Alter Ego
16 megosztás

A britek Putyin és Lavrov lányait szankcionálják

A Brit kormány célzottan Vlagyimir Putyin orosz elnök és külügyminisztere, Szergej Lavrov lányai ellen léptet érvénybe szankciókat. A londoni külügyminisztérium úgy indokolja ezt az intézkedést, hogy "a Kreml belső köreinek fényűző életmódját" akarják célba venni.

Putyin két lányát, Katyerina Vlagyimirovna Tyihonovát és Marija Vlagyimirovna Voroncovát, valamint Lavrov lányát, Jekatyerina Szergejevna Vinokurovát a brit kormány a Nagy-Britanniában lévő vagyoneszközeik befagyasztásával és beutazási tilalommal sújtotta.

A híradásik szerint Nagy-Britannia a szankciókat az Egyesült Államokkal összehangolva lépteti érvénybe. A külügyminisztérium nyilatkozatában egyúttal felidézte, hogy Lavrov nevelt lányával (Polina Kovaljova) szemben már a múlt hónap végén hasonló intézkedéseket léptetett érvénybe a brit kormány.

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
16 megosztás


35
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
31 Válasz hozzászólás
3 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
11 Hozzászólások szerzői
Naooogeorg1945Joe DonschwarzwaldMeske Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
common man
Olvasó
common man

Nálam mindig kaphatnak szállást, akár süthetnek is valamit nekem a nagymama receptjeiből.

common man
Olvasó
common man

Ha már annak idején egyik amerikai elnök semmilyen pereputtyát nem tiltották ki sehonnan most ezeken megmutatják mekkora humanisták.

Barnabás Pincés
Olvasó

Vlagyimir Vlagyimirovics, erre az a méltó válasz, hogy brit és amerikai állampolgár nem léphet Oroszország területére.
Aki már ott van, azt kiutasítani egy 5 kilós csomaggal.

Ez egy eszeveszett őrület, ami zajlik; felülmúlja a kovidhisztériát is.
Teljesen nyilvánvaló, hogy ez az oroszok hergelésére irányul – éppúgy, mint az EU által megszavazott ötödik (!) szankciós csomag. Ez persze öntökönlövés, mint amikor úgy babrálunk ki a cipésszel, hogy levágjuk a lábunkat.
Az USA persze röhög a markába, mert elemi érdeke az európai gazdaságot gyengíteni.
Márpedig az orosz válaszlépésektől (lesz ilyen) az EU úgy lepadlózik, mint Rocky Balboa a hatodik menetben.
Mondjuk azt nem értem a kis kétbites szürkeállományommal, hogy ha egy nem NATO tag szuverén ország nekimegy egy szintén nem NATO tag szuverén országnak, akkor mit izmoskodik ott a NATO, amelyiknek megmodóembere az USA?
Illetve némi sejtésem van, de az 20-25 oldal lenne leírva.

Mindenesetre ez egy kicsinyes, gusztustalan, primitív, tahó megnyilvánulás volt, amire egy úriember csak köpne egyet.
De nem teszi, mert úriember.

Joe Don
Olvasó

ész szerinted mi haszna lenne a putyinnak belőle ha elvágja magát a még maradék kevés befektetőtől és tőkéstől?
itt simán rosszul mérte fel az agresszív kismalac az erőviszonyokat, odament izomkodni a sovány kis gecihez, aki beszólogat neki, csak hirtelen kiderült hogy a kis geci egy csali volt, és sok haverja van, azok ott termettek és picsán rúgták a kismalacot aki most azon agyal hogy lehet ebből még jól kiszállni, de kb sehogy.

A ruszkik az egész történelem során sokszoros emberfeletti áldozatokkal tudtak valakit legyőzni, mert semmijük sincs az olcsó végtelen nyersanyagon és a még olcsóbb rengeteg eldobható emberéleten kívül. persze vannak legendák a marslakóktól kapott csodafegyverekről, rakéta védelmi rendszer, meg hőlégballonra telepített mágneses fegyver ami kiüt minden elektronikát persze…

De még mindig az van hogy valódi hatalom annál van aki hetek alatt megszáll egy idegen országot és senki rá se baszik közben, semmi világ méretű hisztéria, mert azt is elhitette a világgal hogy a megszállt ország az agresszor.

common man
Olvasó
common man

Te egy általános hangulatkeltő vagy? Már lementek a választások.Bár soha sem lehet elég korán elkezdeni a kampányt .

common man
Olvasó
common man

itt simán rosszul mérte fel az agresszív kismalac az erőviszonyokat, odament izomkodni a sovány kis gecihez

Nem tudták ,hogy az elnökük az aki? Nem tudták,hogy Amerikának(háttérh.) mik a tervei? Na ne hülyéskedj.Tudja-e itt bármelyikünk is jobban mint az orosz felderítés ,hogy azok a “provokációk” mekkora valós fenyegetést jelentettek? Te honnan tudod? Ja a hazugságsajtóból akkor nagyon tájékozott lehetsz ,kösz ,hogy kiokosítasz mindenkit.

Horvath Anton
Olvasó

Az oroszoknak teljesen másképpen tálalja az ottani média az egészet. Az ettől még tény, hogy a kisebbségekkel mindig is szarul bántak, nem csak a magyarokkal, ahogy az is hogy vannak szép számban ukrán nacionalisták is. Ez persze nem azt jelenti, hogy Putyinnak ne lennének nacionalistái, azok nélkül meg az agymosás nélkül eleve nem lenne itt semmilyen háború. Sőt, az elején még így is azt hazudták a katonáknak hogy csak hadgyakorlat lesz.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Lófasz és esti fény…