Alter Ego
88 megosztás
Címkék: ,

Lemondott a norvég védelmi miniszter, mert merészelt egy fiatal nővel megismerkedni

Lemondott Odd Roger Enoksen, norvég védelmi miniszter. A miniszter azért volt kénytelen benyújtani lemondását, mert kiderült: éveken át viszonya volt egy nála jóval fiatalabb nővel.

Jonas Gahr Store norvég miniszterelnök megerősítette, hogy elfogadta a lemondását. „Ez volt a szükséges megoldás” – közölte a sajtótájékoztatóján. „Rossz döntéseket hoztam (…) és maradéktalanul bocsánatot kérek, amiért a cselekedeteim megnehezítették mások életét” – mondta a 68 éves Enoksen az NTB norvég hírügynökségnek.

Enoksen 2005-ben, 50 évesen került kapcsolatba egy akkor 18 éves gimnazistával, akivel Oslóban ismerkedett meg, amikor a lány az osztályával a fővárosban járt parlament-látogató iskolai kiránduláson – írta meg a VG norvég napilap. A politikus és a gimnazista később is kapcsolatban maradtak és szoros viszony alakult ki közöttük. Ahogy az a sajtó csámcsogásából kiderült, tizenkétszer találkoztak Enoksen irodájában 2006 vége és 2007 között, amikor a férfi az energiaügyi miniszter posztját töltötte be. A napjainkban harmincas éveiben járó nő állítása szerint egyes találkozókon „szexuális aktus” is történt. Azt is elmondta, hogy csodálta a politikust, „aki a hatalmát és a pozícióját” arra használta fel, hogy „mindent elérjen, amit akar”. Enoksen viszont némiképp másképp emlékszik, szerinte csak azután alakult ki közöttük intim viszony, amikor 2007-ben távozott a kormányból. „Már nem voltam hatalmi pozícióban” – hangsúlyozta Enoksen.

Jonas Gahr Store kormányfő az újságíróknak elmondta: Enoksen a tavaly októberi miniszteri kinevezése előtt nem tájékoztatta őt a viszonyról, de az információ birtokában „más következtetésre” jutott volna. A most 68 éves Enoksen pedig az NTB norvég hírügynökségnek nyilatkozva azt mondta: „Rossz döntéseket hoztam (…) és maradéktalanul bocsánatot kérek, amiért a cselekedeteim megnehezítették mások életét”.

Nyilvánvalóan valamiféle idióta, szélsőségekig kiterjesztett, totálisan igaztalan metoo sztorival állunk szemben, hiszen az érintett nő megismerkedésükkor nagykorú volt, és nem állt semmilyen függő viszonyban a magas beosztású férfival. Nyilvánvaló, hogy Odd Roger Enoksen nem nehezítette meg senkinek sem az életét, mondhatni a légynek sem ártott. De mint láthatjuk, a legfrissebb férfigyűlölő trendek szerint tilos lenne a férfiaknak férfias vonzerejük birtokában (vezető beosztás, hatalom, kiemelkedő egzisztencia) magánéleti sikereket elérniük és fiatal nőkkel ismerkedniük.

Lemondás és szabadkozás helyett a miniszternek inkább arra kellett volna használnia társadalmi státuszát és közismertségét, hogy tiltakozzon a férfiak magánéletének korlátozása, a zaklatás és a férfigyűlölet burjánzása ellen.

Forrás: Az MTI nyomán

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
88 megosztás


172
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
11 Egyéni hozzászólás
161 Válasz hozzászólás
3 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
victusModerator-03hunbagiraReszet ElekSirius122 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Joe Don
Olvasó

rábaszott a vén ökör, másrészt ki kérte hogy monnyomle?! :D
libsiéknél már az is bűn ha a pinát szereted és abból is a fiatalabbat?
ribanckodni apakomplexussal nem ugyanolyan ciki?

common man
Olvasó
common man

je suis Enoksen (hehe)

Barnabás Pincés
Olvasó

Csönd legyen!
Nem az a legfontosabb bűn ejrópiában, hogy szarrá vered a szakterületed, hanem ha összejössz egy csini lánnyal.
Egyébként: Ha megszavazná (?!) a parlament, hogy aki fiatalt vitt ágyába töcskölni, kapjon egy tökönrúgást, akkor hányan kapnának óvogatólag a családi ékszerhez…?

Hunn
Újságíró

Ha fiatal férfival feküdt volna le, és az derült volna ki, az ellen egy szavuk sem lett volna, akkor az egész norvég nemzet állva és tapsolva ünnepelné a bátor “coming out”-ot…

Az esetből ismét kiválóan látszik, hogy egy férfi számára a feminista rendszerben elért hatalom és státusz sem számít ma már lóf@szt sem… Hogy felesleges különösebben erőlködni. Ebben az MGTOW-nak van tökéletesen igaza.

Egy feminista rendszerben nem létezik, mert rendszerszinten nem létezhet benne olyan, hogy “alfahím”. Ugyanakkor én azt sem értem, hogy miért kért bocsánatot, és miért mondott le? Úgy látszik, aki nem öli meg magában a blue pill bétát, az viszi tovább magával ennek a terhét a hatalom csúcsaira is…

Az ember azt gondolná, hogy egy igazán tökös hadügyminiszter, aki hatvanegynéhány évesen 18 éves ribiket kúrogat, az inkább csinál egy katonai puccsot és kikiáltja a patriarchátust, semmint hogy behódoljon a #MeToo-nak, én legalábbis ezt tettem volna a helyében.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Valószínűleg örül, ha egy lemondással megússza, nem biztos, hogy béta, de ha töketlenségből mondott le, mert komolyan elhiszi, hogy rosszat tett, akkor megérdelmi.

Joe Don
Olvasó

jobban tette volna ha praktikusan vásárol magának egy helyi nyelvet beszélni képtelen 20 éves indokínai lotyót és azt kúrogatja :D

tomgal
Olvasó
tomgal

Véleményem szerint ez mindenkinek a magánügye, amennyiben nem sért törvényt. Nagykorúak, senkinek semmi köze hozzá. Tudomásom szerint nem volt házas sem, mert azért, ha ez lett volna , akkor ”erkölcsileg nem feddhetetlen stb” miatt általában belebuknak a nyugati országokban az ilyesmibe, de itt ez nem állt fenn. Annyiban igaza van Meskének, hogy a nem egyéjszakás kalandok bejelentését joggal várja el a biztonságért felelős team, hisz nagy a kockázata annak, hogy egy ilyen kis barátnő több infóhoz jut-juthat, mint egy átlag ember. Szóval, ha összejárnak, nem árt lecsekkolni a csajt.
Ez az utólagos metoo-zás jelen esetben a csaj részéről meg egy bullshit, elfogyott a pénze és ez jó ötletnek tűnt 15 év múlva valamivel előállni, hátha csurran cseppen valami.

https://norwaytoday.info/news/norwegian-defense-minister-odd-roger-enoksen-resigns-apologizes-for-relationship-with-young-woman/

Odd úr, meg elég ”odd”, hogy nem védte meg magát, nem állt ki magáért, semmi nem tiltja, hogy egy 50 éves egy 18 évessel keféljen. Semmi kényszeritést nem lehet bizonyitani, meg nem is volt ott szerintem…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Inkább azt kellene megakadályozni, hogy ész nélkül rúgathassanak ki férfiakat. Ez az igazi kockázat, semmi más.

“Odd úr, meg elég ”odd”, hogy nem védte meg magát, nem állt ki magáért, semmi nem tiltja, hogy egy 50 éves egy 18 évessel keféljen. Semmi kényszeritést nem lehet bizonyitani, meg nem is volt ott szerintem…”

Mert ez ilyenkor annyira számít, örüljön, ha nem úgy jár, mint Weinstein

Adam Bogomolov
Újságíró

Nem tudom sajnálni, vélhetően ennek is voltak/vannak pedofil hajlamai. Ha meg nincsenek, gondolkodhatott volna előbb, hiszen az ilyen “történetek” mindig így érnek véget. Simán kihasználnak minden lehetőséget a politikai ellenfelek, ennek lett áldozata. Egyébként meg bezzegskandinávia már rég elveszett. Tökmindegy kéremszépen, hogy mi történik ott. Lapozzunk!

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben az esetben én sem értek egyet a “pedofil hajlamok” kijelentéssel. Egy 18 éves felnőtt szavazhat, fogyaszthat alkoholt, lehet jogsija, cigizhet, házasodhat, akkor talán arra is képes, hogy eldöntse akar-e kefélni valakivel, vagy sem. Senki nem tartott fegyvert a halántékához, hogy viszonyba bonyolódjon egy tőle jóval idősebb férfival. Az ő döntése is volt.

Ez azért magáért beszél :

“She told the newspaper VG that she felt ashamed for many years, and that it wasn’t right that she had to live with it.

He used his power and his position to get what he wanted. He should not have done that, and I wish he had taken responsibility,” the woman told VG.

“Yes, I was older than her. Yes, I was a parliamentary representative first and then a minister. But I never had any power relationship over her that made her unable to go and leave at any time if she felt uncomfortable. I never had any means of pressuring her and never tried to exert any pressure,” Enoksen said.

Ki a szart érdekel hogy évekig “ashamed” volt, ő döntött így, még vannak milliónyian, aki szégyellik, amit fiatalon tettek, de ők tették. Senki mást nem lehet hibáztatni azért, ami történt, nem zsarolta, nem kényszerítette, nem erőszakolta meg stb. Hülye volt, hülye volt, ha megbánta, megbánta, akkor kellett volna gondolkodni.

Az megint más kérdés, hogy reálisan kevés férfinak jön össze ilyen életkorban a 18 éves , viszont akinek összejön azt miért kell keresztre feszíteni ? Senkinek semmi köze ahhoz, ha két nagykorú (benne van a nevében, hogy NAGYkorú) mit csinál egymással, kivéve, ha bűncselekmény van a dologban.

Hunn
Újságíró

Na ne már, legalább mi ne, legalább itt ne démonizáljuk az egészséges és normális férfi-szexualitást!

Pedofilnak azt nevezzük, aki nemi érés előtt álló gyermekeket molesztál szexuálisan.

A nemi érés időpontja az emberi fajnak nevezett biológiai lénynél 13 éves kor.

Tehát bárki, aki olyan esettel kapcsolatban “pedofíliáról” beszél, ahol a lány elmúlt 13, az valójában a férfi szexualitást démonizálja, és pont. Ne tegyünk ilyet.

A cikkben szereplő felnőtt, nagykorú nőt 18 éves korában dugták meg saját kívánságára. Értem én, hogy ott van a szövegben, hogy gimnazista volt, de azt direkt azért írták bele, hogy lelki szemeid előtt egy matrózblúzos, copfos középiskolás diáklányka jelenjen meg nagy ártatlan őzike szemekkel, ne pedig egy sima átlagos 18 éves, faszra éhes felnőtt nő…

Komolyan mondom amúgy, hogy a feminizmus korábbi hullámai mindenkit behülyítettek a belegyezési korhatár-mániájukkal. Az egész baromságot anno az akkori feminista roastie-k találták ki. Megpróbálták és ma is megpróbálják a nők kezében összpontosítani a döntés hatalmát arra nézve, hogy mik is legyenek a feministák által jóváhagyott férfi szexualitás szabályai…

Maradjunk annyiban, hogy: 1. Aki 13 évesnél fiatalabb gyermeket molesztál, azt lehet is vinni agyonlőni. 2. Aki viszont levarr egy kis tiniribit, pláne ötven felett, azt ha mondjuk kitűntetni nem is kell, de egy pacsit azért simán megérdemel az illető…

A tetves feminista romantikus regények hitették el mindenkivel a nyugati civilizációban, hogy egy fiatal lány számára a halálnál is rosszabb sors, ha hozzáadják feleségül egy tőle idősebb férfihoz…

Adam Bogomolov
Újságíró

Bár továbbra se értek egyet, de elfogadom, ha nincs igazam. Most hajlok rá, hogy talán nincs, noha még nem győztetek meg teljesen…

Egyébként nehogy már az élősködést támogassuk! Akik már 18 évesen az ötvenes férfiakra repülnek rá, azoknál pont ez a viselkedésük megy szembe a biológiai indíttatásukkal. Mert mondj, amit akarsz, biológiailag egy harmincas férfi (igazi férfi) jobb választás. Ergo élősködők. Ezekkel nem coitálni kell, hanem egy jól irányzott pofon után visszaküldeni tanulni őket, mert a világról még szinte semmit se tudnak! Szerintem ez is a női követelőzés újabb szintje, amit már a gyerekkor határán elkezdenek: nekem hatalom kell, presztízs kell, minden kell, mert p*nci van a lábaim között! Nekem jár a politikus, mert p*nci van a lábaim között! Szóval ezért vagyok kiakadva, mert ezt az oldalát valahogy senki se nézi a dobókockának.

Ennél tényleg jobb, ha azt mondom, 18-20 éves kor alatt pedofília. Érjenek meg agyban is arra, amit nemileg meg akarnak élni. Mert nem a biológiailag jobb választás fog kelleni ezeknek, hanem mint a fenti példa is mutatja, az, akin élősködhetnek, akár évtizedek múltán is. Ezért mondtam, hogy ez a norvég “politikus” szerintem egy balf*sz, aki megérdemelte, mivel elhitte magáról, hogy ő alfakan. Most már tudja, hogy csak egy balf*sz, akit felzabált egy parazita…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Egyébként nehogy már az élősködést támogassuk!”
Pedig amíg éltetjük a feminizmust, nem csinálunk mást se.

