Toplak Zoltán
0 megosztás

Fuck off! Apa vagyok! Senki által nem ünnepelt, az iskolai évkör ünnepeiből is kihagyott édesapa. Mégis…

Felpörget, felemel és boldoggá tesz a tény. Megölelném miatta az egész világot.

Először az jut az eszembe, mikor a kisfiam a büntetésem után is hozzám bújt vigasztalásért. Mert hát kihez? Tudta, hogy szeretem, ha épp kemény is voltam vele. Valamint másodszor, amikor évekkel később nekem meséli kamaszkori élményeit a barátságról, csalódásról és a szerelemről.

 

Igen, fárasztó egy kiskölökkel küzdeni, hogy ne másszon el, amikor pelenkát kell rajta cserélni.

Igen, kiakasztó, hogy mindenki nézheti a kedvenc filmed, csak te nem, mert Bálintkának épp legózni volt kedve inkább.

Igen, amíg kicsik a gyerekek, addig nem nyaralsz, hanem nyaraltatsz.

És igen, minden olyan élményt újra kell élni, sőt keresni, amiket már kihagynál (télapó felkeresése a Fő téren, húsvéti nyuszi tojásainak keresése – és elrejtése -, és minden ezerszer látott, hallott látnivaló), mert te már túl vagy rajtuk.

De bakker! A gyerek hozzád bújik, tőled várja az esti mesét, a te vicceiden nevet – még ha fárasztóak is, igazi apa-poénok – veled játszik pik-pik fiúsat és a te nyakadban lovagol.

Amikor pedig kamasz lesz, akkor tőled vár tanácsot – amennyiben őszinteségért elfogadást és nem kioktatást kapott cserébe – és bizony van, hogy ő akar megmenteni téged. Pl. mikor látja milyen nehéz is a házasságod. Kinevezi magát “titkárnak” és te pedig lehetsz a főnök, akit majd ő segíteni és támogatni fog.

Tiszteletért tiszteletet ad, keretekért bizalmat. Ha látja, mit lehet és mit nem, akkor biztonságban fogja érezni magát és téged/minket is szilárdan elhelyez a világában. Kamaszként is érdekelni fogja a véleményünk, noha esetleg – igen gyakran – úgy véli, ő okosabb nálunk. Nem baj, kamaszként én is ezt hittem magamról a szüleimmel kapcsolatban, és ez így van rendjén.

Szóval apa vagyok – APA – és ez a könnyekig képes meghatni, és rengeteget ad az életemhez. A férfiszerep egyik csúcsa, akkor is, ha biológiailag nincsen egy férfinek gyereke. Nevelheti – kénytelen is néha – a másét, lehet jó főnök, lehet karitatívan aktív. Hatalom és gondoskodás – ez kicsit mindig apává tesz.

Állítólag ehhez fogható élmény, ha valaki már nagypapává válik. Az unokákkal való kapcsolat valami veri szpesöl és csodálatos élmény. Így hallottam.

Nagyon várom.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


172
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
10 Egyéni hozzászólás
162 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
19 Hozzászólások szerzői
victus31AnnaxcsakxMister DrebinA Jeges Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
AVE
Olvasó
AVE

Aki apa, vagy az szeretne lenni, annak ez természetes, aki nem, annak meg érdektelen.
Ezért is az a nagy tolongás:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezért is érdekes az az elvárás, hogy a lányok szüljenek minél korábban, húszas éveikben több gyereket ( ami persze ideális lenne biológiailag és más szempontokból is), a kérdés , kinek ?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Megnyugtató válasz sajnos nincs a kérdésre, silány emberanyaggal nehéz mit kezdeni érdemben, márpedig a jelen állapotokra ennél szebb szó nem létezik. Szerintem a fogkrém már nem fog visszamenni a tubusba, a rendszer bukása után hasonlóan az alapoktól kell majd kezdeni a társadalomszervezést, mint anno Róma elestekor.

Alter Ego
Szerkesztő

B-meg Szergej, te is holtbiztos, hogy Xénia vagy inkább és nem Szergej. Férfiakról “silány emberanyagként” beszélni (és rájuk pszichopata praktikummal csak ondóforrásként és családi ATM-ként gondolni) tenyérbemászó feminizmus.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mindkét nem felhozatala hitvány. De ne mondd már, hogy ha egy tetszőleges nyugati ország utcáján vagy itthon is szétnézel napközben, más jut eszedbe, mert nem fogom elhinni neked.

Barnabás Pincés
Olvasó

Nem vagyok egy nagyvilági típus, jelenleg is vidéken élek.
Jó múltkorjában mennem kellett Pestre; ennek során igénybe vettem a villamost.
Felszállt egy… hát izé… hogy is mondjam… homonkulum, akiről 5 megállón keresztül nem tudtam eldönteni, hogy fiú vagy lány. Sem a ruházata, sem az arca, sem a haja, sem a testfelépítése, sem a viselkedése nem nyújtott támpontot.
Azt jól tudom, hogy nem vagyok egy Álendölón, de nőnek még nem nézett senki.

hunbagira
Újságíró

Hat Szergej, én bízok benne, hogy tényleg ázsiai nép vagyunk…és arra vissza szokták gyömöszölni fogkrémet a tubusba (jó közben lakosság fele/harmada megy a levesbe) de ahol fűrészelnek hullik a forgács.
Az ázsiai birodalmak ezért élnek évezredek óta.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Épp a leveses rész az, amire előbb-utóbb mindig sor kerül. Az ázsiai birodalmak lakói pedig sosem éltek igazán hasonló jólétben, így ilyen formán nem volt, ami életképtelenné tegye őket.

hunbagira
Újságíró

Na-na-na Japán, Dél-Korea, Szingapúr, Tajvan, Kína partmenti városlakói, nem élnek jólétben?

AVE
Olvasó
AVE

Az inceleknek:)
Érdekes, hogy a legnagyobb férfi, meg apajogi “harcosok” zöme épp azok, akiknek esélyük sincs hogy legyen, vagy nem lehet, vagy abszolút nem is akarnak gyereket.
De ők küzdenek érte a legjobban.

Horvath Anton
Olvasó

Megtudhatnánk Csakszi mama, hogy miért is pont az “inceleket” érdekelné, pont az apaság kérdése, mikor magad is belátod, hogy az egyébként kurvára nem prioritás nekik? Mert szerintem ez pont hogy inkább az érintetteket érdekli, csak hát nekik meg már késő. Tehát az “inceleknek” egy gonddal legalább kevesebb.

AVE
Olvasó
AVE

Tehát az “inceleknek” egy gonddal legalább kevesebb.

És a társadalomnak is, hogy még véletlenül sem szaporodnak.

Horvath Anton
Olvasó

Tudjuk Csakszi, húsz éve ezt nyomod copy+paste.

Alter Ego
Szerkesztő

Ne incelezzél, te buta, fidesznyik-elletőprogram-agitátor mami! Tudatlan vagy és mint ilyennek, inkább tanulnod kellene, nem véleményt nyilvánítanod! Mérhetetlen ideje görcsölsz itt a témán, de még annyit sem sikerült megértened, hogy milyen identitáscsoportok ismerhetők fel a manoszférában és hogy azokat mi jellemzi.

Segítek, de utoljára, és ha mégegyszer leincelezed a férfijogi aktivistákat, akkor megint nagy kitiltáshullámot rendezünk neked!

Az apajogi aktivistáknak, az apajogi szervezetek tagjainak a kilencven százaléka gyakorló apa. A férfiak számára súlyosan hátrányos társadalompolitika és családjogi diszkrimináció hatására az apák jelentős része (főleg ha elvált apa lesz) összeütközésbe kerül a jogrendszerrel, az állammal, a társadalommal. Az apák érdekében apajogi aktivisták és férfijogi aktivisták emelnek szót, és nem “incelek”. Az apajogi szervezetek némiképp elkülönülnek a férfijogi aktivisták más csoportjaitól, mert ők csak az apajogi kérdésekre fókuszálnak. Pont őket “incelezni” ostoba és jellemtelen dolog még egy magadfajta buta, ótvaros-feminista öregasszonytól is…

Amúgy meg a férfijogi problémák szélesebb körével foglalkozó férfijogi aktivisták sem “incelek”. Az “incelek” egy markáns férfi identitáscsoport, akik saját öndefinícióval rendelkeznek, amiről esetleg kérdezd őket. Nem lesz nehéz, mert aki incel, az el is mondja, kommunikálja, hogy ehhez a csoporthoz tartozik és hogy neki mi a problémája. De nekem te ne incelezzél válogatás nélkül mindenkit, aki a férfiak érdekében politizál, vállal köznyilvánosságot, mert kibaszlak innen, mint macskát szarni! Világos?

Hunn
Újságíró

A “nem önkéntes cölibátus” kifejezésnek melyik részét nem érted? Persze, hogy küzdenek, ha egyszer nem önkéntesen nem lehetnek apák sem!

Alter Ego
Szerkesztő

Tomgal, rajtad kívül még egy nőtől sem hallottam ilyen szépen-ügyesen-diplomatikusan megfogalmazni, hogy “mind szarok a férfiak”.

Na menj a bánatba te is!

tomgal
Olvasó
tomgal

Épp most részleteztem, hogy ez egyáltalán nem a mostani generáció hibája, sem nőknél, sem férfiaknál, de mindegy…

hunbagira
Újságíró

Tudod! Az 1945 előtt szocializálodott generáció, még tudta, hogy feladatot/lehetőséget kell adni ahhoz, hogy elérjen valamit. (Ezt túl is tolták.)
Ezt a patkány boomer generáció gyurcsányokkal/orbánokkal az élén (itt) leszarja.
Az, hogy a nők kurvaként a készbe akarnak beülni, az nem újdonság.

Hunn
Újságíró

Ez a biológia elvárása, kedves tomgal. Azért lenne érdemes huszonévesen szülni, mert harminc felett nem fogtok tudni, meg akkor már nem is fogja akarni senki, hogy gyereket szüljetek neki.

A férfiak 80%-a a nők számára láthatatlan, úgyhogy szerintem ne is gyertek azzal, hogy a nők nem látnak senkit, akinek szülni lehetne.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerinted nem vagyok vele tisztában, hogy biológiailag mi a legoptimálisabb? Említettem is ezt, az volt a kérdés, hogy kinek ? Miért lesz hirtelen 40 fölött a férfiak 75%-nak mégis gyereke ? Itt mindkét nemnél rendesen tolódik ki az életkor, harmincas ”srácok” rettegnek gyereket vállalni, mert akkor mi lesz a bulizással , mi lesz a szabadságukkal, édes, nyugis élettel ? (van a családban nem is egy harminc feletti és mindjárt 30 fiú ). Pedig meglett volna rá az esély, rendes, szép, aranyos lány személyében…, majd 40 körül észbe kapnak, a 35 körüli észbekapó nőkkel egyetemben, hogy azért kéne nyomot hagyni a Földön. Nehogy azt hidd Hunn, hogy bármelyik nem jobban bűnös, jobban tehet róla, a mostani fiatal generáció már beleszületik egy kész szarba. Bagirának amúgy igaza van abban, hogy ott 1945 után kúrták el, de nagyon, az erkölcsök tudatos rombolásával és igen az államfeminizmus is belejátszott rendesen ebbe. A mostani fiatalok hibája ? Nem, távolról sem…

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Ne írd le a negyven feletti “véneket”..

Amikor egy rég nyugdíjas kollégám ezelőtt húsz évvel azt mondta nekem hogy “ahogy idősödöm, úgy lesz egyre több vonzó nő körülöttem” – én csak azt hittem hogy egyre igénytelenebb lesz az ember vénségére.
Pedig a lófaxt.
Csak amit tizenévesen nem vesz észre, azt huszonévesen igen.. amit harmincévesen nem vesz észre, azt negyvenévesen igen – és hidd csak el hogy ötven felett is van szeme a férfinak.
Ja, és az esze sem megy el teljesen – tehát nemcsak a termékeny életkort nézi.

Tudom hogy te a nők termékenységéről írtál, de a férfi szándékai is változnak.. és ezeknek a szándékoknak is akarnak még megfelelni a nők(nemcsak a saját nemük divatjainak). Vannak termékenységi klinikák és beavatkozások – és a női változó kor időszaka előtt a természetes fogantatási módszer is ..hm.. divatos.

Se - se
Újságíró
Se - se

Szia Zoltán

Ugyan én nem így éltem meg azt az időszakot amiről te írsz – de a “csakazértis-csakazértse” érzése bennem is dübörög.
És látom hogy a tőlem való függetlenség bizonyításkényszere elvette a gyerekeimtől az anyjukat is, és aki maradt az csak szülőmaradvány.
Örüljünk az életünk folytatásának, és igyekezzünk nekik fontos “szülőmaradvány” -uk maradni.. van rá mód. De annyira erővel akarni ezt ahogyan tőled olvasom.. hm.. szerintem a vágyott eredmény ellen hat.

Tudod mivel én nem vagyok a mindennapjaik része, ezért nem próbálom sűrítményként átélni a belőlük nekem jutó időt.
Most a vágyaikra próbálok hatni.
Szeretetet, bizalmat, nyugalmat építgetek magam köré. Időnként elhívom az enyémeket, hogy megkóstolhassák, hogy láthassák : nekemaztán köszönömjól. És hogy részesévé válhassanak egy kicsit.

Ha szerencsém van, akkor dolgozni kezd bennük az élmény.. ha nem, akkor legyenek a saját módjukon boldogok.

Hm?

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez egy nagyon szép és megható kinyilatkoztatás volt! Számomra ( és ezzel nem akarok senkit megsérteni) a férfiasság elvonatkoztathatatlan az apaságtól. Úgy értem legalább a potenciális apaságtól. Aki nem akart ( minimum majd valamikor) apa lenni, az szóba sem jöhetett és az sem véletlen szerintem, hogy másodjára is magam mellé férfinak egy édesapát választottam ( aki nagyon jó apja a fiainak, gondoskodó , szerető, támogató). Nekem ez a fogalom, hogy férfi, egyben egyenlő azzal, hogy apa ( legalábbis jövőbeli apa). Nyilván ez kifejezetten az én véleményem, nem egy általános ” igazság”. De nekem a nő fogalma , kiteljesedett fogalma is az, hogy nő, aki egyben anya is.

Azért vannak megint jó híreim. Ha beütöd “Apák napja óvoda” vagy iskola , rengeteg videót fogsz találni különböző ovikból, sulikból itthonról is ( annak ellenére, hogy már pont tanítási szünetre esik), szóval a legtöbb helyen bizony már ünneplik az édesapákat ( nyugaton, pl USA- ban hatalmas, több évtizedes hagyománya van, néha jön be jó is nyugatabbról).

Alter Ego
Szerkesztő

A 40 év alatti férfiak 70 százalékának nincs gyermeke, vagyis ennyi férfi nem akart spermadonor és két lábon járó, jogfosztott családi ATM lenni. Hemzsegnek az országban azok a férfiak, akik a magadfajták szerint “nem férfiak”. Még hogy nem akartál megsérteni senkit, csak épp a férfiak kétharmadát. De mindegy is, mert aztán ki a búbánatot érdekel szerinted, hogy te és a magadfajta oktondi nők a férfiak 70 százalékát kirekesztenék a “férfi” fogalomköréből, mert nem igazán akar apa lenni?

Ha már a személyedből csináltál témát: szerintem neked nem volt semmilyen választásod, legfeljebb egy olyan férfinál jöhettél szóba a mástól származó … gyerekeiddel, akinek már szintén van másik családja. Hát.. Ezt a saját választásodként kommunikálni… – nahh pfff…

Ugyan nem fogsz ezekkel az egyszerre hízelkedő és egyben a férfiasságból kirekesztő szavakkal férfiakat meggyőzni az apaság értékéről egy olyan cikk alatt, ahol egy kárvallott apa mondja el, hogy zéró megbecsülés mellet legfeljebb a személyes örömeivel magyarázhatja be önmagának, hogy ez neki miért érte meg.

Nehéz lesz meggyőzni a férfiakat, hogy ilyen viszonyok között odaadják a spermájukat és az mellé a két évtizedes adósrabszolgaságot… megbecsülés nélkül, jogfosztással, a nagy büdös semmiért. Meggyőző erőnek messze kevés lesz, ha ellepik a Férfihangot a fideszbérenc, matriarchális-feminista mamik és leincelezik és leköpködik a férfiakat és a “nagy demográfiai terv” útjában álló férfijogi aktivistákat, akik az ő férfinemet semmibevevő terveikkel szemben kijózanítják a férfiakat.

Egy nő minden bizonnyal azon méri a nőiségét, hogy valaki hajlandó-e őt anyává tenni, és látjuk, megy is folyton a kaparás, de “ezer év óta” nem könnyű a férfiakat meggyőzni. Most meg lassan lehetetlen lesz, amint azt a statisztikák is mutatják. Nevetek, mert tipikus nőies pszichotrükköt ad elő mami is, mondván hogy “nem is mi nők akarjuk annyira, hanem ti férfiak (de mi nem adjuk, egy ilyennek)”, de ez most biztosan nem fog bejönni; kacag rajta és szarik rá a férfiak kétharmada! :D

A fidesznyik családpolitika csúfos bukásra van ítélve, és tuti hogy nem az “incelek” tehetnek róla. Szar az egész, mert szarik a férfiakra. Pedig az apajogi és férfijogi aktivisták szóltak, építő kritikák és javaslatok tucatjaiban…

És ennek a nagy átfogású vitának a közepébe pottyantod te bele a szaros kis kirekesztő véleményed, hogy szerinted ki is a férfi. Ezer bocs, hogy erre nem sok jót tudtam mondani reakcióként…

Horvath Anton
Olvasó

Alapvetően pedig a kijelentése logikus. Csak hát ugye pontosan erre mondják, hogy a nők pénzéhes hipergám ösztönállatok, mert mint tudjuk a gyerekgyártáshoz pénz is kell, szóval csak “olyan” jöhetne szóba, tehát ez ugyanaz mintha csak az utóbbit állította volna. Erre persze aztán hozott a köznép még egy axiómát: minden nő kurva. Most neki lehet kezdeni hát, hogy akkor melyiket tagadjuk először, a tyúk vagy a tojás? :D
(Megjegyzem, hogy az abortusz kapcsán elég sok nőnél az anyagi problémák voltak az ellenérvek a gyerek megtartására. És most akkor megint a kigúvadt szemű nagy csodálkozások, amikor a férfiak mondják ugyanezt indoklásként, hogy ezért nem szeretnének apává válni. Ki hitte volna bmeg? Ez meg már milyen, hát “nem is férfi az ilyen”. Szokásos kettős mérce megint ebben az elbaszott matriarchátus társadalomban.)

tomgal
Olvasó
tomgal

Csakhogy nem állítottam ilyesmit , egyébként gondolkodjál már logikusan, mi a business abban egy nőnek, ha hozzámegy egy kétgyermekes , 40%-al csökkentett fizus férfihoz ? (aki nem egy milliomos). Elmondom, semmi. Hosszú éveken át több volt a jövedelmem, mint a férjemé, a párom is még évekig fizette ugyanezt a százalékot, amikor összejöttünk, kezdetektől, 10 éve külön kasszán vagyunk. Egyébként messze a legtöbb nőnek annyi az elvárása (ami jogos) , hogy ha összekötik az életüket valakivel, annak legyen egy biztos állása, ne legyen kihasználó munkakerülő, ne játssza, igya el a pénzt. Ezzel mi a gond?

