Bull War
83 megosztás

Tizenhatszor ment el randizni, egyetlen célja volt: ingyen kajálni

Az RTL újságírója szúrta ki az interneten azt a közösségi média figyelmét megragadó és megosztó sztorit, amelynek főszereplője egy egyetemista hallgatónő, McCall Brock, aki a TikTok-on osztotta meg történetét az elmúlt időszakban sűrűn bonyolított randevúiról.  A sorozatrandizó egyetemista lány bevallása szerint rövid időn belül 16 különböző férfival ment el randizni és semmi mást nem tartott szem előtt, mint az ingyen ebéd-vacsora lehetőségét. A fiatal lány elmondta, egyetemistaként nehezen tudja eltartani magát és úgy látja, a férfiak kihasználása a legegyszerűbb módja annak, hogy spóroljon.

A közösségi médiában őt ért kritikákkal kapcsoltban úgy érvelt, hogy ő semmiről sem tehet, mert “sose kérte” (kapcsolódó, egyszerre szórakoztató és mélyenszántó, “Ő nem olyan lány” című zenei klipp erre a linkre kattintva), tehát nem is ő vadászott szándékosan a balekokra, hanem csak azok hívták el őt randira. Amikor ez nem hatotta meg kritikusait, akkor már csak annyit fűzött hozzá, hogy még azok is kihasználják a férfiakat, akiknek van pénze, hát akkor ő miért ne tehetné.

Az egyre inkább elharapódzó női élősködést látva, csak annyit lehet ajánlani a férfiaknak, hogy ne legyenek balekok; senkit ne hívjanak meg drága randevúkra, ebédekre, vacsorákra, fesztiválra, színházba, moziba, divataukcióra, netalán könyvvásárra, ha nincs valódi (szexuális) kapcsolatuk az adott nővel. Ne szégyenítsék meg magukat és a férfinemet azzal, hogy a nők immár külön iparággá alakíthatják az üzletszerű randiszédelgést, a szűzkurválkodást.

Forrás: Az RTL.hu azonos című cikke

Post Author: Bull War

Bull War
f Facebook
83 megosztás


348
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
340 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
22 Hozzászólások szerzői
abrekSirius122victusHöllenhundVivi2 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
victus
Olvasó

Az egyre inkább kibontakozó női élősködést látva, csak annyit lehet ajánlani a férfiaknak, hogy ne legyenek balekok; senkit ne hívjanak meg drága randevúkra, ebédekre, vacsorákra, fesztiválra, színházba, moziba, divat aukcióra, netalán könyvvásárra, ha nincs valódi (szexuális) kapcsolatuk az adott nővel. Ne szégyenítsék meg magukat azzal, hogy a nők immár külön iparággá alakíthatják az üzletszerű randiszédelgést, a szűzkurválkodást.

Csak azt lehet folyamatosan kihasználni, aki hagyja magát. Mivel a férfiak döntő többsége egy rakás szarnak érzi magát, a pénzt tartja az egyetlen értéknek, amit nyújtani tud és megpróbálják részletre megvenni a csajt. Még ha sikerül is összejönni vele, sokan még akkor is mindent helyette perkálnak. Ha pedig vége lesz a dolognak, jön a sírás-rívás, hogy minden nő egy pénzéhes kurva és fillérre pontosan felsorolják, hogy mennyit költöttek rá.

Soha semmit nem szabad a nő helyett kifizetni. Se az első randin, se az ötödiken, se a tizediken.

Horvath Anton
Olvasó

Sokakat támadsz itt hogy általánosítanak, pedig most épp te is ezt csináltad. Egy MGTOW vagy egy gondolkodó ember nem hagyja magát úgysem lehúzni, ez a blue pilles ködben élők esete inkább. Bár tanulópénznek kiváló szituáció lehet egy ilyen randi, ettől függetlenül ez egy szimpla bűncselekmény sorozat volt a nő részéről. Mindezektől függetlenül minden nő kurva, ezen a RedPill gondolkodás sem fog változtatni.

victus
Olvasó

Sokakat támadsz itt hogy általánosítanak, pedig most épp te is ezt csináltad.

Mutasd már meg, hogy hol általánosítottam.

Egy MGTOW vagy egy gondolkodó ember nem hagyja magát úgysem lehúzni, ez a blue pilles ködben élők esete inkább.

Dehogynem. A mgtow eleve el sem jut a lehúzásig.

Bár tanulópénznek kiváló szituáció lehet egy ilyen randi,

Az ilyeneket századjára is lehúzzák.

ettől függetlenül ez egy szimpla bűncselekmény sorozat volt a nő részéről.

Miért is?

Mindezektől függetlenül minden nő kurva, ezen a RedPill gondolkodás sem fog változtatni.

Ja minden nő kurva, aki nem veled baszik, igaz? És akkor kéred rajtam számon az általánosítást.

Horvath Anton
Olvasó

Utánad már csak szabadon. Éés igen, bűncselekmény az ellenszolgáltatás nélküli fizetése meghagyás minden esetben.

victus
Olvasó

Ha felbérelsz egy kőművest, hogy elvégezzen a házadban egy komolyabb munkát, amiért elteszi a pénzt, de cseszik elvégezni a melót, akkor valóban nem teljesítette, amit megígért.
A randin mióta van ellenszolgáltatási kötelezettség? Talán lepapírozták, hogyha a fizetik a csaj kajáját, akkor az baszik velük, vagy legalább leszopja a faszukat? Esetleg pisztolyt szegezett a fejükhöz, hogy fizessenek? NEM. Szimplán balfaszok voltak, akik fizettek, mint a katonatiszt. Pont mint azok a szerencsétlenek, akik reggel 10-kor a tévéshop szünetében betelefonálnak 1200 Ft/perc díjazásért, hogy küldjék nekik a pénzmágiát. Bármikor mondhatták volna, hogy menj a picsába anyukám, nem fizetek. Miért nem tették? Be voltak fosva, hogy akkor majd lelép a csaj és nem baszik velük? Jó eséllyel amúgy lelépett volna és amúgy sem baszott volna velük.
Így viszont:
– elszórtak egy csomó pénzt
– nem kaptak semmit cserébe
– a nő még hízott is
– kíméletlenül az arcukba vágták, hogy mekkora lúzerek, bár ezt eddig is tudták
Ehhez csak gratulálni tudok, tényleg.

De van egy konstruktív javaslatom. Ha legközelebb randira mész egy csajjal – képzelem hányszor fordul ez elő – akkor írass vele részletes szerződést a teljesítési kötelezettségről, amit ha nem teljesít, menj nyafogni a bíróságra. Legalább lesz egy jó napjuk, miután körberöhögtek.
Csak ismételni tudom magam: a nő helyett tilos fizetni, főleg a randi időszakban. Később is csak mértékkel.

Horvath Anton
Olvasó

Mivel ugyanez amit írtam igaz visszafelé is, ha nem volt semmilyen ellenszolgáltatás akkor minek fizessen valaki egy vadidegennek, akár csak egy vacsorát is? Hiába fényezed itt a szart nekem, ez egy szimpla csalás(sorozat) volt és mint olyan büntetendő. Nem tudom mondjuk annak mennyire örülnél ha megtámadnának az utcán bármilyen vagyontárgyadért, ne adj isten jól pofán is basznak közben, majd utána a rendőrségen neked is csak a szokásos femintista “lúzer vagy” dumát vágnák a pofádba az eljárás megindítása helyett. Mert egyébként ti pontosan így szeretnétek gyakorlatilag az összes társadalmi problémát elintézni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Pont ez a lényeg , hogy MINEK fizessen valaki, teljesen igazad van, miért vállalja be, miért nem köti ki előre, vagy közli az étterembe érkezvén, hogy ő az egyenjogúság híve pl. a számla fizetésénél is. Ki kényszeríti és mivel bárminek a fizetésére ?
Igen, ez egy csalás(sorozat) volt, most, hogy beismerte, (szóval azok az úriemberek, akiket átvert, akár fel is jelenthetnék, az összeg miatt lenne belőle kb egy szabálysértés), de egyébként hogyan bizonyítod ? Hitegetett, hazudozott bárkinek ? (az átverés is csak azért derült ki, mert bevallotta a motivációját). Önként, s dalolva fizették a cehhet, ne mosd már össze azzal, ha megtámadnak és rákényszerítenek egy értéktárgyad átadására ! Senki nem kényszerítette őket semmire. Ettől még elítélendő és erkölcstelen, de nem olyan, mintha valakit megtámadnának…

Horvath Anton
Olvasó

Még jó hogy bevallja ha egyszer semmilyen következménye nincsen. Ez a matriarchátus társadalmunk lényege, ha nőről van szó akkor bármit lehet, felelősség 0. És persze nem csak ez az egy nő űz sportot az efféle “randikból”.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem is állítottam, hogy ő az egyetlen, sajnos az online ismerkedő nők harmada meg is teszi (vagy legalább egyszer megtette, saját anonim bevallásuk szerint- UK-ban). Pont azért a pofátlan cselekedetéért- hogy még röhögve be is vallja- kéne beperelni pár férfinak (hátha össze lehetne vonni az összegeket és lehetne valami komolyabbat rásózni, de ott, ha jól tudom 2500 GBP alatt max szabálysértés- no meg nem hitegetett senkit semmivel, mindig a férfiak hívták el és meg, egyszer sem ő erőltette).

Érdemes a kommenteket elolvasni, nem nevezném megosztónak , a többség erősen elítéli .

https://www.mirror.co.uk/news/weird-news/woman-sparks-outrage-after-admitting-26670111

victus
Olvasó

Ha a faszi fűt, fát ígér a nőnek, hogy feleségül veszi és hasonlók, majd megdugja és kidobja a picsába, akkor a szemedben az is csalás, igaz?

Horvath Anton
Olvasó

Az konkrétan miként károsítaná meg anyagilag a nőt? Jahh..

tomgal
Olvasó
tomgal

Mint előbb írtam, ezért nem büntethető jogilag egyik sem. A csajnál a hazudozás, ígérgetés hiányzik ( a férfiak saját fejükben láttak bizonyos lehetőségeket, mindenféle ígéret nélkül) , a nőket dugó házasság szédelgőnél meg az anyagi haszonzerzés nem áll meg. Ettől még erkölcstelen mindkettő.

Horvath Anton
Olvasó

Hát szerintem meg kurvára nem mindegy hogy csak átbasznak valakit, vagy le is húzzák lóvéval. Anyagi kár itt tehát csak az egyik esetben keletkezik.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, valóban nem mindegy, szerintem az emberek 99%-a kiegyezne egy kisebb anyagi veszteséggel (mondjuk 20 fontnyi tanulópénzzel) , mint hogy érzelmileg átbasszák a fejét. Legalábbis a nők biztosan. Továbbá egy megrendült bizalom kihatással van a további kapcsolataira is. A lehúzós dolog ellen lehet előre-sőt kell is védekezni, az érzelmi átbaszás ellen nem nagyon, ugyanis ott meg kell bíznod az illetőben, no meg a következőben is kéne valahogyan…

Mit választanál :

Egy randin meghívatja magát egy csaj egy hambira, meg egy kólára (arról nem volt szó, hogy minden esetben luxus éttermekbe vitték, sőt esélyesen nem, de legyen 30 Font- UK nettó átlagbér 2284 GBP- kb 1.043300 Ft, 30 GBP -13.800 Ft), utána eltűnik.

Együtt vagy egy ideje egy csajjal, minden nap mondja mennyire szeret, teljesen bele vagy pistulva, boldog vagy, majd kiderül, hogy igazából csak addig kellettél, amíg átköltözik és kellett aki pakoljon, cipeljen, szereljen, vagy segítsen neki a tanulásban,vizsgákban, vagy csak ameddig nem jön egy tőled sokkal magasabb, jobb képűbb, akivel a szex is jobb.

Az egyik esetben van egy kis anyagi veszteséged. Szemét dolog, erkölcstelen, tény. A következő randinál már tanulsz belőle, nem esel ugyanabba a hibába. Érzelmileg egyáltalán nem kötődtél. A másiknál napokig, hetekig szarul vagy és bizony a bizalmad megrendül a másik nemben, lehet, hogy pont azt fogod büntetni a későbbiekben a bizalmatlanságoddal, aki pont nem érdemli meg.

Alter Ego
Szerkesztő

Szívhez szóló történet. A probléma csak ott van, hogy nem úgy áll a helyzet, hogy a férfiaknak csak a könnyed 30 fontos lehúzások jutnak, a nők meg cipelik az utóbb felvázolt érzelmi terheket. A helyzet úgy áll, hogy a férfiaknak is kijut az efféle csalódásokból, plusz még bizonyos rendszerességgel a lehúzás is. A kettő együtt halmozottan rombolja a másik nem iránti bizalmat. Ezt ugye beláthatod. Ennek tudatában próbáld megmagyarázni a férfiaknak, hogy ugyan már semmiség az az alkalmankénti tíz-húszezer forint…

hunbagira
Újságíró

Megelőztél alter.

hunbagira
Újságíró

Csak, tudod vivi az érzelmi átbaszás nálunk is játszik, megfejelve pluszban kisebb-nagyobb anyagi lehúzással.
Tehát megint ti nyertek a mocskosságban.
És akkor most megint ne menjünk bele a hipergámia miatti elkövetési arányokba.

victus
Olvasó

Mondta valaki, hogy fizess, te szerencsétlen? Ja, hogy a pénz az egyetlen érték, amit nyújtani tudsz és csak ezzel tudsz villogni, mert egy értéktelen szardarab vagy, aki nem tud mást nyújtani és csak a lóvéért állnak veled szóba. Ez téged minősít.

hunbagira
Újságíró

Nem-nem mondta, csak a ringyó rendszer így alakította ki.

victus
Olvasó

Tehát elhessegeted az egyéni felelősséget, mert hát a rendszer a hibás. Értem. Szerinted kő keményen fizetni kell a baszásért, mert ha nem, akkor max kivered magadnak.

tomgal
Olvasó
tomgal

Természetesen sosem állítottam, hogy a férfiakat érzelmileg nem szokták átbaszni. Azt is elismerem, hogy a tipikusan éttermi, szórakozóhelyi lehúzások jóval inkább női tevékenységek. Viszont abban biztos vagyok (és ezt pontosan az elmúlt évtizedek tapasztalatából mondom, állítom) semmivel sem kevesebb az érzelmileg átvágott nő, sőt, mint férfi és pontosan az átlagos nő érzelmi beállítottsága és az átlagos férfi racionálisabb beállítottsága ( nagy átlagban a nők érzelmesebbek, a férfiak racionálisabbak, ezt azért ugye senki nem tagadja, az oldalon ezerszer lehetett olvasni, hogy a nők szinte mindig érzelmi alapon döntenek, a férfiak sokkal racionálisabban) miatt, a nők érzelmileg jobban, többet padlóra küldhetők. Naivabbak is, annyira el akarják hinni, hogy szeretik őket, rajonganak értük, hogy még egész értelmes, okos csajok is képesek elhinni elképesztő dolgokat, hiába mondja az ember, hogy te figyelj, itt valami nagyon nem stimmel…(mondjuk én picit túl szkeptikus is vagyok, mindenki gyanús aki él alapon, azért ez sem túl jó, de saját szempontból jobb). Szóval nem, érzelmi átvágásban véleményem szerint a férfiak vezetnek udvarlási periódusban, vagy nem elköteleződés szinten. De “meghívatom magam” téren egyértelműen a nők.
A napi szimpla élet, együttélés, nem felső tízezer, hanem átlagember szintjén történő (anyagi) kihasználás úgy vélem kb azonos szinten mozog, mondom mindezt úgy, hogy mint már korábban említettem, az én környezetemben csak ” férfi használ ki nőt anyagilag” esetek vannak, de lehet én nem mozgok olyan körökben, de még htb-ket sem ismerek senkit sem. De egy htb nő azért nem aranyásó, vagy kitartott, Rokapapa lenne jogosan a legjobban fölháborodva, ha őket ide vennénk.

victus
Olvasó

Azt is elismerem, hogy a tipikusan éttermi, szórakozóhelyi lehúzások jóval inkább női tevékenységek.

Mivel egy átlagos, de még átlag feletti pasinak esélye sem lenne lehúzni a nőket anyagilag étteremben, szórakozóhelyen, pláne nem minden egyes nap két héten keresztül.
Még itt is vitatéma volt, hogy ugyan miért is van, hogy egy rakás szórakozóhelyen a csajok belépése sokszor nem csak féláras, hanem ingyenes. MEglepő módon nem is inkább a csajok háborodtak fel az ingyenes belépőn, hanem ezek a hímnemű szerencsétlenek, mert ha a csajoknak is fizetniük kéne, akkor eleve nem mennének el, tehát szerintük a szórakozóhely egyfajta szolgáltató ház, ahová ők befizetik a belépőt és cserébe biztosítják nekik a dugás lehetőségét. Mit lehet erre mondani? A rendszeres lehúzáshoz kell egy rakás hímnemű balfasz, akivel ezt meg lehet tenni.

Naivabbak is, annyira el akarják hinni, hogy szeretik őket, rajonganak értük, hogy még egész értelmes, okos csajok is képesek elhinni elképesztő dolgokat, hiába mondja az ember, hogy te figyelj, itt valami nagyon nem stimmel…

Jaja, izgi rosszfiú, akit meg kell változtatni. Aztán persze sírás lesz a vége és jön a “hol vannak a normális pasik” nyafogás, pont mint a “minden nő egy pénzéhes kurva”. Ha valaki rendszeresen ilyenekbe fut bele, akkor nem ártana önvizsgálatot tartani, mert a hiba az ő készülékében van.
Egyébként hagyjuk már azt a nők érzelmesebbek dumát, amikor képesek olyan racionális, számító módon összeállni olyan faszikkal, akikből profitálhatnak. (nem csak anyagilag). Bizonyára a fene nagy szeretet vezérli őket. Nyilván nem mindegyik ilyen.

Szóval nem, érzelmi átvágásban véleményem szerint a férfiak vezetnek. De “meghívatom magam” téren egyértelműen a nők.

A rendszeresen meghívatom magam, miközben tudom, hogy semmit sem akarok, de azért jó érzés, hogy költenek rám, érzelmi, anyagi mankónak használom a másikat, aztán még egy normális lekoptatásra sem vagyok képes mert szépen ghostingolok hozzáállás ugyanolyan érzelmi átbaszás, az anyagi veszteség csak a bónusz. A pénzt újra meg lehet keresni.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Ha valaki rendszeresen ilyenekbe fut bele, akkor nem ártana önvizsgálatot tartani, mert a hiba az ő készülékében van.”

Ha valaki tényleg rendszeresen ilyenekbe fut bele, ott nyilván vele van a gond, de egy nőnél elég gyakran elég, ha egyszer ilyenbe fut bele, de akkor nagyon, akkor egész hátralévő életére beleég ez a csalódás (ezt sem csak én mondom, hanem férfiak is említették itt ezen az oldalon) és ilyet láttam nem is egyet.

” Egyébként hagyjuk már azt a nők érzelmesebbek dumát, amikor képesek olyan racionális, számító módon összeállni olyan faszikkal, akikből profitálhatnak. ”

Na ez egy k. nagy általánosítás, mert lényegesen kevesebb számító kurvát ismerek, aki profitálás miatt van tartósan valakivel, mint nem. Nyilván számít ki milyen körökben, társaságban mozog, én az átlag társadalmat képviselem, ott ez bizony ritkaság, van több fiatal kolléganő, vagy barátok, kollégák lányai stb és ez nem jellemző.

common man
Olvasó
common man

Azt is elismerem, hogy a tipikusan éttermi, szórakozóhelyi lehúzások jóval inkább női tevékenységek

Itt a tavasz, áttértem a réti táplálkozásra.Mindenkit meghívok egy pitypang partira.

hunbagira
Újságíró

Nem, hiányzik a kurváknál…ők ugyanis minimum ismerkedést HAZUDTAK, holott a valóságos szándék a potyázás volt.
Tehát itt a kurvák részéről bizony minden tényállási elem “játszik”.
Még delikvens pasiknál nem.

tomgal
Olvasó
tomgal

A helyzet az Bagira, hogy én magam is megpróbáltam férfi szemszögből és jogi szempontból is szemlélni az esetet (sőt felvetettem mint opciót, hogy a megkárosított fériaknak fel kéne jelenteni a csajt, mondjuk a 16-ból-bár nem tudhatjuk, hogy volt-e olyan hülye köztük, aki kétszer hívta el- de mondjuk 4-5 fickó biztosan ki volt bukva annyira, pláne ha látták a tik-tok cuccot, hogy akár megtegyék) De sajnos ebben az esetben, csak a csaj “vallomása” van a kezükben, amit bármikor visszavonhat, hogy nem is igaz , csak fel akart vágni, hogy ő milyen ügyes, trükkös, stb…,de igazából nem. Részéről ígéret, rátukmálás (legalábbis állítása szerint) , hazudozás nem történt. A férfiak fejében is csak a kapcsolat lehetősége volt meg, hisz semmi nem kötelez senkit arra, hogy egy vacsora/ital stb meghívást,amit önként tettek, neki bármivel viszonozni kelljen. A férfiak a lehetőség reményében hívták el, de semmi garancia nem volt, nem lett volna akkor sem, ha a csaj nem csak ingyen kajára vágyott volna. Mi lett volna, ha az ingyen vacsi-randi közben mondjuk mégis megtetszett volna neki az egyik ? Ennek a lehetősége sem kizárt.Ebben túl sok a lehetséges kimenetel.

Igen, nagyon gáz és szemét dolog ilyet tenni, de szimplán szándékot, motivációt nem büntet a jog, ami csak az illető fejében van meg. Van olyan hogy előkészület, (pl. gyilkossági szándék, felbérel ugye egy bérgyilkost, fizet, vagy beszerez egy fegyvert, te tudod a legjobban), de önmagában fenn lenni egy ismerkedős oldalon, hát ezzel bizonyítani bármit is…persze lehetne tenni egy próbát, de szerintem egy rendőrségi feljelentés kapcsán, bűncselekmény hiányában megszüntetnék a nyomozást (és még ki is röhögnék a feljelentőt a háta mögött sajna).

victus
Olvasó

A férfiak fejében is csak a kapcsolat lehetősége volt meg,

Vagy csak a sokak által vigyorogva előadott “a fasz feláll, az ész megáll” opció lépett életbe és úgy vélték, hogy némi dugás megéri, hogy anyagilag tökön lőjék magukat.

hisz semmi nem kötelez senkit arra, hogy egy vacsora/ital stb meghívást,amit önként tettek, neki bármivel viszonozni kelljen. A férfiak a lehetőség reményében hívták el, de semmi garancia nem volt, nem lett volna akkor sem, ha a csaj nem csak ingyen kajára vágyott volna.

Ezért sem fognak perelni.

Mi lett volna, ha az ingyen vacsi-randi közben mondjuk mégis megtetszett volna neki az egyik ? Ennek a lehetősége sem kizárt.Ebben túl sok a lehetséges kimenetel.

Mi lett volna? Akkor azt az egyet húzza le rendszeresen és már nem kell 10 másik balfaszt beújítani. Amelyik szutyok így áll hozzá, az később sem akar egy árva buznyákot sem költeni a kapcsolatban, mert mindig talál olyan balekot, aki boldogan viselkedik bankautomataként.

persze lehetne tenni egy próbát, de szerintem egy rendőrségi feljelentés kapcsán, bűncselekmény hiányában megszüntetnék a nyomozást (és még ki is röhögnék a feljelentőt a háta mögött sajna).

És milyen jól tennék. Én a zsaruk helyében nem is a háta mögött röhögném ki őket.

hunbagira
Újságíró

Már, hogyne büntetne szándék alapján. Ez adja az elhatárolás alapját pl az emberölés és halált okozó testi sértés között. És tucatjával sorolhatnám a tényállásokat.

hunbagira
Újságíró

Ebben az esetben a nő hogyan lett anyagilag megkárosítva, lenkuci?

tomgal
Olvasó
tomgal

Abban az esetben van a nő megkárosítva, ha a férfi hozzájárt, ő készült kajákkal, nála használta a vizet, direkt miatta vette a kedvenc sörét, esetleg vett neki kisebb meglepetéseket (van sok nő, aki bizony vesz annak a férfinak akit szeret). De ezt sem fogják rendőrségi ügy szinten kezelni. Ha pénzt kért tőle erre,arra, nagyobb értékű ajándék, igazolhatóan a nő által a fickóhoz köthető költségek kifizetése,akkor már nyilván más a helyzet.
Ha szimplán csak dugogatta és azt hazudta elveszi, meg tartós kapcsolat, miközben csak ürítésre kellett, az megint “csak” egy gáz, nagyon szemét dolog ,de néhány étkezés, meg vízhasználat összegével nem fognak foglalkozni a rendőrségen.

victus
Olvasó

Hiába írod ennek a nyomorultnak, szerinte a nők életcélja a férfiak anyagi tönkretétele.

hunbagira
Újságíró

Nem-nem minden férfival ez a szándékotok valóban, csak az “alsó” 90% esetében játszik ez, te alkesz szardarab.

victus
Olvasó

Te még az alsó rétegben is csak a legalja vagy.

Horvath Anton
Olvasó

Ha nem is életcélja, de a vége úgy is az lesz a törvényeknek köszönhetően. Ezért lenne ideje talán így 2022 környékén változtatni rajtuk, mert rajtatok már úgysem lehet.

tomgal
Olvasó
tomgal

Anton, milyen törvényekkel lehet anyagilag szerinted tönkretenni egy férfit ?

Házastársi tartást konkrétan ezreléknyi esetben ítélnek meg, súlyos betegség , munkaképtelenség esetén. Az egyetlen eset amiről tudok, pont egy nő fizet a volt férjének…
A közös tulajdonból kisemmizni( házasság előtt szerzett cuccok nem lesznek közösek) szinte a lehetetlen kategória ( azért a távoltartási végzést sem bemondásra adják https://www.hogyankell.hu/T%C3%A1voltart%C3%A1st_k%C3%A9rni ahol ezt az intézkedést meghozzák, annak nyomós oka van ).

Pont idén januártól kérhetik a szülők az osztott elhelyezést, amit csak akkor nem ítélnek meg , ha konkrétan a gyermek fejlődése, tartása, nevelése szempontjából veszélyt jelent a másik fél, vagy alkalmatlan rá. A gyermektartás sem fizetendő egyik fél részéről sem ( egészen ritka, speciális eseteket kivéve, de 90%-ban nem ez játszik). Egyébként komolyan kíváncsi vagyok, hogy az idén váló férfiak, akiknek gyermeke is van, milyen arányban választják majd ezt a megoldást és hányan lesznek akik inkább fizetnek gyerektartást, de elég nekik a 2 hetente hétvége, meg a szünetek fele. Tippem sincs , tényleg.

Vannak diszkriminatív , kizárólag nőket támogató családtámogatási intézkedések, ez tény. De emiatt neked nem lesz kevesebb, csak a nőnek lesz több. Ez egy extra támogatás, nem tőled vonják le. Ebbe nem fogsz tönkremenni ! Családi pótlék, családi adókedvezmény , gyes, gyed mind megosztható, vagy férfiak által is igénybevehető.

Szóval pontosan milyen törvényekre gondolsz, amibe a férfiak anyagilag tönkremennek ?

A nők40 is diszkriminatív, de abba sem anyagilag mégy tönkre, nem lesz a te jövedelmed kevesebb, sőt, csak megint egy extra lehetőség a nők számára, de ha tovább dolgozol, a fizetésed nagyobb, mint a nyugdíjad és a nyugdíjad is sokkal jobb lesz, ha nem élsz a korkedvezménnyel.
Tényleg nem értem milyen törvényekre gondolsz, ami anyagilag tönkreteszi a férfiakat.

Ha meg nem házasságra, bejegyzett élettársi kapcsolatra gondolsz, ott meg nincsenek törvények , ott rajtad múlik mennyire engeded kihasználni magad.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyébként komolyan kíváncsi vagyok, hogy az idén váló férfiak, akiknek gyermeke is van, milyen arányban választják majd ezt a megoldást és hányan lesznek akik inkább fizetnek gyerektartást, de elég nekik a 2 hetente hétvége, meg a szünetek fele. Tippem sincs , tényleg.

Erre én is kíváncsi vagyok, nekem nem is erre, hanem egy, két év múlva “megbánók” számára lennék kíváncsi, hogy hányan térnének vissza a 2 hetente hétvégékhez….

hunbagira
Újságíró

Ha egy férfi baszásért jár egy nőhöz. A dolog ezen része kötelező nyűg számára, ugyanis pontosan tudjuk, hogy nem veletek fogjuk egyesíteni a fizika einsteini és schrödingeri modelljét. :D
Tehát itt a potyázásra semmi ráutaló szándék nincs. Amúgy x-generációtól visszafelé ez a főzöcske már régen nem játszik.

victus
Olvasó

Lehet, hogy csak veled nyűg a baszás. Bár veled nyilván szóba sem állnak, ezért vagy ilyen frusztrált, agresszív, rohadt mocskos tetű. A kurvázáshoz meg vagy túl csóró, szarrágó, vagy töketlen vagy, ezért marad a virtuális tér, ahová köpködheted a szart a mocskos pofádból. Komolyan Hunn egyre szimpatikusabb és emberibb, veled ellentétben.
Fel is vettelek a “remélem hamarosan elbasz el villamos” listámra.
Téged hány nő károsított már meg anyagilag, te nyomorult? Számszerűsítve hány forintot gomboltak le rólad? Mert ha olyan rafkós vagy, hogy semennyit, akkor mi az anyádat pattogsz itt? Ha meg lehúztak, akkor miért nem mentél feljelentést tenni? Esetleg volt már olyan, hogy találkozgattál egy nővel? Felmentél hozzá és zabáltál, amit ő készített el? Mindezt persze úgy, hogy semmi komoly szándékod nem volt? Akkor te is lehúztad a nőt, te falhoz vert lófasz? Persze gondolom nem volt ilyen, mert le se szarják a frusztrált, idegroncs pofádat, nem hogy zabáltassanak. Te mindig egyenes és korrekt voltál, soha nem kúrtál át senkit igaz? Arra nem gondoltál még, hogy pont azt kapod az élettől, amit érdemelsz?
Úgyhogy nem tudom mit aggódsz, a pénzed biztonságban van. Vegyél belőle ajándékot édesanyádnak, aki bizonyára folyamatosan csuklik, mert állandóan emlegetik az idióta kölyke miatt.

hunbagira
Újságíró

Te cefrés, gyógyszeres fosringyó, annyira készre basztad magad az éjjel már megint, hogy szöveget sem tudsz értelmezni?
Nem a baszás a nyűg (bár sokszor az is, hiszen a szexhez kell némi kultúra és így intelligencia) hanem, hogy utána az egybites, primitív, alig néhány témára kiterjedő pletyizéseteket, önsajnálatotokat elviselje az ember.
Amúgy ki az a hülye balek, aki eltartja gyógyszeres, alkesz egylyúkra baszott aranyeres picsádat/segglyukadat, hogy hajnalban itt tudsz őrjöngeni, mint anno a zsindex fórumon?! :D
Kit sikerült lehúznod?

victus
Olvasó

Te éjszaka eleget hokiztál, hogy kéztő gyulladást kapj a sok faszverésről? És még mindig ilyen frusztrált kis szarjankó vagy? Őrjöngsz, aztán magyarázod a bizonyítványodat, te retardált szerencsétlen. De ügyes vagy, járasd csak le még jobban magadat.

