Cooltur Macho
7 megosztás

Bog-Vlog – Gyógytudor: “3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük”

Elöljáróban; ha esetleg nem lennél tisztában vele: a globális “egészségipart” is főként a nők tartják el, nem csoda, ha az egészség kérdését középpontba állító sajtótermékek, blogok jelentős része is az ő igényeik kiszolgálására hajt. A Gyógytudor.blog.hu azt is jól tudja, hogy az egészség kérdésével összefüggő telefonos applikációk széles tárházából mit érdemes mindenekelőtt ajánlania a nőknek: Period Tracker, Clue, Ovia. Három telefonos alkalmazás a menstruációs ciklus követésére. Na, ja, régi bölcsesség, hogy két dolog van, amiért a nők mindent megtesznek: az egyik, hogy teherbe essenek, a másik pedig, hogy ne essenek teherbe.

A vonatkozó tréfás férfibölcsesség meg talán az lehetne, hogy figyelj, mire is megy ki legfőképp a játék, mert minden kopuláció és ovuláció árát végül veled akarják majd megfizettetni.

A Gyógytudor egy jó egészség blog, mert vannak benne olyan rovatok, hogy “Havibaj”, “Változó kor” és “Segítség, felfáztam”, no meg  “Női tabuk”, aminek a valódi címe meg inkább az lehetne, hogy “Hüvelygomba”.

De azért egyoldalúsággal nem vádolhatjuk meg a blogot, mert íme van benne egy “Férfibetegség” című rovat is, ebbe azok az írások kerülnek, melyek nem illenek bele a koncepcióba, miszerint az egészség kérdése a nőkről, az ő vaginájukról és ovulációjukról szól. És hogy mi az a legfőbb nyavajatörés, amit érdemesebb inkább a férfiak nyakába varrni? Aranyér – minden mennyiségben.

Menstruátorok, ovulátorok előre: 3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük.

Post Author: Cooltur Macho

Cooltur Macho
Létezik olyan vélemény, amellyel nem lehet a józan ész keretei között vitatkozni. Amikor csődöt mond az értelem, végső kulturális eszköznek csak a szatíra marad.
f Facebook
7 megosztás


16
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
12 Válasz hozzászólás
108 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
10 Hozzászólások szerzői
xcsakxReactortomgalHunnhunbagira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Hm… érdekes. Sajnos ennél több kommentre most nem telt tőlem a téma alá, a fenti cikk éppen azt és éppen úgy mondja, ahogy én is gondolom, nincs mit hozzáfűznöm. Köszönöm a cikket! :-]

Joe Don
Olvasó

semmi extra, pusztán újabb bizonyíték hogy akik ész helyett vaginát kaptak a sorstól szinte mindig képesek önmaguknak is percek alatt ellentmondani, és passióból elbaszni a maguk és mindenki életét aki a környezetükben van.
vagy ahogy a bölcs öregek mondják sose bízzunk olyanban aki havonta vérzik és mégse hal bele ;)

Horvath Anton
Olvasó

Nincsen ebben semmi újdonság, a dating app-ok is csak a nőknek készültek, hogy hamarabb ráakadjanak a felső 15%-ra. A férfiakat meg csak anyagilag lehúzzák, ennyi az egész üzletpolitika.

Adam Bogomolov
Újságíró

Emellett a sok béta még “jót is tesz” az ego-simogatás hiányuknak a bókokkal meg figyelemmel, meg miegymással, míg az ominózus 15%-ra rálelnek (addig se kell unatkozni szegényeknek)… :-]

Barnabás Pincés
Olvasó

Ez a cuncipunci a képen úgy vigyorog, mint akit b@szni visznek.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Ami főleg rettenetes, hogy az utcán is így, telóval a kézben baktatnak. 10-50 éves korig, vagy tovább. Nem észlelik a külvilágot, a virágzó fákat, a megszépült épületeket, a többi embert, semmit. Egy virtuális kulimász az életük. (a közlekedési veszélyhelyzeteket most hagyom, agyrém-anomália…) Munkahelyeken detto. Ha van egy szabad pillanat, már megy a telefon tapi. Mondjuk ez egy jó teszt, mert aki egy beszélgetést is agyonvág ezzel, hát neki nincs keresnivalója a társaságomban. Ez a nonstop “on-lánykodás” meg egy szörnyű betegség. Ki az istennek kell egy állandóan plüntyögő mobilú nőstény? Már bocsánat. A legenyhébb kifejezés az, hogy kellemetlen.

