Toplak Zoltán
3 megosztás

WTF? Itt vagyunk, hé!

Szilágyi Anna írt néhány napja egy jó szándékú cikket a 777blog.hu – ra. Férfihiány címmel. Értem én, persze. Sok a magányos nő és szenvednek tőle. Előkerült a régi kérdés is: hova tűntünk mi, férfiak. Lássuk csak!

Már Zimbardo is feltette a kérdést 2016 – ban, hogy hova tűntek a férfiak? (A cikk említi is.) Akkor se nagyon értettem a kérdést: ITT vagyunk. Mindig is itt voltunk. Nem ez a kérdés, hanem miért megy el mellettünk a világ? Miért hagy magunkra? Miért nem figyel ránk? Lehagytak a fejlődésük közben? Maradivá váltunk? Akkor miért hiányolnak minket, a bátorságunk, kezdeményező készségünket és erőnket?

Valahogy ez mind kellene, de az ezzel együttjáró vezetői szerep igénylése, a tisztelet kifejezése iránti igény – ez valahogy nem kívánt manapság. Tegyük a dolgunk, de maradjunk láthatatlanok. Persze, van akinek ez vonzó… de nem egy átlagférfinak. Mi szeretjük úgy odatenni magunkat, hogy kapunk érte legalább egy “köszönöm” – öt.

A fő téma persze nem az én korosztályom (40-es, 50 – es), hanem a fiatalok. Ők miért nem elég férfiasak? Miért nem köteleződnek el? Miért nem…

Egy: Miért nem veszik figyelembe az ilyen kérdést feltevők a fiatal férfiak igényeit? Pl. szex. SZEX ezerrel. Tombolnak bennük a hormonok. Valahogy ezt is meg kéne oldani. Uralkodjon egy férfi magán, persze, másrészt legyen készséges vele a nő. Vonzó lenne, ha tudna néhány trükköt, kicsit akrobata lenne az ágyban és önzetlen. Aztán pl. megbecsülés iránti igény. Miért nem tudnak elismerni a mai nők? Miért nem tudnak finoman elismerni? Bókolni, megköszönni, dícsérni? A saját igényeiket nagyon ismerik, de a fiúkra/férfiakra miért nem kíváncsiak? Elmennének velük focimeccsre? Végighallgatnák a politikáról a véleményüket? Jó társakká akarnának válni? Mit akarnának még a fiúk/férfiak? Elfogadást, igenlést. Fiaim tapasztalata, hogy nem kellenek. Hiába rendesek, hűségesek, veszik komolyan a lányokat és vagányak, fiúsak/férfiasak, vannak a helyükön (olvasnak, buliznak, motoroznak, tanulnak, dolgoznak) – nem kellenek. Igaz, önbizalmuk is kevés, mert nagyon kevés az őszinte és főleg a pozitív visszajelzés feléjük. Pedig a külsejükre is adnak. Nem értem.

Kettő: tisztában vagyunk vele, mennyi kitolást, szenvedtetést, kihasználást láttak ezek a fiúk/férfiak az apjukkal szemben az előző generáció nőtagjaitól? Hogy mekkora hatalmat ad egy nő kezébe a házasságkötés, a válással való fenyegetőzés, pláne ha gyerek is van? Ki kívánna így elköteleződni? Nem értek egyet velük, de megértem őket.

Három: agyonhallgatnak ma minket, férfiakat. Ha férfiasak vagyunk, bátrak, dominanciára, vezetésre törekvők és kezdeményezők. A sajtó, a politika. Magánemberek már kevésbbé. Tizenegy éve nem válaszolnak a leveleinkre a hangadó médiumok. Nem rajtunk múlik, mi szorgosan kopogtatunk nálunk. Itt vagyunk. Nem értem, miért nem vesznek észre minket, ha még kiáltozunk is hozzá. Nem látom, hogy a mi hibánk lenne. Lehagyott a világ? Nem: túlburjánzott, elhajlott a normálistól. A nők igényei, vágyai az egekben és a közbeszéd állandó témái, mi, férfiak, akik Férfiak maradtunk, illetve váltunk – sehol. Kettősmérce? Hatalmas. Ma az előre kicsit visszafelé van.

Vissza hozzánk, férfiakhoz.

Négy: a cikkíró írja, hogy önreflexívnek, személyiségében fejlődőnek kell(ene) lennie a mai férfiaknak. Hogy Férfivá váljanak. Ez IGAZ. Én sem úsztam meg, nekem is be kellett járnom a magam útját. Karate, blogolás és aktív apaság. Barátok, férfiközösség. Nekem ez segített. A fiaimnak már én igyekszem segíteni. Kommunikáljanak is: érzések, vélemények, tapasztalatok. Sajnos a mai világ szóban igényli, hogy ilyenek legyünk, de mikor ezt tesszük, agyonhallgat, elutasít. Mert beszéljünk, de azért lehetőleg azt mondjuk, amit hallani akar. (Legyünk mindig úriemberek, magunkat háttérbe szorítók, erősítsük meg a nőket az önértékelésükben és lovagiassan tegyünk szolgálatokat nekik, amit nyílvánossan említsünk is meg. Ami zavar, amit szeretnénk, főleg ha az feminista eredetű érdeket sért, az nem kell. Nekünk meg így nem éri meg… aztán persze, hogy sok a magányos nő, sőt ember. Igazából ez nekünk se jó. Megint fel kéne fedezni minket, férfiakat férfias igényeinkkel, vágyainkkal együtt.) A 777.bolg hajlandó lenne pl. egy modern férfiantológiát komolyan venni? Ismertetni, recenziót írni? Mert készül egy éppen. Csak mondom.

Öt: ez fontos. A statisztikák szerint ha szabad szex van (és ma az van), akkor a nők a férfiak felső 20%-ból választanak, míg a férfiak 80% – ra a nők 20%-a jut. Persze, hogy csalódnak a nőkben és a videójátékokhoz és a pornóhoz fordulnak vigaszért. Ott van sikerélmény. A nőknél meg alig. A nők egyszerűen az átlagférfit, a bétákat nem veszik észre – mondja rengeteg férfitársam. Nekik Raptor Arankák maradnak, akiket állandóan fegyelmezni és erős kézzel szorítani kéne. Ki bírja velük hosszú távon? A normális nők meg ábrándoznak az Igaziról, aki elköteleződik és lehetőleg már az első pillantásra nedvesedik tőle a bugyi.

A megoldásra egy személyes példa. A menyasszonyom nem olyan nagyon szép nő. Túlsúlyos is meg minden. De a belső természete! Egy arany. Meg kellett alkudnom magammal a szexuális vonzerő tekintetében? Nagyon is. Megérte? Nagyon is. De ő vállalta, hogy átmenetileg anyagilag teljesen függjön tőlem, és nagyon Férfi lehettem mellette. Jó ehhez fel kell nőni agyilag, mert nem lehet mindig a másik orra alá dörgölni, hogy tőlem függsz, nagylelkűnek is kell lenni, figyelmesnek, és felelősségteljesnek. Mindig fenn áll ez a szükség, mindig meg kell tudni neki felelni, legalább szándék szintjén. Ehhez Férfinek kell lenni.

De ne várjuk már a mai fiataloktól, hogy rögtön készen álljanak erre. Én sem voltam az ő korukban. Segíteni kell nekik ezt kifejleszteni magukban. Nekünk, apáknak, és nektek, nőknek.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
3 megosztás


379
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
17 Egyéni hozzászólás
362 Válasz hozzászólás
3 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
25 Hozzászólások szerzői
IncelvagyokHunnReszet ElekA JegesMeske Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

A menyasszonyom nem olyan nagyon szép nő. Túlsúlyos is meg minden.

Vagyis bármilyen kritikán aluli nő is talál magának gazdatestet…., És mára oda jutottunk, hogy az 80%-nyi férfinek kell megalkudnia és a példád alapján elég keményen, hogy egyáltalán rendszeres pinához jusson …

Meg kellett alkudnom magammal a szexuális vonzerő tekintetében? Nagyon is. Megérte? Nagyon is.

Ebbe a nagy önmeggyőzésben azért kemény szerepe lehet a kiéhezettségnek és a férfiak átlagnál nagyobb “tolerancia tűrésének”….

De ő vállalta, hogy átmenetileg anyagilag teljesen függjön tőlem, és nagyon Férfi lehettem mellette.

De jó lehet neked, minden férfinek ez az álma, megfogtad az isten lábát….., Hogy eltarthatsz egy disznó “istennőt”, és még te örülsz is ennek……..

Jó ehhez fel kell nőni agyilag, mert nem lehet mindig a másik orra alá dörgölni, hogy tőlem függsz, nagylelkűnek is kell lenni, figyelmesnek, és felelősségteljesnek.

Bizony, a bluepilles (balfasz) béta mindig az marad, semmit nem változik, és még büszke is rá……

Mindig fenn áll ez a szükség, mindig meg kell tudni neki felelni, legalább szándék szintjén. Ehhez Férfinek kell lenni.

Te egy példakép vagy az itteni pinahiányos incelek számára, áruld el neki is a titkot, hogy ők is ilyen boldogok lehessenek, mint te ….

victus
Olvasó

A nyomorult incalbalfaszok szemében tényleg példakép lehet. Összekukázott magának egy színvonal alatti nőt, akitől annyira undorodik, hogy nagy kínkeservesen tudja csak megbaszni, mert alig áll fel rá neki. Persze ha már fizet érte, akkor minőségibbet is összeszedhetne, csak hozzájuk túl nagy lúzernek érzi magát. Csakhogy még az ilyen nő is szarba sem nézi a megalkuvó balfasz csúszómászó fajtáját, aki még győzködi is magát, hogy hát ettől lesz boldog.
A sok incelpatkány még eddig se jut el.

hunbagira
Újságíró

Ezek a kivetítések bebaszva/berivózva éjjelente, egy utolsó ringyószar, geciputtonytól :D.amúgy ez az egyedül megdöglés is nálatok játszik inkább márcsak a várható éllettartam miatt, különösen akkor ha valami észak-, kelet magyarországi zsákfaluban baltával verik agyon a magadfajtát a dizájnerdrogos cigók..:)))

hunbagira
Újságíró

Mondjuk azzal a baltával lehet előbb is találkozhat/nak.:P

victus
Olvasó

Ezek a kivetítések bebaszva/berivózva éjjelente, egy utolsó ringyószar, geciputtonytól :

Megint magadból indulsz ki, te fostartály? Ilyen szarokkal mérgezd az amúgy is bomlott, selejtes elmédet és azt hiszed, hogy akkor mindenki ilyen?

D.amúgy ez az egyedül megdöglés is nálatok játszik inkább márcsak a várható éllettartam miatt, különösen akkor ha valami észak-, kelet magyarországi zsákfaluban baltával verik agyon a magadfajtát a dizájnerdrogos cigók..:)))

Megint csak másra vetíted ki az alpári, primitív cigány kultúrádat.

hunbagira
Újságíró

Nem, egy statisztikai tényt írtam le, te darabszar.

Gábor Farkas
Olvasó

Ezt a “victus” majmot mikor akarják kitiltani innen? :)

victus
Olvasó

Menj és panaszkodj a kisebbségi ombudsmannál, ahogy a dzsipszik szokták, mert a Farkas az tipikus cigány név. Így persze érthető, hogy egy fekete-fehér fotóval járatod le magad – a kommentjeiden kívül persze – és nem mered felvállalni a pofádat, amely erős szarszínű vonásokat tartalmazna.

Taki
Olvasó

A zsákfalus dizájneres dzsippóknál meg bezzeg senkinek nincs párkeresési problémája :P Mint a hülyék paradicsomában, még össze vissza szeretők is, meg potyognak a puruttyák. – Múltkor volt valami wmn cikk hogy mennyi pénzbe kerül a gyerkcsinálás meg milyen anyagi háttér kell hozzá, és akkor ilyen kb csak felsőközéposztály+felfele lehetne az alapján talán egyet. A statisztika meg azt mutatja, ha sok gyereket szeretnél, igazából minél csóróbbnak kell lenned :) És tökre felnőnek azok is evian babavíz nélkül is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az ok egyszerű: 70-es átlag IQ, a keretek pedig: vagy cigánykurva lesz belőle, vagy cigánykurva sok gyerekkel, más alternatíva nem létezik.
Ha létezne jobb, a valóságban is választható alternatíva a cigó lányok/nők számára, és ezt képesek lennének ésszel is felfogni, akkor ott is csökkenne a purdék száma, de erre nem sok esély van.

Gábor Farkas
Olvasó

Figyelj te majom! Tinderes időszakomban ha nem raktam meg 60-70 példányt akkor 1et sem. Itt nem az a lényeg, hogy ki hogy próbálja az első kört átmenni, hanem az, hogy megéri-e egyáltalán. Elmondom neked, te jófejú majomember, hogy nem. Én 3-4 milliót keresek havonta. Soha nem irtam ki, soha nem mutattam. Randira mindig valami szakadt szarral mentem. Miről beszélsz te nyomorult? A másik véglet pedig az, hogy ha egy férfi ha óránként legalább 10-20ezret keres, akkor szerinted a bizonytalan “pfúúú, hát nem, háát izé, van nálad jobb is” baromkodásokra adja a fejét, ha 1 óra alatt megkeresi az egy órás élményét? Ár érték tudod… A nő értéke egy értelmesebb férfi szemében egyre csak lejebb megy, mivel párkapcsolatra alkalmatlan, csak a saját előrejutását/hasznát nézni, ez pedig megegyezik a rosszlányok mentalitásával. Miről beszélsz ember? Én adjak, mert te követelőzől? Ki vagy te? Mit képzelsz te magadról? Ha meg tudsz cáfolni hallgatom, de amíg csak követelőzől telibe szrom a véleményed, mert ugyanaz mint egy putris cig.nyé. De ezzel a mentalitással a “normális” lányokat is megfosztod attól, hogy érdemi partnerük legyen, mert belőled millió számra futkoz példány, de azokból nem. Incel vagyok? Gyere, én találkozom veled, de ha megfutamodsz egy 190cm-es izmos állattól, akkor az a magad baja. Tudom egyébként a liberál szarszenny csak addig nagymenő, amíg nem kell előállni, amíg nem kell megmutatkozni, amíg van aki mögé bújhat, azaz amíg neten osztja az észt, valóságban meg 1 rakás szr.

Horvath Anton
Olvasó

Igen, ezt bírom én is mikor csakszi mama úgy nyilatkozik, mintha minden random nő maga a tökéletesség lenne kinézetben meg mindenben, amit úgy kell “kiérdemelni”. Egyedül csak a valóság nem zavarja közben.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk nem nyilatkozik úgy, neki (is) alapvetése, hogy mindegyik kurva egytől-egyig. (nála nincsenek kivételek). De- szerinte- ez jó így…és ezzel nem lehet tenni semmit, köcsögök..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De- szerinte- ez jó így…

Hazudsz. Lényegtelen, hogy jó, vagy sem, hiszen rajtunk kívül álló adottság, mint az időjárás, az más kérdés, hogy ki és hogyan áll hozzá, erre milyen választ ad, vagy esetlegesen csak vinnyog éjjel-nappal, hogy ő mekkora “áldozat”.

és ezzel nem lehet tenni semmit

A jelenlegi keret és korlátozó rendszerek hiányában max egyedileg/egyénileg, annak, aki hajlandó és képes rá, a saját korlátain belül.

, köcsögök

Van ilyen is……

victus
Olvasó

A valósággal szemmel láthatóan te sem vagy kibékülve, Tónyó.

Horvath Anton
Olvasó

Ennyire ne unatkozzál már csakszi bazmeg, akkor már legalább menj el dolgozni.

victus
Olvasó

Erőlködj csak.

tomgal
Olvasó
tomgal

“Én 3-4 milliót keresek havonta. Soha nem irtam ki, soha nem mutattam. ”

Csak épp most, fényképpel, esélyesen saját névvel. :)

Én azért arra kíváncsi lennék, ha 190 cm csupa izom, a fénykép alapján jóképű pacák vagy, lényegesen jobb jövedelemmel, mint az átlag, aki azt rak meg akit akar, akkor mit panaszkodsz és szapulod itt a nőket időről időre, nem a te választásaiddal van gond ? ( a múltkori kommentedre gondolok elsősorban). Ha jól rémlik pár évről ( és jól szokott), volt egy kihasználós, lenyúlós elkényeztetett feleséged ( akit te választottál), aztán lett egy nőd akit dícsértél , kivételesnek, normálisnak tartottál. Ő hol van ? Nekem meglehetősen nehéz természetnek tűnsz, aki más szemében a szálkát…, persze lehet tévedek, de ez jön le.