Se - se
Újságíró
Se - se

Szia tomgal, szerintem csak annyi a gond hogy bizniszt soha senki nem tanít az ifjú férfiaknak.
Soha és senki.
Pedig ők a lándzsa hegye, ők a célcsoport.. én őmiattuk járok még most is ide, amikor nekem már újra egész jól működik a világom.

Ahogyan te most elmondtad nekünk (akik már tudjuk) – az úgy hangzik mintha ez a fiataljainknak is alapvető tudás lenne.

Igaz hogy most te vagy itt a boxzsák, és az is igaz hogy én már százszor beleuntam volna.
Nem csodálom hogy a hozzászólásaidban már nem a jövőnek írsz tankönyvet, hanem a szomorú jelennek mutatod a világot a te szemeddel nézve.

..de ha megkérdezed hogy ezzel mi a gond, akkor arra ez a válasz.

Balton
Olvasó
Balton

Se-se … Nem az alapvető tudás igénye, hanem elvárása a baj sajnos. Az hogy fiatalkorában az emberke azzal kell szembesüljön, hogy lándzsahegyként (ilyenkor a legerősebb a férfinak 20-onplusszosan az ereje mind tett mind nemi szempontból) elvárják tőle a hasonkorú lányok hogy legyen meg mindene ami egy érett férfinak megvan. Ennyi az alap, szokták volt a nézésükkel mondani.
Ha valakinek megvolt (gazdag apuci) azok lettek az alfák ott akkor, ha nem voltak hülyék akkor maradtak is azok.
Ellenben egyszerűbb fiatal férfiként, kevésbé menőbb lehetőségként maradt a varánuszarc, meg a partvonal. Jöhet is csakszi röhögni majd…
És lehet mondani hogy balfasz … voltam… pedig nem voltam…
Egyszerűen a korombeli lányoknak nem volt annyi agya vagy mersze vagy szíve, hogy meglássa előre azt a tetterős emebert amivé váltam, tizenévvel később.
Mennyivel tovább és magasabbra lehet jutni, ha van valaki melletted már mondjuk a kezdetektől, és támogat. Egy nő szeretete és érintése még a közepes öszvérből is simán csatamént csinál.
De mindegy, maradt az igahúzás meg a magányos körök, úgy is lehet csataménné szikkadni csak sokkal sárosabb-mocskosabb és lélekölőbb…

https://www.ferfihang.hu/2012/09/02/karinthy-frigyes-barack/

“Éhezel-e rá – szomjazol-e rá? Ha éhezel… szomjazol… ne mondd!
Ne mondd, oda se nézz, fordulj el, menj el onnan, eszedbe ne jusson, boldogtalan szamár! Nem neked díszeleg szivárványszínekben a kristálytartón – fordulj el, sóvárgó szemű, nagy fekete szemű Ifjúság, nem neked, gyenge ínyű rajongó, tiszta Szomjúság – kiszáradt torkod ne nyeldekeljen -, eriggy vissza az iskolapadra, vissza a műhelybe, vissza az irodába, gyárba, kaszárnyába – dolgozz, felejtsd el, kapard a földet aranyért, törd kérgesre tenyered és szíved, rabolj és lopj, krajcáronként gyűjtsd össze forintod, s ha eltikkadsz, pálinkát önts lihegő szádba, hogy elfeledje a gyengéd ízeket… Eriggy, dolgozz, küzdj, harcolj, verekedj – légy férfi!”

Se - se
Újságíró
Se - se

Balton
Nem vagyok istenhívő, úgyhogy fohász nélkül örvendezem az írásodnak.. de önzőn örültem.
Mert amit írtál az olyan mint amit én éreztem amikor találkoztam a gimis szöveggyűjteményben Karinthy Barack -jával.
A velem harcoló, kioktató, okoskodó sértődékeny Balton -nal legfeljebb szót váltok – de akivel érezhetek csak ennyi közösséget hogy “Barack”, annak sok mondanivalóm van.
Szívesen megmutatnám neked a most érettségiző legkisebbik fiamat, példának arra hogy a siker öngerjesztő folyamat. Ha egyhetvenöt alatti vagy, akkor is lehetsz izmosabb mint tegnap voltál.. és mosolygósabb. Semmi más nem kell az elinduláshoz.
Ahogy a Nőhatalmis topikomban írtam valamelyik női nicknek tanácsként : nőként nem kell más, csak izmos comb és mosoly – és már vonzó is. Ugyanúgy férfiként ha izmos vállat fejlesztesz és nemcsak a száddal hanem a szemeddel (a szemed körüli izmokkal) is mosolyogsz, akkor jó úton jársz.

Az a baj hogy egyszerre akar mindenki “kiráj” lenni, amikor eszébe jut hogy NŐŐŐ – a melós megfejtés túl sok férfit igényel a gyerektől. Mert férfivé a szerencsések változnak – de a melósak azzá alakíthatják magukat. Kézisúlyzóval és az elhízottak még a kajamegvonással.. és meg kell tanulni mosolyogni.
Pedig az sem egyszerű.

Nem CSAK a másik hímnemű ember megölésében szerzett tapasztalat teszi a hímnemű embert vonzóvá.. azért ez a Karinthy-féle gondolat nem kizárólagos. De a kevésbé szerencséseknek mindenképpen küzdeniük kell, harcolniuk, lemondaniuk – a saját lehetőségeik egy részéről, a saját vágyaik egy részével.
Hogy a fontosabb vágyaiknak jusson elegendő lehetőség.

Váll, kar, hát-mellizom.. és a mosoly.
Ennyi a “sárga út” ..

Balton
Olvasó
Balton

Folytatva Se-se, a megölés sem mindíg explicit gyilkossága a másiknak.
Hanem sokszor saját magadé.
Közben nézed a barátodat aki mondja neked a tutit. A maga laza természetességével az anekdotát hogyan vitte bele a medvelányt a málnásba… de amikor te próbálod ugyanazt csaknem jön össze. Akkor otthon a leegyszerűsödött lakodban, értetlenül kicsit meghalsz, Meggyilkolod magadban a lángolószemű ifjút. Aki megint elbukott, egy olyan versenyben aniről nem is tud hogy zajlik.
Úgyhogy megmérik, festett pillák mögül ostobának gondolt/mondott hideg számító éhes szemek.
Dehogy ostobák azok, a legnagyobb könyvelők pszichológusok sőt pszichiáterek, CSAK rózsaszínben álcázzák amgukat. Apró kicsi elegáns kacsóval szakítják az adószedők a tizedüket, fizess bolond ez a sorsod.
De ugyanezen karcsú kezek, hús vagy oly forró érintése az ne kéne, a barack leve az édes leve. This smile, this damned smile… csak az ne lenne…
Karinthy nagyon durva, hogy tudta vagy csak sejtette, de megírta. Azóta jobban se tudták. A másik kedvencem: BALLADA A NÉMA FÉRFIAKRÓL itt találtam ezt is.

Se - se
Újságíró
Se - se

Helyes a bőgés, Balton.. jól mondod.

De bőőven elég annyi véletlenalfa, amennyi mindenképp muszáj hogy elrontsa a lehetőségeinket. Szóval ne sajnálkozz hogy nem vagy egy közülük, mert soha semmi nemolyan. Az alfaság sem, mert arról nem szól az irigykedők himnusza hogy hány értetlen sikerférfi issza el az utolsó pénzét és ugrik a Dunába. Öntudat nélkül nem műxik az a szerepkör sem.. de nem érdekes.

Az az érdekes hogy van lépcső emelkedni.
Vagyis inkább létra, mert azt bárki össze tud ábdálni is, nemcsak kőfaragó a szilikózisa árán. A te létrád anyaga lehet tetőléc, zártszelvény, szabályosan nőtt faág.. lényeg hogy te lásd meg benne az emelkedés szerszámát.
Súlyzó, mosoly, versenyeredmény, tánctudás.. ez mind létra lehet a.. hm.. a málnás felé.

Sajnos a lángolószemű ifjú mindenképpen elmúlik. Ha nem a vágyott nő hipergám ösztöne öli meg, akkor a korán jött gyermek éjszakai állandó sírása, vagy betegsége.. vagy a munkahelyi rangsor harcai. Valami mindenképpen – úgyhogy ne sajnáld ha a hipergámia.
Hidd el nekem, hogy ha a csajozástól maradsz függő, akkor ötvennégy évesen is az leszel – és az úgy nem is olyan rossz áám.

Karinthy.. hm.. nem szeretem mert ritka randa arca volt. De az elméjét azt irigylem.
Elfogadnám a hasadt személyiség nevű tudatállapotot, ha ő lehetne a második énem..

AVE
Olvasó
AVE

Balton: Köszönöm a hivatkozást, eddig elkerülte a figyelmem.

victus
Olvasó

Egyszerűen a korombeli lányoknak nem volt annyi agya vagy mersze vagy szíve, hogy meglássa előre azt a tetterős emebert amivé váltam, tizenévvel később.
Mennyivel tovább és magasabbra lehet jutni, ha van valaki melletted már mondjuk a kezdetektől, és támogat. Egy nő szeretete és érintése még a közepes öszvérből is simán csatamént csinál.
De mindegy, maradt az igahúzás meg a magányos körök, úgy is lehet csataménné szikkadni csak sokkal sárosabb-mocskosabb és lélekölőbb…

Szóval te lényegében életképtelen vagy, mert egyedül képtelen vagy előrébb jutni, neked ehhez szükséged van egy nőre.
A fiatal, 20-as csajokra nagyobb a kereslet és egyikük sem jótékonysági intézmény, vagy szeretetszolgálat, hogy elpocsékolják a drága idejüket. Legyen neked kéznél egy nő, aki fiatal, 10/10-es, eszébe se jut, hogy tanuljon, saját karriert, életet építsen, szolgáltassa ki magát neked, ugráljon körbe, miközben te majd a fene nagy álmaidat hajszolod, amiből 10 év múlva talán lesz valami, vagy nem, nincs rá garancia, hogy lesz. Persze eközben a nő nehogy már elmúljon 30, mert az már értéktelen, legalábbis szerintetek. Akkor lényegében egy anyukára van szükséged.
Persze ha nem jön össze a dolog, akkor lehet arra hivatkozni, hogy a mocsok, szemét nők leszartak, ezért vagyok egy sikertelen lúzer.
Ebben az a vicces, hogy ti háborodtok fel a legjobban, amikor valaki felveti, hogy egy 40 pluszos, jó egzisztenciával rendelkező sikeres faszi érje már be a vele egykorú nővel. Azonnal jön a felháborodás, hogy na azt már nem, mert ekkor alanyi jogon járnak a fiatal csajok, de azért a jó csajok álljanak már le veletek 20-on évesen és ne legyenek már szívtelenek. Röhögnöm kell.

Balton
Olvasó
Balton

Értő olvasás? megyen?
A női ölelés plána ha őszinte doppingol, mindenben, de ezt ha férfi lennél tudnád te is…
Miért gondolod idő-pocsékolásnak a viszonzott szerelmet? Vagy ez összecsúszik a pénzzel? ne legyél aranyásó már…
Akart a fa…om 10-est, 5-6-ost kerülgettem 8-as lett, ugye nem kell visszadonom?
Miért gondolod hogy ha melléd áll valaki, akkor automatikusan fel kéne adni a nagybetűs karrierjét? meg hogy ezt vártam volna el? ne légy mán’ 19. századi hozzállású…
Nem volt rá garancia, aztán mégis lett belőlem valami, jött is nő, akkor most elb…tam volna?
15 éve vagyok az asszonnyal, köszönjük jól elvagyunk, elmútt 40 is közbe köszönöm szeretem! vagy nem kéne tán?? Megint magadból indultál ki vagy mi?
Hát közben anyukát csináltam belőlre, mert arra volt szükség, elrontottam volna?
Nem hinném magamat lúzernek, mondjuk nem is írok ostobaságokat tökismeretlen embereknek, ezzel te hogyanvagy?
Mondjuk az asszony lehetne 15-el fiatalabb, de asszem hagyom hogy maradhasson. Te hogy vagy ezzel? Hagynád maradni vagy esetleg téged nem hagytak maradni?
Mé’ recskázol a szalmabábjaidra, merthogy te nem is vered az tuti… Regelj egy új néven is, Stereotypina megefelelő nick lesz.
Amúgy neked mi a bajod, vagy csak elrontottad az adagolást?

victus
Olvasó

A női ölelés plána ha őszinte doppingol, mindenben, de ezt ha férfi lennél tudnád te is…

Akkor miért nem kérsz egy ölelést anyukádtól? Ő mindig ott lesz neked.

Mondjuk az asszony lehetne 15-el fiatalabb, de asszem hagyom hogy maradhasson.

Az a jó szíved.

Hunn
Újságíró

Na, ezt a kommentet sem férfi írta…

Tudod, kedves victus/xcsakx, mi férfiak egymás között nem szoktunk gúnyolódni a másik férfinak az anyjával való kapcsolatán. Ilyet férfiként egyszerűen csak nem szoktunk csinálni. Ti, nők szoktatok gúnyolódni a férfiaknak az anyjukhoz való viszonyán. Annyira zsigeri női reakció volt ez a fenti kommented, hogy férfi ilyet nem is tudna produkálni.

Férfit megszemélyesíteni vágyó próbálkozásaid rendkívül sikertelenek.

Balton
Olvasó
Balton

Képzeld voltam anyámnál és megöleltem tegnap, akkor ezt nem szabadott volna? Kávét is kaptam tőle, azt ki kellett volna köpni?
Az irónia, szarkazmus és a társainak a felismerése bizonyos intelligenciát azért feltételez, mintha ezt nem tudtad volna megugrani?
Hunn meg a többiek lecsaxiznak, én ennyire nem vagyok jó oknyomozó, de baszki ha az vagy szedd már össze magadat. Ne legyél ennyire kicsinyes-piti alak, hogy visszaírsz olyanokra is amire nem kellene.
Ha meg nem vagy csakszi akkor meg növessz agyat!

victus
Olvasó

Ki mondta, hogy nem szabadott volna? Azt írtam, hogyha a csajoktól nem kapsz ölelést, anyukádtól mindig fogsz.

georg1945
Olvasó
georg1945

A jószomszédság záloga az erős kerítés. Szokták mondani.
Én már itt többször elmondtam, hogy egy férfi és egy nő az egyetértés mellett legyen anyagilag stabil. Nálunk mind a kettőnknek van bankszámlája, saját itthoni pénze. Az életünk árát összeadjuk: ki ezt ki azt a meghatározott pénzrészt fizeti. Ez így megy már hosszú évtizedek óta.
Azt is tanácsoltam, hogy mindenkinek legyen saját szobája a lakásban, házban, ahová el tud menekülni, ha egyedül akar lenni. Így kiszámoltam, hogy egy kétgyerekes apánk és anyának egy olyan lakásra, házra van szüksége, amely 17 helyiségből áll: nappali, konyha, apa szobája, anya szobája, vendégszoba, az egyik gyerek szobája, a másik gyerek szobája, két fürdőszoba, három WC, spajz, előszoba, gardrób, sufni és legalább egy terasz. A konyha legyen nagy és jó messze a nappalitól, hogy a főzés szaga ne járja be az egész lakórészt. A konyha egyben lehet az ebédlővel, de az nem nappali.
Sajnos ez sok helyen nem elérhető, de a jövőben talán.
A reménynek célnak kell lennie !

hunbagira
Újságíró

Viszont van erre egy megoldás, ami minden európán kívüli társadalom sajátja volt, a poligámia.
De ebbe az öntudatos fehér kurva, nem akar belemenni (illetve félig álszenten, kurvaként, szeretőként titkosan,azért belemegy, csak gyerek/haszon nem lesz a dologból legfeljebb abortusz) illetve ezt a felső csőcselék sem meri nyíltan bevezetni, mert ezzel azt érnék el, amit az arab/latinamerikai államokban láthatunk. Hogy a férfiak ebből kimaradó nagyrésze (kemény)bűnözni/terorristáskodni kezdjen és/vagy otthon drogozzon 24/24-ben(necsak 24/7ben kimerülve alkoholizáljon, ahogy a cigányvajda szereti) És hát lölönek/bigének…gyurbánnak kellenek az ingyen rabszolgák….meg a kraut rabszolgatelepeknek.

victus
Olvasó

Viszont van erre egy megoldás, ami minden európán kívüli társadalom sajátja volt, a poligámia.

Ilyen ágyékkötős, dzsungelben élő népeknél még most is ez van. Dobjunk össze neked repülőjegyre az Amazonas vidékére, vagy Polinéziába?

De ebbe az öntudatos fehér kurva, nem akar belemenni (illetve félig álszenten, kurvaként, szeretőként titkosan,azért belemegy, csak gyerek/haszon nem lesz a dologból legfeljebb abortusz) illetve ezt a felső csőcselék sem meri nyíltan bevezetni, mert ezzel azt érnék el, amit az arab/latinamerikai államokban láthatunk.

Megint az a probléma, hogy VELED nem mennek bele és semmilyen eszköz nincs a kezedben, amivel rájuk kényszeríthetnéd magad?

Hogy a férfiak ebből kimaradó nagyrésze (kemény)bűnözni/terorristáskodni kezdjen és/vagy otthon drogozzon 24/24-ben(necsak 24/7ben kimerülve alkoholizáljon, ahogy a cigányvajda szereti) És hát lölönek/bigének…gyurbánnak kellenek az ingyen rabszolgák….meg a kraut rabszolgatelepeknek.

Húha, kitör az incelforradalom. Ja, mégse. A többség most is hülyére issza magát, van, aki még drogozik is, pedig még poligámia sincs, mert anélkül is kimaradnak a csajozásból. Ha lenne, akkor mi változna az ő szemszögükből?

hunbagira
Újságíró

Csakszika/lenke ti nyomorult kis köcsög/ringyó, tudod én nem hunn vagyok. Kapcsolatrendszerem miatt könnyen be tudlak azonosítani…és, hát utána…:P Tényleg akarsz egy olyan ellenséget, aki meg is teszi, amiről hunn max álmodozik.
Már a szájba belelépés után is eltűntél, te kis szardarab. Most komolyan azt akarod, hogy nagyon el legyen verve egy debreceni könyvelő és egy veszprém környéki alkesz nő…:D
Jelzem pont nyíregyháza felé megyek…:P

hunbagira
Újságíró

Alter, mi volt az első email cím amiről bejelentkezett ez a kis szar?!
Se-se neked kiadta..doxold ki. Úgy döntöttem folytatok vele egy kis “beszélgetést”
Nem akarom a tekes haverokat ráindítani még, akik guminéni barátnőjük, könyvbemutatójára ellátogattak. :P

Alter Ego
Szerkesztő

Ugyan, nem kell heveskedni… amúgy sem érik meg a fáradságot…

Se - se
Újságíró
Se - se

hunbagira
Én csak egy falusi kisvasutas vagyok, nem beszélni hunglish.. mijaza dox?

Amúgy a debreceni kirándulást dehogy adom át, legfeljebb elfogadlak útitársnak (ha akarsz egy utasellátós “mobilkólázás” -t).

