Férfihang.hu
31 megosztás

Blog-Vlog – Czibók László: Könnyen kapható tinilányok

Czibók László testépítő, tréner, kidobó, amatőr színész az Éjjel-nappal Budapest szereplőjeként vált közismertté. Televíziós, amatőr filmszínészi karrierjét követően Youtube vloggerként készített egy nagyobb látogatottságú csatornát, amelyet 2020-ban bekövetkezett váratlan haláláig működtetett. (Kollegiális nekrológ és mélyinterjú ezen a címen hallgatható meg.) Nem annyira meglepő, ha a Férfihang szerkesztőinek és olvasóinak nem került korábban látókörébe a vloggerr, – holott téma választásaival, megszólalásmódjával, kiérlelt, pragmatikus gondolkodásával, szikár őszinteségével valójában részt képezheti annak a régi-új férfikultúrának, amelyet a Férfihang is törekszik áramoltatni a mainstream felé. Mindezek miatt a következő időszakban podcastjait, vlogposztjait az időrendiség igénye nélkül, visszamenőleg, “posztumusz”, idézni fogjuk egy-egy szemlecikk erejéig.

Fenti vlog-posztban Czibók László a fiatal lányok pusztuló nemi erkölcseiről, emberi tartásának hiányáról, az elkurvulásról, a nemi betegségek féktelen terjedéséről beszél. Visszásnak gondolja, hogy mindezekkel párhuzamosan terjed a férfihibáztató gondolkodás, amelyeknek főbb jelszavai a “hová tűntek az igazi férfiak?” és a “minden férfi csak azt akarja”. Véleménye szerint mindezek tükrében még inkább fontossá válik, hogy a férfiak az eddigieknél is alaposan válogassák meg partnereiket. Véleménye szerint mindennél lelombozóbb és taszítóbb a női hülyeség.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
31 megosztás


9
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
6 Válasz hozzászólás
9 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
7 Hozzászólások szerzői
victusSzergej55Alter EgoJoe DonMiklos1 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Horvath Anton
Olvasó

Ezt én is bírom amikor a femik ezzel az érveléssel jönnek bevédni a ribanckodást, hogy a “férfiak is ugyanezt csinálják”. Csak azt nem teszik hozzá, hogy ők egyébként ezalatt a férfiak felső 10-15%-át értik(ahogy az természetesen lenni szokott). A maradék 80%-nak esélye se lenne “ugyanezt csinálni”.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ez nem is érvelés, csak szemtelen, hülyegyerekes feleselés. Nem ugyan azok a feltételek. Ribancnak lenni nem dicsőség, függetlenül attól, hogy a “felvilágosult” nők/lányok azok akarnak lenni. De ha szembesíted ezzel őket, akkor meg jön a hiszticunami. Meg amúgy is, amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Nőknél meg tudjuk, hogy az “ugyan az” egy erős túlzás, ami 10-ed annyit takar, és 100x annyit vár el érte. A primitív életformáknak most annyira jó, franc enné meg.

victus
Olvasó

Én meg azt bírom, hogy így vergődsz, mert ezek a csajok le se szarják a fejedet. Bezzeg ha veled akarnának baszni, az milyen jó lenne, igaz?

georg1945
Olvasó
georg1945

Az volt az igazság, hogy ami egy férfinak dicsőség, az egy nőnek szégyen.
Minél több csajt döntött le egy férfi, annál kapósabb volt.
Minél több férfit csalt ágyába egy nő, annál inkább romlott a megítélése és ribanc, kurva lett belőle.

A jelen kémia lehetővé teszi a nőknek a mind gyakoribb promiszkuitást, hát teszik is szorgalmasan.
Odáig fajult a dolog, hogy a nők a pinájukkal zsarolják a férfiakat.

Sok nő csak addig szeret, amíg a dolog megtörténik, aztán magában összehasonlít. Mindent. Melyik pasi volt a legjobb, leggazdagabb, legtöbb kielégülést nyújtotta neki, melyik szórakoztatta a legjobban.
Tehát a nők nagy hányadának nem a férfi tetszik, hanem a körítése: autó, villa, drága vacsorák, kellően mutogatni tudja magát abban a környezetben ahol éppen vacsoráznak, és így tovább.

