, mert nem szeretnének szembesülni a saját árnyékukkal és tudomást venni a létezéséről, a másokéról pedig mégannyira sem, és helyette inkább bolondnak nyilvánítanak engem… A kommentjeimet olvasó feminista nők fejében pedig szimplán megszólal a vészcsengő. :)

Természetesen az én lelkem sem csak a sötét oldalából áll, és az hogy a hétköznapokon nem feltétlenül manifesztálódik tettekben, az kurvára nem a véletlen, hanem nagyon is tudatos döntés eredménye… Mert ugyan a szerves részem az árnyék, de azért nem csak ennyi vagyok.

Hát ez a nagy helyzet.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Az ösztönszintünk nem a feminizmus miatt van korlátozva, hanem a kultúremberi mivoltunk miatt. Az általános kultúrkincsünk tesz bennünket felsőbbrendűvé az ösztönlényeknél.
És mindegy.. mindegy hogy az ösztönlények jobban nedvesítenek némely értéktelen ösztönbugyit. Hidd el nekem, hogy négy kultúremberkét nevelni teljesen más élmény, mint négy ösztönemberkét.
(hármat, kettőt.. mindegy)
Tehát ne irigyeld annyira a sötét árnyékokkal terhelt férfiak sikereit.

Hunn
Újságíró

Pillanat, Se-se, nem azt állítottam, hogy a feminizmus miatt nyomjuk el magunkban a sötét oldalt. Azt, ahogy te is mondod, kultúremberi mivoltunk miatt tesszük.

Illetve, jobban belegondolva,: egy normális, patriarchális társadalomban kultúremberi voltunk miatt a sötét oldalt integráljuk, hogy hasznos tagjai lehessünk a társadalomnak.

Oké, mégiscsak azt állítom, hogy a feminizmusban csak elnyomjuk a sötét oldalt, és nem integráljuk, és ez rossz.

Szóval azt állítom, hogy a feminizmus miatt a férfiasságot nyomjuk el magunkban, és a férfiasságnak része a sötét oldal is. Ezáltal az eleve elnyomott sötét oldalra még egy plusz, dupla nyomás nehezedik, és mivel a férfiasságot elnyomva nem tudjuk integrálni, a sötét oldal annál inkább ki akar törni.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
De a jólneveltségünk anyai aprómunka eredménye.
Apáink a legfontosabb határokat vésték kőbe elénk – azok a határok az állatot választották el az embertől.
Anyáink a kultúrembert választották el bennünk az ösztönembertől. Az hogy jól vagy rosszul, az más téma.
Nem mi magunk tettük magunkat ősemberből kultúremberré.

Mondjuk az igaz, hogy az általános kultúrszintünkből könnyengyorsan tudunk leadni, és lassannehezen tudunk emelni is rajta.
De hogy a sötét oldalunk jó helyen lenne a kultúremberi mivoltunkban?
Nem tudom a valóságban elképzelni.
Tudod sok jólöltözött bunkót látok ahhoz, hogy ne akarjak bármilyen sötétségem árán sikeres lenni.

Hunn
Újságíró

Szó sincs bunkó viselkedésről, Se-se.

Arról van szó, hogy a férfinak fel kell ismernie, hogy nem ártalmatlan lénynek született, aki még ha akarna se tudna még a légynek sem ártani. Hanem férfinak, vadásznak, gyilkosnak, harcosnak született. Képes az erőszakra, tud veszélyes lenni.

Ezen genetikusan meglévő ösztönöknek, vagyis a sötét oldalnak integrálása a személyiségbe biztosítja, hogy az ember meg tudja védeni saját magát és a szeretteit, a közösségét is, ha kell.

Talán mondanom sem kell, hogy ezáltal a sötét oldal integrálása nem csak, hogy jó helyen van kultúremberi mivoltunkban, hanem hatalmas előnyt jelent minden társadalom számára. Régen sem véletlenül tanultak az úriemberek vívni.

A sötét oldal sikeres integrálása tehát azt jelenti, hogy az illető nem azért nem veszélyes embertársaira, mert eleve ártalmatlan. Hanem azért, mert úgy döntött, mert így helyes. Viszont ha kell, tud veszélyes is lenni.

Ehhez képest a feminista világban, ahol kiherélik a férfiakat, és megpróbálják már eleve ártalmatlannak nevelni őket, ez a sötét oldal nem kerül integrálásra. A férfiasság elnyomásán keresztül a sötét oldalt is csak elnyomják integrálás helyett, és ez után a nők úgy viselkednek velünk, mintha már tényleg teljesen ártalmatlanok lennénk.

Aztán meg csodálkoznak, ha kitör.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Azt hogy képes vagyok ölni, még a sorkatonai szolgálat alatt ki kellett tapasztalnom magamban. Illetve mondd el kérlek, hogy hol a határ neked ahonnan már gyilkosságnak érzed az elpusztítást.
(mert a szúnyogot elpusztítja az ember, de a gyerek fehéregerét már megvédi a szomszéd macskáktól)

Képes az erőszakra.. hm.. az erőszak milyen esetben pozitív?
Mert az erőszak nem a rohamozási képesség a túlsó lövészárok felé, hanem a “vegyük már el a másét” -ra való képesség.

Ami a nők veszélymentesítési erőszakosságát illeti.. hm.. szerintem amit tehetünk, arról szól a Harcosok klubja című film.

caudino
Olvasó
caudino

Hunn, irod:

“És ha jobban belegondolunk, a legsértőbb számunkra, modern férfiak számára nem az, ha mondjuk a nők nem találnak minket rendkívül szexinek. Na, bumm. Hanem az, hogy ezek már teljesen ártalmatlannak néznek és gondolnak minket, és úgy is viselkednek velünk, mintha ténylegesen, már eleve azok lennénk!”

Nézőpont kérdése, meg lehet félreértem, de szerintem nem néznek és gondolnak minket ártalmatlannak.
A nőknél minden helyzetfüggő, és a “helyzet” egyik legfontosabb paramétere, hogy biztonságban érzik-e magukat vagy sem.
Van az általad leirt viselkedés, de akkor ott biztonságban vannak, pl. az irodában bent a cégnél.
De – és lehet, csak én látom bele, de szerintem nem – más a helyzet, ha már csak kettesben szállsz be egy liftbe valami nővel, vagy sötétedés után ballagsz a kihalt utcán, és szembejön egy nő.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Érvelési hiba:
Egy általános témát személyes érzelmi alapokon félrevinni. Már bocsánat: De kit érdekel a lányod ebben a témában?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Ahh, csak most esett le: amikor azt írod, hogy a “társadalom” nem fogja ezt szó nélkül végignézni, te a FÉRFIAKRA gondoltál! Te arra gondoltál, hogy a FÉRFIAK fognak megvédeni, bazmeg! A férfiak, akiket te feministaként folyamatosan gyalázol, és naponta az arcukba köpsz!”

