George Herceg
36 megosztás

7 női tulajdonság, ami férfiként nehezen elviselhető

Mielőtt megköveznek a női olvasók, szeretném leszögezni, ha egy adott nőben az itt felsorolt összes tulajdonság megtalálható, azt még mindig tudja ellensúlyozni sok más kiváló tulajdonsággal és képességgel. Most azonban azokat a jobbára nőkre jellemző viselkedési formákat gyűjtöttem össze, melyeket a legtöbb férfi nehezen tűr. Természetesen ezek kisebb-nagyobb mértékben minden nőben megtalálhatóak, de az arányokban nagy a szóródás. A kivételek létezését természetesen elfogadom.

Kényszeres közlésvágy

Elismert tudományos tény, hogy a nőknek fejlettebbek a kommunikációs készségei. Elsősorban a beszéd területén jóval többet és gyakrabban kezdeményeznek kommunikációt. Ez azonban azzal is jár, hogy náluk a beszéd elsősorban nem az információ átadás eszköze, hanem sokkal inkább érzelmi biztonságot, időtöltést és szórakozást jelent. A nemek között e területen megfigyelhető aszimmetria miatt, a másik fél, (a férfi) passzív marad, magyarán nem tud szóhoz jutni. Bár a kapcsolat elején a női csacsogás még kellemes is lehet a partner fülének, évekkel később garantált vérnyomás emelkedést okoz.

Megmagyarázhatatlan gyűjtőszenvedély a ruhák, cipők és táskák iránt

Az emberiség történelme során rendkívül sok tudományos és technikai felfedezést történt. Kutatjuk a föld és a kozmosz titkait. A pszichológia és a szociológiai feltérképezi az egyén és a csoportok viselkedéseinek mechanizmusait. Ennek ellenére nem született elfogadott magyarázat arra vonatkozóan, hogy miért kell egy nőnek sokkal több ruha, cipő és táska, mint amit élete során el tud használni. Gardrób szekrények tucatjai bizonyítják, hogy az azokban tárolt holmik évekig, sőt annál tovább is háborítatlanul pihennek, míg végül egy turkálóban, vagy a szemétben fejezik be életüket. Persze a divat olyan ütemben változik, hogy a termékeknek nincs idejük kifutni teljes élettartamukat, ezért gyorsabban avulnak el, mint a számítógép processzorok. A fogyasztói társadalom alapja és fő mozgatórugója a nők kényszeres vásárlása. Férfi legyen a talpán, aki egyrészt finanszírozni, másrészt kordában tudja tartani partnere ez irányú hajalmait.

Szeretet cunami kisállatok és plüss teremtmények láttán

A nők a dolgokat két nagy halmazra osztják. Vannak a cuki tárgyak és cuki élőlények, meg az összes többi. Egyesek ezt a szemléletet az étkezésükre is kiterjesztették. Cuki állatokat nem eszünk. Ezért kiesett az őz, a nyúl, a bárány, a kismalac, a kacsa és a liba. A rántott hús az maradhat, mert a felnőtt disznó az egy ronda és koszos dög, még szép, hogy meg lehet enni, de azok az állatok, melyek már szerepeltek Disney rajzfilmben mindenképpen lekerülnek az étlapról. Ez a gondolkodás vezet oda, hogy az ilyen nővel természetfilmet sem lehet megnézni, mivel ott az aranyos gazella borjú a csúnya oroszlán szájában végzi, ami elviselhetetlen. Viszont ha rámutatsz arra, hogy amennyiben a ragadozó nem ejti el zsákmányát, akkor a cuki oroszlánkölykök fognak fájdalmas és lassú éhhalált halni, akkor is Te leszel a szívtelen férfi állat. A plüss játékokhoz való vonzódás, talán a nem teljes felnőtté válás tünete, ami ha nem ölt extrém méreteket még elviselhető. Az egyetlen előnye, hogy nem kell sokat agyalni a születésnapi, vagy karácsonyi ajándékok kiválasztásán.

Ezotéria

Minden kornak és minden társadalomnak megvan a maga szellemi kábítószere, mellyel a lét elviselhetetlenségét próbálja ellensúlyozni. A férfiaknak is és a nőknek is. ilyenek a vallások, a filozófiai eszmék, a nagy politikai eszmerendszerek és az összeesküvés elméletek. Az ezotéria az élethazugságok és az önfelmentő mechanizmusok kvintesszenciája. A kérdés az, hogy ez miért a nőket találta meg elsősorban. Talán azért mert nekik jobban eladható, illetve kevésbé racionálisak, és jobban érzelem vezéreltek a férfiaknál.

Irányításkényszer

Párkapcsolati téren a leggyakoribb kapcsolatromboló női viselkedés a kényszeres irányítás mánia. Azzal, hogy valaki lépésről-lépésre, de könyörtelenül eluralkodik a másik felett. A folyamat végén pedig vagy fellázad a férfi és tovább áll, vagy teljesen föladja magát és ezzel rabtartója szemében minden vonzerejét elveszíti. A helyzet tanulsága az, hogy nem biztos, hogy boldoggá tesz az, amit elértél.