Neked a baszás nem nyűg, hanem egy elérhetetlen vágyálom, sci-fi kategória. Persze ezért is más a hibás. Akinek van normális szexuális élete, az nem írogat ilyen degradáló, primitív, általánosító szar, mocskos fröcsögést, mint te.
A legnehezebb pedig elviselni a saját hitvány természetedet.

Sose jártam a zsindex fórumon, megint kevered a szezont a faszommal, te paranoid szarcsimbók. Itt egyedül te őrjöngsz. A szüleid is inkább kisszéket csináltak volna helyetted, annak legalább haszna is van, veled ellentétben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Lehet, hogy nem főzőcskéznek annyit, viszont kaját rendelnek, piát , nasit vesznek. Pont tegnap mondta egyébként az egyik fiatal kollegina (22 éves, igaz eredetileg soproni, nem pesti) , hogy süt valami sajtosat, ( ha marad hoz nekünk is),mert jön fel hozzá a barátja – tán 1-2 hónapja járnak…

victus
Olvasó

Te már egy kialakult kapcsolatról beszélsz.

common man
Olvasó
common man

Ha szimplán csak dugogatta és azt hazudta elveszi, meg tartós kapcsolat, miközben csak ürítésre kellett, az megint “csak” egy gáz, nagyon szemét dolog

Hát nem is akarják a nők,hogy elvegyék őket

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem feltétlenül házassági ígéretet tesz, hanem hogy szereti, hogy hosszú távú kapcsolatban gondolkozik vele, hogy egyszer majd tőle szetetne gyereket, stb.

Egyébként az általam ismert fiatal lányok egyikének a szájából sem hallottam még, hogy nem akar férjhez menni, vagy ne akarna családot.

common man
Olvasó
common man

Egyébként az általam ismert fiatal lányok egyikének a szájából sem hallottam még, hogy nem akar férjhez menni, vagy ne akarna családot

Majd egyszer valamikor…… Előbb még….Kivel….Nincs egy normális…..

common man
Olvasó
common man

Ha a faszi fűt, fát ígér a nőnek, hogy feleségül veszi és hasonlók

Ezek az ötven évvel ezelőtti filmekben voltak…

victus
Olvasó

Most nem kamuzik senki a baszás reményében?

common man
Olvasó
common man

Tapasztalatom alapján semmi értelme kamuzni.

victus
Olvasó

Mégis a legnagyobb szélhámosok a legsikeresebbek.

common man
Olvasó
common man

Mégis a legnagyobb szélhámosok a legsikeresebbek

Legalábbis látszólag. Mert hát…milyen siker az ha egy nő azért “szeret”mert azt hiszi az vagyok amit hazudtam.Ha viszont azt mondom,hogy alapvető célom a szex(ebben semmi hazugság nincs) és mégis kellek, esetleg még egy testi-lelki szerelem is kialakul(az is cél de azt elhallgattam,jobban mondva még nem érett meg rá az idő,hogy elmondjam),az már siker.

victus
Olvasó

Az ilyen önsajnáltató lúzerek pedig még eddig sem jutnak el.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Pont ez a lényeg , hogy MINEK fizessen valaki, teljesen igazad van, miért vállalja be, miért nem köti ki előre, vagy közli az étterembe érkezvén, hogy ő az egyenjogúság híve pl. a számla fizetésénél is. Ki kényszeríti és mivel bárminek a fizetésére ?

Az egyszerű válasz erre az lenne, hogy azért mert hülye/balek stb.
Nem teljesen igaz.
A válasz az, hogy azért fizet, mert feminista, a szó “jó”/” eredeti” értelmében, mert úgy van szocializálva, mert úgy”tanulta” és meg van győződve róla, hogy ez így természetes.
Mert a remény lehetőségének a lehetőségéért teszi.

Igen, ez egy csalás(sorozat) volt, most, hogy beismerte, (szóval azok az úriemberek, akiket átvert, akár fel is jelenthetnék, az összeg miatt lenne belőle kb egy szabálysértés), de egyébként hogyan bizonyítod ?

A helyzet az, hogy nem, nem volt csalás. Ahogy nem csalás az, ha egy szebb ember a fizikai adottságai miatt előnyben, sőt, különleges előnyben részesül, legyen az nő, vagy férfi, vagy gyerek. Ahogy a hatalommal való élés sem csalás. Addig, amíg a rendelkezésére áll, és mindig van balek, aki már századjára is hajlandó fizetni a reménybeli vágyaiért, addig nem az.
Csalás az, ha megtéveszti a balekot. De itt nem ez történik, a balek önként lép bele, és tisztában van azzal, hogy ez részéről egy “szerencsejáték”, ahol, ha nem nyer, akkor újra játszik, mással, de meg van róla győződve, hogy ha nem “fizet” akkor biztosan nem fog nyerni.

Hogy ezzel él a “szép ember”, adott esetben visszaél?

Az idomított férfiban tökéletesen le van írva, amikor az ügynök kereket cserél, hogy mit és miért csinál…..

Ettől még elítélendő és erkölcstelen,

Kívülről nézve az, utólag nézve is az, de belülről, közben, nem az.
Mert a remény reményéért a fickóknak még így is megéri/megérte…

Meske
Olvasó
Meske

Csalás az, ha megtéveszti a balekot. De itt nem ez történik, a balek önként lép bele, és tisztában van azzal, hogy ez részéről egy “szerencsejáték”, ahol, ha nem nyer, akkor újra játszik, mással, de meg van róla győződve, hogy ha nem “fizet” akkor biztosan nem fog nyerni.

A férfi szemszögéből “nyer vagy nem nyer”-legalábbis ezt hiszi. Eme nő szemszögéből pedig eleve “nem nyer”, mert csak éhes volt. Randi (esély) helyett “szóbeli escortot” nyújtott/akart csak nyújtani a férfiaknak. Mindez az első alkalomból sosem bizonyítható.
Mint amikor az ember a céllövöldében lelkesen lövöldözik a vaktölténnyel…

hunbagira
Újságíró

Tudod tomgal/vivi. Az átkosban ugye szokás volt, hogy “miénk gyár a vigyük haza” (aminek részben az volt az oka, hogy sokak, csak a sajátjukat próbálták visszalopni) az akkor is lopás, ha mindenki csinálja. Ennyikeh
De ezen logika alapján felül kéne vizsgálnod sok mindennel kapcsolatos állaspontodat, neked is.

victus
Olvasó

Téged is apránként szétlophatnának már az ukrán szervkereskedők. Szívességet tennének vele az emberiségnek.

hunbagira
Újságíró

Folytatólagos elkövetés van, így az összegek, összeadódnak.

victus
Olvasó

Mivel ugyanez amit írtam igaz visszafelé is, ha nem volt semmilyen ellenszolgáltatás akkor minek fizessen valaki egy vadidegennek, akár csak egy vacsorát is?

Erről pofázok, hogy egyik balekot sem kényszerítették, hogy fizessen.

Hiába fényezed itt a szart nekem, ez egy szimpla csalás(sorozat) volt és mint olyan büntetendő.

Itt csak te próbálod erőlködve szétkenni a szart és ráhúzni a csalást, de eddig még nem bírtad ezt alátámasztani.

Nem tudom mondjuk annak mennyire örülnél ha megtámadnának az utcán bármilyen vagyontárgyadért, ne adj isten jól pofán is basznak közben, majd utána a rendőrségen neked is csak a szokásos femintista “lúzer vagy” dumát vágnák a pofádba az eljárás megindítása helyett.

Ez már tényleg röhejes. Összemosol két egymástól teljesen eltérő dolgot, hogy ezzel próbáld meg alátámasztani a baromságodat, hogy a randifizetés az bizony család. Ha kirabolnak és pofán basznak, arra az esetre megvan a megfelelő eljárás, mert a BTK ezt rögzíti és a hatóságok ennek megfelelően fognak eljárni, mert ez bizony bűncselekmény.
Mutasd már meg nekem, hogy a PTK-ban mégis hol van szabályozva a randizás? Hol van az leírva, hogy ez egy szerződéses forma, ahol mindkét felet teljesítési kötelezettség terheli. Ha annyira ellenszolgáltatást vársz, akkor menjél kurvázni, te szerencsétlen.
Tudom, hogy ez neked elképzelhetetlen, de a randi alapvető célja a terep szemle, melyen a résztvevő felek, egy férfi és egy nő, vagy két csaj, két faszi tök mindegy, elmennek, eltöltenek együtt némi időt és felmérik, hogy működik-e ez egyáltalán. Ha nem, akkor mindenki megy a dolgára. Az elő, második, ötödik randin is bármelyik fél meggondolhatja magát. Sehol nincs az kőbe vésve, hogy neked kell fizetned ezért, a nőnek meg ezért kötelező szolgáltatást nyújtania.
Lehet azt mondani, hogy nem fizetsz egy önálló felnőtt ember helyett. Mi lehet erre a reakció a nő részéről?
a) oké, nem is kell, kifizetem magamnak, amúgy sem azért vagyok itt, hanem mert szimpatikusnak, vonzónak találtalak, amúgy is kényelmetlenül érezném magam ha fizetnél.
b) felháborodik és duzzogva eltakarodik. Ilyen esetben már tudod, hogy amúgy is csak a lehúzás volt a célja. Kiszűrtél egy ilyen lehúzós szutykot és a pénzed is megmaradt.
Tetszik érteni? Persze nálad beakadt a lemez, hogy egy csalás, csalás, mert…
Ismételgesd még el vagy százhoz, mert még nem járattad le magad eléggé.

Mert egyébként ti pontosan így szeretnétek gyakorlatilag az összes társadalmi problémát elintézni.

Nem is tudtam, hogy néhány balhere siránkozás már társadalmi probléma.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi lehet erre a reakció a nő részéről?
a) oké, nem is kell, kifizetem magamnak, amúgy sem azért vagyok itt, hanem mert szimpatikusnak, vonzónak találtalak, amúgy is kényelmetlenül érezném magam ha fizetnél.
b) felháborodik és duzzogva eltakarodik. Ilyen esetben már tudod, hogy amúgy is csak a lehúzás volt a célja. Kiszűrtél egy ilyen lehúzós szutykot és a pénzed is megmaradt.

c) kicsinyes, fillérbaszó, még annyi pénze sincs, lúzer etc.

Amúgy nem tudom elképzelni azt a szituációt, amikor a fickó faarcal benyögi, hogy: “fele-fele”, vagy “mindenki a sajátját”, vagy valami hasonlót.

Ha a nő nem ajánlja fel, nem ragaszkodik hozzá, akkor bizony a fickó fizetni fog, vagy telefonál a férfijogi szervezeteknek, hogy őt itten átbaszták és jogi segítséget kér……: “A hívott szám átmenetileg nem elérhető, kérjük ismételje meg hívását később, addig is sírja el bánatát a többi incelnek .”

victus
Olvasó

Jaja a férfi jogi szervezetek. >MODERÁLVA<

Moderator-03
Szerkesztő
Moderator-03

A férfijogi szervezetek elleni lejárató szándék miatt a hozzászólást moderáltuk. Figyelmeztetjük Victus felhasználót, hogy további hasonló rendbontás esetén fiókját törölhetjük további felszólítás, értesítés nélkül.

hunbagira
Újságíró

Én többször bejátszottam, azt a meglepett/sértődött pofát…a pincér részéről meg a gratula mosolyt.
Igaz, a tetves kurva már azzal átbaszott, hogy kb nyomokban emlékeztett magára a smink/filterek miatt. Szóval már ezért be kellett volna csalásért perelnem…ha kocsijával teszi ezt valaki,perelhető is. :D

victus
Olvasó

Ezt mikor álmodtad? Jajja, neked minden csalás, jogtalan haszonszerzés. Be akarod perelni a csajt a filterek miatt. Aha. Miért nem tetted? Ja, mert kb. körberöhögtek volna, ahogyan azt érdemelnéd.

hunbagira
Újságíró

Ez irónia volt,te primitív, alkoholista, kivénhedt, fosringyó.

victus
Olvasó

Persze, persze. Inkább csak a nedves álmaidat írtad le. Már az is nagy eredmény lenne, ha valaki szóba állna a mocskos fajtáddal, nem hogy egy randira elmenjen veled.

common man
Olvasó
common man

Miért nem tetted?

Azért mert még vannak megbocsájtó magyar emberek az országban nem mindenki gonosz vérben forgó szemű lipsi. De attól még a csalás csalás és ő sem hülye attól,hogy nem pampog rögtön.

victus
Olvasó

Vagy mert nem sok esélye lett volna a bíróságon.

common man
Olvasó
common man

Amúgy nem tudom elképzelni azt a szituációt, amikor a fickó faarcal benyögi, hogy: “fele-fele”, vagy “mindenki a sajátját”, vagy valami hasonlót.

Még olyan is van amikor a nő ragaszkodik ahhoz ,hogy ő fizessen.(az enyémet is) Aztán azt eldönteni,hogy tényleg rendes és meghívott vagy dupla csavaros hátsó szándékai vannak azt mindenkinek saját magának kell megtapasztalni.Akinek viszont 0 a kudarctűrő képessége az maradjon nyugodtan otthon.De szerintem felfogás kérdése,hogy kudarc vagy tanulás.

hunbagira
Újságíró

Köcsögringyó/lenkuci a ptk-ban van olyan, hogy jogalap nélküli gazdagodás….csaxolok.
Ha már jogászkodunk..

victus
Olvasó

És az éttermi zabáláson hogyan gazdagodott a csaj, te nyomorult idióta?

common man
Olvasó
common man

És az éttermi zabáláson hogyan gazdagodott a csaj, te nyomorult idióta?

Ha valaki nem vesz cigit aztán a pénzt bedobja egy malacperselybe elég szép summa összejöhet.
Ja meg rövid ital füves cigi meg mit tudom én még mik vannak,A csaj is lehet csak a kaját vallotta be.

victus
Olvasó

Ha valaki nem dohányos és nem vesz cigit, az erre fordítandó összeget, eleve másra költi el, nem teszi bele a malacperselybe.

common man
Olvasó
common man

De ha valaki nem vesz kaját -és azért általában szokott enni- az erre fordítandó összeget bele teheti a malacperselybe.

hunbagira
Újságíró

Úgy, hogy fosringyó azt az összeget megtarthatta magának.
Te gyógyszeres, alkesz, narkós…tényleg már lyukacsos az agyad a sok cucctól, hogy alapdolgokat kell elmagyarázni.
Pl, hogy a kajáért fizetni kell, ahogy minden másért.

victus
Olvasó

Ha egy csóró szarrakás volt, akkor nem is állt rendelkezésére az összeg, így megtehette, hogy akár jobb étteremben zabáltatja magát.
De továbbra is fenntartom: senkit nem kényszerítenek, hogy fizessen a csaj helyett. Ja, hogy akkor jön a rettegés, hogy nincs baszás? Aki ilyen szerencsétlen, meg is érdemli.

Horvath Anton
Olvasó

Persze mert te is ott tartasz ahol a magyar társadalom nagy része. Ezek vagytok ti basszátok meg: https://index.hu/belfold/2022/05/20/margit-hid-ongyilkossagi-kiserlet-18-eves-fiatal/
Ezek vannak, meg a hozzád hasonló femenkurvák hadserege, nincsen nagyon mit megmenteni ezen az elbaszott társadalmon.

tomgal
Olvasó
tomgal

Honnan veszed , hogy nők kiabáltak neki? Ebben az esetben nagy pénzt mernék rá tenni, hogy az autóból kikiabálók férfiak voltak. 10- ből 9 nő ilyenkor megrémül és bekapcsol valami empatikus ösztön. Pont az ilyen mindennel poénkodunk , nincsenek gátlásaink mentalitás idióta férfiak ( nem általánosítva minden férfi, hanem a kifejezetten idióták) ismérve. Egyébként próbáltam kideríteni , de sehol nem írták , hogy kik voltak a kiabálók. De 80-90%-os biztonsággal állítom, hogy férfiak. Az ” autósok” kifejezés is erre hajaz. De meg lehet keresni a megmentőt , ha valaki nagyon akarja…Fináncz Dominik, ebből a névből nem sok lesz, aki 22 éves és csókakői polgárőr. A nők halállal és születéssel nem poénkodnak. ( nyilván létezik egy- két retardált a világban, de nagyon nem jellemző).

Horvath Anton
Olvasó

Ki a faszom írta megint hogy nők kiabáltak? Átlagosan a béka segge alatt kell legyen az emberek morálja, ha ilyesmi megtörténik egyáltalán. De visszatérve a fentiekre, akkor ezek szerint ez a srác is csak egy “csóró szarrakás volt”. (Hátha így érthetőbb lesz)

common man
Olvasó
common man

Anton én értettem mire gondoltál.Csak arra akartam felhívni a figyelmedet,hogy még nincs minden veszve lásd a 22 éves fiatal vidéki srácot.A többiek meg filmekből kapták a nevelést.Valamelyik ,az is lehet több filmben is volt ilyen poén ahol aki ezt az ugorj csak le dumát mondta az volt a jó fej. Valszeg ezek is ezt a mintát követték.(saját gondolatuk sajnos nem nagyon van már)
Tomgal meg csak megvédte a nőket -még ha nem is bántottad őket-.

Horvath Anton
Olvasó

Aham, hát ha már témánál vagyunk: akkor is ugyanez lett volna a hozzáállás ha éppen egy 22 éves leányzó igyekszik leugrani? (Aminek persze már az esélye is jóval kisebb hogy oka is legyen rá, szembe a hasonló korú srácokéval.)

tomgal
Olvasó
tomgal

A férfiak jóval magasabb ( átlagosan a világon 3-4× annyi öngyilkosságának) okait ne varrjuk már a lányok, nők, vagy akár feministák nyakába ( akik-már a normálisabbja-pont azt hangoztatják, hogy merjenek beszélni a problémákról a férfiak, kérjenek segítséget). Okai bárkinek lehetnek, mindenkinek a saját baja, szívfájdalma a legnagyobb ( ugye a nők átlalánosan emocionálisabbak, a férfiak racionálisabbak, akkor mégis miért?). Nehogy azt hidd, hogy egy nőnek olyan sétagalopp az élete és minden az ölébe esik, ez egy nagy téveszme ( a legtöbb nő nem top modell). Az okok itt vannak :

https://m.hvg.hu/itthon/20211119_ferfiak_mentalis_egeszseg_ongyilkossag_korkep

És az egész világon , szinte minden országban, akár “nyugati”, akár tradicionális, több, jóval több a férfi öngyilkosság.
Az oldalon is, -az általam nagyon tisztelt -Toplák Zoli cikkeire is nem a nőktől, hanem sokszor saját férfitársaitól jön lesajnáló kritika, pedig csak őszintén megnyílik.

https://www.bbc.com/future/article/20190313-why-more-men-kill-themselves-than-women

victus
Olvasó

A férfiak jóval magasabb ( átlagosan a világon 3-4× annyi öngyilkosságának) okait ne varrjuk már a lányok, nők, vagy akár feministák nyakába ( akik-már a normálisabbja-pont azt hangoztatják, hogy merjenek beszélni a problémákról a férfiak, kérjenek segítséget).

Beszélni a problémákról? Segítséget kérni? Minek? A sok ál-macho seggfej szerint az buziság. Helyette inkább piálnak vagy drogoznak. Az majd megoldja a problémát.

hunbagira
Újságíró

Vagy, ha hozzádhasonló nők, akkor marad pia+gyógyszer…drogozástól.féltek, mert elvihet a rendőrség.:))) tehát az utóbbiban a gyávasogotok akadályoz meg, csak. Gyógyszertárban csak nőket láttam nyugtatókat/altatókat/antidepresszánsokat kiváltani.
És, akkor a láncdohányzásról még nem is beszéltünk.

Balton
Olvasó
Balton

Baszki vivi annyira hozod az általános társadalmi szemléletet, hogy észre sem veszed hogy a belinkelt cikked meg a kommented is, ami elvileg a férfiakról kellene szólni szinte egészében semmi más, mint a probléma ismertetése. Meghogy a nők ebben is sikeresebbek, megplusz nekik sem fenékig tejfel ám.
Anton kérdésére szerinted az a válasz hogy a lányoknak is mennyire kurva nehéz? Kinem sz…ja le egy olyan beszélgetésben a “lányoknak mennyire kurva nehéz” paneldet ami a férfiak öngyilkosságáról kellene szolni?
Hol vannak a linkelt statisztikáidból a konzekvenciák hiszen a férfiak családokban élnek, nekik párjuk van, akik ezek szerint a probléma 3 fázisából amit leír a cikk, a negyedikre reagálnak amikor már az ember talpa alatt fütyül a szél?
Hova tetted a folyamatosan hírdetett k…va nagy empátiádat? Ti nevelitek, meg az anyáitok, meg majd a lányaid a férfiakat-fiúkat. Azok is ezt fogják válaszolni majd amikor egy antonnal beszélgetnek, Oldd meg magad?
Érzékeled hogy tulajdonképpen azt mondtad Antonnak (s vele üzented a szerencsétlen hidas gyereknek) hogy tudom mi a bajod, de …. és a nagy büdös semmi.
Még csak annyira se futotta az empátiádból, hogy ne nyögd be hogy a nőknek mennyire nehéz…
A társadalom számotokra akkor a férfiak és nők összessége, amikor valamit kapni kell, amikor valami negatív történik (ugorj le te barom) vagy tenni kell valamit ugyanúgy beállsz te is bámészkodók közé a sorba, és a férfiak hibája, meg a férfiak majd óggyák meg ha tuggyák.
Különben is minek letté öngyíkos?

Deadpool
Újságíró

“Anton kérdésére szerinted az a válasz hogy a lányoknak is mennyire kurva nehéz?”

Na igen, ilyenkor villantja meg az ő páratlan empatikus képességét. :D Nem tanácsos ezt vele hosszan játszani, mert garantáltan felbasz, és ha betelik a pohár és elküldöd a faszba, még ő áll neki játszani a szegény áldozatot…

Balton
Olvasó
Balton

Nem küldöm, mert alapjában véve értékelem a jelenlétét, és kedvelem is ahogy küzd a kognitív disszonanciájával, és mindíg alulmarad hosszútávon.
De remélem azért az urának főz valami finomat vacsira.
Meg egyfajta papi hitvallásnak tekintem, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy neki miben van az ereje, empátia meg ezek a női fasságok, amit így nekem kell hoznom, aztán még a végén megbuzulok vagy mi. Talán eccer beláltja már, hogyha hozza a wmn vezércikekk szinvonalát a mondandójában, az nem ő, hanem valaki mások.
A fentiek (a gyengébbek kedvéért) az irónia több műfaját is megtestesíthetik. Csók Nagyasszonyanya :)

Deadpool
Újságíró

Nem küzd ő már semmivel, csak osztja az észt.

tomgal
Olvasó
tomgal

Hozzál példákat Balton légy szi’, mert én inkább azt tapasztaltam, hogy a tényeket én hozom, szinte mindig mindent alá tudok támasztani, amire egyszer csak nincs válasz. És ez tudom, egyeseket idegesít…de ez van, nem tudok légből kapott, teljesen alaptalan kijelentéseket olvasni, hosszú távon… ( csak a legutóbbi példánál maradva azóta is várom a férfiakat anyagilag tönkretevő törvények felsorolását, nem diszkriminatívakat, azokat magam soroltam föl, ahol többlet juttatást kap a nő, hanem amelyek anyagilag ellehetetlenítik a férfiakat)

tomgal
Olvasó
tomgal

Egyébként a párom szerint ez megállna, csak baromi nehéz ebben az esetben ezt bizonyítani és elsősorban valakinek feljelentést kellene tenni:

Btk. 162. § Öngyilkosságban közreműködés

 162. § (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett: 1-5 év.

(2) Az a 18. életévét betöltött személy, aki 18. életévét be nem töltött személyt bír rá öngyilkosságra, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, 2-8 év.

Egyébként végül csak a köszönet nyílvánítás maradt ( párom tanácsára, “nem kell mindent nekem kinyomozni, mindenbe nekem belefolyni” ,a feljelentést a sértett, Dominik a megmentő és hivatalból, a kiszálló rendőrök tehetnék meg, ha ők nem teszik akkor ennyi). Szóval nem hogy nézője vagyok csak az eseményeknek, de sokszor túlzásba is viszem, olyan lendülettel megyek bele dolgokba, nagyon nem ismersz Balton :)

Balton
Olvasó
Balton

Ezek mind dicséretesek, de igazából ez nem empátia, hanem rendmánia, a statisztika része és a nyomozós része is.Igazából nem emberekről szól ez hanem a REND-ről, nem?
Valamiért Dart Vader jut róla eszembe…
szerk: a Vader-es hasonlat, nem feltétlenül sértés, magam is tendálok arra néha, de legyen béke véled és házad népével.
Meginkább veled vita, mint az alkesszel…

tomgal
Olvasó
tomgal

Az, hogy megköszönöm a srácnak amit tett, az bizony empátia, a többi valóban rendmánia valahol, de pontosan az emberekért, pontosan azért, hogy legközelebb soha ne jusson eszébe egy baromnak ilyet kiabálni egy súlyos krízis helyzetben lévő embernek. Nem azért, mert így kell legyen, meg rend a lelke mindennek, hanem, hogy ne történjen meg legközelebb , ha egy ember olyan kétségbeesett , hogy egy hajszál választja el attól, hogy eldobja az életét és pont nem lesz a közelében egy Dominik, aki lebeszéli róla. Itt pont arról van szó , hogy az ember tenni akar , valóban hasznosat. Azt viszont el kell mondjam, hogy nagyon nem ismersz , vagy félreismersz, ha úgy gondolod, hogy ha pont pl én sétálok arra, akkor csak tátom a számat, az egyik legerősebb tulajdonságom, hogy erőt és hitet adok ( ezt nem én állítom magamról, ezt mindenki mondja :)). Nem vagyok egy pátyolgatós tipus, aki csak sápitozik, én az vagyok , aki kirángat, megcsinálja, elintézi…

( Darth Vader az egyik kedvencem :))

tomgal
Olvasó
tomgal

Mert nem tolerálom a drogokat, mert ezen a téren a zéró tolerancia híve vagyok ? Ezen te kezdtél őrjöngeni úgy , hogy egyetlen sértő szavam sem volt feléd. Képtelen vagy elviselni, ha valakinek határozott ellenvéleménye van valamiben veled szemben, én számtalanszor leírtam már itt több embernek, hogy semmi gond, ebben nem értünk egyet, van ilyen.Nem, soha nem leszek empatikus ezen a téren, senki kedvéért. ( drogok)

Deadpool
Újságíró

“Képtelen vagy elviselni, ha valakinek határozott ellenvéleménye van valamiben veled szemben”

Aha, és én ilyet mégis mikor mondtam, mikor viselkedtem így? Ez legfeljebb csak a te téveszméktől hemzsegő agyad x-edik téveszméje. Emlékeim szerint rajtad kívül volt még 3 ember, aki ugyanúgy veled értett egyet, és lám, őket mégsem “őrjöngtem” le. Ellenben téged már nem egy fórumtársad tanácsolt el a búspicsába, nem egy emberből váltottad ki azt a dühöt amit belőlem, és ha jól emlékszem voltál te már innen kitiltva is. Ezeket is rám és a drog témára akarod kenni? Élek a gyanúperrel hogy nem az én készülékemben lesz a hiba… Hogy egy empátiahiányos, tahó hercegnőcske vagy, már mások is megtapasztalták és tapasztalják például ma is, szóval szerintem nem is kell itt ezt sokat forszírozni (gondoljunk például egy nem is olyan régi, “aki nem apa, az nem férfi” átgondolatlan és ostoba agymenésedre). Sokatmondó az is, hogy a barátaid közt is levered a biztosítékot. Baltont sem először égeted ki. Szóval, tartsd inkább magadban a téveszméidet, vagy találj ki egy olyat, amit nem lehet fél perc alatt a feje tetejére állítani…

UI: Amúgy meg kevésbé lenne röhejes és képmutató a zéró toleranciázásod, ha nem vedelnéd naponta a kávét… :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Tényleg másoljam be az őrjöngésedet arra reagálva, amit a drogokról írtam tök normális hangnemben ? Ritkán mentettem le bármit is, de az megvan.(ráadásul azután, hogy egy drogos rám támadt a vonaton) . A létező legnagyobb empátia a részemről, hogy nem teszem. ( majd utólag, napokkal később kitörölted, mert annyira gáz volt amit műveltél, esélyesen valamelyik admin besegített, hogy megtehesd).
Soha nem jelentettem ki, hogy aki ” nem apa az nem férfi”, a saját szubjektív véleményem, hogy számomra hozzátartozik a férfi eszményképhez az apaság, számomra ez a kettő összefonódik, amihez legyen már jogom eldönteni, hogy számomra ki- mi a férfias. Ráadásul a potenciális apákat is ide vettem, akiknek még nincs, de szeretnének. Azt is leírtam, hogy ez nem egy örökérvényű igazság, nem minden nőnek ez a preferenciája, szóval ne hazudozz itt össze- vissza, mintha én kategórikusan kijelentettem volna, hogy aki nem apa, az nem férfi.

