Férfihang.hu
14 megosztás

Blog-Vlog – Varga Zola: Eddig és Nem Tovább

Jó-e a férfiaknak, ha a nők egyre inkább magukévá teszik a férfiattitűdöt? És vajon jó-e a nőknek? Jó-e társadalomnak, ha egy nő lesz az államfő? Élhető-e még az a világ, ahol a nőkből férfiak válnak? Akarnak-e a férfiak belsőséges, állandó kapcsolatot az egyre inkább elférfiasodó, a férfivá válással próbálkozó nőkkel? – Teszi fel a kérdéseket vlogján Varga Zola.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
14 megosztás


31
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
25 Válasz hozzászólás
5 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
10 Hozzászólások szerzői
kerhani2AVEhunbagiraDeadpoolMiklos1 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Horvath Anton
Olvasó

https://telex.hu/belfold/2020/12/14/novak-katalin-szerint-egy-nonek-nem-szabad-mindig-a-ferfiakkal-versenyezni-annak-is-lehet-orulni-ha-masokrol-gondoskodhat
Nem kell versenyezni, de azért én köztársasági elnök leszek, és biztosan nem keresek majd kevesebbet :D Egyébként ebben már hasonlít a patásra ahogy az egy politikustól elvárható: “Soha ne azt figyeljék amit mondok, hanem azt amit teszek.”

georg1945
Olvasó
georg1945

Nekem VARGA ZOLA az egyik KEDVENCEM a YouTube-on !
Azonban ő sem volt ilyen.
Meg kellett tanulnia alfának lenni.

Nézzétek vissza az összes előadását, amelyek mindegyike, külön-külön mindig időszerűek és Igazak !

Hunn
Újságíró

Tény, hogy jó gyerek, és jó úton jár. De nem tehetek róla, nekem a frizurája nem azt mondja, hogy egy alfahímet látok… Nyilván ízlések és pofonok. Az is lehet, hogy csak öregszem.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Sarkos picit ez a megnyilvánulás, talán valamivel több mint a felével egyet is értek. Az egy jó nagy blődli, hogy az iskolák közelébe sem engedné a férfiakat! Mármint pedagógusként. ??? Tisztán látjuk, hogy mi lett az eredménye a tanító-tanár hivatások elnőiesedésének. Sok csóri gyerek a középiskoláig nem is találkozik férfi tanárral, vagy alig. Most abba nem is mennék bele, hogy mennyi olyan van, akiket szinte csak nők nevelnek. Lányoknak, fiúknak egyformán rémálom.

A női elnök egyértelmű üzenet a pc nyugati globo-homo világnak, nem több. Nyugodjanak le, ne ezen mammogjanak. Lássák, hogy itt is van ilyen, hű meg ha… vicc. A mindennapjainkat büdösül nem érinti. Aki újévkor nem néz tévét, az nem is fogja látni kb.

A kanadai balhés közállapotokról, vagy a németországot érintő lengyel bűnözők folyamatos jelenlétéről továbbra sem illik hírt adni. Vicc kategória, hogy a német azért utazik át a szomszédba és látogatja a használtcikk piacokat, hogy visszavásárolja az ellopott javait. (autóalkatrésztől a berendezési tárgyakon át a hiradástechnikai cuccokig) Szépen csendben végigsrenkelték a lengyelek a gazdag szomszédjukat úgy, hogy egy vacak cikket nem olvashattunk róla. Nyilván ez csak egy réteg de mint jelenség már markánsan jelen van! De ugye ismerős: megélhetési bűnözés…

Minden nő úgy igazítja az életét ahogy megteheti. Van aki 16,5 évesen szül, majd él ahogy tud, és van aki 8 diplomát halmoz és végül 41 évesen már nem szül… Aztán közben annyi hapsit koptatnak el ill. le, amennyit sikerül. Szélsőségek. Aki ezekhez csatlakozik az meg is érdemli.

(Végül, mert én a Zolát nem ismerem: A biztonsági övet, nem a hátunk mögött, a támla mögött kapcsoljuk be! Hanem szabályosan. Nem játék! Sajnos elég egy oldalirányú ütközés, amitől úgy belefejelhet az akár szabályosan, bekötve mellette utazóba, hogy megnyomorodnak, vagy még rosszabb. Ez komoly! Sajnos láttam már ilyet, 1000+1 hasonlót…)

common man
Olvasó
common man

Nem tudom ,hogy van jelenleg a törvény de most ő a hadsereg főparancsnoka?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Én úgy olvastam, hogy igen, etikai szempontból azonban eléggé megkérdőjelezhető (tűzzel-vassal) hogy mit keres egy nő a társadalom élén, és, hogy még gusztustalanabb legyen, mit keres a fegyveres erők főparancsnokaként magas pozícióban? Férfiaknak dirigál hadászati ügyekbe úgy, hogy nő alig van ott, azok is könnyített követelményeknek felelnek meg. Röhej ez, a mi szégyenünk!