( egyébként ti férfiak állítjátok , persze nem mindenki, de sokan , hogyan bizony érzelmekre is vágytok, nem csak szexre- ezért is kérik a prostiktól legtöbben a barátnő feelinget, ezt viszont nem lehet megfizetni , ezt kiérdemelni lehet férfi és női okdalról is)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem mondom, hogy ritka:), de most 100%-ban egyetértek veled:)
Nem lehet eldönteni (erről sem:), hogy panaszkodik, vagy dicsekszik, esetleg hazudik?:)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

A kontextusból egyértelmű, hogy a tinderes korszakos csajozásáról írt, társkeresős, személyes találkozós időkről. Ez nem társkereső oldal, itt nem sok nő jöhetne szóba, de te sem, az 50+-os, megkéső klimaxos, buszmegállóban farizomgyakorlatos, csinos seggeddel.

“Én azért arra kíváncsi lennék, ha 190 cm csupa izom, a fénykép alapján jóképű pacák vagy, lényegesen jobb jövedelemmel, mint az átlag, aki azt rak meg akit akar, akkor mit panaszkodsz”

Na, a kaxi2-jét neki! És mondjuk téged akkor miért zavarna, ha valamelyik random férfi arcon csapna, hisz annak a világnak a kényelmét élvezed, amihez nektek, a szülésen kívül nem sok közötök van? A nőt egy sunára redukálod (manapság nagy részetek amúgy tényleg csak ennyi), a férfit pedig csak és kizárólag a szexnek kiszolgáltatott, egyéb céltól teljesen mentes lénynek. De tudod, nem kell meglepődni, ha szarból lehet csak építkezni.

“aztán lett egy nőd akit dícsértél , kivételesnek, normálisnak tartottál.”

Ha így volt, akkor igazad van, kussoljon, hisz nem csak, hogy suna jutott neki, de még szerették is. Így tehát a hulladék feminizmus tomboljon csak, még így is hálás lehet az összes nőnek. Ezért sincs értelme női logikáról beszélni, mert nincs.

“egyébként ti férfiak állítjátok , persze nem mindenki, de sokan , hogyan bizony érzelmekre is vágytok”

Persze, hogy kell, jelenleg biztos, de háremben ez nem fontos, és minden férfi háremet tartana, mint Bilzerian, ha lenne rá lehetőség. Mivel ez nem adott, ezért marad az egy személyből kihozható maximum.

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, egyértelmű, de számomra az is, hogyha valaki így ideköpi a 3-4 millás havi jövedelmét képpel, névvel, az bizony korábban sem takargatta ( már ha igaz). Ha meg csak dugni járt a Tinderre, akkor meg minek ment szakadt járgánnyal, feleséget, élettársat, komoly barátnőt nem ott keresünk, ( legalábbis értelmes ember nem ott keres).

Ez a személyeskedés meg minek, mint említettem pár nap múlva esküvőm van, én ugyan nem vágyom arra, hogy szóba jöhessek, meghívnálak, hogy megnézhesd a feszes seggemet, ( ezek a buszmegállóban végezhető gyakorlatok nagyon szöget ütöttek a fejedben),de hát szűkebb családi, baráti körben lesz…

Az, ha valaki panaszkodik , ráadásul alaptalanul , az nem ugyanaz mintha valakit ok nélkül arcon csapnak, ráadásul én visszaütök , akkor is ha nem sok esélyem van és hidd el az én esetemben megtalálnák azt aki ilyennel próbálkozik.

Logikáról a te esetedben nem beszélhetünk, számtalanszor bebizonyítottad az elborult fantazmagóriáiddal ( amit a női hüvelyről írtál anno azóta is könnyeket csal a szemembe, no nem a meghatottságtól, hanem a röhögéstől, hogy hogyan lehet valaki ekkora elborult debil)
Akkor levezetem neked, a gyengébbek kedvéért, van egy jó külsővel, magassággal, igen jó jövedelemmel ( ha hinni lehet neki) megáldott pacák. Magyarul válogathat, nem kell megalkudnia, azt kap meg akit akar és úgy szapulja a nőket, mintha életében 2 nője lett volna, de mindkettő átbaszta. No nem már, mind szembe jönnek ?
Kiderült a kövi kedves, aranyos, rendes barátnőről is, hogy egy utolsó…?
Mert ha ő megvan, minden szép és jó, szeretetben, boldogságban élnek, akkor mit fortyog , szapul, köpköd itt a nőkre?
Ha meg a lehetőségei ellenére nem talál ( a férfiak felső 20%-ban van, akiket a nők 80%-a akar ugye szerintetek) egy normális helyes nőt, nem lehet, hogy véletlenül az ő természetében van a hiba? ( persze az lehetetlen)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“valaki így ideköpi a 3-4 millás havi jövedelmét képpel, névvel, az bizony korábban sem takargatta”

Egyéni véleményed, kit érdekel, hogy takargatta-e vagy sem? Most ideírta, de neked ez már biztosíték arra, hogy korábban is felhasználta. Ez a te balgaságod, rosszindulattal fűszerezve. Vagy fordítva, nem tudom biztosan.

“Ha meg csak dugni járt a Tinderre, akkor meg minek ment szakadt járgánnyal”

Mert lehet, hogy az igazit kereste, nem pedig az aranyásót. Nagyon kevered a tindert a rosszlányokkal.

“én ugyan nem vágyom arra, hogy szóba jöhessek”

Talán már régen volt, megtörtént, azért vagy ilyen biztos a saját igazadban. A jövő esküvőd nem változtatja meg a múltat, ezért sem lehet ez kifogás.

“meghívnálak, hogy megnézhesd a feszes seggemet”

Szeretnék ott lenni, merre tartjátok? Csak a feszes segged miatt amúgy nem mennék el, ez önmagában kevés. Tudod, nekem a nő természete is számít, és azért sem gondolom, hogy ez kettőnk között működhetne.

“ezek a buszmegállóban végezhető gyakorlatok nagyon szöget ütöttek a fejedben”

Lehet, hogy műszak végén a hasmenésed visszatartását nevezed farizomgyakorlatnak.

“Az, ha valaki panaszkodik , ráadásul alaptalanul ,”

Igen, legalább egy szerethető nője volt, tehát kussoljon, ugye? Írtam már, a férfinak nem egyetlen célja a nő, nektek viszont kell a “gazdatest”. Attól, hogy engem nem érint, még nem kell elfogadnom a szegénységet, betegséget, stb. Így van ez veletek is. Kollektíven nem tudnátok helyrehozni a kárt, amit eddig is tettetek a modern világban, nem hogy még egyesével, sunával és kedves szavakkal. Belemehetne már a kis buksidba.

“az nem ugyanaz mintha valakit ok nélkül arcon csapnak”

Pont ez az, hogy nem ok nélkül, hanem minden támogatás, előrenyomás ellenére szapultok, mocskoltok minket. Ha még te konkréten nem is (mindig és nyíltan), de a nagy részetekben ez ott van. Amit ti csináltok, az tehát még súlyosabb is így.

“és hidd el az én esetemben megtalálnák azt aki ilyennel próbálkozik”

Ja, téged testőrök követnek, és műholdakkal figyelnek. De a “hatalmad” csak a kiépített rendszer miatt van, semmi más oka nincs, csak az, hogy meg van neked engedve, hogy tanulhass, és oda juthass. Magatoktól azonban a legmagasabb szint, amit fejlettségetekből ki tudnátok építeni, az a földszint lenne.

“számtalanszor bebizonyítottad az elborult fantazmagóriáiddal”

Te meg az ostobaságodat, többek között amikor megkérdezted itt, szánalmas módon, hogy csak van más oka is a nők haladásának az előrenyomásukon kívül.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert lehet, hogy az igazit kereste, nem pedig az aranyásót.

:)DDDDDDD

Vagy naiv, vagy hülye, de az sem kizárt, hogy a kettő együtt……

Nagyon kevered a tindert a rosszlányokkal.

Annyi a különbség, hogy a tinderen egy hangyányival kevesebbért kapsz sunát ………….

hunbagira
Újságíró

Igen, csaxi (ő, én) szeretnénk azt hinni, hogy vagy néhány százaléknyi kivétel közöttük, amelyik meghaladta az állati létszintet. Elvégre női szentek is voltak, vagy mi…:))) Szóval lehet, hogy a barátnődnek akivel közösen használjátok a reget…lehet igaza van, még mindig nem tudjuk elfogadni az “AWALT”- ot, így valóban a tagadás fázisban vagyok. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

szeretnénk azt hinni, hogy vagy néhány százaléknyi kivétel közöttük,

Élő példák vagytok arra, hogy “hiába a gyöngy, ha disznók elé vetik, azok csak felzabálják.”…..

Elvégre női szentek is voltak, vagy mi…:)))

Meg Mária is szüzen szült, hogyne.:)
Bár, ha az “istenek” tényleg földönkívüliek voltak, akkor simán megtermékenyíthették dugás nélkül is, így valóban lehet valid ez az állítás is, meg az összes többi, “szűznemzéssel” született (fél)isten/próféta is……

még mindig nem tudjuk elfogadni az “AWALT”- ot, így valóban a tagadás fázisban vagyok. :D

Ha sokáig ottmaradsz, akkor már a “tudásod” meg fog akadályozni abba, hogy utódod legyen……, mivel a kék madarat soha nem fogod elérni….

hunbagira
Újságíró


“Lószart mama”, ha összeszámolod a meghívásokat, időt, sikerarányt. A rosszlányok messze költséghatékonyabb. De ezt sok hozzászoló, sokszor kifejtette

hunbagira
Újságíró

“Annyi a különbség, hogy a tinderen egy hangyányival kevesebbért kapsz sunát”

Lószart mama, a rosszlányok sokkal olcsóbb. Ha végigvesszük az időt, meghìvásokat, sikerességiarányt.

Taki
Olvasó

Ez attól függ ki mennyire kapós a nők körében/tud jól hódítani, aki nagyon az a közértben is összeszed magának egy nőt, nem szarakodik ilyennel hogy Tinder aki meg béna meg alacsony a húspiaci értéke a Tinderen is csak vacsoraszámlákat fog fizetni a semmiért.

Horvath Anton
Olvasó

“Én azért arra kíváncsi lennék, ha 190 cm csupa izom, a fénykép alapján jóképű pacák vagy, lényegesen jobb jövedelemmel, mint az átlag, aki azt rak meg akit akar, akkor mit panaszkodsz és szapulod itt a nőket”

Nocsak, talán kezditek érteni a lényeget? Bár kicsit nehezen hinném el hogy belátjátok, sohasem a férfiak miatt csúsznak félre a dolgok, hanem miattatok nők miatt. (Amúgy a 3-4 milla az semmi, lényeg a távfűtéses lakás :D :D :D)

tomgal
Olvasó
tomgal

Hát hogyne Anton, sohasem a férfiak.miatt…

Mondjuk a távfűtéses poén jó volt, itt a lehetőség ,” panellakással rendelkezem”, csak ennyit kell beszúrni az ismerkedős szövegbe és bomlanak a nők… ( nem leszólni akarom, én is panelban lakom).

Horvath Anton
Olvasó

De viszont jól feltételeztem hogy úgyse látjátok be…

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondtam én egy szóval is az ellenkezőjét ? :)

Egyébként nyilván nem, mert nem igaz ( nincs bűnösebb, szentebb ” nem”). Azt viszont készséggel elfogadom , hogy a nők is tesznek jócskán az ” ügy érdekében”.
Azok viszont, akik mindig másra, másik nemre mutogatnak csak szimplán áthárítják a felelősséget ezáltal egyébként magukat is elzárják a fejlődés, vagy boldogság, normális élet-kinek mi- lehetőségétől.

victus
Olvasó

Vagy csak szimplán egy netról lelopott fotóval nyafog itt és a vergődéséből kb. semmi nem igaz: közelében sincs a 190 centinek a havi 4 milliós fizunak meg pláne nem. Csak hát az ilyen frusztrált gyűlölködő szarok, mint te Tónyó ezt képtelenek felfogni a borsószemnyi agyukkal, mert csak a nőket bírjátok hibáztatni a saját balfaszságotokért. Ha ennyire szereted a pasikat, akkor legyél buzi, bár nyilván már most is az vagy.

Isztwúd Klint
Olvasó

vegre valaki nyiltan vallalja hogy egy NER rider

victus
Olvasó

Tinderes időszakomban ha nem raktam meg 60-70 példányt akkor 1et sem.

Te legfeljebb a szénát raktad meg a vasvillával, te gumicsizmás büdös paraszt. Jaja Gabóca neked minden értelmetlen kommentedben oda kell fosnod, hogy mekkora kan vagy, mert hány nőt megbasztál. Persze, persze. Van aki dugja a csajokat és van, aki csak mesélni tud róla, mert nem dugja őket, úgyhogy én az “akkor 1et sem” mellé teszem le a garast.

Én 3-4 milliót keresek havonta.

Miért ki a fasz vagy te, a MÁV vagy a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója? Ők nem keresnek ennyit, de te igen. Legalább hazudtál volna egymilliót. Azt sem hinném el, de hihetőbb lenne.

Soha nem irtam ki, soha nem mutattam.

Ami nincs, azt nehéz is mutogatni. Persze vannak olyan balfaszok, akik más drága kocsija előtt produkálják magukat, de a többség ezt 18 éve korára kinövi.

Randira mindig valami szakadt szarral mentem.

Szakad szarhoz szakad szar illik.

Miről beszélsz te nyomorult?

Nehéz a felfogásod?

A nő értéke egy értelmesebb férfi szemében egyre csak lejebb megy, mivel párkapcsolatra alkalmatlan,

Te lennél az értelmes férfi? Majd pont te fogod meghatározni, hogy mennyit ér egy nő. Örülnél te baszd meg, ha egy 60-as túlsúlyos láncdohányos szóba állna a mocskos fajtáddal.

csak a saját előrejutását/hasznát nézni, ez pedig megegyezik a rosszlányok mentalitásával.

Mindenki a saját érdekét nézi.

Ki vagy te?

A rézfaszú bagoly.

Mit képzelsz te magadról?

Nagyon sokat és jogosan.

Ha meg tudsz cáfolni hallgatom, de amíg csak követelőzől telibe szrom a véleményed, mert ugyanaz mint egy putris cig.nyé.

Annyira telibe szarod, hogy hisztiztél itt egy sort.

De ezzel a mentalitással a “normális” lányokat is megfosztod attól, hogy érdemi partnerük legyen, mert belőled millió számra futkoz példány, de azokból nem.

Még jó, hogy itt vagy te a Tinder-király. Bár az nyilván az újdonság erejével hat, hogyha a kétségbeesetten rángatod az 5 centis impotens pöcsödet a csajok fotójára, az még nem dugás.

Incel vagyok?

Nem tudom, az vagy? Bár a hisztizés, a vetítés a frusztráció komoly tüntetek.

Gyere, én találkozom veled, de ha megfutamodsz egy 190cm-es izmos állattól, akkor az a magad baja.

Ebből a mondatból kb. az állat igaz rád. Bár nem akarom megsérteni az állatokat.

Tudom egyébként a liberál szarszenny csak addig nagymenő, amíg nem kell előállni, amíg nem kell megmutatkozni, amíg van aki mögé bújhat, azaz amíg neten osztja az észt, valóságban meg 1 rakás szr.

Most nagyon szépen jellemezted magad, te szerencsétlen, megkeseredett szarházi. Az incel tüntetek egyre erősebbek.

Na, Gabriella, akkor foglaljuk össze:
Te egy 190 centis izomagy vagy, aki 3-4 milliót keres és úgy arat a Tinderen, mint kombájn a búzamezőn. Ennek ellenére itt hisztizel, mint egy szaros gyerek és bizonygatod, hogy mekkora ász vagy. Ez ilyen vonzás törvénye ezoterikus faszság nálad? Leírod, amit el akarsz érni, és akkor majd bevonzod? Esetleg már ilyen súlyos téveszméid vannak? Mert akkor nem ártana orvoshoz fordulni. Vagy inkább fel.

