Csuzi Attila
126 megosztás

Beiktatták hivatalába Novák Katalin köztársasági elnöknőt – Ünneprontó antifeminista jegyzet

A mai napon nagy csinnadrattával, történelmi zászlófelvonulással, katonai parádéval, szentmisével, püspöki és érseki áldással, Angelica leánykarral, Rúzs Magdi három gyerekes "matriarchával", történelmi női elsőséggel, feminista örömünneppel beiktatták Novák Katalin köztársasági elnöknőt.

Úgy hiszem, az a körülmény, hogy Novák Katalin beiktatási beszédének első soraiban szót ejtett arról is, hogy felelősséget érez a bizalmatlanok és elutasítók iránt is, legitimálja az igényemet, hogy beszéljek bizalmatlanságom és elutasításom okairól; arról a véleményemről, hogy Novák Katalin alkalmatlan arra a szerepre, amelyre megválasztotta őt a parlament.

Hogyan is lehetne alkalmas köztársasági elnöknek, az állampolgárok egyenlőségének és egységének megtestesítésére, a magyar törvények őrének az, aki korábban a nemi diszkriminációnak, az ember és ember közötti különbségtétel eszmerendszerének volt aktív képviselője családokért felelős államtitkárként. Mert ugye mindannyian jól emlékszünk, amikor Orbán Viktor bejelentette azt a Novák Katalinnal közösen kiötlött agyrémszerű koncepciót, miszerint “minden 40 év alatti nő, aki első házasságát köti tíz millió forintos ingyenhitelt kap az államtól”. A bejelentésről készült videót lásd erre a linkre kattinva. Meglehet soha nem fog kiderülni, hogy az “Asszonyhitel” néven elhíresült és vígjátékszerű utóéletet élő koncepció miért és miként alakult át végül a családnak nyújtott támogatássá. Talán a bejelentést követően Novák Katalin, Orbán Viktor és a kormány is megértették a tervezettel kapcsolatos vaskos jogi-emberjogi aggályokat; bár azt “nyilván” naivitás lenne gondolnunk, hogy a férfiak illetve férfijogi aktivisták tiltakozása hatott volna Novák Katalinra és a kormányra. A vonatkozó Férfihang cikket lásd erre a linkre kattintva. Összegezve: a magam részéről egyértelműnek gondolom, hogy egy nemi diszkriminatív elképzeléseket dédelgető jogász-politikus eleve alkalmatlan arra az alkotmány által ráruházott feladatra, hogy gondos mérlegelője, végső ellenőre legyen törvényeinknek illetve “őrködjön az államszervezet demokratikus működése felett”.

Ha a Fidesz-kormány valóban  konzekvens meggyőződéssel tagadná a gender-ideológia állítását, miszerint a nemek képességei és a nemi szerepek szabadon felcserélhetőek egymás között, akkor eszébe sem jutna nőt kinevezni a Magyar Honvédség főparancsnokának feladatát is ellátó köztársasági elnök szerepére. Főleg nem egy súlyos háborús veszélyekkel terhelt korszakban. Nem véletlen, hogy Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka is csak hamisan csengő frázisokkal és “a nők magasabb rangjáról” szóló béna, taszító viccelődéssel tudta körülmagyarázni a beiktatási ceremónia után készült interjúban, hogy “nem jelent semmit”, hogy egy nőt – szerintem nemi diszkriminátor “asszonyságot” – neveztek ki személyes felettesének, akivel majd neki jóvá kell hagyatnia Magyarország fegyveres védelmi tervét.

Sajnos a Fidesz-kormány valójában nem veti el sem a genderideológiát, sem a feminizmust, aminél csak az kínosabb, hogy annak a legrosszabb fajtájában, a matriarchális-feminizmusban utazik, amely szerint egyszerűen “jár a nőknek” a Magyarországon érvényben lévő tucatnyi diszkriminatív törvény, kezükbe adható a családi élet feletti kizárólagos jogi diszpozíció (a nekik dedikált tízmillió forintostul), sőt immár kezükbe adható (egy nő esetében szembetűnően kompetenciák nélküli módon) egy hadseregtábornok marsallbotja is.

Egyébként persze átláthatjuk a “ravasz” kormányzati szándékot: azért van szükségünk egy női köztársassági elnökre, mert manapság “így kívánja a világ feminista divatja”, és ha mi is beállunk a sorba, abból talán kicsikarható valamicske szimpátia és diplomáciai előny az egyre inkább eluralkodó feminista  világrendben. – De ez nekünk férfiaknak bármiféle diplomáciai előnyökkel együtt sem fogja megérni, mert így épül a földön nemi alapon diszkrimináló jogszabályról-jogszabályra, beiktatási beszédről-beszédre, lépésről-lépésere a férfiellenes, férfiakat lekicsinylő feminizmus uralma…

Ha valaha nagyon egyszerű szavakkal meg kellene indokolnom Novák Katalinnak, miért gondolom, hogy nem kellene köztársasági elnöki szerepet vállalnia, akkor tulajdonképpen elég lenne tőle idéznem:

„Ne higgye el, hogy nekem, mint nőnek folyamatosan versenyezni kell a férfiakkal, ne higgye el, hogy az életünk minden pillanatában össze kell mérni magunkat egymással, és legalább olyan beosztással, legalább akkora fizetéssel kell rendelkeznünk, mint a másiknak.”

Novák Katalinnak nem kellene köztársasági elnöknek, törvényeink őrének, a demokrácia és a nemzet egységének megtestesítőjének, a magyar honvédség főparancsnokának lennie – mert személye eredendően nem tudja számunkra megtestesíteni azokat a konzervatív férfieszményeket, amelyekhez mindig is ragaszkodtunk és amelyekhez mindig is ragaszkodni fogunk.

Post Author: Csuzi Attila

Csuzi Attila
Informatikával, reklámmal, írott és audio-vizuális művészettel foglalkozom már évtizedek óta. Elkötelezetten hiszek a tehetség, az autodidaktizmus és a civil kezdeményezések erejében. Mindezek talaján állva régi ideám az online alkotói közösségek szervezése. A Férfihang.hu magazint tartom a legsikerültebb projektnek. A sors kegye folytán, miközben csak egy szűkebb tematika (férfimozgalom, férfijog) mentén szerveződött, mégis sokkal jelentősebb dologgá nőtte ki magát; egy olyan internetes férfimagazinná, mely tartalmas, gondolatokkal teli internetes újságírást valósít meg. Leginkább arra vagyok büszke, hogy egyik kezdeményezője lehettem ennek az alkotói közösségnek, amely pusztán az önszervezés erejéből építkezve elképesztő lendülettel halad előre. A hajtóerő szerzőtársaim elismerésre méltó írói tehetsége és társadalmi elhivatottsága.
f Facebook
126 megosztás


102
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
9 Egyéni hozzászólás
93 Válasz hozzászólás
5 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
17 Hozzászólások szerzői
Icedetingeorg1945Alter EgoSzergej55Bela Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Horvath Anton
Olvasó

“Wir schaffen das” magyar kiadásban.

hunbagira
Újságíró

+5% a zsidesztől a mihazánknak. Még a birkamenetelő fasz “jó”apám is kiakadt beszéden. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Igen, Dara-Dóra sokkal alkalmasabb lenne…..

hunbagira
Újságíró

Nem hiszem, hogy dara-dóra felszopta volt volna az ukikat és a mögöttük állóakat, 2 femkó panel ismételgetése között, csakszi. :P
Most két lehetőség van, orbán(rógan/habony) íratta a beszédet a szokásos kettős játékához.
Vagy az történt, mint a kurvákkal általában, szart felrakták a polcra és onnantól lekvárnak képzelik magukat.
Csakszi, hogy tájékoztatott a főnökség?Magánakció volt a >MODERÁLVA< részéről vagy tudatos előre megírt propaganda szöveg?Őszintén kíváncsiak vagyunk.

Hunn
Újságíró

Novák Katalin köztársasági elnöknő-jelöltsége volt az egyik ok, amiért végül képtelen voltam elmenni a legutóbbi országgyűlési választásra, és leszavazni a Fideszre. A másik ok Budaházy György sorsa volt. A korábbi Covid-restrikciók a harmadik.

Maradjunk annyiban, hogy ha köztársasági elnöknőnk kegyelmet ad Budaházynak, akkor elkezdhetünk beszélgetni… De én nem szívesen élnék egy olyan Magyarországon, ahol az ország élén egy pina van, egy igaz hazafi pedig börtönben.

hunbagira
Újságíró

Azért a mihazánkra megtehetted volna..

victus
Olvasó

Kezdhetsz csomagolni.