Nemár, Hunn… Amióta itt vagyok, azóta hangoztatom. A nőnek az egyetlen biztonságos környezete a férfi. Miért félne, miért gondolna másra, ha megkapja mindig a segítséget? Még akkor is, amikor a levegőt is kilopja a kerekedből? Felesleges visszaírnod neki, el se olvasd amit ír, mert mindig jobb helyzetben lesz, hisz mögötte/mögöttük ott áll a társadalom (igen, férfiak) minden védelme, mögötted meg nem. Hiába vagy mindenben jobb nála, üvegfal választ el tőle, mint az oroszlánt az állatkertben a látogatóktól. Te részed a szabadságtól választ el neked egy kis helyet, míg nekik ott a szabadság, és csapkodhatják az üvegfalad, incselkedhetnek, semmit se kell elismerniük, mert nem tartozol a szabad terükhöz.

Balton
Olvasó
Balton

Anna-Anna… mondjuk érdekes lenne, ha Te azzal fenyegetőznél hogy hogy BM21-el felrobbantanál valakit is, tekintve hogy a rakétának a robbanófeje is 18-20 kiló. Oszt megtölteni ki töltené helyetted? Gondolom a vizionált társadalmad (férfiak tán) akik dolgoznának helyetted? Neked csak gombokat kellene nyomogatnod mi :)?
És tényleg Hunn megtapasztalná a feminista világrendet, a maga tiszta valójában….
Amit írtál az szatíra, önnönmagad karikatúrája vagy aztán Te is.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Miért vitáztok mindig ezzel a futóbolonddal (is)? Már rég lekopott volna, ha nem etetitek állandóan. :D

Balton
Olvasó
Balton

No-no-no. Ez nem igaz a nagyon érdekes flórát-faunát fenn kell tartani, és etetni kell, banánnal.

hunbagira
Újságíró

Tudod egy vállalkozás beindításához alaptőke kell, nos azt egy férfi nehezen tudja összeszopni..:P Szóval megint magadból indultál ki.

31Anna
Olvasó
31Anna

Történetesen te indultál ki magadból, mert szerinted egy Hunn életkorában lévő, középkorú ember biztosan képtelen arra, hogy önerőből vállalkozást indítson. Hogy ennyi idősen lehetetlen, hogy egy ember legyen annyira életrevaló, kezdeményező, szorgalmas, összehozzon annyi tőkét, hogy tudjon indítani egy vállalkozást. Nos, ha körülnézel, rengeteg olyan embert láthatsz, akik képesek működtetni egy vállalkozást, ez bizony nagyon sokaknak – nőknek és férfiaknak – sikerül. Csak persze ehhez nem elég az idétlen ábrándozás, tenni kell érte. Bátorság, vállalkozókedv, önállóság, stb. Lehet, hogy te túl tehetetlen vagy egy vállalkozás indításához és fenntartásához, ezért nem tudod elképzelni, hogy bizony ez igen sok embernek sikerül. .

Hunn
Újságíró

Na, vajon miért nem vállalkozom, kedves 31Anna? Azért nem, mert a női hipergámiát támogató feminista rendszerben egy férfi számára erre már nincs motiváció, mert nem maradt semmi értelme.

Hogy miért? Mert ha nem vagy a hipergámia által jó pasinak kinevezve, akkor kenheted a hajadra a vállalkozással megkeresett pénzedet, vagyonodat. Onnantól vagy azt kapod a nőktől, hogy mit is képzelsz te már magadról, csak azért mert pénzed van, vagy azt, hogy kinéznek maguknak, hogy na ez a csávó pont jó lesz divorce rape-re és a fele vagyona elvételére, a feminista államhatalom támogatásával. Nap mint nap látjuk erre a példákat.

Most ezért vállalkozzak? Hát vállalkozzon nektek, hajtson és gürizzen nektek éveken keresztül egy sikeres vállalkozás érdekében a halál! Azért, hogy ha sikerül, akkor ezt kapja az ember? Hát hülyének néztek minket, bazmeg?

Nem. MGTOW, biztos hallottad már ezt a szót. Annyit csinálunk, amiből még elvagyunk. Nem teszünk bele időt és energiát a feminista társadalmatokban való aktív részvételbe. Csak a szigorú minimumot. Lehet, hogy ez önsorsrontás, de már tényleg ennyire nem akarunk részt venni a ti feminista társadalmatokban.

Naooo
Olvasó
Naooo

Idétlen vállalkozók.

31Anna
Olvasó
31Anna

A saját frusztrációdat vetíted ki az akkori időkre. :) Honnan veszed, hogy akkor a feminizmus volt a lélektani oka a férfiak háború miatti lelkesedésének? Már aki lelkesedett és amíg lelkesedett. Szerinted most az ukrán és az orosz kisemberek annyira lelkesednek a háborúért?

A harcok nem tartanak örökké. És a maguk a háborúk adtak lehetőséget a feminizmus megerősödésének, ugyanis szükség volt a nők munkájára.

Az “asszony verve jó” mondás nem véletlenül született, ugyanis sokáig a társadalom nem ítélte el különösebben a feleségverést. Kissé eltúlzod a férjek lovagiasságát. :)

Se - se
Újságíró
Se - se

31Anna
A mondások tényleg nem véletlenül születnek.
De nem azért mert a társadalom nem ítélte el különösebben.

31Anna
Olvasó
31Anna

A feleségverés magánügy volt, nem szóltak bele. Sőt, volt ahol egyenesen elvárás volt, hogy a férfi nevelje meg a feleségét.

Horvath Anton
Olvasó

Tehát senki nem szólt bele, de elvárás volt a feleségverés? Köszönjük a mai femkó esti mesét is Emese. Szerintem elvárások itt csak feléd vannak, hogy ide járj trollkodni. Nem, természetesen soha nem voltak ilyen “elvárások”, ahogyan nem a nők sem voltak elnyomva, soha. Mindössze csak egyenlőek voltak a férfiakkal, nem úgy mint ma.