“Akik már 18 évesen az ötvenes férfiakra repülnek rá, azoknál pont ez a viselkedésük megy szembe a biológiai indíttatásukkal.”
A nőhatalom pedig a férfiak biológiai indíttatásával, illetve azok, akik miatt lehet olyan, hogy feminizmus, a főemlősök csoportjában csak elnyomott kis perifériára szorult, sunyiban szaporodó (ha esetleg…) egyed lenne.

Nem tudom, hogy mennyivel járna jobban egy igazi, 30-as férfival, aki még élete elején jár, és nincs túl sok mindene, vagy egy 50 éves, igazi férfival, akinek már mindene megvan? De ha így nézzük, akkor miért is van joguk a nőinknek alkoholt, dohányárut, mindenféle fogamzásgátlót szedni, mikor egyértelműen rosszul hat a jövőbeli magzatra, és hülyegyerek lesz belőle, akiket nekünk, mint a társadalom tényleges tagjainak kell eltartanunk?

“Ergo élősködők.”
Arról nem tehet, hogy nőnek született, arról viszont talán már igen, hogy teljesíti-e a felé elvárt (illetve egykoron elvárt…) társadalmi kötelességeit? Mert ha nem, akkor bizony élősködő. Valamint, ha valaki egy emberen tartatja el magát, akkor élősködő, de ha az egész társadalmon csinálja, akkor már nem? A nőkkel szemben elég furcsa az értékrendünk.

” Ezekkel nem coitálni kell, hanem egy jól irányzott pofon után visszaküldeni tanulni őket, mert a világról még szinte semmit se tudnak!”

Tanulni, minek? Így is, úgy is fizessünk nekik, ha már férfinak születtünk. Tanuljanak, ha akarnak, de ne tőlünk vegyék el, mert egyszer minden fordulhat.

” Szerintem ez is a női követelőzés újabb szintje, amit már a gyerekkor határán elkezdenek: nekem hatalom kell, presztízs kell, minden kell, mert p*nci van a lábaim között! Nekem jár a politikus, mert p*nci van a lábaim között! Szóval ezért vagyok kiakadva, mert ezt az oldalát valahogy senki se nézi a dobókockának.”

Ezért kellene elfogultság nélkül összeengedni a férfiakat/fiúkat a nőkkel/lányokkal, és rögtön tisztázódna, hogy kinek mi jár, és mennyi.

“Érjenek meg agyban is arra, amit nemileg meg akarnak élni. Mert nem a biológiailag jobb választás fog kelleni ezeknek, hanem mint a fenti példa is mutatja, az, akin élősködhetnek, akár évtizedek múltán is.”

Ezért adták őket férjhez régen a szülők annak, akitől többet reméltek. Nem rájuk volt bízva. Sosem lesznek ennyire józanok, hiába is várod ezt. Itt talán nem is a jót várod, hanem pont, hogy a várakozást kedveled.

“Ezért mondtam, hogy ez a norvég “politikus” szerintem egy balf*sz, aki megérdemelte, mivel elhitte magáról, hogy ő alfakan.”

De biztosan nem alfakan? De ha nem az, akkor is bedarálta volna a nőrendszer.

“Most már tudja, hogy csak egy balf*sz, akit felzabált egy parazita…”

Azért ennél bonyolultabb a dolog. Mert ha megnézzük, melyik nem kap nagyobb támogatást a másiktól, akkor tudjuk, hogy ez a felzabált eléggé eltúlzott. A kislánynak esélye se lett volna, ha a nőknek nem lennének plusz jogaik, míg a férfiaknak meg szinte semmi, mert a nagy részét átadták a nőknek. Röhej, hogy milyen gyenge maga a feminizmus (erről árulkodik a mini is a szó központjában, ráadásul :D), hogy tudnál erőt mérni, ráadásul mi értelme is lenne, ha nincs ellenállás?

Hunn
Újságíró

Adam Bogolov, biztos hallottad már azt, hogy mindig a nő választ. Mindig. Egyetlen kivétel az, ha megerőszakolják. (Nemi erőszak alatt természetesen a klasszikus, oldschool, brutális nemi erőszakot értve, nem a #MeToo-féle új, kamu koncepciót.)

Tehát mindig a nő választ! Ha egy nőt megdugnak akár 13 éves korában, akár 18 éves, vagy 20 éves, 25 éves, akárhány éves korában, akkor az csakis és kizárólag azért történhetett meg, mert a nő azt választotta. Ha egy társadalom nem akarja, hogy egy bizonyos korosztályba tartozó nőket megdugjanak, akkor miért azokat férfiakat akarja büntetni, akiket a kérdéses korosztályba tartozó nő választott?

Ha a társadalom azt akarja, hogy egy bizonyos korosztályba tartozó nőket ne dugjanak meg, akkor tiltsa meg ennek a női korosztálynak a dugást, és büntesse meg őket szigorúan, ha mégis szétteszik a lábukat valakinek! De miért a férfiakat akarod büntetni olyasmiért, amit a nők azért csinálnak, mert csinálni akarják? Miért a férfiakat akarod büntetni olyasmiért, ami a nők döntésére történik?

Elég legyen már abból, hogy a nők szexuális stratégiájának az árát a férfiakkal akarjuk megfizettetni!

Még valami.

Ezzel az egész feminista, korhatáros dologgal csak azt érjük el, hogy a fiatal lányok tapasztalatlan fiatal fiúkkal tudnak csak ágyba bújni, mert minden más férfikorosztály tart a következményektől. A fiatal lányok pedig az élmény hatására azt gondolják, hogy a szex, mint olyan, szar, a férfiak használhatatlanok, akkor már kérjünk érte pénzt…

És máris teremtettünk egy csomó új prostit. Vagy pedig egyből felülnek a faszkörhintára, annak reményében, hogy hátha találnak jobbat… Amivel máris teremtettünk egy csomó új ribancot. Ha körbenézünk, akkor egyből megértjük, hogy mi is történt a fiatal lányokkal, akiket a korhatárral ilyen jól “megvédett” a társadalom…

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze, egy 13 évest, ha megdugnak csakis kizárólag ő választhatta. Nem véletlenül van jogilag is beleegyezési korhatár , ez a gyermekek védelmében van. Bizony, egy 13-14 éves még jóval inkább gyerek, mint felnőtt ( akkor is , ha menstruál, ettől még 90%-ban inkább gyerek). Egy gyerek jóval inkább manipulálható, megfélemlíthető ( ugye felnőtteknek szót fogadunk , tekintélyelv stb) kihasználható, mint egy 18 éves, aki már jó eséllyel nem szűz és van már némi élettapasztalata. Ugyan a jogban nincs konkrét pedofilíának számító életkor, de nálunk ( amúgy a beleegyezési korhatárral megegyező) 14 év alattival elkövetett bűncselekményeket oda sorolják:

https://batki.info/pedofilia-es-buntetojog/

Számomra is a ” klasszik pedofil” az, aki nemileg éretlen gyermeket abúzálja, de ettől még nem véletlenül bűncselekmény 14 év alattival szexuális kapcsolatot létesíteni. Szerintem amúgy inkább 16- nál kéne meghúzni a határt ( ami nagyon sok helyen így is van Európában, pl. Norvégiában is ) , mert érzelmileg, értelmileg szetintem ez az alsó korhatár, amikortól valaki esetleg felelős döntést tud hozni. De nálunk akkor még több cigó menne börtönbe, tuti miattuk 14 év.

https://arsboni.hu/hogy-ferkozik-be-az-allam-a-tinedzserek-haloszobajaba/

Ha egy 25-50 éves, egy 14 -15 évest , azaz egy gyereket megdug,( mint említettem Norvégiában 16 év a korhatár, szerintem helyesen) bizony kihasználja, manipulálja, ezt a felnőttnek kell felfognia és felelős döntést hoznia. Nyilván, ha egy vele kb egykorúval , szintén tinivel teszi más a helyzet, bizony törvényileg is más megítélés alá kerül egy 18 év alatti.

Egy 18 .évét betöltött lány, lehet éretlen persze , meg teljesen felnőtt szinten érett is, az biztos, hogy nem véletlenül ez a korhatár a nagykorúságra a világ túlnyomó részén. Jogilag innentől teljesen egyértelmű, hogy nem kenhető másra saját döntése.

Ettől fügfetlenül , beleegyezési korhatárra szükség van, egy 13-15 éves még gyerek , akkor is, ha van melle és szőrös a puncija , vagy fiú esetében van erekciója.

Hunn
Újságíró

Jaj, ne hazudjunk már ekkorát, kedves tomgal… Bármilyen hihetetlennek tűnik, én is voltam 13 éves, igaz az 30 évvel ezelőtt volt. De még pontosan emlékszem, hogy a velem egyidős kiscsajok önként és dalolva feküdtek alá a suli bikájának, mert hogy az milyen helyes fiú, meg milyen jóképű, meg milyen jó pasi…Meg hogy önként és dalolva másztak rá a házibulikban a baráti körben az idősebb pasikra is. Meg hogy legtöbb esetben végigmentek a teljes baráti körön, á la faszkörhinta… SEMMIFÉLE manipulációra nem volt szükség, megfélemlítésre meg aztán pláne nem. (A megfélemlítés különben is nemi erőszaknak és szigorúan büntetendőnek számított mindig is.)

Ez az egész korhatáros szabályozásra való igény a feminista roastie-k irigységéből fakadt a feminizmus első hullámai idején. Mostanra vált csak a dolog valamiféle normává, mert több olyan generáció is van már, aki a feminista rendszerben született és nőtt fel. A középkorban még simán hozzáadták a fiatal lányokat a felnőtt férfiakhoz, aztán mégsem lett semmi bajuk, csak boldog családanyák lettek, meg szültek pár gyereket.

Az a feminista fantáziairodalom terméke, hogy az idősebb férfiak biztos lelketlen szadisták lesznek a fiatal lányokkal, és hogy biztos micsoda szörnyű élmény lesz egy fiatal lány számára az, ha nem egy teljesen tapasztalatlan fiatal srác intézi el 3 perc alatt, hanem olyasvalaki, aki azért tudja is már, hogy mit csinál… Mert nem fogsz tudni logikus érvet mondani arra, hogy miért sokkal-sokkal jobb az, ha egy fiatal lányt egy vele egyidős srác dugja meg, mondjuk 16 évesen, mint ha egy tíz évvel vagy akárhány évvel idősebb tenné.

De, ismétlem: ha az elmebeteg modern feminista társadalom ragaszkodik hozzá, hogy a tizenéves lányok ne basszanak ha viszket a pinájuk, akkor tiltsátok meg a lányoknak törvényileg a dugást tizenéves korukban, és büntessétek meg őket szigorúan, ha mégis megteszik… Szigorúan csak a poén kedvéért ezt még én is szívesen megnézném, hogy hogyan foganatosítjátok ezeket az intézkedéseket… De ilyenekkel, hogy így meg úgy manipuláció, meg hogy “power balance” az idősebb férfiak javára, meg a többi feminista baromsággal hagyjatok békét az embernek…

tomgal
Olvasó
tomgal

Nos, ez egy hatalmas hazugság, hogy a többség 13-14 éves korban szexszel ( hogy van olyan, nem jelenti azt, hogy mindenki), továbbá a szexuális együttlétre értelmileg, érzelmileg is meg kell érni , minden szakember, értelmes ember, pláne szülő tudja ezt. Az átlag életkor 17,4 év szüzesség elvesztése tekintetében.( Európa és USA)
Az érettség meg olyan 15-16 körül kezdődik.

Nézz utána, de itt egy férfi magazinban megjelent cikk ( hogy nehogy elfogultsággal vádoljon bárki), de szaktudományos oldalakon is utána lehet nézni.

https://player.hu/eletmod/atlagosan-ennyi-idosen-vesztik-el-szuzesseguket-az-emberek

Azt meg csodálom , hogy magyarázni kell, mi a különbség aközött, ha egy 15 évessel, egy 16-17 éves, vagy egy 37 éves szexszel. Egy ilyen korú felnőtt pontosan tudja mivel használhatja ki, manipulálhatja, félemlítheti meg a tinit. ( és nem mind szexre éhes kis kurva, sőt a többség nem. Ezt támasztja alá a szüzesség elvesztésének átlaga és a lányok később) Egyetlen apa sem engedné ( cáfoljon meg bármelyik apuka az dalon), hogy a tini lánya ( nem 18 évesről beszélek, hanem a 13-16 évesekről) egy ilyen korú férfival ” járjon”. Nem véletlenül, tudják jól mitől kell félteni a lányukat.

