Férfihang.hu
650 megosztás

Toroczkai László: “Szeretnénk azt hallani, hogy a magyar kormány még keményebben kiáll a kárpátaljai magyarok érdekei mellett”

A Férfihang Civil Társaság még február végén a kormánynak címzett petícióban továbbá az ukrán nagykövetség előtt megtartott beszédben kérte, hogy Magyarország kormánya tegyen meg minden lehetséges diplomáciai lépést, hogy megakadályozza az Ukrajnában élő magyar nemzetiségű férfiak kényszersorozását:

Az ott élő magyar apák, fivérek, fiúgyermekek élete nekünk érték, nem engedhetjük, hogy feláldozzák őket! Kérjük a magyar kormányt, intézkedjen a Kárpátaljai magyar férfiak védelmében, hogy nemzetünket ilyen módon se keverhessék bele ebbe a háborúba! Lépjen fel annak érdekében, hogy az ukrán kormány szüntesse be a kényszersorozást és bocsássa el a már erőszakkal besorozott magyar férfiakat! Magyarország követeljen humanitárius folyosót, hogy minden magyar elhagyhassa az országot, aki menekültstátuszért kíván folyamodni a Magyar Államhoz, az anyaországhoz, ebbe beleértve a férfiakat is!

Toroczkai László a Mi Hazánk parlamenti frakciójának elnöke első hozzászólásainak egyikében folyamodott a magyar kormányhoz a Férfihang Civil Társaság kezdeményezésével teljesen összecsengő kéréssel. Szijjártó Péter külügyminiszter felszólalására reagálva az alábbi videóban megtekinthető reakcióval élt Toroczkai László a parlamentben. Reméljük a kezdeményezés a Fidesz kormány részéről sem marad válasz nélkül. A továbbiakban is szorosan nyomon követjük az eseményeket.

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
650 megosztás


26
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
21 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
10 Hozzászólások szerzői
Geri P.Moderator-03xcsakxvictusDeadpool Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
AVE
Olvasó
AVE

A kérdés az, hogy a naivitás, a hülyeség, a tudatlanság, vagy esetleg a rosszakarat-e a nagyobb?
De lehet hogy ezek keveréke, sőt, az “öt perc hírnév” érdekében ők is hajlandóak bármit és bárkit feláldozni, tudatosan?
Mert hogy a mihasznák ezzel csak kontraproduktív baromságokat nyomnak, az biztos, nem elég a gellenzék ez irányú mocska, ezek még új dimenziókat is megnyitnak pluszba.
Gratulálok.

hunbagira
Újságíró

És, mi ebben a kontraproduktív csakszi?! Nem tetszik, hogy a parlamentben is rávilágítanak a gazdád kamujobboságára és szabadságharacaira..:D
Bár a mosléknak is gazdáiknak, már ez is sok…mert mi lesz, ha megjelenik egy olyan politikiai erő (illetve úgy tűnik megjelent) aki esetleg meg is teszi azt, amivel a vajda max szájkaratézik/blöffölget. :D aztán csendben tettekben enged szinte mindenben.

hunbagira
Újságíró

Off: már másodikak vagyunk.

AVE
Olvasó
AVE

A plafont (max 20%) már rég megmutatta az előző lieblinged, a Ballik-á avanzsált söpredék, előbb a buzi Vonával, aki az első istened volt, aztán a parizeres CSOK -király Jákobod-al.

A mihasznád a szokásos recept szerint megint szél-balról szipkázza el az elvtársakat:), ahogy a Ballik tette, de mivel annak is fénykorában max 20%-nyi szavazója volt, így lassan oda jutunk, hogy lesz egy szél-jobb, és egy szél-bal 20–20% körül és középen a fidesz 60% körül.

Ennél tökéletesebb szcenárió el sem képzelhető.