Se - se
Újságíró
Se - se

31Anna
Csak nézz vissza a 13.-án 23 58 -kor írt utolsó előtti mondatodra : az “ugyanis” szavadat vitatom benne.
Nem AZÉRT születnek a népi megfigyelések, mert a társadalom megengedi.
AZÉRT születnek, mert.. hm.. mert a pénz sem jó számolás nélkül.

Amit 16.-án 23 35 -kor írtál azzal egyetértek, én is éltem már át ilyen “elvárós” helyzetet.

Horvath Anton
Olvasó

És olyan se volt sosem gondolom, hogy sodrófával várta haza az asszony a kocsmából hazatérő férjet. A nő csak áldozat lehet, mint tudjuk.

Horvath Anton
Olvasó

Ja tudjuk, a heteroszexuális férfiak mindegyike veri otthon a feleségét, kivétel a négereket. Ezért kell hát a fehérekből Genderpistákat nevelni. Azzal alapvetően nincs baj ha egy nő dolgozik, de csak emiatt nem kellene felsőbbrendűnek kezelni a férfiakat hátrányba helyezve, ahogyan az manapság zajlik.

31Anna
Olvasó
31Anna

Erős túlzásokat írsz, ami azt jelenti, hogy valódi érvekkel nem tudod megvédeni az álláspontodat. A helyzet erős eltúlzását szokás hisztinek hívni. :D

common man
Olvasó
common man

A helyzet erős eltúlzását szokás hisztinek hívni

Akkor szerinted a négerek verik a feleségüket?

Hunn
Újságíró

Nem a saját frusztrációmat vetítem ki a régi időkre, kedves 31Anna, hanem egy olyan elemzést idéztem (nem szó szerint, csak a lényeget), amit egyszer már linkeltem ide régebben.

31Anna
Olvasó
31Anna

És természetesen ez a tanulmány már rég elveszett. Sehol máshol nem olvasható a háború kirobbanásának ez a nagybecsű oka? , Pedig a háború okait könyvtárnyi irodalom elemzi. :D

Hunn
Újságíró

A tanulmány természetesen megvan, kedves 31Anna, hiszen linkeltem egy régi kommentemben. Ha megkeresed azt a régi kommentemet és ráklikkelsz a linkre, magad is elolvashatod.

hunbagira
Újságíró

Hagyjuk a hülye kamudumát,amit femkóizmus leplezésére találtak ki.
Ha elvégeztétek volna eme munkákat a férfiak frontra vonulása után/helyett, nem omlottak volna össze a nemzetgazdaságok. Áruhiány miatt nem lett volna hiperinfláció….különösen magyarországon (már megint a magyar nő volt a legalja) De ezt már párszor megbeszéltük

31Anna
Olvasó
31Anna

Azt írtam, hogy szükség volt a nők munkájára. Fokozottan. Ez nem igaz? Nem azt írtam, hogy teljes mértékben pótolták a férfiak munkáját.

hunbagira
Újságíró

Annácska, csak az igazság az, hogy nem pótoltatok ti az égvilágon SEMMIT. Többek között azért nem tudtak elindulni a frontokra az utánpótlást szállító gőzmozdonyok, mert nem volt szén.És tudod miért nem volt? Mert nem volt, aki kibányássza a szenet hozzá. Tudod2, ez tipikusan az a fajta meló, amit egyenlőség ide, egyenlőség oda. Soha nem végeztek el….még vis maior helyzetben sem, ezért vagytok kurvák. Ezért halt ki a szőrös erős nő az evólúció során és a kurvák (ti) maradtak(tok).
De még a könnyüipar esetében is leesett az ujjacskátokról gyűrű…ezért volt már 1916tól súlyos egyenruhahiány…és több fagyási sérülés a fronton, mint harci.
Eközben bédy-schwimmer zsidó kurvák és hasznos hülyéik köpködkék a peronon a szabadságos bakákat. Tudod ők képviselték az első hullámos (egyesek szerint) normális feministákat.
Édesistenem, csak én találkozhattam volna egy ilyennel….

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Ad egy : Tudod miért nem hozzák nyilvánosságra az ügynöklistákat? Mert akkor újra kéne szervezni a belső elhárítást.
De ha nem kell újjászervezni, akkor folyamatosan műxik és figyeli azt ami az állam szempontjából veszélyes lehet..
Eddíg egyetértünk?

Kettes számú adalék : egy havi átlagfizetés ellenében akármilyen igénylő számára akármelyik nicket beazonosítják. A Facebook -ról, az INDEXről.. akár innen.
Névvel, címmel, telefonszámmal.

Következtetés :
Vigyázz jobban Hunn, talajradarral egész mélyen megtalálnak akár csontvázat, akár egész kis fémtárgyakat is.
Nemhogy gépkarabélyt.

Balton
Olvasó
Balton

És szerinted megérti amit írtál?…
A kettes adalékhoz: még csak pénzt sem kell fizetni, a szolgáltató köteles kiadni az adatokat hatósági adatigénylésre. Az IP-hez tartozó minden adatot.
offtopic: bizonyos szolgálatok meg nem is szoktak adatot igényelni, eccerűen elveszik ami kell nekik.

Se - se
Újságíró
Se - se

Balton
Nem kell kétszer elolvasnia..

Látod, ezt a ketteshez szóló kiegészítést én nem is tudtam.

Egyetértünk.

Hunn
Újságíró

Pontosan értem amit Se-se írt, kedves Balton.

Én pedig a magam részéről szilárdan meg vagyok győződve arról, hogy bármelyik magyar titkosszolgálat bármelyik tisztje, kábé a második, tetszőlegesen kiválasztott kommentem elolvasása után, végérvényesen tisztában van azzal, hogy én magyar hazámnak, magyar népemnek, és az ezeréves magyar államiságnak hűséges és töretlen híve vagyok!

Magyarul: ha valamire én – teljesen nyilvánvalóan – nem jelentek veszélyt, akkor ezek a dolgok pontosan azok.
Erről ennyit.