Egy 13-16 éves más érdeklődésű , értelmi, érzelmi érettségű, tapasztalata zéró, egészen más dolgok érdeklik, mint egy 20-30 évvel idősebbet. Mi közös lehet bennük, egy ennyivel idősebb férfi csak a testét használná egy gyereklánynak. Nem baj, ha fiatal, friss húsra vágyik , tegye azt ( ha van aki szóba áll vele ebből a korosztályból) egy 20 évessel, de ne egy gyerekkel. Egy ilyen korú tininek a közös élményekre, a korosztályával van szüksége, mozizások, első csók, kézfogás, együtt első “bénázások”, első szerelem ( igen, ez most is így van, ne általánosítsunk , mert egy halom tinit ismerek és messze nem mind kurva, piás, stb)

Hunn
Újságíró

Ki mondott olyat, kedves tomgal, hogy a többség 13-14 éves korban szexel? Szerintem senki. Viszont akik nem teszik, azoknál teljesen mindegy is, hogy milyen korhatáros törvény vonatkozna amúgy rájuk, nemdebár? Hiszen a korhatáros törvény azokra vonatkozik, akik megteszik…

Ami az értelmi és érzelmi érettség kérdését illeti, nos, a feminista korhatáros törvények kifejezetten azt próbálják kikényszeríteni, hogy feltétlenül és csakis két olyan, éretlen fiatal bújhasson egymással ágyba, akik ezen a téren – éppen emiatt – lehetőleg semmit se tudjanak egymásnak nyújtani és tanítani…

A különbség aközött, hogy egy 15 éves lány egy 16-17 éves fiúval vagy egy 37 éves férfival fekszik-e le, az körülbelül ég és föld. A legfőbb különbség kábé az, hogy (az első esetben) a lány fadarabként fekszik-e három percig, és élete végéig szar élményként fog-e visszaemlékezni a legelső alkalomra, ami esetleg évtizedekig gátolja-e majd, hogy a szexben gyönyört találjon?

Vagy pedig (a második opció esetén) onnantól saját fiatal testét elfogadva, megnövekedett női önbizalommal, a szexualitást kölcsönös örömforrásnak tekintve, vonzerejének tudatában a férfiakat szeretve élje-e a továbbiakban fiatal életét? (De nyugodtan meg lehet ám kérdezni azokat a már felnőtt nőket, akik anno fiatalon az első opciót választották, hogy vajon valóban olyan nagyon csodálatos, mennyei élmény volt-e számukra a fiatal fiúk alatt megélt legelső alkalom?)

A fiatal lány “kihasználása, manipulálása és megfélemlítése” a téma kontextusában számomra férfiként (és biztos vagyok benne, hogy a többi férfi számára is) teljesen érthetetlen, értelmetlen és értelmezhetetlen felvetések. Miért tenne ilyet az ember? Mi oka lenne rá? Mi motiválná erre? Mi célból tenné ezt? Mi lenne neki ebben a jó? Vagy, ha direkt durván akarnék fogalmazni, akkor úgy kérdezném, hogy: mondd, te mégis miről beszélsz, bazmeg?

Ami a lányos apákat illeti, ők a jelenlegi feminista rendszerben teljesen ki vannak herélve és jelenleg semmi beleszólásuk nincsen a dolgokba, ergo a véleményük is teljesen irreleváns. (Az ő véleményükre majd visszatérünk a patriarchátus bevezetése után.)

NEM GYEREKLÁNYOKRÓL beszélgettünk! A TINILÁNYOK a téma, NEM a gyereklányok! Vagyis ha jól értem, a fenti felvetésed során valójában azt akartad írni, hogy “egy ennyivel idősebb férfi biztos csak a testét használná egy TINILÁNYNAK”… Nos, hát a férfigyűlölő feminista fantáziairodalom szerint biztosan. A valóságban? Nem.

Érdekes, hogy a történelem során legelőször modern, feminista korunkban lett “szüksége” a fiatal lányoknak a velük egy korosztályú fiúkkal való “bénázásra” (a bennem bújkáló, a női hipergámia létezésével tisztában levő Red Pill-kisördög erre konkrétan hangosan felröhögött). Régen nem eresztették össze őket, még egy iskolai osztályba sem, tinédzser korú fiúk és lányok külön nevelkedtek. (A muszlimoknál is pont ebben a korban választják és különítik el egymástól szigorúan a nemeket úgy, hogy nem is találkozhatnak egymással.) És ez nem véletlen. Ez anno azért történt így, mert a régiek még nem voltak teljesen hülyék: fel sem merült bennük, hogy az lenne a helyes, ha a lányaikat a korosztályukbeli fiúk kúrogatnák…

Majdnemhogy a teljes feminista/Blue Pill romantikus fantáziairodalom szinte semmi másról nem szól, mint hogy a történet szerint jaj, a szegény, szerencsétlen, szép fiatal szűzleányt a szülei hozzá akarják kényszeríteni egy katonaviselt, saját egzisztenciával rendelkező idősebb férfihoz (ami valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a halálnál is rosszabb sors egy fiatal nő számára), pedig ő a csóró, de rendkívül jóképű, saját korosztályabeli fiúba szerelmes és őt választaná úgy, hogy az a fiú még meg sem dugta… na persze. És kalandos hányattatások után végül egymáséi lesznek a fiatalok, mert a szerelem mindent legyőz, happy end.

Nemzedékek nőttek fel ezeken a szarokon, mára már nemzedékek fejébe töltötte bele a feminista/Blue Pill irodalom ezt az egész koncepciót, mint megkérdőjelezhetetlen “alapigazságot”… Sőt, mi több: kifejezetten ez a legfőbb, tipikus példa arra, amit a feministák felhoznak a nők történelem során történő patriarchális elnyomatásának bizonyítékaként. (Olyannyira igaz ez, hogy én magam is csak Red Pill-fejjel kezdtem el megkérdőjelezni magamban mindazt, amit erről a kérdésről korábban gondoltam.)

Mindent, amit a feministák csinálnak, beleértve ebbe az első hullámok által bevezetésre erőltetett korhatárokat, mindent rendszerszinten kell nézni és elemezni, tudván, hogy a feministák valójában soha nem a nőknek akartak, és ma sem a nőknek akarnak jót. A feminista mítosz szerint a fiatal nőket “meg kell védeni” attól, hogy idősebb férfiak mocskos mancsukkal illessék hamvas szűzi testüket, és a legelszántabb “védelmezőik” mindig is természetesen a Falon túljutott, feminista roastie-k voltak és lesznek…

Persze azt azért tudni illik, hogy a modern feminista rendszerben a korhatár betartatása szigorúan csak a keresztény, fehér, heteroszexuális férfiakra vonatkozik. Arab, nigger, színesbőrű migráns természetesen azt csinálhat fiatalkorú fehér lánnyal, amit csak akar. Megerőszakolhatja, verheti, bedrogoztatva kiállíthatja strichelni, és a feminista hatóságok, beleértve a feminista roastie vezette gyermekvédelmi szolgálatot is, eltusolják, lásd: Rotherham. Hiszen akinek ez nem tetszik, az rasszista.

Csak az a fontos a feministák számára, hogy egy fiatal fehér lány nehogy fehér férfi párja legyen, nehogy egy idősebb fehér férfi legyen számára az első, hogy a végén még hozzá kötődjön, és netán vele alapítson családot. Hiszen ez szembe menne a feminizmus cancel-kultúr-marxista céljával és lényegével: a fehér faj szándékos törlésével a világegyetemből.. .

Horvath Anton
Olvasó

“Mi közös lehet bennük”, ez az hogy semmi, az egyiknek van ami a másiknak nincsen, meg fordítva is. Ti nők nem bírjátok szétválasztani a kúrást meg az összeházasosdist 20 év szexésnyújork után se? Nem a tini korosztály fog összebútorozni, itt jó eséllyel egy vagy két kúrásról van szó, aztán annyi. Ebben az átlagszámításban meg benne vannak a férfiak is, nem csak a nők, úgy már meglepődnél kicsit.

Bela
Olvasó
Bela

Tényleg sikerült felsorolni a leggagyibb feminista csúsztatások sorát a “test kihasználásától” a “megfélemlítésig”.
Nézzük a lányok oldalát: manapság 15 évesen már nőnek gondolják magukat, eszerint öltözködnek, sminkelnek, viselkednek. Havi tízezreket költenek arra, hogy minél vonzóbbak legyenek( illetve vonzóbbá tartsák saját magukat, mert a tetovált szemöldök például egy férfit sem érdekel). Jelentős részük konkrétan kurvásan öltözködik, ha látja ezt Tomgal, ha nem. Azért húsz évvel ezelőtt közel sem így néztek ki a tinik.
Fenn vannak a társkeresőkön(hiába 18 év a korhatár),mit is keresnek ott, mit akarnak? Dugni konkrétan. A kézen fogva moziba járás összejön a padtárs Tibikével is.

Milyen jogon akarod te megmondani, hogy a magát mutogató, szexuálisan öltözködő, társat kereső kamaszlányra ki mászhat rá? Pontosabban, Hunnt idézve: mi közöd hozzá, hogy kit VÁLASZT A NŐ? Mi a neked tetsző korhatár? Egy 25 éves futballista baszhat tiniket, egy 37 éves akárki már nem?

Tessék őket megnevelni, kedves anyuka, hogy ne forrónaciban járkáljon az utcán, ne nézegessen a Tinderen, mert ha mégis, akkor a férfi bizony azt fogja gondolni jogosan, hogy ez a gádzsi bizony dugni akar.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szóval te , pedagógusként teljesen normálisnak tartod azt, ha egy 14- 15 évest, egy 30-40 éves kefél ? Tényleg nem érzitek (neked nem tudom vannak e lányaid én neveltem kettőt is, akik azért nem olyan régen voltak tinik) , hogy ebben mi a gáz ? Én nem a 15 évest korlátozom, hanem józan észre intem a felnőttet és nem egy gyereklányt (igen egy 13-15 éves még gondolkodásban, érzelmileg, tetteiben gyerek) kívánok korlátozni, éppen azért, mert ő még nem képes felelős döntésre. És igen ultra nagy a kihasználás, a használás esélye, mert nekem ne mondja senki, hogy szerelmes egy felnőtt férfi egy gyerekbe , akivel semmi közös pontja nincs. Az, hogy 15 évesen egy lány nőnek gondolja magát , nem jelenti azt, hogy az ! És pontosan a felnőttnek kell észnél lenni, akkor is, ha a gyereklány felajánlkozik. Egyébként akkora nagy kurválkodás nem mehet, ha a szüzesség elvesztésének átlaga 17,4 év. Van néhény tinikurva, azok jórésze sem a 30-40-es korosztállyal kefél , szóval azért ez nem akkora társadalmi probléma , de az, hogy 16 év körül alakul ki a szexuális tudatosság és erre testi-lelki érettség elég sok tanulmány alátámasztja.
Szóval, ha egy férfi felnőtt, jóval idősebb korban fiatal húsra vágyik, azzal nekem semmi bajom, de ne egy 13-16 közötti gyerekkel, félgyerekkel tegye, mert az bizony erkölcsileg, sőt pszichológiailag is aggályos. Egy 15 éves még (akkor is ha kurvásan öltözik) bizony szerelemre vágyik, ez van a kis fejében és azt is fogja hinni, ha megdönti egy kész férfi, ez biztos és bizony össze is fog törni.
Mint mondtam erre igen ritkán kerül sor (de itt eredeti témánk egy 18 évessel volt, amit meg is írtam, hogy senkinek semmi köze hozzá, nagykorú mindkettő, kényszerítés nem volt). Amúgy miért nem jó egy 18-20 éves, ha egy felnőtt, jóval idősebb férfi fiatalra vágyik, miért is kell ennyire lemenni életkorban, tán mert jobban manipulálható, idomítható, felnőtt tekintély latba vethető ? Mert az egy ordas hazugság, hogy nem kizárólag használni akarja egy nagyon fiatal lány testét, aki még felelős döntést nem tud hozni, könnyebben rá lehet venni dolgokra. Persze aztán megy a nagy álszenteskedés, hogy ezek a mai lányok, meg milyen hamar dugnak (de ez csak akkor gond, ha nem veletek teszik). Igazából itt azért ilyen veszély szerintem az oldalon nem fenyeget senkit , hogy 15 évesek falkában üldözzék , de lesarkítva 13-16 közöttivel ne dugjon egy felnőtt, lehetőleg saját korosztályával is csak pettingeljen (lásd tanulmány) afölött már felelősebb, tudatosabb a dolog. Ennyi (tőlem azzal keféltek akivel akartok, illetve aki hajlandó veletek, de erkölcsileg , lelkileg elítélendő, ha egy jóval korosabb felnőtt kihasználja egy gyerek tudatlanságát és tapasztalatlanságát ,akkor is, ha az felnőttnek képzeli magát. Az a baj, hogy azt sem látjátok, ebben mi a kihasználás… (mert ugye ti csak jót és szépet akartok, megtanítani a kis fiatal lányt szuper dolgokra, persze…)

Itt egy tanulmány a nemi érésről, az orgazmuskészségről, stb, érdemes olvasgatni :

http://www.szexualpszichologia.hu/tizenevesek.htm

Adam Bogomolov
Újságíró

+1

Adam Bogomolov
Újságíró

:-]

Adam Bogomolov
Újságíró

Basszus, ez is +1!
Mi vannak? Mik nincsenek?
:-]

georg1945
Olvasó
georg1945

Minden nő feminista.

Ez nem kérdés.

A nők arra vannak idomítva, hogy ők csak kaphatnak, nekik csak mindig adnak – a férfiak.
Az újság érdekes és még értékes, de később már rutin.
És a rutinért is adni kell állandóan.

A férfi fizet mindent, a férfi szállítja a nőt az autóján, a férfi intéz minden féle komolyabb ügyeket (már ha van férfi a nő közelében), egy szó, mint száz, a férfi éli a család életét.

Főzni ? Már ha tud a hölgy. Meddig tart ? Max kettő óra.
Sokan el sem mosogatnak, hanem hagyják ott bűzleni a mosatlan tányérokat, egyebeket, majd a mosogatógép. (ezt a gépet egy nő találta ki – kivételesen)

És akkor mivel foglalkozik tovább a hölgy ? Ha netán nem dolgozik véletlenül egy munkahelyen (elvéve mondjuk egy családapa elől az állást) ?