Kiszámíthatatlanság

A legtöbb férfi egy harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik. Vannak azonban, akik számára ez egyenesen unalmasnak hat, ezért feldobják némi érzelmi hullámvasúttal. Ahogy a magyar rap klasszikusban énekelték: Egyszer egy sárkány, egyszer egy királylány. Csakhogy, mi férfiak ezzel egyáltalán nem tudunk mit kezdeni. Se a túlzott ragaszkodással, sem a jégkirálynő duzzogásával. Vagy lefagyunk, vagy dühöngünk. Egyik sem jelent kedvező kilátásokat a párkapcsolat jövőjére nézve.

Szex manipuláció

Utoljára maradt a nagy klasszikus. A nők teljesen másként állnak a szexhez, mint a férfiak. Itt is dominálnak a szélsőségek. Ha nagyon bejön az adott férfi szexuálisan, akkor a nők mindenre képesek, hogy ágyba kerüljenek a kiszemelttel és minél gyakrabban kielégítsék egymás vágyait. Hosszabb kapcsolatban, ahol az első hónapok izgalma már tűnőben van, könnyen válik a szex fegyverré annak kezében, aki kevésbé van kiéhezve rá és ez általában nem a férfi. Persze könnyű azt mondani, hogy őrizzük meg a kezdeti lángot, de jobban elviselnénk, mi férfiak, ha a nők praktikusabban állnának a szexhez.

A fenti tulajdonságok, olyan közhelyek melyekre számtalan példát találhatunk környezetünkben, mégis nehezen ismerjük fel, ha a saját partnerünkről van szó.

Post Author: George Herceg

George Herceg
Amerika felfedezése után pontosan 484 évvel születtem meg a New Yorktól légvonalban 7043 km-re fekvő Budapesten. Apám tervezőként szennyvíztisztítókon dolgozott, míg Anyám Apámon, így 7 hónappal később egy februári napon egy szülészorvosnak sürgős esethez kellett sietnie. Kapcsolataim a nőkkel már ekkor megkezdődtek. Először Anyámmal érintkeztem, majd a nővéremet is megismertem aminek gyermekkoromra jelentős hatása volt. Felnövekedvén iskolákba és lányok után jártam. Később megtettem az első lépést a válás felé: megnősültem, ami után 5 évvel szabad lettem. Jelenleg a világegyetem két nagy kérdésével, az őskáosszal és a női lélek működésével foglalkozom.
f Facebook
36 megosztás


45
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
37 Válasz hozzászólás
5 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
tcrexHunnHorvath AntonAVEBela Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Bár csak ennyi lenne… :D

georg1945
Olvasó
georg1945

Lassan járj, tovább érsz,
ne nősülj, tovább élsz.

is

egy megoldás, de mit tehet az, aki már elkövette azt a végzetes hibát, hogy megnősült ?
És több okból kifolyólag nem akarna elválni ?

Mivel a nő és a férfi teljesen más, nem egyenlő, nem egyforma, így számolni kell ezekkel a következményekkel, de mivel a nők nagyon jó színjátszók, előre bizony a férfi nem fogja tudni, hogy mit “vásárolt be”.
Mindenek előtt egy hosszabb megismerési időszaknak kell lennie, ami több év, de még így is fejesugrás a mély vízbe egy házasságkötés.
A nő igényli, hogy valakinek a tulajdona legyen, aki határozott, ügyeket tud intézni, akitől csak kap, csak kap és csak mindig kap.
Amit ő nem igen tud viszonozni úgy hirtelenjében vagy később sem. Ki tudja ? Az idő változtatja a férfit. A nőt nem, mert egy örök gyereknek nevelték és még mély öregségében is kislány marad a fő gondolkodásában.
Nehéz ügy. Nagy bátorságot igényel a férfitől, hogy megnősüljön.
Itt a komolyabb férfiakra gondolok, mert a férfiak között vannak olyan könnyelműek, akik a “holtodiglan-holtomiglan” igent úgy 3-4-7 évre gondolják és – boldogan szárnyallnak át az életükön, akik élvezik a változatosság kalandjait.
Ha mindkét fél eléggé elfoglalt a házasságon kívüli tevékenységekben, van közös érdekük, gondolkodnak, számítgatnak, akkor a további együttlét megvalósul, megvalósulhat.
Együtt kell nekivágni a hegyeknek, ahol nem minden lesz majd a szex, de az is, mert egészségi szempontból az is nagyon fontos.
Meg aztán az legyen a célunk, hogy JÓZANUL kell boldognak lennünk.
Az igazi jó érzés csak józanul valósítható meg. Teljesen józanul !

Akinek olyan szerencséje volt, hogy jól, megfelelően választott, az éljen a mának (carpe diem), de mindig gondoljon arra, hogy ez a jó életérzés holnap is biztosított legyen !

A szövegben felsorolt rossz női tulajdonságoktól azonban még több is előfordul és állandóan, a hölgyeknél.