Horvath Anton
Olvasó

A keleti kurvák sem maradnak ki a szankciók alól: https://hvg.hu/tudomany/20220422_onlyfans_orosz_felhasznalok_bevetelszerzes_felfuggesztese
Egyébként az is szomorú, hogy mára az egész híradás/újságírás lényegében facebook meg twitter posztok továbbadásából áll. Főleg az ilyen bulvárlappá silányult hírportálokon mint az index például. Aztán csodálkoznak hogy milyen sokan követik az összesküvés-elméleteket meg az álhíreket. Tálalásban semmi különbség nincsen már.

hunbagira
Újságíró

Off: tipikus magyar/kkeurópai kurva karrier, ami jól vagy rosszul végződöt, attól függ, honnan nézzük…:;)
Magyar kurva hozzáment a gazdag ortodox zsidóhoz, be is tért, (akik köztudottan nem az adoniszi férfiszépségükről híresek), közben egy bonoboval (nomen est omen)baszatta magát, aki vérmérséklete miatt végén felaprította és zsákba gyömöszölte.
Ui: észrevettétek, hogy kizárólag kurváink “attrakciói” miatt tudunk bekerülni a nemzetközi hírekbe. A magyar ringyó viszi magyarország “jóhírét” a világ minden tájára, mondjuk ez van már a 90es évek óta.
https://m.kuruc.info/r/4/242627/
Ui: gondolom femkó lapok nem akarnak nem írnak toxikus fehér férfi maszkulanitásról, hiszen a ringyó kivételével a történet egyik szereplője sem az…”hófehér magyar férfiak”, ugye dagadt antoni…:D hanem az agyonhallgatás megy…esetleg a történet pontos elmesélése nélkül lejönnek egy ilyen címmel “hogy megint meghalt egy nő egy férfi keze által” sejtetve, hogy itthon történt.

Hunn
Újságíró

Az a durva, hunbagira, hogy a feminista mérce.hu oldalon konkrétan van egy olyan kampány, mely arról szól, hogy Magyarországon a férfiak rendszerszintű nőelnyomás során gyilkolják a nőket és a gyermekeket.

https://merce.hu/nok-es-gyermekek-elleni-eroszak-aldozatai/

Idézem: “Azért, hogy ne maradjon láthatatlan ez a rendszerszintű probléma, folyamatosan frissülő aloldalunkon dokumentáljuk a sajtóban nyilvánosságra kerülő, nők és gyermekek elleni erőszak halálos eseteit.”

Na erre varrjatok gombot…

hunbagira
Újságíró

Nos ezt az 5letet nyugodtan átvehetjük tőlük. Szóval indíthatnánk “nőbűnőzés” topikot itt a férfihangon.

tomgal
Olvasó
tomgal
Reactor
Újságíró

Áááá, az rendbe van, ha a nő heti 1 hónapot lóg az Instán meg a Failbookon. Bezzeg ha a “pasee” leül egy félórát tetriszezni, már rásütik, hogy kocka.
Kettős mérce foreva!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, ideje volna már egy tüncinek, hisztinek, meg petíciózásnak, háteztígyhogyképzelik ezek a kis kurvák, miközben a tetriszező “kocka” jelzőt sütik rá jogtalanul arra a nyomorultra, aki ugyan balfasz, de közel sem kocka, sőt még annak utánzata sem:)DDDD
Ez hallatlan, de tényleg:)
OMFG!

hunbagira
Újságíró

Igazad van, kakszi. A (politikai) erőszaknak van itt az ideje már rég…el kell kezdeni mondjuk veled, lenyúzni kis kopaszadó, nyomorék fejedről a bőrt. :P

Horvath Anton
Olvasó

Nem probléma vén kurva a Lölőke túlárazott Vodafone-os netjén már majd te se lógsz ennyit, amit az adófizetők pénzén vesznek meg neki. De a lényeg hogy a gazdádnak telik még rongyrázásra Bécsben.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk ezek a férgek szerintem direkt provokálnak…mert ennyire nem hülyék (most, nem lölökéről beszélek)
Ez olyan, amikor covid lezárások idején elment a kurvájával dubaiba…tiborczék meg ibizára (a heart nem zárt be)..:D
Szóval, ha rheinmetallba, raytheonba stb-be vásárolnák be magukat “nemzeti tőkéseink” még magyarázható lenne, de ez…