Rokapapa
Újságíró

Sajnálom de ebben a kérdésben vaskalapos vagyok.
Az, hogy a köztársasági elnökünk nő az az egész ország szégyene.
És ismét feltenném azt a kérdéseket amit szinte minden nőnemű politikus esetében feltettem.
Amíg ő karriert épített ki nevelte a gyerekeit?
Minek szűl gyereket ha nem is neveli őket és nem gondoskodik róluk?

Sajnos ezen nők kivétel nélkül elárúlják a gyerekeiket ebből pedig következtetni lehet arra is miként fog eljárni a hatalmával.

victus
Olvasó

Mintha lenne bármilyen hatalma. Az egész köztársasági elnöki pozíció egy vicc.

Rokapapa
Újságíró

Van ott hatalom bőven. Nem véletlen, hogy mindig üresfejű “bólogató” báb politikusokat ültetnek oda.

Se - se
Újságíró
Se - se

Rokapapa
Ők sem akarják tudni – de szerintem még te sem akarod.. mert így és most még lehet magyarázgatni hogy nemisúgyvan ahogyan van.

Én biztos vagyok benne hogy a női ösztöneiknek szülnek, és a férfiasságuk kedvéért hajtják a karriert.

victus
Olvasó

Az, hogy a köztársasági elnökünk nő az az egész ország szégyene.

Ja, mennyivel jobb lett volna, ha valami selypítős kis buznyákot, egy nagy orrú zsizsiket, vagy egy dzsipszit ültetnek a bársony székbe, de nehogy már pinája legyen. Hová is vezetne az.

Amíg ő karriert épített ki nevelte a gyerekeit?

Miért szerinted csak felnőttek, mint a gaz?

Sajnos ezen nők kivétel nélkül elárúlják a gyerekeiket ebből pedig következtetni lehet arra is miként fog eljárni a hatalmával.

Jaja, nehogy már két teherbeesés és a háztartás vezetése közben mást is csináljon. Hogy képzeli? Döbbenet, hogy valaki ekkora szexista idióta fasz legyen.

Rokapapa
Újságíró

Sajnos jól tudjuk hova vezet ha egy nő hatalmat kap. Erre jó példa az unió is ahol a túl sok női politikusnak köszönhetően gyakorlatilag azt érezzük, hogy ott csupa fogyatékos hozza a döntéseket.

Ahhoz, hogy egy gyerek felnőjön nem kell más mint pénz de a végeredmény sajnos olyan lesz aki csak az alábbiak szerint tud kommunikálni.

Döbbenet, hogy valaki ekkora szexista idióta fasz legyen.

Ezért röviden csak annyit reagálnék, hogy köszönöm. Köszönöm, hogy az általam leírtakat igazoltad egy hozzászólással.

victus
Olvasó

Sajnos jól tudjuk hova vezet ha egy nő hatalmat kap. Erre jó példa az unió is ahol a túl sok női politikusnak köszönhetően gyakorlatilag azt érezzük, hogy ott csupa fogyatékos hozza a döntéseket.

Szóval az unióban többségében vannak a hatalommal rendelkező női politikusok? Nézz már utána a dolgoknak, te nyomorult.

Ezért röviden csak annyit reagálnék, hogy köszönöm. Köszönöm, hogy az általam leírtakat igazoltad egy hozzászólással.

Legyél büszke, hogy mekkora egy sötét paraszt vagy. Gratulálok.

Rokapapa
Újságíró

Látom hol a gond.
Válogatott sértésekkel próbálsz kommunikálni de valójában csak a saját kulturálatlanságodat próbálod másra hárítani.
Öszinten sajnállak, ritka silány életed lehet.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Jaja, nehogy már két teherbeesés és a háztartás vezetése közben mást is csináljon. Hogy képzeli?”

A dolgát csinálja, ami nem “más”, hanem ez.

“Döbbenet, hogy valaki ekkora szexista idióta fasz legyen.”

Miért szexizmus, te barom? Nőtől elvárni, hogy nő legyen? Úgy látszik, már az is sok a magadfajta semmittevő, 0 teljesítményű de végtelen igényű nőstényeknek. Minek idiótázol másokat? Gyűjtenéd a barátokat, hígagyú?

Rokapapa
Újságíró

Jogos az észrevétel Miklos1!

Akár tetszik akár nem a nők alapvető feladata a szülés, nevelés és a háztartás vezetés.
Külön érdekesség, hogy a nők ezt az idők változásával indokolva tagadják ezt a kötelezettségüket míg a férfiak családeltartó pozíciójához ragaszkodnak.
Persze a nők férfiakkal szembeni elvárásai nem minősülnek szexizmusnak csak a férfiak nőkkel szembeni elvárásai.
A szokásos kettős mérce miközben pont a nők panaszkodnak amiatt, hogy a fiatalok milyen neveletlenek.
Tényleg azok hisz senki nem neveli őket. Tény, hogy pont a nők az okai ennek a jelenségnek.

Valójában jól összefoglaltad. Egyetlen férfi sem vár el többet egy nőtől mint, hogy nő legyen.

victus
Olvasó

Senki sem mondta, hogy el kell tartani a családot.

Rokapapa
Újságíró

Senki sem mondta, hogy el kell tartani a családot.

Ekkora sületlenséget csak kétféle ember mond.

1. Aki nőnek született.
2. Akinek még sosem volt barátnője, élettársa, felesége.

victus
Olvasó

Te már csak tudod, baszki. Nem tudom feltűnt-e, de a nők is dolgoznak, bármennyire nem bírjátok megemészteni a leépült agyatokkal.

common man
Olvasó
common man

Nem tudom feltűnt-e, de a nők is dolgoznak, bármennyire nem bírjátok megemészteni a leépült agyatokkal

Te mit dolgozol? Mármint az itteni munkádon kívül.

Rokapapa
Újságíró

Te már csak tudod, baszki. Nem tudom feltűnt-e, de a nők is dolgoznak, bármennyire nem bírjátok megemészteni a leépült agyatokkal.

Azért túlzásokba ne essünk. Vannak nők akik dolgoznak ez kétségtelen de a többség csak egy munkahelyen hizlalja a picsáját miközben a fizetéséért is férfiaknak kell megdolgozniuk.
Az is érdekes, hogy valójában egy nő sem akar dolgozni, mind folyamatosan sír a munka miatt.
Persze a nők értelmi szintjét jellemzi az is, hogy közben támogatják a feminista mozgalmakat több jövedelem reményében miközben nem képesek felfogni a munka/jövedelem közötti összefüggéseket.
Dolgozni egy nő sem akar de tenni ellen egy se hajlandó.
Valamint soha egyetlen egy nő sem kérdezte meg a férfiakat, hogy ha a nők dolgozni mennek mennyi feladatot vállalnak át a biológiai kötelességeikből a férfiak.

Végezetül vajon ki tartja el a nőket míg ők otthon babáznak?!
Jó lenne végre leszállni a földre. Nem mi sírunk folyamatosan a nemi szerepeink miatt, csak végezzük a dolgunkat és kész. Ha a nők is így tennének ezerszer jobb világban élnénk.

Lehet, hogy a mi agyunk leépülőben van de legalább van honnan leépülni amit rólad nem lehet elmondani.

common man
Olvasó
common man

Senki sem mondta, hogy el kell tartani a családot.

Bazmeg amit az árvaházban adnak azt is a dolgozók termelik meg te félkegyelmű..

victus
Olvasó

A dolgát csinálja, ami nem “más”, hanem ez.

Szóval anyádnak is ez volt az egyetlen dolga, hogy a világra szarjon egy ilyen selejtet. Hát mit ne mondjak, kurvára megérte a fáradtságot.

Miért szexizmus, te barom? Nőtől elvárni, hogy nő legyen?

Mindenki el tudja dönteni, hogy mit kezdjen az életével. LEgalábbis a normális többség. Ki a kurva anyádnak képzeled magad, hogy beleugass mások életébe? Mit szólnál, ha valaki kirángatna a házból, és lerugdosna a bányába, hogy te vagy a férfi, csákányozz baszki? Te óbégatnál a legjobban. Egyébként azt hiszed, hogy most majd Novák Katalin szépen lemond és hazamegy bablevest főzni, mert te azt mondtad? És milyen eszköz van a kezedben, hogy ezt elérd, te szerencsétlen?