De ne merüljünk bele a mindennapok apróságaiba, hanem azt mondom, hogy bizony a hölgynek van ideje rágódni a disznó férfiak felett.
Meg okítani a suttyó lányait ezzel kapcsolatban.

Tehát harc a férfi és a nő között, amely az őskortól tart máig.

Következtetés: minden nő feminista – manapság, mert a férfiak ezt megengedik a nőknek.

tomgal
Olvasó
tomgal

A legtöbb országban a világon 16 év a beleegyezési korhatár , nem véletlenül. Én magam is ezt tartom kb helyesnek. Magyarországon a cigányok miatt 14, így is tele vannak velük a börtönök. Ott szokás 14-16 között már szülni is.

Az alsóbb korosztályt nem én hoztam fel, a beleegyezési korhatárt se.

Az a felnőtt férfi, aki valóban nem akar kihasználni egy gyereket , mert bizony a 99% -uk 14-15 éves korában még gyerek ( élettapasztalat, gondolkodás, érzelmi- értelmi szint) az van olyan intelligens, erkölcsös és józan, hogy nem fektet meg, egy arra még éretlen kiskorút.

El kell keserítselek , mindkét lányom tartós párkapcsolatban él , elmondásuk szerint boldogok ( amúgy mindketten a 18 évet betöltötték, amikor az első komoly kapcsolatuk volt), a kisebbik lányom 24 évesen menyasszony,
az idősebbik élettársi kapcsolatban.

Amúgy meg megénekelték már ezt a nagy ” öregek”

https://youtu.be/eS0t-ekEJkA

“Ha egyszer megnézed, tudja, hogy miért nézed,
Én csak azt tudom, hogy ő még csak most tizennégy.
Nem hisz a mesékben – ez van a szemében,
NEM TUDJA MI VAN, MI VAN, A FEJÉBEN .

Nem neked való még az éjszaka,
Siess haza, vár a mama!
Későn érsz haza, nincsen vacsora,
Siess haza, vár a mama!

Ne nézz rám, ne nézz rám, ne nézz, ne nézz, ne nézz rám!
Ne várj rám, ne várj rám, ne várj, ne várj, ne várj rám!”

Horvath Anton
Olvasó

Mikor én voltam kb. 15 akkor volt egy lányismerős, aki 16 évesen egy kb. 36 éves hapsival ismerkedett meg, sőt amennyire tudom az nem csak egy “diszkóbaleset” volt, hanem össze is költöztek. Nem tudom aztán meddig tartott, de mindenesetre egy évekig tartó kapcsolat lett belőle. Senki nem foglalkozott a korkülönbséggel érdekes módon akkoriban, igaz nem is ömlött a médiából a feminista szar a nyakunkba. Nem volt még iwiw se, meg a parlament se volt még tele balos feminista nőstényekkel mint ma.

tomgal
Olvasó
tomgal

A 16 év határeset, kb ott kezdődik a tudatosság szexuális és egyéb téren is. Ezért 16 év a legtöbb országban a világon a beleegyezési korhatár. Ezalatti korosztályról volt szó (14-15).

Bela
Olvasó
Bela

Látom, nagyon felzaklatott a dolog, ha már az itt hozzászólni merészelőket támadod :-D Az oldal neve Férfihang egyébként…

Ügyesen lejjebb is vitted a határt, már egy 30 éves sem kefélhet szerinted 15 évest, akkor sem, ha a focimeccs után a diszkóban rámászik a naiv kislány :-D Jól van akkor.

Szintén ügyesen szemet hunysz a kurvás öltözködésen és viselkedésen. Ez az, ami jellemző rátok. Tettek és az azokért vállalt felelősség, ez az, amit nem ismertek még 50 évesen sem. Erre még visszatérek.

Pszichológiailag sok minden aggályos, valóban. Például elválni, ezáltal apa nélkül hagyni felnőni a kislányt, nem odafigyelni rá, nem nevelni.

“Ultra nagy kihasználás” sok minden más, például beszopatni férfiakat, elperelni a vagyonukat, nem kell sorolni, igaz?

A kérdésedre válaszolva: nem, nem tartom normálisnak, ha 50 évessel szexel a 15 éves (és valóban, annyira ez nem jellemző). Nem tartom normálisnak a feminista világrend más jellemzőit sem: a faszkörhintázást, a rengeteg válást, az apa kizárását a nevelésből, a 40 évesen tiniként való viselkedést, a férfihibáztatást. Utóbbit pont most műveled.

Tett és felelősség: ha egy nő, legyen akárhány éves, picsagatyában, haspólóban, mély dekoltázzsal vonul az utcán, jár dolgozni, jár iskolába, akkor az ne csodálkozzon, ha megbasszák. Ha a diszkók tele vannak tinilánnyal ilyen felszerelésben éjjel kettőkor, akkor ne csodálkozz te sem, ha ezeket megbasszák 20, 25, vagy 35 éves férfiak. Miért megy oda? Miért viselkedik úgy? Miért mutatja meg a seggét?
Na itt jön a felelősség: valóban éretlen dönteni ilyen helyzetben, helyette a felelős érte a gondviselője. Aki jórészt nő, mivel a házasságok nagyobb része felbomlik, apa nincs a képben (lásd még apakomplexus és az 50 éves szerető). Tehát az anyuka az, aki nem neveli a lányát, nem szól rá reggel, hogy nem a 12 centis gatyát kéne felfenni, nem kéne kurvának sminkelni magad, édes lányom! Ez az, amit ti sosem vizsgáltok, sosem hoztok szóba.
Ha a norvég pali csaját harmonikus családi környezetben, következetesen nevelik, akkor nem megy el az 50 évessel. A miniszter lemondott, a csaj és anyja (apja, ha van) mossa kezeit.

Ez a felelősség az, amit a mai feminista diktatúrában nektek nem is kell ismernetek. Sem 20, sem 48 évesen. Elváltok, mert uncsi, félrekúrtok, mert izgi, szartok a gyerek fejlődésére, mert “váltanatok kell”. Milyen mintát mutattok a gyerekeknek, miiii?

tomgal
Olvasó
tomgal

Béla, remekül terelsz, senki nem vonja kétségbe a szülők felelősségét, vagy azt, hogy a kihasználás más területen is bűn és fel is vagytok ( jogosan) háborodva miatta. Nem jár börtön azért sem, de attól még erkölcsileg minden normális ember elítéli.

Öreg hiba az oldalon , hogy nem olvastok előzményeket, én ugyan nem vittem le ” ügyesen” semmilyen korhatárt, a kommentem Hunn hozzászólására volt válasz, aki összehasonlította , hogy mi a különbség , ha egy 16-17 éves kúrogat egy tinit, vagy egy 37 éves, EZÉRT írtam a neki szóló válaszomban 30-40 évest.

Jelenleg nem a szülők, vagy a tinik felelőssége volt a téma, ezt én soha semmikor nem tagadtam, hogy bizony ez nagyon nagy. ( sőt a cikkben szereplő lány esetében, pontosan életkora miatt egyértelműen ki is jelentettem , hogy a fickó semmiért nem felelős, a lány hozta meg a döntését, utólag ne reklamáljon) De itt most kivételesen a felnőtt férfiak felelőssége került szóba, ha egy 14-15 éves gyereklányról van szó és ebben az esetben bizony a felnőttnek nagyobb a felelőssége, neki kell józanul gondolkodni, nem csak tinilány és felnőtt férfi, hanem tinifiú és felnőtt nő esetében is ( azért kiderül nem egyszer, hogy nem minden tinifiú álma, hogy egy 40 éves nő rámásszon, sőt kellemetlen, rossz emlék is lehet számukra , hogy ne csak a tinilányokról beszéljünk).

https://youtu.be/Ja4IngvzKm8

( “manipulated her nephew”), csak ugye USA-ban 16-18 a beleegyezési korhatár, ott nemi erőszak, nálunk semmi nem lenne, 14 éves elmúlt a fiú, ugyan már, senki ne mondja , hogy normális dolog, hogy egy felnőtt férfi, vagy nő, egy 14-15 évessel kefél.

Szóval ne tereld el az eredetei témáról a szót, mindenkinek megvan a felelőssége, mint egyén, az élet minden területén. Gyerek- felnőtt leosztásban minden esetben a felnőtté a nagyobb.

Bela
Olvasó
Bela

Nem terelem a szót, hanem tágítom a felelősség körét.
A vérfeminista alapgondolatod – a felnőtt férfi “kihasználja, manipulálja” a gyereket – mellé muszáj ezt megtenni, mert nem akarod megérteni, miről van szó.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan ezt érzem veled kapcsolatban, hogy te nem akarod érteni, mindenki felelősségét látod, csak pont azét nem , aki a cselekményt elköveti , az ott sem volt. Egy pedagógustól ez igencsak elszomorító, hogy a szülők ( amúgy egyértelmű) felelősségén túl , a gyerekeket bármilyen szempontból kihasználó felnőttek nem is léteznek számodra.
Számtalan oka lehet, hogy egy gyerek nem kap megfelelő családi nevelést, támogatást, de ez senkit nem jogosít fel arra, hogy ezt kihasználja.

Egyébként én gyereket kihasználó felnőttekről beszéltem, persze szexuális téren gyereket kihasználó több a férfi, de pont példámban egy nőt hoztam, aki manipulált, megfélemlített, kihasznált egy 14 éves kisfiút. Vagy ez csak akkor elítélendő, bűnös dolog, ha nő teszi ?

Egy felnőtt soha ne használja ki egy gyerek tudatlanságát, bizalmát, félelmét, vele szemben saját tekintélyét, lényegesen nagyobb élettapasztalatát, mert ocsmány dolog.

Ja, nem hinném,hogy vérfeminista alapgondolat, miszerint egy felnőtt ne használjon ki egy gyereket, de ha nekem nem hiszel, bátran beszélgess el erről szakemberekkel, iskola pszichológussal, szexológussal nyugodtan, akár kizárólag férfiakkal, található sok tudományos értekezés, szülői fórum, vélemények apáktól, szóval nem én találtam ki és nem is a feministák…

AVE
Olvasó
AVE

A vitátok visszavezet arra az alapkérdésre, hogy ki a nő ura?
Egy férfi (apa, férj), vagy önmaga?
Ha önmaga, akkor hány éves korától?
Ha úgy öltözik és úgy is viselkedik mint egy ribanc-kurva, akkor tekinthető-e, kezelhető-e ribanc-kurvának?
Bármikor meggondolhatja-e magát, akár közben, akár utólag, akár évekkel, évtizedekkel később is, és ha újraértékeli, akkor az új hozzáállás, vélemény lesz az igazság?

Mindkét fél úgy hajlítgatja a felelősségét és a felnőttként tudatos döntéshozóként való kezelését a kiskorú lányoknak és a nagykorú nőknek, hogy a számára tetsző végkövetkeztetést lehessen belőle levonni.

Megy a maszatolás, hogy most akkor a nő az gyermek-e, vagy sem?

Mert abban az esetben, ha egy nő gyermek és a gyereklány még ráadásul infantilis gyerek, akkor jogos, hogy minden a férfi felelőssége, mert visszaélhet a hatalmával és a nőt nem lehet felelősségre vonni.

Másik oldalról, ha a nő önálló felnőtt, döntésképesnek, és ami a legfontosabb, felelősséggel terhelhetőnek tekintendő és annak viselésére kötelezett, akkor meg nem sírhat, ha rábaszik.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez így van, egy 14-15 éves még gyerek, gyerek- felnőtt relációban a felnőtt a felelős. Egy 18 éves már felnőtt ( jogilag is) , akár férfi, akár nő , onnantól már ő felelős saját tetteiért, nem lehet másra kenni, tiszta sor.

Bela
Olvasó
Bela

Ez így van, a felnőtt a jogi felelős. Tehát a szülei. Manapság ez az anyukát jelenti. Magyarul ti vagytok felelősek a tinilány meg nem neveléséért, szexuális fejlődéséért.

tomgal
Olvasó
tomgal

És az a felnőtt, aki ezt tudatosan kihasználja, hogy egy gyereket nem nevelnek a szülei.

” Manapság ez az anyukát jelenti”
Most tényleg lökjem a statisztikákat, hogy hány gyerek él nem csak anyukával ( és nem új férjre, barátra gondolok), elárulom, a többség.

Egyébként ha egy apa akarja, akkor neveli is a gyerekét, akkor is, ha elválnak, szerencsére most már ezzel sem lehet majd jönni, ugyanis januártól itt a valós közös felügyelet válás esetén, csak kérni kell, kíváncsi vagyok mennyit javulnak majd az erkölcsök…

Amúgy rohadtul fel vagytok háborodva a kollektív felelősségen, amikor a férfiakat éri.
De azért nők felé bátran alkalmazod. Megint a kettős mérce…
( miért lennék én speciel felelős , ugye “ti” azért , hogy egy másik nő – vagy férfi hogyan neveli a gyerekét ? Én kizárólag a sajátjaimért vagyok felelős és büszke vagyok mindkettőjükre.)

Hunn
Újságíró

Kedves tomgal,

1. Ne nevezd még egyszer gyereknek, ami nem az. Nem a pedofíliáról beszélgetünk.

2. Ha nem azzal van az alapvető probléma, hogy a tinilány korosztály pinájába fasz kerül – és nem ez van felhozva alapvető problémának, hiszen akkor a tinilányok számára lenne a szex betiltva törvényileg – ez esetben viszont teljesen mindegy, hogy az adott lány által beleülésre kiválasztott fasz hány telet látott eddig.