Alkalom adja ezek “javítását”, “gyógykezelését”.

Se - se
Újságíró
Se - se

Szuper
Én ezért szeretek itt olvasni, mert a mások összegyűjtött tapasztalatait elég csak elolvasnom és véleményeznem – nem nekem kell összegyűjtenem.

Tetszett, köszönöm George Herceg

Tina74
Olvasó
Tina74

Húha, ebből a közlésvágy, a kisállatos és az ezotéria bizony igaz rám..

tomgal
Olvasó
tomgal

Csak a magad nevében és ne általánosítva, ha kérhetem, ki nem állhatom az ”ezoterikus” idiótákat. Most jött egy ilyen új kolléganő, a hideg futkos tőle a hátamon. Jókat beszélgetünk. A közlésvágy még csak csak , azért plüss-korszakból kinő az ember, de ezotéria ügyben sokkal több olyan nőt ismerek akti nem érdekel, vagy hozzám hasonlóan elképesztő baromságnak tartja.

georg1945
Olvasó
georg1945

Aranyos vagy !
A lányok, a nők az apjuktól öröklik külsejüket, de lehet, hogy a lelki világukat is, a fiúk, az urak meg az anyjuktól.
Én meg ismerek olyan férfiakat, akik az ezotériát magas színten gyakorolják, varázslóknak, apostoloknak képzelik magukat amit mindenképpen el akarnak hitetni a nőkkel, de a mafla férfiakkal is, aztán meg ebből képesek profitálni. Elképesztőek és borzalmasak.
Amit a férfiak nem mutatnak ki soha, az az empátia. Nem is empatikusak, amit a nők túlzásba képesek vinni és emiatt válnak kiállhatatlanokká.

Hanem arra lennék kíváncsi, mert már elfelejtettem, hogy miről beszélget egymással egy szerelmespár ?
Milyen hülyeségeket mondanak egymásnak ?
Miről beszélgetnek egymással a fiatal házasok, majd a későbbi éveikben ?
Mert nagyon különböznek – hála Istennek !
Az lenne a baj, ha nem különböznének, ugye.

Ha van egy férfitársaság, akkor egészen addig másképpen vagyis férfi módra beszélgetnek, mind addig míg meg nem jelenik egy nő, akit bizony a kíváncsiság vezeti oda, mert ő vagyis ők mindig ellenőrizni akarják a férfiakat. Ekkor a társaságban lévő férfiak között elkezdődik a verseny, hogy ő vagy ő, vagy ő, nyerje el a hölgy szimpátiáját vagyis elkezdenek hazudozni és ezzel vége is a férfitársaságnak.

A kisállatos nők nem gondolkodnak odáig, hogy mennyi fertőzést dörgölnek magukhoz az illető állattal. A lakást emberek részére készítették nekik a férfiak és nem kisállatoknak, mint német farkaskutyáknak vagy ölebeknek. Ezekkel a nőkkel nem lehet együtt élni.
A plüssállatosok meg nem tudnak ellenállni a magukban megmaradt kislánynak. Elviselhetetlenek.

common man
Olvasó
common man

ki nem állhatom az ”ezoterikus” idiótákat

Nem tudom mi a bajotok.Már öt horoszkópom írja ,hogy racionális lény vagyok…

Se - se
Újságíró
Se - se

common man
..olvasd el még egyszer..
Azt írja, hogy racionális LÁNY vagy – de ötödszörre is rosszul olvastad.

(de meg ne sértődj ám) :-))

common man
Olvasó
common man

Én azt hittem mindenkinek úgy kell olvasni,hogy jó legyen…

georg1945
Olvasó
georg1945

Ha ha ha ha ha ha !

Alter Ego
Szerkesztő

Jó aránynak tűnik, mert az én tapasztalataim szerint a legtöbb nőnél mindez (minimum ötös) csomagban együtt szokott lenni.

common man
Olvasó
common man

Húha, ebből a közlésvágy, ……………………bizony igaz rám.

Ehhez képest két sornál többet még sosem írtál.Még arra a kérdésemre sem válaszoltál ,hogy jó nő vagy-e, meg van-é pasid.Sőt, egyáltalán nő vagy?

Sadist
Olvasó
Sadist

“Elismert tudományos tény, hogy a nőknek fejlettebbek a kommunikációs készségei. Elsősorban a beszéd területén jóval többet és gyakrabban kezdeményeznek kommunikációt.”

Nem fejlettebb, hanem csak nagyobb igényük van a szocializációra, amit pedig elsősorban kommunikációval elégítenek ki, de ettől a kommunikációjuk egyáltalán nem fejlettebb. Fejlett kommunikációs képesség az, amikor hatékonyan tudod átadni az információt a másik számára, ebben pedig a nők fényévekkel le vannak maradva.
Itt egy szórakoztató kis példa, hogy milyen a világos, egyértelmű, hatékony kommunikáció: https://www.youtube.com/watch?v=BYunaBkn9Ng
Ha valaki látott már hasonlót nőktől (amit kötve hiszek), ne tartsa magában!