Igen voltam kitiltva, egy könyvben szereplő adat értelmezésének véleménykülönbsége kapcsán.

Deadpool, te honnan veszed , hogy én naponta vedelem a kávét ? Arra az egy db hajnali 3- kor megivott 2 az egyben Nescafe tasakra gondolsz ? Mostanában szabadnapomon még annyit se. Semmilyen függőségem nincsen. ( egyébként elképesztő , hogy valaki, aki drogokat fogyaszt, no nem “csak” füvet, sokkal keményebbeket, az képes párhuzamot vonni egy tasakos kávéval).

Hát persze, hogy nem a te” készülékedben van a hiba “, mind szembe jönnek…

Deadpool
Újságíró

“Tényleg másoljam be az őrjöngésedet arra reagálva, amit a drogokról írtam tök normális hangnemben ?”

És mond csak, sikerült is értelmezni, amit oda leírtam? Vagy azt már inkább megspóroltad, mert nem támasztaná alá az alternatív tomgal-univerzum tévképzeteit, hm? Az még egy dolog, hogy együttérzést nem nagyon látni tőled, de emellé pofátlanul sajtolod ki a másikból az empátiáját. Mindezt szimultán Hogy is fogalmaztam anno? Empátia-vámpír? Abban az állítólagos őrjöngésemben elég részletesen leírtam neked, hogy mi is volt a problémám veled, hogy még véletlenül se értsd félre; és te mégis gátlástalanul hazudod azt, hogy pusztán véleménykülönbségből “őrjöngök, mint egy vadállat”. Esetleg másold már ide azt a kommentet, had lássa mindenki, mekkora hazugsággyáros vagy.

Amúgy meg miféle beteg lélek őrizget magának évek múltán is egy olyan kommentet ahol elküldik a sunyiba? (a kérdés költői) Mindenesetre, amikor nosztalgiát érzel, hogy olvasgasd, azért jusson eszedbe, hogy azt te váltottad ki belőlem, remélem büszkeséggel tölt majd el. Szép teljesítmény! :)

“( majd utólag, napokkal később kitörölted, mert annyira gáz volt amit műveltél, esélyesen valamelyik admin besegített, hogy megtehesd).”

Hát tudod, belém legalább szorult annyi, hogy belássam, hiba volt; és nekem egyetlen esetet tudsz mindössze felróni, te viszont itt legapróbb szégyenérzet nélkül manipulálsz, hazudozol és fenyegetőzöl, ha úgy tartja kedved. De gondolom egy hercegnőnek ezt is szabad…

“Soha nem jelentettem ki, hogy aki ” nem apa az nem férfi”, a saját szubjektív véleményem, hogy számomra hozzátartozik a férfi eszményképhez az apaság, számomra ez a kettő összefonódik, amihez legyen már jogom eldönteni, hogy számomra ki- mi a férfias. Ráadásul a potenciális apákat is ide vettem, akiknek még nincs, de szeretnének. Azt is leírtam, hogy ez nem egy örökérvényű igazság, nem minden nőnek ez a preferenciája, szóval ne hazudozz itt össze- vissza, mintha én kategórikusan kijelentettem volna, hogy aki nem apa, az nem férfi.”

Aha, hát hogyne! Nincs kétségem afelől, hogy a tomgal univerzumban ez így történt, ellenben a valóságban meg az volt, hogy kiböfögted az ostobaságod, aztán amikor Alter szétszedte, lázas magyarázkodásba kezdtél, hogy az amúgy nem is úgy volt… Az még külön vicces, hogy te nevezel engem hazugnak, ó igazmondó Vivien…
(had kérjem itt a többi olvasó segítségét, aki esetleg emlékszik, hogy hol található ez a komment, legyen már szíves és segítsen, lássuk meg ki is hazudik itt…)

“Igen voltam kitiltva, egy könyvben szereplő adat értelmezésének véleménykülönbsége kapcsán.”

:’DDDD

Ja, ja, persze, hát téged nagyon verhet a sors, őrjöngenek veled, kitiltanak, és ki tudja még miket csinálhatnak pusztán azért mert neked “más a véleményed”. Jajjj, te szegény áldozat! Azért remélem, hogy legalább 60 éves korodra sikerül felnőnöd, ha már így 50-re nem jött még össze. Kíváncsi vagyok, hogy ha megkérdeznénk Altert, hogy miért tiltott ki, ő is ezt mondaná-e. :D

“Deadpool, te honnan veszed , hogy én naponta vedelem a kávét ? Arra az egy db hajnali 3- kor megivott 2 az egyben Nescafe tasakra gondolsz ? Mostanában szabadnapomon még annyit se. Semmilyen függőségem nincsen. ( egyébként elképesztő , hogy valaki, aki drogokat fogyaszt, no nem “csak” füvet, sokkal keményebbeket, az képes párhuzamot vonni egy tasakos kávéval).”

Elképesztő! Kétségtelenül! És az esetleg felmerült avval a temérdek jóindulattal megáldott, 130 IQ-s agyadban, hogy esetleg azért írom ezt, mert ez az orvostudomány tudományos álláspontja? :D Hm? Ez az opció, vagy sok más egyéb miért is van kizárva, ó empatikus, IQ bajnok Vivien? Miért egyből az a magyarázat, hogy egy lepukkant narkós vagyok? Hm? Mire is alapítod ezt? Honnan is ismerjük mi egymást? Mikor találkoztunk? Mikor mondtam én olyat, hogy füvezek, mikor mondtam olyat, hogy kemény drogokat használok? Mégis milyen bizonyítékokat tudsz felmutatni ezek alátámasztására? Várom azokat a kőkemény tomgal-tényeket! :)) Vagy van esetleg valami kristálygömböd ami megmondja neked? Mert ha így van, akkor jelzem hogy eltörött, úgyhogy pattanj fel a seprűdre és repülj el a varázsboltba újat venni!

És ha a kávé nem drog, akkor légyszíves meséld már el nekem, hogy a tomgal-tények univerzumában ugyan mégis micsoda a kávé? K-vitamin? :D Ezt a linket nem is neked, hanem inkább csak a többieknek mutatom, hogy ha legközelebb is eszedbe jut az önérzetes zéró toleranciázás, tudatosítsák mások is, mekkora bohóc vagy…

“Deadpool, te honnan veszed , hogy én naponta vedelem a kávét ?”

Az egyik fő különbség közted és köztem, hogy belém szorult annyi tisztesség, hogy igyekszem az igazságra törekedni, és nem a semmiből találok ki pitiáner, spekulatív, rosszindulatú rágalmakat. De hát gondolom egy hercegnőnek ezt is szabad…
Azzal te dicsekedtél még itt valamikor, hogy napi szinten iszol kávét. Viszont én nem emlékszem arra, hogy füvezésről és kemény drogokról írogatok… Hol is van ennek a valóság alapja? Mert azt írtam, hogy a kávé is drog??? Na hát ilyen az amikor te “csak a tényeket” írod le, semmi mást!”. Ilyenek ezek a tomgal-tények a tomgal-univerzumban… Amit ha visszafordítunk a valóságba, nem lesznek mások, mint manipulatív, sunyi, lejáratú szándékú rágalmak egy ármánykodó boszorkánytól…

“Hát persze, hogy nem a te” készülékedben van a hiba “, mind szembe jönnek…”

Pff, majd ha egyszer sikerül pl. feloldanod azt büntetőjogi nonszenszt, vagy bárki másnak, hogy hogyan lehet egy bűncselekménynek ugyanaz az elkövetője, mint a sértettje, vagy azt az alkotmányjogi/jogfilozófiai ellentmondást, hogy 200 évvel a felvilágosodás után az államok miért kezelik még mindig a saját polgáraikat alattvalóként, jobbágyként, akkor majd elgondolkodom azon, hogy én ülök-e fordítva a lovon. Bár gyanítom, hogy ehhez te akkor is kevés leszel, ha ezer évig élsz…

Az pedig semmire nem érv, hogy a tudatlan tömeggel vagy egy véleményen.

hunbagira
Újságíró

És akkor most a bizonyítási eljárásról ne is beszéljünk…olyan hatóanyagok esetében, amit a saját tested is termel, csak nem olyan mennyiségben.
Vagy az lesz, mint az élsportban, hogy havonta ellenőrzik a hormonszintünket/vérmennyiségünket. És ha több akkor jön a “dádá”.
Amúgy az élsport és eme szabályozás is kész vicc.
Szét kellene választani az egészet, ott ahol lehet használni és ott ahol nem. Tehát a sportszövetségeket duplikálni.
Így nem az lenne a legsikeresebb “sportnemzet”, ahol a legjobb doppinglaborok működnek.

AVE
Olvasó
AVE

azért jusson eszedbe, hogy azt te váltottad ki belőlem

“apu azért iszik, mert te sírsz”……

tomgal
Olvasó
tomgal

Te azt hiszed, hogy az évekkel ezelőtt lementett őrjöngésedet én olvasgatni szoktam? Ezen azért felkacagtam, gondolod számít ez ennyire ? Te hoztad most is fel először. Egyszerűen jó a memóriám és emlékszem, hogy elmentettem, azóta sem olvastam el egyszer sem. Minek olvasgassam egy valószínűsíthetően épp megvonási tünetektől tomboló ember őrjöngését ? De arra azért emlékszem nyomokban, hogy azt kívántad, hogy lemészároljon valami drogos állat, mindezt azért, mert drog téren én a zéró tolerancia híve vagyok. Gratula !

Nézzél utána jobban , a kávénak igen sok pozitív élettani hatása van , nyilván mértékkel fogyasztva, az én napi egy ( cukor nélküli ) tasakos kávém az ajánlott mennyiség kb egy ötöde, de ha holnaptól az sem lenne sem éreznék semmit, pláne nem őrjöngenék, én sokkal inkább teás vagyok, abból is a gyümölcsös változatokat preferálom. Hiába akarod ráhúzni másokra, pláne rám , “hogy bezzeg azok meg…” ez nem fog menni, attól még te egy függő maradsz. Inkább ezen kéne dolgoznod, mint kifogásokat keresni.

https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/20181/tudomanyos-tenyek-a-kavefogyasztasrol

Milyen magyarázkodás, Alternek bemásoltam az első kommentemet és megismételtem a szavaimat kb 3-4 alkalommal. Ugyanazt mondtam többedszerre is, ez az első kommentem:

“Ez egy nagyon szép és megható kinyilatkoztatás volt! Számomra ( és ezzel nem akarok senkit megsérteni) a férfiasság elvonatkoztathatatlan az apaságtól. Úgy értem legalább a potenciális apaságtól. Aki nem akart ( minimum majd valamikor) apa lenni, az szóba sem jöhetett és az sem véletlen szerintem, hogy másodjára is magam mellé férfinak egy édesapát választottam ( aki nagyon jó apja a fiainak, gondoskodó , szerető, támogató). Nekem ez a fogalom, hogy férfi, egyben egyenlő azzal, hogy apa ( legalábbis jövőbeli apa). Nyilván ez kifejezetten az én véleményem, nem egy általános ” igazság”. De nekem a nő fogalma , kiteljesedett fogalma is az, hogy nő, aki egyben anya is.”

Mit nem lehet ezen érteni ?! SZÁMOMRA, milyen jogon kérdőjelezi meg, vagy kéri számon rajtam valaki, hogy nekem ki a férfi, nekem mi a férfias? Én mikor szóltam meg valakit azért, mert valakinek a nő fogalma htb anya, vagy mondjuk neki a 100-as mellbőség minimum kell, hogy nőként nézzen valakire ( hogy idézzek). Jó hogy nem mások fogják megmondani, hogy kifejezetten számomra, szubjektíven milyen férfi lehet a férfi, én kit tarthatok férfiasnak, magadnál vagy? Van millió egyéb nő , aki nem így gondolkodik, mit érdekel ennyire, hogy pont nekem ez a véleményem és ez aztán felháborító ! Én azon sem háborodtam fel , amikor az a francia író 50x évesen kijelentette, hogy neki 40 fölött már nem nő a nő, kit érdekel, hogy ő így látja?! Akarok tőle valamit? Nem, akkor legyen boldog a 20-30 éves nőivel…, ha neki ez jön be, az ő dolga. Fogd fel úgy, hogy nekem az apaság fétis, egyetlen szóval nem beszéltem általánosítva és más nők nevében. Szóval értelmezd már még egyszer amit idéztem, ha még megy…

( pont leszarnám amúgy, hogy valaki kizárólag magát gyilkolja, csak rengeteg bűnügy, támadás, baleset drog hatására következik be, ezáltal veszélyeztetve az ártatlanokat. Csak üsd be, hogy ” drog hatása alatt” , hadd ne kelljen már cikkek százait linkelnem. Továbbá remek ötlet a fiatalokat erre nevelni, ja és ugye pusztán a fű legalizálásának következtében az USA engedélyező államaiban, 8-10%- al nőtt a halálos balesetek száma, de biztosan neked van igazad…persze jön a szokásos cucc, majd, bezzeg az alkohol, magyarul az egymillió alkoholistára engedjünk még rá mondjuk ugyanannyi drogost is, bravó !)

hunbagira
Újságíró

Jó, mondjuk libsevik oldalakon meg a fű (főleg a cbd hatóanyag) pozitív hatásairól olvashatunk, rengeteg pozitív dolgot. :D Nem, mintha a cbd-t nem tartalmazná más gyógynövény (ami nem “tudatmódosít), de ezt meg ők “felejtik el” megemlíteni a reklámcikkekben.

tomgal
Olvasó
tomgal

A webbeteg nem kávé fan oldal, de mint mondtam, semmi nem történne számomra, ha holnaptól kávét, cigit, alkoholt betiltanák…

Klinikai oldalról :

https://deliklinika.hu/a-kavefogyasztas-jotekony-hatasai/

“Új kutatások után kiderült, hogy a rendszeres kávéfogyasztás kedvezőbb bélflóra-összetételhez vezet.
Egyre több tanulmány boncolgatja a kávéfogyasztás jótékony hatásait. Akár már napi egy csésze is segíthet az egészségtelen zsír lebontásában, az elhízással összefüggő gyulladás csökkentésében, vagy akár az agy öregedés elleni védelmében.

Továbbá, legalább három csésze kávé elfogyasztása hozzájárulhat az artériák egészségéhez, hajlékonyságához, ugyanis gátolja a kalcium lerakódását, így csökkenti az erek eltömődésének kockázatát.”

És mennyi egészséges, mennyi ami már nem annyira:

“A kávénak ugyanakkor számtalan előnyös hatása is van, például csökkenti bizonyos daganatos betegségek rizikóját, jót tehet azoknak, akik alacsony vérnyomással küzdenek, sőt akár a neurológiai problémákat is megelőzhetjük vele. Ezekhez a pozitív hatásokhoz elég 2-3 csésze kávé, vagyis annyi, amennyit egy átlagos kávéfogyasztó naponta megiszik. A Circulation című szaklapban megjelent tanulmány szerint még akkor sem lesz semmi bajunk, ha ötször kávézunk, ennél többet azonban már nem igazán javasolnak a szakemberek, mert ez a mennyiség például már befolyásolhatja az alvásunk minőségét.”

https://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/mennyi_a_tul_sok_kave

Szóval nem lehet még a napi 3-4 csésze kávét sem összehasonlítani a drogozással, mivel kifejezetten ennyi jó hatással van a szervezetre.

Nos ugyanezt, vagy hasonló jókat nem olvastam a fű fogyasztásról.Sőt:

“Dr. David B. Samadi mint orvos egyértelműen az egészségre károsnak tartja a marihuána fogyasztását, véleménye szerint az államnak ezt az álláspontot kellene következetesen képviselnie. Most azt a folyamatot látja, hogy mivel sokan élnek illegálisan a kannabisszal, az állam „megadja magát” és inkább utána megy a tömeges igénynek. Igaz, hogy ezzel ellenőrizhetővé teszi a piacot, plusz adóbevételeket tesz szert és munkahelyeket teremt, de ezek a pozitívumok nem állíthatók szembe azzal a negatívummal, hogy a legalizálástól kimutathatóan növekszik a marihuána fogyasztók száma…

Tartja magát a tévhit, hogy marihuána túladagolás nem létezik, de ez már jó ideje nem így van. Hétköznapi dolog, hogy valakit THC-túladagolás miatt mentők szállítanak kórházba. A filmekben mindig úgy jelenik meg a kannabisz, mint a boldogság közvetlen forrása. A valóságban ezzel szemben az, hogy a „betépett” ember nem mindig érzi jól magát: elveszti az időérzékét és a mozgáskoordinációját, illetve szélsőséges hangulatváltozásokon megy keresztül…

A TERHESSÉG ALATT MARIHUÁNÁT HASZNÁLÓ ANYÁK GYEREKEI KISEBB SÚLLYAL SZÜLETNEK ÉS NAGYOBB A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY VALAMILYEN AGYKÁROSODÁSSAL JÖNNEK A VILÁGRA.
A marihuána rendszeres és hosszú távú használóinál kialakulhat az úgynevezett cannabiol hyperemesis szindróma, amely súlyos hányingerrel, hányással és ennek következtében kiszáradással jár. Skizofréniában vagy paranoiában szenvedő betegek állapota egyértelműen rosszabbodik THC hatására. Akiben pedig megvan a hajlam ezekre a betegségekre, de tünetmentesek, azokból előhozhatja a tüneteket, ha marihuánát használnak.”

és ezekről se felejtkezzünk el:

A marihuána a legrosszabb esetben halált okozhat, legalábbis volt már rá példa, legutóbb két esetben, Düsseldorfban. Szakértők szerint ez szívkárosodás esetén fordulhat elő, bár figyelmeztető jel lehet, hogy a két fiatal áldozat esetében nem ez állt a háttérben.
A kannabisz fő összetevője, a THC szívritmuszavart okozhat.
A gyakori “füvezés” a vérnyomást is növeli, annak minden negatív hatásával.
Felgyorsul a pulzus, ami hosszú távon megterheli a szívet.
A marihuána rendszeres vagy túlzott fogyasztása károsítja az agyat, amelynek térfogatát zsugorítja, és bizonyíthatóan csökkenti az intelligenciahányadost (IQ). Ráadásul minél fiatalabb korában kezd valaki füvezni, annál nagyobb a kockázat.
Egy kanadai tanulmány szerint, aki füvezett, sokkal több súlyos közlekedési balesetet okoz, mint a józan vezetők.
A marihuána jobban károsítja a tüdőt, mint a sima dohány.
A függőknél kétszer akkora a valószínűsége a pszichózis kialakulásának, mint a nem fogyasztók esetében.
Aki gyakran füvezik, elveszti érdeklődését a világ iránt, motiválatlanná és kedvetlenné válik. Tipikus válasz lesz a “nem érdekel”, ami az oktatás, a munka és a magánélet területén is érezteti a negatív hatását.

És bizony ezek a negatív hatások a magyarkannabiszegyház saját oldalán fel vannak tüntetve :

https://magyarkannabiszegyhaz.hu/a-marihuana-negativ-egeszsegugyi-hatasai/

További források:

https://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_erdekessegek/cikkek/mutatjuk_ezt_teszi_a_fu_az_emberi_testtel

https://www.origo.hu/tudomany/20180108-a-marihuana-veszelyes-drog-kockazatos-legalizalni.html

hunbagira
Újságíró

Nos eme felsorolás helyére megint ugyanúgy be lehetne helyettesíteni az alkoholt és a nyugtatókat/antidepresszánsokat, ami mehet. :D Különösen azokat, amik az usaban használatosak.:D

tomgal
Olvasó
tomgal

Persze, de most a drogokról, kifejezetten a fűről van szó. Nem lehet az a cél egyetlen országban sem, hogy már a meglévő szarok mellé, egészségkárosító cuccok mellé még egy újabbat engedélyezzünk. Inkább a többi visszaszorítására kellene koncentrálni.

hunbagira
Újságíró

Csak nem mindegy, hogy ezt ellenőrzött körülmények között tesszük vagy elvágólag olyan törvényekkel, amit aztán úgy sem tudunk betartatni.

hunbagira
Újságíró

Tapasztalat szerint mondjuk nem engedünk rá semmit. Az addikciót nem megvető és/vagy szerencsétlen emberek esetében diverzifikálódik a fogyasztanivaló, rosszabb esetben “koktélszerűen” fogyasztanak mindent. De az addiktív személyek száma nem emelkedett.
Illetve az erőszakos bcsk ugyanakkor csökkentek mivel a bandák/kartellek bevételi forrása megcsappant. És a kisebb súlyú vagyoni jellegűek is, ugyanis az árcsökkenés miatt a függők abbahagyták a lopkodást.
Eleve szociopata dél-amerikai félindián/nigger szimpla rablógyilkos bandákból ez csinált milliárdos kartellt.
Ui: a kvázi legalizálást meg már régen megkezdte az amcsi rendszer, ugyanis ott az emberek 50%nak nincs biztosítása (tekintve, hogy csak magán egészségügy van) viszont a fájdalomcsillapítás nemzetközi jogban rögzített alapjog. Ezért a rákosoknak felírják a fentalint (heroinnál 10szer erősebb valami, amit egyébként a rendőrségi/belügyi bevetésiek harcigázként használnak :D, de a hadseregnek tilos, a hágai jog miatt.Farizeusság a köbön) Hogy átlebegjék halálukig azt a néhány hetet/hónapot…kezelés nélkül. :D ‘Murica fuck yeah” illetve emiatt engedélyezik az aktív eutanáziát is a vonatkozó államokban.

tomgal
Olvasó
tomgal

Itt egy másik tapasztalat, eszerint meg a nagy engedékenységből ez lesz ,az a nép, állam, aki ezt bevezeti, idejut:

https://abc7news.com/linkage-center-sf-drug-use-tenderloin-drugs-homeless/11547411/

https://www.beatiteap.com/san-francisco-drug-addicts-outnumber-students/

Érdekes, Texasban nem látni ilyeneket. (ott zéró tolerancia van)

Ezt a tanulmányt ajánlom figyelmedbe :

https://www.vox.com/policy-and-politics/2019/11/13/20962924/marijuana-legalization-use-addiction-study

” A new study suggests that marijuana legalization leads to more cannabis use and perhaps addiction, particularly among adults 26 and older — highlighting a public health downside to a policy change that now 11 states and Washington, DC, have adopted and several others are considering.

The consequences could be serious. As Magdalena Cerdá, the study’s lead author, and her coauthors wrote in JAMA Psychiatry, “Although occasional marijuana use is not associated with substantial problems, long-term, heavy use is linked to psychological and physical health concerns, lower educational attainment, decline in social class, unemployment, and motor vehicle crashes.”

De ebben sosem fogunk egyetérteni, meg nincs is miről beszélni, legalábbis amíg ez a kormány van nálunk hatalmon. De ha a MH lenne, akkor sem változna semmi, mert ők is zéró toleranciát hírdettek.

hunbagira
Újságíró

Hát én zacher előadásaiból vontam le a konzekvenciát illetve oregon állam rendőrségi statijaiból.
Ő mondta, hogy társadalomtól/gazdaságtól függően van x-százaléknyi ember, aki ezzel élni fog és ezt megszerzi bármi áron. És, ha illegalizáljuk akkor azzal csak bűnőzést növeljük. Még klasszikusabb példa szintén az USA-ból a szesztilalom és maffia nagy korszaka valahogy egybeesett.
Akkor jobb, ha ellenőrzötten, de mehet.
Ui: ami cikkeket én olvastam, mindenhol azt írták, hogy a fogyasztók száma a legalizálás után nem emelkedett…és ami még objektívebb adat az ültetvények területe sem.

tomgal
Olvasó
tomgal

Más cikkek meg mást mondanak…én személyesen tapasztaltam, hogy milyen egy olyan nagyvárosban, ahol megengedett. Ultra gáz és egyre rosszabb lesz.

hunbagira
Újságíró

Én mondjuk Tel-Avivban, ahol szintén megengedett az ellenkezőjét tapasztaltam. Azt hiszem ez is inkább iq/kultúrafüggő.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben lehet igazság.

hunbagira
Újságíró

De valóban ez egy végtelen/parttalan vita, mint a halálbüntetés, az eutanázia, szabad fegyverviselés, prostitúció illetve egyesek számára az abortusz kérdése.

hunbagira
Újságíró

Jah Texasban/Alabamában a legálisan felírt fentaniltól lebegnek az utcán.:D

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, ott nem lebeg senki, menj el, nézz körül, hatalmas a különbség. Szóval aki nem bírja már az állandó fűszagot, a sok elhülyült barmot, az úton útfélen pókháló után kapkodókat, az költözik Texasba, onnan csak azok mennek el, akik nem bírják ki drogok nélkül, na azok mennek Californiába :) Jelentős az ilyen elvándorlás…

hunbagira
Újságíró

Persze, mert ott a sheriff kibassza őket a városból, hogy ne legyenek láthatóak. Jó puritán álszentség szerint.
Tegyél egy kirándulást a lakókocsiparkok vagy alabama esetében az őserdői sátortáborok környékén. Fűszag lehet valóban nem lesz, de lebegő emberek hasonló számban.

tomgal
Olvasó
tomgal

Oké, majd egyszer teszek.
Egyébként nekem már az is oké, ha kibassza a sheriff őket onnan, nagyon helyesen, a többi a saját választásuk.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Még csak annyira se futotta az empátiádból, hogy ne nyögd be hogy a nőknek mennyire nehéz…
A társadalom számotokra akkor a férfiak és nők összessége, amikor valamit kapni kell, amikor valami negatív történik (ugorj le te barom) vagy tenni kell valamit ugyanúgy beállsz te is bámészkodók közé a sorba, a férfiak meg majd óggyák meg ha tuggyák.
Különben is minek letté öngyíkos?”

Balton, neked tényleg semmi fogalmad nincs, hogy én nap mint nap empátiából ( az egész életem- munkám erről szól ) mennyi mindent teszek emberekért, nemre, korra tekintet nélkül,nem kötelességből, szóval, akkor beszámolok neked az üggyel kapcsolatban :

1. Párom FB- ján keresztül rákerestem a megmentőre , még tegnap- meglepődtem, de első látásra ne ítéljünk sosem,-régi igazság ez-abból a célból, hogy egyrészt megköszönjem neki amit tett, kettő, hogy esetleg emlékszik -e autó tipusra, színre, nemre, korra az autóból kiabálókat illetően.

2. Rávettem a páromat, hogy járjon utána ( nyugalmazott rendőrtiszt), lehetne – e hivatalosan is valamit elindítani azok ellen, akik ilyesmit tesznek egy súlyos krízis helyzetben levő emberrel.

3. Belinkeltem azon okokat, ami miatt világ viszonylatban ennyivel többa férfi öngyilkos és megneveztem egyetértésben az összes idevágó cikk tartalmával, hogy merni kell segítséget kérni, merni kell megnyílni.
Én a saját környezetem férfiaiért vagyok felelős, a páromért, fiaiért, bátyámért, a lányom féltestvéréért és nekik minden segítséget megadok. Senki nem lehet felelős minden egyes emberért .

Továbbá nem az ügyhöz kapcsolódik, csak egy példa, dec 26-án egy k borzalmas 12 órás műszak után hazabotorkálva , észrevettem egy hajléktalan férfit vagy piás, vagy drogos állapotban a villamosmegállóban , külvárosi részen. Minden nő és minden férfi elsétált mellette, le sem szarta , hogy már hideg van, kihűlhet. Nincsenek jó emlékeim a részeg hajléktalanokkal kapcsolatban ( 20 éves koromban lerúgott egy a buszról piásan, hogy szálljál már te tetves kurva lefele , hajnalban az első metró felé igyekezve, akkor is melóba mentem). De azért volt annyi bennem, hogy ne nézzek félre és felhívtam a segélyhívót, ki ne hűljön az a szerencsétlen.

Te mit tettél akár ezen ügyben, akár más esetekben férfi társaidért ?

Balton
Olvasó
Balton

Nem szoktam a segítségemet lesarkítani, férfiakra-nőkre. Normál véradóként pl. lerovom a társadalom felé a kötelezettségemet rendszeresen, támogatok daganatos beteg gyerekek gyógyulását támogató alapítványt (nem AZT, hanem másikat), adó 1%. akkor most te győztél, vagy én? Melyikőnk a nagyobb filantróp?
Megint magadból eredezteted az origót, és versenyre kelsz látatlanban valakivel. Vagy az van hogy megsértődtél, ahogy deadpool megjövendölte?
Az én alkoholistás hajlktalan sztorim nem ilyen, hanem beszólogatott és vegzálta a nőmet, mert nem látta hogy kicsit lemaradva jövök. Amikor szájba rugtam persze már visszacsinálta volna…
Akkor én most már logikailag rossz ember lennék?
Már miért kellene a bekiabálót megtalálni vagy megtalálnod? Attól majd a társadalmunk szerinted javulni fog? Kell egy újabb emrihárd?
Megint mindenre is válaszoltál, csak arra nem hogy minek kellett benyögni azt hogy a lányoknak is szar ám? Őszintén szerinted: egy nőnek odakiabáltak volna az anonímok az autóból, hogy : dögölj meg?

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem is kell lesarkítani, az én segítségem is nemtől, kortól, sőt nálam még más egyébtől is független.

Nem, egyáltalán nem vagy rossz ember, sőt, megvédted azt ,akit szeretsz.

A bekiabálókat azért kellene megtalálni és megbüntetni, mert bűncselekményt követtek el és bizony példát is statuálni , mert ember -életek múlhatnak azon, ha ezt nem veszik komolyan, ha nem veszi a társadalom komolyan.

A lányokat azért említettem pusztán, mert oly mértékben volt lesajnálva, elbagatellizálva a másik nem ilyen szempontból , mintha móka, kacagás lenne az életük. Az egyetlen közeli ismerősöm , aki öngyilkosságot követett el, lány volt.