Úgy látszik, már az is sok a magadfajta semmittevő, 0 teljesítményű de végtelen igényű nőstényeknek.

Te érsz rá egész nap, te nyomorult. Pedig reggel még suli van, te fogyatékos nyomorult. A baromságaid nagy részének semmi értelme, csak duzzogni, hisztizni, mások gondolatait ismételgetni tudod.

Minek idiótázol másokat?

Mert azok. Veled az élen.

Gyűjtenéd a barátokat, hígagyú?

Szerencsére vannak barátaim, nem ilyen retardáltak, mint te, így nincs szükségem, hogy itt kapjam meg a figyelm morzsáimat a virtuális barátaimtól, akikkel mellesleg sosem találkoztam.

Rokapapa
Újságíró

Nagyon jót nevettem.

Szerencsére vannak barátaim, nem ilyen retardáltak, mint te, így nincs szükségem, hogy itt kapjam meg a figyelm morzsáimat a virtuális barátaimtól, akikkel mellesleg sosem találkoztam

Ahhoz képest te vagy az egyetlen aki a stílusával ígyekszik elérni némi figyelmet.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Megelőztél, de igen, ez a lényeg. Ne bosszantsd fel, hadd szipuzzon már szerencsétlen nyugodtan :D

victus
Olvasó

Képtelen vagy kilépni a buborékodból, igaz?

victus
Olvasó

Akkor olvasd már el a többi frusztrált, gyűlölködő szarházi agymenését. Ja, hogy szelektív a figyelmed. Oké.

Rokapapa
Újságíró

Akkor olvasd már el a többi frusztrált, gyűlölködő szarházi agymenését. Ja, hogy szelektív a figyelmed.

Nézd el nekem, hogy most nincs kedvem az összes feminista agymenést végigolvasni.
Persze vannak hasonló hozzászólások antifeminista oldalról is de ezek mind ellenreakciók a hozzád hasonlóak agymenésére.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Először is, jó reggelt, este 7 után kommenteltél, nagyon kiüthetted magad piás. Nem azért írtam a wd-40et, hogy bíztassalak, de egy ilyen drogosnak mindegy, csak üssön.

“Te óbégatnál a legjobban.”

Mást se csinálsz, csak óbégatsz meg átkozódsz itt, kizártak a drogtanyából?

“Ki a kurva anyádnak képzeled magad, hogy beleugass mások életébe?”

Nem képzelem magam az anyádnak, szóval ne akard rámhúzni a tied tulajdonságait, elmeroggyant. Másrészt, férfi-nő viszonylatról beszélek, ami még mindig nem jutott el az amúgy is csökött, de droggal méginkább rásegítő, erodált “agyadra”. Nő nem parancsol férfinak, majd megtanuljátok, hogy mire vonyíthattok. Addig is kuss a neved. Utána meg főleg.

“És milyen eszköz van a kezedben, hogy ezt elérd, te szerencsétlen?”

Még mindig képzelegsz, drogos.

“Te érsz rá egész nap, te nyomorult. Pedig reggel még suli van, te fogyatékos nyomorult. A baromságaid nagy részének semmi értelme, csak duzzogni, hisztizni, mások gondolatait ismételgetni tudod.”

Ennyi nyomorult 2 egymás utáni mondatban… Önéletrajzot írsz, te barom? :D figyelj oda inkább a suliba, ha már estire jársz. A megnyilvánulásaid és intelligenciád alapján fiatal vagy, nagyon, és kretén is. De a mély gyűlöleted idősebb kort sejtet, ennyi szart nem lehet benyelni pár év alatt.

“Szerencsére vannak barátaim, nem ilyen retardáltak,”

Én nem tudom, hogy neked kik minősülnek barátnak, milyen kritériumok alapján minősítesz valakit annak, de hogy nem azok mentén, mint egy normális ember, az tuti. Nem szerencse lenne, hanem furcsa, hogy neked vannak. De oké, legyenek. Akkor mégis mi az istennek vagy itt éjjel nappal, és szarod tele kommentekkel az általad gyűlölt fórumot? Nem hiányzol a barátaidnak? Nem dolgozol? Kamuzol össze vissza, te narkós senkiházi. Remélem holnap is estig ki keszel ütve, ne hányd össze magad megint, mert nincs sok ruhád.

“így nincs szükségem, hogy itt kapjam meg a figyelm morzsáimat a virtuális barátaimtól, akikkel mellesleg sosem találkoztam”

Drága, drogos barátom… Hát akkor mit csinálsz? Na menj, és tölts egy kis makettragasztót a zacskóba, és húzd a fejedre. Eszem megáll, hogy ekkora kretén vagy :D

common man
Olvasó
common man

Ja, mennyivel jobb lett volna, ha valami selypítős kis buznyákot, egy nagy orrú zsizsiket, vagy egy dzsipszit ültetnek a bársony székbe, de nehogy már pinája legyen. Hová is vezetne az.

Magyar ember még a gondolataidban sem jön elő? Amúgy meg licenszed van provokációra? Úgysem hiszi el senki.

victus
Olvasó

A selypítős buzi nem lehet magyar? Esetleg a sok izraeli-magyar kettős állampolgár, aki ha kell zsidó, ha kell magyar? De persze a füstös cigány is hazudhatja magát magyarnak, ha érdekei úgy kívánják, mint amikor drogdílerkedésen és kurvafuttatáson lebuknak Svájcban. Akkor egyből magyarok lesznek, nem cigányok. Az etnikumot, a vallási és szexuális hovatartozást ugyanis főbenjáró bűn számon kérni. Kivéve persze ha áldozatszerepeben kell tetszelegni. Na, ezek is lehettek volna köztársasági bábok, vagyis elnökök és megnyugodhattatok volna, hogy legalább nem nők.

common man
Olvasó
common man

Akkor egyből magyarok lesznek, nem cigányok.

Aztán kinek köszönhető ez? Nem a te fajtád szorgalmazza már évek óta?

Na, ezek is lehettek volna köztársasági bábok, vagyis elnökök és megnyugodhattatok volna, hogy legalább nem nők

Ezért mondom,hogy alkalmas magyar embert. A nők nem alkalmasak mindenre ahogy a férfiak sem(pl. gyerekszülés) Az persze más kérdés ,hogy a köztársasági elnök funkció a mostani törvények szerint mennyire báb vagy szebben mondva reprezentatív tisztség. Az általam is (régebben) szóba hozott” hadsereg főparancsnoka” cím miatt aggódom amiatt ,hogy nő az elnökünk. Reprezentálni amúgy teljesen megfelel.

aki ha kell zsidó, ha kell magyar

Itt saját magad el is mondtad miért nem
.
Amúgy meg a két saját jelöltem(ha valódi pozíció lenne): Az egyik az igazi magyar ember így is úgy is de már túl van a nyolcvanon,a másikat -aki korban pont megfelelne – is igazi magyar embernek tartom -annak ellenére,hogy totál zsidó feje van.
(egyik sem vállalná így legalábbis biztos nem)

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

common man
Olvasó
common man

Fajtád, fajtád. Aki nem velünk az ellenünk? Unalmas már ez a szűk látókörű, szektás gondolkodás.

Én nem gondolkodom így de ez a tapasztalatom a fajtáddal…

common man
Olvasó
common man

Akkor lényegében 0 jelölted van.

3. Eszembe jutott még egy.

common man
Olvasó
common man

Az elmúlt 30 évben mindig is az volt. Köszönjük meg a sok birkának, aki lemondott a közvetlen elnökválasztás jogáról.

Ha indítasz egy mozgalmat biztos sokan csatlakoznának hozzád. Lehet,hogy még én is(legyél bármilyen fajtájú)

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

common man
Olvasó
common man

Milyen jó, hogy ezt egy biológiai ténnyel akarod alátámasztani.

Amely biológiai tényeket éppen a te félék szeretnek figyelmen kívül hagyni….

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

common man
Olvasó
common man

Írj már ide legalább 10 nevet, akit alkalmasnak gondolsz?

Ha eljössz a legközelebbi “kólázásra” személyesen elmondom az összes jelöltemet.

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

common man
Olvasó
common man

Döbbenet, hogy valaki ekkora szexista idióta fasz legyen.