3. Tudj róla, hogy minden alkalommal, amikor leírod a “kihasználás”, a “manipuláció”, vagy a “megfélemlítés” hazug feminista címszavait a témával kapcsolatban, olyankor a odakint a nagyvilágban mindig meghal egy újszülött kölyökkutya.

4. A feminista világrendben csakis és kizárólag egyetlen olyan dolog maradt, amit a nők még nyújtani képesek egy férfi számára, az pedig a szex, és semmi más. Erre pedig a fiatal korosztály a legvonzóbb. Bocs, de ti akartok feminizmusban élni. Ez van.

tomgal
Olvasó
tomgal

De, annak nevezem, mert az. Neked nincs gyereked, nekem van, én tudom, hogy értelmileg, érzelmileg kb meddig tekinthetők annak. Ha beütöd, hogy 15 éves kislány, vagy kisfíú , igen sok ( szomorú ) hírt fogsz találni. A kihasználás, manipuláció szavaknak semmi köze a feminizmushoz, ugyanis egyrészt feminizmustól függetlenül létező fogalmak, és valóban az, ha egy felnőtt kihasznál egy gyereket. Bélának felhozott ( de amúgy számtalan ilyen van) példában a harmincas nő erőszakolt meg egy 14 éves fiút, USA- ban erőszak( és az lenne Európa túlnyomó többségében) nálunk semmi, mert a cigók miatt 14 éves a beleegyezési korhatár, ott meg 16-18. Nem a jog fogja erkölcsileg megszabni azt, hogy valami kihasználás , vagy sem.

Most pedig van jobb, több dolgom is Húsvét előtt, mint alapvető dolgokat elmagyarázni. Szerencsére mint említettük nem tömegesen előforduló társadalmi jelenségről van szó és visszakanyarodva a cikkre ( amitől nem én tértem el) , ott tiszta sor, senki nem vethet Odd úr szemére semmit, max azt, hogy nem védte meg magát és lemondott.

Hunn
Újságíró

Kedves tomgal, ha jól látom feltétlenül ragaszkodni kívánsz ahhoz, hogy hazug feminista keretek között, hamis fogalmakkal operálva vitatkozz? Ezt majd esetleg másokkal, akik hagyják, de velem nem.

Bocs, a de a hazug, mesterséges feminista konszenzus megállapításainak szajkózása nem számít alapvető ismeretek terjesztésének.

Elmondom neked, hogy mi számít alapvető ismeretnek. Alapvető ismeret például az, hogy harmincas nő NEM TUD MEGERŐSZAKOLNI egy 14 éves fiút. Amikor ilyen híreket olvasok, hangosan felröhögök, és csak a fejemet fogom a mai világ elmebetegségén. Mert az a harmincas nő általi “megerőszakolás” kábé a legjobb dolog, ami csak a 14 éves fiú életében történhetett.

tomgal
Olvasó
tomgal

Le vagy maradva Hunn, ennyire nem lehet megerőszakolni, kényszeríteni a férfiakat:
( ők is biztosan ugyanezt mondanák , mint te, ha megkérdeznénk őket, már amelyik életben maradt)

https://24.hu/kulfold/2017/05/30/harom-no-bedrogozott-es-napokon-at-eroszakolt-egy-ferfit/

https://24.hu/elet-stilus/2017/07/31/igy-eroszakoljak-meg-a-nok-a-ferfiakat/

https://www.origo.hu/nagyvilag/2001060610.html

https://whdh.com/news/police-woman-raped-teenage-boy-in-front-of-child-after-crashing-birthday-party/

Szóval inkább hagyjuk az alapvető ismereteidet.

( ja, még a korábbi kommentedre ,” ha ígyis úgyis fasz van a tiniben, akkor nem mindegy hány évesé, “pont az a lényeg, hogy lehetőleg minél később legyen bennük fasz , kb 16 előtt ne nagyon- lásd a tudományos cikk amit korábban linkeltem, addig meg inkább petting a korosztályával, erről volt szó )

Hunn
Újságíró

Kedves tomgal, egy férfit csak egy másik férfi tud megerőszakolni. Mint például a börtönökben. Olvastam olyat, hogy a második világháborúban a Vörös Hadsereg katonanői is úgymond megerőszakoltak férfi hadifoglyokat. És ebben a történetben van az a kulcs, ami pontosan ráillik az általad linkelt sztorikra is. Az, hogy ezek a férfiak valamiért megadták magukat…

Na most ami a fiatal lányokat illeti, én ugyan nem keresem aktívan őket, számomra a 21-25 éves kor az ideális. De az biztos, hogy ha egy tinilány felajánlaná nekem magát, pláne a szüzességét, akkor nem fogom elküldeni azzal, hogy menjél és pettingelj inkább egy pattanásos kamaszfiúval, abban van a tuti többszörös orgazmus (na persze…). Miért akarnám én azt, hogy azt higgye magáról szegénykém, hogy biztos azért nem kell nekem, mert csúnya? Ennyire nem lehetek kegyetlen.

Érdekes egyébként, hogy a fiatal srácoknak a fiatal lányokra gyakorolt, roppant nagy szexuális vonzereje mindig akkor kerül elő, amikor a nőkkel a fiatal lányok és idősebb férfiak témájáról beszélgetünk. De a fiatal srácok életében ez a dolog valahogy mégsem manifesztálódik a gyakorlatban… Vajon miért van ez így?

Mindenesetre ha jól értem, te meg a hozzád hasonló feminista nők azt kívánjátok, hogy legyen minden ilyen élethelyzetben önmegtartóztató az idősebb férfi, mondjuk szerény személyem? Beszélgethetünk erről…

…amint elintézted, hogy innentől a prostik abban az esetben, ha 18 évesnél fiatalabb fiú keresi fel őket a kuplerájban, annak ne kelljen fizetnie egy vasat se a szexért! Legyen törvény arról, hogy akinek a születési neme férfi, attól szigorúan csak 18 éves kor fölött kérhet nő pénzt a baszásért, előtte kötelezően ingyen van! (És még ti, feministák pofáztok kihasználásról fiatal lány – idősebb férfi viszonylatban??? Hogy nem sül le a pofátokról a bőr.?)

Tudod, amikor majd visszautalják a nők a bankszámlámra az összes pénzt, amit 18 éves korom előtt erre költöttem, akár meg is beszélhetjük, hogy a továbbiakban hogyan viselkedjek fiatal lányokkal abban az esetben, ha felajánlkoznak nekem… De előbb NEM!

Bela
Olvasó
Bela

Köszönjük, hogy alapvető dolgokat magyarázol meg az itt lévő ostoba férfiaknak.
Ugye, – ha már te nem érsz rá Húsvét miatt – azt azért megengeded, hogy nélküled folytassuk a diskurzust?Köszi.
Azt meg döntsd el, hogy sok az eset, vagy sem:
“Ha beütöd, hogy 15 éves kislány, vagy kisfíú , igen sok ( szomorú ) hírt fogsz találni.”
“Szerencsére mint említettük nem tömegesen előforduló társadalmi jelenségről van szó”

tomgal
Olvasó
tomgal

Az utolsó bekezdésed egy teljes félreértésen alapul, de ez az én hibám, ugyanis visszaolvasva tényleg egymás után ömlesztve jött a két infó.

Nem , nincs tömegesen sok ilyen eset ( amikor felnőtt ennyire fiatalkorúval létesít kapcsolatot), a sok szomorú hírt nem erre értettem. Főleg öngyilkossági és eltűnési esetek jönnek fel . Itt a kislányon van a hangsúly, hogy bizony egy 15 évest még igen gyakran kislánynak neveznek, mert még sokkal inkább gyerek. Kolleganőm ikergyermekei 14 évesek elmúltak ( egyik fiú, másik lány), és valóban a lány valamivel érettebb , mint a fiú , de még gyerek bőven ő is , ezt csak az érezheti , értheti, akinek van.

Horvath Anton
Olvasó

Ha kihasználásra vagy kíváncsi akkor üsd be inkább hogy Sugarbaby, vagy aranyásó. Ha meg vicces dolgokra vagy kíváncsi, akkor meg üsd be hogy 40+-os feminista nő

georg1945
Olvasó
georg1945
tomgal
Olvasó
tomgal

A ninfománia egy betegség…, nem tudtad ?

georg1945
Olvasó
georg1945

“Nem tudtad ?”
Oktatni akarsz ? Ez benned van. A parancsolás. Mert te tanulmányokat olvasol. Mintha én nem olvastam volna, de igen olvastam és a nimfománia szót is mi férfiak találtuk ki, ami rátok vonatkozik.
De ennek a filmnek mélyebb mondanivalója is van, ez egy egyed fejlődéstörténete. No, mellette ott van a szex is. A szex a lényeg Freud szerint. Sok mindenben nem egyezek vele..
Sőt maga a pszichológia is gyanús, mint tudomány.
Itt te mindenkit diáknak nézel vagy még inkább buta fiú diákoknak. Igaz, nektek mi csak felesleges következmények vagyunk. Ti nők vagytok a fontosak csak és kizárólag.
Mi egy mellékhatás vagyunk, akiket halálunk előtt, puszta szórakozásból ki kell oktatni, hogy mi a helyes látásmód, világnézet és így önállóan ne is gondolkozzunk, hanem csak azt fogadjuk el, amit onnan “fentről” , a tanulmányokból jön és belőletek , sőt csak azt szabad elfogadnunk.
A “tanulmányokkal” nem szabad nekünk vitatkozni, kétségbe vonni igazságosságát.
Tipikus női, asszonyi ész vagy.
Nem konstruktív, hanem bemagolós.
Bizonyára kiváló eredménnyel diplomáztál és alaposan felsoroltad az “irodalmat”, ahonnan kiidézted vaskos életművedet.
Voltak ilyen kolléganőim. Engem nagyon fárasztottak és alig vártam, hogy kikerüljek látószögükből. Hála Istennek ettől már nem kell tartanom és szabadon megmondhatom a véleményem a nőkről, a hazugságaikról, azokról a hazugságokról, amiket maguk is szentül elhisznek, bennük élnek és mindenáron el akarják fogadtatni a buta férfiakkal is.
Hazugok vagytok.
Áltatjátok magatokat rendületlenül.
Már nem tudlak benneteket becsülni, mert belőletek a rossz árad, a rombolás, a tönkretevés öröme, amelyet élveztek, élvezettel teszitek. Hány férfi lett miattatok alkoholista, drogfüggő ?
Kijártam hazug iskolátokat, képmutatásotokat és amikor erre rájöttem, már nem sajnáltalak benneteket, hiába sírtatok, amit minden pillanatban elő tudtok venni. A másik percben már visongva röhögtök, olyan hangosan, hogy sérül belé a fül.
Rapszodikusak vagytok, bizonytalanok, határozatlanok. Férfiak millióit tesztek tönkre, országok omlanak romokba miattatok.
Egy nővel, egyetlen eggyel sem, vitatkozni nekünk férfiaknak nem szabad. Tudod mit ? Ki kell használnunk titetek, hogy örömet találjunk az aktusban, hogy kiszolgáljatok bennünket. Ha kedvesen, okosan tudtok viselkedni, akkor mi is kedvesek leszünk veletek, de valós, belső életünket rátok pazarolni ? Tegye az, aki balga, tegye a béta, mert ő csak arra alkalmas vagyis arra neveltétek ti magatoknak.
Vagy megváltoztok és társnak fogadtok el bennünket, vagy szerezettek be magatoknak macskákat.
Ez viszont fájni fog neked: mind ezek ellenére, vannak olyan nők, bár kevesebben, mint ti, akik jelenléte maga a nyugalom, a szeretet és a jókedv, akikkel jó élni !

Adam Bogomolov
Újságíró

Inkább itt írok új hozzászólást, nem akarok annyit körmölni, hogy mindenkinek egyesével válaszoljak, így sokkal jobb lesz, még ha nem is találja meg mindenki!

Először is, bár ebben a kérdésben nem értettem egyet a többséggel, visszautasítom a feltételes vádat, hogy hirtelen feminista lettem volna! Mi sem áll távolabb tőlem! :-D

Másodjára, talán éppen amiatt, mert a szakmám révén nagyon sok 19-25 év közötti fiatallal (többségükben lányokkal, nőkkel) találkozom, kicsit máshogy látom a cikkben is vázolt problematikát. Legalábbis, ha tovább nézünk a puszta szaporodási ingereknél, akkor beláthatjuk, hogy bizony nem hülyeség a rómaiak similis simili gaudet mondása. Továbbra is fenntartom, hogy ennyi idősen nem tudnak mindig felelős döntést hozni, természetesen tisztelet a kivételnek, mert akad ilyen is!

Azt azonban elismerem, hogy nagyon lesarkítva álltam hozzá a kérdéshez (anti-skandi előítélettel, ami férfiak és nők ellen egyforma intenzitású nálam, de már próbálom az általánosítást legyőzni magamban), nektek is sok igazságotok van abban, amit mondtatok. Ha én leszek a 0 pont és ti a 100, akkor talán valahol az igazság olyan 65 pont körül lehet. Legalábbis én max. ennyit vagyok hajlandó alkudni. :-D

Alter: azért húztam meg a felső határt 35-nél, mert utána már első gyereknek nekifutni egyre inkább lutri…
Szóval nem gondolnám számmisztikának. Egy 50-es nővel mit tudok még kezdeni, ha komolyan akarom venni magunkat és gyereket is szeretnék, mert én még ennél jóval fiatalabb vagyok? Szerencsére ma még jó messze vagyok az ötventől.