Az viszont már a jelenlegi magyarországi politikai osztály szégyene, hogy még mindig, mind a mai napig, folytatják az 1956 utáni, komcsi fegyverpolitikát. Hogy felnőtt magyar férfi kezében nem akarnak fegyvert látni. Úgy tesznek, mintha attól kellene tartani, hogy mi, a magyar férfiak, azonnal és tömegesen egymás ellen fordítanánk és azonnal egymást kezdenénk gyilkolni, ha véletlenül fegyver kerülne szőrös, fasiszta mancsunkba… És hogy ők csak ezt akadályozzák meg, a mi saját, jól felfogott érdekünkben. Hogy vigyáznak ránk, helyettünk is. LOL

És emiatt az álságos, 1956 miatt kialakított, magyarellenes, komcsi fegyverpolitika miatt, bár közeleg a háború, mégis: egy Kalasnyikov esetleges beszerzése esetén, még mindig, MÉG MINDIG abban kellene gondolkodjak, sajnos, hogy azt a kertben kell elásni… Nevetséges! Szégyen! És nagyon szomorú…

Ukrajna jelenleg – többek között – a fegyveres szabadcsapatokkal, a hozzám hasonló hozzáállású civilek felfegyverzésével képes ellenállni az inváziónak! A háború legelején, anno 2014-ben, eleinte pedig CSAK a hozzám hasonló civilekre támaszkodhatott Ukrajna védelme! És az ukrán területvédelmiseknek nem a kertjükben kellett, hogy elássák a fegyvereiket posztkomcsi fegyvertartási törvények miatt, hanem otthon tarthatták, mindig elérhető közelségben. Mert közelgett a háború, és végül beütött…

És közeleg a háború. És el fog érni minket is, ahogy az első két világháború, és a hidegháború is elért minket. És valamilyen szinten már most is benne vagyunk, ahogy anno benne voltunk a világháborúkban, ugyanígy elejükől fogva. Hogy miért mondom, hogy már most is benne vagyunk? Kárpátalja és az ottani magyarok miatt, ahogy a második világháborúba is trianon és a gúnyhatáron túli magyarok miatt vonódtunk bele. És az EU és NATO tagságunk miatt, ahogy az első két világháborúba is a szövetséges rendszereink rángattak bele. Az orosz gáz miatt, amivel fűtünk. És az atomháborús fenyegetettség miatt, ahogy annak idején a Varsói Szerződés miatt is atombombák célpontjai voltunk….

És amiatt, mert MINDEN háború egy önjáró rendszer, saját belső logikával, amit könnyű beindítani, de nincsen rajta fék, megállítani nem lehet. Ha egyszer beindult, az onnantól a végjátszmáig megy, ki vagyunk neki szolgáltatva és nem tudjuk befolyásolni, sem megjósolni hogy mi lesz, mert onnantól bármi megtörténhet, és meg is történik.

-“Bízzál Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!”- mondta annak idején Oliver Cromwell. Bízunk Istenben, de igencsak ideje lenne megengedni nekünk, magyar férfiak számára, hogy beszerezhessük azt a kurva puskaport is…

Ráadásul most érik be a kádárizmus és az azt követő, posztkomcsi, SZDSZ-es liberalizmus összes mérgezett vetése, magyarellenes, identitás-pusztító iszonyata… A megszüntetett sorkötelezettség miatt alig van a fegyverhez értő, kiképzett férfi az országban. A feminizmus eredményeként, az “ő testük-ő döntésük” következményeként végrehajtott sok millió abortusz miatt alig van hadköteles korú fiatal férfi Magyarországon, aki megvédhetné az országot.

Aki mégis megszületett, annak vagy a feminizmus miatt esze ágában sincs a feminista és emancipált magyar nők védelmében harcolni, vagy a nemzeti érzés évtizedes lefasisztázása miatt már nem is érti, hogy milyen alapon is várná tőle bárki, hogy Magyarországért harcoljon, és helyette azonnal menekülne nyugatra… És a “merjünk kicsik lenni” évtizedes sulykolása után már fel sem merül bennünk a határaink revíziója, az ősi földjeink visszaszerzésének megkísérlése kedvező esetben…

Szegény magyar hazám, mi lesz veled? Sokat szenvedett magyar népem, mi lesz a sorsod? Mert közeleg feléd a háború… És aki készen állna fegyvert fogni érted, arra tekintenének veszélyesként??? Még jó, hogy nem azt mondjátok, hogy ellenségként…

Horvath Anton
Olvasó

A hazai #váromatökéletest hercegnők miatt aztán tényleg felesleges lenne fegyvert fogni. Nem kell őket félteni, első dolguk lenne megindulni nyugatra, aztán ráakaszkodni valami gazdagabb nyugati faszra. Na nem mintha most nem ezt csinálnák, csak akkor ez tömeges jelenséggé válna. Ennek legfeljebb a német férfiak örülnének, persze csak amíg ki nem ismerik őket. Idővel rájönnek azok is, hogy ezek is pont olyanok mint a német nők.

Reszet Elek
Újságíró

Sosem pusztán a nőkért fog fegyvert a férfiember. Sokkal inkább az adott hely erőforrásaiért. Ezen erőforrásoknak csak egyike a nők.

hunbagira
Újságíró

Elekhez csatlakozva, az ember magáért és a földjéért fog fegyvert. A nők az ellenség markában azok lesznek, amik voltak mindig is ….kurvák. Néhány év és azt is elfelejtik, hogy kicsodák (máig nem értem, hogy a magyar nyelvben, honnan jön az anyanyelv szó, hiszen mindig a hódító kényszerítí rá magát a legyőzöttre a így nyelvét/kultúráját. Vagy a magyar(szkító-turáni) faj illetve a germán lenne az idióta kivétel?)
De vissza a témánkhoz, belőled anton viszont legalja/legmegalázóbb munkát végző rabszolgát csinálnának, feltéve, ha nem ölnek meg azonnal. Szóval elsősorban magadért harcolsz.
Illetve a magukat ellátni képtelen gyermekeidért, mert őket azonnal megölik, mint felesleges tényezőket. (Plusz a klimax utáni nőket, de ők ki a faszt érdekelnek. :D)

Reszet Elek
Újságíró

Azért anyanyelv, mert csecsemőként az anyádtól hallod, minimum az első szavakat tőle tanulod meg. Ahogy az alapvető viselkedési normákat is.
A régivágású rómaiak ezért nem voltak hajlandóak rabszolgákra bízni a gyermekeik nevelését.

hunbagira
Újságíró

Akkor a számtalan, nyelvkihalást, cserét mivel magyarázod?