Keress meg, győzz meg hogy most van ideje a továbbképzésnek – és már utazhatunk is.

hunbagira
Újságíró

Akkor írok.

Balton
Olvasó
Balton

Ők ezek szerint ketten üzemeltetik a nickeket, arra célzol?

hunbagira
Újságíró

Igen.

victus
Olvasó

Mi az anyád bajod van neked? Agyonveréssel fenyegetőzöl? Miért is, mert reagáltam egy kommentedre és ez neked nem tetszik? Ez a demokratikus ország, ahol szólásszabi van és az ember kifejtheti a véleményét.
Anno 15 évesen Counter-Strike közben fenyegettek meg virtuálisan ilyen 10 éves kis pöcsök, hogy majd megkeresnek és összevernek. Na, kb. ennyire lehet téged is komolyan venni.
Tényleg nem Hunn vagy, mert még nála is rosszabb vagy, mert ő sokszor képes emberi módon, normálisan viselkedni, te pedig nem.
Ha annyi pénzem lenne, ahányszor egy ilyen köcsög nethuszár agyonveréssel, a házam felgyújtásával, a kutyám megmérgezésével, a családom megnyomorításával, a torkom elvásásával megfenyegetett, már rég befizethettem volna egy karibi nyaralásra. Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Ja, és Hunn általánosságban fenyegetőzik torokelvágással, veréssel stb-vel, te viszont konkrétan nekem címezted ezeket, ami ugyanolyan bűncselekmény, mintha szóban tetted volna, úgyhogy ment a print screen a megnyilvánulásodról.
Mellékesen 2020-ban voltam utoljára Debrecenben, Veszprémnek meg még a környékén sem jártam soha életemben, és Nyíregy sem esik útba, így maradt kb. 3346 magyarországi települése és kb. több millió a nagyvilágban, ahol tartózkodhatom.

31Anna
Olvasó
31Anna

A nők semmivel sem pénzéhesebbek és semmivel sem inkább ösztönállatok, mint a férfiak. Bizony sok férfi követett már el csúnya dolgokat pénzért.

A férfiak többségének gondot okoz, ha a felesége többet keres, sikeresebb, mert kevésbé érzi magát ettől férfinak. Itt a két nem igénye találkozik.

Nők is, férfiak is mondhatják, hogy anyagi nehézségek miatt nem akarnak gyereket. Nincs kettős mérce. A kettős mércét természet anyánk adta, azaz azt, hogy a magzat a nő testében növekszik, nem a férfiéban. Ha egy férfi nem akar apa lenni, ne szexeljen vagy húzzon gumit. Az abortusz esetleges egészségügyi következményeit a nő vállalja, ezért abortuszra kényszeríteni senkit nem lehet.

Nyilván nem lenne igazságos, ha a szexuális élet minden felelősségét csak a nők viselnék, a férfiak pedig minden felelősség nélkül szexelhetnének, mert bármikor rákényszeríthetnék a partnerüket az abortuszra.

victus
Olvasó

A nők semmivel sem pénzéhesebbek és semmivel sem inkább ösztönállatok, mint a férfiak. Bizony sok férfi követett már el csúnya dolgokat pénzért.

Ezt senki sem vitatta, csak megint a fránya arányokkal van a baj. Egy egy számító, rohadék, pénzéhes férfira jut kb. 200 nő. Mint ahogy egy érettségizett, dolgozó cigányra is jut 500 haszontalan, bűnöző életmódot folytató.

A férfiak többségének gondot okoz, ha a felesége többet keres, sikeresebb, mert kevésbé érzi magát ettől férfinak. Itt a két nem igénye találkozik.

Ha az egyik fél jóval többet keres a másiknál, az hosszútávon problémákat fog okozni, mindegy melyik keres többet, de általában elég ritka, hogy a nő keressen több százezerrel többet.

Nyilván nem lenne igazságos, ha a szexuális élet minden felelősségét csak a nők viselnék, a férfiak pedig minden felelősség nélkül szexelhetnének, mert bármikor rákényszeríthetnék a partnerüket az abortuszra.

Egy átlag nő kb. semmiért sem vállalja a felelősséget. Jaj, valaki telibekúrt és nem akarom megtartani? Semmi gond, az én testem, az én döntésem?
Ha faszi nem akarja a gyereket? Miért nem húzott kotont a faszára? Noha lehet, hogy a gyógyszeres védekezést alkalmazták, tehát a nő átbaszta a faszit. Egy kicsit olyan áldozathibáztatós szájíze van ennek a “miért nem húzott kotont a faszára” mantrának. Mint, amikor az erőszak után ellövik a “minek ment oda” “minek öltözött kurvának” mondatokat, amiken persze egyből felháborodik mindenki. Ha a nőé a döntés, akkor a felelősség is legyen az övé. Ha meg akarja tartani a gyereket, de a pasi nem, akkor nevelje egyedül és ne követelőzzön, hogy neki jár a tartásdíj. Így máris nem lenne olyan buli felelőtlenül kefélni összevissza és esetleg teherbe esni.

31Anna
Olvasó
31Anna

Az általad felvázolt arányok nem igazak. Semmivel sem pénzéhesebbek a nők, mint a férfiak. Sőt, a nők inkább hajlandók a családjuk, gyerekeik érdekében kevésbé jól fizető munkaköröket, foglalkozásokat választani, hogy több idő jusson a gyerekek nevelésére, ellátására. Jóval több férfi munkaalkoholista, akit nem érdekel, hogy a gyerekeikkel időt töltsenek, csak a munkára koncentrálnak. Gyesre, gyedre menni is a nők hajlandók, nem törődve azzal, hogy így veszélyeztetik az egzisztenciájukat.

A nők semmivel nem vállalnak kisebb felelősséget. Sőt! Abortusz esetén a nőé az egészségügyi kockázat. Esélye van rá, hogy később a kívánt terhességeket nem tudja majd kihordani, nem lehet később gyereke, vagy koraszülött lesz, beteg lesz. A pszichológiai terhet nem is említve. Ha a nő megtartja a terhességet a férfi tiltakozása ellenére, jó eséllyel egyedül fogja felnevelni, a férfi legfeljebb a bíróság által megítélt gyerektartást fizetgeti, ami a gyereknevelés költségeinek a felét közel sem fedezi. Nem a férfi marad otthon gyesen, nem ő esik ki a munkából, nem az karrierje törik meg, nem ő szalad 4-kor az óvoda elé, nem ő éjszakázik, ha sír a gyerek. Stb.

Nincs 100%-os védekezés a terhesség ellen, csak az önmegtartóztatás. A férfié a döntés, hogy szexel vagy nem. Egy hányás/hasmenés, bizonyos ételek fogyasztása, gyengíthetik a fogamzásgátló hatását. Arról nem is beszélve, hogy milyen egészségügyi kockázattal jár a nők számára a hormonális fogamzásgátlók használata. Aki szeretkezik, számíthat rá, hogy lehet, hogy baba lesz belőle. A szexuális élet felelősséggel jár. Persze könnyebb lenne a férfiaknak, ha bármikor abortuszra kényszeríthetnék a nőt, és minden felelősségvállalás nélkül szexelhetnének, és egyáltalán nem kellene aggódniuk a következmények miatt. Így gond nélkül lehetne felelőtlenül kefélni a férfiaknak összevissza és esetleg teherbe ejteni a nőket az ő számukra minden következmény nélkül.

De jönnek állítólag a férfi fogamzásgátló tabletták. Majd meglátjuk, milyen lelkesedéssel használják a férfiak.

victus
Olvasó

Az általad felvázolt arányok nem igazak.

A végén még kiderül, hogy a jó kiállású, magas pasik dugnak csúnya, kövér, idős nőkkel pénzért.

Semmivel sem pénzéhesebbek a nők, mint a férfiak.

De.

Sőt, a nők inkább hajlandók a családjuk, gyerekeik érdekében kevésbé jól fizető munkaköröket, foglalkozásokat választani, hogy több idő jusson a gyerekek nevelésére, ellátására.

Igen, mert az elvárási alapcsomag része, hogy a férfi hozza haza a nagy pénzt, neki legyen sikeres munkája, így a nő könnyebben vállalhat el kevésbé jól fizető munkákat.

Jóval több férfi munkaalkoholista, akit nem érdekel, hogy a gyerekeikkel időt töltsenek, csak a munkára koncentrálnak.

Mi az a munkaalkoholista? Azért lesz valaki részeg, mert dolgozik? Vagy a workaholic tükörfordítása? A munkamániás kevésbé lenne magyartalan, de ez már az én szőrszálhasogatásom. Vagy azért ilyenek, mert kénytelenek robotolni, mert ebben a kurva országban szinte senkit nem fizetnek meg rendesen. És itt jön, amit fentebb írtam: a férfi felé támasztott alapelvárás, hogy haza hozza a pénzt.

Gyesre, gyedre menni is a nők hajlandók, nem törődve azzal, hogy így veszélyeztetik az egzisztenciájukat.

Rengeteg védett munkahely van, ahol ki sem lehet rúgni a gyesre ment nőt és csak ideiglenesen vesznek fel valakit a helyére.

A nők semmivel nem vállalnak kisebb felelősséget. Sőt! Abortusz esetén a nőé az egészségügyi kockázat. Esélye van rá, hogy később a kívánt terhességeket nem tudja majd kihordani, nem lehet később gyereke, vagy koraszülött lesz, beteg lesz.

Ezek akkor is megtörténhetnek, ha a nőnek soha nem volt abortusza és akkor is elkerülheti, ha már volt. Sajna nem tudhatjuk mit dob előre a gép.

A pszichológiai terhet nem is említve. Ha a nő megtartja a terhességet a férfi tiltakozása ellenére, jó eséllyel egyedül fogja felnevelni,

Vagy talál egy béna Béla balekot, aki hajlandó bevállalni a pótapuci szerepét is, csakhogy végre megkapja már a jutalom szexfalatokat. Mondjuk ez a béna Béla olyan is lesz. A magas státuszú, sikeres faszik nagy ívben leszarják a gyerekkel egyedül maradt nőket, legfeljebb egy-két dugásra vállalják be őket. Illetve, talán még le lehet akasztani egy 30 végi kora 40-es elvált, szintén gyerekes faszit, aki nem egy elkeseredett lúzer, de a korábbi rossz tapasztalata miatt jóval óvatosabb.

a férfi legfeljebb a bíróság által megítélt gyerektartást fizetgeti, ami a gyereknevelés költségeinek a felét közel sem fedezi.

Amit a saját megélhetése terhére is köteles fizetni és amit ki lehet rugdosni belőle.

Nem a férfi marad otthon gyesen, nem ő esik ki a munkából, nem az karrierje törik meg, nem ő szalad 4-kor az óvoda elé, nem ő éjszakázik, ha sír a gyerek. Stb.

Megint csak ismételni tudom magam: a férfitól várják el, hogy haza hozza a zsetont. Vannak munkahelyek, ahonnan nem lehet kirúgni a gyedes nőt.
Ilyenkor mindenki a hagyományos nemi szerepekkel takarózik. A férfi tartsa el a családot, a családot amibe a nő is beletartozik, nem csak a gyerek, ugye, így nyilván ne csak egy pizzafutár legyen, míg a nő otthon van és gondoskodik a gyerekről. Most mit kéne csinálni. A faszi egész nap robotol, haza megy, aztán mosson, főzzön, takarítson, mert hát egyenjogúság van?

A férfié a döntés, hogy szexel vagy nem.

Én arról az esetről írtam, amikor a nő a férfi tudta és beleegyezése nélkül csináltatja fel magát. Nem mindegyik nő ilyen, de rengetegen eljátszák ezt. Közös megegyezésre tablettával védekeznek, tehát nem terveznek gyereket egy ideig, mire a nő önkényesen leáll a gyógyszerrel, mert hát neki gyerek kell, tehát rendesen átkúrja a faszit, akinek csak annyit tudnak odahányni, hogy miért nem húztál kotont? Miért kellett volna, amikor megbízott a nőben? Ez áldozathibáztatás. Ráadásul ilyen esetben a pasi enyhén szólva sem fog repesni az örömtől, és gallyra vágja az egész kapcsolatot, és jó eséllyel lelép, vagy ha nem akkor is gyilkolni fogják egymást az elkövetkezendő 20 évben. Ennyit a fene nagy női felelősségvállalásról.

Egy hányás/hasmenés, bizonyos ételek fogyasztása, gyengíthetik a fogamzásgátló hatását.

Ez is megtörténhet, de fura mód a foggátló mellett “véletlenül” teherbe esett nők váltig állítják, hogy ők aztán rendesen szedték.

Arról nem is beszélve, hogy milyen egészségügyi kockázattal jár a nők számára a hormonális fogamzásgátlók használata.

Vagy csak egy kókler faszkalap dokihoz megy, aki még egy szimpla vérvételre is baszik elküldeni, mert minek azt, és egy minimális kórelőzményt sem vesz fel a családban előfordult esetleges trombózis-veszélyről. De nem csak gyógyszer és gumi létezik.

Aki szeretkezik, számíthat rá, hogy lehet, hogy baba lesz belőle. A szexuális élet felelősséggel jár.

Igen, csak nem mindegy, hogy milyen körülmények közé érkezik az a gyerek. Igen, felelősséggel jár, amiből jó lenne, ha mindkét fél kivenné a részét.

Persze könnyebb lenne a férfiaknak, ha bármikor abortuszra kényszeríthetnék a nőt, és minden felelősségvállalás nélkül szexelhetnének, és egyáltalán nem kellene aggódniuk a következmények miatt.

Mint ahogy a nőknek is milyen könnyű (nincs feltételes mód), hogy bármikor elmehetnek abortuszra, meghozva ezzel egy döntést a másik fél beleegyezési nélkül, elhárítva maguktól a felelősséget. Vagy éppen nem mennek el, megint csak elhárítva maguktól a felelősséget, hogy a “pasi miért nem húzott kotont” “az én testem, az én döntésem” és egyéb bicskanyitogató jelszavak közepette, egyúttal veri az asztalt, hogy akkor a faszi fizessen gyerektartást, mert miért is? Ja igen, “miért nem húzott kotont?”
Akkor megint csak, melyik fél hárítja folyamatosan a felelősséget és véli úgy, hogy neki kizárólagos döntései joga van?

Így gond nélkül lehetne felelőtlenül kefélni a férfiaknak összevissza és esetleg teherbe ejteni a nőket az ő számukra minden következmény nélkül.

Ez az abortuszkényszer soha sehol nem fog megvalósulni – nem is lenne értelme – úgyhogy kár ezen a mi lenne ha, alternatív valóságon elmélkedni, mert a jelenben sokkal nagyobb problémák vannak.

De jönnek állítólag a férfi fogamzásgátló tabletták. Majd meglátjuk, milyen lelkesedéssel használják a férfiak.

Már meg is jöttek, sőt olyan injekció is van, amitől az illető 3 hónapig vaktölténnyel lövöldöz. Bár lehet, hogy ez még csak elmélet. A férfi fogamzásgátlók ellen éppen a nők és a rájuk hivatkozó pénzhajhász gittegyletek tiltakoznak a legjobban mert, DOBPERGÉS “a férfiaknak nem lehet megbízni és úgysem szednék rendesen a gyógyszert”, miközben fordítva elvárják ezt a bizalmat, amivel adott esetben pofátlanul vissza élhetnek.

tomgal
Olvasó
tomgal

” 40 év alatti férfiak 70 százalékának nincs gyermeke, vagyis ennyi férfi nem akart spermadonor és két lábon járó, jogfosztott családi ATM lenni”

Aztán hirtelen 40 fölött igen, mert hogy a férfiak 75 %-nak 45-50 éves korára lesz gyereke. A gyerekvállalás életkora tolódik ki nőben, férfiban egyaránt és születések száma nő, az abortuszoké csökken, házasságok száma nő,mint ahogyan ezt pár napja linkeltem, nem valami eszement tempóban, de nő :

https://www.ferfihang.hu/2022/04/28/ha-apa-leszel-csokken-a-tarsadalmi-erteked/#comment-146299

”Ha már a személyedből csináltál témát: szerintem neked nem volt semmilyen választásod, legfeljebb egy olyan férfinál jöhettél szóba a mástól származó … gyerekeiddel, akinek már szintén van másik családja. Hát.. Ezt a saját választásodként kommunikálni… – nahh pfff…”

Mindig a nő választ (megszámoljam hányszor írtátok le itt ezt a FH-on ?), 24 évesen, top korszakomban sem zavart, hogy az ex-férjemnek vannak már gyerekei, választhattam volna mást, tudom, nálatok nem illik bele a képbe, de egy nőnek mindig van választása, ha megfelelően ”karbantartja” magát és legalább egy kicsit házias. Számomra sem huszonévesen, sem 40 évesen nem volt megalkuvás az, hogy vannak gyerekek és érdekes, anyák napján az összes felköszönt, nem azért mert elvárom, hanem mert Így érzik. Én örülök, hogy vannak.

” Ugyan nem fogsz ezekkel az egyszerre hízelkedő és egyben a férfiasságból kirekesztő szavakkal férfiakat meggyőzni az apaság értékéről egy olyan cikk alatt, ahol egy kárvallott apa mondja el, hogy zéró megbecsülés mellet legfeljebb a személyes örömeivel magyarázhatja be önmagának, hogy ez neki miért érte meg.”

Én senkit nem akarok meggyőzni, csak leírtam a szubjektív véleményemet. Eszembe sem jutott, hogy személyes sértésnek veszed, pláne, hogy ezt megelőzendő erre utalást is tettem, hogy senkit nem áll szándékomban megsérteni.
Ez nem egy általános, férfiak egészére vonatkozó kijelentés volt, nyilván van egy csomó nő, aki nem ezt érzi, nem ez a véleménye.

”És ennek a nagy átfogású vitának a közepébe pottyantod te bele a szaros kis kirekesztő véleményed, hogy szerinted ki is a férfi. Ezer bocs, hogy erre nem sok jót tudtam mondani reakcióként…”

Már ne haragudj, de egyrészt leírtam , hogy senkit nem akarok megbántani, sőt azt is, hogy ez kizárólag az én személyes véleményem, messze nem általános ”igazság” , ráadásul kifejtettem, hogy számomra a nő fogalma egyben anya is, szóval mindkét nemnél ugyanaz játszik- NEKEM-általánosságban.
Tehát nem lehet véleményem, vagy ha van és történetesen nem egyezik a tieddel, akkor már szaros ? Most úgy őszintén, kicsit is érdekel téged , hogy számomra ki az igazi férfi ? Kb. ugyanannyira izgat téged az, hogy nekem ki a vonzó férfi, kit tartok férfinak, mint engem az, hogy neked milyen nők jönnek be, vagy kit tartasz igazi nőnek. De én biztosan nem fogom azt mondani egy szubjektív véleményre, hogy szaros (hisz ez nem mérhető, erről nincs számadat, ez nem tény, nincs jó, vagy rossz, hogy kinek ki- mi tetszik, tart férfiasnak, nőiesnek). Miért kéne mindenben egyetérteni? Pláne személyes preferenciákban, ami nem egy egzakt tény. Szóval hadd legyen már meg a személyes véleményem, semmi gond, ha nem értesz vele egyet, de milyen alapon szarozod le, vagy jelented ki róla , hogy kirekesztő ? Ha neked nem jönnek be a határozott, molett nők, akkor nem vagy kirekesztő, vagy a vezetőbeosztásúak , vagy a vallásosak, vagy a gyereket nem akarók… Mindenkinek joga van eldönteni, hogy neki mi tetszik, mi jön be, kit tart férfiasnak, nőiesnek, emiatt nem lehet senkire dühösnek, vagy sértődöttnek lenni.