Gábor Farkas
Olvasó

Mi a baj majomember? Süt belőled az irigység.
Én nem hisztizem, csak leírom a tapasztalataimat, amire egy proli irigy, szerény személyedben :)
Tudod ki vagyok? Egy egyszerű parasztlegény vidékről, aki mert, lépett, kockáztatott. Csak a cégem nevét kellene ideírnom, árbevételtől már sírógörcsöt kapnál, 1 nap alatt több bevételem van (ha akarom), mint neked egész évben. Tudod az idő pénz, és én nem álomképek hajkurászásával foglalkozom, mint te. Ez a különbség kettőnk között. Én nem úgy próbálok előrejutni az életben, hogy másokat tönkreteszek. Te így próbálod magad jól érezni, hogy engem próbálsz meg érzelmileg 0ázni.. Nem fog sikerülni. Egyébként mit tettél le az asztalra? Csupa fül vagyok. Semmit talán? Vagy most jön, hogy hazudozik a másik? Ha megmondom a cégem nevét, akkor meg adóellenőrzést kapok 2 naponta minden szép és jóval? Ha cégnév nélkül csak cégjegyzékinfós részleteket mutatok, akkor megint hazudok? Nagyon ismerem a fajtád.. Akkor se hinnéd el, ha bankszámlakivonatokat mutatnék, mert ha eljutna a tudatodig, felfognád, akkor szíven szúrnád magad, vagy engem, mert annyira irigy vagy. Leszrom mit hiszel, ha neked ezzel jobb.
Ezért választ a nő felfelé, hogy lehúzza a kiválasztott egyedet (nem csak anyagilag), azt mikor már a szintjére került, akkor egy magasabb ágra kapaszkodna… Fogalmad sincs neked arról, hogy teremtés, létrehozás, alkotás, bármi, neked csak a haszonélvezeti jog jár, szerinted…
Tudod van akinek döntés is van a kezében, nem csak követelőzés, hogy “de nekem jár”…. Tudod mi jár neked? Az amit megfőztél, az meg vszínű egy tálca f.s. Akkor azt eszed..
Ez a baj a magadfajtákkal, ülnek a fotelbe, zabálják a sz.rt, azt közbe ujjal mutogat a konditeremből kilépett kisportolt emberre, ááá ez csak genetika, neki könnyű, szteroidozik, stb… Simán lenézi, hogy az bmeg nem evett ch-t már 2 éve, nem ivott, stb… Neeeem, ő szteroidozik. Ugye? Egy igazi vérproli vagy, akkor proli hogy nálad nagyobb szerencsétlenség szerintem nem is létezik. Rohadt nagy nulla akaraterővel, rohadt nagy nulla tudással, de olyannyira nulla tudással, hogy az már nem is nulla, hanem egy k.rva nagy kör. Minél nagyon nulla egy ember, annál jobban hasonlít rád.
Irigy vagy? Fáj az igazság? Fáj hogy elbsztad az életed? Ezért lehúzzuk a másik is? Fáj hogy rosszul döntöttél? Narcisztikus és kisebbségi komplexusos b.rom. El szeretnéd venni másét, mert te magad képtelen vagy a teremtésre? Vagy elég ha csak “nem hiszed el”? :)
Egyébként a magad fajtákkal nem állok már szóba egy jó ideje, nem lehet kérdésed, kijelentésed felém, mert rád sem nézek, vagy elfordulok és nincs válasz, nem hogy még én nézzek rád. A magadféle még kilóra sem kellene, de amúgy is gondolom vmi filléres a kg-kénti árad a hozzászólásaid alapján. Szóval ez az utolsó reakcióm hozzád. Nem érdekel a fajtád, mert csak lenézést, lehurrogást, érzelmi terrort, hazudozást, kicsinyességet tudsz szolgálni másik embertársad felé. Minden kijelentésedben csak az önző szrrágó igényeid nyomatod, sehol nem támasztasz alá semmi, csak kriszizálsz. Ilyen emberre akinek van ideje csinálja, nekem nincs, mert vmi nagyon nincs rendben veled. A szomorú, hogy sok van belőled az utcán, tényleg nagyon sok. Tudod ezek a szégyenérzet nélküli majmok.
Konkrét megtörtént eset, volt egy hozzád hasonló ösztönlény, akivel konfliktusom lett. Bevásárlóközpontban véletlen hozzáértem (állítólag meglöktem) szatyorral, mert mögöttem sétált 2db 25-30körüli egyébként szép nőnemű. Sétálnak utánam és hallom, hogy mondja egyre durvábban az 1ik ezt a szöveget amit te itt. “Meglökött, arra nem képes, hogy bocsánatot kérjen. Ez is egy undorító szar, az ilyeneket kellene megbüntetni, nyomorult inkább fel se kelt volna, stb…”, hátrafordultam, velem van problémád? Ha nem hagyod abba a sértegetést, beépítelek a falba a villanyvezetékek közé, azt ott szikrázhatsz bmeg. Mit képzelsz te magadról? Ez nem a net, itt nincs ghostolás, ha elkapom a nyakad. Világos voltam?” Lesújtott tekintet, néma csend, megfagyott a levegő kb, hogy most én ezt kiütöm, biztonsági őr is inkább távolodik. Azt otthagytam végül a picsába ezeket a prolikat.
Ezek is pontosan olyanok voltak, mint te. Azt hitték, azért mert nincs pöcsük, ezért nekik mindent lehet. Itt ugatsz, névtelenül, mert még az arcod sem mered felvállalni, élőben meg egy szánalmas sz.r vagy, sőt szerintem találkozni sem mernél, mert ha bizony így ugatnál nekem élőben, k.rva gyorsan a falban találnád magad. Nálam nincs kettős mérce, pláne ha férfiként viselkedsz velem, akkor ne csodálkozz rajta ha pofont is kaphatsz. Egyébként egy szónak is száz a vége, pont annyi vagy, mint amennyit elértél, letettél az életben. És ez így van jól. Megkeseredett vagyok? Nem, csak szomorú, hogy elszaporodtak a magadfajta megélhetési bűnözők :/

victus
Olvasó

Mi a baj majomember? Süt belőled az irigység.

Milyen irigység, te nyomorult? Egyáltalán tudod mit jelent ez a szó? Azt, hogy valakinek el akarod venni a vélt vagy valós előnyös tulajdonságait és/vagy földi javait. Vagy ha ez nem sikerül, akkor legalább tönkretenni, hogy neki se legyen. Ugyan mit lehet irigyelni a kamu mesedélutánodon?

Én nem hisztizem, csak leírom a tapasztalataimat.

Inkább a röhejes fantáziálásodat firkáltad ide.

Tudod ki vagyok?

Egy nevetséges, kamus nethuszár, aki az internet névtelenségében tudja kiélni magát, ahogy sokan mások ezen az oldalon.

Egy egyszerű parasztlegény vidékről, aki mert, lépett, kockáztatott.

A paraszt a stimmel. Idáig érzem a tehénszarszagot.

Csak a cégem nevét kellene ideírnom, árbevételtől már sírógörcsöt kapnál,

Én inkább röhögőgörcsöt kapok.

1 nap alatt több bevételem van (ha akarom), mint neked egész évben.

Ki vagy te, baszd meg, a könyvelőm, hogy ilyen jól tudod mennyit keresek?

Tudod az idő pénz, és én nem álomképek hajkurászásával foglalkozom, mint te.

Dehogynem. Még részletesen le is írod a baromságaidat.

Ez a különbség kettőnk között.

Kb. ezernyi különbség van köztük. Reggelig sorolhatnánk őket.

Te így próbálod magad jól érezni, hogy engem próbálsz meg érzelmileg 0ázni..

Nem kellek én ide, lealázod te magad egyedül is.

Nem fog sikerülni.

Dehogynem. Ha nem így lenne, nem reagáltál volna a fenti kommentemre, csak legyintettél volna egyet, hogy “á, ez hülye”, mert tisztában vagy a képességeiddel és harmóniában vagy önmagaddal, erre csak hisztizel, hogy mekkora király vagy.

Egyébként mit tettél le az asztalra?

Én hoztam az asztalt.

Csupa fül vagyok. Semmit talán?

Tőled csak többet.

Vagy most jön, hogy hazudozik a másik?

Ez már korábban is eljött, mert elég egyértelmű.

Ha megmondom a cégem nevét, akkor meg adóellenőrzést kapok 2 naponta minden szép és jóval? Ha cégnév nélkül csak cégjegyzékinfós részleteket mutatok, akkor megint hazudok?

Igen. A véredben van.

Nagyon ismerem a fajtád.. Az irigy 0emberekét.

Ja, kurva irigy vagyok egy ilyen idegroncs balfaszra, aki kétségbeesetten bizonygatja egy arctalan fórumon, hogy mekkora királyarc.

Leszrom mit hiszel, ha neked ezzel jobb.

Annyira leszarod, hogy egy novelláskötetet hánytál ide. Mi lenne ha még nem is szarnád le? Kijönne egy regény.

Tudod van akinek döntés is van a kezében, nem csak követelőzés, hogy “de nekem jár”….

Ezt valami Coello képeslapon olvastad.

Tudod mi jár neked? Az amit megfőztél, az meg vszínű egy tálca f.s. Akkor azt eszed..

A tálca fos, az amit te komment címén idehánytál. Bár tény, hogy egyre szórakoztatóbb, hogy egyre jobban idegállapotba kerülsz.

Ez a baj a magadfajtákkal, ülnek a fotelbe, zabálják a sz.rt, azt közbe ujjal mutogat a konditeremből kilépett kisportolt emberre, ááá ez csak genetika, neki könnyű, szteroidozik,

Látom ez a szar téma nálad is visszatérő elem.-

stb… Simán lenézi, hogy az bmeg nem evett ch-t már 2 éve, nem ivott, stb…

Téged a mérhetetlen ostobaságod miatt nézlek le.

Neeeem, ő szteroidozik. Ugye?

Ez is érzékeny pont nálad?

Egy igazi vérproli vagy, akkor proli hogy nálad nagyobb szerencsétlenség szerintem nem is létezik.

Hozzád képest a picsába se vagyok.

Rohadt nagy nulla akaraterővel, rohadt nagy nulla tudással, de olyannyira nulla tudással, hogy az már nem is nulla, hanem egy k.rva nagy kör.

Már majdnem végigolvastam a sértődött faszságodat, így akarterőm az van bőven.

Minél nagyon nulla egy ember, annál jobban hasonlít rád.

Ja én vagyok a nulla, akkor te bőven mínusz tartományban vagy.

Irigy vagy?

Rád aztán kurvára.

Fáj az igazság?

Milyen igazság, te kretén? A sok értelmetlen baromság, amit összehordasz itt?

Fáj hogy elbsztad az életed?

Nagyon. Éppen most akartam harakirit elkövetni egy rozsdás radiátorcsővel.

Fáj hogy rosszul döntöttél?

Az utóbbi idők legrosszabb döntése az volt, hogy elkezdtem olvasni ezt a sok buziságot, amit idefostál. Egy rakás agysejtet pocsékoltam el rá, feleslegesen.

Narcisztikus és kisebbségi komplexusos b.rom.

Mondja ezt egy olyan önmagától elszállt faszkalap, aki egy fórumon próbálja előadni, hogy mekkora király. 4 milliós fizu, 70 match a tinderen és a többi kamu szar.

El szeretnéd venni másét, mert te magad képtelen vagy a teremtésre?

Tőled mi az anyádat lehetne elvenni? Ja, a csodálatos cégedet, ami gondolom olyan, mint a Loch Ness-i szörny, a jeti, Atlantisz vagy az UFÓ-k.

Vagy elég ha csak “nem hiszed el”? :)

Szerintem még te sem hiszed el, csak azt hiszed, hogyha leírod 100-szor, akkor valósággá válik és addig sem kell az elbaszott életeddel foglalkoznod.

Egyébként a magad fajtákkal nem állok már szóba egy jó ideje,

Ja, most se kommenteltél ide.

nem lehet kérdésed, kijelentésed felém, mert rád sem nézek, vagy elfordulok és nincs válasz, nem hogy még én nézzek rád az utcán.

Majd csak túlélem valahogy.

Szóval ez az utolsó reakcióm hozzád.

Jó, aztán majd másfél hónap múlva megint fossál ide egy regényt. Gondolom ennyi idő kell, míg felfogod az elhangzottakat.

Nem érdekel a fajtád, mert csak lenézést, lehurrogást, érzelmi terrort, hazudozást, kicsinyességet tudsz szolgálni másik embertársad felé.

Ezeket pont te szolgáltatod.

Minden kijelentésedben csak az önző szrrágó igényeid nyomatod.

Akkor olvasd már vissza a saját szarodat.

Erre akinek van ideje csinálja, nekem nincs,

Igaz, be kell gyűjteni a havi 4 milliócskát a “cégedből”.

mert vmi nagyon nincs rendben veled.

Veled nincs rendben valami.

Nagyon sok van belőled az utcán, tényleg nagyon sok. Tudod ezek a szégyenérzet nélküli majmok.

Mondja ezt egy pofátlan, suttyó, alpári köcsögláda.

Konkrét megtörtént eset, volt egy hozzád hasonló ösztönlény, akivel konfliktusom lett.

Hozom a popcornt.

Bevásárlóközpontban véletlen hozzáértem (állítólag meglöktem) szatyorral, mert mögöttem sétált 2db 25-30körüli egyébként szép nőnemű.

Milyen sokáig kellett várni, hogy felszínre törjenek a nőkkel kapcsolatos beteges frusztrációid. A többi nyomorult általában ezzel kezdi.

Sétálnak utánam és hallom, hogy mondja egyre durvábban az 1ik ezt a szöveget amit te itt. “Meglökött, arra nem képes, hogy bocsánatot kérjen.

És miért nem kértél bocsánatot ha meglökted, paraszt? Anyád nem tanított meg viselkedni.

Ez is egy undorító szar, az ilyeneket kellene megbüntetni, nyomorult inkább fel se kelt volna, stb…”,

Igaza volt, tényleg egy undorító szar vagy.

hátrafordultam, velem van problémád? Ha nem hagyod abba a sértegetést, beépítelek a falba a villanyvezetékek közé, azt ott szikrázhatsz bmeg.

Júj, de kemény itt valaki. Közben a nadrágodba is élveztél, te szarházi cigány?

Mit képzelsz te magadról? Ez nem a net, itt nincs ghostolás, ha elkapom a nyakad. Világos voltam?”

Azt a mindenit és ezt így egy levegővétellel mind előadtad? Az igen.

Lesújtott tekintet, néma csend, megfagyott a levegő kb, hogy most én ezt kiütöm, biztonsági őr is inkább távolodik.

Csak szimplán leszarták a fejedet. Az ilyen köcsögökkel így kell eljárni. Kb. azon a szinten vagy, mint az a drogos geci hun, aki rendszeresen mesél, hogy hogyan fenyegetett meg nőket késsel. Mivel egy bevásárlóközpont kb. minden négyzetcentije be van kamerázva, magaddal basztál volna, ki ha bárkit is bántalmazol te szerencsétlenség és talán ennyire hülye még te sem vagy.

Azt otthagytam végül a picsába ezeket a prolikat.

Itt te vagy a legnagyobb proli, sőt inkább egy rohadt tetves cigány.

Látod, ezek is pontosan olyanok mint te.

Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Itt ugatsz, névtelenül, mert még az arcod sem mered felvállalni,

Mert te aztán nagyon felvállaltad magad a szar tucatneveddel és a netről lelopott fotóddal, te pöcshuszár.

élőben meg egy szánalmas sz.r vagy, sőt szerintem találkozni sem mernél, mert ha bizony így ugatnál nekem élőben, k.rva gyorsan a falban találnád magad.

Vagy inkább te lennél összetörve, mint a perec. Az ilyen buzi kis nethuszárok amúgy is csak pofázni tudnak, hogy ők aztán agyba-főbe vernének mindenkit. Igaz én is csináltam ilyen, de aztán elmúltam 10 éves és rájöttem, hogy ez mekkora éretlen gyökérség. Te úgy látszik képtelen voltál kinőni ebből.

Ha kocsmai verekedésbe állsz, nincs kettős mérce barátom,

Csak kibújt a szög a zsákból. Gondolom nagyon sok időt töltesz a kocsmákban és most is rendesen be vagy baszva.

férfiként viselkedsz, akkor ne csodálkozz rajta ha pofont is kaphatsz.