31Anna
Olvasó
31Anna

Mert szerinted az első szavakat kitől tanulják a gyerekek, ha nem az anyjuktól?

Reszet Elek
Újságíró

Csak a szóról volt szó. Ne gondolj bele világmagyarázatot.
A nyelvkihalások és nyelvcserék nem a nők nyelvtanítási hibái okán történtek meg. Gondolom sok oka van. A nyelvhordozó népesség kiirtása, alávetettként a magasabb presztízsű/hasznosságú nyelv használatának társadalmi előnyei stb. Ezek azonban nem hinném hogy csak vagy leginkább a pólyában dőltek el.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk azokért nagy a verseny az ukrán (most még nagyobb) balkáni csajokkal, akik nagyjából mindenben verik a magyart.
Már meg is indult (a még durvább) ukrán kurvázás a nő “lapok” kommentszekcióájában. Eddig, csak a románok voltak a “slágerek”.
Szóval klimax környékén visszakullognak ide…nah akkor kellene őket is legéppuskáznunk. :D:D:D

hunbagira
Újságíró

És még valami Anton. Van az ősi római mondás. “A bátrakkal tárgyalunk, a gyáváknak diktálunk”. A történelem számtalanszor bizonyította ezt.

hunbagira
Újságíró

Viszont valamiben igazad van Anton! Én is sokszor gondolkozok, hogy ez a megcsonkított ország, ( relatíve) tényleg nem a világ legbüdösebb segglyuka-e.
Ugyanis minden országban/régióban van valami pozitív, szerethető, pl a természet (hegyek, tenger, erdők) nos nálunk mindent kiirtottak/elcsatoltak. Történelmi emlékek, nálunk a mocsok habsburgok/oszmánok, mindent leromboltak.
Gazdagság? Egy vicc..
Szép nem annyira büdös kurva nők (még) nah nálunk ez is bukó.
Kaland…kis intenzitású háborúk, ez sem.
Laza életstílus (mediterránok) ez sem.
Ellenben egy rakat büdös cigány, patkány zsidó és ezekhez hasonló prolik/politikusok.
De a végén mégis arra jutok, hogy valami előző életemben elkövetett bűnöm/bűneim miatt idebaszott le az a gólya…és ha már így van próbáljam meg jobbá tenni, mégha gyakorlatilag lehetetlen is.

hunbagira
Újságíró

Tehát, ha tőlem is megkérdezné egy marcus aurelius (ahogy a gladiátor nevű kultuszfilmben megtette commodustól) Hogy miért harcolsz/harcoltál, én nem igazán tudnék mit válaszolni.
Max annyit, hogy az őseim is így tettek és az irántuk való tiszteletből és a méltóságom miatt és, hogy jobb/szebb csatatéren meghalni, mint ágyban párnák között, ha már férfinek születtél. De semmi hétköznapi szép dolgot nem tudnék mondani.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunbagira
Mitől érzed magad otthon valahol?

Ha erre tudsz válaszolni, akkor a többi már értelemszerűen következik ebből.

hunbagira
Újságíró

Bárhol ahol átélhetek valamilyen katarzist. Nos ezt a szürke, unalmas, ronda, szétcsonkított ország az ehhez hasonult népével nem tudja (és soha nem is tudni biztosítani)

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunbagira
Akkor nem jól kérdeztem.
Az otthont általánosan gondoltam, tehát az egyszerű hétköznapi otthonosságra voltam kíváncsi.

Hogy te is azt érzed-e otthonodnak, ahová jó hazaérkezni.. ahol szeretnek? Vagy már elég az is hogy tulajdonjogod legyen ? Vagy csak a kizárólagos tulajdonjog? Vagy nem is kell tulajdonjog, csak valaki fontos ember aki hazavár?

hunbagira
Újságíró

Figyelj, azert vagyok eme fórumon, mert akik hazavárnának, inkább ne várjanak. :P

Se - se
Újságíró
Se - se

hunbagira
Akkor eleve mindegy hogy melyik országnak milyen magasak a hegyei és hány tenger mossa a partjait.
:-(
Kár a hangulatodért, de legyen neked is szebb a jövőd.

hunbagira
Újságíró

Köszönöm.

Zoom
Olvasó
Zoom

Bagira, MO-on lehùz az emberek negativizmusa, nem a földrajzi adottsàgokkal van a baj. Az emberek lelki àllapota hat ràd erősen, erre jön ma manapsàg egy csomò külső tènyező, pl. covid, ukràn hàborù, belpol, stb. Persze a tengerek, òceànok, magasabb hegyek mind töltenek, de MO-on is akad rengeteg olyan hely, ahol ki tudsz kapcsolni. (Csak maradj tàvol az emberektōl.) A baj tènyleg az, amit Se-sevèl beszèltetek. Ha nincs olurn otthon, ahol hazavàrnak, akkor nincs olyan bàzisod, ami ellensùlyozza a külső negatìv energiàkat. Nem tudsz tartòsan feltöltődni, csak időszakosan.

Naooo
Olvasó
Naooo

Az a negativizmus realizmus, aki manapság pozitív az vagy zsidó, vagy bolond.
Milyen kovid nincs is kovid, kamu az egész.
Tengerek ócaánok? A víz szar.
Magasabb hegyek? Azok a kopár semmik?

Horvath Anton
Olvasó
common man
Olvasó
common man

Világfájdalommal a világ minden táján élnek emberek. Belülről kell megszüntetni.

Zoom
Olvasó
Zoom

Common, persze hogy vannak, azonban a tàrsadalom belüli arànyuk nem mindegy. Az is lènyeges hogyan èlik meg ès vetìtik ki a vilàgfàjdalmukat a többi emberre. Nagyon leegyszerûsìtve, attòl hogy valami fàj, mèg nem kell màsok szàmàra energiavàmpìrrà vàlni. Ha ez tömegessè vàlik egy tàrsadalmon belül, akkor az arra is negatìvan hat, akinek egyèbként semmi baja.

common man
Olvasó
common man

Nagyon leegyszerûsìtve, attòl hogy valami fàj, mèg nem kell màsok szàmàra energiavàmpìrrà vàlni. Ha ez tömegessè vàlik egy tàrsadalmon belül, akkor az arra is negatìvan hat, akinek egyèbként semmi baja.