Nem tudom mennyi idős.Úgy 25-45 közé saccolom.Egyszer meg lehetne őt is.

georg1945
Olvasó
georg1945

Ha egy nőre bízzák, hogy legyen KÖZTÁRSASÁGIelnök, akkor az a tervük a köztársasággal, hogy megszűnjön.
Meg is fog szűnni.
Mármint ez a köztársaság.
Ami nekem csak öröm, mert királyság párti vagyok.
1945-ben vajon megkérdezték Magyarország népét, hogy milyen államformát akar ?
Nem.
1990-ben megkérdezték a magyarokat, hogy milyen államformát akart ?
Nem.
Nos, úgy vélelmezem, hogy az az akarat, hogy ne is legyen köztársaság. Talán sikerül, hogy ne legyen.
Vagy biztosan.
Mert, ha azt akarják, hogy valamilyen intézmény megszűnjön, akkor annak az élére egy NŐT helyeznek.
Az intézmény garantáltan meg fog szűnni.

Egyébként a nőknek nem való a politika, mert ők azt is csak szórakozásukra használják.
Egyébként a kormányban már csak egy nő van Varga Judit. Ez helyes.

Várom az EU összeomlását vagy visszatérését azokhoz a feladatokhoz, amiért megalapították.

Toplak Zoltán
Újságíró

Igen, szerintem is a koreszme, a zeitgeist miatt lett ő köztársasági elnök, de szerintem nem jó minden fronton harcot nyitni, mert csak elvérzik az ember, eredmények nélkül. Én ebben speciel tudok engedni, legyen ő a köztársasági elnök, amíg olyan klasszikus értelemben vett férfiak segítik, mint Orbán Viktor vagy Kövér László. Pont azt a férfimozgalmi radikalizmust érzem ebből a cikkből áradni, ami miatt – úgy vélem – a Férfihang elutasítottsága magas. Amiért tíz év alatt sem tudtunk betörni a mainstreambe. Amiért nőgyűlölőnek hisznek minket. Pedig értem a gondolataidat, de mégis ez a “ha kell egyedül is menetelek az Igazság zászlaja alatt” attitűd odavezet, hogy végül tényleg egyedül menetelsz az Igazság zászlaja alatt.
Szerintem van amikor a szimpátiáért kell tudni megalkudni, (ugye nekünk eszközünk a mások szimpátiája) akár abban a reményben, hogy a megalkuvás nem végleges, és idővel, jobb pozícióból visszafordítható. Ahogy a Fidesz pl. az Isztambuli Egyezménnyel szemben megalkuvó volt 2014 – ben, de most, erősebben már Németh Szilárd ki is mondta, hogy soha nem fogják ratifikálni.
Mondjuk én jónak tartanám, ha fel is mondanák és végleg kihátrálnának belőle.
Tudom, nagyon nehéz kérdések ezek, mert a dolog oda is kifuthat, hogy az ember végül mások szeretetéért elárul mindent amiben hisz és szembeköpi sajátmagát, de én bízom benne, hogy van középút és ami segíthet, az a megalkuvás átmeneti jellege.

Hunn
Újságíró

Miért ne lehetve párhuzamosan, egymást segítve dolgozni a különböző elképzelésekkel operáló férfiaknak? Ha a radikálisok győznek, a józan férfitöbbség biztos nem fog tiltakozni, hogy a jóindulatúan szexista patriarchátus az már nekik azért túlzás. Ha pedig a józan férfitöbbség ér el eredményeket, a radikálisok aztán biztosan nem fognak tiltakozni, hogy ennél már a semmi is jobb, úgyhogy inkább térjünk vissza az elmebeteg feminizmushoz. Bárki győz, mindenki jól jár.

Egyébként nem lehet máshogy csinálni: csak úgy, hogy az igazságot ismételgeti az ember. Ellenfeleink kontrollálják a narratívát és az azt az emberek többségéhez eljuttató médiát, mégpedig már évtizedek óta. Ezt a bevésést, kondicionálást nem lehet társadalmi szinten öt perc alatt felülírni egy új narratívával. Egyet lehet tenni: kitartóan ismételni az igazságot, hosszú időn keresztül, megalkuvás nélkül.

És bízni Isten akaratában. Isten pedig nem feminista jövőt szánt az ember fiainak.

Horvath Anton
Olvasó

Ez a korszellem produkál időnként “korszellemes” dolgokat, mint például ez is itt:
comment image
Egyébként IT-ról lenne szó…
Részletek hozzá itt olvashatók még:
https://insideparadeplatz.ch/2022/05/23/ubs-tech-chef-befiehlt-frauen-first-fuer-it-jobs/

Hunn
Újságíró

Nálunk a cégnél is emelik kifele és tolják felfele a férfi dolgozók fölé az idióta fiatal hülye picsákat, a felsőbb menedzsment szintjén pedig az idióta karrierrista roastie-kat, mintha attól félnének, hogy kimegy a pina a divatból… A mindennapos gyakorlatban látom a feminista HR-politika működését. Látom hogy a főnökasszonyom már kinézte a csapatunkból, hogy melyik kis fiatal pinát fogja betolni csapatvezetői poziba, amint lehetőség nyílik rá. A kis fiatal pinát még elő sem léptették, csak megbízott helyettesítőként járhat el korlátozottan néha a főnökasszony távollétében, de már azt hiszi magáról, hogy beszélhet úgy velünk, mintha tényleg a munkáltatói oldalt képviselné… Hogy számonkérhet, meg kritizálhat, meg ilyenek, holott erről hivatalosan szó nincsen. És ezek mind ilyenek.

Nincs valami olyan hiányszakma, amiből meg lehetne normálisan élni, és aminek a megtanulása nem tart 10 évig? Valami olyanra gondolok, ami nem irodai munka, nem kell hozzá egy kurva számítógépet bámulni egész nap, és a férfi tulajdonságok előnyt jelentenek? Mert mondjuk egy nő sem akarja azt a munkát csinálni? Ki akarok menekülni ebből a rühes a feminista céges világból, a feminista női főnökök világából, de nem találom a kiutat…

victus
Olvasó

Ki akarok menekülni ebből a rühes a feminista céges világból, a feminista női főnökök világából, de nem találom a kiutat…

Szart lapátolni, vagy kukásnak bármikor elmehetsz.

Horvath Anton
Olvasó

Az általad említett szakmából éppenséggel lenne jópár, de olyan hogy ne nő legyen a főnököd na olyan már aligha, mindenhol a manager pozíciókba tolják be őket. Szerencsésebb esetben alkalmasak is rá, de nem minden esetben, ami meg garantáltan plusz munkát jelent más dolgozóknak is. Esetleg ha vállalkozni kezdesz.

victus
Olvasó

Az persze elképzelhetetlen a beteges felfogásotok szerint, hogy egy nő alkalmas fontos pozíció betöltésére, míg egy férfi alkalmatlan, csak azért került oda, mert XY kölyke, unokaöccse.
Egyébként bármikor felmondhatsz és elmehetsz csövesnek. Ott semmilyen főnököd nem lesz.

Horvath Anton
Olvasó

Mert hogy az általad említett eset a rokonságot illetően az szintén kizárható egy nő esetében, ugye? Egyébként meg bármikor lefogyhatsz aztán lehet lesz udvarolód is, bár hogy nem közülünk az biztos.

Rokapapa
Újságíró

Hunn! Erről az jutott eszembe mikor még sofőr voltam. A lényeg, hogy 50-70 kilós fém tárgyakat szállítottam.
Felvettek egy frissen diplomázott üresfejű picsát telephely vezetőnek. Éppen felpakoltam az autóra mikor odajött okoskodni, hogy rosszul pakolom az autót. Majd okoskodni kezdett, hogy kellene. Előadtam neki a hülyét, hogy nem értem és mutassa meg. Teljesen kiakadt, hogy ő ezeket megsem tudja mozdítani. Erre az volt a válaszom, hogy ha valami meghaladja a képességeit abba nem kellene beleszólnia.
Sírva ment panaszkodni a főnökhöz akitől megkapta a második kioktatást. Egy hét után lelépett a főnök még soha nem vett fel több nőt vezető pozícióba.

Annak idején nekem még azt tanították, hogy egy főnök csak azt kérheti amit maga is megtud csinálni. Ezt kellene ismét bevezetni és megszünnének a női vezetők.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ezt csinálják, belepofáznak dolgokba, amihez se közül, se agyuk nincsen. Mivel mindig is ezt csinálták (jobb esetben volna), és még most is ezt csinálják, hogy a seggük is ki van nyalva, ezért ez a génjeikben van. Az a baj, hogy a fizikai igénybevétel azért férfi “privilégium” még mindig, mert ott nincs mellébeszélés, vagy elbírod, vagy nem. Az ésszel nem ez a helyzet, ott okoskodhatnak ezek az agyatlanok, a férfiak meg majd helyrehozzák, ők meg bezsebelik az elismerést. Ezért is tesznek jót a munkahelyi innovációnak, mert a krízishelyzet, amit állandóan okoznak, mindenképpen megoldandó problémák. Mint ahogy a háborúk is nagy innovációra sarkallnak.