Reszet Elek
Újságíró

Én más oldalról közelíteném meg a kérdést. A férfiak a mai “modern” társadalomban folyamatosan szerepvesztést szenvednek el. A feleslegesség érzése a depresszión keresztül az öngyilkosságig vezet el sokakat.
Másrészt ettől függetlenül szerintem evolúciós okokból, alapban is minden korszakban nagyobb lehetett ez a ráta (persze erre mérés nincsen). Egy társadalom félredobja a felesleges és “bukott”, kudarcot vallott férfiakat. Azok pedig eleget téve “kötelességüknek” lelépnek a színről és nem használják tovább a közösség erőforrásait (értsd öngyilkosok lesznek). Egy férfinek megemészthetetlen, ha a hierarchia piramis legaljára kerül és ott is marad.
Az ilyen férfiak valamilyen önfelemésztő, gyakran kényszeres, önveszélyes viselkedésformát kezdenek el gyakorolni illetve belépnek a különböző szenvedélybetegségek is. Végső soron így vagy úgy de kinullázzák magukat a társadalomból.
Álságos és a férfiak nem ismeretét jelzi leegyszerűsíteni az egész kérdést a nem képesek panaszkodni és segítséget kérni lózunggal.

Hunn
Újságíró

Pláne, hogy szó sincs arról, hogy a férfiak nem képesek panaszkodni és segítséget kérni. Hanem arról van szó, hogy a férfiak pontosan tudják, hogy teljesen felesleges panaszkodni, és hiába kérnének segítséget.

Hiszen a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mi van egy férfival, hogy mi történik vagy mi lesz vele… Kitől kérhetnének hát segítséget? Nincs segítség, és pont.

Az egyetlen különbség a régi időkkel szemben, hogy ma már nem mindenki hajlandó szó nélkül lelépni a színről… Ma már vannak olyanok is, akik fegyvert fognak, és magukkal visznek néhány szolgát a másvilágra. Hozzáteszem: nagyon helyesen.

Csak a társadalmi felháborodást nem értem ezeket az eseteket követően. Ez a sok kretén TÉNYLEG azt várná el tőlünk, hogy úgy pusztuljunk el, hogy közben nehogy kényelmetlenséget okozzunk nekik???

victus
Olvasó

Pláne, hogy szó sincs arról, hogy a férfiak nem képesek panaszkodni és segítséget kérni. Hanem arról van szó, hogy a férfiak pontosan tudják, hogy teljesen felesleges panaszkodni, és hiába kérnének segítséget.

Helyette válaszd mindig a könnyebb utad. Drogozd és piáld szét magad, ahogy a többi gyáva lúzer.

Hiszen a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mi van egy férfival, hogy mi történik vagy mi lesz vele… Kitől kérhetnének hát segítséget? Nincs segítség, és pont.

Ha te mondod…

Az egyetlen különbség a régi időkkel szemben, hogy ma már nem mindenki hajlandó szó nélkül lelépni a színről… Ma már vannak olyanok is, akik fegyvert fognak, és magukkal visznek néhány szolgát a másvilágra. Hozzáteszem: nagyon helyesen.

Úgy mint a fasz Elliot Rodger haverod, aki szüzen döglött meg? Mekkora ász volt.

Csak a társadalmi felháborodást nem értem ezeket az eseteket követően. Ez a sok kretén TÉNYLEG azt várná el tőlünk, hogy úgy pusztuljunk el, hogy közben nehogy kényelmetlenséget okozzunk nekik???

Igen.

Hunn
Újságíró

1. Hát, ha szerinted a kábítószerezés az valamiféle “könnyebb utat” jelent az életben, az csak azt bizonyítja, hogy az életnek erről a területéről sem tudsz semmit…

2. Igen, én mondom. Személyes tapasztalat. Mondok egy példát: idejövök egy manoszféra oldalra azzal a céllal, hogy a problémáimat átbeszéljem más férfiakkal. Ehelyett mit kapok, még itt is? Hogy hozzád hasonló feminista férgek gúnyolódnak rajtam, szurkolnak hogy ne tudjam megoldani a problémáimat, illetve szándékosan megpróbálnak rossz irányba vinni. Na most ezt a példát vetítsük ki úgy általában az összes férfira akinek valami problémája van, és a feminista társadalom általános hozzáállására és reakciójára, és máris nyilvánvaló, hogy nem csak arról van szó, hogy én mondom, hanem arról, hogy ez így is van.

3. Igen, pontosan Szent Elliotra és a többi ámokfutóra gondoltam. Kivételesen jól látod a helyzetet, helyes a bőgés, oroszlán.

4. Hát, ha tényleg erre számítotok, akkor szerény személyemmel kapcsolatban nagyon rábasztok majd, ha – né adj’ Isten úgy alakul, hogy rossz irányt vesz az életem, bazmeg.

victus
Olvasó

Hogyne lenne már a drogozás a könnyebbik út. Megvert a sors pár ilyen függő seggfej ismerőssel, rokonnal. Mindegyik csak önmagát tudta sajnálni és csak az egyesszám első személyt ismerte: “nekem olyan rossz, csak is én vagyok az áldozat.” stb.
A problémával szembenézni, na az már nem ment és persze nagy ívben leszarták, hogy mit okoznak a környezetükben élőknek, mert csak a saját önző szenvedélyük kielégítésével voltak elfoglalva. Az ilyeneknek receptre kéne felírni az anyagot, hulljon a férgese.

Te nem a problémáidat beszéled itt át, hanem megállás nélkül őrjöngsz és másokat hibáztatsz a saját elcseszett döntéseid miatt. Nem a megoldást keresed, hanem a bűnbakokat, akiket lehet hibáztatni. Évek óta ugyanazt firkálod ide, semmit sem haladtál előre. Lehet találni olyan embereket, akik segítenek és felhúznak, és olyanokat is, akik nem segítenek és még mélyebbre nyomnak. Gratulálok, megtaláltad az elvtársaidat. Azt a legfeljebb egytucatnyi szerencsétlent, akik adják alád a lovat és megerősítik a baromságaidat, mert még a legnagyobb pátyolgatóid is kezdenek elhatárolódni tőled.

Roger nem azért kattant be, mert folyton elutasították. Azért utasították el, mert eleve kattant volt. Ráadásul még pénzzel sem tudott csajozni. Ehhez mekkora lúzernek kell már lenni?

Már nem fordult elég szar irányba az életed? Mindig lehet még szarabb. De még csak véletlenül se próbálj meg javítani rajta. Hová is vezetne az?

Hunn
Újságíró

Ezt jól látod, kedves victus. Nem haladok előre. És ez a közösség, ami itt összeverődött, ez sem igazán halad előre. Már évek óta.

És hogy miért nem?

HÁT AZ ILYEN FÉRGEK MIATT, MINT TE, TE SÖTÉT FEMINISTA PICSA. Ha nem lennétek itt, már fényévekkel előrébb tartanánk mindannyian.

Nem véletlenül, nem bűnbakként vagytok ti kinevezve a halálos ellenségünknek, bazmeg. Hanem a tetteitekből, a viselkedésetekből vonjuk le ezt a következtetést. .

victus
Olvasó

Nem haladok előre. És ez a közösség, ami itt összeverődött, ez sem igazán halad előre. Már évek óta.

Mikor haladtál te előre bármikor is, aminek nincs köze az önpusztításhoz?

És hogy miért nem?

Kíváncsian várom.

HÁT AZ ILYEN FÉRGEK MIATT, MINT TE, TE SÖTÉT FEMINISTA PICSA.

Még mindig nem vagyok nő, te drogos geci. Már megint haluzol, baszki? Amúgy meg mi a faszt óbégatsz? Félsz?

Ha nem lennétek itt, már fényévekkel előrébb tartanánk mindannyian.

Elvtársak, ha a dekadens nyugat ügynökei és a bujkáló ellenforradalmi fasiszták nem lennének, akkor dolgozó népünk már nem itt tartana, hanem utolértük volna, sőt le is hagytuk volna Ausztriát. Honnan is ismerős ez?

Nem véletlenül, nem bűnbakként vagytok ti kinevezve a halálos ellenségünknek, bazmeg.

Persze, hogy nem véletlenül, mert a bűnbakot mindig könnyebb hibáztatni, mind beismerni, hogy elbasztuk, de nagyon. Ráadásul ha az egyik bűnbak nem jön be, akkor a kalapból végtelen számú másikat elő lehet szedni.
Ugyanez a helyzet az ún. “feminista kondicionálás” faszságoddal, mivel feltételezem jártál iskolába, ahol voltak veled egykorú srácok is. Nyilván szinte mindegyik végig kefélte a 10-es, 20-as, 30-as és most már a 40-es éveit. Lett állandó nőjük és családjuk. Akárcsak a férfiak többségének. Csak rajtad használd a kondicionálás? A többiek rájöttek és tettek ellene? A feministák a fotóddal ellátott vudubabát szurkálták egy tűvel, hogy neked személy szerint szar legyen?
Jaj várjuk csak. Hiszen ez is csak egy nevetséges kifogás, hogy elhessegesd a saját felelősségedet.
Reggel állj a tükör elé, és köszönd meg szépen, hogy ide juttattad magad. Mert nem kizárólag mások tehetnek a nyomorodról, abból te is tevékenyen kivetted a részedet. Van egy bizonyos kor, amikor már nem lehet állandóan a részeges apára, érzelmileg sivár anyára, köcsög tornatanárra hivatkozni.

Hanem a tetteitekből, a viselkedésetekből vonjuk le ezt a következtetést. .

Megint ez a királyi többes. A saját viselkedésedből mikor fogod levonni a megfelelő konzekvenciát?

Hunn
Újságíró

De hiszen mi már régóta tudjuk, hogy nő vagy, kedves victus, ez már rég kiderült rólad, most mit bohóckodsz?. Te is, meg a többi feminista NGO-s barátnőd is, akikel felváltva kommenteltek itt a Férfihangon xcsakx meg victus meg a többi jól ismert név alatt.

Még azt is elmagyaráztam neked, hogy hol buktad el a férfi szerep hiteles megszemélyesítését. Ha te férfi lennél, ezzel a nőies stílussal és a feminista véleményeddel, akkor egy másodpercig sem vennélek komolyan. Szóval ne komolytalankodj, hölgyem, mert én halálosan komolyan beszélek.

Ti akadályozzátok, hogy jussunk valamire. Személyesen engem is, meg a többieket is. Akadályozzátok, zavarjátok és megakadályozzátok itt az értelmes kommunikációt, a normális beszélgetést. A jelenlétetek rendkívül káros. De hát ez szándékos, ezt neked mondjam? Hiszen hát pontosan ezért, e célból jöttetek ide kommentelni, bazmeg.

Meg fogtok érte fizetni.

Ma kihirdették a háborús vészhelyzetet. Ez azt jelenti, hogy az, amit az én “álmodozásomnak” neveztél, én pedig tudtam, hogy meg fog történni, az végül jelen időben manifesztálódik a való életben. Most. Ma.

Pontosan az történik, amire vártam, amire számítottam. Háborús vészhelyzet. A kormány már tud valamit, és készül is rá lóhalálában. Na, vajon mi lehet ez, mit tartogathat számunkra a jövő? Segítek, még a kihirdetett helyzet nevében is benne van.

Ez valami olyasmi lesz, ami iétre fogja hozni hónapokon, de akár az is lehet, hogy heteken belül is mindazokat a körülményeket, amik ahhoz kellenek, amit jelenleg sajnos még nem tehetünk meg: hogy büntetlenül elmehessünk hozzátok, hogy levágjuk a fejeteket. A hangsúly természetesen a büntetlenségen van, mert különben már nem élnétek. (A királyi többes pedig annak szól, hogy úgy látom, nem csak én egyedül gondolkodom ilyesmiben veletek kapcsolatban.)

Nem véletlenül mondják a bölcsek, hogy fő a türelem. Az Isten a kezünkre fog adni titeket, ti rühes feminista picsák, veled az élen! A tervem kész, türelmesnek lenni pedig ráérek, ezen már nem múlik nekem semmi, nem esik le az aranygyűrű az ujjamról miatta. Leszel te még az én szolgám a másvilágon!

victus
Olvasó

De hiszen mi már régóta tudjuk, hogy nő vagy, kedves victus,

Kicsoda? Te és a hangok a fejedben?

ez már rég kiderült rólad, most mit bohóckodsz?. T

A te önálló műsorodnak a nyomába sem érek.

e is, meg a többi feminista NGO-s barátnőd is, akikel felváltva kommenteltek itt a Férfihangon xcsakx meg victus meg a többi jól ismert név alatt.

Na baszd meg, most lebuktam. Hamarosan aktiváljuk a hosszúpuska von hancúrléc fedőnevet is.

Még azt is elmagyaráztam neked, hogy hol buktad el a férfi szerep hiteles megszemélyesítését. Szóval ne komolytalankodj, mert én halálosan komolyan beszélek.

Eddig bírtam ki röhögés nélkül. Mintha egy születése óta vak ember akarná elmagyarázni a piros színt. Ne égesd már magad ennyire, baszki.

Ti akadályozzátok, hogy jussunk valamire. Személyesen engem is, meg a többieket is.

Nem. Te saját magadat akadályozod abban, hogy juss valamerre.

Akadályozzátok, zavarjátok és megakadályozzátok itt az értelmes kommunikációt, a normális beszélgetést.

Te és az értelmes kommunikáció. Aha.

A jelenlétetek rendkívül káros. De hát ez szándékos, ezt neked mondjam? Hiszen hát pontosan ezért, e célból jöttetek ide kommentelni, bazmeg.

Megint lebuktam. A Soros alapítvány az atlantiszi gyíkembereken keresztül egy piréz bankszámlára küldi a pénzt.

Meg fogtok érte fizetni.

Aha.

Ma kihirdették a háborús vészhelyzetet. Ez azt jelenti, hogy az, amit az én “álmodozásomnak” neveztél, én pedig tudtam, hogy meg fog történni, az végül jelen időben manifesztálódik a való életben. Most. Ma.

Halvány fingod nincs a háborús vészhelyzetről te szerencsétlen, így marad a nedves álmodozás.

Ez valami olyasmi lesz, ami iétre fogja hozni hónapokon, de akár az is lehet, hogy heteken belül is mindazokat a körülményeket, amik ahhoz kellenek, amit jelenleg sajnos még nem tehetünk meg: hogy büntetlenül elmehessünk hozzátok, hogy levágjuk a fejeteket.

Most éppen mivel lőtted be magad, de szarcsimbók?

A hangsúly természetesen a büntetlenségen van, mert különben már nem élnétek.

Most nagyon befosott mindenki. Te már rég nem élsz, legfeljebb létezel.

(A királyi többes pedig annak szól, hogy úgy látom, nem csak én egyedül gondolkodom ilyesmiben veletek kapcsolatban.)

Igaz, van még kb. egy tucat hozzád hasonló balfasz, ami 10 éve az eljövendő incelforradalom kirobbanására recsizik.

Nem véletlenül mondják a bölcsek, hogy fő a türelem.

Akkor állj még féllábon pár évtizedet.

Az Isten a kezünkre fog adni titeket, ti rühes feminista picsák, veled az élen!

Vannak, akikre már életükben lecsap az isteni igazságszolgáltatás. Téged folyamatosan ver és még verni is fog.

A tervem kész, türelmesnek lenni pedig ráérek, ezen már nem múlik nekem semmi, nem esik le az aranygyűrű az ujjamról miatta. Leszel te még az én szolgám a másvilágon!

Hogyne. Előbb fogsz az idősek otthonában gépekre kötve vegetálni, miközben a szart mossák ki alólad. Amikor már a beteges faszságaid köpködéséhez sem lesz erőd.
És most jön a legjobb rész: mindenki nagy ívben le fog szarni. Az ápolónak csak egy letudandó műszak leszel, ami után szépen haza megy, eljátszva a gondolattal, hogyha reggelre felfordulsz, annyival kevesebb gondja lesz.
És mivel nem lesz állandó, sem átmeneti nőd – mivel eddig se volt – ezáltal kölykeid, unokáid sem. Nem fog meglátogatni senki, érdeklődni a hogylétedről, aggódni az egészségedért, tenni valamit érted, hogy jobban érezd magad, legalább egy kicsit. A fórumozó haverjaid sem lesznek ott. Majd az önkori elintézi a szociális temetést, ha beadtad a kulcsot, amin szintén senki sem fog részt venni, csak a temető munkatársai. És miután ők is letudták a műszakjukat, mész szépen a feledés homályába, mintha soha nem is léteztél volna. Ez lesz a te jövőd, te megkeseredett nyomorult, hiába óbégatsz. Jobb ha barátkozol a gondolattal.
Hosszú, eredményes életet kívánok neked. Remélem elélsz 90 évig.

Hunn
Újságíró

Tévedsz, nem ez a jövőm. Meg foglak ölni, tehát valószínűleg TÉSZ, azaz tényleges életfogytiglani szabadságvesztés lesz a sorsom, ha nem vagyok elég türelmes és nem várom ki a háborús vészhelyzet eszkalálódását. Ezt csak azért, hogy nehogy azt hidd, hogy kényszerképzeteim vannak a való életről és az ember tetteinek következményeiről. És bevallom: fogy a türelmem. Vonz az ötlet, hogy híres, mi több, hírhedt legyek azáltal, hogy én követem el az első anti-feminista politikai gyilkosságot Magyarországon. Az igazi az lenne, ha az egész kis NGO-s csapatotokat kivégezném, akik a feminista nickek mögött vagytok. Ráadásul akkor igazi rosszfiúként a pinák is nedvesednének rám, ahogy nem egy tömeggyilkos példája mutatja. Küldenék nekem is a leveleket a meztelen fotókkal és házassági ajánlatokkal a rajongó tinipinák. Az, hogy személyetekben nőket ölnék meg, csak vonzóbbá tenne a szemükben, ahogy jópár hasonló korábbi gyilkos példája is mutatja.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az igazi az lenne, ha az egész kis NGO-s csapatotokat kivégezném, akik a feminista nickek mögött vagytok. Ráadásul akkor igazi rosszfiúként a pinák is nedvesednének rám, ahogy nem egy tömeggyilkos példája mutatja.

Tiszta szerencse, hogy a szarszájú ügyvéddel együtt ti vagytok a férfihang “reklámarcai”, a “férfijogi mozgalom” úgynevezett “bástyái”, bravó!

victus
Olvasó

Tévedsz, nem ez a jövőm.

Igaz, lehet, hogy sokkal előbb kinyírod magad a hitvány, önpusztító életmódod miatt. Az mégjobb.

Meg foglak ölni, tehát valószínűleg TÉSZ, azaz tényleges életfogytiglani szabadságvesztés lesz a sorsom,

Hány embert fenyegettél már meg kinyírással, te rohadt, mocskos geci?

ha nem vagyok elég türelmes és nem várom ki a háborús vészhelyzet eszkalálódását.

Várj még pár évtizedet. Az ukrán háború úgysem fog átterjedni ide, csak hát ezt sem bírod felfogni a leépült agyaddal.

Ezt csak azért, hogy nehogy azt hidd, hogy kényszerképzeteim vannak a való életről és az ember tetteinek következményeiről.

Nem hiszem, tudom.

És bevallom: fogy a türelmem. Vonz az ötlet, hogy híres, mi több, hírhedt legyek azáltal, hogy én követem el az első anti-feminista politikai gyilkosságot Magyarországon.

Remek. Legalább egy oldalra kerülnél a Wikipédián a faszkalap, Elliot Roged haveroddal. Világ inceljei egyesüljetek! És ha elkapnának a zsaruk, szerinted utána a médiában hány perc alatt tépnék darabokra az egész férfihangot miattad, te hisztis kis pöcs?

Az igazi az lenne, ha az egész kis NGO-s csapatotokat kivégezném, akik a feminista nickek mögött vagytok.

Erre áll fel te rohadt szarcsimbók? Ha már másra úgyse.

Ráadásul akkor igazi rosszfiúként a pinák is nedvesednének rám, ahogy nem egy tömeggyilkos példája mutatja. Küldenék nekem is a leveleket a meztelen fotókkal és házassági ajánlatokkal a rajongó tinipinák.

Azután felébrednél sajgó segglyukkal, mert előző este pár kancigány lerendezett villanyoltás után. Nem bírnád te a sittet buzikám. Te lennél a legnagyobb csicsa odabent.

Az, hogy személyetekben nőket ölnék meg, csak vonzóbbá tenne a szemükben, ahogy jópár hasonló korábbi gyilkos példája is mutatja.

Gratulálok, hogy megtartjátok ezt a baromállatot és egyre röhejesebb módon mosdatjátok ki a szarból, holott már rég el kellett volna engedni a kezét, hogy nehogy másokat is magával rántson.

Hunn
Újságíró

Személyesen még senkit sem fenyegettem meg rajtad kívül, illetve a kis feminista NGO-s csapatodon kívül, kedves victus, te hülye picsa. És el is foglak kapni titeket abban a pillanatban, amint egy hangyafasznyi esély lesz rá, hogy büntetlenül megúszhatom. Erre pedig napról napra egyre nagyobb az esély.

A háborús vészhelyzetet ugyanis már kihirdették, az elszabadított infláció száguld, és éhínséget ígérnek egy éven belül, az olajembargó pedig kérdéses. Szerinted lesz itt normális rendfenntartás, ha huzamosabb ideig nem lesz kaja a boltokban a polcokon, és nem lesz fütés egész télen át? Baszki, még háborúnak sem kell kiterjednie magyar területre, anélkül is borulni fog minden… És akkor elmegyek értetek.

Most nem vagy veszélyben, ezt mindketten tudjuk, azért mersz ilyen bátran és lekezelően ugatni, hiszen ugyanannyit kapnék érted, mint egy normális emberért… De bármit is hallucinált anno Fukuyama, nem ért véget a történelem, pláne nem tört ki a világbéke, a nemzetközi szépségversenyeken résztvevő lányok kívánsága ellenére sem.

És a XX. század magyar történelme máig velünk élő példa, hogy egy emberöltő alatt akár többször is borulhat minden, és elszabadulhat a pokol az országban, és döröghetnek a fegyverek. 1914, 1919, 1944, 1956: a dédszüleink, a nagyszüleink, a szüleink, mind-mind megéltek egy-egy ilyen korszakot. Te pedig most arra tetted fel az életedet és a kis feminista NGO-s barinőid életét, hogy az előjelek ellenére mi biztosan nem fogunk ilyet átélni… Hát, meglátjuk.

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

Hunn
Újságíró

Az ugye világos, kedves victus, hogy te mindezzel a baszakodással már fel is tetted a saját életedet, és a többi itt kommentelő, feminista NGO-s barinőid életét arra, hogy az ukrán háború nem fog tovább eszkalálódni mifelénk? És hogy a fenti, dédunokás beszólásoddal most feltetted a gyereked/gyerekeid életét és az unokád/unokáid életét is, már ha vannak neked ilyenek, vén roastie, és a barinőidét is? Titeket feminista NGO-s roastie-kat csak lefejezlek majd, ha ideér a háború, de őket előtte meg is baszom… Éljen a háború, halál a feministákra!

Hunn
Újságíró

Nem a hangok a fejemben, kedves victus. Te magad leplezted le saját magadat, drága hölgyem. Nem egyszer, hanem rengeteg alkalommal. Nem tudod hitelesen eljátszani egy férfi hozzászóló szerepét, hiába is erőlködsz.

Emlékszel, amikor felhoztad ellenem a kurvázásom témáját? Hát hogyne emlékeznél…

Tudod, ahogy mondani szokták, a nők is olyanok, akárcsak a rendőrök: bármi, amit mondasz, felhasználható ellened a bíróságon, és fel is lesz használva ellened. (Csak a nők esetében a rendőrség és bíróság is ők maguk, egy személyben.)

Ez arra értendő, hogy bármit, amit férfiként egy nőnek mondasz saját magadról, azt megjegyzi, és az első adandó alkalommal fel is használja ellened. (Ez az egyik fő oka egyébként, amiért férfiként semmit sem szabad elmondani a nőknek saját magadról.)

Nos, egy férfi kommentelő számára, a saját férfi szemszögéből nézve, értelmetlen és logikátlan lett volna felhoznia a kurvázás témáját ellenem. Hiszen eredetileg én magam írtam le, hogy miket is csináltam! Férfi szemszögből nézve tehát teljességgel értelmezhetetlen volt, hogy akkor te mégis, miért írtad nekem azt, amit írtál? Hogy mégis, mit akartál vele elérni?

Csakhogy te nő vagy! És így a látszólag értelmetlen hozzászólásod háttere és lelki mozgatórugója rögtön értelmet is nyert!

Nektek, nőknek, ez a taktika, hogy az ember elárul magáról valamit, és ti az első adandó alkalommal megpróbáljátok azt felhasználni ellene, ez olyan szinten ösztönösen jön, ez olyan szinten zsigeri és automatikus, hogy te is gondolkodás nélkül alkalmaztad… Nem is tehettél másként: ez nálatok kódolva van. Fel sem merült, hogy ne így nyilvánulj meg: ez számodra nőként a világ legtermészetesebb dolga volt.

Ez annyira természetes cselekvés számotokra, mint a levegővétel, így nőként egyszerűen fel sem merült benned, hogy pont ezzel árulod el, hogy mi a valódi a nemed.

victus
Olvasó

>TÖRLVE<

Hunn
Újságíró

Mondd csak, kedves victus: azt megértetted már, hogy női kommentelőként te magad buktattad le saját magadat? Felfogtad már, hogy feminista nőként hiteltelenül és sikertelenül próbáltad (és próbálod továbbra is, úgy téve, mintha mi sem történt volna) eljátszani egy férfi kommentelő szerepét?

Ezek a dolgok eljutottak már az agyadig? Azt vajon átérzed már, hogy milyen szinten röhejes ez a próbálkozásod így? Vagy pedig továbbra is szent meggyőződéssel hiszel abban, hogy – rajtam kívül – te aztán rendkívül sikeresen meggyőztél itt mindenkit arról, hogy a személyi számod bizony egyessel kezdődik, mert te olyan rafkós roastie vagy, LOL?

Nem “kiakadtam” az általad felhozott kurvázásomon, hiszen miért akadtam volna ki rajta? Könyörgöm, HÁT ÉN MAGAM OSZTOTTAM MEG SAJÁT MAGAMRÓL EZT AZ INFORMÁCIÓT, BASZOD, te szerencsétlen nyomorult!

Nem “fennakadtam” a kommenteden, nem “zavart”, hanem egyszerűen kiszúrtam az általad megszemélyesíteni kívánt nemhez (férfi) nem passzoló szándékot és motivációt. És csak szimplán rámutattam, hogy egy férfi kommentelő miért nem hozta volna fel ezt a témát úgy, azzal a mondanivalóval, ahogy azt te nőként megtetted, és pláne nem ilyen stílusban.

Majd később leírtam azt a női lelki mechanizmust is, aminek következményeként a kérdéses kommentedet megírtad, és amely lelki mechanizmus a férfiak vitastratégiájából alapvetően hiányzik. Tudod, hölgyem, mi férfiak nem így vitatkozunk…

Ahogy ezt a fenti kommentedet is, amire itt most válaszolok, ezt is csak nő írhatta… Na, vajon kitalálod-e, drága hölgyem, hogy miért? Elmagyarázom. Egy férfi, olyan esetben, ahol a másik férfi nem nyílt vetélytársa egy konkrét nő megszerzésében, az nem fog afelett örömködni, hogy a másik férfinak nincs szexuális élete, nem fog gúnyolódni ezen, és nem fog annak szurkolni, hogy ne is legyen neki…

És hogy miért nem? Mert ilyet még az ellenségének sem kíván az ember, már ha férfiakról van szó. És ez itt most szó szerint értendő. Ilyet szimplán csak nem csinálunk férfiként, és kész, ez ilyen egyszerű…

Ez alap viselkedési forma, ami a férfiaknál belülről fakad. (Ugyanolyan ösztönösen, ahogy nálad nőként ösztönösen jött, hogy megpróbálsz valami olyat felhasználni egy férfi ellen, amit az korábban önként elárult saját magáról.) Férfiként egyszerűen nem tudjuk másképp csinálni.

Tehát ha te a valóságban férfi lennél, nem pedig nő, és a halálos ellenségednek tekintenél, akkor sem írnál nekem ilyet, soha, semmilyen esetben sem, és én sem neked…

Itt az oldalon is jópár férfi vitatkozik egymással, köztünk is van, hogy röpködnek a kurvaanyázások, van hogy szinte tapintható a személyes ellenszenv, és forr a gyűlölet… De vajon láttál már olyat, hogy az itt vitázó férfiak valami olyasmit írtak volna egymásnak, mint te nekem? Na, vajon miért nem, vajon miért is lehet ez így? Kettőt találhatsz, drága hölgyem…

victus
Olvasó

>TÖRLVE<

victus
Olvasó

Mi van alter, megint megtaláltad a törlés gombot, mert rosszat mertem írni a szívszerelmedről? Remélem most nagyot élveztél a gatyádba, te nyomorult.

tomgal
Olvasó
tomgal

De a szorzó( miszerint 3-4x több férfi lesz öngyilkos) nem csak a mai, modern társadalmakban, hanem a hagyományosan férfi központúakban is megvan, ezt mivel lehet magyarázni ? ( korábban linkeltem az adatokat). Bizony én a legnagyobb problémának azt látom továbbra is, persze nem kizárólagosan, hogy segítséget kérni ( nem feltétlenül nőtől,hanem szakembertől, aki lehet férfi is, sőt) nem férfias, a társadalom ezt még mindig nem képes tolerálni.

Itt van országokra lebontva, nemileg lebontva a lista: (nem abc, hanem legmagasabb elkövetési lakossági arány, csökkenő sorrendben. Azért elképesztőek az arányok és messze nem a fejlett nyugati országokban a legnagyobb a különbség.