Egyébként jól haladok az abortuszos résszel is, de a technikai kivitelezések annyira ledöbbentenek, hogy van olyan, hogy egy bekezdés után 2-3 nap is kell, mire újra létre térek……

Lehet, hogy bedobok addig valamilyen más témát majd, hogy ne tűnjek el teljesen.

Ez a mai beszélgetés/vita is nagyon jól esett, hiányzott az efféle szellemi viadal, elmepallérozás!
Köszönöm!

Üdv:
B

Ervinrommel
Olvasó
Ervinrommel

Hiszterikus orulet.

common man
Olvasó
common man

32 év korkülönbség… az már jó.Az nem tudom mennyire tudható vajon le kellett-e mondania emiatt vagy már csak kora és nyugalma miatt nem akart foglalkozni ilyen hülyeségekkel.Több ideje marad horgászni,sífutni, csajozni(-20,-30,-40)

common man
Olvasó
common man

Tomgal! Mi az a kihasználás? Ha kölcsönös a vonzalom és mindkettőnknek jó ? Ha ugyan úgy viszonyulnak egymáshoz mint az előző esetben és a partner “korban hozzáillő” (az amúgy mi) akkor már nem kihasználás?
Ha fiatal srác idős nővel van :kihasználja csak a szexre meg a nő pénzére hajt
ha idősebb férfi fiatal nővel van kihasználja mert csak….

tomgal
Olvasó
tomgal

Kihasználás az is, amikor valaki életkora, értelmi, érzelmi érettségi foka miatt nem képes felelős döntést hozni, ennek ellenére a felnőtt ráveszi dolgokra, amelyekről adott időszakban hiheti azt egy gyerek, hogy ez neki jó, de azért később kiderül, hogy nagyon nem.Egy másik kamasz szintén nem felnőtt, azaz kevesebb a felelőssége (a jogban is), de itt nem az a lényeg, hogy 14-15 évesen másik kamasszal szexszeljen valaki, hanem az, hogy lehetőleg csak később kezdje az igazi nemi életet egyáltalán. Az ilyen fiatal korban szexelés nem tesz jót, hidd el. Azt a 16-ot (kb) meg kéne várni, addig meg lehet ” készülni” rá, petting,maszturbáció, saját tested megismerése. Lányoknál kifejezetten jó,ha előbb önkielégitéssel ismerik meg saját testüket.

https://www.blikk.hu/eletmod/miert-karos-a-korai-szex/rsq4glc

” A tinik azt hiszik, hogy a szextől lesznek modernek, felnőttek, szabadok. Pedig legalább 16-18 éves korig várni kellene vele. Akkor már valamennyire érettek rá, de korábban egészen biztos, hogy nem. Óriási a veszélye, hogy lelkileg sérülnek, kiábrándulnak, s mire felnőnek, már nem is találják örömüket benne – tette hozzá Rusz Edit szexológus.”

http://www.vital.hu/szex_sex_tini_kamasz_serdulo

Felnőttek között tökmindegy az életkor (persze attól még kihasználhat bárki bárkit, a fiatal srác az idősebb nőt, de az idősebb nő is a srácot, ha olyan a személyiségük).

És itt egy másik szakember vélemény (férfi) :

https://www.psychologytoday.com/us/blog/media-spotlight/201611/whats-the-right-age-begin-having-sex

15-19 közé teszi a legideálisabb kezdő időszakot. A 15 nagyon az alsó határ (lehet olyan 15 éves-ritkán aki érett rá).

A jóval idősebb felnőttel azért ( még ) aggályosabb a szex, mert egyenlőtlenek a hatalmi pozíciók, a viszonyok, egy felnőtt sokkal erősebb, dominánsabb, irányukba jóval több a megfelelni vágyás, a felnőtt tekintély hatása, no meg az élettapasztalat stb.
Én csak olyan felnőttről tudnám elképzelni, hogy nem használja ki egy ilyen kapcsolatban a 14-15 éves gyerekemet testileg- lelkileg, aki van annyira felelős , érett és józan, hogy tudja, hogy egy ilyen fiatalkorú gyerek rajongásával nem lehet visszaélni. Aki viszont felnőttként belemegy egy 14-15 évessel egy szexuális viszonyba, mindenképp felelőtlen , manipulatív, erkölcstelen ember a szememben és sokak, nem csak nők szemében is.

Ezért hangsúlyozom, nem véletlen , hogy az országok túlnyomó többségében 16 az a bizonyos korhatár. A 14 nagyon alacsony. Úgyis fogalmazhatnék, hogy aki kihasználja, hogy nálunk ilyen alacsony a jogi korhatár, az a tinit is ki fogja használni. És bizony ez erkölcsi kérdés, hogy valaki ehhez hogyan viszonyul. Törvény nem tiltja, hogy megcsaljon a férjed, feleséged, de itt szinte mindenki ( jogosan) kiakad(na), ha a felesége fűvel- fával. Morálisan a faszkörhinta is milyen gáz, ugye ? Pedig jogilag semmi következménye…számtalan ilyen példa van.

Itt van még egy adalék, ami kifejezetten alátámasztja, hogy a korán kezdett (minél korábban annál jobban) szexuális élet milyen későbbi veszélyeket rejt. Igen részletes felmérés, egyértelmű konklúziókkal :

https://www.vdh.virginia.gov/content/uploads/sites/10/2016/01/SSuN-Fact-Sheet-Age1stSex-04-10-13.pdf

Hunn
Újságíró

Látom, kedves tomgal, hogy feminista nőként, szokás szerint, te is rendkívül kényelmesen figyelmen kívül hagyod a szexuális vonzerő és a döntés jelentette totális hatalmat, amivel a fiatal lányok rendelkeznek a férfiak felett… Ami amúgy körülbelül a reprodukciós teljhatalmat jelenti a kezükben a jelenlegi társadalomban.

(Leszámítva természetesen a háborút, amikor is megerőszakolunk mindenkit, akin pina van, vagyis a döntés hatalma átkerül férfi kézbe… Istenem, de várom már, hogy eszkalálódjon végre az a kurva ukrán háború! Már el is határoztam, hogy a nemsokára bekövetkező harmadik világháborúban pontosan ugyanannyi nőt fogok megerőszakolni és megölni, ahányan pénzt kértek tőlem a szexért 13 éves korom óta…

Alig várom már, hogy végre induljon a banzáj Magyarországon is! Lehet, hogy az ellenzékre kellett volna szavaznom? Lassan már az is mindegy nekem, hogy végül az ukránok vagy a ruszkik ellen megyünk, csak kezdődjön már el végre… Persze tudom azt, hogy a NATO elméletben már elkötelezte magát a feminista külpolitika mellett, miközben a feministák az orosz katonák által megerőszakolt ukrán nők miatt azt hangoztatják, hogy a nők a háború igazi áldozatai, így nem is lehet kétséges, hogy anti-feministaként melyik oldalon lenne a helyem. Zárójel bezárva.)

Úgyhogy ne is magyarázzál arról, hogy milyen “egyenlőtlen hatalmi pozíciókkal” rendelkeznek az idősebb férfiak a fiatal nők felett, bazmeg, mert 100%-ban az ellenkező irányba lejt a pálya… Ezek az álságos feminista hazugságok mérgezik meg legjobban a világot és az életet.

Ugyanis pont azok a tényezők, amelyeket az idősebb férfiak “egyenlőtlen hatalmi pozíciójának” hazudtok ti feministák, pont azok EGYENLÍTIK KI a hatalmi eltolódást a totális reprodukciós hatalommal rendelkező fiatal nőkkel szemben. Ettől lesz az idősebb férfi EGYENLŐ a fiatal nővel hatalmi szempontból. Ez az, ami egyáltalán lehetővé teszi számára a szexet.

A totális reprodukciós hatalommal pedig a nők automatikusan rendelkeznek onnantól, hogy elkezd nőni a mellük és vérezni a lábuk között… Az, hogy a fiatal szűzlányok esetleg nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy ez milyen hatalmas előnyt jelent számukra, az nem azt jelenti, hogy nem is rendelkeznek ezzel a totális hatalommal… És ne aggódjál, nagyon hamar le fog esni nekik a tantusz, ha más nem, a ribanc barátnőik majd felhomályosítják őket…

Balton
Olvasó
Balton

Nem igazán tudom megérteni hogy te csak egy hülyegyerek vagy e, esetleg egy ostoba kis troll vagy csak netto nem normális?
Mert épeszű ember nem akar a saját oszágában háborút, még azt sem hogy az ilyen félkegyelműeket mint te lelőjék máshonnan jöttek. Sőt igazában sehol nem akarhat a humánum háborút. De ennek ellenére néha megesik.
De azért neked a COD-on szocializálódott agyadnak azért 1-2 dolgot a figyelmébe ajánlok.
1, A lövedék az nem nézi inek az agyát viszi szét, hanem csak placcs; úgyhogy ne reméld hogy te majd aztán ha-esetleg.
2, nincs. LOL kilőttek, respawn 3…2…1
3, a szaksztársaid nem hülyék, ha ott nyomnád az agyatlant mint ahogy itt, szerintem 2 nap után véletlen baleset érne és leírnának mint egy lyukas bakancsot…
4, írod megerőszakolnak mindenkit akin pina van, egy görbelábú tatár majd vág rajtad egyet
5, ha Mo. háborúba keveredne valahogy, mivel Nato tag, egyértelműen a feminista külpoitikáért kellene harcolnod,
6, ha pedig “átállnál” az hazaárulás, a hazaárulónak meg ugye mint tudott, még csak tárgyalást sem kell feltétlenül tartani

Hunn
Újságíró

Tudod, Balton, ha én is meghalok a háborúban, az nekem tökéletesen megfelel. Konkrétan ez az egyik oka, amiért várom. (Számítógépes játékokkal pedig kamaszkorom óta nem játszottam, a Call of Duty-t pedig sokkal-sokkal később adták ki.)

A fiatalságom a feminizmus miatt már elment a semmire, azt nem kapom vissza. Emiatt az önfejlesztésről is gyakorlatilag lekéstem, már se kigyúrt, se gazdag nem leszek ebben az életben. Nőm sose volt, és valszeg már nem is lesz, családalapításra reményem sincsen.

Mindezt kénytelen vagyok elfogadni. Így jártam. Egyre kevésbé köt már bármi is az élethez, egyre kevésbé érzem azt, hogy a túlélés elérendő cél, vagy hogy egyáltalán fontos lenne. Nem hiszem, hogy vár még valami más is rám, mint ami eddig volt. Várom a halált, nem félek tőle. Igazából vágyom rá.

De bazmeg hullahegyeket akarok látni, még mielőtt vége lesz számomra ennek az egész kurva életnek! Hullahegyet az utcán, és derékig érjen, bassza meg! És lángoljon ez a kibaszott város, és sikítsanak a félelemtől a feminista picsák, és rakétázzák szét az összes kibaszott épületet, azt is, ahol én lakom, és atomot neki!

Mégis, mi a faszra számítotok tőlem? Még ti is elvárnátok, ahogy a feministák elvárják, hogy férfi létemre szorgalmasan dolgozva építsem a békét, hogy a feminista hipergám picsák kényelemben és biztonságban, általam távolról nézve, szép nyugisan faszkörhintázhassanak? Hát egy nagy lófaszt! Pusztuljon minden! És mondok még valamit: nagyon meglepődnék, ha a mai férfiak közül egyedül én lennék ezzel így…

Pusztuljon ez a rühes feminista világ, atomot neki! És ha a mai Magyarország feminista – és a mai Magyarország bizony feminista – akkor PUSZTULJON. És nem csak, hogy megvédeni nem vagyok hajlandó, sem ezt a feminista országot, sem a feminista magyar nőket, hanem konkrétan részt akarok venni a felgyújtásában. És szalonnát akarok sütni a lángokon.

Hát, ez van.

Balton
Olvasó
Balton

Ezek egy óvodás sorai, aki tud írni. Olyané akinek elvették a kedvenc kavicsát a homokozóban, és eldobták.
Mondjuk tök örülök neki hogy a Férfihang idáig jutott…

Hunn
Újságíró

Felteszem újra a kérdést: az alapján, amit a múltamról és az életemről eddig elmeséltem, mégis, mi másra, mi a faszra számítotok tőlem, és mire fel???

Talán azt kéne hazudjam, hogy vészhelyzetben, élet-halál harcban majd a segítségére leszek egy olyan emberi közösségnek, ami nem csak, hogy baszik rám, de kifejezetten ellenségként kezel???

Az együttműködéssel nem mentem semmire, hát most háború lesz, és részemről vége az együttműködésnek.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Én (azért mert szót tudtam eddíg érteni veled) úgy gondoltam hogy érdeklődni fogsz hogy én hogyan lettem a saját szememben is olyan aki nem piskóta.
Tudom hogy értetted hogy az énképem változása miatt változtattam nicknevet, tudom hogy értetted amikor írtam a mailcímem hogy kérdezd ott és lásd be hogy pitiáner dolgokon múlik hogy elinduljon az életed fölfelé.. tudom hogy akarattal nem írtál.

De nem hiszem hogy neked így jó.

..és..
..kivel működtél együtt?

Hunn
Újságíró

De Se – se, de hát te kérted el tőlem az én e-mail címemet, nem fordítva, nekem nincs meg a tiéd, hogyan írhattam volna hát neked? Én örülnék ha leveleznénk privátban is, miért ne?