Ilyenkor netán ingyen van a tampon, meg örök, ingyenes előfizetést kap a női “irodalom” összes szutykára? Vagy a pletyikör itt a legnívósabb? Nem tudom, mit szoktak még csinálni a nők általában. De biztos, hogy valami ilyesmi lehet a dologba, kizárt, hogy ennyire élveznék az ingyen javakat és “felelősséget”, amihez se tehetségük, se esélyük nem lenne önmaguktól.

Lassan nem azon kell gondolkozni, hogy hogy lesz itt jogegyenlőség, megy ilyen baromságok, hanem hogy hogy fogják ezt ledolgozni, kártérítés gyanánt. A s*na nem elég, mint egyetlen, felmutatható eszközük, hisz így is pont annyit ér, amennyit a férfi fizet érte. Lehetne ám ingyen is, csak szólok. De miattunk drágább jelenleg az aranynál is. A femidiotizmusnál nincs és nem is volt kártékonyabb vallás, mert ez alapból hülyékre épít.

Hunn
Újságíró

Még nem ez a nő a hadsereg főparancsnoka, mert még nem ő a köztársasági elnöknő.
De a köztársasági elnöki pozíciót birtokló személy valóban – hivatalosan és névlegesen – a fegyveres erők főparancsnoka. Tehát adott esetben sajnos tényleg egy pina parancsára fogunk majd, ráadásul neki tisztelegve, a vágóhídra menetelni…

Már sokszor feltettem a költői kérdést: mégis, ki helyezi fölénk hatalmi pozícióba ezeket a lyukakat???
Hát a manginák. (És valójában mi is azok vagyunk, amiért hagyjuk, hogy ezek a fölénk pozícióba helyezett nők dirigálhassanak nekünk mindenütt. A munkahelyeken, a politikában, mindenütt ahova jutott belőlük ebben a kurva életben…)

Sajnos a klasszikus boomer-feminizmus is van legalább olyan kártékony, mint a negyedik hullámos elmebeteg feminizmus. Mert az előbbi tárta ki szélesre a kupleráj kapuját az utóbbinak. Még nem volt olyan feminista hullám ami ne lett volna kártékony! És ezért nincs igazán értelme a konzervativizmusnak gúnyolt “cuckservatívizmusnak” sem, ami elfogadja a korábbi feminista hullámok “eredményeit” kiindulási alapnak!.

Arról nem is beszélve, hogy ilyen klasszikus boomer-feminista lépésekkel, mint amit most a Fidesz is tervez a köztársasági elnöki pozícióval kapcsolatban, soha nem fogják az oldalukra állítani az elmebeteg negyedik hullámos feministákat. Ezzel egyetlenegy új női szavazót nem nyernek, mégpedig annál az egyszerű oknál fogva, hogy a feminista liberál-bolsevikok helyből sokkal-sokkal többet ígérnek a nőknek…

Még aznap, hogy bejelentették a hírt a női köztársasági elnök-jelöltről, a feministák egyből reagáltak is, hogy aszongya ezzel csak egyetlenegy nő kerül beljebb az életben, a továbbra is elnyomott nőtársadalom, mint olyan, nem… Remélem, hogy erre az érvre emlékezni fognak akkor is, amikor a női kvótát követelik a vállalatok igazgatótanácsaiba! Mert hát ugye a női kvóta is csak azokról a konkrét nőkről szól személy szerint, akik rákerülnek a kvóta alapján kinevezettek listájára, és az összes többi nőről nem… Tehát eme saját, feminista logikájuk alapján, a női kvóta is tök felesleges… Persze ilyen aprócska, totális logikai önellentmodások ugyan mikor állították meg valaha is a feminista nyomulást?

Deadpool
Újságíró

“Már sokszor feltettem a költői kérdést: mégis, ki helyezi fölénk hatalmi pozícióba ezeket a lyukakat???”

Mi ezen a költői? Te, a szavazatoddal. Tudod, amit holnap fogsz leadni…

Hunn
Újságíró

Nem is tudtam, hogy a patriarchátusról szavazunk, kedves Deadpool. És mondd csak, kire is kell szavazzak, hogy végre bevezessék? Vagy a gender-népszavazás során merült fel ez plusz egy kérdésnek, hogy akarunk-e továbbra is feminizmusban élni? Én csak a ukrajnai háborús híreket néztem mostanában, esetleg lemaradtam volna valamiről?