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/suicide-rate-by-country

Szóval itt azért sok ok lehet, de egyértelműen a megelőzést, szakirányú kezelést tartják a járható útnak, de ehhez bizony az illetőnek is együtt kell működnie, el kell jutnia egy szakemberhez, persze az első lépés megtételében a családnak nagy szerepe van.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/male-suicide#risk-factors

hunbagira
Újságíró

Pontosan, ez egyes társadalmakban/közösségekben kimondott elvárás. Mint pl hadsereg, harcos kultúrák, japánok. Japánban erre gyönyörűen kimunkált tradició, szertartásrend/rituálé is van, ez a szeppukó/harakiri.https://youtu.be/EEaUjfxQQFI
Ezért is az örök első helyezett ebben a témában Japán és az örök másodikok az unokatesóik a koreaiak….és utánuk jövünk mi közép-európaiak (mégcsak nem is a ruszkik, hanem a balti országoktól, magyarországig terjedő vonal, ami vizsgálandó kérdés lenne, hogy miért, csak sajnos már nincsenek Kopp Máriák, nekem azért lennének tippjeim)

victus
Olvasó

Gyakorolhatnád a harakirit.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

dolgozz inkább, piás.

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

hunbagira
Újságíró

Hú, de odamondtad neki, te cefrés/gyógyszeres fosringyó..:D

victus
Olvasó

>TÖRÖLVE<

hunbagira
Újságíró

Nem én, téged foglak karóba húzni..inkább.

victus
Olvasó

Aha.

hunbagira
Újságíró

“akik-már a normálisabbja-pont azt hangoztatják, hogy merjenek beszélni a problémákról a férfiak, kérjenek segítséget).” És ezt a szöveget, mennyire “komolyan” gondoljátok. :D
Kb, mint a “belső értékeset” illetve, hogy “méltóságunk megőrzése miatt” húztok le stbstb.Napokig tudnánk sorolni a szar hazudozásaitokat.

victus
Olvasó

A bőrt kéne már lehúzni a hátadról egy rozsdás késsel.
Sorold csak a beteges faszságaidat kb. leszarja mindenki, pár elvetemült barmon kívül, akik csak vergődni tudnak.
És az ilyen barmok köztünk járnak.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Állandóan a mindenkivel jössz, mekkora birka vagy. Eljött az este, most már vedelhetsz tovább, lassan ki is ütöd magad, te négerköpet.

hunbagira
Újságíró

Hajnalban úgy is visszatér, amikor betölti a másik adagot…:D ahogy cefréseknél szokás, gondolom rádob egy-két fronyót, rosszabb esetben rivót. Ahogy a cigók és az ilyen mai emancipált ringyók nyomják,
és akkor végképp “idegállapotba” kerül. :D

hunbagira
Újságíró

Tényleg a mai ringyók és cigók között semmi különbség nincs….:))) átkozódás, hazudozás, többségben támadás, amúgy szar primitívség és gyávaság..

victus
Olvasó

A szar primitívséget mindennap láthatod, elég csak tükörbe nézned, már ha az a szerencsétlen tükör nem reped ezer darabra.
Az alpári mocskos stílusodat bármelyik putris megirigyelhetné.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Az alpári mocskos stílusodat bármelyik putris megirigyelhetné.”

A tieddért pedig arconköpne akármelyik putris, hozzályuk képest is talajlakó vagy. Ha így folytatod, meg fogom neked tiltani, hogy drogozz, úgy vigyázz. Aztán csak pislogsz, hogy milyen szar az életed “kijózanodva” (drogokból, nem pedig az őrültségedből). Szóval vigyázz magadra,

victus
Olvasó

Te amúgy valami fogyatékos vagy? Nem bántásból kérdezem.

hunbagira
Újságíró

Jah a vamzerkodást kihagytam…

victus
Olvasó

Itt te vagy folyamatos idegállapotban. Csak nehogy elpattanjon egy ér a hülye agyadban, hogy aztán lebénulva fetrengj a padlón a saját kihűlt húgyodban.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Igen, mindig visszatér, az oldalon vagy 70%-ban az ő szennye látható, ami önmagában is szomorú. De még szomorúbb, hogy nem tudja annyira kiütni magát, hogy legalább pötyögni nem tudna. A frontin és a rivotril túl elegáns egy ilyen elmeroggyantnak, a szülei pedig nem szívesen adnának neki pénzt erre. wd-40-et fúj száraz falevélre, és azt pöfékelheti, az belefér még a keretbe. Amúgy nem tudod, hogy ki ez a narkós az indexről? Forintocska?

victus
Olvasó

Ezeket a gyógyszereket szeded?

victus
Olvasó

Nem unod még, hogy másra vetíted ki a szarodat? Ezek szerint nem. Mehetsz szervezni a fotelforradalmat.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Ezek vagytok ti basszátok meg:”

Írtad egy nőnek, hogyan kellett volna érteni ?!

Fejtsd ki, hogy kire gondoltál a “ti” megszólítással , őszintén…

Aki ilyet kiabál egy láthatóan ekkora krízis helyzetben lévő embernek ( tök mindegy férfi, nő, fiatal, öreg), az véleményem szerint bűncselekményt követ el és felelősségrevonást érdemel.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Honnan veszed , hogy nők kiabáltak neki?”

Nem, te honnan veszed?

“10- ből 9 nő ilyenkor megrémül és bekapcsol valami empatikus ösztön.”

Akkor kapcsolna be ez az empatikus ösztön, amikor a semmi teljesítményre követelik rikácsolva a többet. Hol is voltak ezek az empatikus nők ilyenkor? Tolongtak, kipattanva az autóból, satufék után, hogy segítsenek neki? Bezzeg ha nőről lett volna szó, nem kellett volna megvárni a rendőröket.

“Pont az ilyen mindennel poénkodunk , nincsenek gátlásaink mentalitás idióta férfiak”

Ahham, nem a feministák szokása, hogy bármilyen, nőket negatívan feltüntető megnyilvánulásra a halálba küldik a delikvenst? Itt is van és volt is rá rengeteg példa, de ez teljesen általános a világban.

“nem általánosítva minden férfi, hanem a kifejezetten idióták”

Nyilván nem általánosítva, minek jegyzed ezt meg? Ha általánosan ilyenek lennének a férfiak, akkor vajon hol tartana a világ? Tehát ha rajtatok múlna? Ugye, mennyire nem is éles észrevétel így már?

“De 80-90%-os biztonsággal állítom, hogy férfiak.”

Tyű, és ez hogy jön ki?

“Az ” autósok” kifejezés is erre hajaz.”

Aha, már értem. Áruld már el, tornádó, hogy az “autós” miért hajaz erre? Sajnos ti is vezethettek, mindenhol, tehát így nem nyert. Vagy tán onnan szeded, hogy 18 óra után a nők mind otthon vannak, és vacsorát főznek, 80-90%-uk legalábbis? Mert hiába ez lenne az ideális, nem ez van, tehát így sem áll meg a feltételezésed. Vagy netán a kisujjadból (esetleg másból) szoptad ki? És amúgy mivel járnak a nők, ha az autós a férfi nemet sejtet? Lovaglók, gyalogosok, joggingolók, biciklisek? Melyik sejtetett volna nőt? Csak általánosítani tudsz, semmi mást.

“A nők halállal és születéssel nem poénkodnak.”

https://74nullanulla.hu/cikkek/2021/03/09/koszonom-helyett-rohadjatok-meg-nonapi-posztok-robbantottak-ki-kommenthaborukat.html

Ezek vagytok ti, ha biztonságban van a csőcselék, akkor nem tudja, hol a helye, és abba ugat, amibe nem kellene.

“nyilván létezik egy- két retardált a világban, de nagyon nem jellemző”

1-2 retardált. Ennél ostobább, átlátszóbb, álszentebb elmaszkírozást még nem is olvastam. Ráadásul a ti erőszakos, rosszindulatú ostobaságaitokat a média jó színben, szórakoztató köntösben tálalja. Ehhez is segítséget kaptok, de mi az, ami egyedül is meg? A hazudozáson kívül, persze.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk szerintem is férfiak ordíthatták ezt, eleve több férfi vezet, mint egy nő. Közölük is a cigókra/lumpenekre tippelnék.
A nők azért nem kiabáltak, mert “wonderwomanekből” stresszhelyzetben kijön valós énjük…egyszerűen sokkszerűen leblokkolnak és várják a férfiak segítségét.
Nem valami erkölcsi megfontolásból, ahogy előadod vivi.

victus
Olvasó

Jól felismerted, mert ugyanolyan legalja cigány proli vagy.

hunbagira
Újságíró

Figyelj, alkesz. Ettől a héttől elkezdhetsz figyelni a hátad mögé..:P

victus
Olvasó

De beszartam. Ilyen ovis fenyegetőzéstől érzet keménynek a faszodat? Hülye kis csipszar.

victus
Olvasó

A kibaszott, tripperek, bárcás kurva anyádat fenyegesd, aki a világra fosott egy ilyen rohadt, mocskos emberi hulladékot. Hogy baszott volna a falhoz, amikor még megtehette.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Hogy baszott volna a falhoz, amikor még megtehette.”

Milyen jó is lenne neked, ha a tied megtette volna, akkor nem szenvednél ennyit. Legalább ne az első kukába vertek volna bele, hisz valahogy mégis ki tudtál mászni. Vagy talán kiszedett egy kóbormacska? Átkozott kóbormacskák….

És ha eladtak téged a szüleid? Egy ilyen hiba után tuti óvszert vettek rajtad, ha tanultak valamit belőle. Bár nem tudom, ki vett volna meg.

victus
Olvasó

Most jönnek elő a rég elfojtott traumatikus emlékeid? Ez ez első lépés a gyógyulás felé.

hunbagira
Újságíró

Nem, fosringyó ez veled fog megtörténni záros időn belül…ha már ott az a híres kerted.:D

victus
Olvasó

Aha. Csakszit mióta is fenyegeted? És lett eredménye, te pöcshuszár? Csak kiröhögi a mocskos, idegbeteg pofádat.
Lehet ennél lejjebb csúszni? Nyugi, neked sikerül. Agyonveréssel és kinyírással fenyegetsz meg, mert olyat írok, ami neked nem tetszik? Mi az apád, rongyba tekert, véreres faszát képzelsz te magadról?

Te csak egy duzzogó kis majom vagy, aki nem tud és nem is akar továbblépni a piti sérelmein.

victus
Olvasó

A társadalom legnagyobb baja pont az, hogy a hozzád hasonló selejteket eltűri.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem, a férfiak baja az, hogy amikor elkezdtetek a “jogaitokért” vinnyogni, akkor nem nyomtak a hidegzuhany alá, hogy ne hülyüljetek tovább. A szerencse tehát a tietek.

victus
Olvasó

Téged kéne már lenyomni a víz alá, miután a nyakadba akasztottak egy malomkövet.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ú, jól van :D

victus
Olvasó

Nincs jól, mert még mindig nincs kő a nyakadban.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Szegény őrült kis pára. Látod, ég és föld közöttünk a különbség, én nem kívánom a halálod, csak mert más a véleményed. Borzasztóan szenvedhetsz, ennyi gyűlölettel a magadban. De tényleg nagyon durva problémáid vannak, ez egyértelmű.

victus
Olvasó

Aranyos, hogy rám akarod kenni a szarodat. Olvasd már vissza a faszságaidat, amiket ide okádtál.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Visszaolvastam, és mindent tökéletesen rendben találtam. Olvasd vissza te is, amiket írogatsz, és utána tedd fel a kérdést. Dögöljmegezni meg átkozódni tudsz, de más egyebed nincsen. Veled ellentétben én tudnék is tenni, nektek, nőknek viszont ez a maximum. Ezért vagytok, voltatok és lesztek is mindig kiszolgáltatva. Mert önerőből semmire se futja, csak a máséban követelitek azt, ami nektek “jár”.

victus
Olvasó

Persze, hogy rendben találtad, miért is találtad volna másképp. Csak előbújt a fotelforradalmár: “Veled ellentétben én tudnék is tenni,”… kár, hogy ott az a feltételes mód és ott is marad.
Ugyanazt kérdezem, amit Hunn haverodtól: neked mégis ki van kiszolgáltatva? Mégis mit fogsz csinálni, hogy észrevegyenek a nők és feldolgozd a velük kapcsolatos, évek során felgyülemlett mérhetetlen frusztrációdat?

Egyébként ti szarháziak mocskoljátok itt a nőket mindenféle alpári, mocskos, gumicsizmás paraszt módon, de a pina az kéne alanyi jogon, mert hát az nektek jár. Szex újrafelosztása és hasonló “elmés” faszságok. Gondolom ezt is én okádtam ki magamból, igaz?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem kár az, többet ér az életem, mint erőszakkal tönkretegyem. Nekem ez nem járható út, de hidd el, amilyen ütemben szerzitek az ellenségeket magatoknak, helyre lesztek téve, mint Afgánban. Ne egyes személyben kérdezd, férfi-nő viszonyban, kollektíve. Akármit csináltok, mindig ki lesztek szolgáltatva a férfinak, ne tévesszen meg, hogy most ilyen jó sorsotok van, mert konkrétan kilóra kimérnek és eladnak titeket (mármint nem a felkapaszkodó, ocsnány nőket, hanem a szépeket), mert ez mind csak szerencse. Jól látszik, hogy minden nőkkel kapcsolatos bajt a s*nahiányra vezetsz vissza. Részben érthető, hisz mi más női értéket tudtok ezen kívül felsorolni? Attól, hogy ebből nem szenvedek hiányt, nem zavarhat a női pofátlanság, ostobaság, beképzeltség, felkapaszkodás stb.?

Itt csak te mocskolódsz, leírni azt, ami van, az nem mocskolódás. Olvasd vissza, amiket és ahogy írsz, képmutató elmeháborodott.

“a pina az kéne alanyi jogon, mert hát az nektek jár.”

Akkor mi másért lenne?

“Szex újrafelosztása és hasonló “elmés” faszságok.”

Nem, te az alpári vonyításon, dögöljmegezésen kívül semmit se tudsz, tehát nyilván nem. Az újrafelosztás azért lenne jobb, mert nem a nőre, az aktuális lelki állapotára kellene bízni, hogy milyen utódot szül a társadalomba, nekünk, férfiaknak. Attól, hogy hozzátenni nem tud, legalább ne züllesztene. Hisz a szolgáltatása max annyit ér, mint egy pohár víz, nem kellene így felverni az árát, ha ingyen is lehetne. Az meg, hogy mennyit ér, csak és kizárólag a férfiakon múlik, és semennyire sem rajtuk. A létjogosultságuk maga a férfi. Ha nem kellene szülni, ugyan minek is lennének?

victus
Olvasó

Nem kár az, többet ér az életem, mint erőszakkal tönkretegyem.

Tönkre ment az már rég. Már sokadjára jut eszembe a vicc, amelyben Lenin a hangosan labdázó gyerekek közé is lövethetett volna, mégsem tette meg.

Nekem ez nem járható út, de hidd el, amilyen ütemben szerzitek az ellenségeket magatoknak, helyre lesztek téve, mint Afgánban.

JA, az ilyen elborult elméjű incelszarok az afgán kecskehajcsárokat ajnározzák, akik keményen meg lettek szopatva, mert befagyasztották az összes pénzüket, így most rimánkodnak a dekadens nyugatnak, hogy adjanak már nekik zsetont. Egyébként ott a faszik is keményen helyre vannak téve, mert nem kevés jattot kell letenni a csaj pereputtyának, hogy egyáltalán kefélhessenek, ami az állatok legeltetéséből elég nehézkesen jön össze, ezért marad a zsebhoki még 30 évesen is. De ha annyira csipázod őket, miért nem költözöl oda?

Jól látszik, hogy minden nőkkel kapcsolatos bajt a s*nahiányra vezetsz vissza.

Talán nem ez a problémátok? Ha mindennap kettesével dugnátok a csajokat a világon semmi bajotok nem lenne, csak hát a szemét mocsok nők megválogatják kinek tartsák oda a pinájukat és hát ti pont kiestek a szórásból.

Részben érthető, hisz mi más női értéket tudtok ezen kívül felsorolni?

Mert a hozzád hasonló szerencsétlenek beérik ennyivel. Megalázzátok, tönkreteszitek magatokat testileg, lelkileg, anyagilag, a pinahasználat reményéért. Aztán ha még ekkor sem kapjátok meg, akkor jön a duzzogás. Akkor meg milyen értékeket kérsz te számon bárkin is?

Itt csak te mocskolódsz, leírni azt, ami van, az nem mocskolódás. Olvasd vissza, amiket és ahogy írsz, képmutató elmeháborodott.

Olyan hangnemben kommunikálok veled és pár elborult haveroddal, amit megértetek és amit megérdemeltek.

Az újrafelosztás azért lenne jobb, mert nem a nőre, az aktuális lelki állapotára kellene bízni, hogy milyen utódot szül a társadalomba, nekünk, férfiaknak.

De legfőképpen azért, mert a hozzád hasonló nyomorultak is végre baszhatnának. Mert a te lelki állapotod aztán rendkívül hasznos a társadalomba, igaz? Milyen hasznos utódokat nevelnél a jövőnek.

Az meg, hogy mennyit ér, csak és kizárólag a férfiakon múlik, és semennyire sem rajtuk. A létjogosultságuk maga a férfi. Ha nem kellene szülni, ugyan minek is lennének?

Neked úgyse fog szülni senki, de még baszni sem veled, mert messziről látják, hogy kattant vagy, így marad mindenféle beteges fantáziálás a nők ledegradálásáról és elosztásáról. Képzeld mikor fog ez valóra válni.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Tönkre ment az már rég.”

Honnan szeded ezt? Ismersz? Ne vedelj ennyit, hülyén élni jobb, mint még hülyébben meghalni. Szóval lassíts. Rendben van az életem, nem volt problémám sosem a nőkkel sem, mármint ami a s*nát illeti. Úgy egészében, az alaptalan társadalmi megbecsülésüket vontam kérdőre mindig is, meg a fontoskodásukat, okoskodásukat, és a férfi dolgokba beledumálásukat. Ezt értsd már meg, én nem szenvedek s_nahiányt. Más, hogy még ti nők is csak ennyire tudjátok “lekorlátozni” magatokat, és nőtársaitokat. Egy lyukra. Pedig az ügyes, kreatív férfi legalább 3-ra is fel tudja emelni a nőt. Szóval a nő nem csak egy lyuk, te hibbant, perifériára helyezett boldogtalan nőstény.

Ti is a nyugatnak, és minden körülöttetek élő férfinek rimánkodtok, kuncsorogtok a segélyért, így vagy úgy, mindig férfiak adják, mindegy, hogy a nő kezén is átmehet.

“Egyébként ott a faszik is keményen helyre vannak téve”

De nem nők által, ezt magyarázom mióta, nyeld le ezt a béékát, minden nő ki van szolgáltatva, ahogy te is, csak még csúnya is vagy mellette, akit a férfiak leszarnak, mert még egy lyukra se méltatnak. Te vagy a feminizmus felkapaszkodó, hulladék haszonlesője.

“De ha annyira csipázod őket, miért nem költözöl oda?”

Hamarabb lesztek helyretéve, feminista senkiháziak. Fakanállal a kezedben nem lesz ekkora a szád, ha már szexre csak a csöves méltatna, az is azért, mert olyan részeg, hogy piszoár helyett véletlen beléd akarna üríteni :D

“Ha mindennap kettesével dugnátok a csajokat a világon semmi bajotok nem lenne”

Megint, minden nő egy lyuk… Pfejj, az undorító fajtád. Egy férfi élete másról is szól, nem csak a dugásról. Ha csak arról szólna, még mindig barlangban élnénk. Meg persze akkor is, ha rajtatok múlna.

“szemét mocsok nők megválogatják kinek tartsák oda a pinájukat”

Nem, megválogatHATják, és ez nagy különbség. És természetesen továbbra is csak egy lyuknak tartod őket.

“Olyan hangnemben kommunikálok veled és pár elborult haveroddal, amit megértetek és amit megérdemeltek.”

Hű, ennyire futja? Nem mond, hogy nem, gyáva nőstény. Hunbagira címet akar veled egyeztetni, de sunnyogsz, nagy pofával, kanapéforradalmárként csak ugatni tudsz. Add ki neki a címed, hagy tekerjen egyet a csiklódon.

“De legfőképpen azért, mert a hozzád hasonló nyomorultak is végre baszhatnának.”

Ha már nálad tartunk, mikor ért hozzád férfi? De úgy igazán? Mert hogy senkinek se kell egy ilyen fekélyes kelés a társadalom közepén, az biztos. Ez a te bajod, mondom, hogy egy lyukra se méltatnak.

“beteges fantáziálás a nők ledegradálásáról és elosztásáró”

Degradálás és helyén kezelés messze nem ugyanaz. Ahol jelenleg vannak, oda nem tartoznak, és csak felesleges teher beleerőltetni egy kutyát az akvériumba. Mert van annak természetes helye, amire képes, amiben jól tud működni, fizikai és mentális képességeihez mérten.

victus
Olvasó

Elég elolvasni az értelmetlen faszságaidat. Ráadásul még szándékosan értetlenkedsz és hülyének tetteted magad, bár lehet, hogy tényleg ekkora kretén vagy.

victus
Olvasó

Ne vedelj ennyit, hülyén élni jobb, mint még hülyébben meghalni.

Erre te vagy az élő példa.

Szóval lassíts. Rendben van az életem, nem volt problémám sosem a nőkkel sem, mármint ami a s*nát illeti.

Mert amiből nincs részed, az nem is lehet probléma. Kivéve persze magát a tényt, hogy nincs belőle részed.

Úgy egészében, az alaptalan társadalmi megbecsülésüket vontam kérdőre mindig is, meg a fontoskodásukat, okoskodásukat, és a férfi dolgokba beledumálásukat.

Férfidolgok. Röhögnöm kell.

Ezt értsd már meg, én nem szenvedek s_nahiányt.

Ha te mondod.

Más, hogy még ti nők is csak ennyire tudjátok “lekorlátozni” magatokat, és nőtársaitokat. Egy lyukra.

A hozzád hasonló szarrakásoknak ennyi pont elég. És mivel senki sem akar baszni veletek, csak nyafogni tudtok, amivel még röhejesebbek lesztek.

Pedig az ügyes, kreatív férfi

Na, ez háromból zéró, ami rád vonatkozik.

Szóval a nő nem csak egy lyuk, te hibbant, perifériára helyezett boldogtalan nőstény.

Nem mindegy mennyi? Neked egy sem jut belőle.

Ti is a nyugatnak, és minden körülöttetek élő férfinek rimánkodtok, kuncsorogtok a segélyért, így vagy úgy, mindig férfiak adják, mindegy, hogy a nő kezén is átmehet.

Nem tűnt még fel, hogy a nők ugyanúgy dolgoznak, te agyhalott? Egyébként olvasd már el a kommentszekciót. Más sem megy, csak a nonstop rinyálás a nagy erős férfiaktól. Mellesleg az uniós pénzek nem segélyek, te baromállat.

De nem nők által, ezt magyarázom mióta, nyeld le ezt a béékát, minden nő ki van szolgáltatva, ahogy te is, csak még csúnya is vagy mellette, akit a férfiak leszarnak, mert még egy lyukra se méltatnak.

Nem magyarázol semmit, csak összevissza hablatyolsz minden faszságot. A ti beteges incelpatkány agyatokban az a téves kép él, hogy ezeknél a kecskebaszóknál a nőket csak úgy leveszik a polcról a Tescbóban, holott a faszik is ugyanúgy szopóágon vannak. Tehát sehol sem lennétek eszetlen nagy alfa királyok, hanem még a mostaninál is nagyobb balfaszok.
Egyébként miért is vannak itt Európában kiszolgáltatva a nők, hiszen évek óta azon hisztiztek, hogy a férfiak mennyire jogfosztottak és a nők azt csinálnak, amit akarnak, legfőképpen azt, hogy nem basznak veletek. Ennyit a nagy kiszolgáltatottságról.

Te vagy a feminizmus felkapaszkodó, hulladék haszonlesője.

Te meg csak szimplán hulladék, aki haszonleső akar lenni, de marad a nyeles aszpirin orális bevételre.

Hamarabb lesztek helyretéve, feminista senkiháziak.

Addig állj féllábon. Hány éve is folytatjátok a virtuális kereszteshadjáratot a csúnya, gonosz feminizmus ellen? 5-6-10?

Fakanállal a kezedben nem lesz ekkora a szád, ha már szexre csak a csöves méltatna, az is azért, mert olyan részeg, hogy piszoár helyett véletlen beléd akarna üríteni :D

Téged ki méltat szexre, incelpatkány?

Egy férfi élete másról is szól, nem csak a dugásról.

A tiéd szól minden másról a dugáson kívül, igaz?

Ha csak arról szólna, még mindig barlangban élnénk. Meg persze akkor is, ha rajtatok múlna.

A beteges hozzáállásod kb. őskori szinten van. Csak hát ezzel lófaszt sem érsz el.

Nem, megválogatHATják, és ez nagy különbség. És természetesen továbbra is csak egy lyuknak tartod őket

Te és a faszverő haverjaitok mocskoljátok a nőket pont azért mert leszarnak titeket.

Hű, ennyire futja?

Hozzád ennyi is elég.

Nem mond, hogy nem, gyáva nőstény. Hunbagira címet akar veled egyeztetni, de sunnyogsz, nagy pofával,

Nem foglalkozom ilyen is buzi nethuszárokkal. A mocskos fajtátokat már 12 évesen sem bírtam komolyan venni. Talán egyszer majd kinövitek.

kanapéforradalmárként csak ugatni tudsz.

Nézz már tükörbe, már ha nem hányod el a mocskos pofádat.

Add ki neki a címed, hagy tekerjen egyet a csiklódon.

Inkább a mikropöcsödet tekertesd már meg, már ha nagyító nélkül megtalálod.

Ha már nálad tartunk, mikor ért hozzád férfi? De úgy igazán?

Semmikor mert nem vagyok buzeráns, veled ellentétben. Mert aki ennyire gyűlöli a nőket, az egy jó adat elfojtott homokos hajlammal küszködik.

Mert hogy senkinek se kell egy ilyen fekélyes kelés a társadalom közepén, az biztos.

<

Te nem kellesz a társadalomba, be megkeseredett faszszopó, csak sajnos mégis eltűrnek. Bár azt nem tudom minek.

Ez a te bajod, mondom, hogy egy lyukra se méltatnak.

Megint magadból indulsz ki, buzikám.

Ahol jelenleg vannak, oda nem tartoznak, és csak felesleges teher beleerőltetni egy kutyát az akvériumba.

Majd pont te fogod megmondani, hogy kinek hol a helye. Aranyos, amikor a bolha elefántnak képzeli magát.

Mert van annak természetes helye, amire képes, amiben jól tud működni, fizikai és mentális képességeihez mérten.

Ezért vergődsz te a mocsokban és a szarban, mert a helyedre kerültél.

hunbagira
Újságíró

Oh, csak felvesszük a femkó blogok stílusát…bár gumibarátnőd is úgy remegett, mint a nyárfalevél amikor fel lett kérdezve. Pedig, mégcsak pofán sem lett baszva, még köpve sem….:P
Esetleg őt tisztelhetjük benned?
Amúgy még mindig nem árultad el, hol az a kert fosringyó?!

victus
Olvasó

Nem kell felvenni semmilyen stílust, mert pontosan ugyanolyanok vagytok. Ugyanaz a rohadt alma, csak a másik fele. Rosszindulatú, gyűlölködő, kirekesztő, szűk látókörű, soviniszta, erőszakos, lelki beteg roncsok gyülekezete, akik a másik félre tudnak mutogatni, mindenféle önvizsgálat nélkül.
A femik pontosan ugyanezt mondják. Á, ők csak felvették ezt a paraszt stílust. De ha annyira többnek és különbnek érzitek magatokat, akkor miért is “veszitek fel a stílust?”

hunbagira
Újságíró

Viszont tudjuk, hogy ti ringyók, csakúgy mint a cigók és egyéb szarszínűek a primitívségetek/állatiasságotok okán a korrektséget gyengeség jeleként fogjátok fel…így a fogadj istennek, pontosan olyannak kell lenni mint az adjon istennek. :P Ilyen egyszerű ez, nem vagyunk mi holmi Jézusok…és a szarral dobálást nem mi kezdtük, de mi fogjuk befejezni.

victus
Olvasó

Ja úgy kezdődött, hogy a másik visszaütött.

hunbagira
Újságíró

Nem, kell az ovi duma…az antifemkók, nem véletlenül használják az anti előnevet, te szar..

common man
Olvasó
common man

Téged kéne már lenyomni a víz alá, miután a nyakadba akasztottak egy malomkövet.

Na most az a malomkő nem elég nagy-é-hogy őtet a mélységbe húzza fújtogassa vagy a víz túl sekély-é vagy elég mély lenne de így rá tud állni a malomkőre aztán nyomkodni kellesz az ő fejét orrostul, szájastul..

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Jó meglátás, egyből feltűnt nekem ez a logikai bukfenc, felesleges toldás, de ilyenekre lehet tőle számítani, semmi következetesség nincs abban, amit ír. Ha nem elég mély a víz, akkor minek a malomkő, minek fáradni még azzal is? Fejet meg csak orrostul és szájastul lehet nyomkodni, ritka az, ha valakinek hiányzik egyik/másik/mindkettő

Balton
Olvasó
Balton

Nem felesleges az a toldás, hanem mindenképpen el akar törölni a felszínről, a véleményeddel együtt…
Szinte biztos vagyok, hogy ő volt aki kiabálta a hidas szerencsétlennek hogy ugorj… Felette kerengett mint egy nagy fekete héjjja, amiről lefoszlott minden emberiességének a héjjja….

victus
Olvasó

Magadból indulsz ki?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Én igen.

victus
Olvasó

Gondoltam.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

És milyen volt? Jó? Gondolkodhatnál néha többet is.

victus
Olvasó

Neked sem ártana.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Próbáljon meg eltörölni, de azzal, hogy 8rogat, meg dögöljmegezik, csak az állóvízben pancsol. Azok, akik odakiabálták a jókívánságokat, csak egyszer csináltak magukból hülyét (amiről tudunk) victus viszont rendszeresen, a szemünk láttára. Ő egy bejáratott hülye, semmi okunk feltételezni, hogy talán általában nem ilyen.

victus
Olvasó

Itt te dagonyázol a langyos húgyban, úgy mint az omegahím haverjaid.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Tetszik a hasonlatod magadról, de attól, hogy langyos húgy vagy, nem dagonyázok, ugyanis nem célom, hogy megváltoztassam a véleményed, mindössze csak leírom, amit gondolok

victus
Olvasó

Tudod te egyáltalán mi az, hogy hasonlat?

victus
Olvasó

Aki kiállt a híd szélére és előadja, hogy ő aztán le fog ugrani, annak esze ágában sincs megdögleni. Ez csak egy eltúlzott hiszti, hogy ráfigyeljenek, vagy tönkretehesse a környezetében élőket lelkileg. Aki valóban ki akarja nyírni magát, az szépen csendben elvonul és végez magával, a szerettei, ismerősei legnagyobb megdöbbenésére, mert hát a Józsi mindig olyan életvidám és boldog volt, ezt nem gondoltuk volna, nem pedig Józsi látványosan produkálta magát a hídon szemtanúk előtt.

victus
Olvasó

Ha nem elég mély a víz, akkor minek a malomkő, minek fáradni még azzal is?