Ugyanazon a (szar)tortán osztozkodtok gyurcsibohóccal, majd kínotokban megint összefogtok velük:), csak a szokásos:)

hunbagira
Újságíró

Ment az volna tovább is, ha nem zsaroljá(to)k, veszi(te)k meg és marad.
Illetve megszegi ígeretét és a vereség után nem mond le…
Toroék akkor léptek ki, amúgy toroczkai már akkor a miép it elnöke volt, amikor a gazdád még a libsi internacionálé alelnöke…jó te akkor még valszeg szőrőstalpú országban éltél.
Most sincs annyi rohadtnarancsos az országban, csak jobban utálják/utálták az emberek a moslékot, mint a penészes narancsot.
Ha ki tudna nőni egy párt (valódi/”szélső”)jobbról és (valódi/”szélső”)balról (ami a klasszikus tőkés/melós harccal érdekvédelemmel foglalkozik) nektek végetek lenne. Jó ez ellen viktorod/fletó pajtásával mindent elkövet, hogy ne történjen ilyen..csak mennyi is a déká/fidesz keménymag átlagéletkora :)…illetve milyen is az egészségi állapota a két főköcsögnek, akik közül egyiknek a faszát szopod…:D
Ráadásul elég, hacsak az egyik megdöglik…így elveszti a másik a hivatkozásialapját. :D
Klárikát nyíltan tolta sajtótok az előválasztási bohózaton, ott nagyon kilógott a lófasz..

hunbagira
Újságíró

Ezt megtehették volna most is, te szőröstalpú köcsög..:D
Pont ezért csináltak régi/új pártot. Szóval ne hazudozz, te szar.

Barnabás Pincés
Olvasó

Azzal a gyurcsótánnyal, akit a puhos vajda 12 évig nem ért rá elszámoltatni.
Pedig igencsak köpte a markát…

hunbagira
Újságíró

Nem is akarta ezt. 1. Hivatkozási alapok egymás számára. 2 . Túl sokat tudnak egymásról. 3. Haverok még kiszből/miszotból.
https://youtu.be/1fVIWQNlavI
https://youtu.be/R0Mx5w8yPlg

hunbagira
Újságíró

Fattyaikat is ugyanaz az identitászavaros zsidókorcs keresztelte/metélte (iványi) amikor kitaláltak, hogy felcsapnak “kereszténynek”.
Komolyan márcsak gazsi és hanna dinasztikus házasságát várom. :D

hunbagira
Újságíró

De budaházyra ment 17 év 15 eves elkövetésre, megismételt eljárásban.
Miközben meg azon rendőröket sem sikerült elítéltetnie, akik saját frakcióvezető-helyettesét szarrá vertek, mert ő férfiként ott maradt a többiekkel, nem lelépett páncélautóban.
Mondjuk azóta nem is szerepeltetik, gondolom, azért mert beszólogatott (ha más nem, hát emiatt)a főninek. Még, ha nem is lázadt fel nyíltan, mint ángyán és bencsik..ezért mezei képviselő maradhatott.

Geri P.
Olvasó

mindig tudtam hogy ez az elbaszott nép ebben a kárpát medencére való megszomorodott lumpen proletariátusban már rég menthetetlen.
egy szák szarból sose lesz kenyér.

victus
Olvasó

Megkaptad már a zsák krumplidat, anyádnak meg kihozta már a postás a Bözsi utalványt, vagy ingyen vagy ilyen elvakult narancsos baromállat?

hunbagira
Újságíró

Amúgy a primitív szőrőstalpúcigány önzőséged/önzőségetek, megint minden logikus gondolkodást felülír nálatok. Visszaállt a “centrális erőtér” így minden veletek kapcsolatos ellenérzés kétfelé megy.
Vagy be vagytok szarva, hogy toroczkai nem vona..pl egy cigányok által elkövetett magyargyilkosság után kirobbant, egy összecsapást és hasonlóak. Tehát nem néppártosodik, hanem emelni kezdi a tétet, csak éppen veletek szemben. Illetve (ha kitöltitek) 16 év gyakorlati semmittevés után a jobboldali szavazók adnak egy esélyt a radikálisoknak?

Barnabás Pincés
Olvasó

Nonono. Azért a kétkezes technológia nem könnyű.
Egyikkel harácsolni, a másikkal segget vakarni 12 évig…

Deadpool
Újságíró

“Tehát nem néppártosodik”