Horvath Anton
Olvasó

Viszont az állításoddal egyúttal azt is kijelented, hogy aki nem anya az nem is nő. (Miután már a férfiak nagy részét is ilyen szépen leírtad.)

tomgal
Olvasó
tomgal

Én személyesen úgy gondolom, hogy valóban nem az, de attól még ez nem lesz egy általánosan elfogadott, örök érvényű igazság. De nekem valóban ez a szubjektív véleményem. Egyébként a potenciális leendő anyák, örökbefogadók azok számomra.
De másnak természetesen lehet más a véleménye nekem a nőiesség, a nő fogalma összefonódik az anyasággal, számomra csak akkor teljes értékű nő a nő és ugyanez van a férfinál is, számomra akkor teljes értékű férfi a férfi, ha apa, vagy potenciális apa.De mint ezerszer megfogalmaztam, ez egy magánvélemény.

AVE
Olvasó
AVE

számomra csak akkor teljes értékű nő a nő és ugyanez van a férfinál is, számomra akkor teljes értékű férfi a férfi, ha apa, vagy potenciális apa.

Nemcsak számodra.

Alter Ego
Szerkesztő

Remek, mert így már hirtelen minden férfi férfi lett, hiszen ha nem szenved betegségtől, akkor minden férfi “potenciális apa”.

Habár mami, rólad a híres kijelentésed óta tudjuk, hogy neked kevés férfi is elég lenne az elletőprogramhoz, csak “le lehessen fejni a spermáját”.

Nyilván naponta töröd a fejed rajta, hogy ezek a szemetek miért nem akarják, hogy “megfejjék őket” (sem szó szerint, sem átvitt értelemben)…

Írhatnál esetleg egy könyvet a fidesznyik megbízóidnak “A férfi nevű haszonállat fejése, szaporulatának szinten tartása, és feldolgozása” címmel.

AVE
Olvasó
AVE

Annyival pontosítanám, hogy a potencialitás mértéke bizonyos korig elég, utána már az is erodálódik, ha nem teljesedik be. A csak “kakukk nevelése” nem tesz senkit apává, csak apaszerepet adhat neki, ami azért nem ugyanaz.

Ezzel el is jutottunk a sokat boncolgatott “férfi” főleg az “Igazi férfi” jelenkori definíciójához, ami röviden:

Férfi az, akitől szeretne a nő utódot, és/vagy, akinek hajlandó szülni.
Minél több nő jelentkezik az adott férfinél, illetve minél több gyereket hajlandó tőle akár egy nő bevállalni, annál férfiasabb az illető, az érte “epedő” nők és utódok számossága pontosan beárazza őt.
A többi, az pedig csak hím.

Az előzőektől eltérő, önvigasztaló “szempont” meg csak önáltató parasztvakítás.

Alter Ego
Szerkesztő

Még véletlenül sem “magamat áltatni” akartam, hanem rávilágítani, hogy a primitív férfiképedben hol vannak az önellentmondások. Az “önáltatáshoz” először is az kellene, hogy elfogadjam a te koordinátarendszeredet a férfiasság mércéjéül.

Ha a butaságaidat végigvezetjük, akkor a végén kijönne, hogy minden férfi csak annyira férfi, ahány gyereket csinált és minden nő annyira nő, ahányszor sikeresen teherbe baszták.

Hallottál esetleg valaha olyat, hogy amikor a férfiak szeretnék megélni a férfiasságukat, szeretnének egy nőt maguknak, akkor kijelentik, hogy “úgy érzem, szétfeszít a férfiasság, ezért szombat este elmegyek és jól teherbe vágok valakit, hogy megélhessem a férfiasságomat”? Vagy esetleg nőben: “még csak háromszor basztak teherbe, szeretném ha meglenne a nyolc, hogy igazi nő legyek”. – Édes Istenem, mami, ez pont olyan betegesen hangzik, mint amilyen beteg a te agyad. :D

Az van, Mamikám, hogy te egy összetöpörödött, frigid öregasszony vagy, aki egész életében összekeverte a szaporodásfétist a férfi-nő fogalmával. Egy olyan beteg gondolkodású tyúk vagy, aki kiköltött egy perverz, szaporodás-náci elméletet és annak rendeli alá immár minden gondolatát…

Az, hogy erről a #férfiasság-nőiség-gyerekcsinálás# rögeszmédről ennyit írogatsz, az már önmagában kimeríti a pszichopátia fogalmát. És sajnos csak remélni tudom, hogy nem szoktál embereket bezárni sötét pincékbe és addig éheztetni és verni őket, amíg nem látod, hogy gyereket csinálnak.

Nehogy félreértse bárki is: Mami gyerekcsinálást akar látni, nem baszást. A szex őt nem izgatta soha, helyette van ez a beteges gyerekcsinálós perverziója.

Sajnos elég sok frigid, beteg picsa van, akiknek mamihoz hasonlóan ezt jelenti a nemiség. Ők lesznek majd rendre a férfiéletek megnyomorítói, a férfiak kizsigerelői, akik csak megvalósulatlan, kielégületlen férfiasságot, boldogtalanságot, sanyarúságot és két gyereket hagynak hátra egy ótvarrosz házasság romjai között.

Szintúgy szomorú, hogy vannak olyan férfiak is, akik képesek elkapni a mami-betegséget; az idő múlásával lassan öregasszonnyá válnak, másuk sem marad a férfiasságukból, minthogy “büszkén” elmondhatják, hogy valaha csináltak egy gyereket… – Ők gyakran a sátáni frigid-mamik áldozatai és pokluk utolsó bugyra, hogy végül maguk is mamivá változnak.

És persze az is szomorú, hogy vannak olyan férfiak is, akiket valamiért soha nem vettek férfiszámba és ezt egy logikai bakugrással úgy kompenzálnák, hogy már nem is nőt, hanem helyette gyereket akarnának, mert már csak az lenne képes bizonyítani az elveszett-elvesztegetett férfiasságukat.

Deadpool
Újságíró

Mindenesetre a gyereknevelésről nem beszél ennyit. Pedig azt a gyereket nem csak megcsinálni kell…

Alter Ego
Szerkesztő

Igen, igen… valóban ezt a kérdést, ezt a fura önellentmondását akkor még nem is érintettük.

Horvath Anton
Olvasó

Melyik nő gondolja végig a gyereknevelést mikor ketyeg az óra? Két év után meg jön a “nem ilyen lovat akartam”, meg a válás. Ráadásul Csakszi mama valamiféle társadalmi elismerést vízionál az apasághoz, ami megint csak legfeljebb a Tomgal féle nők fejében létezik, vagy a hőn szeretett #nearrafigyeljenekamitmondok vezérük szavaiban fellelhető, de nem a valóságban. Ez mindössze a nők véleménye legfeljebb, ami pedig maximum a társadalom fele. Ezzel pedig az apák aztán önmagában kurvára nincsenenek kisegítve, ahogy ezt ez a cikk is illusztrálja. Nőként könnyű pofázni hogy a férfiak mennyire valók apának vagy sem, miközben egész Európában tárt karokkal várja őket a szociális háló mihelyst teherbe esnek, vagy már azelőtt is mint itt Magyarisztánban. A férfiakat meg egy nagy lófasz várja, ami apaként aztán csak még nagyobb lófasz lesz. A nők (egyébként óráról órára, hőmérsékletről hőmérsékletre) változó véleményét meg egy épeszű ember magasról nagy ívben leszarja, amikor a következő 20-30 évéről kell döntést hoznia.

31Anna
Olvasó
31Anna

A nők messze többsége akkor is felneveli a gyerekét, ha két év után a házasságával kapcsolatban kiderül, hogy nem olyan lovat akart.

A szociális védőháló valóban segíti a gyereket váró, szülő nőt. Csak azt felejted el, hogy gyerekekre minden társadalomnak szüksége van, és a nők úgy vállalják be a gyereknevelést, hogy ezzel komoly hátrányba kerülnek a munkaerőpiacon, azaz a gyerek érdekében veszélyeztetik a saját egzisztenciájukat, munkahelyi előmenetelüket, megélhetésüket. Ezt próbálja kompenzálni a szociális védőháló. Ha férfiak hajlandók gyesre menni, hajlandók a beteg gyerekkel otthon maradni, halandók a család ellátásában teljes értékűen részt venni, a szociális védőháló őket is kompenzálja.

Miért is nem mennek a férfiak pl. gyesre, mikor ott van az a szuper szociális védőháló?

A nők véleménye semmivel sem változik gyakrabban, mint a férfié.

hunbagira
Újságíró

Mert ti ringyó nők azonnal elválnátok a delikvenstől. Hagyd már az álszent “hazugságváraitok” ismételgetését. Bele sem mentek olyan párkapcsolatba, ahol részben, legalább nincsen eltartva a picsátok. (Most hagyjuk az 1-5%nyi szabály erősítő kivételt)
Szóval, ha a férfi akarna gyesre menni és elküldené dolgozni az asszonyt, először kapna (elsősorban tőletetek) egy vigyort, utána egy válópert, ha rájönne, hogy ezt a pasi tényleg komolyan gondolta.

31Anna
Olvasó
31Anna

Nincs több ringyó nő, mint ringyó férfi! :)

A férfiak nem szívesen mennek bele olyan párkapcsolatba, ahol a nő jobban keres. Ha pedig időközben a nő a sikeresebb lesz, pláne nehezen viselik. Jön a hiszti a sértett ego miatt! :D A nők dolgoznak, keresnek, nem kell eltartani őket. A többség sokat tanul, dolgozik, többek között azért, azért, hogy anyagilag minél kevésbé függjön mástól. Maximum a gyermekvállalás esetén függnek jobban a férfitól, míg a gyerek kicsi. Nyilván nincs olyan férfi, aki nem érti meg, hogy a kicsi gyerekére vigyázó felesége az egész család érdekében, a közös gyerek érdekében szakad ki a munkából. Vagy ha ezzel baja van a tisztelt úriembernek, maradjon otthon ő, és akkor nem kell panaszkodnia, hogy márpedig az ő keresetéből ne részesüljön a gyereke anyja.

Tehát szerinted a férfiak mennének gyesre kézzel-lábbal, csak hát félnek a nőktől! :DD

Annak bizony következménye van, ha valaki otthon marad a gyerekével. Bünteti a munkaerőpiac, jó eséllyel nem mehet vissza a munkakörébe/munkahelyére, csökken a jövedelme, anyagilag kiszolgáltatobbabbá válik, veszélyezteti az egzisztenciáját, a munkahelyi előmenetelét, elveszíti az ügyfélkörét, le kell állítania a vállalkozását, stb. stb. stb. Ezt olyan nagyon szívesen vállalnák a férfiak a gyerekük érdekében, csak hát félnek a nőktől. :)

Kedves Hunbagira! A félelmed alaptalan. Ahol a férfiak vállalják, hogy otthon maradnak a gyerekkel néhány hónapot, nem jellemző, hogy emiatt válnak el tőlük a nők. Ne olvasgass hülyeségeket a neten! :D

hunbagira
Újságíró

Nah a másik “kedvenc” bicskanyitogató hazug női dumám. Azért élősködik rajtam a parazita a prosti, hogy megőrizzen férfiúi méltóságomban. Nekem (nekünk) tesz(nek) vele szívességet. :D
Ui: ebben is magyar nő a legalja természetesen…illetve az oláh, de azok legalább jól néznek ki.
Ui2: másik “kedvencem”, amikor az udvarlási “kötelezettségünkkel” adják elő ugyanezt. :D
“Érted jöttünk elvtárs, nem ellened”…tényleg értem miért tetszenek nektek (kultúr)balos ideológiák. :D

hunbagira
Újságíró

Nem, nem váltok el valóban, össze sem jöttök egy ilyen típussal…:D

Horvath Anton
Olvasó

Feminista templom van már? Illene az egyenlősdi valláshoz építeni már egyet az ilyen híveknek mint te is vagy. Ja tudjuk, semmi nem úgy van, már füvet legelnek a krokodilok is mivel 2022-t írunk. Biztosan a klímaváltozás miatt álltak át a húsról.

victus
Olvasó

Nincs több ringyó nő, mint ringyó férfi! :)

Nincs több pénzéhesebb nő, mint férfi. Mindenre ez a válasz?

A férfiak nem szívesen mennek bele olyan párkapcsolatba, ahol a nő jobban keres.

A nők sem.

Ha pedig időközben a nő a sikeresebb lesz, pláne nehezen viselik.

Ebben az esetben automatikusan beindul a “nekem jár a jobb” program és a pasi azelőtt lesz kirúgva a picsába, mielőtt kiakadhatna a nő hirtelen jött sikerén.

A nők dolgoznak, keresnek, nem kell eltartani őket. A többség sokat tanul, dolgozik, többek között azért, azért, hogy anyagilag minél kevésbé függjön mástól.

Nem kell függni teljesen mástól, de azért a terheket vegyék már le a vállukról, a kényelmes életet biztosítsa már már. Ami a tiéd az az enyém, ami az enyém, ahhoz semmi közöd.

Maximum a gyermekvállalás esetén függnek jobban a férfitól, míg a gyerek kicsi. Nyilván nincs olyan férfi, aki nem érti meg, hogy a kicsi gyerekére vigyázó felesége az egész család érdekében, a közös gyerek érdekében szakad ki a munkából.

Ez is legfeljebb pár év, míg sok nő pont a gyerekkel takarózva indokolja meg a pénzéhes viselkedését. “De hát, hogy fog a családról gondoskodni?” A családról, nem csak a gyerekről, hanem a nőről is. És persze úgy vélik, hogy ez az anyagi biztonság életfogytig jár, nem pedig a gyerek óvodás koráig, persze bónuszként még karrier és jól fizető állás is kéne.

Vagy ha ezzel baja van a tisztelt úriembernek, maradjon otthon ő, és akkor nem kell panaszkodnia, hogy márpedig az ő keresetéből ne részesüljön a gyereke anyja.

Részesüljön, amíg arra szükség van, ami nem a gyerek 20 éves koráig tart. Az értelmesebb nők azt a tanácsot adják a fiatalabbaknak, hogy “úgy vállalj gyereket, hogy adott esetben egyedül is fel tudod nevelni”. Ma a gyerekvállalás kitolódik a 20-as évek végére, de inkább a 30-as elejére. Egy átlag férfit általános iskolás kora óta arra nevelnek, hogy kisfiam tanulj, mert ha nem, akkor szar állásod lesz és nem tudod eltartani a családodat. Mintha még mindig 19. század lenne. Sose hallottam még, hogy egy nőnek mondtak volna ilyet. Nem baj, csak fogj ki valami jól kereső faszt, mert neked az jár.
Sok nő azt gondolja, hogy majd a petesejtjeit beváltja egy kényelmes életre, amit majd más biztosít neki, egyszerre kihasználva a 21. és a 19. század előnyeit, a hátrányokat pedig elhessegeti magától.

hunbagira
Újságíró

Figyelj előre szólok, hogy az (ősi) nálatok genetikából jövő taktika, hogy addig hazudoztok, amíg el nem hiszik vagy leszarják az emberek itt nem fog működni. Eddig sem működött.

31Anna
Olvasó
31Anna

A te ősi, genetikából adódó taktikai hazudozásod nem jön be!

Alter Ego
Szerkesztő

Jahh, jahh, láttam én, hogy okosan-ügyesen beleírtad a nőkre vonatkozó reciproktát is a kijelentésednek, de így sem lett kevésbé fajsúlyos…

Tegyünk egy ellenpróbát, majd én teszek kísérletképpen adekvát állításokat:

“Nekem egy anya nem nő, mert el van használva.” – Ez ugyanaz, mint amikor implicit módon te kijelented, hogy szerinted nem férfi az aki nem apa, vagyis akit nem használtak még fel spermadonornak és családfenntartónak.

Vagy esetleg:

“Nem nő az, akinek nincsen legalább százas mellbősége.”

És most, kérlek, hitesd el velem, hogy ilyen gondolatok után nem néznél tahónak és nem neveznéd ezeket szaros állításoknak!

Talán csak azért nem tudod, hogy mi a gond, mert a feministák (akik szerint a szexuális kapcsolatra való törekvés a tárgyiasítás) a széleskörű társadalmi “érzékenyítésben” nem tértek ki arra, hogy miként is fest egy valódi tárgyiasítás…

Az hogy “én az apákra gerjedek” (majd el is hiszem) esetleg tényleg egy személyes preferencia közlése lenne, de az, hogy ‘aki nem apa, az nem férfi”, az bizony egy más kategória.

Amúgy dehogy vettem személyes sértésnek, miért is vettem volna, hiszen ez egy férfiakkal szembeni sértés.

31Anna
Olvasó
31Anna

Minden élőnek az az alapprogramja, hogy átadja az életet, az élőlények többségének az alappogramjában pedig az is benne van, hogy felnevelje az utódait. Akár a saját élete árán, a saját igényeinek a háttérbe szorításának árán. Az élet átadásának alapvető programja nem hasonlítható össze sem a szűzeséggel/annak hiányával, sem a mellbőséggel, sem az izomtömeggel vagy a péniszmérettel. Te is annak köszönheted az életedet, hogy milliónyi ősöd hajlandó volt felnevelni a gyerekét, még akkor is, ha ő emiatt éhezett vagy szívesebben heverészett volna, míg a gyerekeit ellátta.

Ezért van az, hogy a régebbi társadalmakban komoly embernek, felnőtt férfinak a családos férfiak számítottak. A nők esetében szintén a gyereket nevelőket tisztelték elsősorban. Nem véletlenül.

georg1945
Olvasó
georg1945

Az a férfi, aki férfinak érzi magát – mindentől függetlenül.
Én például férfinak érzem magam és hálát adok a Sorsnak és Istennek, hogy nem nő lettem.
Ahogy az én koromban erre gondolok, arra a következtetésre jutok, hogy mindennek ellenére (nekem !) jobb férfinak lenni, mint nőnek.
A fiam akkor született, amikor én 26 éves voltam és nem voltam ennyire elájulva, mint a cikk írója. Úgy vettem, hogy ez a sors, ez jött és következményeit meg kell valósítanom. Úgy is történt.
Én aztán őszintén együtt érzek a férfiakkal, mert az életben olyan sok mindennel kellett megküzdenem, de sikerült.
A feleségem se vette valami ajándéknak vagy büntetésnek a gyermekünk születését, hanem természetesnek tartottuk és tudtuk, hogy fel kell nevelnünk, ahogy ezt mi is láttuk a szüleinktől.
Sokszor sajnálom ilyenkor ballagásokkor a fiúkat, mert most még olyan boldogok és szépek, de jaj, jönnek a küzdelmek, meg az évek, az Idő könyörtelen hengere ellenük.
Az Élet él és élni akar.
Sok fiú és férfi jó életét az fogja meghatározni, hogy együttműködő nőt talál maga mellé vagy egy ellenséget.
Bizony a nőnek a férje mellett kell állnia MINDENBEN !
Egyetlen dologban sem lehet ellene, mert, ha csak egyetlenben is ellene van, akkor mindenben ellene van, akkor jobb, ha elválnak, bármennyire is fájdalmas.
Ha egy fiú, férfi nem akar megnősülni soha, akkor is férfi marad és nem kell erőltetni a dolgot.
A lényeg az, hogy az illető férfi JÓL ÉREZZE MAGÁT az életben és, ha nem akar apa lenni, akkor azt se erőltessük mint szülők, mint rokonok vagy “jóakarók” ! Majd ő eldönti.
Egy férfi előnye, hogy a haláláig választhatja, hogy apa legyen-e vagy sem.
Úgyhogy férfitársaim, ne idegeskedjetek, bármelyik elkövetkező évetekben lehettek apák – vagy rabszolgák.

