Férfihang.hu
22 megosztás

A Férfihang alelnökének beszéde az ukrán nagykövetség előtt

Az ukrán nagykövetség előtt tartott beszédet Halász Géza, a Férfihang Civil Társaság alelnöke, a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje. Az Identitesz által szervezett szimpátiatüntetés a kárpátaljai magyarság melletti szolidaritás jegyében lett meghirdetve. Halász Géza a Férfihang álláspontját ismertette az ukrajnai események kapcsán, rávilágítva arra a sajnálatos tényre, hogy a kárpátaljai magyar férfiak kényszersorozása ellen Magyarország Kormánya mindeddig még csak fel sem szólalt. – Az ügy mellett indított petíció ide kattintva írható alá.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
22 megosztás


4
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
1 Válasz hozzászólás
13 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
LanybaszoAdam BogomolovBarnabás PincésHorvath Anton Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Horvath Anton
Olvasó

A Fidesz Kft valójában a magyar férfiakért még az ég világon semmit sem tett, határon innen és túl. (Na jó, talán az elvált apák esetén javított egy hangyafasznyit a gyerekek elhelyezését illetően, így 2022-re nagy nehezen.)

Lanybaszo
Olvasó
Lanybaszo

A fidesz egy libsi,feminista banda

Barnabás Pincés
Olvasó

Attól tartok, hogy ez a sas és a bakter tipikus esete.
A sas rohadt magasan repül, de a baktert ez rohadtul nem érdekli.
Politikussal (aki meg van győződve saját sérthetetlenségéről) úgy lehet érdemben tárgyalni, ha egy 12-es duplacsövű sörétes puskát feldugsz a seggébe.
Vazelin nélkül. Akkor pedig kezdjük a tárgyalást…

Adam Bogomolov
Újságíró

Ahogy sokszor sok helyütt elhangzik, ez nem a mi háborúnk. Miért haljanak meg a magyarok egy olyan országért, amely a kiirtásukkal (megmérgezik a kutakat, meg hasonlók) fenyegetőzött 2014 óta (legalábbis azóta durvábban)?

Ők a mi nemzettestvéreink, fel kell szólalni mellettük!

Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ha akármilyen szót is emelne a magyar kormány a kárpátaljai férfiakért, akkor az egész EU oroszbarátnak titulálna minket és egyből jönnének ellenünk is a szankciók. Még talán be is vonulnának…
Nem vagyok nagy fidesznyik, de azt se szeretném, ha a nyugatiak a lipsiket (MZP) ideültetnék a nyakunkra választások nélkül.

Nagyon nehéz ez a kérdés, sajnos Magyarország megint csak sodródik a történelemmel, megint csak túl erős az áramlás… :-[

Az viszont jó, hogy ilyen békés módon is erősödni látszanak az ukrajnai magyar férfiak vegzálásával kapcsolatos ellen-hangok! Köszönöm!