Ez egy jelenség amiről nem kell tudomást venni.
1.Akkor kevesebb lesz
2.Ez csak egy jövőbeli állapot de addig sem hülyülünk bele amíg eljő.

tomgal
Olvasó
tomgal

Sajnos a magyar a világ egyik legpesszimistább, legdepressziósabb népe. És valóban több az energiavámpír, panaszkodó is , mint más országokban :

https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/12160/magyarorszag-a-vilag-legpesszimistabb-nepeinek-egyike

https://novekedes.hu/hirek/mit-gondol-vajon-melyik-nep-a-legpesszimistabb-a-vilagon

Viszont természeti szépségekben bővelkedünk mi is, gyönyörű, lélegzetelállító helyeink vannak, csak nem annyira divatos és menő a belföldi turizmust magasztalni,
pedig :

https://utazaskatalogus.hu/hazank-legszebb-helyei-kotelezo-latnivaloi/

Naooo
Olvasó
Naooo

Talán mert túl sok itt a zsidó. De úgy vagyok velük, mint a cigányokkal, egy is túl sok.

“Zay Károly gróf őket minden jogokkal felruházni kívánja, felfogni tudom; de más részről megvallom, hogyha a nemzetiség dolgát igazán akarjuk pártolni, akkor nem tudom felfogni e tekintetben azon igen nagy engedékenységet. Nem akarom azt most vitatni, hogy a nemzetiség dolga mennyire érdekes – meglehet, hogy nagy részben talán abberatión alapul meggyőződésem, hanem nemzetiség, kifejtett nemzetiség nélkül nekem, megvallom, minden más progressio – nem kell. Erre állítok mindent, e nélkül mondhatom, egy zagyvalék nép leszünk, melynek talán több pénze lesz, a dögbőröket talán drágábban eladhatjuk stb., de ez engem nem mozdít; mindenekelőtt áll előttem hűség a fajtámhoz. Új bizonyságát adja a magyar tágkeblűségének, miszerint néha bizony éppen azon helyzetbe teszi magát, mint az, ki maga alatt vágja az ágat, és anélkül, hogy észrevenné, vízbe esik, és később megbánja a dolgot. A magyar nemzetiség még nemrégóta olyan körülmények között volt, hogy bizony csuda – és abban látom a legnagyobb garantiát a nemzetiség jövendője felett – , hogy ti. annyi erővel és életszikrával bírt oly közel a sírhoz, miszerint az élet felé fordult, – s ekkor ugyan intoleransok voltunk, mi igen természetes; – de egyik túlságból a másikba menvén most az emberiség, az embereket a zsidókkal együtt a szívünkhöz szorítjuk, és most a legnagyobb liberalisták vagyunk; de helyzetünk e részben nem oly kedvező, mint például az angoloké. Az angol nemzet ugyanis elliberáltathatta a zsidófajt, mert ha például én egy palaczk tentát öntök egy nagy tóba, azért a víz nem romlik el,és mindenki ártalom nélkül megihatja a nagy angol elember a zsidó transeaát; ugyanez áll Franciaországra nézve is; de ha a magyar levesbe egy palaczk tintát önt, megromlik a leves, és azt meg nem eheti az ember. De más példát hozok fel: ha egy bárkában ülök, és abban van gyermekem és más gyermeke, és ha a bárkába bejön a víz, s előttem apodictice áll, hogy ezen két gyermeket benn nem tarthatom, az igaz, ha a magamét lököm ki, és a másikat benntartom, azt az újságban fogják hirdetni; de biz én a magam gyermekét conserválom, és a másikat lököm ki. E tekintetben tehát a liberalismus egyenesen a nemzetiség rovására történik; és ez nem vélekedés, mert apodictice szám szerint be lehet bizonyítani, hogy minden ilyféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve.” – Széchenyi István

abrek
Olvasó
abrek

Nem csúnya ez az ország. Az emberek minősége húzza le, meg ez az egy határral lemaradtunk a “tutiról” (Nyugat) életérzés, ami dől a lúzerekből, akik mindenhol azok lennének.

Én rengeteg országban jártam és 15 évet éltem külföldön. Otthon mégis csak a Bükkben, és picit Mátrában érzem magam, ahova 400 éve eljöttek apai felmenőim Marosszékről. Határon túl egyedül Gömör megyében, Rimaszombat mellett a fenyvesekben éreztem azt, amit a Bükkben. Sehol máshol.

És pont az ősök miatt, amiről Te is írsz.

Horvath Anton
Olvasó

Ez most mondjuk úgy hangzott, mintha nyugatabbra nem élnének lúzerek is, hanem mindenki mintapolgár lenne. Ez meg kb. pont úgy hangzik mint a mostani törtető kispicsák naivitása, akik még soha nem éltek külföldön, de alig várják hogy tanulmányok végeztével már indulhassanak is a “(fasz)kánaánba”. Többek között ez a “lúzer” szöveg is az ilyenektől származik, mivel hogy ez is eléggé relatív. Csak azért mert valaki nem a legújabb BMW-vel hordja a kurvákat még nem azt jelenti hogy nem tehetné meg, mert hogy nem lenne pénze rá. Lehet hogy csak van agya is, aztán másba fekteti a pénzét inkább.

hunbagira
Újságíró

Abrek (sporttárs) azért eme hszedben, te is javarészt az elrabolt területeket soroltad fel, mint otthont. :P :)

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunbagira
A valamikor elcsatolt területekkel együtt is ki lenne lúgozva az izgalmas élet.. a pénzdiktatúra világa jogászkodásról és kisszerű félelmekkel egyensúlyozásról szól.