Te olyan messze vagy a férfitől, mint ide a Mars. Egy duzzogó kis majom vagy.

Pont annyi vagy, mint amennyit elértél, letettél az életben.

Újabb Coelho-képeslap duma.

Megkeseredett vagyok?

Igen, ezt a hülye is látja.

Nem, csak csalódott, hogy elszaporodtak a magadfajta megélhetési bűnözők :/

Mit fog még kitalálni az a beteg elméd?

Gábor Farkas
Olvasó

Remélem találkozunk egyszer személyesen….

victus
Olvasó

Most idézzelek téged?

Szóval ez az utolsó reakcióm hozzád.

Legalább legyél már következetes, seggfej!

Hunn
Újságíró

Ó, kedves victus, a kamera megvéd? De hiszen akkor nyugodtan találkozhatnál velünk személyesen is, és beugathatnál nekünk élőben is, mert úgysem merünk majd semmit sem csinálni, hisz mindenütt be van kamerázva, nem igaz? Akkor miért nem teszed meg, mitől félsz?

victus
Olvasó

Ó, kedves victus, a kamera megvéd?

Mivel nem gyakran hallani olyanról, hogy valaki egy bevásárlóközpontban randalírozna, így kijelenthetjük, hogy van értelme a kameráknak. De a nagyobb városok forgalmasabb részei is több szögből be vannak kamerázva, a sok falfirkázó, randalírozó seggfej pedig le is döbben, amikor kattan a bilincs.

De hiszen akkor nyugodtan találkozhatnál velünk személyesen is, és beugathatnál nekünk élőben is,

Kivel? Veled és ezzel a pöcs Gábor Farkassal? Ő az új cimbid? Tudomások szerint szoktatok “olvasói találkozókat” rendezni. Menj el arra, ha egyedül érezed magad.

mert úgysem merünk majd semmit sem csinálni, hisz mindenütt be van kamerázva, nem igaz?

Nem a kamerák miatt, hanem mert egy gyáva balfasz vagy, aki csak itt tud vergődni, de az életben egy nagy nulla.

Akkor miért nem teszed meg,

Mert jobb dolgom is van, mint ilyen infantilis, lúzer, nethuszárokkal szarakodni.

mitől félsz?

Az agyi aneurizmától. Belegondolva elég félelmetes, hogy bárhol, bárkire lesújthat.

Hunn
Újságíró

De hát, kedves victus, neked nem is kell csinálnod az égegyadta világon semmit, pusztán megadni a nevedet és a címedet. (Ha pedig ezeket az információkat valamiért nem akarod itt közhírré tenni, akkor nyugodtan küldd el őket privátban.)

Ha pedig inkább bekamerázott közterülethez ragaszkodnál, akkor nyugodtan add meg a helyet és az időpontot, ott leszünk. Nem kell eltérned még a napi rutinodtól sem a kedvünkért, maximálisan alkalmazkodni tudunk az időbeosztásodhoz.

Ha van kamerás mobilod, akkor még kamerázhatsz is közben, hogy mi történik veled. (Elárulom: én is kamerázni fogok…) Ráadásul pluszban még ott lesznek a közterületi kamera felvételei is.

Semmi bajod nem eshet, mitől félsz hát ennyire a személyes találkozótól???

victus
Olvasó

De hát, kedves victus, neked nem is kell csinálnod az égegyadta világon semmit, pusztán megadni a nevedet és a címedet. (Ha pedig ezeket az információkat valamiért nem akarod itt közhírré tenni, akkor nyugodtan küldd el őket privátban.)

Mi van pöcshuszár, az nyomorult incel haverjaid nem segítettek és a Facebook-kommentek átböngészése sem hozott eredményt? Pedig, hogy fenyegetőztél.

Ha pedig inkább bekamerázott közterülethez ragaszkodnál, akkor nyugodtan add meg a helyet és az időpontot, ott leszünk.

Hogyne? Kicsoda? Te és a második személyiséged? VAgy a nem létező, hozzád hasonló szerencsétlenségek?

Ha van kamerás mobilod, akkor még kamerázhatsz is közben, hogy mi történik veled.

Maximum behugyozok a röhögéstől.

(Elárulom: én is kamerázni fogok…) Ráadásul pluszban még ott lesznek a közterületi kamera felvételei is.

Ügyes vagy.

Semmi bajod nem eshet, mitől félsz hát ennyire a személyes találkozótól??

Ismétlés a tudás édesanyja: “Mert jobb dolgom is van, mint ilyen infantilis, lúzer, nethuszárokkal szarakodni.”

Hunn
Újságíró

Nem, kedves victus, az igazság az, hogy az isten malmai lassan őrölnek. Lassan, de biztosan.

Túlértékeled saját magadat, a saját magad fontosságát mások szemében, még itt, ezen az internetes oldalon is… Itt eddig még csak annyit sikerült a saját személyed példájával minden kétséget kizáróan bebizonyítanod a férfiaknak, hogy a hozzád hasonló feminista nőkkel nincs miről tárgyalni, nincs miről beszélni, hanem ököllel kell tiszta erőből beleverni a rühes pofájukba…

(Ha ez volt a cél, amit el akartál érni, akkor gratulálok. Minden más esetben az a helyzet, hogy náladnál nagyobb idiótával még nem találkoztunk, még a feminista nők között sem.)

Nos, lényeg a lényeg: nekem dolgom van, én náladnál sokkal fontosabb dolgokkal foglalkozom. Nem érek én rá arra, hogy folyamatosan az utánad való nyomozással foglalkozzak. Amikor ráérek, amikor nagyon unatkozom, és épp olyanom van, akkor csinálom.

Úgyhogy ne türelmetlenkedj: jövünk lassan, de biztosan, ahogy annak idején a nyilasok is mondták… És meg is érkeztek, ahogy mi is meg fogunk.

Ezzel szemben te nem azért kerülöd a személyes találkozót, mert úgymond (szó szerint idézve téged): “jobb dolgom is van, mint ilyen infantilis, lúzer, nethuszárokkal szarakodni”…

Hanem azért, mert pontosan tudod, hogy az olyan emberek, mint én, már rég nem a “normie” társadalom szabályai és logikája szerint gondolkozunk és cselekszünk. Pontosan tudod, hogy az életeddel játszol.

Pontosan tudod, hogy amikor azt mondom neked, hogy ha találkozunk, levágom a kibaszott fejedet, felhúzom a faszomra és végigmegyek a főutcán azt üvöltözve, hogy így jár minden tetves feminista, az szó szerint értendő…

Ezért rettegsz a velem való személyes találkozástól, nem másért.

victus
Olvasó

Nem, kedves victus, az igazság az, hogy az isten malmai lassan őrölnek. Lassan, de biztosan.

Az biztos. Főleg, hogy 40+ éve csak egy helyben toporogsz és újabb 40 elteltével sem fog egy tapodtat sem előre jutni.

Túlértékeled saját magadat, a saját magad fontosságát mások szemében, még itt, ezen az internetes oldalon is…

Itt egyedül te és néhány hozzád hasonló, te talán annyira még nem lecsúszott szerencsétlen értékeli túl magát.

Itt eddig még csak annyit sikerült a saját személyed példájával minden kétséget kizáróan bebizonyítanod a férfiaknak,

Hol vannak itt férfiak? A többségnél bármelyik kiscsoportos érettebb.

hogy a hozzád hasonló feminista nőkkel nincs miről tárgyalni, nincs miről beszélni,

Mi az anyád picsájáról akarsz tárgyalni, te nyomorult? Azt hiszed, hogy meghívtak az asztalhoz, miközben még arra sem vagy méltó, hogy a morzsákat feltakarítsd onnan. Egy jelentéktelen kis senki vagy, baszod.

hanem ököllel kell tiszta erőből beleverni a rühes pofájukba…

Megint hozod a rohadt, mocsok, agresszív fajtádat. Még ha nem egy gyáva balfasz lennél és képes is lennél bántalmazni valakit, ugyanolyan idegroncs szerencsétlen lennél, csak már sittre is vágnának.

(Ha ez volt a cél, amit el akartál érni, akkor gratulálok. Minden más esetben az a helyzet, hogy náladnál nagyobb idiótával még nem találkoztunk, még a feminista nők között sem.)

Megint ez a többesszám.

Nos, lényeg a lényeg: nekem dolgom van, én náladnál sokkal fontosabb dolgokkal foglalkozom.

Azt látom.

Nem érek én rá arra, hogy folyamatosan az utánad való nyomozással foglalkozzak.

Pedig, hogy fenyegetőztél, bár érthető, hiszen az a sok drog nem kerül be a vénádba magától és az állandó bűnbakok keresgélése, akiket hibáztathatsz az elbaszott életedért szintén fárasztó feladat lehet.

Amikor ráérek, amikor nagyon unatkozom, és épp olyanom van, akkor csinálom.

Ügyes vagy.

Úgyhogy ne türelmetlenkedj: jövünk lassan, de biztosan,

Előbb nyeri meg a magyar válogatott a foci vb-t.

ahogy annak idején a nyilasok is mondták…

Aztán meg is kapták a magukét rendesen.

És meg is érkeztek, ahogy mi is meg fogunk.

Kik? Te és a három incelpöcs haverod, akikkel csak a virtuális térben találkoztál még. Ez aztán komoly erő.

Ezzel szemben te nem azért kerülöd a személyes találkozót, mert úgymond (szó szerint idézve téged): “jobb dolgom is van, mint ilyen infantilis, lúzer, nethuszárokkal szarakodni”…

Pedig de.

Hanem azért, mert pontosan tudod, hogy az olyan emberek, mint én, már rég nem a “normie” társadalom szabályai és logikája szerint gondolkozunk és cselekszünk.

Dehogynem a társadalom szabályai szerint éled a nyomorult életedet, mert gyáva kis féreg vagy, aki csak pofázni tud és beteges faszságokról fantáziálni, amiket még ha meg is valósítanál, már rég a diliházban, a sitten vagy a föld alatt lennél. Csak hát eddig sem valósítottál meg semmit.

Pontosan tudod, hogy az életeddel játszol.

Aha,

Pontosan tudod, hogy amikor azt mondom neked, hogy ha találkozunk, levágom a kibaszott fejedet, felhúzom a faszomra és végigmegyek a főutcán azt üvöltözve, hogy így jár minden tetves feminista, az szó szerint értendő…

Hát persze. Ilyen buziságokra húzgálod a mikropöcsödet, te semmirekellő drogos geci?

Ezért rettegsz a velem való személyes találkozástól, nem másért.

Jaj, nagyon.

Hunn
Újságíró

Tudod mi a legnagyobb félelmem a veled való találkozással kapcsolatban, kedves victus?

Nem, egyáltalán nem az, hogy börtönbe kerülök miután levágtam a fejedet.

A legnagyobb félelmem az, hogy meglátlak, és elkezdek röhögni.

Hogy ahelyett, hogy ököllel a rühes pofádba vágnék tiszta erőből, ahelyett csak röhögni tudok majd. És csak legyinteni, köpni egyet, és dolgom végezetlenül hazamenni.

És hogy kénytelen lennék arról beszámolni itt a fórumon, hogy nem fogok bekerülni a hírekbe mint az első magyar anti-feminista gyilkos, és ebből következően nem fogok fiatal lányoktól rajongói leveleket és házassági ajánlatokat kapni a börtönben…

Mert a találkozáskor kiderült, hogy a victus tényleg csak egy nevetséges, szaros vén roastie, aki a férfiak számára már rég láthatatlan… Hogy a férfiak szemében már rég nem számít nőnek, ezért a véleményét sem kell semmiben sem figyelembe vegyük. Mintha nem is létezne.

Ez a legnagyobb félelmem veled kapcsolatban, kedves victus.

victus
Olvasó

Hogy ahelyett, hogy ököllel a rühes pofádba vágnék tiszta erőből, ahelyett csak röhögni tudok majd. És csak legyinteni, köpni egyet, és dolgom végezetlenül hazamenni.

Ez is az egyik elvonási tünet?

És hogy kénytelen lennék arról beszámolni itt a fórumon, hogy nem fogok bekerülni a hírekbe mint az első magyar anti-feminista gyilkos, és ebből következően nem fogok fiatal lányoktól rajongói leveleket és házassági ajánlatokat kapni a börtönben…

Jaj de aranyos. Erre húzogatod? A rajongói levelekre? Nem kapnál te lófaszt se, legfeljebb egy kis forró szurkot a seggedbe a 100 kilós kan cigányoktól, akik a cellatársaid lennének. Az első éjszaka után sírja akasztanád fel magad. A szennymédiában is legfeljebb a FH-t járatnád le, de nagyon, hogy itt hagyják garázdálkodni a mocskos fajtádat.

Mert a találkozáskor kiderült, hogy a victus tényleg csak egy nevetséges, szaros vén roastie, aki a férfiak számára már rég láthatatlan…

Vicces, amikor egy infantilis drogos geci minősít másokat, akiket soha életében le se szartak. Még csak undort sem váltották ki senkiből, mert legalább az is egy reakció lenne. De még ennyire sem méltatnak, te senkiházi.

Hogy a férfiak szemében már rég nem számít nőnek, ezért a véleményét sem kell semmiben sem figyelembe vegyük. Mintha nem is létezn

e.

Megint kétségbeesetten toporzékol a láthatatlan ember, hogy vegyék már észre.

Ez a legnagyobb félelmem veled kapcsolatban, kedves victus.

Hogyne.

hunbagira
Újságíró

Jaj ringyószar, látszik erről a világról sem tudsz semmit. Max, amit szar búlvárban olvashattál illetve a femkó kiadványaitokban. És ahhoz is sötét vagy 0iq-al, hogy összerakd a képletet.
Nah szóval azon sír a szátok, hogy az életellenesek 30-40% a pont azért van bent, mert a kurváját intézte el (jól tették :P:D) Szóval ezek inkább gratulálnának Hunnak. A többi is azzal a zrikálja bent egymást, hogy a ringyója régen lelépett már mással.(töbnnyire igazuk van)

100 kilós kancigányok.
Ad 1 ezek nem izomtól azok, hanem 2 pofára zabálják szárazkenyeret és/vagy benzinnel szúrják magukat, ha valamelyiket olyan munkára osztják be, hogy hozzáfér. Szóval azok nem az erejükről híresek.

Ad2 : Hunnt ebben az esetben valamelyik Hsr körletbe raknák “szögedre” vagy gyüjtő 2-be. Nos ez tele van magyar kemény legényekkel, akik rendet tartanak a cigók között. Tudod olyanokkal, akikről hírekben olvashattál.
És, ha egyelőre még nincs magyar Aryan Brotherhood “szervezetileg”, de gyakorlatilag van. (Mondjuk állítólag már “szervezetileg” is van, a Hells Angels magyar szekcióval párhuzamosan itt is megalakult)

Egyéb kérdés rivosalkesz? :D

victus
Olvasó

Jaj ringyószar, látszik erről a világról sem tudsz semmit.

Ez elég erős kijelentés, főleg tőled, te alpári szarrakás.

Max, amit szar búlvárban olvashattál illetve a femkó kiadványaitokban.

Főleg, hogy itt publikáltok egy rakás bulvár szart: mi van Berki volt nőjével és hasonló felettébb “érdekes” irományok, melyek után még hisztériás rohamot is kaptok a kommentszekcióban, a saját piti sérelmeiteket előtérbe tolva.

És ahhoz is sötét vagy 0iq-al, hogy összerakd a képletet.

Még jó, hogy ti itt vagytok. Mi is lenne velünk nélkületek? Valószínűleg egy kicsit szebb világban élnénk.

Nah szóval azon sír a szátok, hogy az életellenesek 30-40% a pont azért van bent, mert a kurváját intézte el (jól tették :P:D)

Kár, hogy a kurva anyádat nem intézték el azelőtt mielőtt téged a világra szart volna. Nagy kár.

100 kilós kancigányok.
Ad 1 ezek nem izomtól azok, hanem 2 pofára zabálják szárazkenyeret és/vagy benzinnel szúrják magukat, ha valamelyiket olyan munkára osztják be, hogy hozzáfér. Szóval azok nem az erejükről híresek.

A köcsög 170 centis, 60 kilós hungarocel szívszerelmedet mindenesetre azonnal befognák köcsögnek, legnagyobb bánatodra.