Hiába mondod az erős nőknek az igazságot, semmi realitásérzékük sincsen, nem tanulnak belőle semmit, csak az egójuk miatt vérig sértődnek, és szaladnak apucihoz sírva, hogy nekem diplomám van, ami bizonyítja, hogy mindenre képes vagyok, erre valaki azt meri mondani, hogy mégsem. Szánalmas tyukok…

Csoda, hogy a szakmunkások megfizethetetlenek, ha a diploma női szépítkezési kellékké fokozódott le?

Horvath Anton
Olvasó

Igaza van pedig a “főnökminiszterasszonyúrnak” egyébként hogy a nőknek nem kell versenyezniük a férfiakkal. Azáltal hogy automatikusan előnyben részesítik őket valóban nem.

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

victus
Olvasó

>TÖRLVE<

Se - se
Újságíró
Se - se

AlterEgo
Amint látod, nem csak azzal sértő aki válaszol neki.

Szerintem az ilyen provokációk sem érnének célt ha a nickek mellett lenne.. lehetne egy szöveg-eltüntető “X” gomb.

Mekkora munka.. vagyis mekkora összeg lenne egy ilyen lehetőség kialakítása?

common man
Olvasó
common man

Kedves Se-se .(padtársam)
Tudom,hogy rengeteg könyvet olvasol és egy csomó még a listádon van amikre vagy lesz időd vagy nem.Ha mégis lesz szövegeltüntető gomb és valamilyen hirtelen haragból- amivel te azért rendelkezel- használnád ,én mint jó barátod elkészítettem a
” victus összes avagy tartalmi és formai kivonat- a lény lényege” c kis munkámat, ebben az író(nő) minden mondanivalója benne van:
.
.
.

csak a legalja vagy
ezért vagy ilyen frusztrált, agresszív, rohadt mocskos tetű
önsajnáltató lúzerek
a többi gyáva lúzer
te rohadt, mocskos geci
ugyanolyan legalja cigány proli vagy

hülye agyad hogy mekkora egy sötét paraszt vagy
tahó baromállat csak duzzogni, hisztizni
frusztrált, beteges felfogásotok

ekkora szexista idióta fasz
Szimplán balfaszok, egy rakás hímnemű balfasz,te szerencsétlen
patriarchátus fedőnevű rosszindulatú, kirekesztő, erőszakos faszság
ugyanolyan balfasz ,te faszszopó

A te nyomorult élted már rég lefolyt a retyón a szarral együtt .te rohadt szarcsimbók,elborult elméjű incelszarok
mert egy értéktelen szardarab vagy Most nagyon beszartam soviniszta szarrakás
,gyűlölködő szarházi agymenését ,világra szarjon egy ilyen selejtet
Egyébként ti szarháziak mocskoljátok itt a nőket mindenféle alpári, mocskos, gumicsizmás paraszt módon,
Mivel a férfiak döntő többsége egy rakás szarnak érzi magát,fogyatékos szarrakás

incelpatkány te agyhalott te drogos geci
Nézz már tükörbe, már ha nem hányod el a mocskos pofádat.
Rosszindulatú, gyűlölködő, kirekesztő, szűk látókörű, soviniszta, erőszakos, lelki beteg roncsok gyülekezete,
dagonyázol a langyos húgyban,

súlyosan értelmi fogyatékos ,te tébolyult, elmebeteg fasz. fogyatékos szarrakás Hülye fogyatékos, barom.
te nyomorult.te nyomorult, ilyen retardáltak, mint te,

Hisztizzél csak, te kis buzi.

Deadpool
Újságíró

:’DDDDD

(Egyébként nem légbőlkapott Se-se elképzelése, és nem is rossz ötlet. A Mandineren volt ilyen funkció még nemrég. Minden kommentelő profilneve mellett ott volt egy X gomb, amire ha rányomtál, nem láttad a kommentjeit.)

Alter Ego
Szerkesztő

Talán nem azt kellene keresgélni, hogy hogyan lehetne több hónapra szóló feladatot adni egy műszaki csapatnak… A kíváncsiság miatt úgyis megnéznék többen a kvázi “elrejtett” tartalmat és válaszolnának is rá… Egyébként szerintem is egy zavaró jelenségről (szervezett bomlasztó akcióról) van szó, de akik felelősséget éreznek az ügy iránt, talán azon gondolkodhatnának, hogy hogyan kell értelmes, bölcs, hatásosan leleplező válaszokat adni a provokátor-kommentekre és hogyan lehet hathatósan, szofisztikáltan és elegáns színekben pompázó módon elküldeni a trollhadsereget az édesanyja picsájára. Fanyalogni, hogy “szar a kommentszekció”, meg “ezért nem olvasom már” valójában a közösségi felelősség elutasítása. Tessék helyre tenni a közösségnek magának, nem pedig azt várni, hogy szerkesztő apucik majd csak megoldják (a megoldhatatlant), hogy bölcs és egyben csattanós érveket adjanak a trollok miatt felháborodott kommentelők szájába és közösséget csináljanak a személyes-felelősség-hárítókból.

Deadpool
Újságíró

Hehehe, érvelésed kikezdhetetlen. Mentségemül szóljon, hogy 2 munkahely mellett nem sok időm és energiám van elmebeteg, frusztrált, baszatlan feministákkal hadakozni.

Se - se
Újságíró
Se - se

common man
Köszönöm barátom, komoly hiányt pótoltál ezzel az összegzéssel.. nem tudtam volna nyugodtan aludni ha ez elmarad.
:-) :-)

Bela
Olvasó
Bela

Ne haragudjatok, de ilyen balfasz admin társaságot ritkán látni.
Eljutottunk oda, hogy csakszi, legyen az akárki is, már saját magának válaszol, és 3 hete uralja itt a terepet.
Ti meg azon gondolkodtok, hogy majd az olvasónak adtok lehetőséget, hogy ‘kiikszelje” a kommenteket.

Tiltsátok már ki a picsába!

A “közösség” már megszavazta a kitiltást, nem értem, hogy ezt miért nem veszitek figyelembe.

Ha a férfimozgalmi törekvéseitek során ennyit nem tudtok elérni, akkor hogyan akartok bármi mást?

Se - se
Újságíró
Se - se

Bela
Ne a lázadással kezdd, hidd csak el hogy aki a számgép előtt ülve keresi a kenyerét (a saját vállalkozása számgépje előtt ülve) – annak nem gond a százhuszonegyedik nicket is regisztrálnia.
Ezért nem hat ellene a nicktörlés.
Amint látod válaszokat is kap, tehát a kattintás-számláló pénztárgép is szereti hogy idejár.

Ezeket is figyelembe véve gondolkozz velünk, hogy mit is lehetne.. mit kéne tenni ellenük.

Bela
Olvasó
Bela

Máshonnan nézve: ha valaki idetéved, mit lát? Egy acsarkodó majmot, és a rá reagáló acsarkodókat.
Aztán nem követi az oldalt.

Mit szeretnétek, mik a céljaitok? Nem az ,hogy minél szélesebb körben ismertek legyenek az írásaitok? Hogy segítsetek másokon? Akkor az akadályt miért nem bontjátok le?

Pár éve a kommentekből is lehetett tanulni, ma már nem is érdemes benézni… Bocs, de ez a ti felelősségetek. A kommentfolyam lesüllyedt a facebook szint alá… Nézzétek meg, hányan maradtak itt aktívak (nyilván ennek több oka is van).

Gondolkozom veletek, és ez a válaszom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mit szeretnétek, mik a céljaitok? Nem az ,hogy minél szélesebb körben ismertek legyenek az írásaitok?

Kiemelném a két “hun” ámokfutásait, mint “etalont”…..

(Volt egy másik nyomorult is, valamelyik liba fehér lovagja, no meg a SOM is, de azok már kikoptak….)

victus
Olvasó

Ha van egy kosár ép almád, amibe beleteszel két rohadtak, akkor törvényszerűen azok megrohasztják a többit.