Hogy micsoda? :)
Már hogyne néppártosodna. Gondolj például a szívhangtörvényre. Az egy elég liberális szellemű, nem tiltó, klasszik fasiszta szellemiségű javaslat. Vagy vegyük például a kötelező covid oltáshoz való hozzáállásukat, az egy echte liberális attitűd. A fasiszta hozzáállás kb. az lett volna, amit a kreténellenzék tolt, csak valahogy így: “Honfitársak, védjük meg egymást, oltakozzunk, a nemzetért!” A gárda mellény is öltönyre lett cserélve… És így tovább. Azért a Mi Hazánkban is belátták, hogy új szelek fújnak. Hiába mondja Torockai ennek az ellenkezőjét, nagyonis a vonai úton jár (és ha leveszed a rózsaszín szemüveged, te is beláthatod…). Mondjuk szerintem ez egyáltalán nem is baj. Ha valóban a kormányzásig akarják magukat feltornázni, akkor nem is tehetnek mást. Fasisztaszerű, menetelgető, háttérhatalom fétises, Kárpátián kábuló zéró toleranciás hazafi van kb. 10%-nyi választó, amiből behúztak most 6-ot. És ez is inkább fogy. Koruknál fogva. Úgyhogy ha csak ezeknek beszélnek, abból nem lesz kormányváltás. 6-ról felmennek 10-ig és ebben ennyi volt. Egy mérsékelt jobb vagy bal, vagy egy centrista nem nagyon akar szélsőségre szavazni. Bal- és jobbszélről befelé, közép fele vezet az út, ahogy egyre idősebb és tapasztaltabb lesz az ember, nem fordítva.

hunbagira
Újságíró

Hát a mai woke korszellemben az abortuszra készülő kiskurvában bármilyen lelkiismeret felébresztése, hogy mégis egy életet dob el az “tiltásnak” számít.
Puzsér és neje meg a coviddal kapcsolatos mi hazánkos álláspontot a klasszikus liberalizmusból vezetik le (amivel amúgy semmi gond nincs) illetve ironizálnak rajta.
Pedig le lehet nemzetiszocializmus szociáldarwinizmusából is. :D
Amúgy puzsi és toro tegező viszonyban vannak..

hunbagira
Újságíró

Amúgy a mi hazánkosok már egy az egyben a miép it-ből jönnek. A miépre pedig mindig jellemző volt kicsit az elitizmus. Ezért attilában/bocskaiban vonultak be a parlamentbe (mint anno csurkapesta bácsiék) és nem gárdamellényben.

Deadpool
Újságíró

“Hát a mai woke korszellemben az abortuszra készülő kiskurvában bármilyen lelkiismeret felébresztése, hogy mégis egy életet dob el az “tiltásnak” számít.”

Jaj-jajjj… ez de nyögve nyelősre, tomgalos, relativizáló-maszatolósra sikerült. Van arra az idézőjeles tiltásra rendes magyar szavunk:

    tájékoztatás

. És igen nagy különbség van a tiltás és tájékoztatás között. De ezt egy jogásznak kell magyarázni?…

“Pedig le lehet nemzetiszocializmus szociáldarwinizmusából is. :D”

Hehe, hogyan? :))

“Amúgy puzsi és toro tegező viszonyban vannak.”

Ööö… tehát néppártosodnak, vagy ez mire érv? :)

“Ezért attilában/bocskaiban vonultak be a parlamentbe (mint anno csurkapesta bácsiék) és nem gárdamellényben.”

Megnézegettem mostanában pár videót Torockaival, láttam a Parlamentben, különböző médiánál, és kivétel nélkül öltönyben volt mindenhol, nem a valamilyen egyenruhában, ill. a nyilatkozatainak a tartalma, a stílusa sem a korai Jobbikra emlékeztet (persze, nyomokban radikális, mert azért mégis ez a bázis identitás).

Barnabás Pincés
Olvasó

Bizony-bizony mondom: az igazság néha perzselőbb, mint a napfény (valami vámpíros filmből vettem).
Látom, hogy neked is kellemetlen, amikor kimondja végre valaki, hogy meztelen a király.

hunbagira
Újságíró

:)))

hunbagira
Újságíró

Off: Azért itt a férfihangon/mra-s körök tudnának választ adni eme kérdésre…:D csak, hogy az igazság sérti woke pc-t.
https://qubit.hu/2022/05/11/a-fiatal-magyar-felnottek-fele-maganyos-es-igazabol-senki-nem-erti-miert

Adam Bogomolov
Újságíró

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem mind a két beszéd tetszett, igaz más-más perspektívából látják a dolgokat. Nekem az EU-val a hócsizmám már jó ideje nagyon tele van…

georg1945
Olvasó
georg1945

Ez a téma nem erre a portálra való.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

>MODERÁLVA<

Moderator-03
Szerkesztő
Moderator-03

A hozzászólást töröltük férfimozgalom ellenessége, lejárató szándéka, közösségromboló jellege miatt.

AVE
Olvasó
AVE

Az orosz-ukrán ellentét háttere

https://www.bitchute.com/video/I40VHfNajpba/