Ad2 : Hunnt ebben az esetben valamelyik Hsr körletbe raknák “szögedre” vagy gyüjtő 2-be. Nos ez tele van magyar kemény legényekkel, akik rendet tartanak a cigók között.

Ha te mondod. Így is úgy is lesz egy leggyengébb láncszem minden cellában, még ha csak jól fésült, nagypályás költségvetési csalókat zárnak össze, akik nem úszták meg egy kis enyje-bejnyével.

És, ha egyelőre még nincs magyar Aryan Brotherhood “szervezetileg”, de gyakorlatilag van.

Jaj hogyne. Mint azok a betyársereges balfaszok? Tőlünk már csak az ún. magyar gárda volt nevetségesebb. Szerencsére hamar takarékra lettek állítva.

(Mondjuk állítólag már “szervezetileg” is van, a Hells Angels magyar szekcióval párhuzamosan itt is megalakult)

Remek. És hány tagjuk van? Több, mint az itt rinyáló incelpatkányoknak? Mert akkor lehet, hogy már egy kisbuszt megtöltenének. És akkor te ugatsz a bulvárról. Magyar árja testvériség és ehhez hasonló faszságok. Nálatok tényleg nincs rendben valami agyilag?

Egyéb kérdés rivosalkesz? :D

Te gyárilag lettél ilyen semmirekellő, mocskos pofájú, szarházi rohadék, vagy útközben baszódtál el, de nagyon? Mert szerintem te alapból így születtél, csak azt tudnám, hogy minek.

hunbagira
Újságíró

Hát a betyársereg/hells/fehérsapka bajtársi közösségünk ezres nagyságrendben van (ha a hoolokat egyéb koloros mocisok) akkor 10.000es nagyságrend. (gyurbán ávh-ja tulajdonképpen csak velünk foglalkozik, mert ha egyszer elindulunk….)

victus
Olvasó

Hát a betyársereg/hells/fehérsapka bajtársi közösségünk ezres nagyságrendben van (ha a hoolokat egyéb koloros mocisok) akkor 10.000es nagyságrend.

Miért nem mindjárt milliós? A lúd legyen kövér.

(gyurbán ávh-ja tulajdonképpen csak velünk foglalkozik, mert ha egyszer elindulunk….)

Júj, de beszart most mindenki. Na, mi a fasz lesz akkor? Majd egy tucatnyian leselejtezett, ütött-kopott bakancsokban és libafos színű bomber dzsekiben végigvonultok Torockai háta mögött, zsidóztok, cigányoztok és kurva anyáztok egy sort, aztán haza takarodtok? Az ilyen söpredékből nem is várok egyebet.
Ez is már kb. az incelforradalommal van egy szinten, csak az még mindig nevetségesebb.

hunbagira
Újságíró

ui: előtted a lehetőség, hogy valamelyik betyárseregesnek elmond a véleményed…igaz perintfalvi macskás ringyó és csak németországból írogat rájuk a neten. :P :D
jah ui cigók abszolút tóbbsége is azért van bent mert nem épp egy romantikus szeretőként állt az asszonyhoz. kirakta kurvának, szintén kinyírta stb.
Szóval hunnak eme tényállással nem lesz baja bent. :P:D

victus
Olvasó

gaz perintfalvi macskás ringyó és csak németországból írogat rájuk a neten.

Miért, most menjen el személyesen az egyik magyar börtönök valamelyikére beszélőre a sok szemétláda bűnözőhöz?

Szóval hunnak eme tényállással nem lesz baja bent. :P:D

Nem is ezzel lesz baja, hanem, hogy a zárka köcsöge lesz. Bár a kis szerelmed a zsarukkal akarja kivégeztetni magát, mert még az öngyilkossághoz is egy gyáva kis féreg, ahogy minden máshoz is.

hunbagira
Újságíró

Bent is csak kb 30% “buzul” be és azokat átpakolják Vácra a “szerelemházába”. Ez is mellé, ringyó.

victus
Olvasó

Nagyon bennfentes lehetsz. Téged is átpakoltak már Vácra, miután a csillagban kikormolták a segged, te nyomorult féreg? Vagy előtte még össze kellett varrni a szétszakadt végbeledet?

hunbagira
Újságíró

Klimaxos ringyószar hagyd már ezt a szájkaratét…te ekézed hunnt?! :D
Igen, melóm miatt tisztában vagyok.
ui: most komolyan azt akarod, hogy szét legyen kapva femkó barinőid “olvasói találkozója”. Nemcsak néhány egyenes kérdés lenne feltéve..ami után félibőgve lenne tárcsázgatva az “orbáni diktatúra” rendőrsége.
Tényleg ezt akarod kiprovokálni néhány barátnőddel?

victus
Olvasó

Klimaxos ringyószar hagyd már ezt a szájkaratét…te ekézed hunnt?! :D

Már nagyon hiányoltam a mocskos pofádat.

Igen, melóm miatt tisztában vagyok.

Ügyes vagy.

ui: most komolyan azt akarod, hogy szét legyen kapva femkó barinőid “olvasói találkozója”.

És akkor én vagyok a szájkaratés.

Nemcsak néhány egyenes kérdés lenne feltéve..ami után félibőgve lenne tárcsázgatva az “orbáni diktatúra” rendőrsége.
Tényleg ezt akarod kiprovokálni néhány barátnőddel?

Leszarom mit csinálsz, mert úgyis csak a pofádat tudod jártatni a pöcs haveroddal együtt. Cselekedni persze úgyse mersz majd, mert ahhoz a segged is fel kéne emelni.
Az ilyen elcseszett nethuszároknak pedig a az alpári mocskolódás mellett csak a röhejes, veréssel való fenyegetőzés marad a tarsolyában jól szemléltetve saját tehetetlen balfaszságát.
“Majd megyünk a haverokkal és akkor jól meg leszel verve, mert egy duzzogó kis majom vagyok, aki csak hisztizni tud, ha olyasvalamit írnak, ami neki nem tetszik. Meg majd szólok a nagy tesómnak, aki jól meg fog verni.”
Na, kb. ezen a szinten vegetálsz, te nyomorult és ennyire lehet téged komolyan venni.
Az a szerencsétlen hunn is legalább 6 éve fenyegetőzik a fórumozók és random járókelők agyonverésével és kinyírásával. És ezt a műsorszámot tolod te is. Menj csak le az utcára, vagy faszom tudja milyen találkozóra és ott bántalmazz embereket, vagy kezdjél el fenyegetőzni. Majd csak feljelent valaki, vagy beveri a pofádat, akkor aztán majd pisloghatsz.

hunbagira
Újságíró

Igen, elbaszott roastiek fogják beverni a pofámat. :))))
de egyet elárulhatok utólag, én is benne voltam a 3asba, akik meglátogatták guminéni barátnőd találkozóját.
Kb 50en voltatok körülöttünk, de egyik sem mert még hozzánknyúlni sem. Ennyik vagytok. Pedig teljesen civilizáltak voltunk.
Ringyó, én nem Hunn vagyok……én ugyan nem akarok bántalmazni random nőket képzeletemben. De, ha bandád túltolja én lépek…igaz, csak veletek szemben.
Magadfajtával úgy kell tenni, mint rosaluxemburggal agyonverni puskatussal és bebaszni egy folyóba. (szegény folyó)

victus
Olvasó

Igen, elbaszott roastiek fogják beverni a pofámat. :))))

Valaki egyszer be fogja. Ha az életben is ekkora köcsög vagy. Bár valószínűleg ott behúzod füled-farkad.

de egyet elárulhatok utólag, én is benne voltam a 3asba, akik meglátogatták guminéni barátnőd találkozóját.

És nekem ehhez mi közöm? Nagyon el vagy te tévedve az erdőben kakira.

Kb 50en voltatok körülöttünk, de egyik sem mert még hozzánknyúlni sem.

Szarba nem szívesen nyúl az ember, mert kezet kell mosni utána.

Ennyik vagytok.

Te meg még ennyi se.

Pedig teljesen civilizáltak voltunk.

Aha. Te és a civilizáció. Két külön fogalom.

Ringyó, én nem Hunn vagyok……

Igaz, mert még néha neki is vannak viszonylag normális pillanatai, te pedig folyamatosan csak őrjöngeni tudsz és a szart kiokádni magadból. Persze gerinctelen szarháziként ezt is rám fogod, noha már jóval előttem is ugyanilyen alpári faszszopó voltál.
Így még egy semmirekellő drogos is különb nálad.

én ugyan nem akarok bántalmazni random nőket képzeletemben.

Dehogynem, mert egy frusztrált, teleszart pelenkás kis pöcs vagy. Cselekedni persze úgyse mersz majd.

De, ha bandád túltolja én lépek…igaz, csak veletek szemben.

És mi az anyád picsáját fogsz csinálni, te szerencsétlen?

Magadfajtával úgy kell tenni, mint rosaluxemburggal agyonverni puskatussal és bebaszni egy folyóba. (szegény folyó)

Erre húzgálod az impotens kis pöcsödet, buzikám? Ja, tényleg nem akarsz bántalmazni senkit és tényleg nem olyan vagy, mint hungarocel haverod. Hát még ha olyan is lennél.

hunbagira
Újságíró

Igaz jártunk dákós fórumaitokon is. Ott kedvenc kancigányaidtól rögtön jött a tesózás. A zsidrák 3/X házmesternénikék meg sírva menekültek….remélem a dögtemetőbe.

victus
Olvasó

Legalább otthon érezted magad a sok cigány között.

hunbagira
Újságíró

ui: öngyilkossághoz pont bátorság kell, még hozzá a legnagyobb. Ez is, csak egy elterjesztett hülye hazugság.
A legdurvább dolgot az életösztönt kell legyőzni. Kamikazék gyávák voltak? Nagyon nem.

victus
Olvasó

Ezért akarja mással agyonlövetni magát az a pöcs hungarocel haverod, mert egy gyáva szarrakás és még ezt sem képes egyedül megoldani, ahogy semmi mást sem.

Hunn
Újságíró

Magyarul ezek szerint ráhibáztam, kedves victus… Ha látnánk téged, akkor meg sem hallgatnánk, nemdebár?

Kizárólag az internet névtelensége teszi lehetővé számodra, hogy férfiak egyáltalán kommunikációra méltassanak…

Mondd, élőszóban is ugyanolyan sötét és primitív vagy, mint írásban?

victus
Olvasó

Magyarul ezek szerint ráhibáztam, kedves victus…

Mire hibáztál rá, te nyomorult?

Ha látnánk téged, akkor meg sem hallgatnánk, nemdebár?

Kizárólag az internet névtelensége teszi lehetővé számodra, hogy férfiak egyáltalán kommunikációra méltassanak…

Az internet névtelensége neked teszi lehetővé, hogy a három hozzád hasonló balfasszal virtuálisan körbeszopjátok egymást. Aztán visszatértek a nyomorúságos életetekhez.

Mondd, élőszóban is ugyanolyan sötét és primitív vagy, mint írásban?

A valóságban is ugyanolyan rosszindulatú, idegbeteg, megkeseredett, hisztis szarrakás vagy, mint a virtuális tértben, vagy ezerszer rosszabb?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Mire hibáztál rá, te nyomorult?”

Hát, mondjuk inkább apád hibázott volna rá téged a falra, és akkor az anyád se szívott volna veled évtizedeket. Vagy tán még most is szív?

“Ha látnánk téged, akkor meg sem hallgatnánk, nemdebár?”

Megint ismételgetsz, agyalágyult kretén?

“Az internet névtelensége neked teszi lehetővé, hogy a három hozzád hasonló balfasszal virtuálisan körbeszopjátok egymást.”

Ugyan azt írod, amit a másik, csak megfordítod. Rajtad a pszichiátrián kéne mindenféle gyógyszerrel kísérletezni, akkor lenne hasznod, nyomorult féreg. Amúgy hányszor is, és hányan ajánlottak neked személyes találkozót innen? Aztán hogy kifarolsz, nyomorult, gyáva féreg.

victus
Olvasó

Hát, mondjuk inkább apád hibázott volna rá téged a falra, és akkor az anyád se szívott volna veled évtizedeket. Vagy tán még most is szív?

Tök jó, hogy így befejezitek egymás gondolatait, igazán megható. Ennyi erővel, akár segíthetnétek is egymást, csak hát ugye egy mély gödörben szenvedő rakás balfaszról beszélhetünk. Ha az egyik valami csoda folytán elkezdene kimászni onnan, a többi lúzer garantáltan visszahúzza.

Megint ismételgetsz, agyalágyult kretén?

Feltettem egy kérdést, te debil. Egyszerű kérdések, egyszerűen fogalmazva, tudod, amik neked komoly kihívást jelentenek.

Rajtad a pszichiátrián kéne mindenféle gyógyszerrel kísérletezni, akkor lenne hasznod, nyomorult féreg.

Inkább rajtad kéne, csak az állatkísérleteket egyre jobban visszaszorítják – mázli neked – ráadásul nincs az a gyógyszer, ami rajtad segítene. Kivéve persze a ciánt.

Amúgy hányszor is, és hányan ajánlottak neked személyes találkozót innen?

Csak ez a faszszopó hunkakira haverod, hungarocel cimbid csak a fenyegetőzésig jutott el. És én hányszor írtam le, hogy az FH nem társkereső és nem érek rá ilyen köcsög nethuszárokkal szarakodni? Ennyire lassú a felfogásotok?

Aztán hogy kifarolsz, nyomorult, gyáva féreg.

Most is te hisztizel, mint egy szaros gyerek, baszd meg.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Ennyi erővel, akár segíthetnétek is egymást,”

Ez a lényeg, hogy egy mentálisan segítségre szoruló ne adjon tippeket másnak, mert annak nem lesz jó vége. Nem kérem, hogy ezt megértsd, annyit viszont igen, hogy fogadd el.

“Feltettem egy kérdést, te debil.”

Nem, csak kimásoltál egyet. Nem tudom, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy te itt kérdéseket merj feltenni. Amúgy meg, neked tették fel a kérdést, és nem válaszoltál rá. Ennyire hogy lehetsz debil? Már inkább azon vagyok, hogy megkérdezzem, hogy hogyan segíthetnék rajtad. Annyira szánalmas nyomorult vagy.

“Egyszerűen fogalmazva”

Te abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy nem kell még meg se jegyezned, hogy egyszerűen fogalmazol, mert mindenki tudja, hogy azért van, mert egyszerű vagy, mint egy kavics.

“amik neked komoly kihívást jelentenek.”

Te bármelyik pszichiáternek komoly kihívást jelentenél, ha dűlőre akarnának veled jutni. Ezért szedálnának le, néha letörölnék a nyálat a szád széléről (amit lehet, hogy ők maguk juttattak oda nagy részben, persze köpet, nem pedig csók formájában), és vegetálhatnál tovább, a társadalom hasznos tagjait nem traktálva feleslegesen a léteddel. Ami a szmoki/ lazítós aprított falevél miatt neked amúgy se lenne túl nagy változás. Az, hogy ezt a mi adónkon, drágán képzett szakértelmek tennék, már beleférne nekünk, hidd el. A királyi többes meg azért van, mielőtt idomított, primitív majomként ebbe a szalmaszálba belecsimpaszkodnál, mert én vagyok a férfiak szószólója. Ezen őrlődj, hülyemajom.

“nincs az a gyógyszer, ami rajtad segítene. Kivéve persze a ciánt.”

Gyógyszer csak betegség esetén kell, tudhatnád, skizofrén, elmeroggyant nő. Bár inkább tudják ezt mások helyetted. Remélem, hogy nincs szavazati jogod sem. Ha már a normális észjárás joga születésed okán nem adódhatott meg neked.

“Csak ez a faszszopó hunkakira haverod, hungarocel cimbid csak a fenyegetőzésig jutott el.”

Figyelj, tompa… Erre te ne legyél olyan büszke, hisz megnehezíted a dolgukat. Te ugyanúgy fenyegetőzöl, rozsdás késsel való megnyúzásról (bár mondjuk mindig valahogy másnak adnád át ennek megvalósítását, gyáva féreg), de ők legalább a maguk nevében írnak, és készek lennének veled a találkozóra. Érted, szánalmas féreg”nő”, vagy ehhez is túl ostoba vagy?

“Aztán hogy kifarolsz, nyomorult, gyáva féreg.

Most is te hisztizel, mint egy szaros gyerek, baszd meg.”