Nyilván elég mély vízhez kell a malomkő, hogy biztosra menjünk.

Fejet meg csak orrostul és szájastul lehet nyomkodni, ritka az, ha valakinek hiányzik egyik/másik/mindkettő

Túl sok idő és energia.

victus
Olvasó

Mi a baj, Miki manó? Az, hogy a nők már nincsenek kiszolgáltatva az ilyen diszfaszoknak, mint te és marad a faszverés? Ja, ez tényleg komoly probléma. Jó lenne már befejezni a nyafogást.

Hunn
Újságíró

Már hogy ne lennének a nők továbbra is kiszolgáltatva kényünkre-kedvünkre, kedves victus? Te bazmeg összetéveszted a társadalmi szerződést, ami békeidőben arról szól, hogy a férfiak bár nagyobbak, erősebbek, gyorsabbak és agresszívabbak, mint a nők, de hivatalosan úgy döntöttek a társadalom normális működtetése érdekében, hogy nem élnek vissza vele a nőkkel szemben, ezt te kurvára összetéveszted azzal, hogy a férfiak erre ma már képtelenek, hogy ezt nem tehetik meg még ha nagyon akarják akkor sem, és hogy ez már mindörökre így is marad…

Az ilyen hozzád hasonló feminista hülyepicsák miatt remélem, hogy az ukrán háború tényleg harmadik világháborúvá eszkalálódik, és a harcok elérik Magyarország területét is. Ha Isten is úgy akarja, hogy így legyen, akkor bizony mutatunk majd még nektek egy két meglepő, (számunkra) mulatságos, számotokra pedig rendkívül tanulságos dolgot… Addig pedig inkább élvezzétek szép hálás csendben a – látszólagos – biztonságotokat, amit egyébként csakis és kizárólag nekünk köszönhettek.

victus
Olvasó

Már hogy ne lennének a nők továbbra is kiszolgáltatva kényünkre-kedvünkre, kedves victus?

Neked mégis ki van kiszolgáltatva?

Te bazmeg összetéveszted a társadalmi szerződést, ami békeidőben arról szól, hogy a férfiak bár nagyobbak, erősebbek, gyorsabbak és agresszívabbak, mint a nők, de hivatalosan úgy döntöttek a társadalom normális működtetése érdekében, hogy nem élnek vissza vele a nőkkel szemben, ezt te kurvára összetéveszted azzal, hogy a férfiak erre ma már képtelenek, hogy ezt nem tehetik meg még ha nagyon akarják akkor sem, és hogy ez már mindörökre így is marad…

Te még ha akarnál sem tudnál visszaélni a szaros 170 centiddel és a 60 kilóddal, így marad a fantáziálás, hogy te majd nőket fogsz agyonverni. Jó eséllyel egy alsós kislány is alaposan helybenhagyna, ha pattognál. Nagyon is jól tudod te, hogy hol van a helyed.
A férfiak azért nem élnek vissza az erejükkel, mert a többség nem ilyen idegbeteg, kisebbségi komplexusos kis pöcs, mint te. Bár te a férfi jelzőtől olyan messze vagy, mint ide az Androméda-köd.

Az ilyen hozzád hasonló feminista hülyepicsák miatt remélem, hogy az ukrán háború tényleg harmadik világháborúvá eszkalálódik, és a harcok elérik Magyarország területét is.

Ábrándozás, az élet megrontója.

Ha Isten is úgy akarja, hogy így legyen, akkor bizony mutatunk majd még nektek egy két meglepő, (számunkra) mulatságos, számotokra pedig rendkívül tanulságos dolgot…

Na, mit mutatsz meg te szarrakás? Az, hogy hogyan kell a dezertálás és az azonnal megadás világrekordját megdönteni? Az ilyen gyáva szarrcsimbókok csak a virtuális térben tudnak pofázni, mert az életben egy kibaszott nagy nullák. Olyan nagy harcosnak képzeled magad, de miért is? Mert 6 hónapig sorkatonaként bohóckodtál, ahol több volt a felmosás és a krumplihámozás? Az komoly, baszki. Ez volt az utolsó alkalom egy egy nagyobb tömeg elviselte a hitvány lényedet? Igaz nem sok választásuk volt, de az ilyen köcsögöket ott is kiközösítették és megszopatták rendesen.
Háború esetén jó eséllyel a pöcsödet adnák a kezedbe, fegyver helyett, hogy azzal játszadozzál.
Mondjuk a háborúnak annyi előnye van, hogy a társadalom söpredéke, melynek te is tagja vagy, megy szépen ágyútölteléknek a tömegsírba.

Addig pedig inkább élvezzétek szép hálás csendben a – látszólagos – biztonságotokat, amit egyébként csakis és kizárólag nekünk köszönhettek.

Nekünk? Már megint mi ez a királyi többes? Egy jelentéktelen kis senki vagy, baszod, aki egy hangyafasznyit sem tett hozzá a világhoz. Ha holnap felfordulnál, a kutya le se szarná, kb. semmi ráhatása nem lenne a világ dolgaira. Inkább neked kéne hálásnak lenned, hogy itt élhetsz Kelet-Közép-Európában, ahol van tető a fejed felett, nem pusztulsz bele a kolerába, vérhasba, AIDS-be stb. naponta háromszor zabálhatsz, nem basznak be egy dohos börtönbe vagy munkatáborba mert nem tetszik a pofád. Aranyéleted van, de neked még ez sem elég. Egy háborús helyzetben téged elsők között használnának köcsögnek a nagyfiúk, amire valószínűleg önként jelentkeznél, hogy mentsd a szaros, haszontalan életedet. Úgy járnál, mint a Béna, a Ponyvaregényben. Ilyen latex bőrcuccban, pórázon vezetnének fel-alá, még a fogaidat is kirugdosnák, hogy jobban tudjál szopni, te nyomorult, szerencsétlenség, úgyhogy így imádkozz te a háborúdért, köcsög, mert akkor te fogsz rábaszni.

Horvath Anton
Olvasó

Hát mondjuk a Csokos válás esetében például úgy látom hogy a következő béta-balfasz megtalálása jelenthet csak megoldást: https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/financiologus-babavaro-hitel-hazassag-valas-kamat-buntetes-gyerekvallalas-csaladtamogatas.752739.html

victus
Olvasó

Akkor te biztonságban vagy.

Hunn
Újságíró

1. Hogy nekem ki van kiszolgáltatva? Hát minden nő, aki szembejön velem az utcán, minden áldott nap. Miért, te mit hittél?

2. Elmondok neked valamit, amire ezek szerint magadtól még nem jöttél rá, ezért adott esetben akár komoly veszélyt is jelenthetsz saját magadra, mert nem vagy képes felmérni a helyzetet. Bármelyik fiú, aki elmúlt 13 éves , teljesen mindegy, hogy hol áll a tornasorban, és hogy kamaszként milyen ropi kinézetű, azt a nőt erőszakolja meg és öli meg, amelyiket csak akarja. (Amiből következik, hogy bármelyik felnőtt férfi röhögve képes ugyanerre). Ha úgy dönt, hogy megindul, ti nők nem tudtok ellene védekezni, csak egy férfi állíthatja meg.

3. Álmodozás? 1944-ben és 1956-ban, tehát nem is olyan régen, már kétszer is megtörtént itt Budapesten az, hogy borult a rend, megszűnt az állami erőszak-monopólium, és elindult a banzáj. Mivel máig sem tört ki a világbéke, ezért nem alaptalan álmodozás, hogyha az eljövendő harmadik alkalomra várok és készülök. Az ukrán háborúval pedig nagyot nőtt ennek a bekövetkezésének az esélye.

3. Én akkor voltam katona, amikor a koszovói balhé volt, lent volt a déli határon minden első lépcsős alakulat, mert arra számított a vezetés, hogy a NATO-bombázások miatt Milosevics megindítja ellenünk a tankokat. Nekünk pedig szóltak, hogy mi leszünk a második vonal. És vártunk. Én pedig alig vártam, hogy mehessünk, és lelkem mélyén kibaszott csalódott voltam, hogy nem lett háború. A dezertálás lehetősége, vagy az, hogy nem harcolok, az fel sem merült bennem, és ezen a téren semmit sem változott a gondolkodásom. Szóval én egyszer már átéltem ezt, nekem ez nem egy új élethelyzet.

4. Ha eljön a pillanat, hogy a háború miatt eszkalálódott a helyzet és borult a rend, amit már nagyon-nagyon várok, akkor (de ha úgy döntök, akkor már előbb is) ezért a beszólásodért el fogok menni érted, kedves victus, igen, teérted személyesen, és levágom a fejedet.

victus
Olvasó

1. Hogy nekem ki van kiszolgáltatva? Hát minden nő, aki szembejön velem az utcán, minden áldott nap. Miért, te mit hittél?

És, hogyan érezteted velük ezt a kiszolgáltatottságot, azon kívül, hogy lehajtott fejjel elkullogsz mellettük, jól tudván, hogy esélyed nincs, hogy szóba álljanak veled.

2. Elmondok neked valamit, amire ezek szerint magadtól még nem jöttél rá, ezért adott esetben akár komoly veszélyt is jelenthetsz saját magadra, mert nem vagy képes felmérni a helyzetet. Bármelyik fiú, aki elmúlt 13 éves , teljesen mindegy, hogy hol áll a tornasorban, és hogy kamaszként milyen ropi kinézetű, azt a nőt erőszakolja meg és öli meg, amelyiket csak akarja. (Amiből következik, hogy bármelyik felnőtt férfi röhögve képes ugyanerre). Ha úgy dönt, hogy megindul, nem tudtok ellene védekezni, csak egy férfi állíthatja meg.

Azután majd őt fogják seggbe rakni a kancigányok a sitten. Megint ez a feltételes mód.

3. Álmodozás? 1944-ben és 1956-ban, tehát nem is olyan régen, már kétszer is megtörtént itt Budapesten az, hogy borult a rend, megszűnt az állami erőszak-monopólium, és elindult a banzáj. Mivel nem tört ki a világbéke, ezért nem álmodozás, hogy a harmadik alkalomra várok és készülök. Az ukrán háborúval nagyot nőt ennek az esélye.

Jól van, addig állj féllábon, vakargasd a segged és közben énekeld az internacionálét.

3. Én akkor voltam katona, amikor a koszovói balhé volt, lent volt a déli határon minden első lépcsős alakulat, mert arra számított a vezetés, hogy a NATO-bombázások miatt Milosevics megindítja ellenünk a tankokat. Nekünk pedig szóltak, hogy mi leszünk a második vonal. És vártunk. Én pedig alig vártam, hogy mehessünk, és lelkem mélyén kibaszott csalódott voltam, hogy nem lett háború.

Azok a fránya politikusok és az ő háttéralkuik. Pedig most ott rohadhatnál egy szerb tömegsírban.

4. Ha eljön a pillanat, hogy a háború miatt eszkalálódott a helyzet és borult a rend, amit már nagyon-nagyon várok, akkor ezért a beszólásodért el fogok menni érted, kedves victus, igen, teérted személyesen, és levágom a fejedet.

Most nagyon lefostam a bokámat ijedtemben. Majd tejjel és keksszel várlak, mielőtt élve eláslak a kertben. Bár lehet, hogy nem fogom szennyezni az értékes földet, inkább felzabáltatlak a szomszéd disznóival.

hunbagira
Újságíró

Csak, valahogy nem mered elárulni, hol van ez a kert..:D

victus
Olvasó

Addig örülj.

hunbagira
Újságíró

Gyáva, szájkaratés fosringyó…:D

victus
Olvasó

Nézz már tükörbe, te infantilis nyomorult. De járasd csak le magad mégjobban. Hajrá.

Hunn
Újságíró

Bréking nyúz:

A magyar kormány most, ezen a szent mai napon jelentette be, kedves victus, hogy – az új alkotmánymódosítás értelmében – innentől HÁBORÚS VÉSZHELYZET van bevezetve Magyarországon… Érted???

De akár azt is kiálthatnám, hogy:

-“ANYA, KEZDŐDIK!!!”

Végre, végre, végre! Jön, amire vártam, szó szerint ELKEZDŐDÖTT, és már nincs is olyan messze a kifejlet. Már nem is kell olyan nagyon sokat aludni, hogy eljöjjön a nap, amikor borul minden.

És ezt nagyrészt a sok hozzád hasonló hülye, feminista picsának köszönhetjük majd, akiket betoltak vezetői, döntéshozói pozikba világszerte az utóbbi 30 évben. Bele is vezetik a szakadékba a világ szekerét, az ostoba, hülye, hisztérikus lyukak. (Már bele is vezették, csak a következmények manifesztálódására várunk.)

És akkor most utánatok mi jövünk, bazmeg. Készen állunk. Ti pedig kapni fogtok.

.

victus
Olvasó

Addig állj féllábon, te tébolyult, elmebeteg fasz.
Az egésznek az a lényege, hogy a veszély helyzetet sose töröljék el, csak a COVID hiszti már kiment a divatból, így viszont lehet két hete létrehozott fantomcégeknek kiutalni százmilliárdokat, amik mennek a haverokhoz.
Itt csak egyedül te rohansz a szakadékba. VAgyis már rég ott vagy, de még most is ásol lefelé.

Mi a fasz bajod van? Hogy 40-es vén faszként még mindig valami alávaló szar munkát végzel és semmire sem vitted? Hogy szarba nem néznek, mert annyit is érsz? Hogy egyedül, utód nélkül, elfeledve fogsz megdögleni? Te jelentéktelen kis senkiházi szarrakás.

Hunn
Újságíró

Te tényleg ennyire ostoba vagy, kedves victus? Nem vetted észre, hogy kétharmaddal nyertek? Hatalomtechnikai szempontból semmi szükségük nincs semmiféle vészhelyzet kihirdetésére. Ami történik, az súlyosságában és jelentőségében azzal állítható párhuzamba, mint amikor egy-két nappal az orosz invázió előtt bemondták a hírekben, hogy a nyugati nagykövetségek elkezdtek Kijevben csomagolni.

És a jó dolog ebben az, hogy el fogok jönni érted. És ha nagyon hergelsz, akkor lehet, hogy nem várom ki még az állami rendfenntartó erőszakmonopólium megszűntét, hanem lehúzom az életemet a vécén, és elindulok előbb.

Szerintem ha megölök egy hozzád hasonló feminista nőt, akkor benne leszek a tévében, és tinicsajok fognak szerelmes leveleket írogatni hozzám a börtönbe, és még a pinájukhoz is hozzájutok ha jól keverem a kártyákat.

Nekem simán megéri, ami egy normális embernek nem érné meg, bazmeg. Veszteni semmit nem vesztenék vele, viszont rengeteget nyerhetnék a dolgon. Szóval így ugassál nekem, bazmeg.

victus
Olvasó

Te tényleg ennyire ostoba vagy, kedves victus? Nem vetted észre, hogy kétharmaddal nyertek? Hatalomtechnikai szempontból semmi szükségük nincs semmiféle vészhelyzet kihirdetésére.

Dehogy nincs, mert majd valamivel indokolni kell a rendeleti kormányzást és hibáztatni az uniót, ha már 800 forint lesz egy liter benga és még jobban elszabadult az infláció, mert az árstop sem húzható a végtelenségig. Az igazi szopás csak most jön igazán.

És a jó dolog ebben az, hogy el fogok jönni érted.

Hova jössz el te gyáva kis patkány?

És ha nagyon hergelsz, akkor lehet, hogy nem várom ki még az állami rendfenntartó erőszakmonopólium megszűntét, hanem lehúzom az életemet a vécén, és elindulok előbb.

Hisztizzél csak, te kis buzi. Most nagyon beszartam. A te nyomorult élted már rég lefolyt a retyón a szarral együtt.

Szerintem ha megölök egy hozzád hasonló feminista nőt, akkor benne leszek a tévében, és tinicsajok fognak szerelmes leveleket írogatni hozzám a börtönbe, és még a pinájukhoz is hozzájutok ha jól keverem a kártyákat.

Álmodik a nyomor. A sitten te leszel a legnagyobb pina. A nagy darab sittesek úgyis szeretik betörni csicskának az ilyen kis gnóm szardarabokat. Eddig se jutottál pia közelébe, ezután sem fogsz.

Nekem simán megéri, ami egy normális embernek nem érné meg, bazmeg.

Hány embert fenyegettél már meg kinyírással az elmúlt években, te mániákus geci? Hányszor fostad ide, hogy te random nőket fogsz megkéselni az utcán? Amit te levágsz itt, az egy eltúlzott hiszti, nem más.

Veszteni semmit nem vesztenék vele, viszont rengeteget nyerhetnék a dolgon.

Dehogy nem. Ott rohadnál el a sitten. Soha egyetlen percig sem voltál a saját életed ura.
Állandóan másokra kented a saját szarodat, de soha semmit sem tettél azért, hogy jobb legyen neked. Mindig a könnyebb utat kerested és mindig kibasztál magaddal és ezután is így lesz.

Szóval így ugassál nekem, bazmeg.

Mert mi lesz, tovább fogsz hisztizni a neted? Ki a kurva anyádnak képzeled magad, te duzzogó kis pöcs.
Gyáva kis szar.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Mindig ki lesznek szolgáltatva, felfoghatnád végre. Talán fel is fogod, csak hárítasz, a végsőkig. És most az mellékes, hogy attól zeng minden, hogy hogy el vannak nyomva, és követelik a segélyt. Ezt a békát nyeld le. Én nem nyafogok, nem vagyok nő, csak leírom azt, amit csinálnak. Ha ez belőled ellenszenvet vált ki, akkor mit válthat ki az, hogy a gyöngébbik nem ennyire gyönge, minden szempontból?

Horvath Anton
Olvasó

A reggeli páleszed mellé, hogy legyen min szörnyülködnöd: https://index.hu/belfold/2022/05/23/kunhegyes-polgarmester-eskuvo/
Nem is értem hogyan fordulhatott ilyesmi elő a matriarchátus társadalmunkban, ahol a nő szabadon dönthet mindenről. A pénznek biztosan nem volt semmi szerepe, az csak a “nőgyűlölő szakzsargonban” jön elő mindig :D

Vivi2
Olvasó
Vivi2

Ezt lehet nem nekem akakartad, bocs, csak a pálesz furának tűnt így utólag, mivel én absztinens vagyok.

Már olvastam. Pont leszarom, pláne a cigókat, hogy ki hány éveshez megy hozzá szabad akaratából, épp most írtam, DP- nak címzett válaszomban , hogy nem érdekel, ha egy ( akár matuzsálem) a 18 évesekre bukik ( akinek már van egy 4 éves gyereke!!!:D basszus, ez vicc). Én azt nem tartom normálisnak, ha egy 14-15 éves gyereket kihasznál egy jóval idősebb felnőtt.( tomgallal nem tudtam vmiért belépni újra)

hunbagira
Újságíró

Nah pontosan ezt gondoljuk a magadfajta nőstényekről.
Tehát, hogy a magadfajta prostikat/femkókat nem intézik el brutálisan, ahogy a kiváló muszlim országokban szokás. :)))

victus
Olvasó

Bármikor eltakarodhatsz innen a picsába, csakhogy bármelyik iszlám országban ugyanolyan balfasz lennél, mint itt. Sőt mégnagyobb.

hunbagira
Újságíró

A kényszerítés nem tartozik bele a csalás btk fogalmába, azt már rablásnak hívjuk, fosringyó..

victus
Olvasó

Megtetted mér a feljelentést a randi lehúzós csajok ellen, te szerencsétlen?

hunbagira
Újságíró

Köcsögringyó, már hogyne állna meg a csalás (tévedésbe ejtés, jogtalan haszonszerzés végett) Hiszen nem az ismerkedésért ment oda (amit hazudott “tévedésbe ejtett” a férfinak) hanem zabáért.
Egyébként ezt szoktam mondani a femkóknak, támogatom én az isztambulit, ha cserébe ti is, hogy újra bevezessük az üzletszerű kéjelgés, házasságtörés, abortusznak a tiltását btk-ban is, csalások esetében fokozatosan figyeljen a rendőrség ezen esetekre…ugyanolyan mértékben, ahogy szerintük és az isztambuli szerint a zaklatással kellene.
Valahogy, gyorsan elhallgattok és/vagy elkezdtek anyázni…:D

victus
Olvasó

És itt mégis, hogy a jó édes anyádba tett szert jogtalan haszonra a csajt, amikor a pénz az étterem vezetőinek a zsebébe ment, nem az övébe? Vagy talán az éttermesek jutalékot adtak neki minden lehúzott férfi után? Idióta.

hunbagira
Újságíró

Úgy, hogy megtömte a belét a ringyó. A természetbeli jutattás is beletartozik a haszon mind jogi/mind hétköznapi fogalmába.

victus
Olvasó

Akkor miért nem mész feljelentést tenni, te buzifejű?

“Én többször bejátszottam, azt a meglepett/sértődött pofát…a pincér részéről meg a gratula mosolyt.
Igaz, a tetves kurva már azzal átbaszott, hogy kb nyomokban emlékeztett magára a smink/filterek miatt. Szóval már ezért be kellett volna csalásért perelnem…ha kocsijával teszi ezt valaki,perelhető is. :D”

Vagy ezzel nem te kérkedtél, nem rég?

hunbagira
Újságíró

Pont, azért fosringyó, mert velem nem csinálta meg..:P

victus
Olvasó

Persze, hogy nem mert esélyed sem volt eljutni legalább egy randira. Akkor meg pláne nem értem mit vergődsz itt, hiszen biztonságban van a pénzed.

victus
Olvasó

Te anyázol a legjobban, te lelki beteg, frusztrált, idegbeteg kis pöcs. Uralkodjál már magadon, baszd meg. Vagy Bivalybasznádon ez a menő?

hunbagira
Újságíró

Figyelj, te szar te is és csakszi haverod is célkeresztben van, és a tor sem biztosít teljes védelmedet :P gumibarátnőcskéd is be lett találva, amikor kezdett elszállni…:P

victus
Olvasó

Fenyegetőzöl, köcsög? Jó nagy a kertem. Jut majd hely itt neked is, baszd meg.

hunbagira
Újságíró

Nah, hol az a kert?! Így nem kell a tibekes havernak fennmaradnom egy szívességgel.: D
Kis vadászházasom…vizslákat, azért sajnálni fogom.

victus
Olvasó

Már megint mi a faszról beszélsz? Megint hallucinálsz?

Deadpool
Újságíró

“Mivel ugyanez amit írtam igaz visszafelé is, ha nem volt semmilyen ellenszolgáltatás akkor minek fizessen valaki egy vadidegennek, akár csak egy vacsorát is? Hiába fényezed itt a szart nekem, ez egy szimpla csalás(sorozat) volt és mint olyan büntetendő.”

Szerintem nagyon rossz irányba gondolkodsz. Próbáld meg elképzelni azt, hogy mi lenne, ha elkezdenénk a törvény által büntetni minden ilyen kisebb súlyú lehúzást, stiklit, pofátlan csalást. Mert végülis miről van itt szó? Jóskapista elmegy egy randira, lehúzzák, elmegy a következőre lehúzzák, majd a következőre és ismét lehúzzák. Na most ha te ezt büntetendővé nyilvánítod, avval lényegében leveszed a felelősséget Jóskapista válláról; ha leveszik, ő egyszerűen fogja magát és elmegy árulkodni apának (állam), az állam kártéríti, ő meg maradhat ugyanolyan balek; és ha legközelebb is lehúzzák, legközelebb is csak árulkodnia kell, és minek is gondolkodjon el azon, hogy ő volt a balfasz, hogy talán legközelebb jobban oda kellene figyelni, hogy jobban meg kellene becsülnie azt a pénzt amit nagy nehezen megkeresett, ugye? Lényegében nem engeded fejlődni, nem engeded felnőni, jobbágy (gyerek) sorba konzerválod. Másik dolog pedig, hogy hogy ha te bűncselekménnyé nyilvánítasz ilyen cselekményeket, azzal az igazságszolgáltatási rendszert terheled le.
És milyen alapon terhelnéd le, milyen alapon finanszírozzák ezt az adófizetők? Mert a gyerekek nem tudnak egymással szépen játszani? -.-‘ Ez csak egy felesleges pénzkidobás, ill. a bíróságok értelmetlen túlterhelése lenne. Ettől több értelme lenne már annak, amit bagira mondott, hogy polgári peres úton lehessen az ilyet visszakövetelni. Ott már te finanszírozod a bírósági eljárást (és a saját hülyeséged), nem az állam jár el hivatalból.
De a bíróságok túlterhelésétől is nagyobb gond, amit fentebb írtam, hogy ezzel infantilizálod a társadalmat. Az embereknek (persze ésszerű keretek között) engedni kell hogy elkövethessék a saját hibáikat, és hogy abból tanulhassanak. Vagy ne. Ha egy civilizációt elhamozol törvényekkel, ha gátolod az egyéni fejlődést, akkor az a civilizáció össze fog omlani a picsába. Végülis ezt történik most is, csak ez egy lassú, alig látható folyamat.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez szuper, és tulajdonképpen igaz is, csak hát az egyik fél felelőssége valahogy útközben elveszett…

Deadpool
Újságíró

Mire gondolsz? Nem gondolom azt, hogy a nőnek ne lenne felelőssége a lehúzásban.

hunbagira
Újságíró

Deadpool. Csak a probléma az, hogy a mai ringyók ezt már iparszerűen csinálják. Szóval pont itt lenne az ideje gátat vetni a dolognak.

victus
Olvasó

Miért is iparszerű? Mert azt mondtad?

Deadpool
Újságíró

Semmi akadályát nem látom annak, hogy jogalap nélküli gazdagodás címén ne lehessen az ilyen lehúzásokat visszakövetelni. A kriminalizálásnak viszont már nem sok értelmét látom, leírtam miért. A valódi megoldás szerintem az lesz, amit a cikkíró is tanácsol, hogy ne verjük el a pénzünket drága randikra. Amúgy meg gondolj már bele, te hogy bizonyítanád azt a bírónak, hogy Gizi csak lehúzni jött, nem randizni? Gondolom nem vagy gondolatolvasó. :)

hunbagira
Újságíró

Mondjuk a cikk főszereplője beismerte a dolgot….és, ha egy-kettővel példát statuálnának, garantált lenne a hatás.

victus
Olvasó

Akasszuk fel rögtön a mocskot. Mégis, hogy képzeli? Akkor elégedett lenne a mocskos pofád?
De most elképzelem, hogy a sok balfasz megy hisztizni a bíróságra, hogy őket mennyire lehúzták a nők randi címén, hátha állam bácsi ad egy kis pénzt. Ne is kelljen bizonyítani a randit, elég legyen csak bemondásra nyafogni. Mint, amikor a zsizsikek verik az asztalt az örökös kárpótlásért.

hunbagira
Újságíró

Igen…

victus
Olvasó

Hülye beteg állat, megint hozod a formádat. Ha ekkora nőgyűlölő fasz vagy, bele sem merek gondolni mit gondolhatsz a saját anyádról.
Ezért vagy ilyen szarrakás, mert anyád nem szeretett? Akármit csináltál, sose volt jó neki, nem dicsért meg és a minimális önértékelésedet is szarrá rombolta? Apád meg vagy egy puhapöcs volt, vagy nem is élet veletek?
Így marad az örökös őrjöngés és mocskolódás a másik hibáztatása.

Vivi2
Olvasó
Vivi2

Az a gond, hogy ezt bármikor visszavonhatja és állíthatja azt, hogy csak fel akart vágni, menőnek akart tűnni, de amúgy nem igaz. Az sem lesz bizonyítható, hogy valóban 16 alkalommal sorozatban randizott, mert nem fog mind a 16 jelentkezni.( talán 1-5 max) Továbbá a rendőrség hajtaná el őket a leghamarabb , hogy ne pazarolják a hatóságok drága idejét, kapacitását ilyenekre. Ez a realitás.

hunbagira
Újságíró

Ez az, amit egy bíróság sem szokott bevenni, okkal. :D

hunbagira
Újságíró

Ha felbérelek egy kőművest stbt a felmérésért nem kell fizetni.
Hú ebből is látszik, hogy egy rohadt eltartott köcsögringyóval van dolgunk…akinek nemhogy kétkezi munkát soha nem kellett végeznie, de még nem is intézett ilyet.

victus
Olvasó

Ki a fasz beszélt a felmérésről? Nem beszélni magyartot, vagy lenni lassú felfogás? Hány olyan lehúzós kókler szarházi van, aki lehúz pénzzel anyagbeszerzés és más címszó alatt, de nem teljesít, vagy igénytelen szar munkát végez.
Látszik, hogy egy anyádék nyakán élősködő szarrakás vagy, aki egy szalmaszálat nem tett keresztbe egész életében.

hunbagira
Újságíró

Te alkoholista szardarab, a randi elvileg felmérés vagy mi fene…
Milyen anyagbeszerzés, te fosringyó, megint frontinra ittál?! :D

victus
Olvasó

A kőműves, te faszszopó. Megint hülye vagy? Ne lődd már magad, te drogos geci. Vagy józanul vagy ilyen hülye?

hunbagira
Újságíró

Te nem vagy képes szöveget értelmezni beállva, alkesz, gyógyszeres, vén fosringyó..te őrjöngsz itt hajnalban. Drogos prosti..:D

victus
Olvasó

Olvass már vissza, te agyhalott. Ki lett fejtve rendesen a kőműves példa. Ennyire nem bírod felfogni?

hunbagira
Újságíró

De akkor segítek a “randi” arról szól, hogy megnézzük valóban úgy néz ki, mint a szarrá filterezett képeken.
Értelemszerűen ez a lelakott magyar fosringyóknál,nem az helyzet. Nem az, hogy a prosti potyázzon.

victus
Olvasó

Ja, hogy társkeresőzöl, amit köztudottan a selejt használ mindkét nemből. Bár így érthető, hogy rá vagy ezekre szorulva. Gondolom te akkora Adonisz vagy, hogy a csajok egyből a bugyijukba élveznek. Bár a hányinger gondolom közelebb áll hozzájuk.
Mi van, savanyú a szőlő, köcsöggyáros? Szóba sem állnak veled, ezért csak mocskolódni tudsz, te kis frusztrált fostalicska? Akkor miért nem takarodsz el innen a picsába? De megsúgom, ha ekkora gyökérfasz vagy, a külföldi csajok is nagy ívben le fognak szarni.