Ki mondta, hogy nekem így jó? Én biztos nem. De mit tehetnék? Nincs segítség, nem is lesz soha, férfi vagyok, nem is számíthatok rá. Tévedés volt fiatalabb koromban azt hinni, hogy létezhet bármiféle külső segítség egy férfi számára. Nincsen. A többieknek sincs.

Mondjuk az tény, hogy a mentális egészségemnek nem tett jót, hogy elvettek az életemből két évet a covid karanténnal…

Hogy kivel működtem együtt? Hát a társadalommal. A körülöttem élő emberekkel. Mind az állammal, mind az összes többi állampolgárokkal. Megtartottam a király békéjét, nem? Nem öltem meg senkit, nem erőszakoltam meg senkit, nem raboltam ki senkit. Becsületesen dolgoztam, és befizettem a kilencedet, meg a tizedet, nem igaz? Együttműködtem.

Amúgy pont most találtam saját magamra egy kiváló kifejezést, nem tudom mi a magyar megfelelője, angolul “Lachesism”. Talán Lachesizmus? Bár ezt még kiejteni is nehéz. Mindenesetre:

Lachesism: Longing for the Clarity of Disaster. n. the desire to be struck by disaster—to survive a plane crash, to lose everything in a fire, to plunge over a waterfall—which would put a kink in the smooth arc of your life, and forge it into something hardened and flexible and sharp, not just a stiff prefabricated beam that barely covers the gap between one end of your life and the other. (The Dictionary of Obscure Sorrows)

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
nyemezazkukacgmailpontcom

victus
Olvasó

Csak te kezelsz ellenségként mindenkit.

hunbagira
Újságíró

Hunn (ezt a harcias libsevikecskéknek is el szoktam mondani) előtted a lehetőség (igaz, neked kicsikével nehezebb dolgod van)
Kiutazol nándorfehérvárra és kirepülsz a fronthoz legközelebbi orosz városba (rácok érthető okokból leszarják az eu/nato szankciókat) Szóval do it…

Hunn
Újságíró

Az a baj ezzel, hunbagira, hogy Ukrajnában a ruszkik sarló-kalapácsos vörös, szovjet zászlókat is lengetnek. A Donbasszban meg Luhanszkban pedig konkrétan népköztársaságokat kiáltottak ki, és nyugati antifák harcolnak nemzetközi önkéntesként az orosz oldalon. Én ezekhez nem tudok jó szívvel betársulni.

Mondjuk még ezzel együtt is lenne pozitív oldala a dolognak, mert úgy tűnik az orosz oldal harcosai minden nőt megerőszakolnak, aki csak az útjukba kerül:

https://www.bbc.com/news/world-europe-61071243

Anti-feministaként ezért mindenképpen az orosz oldalt választanám. Csak azok a fránya szovjet zászlók ne lengenének…

hunbagira
Újságíró

Vannak bőven cári lobogók is és a wagner csoportnál orosz “náci” jelképek. Ez különösen mariopolnál volt vicces, főnökeik egymást nácizzák, addig elit egységeik náci hadilobogók alatt ölik egymást. Miközben hőseik, az einsatzgruppen mindkét elnököt kb azonnal meszes gödörbe lőtte volna az elfogásuk pillanatában..illetve a bevetésicsoportokat sem kellett volna bevárni. Hiszen a politikai és állambiztonsági tiszteket 16-60 közötti zsidó/cigány férfiakat az egyszerű wehrmacht katonának sem volt szabad foglyul ejtenie.
Amúgy nemierőszakos példáddal rámutattál, hogy a tartalom a lényeg nem a forma, tehát az, hogy milyen zászlók alatt vonulnak hadba és mit ugatnak egymásra a 21.századra teljesen elvesztette a jelentőségét.

hunbagira
Újságíró

Szóval, akkor keress egy wagner toborzóirodát ott biztosan rona zászlókat fogsz látni. ;)

victus
Olvasó

“Tudod, Balton, ha én is meghalok a háborúban, az nekem tökéletesen megfelel.”
Nem kell ehhez megvárni a háborút.

“A fiatalságom a feminizmus miatt már elment a semmire, azt nem kapom vissza.”
Nem a feminizmus miatt ment el, hanem a saját, önző, hitvány természeted miatt.

“Emiatt az önfejlesztésről is gyakorlatilag lekéstem, már se kigyúrt, se gazdag nem leszek ebben az életben.”
Jaja, meg se próbáld. Pedig mit össze hazudoztál, hogy neked milyen menő állásod volt, csak otthagytad a feminizmus miatt. Aha.

“Nőm sose volt, és valszeg már nem is lesz, családalapításra reményem sincsen.”
Halleluja.

“Mindezt kénytelen vagyok elfogadni. Így jártam. Egyre kevésbé köt már bármi is az élethez, egyre kevésbé érzem azt, hogy a túlélés elérendő cél, vagy hogy egyáltalán fontos lenne. Nem hiszem, hogy vár még valami más is rám, mint ami eddig volt. Várom a halált, nem félek tőle. Igazából vágyom rá.”
Dehogynem félsz, mert akkor már rég kinyírtad volna magad.

“De bazmeg hullahegyeket akarok látni, még mielőtt vége lesz számomra ennek az egész kurva életnek! Hullahegyet az utcán, és derékig érjen, bassza meg! És lángoljon ez a kibaszott város, és sikítsanak a félelemtől a feminista picsák, és rakétázzák szét az összes kibaszott épületet, azt is, ahol én lakom, és atomot neki!”
Állítsd már le magad bazmeg!

“Még ti is elvárnátok, ahogy a feministák elvárják, hogy férfi létemre szorgalmasan dolgozva építsem a békét, hogy a feminista hipergám picsák kényelemben és biztonságban, általam távolról nézve, szép nyugisan faszkörhintázhassanak?”
Be is csukhatod a szemed. Mert annyi mindent hozzátettél a világhoz.

“Hát egy nagy lófaszt! Pusztuljon minden! És mondok még valamit: nagyon meglepődnék, ha a mai férfiak közül egyedül én lennék ezzel így…”

Van egy-két ilyen elmebeteg, de rájuk nem használnám a férfi szót.

” És nem csak, hogy megvédeni nem vagyok hajlandó, sem ezt a feminista országot, sem a feminista magyar nőket, hanem konkrétan részt akarok venni a felgyújtásában. És szalonnát akarok sütni a lángokon”

Pedig te annyit változtál pozitív irányba, mert game reddpill anyámkínja. Kár, hogy csak te gondolod ezt.

Hunn
Újságíró

Félreértesz. Nem az a lényeg számomra, hogy én meghaljak, hiszen akkor simán lehetnék öngyilkos is, nem igaz? Örülnének is a feministák meg a hozzád hasonlók… A lényeg az hogy úgy haljak meg, hogy magammal vigyek pár feminista roastie-t, pár prostit, valamint pár hozzád hasonló blue pill manginát, hogy a szolgáim legyetek a másvilágon.

victus
Olvasó

A feministák, a liberálisok, a férfiak, a nők, a hejőszalontai Piri néni kutyája nagy ívben leszarja, hogy te élsz-e vagy halsz.
Itt pont te vagy a legnagyobb mangina, te szerencsétlen. Itt süketelsz a gameről a rendpillről és a többi faszságról, hogy mennyire megváltoztatták az életedet pozitív irányba, közben egy egy helyben toporzékolsz már évek óta.
Hány nőt basztál már meg a fene nagy tudásoddal, akinek nem kellett fizetned a pinájáért? Gondolom 0-át, pedig te megszerezted a bölcsek kövét, mégsem tudod használni. Te még a túlvilágon is egy nagy csicska leszel, legfeljebb újjászületsz egy ganajtúróként, akkor legalább lesz valami hasznod is.
Pedig ha valóban az önfejlesztés lett volna a célod és nem a végtelen gyerekes duzzogás, akkor már rég kihúzhattad volna magad a szarból, ami már így is a nyakadig ér. Más ennyi idő alatt már rég 180 fokos fordulatot tett és összeszedte magát.

Hunn
Újságíró

Szia xcsakx, most végre végleg rád ismertem ebből a fenti kommentedből. Mondd csak, semmi új gondolatod nem született az elmúlt hat évben? Ugyanazt szajkózod nekem minden második hozzám írott kommentedben, te szerencsétlen nyomorult.

Tudod mi volt a Red Pill okozta pozitív változás a magánéletemben, csakszika? Az, hogy még nem követtem el incel ámokfutást. Ez volt a fene nagy pozitív változás, amire tulajdonképpen valahol büszke is vagyok.

Az viszont, hogy az itteni kommentjeimben nem manifesztálódnak azok a pozitív változások, amik a magánéletemben megjelentek, annak az oka itt kommentelő feminista hülyepicsák hozzám intézett kommentjei, a nekem szánt mondanivalójuk (mint például a tieid is), amikre így reagálok.

victus
Olvasó

Megint nem férsz a bőrödbe, incelpatkány? Egy valós háborús helyzetben ugyanolyan balfasz lennél, mint békeidőben, mert kb. elsők között lőnének bele a meszesgödörbe, miután jó páran köcsögnek használtak. Bár amilyen megalkuvó, gyáva féreg vagy, önként jelentkeznél erre a szerepre, csakhogy megkíméljék a nyomorult életedet.

Pénzt kértek tőled a nők a baszásért? Amilyen lúzer vagy még kis is fizetted, mert nem máshogy szóba sem álltak a mocskos fajtáddal. Ki mondta, hogy fizess?

Hunn
Újságíró

Ahogy azt Móricka elképzeli… Voltam katona, a mai napig szét tudom szedni és össze tudom rakni a kalasnyikovot normaidőre ha kell. Minket ott az erőszakra tanítottak meg. Ahogy az egyik kiképzőm mondta: a katona szakmája a gyilkolás. Eddig még minden erőszakos helyzetben megőriztem a hidegvéremet, pedig voltam pár gázos szituban. Én nem békére, hanem háborúra születtem.

Sirius122
Olvasó
Sirius122

,,A magabiztos utazásért” – Avagy a napra lehet nézni de rá nem

https://24.hu/szorakozas/2022/04/18/tolakodo-bamulas-szexualis-zaklatas-borton-metro-transport-for-london-kampany-anglia
,,A múlt hónapban egy férfit 22 hétre börtönbe zártak, miután egy nő feljelentette, amiért „folyamatosan bámulta” őt egy Readingből útnak induló vonaton.”

Hunn
Újságíró

Én megjósoltam előre, hogy ha továbbra is tartjuk az eddigi feminista irányt, akkor előbb-utóbb már csak a külön engedélyükkel nézhetünk majd rá feminista úrnőinkre… De azt nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar be is következik.

Mondjuk az angolszászok elmebetegek, de a feminizmus globális jelenség, vagyis némi eltolódással nálunk is megjelenik minden, ami nyugaton. Ez ellen harcolni kell. A feminista rendszerrel való együttműködés, a feminista törvények betartása férfiként nem opció.

Horvath Anton
Olvasó

Feltételezem ez a srác is majd lelkesen menne ezek után a harctérre egy esetleges háborúban, a ribancokat védelmezni, oh wait….

hunbagira
Újságíró

Momdjuk, ha ezt szeretnék arra vannak kitalált, jól bejáratott módszerek főleg a muszlim világban….csador/burka.:D Szóval, ha már az is probléma, ha rájunk nézünk.
Jó, tudom ez a 85-90%nyi béta/omega esetében gond

Horvath Anton
Olvasó

Volt “zaklatás” szerintem is, csak azt még a jó kurva édesanyjuk ellen követték el annak idején, aminek köszönhetően az ilyen pénzéhes köcsögfemenkurva (bíró)nők a világra jöttek. Valószínűleg ilyen ítélet nem fog születni az ügyben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Maga az a tény agyrém valóban, hogy sima bámulásért valakit bebörtönözzenek, azért viszont már egyáltalán nem , ha személyi szabadságában korlátoznak valakit. Esetünkben pedig ez megáll, ugyanis nem engedte a nőt elmenni és arrébb ülni, amikor az el akart mellőle menni. A bámulásból semmi nem lett volna, a büdös életben nem fajul rendőri intézkedésig , pláne börtönig a dolog. A fickó leült közvetlenül a nő mellé , elkezdte közvetlen közelről bámulni ( ugye milyen kellemes, a pofádba, ruhádba bámulnak kb 30 cm- ről , de ez megint egy olyan dolog , amit egy férfi nem fog felfogni, az ilyesmi nem jó érzés egy adonisztól sem, senkitől sem, amúgy tipikus angol, részeges focidrukker feje van, az ilyenek jönnek tömegesen Budapestre romkocsmázni az olcsó pia miatt). De ez még önmagában csak bunkóság, pláne , ha többször MEGKÉRNEK rá, hogy ne tedd. Az viszont már valóban jogi és rendőrségi szint, ha nem engednek ki a helyedről , elállják, jelen esetben ülik az utadat , ha a kellemetlen helyzet miatt el akarsz menni onnan, mondjuk egy másik kocsiba. Többen kérték a parasztot , hogy engedje ki a nőt, nem tette, végül a vonatvezető szállíttatta le a vonatról. Magának kereste a bajt.