Hol itt a hiszti? Gyöngeelméjű…Te nem tudod még ezt sem összerakni, bár bonyolultabb lehet, mint egy cigit megtekerni, azt elhiszem.

Se - se
Újságíró
Se - se

Miklós1
Nem jó ezeket a hozzászólásokat olvasni.
Elhiszem, hogy te csak vissszaütsz – és azt is elhiszem hogy azért az ő stílusában, hogy ő is felfogja.

De nem hiszem hogy látod mi az eredménye.

Sötétedik, Miklós.
Ide felvilágosodni jöttek a sorstársaink. És azt nem csak az akkori cikkek mondanivalója adta meg, hanem az általános környezet.
A hozzászólók szándékai.

Ne tükrözz vissza sötétséget.
Nem elfojtod a tükrözéssel, hanem növeled.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Miklós1”

Szólíts csak Miklósnak :D

Igazad van, egyébként, én is érzem. Ha más alpári, mocskos módon tud csak kommunikálni, az előbb utóbb lezülleszt. A saját lezüllésünkre viszont nincs magyarázat, sem pedig bocsánat. Ezennel ennek itt, részemről vége, vagy legalábbis egy jó 95% rá visszaszorítom. Úgy is lesznek esetek, amikor nem tudom megállni, le kell csapni, de nem főállásban.

“De nem hiszem hogy látod mi az eredménye.”

De, Se-se, látom, és inkább nem akarok része lenni. Nyilván nem az itteni életről beszélek, ez itt néhány kivétellel teljesen rendben van. Hanem erről a tróger stílusról. Mert ebben ő egyértelműen felettem áll (vagy inkább alattam, hisz ilyenkor a mélység a lényeg).

Írtál amúgy valami fórumot, tán a sajátodként említetted. Mi a neve, hol érhető el? Benézhetnék oda is?

Se - se
Újságíró
Se - se

Nőhatalmi változások a topik neve, és az Index Fórumon találod meg.
Az itteni élet és beszélgetés rajtunk múlik.

Előbb-utóbb észreveszed, hogy a válaszoddal tiszteletet fejezel ki a másik felé – és nem kell minden véleményt tisztelned

Örülök hogy megértően írtál, és nem kioktatóan.

Gyere

hunbagira
Újságíró

Se-se, nehogymár mi futamodjunk meg saját fórumunkról 2 féregtől.
Az egyiket nagyjából tudjuk ki, el kell menni meglátogatni. És szerintem az tudja ki a másik. D ha nem is, legalább az egyiktől megszabadultunk.

victus
Olvasó

Nagyjából.

hunbagira
Újságíró

Ezzel most mit akartál geciputtony? :D
Te “nagGyábú”-nak írod/mondod? NaGgyábú” szoktad leszopni a román kamionsor faszát…vagy most maga a diszlexiás oláh írt? :D-azaz a kamionsor. :))

victus
Olvasó

Már megint a beteges perverzióiddal traktálod a olvasóközönséget, kakira. Miért nem mész már a francba, te aberrált állat?

hunbagira
Újságíró

Hát ki boldogítana akkor téged, te utolsó cefrés prosti? :))

victus
Olvasó

Ja, hogy ez neked ilyen röhejes pótcselekvés?

Hunn
Újságíró

Az xcsakx szerintem tudni fogja, ki a victus, mert anno a megfigyelésem szerint egymást váltva is használták ugyanazt a nicket.

Az xcsakx pedig elvileg már megvan valahol, hogy kicsoda: név, lakcím, foglalkozás, minden.

Ha odaállok elé egy késsel, ki fogja köhögni a victus lakcímét is… Ha anno a zsidó ingatlanostól vissza tudtam szerezni két rugót a letétbe tett tízből (sajnálom, én sem vagyok tökéletes), ha annó a lehúzós prostitól vissza tudtam venni az öt rugót hasonló módszerrel, akkor garantálom, hogy attól a köcsögtől is eljutunk a victus ajtajához is…

Akarat és döntés kérdése az egész.

hunbagira
Újságíró

Nem biztos. Zsindex fórumon a barinőinek sem adta ki magát pont, ezért. Még “üveg” nevű barinője is meg lett találva valami stricik által a laptopja is átnézve, de semmi.
Nemcsak itt vadásznak rá. A nyomozás kezdő zsindexes fórumosok között is megy.

victus
Olvasó

Incel balfaszok akcióban. Még meg is lehetne filmesíteni.

Hunn
Újságíró

De ezt biztosra csak akkor fogjuk tudni, hunbagira, ha már levágtam az xcsakx egyik fülét. Ha akkor is azt mondja majd, hogy nem ismeri a victus-t személyesen, akkor hajlani fogok rá, hogy elhiggyem… Akkor még egy utolsó waterboarding a csak biztonság kedvéért, és legfeljebb dolgunk végezetlenül megyünk haza aznap, na bumm… Sebaj, másnap kitaláljuk, hogy hogyan folytassuk a nyomozást.

victus
Olvasó

De ezt biztosra csak akkor fogjuk tudni, hunbagira, ha már levágtam az xcsakx egyik fülét.

Nem kéne ennyi Tarantino-filmet nézni, mert már így is elég hülye vagy.

Ha akkor is azt mondja majd, hogy nem ismeri a victus-t személyesen, akkor hajlani fogok rá, hogy elhiggyem… Akkor még egy utolsó waterboarding a csak biztonság kedvéért, és legfeljebb dolgunk végezetlenül megyünk haza aznap, na bumm…

Mint amikor nőket vertél agyon az utcán? Azzal is hány éve fenyegetőzől, te lúzer?

Sebaj, másnap kitaláljuk, hogy hogyan folytassuk a nyomozást.

Eddig is csak a hisztizésre futotta a fene nagy nyomozásod. Miért is jutnál ettől tovább? Bár az egész nyomorult életed egy véget nem érő rinyálás, úgyhogy nincs is itt semmi újdonság.

victus
Olvasó

Az xcsakx szerintem tudni fogja, ki a victus, mert anno a megfigyelésem szerint egymást váltva is használták ugyanazt a nicket.

Te és a híres megfigyeléseid. Az ember azt hinné, hogy megunod, hogy 40 éve tévúton jársz, de hát van aki élvezi ha szenvedhet.

Az xcsakx pedig elvileg már megvan valahol, hogy kicsoda: név, lakcím, foglalkozás, minden.

Elvileg.

Ha odaállok elé egy késsel, ki fogja köhögni a victus lakcímét is…

Persze meg, a vércsoportot, a lábméretet és egyebeket. CSak nehogy a végén te legyél kebelezve.

(sajnálom, én sem vagyok tökéletes),

Ez nagyon enyhe megfogalmazás.

ha annó a lehúzós prostitól vissza tudtam venni az öt rugót hasonló módszerrel,

Aha. Semmirekellő drogos munkanélküliként legfeljebb ilyen erdő széli cigány kurvákra futotta, az anyádtól összekoldult zsebpénzedből. Ott meg előtte a kancigányok nyilván jól befenyítettek, hogy agyon leszel verve, ha pattogsz.

akkor garantálom, hogy attól a köcsögtől is eljutunk a victus ajtajához is…

Eljutottál te már a nyomorult életet során valahová?

Akarat és döntés kérdése az egész.

Akiket hírből nem ismersz.

A fene nagy nyomozásod már azelőtt kifulladt, mielőtt elkezdődött volna. Kezdve azzal, hogy majd átböngészed a facebook kommenteket, amiket kemény két nap után fel is adtál, majd jött a hiszti, hogyha nem írom ki a telószámomat és egyéb elérhetőségeimet, akkor majd nőket fogsz zaklatni virtuálisan és a valóságban is. Na, természetesen abból sem lett semmi, így maradt kakira haverod beteges téveszméje az index fórumról. Gondolom ott is feltörölték a padlót a mocskos fajtájával, majd kibaszták a picsába és ezen a piti sérelmen azóta sem bír továbblépni, így most egymást baromságait erősítitek.

Hunn
Újságíró

Azt az “elvileget” nyugodtan értsd úgy, kedves victus, hogy gyakorlatilag… De azt is jó tudni, hogy téged mások is keresnek már. Ez azt jelenti, hogy ha egyet hibázol, akkor rábaszol. Mi pedig tévedhetünk annyit, amennyit csak akarunk, egyszer kell ráhibáznunk és máris rábasztál. Kár, hogy nem lehet a végeredményre valahol pénzben fogadni. A poén az lenne, ha az internetes tevékenységedtől függetlenül verné be valaki a pofád, mert felbátorodnál azon, hogy az interneten keresztül eddig elkerülted a felelősségre vonást, és azt hiszed, hogy ez a való életben is így van már a férfiakkal… És bumm, már kapod is valahol az öklöst a pofádba…

victus
Olvasó

Azt az “elvileget” nyugodtan értsd úgy, kedves victus, hogy gyakorlatilag…

Aha.

De azt is jó tudni, hogy téged mások is keresnek már.

Így van. A CIA, a Mossad, a Wagner-csoport, a perui Fényes ösvény, de még a műfogsort csattogtató farhát kalandor fideszes, dékás nyuggerek is rám vadásznak.

Ez azt jelenti, hogy ha egyet hibázol, akkor rábaszol.

Most lefostam a bokámat.

Mi pedig tévedhetünk annyit, amennyit csak akarunk, egyszer kell ráhibáznunk és máris rábasztál.

Tévedtetek ti már eleget és még mennyit fogtok.

Kár, hogy nem lehet a végeredményre valahol pénzben fogadni.

Akkor miből mennél kurvázni?

A poén az lenne, ha az internetes tevékenységedtől függetlenül verné be valaki a pofád, mert felbátorodnál azon, hogy az interneten keresztül eddig elkerülted a felelősségre vonást, és azt hiszed, hogy ez a való életben is így van már a férfiakkal… És bumm, már kapod is valahol az öklöst a pofádba…

Vicces, hogy megint visszahányod azokat, amiket én írtam korábban, az meg különösen, hogy a felelősségről pofázol, noha képtelen vagy felfogni ezt a szót. Pontosan ez juttatott oda, ahol most vagy.
Rólad tényleg sitcomot kéne írni, annyira röhejes vagy.

hunbagira
Újságíró

Eddig nem dákós voltál, te tudathasadt beteg állat? :D

Se - se
Újságíró
Se - se

hunbagira
Amíg megtanulja egy kezdő hogy az ő válasza az szellemi táplálék a másik oldalnak..
Amíg megtanulja hogy a túloldali stílus átvétele nem érthetőbbé teszi őt..
Amíg megtanulja hogy az erős az nem magyarázza a fenyegetést..

..addígra ő is csak valaminek az ellensége tud lenni.

Valamelyest felfogom, hogy miért nincsen azonnali és hatékony cenzúra az oldalon – de ilyenkor neked és nekem kell hátat fordítanunk FredKrueger -nek.
Mindegy hogy szavakra szálazza-e az alapcikk gondolatait, és úgy tagadja-e le az egészet, vagy a legocsmányabb sértéseket írja-e ide hogy hátha valaki felháborodik – egyszerűen visszhangtalanul kellene hagynunk.

Írj választ common man -nak, írj választ höllenhund -nak, írj választ Eleknek, írj választ Vivinek, Delinnek, hgyi -nek.. az ő gondolataiktól emelkedni fogsz.,

De inkább ne essék szó napokig a Ferfihang -on, mintsemhogy válaszolj a Ferfihang ellenségeinek.
Válaszok nélkül.. figyelem nélkül súlyukat vesztik.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Se-se, az alapgondolatoddal egyet értek, miszerint a büdös, lelketlen és agyatlan trógerekkel nem érdemes foglalkozni. Egy ilyen közegben, ahol a moderáláson kívül érdemi lépés csak az ignorálás lehet. De ez nem férfi attitűd, mert az aktivitás, cselekedet, megoldás az, ami viszont igen. Ez vitte előre a világot. Sajnos a modern társadalmakban is vissza vannak ezek szorítva, és a férfinak le kell mondani önmagáról, olyan szabályok mentén kell játszania, amelyekkel nem győzhet. Mert nem erre vagyunk kitalálva. Mi nem evickélhetünk a langyos vízben. Nekünk tenni kell, győzni, vagy veszni, de nem elfogadni. Nem nők vagyunk.

“Amíg megtanulja hogy a túloldali stílus átvétele nem érthetőbbé teszi őt.. ..addígra ő is csak valaminek az ellensége tud lenni.”

Igen, ilyen keretek között valóban, ha a tett, mint opció, átmegy a vak elfogadásba, vagy egyáltalán nincs jelen. Mint egy fórumon például, ahol nincs következménye annak, ha beleordítanak valakinek az arcába.

És ebben a világban pedig az elfogadása valami olyannak, ami ellened megy (fehér, férfi), a halálos ítélet, de úgy, hogy előtte jól meg is taposnak. Csak mert elfogadod, hogy ütnek, de te nem üthetsz vissza. Pedig az elfogadásodon kívül semmi sem gátolna benne. Ha pedig tenned kellene, de inkább elfogadsz, akkor nem emelkedsz, hanem megfutamodsz. Ha a fehér férfiak ellen megy a támadás, kutya kötelességünk harcolni, mert akkor lemondunk mindenről, amit a fehér férfiak adtak a világnak, és lezüllik, mert más ezt nem tudja. Nekünk nem az egyenlőségünkért kell küzdeni, hanem megszabni, hogy kinek mennyi jár, mert képesek vagyunk rá. Ha ez történetesen érinti az áruló, fehér nőinket is, az sem lehet kifogás. Ezek a nőhatalmi változások, melyek természetellenesek, jót mit is hoztak nekünk? Csak mindent felforgatnak, tovább követelnek, és visszaélnek a “hatalmukkal”, ami igazából nincs is nekik. Csak a mi átadott, átengedett döntéseinkkel, területeinkkel való eszetlen, hülyegyerekes visszaélések. Hogy kinek az alapgondolataitól emelkedünk? Aki arra sarkall minket, hogy ne elfogadjunk, hanem ha támadnak, akkor harcoljunk, mert egy ilyen mocskos, női “háborúban” csak ez az egyetlen lehetőség.

Újra leírom, hogy egyetértek az alapgondolatoddal, a többit vegyesen, sőt inkább a fórumos kommentelésekből kiindulva bővítettem a modern társadalomra, ahol el kell fogadni, mert mást nem is nagyon lehet. Mert ezek a “szabályok”, amiket se elfogadnunk, főleg pedig betartanunk nem kellene. Biztos vagyok benne, hogy fogod érteni, hogy hol, és mire gondoltam!

Se - se
Újságíró
Se - se

Miklós1
Örülök.
Már-már elhittem hogy senkinek nincs szüksége a jó szándékú kíváncsiságra – de ezek a nekem írt válaszok, ezek mást jeleznek. :-))

A mondandódról :
Te már készen kaptad a fórumozást és a véleményszabadságot – persze hogy ezek ellen a keretek ellen lázadsz. De ha nem szereted, akkor is ezek a szabályok.
Férfiként is köteles vagy eltűrni, hogy megjelenhetnek a tiédtől eltérő vélemények.
Az egyensúlyról kéne egyezkedni AlterEgo -val, hogy a nyomulásnak hol a határa, és miből mennyi ami még egyenlőség, és ki határozza meg és tartatja be a nyomulósokkal.

Tetszik ahogy meghatározod a férfias kereteket/tennivalókat.
Ne gyászold még a férfiasságot, az elkövetkező nehéz időkben lesz még arra hatalmas társadalmi igény.
Persze, erre nyugat felé még tart a nőhatalmi lendület – de ukrajnában már sokkal kisebb a hangja a femeneseknek mint volt. Majd csökken errefelé is.

Igen.. azt hiszem, értettem a mondanivalódat.

Hunn
Újságíró

Az az igazság, Se-se, hogy pont ma jutottam el hasonló logikai végkövetkeztetésig.

A victus-féle feminista roastiek kikövetelik a figyelmet azzal, hogy idejönnek és osztják a nem létező eszüket… Egy dologgal lehet törvényesen megbüntetni őket: 100%-ban megvonni tőlük a rájuk irányuló figyelmet.

Ez azt jelenti, hogy bármit ír, nem olvassuk el, és nem kap választ. Soha. És pont.

Garantálom, hogy működni fog. Azért, mert nő, neki figyelem kell férfiaktól, elsősorban és mindenáron. Ha megfosztjuk tőle, vesztett.