Balton
Olvasó
Balton

ez most offtopic lesz, de mi történik ha frontinra iszol :D?

common man
Olvasó
common man

Csak ismételni tudom magam: a nő helyett tilos fizetni, főleg a randi időszakban

Akkor fizetek és annak amikor akarok(meg ha elfogadja) De nem azért,hogy megbaszhassam.Ha valaki azért baszik akkor két lehetőség van: a kuncsaft belemegy így is vagy hagyja a picsába.Több haveromnak fizettem már sört és bevallom sosem gondoltam arra ,hogy ebből valami lehetne…. (remélem ők se..hehe)

victus
Olvasó

Akkor fizetek és annak amikor akarok(meg ha elfogadja)

Mondta bárki is, hogy nem így van? A saját pénzedet arra költöd, amire akarod.

De nem azért,hogy megbaszhassam.

Dehogynem. A randi legminimálisabb célja egy egyszeri baszás, a legtávolabbi pedig egy 20 éves házasság két kölyökkel, a kettő között pedig sok átmenet van.

Ha valaki azért baszik akkor két lehetőség van: a kuncsaft belemegy így is vagy hagyja a picsába.

Attól még, hogy fizetsz a randin koránt sem biztos, hogy lesz baszás, mert megkaphatod a legyünk csak barátok szöveget, vagy a ghostingolást.

Több haveromnak fizettem már sört és bevallom sosem gondoltam arra ,hogy ebből valami lehetne…. (remélem ők se..hehe)

Azért fizetsz a haverjaidnak, mert ismered őket, nem igaz? Nyilván ők is fizetik a piádat hébe-hóba, de gondolom az utcán szembejövő vadidegeneknek nem fogod elosztogatni a pénzedet, az aprót kolduló csövest is kikerülöd, vagy levegőnek nézed.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Csak azt lehet folyamatosan kihasználni, aki hagyja magát.

Áldozathibáztatás:)

victus
Olvasó

Pont te mondod. Mekkora troll vagy, baszki.

hunbagira
Újságíró

Nem, egyszerűen a véretekben van a prostitúció, csak ezért a hagyományos társadalmakban úgy basznak pofán benneteket, hogy az arcocskátokokban egy épp csont nem marad….és örülhettek, hogy megúsztátok ennyivel.

victus
Olvasó

Téged kéne már pofán baszni egy vasrúddal. Egyből megtanulnád hol a magyarok istene. Miért nem leszel buzi? Hátha a pasiknál nagyobb sikered lenne, mert az nem normális dolog, hogy valaki ennyire gyűlölje az emberiség felét. Mi a fasz bajod van neked? Anyád lányt akart, de csak te lettél, amit nem bírt feldolgozni és sose szeretett? Bár ilyen kretént még elviselni is nehéz, nem még szeretni.

hunbagira
Újságíró

Figyelj, te alkoholista, gyógyszeres kivénhedt ringyó…nyugodtan megpróbálhatod…alig várnám. Megkímélnél a nyomozástól, nah?!:D

victus
Olvasó

Jaj az a komoly nyomozás. Amikor agyonveréssel fenyegettél meg? Meg, hogy majd küldhetnéd a TEK-es haverokat, de nem fogod. Mint valami 10 éves kis takony, aki duzzogni tud. De kb. ezen a szinten is vagy.

hunbagira
Újságíró

Amúgy, amit előadtál az tipikus “áldozathibáztatás” ahogy mondani szoktátok, fordított esetben.:D Fosringyó..
Megint a primitív, szokásos, erkölcstelen női kettősmérce.

victus
Olvasó

Itt csak te akarsz minden áron egy röhejes áldozatszerepet ráhúzni egy randi helyzetre, te nyomorult, szerencsétlenség. Én a helyedben már rég a ciánhoz fordultam volna, hogy ne szennyezem tovább az amúgy is fos világunkat.

Geri P.
Olvasó

azért egy idő után illik, de ahhoz sok pinát kell kapjál előtte :D
abban viszont osztom a véleményt hogy a faszik többsége valóban egy rakás szar, nem csak “annak érzik” magukat

victus
Olvasó

Legalább jogosan érzik magukat annak.

Alter Ego
Szerkesztő

Egy hétig nem volt figyelmem, időm a kommentszekcióra, és most meglepve látom, hogy milyen hatékony munkát végeztek ez idő alatt a feminista NGO-k által felbujtott vagy lefizetett aktivisták. Egyeseknél ügyesen beindították a férfiak közötti rivalizációra vagy a macsó öntudatra épített nemen belüli illojalítást, a többi férfira irányuló lekicsinylő kritikai hajlamot.

De ugyan hagyjuk már! Meggyőződéssel mondom: manapság (ebben a nemiszerepzavartól megnyomorodott elbaszott évszázadban) talán még a legbalafszabb férfi is kicsivel jobban fest, mint a nők legjobbjai. Eskű! Szóval kedves feminista kommandó, húzzatok inkább haza, a saját portátokon söprögetni a szemetet! Elsőként esetleg kezdhetnétek önmagatokkal!

hunbagira
Újságíró

Igen, ennél csak az a jobb duma a parazita ringyók részéről (amit annácskánk is előadott), hogy férfúi méltóságunk megőrzése miatt, húznak le minket.
Tehát tulajdonképpen szívességet tesznek nekünk. Komolyan szemetebb/hazugabb fehérjehalmaz a fehérnőnél még állatvilágban sincsen. :D

Horvath Anton
Olvasó

Sőt a femkó retorikában ha megfigyeled az a legnagyobb “férfi díj”, ha apa leszel. Mert akkor egy nő már téged erre “érdemesnek” tart. Vagyis arra hogy két lábon járó ATM balfasz vált belőled. Remek. Hát az efféle dicsőségre meg a faszom se tart igényt, majd én azt meghatározom hogy mit akarok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sőt a femkó retorikában ha megfigyeled az a legnagyobb “férfi díj”, ha apa leszel.

Ez nem “femkó retorika”, sőt, a femko retorika az, hogy még véletlenül se szüljenek.
Ez biológiai, fajfenntartási “retorika”.

Mert akkor egy nő már téged erre “érdemesnek” tart.

Bizony, “szelekciós retorika” is.

Vagyis arra hogy két lábon járó ATM balfasz vált belőled. Remek.

Azért van annak egy kis diszkrét bája, amikor egy kibic/incel/”áldozat” öntudatosan “dönt”, akkor, amikor nincs is döntési pozícióban, vagyis már döntöttek fölötte:)

Azt azért halkan megkérdezheted bármelyik “két lábon járó ATM balfasz”-tól, hogy a sok sírás-rívás között, ha volna rá lehetősége, hogy visszamenjen az időben, akkor választaná -e azt a “függetlenséget” amiről ódákat zengsz, meg a “jogokat”, annak árán, hogy nem szület(né)nek meg a jelenlegi gyereke(i)?

Kétlem, hogy lenne ilyen.

Hát az efféle dicsőségre meg a faszom se tart igényt, majd én azt meghatározom hogy mit akarok.

Nagyon helyes, ilyen ez a fránya szelekció.

Horvath Anton
Olvasó

Ja hát ezt te nyilván jobban tudod helyettük is. Egy jelenleg hajléktalan elvált ember ha az időben visszamehetne akkor pontosan így gondolná mint én mama, a te véleményedre meg pont olyan kíváncsi lenne mint én vagyok.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Kérdezd meg, incelhuszár, pl. Toplak Zoltánt.

Horvath Anton
Olvasó

Minek? Ez a téma csak téged érdekel, én leszarom veled együtt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Minek?

Igazad van, az általad felépített “incel- univerzum”-ban a tények másodlagosak.

Alter Ego
Szerkesztő

Honnan tudhatjuk, hogy Horvath Anton “incel”? Mondta valaha vagy csak te találtad ki?

Horvath Anton
Olvasó

Nem tud a vén kurva különbséget tenni az incelek és az mgtow-k között mivel nem is akar, különben borulna rögtön az elmélete.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szíven ütötte a vén kurvát, hogy az öntudatos incel mgtow-nak nevezi magát. Kemény fejlődés.

Horvath Anton
Olvasó

Hozzád hasonló fideszbérenceknél az ilyen sztori persze nem rendkívüli, nálatok a lopás az olyan természetes mint a lélegzetvétel.

victus
Olvasó

Nálad mi a természetes? Az örökös nyafogás?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Ez nem “femkó retorika”, sőt, a femko retorika az, hogy még véletlenül se szüljenek.”

Most még így van, de ki tudja, hogy melyik pillanatban változik ez, ezek csak a “jogaik” és mint ilyen, addig van nekik, amíg náluk hagyják. Mellesleg, akkor tulajdonképpen mi hasznuk is, ha nem szülnek? Akkor csak egy nem lenne.

“Bizony, “szelekciós retorika” is.”

Te az élet (férfi élet) egyetlen hivatásának a szaporodást látod, mint az állatoknál. Továbbá, a nő teste feletti önrendelkezési jogával együtt ez az ütőkártyád. Az, hogy a nők dönthetnek még arról, hogy kivel vannak együtt, kinek szülnek, valóban sok férfinak meghatározhatják a vérvonalának fennmaradását. Így erős szelekciós tényezőről van szó, de ne feledd, hogy az önrendelkezési joguk is csak ajándék, semmi már.

“Azt azért halkan megkérdezheted bármelyik “két lábon járó ATM balfasz”-tól, hogy a sok sírás-rívás között, ha volna rá lehetősége, hogy visszamenjen az időben, akkor választaná -e azt a “függetlenséget” amiről ódákat zengsz, meg a “jogokat”, annak árán, hogy nem szület(né)nek meg a jelenlegi gyereke(i)?”

Nem vagy-vagy, ugyan úgy lehetne választani, csak okosabban.

“Nagyon helyes, ilyen ez a fránya szelekció.”

De ki tudja, hogy meddig? Vakon fogadsz, barátom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Most még így van, de ki tudja, hogy melyik pillanatban változik ez

A “de ki tudja” nem a legerősebb hivatkozási pont, kivéve az “álomvilágban”……

, ezek csak a “jogaik” és mint ilyen, addig van nekik, amíg náluk hagyják.

Igen, csak már rég nem beszélünk arról, hogy “valakik” hagyják, hanem arról, hogy ezeket még mivel fejelik meg.

Értem én a “Lenini álláspontot”: ti. hogy “akár közéjük is lövethetett volna”, de a jelen állás az, hogy “mosolyogva visszadobjuk a labdát”,
és hát ez nem igazán fog “szigorodni”, ahogy kinéz.
Az irreális lehetőségbe való kapaszkodás, és annak továbbtenyésztett álomvilágát evidenciának véve, csak az önszopatás egy újabb extrém formája, de Hunn is teljes átéléssel műveli ezt a sportot, és van is még pár követője.

Mellesleg, akkor tulajdonképpen mi hasznuk is, ha nem szülnek?

Kb fele nem is akar szülni, vagy annak végképp nem, aki neki jutna ebből a szempontból, és mivel nincs (megélhetési) kényszere, no meg a “szokások” is kikoptak, így elvan gyerek nélkül is, max kutyázik.

A másik fele, meg aki akar, az megtalálja a módját, vagy így, vagy úgy.

Te az élet (férfi élet) egyetlen hivatásának a szaporodást látod, mint az állatoknál.

Lelki szemeim előtt látom, ahogy eltartott kisujjal kortyolgatod elefántcsont tornyodban az a megérdemelt isteni nedűt, és közben én meg biztos vagyok, hogy neked nincs gyereked, és nagy valószínűséggel nem is lesz.

A férfi sokféleképpen “hagyhat nyomot”, de a férfiasság egyik alapvető összetevője, hogy apa, az egy fokmérő. Minimum annak, hogy arra egyszer legalább érdemesnek találtatott.
Ezen kívül sok más, értékes hivatása lehet, de egy férfi a gyerekeire a legbüszkébb mindenek közt, bármit is hozzon létre mellettük.

A kibicek/magtalanok/incelek azt hiszik, hogy ha ezt “lealacsonyító módban” prezentálják, akkor ez számít is valamit. Nem, nem számít. Az apaság semmire fel nem cserélhető.

Továbbá, a nő teste feletti önrendelkezési jogával együtt ez az ütőkártyád.

Nem az ütőkártyám, hanem egyrészt ez egy biológiai, másrészt pedig jogi tény.
Lehet tagadni a nyilvánvalót és álmodozni, de amíg ez evidencia, csak csak szélbe kiáltott szó, és elfecsérelt energia, amit te is művelsz.

Az, hogy a nők dönthetnek még arról, hogy kivel vannak együtt, kinek szülnek, valóban sok férfinak meghatározhatják a vérvonalának fennmaradását.

Ez szintén nem feltételes mód, hanem tényszerű bizonyosság, ha tetszik, ha nem.

Így erős szelekciós tényezőről van szó, de ne feledd, hogy az önrendelkezési joguk is csak ajándék, semmi már.

Csakhogy ezt az ajándékot sokkal “keményebb férfiak adták nekik”, mint azok a vinnyogók, akik szeretnék, ha ezektől a nők megfosztódnának, mert ennek még az emlegetése is blaszfémia, és saját társaid vernének agyon, ha ilyen követeléssel állnál elő. Bikacsordák nincsenek, de incelhordák még annyira sem.

Nem vagy-vagy, ugyan úgy lehetne választani, csak okosabban.

Persze, csakhogy az “okosság” mindig utólag tudatosul.

De ki tudja, hogy meddig? Vakon fogadsz, barátom.

Addig állj féllábon….

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ez a “ki tudja” még mindig messze erősebb, mint a te “úgyse lesz”-ed. Mint a szintén álomvilágfétises kolleganőd, aki nemrég azt szajkózta, hogy úgy se lesz háború, minimális (semmi) az esélye, utópisztikus képzelgés, és nem sokkal rá, lett is. Az, hogy ebből világháború lesz, vagy sem, megint csak bármelyik pillanatban kiderülhet. Az, hogy neked van az az egyetlen, olcsó ellenérved, hogy “de nem is ez van” nem jelenti azt, hogy ne lehetne. Én ezt szem előtt tartom, ha te ezzel nem számolsz, ostoba vagy. Tudom, hogy nem ez van, de azt igen, hogy csak a férfiakon múlik, a kitartott nőn semmi. Ez az álláspontom.

Nemrég hallottam, hogy 5 lány, lehettek 15 évesek, arról hisztiztek, hogy ha ők beszélgetnek, akkor beleszólnak a fiúk, de ha a fiúk beszélnek, ők nem szólhatnak bele, azért, mert “nő ne szóljon bele fiúk beszélgetésébe”. Meg hogy azt mondják nekik a fiúk, hogy a nők alsóbbrendűek, és csak a “dugásra” vannak. Nem szó szerint, a tömör lényeg ez volt. Nyilván nem minden fiú áll így ehhez, de látszik, hogy a teljes feminista propaganda ellenére is jön, lassan, de jön az ellenreakció. És helyén kezelik a lányokat, majd később a nőket. Csak férfi példaképek kellenek, nem ostoba hősnők, és akkor a fiúk/férfiak legnagyobb része utánuk megy, nem a vezetésre, és bármilyen férfitevékenységre élből alkalmatlan félgyerek nő után.

Amelyik nő nem akar szülni, annak itt maradása sincs, ezért lehet része a társadalomnak, fizesse meg, vagy húzzon, mielőtt repítik.

Akárhogy is szélbe kiáltott szó, megint csak azt tudom írni, hogy a jelenlegi helyzet a legkevésbé sem függ a nőktől.

A keményebb férfiak nem foglalkoznak a nők hisztijével és érdekeivel, hanem helyükön kezelik őket. Akiről te beszélsz, azok vagy csak kemény papucsok, vagy tudják, hogy a hülyenők jogokkal ellátása egyenlő gazdaságilag a pénzesővel.

Minek okoskodsz, hogy csak utólag tudatosul, te vetetted fel az időgép lehetőségét. Ezért erről a visszavágásról lemondtál.

“Saját társaid vernének agyon”

Látod, olyan megfoghatatlan feltételest használsz, amilyet én is, nekem szólsz érte, magadnak nem. Én ezt elfogadom igaznak, mint egy opció egyértelmű következményének, ami független attól, hogy jelenleg így van-e, vagy sem. Veled ellentétben, te azt nem látod, ami nincs, csak azt, ami éppen történik

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez a “ki tudja” még mindig messze erősebb, mint a te “úgyse lesz”-ed.

Igen, nyertél, hiszen apád/nagybátyád erősebb…..
Nem mondtam azt, hogy “úgyse sem lesz”, csak azt, hogy se te, se én nem érjük már meg.

úgy se lesz háború, minimális (semmi) az esélye, utópisztikus képzelgés, és nem sokkal rá, lett is. Az, hogy ebből világháború lesz, vagy sem, megint csak bármelyik pillanatban kiderülhet.

És tényleg nincs háború, ha háború lenne, akkor kissé több halott lenne.
De ez nem cél, azért is halad ilyen lassan a rendcsinálás.

Tudom, hogy nem ez van, de azt igen, hogy csak a férfiakon múlik, a kitartott nőn semmi. Ez az álláspontom.

Az álláspontodat megsütheted, mert egyrészt akin múlik, azok vagy nem férfiak, vagyis nincs ráhatásuk, vagy ha azok, akkor nem tapasztalják azt, amit az incelek, így hát nem is érzékelik, vagy épp ellenkezőleg.

de látszik, hogy a teljes feminista propaganda ellenére is jön, lassan, de jön az ellenreakció.

Jön és Hunn a vezére ennek az “ellenreakciónak”, olyan tömeg verődött össze eddig is minden tüncin, hogy a riporterből több volt, mint a tüntetőből…..

Csak férfi példaképek kellenek, nem ostoba hősnők, és akkor a fiúk/férfiak legnagyobb része utánuk megy, nem a vezetésre, és bármilyen férfitevékenységre élből alkalmatlan félgyerek nő után.

Megsütheted a példaképeidet, mert szarból nem lehet várat építeni, bármilyen példaképet is állítasz eléjük.

Akiről te beszélsz, azok a mindenkori “sikeres 20-30%” , annak meg mindegy, mert így is, úgy is sikeres, a hasznos hülyék meg így jártak.

Amelyik nő nem akar szülni, annak itt maradása sincs,.

:) mit szívsz?

Akárhogy is szélbe kiáltott szó, megint csak azt tudom írni, hogy a jelenlegi helyzet a legkevésbé sem függ a nőktől.

Pedig Hunn haverod ezzel házal már évek óta, ezek szerint a sok feminista férfi-tól függ:)

A keményebb férfiak nem foglalkoznak a nők hisztijével és érdekeivel, hanem helyükön kezelik őket.

Ja, azon kívül nem foglalkoznak a balfasz incelek vágyálmaival sem….

Minek okoskodsz, hogy csak utólag tudatosul, te vetetted fel az időgép lehetőségét. Ezért erről a visszavágásról lemondtál.

Már megint nyertél, csak épp lófaszra sem tudod beváltani…

te azt nem látod, ami nincs, csak azt, ami éppen történik

Jól megaszontad, megint.

Alter Ego
Szerkesztő

“Ez nem “femkó retorika”, sőt, a femko retorika az, hogy még véletlenül se szüljenek.
Ez biológiai, fajfenntartási “retorika”.”

Dehogynem feminista retorika: matriarchális-feminista retorika. Ennek a feminista ideológiának a középpontjában a nő biológiai értéke áll, célja pedig a férfi létének teljes alárendelése a nő szaporodási vágyának és magának a nőnek. De egyébként a cél ugyanolyan embertelen mint a feminizmus minden válfajában: a férfi hasznosítása, feldolgozása, (ahogyan te magad egyszer árulkodóan fogalmaztál) a férfiak “megfejése”.

De éppenséggel ennek az ideológiának a mélyen feminista jellegét te szeretnéd letagadni, és az egész férfiellenes manipulációt körmönfontan valamiféle “szent ügy” köntösébe öltöztetni. Motivált vagy rá azért is, mert kedvenc pártod és kormányod egyik elsődleges ideológiai vezérlőelve ez a fajta matriarchális-feminizmus.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Így szabad adni nekik bármit is, amivel felemeled őket a sötétből, azzal fognak tarkón verni.

victus
Olvasó

hogy férfúi méltóságunk megőrzése miatt,

Ami neked nincs, soha nem volt és soha nem is lesz. A pénzedből meg elmehetsz kurvázni, vagy inkább szopd le magad, az ingyen van.

tomgal
Olvasó
tomgal

Akkor egy kis statisztika, az on-line ismerkedő nők egy harmada csinálja ezt ( ha nem is ilyen rendszerességgel), szóval a nők egy harmada “kurva”.

https://www.google.com/amp/s/nypost.com/2019/06/21/a-third-of-women-only-date-men-because-of-the-free-food-study/amp/

Viszont a lényegesen nagyobb lehúzásokat a férfiak csinálják jóval többet az on-line ismerkedős oldalakon, 63%-ban férfi az elkövető ( nem egy vacsora árával, az átlagos veszteség 11 ezer fonton felül volt/fő).

https://www.bbc.com/news/business-47176539

Ebből nekem továbbra is az jön le, hogy gerinctelen kihasználók vannak mindkét nemben, sem bizonyos nők, sem bizonyos férfiak nem mennek a szomszédba ” másokból haszonhúzásért”.

Alter Ego
Szerkesztő

Nem szeretnék időt pazarolni arra, hogy mélyebben kutassam, hogy hol és hogyan történt a második statisztikában az adathamisítás, statisztikai csalás, ennek ellenére mély meggyőződéssel ki merem jelenteni, hogy az esélye sem adott annak, hogy a férfiak egyáltalán értékelhető számban követhessenek el randiszédelgést, “romantikus csalást” az online térben. Nincs olyan élő ember, aki ne tudná hogy a férfiak már azt is eredményként könyvelhetik el, ha egyáltalán válaszra méltatják őket online, annak az esélye pedig hogy sikeresen pénzt kérjenek egy nőtől a vonzalomra hivatkozva nem sokkal lehet több az átlőtt nullánál…

Talán az történhetett ebben a statisztikában, hogy professzionális csaló bűnbandák bűncselekményei kerülnek itt “romantikus csalásként” tálalásra. Holott az ilyen csalásokban a “személyes szimpátia, vonzalom” felébresztése csak egy alapvető, de mégis mellékes eszköze a csalói magatartásnak, a legfőbb csali mindig valamiféle haszonnal kecsegtető üzleti tranzakció. Szóval szerintem ne keverjük össze a szezont a fazonnal, még ha a britt rendőrség ezt meg is tette.

A cikk témája az a fajta csalás, ahol az egyetlen eszköz, motívum a másik fél ismerkedési szándékának felhasználása a lehúzásra. Ebben a műfajban csak akkor lehetne a férfiakat, mint elkövetőeket említeni, ha egyáltalán elképzelhető lenne, hogy nők fizetnek a férfiak helyett az ismerkedés során.

Én az előbbi statisztikai adatokban is kételkedem, pedig ha már a nők harmada el is ismeri, hogy rendszeresen lehúz férfiakat, már az is egy borzalmas szám. Szörnyű képet fest a nők morális állapotáról. És ebben az ügyben egyáltalán nem lehet egyenlőségjelet tenni a nők és a férfiak közé, bármennyire is derekasan próbálkoztál.

tomgal
Olvasó
tomgal

Valóban csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát. ( mindkét esetben).
A férfiak kössék ki előre, hogy bizony ők meggyőződésből nem fizetik ( az első, vagy akár összes) randin a cehhet, aki erre utazik, az le fogja mondani, vagy szó nélkül odébbáll. Aki férfiként meg nem meri ezt megtenni, az tényleg magára vessen.

Az a nő is hülye nyilván, aki bárkinek pénzt küld egy on-line ismeretség után ( bár ott általában megy a beetetés, kezdetben vacsora fizetés, pár napos wellness, ha egyáltalán találkoznak élőben). És bizony a férfiak a nők romantikára, rajongottságára vágyódását használják ki, a nők meg a férfiak szexualitásra vágyódását ( egy anonim felmérésben minek hazudozni, az az egy harmad igaz lehet).
Egyre többet hallok, látok olyat, hogy bizony a pacák tartatja el- ki magát, arányaiban úgy gondolom mindennapos viszonylatban több a nő még mindig, de a kihasználást én továbbra is embertípushoz és nem nemhez kapcsolom, mert ezt látom, tapasztalom.
( ne mondja már senki, hogy nem ismeri a tipikus mindig mástól cigit, sört lejmoló, magát mindig meghívató, állandóan szívességet kérő férfi fajtát).

Alter Ego
Szerkesztő

Problémás – bár nyilván észre sem veszed – hogy egy férfiellenes sztereotípia vezérli az érvelésedet, miszerint a nők kapcsolatot, rajongást és “romantikát” akarnak, a férfiak pedig “csak szexet”.

Nagy baj – amennyiben igazad van – ha tényleg a nők tömegesen akarnak szexmentesen “romantikát és rajongást” és még ezt normálisnak is gondolják.

Egészséges esetben mindkét nemnek egyforma mértékben fontos a kiegyensúlyozott emberi kapcsolat és a kielégítő szexualitás.

victus
Olvasó

De itt arról volt szó, hogy a nők randi címszó alatt lehúzzák a férfiakat, mind a banánhéjat, erre te összemosod a hivatásos kamu e-mailt és telefonhívást küldő csalókkal, akik erre specializálódtak. A kettő rohadtul nem ugyanaz. Egy átlag pasinak esélye nem lesz a kajálását kifizettetni a nővel, pláne nem 16-szor egymás után.

tomgal
Olvasó
tomgal

A kettő valóban nem ugyanaz, a milliókra lehúzásnak jóval nagyobb a büntetési tétele is. (annyira jóval nagyobb, hogy a cikkben szereplőnek nincs is, hisz nem bizonyítható) Ez tény, hogy a cikkben erről volt szó és az is tény , hogy lényegesen többször húzzák le ilyen vacsorákkal-fogyasztásokkal a nők a férfiakat , mint fordítva, ezt én nem kétlem. És az is tény, hogy ez ellen a legkönnyebb védekezni, ha akarja valaki és kicsit is ésszerűen gondolkozik. A párhuzam azért jött, mert ne állítsuk már be úgy, mintha a férfiak nem használnák ki (már aki olyan) akit lehet, mintha kizárólag női tulajdonság lenne, mert ez nem igaz ! Én magam elítélem, ha egy nő ilyesmivel próbálkozik, pláne ha ebből sportot űz. Anno randizós koromban pont ezért fizettem mindig a saját részemet, sőt volt olyan, hogy én hívtam meg az illetőt. Éppen azért, hogy se én, sem a másik ne érezze, hogy bármivel is tartozom neki. Ez egy korrekt hozzáállás úgy gondolom.
Szóval a kihasználás kapcsán egyik dologból jött a másik…

Miért van az, hogy baráti körömben, illetve munkahelyemen konkrétan 3 esetben is a nő tartja el már hónapok, sőt évek óta a férfit. No nem ideiglenes munkaképtelenség, vagy melóhely elvesztés van mögötte, hanem az egyiknek évtizedek óta úgy kényelmes (mert ő aztán senkinek nem lesz az ugráltatott dolgozója, neki ne szóljon be semmi főnök) otthon bevállalja egy-két dolog megbütykölését, összehoz havi 100-150 ezer Ft-ot és ezzel le van tudva. A közel 60 éves felesége , meg dolgozik mint állat, jár hajnali 4-re, havi 180-200 órában.
A barátnőm párja Angliában (ahol k nagy munkaerőhiány van ! ) tart.engedéllyel, munkavállalásival már 2,5 éve nem dolgozik, még a covidos hónapok oké, de most már csillagászati összegeket fizetnek pl. áruszállítóknak (összes kategóriás jogsija van) , ha el is kezd melózni valahol, akkor 1-2 nap, max egy hét után felmond, mert ez nem az álom melója, az élettársa -a barátnőm, meg IT szektorban dolgozva viszonylag jól keres, de szerelem ide, vagy oda, most már nagyon kezd tele lenni a hócipője, hogy évek óta mindent ő fizet.
Senkinek nincs joga kihasználni a másikat. Számtalanszor vittük tovább, vagy említettünk a témához kapcsolódó gondolatokat. Ez is csak ennyi volt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyrészt relativizálsz, jó női szokás szerint, és igazán a “te is/ti is”, a “nem vagytok különbek, azért ne kritizáljatok” , “ha nálatok is van erre példa, akkor nincs itt semmi látnivaló”, vagyis arra próbálsz kilyukadni, hogy ez nem nemfüggő, hanem emberfüggő, tipikus női “logika”.

Nem, nem az, hanem vannak tipikusan nemfüggő ösztönök, viselkedési módok és mindkét nemnél érvényes, hogy alkalom, lehetőség és adott esetben a büntetés hiánya, illetve a toleranciaszintek magassága “szüli” azt a bizonyos “tolvajt”:), csakhogy az arányok eléggé el vannak tolódva, más a két nem “mozgástere”, épp a neméből fakadóan.