Önmagában a bámulásból bizonyosan nem lett volna rendőrségi ügy. Azt csak felfújták, mert jobban hangzik a cím.

https://www.itv.com/news/london/2022-03-14/man-who-kept-staring-at-woman-on-a-berkshire-train-is-jailed

( egyébként az igazi cselekmény benne van a magyar nyelvű cikkben is, csak az nem lett idézve:))

Amúgy ha a barátnőd, feleséged, húgod elmesélli , hogy ez történt vele, akkor is fel lennél háborodva ? Mit javasoltál volna neki ? Senkinek nincs joga elállni az utadat, vagy arra kényszeríteni, hogy konkrétan az ölébe ülj és mássz át rajta, egy kettes ülés esetében simán nem tudsz kimászni belülről, csak ha kiengednek. Ez a rész már valóban zaklatás. És zaklatásért ítélték el, nem bámulásért.

Horvath Anton
Olvasó

Ja hogy ezért teljesen természetes a börtönbüntetés és az ember hátralevő életének a tönkretétele? Gratulálok neked is. Ha bizonyítottan drogot fogyasztott volna, ez akkor állta volna meg a helyét max. Ez nektek femiknek természetes legfeljebb.

tomgal
Olvasó
tomgal

Honnan tudod, hogy nem fogyasztott drogot, vagy alkoholt? Napokkal később tartóztatták le. Amúgy mi köze ennek ahhoz, hogy szabad mozgásában korlátozta a nőt ?
Ez nem nekem természetes, hanem a jognak. Ráadásul arányos volt, néhány hetet kapott. Nem hinném, hogy ennek a pacáknak ez volt az első rendőrségi ügye , szóval nem a nő” tette tönkre ” szegény életét, hanem saját maga…

http://www.drkovacstamas.hu/szemelyi_szabadsag_megsertese

Horvath Anton
Olvasó

Ha drogott fogyasztott akkor azért zárták volna be, nem a “zaklatásért”, amennyire tudom az ott is illegális, szemben az alkohollal. Utóbbi esetben meg pénzbírság/kártérítés lenne a méltányos, ha meg józanul követte el akkor is. Legalábbis egy normális világban.

tomgal
Olvasó
tomgal

Amit soha nem tudsz behajtani, mert se munkahely, se állandó lakcím, tanulni meg nem fog belőle. Amúgy természetesen volt már büntetve ( a kártérítésért meg folyamodhat a csaj polgári úton), egy igazi ” troublemaker” , szóval a letöltendő ítéletben meglehetősen közrejátszott ez is.

https://www.pressreader.com/uk/newbury-weekly-news/20210325/281496459060393

Korábbi bűnlajstromában szerepelnek :

rendőrt vert szolgálat teljesítés közben, Tesco- s lopás, és többszörös” domestic violence against women ”

Nekem nem tűnik ártatlan báránykának, s mivel többszörösen visszaeső, ráadásul távollétében ítélték el a korábbi cselekményekért, ebben a 22 hétben jó eséllyel ez is benne volt.
“Hót zicher”, hogy ha ez lett volna az első ügye, megússza börtön nélkül, valami felfüggesztett cuccal, vagy figyelmeztetéssel, hagy ne sajnáljuk már ezt a kőbunkót. Az élete tönkrecseszéséért meg kizárólag saját maga felelős. ( más is nő fel nehéz körülmények, idióta szülők hatása alatt, bár erről a díszpintyről még ezt sem tudjuk)

Horvath Anton
Olvasó

Az hogy büntetett előéletű esetleg az nyilván máshogy fest, de akkor meg ez okból került elzárásra elsősorban, nem a “bámulás” miatt. Azért a konkrét cikkből is idéznék egy sort:
“Egy magas rangú rendőrtiszt szerint a szexuális indíttatású bámészkodást a londoni metróban büntetőeljárás alá kellene vonni.”

Hunn
Újságíró

Kedves tomgal, ennek az esetnek a kapcsán teljesen mindegy, hogy a srác mit csinált még azon kívül, hogy bámult. Teljesen mindegy, hogy korlátozta-e a csajt a mozgásban. Teljesen mindegy, hogy ivott-e, drogozott-e, vagy színjózan volt. Teljesen mindegy, hogy korábban lopott-e csokit a Tesco-ból.

Az esettel kapcsolatosan a következő információ a lényeg:

A GLOBÁLIS FEMINISTA RENDSZERBEN MÁR VAN, AHOL BŰNCSELEKMÉNYNEK SZÁMÍT AZ, HA FÉRFI LÉTEDRE RÁ MERÉSZELSZ NÉZNI EGY NŐRE!

Ez a lényeg. Minden más történetszál teljesen mellékes és totálisan lényegtelen.

És akkor itt és most, tűpontosan előre megjósolom, hogy mi lesz ennek az elmebeteg feminista irányzatnak az elkerülhetetlen és logikus következménye, mely szerint feminista “úrnőink” megnézése és megszólítása, az úgynevezett “nem kívánt, szexuális tartalmú közeledés” (magyarul minden olyan ismerkedési kísérlet, vagy arra utaló jel, hogy a férfi ilyesmit forgathat a fejében, mely nem kifejezetten a nőknek nagyon-nagyon tetsző, a férfiak legfelsőbb 20%-ához tartozó férfi által történik) már nők elleni gyűlölet-bűncselekménynek számít a feminista törvény betűje szerint.

Az elkerülhetetlen és logikus következménye ennek az lesz, hogy ugrásszerűen növekedni fog a nők elleni agresszió, kiváltképpen a nők elleni random fizikai erőszakos cselekmények száma, akár női viselkedésre adott reakcióként, akár férfi által szándékosan kiprovokálva.

A párválasztás szabályai szerint (legalábbis békeidőben) mindig a nő választ, és ha egy nő nemet mond, azt a férfiak tiszteletben tartják. Egyvalamit nem tehetnek meg a nők: nem csinálhatnak úgy, nem viselkedhetnek úgy, mintha a férfiaknak nem lenne joga kezdeményezni. Illetve nem csinálhatnak úgy sem, mintha csak bizonyos férfiaknak lenne joga kezdeményezni (és a 80%-nak pedig nincs joga).

Mert ha mégis így csinálnának, és ezt ráadásul még törvénybe is iktatnák – és miképp a mellékelt ábra mutatja, van ahol ezt már törvénybe is iktatták, és egyre többen közülük így is csinálnak – akkor megérdemelnék, hogy féltéglával verjék szét azt hülye fejüket…

Mert ezzel egyértelműen olyan férfiellenes társadalmi környezetet alakítanak ki a férfiak számára, melyre az egyetlen emberhez méltó válasz, az egyetlen lehetséges reakció minden – legalább egy minimális büszkeséggel rendelkező – férfi számára csakis a nyers agresszió lehet.

Tehát következményként bizony erre kell számítaniuk a nőknek.

Most találgathatnék a cikkben szereplő sráccal és az általa elkövetett, mozgásszabadság korlátozásával kapcsolatban, de erősen arra tippelek, hogy először csak megbámulta a csajt mert tetszett neki. Az pedig modern, emancipált nőként erre úgy viselkedett és beszélt hozzá, mint aki kőkeményen be akarja tartatni vele azt a feminista törvényt, mely szerint a srácnak nincsen joga ránézni… És erre a srác úgy volt vele, hogy “na elmész a jó kurva anyádba, te feminista picsa”, és ebből következtek az összes további, rákövetkező lépései.

De nem találgatok. Egy biztos: azért szívesen meghallgatnám a sztorit a srác szemszögéből is…

De szerintem ez még pont nem egy olyan eset volt, ahol a srác eleve úgy indult volna neki a dolgoknak, hogy direkt csinálni fogja majd a feszkót… Egyre több ilyen eset lesz, ahol az esetek többségében az elkerülhetetlen agresszió szintén csak válasz lesz a feminista törvények által felbátorított, férfiellenes női viselkedésre.

Viszont egyre több olyan eset is lesz, amikor a srácok eleve úgy indulnak neki a napnak, hogy igenis csinálni fogják a feszkót, eleve agresszív célokkal… Mutatom a példát:

https://streamable.com/woqm8b

(Talán mondanom sem kell, hogy ha Magyarországon is bevezetnek ilyen feminista törvényt, miszerint csakis engedéllyel nézhetünk rá feminista “úrnőinkre” és csak a külön engedélyükkel beszélhetünk hozzájuk, akkor én bizony kurvára azok között a férfiak között leszek, akik már eleve szándékosan lesznek majd agresszívek a nőkkel.)

És ebben az esetben kurvára meg is fogja érdemelni a sok feminista picsa…

victus
Olvasó

Felfogtad egyáltalán, hogy mit írt ide?

Reszet Elek
Újságíró

Gyanítom a pacák nem a bámulás miatt kapta a börtönt. Ez amolyan zsurnalista trükközés. A gond inkább az egyes cselekedetek összemosásával és azzal a jogalkotási gyakorlattal van, amely gumitörvényeket eredményez.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pontosan, ezt mondom én is, ugyanezt írtam le, ez tök jól mutat a főcímben , hogy bámulásért börtönt kapott, a nagy frászt, ez csak egy kattintásvadász baromság. Nem a bámulásért kapott börtönt, hanem ami utána következett. No meg a korábban elkövetett cselekményeiért, amiért nem vonult be a börtönbe.

A bámulásért börtönnel fenyegető kiírás, meg egy nettó fa.ság. Hogy bizonyítják be ? Hány mp számít annak? Ki bizonyítja be , hogy egy tömött tömegközlekedési eszközön kire nézek? Elbambultam és nem is látom ki van előttem, mert fejben épp tök máshol járok…ez bizonyíthatatlan. Ez amolyan fenyegetéske, amit mindenki leszar, kb, mint a megállókban kihelyezett dohányozni tilos táblák , még egyszer nem láttam, hogy bárki intézkedett volna, pedig az még bizonyítható is. Az sem volt normális, aki ezt kitalálta , ez senkit nem fog visszatartani semmitől. És valóban arrébb lehet menni, ha ENGEDIK, de itt nem engedte és itt EZÉRT járt a börtön, no meg a visszaeső magatartás, bűntetett előélet , le nem töltött korábbiak miatt.

A férfiak helyében meg sorban tenném a feljelentéseket, hogy ez a részeg csaj folyamatosan bámult, ez a bálna stírölgetett stb. Szerintem pillanatokon belül lekerülnének a kiírások.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Egy törvény az törvény.
Ha meghozták, akkor alakul majd hozzá bizonyítási eljárás és nyomozati módszerek és tanúvédelmi program – ami csak szükséges.
Elhiszem hogy te el tudod képzelni hogy a józan észre hivatkozva visszavonjanak egy törvényesített hülyeséget – de nem valószínű. Tudod, a tekintély..

Amit írsz, az a józan ész szava.
De nem csak az játszik ebben a játékban.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pont ez a lényeg Se-se, hogy ( még) NEM törvény. Az ottani BKK kampánya, felhívás, ezért nyilatkozott úgy a rendőrtiszt, hogy ” kellene” büntetni. Azt nem állítom, hogy soha nem lesz belőle az, de pont a bizonyíthatatlansága és lássuk be embert, időt lefoglaló piszlicsáré volta miatt ( azért egy valódi nemi erőszakhoz,vagy fegyveres rabláshoz képest egy ” bámult” mi a szösz?!) esélyes, hogy nem is lesz az.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Okosan.
A tényekről röviden, lényegre törően – az esélyekről érzelmekkel vagy hangulatkeltéssel.. szóval okosan írsz, tetszik.

Szerencsém van hogy örülhetek az itteni jelenlétednek, a kólázás nélkül biztos engem is zavarna hogy te vagy PhilMarlowe titkárnője.

Minden jót. :-)))

tomgal
Olvasó
tomgal

Köszi. Még egy érdekesség, egy feminista véleménye ( aki kivételesen értelmes), ő maga is megkérdőjelezi ennek az egésznek a bevezetését, pontosan ugyanezeket a kérdéseket veti fel ő is, sőt leírja , hogy őmaga is amolyan ” daydreamer” azaz bambulós tipus , tehát nem lehet embereket ezen az alapon megvádolni ilyesmivel. A Bullock ügyet maga is említi a cikkben, de ugye mint tudjuk, ott sem a bámulás vezetett a börtönhöz…az egész bámulásos cuccot abszurdnak tartja.

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/debate/article-10729781/amp/Arresting-men-staring-women-train-wont-make-safer-writes-JULIE-BURCHILL.html

Reszet Elek
Újságíró

Ez valóban csak önreklám, hogy ők mennyire haladóak és mennyire foglalkoznak ezzel a hatalmas társadalmi problémával.

tomgal
Olvasó
tomgal

Tényleg kerestem, de mindenütt azt találtam, hogy , nincs UK- ben olyan törvény, ami a bámulást, nézést tiltaná. Ott van ugyan a felhíváson a British Transport Police logója is alul, hogy ők támogatják nyilván a kezdeményezést, de se vonatkozó törvény, se büntetési tétel. Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha ez a ” bámulás” egy manchesteri buszon történik ? Olyan törvény nincs, ami csak a londoni metró tetületére vonatkozik…, meg az egész egy agyatlan, túltolt ötlet. Szerintem abban bíznak, hogy a “tájékozatlan suttyók” ezt a piros tiltó cuccot törvénynek veszik. Az igazi zaklatókat ez meg valóban nem fogja visszatartani.

tomgal
Olvasó
tomgal

Legalábbis 2021 év végén még nem volt az.
Csak a lehetőségéről ír. Egyébként ezt a bámulásos részt rengeteg lakossági kritika érte, szóval lehet nem is lesz.

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2021/dec/04/public-sexual-harassment-could-become-criminal-offence-in-england-and-wales

Horvath Anton
Olvasó

Kibaszkodni az összes fement a parlamentből meg a politikából aztán lehet érdemi problémákkal is foglalkozni, az adófizetők pénzén.