“Minden kornak és minden társadalomnak megvan a maga szellemi kábítószere, mellyel a lét elviselhetetlenségét próbálja ellensúlyozni. A férfiaknak is és a nőknek is. ilyenek a vallások, a filozófiai eszmék, a nagy politikai eszmerendszerek és az összeesküvés elméletek.”

A vallásokat, filozófiai és politikai eszmerendszereket nagyon nem keverném ide, mert azok az emberi élet idők kezdete óta fennálló nagy kérdéseit próbálják megválaszolni.

“Az ezotéria az élethazugságok és az önfelmentő mechanizmusok kvintesszenciája. A kérdés az, hogy ez miért a nőket találta meg elsősorban. Talán azért mert nekik jobban eladható, illetve kevésbé racionálisak, és jobban érzelem vezéreltek a férfiaknál.”

Valamint azért, mert ezek az ezoterikus bullshitek soha nem az egyén felelősségét emelik ki, azt pedig minden világlátott ember tudja, hogy a felelősség a modern nő kriptonitja.

Barnabás Pincés
Olvasó

Drágajó Hercegem!
Még mielőtt egyetlen sort leírnál érdemileg, már előre szőrcsuhát öltesz, vezeklőövet kanyarítasz és hamut szórsz a fejedre, nehogy valami HP halálra sértődjön.
A HP jelen esetben nem a házi pálinka, sem pedig a hidro-pneumatikus, hanem a hisztis/hülye picsa rövidítése.
Ezen erőfeszítésed tökéletesen kárba veszett, mert ha a HP meg akar sértődni, akkor megsértődik, oszt kész.
Ha egy forró nyári délutánon megleped egy gyümölcsfagyival, akkor megsértődik, mert
1. fogyókúrázik
2. a csokisat szereti.
Márpedig a HP meg fog sértődni, mert tükröt tartasz elébe. Számára ez sértő, megalázó és bosszantó, mert ez a rohadt tükör a valóságot mutatja – jobb esetben. A vámpíroknak például nincs is tükörképük.

“Mielőtt megköveznek a női olvasók, szeretném leszögezni, ha egy adott nőben az itt felsorolt összes tulajdonság megtalálható, azt még mindig tudja ellensúlyozni sok más kiváló tulajdonsággal és képességgel.”

1. A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy mit gondolnak a női olvasók. Ha nem tetszik, mehetnek bármilyen média platformra, ahol őket és csakis őket sajnálják, ajnározzák, tutujgatják és ünneplik.
2. Mi az a sok más kiváló tulajdonság és képesség? Irodalom? Festészet? Konyhaművészet? Mérnöki vívmányok? Feltalálások…?
Jójójó, elmossák a csetreszt és kimosatják az alsógatyát. Igen, kimosatják, mert a modern mosógép mindent megcsinál; ha szárítással van kombinálva, még teregetni sem kell.
Azt is biztosan nők tervezték és szervízelik… Ja, nem. Maradnának a bükkfa tekenőnél… ha ők vájnák ki a teknőt.
De az mégiscsak összetett munkafolyamat, úgyhogy marad leballagni a patakhoz, mint Kukorica Jancsi Iluskája.
Nem véletlenül mondogatom, hogy ha egyszer, vagy kétszer megnősülök, akkor csakis az alábbiak miatt:
1. Legyen, aki elmosogat.
2. Legyen, aki vezet, ha mulatni megyünk.
3. A legénybúcsú miatt.
Önző disznónak tűnök? Hja, kérem, ezt már a nőktől lestem el.
Sárkány ellen sárkányfű – diákoknak és katonáknak féláron.
” A kivételek létezését természetesen elfogadom.”
Erre egy mozaikszó a válasz:
AWALT

Bela
Olvasó
Bela

Én még bevettem volna a kutya-macska mániát, a szépségipart, és a divat ész nélküli követését, amelyek mára beteges méreteket öltenek.
A 30 alatti nők javának van valami büdös kutyája, amit jobban “szeret” bárkinél-bárminél, kisdedként gügyögve, csókolgatva. Pfej. A legjobb kinézetű nőknél már olyan tartozék a dög, mint egy kézitáska. A kutya az, ami megvigasztalja ezeket a szerencsétleneket a gonosz férfiak helyett. Mellesleg az uralkodói vágyaikat is ezeken tudják kiélni. Meggyőződésem, hogy a kutyával való buzulás miatt SEM szülnek többet a nők.
Megérne egy pszichológiai vizsgálatot ez a dolog, ha tud valaki ilyenről, ossza meg.

A szépségipar 90%-a pedig teljesen felesleges. Én még nem találkoztam olyan férfival, aki a neki tetsző nő szemöldöktetoválását, vagy rikító piros ajakrúzsát dicsérte volna. A smink képes elrontani bármelyik szépséget, javítani viszont kevésbé tud a csúnyákon. Úgyhogy totál feleslegesen költenek e téren a nők havi tízezreket magukra. Amelyik férfi meg ezt finanszírozza, az nem normális.