A hazád szépségét egy bizonyos hangulat vetetheti észre, és a lelkesedésre való képesség tarthatja fenn – de ezt tudod te is.
Jókai már száz éve megírta valamelyik könyvében, hogy “Vándoroljatok ki!”
Hazaszeretet úgy is kialakulhat, hogy hazavágyik az ember.
Még ha előtte az otthon fogalmával sem volt tisztában.. akkor is.

hunbagira
Újságíró

Azért akkoriban bármikor fiumében tengerre szállhattam magyar nyelvemet használva, megmászhattam a lominct a fogarast..stbstb

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunbagira
Ez igaz

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunbagira
Annyival azért egészítsük ki azt a “bármikor” -t, hogy : “ha volt pénzed rá”.
Mert akkor se volt ingyen az odaközlekedés, a mászófelszerelés, vagy a hajójegy

Reszet Elek
Újságíró

Ne legyen meg az az illúziód, hogy az a bizonyos titkosszolgálati tiszt is hasonlóan gondolkodik. Még a rendőrséghez sem vesznek fel, ha kiderül hogy erősen nemzeti érzelmű vagy.
Azok a bizonyos szolgálatok pedig Rákosiék óta etnikailag meglehetősen meghatározottak, ha érted mire gondolok.
Ez meg egy kis ajándék: https://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5882

hunbagira
Újságíró

Így van, katona “karrierem” alatt, legyen szó a honvédségről/légióról állandó kutatás/szekrényvizsgálat volt “szélsőjobbos” relikviák után. Jobban rá voltak állva, mint a kábszira.
Itt is kijött, hogy valójában rendszerőrségünk van nem rendőrségünk.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Jajj de rettegek mert megtudják az IP címemet… hát tényleg borzalommal tölt el… :D
Az informatikához felhasználó szinten sem értőknek ez a fétise… az IP cím… :D

Horvath Anton
Olvasó

Gyűjtik a körülöttünk lévő országokban is pedig ami csak elérhető. Na nyilván nem a gépkarabély az elérhető kategória a többségnek. Ahogyan hasonlóan nagy a kereslet a jódtablettákra is. Az a baj a Putyinnal is mint a Trumppal volt, hiába voltak a főlibsikkel szembenő és egyben helyes kijelentéseik is, ha egyébként meg más hülyeségekkel el is basszák az egészet. Agyilag nincsenek a toppon, ebből most a Putyin a veszélyesebb mivel ő hatalomban is van még. Nem igazán ki- és beszámítható a figura, szóval titokban azért mindenki felkészül.

hunbagira
Újságíró

Magyarországon van a világon a legszigorúbb fegyvertörvény. Amit a zsidesz, donpintéro alatt még jobban megszigorított..ezt hunnak üzenném, mint zsidesz szavazónak.
Még gyurcsányek is alatt a katona/rendőrtiszteknek megvolt a viselési engedélyük, orbiék ezt is elvették…bent kell tartaniuk a laktanyában.
Közben az orbán család ( a legkisebb öcsike) a zsidrákok mellett magyarország legnagyobb fegyverkereskedői.:D
Tehát, csak a szokásos történet, itt is.

common man
Olvasó
common man

Íjat,számszeríjat lehet engedély nélkül?

hunbagira
Újságíró

” Átütőerő” a szabalyozás alapja, 8 Kjoule felett minden az…bár a zsidesz lehet ezt is szigorította,azóta.
Tehát tök mindegy honnan származik a kinetikus energia.

common man
Olvasó
common man

Kitaláltam a megoldást.Koronavírussal fertőzött nyálba mártott nyilacska fúvócsőből kilőve.Ennek a közelharci változata a szívószál rízsszemnek álcázott pici robbanó lövedékkel. Max félszemre vakság.Na és ez még eszembe jutott: lángszóró 7,99 kjoule torkolati energiával.Megindult a fantáziám de ez már titok marad…

hunbagira
Újságíró

Szóval azt sem…ugyanúgy fegyvernek minősül. A Btk 325 nem véletlenül a LŐfegyver terminus technicust használja a TŰZfegyver helyett.

abrek
Olvasó
abrek

“A fegyver a szabad ember legfőbb ismérve. Akinek nincs fegyvere, az fogoly!” Maderspach előtt is tudtuk.

hunbagira
Újságíró

Pontosan. A felfegyverzett polgár, a polgár valójában.

caudino
Olvasó
caudino

eléggé OFF, elnézést érte

Irjátok, hogy beazonositják a nick-eket. Névvel, cimmel, telefonszámmal.
Addig értem, hogy ha az IP cim megvan (meg hogy mikor volt az az illető IP cime, ha dinamikusan osztja a szolgáltató, akkor ez is kell), akkor a szolgáltatótól megtudja, hogy ki az előfizető. Ezzel valszeg megvan az illető, persze lehet, hogy a hülyegyerek használja a szülei által előfizetett internetet, vagy valaki a szomszéd wifi-jén lóg, mert feltörte, stb.

De az IP hogy lesz meg? Ha valaki hozzászól itt vagy az index-en, vagy bárhol, de legyen ez a site a példa. Nem kell a szolgáltatónak előbb megtudnia – a példában a férfihangtól – , kikérnie, hogy milyen IP cimről szokott hozzászólni a gipsz_jakab nick?

Ezt nem látom hirtelen. Lehet, valami központi logokból kiszűrik a férfihang teljes forgalmát, de akkor is, az titkositott (https) akkor azt feltörik, és nézik a TCP csomagokat, hogy melyikben van gipsz_jakab? :) Aztán lehet, hogy ez van – erre lennék kiváncsi.

A férfihangot csak példaként használtam, indexet is irhattam volna vagy akármit.

common man
Olvasó
common man

Kiszámítható jövő.

Annyira volt kiszámítható mint most. Amúgy meg lehet szakmát váltani,vállalkozni stb.
https://www.youtube.com/watch?v=-MeLIEYupNE

31Anna
Olvasó
31Anna

No ige, egyesek örülnek a tömegsíroknak, a szétlőtt városoknak, más emberek nyomorának. Ha a te házadat lőnék szét, a te szeretteid halnának meg, akkor is ilyen elégedett lennél? Neked nincs kit/mit szeretned, féltened?

Hunn
Újságíró

Különösebben nem izgatna, kedves 31Anna. Incel vagyok 13 éves korom óta, nincs miért élnem. Lángoljon a világ!

31Anna
Olvasó
31Anna

Vagyis békeidőben sikertelen ember vagy, és abban reménykedsz, hogy a tőled sikeresebb emberek a háborúban elvesztik mindenüket, és akkor egy szinten leszel velük. Mindegy, hányan halnak meg, hány ember lesz földönfutó, hányan nyomorognak, hogyan rombolnak le egy országot körülötted.

Hunn
Újságíró

Pontosan, kedves 31Anna. Pusztuljatok.

És a tudat hogy egy háborúban te, meg az összes feminista picsa szenvedni fog, abszolút megéri nekem azt, hogy ha a mi házunkat is szétlövik, és nálunk se lesz se fűtés, se kaja.