Alter Ego
Szerkesztő

Victus, igen, és pontosan ezzel a céllal jöttetek ti ide ketten-hárman-négyen, hogy szétrohasszatok mindent. A héten sikeresen is tettétek a kommnentszekció egyetlen látványosságává azt az iszapbirkózást, amiben ti itt hemperegtetek az általatok olyannyira gyűlölt férfiakkal. És mondhatom, az tette a leggusztustalanabbá a dolgot, hogy közben csúnyán kilátszott a férfigyűlölettől lucskos, izzadt picsátok. :D

victus
Olvasó

Nem kellünk mi ide, a rohasztást elvégezte a beszabadult csürhe, akit engedtetek garázdálkodni, mi legfeljebb már csak a romokat gyújthatnánk fel, azt meg minek?
Nézz már meg egy 2013-14-es kommentszekciót? Hol van már Borisz, Dennis, Wrestrel, George herceg, akik értelmes, színvonalas cikkeket írtak és normális párbeszédet folytattak? Vagy ki lettek innen utálva, vagy maguktól léptek le, látva a hihetetlen minőségbeli romlást, amihez érthető okokból nem adják a nevüket.
A fent említett kommentelők helyett itt vannak a hunnok, a hunbagirák, a miklós 1-ek, és a magát nyíltan nőgyűlölőnek hirdető és ezzel kérkedő huffnágel pistike és persze te.
Na, ezek az idegbeteg, megkeseredett szerencsétlenek szépen telehányják a kommentfalat az egyre betegesebbé és eltorzultabbá váló ideológiátokkal (feminista összeesküvés, minden szarról a nők tehetnek, a férfiak a királyok és a rendszer áldozatai) és persze agyonveréssel, kinyírással fenyegetőznek. Ezzel ugye semmi probléma nincs, amíg ömlik a szar a mocskos pofájukból.
Nem a tükör a hibás azért a képért, amit mutat.
Áruld már el, hogy hol vannak itt a férfiak? Mert egy rakás duzzogó hülye gyereket azt látok bőven, de egy érett felnőtt férfit egyet sem.

Alter Ego
Szerkesztő

Victus, súlyos ostobaságokat beszélsz. Vegyük sorra:

Ad 1: A korábbi szerzők közül egyetlen szerző sem lett “kiutálva”, ellenben mindenkinek vannak aktív és passzív írói korszakai illetve megesik hogy az írók bizonyos témákban “kiírják magukat”. Egyébként akik épp nem írnak ide, azok zömmel nem írnak máshova sem vagy esetleg éppen annyira másról írnak, hogy az nem illeszkedik a Férfihang profiljába. Összesen eddig 50-60 szerző írt a férfihangra, mutass már egyetlen feminista portált, ahova ennek a tíz százaléka (legalább 5-6) nő hajlandó írni? – De mindezt csak a szíves tájékoztatásodra mondtam el, és véletlenül sem azért, mintha mezei kommentelőként sok közöd lenne hozzá, hogy egy portál szerkesztősége kinek az írásait közli. (Ráadásul a te esetedben a “mezei” kifejezés egy erős eufemizmus, mert sokkal inkább az “útszéli” illene rád.) Arról az erős önellentmondásról talán már ne is beszéljünk hogy miközben állítólag ennyire nem tetszik a portál, mégis éjjel-nappal itt esz a rosseb…

Ad 2: Akik tele hányják szarsággal a kommentszekciót, azok ti vagytok a férfigyűlölő troll barátnőiddel. Ki tudja, hogy az internetnek melyik szaros, mocskos, beteges, istenverte feminista segglyukáról keveredtetek ti ide csoportosan. Mint már mondottam, az a mocskolódás, ami éppen itt megy, csakis a ti provokációtok végterméke, amivel per pillanat sikeresen elveszitek a normális emberek kedvét a beszélgetéstől. Soha előttetek ilyen nem volt és biztosan utánatok sem lesz, mert amit ti itt leműveltek, az nem csak minősíthetetlen, de megismételhetetlen is. Gyakorlatilag azzal töltitek ki az értelmes tartalom helyét, hogy kipécéztetek magatoknak két-három embert, akikkel kötözködtök, tűrhetetlen hangnemben beszéltek, és ezzel provokáljátok ki azt a perverz iszapbirkózást, amire gerjed a beteges picsátok. Végsőkig antiszociális, torz lelkű feministák vagytok, ezért aztán nem tudtok létezni enélkül a gusztustalan “márázkodás” nélkül.

Ad 3: Amit ti megengedtek magatoknak, amilyen mocskos, alávaló hangnemben beszéltek emberekkel, egyáltalán kész csoda, hogy eddig még senki nem követett el rajtatok kéjgyilkosságot. Ezzel az antiszociális, hányingerkeltő viselkedéssel minden bizonnyal nem egy Férfihang kommentelő, viszont valaki a nyílt utcán fog egyszer agyonverni titeket. Körülbelül mint kis híján Gerle Évát a fogaskerekűn… Valószínűleg őt is csak a vakszerencse mentette meg, hogy ne zuhanjon törött nyakcsigolyával a sínek közé, amikor tiszta erőből pofán vágták. Én tényleg csak csodálkozom, hogy egyáltalán még életben vagytok… Bár félő, hogy ami késik, az nem múlik. Baráti jó tanácsként mondom: vigyázzatok magatokra, mert tipikusan az ilyen betegesen gusztustalan, súlyosan irritatív nők szaporítják azt az egyébként vékonyka statisztikát, ahol a férfiak nem egymást, hanem inkább nőket ölnek…

Én egy viszonylag türelmes és alapjáraton nagyon kedves ember vagyok, de tőlem is csak egy kissé türelmetlen kérdés telik most ki: mikor húztok már el a Férfihangról egy nektek való mocskos feminista portálra vagy a jó büdös, retkes picsába? – Merthogy a fentiekben egyetlen igaz félmondatot legalább leírtál: tényleg nem kelletek ti de. Amint azt éppen számos kommentben is olvashatjátok: mindenki csakis bennetek látja a problémák, pontosabban a gyomorforgató viszonyok forrását. Senki sem szeret, sőt egyenesen mindenki rühell titeket (többen egyenesen már meg is ölnének szívük szerint). Egészen egyszerűen senki sem kér már itt belőletek; konkrétan ki lettetek közösítve… – A kicsit is “normális” emberek ebből érteni szoktak. Remélem a magatokfajta férfigyűlölő, feminista agyhalottakban is van még legalább annyi szikrája az értelemnek és a büszkeségnek, hogy elértsétek a “célzást” és szégyenkezve elsunnyogjatok. Vagy mégsem? Milyen aljadék szintig akarjátok még megszégyeníteni magatokat?

Deadpool
Újságíró

“Én tényleg csak csodálkozom, hogy egyáltalán még életben vagytok…”

Egy jóbarátom erre a kérdésre még évekkel ezelőtt megadta a választ. Annyira találó, hogy egy életre beleégett az agyamba. Szó szerint idézem: “Az ilyenek csak azért vannak még életben, mert feltalálták az internetet.”

common man
Olvasó
common man

Senki sem szeret, sőt egyenesen mindenki rühell titeket

Tudod,hogy én a krisztusi szeretet őszinte híve vagyok.
.
.
.
.
.
.szerk: de én sem szeretem őket

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

Alter Ego
Szerkesztő

Victus, rossz lóra tettél, ha azt hitted, hogy engem is bevonhatsz a mocskos, szaros játékodba. Töröltem az összes kommentedet, egyrészt azért mert baromira nem érdekel a véleményed (hiába képzeled, nem vagy te avatott kritikusa itt semminek sem), másrészt azért, mert mára már “kielégítetted a trash igényemet”, harmadrészt, de korántsem utolsó sorban azért, mert kimerítetted a szabályzat közösségrombolásra vonatkozó kitételeit.

Azt tanácsolom, hogy ne nagyon fecséreld az energiádat írogatásra, mert váratlan időpontokban random kommentjeidet fogom mától rendszeresen törölni, soha nem tudhatod majd, hogy melyik marad meg egy-kettő-három nap múlva is. – Korábban már kaptál moderátori figyelmeztetést erre az eshetőségre vonatkozóan.

Az éltető szórakozási lehetőségedet eljátszottad a Férfihangon. Viszlát!

Se - se
Újságíró
Se - se

Bela
Na ez a legjobb kérdés a jelen helyzetben.. hogy mit szeretnétek.
Részben azért mert itt a tulajdonos dönt erről, részben azért mert már senki nem olvas vissza a kezdetekhez, csak felveszi a témát és írogat, részben pedig azért mert ha időnként le is írom hogy ez itt a csalódott férfiak eszmei továbbképző helye, nem ébred visszhang.