A divatkövetés pedig még feleslegesebb. Szomorún látom az iskolában, hogy már a 15 évesek lányok és fiúk is félévente lecserélik a ruhatárukat, sokszor nem az előnyükre. Most lett divat például a bő női nadrág, amiben krumpliszsákra hasonlít még a legjobb seggű nő is. Fiúknál a feszülős gatya már régóta megy, most már bokavillantással egybekötve. Megjelentek a melegítős nők is, akik megveszik a 2000-et érő mackóalsót 15 ezerért, mert ennyi eszük van.
Ebből is látszik, hogy a nők miatt van globális felmelegedés.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Pszichológus vagyok, és amit szakmailag teljesen hitelesen meg tudtam figyelni, az az, hogy a kutyás nők 102%-a nem százas, hibahatár 2%. A macskás még talán elmegy, amennyiben a macskák száma legfeljebb 1.
A szépségipar pedig a többi tyúknak szól, nem nekünk, én sem szeretem, a lehető legnagyobb fokú természetesség híve vagyok (akik olyanok, általában normálisabb önértékelésűek is). Másik kedvencem, mikor női hölgyek arra panaszkodnak, mennyi mindennek kell megfelelniük, de ennek 95%-a a saját hülye szurkálódásuk egymás felé. :D

common man
Olvasó
common man

Pszichológus vagyok, és amit szakmailag teljesen hitelesen meg tudtam figyelni, az az, hogy a kutyás nők 102%-a nem százas,

Egyes(többes) filmek szerint a pszichológusok sem százasok…Amúgy meg kutyapszichológus vagy humán?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A pszichológusok 90+%-a sem normális, természetesen én kivétel vagyok. :) Ember pszichológus vagyok, a többségi libsi npc vonalba meg nem kívántam betagozódni, mert rosszullétet okoz.

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért tisztázzuk, a kutyatartás nem egyenlő azzal, ha egy kacsacsőrű (mű)emlős a ruhája színével passzoló szalagocskákkal díszített zsebcirkálót szorongat. Családi házban amelett, hogy az ember szereti az állatokat, funkciója is van, de vannak lakásban tartható , közös döntés alapján vett/ örökbe fogadott állatok, akik épp azzal, hogy le kell vinni többször is, sétálni, labdázni, kirándulni karbantartják a gazdit is. Én épp a macskás szingli nőknél tapasztalok inkább agyelborulást. Rengeteg kutyát tartó férfi is van és az sem mind izomagyú , harci kutyát tartó, szóval ez igencsak általánosítás. 25 éve van mindig kutyám , speciel én a nagytestű juhász- pásztor kutyákért vagyok oda. Aki nem tartott még kutyát , fogalma sincs semmiről, hatalmas szeretet és hatalmas felelősség.
Mondjuk felelős és állatokat szerető, jól gondozó gazdik- az is igaz- nem járnak pszichológushoz, nincs rá szükségük.

georg1945
Olvasó
georg1945

Az a baj a nőkkel vagy az a baj a férfiakkal, hogy EGYÜTT KELL VELÜK ÉLNI és nem CSAK AKKOR, hanem mindig.

AVE
Olvasó
AVE

Ennek a fickónak nincs gondja elviselni ezeket a női tulajdonságokat, ugyanis a genetikai adottságai megengedik, hogy háremet tartson, ha akar:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/solti-adam-gyermek-szereto-megcsalas-vallomas-solti-berni-megbocsatas/nvwky9d

tomgal
Olvasó
tomgal

És jól meg is szívta ezt a lehetőségét/döntését. Neked tényleg az jött le, hogy nem volt gondja elviselni ezeket a női tulajdonságokat? Majdnem ráment az élete ( alkohol, családja- apjáék, feleségétől különköltözés )emiatt a ribanc , meg persze a saját felelőtlen döntése miatt.
Ha alkalmi szeretőt tart az ember, ez mindig benne van a pakliban, hogy a g.puttonynak használt nő többet képzel bele…( és még így is rohadt nagy mákja volt, több” 2.esélye ” nem lesz)

AVE
Olvasó
AVE

Neked tényleg az jött le, hogy nem volt gondja elviselni ezeket a női tulajdonságokat?

Neked az jött le, hogy igen?:)

Majdnem ráment az élete ( alkohol, családja- apjáék, feleségétől különköltözés )

Drama Queen. Most tényleg elfacsarodott a szívem….

emiatt a ribanc , meg persze a saját felelőtlen döntése miatt.

????

Tényleg a “ribanc” a felelős ezért?

Idézet: “Ekkoriban egy rajongójával közelebbi viszonyba került, ám csupán alkalmi kapcsolatról volt szó. Később Ádám megismerkedett jelenlegi feleségével, Bernivel, ám a viszony, s a fent említett hölgy megmaradt az életében.”

Szóval geci ribanc:)

Mellékszál, de olyan hiszticunami van időnként itt az abortusszal kapcsolatosan, no meg a szívbefacsaró kisfilmek, ahogy menekül a magzat a küret elől stb. és 90%-ban mindig kiderül, hogy a fényestekintetű férfi az, aki szorgalmazza az abortuszt.

