Cooltur Macho
7 megosztás

Bog-Vlog – Gyógytudor: “3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük”

Elöljáróban; ha esetleg nem lennél tisztában vele: a globális “egészségipart” is főként a nők tartják el, nem csoda, ha az egészség kérdését középpontba állító sajtótermékek, blogok jelentős része is az ő igényeik kiszolgálására hajt. A Gyógytudor.blog.hu azt is jól tudja, hogy az egészség kérdésével összefüggő telefonos applikációk széles tárházából mit érdemes mindenekelőtt ajánlania a nőknek: Period Tracker, Clue, Ovia. Három telefonos alkalmazás a menstruációs ciklus követésére. Na, ja, régi bölcsesség, hogy két dolog van, amiért a nők mindent megtesznek: az egyik, hogy teherbe essenek, a másik pedig, hogy ne essenek teherbe.

A vonatkozó tréfás férfibölcsesség meg talán az lehetne, hogy figyelj, mire is megy ki legfőképp a játék, mert minden kopuláció és ovuláció árát végül veled akarják majd megfizettetni.

A Gyógytudor egy jó egészség blog, mert vannak benne olyan rovatok, hogy “Havibaj”, “Változó kor” és “Segítség, felfáztam”, no meg  “Női tabuk”, aminek a valódi címe meg inkább az lehetne, hogy “Hüvelygomba”.

De azért egyoldalúsággal nem vádolhatjuk meg a blogot, mert íme van benne egy “Férfibetegség” című rovat is, ebbe azok az írások kerülnek, melyek nem illenek bele a koncepcióba, miszerint az egészség kérdése a nőkről, az ő vaginájukról és ovulációjukról szól. És hogy mi az a legfőbb nyavajatörés, amit érdemesebb inkább a férfiak nyakába varrni? Aranyér – minden mennyiségben.

Menstruátorok, ovulátorok előre: 3 app, amit a nőknek érdemes letölteniük.

Post Author: Cooltur Macho

Cooltur Macho
Létezik olyan vélemény, amellyel nem lehet a józan ész keretei között vitatkozni. Amikor csődöt mond az értelem, végső kulturális eszköznek csak a szatíra marad.
f Facebook
7 megosztás


11
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
7 Válasz hozzászólás
13 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
tomgalHunnhunbagiraschwarzwaldBarnabás Pincés Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Hm… érdekes. Sajnos ennél több kommentre most nem telt tőlem a téma alá, a fenti cikk éppen azt és éppen úgy mondja, ahogy én is gondolom, nincs mit hozzáfűznöm. Köszönöm a cikket! :-]

Joe Don
Olvasó

semmi extra, pusztán újabb bizonyíték hogy akik ész helyett vaginát kaptak a sorstól szinte mindig képesek önmaguknak is percek alatt ellentmondani, és passióból elbaszni a maguk és mindenki életét aki a környezetükben van.
vagy ahogy a bölcs öregek mondják sose bízzunk olyanban aki havonta vérzik és mégse hal bele ;)

Horvath Anton
Olvasó

Nincsen ebben semmi újdonság, a dating app-ok is csak a nőknek készültek, hogy hamarabb ráakadjanak a felső 15%-ra. A férfiakat meg csak anyagilag lehúzzák, ennyi az egész üzletpolitika.

Adam Bogomolov
Újságíró

Emellett a sok béta még “jót is tesz” az ego-simogatás hiányuknak a bókokkal meg figyelemmel, meg miegymással, míg az ominózus 15%-ra rálelnek (addig se kell unatkozni szegényeknek)… :-]

Barnabás Pincés
Olvasó

Ez a cuncipunci a képen úgy vigyorog, mint akit b@szni visznek.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Ami főleg rettenetes, hogy az utcán is így, telóval a kézben baktatnak. 10-50 éves korig, vagy tovább. Nem észlelik a külvilágot, a virágzó fákat, a megszépült épületeket, a többi embert, semmit. Egy virtuális kulimász az életük. (a közlekedési veszélyhelyzeteket most hagyom, agyrém-anomália…) Munkahelyeken detto. Ha van egy szabad pillanat, már megy a telefon tapi. Mondjuk ez egy jó teszt, mert aki egy beszélgetést is agyonvág ezzel, hát neki nincs keresnivalója a társaságomban. Ez a nonstop “on-lánykodás” meg egy szörnyű betegség. Ki az istennek kell egy állandóan plüntyögő mobilú nőstény? Már bocsánat. A legenyhébb kifejezés az, hogy kellemetlen.

Horvath Anton
Olvasó

A keleti kurvák sem maradnak ki a szankciók alól: https://hvg.hu/tudomany/20220422_onlyfans_orosz_felhasznalok_bevetelszerzes_felfuggesztese
Egyébként az is szomorú, hogy mára az egész híradás/újságírás lényegében facebook meg twitter posztok továbbadásából áll. Főleg az ilyen bulvárlappá silányult hírportálokon mint az index például. Aztán csodálkoznak hogy milyen sokan követik az összesküvés-elméleteket meg az álhíreket. Tálalásban semmi különbség nincsen már.

hunbagira
Újságíró

Off: tipikus magyar/kkeurópai kurva karrier, ami jól vagy rosszul végződöt, attól függ, honnan nézzük…:;)
Magyar kurva hozzáment a gazdag ortodox zsidóhoz, be is tért, (akik köztudottan nem az adoniszi férfiszépségükről híresek), közben egy bonoboval (nomen est omen)baszatta magát, aki vérmérséklete miatt végén felaprította és zsákba gyömöszölte.
Ui: észrevettétek, hogy kizárólag kurváink “attrakciói” miatt tudunk bekerülni a nemzetközi hírekbe. A magyar ringyó viszi magyarország “jóhírét” a világ minden tájára, mondjuk ez van már a 90es évek óta.
https://m.kuruc.info/r/4/242627/
Ui: gondolom femkó lapok nem akarnak nem írnak toxikus fehér férfi maszkulanitásról, hiszen a ringyó kivételével a történet egyik szereplője sem az…”hófehér magyar férfiak”, ugye dagadt antoni…:D hanem az agyonhallgatás megy…esetleg a történet pontos elmesélése nélkül lejönnek egy ilyen címmel “hogy megint meghalt egy nő egy férfi keze által” sejtetve, hogy itthon történt.

Hunn
Olvasó
Hunn

Az a durva, hunbagira, hogy a feminista mérce.hu oldalon konkrétan van egy olyan kampány, mely arról szól, hogy Magyarországon a férfiak rendszerszintű nőelnyomás során gyilkolják a nőket és a gyermekeket.

https://merce.hu/nok-es-gyermekek-elleni-eroszak-aldozatai/

Idézem: “Azért, hogy ne maradjon láthatatlan ez a rendszerszintű probléma, folyamatosan frissülő aloldalunkon dokumentáljuk a sajtóban nyilvánosságra kerülő, nők és gyermekek elleni erőszak halálos eseteit.”

Na erre varrjatok gombot…

hunbagira
Újságíró

Nos ezt az 5letet nyugodtan átvehetjük tőlük. Szóval indíthatnánk “nőbűnőzés” topikot itt a férfihangon.

tomgal
Olvasó
tomgal