Továbbra is unalmas lesz látni az idehányt feminista baromságaikat, de hogy a klasszikust idézzem, előbb-utóbb megunják és hazamennek…

Szóval ha megvan hozzá a türelem, akkor hülyét csinálhatunk belőlük.

victus
Olvasó

A victus-féle feminista roastiek kikövetelik a figyelmet azzal, hogy idejönnek és osztják a nem létező eszüket…

A vén húgyos incel megint minősítget másokat. Pont te használod az FH fórumot rivaldafénynek, mert kb. sehol máshol nem viselnének el, ráadásul megtaláltad az elvtársaidat, így nem érzed magad egyedül.

Egy dologgal lehet törvényesen megbüntetni őket: 100%-ban megvonni tőlük a rájuk irányuló figyelmet.

Micsoda büntetés. A láthatatlan ember megvonja a figyelmet.

Ez azt jelenti, hogy bármit ír, nem olvassuk el, és nem kap választ. Soha. És pont.

Aztán mégis írogatsz és röhejesen fenyegetőzöl.

Garantálom, hogy működni fog.

Úgy mint a redpill és a többi baromság?

Azért, mert nő, neki figyelem kell férfiaktól, elsősorban és mindenáron. Ha megfosztjuk tőle, vesztett.

Megint ki kell hangsúlyoznod, hogy mekkora férfi vagy, holott soha sem leszel az, csak egy túlkoros ovis.

Továbbra is unalmas lesz látni az idehányt feminista baromságaikat, de hogy a klasszikust idézzem, előbb-utóbb megunják és hazamennek…

Te szemmel láthatólag nem unod meg a baromságaid írogatását, a kifogásaid gyártását és a felelősség hárítását.

Szóval ha megvan hozzá a türelem, akkor hülyét csinálhatunk belőlük.

Miközben egy türelmetlen, hisztis kis pöcs vagy és csak magadból tudsz hülyét csinálni. Ügyes vagy. Neked tényleg életvezetési könyveket kéne írnod. Az olvasónak csak az ellenkezőjét kéne csinálnia, amit leírsz és az élet császára lenne.

Se - se
Újságíró
Se - se

Hunn
Örülök hogy egyetértünk : vond meg te is a figyelmedet az arra érdemtelenektől.

Kívánok hozzá neked is türelmet, és sok beszélgetőtársat.

victus
Olvasó

Sok sikert hozzá. Hungarocel a Youtube-on és a gyakori kérdéseken is hozta a formáját és onnan is kiutálták már a primitív, agresszív, hisztis fenyegetőzős stílusa miatt.
Ez az egyetlen hely, ahol még elviselik.

Horvath Anton
Olvasó

Arról viszont még ő sem tehet hogy nem akart téged meggyűrűzni senki, mert rögtön levágták rólad hogy ez a nő kuka. És igazuk is volt. Erről egyedül csak te tehetsz (tehettél volna ellene).

victus
Olvasó

Aha. Te kit gyűrűztél meg eddig, nyomorúság? Azt hiszed ha másokat is összekensz a saját szaroddal, akkor ő is ugyanolyan lúzer majom lesz min te, tónyó?
Te már a születésedkor a kukába kerültél. És mivel ilyen elcseszett, vesztes kretén vagy, megpróbálsz mindenkit lehúzni magad mellé a mocsokba és a szarba. Ennyire futja tőled.

Horvath Anton
Olvasó

Aha, te másért sem vagy itt minthogy lehúzz mindenkit a saját szintedre. Na de hát mindenki magából indul ki ugyebár.

victus
Olvasó

Az nem lehúzás lenne, hanem felemelés.

victus
Olvasó

Ez a lényeg, hogy egy mentálisan segítségre szoruló ne adjon tippeket másnak, mert annak nem lesz jó vége. Nem kérem, hogy ezt megértsd, annyit viszont igen, hogy fogadd el.

Mert te nyilván a megtestesült lelki egészség és kiegyensúlyozottság vagy, baszki. Veled minden rendben. Persze megint szépen kitértél a válasz alól, te nyomorult. Az ember a barátait – legyen az valós, vagy virtuális, előbbi neked mondjuk nincs – megválogathatja. Olyan emberekkel veheted körbe magad, akikkel jól érzed magad, akik felemelnek, segítenek, jobbá tesznek és te is őket. Erre te ugyanolyan idegbeteg, megkeseredett lúzer balherékkel haverkodsz, amilyen te magad is vagy.
Eszed ágában sincs neked jobbá válnod, vagy hogy hatékony megoldást találj a nyomorodra, csak a saját baromságaidat akarod visszahallani és megerősítést kapni rájuk. Hadd gratulálja a díszes társasághoz.

Nem tudom, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy te itt kérdéseket merj feltenni.

Miért, talán tőled kéne írásos engedélyt kérnem, baszki? Ki a fasz vagy te? Mellesleg ez egy fórum, tehát nyilvános hely. Tetszik érteni?

Már inkább azon vagyok, hogy megkérdezzem, hogy hogyan segíthetnék rajtad. Annyira szánalmas nyomorult vagy.

Te még magadon sem tudsz segíteni, te szerencsétlen. Hogy tudnál másokon?

Te abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy nem kell még meg se jegyezned, hogy egyszerűen fogalmazol, mert mindenki tudja, hogy azért van, mert egyszerű vagy, mint egy kavics.

Azért fogalmazok egyszerűen, hogy az ilyen barmok is mint te, fel bírják fogni. Persze neked még ez is atomfizika.

Te bármelyik pszichiáternek komoly kihívást jelentenél, ha dűlőre akarnának veled jutni. Ezért szedálnának le, néha letörölnék a nyálat a szád széléről (amit lehet, hogy ők maguk juttattak oda nagy részben, persze köpet, nem pedig csók formájában), és vegetálhatnál tovább,

Ez a te jövőd miki manó. És talán fel is bírod fogni, hogy ez lesz veled, csak be vagy fosva tőled, ezért kened ezt a szar másokra.

a társadalom hasznos tagjait nem traktálva feleslegesen a léteddel.

Gondolom te lenné a társadalom “hasznos” tagja.

Az, hogy ezt a mi adónkon, drágán képzett szakértelmek tennék, már beleférne nekünk, hidd el.

Te legfeljebb valami rokkantságit kapsz, a fogyatékod miatt.

A királyi többes meg azért van, mielőtt idomított, primitív majomként ebbe a szalmaszálba belecsimpaszkodnál,

Azért van, mert egy jelentéktelen is pöcs vagy és azt hiszed, hogy ettől majd valaki leszel.

mert én vagyok a férfiak szószólója.

Ez az egyik nedves álmod?

Ezen őrlődj, hülyemajom.

Őrlődsz te helyettem is eleget.

Gyógyszer csak betegség esetén kell, tudhatnád, skizofrén, elmeroggyant nő.

Amiből neked van bőven. Csak hát nem akarsz tudomást venni róluk.

Figyelj, tompa… Erre te ne legyél olyan büszke, hisz megnehezíted a dolgukat. Te ugyanúgy fenyegetőzöl, rozsdás késsel való megnyúzásról (bár mondjuk mindig valahogy másnak adnád át ennek megvalósítását, gyáva féreg),

Nyilván én fenyegettem meg másokat baltával való kinyírással, torokelvágással és egyebekkel.

de ők legalább a maguk nevében írnak, és készek lennének veled a találkozóra.

Jaj persze. Csak az a feltételes mód ne lenne. De jó látni, hogy inkább az ő szószólójuk vagy a férfiak helyett. Elég nagy visszalépés ez, hallod-e. Már nem 4 milliárd ember nevében nyilatkozol, csak kettőében.

Hol itt a hiszti? Gyöngeelméjű…

Az egész megnyilvánulásod az. Csak hát, aki hisztizik, az meg van róla győződve, hogy igaza van.

Te nem tudod még ezt sem összerakni, bár bonyolultabb lehet, mint egy cigit megtekerni, azt elhiszem

Ez a cigizés nálad nagyon beakadt. Egy nikotinista barom is vagy, aki nem jut hozzá a napi adagjához az infláció miatt? Ezért vagy ekkora gyökér?

Hunn
Újságíró

Ezek szerint ráhibáztam, kedves victus… Kemény a buta roastie-k élete, mi? Sehol a világon máshol nem tudnád elérni, hogy bármelyik férfi egyáltalán meghallgassa, hogy mit mondasz, nemhogy még leereszkedjen hozzád és válaszoljon is neked, mint itt az interneten, és ehhez is alapvető fontosságú, hogy ne lássuk a pofádat… Szar ügy.

victus
Olvasó

Mesélj már inkább a mocsok incelpatkány életedről. Hány ember viseli el a mocskos pofád látványát? Őszinte részvétem azoknak, akik arra vannak kényszerítve, hogy veled egy légtérben tartózkodjanak. Veszélyességi pótlékot kéne fizetni nekik.
Aztán jössz ide, kiokádod a baromságaidat, amit a három balfasz haverod megerősít és vége is a napnak. Gratulálok.

A legröhejesebb műsorszámod nem is az ovis fenyegetőzéseid, hanem amikor elkezded sorolni, hogy neked a 20 éves szűzlány alanyi jogon jár, csak mert…
És persze egyedül neked kell kihangsúlyoznod, hogy mekkora férfi vagy. Ja, férfi, akitől bármelyik kiscsoportos érettebb. És persze, amikor előadod, hogy te válogathatsz a csajok közül, holott egész életedben láthatatlan voltál a számukra és az is leszel. Még te is leírtad az egyik nyafogásod során. De járasd csak le magad mégjobban.

Horvath Anton
Olvasó

Egy baj van csak a nőkkel, hogy fontosabb nekik a pénz mint a szex. Ha nem így lenne akkor nem lenne problémájuk sem a mostani rendszerben. Mindez keveredve a jelenlegi világképpel adja eredményül a fentebb látható hisztipicsa írásait.

victus
Olvasó

Képzelem milyen tapasztalatok alapkán szűrhetted ezt le, tónyó.
Mindenkinek fontos a pénz, hiszen egy anyagias világban élünk, nem mindegy, hogy minimálbéren vegetálsz, vagy megfizetnek.
Igen vannak aranyásó nők is és bármennyire is szeretnéd az összesre ráhúzni ezt a címkét, kevesen vannak. Aggódnod sem kell miattuk, mert csak az igazán lóvésok a célcsoportjuk, így te láthatatlan vagy a számukra. Mondjuk az összes többinek is, de nekik különösen.
Az meg, hogy veled nem akarnak baszni, egyéni szoc probléma. Persze azon egy percig sem fogsz elgondolkozni, hogy a hiba benned van és az elkúrt személyiséged az oka. Sokkal egyszerűbb másokat hibáztatni és nyafogni.

Horvath Anton
Olvasó

“Az meg, hogy veled nem akarnak baszni, egyéni szoc probléma. Persze azon egy percig sem fogsz elgondolkozni, hogy a hiba benned van és az elkúrt személyiséged az oka.”

Nyilván nem gondolkodom rajta, mivel ilyet én magam sohasem állítottam, ezt csak te kezeled “tényként”, ahogy csakszi barátnőd(?) is, vagy mindketten egyszemélyben :D Egyedül csak az a fárasztó hogy ezzel be is akadt nálatok a lemez…

victus
Olvasó

Egyetlen egyszer sem firkáltál még ide semmit a saját felelősségedről, csak nyavalyogni tudsz. A lemez pont nálad akadt be.

Horvath Anton
Olvasó

Bezzeg nálad a kommenteken teljesen átjön az a borzasztóan nyomasztó felelősség ami a válladon ül :D

victus
Olvasó

Nem én nyafogok itt rendületlenül, egyre röhejesebb kifogásokat kreálva (feminista kondicionálás, kormányintézkedések stb) önmagamat nyugtatva, folyamatos áldozatszerepben fetrengve.
Ha képtelen vagy felelősséget vállalni a saját sorsod irányításáért, akkor ez van, mész a szopóágra, ami mondjuk rohadtul nem érdekel senkit se. Várhatod persze a csodát, hogy majd jön valami pártocska, vagy összeomlik a társadalom és akkor neked majd milyen király lesz, csak nem sok értelme van.

Horvath Anton
Olvasó

Azt hogy én mit csinálok vagy mit nem azt majd én meghatározom, szóval emiatt felesleges idejárnod nyafogni nekem.

victus
Olvasó

Jó, akkor rinyálj csak tovább. Ha neked ez örömöt okoz.

Hunn
Újságíró

Szóval akkor ott tartottunk, kedves victus, hogy ezek szerint ráhibáztam…

Akkor viszont egyetlen indokot mondj, te sötét vén roastie, hogy miért hallgassam meg a mondanivalódat, miért olvassam el azt, amit nekem írsz, és miért válaszoljak rá, ha egyszer a való életben le se köpnélek, és max szájon vágnálak ha hozzám merészelnél szólni?

Alaposan indokold meg, mert folyamatosan ezt kérdezem már saját magamtól legalább egy hete, és még nem találtam rá meggyőző választ. Ami azt jelenti, hogy le kell vonjam ebből a rád vonatkozó megfelelő következtetéseket és a tanulságot.

victus
Olvasó

Szóval akkor ott tartottunk, kedves victus, hogy ezek szerint ráhibáztam…

Ráhibáztál te már valamire az elmúlt 40 évben?

Akkor viszont egyetlen indokot mondj, te sötét vén roastie, hogy miért hallgassam meg a mondanivalódat, miért olvassam el azt, amit nekem írsz, és miért válaszoljak rá,

Vergődik az incelpatkány. Ezt honnan a picsából tudjam? Ennyire fogyatékos vagy, hogy helyetted is én gondolkozzak? Én tudjam, hogy mi az anyádért válaszolsz?

ha egyszer a való életben le se köpnélek, és max szájon vágnálak ha hozzám merészelnél szólni?

A kutya nem szól hozzád, mert annyira jelentéktelen pöcs vagy, hogy már az is csoda lenne, ha valakiből undort váltanál ki, mert még az is egy reakció a totális közönyhöz képest, amit naponta elszenvedsz.

Alaposan indokold meg, mert folyamatosan ezt kérdezem már saját magamtól legalább egy hete, és még nem találtam rá meggyőző választ.

Ha ennyire nem tudod, hogy mit miért csinálsz, akkor neked komoly problémáid vannak. Már a meglévőkön túl. Javaslom egy szakember felkeresését.

Ami azt jelenti, hogy le kell vonjam ebből a rád vonatkozó megfelelő következtetéseket és a tanulságot.

Úgy, ahogy az eddigi nyomorult életedről levontad a tanulságot? És milyen sikeres is vagy. Ja, várjunk csak…

Hunn
Újságíró

Ráhibáztam arra, kedves victus, hogy egy sötét, buta és primkó vén roastie vagy, és ebből levontam azt a következtetést és tanulságot, hogy te egy olyan senki vagy, akire nem kell odafigyelni, mert semmi értelmeset és érdemlegeset nem mondott még soha egyetlen férfinak sem, se nekem se másnak, és akivel pont ezért nem is kell kommunikálni, mert teljesen felesleges időtöltés… És ennyi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor már a fülemet sem szeretnéd levágni?
……

Hunn
Újságíró

Nézd, xcsakx, nekem igazából nem a te füled kellene tőled, hanem csak a victus neve, címe, telefonszáma, szociális média (Facebook, stb…) oldalai… Hiszen mit is kezdhetnék én egy emberi füllel hosszútávon? (De akár rövid távon is.)

Rólad már biztosra tudjuk, hogy férfi vagy. Ezért van az, hogy egy jó ideje úgy vagyok már vele, hogy veled a továbbiakban semmi dolgom sincs (egészen addig, amíg mondjuk nem ugyanazt a nőt akarnánk vetélytársakként meghódítani)…

Rád is pontosan ugyanazok a Red Pill-szabályok érvényesek a való életben, mint rám és a többi férfira, akár akarod, akár nem. És emiatt előbb-utóbb az élettapasztalataid úgyis elkerülhetetlenül elvisznek majd téged is ugyanebbe az irányba.

És ezért van az, hogy ha észrevetted, hogy már egyáltalán nem is szoktam reagálni a kommentjeidre, csakis kivételes esetben, mint pl. most…

Sajnálom, hogy férfi létedre nem a bajtársias, az önmagunk legjobb verziójává válásban egymást segíteni próbáló online férfiközösséget láttad meg ebben a honlapban, hanem csak a tök felesleges és értelmetlen trollkodás, a “megmondóalfa” szerepében való üres és bugyuta szórakozás lehetőségét.