.
Idézet: ” A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa. Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie – mondta Ádám, aki kérlelte volt szeretőjét, vetesse el a gyermeket, amikor pedig sarokba szorítva érezte magát, átlépett egy határt.”

Beszarás, de tényleg. A geciputtony ribanc biztos megnézte az egyik ilyen kisfilmet, meghallgatta a “szívhangot” és nem abortált. Micsoda skandallum, de tényleg…..
Gyakorlatilag egy hős, hogy a férfi kérése ellenére sem gyilkolta meg annak a gyerekét….
Milyen borhzasztó, hogy akarata ellenére tette apává a férfit, miközben el is vetethette volna….

Nem is tudom, hogy most melyik ujjamba harapjak, amikor az “egyik védett állat eszi a másik védett növényt”….. ?

Ha alkalmi szeretőt tart az ember, ez mindig benne van a pakliban, hogy a g.puttonynak használt nő többet képzel bele…

A hülyének derogált a gumi, utána pedig gyilkosságra akarat rávenni a geciputtonyát:)
Hallatlan….

( és még így is rohadt nagy mákja volt, több” 2.esélye ” nem lesz)

Annyira nem kell elszállni, 40+-osan 25-ös feleség(Hunn álma:), bármikor leakaszthat legalább egy olyat, mint a felesége, akinek még így is “megéri” vele együtt maradni.

(Én azt jósolom, hogy még legalább 50 évet fognak egymás mellett eltölteni “hűségben és szeretetben”:)DDDD)

tomgal
Olvasó
tomgal

” Tényleg a “ribanc” a felelős ezért?”

Senki nem mondta, hogy csak a ribanc felelős ezért (mindig a megcsaló fél a legfőbb felelős), a g.puttony azért felelős, mert felcsináltatta magát direkt, hogy megfogja Ádámkát, magyarul átvágta a szeretőjét (ha igaz, hogy tudta, hogy ő csak egy alkalmi szerető) hülye Ádámka, meg megbízott a nőben, meg ugye a gumi az kényelmetlen, meg sokkal jobb anélkül, hát most kiderült, hogy annyira mégsem. No meg alapból ő az, aki a házastársi esküt megszegte. De ahogy olvasom, nem nagyon válogatott az eszközökben a nő sem (bár tényleg úgy gondolta ezzel megszerzi Ádámkát ?! Max tönkreteheti…)
Én sosem kételkedtem abban, hogy sok esetben vagy egyetértésben, vagy nyomást gyakorolva a férfiak többsége támogatja az abortuszt. Sokszor linkeltem:

https://www.pewresearch.org/fact-tank/2018/12/14/in-the-u-s-and-europe-women-are-about-as-likely-as-men-to-favor-legal-abortion/

AVE
Olvasó
AVE

Senki nem mondta, hogy csak a ribanc felelős ezért (mindig a megcsaló fél a legfőbb felelős),

Azért jó lenne eldönteni, hogy ebben a történetben ki az áldozat, ki a felelős és ki a hibás…
Ugyanis akárhogy magyarázod, mindig “áldozathibáztatásba” torkollik a végén…:)

a g.puttony azért felelős, mert felcsináltatta magát direkt, hogy megfogja Ádámkát, magyarul átvágta a szeretőjét

Ez szörnyű, de tényleg. legalább 10 éven keresztül kúrta Ádámka(Sic:), és pont a 10. évbe csináltatta fel magát a gciputtony ribanc:)
(Másrészt meg amúgy is visszatetsző egy nő “szájából” a ribancozás és geciputtonyozás, még akkor is, ha te a “szent igazság nevében” teszed, legalábbis amit te annak vélsz…..Időnként undorító, ahogy egy másik nőhöz viszonyulsz)

(ha igaz, hogy tudta, hogy ő csak egy alkalmi szerető)

10 éven keresztül folyamatosan dugta, persze , alkalmanként:), most akkor “alkalmi”, vagy “stabil” szerető?:)

hülye Ádámka, meg megbízott a nőben, meg ugye a gumi az kényelmetlen, meg sokkal jobb anélkül, hát most kiderült, hogy annyira mégsem.

Akkor bízzál nőben, ha ló legel a sírján….

No meg alapból ő az, aki a házastársi esküt megszegte.

És ezért a pokolban fog elégni.

De ahogy olvasom, nem nagyon válogatott az eszközökben a nő sem (bár tényleg úgy gondolta ezzel megszerzi Ádámkát ?! Max tönkreteheti…)

Főleg úgy, hogy a feleséggel Ádámka “nem passzol”?
Költői kérdés.

Én sosem kételkedtem abban, hogy sok esetben vagy egyetértésben, vagy nyomást gyakorolva a férfiak többsége támogatja az abortuszt.