Sok értékes, jóképű férfi csak idősebb korában jut nőhöz, mert fiatalon nincs elég pénze vagy nem eléggé jóképű, de az is lehet, hogy undok természetű, ám vannak nők, akiknek pont az a férfi kell, aki undok, mert azzal tud játszani, gonoszkodni közösen.

Ahogy vannak gonosz nők, úgy vannak gonosz férfiak is.
A feministák tulajdonképpen unatkoznak, de ezt az életmódot maguk választják.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Minél több csajt döntött le egy férfi, annál kapósabb volt”

Igen, minden férfi ilyen akar lenni, mert ez szuper.

“Minél több férfit csalt ágyába egy nő, annál inkább romlott a megítélése és ribanc, kurva lett belőle.”

Ez meg elítélendő, erkölcsi fertő, undorító. Amúgy meg mindig is az volt, csak így van rá objektív bizonyíték is.

“Odáig fajult a dolog, hogy a nők a pinájukkal zsarolják a férfiakat.”

Mindent meg is kapnak hozzá, a Mi dolgunk, hogy legalább a női ostobaságnak tudjunk határt szabni…Ne várjunk már tőlük semmit, mert egyrészt képtelenek még csak fel is fogni, hogy miről van szó, másrészt magunk fölé emeljük azzal őket, ha tőlük is várjuk az erkölcsösséget. Hidd el, ha egyik férfi se hagyná magát zsarolni, úgy zuhanna a női testrész értéke, mint a flopilemeznek anno.

“Sok nő csak addig szeret, amíg a dolog megtörténik, aztán magában összehasonlít. Mindent. Melyik pasi volt a legjobb, leggazdagabb, legtöbb kielégülést nyújtotta neki, melyik szórakoztatta a legjobban.”

Mert nincs dolga, nem kell sütnie, főznie, rendezkednie a házban és körülötte. Meg lett fosztva a nőiségétől, tehát “férfiként” próbál működni, röhejes eredménnyel… A fogyatékosság pedig viszonyítás eredménye. Emberként senki sem fogyatékos, mert nem tud csapkodással repülni, mint a madár, de ha a nő akar férfiként élni, akkor bizony fogyatékos, mert férfi paraméterek alapján lesz megítélve. Mármint kellene megítélni. Csoda, hogy állandóan segélyért sírnak, mint a cigányok??? Ilyen rövid a kör.

“Ahogy vannak gonosz nők, úgy vannak gonosz férfiak is.” Igen, de a kígyó férfi, aki mocskol a hátad mögött, az nem is férfi, egy erkölcsi nulla. A melegek szoktak ilyenek lenni, amikor a női társaság amúgy is elvárja a pletyizésben, hátbaszúrásban való részvételt. Az intelligens, gonosz férfiban van legalább nagyság, valami férfias. De nőben és a feminin, meleg férfiakban semmi.

victus
Olvasó

Akit ezzel lehet zsarolni, az meg is érdemli, hogy kihasználják, megalázzák és tönkretegyék.

Joe Don
Olvasó

érdekes nekem elejétől nem kerülte el a figyelmem ez a figura, egy időben sok éve egész mém legenda volt a cipók,
ez úgy volt hogy nagyjából minden olvasója ugratta a gyereket, pedig volt nem egy értelmes mondandója, társadalmilag érdekes észrevétele.
ez az oldal pedig le van maradva évekkel a szerkesztőivel együtt ;)

Alter Ego
Szerkesztő

Pedig többször ért minket az a vád, hogy a bulvárból, a celeb-világból merítünk. Aztán valójában ennyire nem vagyunk képben, ha valamit abból az irányból “illene” észrevenni. :)

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Örülök, hogy másvalaki is rátalált az aranykorszakban, a fickó trollserege zseniális volt, annyi külön profilt hoztak létre csak az ő ugratására, hogy kész voltam (Czibók Laci Fején Levő Ér az egyetlen, akire még emlékszem, sajnos törölték a profiljaikat vagy visszaváltoztatták a nevüket). Egyszer, mikor diákmunkás voltam a Tesco kasszán, őt is kiszolgáltam, annyira kellett harapdálnom a számat, hogy ne röhögjem el magam, az is hatalmas volt.
Sajnáltam, hogy meghalt, mert nem volt valószínűleg rossz arc, érdekes módon az utolsó hetekben már csak a trollsereg drukkolt neki, de sajnos ide ez is kevés volt.