Deadpool
Újságíró

Az a gyanúm, hogy te valahol ott maradhattál le, ahol a józan paraszti eszet osztották. Tudod egyáltalán hogy miről szavazol ma? Le tudnád írni?

common man
Olvasó
common man

És te le tudnád?

Deadpool
Újságíró

Le. És te?

common man
Olvasó
common man

A szövegét vagy az értelmét ,jelentőségét?

Deadpool
Újságíró

Nekem bőven elég lesz az is, ha leírod hogyan függ össze a köztársasági elnök megválasztásával.
(De ha már felhoztad: szerinted mi a jelentősége?)

common man
Olvasó
common man

Én nem mondtam,hogy bármit is tudnék.Te viszont igen. Várom….

Deadpool
Újságíró

Elég nagy szégyen, ha nem tudsz semmit, én a helyedben ezzel nem dicsekednék… Már csak azért sem, mert több mint 30 éve élsz demokráciában. Ha másra nem is, de az a minimum minimuma, hogy egy olyan kérdésre, hogy miről szavazol ma, tudod a választ. Egyébként országgyűlési képviselőket választasz… Nem csoda, ha hanyatlik az ország és szarrá lopnak mindent, amit csak mozdítani tudnak, ha a “bölcs választó” 30 év után még azzal sincs tisztában, hogy milyen rendezvényen van…
A többit lentebb.

common man
Olvasó
common man

“Én nem mondtam,hogy bármit is tudnék” az nem egyenlő a semmit sem tudokkal.

common man
Olvasó
common man

minimum minimuma, hogy egy olyan kérdésre, hogy miről szavazol ma, tudod a választ

Hogy mit mondanak arról,hogy miről szavazol meg az ,hogy valójában miről szavazol az szintén nem ugyan az.Elég nagy szégyen hogy több mint 30 év “demokrácia” után még nem ébredtél fel.

Hunn
Újságíró

Egészen biztos vagyok benne, kedves Deadpool, hogy semmi olyasmiről nem szavazunk ma, amiben bárhol is megjelenne valamiféle anti-feminista opció, akár csak jelzésértékűen is.

Deadpool
Újságíró

Süket duma. Miért kellene erről szavazni? Arról szavazol, hogy kik vezessék az országot. Hogy ezeknek az embereknek mi a terve az országgal, az meg programjukból derül ki. Vagyis derülne, ha lenne olyanjuk, ha te meg többi rájuk szavazó észlény elvárná, hogy írjanak is egyet. Abból talán ki is derülhetne többek között, hogy egy nőt terveznek köztársasági elnöknek választani.

De ami a lényeg, mármint arra a kérdésedre a válasz, hogy ki helyezi föléd köztársasági elnöknek Katikát – csak ismételni tudom magam – te magad. Pontosabban a jelenlegi miniszterelnök rábök az egyik hű szolgájára, a többi hű szolga (országgyűlési képviselő) pedig megválasztja. Az országgyűlési képviselőket pedig ma választják, közvetlenül a választópolgárok. Azaz, ha te 2018-ban a Fideszre szavaztál, akkor te (és persze sokan mások) voltál az, aki a fejed fölé választottad ezt a “lyukat”. Úgyhogy ne rinyálj, hanem ülj szépen a seggeden és tapsolj, mert ezt te választottad. És ha ma is rájuk szavaztál, akkor meg pláne.

Hunn
Újságíró

Ha te elolvastad a pártprogramokat, kedves Deadpool, akkor segíts már nekem, és áruldd el, legyszi, hogy melyikben szerepelt a patriarchátus bevezetése, a feminizmus úgynevezett “eredményeinek” és összes negatív következményének a felszámolása, valamint a női elő- és többletjogok visszavétele? Melyik vezetőt kell ahhoz megválasszam a választhatóként elém rakottak közül, hogy ez megtörténjen?

Nem hiszem el, hogy felnőtt emberként ne jöttél volna még rá, hogy az úgynevezett képviseleti demokrácia egy olyan virtuális színház, mely a politikai folyamatokban és a politikai döntéshozatalban való részvétel illúzióját nyújtja a nyomorult adózó nép számára…

common man
Olvasó
common man

Öt negyvennél többes szám első személy.Miért? Te is?Észre sem veszi és már az ő hülye stílusukat használja.

hunbagira
Újságíró

Off: jó este volt, fordított 2002….nem hittem volna, hogy valamit visszakapok sorstól.