De a sok álszenteskedő kibic meg veri a nyálát napszámban, hogy geci nők, meggyilkolják a (felerészt:) “férfitulajdon” magzatot, ájvé, skandallum… , úgy, hogy ők soha nem akartak gyereket, vagy nem lehet nekik, esetleg nincs aki szülne nekik…..

AVE
Olvasó
AVE
Horvath Anton
Olvasó

“mindig a megcsaló fél a legfőbb felelős”. Kivétel ugye a bíróságon ha arra kerül sor, ott automatikusan a férfi lesz a felelős. A jelenkori társadalomban a nők már semmiért se felelősek.

Se - se
Újságíró
Se - se

HorváthAnton
Dehogynem.. a többi nő között bizony hogy felelősségre vonódik – amiatt, hogy mennyit harcolt ki magának.
Farkastörvények vannak ott is.

Horvath Anton
Olvasó

Amire te gondolsz az az élet, ott természetesen mindig visszanyal a fagyi, ők sem lesznek mindig huszonévesek. Én itt a jogi keretekre gondoltam, amit egy gyerek enyhén szólva “átrendez” azonnal, mindegy hogy valójában ki az apja.

Se - se
Újságíró
Se - se

Anton
…te írtad hogy a mai társadalomban..

De egyetértünk ám.

Hunn
Újságíró

Tisztázzuk az alapokat. Azok után, hogy a feminista nők kiharcolták a “no fault divorce”-ot azért, hogy elválhassanak ha esetleg már házasként találnak egy férjüknél jobb pasit aki megbassza őket, illetve leléphessenek, ha a férj életében átmenetileg anyagi vagy egyéb problémák lépnének fel, ezek után NINCS olyan, hogy érvényes házastársi eskü.

Hát melyik az a barom férfi, aki 100%-ot adna bele egy olyan házasságba, ahol a nőnek államilag garantált menekülőútja van???

Ebbe a körbe természetesen beletartozik a házastársi hűség is. Ha a feleségem fiatal szűz volt, amikor hozzám jött, de legalábbis velem vesztette el, akkor valamennyire azért geciség megcsalni, de mivel a “no fault divorce” rá is érvényes, ezért ez lényegtelen…. De ha nem volt szűz, akkor alapból nevetséges, hogy egy modern nő hűséget vár el a párjától. Ezt mégis hogy képzelik? Mire fel, milyen alapon???

AVE
Olvasó
AVE

A vicc az, hogy nem a feminista nők harcolták ki, hanem azok a férfiak, akik megtehették, hogy több nőt kúrjanak szimultán:)
Aztán a fegyver visszafele sült el, és most meg megy a nagy szemek meresztgetése:)

Hunn
Újságíró

Szó nincs róla, a “no-fault divorce” kikövetelése, az egy feminista projekt volt első pillanattól fogva.

De logikailag is értelmetlen az állításod. Azok a férfi, akik megtehették, hogy több nőt kúrogassanak szimultán, azok miért foglalkoztak volna egyáltalán a válással, mint olyannal?

De ez csak elméleti kérdés, mert ismerjük a múlt század történelmét. Nem volt az olyan baszott régen, hogy ne emlékezzünk rá, hogy mi és hogyan történt. Ez egy női projekt volt.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

438. nap. És vannak, akik még mindig csaxival vitatkoznak. :D

AVE
Olvasó
AVE

Szó nincs róla, a “no-fault divorce” kikövetelése, az egy feminista projekt volt első pillanattól fogva.

Persze, a sok feminista nő összeült, ahogy korábban is mindig, és kitalálták, hogy hogy kellene megszopatni a férfiakat, mi lehetne a következő lépcsőfok:)

De logikailag is értelmetlen az állításod.

Azok a férfi, akik megtehették, hogy több nőt kúrogassanak szimultán, azok miért foglalkoztak volna egyáltalán a válással, mint olyannal?

Azért mert az, hogy megtehetem, hogy a medencébe belepisiljek a trambulinról, az még nem jelenti azt, hogy elfogadott a többi fürdőző részéről. És ugye, válás során már Hamurapi (az ős feminista) óta tudjuk, hogy a válás az bizony a férfinak kemény anyagiakba került és kerül ma is.
Viszont ha a megcsalás nem válóok, akkor erre nem lehet hivatkozni.
És mivel a társadalmi normák a női megcsalást (értsd: a medencébe pisilést bent a medencébe, elvileg “észrevehetetlenül”) nem igazán tolerálták, így ez az opció elég nehezen volt kivitelezhető, főleg úgy, hogy azért a feleségre elég sok “őrszem” vigyázott.

Ez egy női projekt volt.

Az, geci nők:)

Hunn
Újságíró

Nem értem. A “no fault divorce” bevezetéséért annak idején a feminista szervezetek kezdtek el kampányolni és lobbizni. Ez nem nyitott kérdés, ez nem lehet vita tárgya, ez történelmi tény. Ennek nyoma van a médiában, az írott emberi történelemben, ezt nem lehet sem letagadni, sem a történteket másképpen értelmezni. Akkor meg miről beszélsz?