Szóval nem tudom hogy mit szeretne az oldalt fenntartóakarat. Én tanulni járok ide, bár most pár napig én se voltam mert trágár és gyalázkodó szavakból tudok eleget.

Akadálybontás.. hm.. én erről kértem hogy gondolkozz velünk, nem abban hogy fogalmazd meg mitől érzem én is rosszul magam.
De azt jól megírtad.

Egyelőre az a két lehetőség látszik, hogy főnöki radír, vagy egyéni “X”.
Érthetem úgy a jól meggondolt válaszod, hogy főnöki radírozást követelsz?

Alter Ego
Szerkesztő

És azzal lehetőséggel mi lesz, hogy majd minden hozzászóló nagyon okos, szellemes és egyben megszégyenítően ironikus, szarkasztikus válaszokat ad a férfigyűlölő trolloknak?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Szívesen olvasnék sűrítve értelmes tartalmakat, de erre már legalább 2-3 éve nincs itt lehetőségem, hiába járkálok vissza. Senki alpári szájtépése nem érdekel, azt mindenhol máshol is tudom olvasni sajnos.

Se - se
Újságíró
Se - se

AlterEgo
Én elsősorban sárdobálást láttam – bár nem olvastam el minden hozzászólást.

Ha születtek is olyan csillogó válaszok, azokkal együtt is iszapbirkózásnak látszik ez az iszapbirkózás.

Én azt látom hogy a férfigyűlöletet nem lehet átnevelni, nem szeretném megértően elfogadni – és nem tudom az első gyanúra előítéletesen törölni a szemem elől.
Azzal a lehetőséggel élek, hogy ritkán olvasok és megválogatom hogy kinek írok. Ez a jobb szerinted – vagy beárazod az “X” -et, én meg gyűjtést indítok rá?

common man
Olvasó
common man

Victus……Az éltető szórakozási lehetőségedet eljátszottad a Férfihangon. Viszlát!

Látod Se-se appu azért csak vett nekünk rágót a végén

Alter Ego
Szerkesztő

Majd én rajzolok X-et a kommentjei helyére. :D Arra senki ne költse a pénzét. Komolyabb, társadalmi vetülettel is bíró célok érdekében viszont örömmel fogad bármely felajánlást a Férfihang Civil Társaság.

Rokapapa
Újságíró

Látom minden hozászólásodban hűen jellemzed magadat.
Hidd el felesleges folyton pocskondiazni magad, értjük a “lényedet”.

victus
Olvasó

Mondod te, aki azzal kérkedik, hogy alpári tahó stílusban beszólt valakinek. Hát, gratulálok, te vagy az élet császárára. Gondolom közben bele is élveztél a nadrágodba.

“Hunn! Erről az jutott eszembe mikor még sofőr voltam. A lényeg, hogy 50-70 kilós fém tárgyakat szállítottam.
Felvettek egy frissen diplomázott üresfejű picsát telephely vezetőnek.”

És máris körbenyaltad a haverodat.

Annak idején nekem még azt tanították, hogy egy főnök csak azt kérheti amit maga is megtud csinálni.

Ha mindent a főnöknek kéne csinálnia, akkor rád mégis mi szüksége lenne? Mert intézze a szállítást és még vigye is ki a fém szarokat. Akkor neked mégis mi lenne a dolgod? Mindenkinek megvan a maga feladata egy adott melóhelyen.

Ezt kellene ismét bevezetni és megszünnének a női vezetők.

Nyilván a beteges agyatokban nem létezhet olyan, hogy egy nő alkalmas egy pozícióra, mert hát csak odatették, míg az sem fordulhat elő, hogy egy ilyen magát a teremtés koronájának képzelő, soviniszta szarrakás alkalmatlan legyen ugyanarra a pozícióra, csak mert valakinek a rokona, ismerőse, és ezért került oda. Ezek a lehetőségek teljességgel ki vannak zárva.

Rokapapa
Újságíró

Mondod te, aki azzal kérkedik, hogy alpári tahó stílusban beszólt valakinek. Hát, gratulálok, te vagy az élet császárára. Gondolom közben bele is élveztél a nadrágodba.

Látom már megint magadból indultál ki. Veled ellentétben nekem nincs szükségem alpári tahó stílusra mivel vannak érveim is.

Ha mindent a főnöknek kéne csinálnia, akkor rád mégis mi szüksége lenne?

Szövegértésből elégtelen.
Hatalmas a különbség a megtenni és a képes megtenni között. Az a főnök aki nem tudja elvégezni bármely beosztottja munkáját alkalmatlan vezetőnek.

Nyilván a beteges agyatokban nem létezhet olyan, hogy egy nő alkalmas egy pozícióra, mert hát csak odatették, míg az sem fordulhat elő, hogy egy ilyen magát a teremtés koronájának képzelő, soviniszta szarrakás alkalmatlan legyen ugyanarra a pozícióra, csak mert valakinek a rokona, ismerőse, és ezért került oda.

Már miért ne lehetne egy nő alkalmas egy pozícióra?! Már megint olyan dolgokat képzelsz be amit senki nem állított.
Azonban egy nő sem alkalmas vezetői pozícióba két okból kifolyólag.
Az elsőt előbb írtam le, a második pedig igen egyszerű: Természet ellenes.

Persze lehetne itt vitázni de a természet törvényei elég egyértelműen behatárolják a férfi és a női szerepeket, a nők számára az engedelmesség van kijelölve és nem a döntéshozás vagy épp az utasítás. Az a tény, hogy a nők mégis hozhatnak döntéseket és utasíthatnak másokat arra a te szavaid adják meg a választ.
Leépült az emberek agya!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az a főnök aki nem tudja elvégezni bármely beosztottja munkáját alkalmatlan vezetőnek.

A (leg)alsóbb szinteken még igaz is lehetne, de ott sem elvárás és nem is lehet, jó esetben szerencsés plusz, de 90+%-ban nem követelmény.

Legfelső szinteken meg baromság ez az elvárás.

Másik közkeletű félreértés, a főnök vs. vezető, nem ugyanaz, bár időnként szinonimaként használják, de markáns különbség van a kettő közt.

Rokapapa
Újságíró

A (leg)alsóbb szinteken még igaz is lehetne, de ott sem elvárás és nem is lehet, jó esetben szerencsés plusz, de 90+%-ban nem követelmény.

Hát épp az a baj, hogy nem elvárás.
40 éve még az volt és a végeredmény is jobb volt.

Legfelső szinteken meg baromság ez az elvárás.

Ott is szükséges.
Egy vezérigazgatónak értelemszerűen nem kell tudnia elvégeznie a takarító munkáját (éppen ezért nem is szól bele) de pl. A gazdasági igazgatóét igen.
A katonaság is így működik csak nagyobb sugárban. Ott egy ezredesnek is elkell tudnia végezni egy hadnagy feladatát is ha a helyzet megkívánja de a hadnagynak is átkel tudnia venni az ezredes feladatát ha minden kötél szakad.
A legalsó láncig mindenkinek van főnöke és az utasítási lánc föntről lefelé halad egyesével amelyben minden lánc tudja a közvetlenül alatta lévő feladatát.
Legalább is így kellene működnie a dolognak. A probléma ott kezdődik, hogy olyanokat leptetnek elő akik számára még az alacsonyabb beosztás is túl nagy kihívást jelent szellemileg.
Ennek oka lehet rokonság vagy barátság is ám a leggyakoribb a nemi alapon történő előléptetés. Pl. Van már rendőr dandártábornoknő is miközben még egy járőr feladataira is alkalmatlan.
Sajnos jól megfigyelhető jelenség, hogy az alkalmatlan nőket léptetik elő hátha mások rugdosása jobban megy nekik mint a munka.

De saját tapasztalattal is tudok szolgálni közvetlenül a diplomaszerzésem utáni időszakról ( és ennek már közel 30 éve )
Műszakvezetőként dolgoztam mivel az én szaktudásom volt a legnagyobb majd mikor kellett egy új üzemvezető nem engem léptettek elő hanem az egyik nőnemű beosztottamat aki csak betanított munkás volt. A főnök azzal indokolta, hogy az én munkám nélkülözhetetlen míg a nő előléptetése nem okoz fennakadást a termelésben. Hát okozott mivel többé nem mentem oda dolgozni.