31Anna
Olvasó
31Anna

Kedves Georg1945!

50 felett elenyészően kevés férfinak születik gyerek. Ugyanis ilyen idős férfinak már nemigen akarnak gyereket szülni a nők.

“Sok fiú és férfi jó életét az fogja meghatározni, hogy együttműködő nőt talál maga mellé vagy egy ellenséget.
Bizony a nőnek a férje mellett kell állnia MINDENBEN !
Egyetlen dologban sem lehet ellene, mert, ha csak egyetlenben is ellene van, akkor mindenben ellene van, akkor jobb, ha elválnak, bármennyire is fájdalmas.”

Ez a nőkre is igaz. A jó életüket az fogja meghatározni, hogy együttműködő férfit talál maga mellé, vagy ellenséget. Bizony, egymás mellett kell állniuk a fontosabb dolgokban! Azt elvárni, hogy mindenről egy legyen a véleményük, botorság. Ha valaki annyira uralni akarja a másikat, hogy elvárja, hogy a másik MINDENBEN kötelezően egyet értsen vele, attól el kell válni.

Gondolom, a nőkre is igaz szerinted, ha nem akarnak, ne menjenek férjhez, a lényeg, hogy JÓL ÉREZZÉK MAGUKAT: Ha nem akar anya lenni, ne erőltessük. Csak akkor ezt meg kellene értetni az itt kommentelgető úriemberekkel is, akik álladóan a születésszám miatt aggódnak. :)

victus
Olvasó

50 felett elenyészően kevés férfinak születik gyerek. Ugyanis ilyen idős férfinak már nemigen akarnak gyereket szülni a nők.

Pedig a sok magát ifjú titánnak képzelő öregfiú meg van győződve róla, hogy értük sorban állnak a 20-as csajok és a legfőbb vágyuk, hogy gyereket szüljenek neki. Bár figyelembe véve a várható átlagéletkort jó eséllyel már a gyerek érettségijét sem élnék meg.

Hunn
Újságíró

Ezt a kommentet sem férfi írta… Annyira egyértelmű, kedves victus, hogy szinte még kifejteni is lusta vagyok, hogy honnan tudom, hogy nő vagy… Drága kommentelő hölgyem, nincs olyan idősebb férfi a világon, aki azt hinné, hogy “sorban állnak érte a 20-as csajok”, sem pedig olyan, más korosztályba tartozó férfi, aki azt hinné, hogy az öregfiúk biztos “ezt gondolják”… Nagyon sokat kell még gyakorolj, kedves xcsakx, ha hitelesen akarod férfinak kiadni magadat…

victus
Olvasó

Lusta vagy te az égvilágon mindenhez, csak a felelősséghárításhoz nem. Azért jutottál ide.

Hunn
Újságíró

Ezért jutottam IDE, kedves xcsakx? Elárulnád nekem, hol van az az ITT?

victus
Olvasó

A gödör mélyén, amiből még most sem azon iparkodsz, hogy kimássz belőle, hanem gőzerővel ásol lefelé.

Hunn
Újságíró

Miféle gödörről beszélsz, kedves victus/xcsakx?

tomgal
Olvasó
tomgal

Nekem ezekkel a kijelentésekkel semmi bajom. Pláne az utolsóval :)). Ez a te személyes meggyőződésed és preferenciád, hogy jövök én ahhoz, hogy megmondjam, neked ki tetszik, ki számít nőnek, kivel bújsz ágyba ? Én ezt sem értettem anno, hogy a nők ezen mit vannak annyira kiakadva:

https://filantropikum.com/az-52-eves-francia-iro-keptelen-szeretni-az-50-feletti-noket-mivel-szerinte-tul-oregek/

Engem biztosan nem bánt és nem izgat, hogy ez a fickó csak 20-30 évesekkel bújik ágyba , ha amúgy számomra nem jelent semmit az illető, miért háborodnék fel rajta? Az ő dolga, sem ő , sem én nem szeretnénk egymástól semmit.Akkor meg nem mindegy ? Miért erőltetném rá, hogy márpedig neki bizony odáig kell lennie az ötvenesekért? Pláne, hogy kérjen bocsánatot, már miért tenné ?! Ez mind-mind egyéni, szubjektiv tartomány.

Soha nem jelentettem ki olyat, mindenkire vonatkozó egyetemes igazságként, hogy aki nem apa, nem férfi. Ezt jelentettem ki , többszörösen hangsúlyozva, hogy ez az én SZEMÉLYES meggyőződésem, véleményem :

” Számomra ( és ezzel nem akarok senkit megsérteni) a férfiasság elvonatkoztathatatlan az apaságtól. Úgy értem legalább a potenciális apaságtól. Aki nem akart ( minimum majd valamikor) apa lenni, az szóba sem jöhetett és az sem véletlen szerintem, hogy másodjára is magam mellé férfinak egy édesapát választottam ( aki nagyon jó apja a fiainak, gondoskodó , szerető, támogató). Nekem ez a fogalom, hogy férfi, egyben egyenlő azzal, hogy apa ( legalábbis jövőbeli apa). Nyilván ez kifejezetten az én véleményem, nem egy általános ” igazság”. De nekem a nő fogalma , kiteljesedett fogalma is az, hogy nő, aki egyben anya is.”

De forditsuk meg, ha egy férfi azt mondja , neki nem kell olyan nő és számára nem nő, aki nem akar gyereket, az is egyetemes sértés minden nőre nézve? Távolról sem, azoknak a nőknek sem kell megsértődni rajta, akik nem akarnak gyereket, egyszerűen nem egymást keresik, ők nem rúgnak egymásnál labdába, mert mások a preferenciáik. És csak azon egyén számára nem nők, aki ezt érzi, ez a véleménye, másnak ettől még ultra topok lehetnek.

Alter Ego
Szerkesztő

Ha igazat mondanál, és nem mércét akarnál állítani, hanem csak a személyes ízlésedről írogatni, akkor szerintem előbb-utóbb simán eszedbe jutna, hogy mindaz a faszt sem érdekli. Érdekes módon bennem sem merül fel, hogy nekiálljak itt arról értekezni, hogy milyen nagyságú és formájú melleket és seggeket és milyen intellektusú nőket szeretek… – Van abban bármi meglepő, hogy ezt én sem teszem?

(És ha mégis beszélek a nőkről, akkor bizony én is mércét akarok állítani, csakhogy a te mércéddel szemben vállalhatóbbat, amit nem kell elsunnyognom, mint ezt neked.)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezen az alapon senkinek sem számít semmilyen témában a személyes véleménye. Akkor miért is kommentelünk ? ( pláne egy apaságról szóló cikk alatt, az apaságról).
Úgy vélem Toplák Zolit érdekelte a véleményem, az ő személyes és őszinte írására született, ez a szintén őszinte komment, direkt hangsúlyozva, hogy ez egy szubjektív vélemény.Tényleg nem értem miért kellett ezen ennyire kiakadni. Nem testrészekről írtam, hanem arról, hogy számomra az apaság férfias, ez mindenképp hozzátartozik az én férfieszményemhez. Másik x millió nőnek meg nem.Érthetetlen számomra, hogy mi ezzel a gond. Nem kell mindennek és mindenkinek megfelelni, én sosem akartam. Nem is lehet. Most ünnepélyesen kijelentem, semmilyen általános mércét nem kívántam állítani, saját mércéje meg mindenkinek van.

Alter Ego
Szerkesztő

Igazad van, a cikk személyes hangvétele is valóban lehetőséget teremt rá, hogy egy ilyen személyes hangvételű kommentet írj hozzá.

Nekem problémám ettől függetlenül van vele, mert nyomasztóan kevésnek érzem, hogy a cikkben implicit megfogalmazódó panaszra bárki is csak egy ilyen leereszkedő(?) buksisimit tud kárpótlásul kínálni, hogy “ugyan már minek a panasz, nézd én férfiasnak látom az apaságot”. – Mintha ez bármit is számítana.

Szóval az én ízlésemnek van baja a kommenteddel. Ezt meg akkor tekintsd az én személyes megnyilvánulásomnak…

És továbbra is hangsúlyozom: a férfi nem egyenlő az apával, azért is van rá két külön szó.

tomgal
Olvasó
tomgal

Oké. Természetesen elfogadom, ha nem értesz egyet, vagy problémád van vele, ez a része teljesen rendben van. (amúgy nem leereszkedő buksisiminek szántam, én komolyan így gondolom, remélem Zoli sem vette annak, de mi már személyesen ismerjük egymást, nem hinném, hogy félreértette.)

common man
Olvasó
common man

a férfi nem egyenlő az apával, azért is van rá két külön szó.

De legalább az apák még mind férfiak.

common man
Olvasó
common man

Végül is milyen panasz van a cikkben? A Zoli szokott panaszkodni de itt max. a címben lehet felfedezni valamicskét.Az ,hogy elmeséli a nevelés állomásait nem panaszkodás.Talán a pelenkázás de az önkéntes döntése lehetett…

Alter Ego
Szerkesztő

Jól látod, a címre gondoltam és is nem véletlenül írtam, hogy “implicit” (rejtett, közvetett) panasz.

Arról viszont már meg is feledkeztem, hogy a “panasz” szót errefelé óvatosan kell hsználni, mert az értelme a “kellemetlenség, sérelem, méltánytalanság közlése” szokásos értelmezés helyett itt egyesek új értelmet adtak a szónak a férfiak vonatkozásában , mert az ő esetükben a panasz “felesleges, értelmetlen, férfiatlan picsogás”.

Az isztambuli egyezmény ratifikálása, alkalmazása egy nemenként különböző büntetőjoghoz vezethetne, de ezt a szellemiséget a Férfihang kommentszekciójában egyesek már meg is haladták; ők a szavak nemenként különböző értelmezését is feltalálták…

Bela
Olvasó
Bela

Ezt írtad: “Ezért is érdekes az az elvárás, hogy a lányok szüljenek minél korábban, húszas éveikben több gyereket ( ami persze ideális lenne biológiailag és más szempontokból is), a kérdés , kinek ?”
Tehát nem apákról írtál, hanem potenciális apákról. Azt, hogy a húszas éveikben járó férfiakat nem tartod semmire.
És hülyén nézel, hogy ez rosszul esik másoknak a férfimozgalom oldalán.
Aztán dögunalmas kisregényekben magyarázkodsz.
Mondd, normális vagy?

Annyira vagy normális, mint egy átlag nő. Elváltál, nem? Akkor ne oszd itt az észt apaságról, férfiakról, családról! Egyszerűen – a döntésed miatt – nincs jogod hozzá.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én hol írtam olyat, hogy nem tartom semmire a húszas éveikben járó férfiakat , mondd normális vagy ? (egyébként, ha végig olvastad volna a kommenteket, akkor le is írtam,hogy nem tartom hibásnak őket : https://www.ferfihang.hu/2022/05/04/fuck-off-apa-vagyok-senki-altal-nem-unnepelt-az-iskolai-evkor-unnepeibol-is-kihagyott-edesapa-megis/#comment-146462 )

Egyszerűen a húszas éveikben járó férfiak nem akarnak még családot, csak kb 35 felett, inkább 40 felé. Ők valóban potenciális apák. Miért kell mindenáron belekötni valamibe és feltételezett dolgokat erőszakkal nekem tulajdonítani ?!
Magyarul a korban hozzájuk illő nők is csak 30 felett alapítanak családot, van pár nő, akinél nem gond a jelentős korkülönbség, de a legtöbb nő nem a 10-20 éves korkülönbséget preferálja ( és statisztikai tény, hogy a házasságok annál tovább tartanak, minél kisebb a korkülönbség a felek között, persze kivételek akadnak).

“Annyira vagy normális, mint egy átlag nő. Elváltál, nem? Akkor ne oszd itt az észt apaságról, férfiakról, családról! Egyszerűen – a döntésed miatt – nincs jogod hozzá.”

Kinek képzeled magad, hogy megmondd nekem mihez van jogom?! Megnyugtatlak júliustól újból házas leszek, szóval nem kell aggódnod, és van, hogy az ember teljesen jogosan válik el valakitől, biztosan nem hallottál még ilyesmiről. Nem csak nők vernek át, készítenek ki férfiakat, hanem fordítva is, hatalmas tévedés azt hinni, hogy van bűnösebb, rosszabb nem. Eleve nem feketék, vagy fehérek az emberek, de vannak tisztességesebbek férfiban és nőben is, szóval baromira ne mondd itt meg nekem , hogy van-e jogom az általam személyesen ismert és tevékenysége miatt tisztelt (ő felvállalja magát, küzd a nehézségek ellenére) Toplak Zoli cikke alá kommentelni.

Bela
Olvasó
Bela

Ezt írtad: “Ezért is érdekes az az elvárás, hogy a lányok szüljenek minél korábban, húszas éveikben több gyereket ( ami persze ideális lenne biológiailag és más szempontokból is), a kérdés , kinek ?”
Lefordítom: Hol vannak az igazi férfiak?
Mintha a She.hu írta volna. Hiába magyarázkodsz.
Rendre feminista paneleket használsz, lehet, nem tudatosan. Vagy nem fogod fel. Aztán, amikor erre figyelmeztet valaki, akkor mosod a szennyest.

tomgal
Olvasó
tomgal

És utána ezt így részleteztem :
” majd 40 körül észbe kapnak, a 35 körüli észbekapó nőkkel egyetemben, hogy azért kéne nyomot hagyni a Földön. Nehogy azt hidd Hunn, hogy bármelyik nem jobban bűnös, jobban tehet róla, a mostani fiatal generáció már beleszületik egy kész szarba. Bagirának amúgy igaza van abban, hogy ott 1945 után kúrták el, de nagyon, az erkölcsök tudatos rombolásával és igen az államfeminizmus is belejátszott rendesen ebbe. A mostani fiatalok hibája ? Nem, távolról sem…”

Az, hogy te úgy akarod érteni, hogy a “kinek?” az azt jelenti NEKED, hogy “hol vannak az igazi férfiak”,az a te problémád…,ez nem magyarázkodás, ezt leírtam korábban. Csak a jó szokásokhoz híven most nem az előzmény nem volt elolvasva mielőtt idegből nekem ugrottál, hanem a későbbiek.

31Anna
Olvasó
31Anna

Mert szerinted a huszon éves férfiak zöme ebben az életkorban akar apává válni?

Hunn
Újságíró

Kedves tomgal, akadjunk már le végre egyszer s mindenkorra arról, hogy az azonos korosztályba tartozó férfiak és nők illenének csak úgy istenigazán egymáshoz… Láttál már valaha SMV-görbét? Az SMV-görbe Red Pill alapvetés. Guglizz rá nyugodtan, tanulmányozd öt percig, aztán vond le belőle a megfelelő következtetéseket. Ha nem tudod értelmezni, van hozzá segítség, sokan leírták már hozzá a magyarázatot.

Ez az “azonos korosztály” a 35+os nők mániája, akik úgy érzik, hogy úgy lenne “igazságos” az élet, ha a férfiakra is ugyanazok a biológiában gyökerező szabályok vonatkoznának az életkor tekintetében, mint a nőkre… Pedig a férfiak számára kb. 35 éves korban az az életszakasz KEZDŐDIK, ami a 35+os nők számára éppen VÉGET ÉRT.

Mivel a nők számára a férfiak 80%-a láthatatlan, ezért a nők ez irányú irigysége minden alapot nélkülöz. Hiszen NEM arról van szó, hogy a 35+os férfiak FOLYTATHATNAK valami olyat, amitől a velük egykorú nők már meg vannak fosztva. NEM, a férfiaknak korábban NINCSEN ilyen életszakaszuk. A nők EDDIG az életkorig csinálhatták azt, amit a férfiak INNENTŐL csinálhatnak.

Az azonos korosztályhoz tartozó férfiak és nők házassága esetén egyetlen dolog garantálható: a VÁLÁS. Ez az eltérő SMV-görbékből következő férfi- és női életszakaszok különbségéből következik. Szóval az idősebb nőknek a hazudozás és a fiatalabb nők álságos befolyásolása helyett az SMV-görbékből következő valós tényeket kéne elmagyarázniuk a fiatalabb nőknek: azt, hogy milyen életkorú férfitól mire számíthatnak a párkapcsolatok terén, hogy a dolog működjön.

De hát a 35+os nők a világon mindennél jobban gyűlölik a fiatalabb nőket, nem igaz? Különben nem adnának nekik direkt rossz tanácsokat, és nem akarnák “megmenteni” őket az idősebb férfiak gusztustalan, szőrös mancsai közül… Aminél jobban már csak ezeket az idősebb felnőtt férfiakat gyűlölik. Ez nyilvánvaló tény, hisz különben miért is akarnák bebeszélni nekik, hogy ne is próbálkozzanak a fiatalabb nőknél, hiszen azok úgymond “úgyis csak undorodni és nevetni fognak rajtuk”, nem igaz?

Ami igazán kemény, az az, hogy erről nem csak a 35+os nők, hanem a feminista média is próbálja meggyőzni a férfiakat. És úgy látom, hogy sajnos nagyon gyakran sikeresen.

31Anna
Olvasó
31Anna

2020-ban a nők Magyarországon az első házasságukat 30 évesen, a férfiak 32, 7 évesen kötik. Nézz körbe a saját környezetedben, miből van sokkal több: a hasonló korú házastársakból, vagy ahol 10+ év van a házastársak között? A házasságok messze többsége hasonló életkorú párok között köttetnek, nem véletlenül.

Az SMV-görbének nem sok köze van a való életbeli tartós kapcsolatoknak. Azt honnan veszed hogy a nagy életkori különbséggel kötettett házasságok tartósabbak? Van erre adatod, vagy kikövetkeztetted a neten talált SMV-görbe alapján? :D

Próbáld ki, mennyire “örül” egy apa, ha a lánya beállít hozzá egy apával egy idős vőlegényjelölttel! :D Vajna Tímeának is igen kevesen hitték el, hogy szívesebben bújik ágyba Vajnával, mint egy izmos, kemény kötésű, jóképű fiatal férfival. Pedig Vajna egy tehetséges, művelt, sikeres férfi volt, nem Józsi bácsi a faluvégéről.

Ugye, tudod, hogy 50 felett elenyészően kevés férfinak születik gyereke? Vagy, mert nem akarnak, vagy mert nem találnak ilyen idősen nőt, aki szülne nekik.