AVE
Olvasó
AVE

A “no fault divorce” bevezetéséért annak idején a feminista szervezetek kezdtek el kampányolni és lobbizni.

Konkrétan?

Hunn
Újságíró

Konkrétan nézz utána, ahogy én is megtettem, mielőtt kommenteltem a témában.

AVE
Olvasó
AVE
Barnabás Pincés
Olvasó

Egészen biztosan tudom. hogy az abortuszt lehetetlen végrehajtani – ha a nő nincs ott.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Biztos hogy jóféle szemcsapda volt a szerető – különben miért nyúlt volna hozzá. És az is biztos, hogy az apja nem tanította meg rá, hogy félrenézni csak biztonságosan szabad, mert a fogantatástól a születésig amiről csak lehetséges, mindenről a nő dönt.
Erre ment rá majdnem az élete a férfinak – nem arra hogy élt egy lehetőséggel.
Nem csak az a felelős magatartás hogy “egy szex – egy gyerek”.

Inkább az a történet lényege, hogy a hazugságok hálójából az őszinteség az egyenes kiút.

tcrex
Olvasó
tcrex

én férfiként mind a 7 női hibával tudnék együtt élni…ha az az 1 hibájuk, az ősbűn nem létezne…nevezetesen, nincs libidójuk…ami van helyette, a taktikai lábterpesz, de azt meg csak a cél eléréséig működtetik…és nemcsak nincs nekik libidójuk, de nem is hajlandóak szerezni/lopni/szülni/kreálni maguknak…nyilván a teherbe esés kockázata olyan elem a képletben amivel számolni kell…de ezt a nők túlszámolják és a mai modern fogamzásgátlók világában sem hajlandóak felülvizsgálni az ösztöneiket…sajnos libidóról nem lehet alkudozni egy nővel, vagy szerelmes lesz és akkor megjön neki…vagy kuka…és mindig kuka…mindig, mert a szerelem elmúlik…

Se - se
Újságíró
Se - se

tcrex
Ez igen.. ezzel a kijelentéssel jó témát adsz.
Mert tudod a “mi lenne ha” témák egyik legfontosabbja ez amit most mondasz.
Ezen a Férfihang régi nagyjai is biztosan komplett cikkeket vitatkoznának – okos észérvekkel, és egymás érveit figyelembe véve.
Nekem nincsen annyi okos észérvem a témában, csaxi szerint fogalmazásbéli kihívásokkal is küzdök.. de vannak tapasztalataim az ismeretlen terepről. Igaz, csak egy – de férfimunka volt.
Vonzó nimfomániás nőt asszonnyá tenni.

Ismeretlenek között jó ha egyeztetés van a mérhetetlen fogalmakról : nekem nem a címlapkislányok a vonzóak, de nagyon szeretek vonzódni. A nimfománia az jelen esetben csak annyi hogy a nő jobban kívánja a szexet mint én, nő az akit megkívánok és asszony az aki azt mondja hogy az én feleségem akar lenni.
Szóval léteznek csodák, és ha megkapod attól még a saját szemedben is csodálatos leszel.
De a csodához idővel hozzá lehet szokni, sőt szürkülni is képes.

Ez jutott eszembe a fantasztikusan jó szóösszetételedről, a taktikai lábterpesz -ről.

tcrex
Olvasó
tcrex

Örülök, hogy neked sikerült Sese…én kezdek afelé orientálódni, hogy a cölibátus lehet a jó megoldás…

Se - se
Újságíró
Se - se

tcrex
Tudom hogy amikor az a tapasztalat hogy ez se jött össze, meg az se jött össze, akkor hajlamos az ember azt a tanulságot levonni hogy ez így normális.. tudom én is.
De merlek biztatni – és nem is csak a saját példámmal, hanem a leendő “sikerférfi” kiffijam példájával.
(2005 -ös születésű, és már fölfelé nézek rá.. de nekünk ő a legkisebbik)
Pont ma mesélte el (amit az édesanyja.. a volt feleségem már két napja elmondott) hogy bizony tönkrement az eddígi legnagyobb szerelmével a kapcsolata.
Én kérdeztem hogy emlékszik-e hogy az előző tönkremenés után milyen nehéz volt továbbélnie, és hogy amikor ez a legutóbbi szerelme még éppen alakult, akkor milyen fontos lett hogy az előző tönkremenésbe nem halt bele – emlékezett.
És arra is emlékezett hogy milyen büszke volt hogy újra fölfelé tarthat.
..és nem kell még tudnia hogy hullámvasút lesz az élete, minden sikeresség ellenére.

De a legfontosabbat már tudja, és ezzel akarlak téged is biztatni : ha nem tapasztalta volna meg az előző csalódásokat, akkor nem tudná jól kezelni az egyszercsak mindenképpen megérkező legeslegjobbik lehetőséget.
Neked is tanulóidőszak van még. Ne hozz végleges lemondó elhatározást.
A cölibátus nagyon sok lemondást követel, és csak egyszer ad megnyugtató igazolást hogy jól döntöttél.
(a legvégén)

Most még nem az a neked való jó megoldás.