Horvath Anton
Olvasó

Majd csak rájönnek lassan hogy Gyurcsánnyal meg a kutyáival nem lehet választást nyerni, bár eléggé nehéz a felfogásuk a komcsiknak. Épp úgy ahogy a Mi Hazánknak sem a faszom oltással kellett volna foglalkozniuk, hanem mondjuk létező problémákkal.

AVE
Olvasó
AVE

A Jobbik magja visszatért Ábrahám kebelére, a valamikori MIÉP-esek közé, a többi meg szintén visszatért , ahonnan vétetett, az MSZP- DK-ba.
Nincs új a nap alatt.

A népszavazás meg megmutatta, hogy országos szinten a genderszemét 4-4,5% között van, a kozmopolita szemét meg 1,5 M-ra tehető, és a 3,4M pedig kiadja a Fidesz és Mi–Hazánk szavazóit.

Persze, Pesten ezek az arányok másként vannak, ott a szemét lokálisan torlódik.

Ez a 1,5 M szemét érdekes módon egyezik az állampolgárságra nemmel szavazók számával, nincs új a nap alatt.

kerhani2
Olvasó
kerhani2

Egyetértve a hozzászólásoddal, annyit tennék hozzá, hogy a fidesz nem méltó erre a bizalomra, ezt minden egyes nap 1000x bebizonyítja.

hunbagira
Újságíró

Igen, grófoval stbvel. Nekünk (az álmon kivül egy mi hazánk kormány) az lett volna jó, hogy kisebbségi fideszes többség, mi hazánk mérlegnyelvével.
Ui: rengeteg fideszes haverom írja ma, hogy “gyávák’ voltak még megosztani is a szavazatukat hittek a “közvéleménykutatóknak” (akiknek ez a választás a legnagyobb égésük). Szóval a mi hazánkban volt még vagy 10%…

AVE
Olvasó
AVE

Kisebbségi Fideszes többség, Mi Hazánk mérlegnyelvvel nem jöhet ki, csak abban az esetben, ha pontosan ugyanannyi, vagy kvázi annyi a Fidesz és a moslék támogatottsága(45-45%), és a Mi Hazánk is bejut.
Ez is csak akkor, ha a moslék 40 fölött van és valamennyivel előzi a Fideszt, a Mi Hazánk pedig 6 vagy több százalékot ér el.
Az egyéni mandátumok olyan szinten feltornázták a Fideszt, hogy ha az összes fideszesnek akár a fele listán a Mi Hazánkra szavazott volna, akkor is sima többségben lettek volna 100 fölötti mandátummal.
Akkor lenne esély bármilyen mérlegnyelves szcenáriónak, ha csak tisztán listás szavazatok számítanának, de az meg kizárt.

Összevetve a 18-as választással, a matematika alapján a Jobbikból 3-3,5% átpártolt a Fideszhez, 6-6,6% a Mi Hazánkot alkotja és 8-9% pedig beleolvadt a moslékba.

Budapesten a moslék mindig is 50% fölött volt és lesz is, a megyeszékhelyek felén is, ez a nagyvárosok egyik tulajdonsága, hogy a deviáns, buzi, gyökértelen szemetet összegyűjti. Ezért is nyertek és nyernek önkormányzati választásokon relatív sok helyet, mert koncentrálódik-torlódik a szemét de ez kisimul az országgyűlési választásokon.

A 2019-es önkormányzati választások megyei eredménye egy az egyben visszaköszön a 2022-es országgyűlési választásokon, Budapesten is és az ország többi részében is.

A moslék, Budapest kivételével(ott 50+), mindig is max 40%-nyi támogatottsági helyen osztozik, ha Budapestet kivesszük, akkor max 35% az össz, ezen marakodnak mindig, egymás rovására.

Amíg ilyen mocsok az ellenzék, míg a bosszú és a O1G, no meg a gyűlölet hajtja, addig a Fidesz össze fog zárni és esélyük sem lesz az egyéni körzetekben 20-30 mandátumnál többet szerezni, az meg nem lesz elég.

A 2/3 fölötti eredménynek az egyik oka épp a moslékot támogató pulai féle intézetek fej-fej melletti kamu mérései állnak, mert mozgósítják a lustább fideszeseket, míg a moslék létszáma felülről korlátos.

hunbagira
Újságíró

Szóval megint túlnyerték magukat a 2/3al győzikével, grofóval stbvel.

hunbagira
Újságíró

Nah csaxi kaptál ápvótot….tőlem ritka jelenség.

hunbagira
Újságíró

Csak sajnos így sem lett érvényes, mint a 2004es…viszont megvan az alkotmányozó többség. Kíváncsi vagyok, hogy a fidesz be is meri-e nyújtani…mondjuk, ha nem akkor a mi hazánk megteszi.:P