Másik közkeletű félreértés, a főnök vs. vezető, nem ugyanaz

A félreértés ott van, hogy másnak hívják azt ami azonos.
Nagy divat manapság az értelmiségiek között, hogy nem a navén nevezik a dolgokat hanem mindenféle hülyeséget belemagyaraznak hátha okosabbnak tűnnek.
De ettől még a főnök valaminek a vezetője lessz míg a vezető valakinek a főnöke lesz.
Ezzel a kör be is zárult.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minden vezető főnök, de nem minden főnök vezető.
Ha nem értenéd esetleg, hogy mi a különbség: a főnöknek (csak) az utasításait tartják be, míg a vezetőt követik. Nem mindegy és csak egyik irányból van átjárás.

Rokapapa
Újságíró

Épp most próbálod legalizálni a vezető beosztásra alkalmatlan (elsősorban nők) térhódítását.
Ami azt illeti pont erről az ostoba belemagyarázásról írtam. Kevered a dolgokat gondolom szándékosan.
Te az alkalmas és az alkalmatlan embereket akarod osztályozni a főnök és a vezető nevek alatt. Valójában viszont pont arról folytatnánk eszmecserét, hogy milyen az aki alkalmas főnöknek hisz pont az lehet vezető.

Az a tény, hogy ez nem így működik elsősorban a kapitalizmus és a feminizmus hibája.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Épp most próbálod legalizálni a vezető beosztásra alkalmatlan (elsősorban nők) térhódítását.

Épp hogy nem, de klasszikust idézve:
“Zuzuval beszélgetni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni… enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas :D:D”

Kicsit tedd már le az egyirányű feminista szemüveged szűrőjét, mert köze sincs ahhoz, amit mondtam.
Nemtől és hülyétől, no meg az értelmező szellemi képességeitől független az, amit írtam.

Kevered a dolgokat gondolom szándékosan.

Isten elveszett barma, épp hogy te keverted és én szálaztam szét.

Te az alkalmas és az alkalmatlan embereket akarod osztályozni a főnök és a vezető nevek alatt.

Nem akarom, hanem tény, hogy a két halmaznak van-lehet közös metszete, de az egyik, mármint a főnök nem jelent (automatikusan) vezetőt, nemtől, hovatartozástól, meg hittől függetlenül.

Valójában viszont pont arról folytatnánk eszmecserét, hogy milyen az aki alkalmas főnöknek hisz pont az lehet vezető.

Fordítva ülsz a lovon, bárkit ki lehet nevezni főnöknek, mert annak bárki alkalmas, max szar vezetőnek.

Az a tény, hogy ez nem így működik elsősorban a kapitalizmus és a feminizmus hibája.

A kettőnek az égegyadta világon semmi köze sincs egymáshoz, épp az ilyen szektás hülyeségeitek nullázák le végképp azt a kevés értelmet is, amit adott esetben helyesen próbálnátok képviselni, de valahogy mindig a konkoly marad meg belőle, nem a búza….

Hunn
Újságíró

Minden nő, kedves victus, de kivétel nélkül mindegyik, a neme miatt (vagyis azért, mert nőnek született), születésétől fogva alkalmatlan a férfiak között bármiféle, férfiak feletti vezetői pozícióra.

És hogy miért is van ez így?

Nos, egy olyan aprócska dolog miatt, amit a férfiak – minden férfi, kivétel nélkül – pontosan és ösztönösen tudnak (a nők pedig nem, mert a nők nem születnek bele a férfi-hierarchiába, csupán a feminista törvények tuszkolták-tuszkolják őket mindenütt befelé és felfelé…) Szóval amiatt van ez így, mert a formális, hivatalos, mesterséges hierarchia, mint olyan, az csupán egy dolog, de messze nem minden.

A férfiak között egy vezetőnek ugyanis az informális férfi-hierarchiában is legalább olyan magas szinten kell állnia, mint a hivatalos, formális hierarchiában ahhoz, hogy a férfiak ténylegesen is vezetőjüknek tekintsék az illetőt, nem pedig csak névlegesen.

Az informális férfi-hierarchiában elfoglalt helyet pedig nem lehet kikövetelni. Azt nem lehet kihisztizni a nemi egyenjogúság alapján. Azt nem lehet sem a “patriarchális nőelnyomás” megszűntetésére hivatkozva, sem pedig megszégyenítéssel elérni. Nem működik sem a pozitív diszkrimináció, sem a kvóta, sem a zsarolás. A feminista eszközök erre a célra mind-mind hatástalanok. Tovább megyek: a női eszközök, mint olyanok, erre a célra alkalmatlanok..

A formális hierarchiában a feministák kihisztizhetik még akár a legfelsőbb vezetői pozíciók női kvótáját is alanyi járandóságként amiért nőnek születtek, és ha marad a jelenlegi globális irány, akkor ki is fogják hisztizni. Viszont ennyi a maximum, amit ezen a téren el tudnak a nők érni, és kész, slussz-passz.

Adott esetben a formális hierarchiában elfoglalt helyetek miatt mi, férfiak, kénytelenek vagyunk eljátszani, mintha a főnökeink lennétek. Legyen ennyi elég. Meg kell elégedjetek ezzel, mert több nem fog jutni nektek még akkor sem, ha cigánykereket hánytok.

Horvath Anton
Olvasó

Ugyanez igaz egyébként olyan férfi főnökökre is, akik nem éppen a jó teljesítményük miatt lettek főnökök. Ha nincs meg egyébként az elismerés a kollégák részéről akkor minden esetben a nagy poénok melegágya lesz az ő főnöksége, persze ő ezekről soha nem fog tudni. Hát nagyjából egy női főnök esetében is ez játszódik le, minél alkalmatlanabb, annál nagyobb mértékben persze :)

common man
Olvasó
common man

Nincs valami olyan hiányszakma, amiből meg lehetne normálisan élni

Menjél el ácsnak Jó táplálkozással még meg is vállasodsz.

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

A Jeges
Olvasó
A Jeges
victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

Alter Ego
Szerkesztő

Elég lesz sikernek a te szórakozásod felszámolása. A közösség javán túl személyes örömömre is szolgál.

victus
Olvasó

Az élet apró örömei.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

A politikában egy biztos: mindig van lejjebb…

Nem én írtam, de idevág:
“A nők egy kisebb, talán 5-10%-nyi részének van alapból józan esze, a többsége mentálisan egész életében infantilis marad, ezek közül esetleg azok egy része nő fel 60-65 éves korukra, akik több gyereket és unokát kellett, hogy felelősséggel neveljenek, és alapból van intelligenciájuk, és ehhez hozzájött az élettapasztalat.
Ez azért veszélyes, mert a személyiségjegyeket sem pl. egyetemi felvételénél , sem mondjuk, munkahelyi pozícióba helyezésnél nem vizsgálják. A nők nagyobb arányban diplomáznak, de sem felelősségteljes munkakörre, főleg nem vezetői munkakörre egy nagyon szűk, talán a fent említett 5-10-os arányon belül is minden negyedik, ötödik kivételével (aki akar, képes és tud vezetni) nem alkalmasak, mert egész életüket az érzelemvezéreltség határozza meg, hírből sem ismerik se a felelősségtudatot, sem az önmérsékletet és főleg nem a pártatlanságot. Súlyos helyzetben hisztérikusan reagálnak, túlterhelésre hisztérikusan reagálnak, vezetőként felfelé nyalnak, lefelé taposnak, nem látnak át kb. semmit, de ez nem is zavarja őket. Ha pedig nőnek nővel együtt kell dolgoznia, abból csak anyázás-furkálódás-pletykálkodás-hisztizés van.
Ennek oka, hogy mivel genetikusan a nőnek gyermeket kell nevelnie, lelkileg sosem távolodik el egy gyermektől, ezért a nő kicsinyes, önző, szűk-látókörű, tervezni nem képes és beszűkült marad, mint egy gyerek. Könnyen sír, könnyen nevet, talán csak annyiban különbözik egy gyerektől, hogy a gyerek még nem bosszúálló, nem jegyzi meg a sérelmeit hosszú távra.
Eleink tudták ezt, és ezért nem adtak a nőknek beleszólási jogot a döntésekbe. Azt a kisszámú nőt, aki arra alkalmas volt, egyszerűen fiúsították, ahogy később Horthy Miklós korában is a választójogi törvény azt mondta, az egyetemet végzett nőnek van szavazati joga. (Ma már ez is kevés lenne, annyira lement a felsőoktatás színvonala.)”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én sem tudom, hogy ki írta, de igaza van.