Hunn
Újságíró

Lehet, hogy Amerikában felülbírálják a nők abortuszhoz való alkotmányos jogát? A feminista tiltakozó tüntetések egyértelműen jelzik, hogy ez helyes irány. A nők jelenlegi jogai nincsenek kőbe vésve, azokat nem a jóistenke adta nekik, épp Ideje megkérdőjelezni őket. És ahogy ez a példa is mutatja, ezek igenis megkérdőjelezhetőek. Tehát nem a lehetetlent karcolgatom én sem, amikor a feminizmus által “kiharcolt” női elő- és többletjogok elvételét propagálom.

Ha a Roe vs. Wade felülbírálata tényleg megtörténik Amerikában, az egy hatalmas győzelme lesz az anti-feminista reakció számára, és egyben követendő példa lesz az egész világon. A nők totális szabadsága, mint legfőbb érték, a következményekre való tekintet nélkül, egyszerűen NEM lehet egy működőképes társadalom alapja.

common man
Olvasó
common man

egy hatalmas győzelme lesz az anti-feminista reakció számára,

Hát legyen igazad de én inkább egy polgárháborút-közelítő ellentét szítást látok benne.

Se - se
Újságíró
Se - se

common man
Nem mindegy? Legyen szerencséje a reménykedőknek, és ne legyen igaza a gyanakvóknak.
A remény a javulásban ráadásul sokkal szerethetőbb.
:-)

Hunn
Újságíró

Polgárháború? Az abortusz jogát követelő feminista nők és szövetségeseik, a melegek, a színes migránsok, a zsidók és a soyboy manginák ellen? Szerintem a fehér férfiak megnyernék. Előbb lenne belőle patriarchátus, mint tárgyalásos úton, demokratikus átalakulás során… A patriarchátus is olyan, mint a szerelem, meg a szex: a nőt le kell igázni férfias dominanciával, mert tárgyalásos úton, tranzakciós alapon nem az igazi.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Nem őket sajnálnám, hanem minket.
És nemcsak a meghaltakat, hanem a jellemükben megváltozott mieinket is.

Ha két hónap folyamatos fejfájás képes lényegileg átalakítani egy jellemet (felnőtt, kialakult személyiség) – akkor a polgárháború?

Még te sem éreznéd jól magad az eredményében élve.
Ugyanúgy hataloméhes jellemnullák lennének a vezetőid, ugyanúgy fenyegetne az oltási kísérlet, a Zelenszkij-kísérlet – és még a neked jutó nővel is gondjaid lennének.

Ez mind.
Ne szeresd ezt a lehetőséget.

tomgal
Olvasó
tomgal

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59340789

Az egész egy politikai csatározás és trükk, hogy a demokraták az igen lecsúszott támogatottságukat növeljék. HA a legfelsőbb bíróság úgy dönt júliusban, hogy felülbírálja a 73-as döntést, akkor mi történik…csupán visszakerül minden állam saját döntési jogkörébe, hogy milyen szabályokat ír elő. Lesz néhány, amely teljes tiltást vezet be, néhány az idő limiten szigorít (6, vagy 15 hét, igazából ezt több államban most is alkalmazzák, pl Texas- szívhangig), és lesz, ahol továbbra is megmarad a teljes szabadság ( pl California, NY állam stb). Mi történne ezután? Felturbózódna az abortusz turizmus , az eddig is jól működő sintér- telepek még több bevételhez jutnának ( pl Planned Parenthood intézmények), a legszegényebb és/ vagy primitívebb, drogos-piás rétegeknél születne meg a gyerek, csecsemőgyilkosságok, tiltott műtétek száma azon rétegekben, akik nem tudnak átruccanni a szomszéd államba jelentősen megnőne. A teljes tiltást, vagy nagyon szigorú szabályozást bevezető államokban tüntetések, lázadások, munkabeszüntetések, persze ez főleg republikánus helyeken. Jönnek időközi választások , kormányzó, szenátusi választások és USA összlakosságának 2/3 – a abortusz párti. Ez egy ügyes demokrata húzás, hogy némi támogatottságot visszaszerezzenek, hisz azon államokban, ahol demokrata vezetés van, nem kell tartani a szigorú abortusz törvényektől…ez az egész erről szól. Ha valódi abortuszt szigorító intézkedéseket szeretnének, akkor szövetségi szinten hoznának minden államra vonatkozó pl idő limites ( csak szívhangig, max 12 hét ilyesmi) szabályozást. Ez semmi más , csak egy ügyes demokrata próbálkozás így.( az államok saját kezébe adni kizárólagosan a döntést). Ez a ” győzelem” felérne egy vereséggel, mert a demokraták országos támogatottságát és bizonyos államokban térhódítását eredményezné.

És magyarul is egy még részletesebb , politikai alapon is elvégzett elemzés :

https://24.hu/kulfold/2022/05/06/usa-abortusz-torveny-legfelsobb-birosag-kiszivarogtatas-roe-wade-casey-texas-oklahoma/

És vajon kinek állt érdekében a tervezet döntés előtti kiszivárogtatása ?( ami szinte eddig sosem fordult elő a legfelsőbb bíróság történetében). És persze Biden egyből belengette, hogy ha ez megtörténik, ő fog szövetségi törvényt hozni ( van jogköre, bár azért az sem olyan egyszerű, de a cikk végén részletesen olvasható, hogy milyen módon megoldható) a nők ezen jogáról, magyarul ő lesz a “megmentő”….

victus
Olvasó

Téged kéne már leigázni féltucatnyi nagy darab bantu négerrel. Hány nőt is basztál meg, akinek nem kellett előre kifizetni a tarifát, mert nem hivatásos volt? Gondoltam.

Hunn
Újságíró

Tudod, kedves victus nevű xcsakx, az hogy egy új nick és egy férfi arcképe alatt jelentkezel be, az még önmagában kevés ahhoz, hogy sikeresen eljátszd egy velünk valamiben egyet nem értő, vagy minket megkritizáló, másik férfi szerepét.

Az alapvető (női) pszichológiai beállítódottságod miatt ugyanis valahol mindig kilóg a lóláb… Mondjuk távol álljon tőlem, hogy a megjegyzéseimmel pont én segítselek hozzá a férfi-szerep sikeresebb eljátszásához, és ezáltal más férfiak sikeresebb megtévesztéséhez a jövőben. De amilyen hülye vagy, előbb-utóbb úgyis mindig lebuktatod magadat, ezért olyan nagy kárt talán nem okozok ezzel, ha már nem tudom magamban tartani.

Úgyhogy elárulok neked egy titkot: férfiak között ez, amit itt a fenti kommentedben írtál nekem, ez kérlek szépen így nem téma. Érted? Ezt most szó szerint úgy értsed, hogy soha, semmikor, semmilyen körülmények között. Innen tudtuk meg most (is), hogy nő vagy. Nem gyanítjuk, hanem megtudtuk. Remélem érted a különbséget.

És hogy miért nem téma ez így? Mert a kurvázás a férfi szexuális stratégia része. Mindenki vagy kurvázik, vagy régebben kurvázott de ma már nem teszi, vagy pedig ezután fog kurvázni, esetleg megfontolta hogy kurvázzon-e, de aztán úgy döntött hogy mégsem, a jövőre nézve pedig nyitva hagyja a kaput a kérdésben.

Aki már nem kurvázik, az mondjuk azt mondja, hogy azért nem teszi, mert neki nem igazán jött be, hiányérzete volt, jobb szereti a szexet érzelmi alapon. Aki még nem kurvázott, és úgy dönt hogy továbbra sem fog, az meg mondjuk azt mondja, hogy nekem ehhez nincs gusztusom, hozzáérni egy olyan nőhöz, akiben lehet hogy előttem egy tucatnyian benne voltak már a nap folyamán.

Ami nincs a férfiak között, az pont ez az általad leírt, tipikus női megszégyenítési kísérlet, ez a “hány nőt basztál már meg, aki nem kért érte pénzt?”-féle, lekezelő gúnyolódás. Ez férfiak között nem létezik ebben a témában.

Sokat kell még gyakorolnod, hogy sikeresen és meggyőzően tudj megszemélyesíteni egy férfit. Pedig ti nők állítólag mindent meg tudtok csinálni, amit egy férfi, sőt, sokszor még jobban is… De úgy tűnik, a férfiak nők általi, hiteles megszemélyesítése nem tartozik ezen dolgok közé. Pedig milyen könnyűnek hitted, nem igaz?

victus
Olvasó

Tudod, kedves victus nevű xcsakx, az hogy egy új nick és egy férfi arcképe alatt jelentkezel be, az még önmagában kevés ahhoz, hogy sikeresen eljátszd egy velünk valamiben egyet nem értő, vagy minket megkritizáló, másik férfi szerepét.

Ez inkább rólad mondható el. Egyedül neked kell kétségbeesetten kihangsúlyoznod, hogy mekkora férfi vagy. Attól még, hogy egy régi szar fotót teszel ki avatarnak nem leszel férfi.

Az alapvető (női) pszichológiai beállítódottságod miatt ugyanis valahol mindig kilóg a lóláb… Mondjuk távol álljon tőlem, hogy a megjegyzéseimmel pont én segítselek hozzá a férfi-szerep sikeresebb eljátszásához,

Aranyos, hogy a férfi szerepekről beszélsz, noha ettől olyan messze vagy mint ide Ausztrália.

és ezáltal más férfiak sikeresebb megtévesztéséhez a jövőben. De amilyen hülye vagy, előbb-utóbb úgyis mindig lebuktatod magadat, ezért olyan nagy kárt talán nem okozok ezzel, ha már nem tudom magamban tartani.

Jaja, a te beteges világodban mindenki nő, feminista és… ki is fújt a lista.

Úgyhogy elárulok neked egy titkot: férfiak között ez, amit itt a fenti kommentedben írtál nekem, ez kérlek szépen így nem téma. Érted? Ezt most szó szerint úgy értsed, hogy soha, semmikor, semmilyen körülmények között. Innen tudtuk meg most (is), hogy nő vagy. Nem gyanítjuk, hanem megtudtuk. Remélem érted a különbséget.

Valaki megint túlértékeli önmagát. Nem emlékszem, hogy bárki is kinevezett volna téged 3,5 milliárd ember szószólójának.

És hogy miért nem téma ez így? Mert a kurvázás a férfi szexuális stratégia része.

Te már csak tudod. Legfeljebb a te stratégiád része, mert kb. ez az egyetlen esélyed, mert amúgy senki sem áll szóba a mocskos fajtáddal, csak ha fizetsz érte, de ilyenkor sem férfiként viselkedsz, csak igénybe veszel egy szolgáltatást, aminek megfizeted az árát. Csak egy szimpla vevő vagy, mint Piri néni a piacon, aki a kis nyugdíjából megveszi a zöldséget. Így még nevetségesebb, hogy mekkora férfinek képzeled magad.

Mindenki vagy kurvázik, vagy régebben kurvázott de ma már nem teszi, vagy pedig ezután fog kurvázni, esetleg megfontolta hogy kurvázzon-e, de aztán úgy döntött hogy mégsem, a jövőre nézve pedig nyitva hagyja a kaput a kérdésben.

Megint csak a saját elcseszett életedből tudsz kiindulni. Ha te ilyen nyomorult vagy, akkor mindenki az, így megint csak el lehet hessegetni az egyéni felelősséget, hogy csak pénzért kúrnak veled. Vagy még azzal sem.

Aki már nem kurvázik, az mondjuk azt mondja, hogy azért nem teszi, mert neki nem igazán jött be, hiányérzete volt, jobb szereti a szexet érzelmi alapon.

Vagy már nem áll fel neki, vagy nincs rá pénze.

Aki még nem kurvázott, és úgy dönt hogy továbbra sem fog, az meg mondjuk azt mondja, hogy nekem ehhez nincs gusztusom, hozzáérni egy olyan nőhöz, akiben lehet hogy előttem egy tucatnyian benne voltak már a nap folyamán.

NA, ez az ami neked sci-fi kategória.

Ami nincs a férfiak között, az pont ez az általad leírt, tipikus női megszégyenítési kísérlet, ez a “hány nőt basztál már meg, aki nem kért érte pénzt?”-féle, lekezelő gúnyolódás. Ez férfiak között nem létezik ebben a témában.

Jaj, dehogy nincs. Ott van csak igazán.
“22 évesen sem volt még csajod? Buzi vagy? Nem iszol töményed? Buzi vagy? Felpofozott a nőd? Ver az asszony? CSak nem azért, mert buzi vagy?”
Úgy állítod be a férfi közösséget, mintha azok a londoni Reform klubban szivarozó, újságot olvasó, a világ dolgairól, kedélyes, ám mégis kissé modoros stílusban elbeszélgető úriemberek lennének, holott ez távolról sem igaz. Sőt.
A hozzád hasonló önmagukkal elégedetlen, kisebbségi komplexusos roncsok csak úgy tudják levezetni a sérelmeiket, ha tőlük gyengébbeket bántalmaznak. Ha ehhez nincs meg a fizikai erejük, akkor szóban próbálják szarrá alázni a másikat, mert azt hiszik ettől lesz kemény a faszuk.
Egyébként a hány nőt basztál meg, aki nem kurva volt, csak egy szimpla kérdés volt, amire akár válaszolgattál is volna. Bár mindenki tudja, hogy felesleges lett volna, mert egyértelmű a válasz.

Sokat kell még gyakorolnod, hogy sikeresen és meggyőzően tudj megszemélyesíteni egy férfit.

Inkább neked. Ehhez első körben ki kéne nőni ebből a duzzogó, kiscsoportos létállapotból és eljutni legalább egy érettségiző 18 éves szintjére, így 40 felett. Már ez óriási eredmény lenne és persze sosem fog megtörténni.

Pedig ti nők állítólag mindent meg tudtok csinálni, amit egy férfi, sőt, sokszor még jobban is… De úgy tűnik, a férfiak nők általi, hiteles megszemélyesítése nem tartozik ezen dolgok közé. Pedig milyen könnyűnek hitted, nem igaz?

Pont mint te, ennek ellenére mégis csak egy felnőtt testbe zárt nyafogós kis pöcs maradtál. Hiába akarod itt megszemélyesíteni a nagy férfit, kimerül abban, hogy te nyomatékosítod, hogy az vagy. Aha. Aztán majd felébredsz.

Hunn
Újságíró

Úgy gondolod, hogy ez a helyzet, drága hölgyem? Ez nagyon… elszomorító számomra.

victus
Olvasó

Erőlködj csak.

Hunn
Újságíró

Erőlködjek??? De hát kedves victus/xcsakx, drága hölgyem, hát csak te erőlködsz itt alkalmanként össze nekem címezve egy-egy A/4-es oldalnyi tömény fikázást, azzal a vicces elképzeléssel, hogy hátha jól a fejembe férkőzöl, vagy hátha végre magamba szállok, meg a faszom tudja még mi célból…

Ha azt hitted, hogy én majd gondolkodni fogok mindazon, amiket nekem irogatsz, mi több, ha azt hiszed, hogy nem csak lepörgetem gyorsan a kommentjeidet, a szövegből valamiért számomra épp random módon kiugró részekbe beleolvasgatva, hogy azért a válaszomban tisztában legyek az általános irányvonallal, akkor bazmeg te hülyébb vagy, mint a sok évi átlag…

Az a helyzet, drága hölgyem, hogy vagy koromnál, vagy az élettapasztalatomnál fogva már eljutottam arra a pontra, hogy leszarom kivétel nélkül minden nő véleményét, elképzeléseit, gondolatait, mindennel kapcsolatban. A feminista nőkét, a tiédet, a nem feminista nőkét, a még saját anyámét is. A velem megosztott, nekem mondott véleményeitek valami olyasféle háttérzajjá vált számomra, mint a kutyaugatás, ami max. ha túl hangossá válik, akkor kikiáltok a kertbe, hogy kuss legyen, és még egyszer szólnom kellene, akkor inkább kimegyek és belerúgok. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy kinyalhatod a szőrös, szarcsimbókos seggemet.

victus
Olvasó

Erőlködjek???

Az egész itteni tevékenységed erről szól. Győzködöd itt a kommentelőket, a világot és legfőképpen önmagadat, hogy bevetted a red pillt, és, hogy mennyire helyrejöttél, holott még a hülye is látja, hogy ez nem igaz. Elég egy 5 éves kommentedet megnézni és egy múlt hetit. Kb. ugyanaz. Mióta is szeded a “gyógyszert”? És még mindig nem használt?

De hát kedves victus/xcsakx, drága hölgyem, hát te erőltetsz itt alkalmanként össze velem kapcsolatban egy-egy A/4-es oldalnyi tömény fikázást, azzal a vicces elképzeléssel, hogy hátha a fejembe férkőzöl, hátha végre magamba szállok, meg a faszom tudja még mi célból…

Ha valaki nem kezdi virtuálisan simogatni a buksidat, adni alád a lovad, megerősíteni a baromságaidat, hogy az egész világnak nincs jobb dolga, mind veled kibaszni, akkor az már fikázás. Hogyne. Meg lehet téged győzni bármiről is? Meggyőzted te már saját magadat, hogy te soha semmiről nem tehetsz, mindig más a nyomorod okozója. Ezt ismételgeted évtizedek óta. Ez van, amikor valaki nem tud és nem is akar kilépni a tagadás és a harag fázisából.

Ha azt hitted, hogy én majd gondolkodni fogok mindazon, amiket nekem irogatsz, mi több, ha azt hiszed, hogy nem csak lepörgetem gyorsan a kommentjeidet, a szövegből valamiért számomra épp random módon kiugró részekbe beleolvasgatva, hogy azért a válaszomban tisztában legyek az általános irányvonallal, akkor bazmeg te hülyébb vagy, mint a sok évi átlag…

Pedig próbálok egyszerűen fogalmazni, hogy felfogd. De most megint a tükröt hibáztatod azért a képért, amit mutat neked.

Az a helyzet, drága hölgyem, hogy vagy koromnál, vagy az élettapasztalatomnál fogva már eljutottam arra a pontra, hogy leszarom kivétel nélkül minden nő véleményét, elképzeléseit, gondolatait, mindennel kapcsolatban.

Azok a nagy élettapasztalatok. Milyen sokat értél vele. Ennek semmi köze az életkorodhoz. 20 évesen ugyanilyen önző pöcs lennél, akit lefoglal a folyamatos nyafogás és önsajnáltatás. Aki 40 évesen ilyen, az korábban sem volt sokkal különb.

A feminista nőkét, a tiédet, a nem feminista nőkét, a még saját anyámét is.

A nők is nagy ívben leszarnak. Korábban is leszartak és a jövőben is le fognak. Ez a legfőbb bajod, hogy láthatatlan vagy számukra. Mert ha még undorodnának tőled, az is legalább egy reakció lenne.

A velem megosztott véleményeitek valami olyasféle háttérzajjá vált számomra, mint a kutyaugatás,

Ha ez igaz lenne, nem reagálnál a kommentekre. Csak megint a tükör a hibás.

ami max. ha túl hangossá válik, akkor kikiáltok a kertbe, hogy kuss legyen, és még egyszer szólnom kellene, akkor inkább kimegyek és belerúgok. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy kinyalhatod a szőrös, szarcsimbókos seggemet.