Horvath Anton
Olvasó

Hát írtam a minap, hogy ezekért nem igazán érdemes a frontra indulni.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

“, nincs miért élnem.”
No és az ilyen 31Anna féle retardáltak idegrohamba kergetése? Szerintem jó hobbi… :D

georg1945
Olvasó
georg1945

Eltérve a fennetebbi témától: NŐNAP ÉS AMI KÖRÜLÖTTE VAN

Ime két angyalarcú RIBANC, mit tud csinálni egy tisztességes CSALÁDAPÁBÓL:
Különben az angyalok mind férfiak valójában.
A nők a gonosz, a rossz, a rontás megszemélyesítői-

Nézzétek: https://videa.hu/videok/film-animacio/kopp-john-keanu-knock-r3V8OsFGNH6fIt1L

Hunn
Újságíró

A “Kopp-kopp” az egyik legfelháborítóbb feminista film, amit férfiként valaha is láttam…

Egy nyíltan férfiellenes, a normális hetero férfi-szexualitást démonizáló, a férfiak ellen irányuló női fizikai erőszakra buzdító, azt normalizáló, undorító, vérfeminista film.

Kenau Reeves-t szó szerint meggyűlöltem azért, mert szerepet vállalt benne. Azóta nem vagyok hajlandó megnézni egyetlen filmjét sem.

Ha valaki még nem látta, a története dióhéjban a következő: srác (Kenau Reeves) otthon marad dolgozni, míg a felesége és gyermeke elmennek a strandra. Kitör egy nagy vihar, és két szexi fiatal lány bekopog, hogy menedéket kérjen az eső elől. A srácnak szexuálisan bejönnének a csajok, akik nyíltan flörtölnek vele, ezért ráutaló magatartást tanúsít, hogy szívesen ágyba vinné őket…

Erre megkínozzák és majdnem megölik, szétrombolják a srác ingatlanát, a srácot pedig a végén nyakig beássák a kertben, és az egészet videóra veszik, a videókazettát pedig otthagyják a feleségének. Implikálva, hogy a feleség majd megnézni, elszörnyed hogy micsoda undorító férje is van nekije, aki megcsalta volna két szexi kiscsajjal ha lehetősége lett volna rá, és ennek következtében egy “divorce rape” keretében majd jól elválik tőle… “Mert megérdemelte”.

Igen, a feminista “morális tanulsága” a filmnek az lenne elvileg, hogy a srác úgymond “megérdemelte” hogy megkínozzák, amit azzal próbálnak meg álságosan úgymond “igazolni”, hogy az egyik lány még nem töltötte be a 18-at, amiről a srác nem tudott, mert idősebbnek látszottak és direkt annak is hazudták magukat. És mert a feleségét csalta volna meg, akiről a két lány viszont tudott, és ennek ellenére szándékosan kikezdtek vele… Szóval valami teljesen elmebeteg és hazug és logikátlan feminista koncepció. Mindez megtetézve a szokásos feminista -“You go grrrl!”-üzenettel, miszerint két fiatal lány simán le tud nyomni és be tud terrorizálni egy felnőtt férfit.

Egy feminista förtelem. Gyűlölöm a feminizmust, és ez a film ékes példája, hogy miért. Véleményem szerint a két főszereplő picsa simán megérdemelte volna, hogy a srác megerőszakolja őket, hogy aztán agyonlője és elássa őket a kertben…

Azt pedig talán mondanom sem kell, hogy a filmet a feminista filmkritika természetesen imádta, és maximálisan egyetértett az üzenetével…

abrek
Olvasó
abrek

Na látod, ezért nem nézek nem csak Kenau Reeves filmet, de semmilyet sem. Könyvet is csak 1945 előttről, néhány szakkönyvet leszámítva. Életemben 30nál kevesebbszer voltam moziban, akkor is 90%ban lánnyal és 10 évvel ezelőtt utoljára.

Hunn
Újságíró

Egy pici off-topic, hogy enyhítsük a háborús szorongást.

Az alábbi a legviccesebb cikk, amit az utóbbi három évben olvastam:

“Woman Says She Was ‘Virtually Gang-Raped’ in Facebook’s Metaverse”

https://www.vice.com/en/article/3abpg3/woman-says-she-was-virtually-gang-raped-in-facebooks-metaverse

LOLOLOLOLOL

Már előre látom, hogy a metaverzum egy olyan virtuális tér lesz, ahol brutálisan a szájába fogunk lépni a sok modern, emancipált, feminista nőnek!

common man
Olvasó
common man
hunbagira
Újságíró

.

Horvath Anton
Olvasó

:D nagy ötlet, bár szerintem kifejezetten egyedüliként érkezett nő nem sok lehet azért köztük.

Hunn
Újságíró

Most nem azért, de úgy tűnik, mintha jópár komment elveszett volna a legutóbbi kommentek közül… Mi történhetett velük?

Admin
Admin

Jogos az észrevétel. Az történt, hogy Új szerverre költöztettük a Férfihangot és sajnos nem sikerült teljesen zökkenőmentesen megvalósítani az átállást. (Tömören: a kommentek kiesése a szerverek közötti váltás során végzett műveletek asszinkronitásával függ össze.)

Ami a lényeg: elnézést kérünk mindazoktól, akiknek a hozzászólását nem sikerült megőrizni az utóbbi egy-két napból! Köszönjük mindenkinek a türelmét és a megértését! Mától a Férfihang egy gyorsabb és biztonságosabb szerverkörnyezetbe került! (Ezúton is köszönet a C-Host Kft. remek szakembereinek is. Korábbi hosting partnerünknek pedig… jobb ha ezt nem is mondom.) Ez pedig annak a garanciája, hogy a továbbiakban is mindenki zökkenőmentesen publikálhassa cikkeit és nyilváníthasson véleményt.

Se - se
Újságíró
Se - se

Szia Hunn, majd visszapótoljuk..

:-)))

INewton
Olvasó
INewton

Nem csak azok. Én speciel egy 2018-as cikknél nem találtam meg a régi hozzászólásomat meg a rá érkezett válaszokat.

Admin
Admin

Annyira azért nem lehet rossz a helyzet. Talán akkortájt moderálták azt a párbeszédet. Nem lehetséges? De ha adsz egy linket arra cikkre, ahonnan hiányolod a hozzászólásodat, akkor megvizsgálhatom, hogy mi történhetett.