Miért van az, hogy baráti körömben, illetve munkahelyemen konkrétan 3 esetben is a nő tartja el már hónapok, sőt évek óta a férfit.

Nos, a válasz eléggé egyszerű és jópárszor már ki is mondtad: azért mert neki, mármint a barinőidnek még mindig, még így is MEGÉRI .
Mert tudja, hogy nem kapna jobbat, mert már túl idős ahhoz, hogy változtasson, mert fél az ismeretlentől, az egyedülléttől, mert nem úgy van szocializálva stb.

Ne félj, 20-30 év múlva ez már a sci-fi kategória lesz:)

Hogy a faszik miért csinálják ezt? Mert mindig is ilyenek voltak:), és mert MEGTEHETIK :), ahogyan a cikkben ekézett nő is megteheti és nincs retorzió.

Senkinek nincs joga kihasználni a másikat.

Ez “sok irányú utca”, ugyanis amíg megéri, addig nem kihasználás, hiába tűnik neked, vagy nekem, vagy másnak annak.

victus
Olvasó

A párhuzam azért jött, mert ne állítsuk már be úgy, mintha a férfiak nem használnák ki (már aki olyan) akit lehet, mintha kizárólag női tulajdonság lenne, mert ez nem igaz !

Senki sem állítja, hogy a férfiak szentek – kivéve pár elvakult barmot- de ők meg ki a faszt érdekelnek. Továbbra sincs párhuzam, mert az interneten ténykedő hivatásos csalók egyaránt átbasznak férfiakat és nőket is. Nem a nemet nézik, hanem a reménybeli hasznot.
Egy férfi viszont nem tud sorozatrandi címen nőket lehúzni egy tucat alkalommal. Ha már párhuzamot kerestél, írhattad volna az, hogy a férfi randi címén ígérget a nőnek, kapcsolatot, házasságot, aztán pár dugás után kivágja a picsába. Most akkor ez is csalás? Nyilván sok elvakult nőcske szemében az, de mint ahogy a sorozatrandizó nőt sem fogják megbírságolni, lesittelni, a házasságot ígérő, majd a dugás után lelépő faszit sem.

Miért van az, hogy baráti körömben, illetve munkahelyemen konkrétan 3 esetben is a nő tartja el már hónapok, sőt évek óta a férfit.

Nem tudom, a te barátaid, kérdezd meg tőlük.

tomgal
Olvasó
tomgal

A házasság szédelgés ma már valóban nem bűncselekmény ( régen bizony az volt), ellenben ha anyagi haszonszerzéssel párosul, akkor bűntetendő cselekmény:

https://www.jogiforum.hu/forum/21/40968

Ha egy pacák házasságot ígér, össze- vissza hazudozik csak azért, hogy megdugjon egy nőt, az nem csalás , hanem hazug, aljas viselkedés. Minden hazug, kihasználó magatartást mélyen elítélek. Egyszerűen az alakoskodás, ” szemébe nézek és egyenesen bele is hazudok” magatartás az én erkölcsi normámtól igen távol áll. ( nemtől függetlenül).

Amikor Solti Ádám házassági esküjéről volt szó akkor sem vallási értelemben értettem az esküszegést ( ebben vagy hisz valaki, vagy nem), hanem szimplán egy ember egy másik embernek tett ígéretének megszegését. ( úgy , hogy a másik fél tartotta magát az ígéretéhez). Magyarul, ha én ígérek valakinek valamit, barát, feleség, férj, barátnő, családtag és azt tudatosan megszegem, pláne tudatosan félrevezetem, az egy rongy viselkedés, nem jár érte böri nyilván, de attól még megvetendő , undorító dolog. És bizony ezt nem lehet olyan könnyen kivédeni, mint azt, hogy ne húzzanak le az első randin.

A “miért van az ” kezdetű mondatom a mennyiségre vonatkozott…

victus
Olvasó

De most randiszédelgésről, nem házasságszédelgésről volt szó. A randi fizetéséből nem lehet anyagi haszonra szert tenni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, de a fizettetésből igen, ( ki állította , hogy a randi fizetéséből lehetne?!) az anyagi haszonszerzés adott esetben nem csak pénz, hanem pénzben kifejezhető ajándék is lehet.
Lásd korábban linkelt cikk:

user Mccall Brock said when she was in college she had “ran out” of money so would go on dates with men just to eat, as the Daily Star reports.

Instead of going hungry, she arranged to go on 16 dates for 16 days in a row so the men would pay the bill – making sure she saved cash but still ate.”

Ugye ott vannak az elemi megoldások, kér pénzt szülőktől, barátoktól, netán ételt és a legelemibb, elmegy suli mellett DOLGOZNI .

Azért nem büntethető jogilag egyik sem, mert a csaj motivációja anyagi haszonszerzésre irányult ugyan, de semmi megtévesztés, hazudozás nem volt, magyarul a csalás ténye nem valósult meg ( a pacákok képzeltek többet, valaminek a lehetőségét, amit sosem ígértek nekik).

A nőknek házasságot, szépeket hazudozó csak dugni akaró férfiak esetében meg pont fordítva , ugyan hazudoztak, ígértek, csak nem volt anyagi haszonszerzés ( azért a kurvázáson megspórolt pénz nem tekinthető annak).
Ezért jogilag nem vonható felelősségre egyik sem, erkölcsileg viszont rongyok.

victus
Olvasó

De ezt azoknak magyarázd már el, akik csak azt tudják hajtogatni, hogy ez előre megfontolt szándékból elkövetett csalás.

tomgal
Olvasó
tomgal

Hát csak elolvassák ők is…

Alter Ego
Szerkesztő

Tipikus női viselkedés, hogy elkezdtek egyből a másik félre mutogatni. Én nem láttam olyat, hogy valaki “csak azt hajtogatta”. És egyes férfiak linksége egyébként sem menti fel a randiszédelgő nőket, akikről éppen beszélgeti kellene.

Tomgal, igyekeztem már neked fejtegetni, hogy olyan, hogy “kihasználás”, egyszerűen nem létezik csak a női fejekben. Értelmetlen, ostoba dolog a női panaszkodás arról, hogy őket “kihasználják, átverik” a férfiak, ha nem tartják fenn velük a kapcsolatot hosszútávon. Olyan épeszű ember nem létezik, aki egy egész életre ígéretet tudna tenni valakinek miközben még nem is ismerik egymást kellően. Történetesen pont a szexuális ismeretség hiányzik a döntéshez. Buta női női ábránd azt képelni, hogy lehet úgy hosszútávú ígéreteket kicsikarni férfiakból, miközben még nem is létesítettek szexuális kapcsolatot velük. Az a baj, hogy a nők még ma is azt hiszik, hogy ez az ügy a nemi szervük örül megér egy hosszútávú adósrabszolgaságot. Aztán amikor szembesülnek a valósággal, akkor megy a hiszti, hogy már megint nem sikerült jó üzletet kötniük a pinájukra. Ezt aztán elnevezik “kihasználás”-nak. A sok csalódás megszüntetéséhez csak el kellene vetni az átkozott kurvamentalitást.

Ez itt a huszonegyedik század, és nem az a korszak, amikor még a szexuális vágy felébredéséért is egy egész életnyi hűséget és adósrabszolgaságot követelhettek a nők. Hála a feminizmusnak, hogy a szexuális forradalommal nagyjából a helyére tette a pina értékét! :) Aktuális piaci áron ez körülbelül annyi, mint egy vacsora ára egy jobb helyen. – És ezt a kialakult árfolyamot igyekeznek meghackelni a randiszédelgők. :)

Csúnyán és ízléstelenül hangzik mindez, ugye? – Ez kellő ok, hogy ne üzleteljen senki a pinájával! A szex csak egy egyszerű emberi interakció, ami önmagában semmilyen értéket nem képvisel. Még a létező legjobb esetben is legfeljebb csak annyit, amennyit a kölcsönös örömszerzés valutájára sikerül váltani.

Tekintettel arra, hogy egyetlen férfi sem tudhatja, hogy az ismerkedés és szexuális kapcsolatteremtés során beleszeret-e a nőbe vagy sem, és anyagi haszonszerzés még csak fel sem merül, ezért a felhozott “kihasználás”, “immorális férfiviselkedés” egyszerűen nem is létezik. Tehát “sajnos” az van, hogy nem ítélkezhettek a férfiak felett!

Ma már szinte senki sem a (“hosszútávú kapcsolat”), házasság céljával-ígéretével ismerkedik alaphelyzetben, első körben. Ezt csak a nők szeretnék (valószínűleg eléggé magas arányban), de az a vonat már régen elment. Ezért van az is, hogy a “házasságszédelgés” jogi fogalma mára már szinte tejesen kiüresedett.

Viszont ha valakinek még csak valódi ismerkedési szándéka sincs (ami egyébként a randevú célja, indító oka lenne), csak eljár randiszédelegni, ott tetten érhető az anyagi haszonszerzésre irányuló megtévesztő szándék is, és ezt tulajdonképpen nevezhetjük akár kisebb értékre elkövetett csalásnak is, még akkor is, ha nehezen bizonyítható. Viszont bármikor helye van a morális ítéletalkotásnak, megvetésnek, főleg ha valaki még be is vallotta.

victus
Olvasó

Hála a feminizmusnak, hogy a szexuális forradalommal nagyjából a helyére tette a pina értékét! :) Aktuális piaci áron ez körülbelül annyi, mint egy vacsora ára egy jobb helyen. – És ezt a kialakult árfolyamot igyekeznek meghackelni a randiszédelgők. :)

Mert rengeteg balek van, aki képes egy vacsora áránál jóval többet is kiköhögni, holott senki sem kényszeríti őket erre. Ja, hogy akkor nem basznak velük? Akkor most mégis értékesebb a pina egy vacsora áránál?

A szex csak egy egyszerű emberi interakció, ami önmagában semmilyen értéket nem képvisel. Még a létező legjobb esetben is legfeljebb csak annyit, amennyit a kölcsönös örömszerzés valutájára sikerül váltani.

Akkor nem lennének azok a kiéhezett majmok sem, akik anyagilag tökön lövik magukat a dugás reményéért.

hunbagira
Újságíró

Eshetőleges szándékot is ismeri btk, a fosringyó, ezt a vágy ügyészasszonynak is üzenném.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha egy pacák házasságot ígér, össze- vissza hazudozik csak azért, hogy megdugjon egy nőt, az nem csalás , hanem hazug, aljas viselkedés.

Akkor ezek szerint a pushup, smink, különféle szépészeti beavatkozások, magassarkú, alakformáló, mell, segg, ajaknövelő és ehhez hasonló praktikák a nő részéről amelyek mind “hamis ígéretek”, vagy ha úgy tetszik hitegetések, ami a férfi “pénztárcáját” célozza meg, ezek mind hazug, aljas viselkedések, de nem csalások?

Minden hazug, kihasználó magatartást mélyen elítélek.

Én még külön az álszenteket:)

Egyszerűen az alakoskodás, ” szemébe nézek és egyenesen bele is hazudok” magatartás az én erkölcsi normámtól igen távol áll. ( nemtől függetlenül).

Te egy kincs vagy.

Amikor Solti Ádám házassági esküjéről volt szó akkor sem vallási értelemben értettem az esküszegést ( ebben vagy hisz valaki, vagy nem), hanem szimplán egy ember egy másik embernek tett ígéretének megszegését.

Nahát, hogy ez mennyire belédmart:)

( úgy , hogy a másik fél tartotta magát az ígéretéhez).

Há me neki az Ádám volt a legjobb, amit elérhetett:) Még meg is alkudott, kutyába is lement és kínlódik, hátha tud a szuperkannak produkálni egy utódot, bármit elvisel, de úgy néz ki, hogy hiába, mert nem “passzolnak”.

Magyarul, ha én ígérek valakinek valamit, barát, feleség, férj, barátnő, családtag és azt tudatosan megszegem, pláne tudatosan félrevezetem, az egy rongy viselkedés, nem jár érte böri nyilván, de attól még megvetendő , undorító dolog.

És a szegény “áldozat”, aki mindezt végigszenvedi golgotai kínok közt és még mindig ragaszkodik ehhez a “tudatosan megszegő, félrevezető, rongy viselkedésű” emberhez, az vajon mi, dicsérendő és piedesztálra emelendő?

És bizony ezt nem lehet olyan könnyen kivédeni, mint azt, hogy ne húzzanak le az első randin.

Főleg, ha nem is akarjuk kivédeni, mert még így, mindenek ellenére is MEGÉRI neki!

tomgal
Olvasó
tomgal

“Minden hazug, kihasználó magatartást mélyen elítélek.

Én még külön az álszenteket:)

Egyszerűen az alakoskodás, ” szemébe nézek és egyenesen bele is hazudok” magatartás az én erkölcsi normámtól igen távol áll. ( nemtől függetlenül).

Te egy kincs vagy.”

Miért, hazudnom kéne tán? Megtagadni az elveimet?

Jut eszembe, te magad említetted párszor nekem címezve ( amikor megcsalásokról volt szó), hogy “te aztán nem viselnéd el a hazudozást, átvágást”, szóval tökéletesen tisztában vagy te vele, hogy milyen elveket is képviselek. Csak a mindenbe belekötő , mindent kiforgató természeted ugye…:)

Meske
Olvasó
Meske

Ha egy pacák házasságot ígér, össze- vissza hazudozik csak azért, hogy megdugjon egy nőt, az nem csalás , hanem hazug, aljas viselkedés.

Ha másképp nem jut hozzá és/vagy megteheti “A férfi szerelmet hazudik a szexért, a nő szexet hazudik a szerelemért” … szerelem/kapcsolat/haszon/ami vonzó a másiknak.
Az emberek meg a jobb megítélés miatt hazudnak könnyen, időnként olyan jól, hogy még maguk is elhiszik.

off: Soltiék esetében egyedül a gyermeket tartom áldozatnak, mindenki másnak sok tekintetben volt választási lehetősége, neki még diszkréció sem jutott. “Őszinte” és “felelős” “családba” érkezett.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az offoddal egyetértek.

Az hogy megteheti , hogy lehetősége van megtenni, senkit nem ruház fel azzal a joggal , hogy valóban ( erkölcsileg) megteheti.
Ebben az esetben folyamatosan hazudozhatnánk, vághatnánk át válogatás nélkül mindenkit, ahogy épp érdekünk kívánja. Nem tudom te hogy vagy vele, de én az ilyen embertől hányok. És nem a jobb megítélés miatt. Zsigerileg.

Meske
Olvasó
Meske

tomgal,
a helyzet az, hogy ha a jog nem bünteti, akkor megteszi, ha az erkölcsi vagy morális nívó hiányzik. Az ilyen ember esetében a kérdés, hogy mit nyer és mit veszít a hazugsággal, megéri-e neki. Vannak emberek, akik ebbe nőttek bele, vagy nagy rutinra tettek szert..

Úgy gondolom, minden felnőtt a saját gerincéért felel. Én eltávolodom a hazug, bizalommal visszaélő embertől.

Ebben az esetben folyamatosan hazudozhatnánk, vághatnánk át válogatás nélkül mindenkit, ahogy épp érdekünk kívánja.

Ez is az emberi színjáték része… és most is megy csak mindig más néven.

Alter Ego
Szerkesztő

“A férfi szerelmet hazudik a szexért, a nő szexet hazudik a szerelemért”

Meske, bele lehet szeretni valakibe, akivel még szexuális kapcsolta sincs az embernek? A szerelem afféle lélektől-lélekig érő ezoterikus valami, ami nélkülözi a szexualitást? Ha igen, akkor a nők rendszeresen együtt maradnak azokkal a férfiakkal, akikről pár együttlét után kiderül, hogy impotensek vagy “egypercesek”?

Ha a válasz az, hogy szerelem nincs jól működő “kémia” vagyis szex nélkül, akkor az egész okfejtésed megbukott, hiszen nem lehet szerelmet hazudni szexért, ha a szerelem szex nélkül eredendően létre sem jöhet.

A hazug szex pedig nem szex, tehát nem lehet vele semmiféle szerelmet létrehozni, ez csak egy ügyeskedő női eufemizmus, ami elfedni igyekszik, hogy a nők rendre hazudnak valamilyen (kisebb-nagyobb, rövidebb-hosszabb távú) (anyagi) előnyért.

Tipikus női “logikát”, nőiesen szelektív valóságérzékelést, nőies kettős mércét szimatolok itt… – Mondhatni bűzlik az egész! :D

Meske
Olvasó
Meske

a szerelem szex nélkül eredendően létre sem jöhet

Fontos a szerelem és a szexualitás a párkapcsolatban, de más a sorrend és a hangsúly a férfiaknál és a nőknél- általánosságban természetesen.
https://www.ferfihang.hu/2018/07/15/szuksegszeru-hazugsagok/
A kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolat ajándék, ha minden hullámzásával együtt időben is kitart, az kegyelem.

Ahol nincs kölcsönösség (esetleg eltérőek a szándékok), ott a szex vagy a szerelem/kapcsolat a megtévesztés eszközévé válik, ettől lesz “hazug”. Mindkét nemnél előfordul, csak a lehetőség, a mód és az eszköztár különbözik.

Tipikus női “logikát”, nőiesen szelektív valóságérzékelést, nőies kettős mércét szimatolok itt… – Mondhatni bűzlik az egész! :D

Neeem, Alter, ez nem kettős mérce, inkább két különböző nézőpont. Ám mivel a hazugság kontextusán belül értelmeztük, így érthető, hogy ismerős “szagot fogtál”.

Horvath Anton
Olvasó

Jah, a $zerelem. Főleg ha nincsen kölcsönösség, akkor meg lóvé álljon hegyekbe. Bár a magyar átlagnő amúgy is olyan 5 millió körül kezdődne, csak hát nem ér annyit sajna.

victus
Olvasó

Akkor szedj össze valami cigány luvnyát, hátha olcsóbban megúszod.

Horvath Anton
Olvasó

Másik kontinensen vannak olcsóbbak is persze, de hát ki a faszom akar venni magának? Arról meg nem tehetek hogy amúgy azt várnák, árcédulával a seggükön.

victus
Olvasó

Megint csak a kifogások.

Adam Bogomolov
Újságíró

Tulajdonképpen mondhatnánk, hogy akinek annyi esze van, hogy egy vadidegen “random” nőt csak úgy elvisz költségtérítéses formában enni-inni, az meg is érdemli. Bár ahogy naivan gondolom, a fényességes nyugaton amúgy is szokás vadidegeneket etetni-itatni (köhmmm migránsok….), ezért ott ebben nincs kivetnivaló.

Egyébként szerintem a baj ezzel az egésszel ott van, hogy idejekorán nincs megtanítva a gyereknek (fiú-lány), hogy minek mi az értéke, aztán ennek ez lesz a vége, amit látunk.

Érdekes lesz, amit mondok, mert részben victussal értek most egyet (el se hiszem, hogy ezt leírtam :-D), de igen sok férfi a pénzzel akarja kompenzálni azt, hogy egyébként csak egy sima lúzer. Az ilyen ingyenélő nők ezt nyilván kihasználják. A pióca is megtalálja a vérdús gazdaszervezetet…

Legfontosabb, amit előttem is leírtatok, hogy idegeneknek nem nyitunk ajtót (értsd átvitt értelemben), ezt tudatosítani kellene mindenkiben.

Felmerül a kérdés, hogy mit tehetnek a fenti férfiak akkor, ha (ahogy én azt gondolom) egyébként kecsegtette őket a hölgy többel is, mint szimpla együtt kajálás. Az ugyanis már megtévesztés. Nyilván ezt is lehet gyakorolni, hogy ne verjék át az embert, de szerintem a prevenció még fontosabb:

Első “randin” egyik fél se köteles fizetni a másik kontóját, ha valamelyik mégis megteszi, azt kizárólag saját, szabad akaratából tegye! Ja igen, és ne várjon érte semmit, mert mint látjuk, a kedvességért önmagában semmi se jár. :-]

Fiúk, férfiak, legyünk észnél!! Ez a nő (ha valóban ő van a képen) még csak nem is szép, hogy legalább a társaságban mutogatni lehetett volna, vagy mi…

:D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Fiúk, férfiak, legyünk észnél!! Ez a nő (ha valóban ő van a képen) még csak nem is szép, hogy legalább a társaságban mutogatni lehetett volna, vagy mi…

Épp ezzel jelezted, hogy egyformák vagyunk, csak a “toleranciaszintünk” nem biztos, hogy ugyanott van:)
(Ha lehetne “mutogatni”, akkor meddig mennél el?:)DDDD)

Adam Bogomolov
Újságíró

Erről eszembe jutott a Poszeidon katasztrófából az a jelenet, amikor a “csuhás” (Gene Hackman) azt mondja az Ernest Borgnine által alakított karakternek arra a kérdésre, hogy miért utálja őt annyira, hogy “lehet, hogy teljesen egyformák vagyunk és bennem is önmagát látja”.
:-]

Meddig mennék el? Nehéz kérdés, de ha sejtem, hogy ebből úgy se lesz semmi, és legalább megjelenni meg tudunk (hadd irigykedjen a nép), akkor egy melegszenda ára talán belefér. Több akkor se, mert a “megjelenés” önmagában is csak annyit ér, max 2-300 forintot (nem tudom, most mennyibe’ fáj egy melegszenyó)… :-D

Alternatív válasz: elmennénk az étterem ajtajáig, ott kézcsók és elköszönés. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Látod, látod:), mindenkinek és mindennek megvan az ára:)

Egy férfi megszólít egy nőt az utcán:
– Mondja, hölgyem, lefeküdne velem egymillió forintért?
– Egymillió forintért? Le.
– És egy ezresért?
– Na de uram, mit gondol, mi vagyok én, kurva?
-Hogy ön micsoda, azt már megbeszéltük. Most már csak az áron vitatkozunk.

Adam Bogomolov
Újságíró

Ez a vicc jól jellemzi a cikkben ismertetett hölgy jellemét is! :-D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A cikkben ismertetett hölgy maximum a szűzkurva kategória, hiszen semmit nem adott a kajáért cserébe:), max az idejét és a társaságát. Olyan “szegény ember sugarbaby”-je:)

Meske
Olvasó
Meske

Fiúk, férfiak, legyünk észnél!! Ez a nő (ha valóban ő van a képen) még csak nem is szép, hogy legalább a társaságban mutogatni lehetett volna, vagy mi…

Én szépnek látom.
Itt van ő:
https://www.youtube.com/watch?v=4DSF1HVjf84
és itt
https://www.youtube.com/watch?v=bXl4BdRK2CE
Valóban fiatal lány, fiúkkal él egy lakásban, (tikk tokk creator house-ban vesznek részt, mint sok más feltörekvő influenszer), amolyan “social media personality”, önreflexiós tartalomkészítő, aki a saját életében a sztár. Nem kell őt mutogatni, megoldja magának.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerintem is mutatós, abban is biztos vagyok, hogy a legtöbb férfinak tetszik. De ugye ízlések és pofonok…
Amit nem értek, ha ennyire jó haverságban van és él több fiatallal (fiúval) egy lakásban, akkor nem tudott egy kis kaját kérni tőlük, hogy ne ”éhezzen” abban a hónapban ? No meg még mindig, MIÉRT NEM MENT EL DOLGOZNI , amikor látta, hogy a kövi két hétre (azért ezt ennyi idősen már illik tudni) nem jut kajára sem ?!

Alter Ego
Szerkesztő

Azt azért tudnotok érdemes, hogy itt körülbelül a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy szép e vagy sem és hogy milyen egofényező, figyelemkurva, feltűnési viszketeg majomparádéval múlatja az idejét. :)

Kedves Tomgal, azon csodálkozol, hogy miért nem a környezetében lévő pasikákat húzza le? – Gondolom azért nem, mert ők már régen kiismerték. :)

Adam Bogomolov
Újságíró

Őket már úgy lehúzta, hogy nem tud belőlük több pénzt ki/elszedni kajára. :-]

tomgal
Olvasó
tomgal

Erre én is gondoltam, hogy ők már nem adnak kölcsön, vagy kaját neki, mert rég eljátszotta ezeket a lehetőségeket korábban :). Sajna ilyen élősködő emberek mindig is voltak és lesznek is. A környezete csak úgy tud védekezni ellene, ha keményen megtagadja a lehúzást , akkor is ha emiatt rámegy a ”barátság”.

victus
Olvasó

Azt azért tudnotok érdemes, hogy itt körülbelül a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy szép e vagy sem és hogy milyen egofényező, figyelemkurva, feltűnési viszketeg majomparádéval múlatja az idejét. :)

És honnan kapja az egófényezést és a figyelmet. Az olyan csajokat, akinek több tízezres, százezres követőtábora van az instán vajon a többi csaj követi? Ők adják meg nekik a figyelmet? Ők nyáladzanak a képeik alá? Ők fizetnek nekik a dugás reményéért?

Adam Bogomolov
Újságíró

Háááááát, szerintem ha kivonod a csajból a sminket, nem sok marad, ami mutatós lehetne. De elfogadom, hogy ez csak az én ízlésemnek ilyen. :-]

tomgal
Olvasó
tomgal

Szőke, kék szemű, vékony, hidd el, angol nőhöz képest ez a nő jó :),sajnos pont ezért tehette meg, hogy minden nap randizott kajáért…

Alter Ego
Szerkesztő

Szerintem ezt bármely női nemi szervvel rendelkező ember megteheti, ha regisztrál egy online randi appban. És ha egy fokkal szebb a saját öreganyjánál, akkor minimum tízszeres lesz a túljelentkezés… Bár valószínűleg sokaknak már az is derogál, hogy el kellene menni egy találkozóra, a legjobb az lenne nekik, ha a pasik elutalnák a pénzt a vacsorára. :)

Adam Bogomolov
Újságíró

“…elutalnák a pénzt a vacsorára…”
Ez mekkora agyf*sz lenne már! Remélem, hogy nekem nem kell megérnem/látnom azt, hogy ilyenek lesznek a randik…

Alter Ego
Szerkesztő

Ne reménykedj túlzottan, mert manapság is láttam már olyan hirdetményt, hogy semmiért (“virtuális szeretőként”, telefonbeszélgetésekért) akart “támogatást” kapni a nő…

Adam Bogomolov
Újságíró

Csak dolgozni ne kelljen… Elszomorító. :-[

Alter Ego
Szerkesztő

Jut eszembe: egész iparág épül már a virtuális, webkamerás szexre; az ezzel foglakozó speciális oldalakon túl a prostituáltak személyes online kínálatába is felkerült ez a fajta ajánlat.

Szóval lényegében máris nyakig vagyunk abban, amit nem akartunk volna megérni…

Adam Bogomolov
Újságíró

Ez az a pillanat (a felismerésé), amikor a kötél is a kötelet keresi egy vaskos faág árnyékában…

hunbagira
Újságíró

Ez az “angol nők rondák” legalább akkora baromság, mint hogy a “magyar nők a legszebbek”…tényleg jó lenne kitörni a 90es évek hülyeségeiből.

victus
Olvasó

Végül is tök mindegy, nem? Se az angol, se a magyar nem akar kúrni veled.

hunbagira
Újságíró

Elképzelem, hogy a magadfajta aranyeresre baszott egylyukú, alkesz megkeseredett vénringyó, hogy irigykedik rájuk. :D

victus
Olvasó

Képzelegj csak, más szórakozásod úgysincs.

victus
Olvasó

No meg még mindig, MIÉRT NEM MENT EL DOLGOZNI , amikor látta, hogy a kövi két hétre (azért ezt ennyi idősen már illik tudni) nem jut kajára sem ?!

Minek menjen el dolgozni, ha mindig talált egy lehúzható balekot. Most még csak egy kajára húzta le őket, később már többre, mert mindig lesznek olyanok, akinek ez megéri.

hunbagira
Újságíró

Kis győzelem..
Közlemény https://444.hu/2022/05/20/kozlemeny

Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Azért még ne bízzuk el magunkat. A szennylap úgy szövegezte meg a közleményt szándékosan, hogy ne szerepeljen benne, hogy az ítéletet el is fogadják. Azzal a nőszeméllyel készített interjú továbbra is fent van az oldalukon, változtatás nélkül.

hunbagira
Újságíró
Höllenhund
Olvasó
Höllenhund

Ahogy ez a firkászok szokása, a lényegi információ csak a linkelt, korábbi cikkben, a sokadik bekezdésben olvasható:

Múlt szombaton azonban úgy alakult a helyzet, hogy a párom, Lorona elkezdett Szofijával ordítozni, csúnyán beszélt vele, elmondta fűnek-fának, amitől ő sírva fakadt. Ezután azt mondta nekem, hogy nem tud így tovább velünk maradni.

Nem volt itt semmiféle elcsábítás. A némber azt hitte, működik majd egy ultimátum.

Sirius122
Olvasó
Sirius122

Veritas numquam perit. – Az igazság soha nem vész el.
https://index.hu/fomo/2022/06/01/johnny-depp-amber-heard-targyalas-itelet/

hunbagira
Újságíró

Jah hazudott a büdös ringyó, ahogy a ringyók általában, genetikai program ez náluk. Ennyi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx


Johnny Deppnek még az ártatlansága is gyanús

Ez az a cikk, amelynek minden betűjével egyetértek:

https://index.hu/velemeny/2022/06/03/johnny-deppnek-meg-az-artatlansaga-is-gyanus/

abrek
Olvasó
abrek

Igen, a (luxus)vendegloben eves alapjog es letszukseglet egyben… :D

Mert nyugati fizubol/osztondijbol nem telik arra, hogy az ABCben vegyen valami konnyen elkeszitheto gyorskajat (minosegre kb egy szint a legtobb vendegloivel, azt alapnak veszem, hogy fozni nem tud), ezert kellett ezeket a ferfiakat ‘ugyesen’ lehuzni.

Ugyanakkor, ha jol nez ki a csaj, a legtobb ferfi – sajnos – azert is orommel meghivja, hogy egyutt lassak oket. A nokre koltott penz jo reszben a sajat ego hizlalasat is szolgalja. Na errol kellene surgosen leszokni.