Jaj, megint csak elméletben vagy nagy fiú, igaz?

Hunn
Újságíró

Mint fentebb említettem, kedves victus/xcsakx, már régóta lusta vagyok elolvasni az ide erőlködött, személyemnek szóló, alkalmanként A/4-es oldalnyi fikázásaidat.

Összefoglalnád, kérlek, pár rövid tőmondatban, hogy ezen legutóbbi, nekem szóló kommented miről szólt? Mert nincs az a kurvaisten, hogy arra pazaroljam a drága időmet, hogy végigolvassam.

31Anna
Olvasó
31Anna

Többször is beszámoltál már ezen az oldalon te is a kurvázási szokásaidról. Ezen kívül a kommented alapján ismered más férfiak kurvázási szokásait is, ezek szerint mégis téma ez a férfiak között. Vagy te magad sem vagy férfi, hiszen számodra ez téma. :)

Hunn
Újságíró

Mondtam én olyat, kedves 31Anna, hogy a kurvázás, mint olyan, nem téma férfiak között? Nem mondtam ilyet. Én csak szóltam, hogy így, ahogy nő létére egy férfit megszemélyesítve próbálván victus/xcsakx felhozta a dolgot, ez így, konkrétan ebben a formában, férfiak közt nem merül fel.

Természetesen a férfiak érték-hierarchiájában magasabb szinten van az, ha egy nő szexuális vonzalom alapján fekszik le velük. Az enyémben is, a többiekében is. A pénzért vett szex természetesen sokkal alacsonyabb szinten van az érték-hierarchiánkban, de ugyanúgy része a férfi szexuális stratégiának.

Vagyis a szex az szex, az semmilyen felállásban nem számít negatív értéknek egy férfi számára. Hiszen ha a pénzért vett szex negatív érték lenne a férfiak számára, akkor miért fizetnének érte pénzt?

Innen tudom, hogy victus/xcsakx nő: hogy negatív értéket tulajdonít a dolognak, mert nő, és azt feltételezi, hogy ez a férfiaknál is így van, és a gúnyolódásával azt implikálja, hogy én emiatt “kevésbé” vagyok férfi, holott a férfi érték-hierarchiában ez a dolog nem így jelenik meg. Én pedig szóltam, hogy a férfiak nem így gondolkodnak, ez nem így működik, magyarul feminista nőként ügyetlenül és nem hitelesen játssza el a férfit.

Mondok egy másik példát, hogy még jobban rávilágítsak a dologra. Vegyünk egy hetvenéves milliomos férfit, aki huszonéves modell csajokat kúrogat a jachtján. Az összes nő hangoztatni fogja, hogy “csak a pénzéért vannak vele”, hiszen a nők negatív értéket tulajdonítanak ennek a helyzetnek. (Mintha ezt a tényt az orra alá dörgölve arra számítanának, hogy az öregúr magába száll és elszégyelli magát, letessékeli a fiatal ringyókat a jachtjáról, és a sírig még hátralévő életszakaszát inkább rejszolással tölti ki…)

Férfiként ugyanez az élethelyzet csupán az élet alapvető tényei közé tartozik. Fel sem merül, hogy az öregúr ettől valamiért kevesebb lett, sokkal inkább azt mondjuk, hogy mi is szeretnénk ide jutni öregkorunkra… Tehát nem fogjuk az orra alá dörgölni, hogy “te csak pénzért kapsz nőt”. Szemben azzal, ahogy a nőként férfit megszemélyesítő victus/xcsakx tenné…

victus/xcsakx kommentje akkor személyesített volna meg hiteles férfivéleményt, ha a szexuális verseny oldaláról közelítette volna meg a dolgot. Mivel a férfi érték-hierarchiában a szexuális vonzalom alapú szex van magasabb szinten, ezért az azt a nőknél sikeresen elérő férfi van magasabb szinten a szexuális férfi hierarchiában ahhoz a férfihoz képest, aki fizetett érte.

Tehát ha victus/xcsakx azt írta volna nekem, hogy “idefigyelj, te hunn: én, victus, férfiként személy szerint még az életben nem fizettem a szexért nőnek, mert soha nem szorultam rá, szemben veled; tehát sokkal jobb pasi vagyok, mind te, és hozzám képest te egy kis csicska vagy” az egy 100%-ig hiteles beszólás lett volna a férfi-pszichológia szempontjából, és még ütött is volna. De hát ő ezt nőként honnan is tudhatná?

victus
Olvasó

Tehát ha victus/xcsakx azt írta volna nekem, hogy “idefigyelj, te hunn: én, victus, férfiként személy szerint még az életben nem fizettem a szexért nőnek, mert soha nem szorultam rá, szemben veled; tehát sokkal jobb pasi vagyok, mind te, és hozzám képest te egy kis csicska vagy” az egy 100%-ig hiteles beszólás lett volna a férfi-pszichológia szempontjából, és még ütött is volna. De hát ő ezt nőként honnan is tudhatná?

Minek leírni a nyilvánvalót?

Hunn
Újságíró

Kedves victus/xcsakx – a dupla megszólítás azért jár, mert nem mulasztottam el észrevenni, hogy korábban egy” victus” név alatt közzétett kommentedre én – szándékosan – simán csak “xcsakx” megszólítással válaszoltam neked, és te erre a kifejezetten “xcsakx”-nek címzett kommentemre simán válaszoltál “victus” név alatt… Szóval ha esetleg még valakinek kétségei lettek volna, hogy több nick alatt kommentelsz-e, drága hölgyem, az innentől biztosra tudja. Tehát ezt nagyon benézted, ez a kérdés véglegesen eldőlt és bizonyítást nyert. Kimagyarázni pedig nem fogod tudni.

Szóval, kedves victusx, de hiszen te folyamatosan a(z általad elképzelt) “nyilvánvaló és könyörtelen igazságot” vágod az arcomba velem kapcsolatban, és szembesítesz vele kíméletlenül a nekem címzett kommentjeidben… Talán most, ebben a kivételes esetben meg akartál kímélni ettől? Nem akartál törékeny férfi-lelkembe gázolni? Tekintetbe vetted a “male fragility”-met, és nem akartál megbántani? LOLbazmeg

Azért nem írtad le a “nyilvánvalót”, mert nőként eszedbe sem jutott ez a megközelítés. Hiszen az életnek erről az oldaláról nőként egyszerűen nem tudod beleképzelni magadat egy férfi helyzetébe.

Ezért nem írsz férfit egyes szám első személyben megszemélyesítve soha saját csajozási történeteidről, párkapcsolataidról, szexuális életedről… Amúgy pedig ilyen előzményekre, tehát személyes egyéni példák korábbi megosztására egyébként konkrétan szükséged lett volna ahhoz is, hogy a szerep szerint hitelesen írhasd le a fent emlegetett “nyilvánvalót”… Csak hát ilyeneket nem írsz, mert nem tudsz, mert nő vagy.

Mert egy dolog feminista nőként “nőgyűlölő” kommenteket imitálni a manoszférában, és más dolog pszichológiai szempontból és nemspecifikusan hitelesen megjeleníteni azt, ahogy egy férfi konkrét nőkkel való szexuális élményeiről gondolkozik… Ezért te ezt meg sem próbálod, hölgyem, mert akkor nem pusztán kilógna a lóláb, hanem konkrétan körberöhögnének téged a férfi kommentelők.

Leírtál viszont valami olyat, amit férfiként nyilvánvalóan nem írt volna le senki. Ez ennyi, nincs mit ragozni rajta.

common man
Olvasó
common man

Az unokákkal való kapcsolat valami veri szpesöl és csodálatos élmény. Így hallottam.

Hát még a dédunokákkal
https://www.youtube.com/watch?v=Cf5A5nFWN9Q

tomgal
Olvasó
tomgal

Szoktam hallgatni, szeretem ezt a számot, szövege , dallama , minden bejön :)

common man
Olvasó
common man

De bakker! A gyerek hozzád bújik, tőled várja az esti mesét

Csak hagyományost szabad ,régi kiadást.Előtte ellenőrizni!
Egy jónak tűnő hír: https://www.youtube.com/watch?v=fvgOd0iSzRE

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Sziasztok. Lenne egy kérdésem,éspedig:
Van egy haver,akitől az asszony uk-muk-fuk válik,namármost milyen tanácsot lehetne neki adni,h.túlvészelje? Rákérdeztem,nem követett el semmit ami megindokolná,próbál békülni a srác,az asszony ordit,mint a sakál. Úgy tűnik rámegy a háza,és tkp. az egész élete. Ennyi a történet nagy vonalakban. Sajnálom szegényt,de még nem voltam ebben a helyzetben,és a sajnálatommal nem sokra megy.
Ötletek?
Köszönöm előre is.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ha ez a helyzet, akkor nagyon könnyen lehet, hogy ott kell hagynia minél hamarabb azt a hülyét, és menteni, amit lehet, már anyagilag. Ami veszett, azzal már nincs mit tenni, a rápacsálás része már sikerült a dolognak legkésőbb a házasság pillanatában. Persze nem szeretnék látatlanul okos lenni, de úgy néz ki, nem jó a fekvés.

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Pedig minta család voltak, olyan szinten,h.mikor találkoztál velük szinte megjött a kedved a család alapitásra.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Annyira azért mégsem lehetett minta. A lényeg úgyis az, ami a függöny mögött történik. Egy rakás családirtó családját is tökéletesnek látták a szomszédok meg a postás, aztán mégis az következett be, ami.

Mister Drebin
Olvasó
Mister Drebin

Azért válik az asszony mert nagyon jól tudja, illetve ha nem tudja akkor a femendisznó barátnői vagy a nőpárti szennymédia nagyon jól kiokosította hogy ebben a köcsög feminista rendszerben bármikor bemondásra semmizheti ki és teheti tönkre a férjét állami erőszakkal és repülhet tovább a gazdagabb/fiatalabb/jóképűbb/dúshajúbb/magasabb státúszú szeretőjére akivel már hónapok óta együtt van. Amit tehet a haverod, hogy felkeres egy tapasztalt, dörzsölt, sikeres, FÉRFI válóperes ügyvédet aki kiismeri magát és elmagyarázza neki hogy mentheti ki a vagyonát a hárpia karmai közül. Tapasztalatlan, pályakezdő, töketlen, sikertelen, mimóza, kékpirulás, mangina, női ügyvédek kizárva. Így még mindig olcsóbb, remélem nem éhenkórász a haverod és lesz esze kipengetni egy ilyen ügyvéd gázsiját, ha már a feminista házassági okiratot nem volt esze nem aláírni.

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Egyszerű munkásember,és mint ilyen sajnos mindenképp veszteni fog,csak épp élje túl. Amúgy az ügy kb. másfél éve tart.

hunbagira
Újságíró

Nem fog, csak ne sajnálja azt az 50.000et egy férfi válóperes ügyvédre…de max 300-500, ha nem milliárdokról van szó.

hunbagira
Újságíró

Figyelj elmondtuk százszor én pasi vagyok, talán hiszel nekem. A külön vagyon esetében (amit bevittek a házasságba)egyik fél sem férhet a másikéhoz azt a bontóper során mindegyik fél visszakapja (ha a férfi nem volt olyan hülye, hogy odaajándékozza, de az is visszaperelhető adott esetben)
Olyan képzelhető el max, hogy távoltartási végzéssel kiteszik a férfi szűrét a birtokából. De a vagyonából nem tudják, persze elhiszem, hogy több év a híd alatt amíg a jog malmai őrölnek, nem kellemes.

victus
Olvasó

Azért válik az asszony mert nagyon jól tudja, illetve ha nem tudja akkor a femendisznó barátnői vagy a nőpárti szennymédia nagyon jól kiokosította hogy ebben a köcsög feminista rendszerben bármikor bemondásra semmizheti ki és teheti tönkre a férjét állami erőszakkal és repülhet tovább a gazdagabb/fiatalabb/jóképűbb/dúshajúbb/magasabb státúszú szeretőjére akivel már hónapok óta együtt van.

Ha ez így lenne, akkor eleve miért pocsékolnák a drága idejüket az ilyen szerencsétlen béta lúzerekre, amikor egyből találhatnának jobbat? És melyik magasabb státuszú faszi vállalna be egy lerobbant nőt, akinek gyereke van.
NOOOOOOOOOOOORMÁLIS? Na, nem, te hanem a felvázolt baromságod.

Amit tehet a haverod, hogy felkeres egy tapasztalt, dörzsölt, sikeres, FÉRFI válóperes ügyvédet aki kiismeri magát és elmagyarázza neki hogy mentheti ki a vagyonát a hárpia karmai közül.

Nem most kéne ezen gondolkozni. Jaj, rohadék nők, akinek az egyetlen céljuk, hogy kisemmizzék a férfiakat, mert az általuk elvett mérhetetlen vagyonból milliomosként tengethetik tovább az életüket.

Bela
Olvasó
Bela

És mi van akkor, ha a férj nem megy bele a válásba? Egyszerűen nem írja alá. Ilyenkor mi történik? Mit tud tenni a válást beadó és a válást elutasító?
Nyilván az együttélés, gyerekek, stb. ettől még problémás lesz, most nem is ezen eset kapcsán kérdezem.

tomgal
Olvasó
tomgal

https://szepenvaljel.hu/valasi-kerdesek/ha-az-egyik-fel-nem-akar-elvalni/

Mindenképp elválasztják, csak hosszabb a folyamat, nem közös megegyezéssel…

hunbagira
Újságíró

Így van…jogászom. :)))

tomgal
Olvasó
tomgal

Egy nő soha nem uk-muk-fuk válik, saját szemszögéből mindig nyomós oka van. Ha nagyon nem hajlandó megnevezni az okát, akkor ott új kan van a láthatáron (99%), de sokszor rengetegszer jelzik, mondják a nők mi bajuk , csak nem figyelnek rá, vagy nem veszik komolyan. Érdekes lenne meghallgatni mit mond a feleség…ha meg tényleg csak egyik pillanatról a másikra és hajthatatlan, akkor ott új ” szerelem ” van és azzal semmit nem tud csinálni. Maximum valóban egy jó ügyvédet fogadni. A házát teljes mértékben nem fogja elveszíteni- ha közös tulajdon. ( tapasztalatból- ismerőséknél ez volt- azért a “nem csinált semmit”- ről kiderülhet, hogy az a semmit masszív piázás, szerencsejáték, zéró szex, persze itt lehet nem ez a helyzet).

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Ezt én is gyanitom,viszont ott van még három gyerek. Ez a srác még nem folyamodott káros szenvedélyekhez.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez szomorú. Három gyermek sorsa, ez nagyon komoly. Mindenképp éljen a jogával, ha válóperre kerül a sor , már kérheti a teljes közös felügyeletet, azaz ugyanannyi időt tölthetnek a gyerkőcök vele is! A nő meg menjen az új bikához, tegye továbbiakban más életét tönkre. No meg akkor nincs gyermektartás sem ( kivéve akkor, ha jól tudom, ha az egyik fél igen jelentősen több bevétellel rendelkezik , szóval ha pl. a nő mondjuk főállású anya, az apa meg jóval jobban keres, azért lehet megítélnek valamennyit, de ha nincs jelentős különbség, nem lesz gyerektartás sem). Azt nem tudom jogilag lehet-e , hogyha közös a felügyelet és kell mégis fizetni ( ugye elméletileg azért, hogy a nem nála töltött időben se szenvedjenek a gyerekek hiányt , pl. étkezés, ruházat, tanulmányok), hogy nem tiltják a pénzt, hanem ő közvetlenül fizeti a gyerekek étkeztetését, bérletét, ruházását, ilyesmi. De reméljük nem lesz ilyesmire szükség.

common man
Olvasó
common man

Egy nő soha nem uk-muk-fuk válik, saját szemszögéből mindig nyomós oka van.

Pl: Már az összes kolléganőm elvált, barátnők már kétszer is.Csak én vagyok ilyen szerencsétlen….

31Anna
Olvasó
31Anna

Nem, ez butaság. A nők körében is sikert jelent, ha valakinek működő párkapcsolata, gyereke, családja van.
Legfeljebb ha rossz a nőnek a házassága, és látja, hogy a mások tudnak boldogulni a válás után is, ő is hamarabb mer kilépni a lélekölő, megalázó helyzetéből.

Pl. ha a párja alkoholista, ha megcsalja, ha megalázóan bánik vele, ha agresszív, ha kiszolgáltatja magát, ha nem segít a család körüli teendőkben, ha nincs munkája, stb.

common man
Olvasó
common man

Pl. ha a párja alkoholista, ha megcsalja, ha megalázóan bánik vele, ha agresszív, ha kiszolgáltatja magát, ha nem segít a család körüli teendőkben, ha nincs munkája, stb

És ezen jellemvonások,viselkedési módok már a házasság előtt is megvoltak a férfiúban vagy esetleg valamitől kialakultak?

31Anna
Olvasó
31Anna

Egy gyerektelen, házasság előtt álló pár nem tudhatja előre, milyen lesz az élete három gyerek mellett, ez mennyi terhet ró majd rájuk. Ami fiatalon, gyerek nélkül még tolerálható, elviselhető, három gyerek már nem feltétlenül az.
Lakva ismeri meg a másikat az ember, közösen megélt nehézségek között, közösen átélt események hatásra, amit előre nem lehet tudni. Az emberek bizony fiatalon (sem) nem rendelkezek tökéletes önismerettel és nem ismerik ki tökéletesen a társukat sem a házasság előtt. Pláne, hogy a házasság előtt igyekeznek a jobb arcukat mutatni egymásnak.

common man
Olvasó
common man

Pl. ha a párja alkoholista, ha megcsalja, ha megalázóan bánik vele, ha agresszív, ha kiszolgáltatja magát, ha nem segít a család körüli teendőkben, ha nincs munkája, stb.

Csak olyan eseteket ismersz ahol mindig a másik fél(a férfi) a hibás vagy esetleg hallottál már ellenkező példákról is?

31Anna
Olvasó
31Anna

Most arról beszélünk, mi oka lehet egy három gyerekes anyának, ha válni akar, miközben a férje szerint minden rendben van.

common man
Olvasó
common man

Igen arról beszélünk,legalábbis én biztosan.Pontosítva kérdésemet : véleményed szerint ha egy három gyerekes anya válni akar akkor ott mindig csak a férfi lehet hibás?

31Anna
Olvasó
31Anna

Okokról beszélgetünk, amik nem feltétlenül biztos, hogy egyben hibáknak minősíthetők.

common man
Olvasó
common man

Okokról beszélgetünk, amik nem feltétlenül biztos, hogy egyben hibáknak minősíthetők.

Mint például az általad felemlített okok,jelesül:alkoholista, ha megcsalja, ha megalázóan bánik vele, ha agresszív stb..Persze itt te biztos toleránsabban ítéled meg az okcsinálókat. Föltehetem így is a kérdést : Véleményed szerint ha egy három gyerekes anya válni akar annak ott annak mindig csak a férfiban rejtőzhet az oka? És plusz kérdésként: a nő által oknak megnevezett dolgok mennyire kreáltak ,megmagyarázók, esetleg még a valós okok elhazudását is szolgálhatják?

