Serényi Csaba
34 megosztás

Rácz Zsófia nem marad helyettes államtitkár

Ha nem is bombaként, legalábbis titkolt örömujjongással teli petárdapukkanásokkal övezve robbant a hír, hogy Novák Katalin üdvöskéje az inkább csinos, mint okos Rácz Zsófia távozik posztjáról. Már kinevezése is minimum botrányos volt, hisz törvénymódosítással kellett a bársonyszékbe ültetni az akkor 22 éves kisasszonyt, aki tudvalevőleg nem rendelkezett a pozíció betöltéséhez szükséges végzettséggel. Marginálisan megjegyzendő, hogy regnálása 3 éve alatt sem sikerült megszereznie a kívánt passzust.

A felettébb dekoratív, modellként inkább elképzelhető, “ifjúságpolitikával” (nem) foglalkozó, hatalmas bérezéssel rendelkező Zsófia tipikus esete a “kis léptékben is, de hatékonyan adjunk teret a nőknek a különböző hatalmi pozíciókban” című történetnek. Kvótanő mivolta mellett mellesleg remek megtestesítője a mindenkori rendszer bratyizós, sógorkomás, állást megszerző példányának is.

Talán nem hagy maga után nagy űrt, hisz intézkedéseiről, terveiről senki nem hallott, áldozatos munkája viszont meghozza a gyümölcsét, hiszen ahogyan Ő fogalmaz: “nem megy messzire”. A fenyegetésnek is beillő sejtelmes kijelentése aggodalomra ad okot, és ha karrierjét mégis külföldön folytatná, talán jobban járna kis hazánk. Bízva abban, hogy ezt a homokszemet is kidolgozza a rendszer magából, további sok sikert kívánok, barátinak nem nevethető üdvözlettel!

Post Author: Serényi Csaba

Serényi Csaba
f Facebook
34 megosztás


7
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
3 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
5 Hozzászólások szerzői
georg1945judgejIcedetinHorvath AntonSzergej55 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mondjuk ha belegondolok abba, hogy nekem 6 év alatt sikerült 8 évi egyetemi anyagot magamévá tenni, fogalmam sincs, neki ez hogy nem ment egyetlen szakkal. Pedig rendesen aládolgoztak, a hitgyüli gimnáziumát végezte el, és elvileg egyetem mellett annak az MCC-nek is a hallgatója volt, amit a fideszesek elitképzőnek építettek fel.

Horvath Anton
Olvasó

Jó de te nem vagy nő, itt a matriarchátusban ez a döntő kérdés.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

-1 kvótap*csa…
Sajnos maradtak elegen :(
Pl, dicső köztársasági elnökünk…

judgej
Olvasó

Tipikus a pozícióhoz jutása is. Valakinek az ölébe ült, évekig lébecolt és most feljebb bukik. Made in Hungária!!!!!

georg1945
Olvasó
georg1945

Csaba, Csaba, azt kell gondolnom, hogy te nem teljesítettél ennél a nőnél, nem feleltél meg az elvárásainak.
Tehát hiába szép a csaj, mégsem kellett ?

Ismertem én is ilyen nőcskéket. Némelyikük azt képzelte, hogy ő istennő. Az ilyen hölgy esetében az elvárásnak megfelelően kell praktizálni ami nem időhöz, hanem a hölgy ándungjához kötődik.

Ha többen örömmel vették, gondolom a férfiak, akkor egy nehéz nővel volt dolgotok.
Mert hiába a szépség és a kívánatosság, ha benne egy katonatiszt munkál, aki háromszor egymásután seperteti fel a körletet, mert akkor is, ahogy a reklám mondja.

Von der Layen, amikor lelépett Németország katonai pályájáról, – .úgy hallottam, hogy a tisztek, katonák pezsgőt bontottak.
Ez vár rá akkor is, amikor majd távozni lesz kénytelen az EU éléről.

Rácz Zsófia egy összeférhetetlen csaj.
Akit gyakran kellene “nyugtatgatni”.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ebben az esetben csak a péklapátra lennék hajlandó mint megoldásra támaszkodni. Máskülönben kezelgesse az ilyeneket az, akinek két anyja van és testvérek.

judgej
Olvasó

Nos…Meglátásom szerint a leányzóval nincs akkora baj, mint inkább a mentoraiból ( Novák Katika és tsai ) álló hiénákkal. Valljuk be, ha huszonévesen a húsos fazékhoz tudunk férkőzni, akkor azt ki kell használni. Az megint más kérdés, hogy Zsófia mézesbödönöcskéjéből ki tud nyalogatni?! :)
Nagyobb baj a felelősség a rátermettség, rutin és problémamegoldó képesség hiánya eme hölgy esetében, amit sajnos a “Maneken Mancika ” style sem pótolhat.