Balton
Olvasó
Balton

Irígylem a fáradozásaidat, Anna univerzumában nem lehet a nő hibás, ha igen max. erősíti a szabályt. Neki a férfiahibás a természetes. Így bármit kérdezel tőle azt csak a természetes-számok univerzumában ismeri.
Kicsit olyan mintha a NANE honlapjával beszélgetnél. Nyomja az alkoholista-családonbelüli-megcsalás-agresszív ha visszanézed az ezzel kapcsolatos hsz-eit ezeket kántálja folyamatosan. Ő feminista és így számára a férfi szinte csak erre képes ha megházasodik.
Mondjuk a válaszára én is kiváncsi lennék, egyátalán hogy megszülethetik e?

victus
Olvasó

de sokszor rengetegszer jelzik, mondják a nők mi bajuk , csak nem figyelnek rá, vagy nem veszik komolyan.

– Mi bajod van?
– SEMMI!

Hunn
Újságíró

Két dolgot tehet a srác, ha jót akar magának.

1. Az egyik az, hogy innentől úgy tekint erre a nőre, mint egy olyan vadidegen nőre, aki titokban a halálos ellensége.

Mert ez a nő ezt a férfit a női szempontból nézve már rég olyan vadidegenként kezeli, akinek nem tartozik semmivel, és akivel emiatt lelkiismeret-furdalás nélkül, bármit megtehet. Akiről a női szemszögéből nézve úgymond “kiderült”, hogy mégsem ő volt a “nagy Ő”, és aki emiatt “jogtalanul” kapta meg a nő fiatalságát és szépségét a valódi “nagy Ő” helyett… Mi több: lehet, hogy a valódi “nagy Ő”-nek, akivel még a nő ezután fog találkozni, pont amiatt nem fog majd kelleni, hogy ezt a fiatalságot és szépséget már másra áldozta… És a férfinak ezért meg kell fizetnie. Könyörtelenül…

Amiben a feminista bíróság maximálisan támogatni fogja a nőt.

2. A másik pedig az, hogy sürgősen beszerez a válófélben lévő feleségénél feltétlenül fiatalabb és szebb barátnőt/szeretőt.

És ezt feltétlenül és minél előbb az elvált feleség tudomására hozza. Ezt gondolom nem kell magyaráznom, hogy ennél komolyabb bosszú nem létezik a világon ilyen helyzetben. Mert bármit is hisz magáról az ex-feleség, párválasztás és párkapcsolatok szempontjából rosszabb helyzetbe kerül, mint amibe a férfi. És mivel az ex-feleség azt hiszi magáról, hogy ő “túl jó” volt ennek a férfinak, egyben azt is hiszi, hogy ez a férfi már csak nála rosszabbat, vagy egyenesen senkit sem fog találni magának.

Mindenesetre békülni hiába akar, ha egyszer nem ő indította el a háborút és nem csinált semmi olyat, ami indokolhatná a kitörését. Hát, ez a feministák által kiharcolt “no fault divorce” szépsége: a férfin nem múlik semmi. Feminista keretek között a házasság nem működőképes dolog.

31Anna
Olvasó
31Anna

Gyerekes tanácsokat adsz.
1. A közös gyerekeiknek tesz a legnagyobb rosszat a férfi, ha az elvált feleségét halálos ellenségének tartja. A bíróságok a gyerek érdekeit nézik, azaz ki gondozta többet, ki töltött vele több időt. A férfinek semmit nem kell megfizetnie, a házasság alatt szerzett vagyon felét kapja ő is, és a volt feleség is.

2. Az elvált feleség ilyen helyzetben örül, hogy nem kell tovább együtt élnie a férjével. Te csak képzelegsz arról, hogy mit hisz az exfeleség.

Rengeteg a működőképes házasság manapság is. Régen a házasságok fennmaradtak, de nem azt jelenti, hogy mindegyik jól is működött. Voltak kiegyensúlyozottan élő párok, de voltak, akiknek az egész életét megnyomorította a kényszerű összezártság.

victus
Olvasó

Tök jó, hogy életvezetési tanácsokat osztogatsz idegeneknek, miközben a sajátodat sem tudod megoldani ás soha nem is tudtad. Írhatnál ilyen motivációs könyvet. Az lehetne a címe, hogy “Vak vezet világtalant”. Bombasiker lenne, csak éppen az ellenkezőjét kéne csinálni annak, amit leírsz benne.

Hunn
Újságíró

Inkább én adjak életvezetési tanácsokat, kedves victus/xcsakx, mint te, vagy bármelyik feminista barinőd.

victus
Olvasó

Ha azt akarod, hogy a szerencsétlen ugyanolyan megkeseredett, lecsúszott nyomorult legyen mint te, akkor hajrá. Gondolom ez éltet. Ha neked szar, akkor másnak is legyen. Kár, hogy magadnak nem tudsz ilyen fene jó életvezetései tanácsokat adni, amivel kimászhatnál a szarból. Miért is tudnál?

Hunn
Újságíró

Miért akarnám, hogy az itt kommentelő más férfiaknak is rossz legyen, kedves victus/xcsakx? Az számomra pontosan mitől is lenne olyan baszott jó? Én nem feminista nő vagyok, mint te, aki mondjuk férfinak kiadva magát direkt rossz tanácsokat ad más férfiaknak, hiszen idősebb nőként a Falon túl az jön neki ösztönösen, hogy a fiatal lányokat be kell hülyíteni, mert ha nektek vén kurvaként elbaszódott az életetek, akkor nekik is ugyanez legyen, és ezt a módszert áthoztad a manoszférába is… Látod, ezért nem tudsz többek között hitelesen férfit alakítani, mert nőként nem vagy tisztában alapvető férfi motivációkkal sem, hanem a nőkből indulsz ki.

Hozzáteszem, amikor férfit megszemélyesítve a nőket fikázod, gyakran red pill terminológiát használva, az a legviccesebb. A red pill terminológiával írt nőgyűlölő kommentjeid azok, amelyeknél legjobban kilóg a lóláb, hiszen beszoptad a feminista propagandát, hogy az itteni férfiak “nőgyűlölőek” és azt hiszed, hogy tényleg azok, és már csak annyi dolgod van, hogy nőgyűlölőként nyilvánulj meg, és máris megkülönbözhetetlen leszel a többiektől… El sem kezdem magyarázni, hogy hol tévedtél ebben baszott nagyot.

31Anna
Olvasó
31Anna

Egy három gyerekes anya nem válik nyomós ok nélkül. Nem olyan könnyű buli egyedül ellátni három gyereket, megszervezni az életüket. Ha jobb, könnyebb neki a férj nélkül, át kell gondolnia,a férjnek, mennyire vett részt eddig a gyerekek nevelésében, a közös háztartás ellátásában, a közös feladatok megoldásában. Miért jobb nélküle a felesége élete?
Többnyire évekig ismételgeti ilyenkor a gondjait a feleség, amit a férj elenged a füle mellett, nem tartja fontosnak, nem figyel rá. Úgy van vele, elmondja az asszony, majd abbahagyja. Ők lepődnek meg legjobban, amikor az asszonynál betelik a pohár. Nem értik, hogy ami “jó” volt az elmúlt X évben, miért nem működik továbbra is, miért akar válni a feleség.

common man
Olvasó
common man

Többnyire évekig ismételgeti ilyenkor a gondjait a feleség,

Föl tudnál sorolni párat?

31Anna
Olvasó
31Anna

Pl. ha a párja alkoholista, ha megcsalja, ha megalázóan bánik vele, ha agresszív, ha kiszolgáltatja magát, ha nem vesz részt a család körüli teendőkben, ha nincs munkája, stb.

victus
Olvasó

Az ilyen agresszív, részeges szarokat nem hagyják ott, mert az az izgi, majd jól megváltoztatják.

31Anna
Olvasó
31Anna

Van, aki nem hagyja el őket, de nagyon sokan igen.

victus
Olvasó

Ilyenkor mindenki csak a haverja, lakótársa, unokatestvére nevében tesz fel kérdést. Egy névtelen fórumon felvállalhatod, hogy rólad van szó.

Hunn
Újságíró

Bocs az offért, srácok, de valahol muszáj megosztanom veletek valamit, amit csak nemrég tudtam meg, és ami reveláció erejével hatott rám.

Ugye csajozás szempontjából elsősorban azokat a férfiakat tartjuk alfahímeknek, akiket a nők kifejezetten testileg, szexuálisan tartanak nagyon vonzónak, és ezért fekszenek le velük… De egy feminista világban nincsenek alfahímek. Látszólag ez a két kijelentés ellentmondásban van egymással…

Valójában viszont nem. Ugyanis azt a kurva jól kinéző, szexi férfitest-típust, amit a nők egyöntetűen vonzónak és bugyinedvesítőnek tartanak, amit már ránézésre szexuálisan megkívánnak… Azt a bizonyos látványosan kigyúrt férfitestet, ahol a kidolgozott izmok és izomcsoportok egymástól elválasztva szépen kirajzolódnak, és arányosan nagyon izmos és szálkás, mondjuk nevezzük úgy, hogy “fitness-testalkatot” (kiváló példa rá: Zyzz, már ha mond ez a név nektek is valamit), amit a médiában, a filmekben mindenütt látnak a nők a “jó pasik” esetében… És amit ezek a modern nők “alapnak” tekintenek ahhoz, hogy szexuális vonzalom alapján álljanak szóba az ember fiával, (vagy hogy egyáltalán szóba álljanak vele)…

…Nos, az ilyen testet csakis és kizárólag SZTEROIDOK használatával lehet elérni. És pont.

Nem a jó genetika, nem a jó edzésprogram, nem a megfelelő alvás és étkezés, nem a kitartás és a szorgalom a nehéz vasak emelgetésében a kulcs (bár természetesen ezek is segítenek). Hanem a szteroidok. És ha az ember egyszer megtudja, hogy mire kell odafigyelni, hogy mik ennek az egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen, látható jelei, akkor az ember hirtelen elkezdi látni…

Vagyis ezeknek az “alfahímeknek” sincs ingyen a szex, csak ők a szeroid-használatuk miatt a hosszútávú egészségükkel fizetnek érte, de fizetnek. Nem alfahímek ők, hanem ugyanolyan srácok, mint mi, csak ők a pina és a kontroll nélkül elszabadult – elszabadított – női hipergámia határtalan, valóságtól elrugaszkodott igényei kielégítésének a kedvéért hajlandóak voltak még ezt is bevállalni ebben a mai modern, nőközpontú, feminista világban…

És nekem mindezt miért csak most, 40 évesen kell megtudnom??? Bárcsak tudtam volna korábban, lehet hogy akkor jobban bántam volna saját magammal… Én kábé 13 éves korom óta gyűlöltem a saját testemet, amiért az nem ilyen. Egy percem nem volt az életben a fiatalságom során, amikor jól éreztem volna magamat a saját testemben. És pusztítottam, mert értéktelennek tartottam. Hogy nem vagyok elég jó. (Most viszont picit megnyugodtam, hogy nem minden rajtam múlt, picit pedig legszívesebben lángba borítanám az egész világot, pont ugyanezért… És ez volt a hiányzó kocka, amivel teljessé vált a Red Pill alapú világképem.)

Igazából nem is tudom, hogy ne kezdjek-e én is bele abba, hogy gyúrok és szteroidozok. Pár ciklus alatt elérném vele ezt a testalkatot, pár évig úsznék a punciban, utána meg megdöglök… Az eddigi életmódom következménye is pont ugyanez lenne egyébként, hát akkor meg miért ne tegyek rá?

A jó hír azoknak a férfiaknak, akik élni akarnak (én egyre kevésbé tartozom már bele ebbe a csoportba), szóval a reményt adó jó hír viszont az, hogy ez az egész egy új, modern jelenség, a szteroidok megjelenése előtt ilyen férfitestek nem léteztek, az emberiség mégis évszázadokon át szaporodott… Kell még valamit mondanom, Ildikó?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most viszont picit megnyugodtam, hogy nem minden rajtam múlt,

Nagyon helyes.

picit pedig legszívesebben lángba borítanám az egész világot, pont ugyanezért… És ez volt a hiányzó kocka, amivel teljessé vált a Red Pill alapú világképem.)

Hogy mikre nem képes az önszuggesztív elme….

Igazából nem is tudom, hogy ne kezdjek-e én is bele abba, hogy gyúrok és szteroidozok.

Dehogynem, szeretnéd, csak úgy vagy ezzel is, mint az életedben minden mással, úgy sem fogod megtenni, mert mint mindig, most is a rövidebb utat keresed és úgy véled, hogy megint megtaláltad, mint oly sokszor, aztán meg jön a biztos koppanás.

Pár ciklus alatt elérném vele ezt a testalkatot, pár évig úsznék a punciban, utána meg megdöglök…

Boldogok a lelki szegények….

Az eddigi életmódom következménye is pont ugyanez lenne egyébként, hát akkor meg miért ne tegyek rá?

Pontosan!Hajrá!

A jó hír azoknak a férfiaknak, akik élni akarnak (én egyre kevésbé tartozom már bele ebbe a csoportba), szóval a reményt adó jó hír viszont az, hogy ez az egész egy új, modern jelenség, a szteroidok megjelenése előtt ilyen férfitestek nem léteztek, az emberiség mégis évszázadokon át szaporodott… Kell még valamit mondanom, Ildikó?

A mégjobb hír számodra, hogy az egész életed az önsorsrontásról, a kudarckerülésről, a gyáva megfutamodásról és a rövidebb út kereséséről szólt.
Mindig sikerült mindenből kihoznod a számodra legszarabb szcenáriót, és ez történt a te Red Pill-es “revelációiddal” is.
Meg ne törd az eddig is “jól bevált utat” és a hozzátartozó fantasztikus “módszereket”, csak így tovább…..

Hunn
Újságíró

Téged nem kérdeztelek, xcsakx, ebben a témában sem vagyok kíváncsi a véleményedre. Rám erőltetheted, mert nem vagy kitiltva, de azért valahol gusztustalan, ahogy ráerőlteted magadat itt az emberekre.

Mondjuk egy dologra kiváló emlékeztető vagy: arra, hogy az offline életben soha nem szabad másoknak elmondani, hogy mit gondolsz vagy mit érzel… Hazudni kell, alakoskodni kell, el kell játszani, hogy máshogy vannak a dolgok, mint valójában. Nincs mit megbeszélni és nincs kivel. De főleg a nőkkel nincs. Én legalábbis ehhez tartom magamat.

common man
Olvasó
common man

Ez alá2—— ezt se ide raktam

hunbagira
Újságíró

Arc szimmetriát nem lehet kokszolni.
Baszod hunn, te tényleg most tudtad meg, hogy a főállású testépítők/élsportolók kokszolnak?!.:D wazzeg, te tényleg hol éltél életed első 35 évedben?! :D
Ui: zyzz keményen drogozott, plusz beállva bement szaunázni…thaiföldön.: D Thaiföldi hotelben, minek szauna?!Az egész ország az…kb.?!
Kb, mint berki, buzonnai 2, illetve ők sem voltak ennyire sötétek. Buzonnai nem kokszolt, berki meg nem a szaunába tolta a kokot…
Darwin prize mindháromnak..:D
Ui2: Zyzz “kokszolta” azt is, amikor örmény/kurd (közel-keleti) taknyos orrából, pisze nordikust csináltatott, ahogy divat arra.
Ui3: egész világ fehér ember akar lenni, csak az elhülyített fehérember nem. Hogy kijön a határhaszon elve. :)))

Hunn
Újságíró

Egy kő alatt kellet volna leéljem a teljes eddigi életemet, hunbagira, ha az újdonság erejével hatna rám a hír, hogy élsportoló atléták és a profi testépítők doppingolnak… Nem, nem erre gondoltam.

Hanem arra, hogy a gyúrni járó átlagemberek közül ma már annyian szteroidoznak, hogy a csak szteroiddal elérhető kigyúrt test vált alap elvárássá a nők körében a férfiak külsejét illetően…

Ha a mai, szteroidozott férfitestet illető, azt alapnak tekintő hipergám női elvárásokkal összehasonlítjuk egy 1919-es francia férfi-szépségverseny résztvevőinek alkatát (az alábbi linken felülről a negyedik kép), tudván azt, hogy ezek a srácok szépségversenyhez méltó, vonzó és szexi testükkel nyilván széles körben arattak jobbra és balra a korabeli puncik körében, akkor szavak nélkül is megérthetjük, hogy mit vesztettünk a szexuális forradalom következményeként elszabadult női hipergámiával. És hogy miért alapvető érdekünk a feminizmus által támogatott, korlátlan női hipergámia mielőbbi patriarchális keretek közé szorítása (és magának a feminizmusnak a felszámolása), valamint a szexuális forradalom mielőbbi leverése szexuális ellenforradalom által, szexuális fehérterror alkalmazásával.

https://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2021/09/06/napi_erdekes_323

És itt egy videó arról, hogy milyen sokan szteroidoznak a gyúrós átlag gyerekek közül (igaz ez Anglia, de a magyarországi helyzet sem lehet sokkal másabb) :

Britain’s Steroid Epidemic | Men’s Health UK
https://www.youtube.com/watch?v=vQr6yFbthY8

Félreértés ne essék, én abszolút megértem ezeket a srácokat, és semmi bajom sem velük, sem azzal, ha sikeresen csajoznak ezerrel. Nekem az elszabadult /elszabadított, korlátlan és korlátozatlan női hipergámiával van bajom.

common man
Olvasó
common man
Hunn
Újságíró

A három férfi, common man, akiket példának hoztál (Bicsérdy Béla, Johnny Weismüller, és a fiatal Ronald Reagan) kiválóan mutatja, hogy mit lehet elérni rendszeres és kitartó testedzéssel, naturálban. Igen, a valóságban így néz ki egy edzett, sportos férfi. Ugye mennyire más, mint a mai, szteroidos ideál?

Gyakorlatilag amikor lemegyünk gyúrni annak részeként, hogy önmagunk legjobb verziójává váljunk, és beletesszük a kemény munkát és szorgalmasan emelgetjük évekig a nehéz vasakat, ezt a célt elérhetjük, és méltán lehetünk büszkék rá, és a nőknek is sokkal jobban fogunk tetszeni.

common man
Olvasó
common man

Te mit csinálsz a szabadidődben?
Ja és amikor születtél már akkor ismert volt az ilyen szerek káros hatása csak sokan homokba dugták a fejüket mások meg úgy kapták,hogy nem is tudtak róla. Egyébként van akinek kimondott gnóm testet csinál.Izmos erős és gnóm. Kézi súlyzód van? kettlebel? Tornacipő? Melegítő?

common man
Olvasó
common man

Ez alá1—ezt meg egyáltalán nem ide

xcsakx
Olvasó
Horvath Anton
Olvasó

Akkor miért nem annak írogatsz inkább? Megírhatnád neki hogy te amúgy nagyon szerettél volna gyereket, csak hát elbasztad mert senki nem képes elviselni még rövid távon se. Néha azért lehetsz ám őszinte is :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

SOM meg valami Reactor volt ennyire magasröptű észlény, mint te……, illusztris társaság….

Horvath Anton
Olvasó

Hozzád hasonló szerencsére nincs olyan sok…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, Pareto, 20/80…..

Horvath Anton
Olvasó

Lipótot meg is kellene nyitni újra hogy elférjetek…