Nem tudom és nem értem, hogy miért ezt az utat választottad a két opció közül. De szerintem ezzel te is legalább ugyanannyit vesztettél, mint mi. (Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne tudnál pozitívan is hozzátenni a dolgokhoz, ha egyszer úgy döntenél…)

Mert azt viszont nem hiszem el neked, hogy férfiként annyira kiválóan éreznéd magadat ebben a modern, szép, új, feminista világban. (És azt sem hiszem el, hogy ne tudnánk semmi használhatót mondani neked, és te se nekünk. Meg kéne próbálni.)

Bárhogy is: ha kiadnád victus személyét, akkor szinte mintha egy páholy első sorából nézve, tanúja lehetnél egy olyan teljesen elmebeteg és vérszomjas, szélsőséges és embertelen cyber-bullying (és természetesen való életbeli bullying) hadjáratnak, ami garantáltan a victus halálával végződne (szerintem előbb-utóbb biztosan felkötné magát, miután úgy istenigazából rászálltam/~tunk).

Ha valaki, akkor te, mint a trollkodás connoisseur-ja, szerintem ezt biztosan nagyra tudná értékelni…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nézd, xcsakx, nekem igazából nem a te füled kellene tőled, hanem csak a victus neve, címe, telefonszáma, szociális média (Facebook, stb…) oldalai…

Úgy látom nehéz felfognotok, hogy fogalmam sincs, ki ez az illető, de ha fogadnom kéne, akkor arra tennék, hogy biztos nem nőnemű.

Hiszen mit is kezdhetnék én egy emberi füllel hosszútávon? (De akár rövid távon is.)

A többi hasonló “szuvenír” közé tehetnéd, amelyeket szintén ilyen, vagy ehhez hasonló “csatá(k)ban” zsákmányoltál….

Rólad már biztosra tudjuk, hogy férfi vagy.

Pedig a csalhatatlan éleslátásoddal évekig mamiztál/rostie-ztál…….

Ezért van az, hogy egy jó ideje úgy vagyok már vele, hogy veled a továbbiakban semmi dolgom sincs (egészen addig, amíg mondjuk nem ugyanazt a nőt akarnánk vetélytársakként meghódítani)…

Még akkor sem, legalábbis is részemről biztos nem, ugyanis a “hódítás”, mint olyan, az a “béták sportja”……

Rád is pontosan ugyanazok a Red Pill-szabályok érvényesek a való életben, mint rám és a többi férfira, akár akarod, akár nem.

Jó reggelt kívánok.

És emiatt előbb-utóbb az élettapasztalataid úgyis elkerülhetetlenül elvisznek majd téged is ugyanebbe az irányba.

Mókás:), de inkább nem kommentelem….

Sajnálom, hogy férfi létedre nem a bajtársias, az önmagunk legjobb verziójává válásban egymást segíteni próbáló online férfiközösséget láttad meg ebben a honlapban,

A “brotherhoodot” tényleg nem nekem találták fel, de az “önmagunk legjobb verziójává válás” legelső lépcsőfoka, hogy nem hazudunk, (magunknak végképp nem), aztán a következő az, hogy felelősséget vállalunk a saját tetteinkért/életünkért, majd leszokunk arról, hogy a külvilágot, vagy annak bármelyik ösztevőjét hibáztassuk a saját (nyomorult) sorsunk miatt….

Amíg ezeket nem vagytok képesek meghaladni, addig nem igazán van “közös” pontunk az életben, még akkor sem, ha időnként a sok szemét közt, néha még igaz mondataitok is nagyritkán elhangzanak.

hanem csak a tök felesleges és értelmetlen trollkodás, a “megmondóalfa” szerepében való üres és bugyuta szórakozás lehetőségét.

Szerintem itt nincs un. “megmondóalfa”, bár ehhez Dennis VT állna a legközelebb, a “jó” értelemben.

Az, hogy a külön bejáratú lelkivilágotokat érzékenyen érintik a tények valósága és szembesítve vagytok vele, azt én elhiszem, hogy kellemetlen és valahogy oldanotok kell az ezzel kapcsolatos kognitív disszonanciátokat és végül az “egyszerűbb” utat választva: ami nem tetszik és nem illik az “álombuborékotokba”, netán kellemetlen vele szembesülnötök, akkor elkeztek hisztizni, de ez egyrészt titeket minősít, másrészt csak konzerválja azt, amiben bele vagytok “ragadva”.

Nem tudom és nem értem, hogy miért ezt az utat választottad a két opció közül.

Én semmilyen “utat” nem “választottam”, viszont megértem , hogy ahol te “tartasz”, onnan ezt “látod”, hiszen, ha nem ezt látnád, akkor az eddig felépített álomvilágod nagyon hamar összeomlana, és mint tudjuk, az ego védelme mindenek felett áll :)

De szerintem ezzel te is legalább ugyanannyit vesztettél, mint mi.

Én nem sírok/panaszkodok/hisztizek etc., mi a fenét vesztettem volna?????

(Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne tudnál pozitívan is hozzátenni a dolgokhoz, ha egyszer úgy döntenél…)

Nem igazán azt értjük, ugyanazon fogalmak alatt, így hát ezt is elengedem…..

Mert azt viszont nem hiszem el neked, hogy férfiként annyira kiválóan éreznéd magadat ebben a modern, szép, új, feminista világban.

A lényegi fogalom itt, ebben a kontextusban a “férfiként” és az “érzed”, mivel a második az csak és kizárólag a gyerek/nő “luxusa”.

Abban a pillanatban, amikor egy “férfi” az érzelmeivel “érvel”, azonnal elvesztette “férfiúi jellegét”.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek negatív érzelmei, csak épp azt, hogy ha “kiéli”/”megmutatja”/ “kitárja” akkor bukta a “férfiasságát”.

Persze, vannak esetek, kb 1%-os szinten, amikor ez még “hozzá is tehet” a férfiasságához, de a konstans picsogás, 99%-ban csak elvesz belőle és biztos buktát eredményez.

(És azt sem hiszem el, hogy ne tudnánk semmi használhatót mondani neked, és te se nekünk. Meg kéne próbálni.)

Igazán mindannyian a “visszhangot keressük” és hiába mondom el én, vagy más neked a valóságot, az egód védelme mindent felülír. A “gyáva” és a “bátort” egyetlen dolog különbözteti meg egymástól, minden másban azonosak (pl. a félelmeik is), éspedig az, hogy a bátornak nagyobb a kockázat-vállaló/tűrő “képessége”. A gyáva meg mindig megáll egy határon belül, annyira fél a kudarctól, hogy már előre feladja és azonnal keresi az önigazolást a külvilágban, rajta kívül álló körülményekben, és amíg megtalálja, addig benne ragad és hülyíti tovább magát , ördögi körben.

Van egy harmadik “típus” is, ezek a “legsikeresebbek”, akik képesek “érzelemmentesen” viszonyulni a dolgokhoz, annak minden előnyével és hátrányával.

Bárhogy is: ha kiadnád victus személyét,

Úgy sem hiszed el, de fogalmam sincs, hogy ki az, de ha tudnám, akkor sem adnám ki, ugyanis ezért az elvtelenségért és etikátlanságért azt a bizonyos mozdonyvezetőt kellene megkeresned,hiszen ő (is), “érzelmi sértetsége okán formált jogot” ilyenekre, biztos, hogy örömmel segítene……

akkor szinte mintha egy páholy első sorából nézve,

Úgy vélem, hogy “eltévesztetted a házszámot”…..

tanúja lehetnél egy olyan teljesen elmebeteg és vérszomjas, szélsőséges és embertelen cyber-bullying (és természetesen való életbeli bullying) hadjáratnak,

Ez önmagában minősít téged, nem nagyon lehetne sok mindent hozzáfűzni….
de, azért van annak egy diszkrét bája, amikor próbálnál másokat is a saját nyomorult lelked mocskos szemétdombjára “lecsábítani”, elképesztő, de tényleg….

ami garantáltan a victus halálával végződne (szerintem előbb-utóbb biztosan felkötné magát, miután úgy istenigazából rászálltam/~tunk).

Megint projektálsz, de ez sem változtat a tényeken…

Ha valaki, akkor te, mint a trollkodás connoisseur-ja, szerintem ezt biztosan nagyra tudná értékelni…

Ilyenkor megnyugszom, hogy nem nagyon sok közös van bennünk…..

Hunn
Újságíró

Kedves xcsakx, félreértetted a helyzetet. Nem azt mondtam hogy kezdjél el fárasztani… Meggyőződésem, hogy te férfiban ugyanolyan idióta vagy, mint a victus nőben, és a mondanivalód ugyanolyan használhatatlan és értéktelen. Szerinted végigolvasom majd a te A/4-es oldal méretű fejtegetésedet? Ugyan már…

Ez van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Meggyőződésem, hogy te férfiban ugyanolyan idióta vagy, mint a victus nőben, és a mondanivalód ugyanolyan használhatatlan és értéktelen.

Isten ments, hogy a hitedben megingassalak, örülök, hogy ebben megint megerősítést nyertél.

Szerinted végigolvasom majd a te A/4-es oldal méretű fejtegetésedet? Ugyan már…

Nagyon helyes, még a végén csalódást okoznál a Kutyák és Lovak olvasóinak…..

victus
Olvasó

Bárhogy is: ha kiadnád victus személyét, akkor szinte mintha egy páholy első sorából nézve, tanúja lehetnél egy olyan teljesen elmebeteg és vérszomjas, szélsőséges és embertelen cyber-bullying

Milyen vérszomjad, szélsőséges cyber-bullyng te faszszopó? Az, hogy majd baltával szétvered a fejem? Csak ennyit tudták kiszarni magadból? Ettől még a lan partyn szocializálódott 14 évesek is keményebbek. És érettebbek is mint te.

(és természetesen való életbeli bullying) hadjáratnak, ami garantáltan a victus halálával végződne (szerintem előbb-utóbb biztosan felkötné magát, miután úgy istenigazából rászálltam/~tunk).

Labilis, idegbeteg roncsként itt csak te fogod kifingatni magad, de amilyen töketlen vagy, még ezt is mással intézetnéd el. Zsarukkal akarod agyonlövetni magad. Gyáva kis szarláda.

Hunn
Újságíró

Kedves victus, válaszként küldöm az alább linkelt cikket egy tegnapi rendőrségi hírről neked, és az összes hozzád hasonló magyarországi buta feminista picsának, akik a vélt biztonságotokból nagy pofával folyamatosan ugattok nekem és a hozzám hasonló férfiaknak, mert azt hiszitek, hogy nőként érinthetetlenek és felelősségre vonhatatlanok vagytok…

https://index.hu/belfold/2022/09/20/tamadas-buncselekmeny-rendorseg-ujbuda-szurkalas/

“Minden előzmény nélkül támadt késsel egy férfi egy villamosra váró nőre Újbudán. (…) Egy férfi Budapesten, (…) minden előzmény nélkül előkapott egy kést, és szurkálni kezdte a villamosra egyedül várakozó nőt.”

(Mielőtt még megkérdezitek: NEM, nem én tettem. De akár én is lehettem volna…)

A cikk maga eléggé szűkszavú, de aki járatos a Manoszférában, és ismeri a férfitársadalomban a feminizmus következményeként a mélyben forrongó indulatokat, az tud a sorok között olvasni, és pontosan érteni fogja, hogy mi történt és miért…

Én már évekkel ezelőtt megjósoltam, hogy ilyen események lesznek, egyre több, és Magyarországon is… Így legyen ötösöm a lottón. Na, kábé ennyire vagytok biztonságban, és a közeljövőben már ennyire sem lesztek… Te sem vagy biztonságban, kedves victus. És mindez a ránk erőltetett elmebeteg feminizmus közvetlen következménye.

Mindez annak az elmebeteg feminizmusnak a közvetlen következménye, amit jelenleg te képviselsz leginkább itt az oldalon… Áttételesen tehát TE – és a hozzád hasonlók – vagytok személyesen a felelősek azért, hogy ezt a random nőt megszurkálták az utcán.

És ha valamiért azt hiszed, hogy – valamilyen általad elképzelt okból – én nem tudom vagy nem merem ugyanazt megcsinálni veled vagy bármelyik másik feminista picsával, mint az incel kolléga a villamosmegállóban, akkor álomvilágban élsz.

victus
Olvasó

Kedves victus, válaszként küldöm az alább linkelt cikket egy tegnapi rendőrségi hírről neked, és az összes hozzád hasonló magyarországi buta feminista picsának, akik a vélt biztonságotokból nagy pofával folyamatosan ugattok nekem és a hozzám hasonló férfiaknak, mert azt hiszitek, hogy nőként érinthetetlenek és felelősségre vonhatatlanok vagytok…

Aranyos, hogy megint a felelősségről pofázol, noha értelmezni sem bírod ezt a szót.

https://index.hu/belfold/2022/09/20/tamadas-buncselekmeny-rendorseg-ujbuda-szurkalas/

“Minden előzmény nélkül támadt késsel egy férfi egy villamosra váró nőre Újbudán. (…) Egy férfi Budapesten, (…) minden előzmény nélkül előkapott egy kést, és szurkálni kezdte a villamosra egyedül várakozó nőt.”

Juj, baszki kitört az incelforradalom. Ez nem férfi volt, hanem egy rakás szar. De majd megkapja érte a magáét.

(Mielőtt még megkérdezitek: NEM, nem én tettem. De akár én is lehettem volna…)

Ez elég egyértelmű volt, hiszen csak egy gyáva, szarházi nethuszár vagy.

A cikk maga eléggé szűkszavú, de aki járatos a Manoszférában, és ismeri a férfitársadalomban a feminizmus következményeként a mélyben forrongó indulatokat, az tud a sorok között olvasni, és pontosan érteni fogja, hogy mi történt és miért…

Megint pofátlan módon a férfi nem szószólójának nyilvánítottad magad, holott a kurva anyád sem kért meg erre. Tegyük már rendbe a dolgokat:

1) nincs semmiféle feminista összeesküvés, ez csak a te és a hozzád hasonló balfaszok délibábja.

2) az egészséges lelkületű, érett személyiséggel rendelkező, kiegyensúlyozott, önmagával harmóniában élő férfiak – eddig rád semmi sem igaz – nem nem fognak senkit megtámadni, mert nem kisebbségi komplexusos, éretlen, hisztis, másokat okoló szarházi, aki mindenért az ún, feminizmust hibáztatja. Na, ezek viszont már teljesen illenek rád.

Én már évekkel ezelőtt megjósoltam, hogy ilyen események lesznek, egyre több, és Magyarországon is…

Te és a fene nagy jóslataid. Hányszor is jósoltad már meg az incelforradalom kirobbanását? Hányszor is valósult meg? Mint az első jehovás szektás barmok, akik évekig várták az isteni elragadtatást. Hiába.

Na, kábé ennyire vagytok biztonságban, és a közeljövőben már ennyire sem lesztek…

Megint duzzog a kis pöcs. Figyelj, egy jó tanács. Ne fenyegetőzz olyasvalamivel amit nem, hogy abszolút nem tudsz végrehajtani, de elhitetni sem tudod, hogy képes vagy véghez vinni. Ez csak a tehetetlen gyengeségedet hangsúlyozza ki, ráadásul még röhejessé is válsz.

Te sem vagy biztonságban, kedves victus.

Be is hugyoztam rendesen.

És mindez a ránk erőltetett elmebeteg feminizmus közvetlen következménye.

Véletlenül sem azért, mert bezártak egy rakás diliházat és sok ilyen kretén szabadon mászkál. Minden szarodról a feminizmus tehet.

Mindez annak az elmebeteg feminizmusnak a közvetlen következménye, amit jelenleg te képviselsz leginkább itt az oldalon…

Hát persze, mindenki feminista, aki nem simogatja a buksidat és nem adja alád a lovat. Sajnos egész életedben minden szart rád hagytak és ezzel te pofátlanul visszaéltél. Meggyőződésed, hogy az egész világ ellened van, veled mindenki csak kibaszott, amiben persze zéró felelősséged van ja és persze ezért neked kárpótlás jár. De majd én felrugdoslak ebből a röhejes lázálmodból, de fel ám.

Áttételesen tehát TE – és a hozzád hasonlók – vagytok személyesen a felelősek azért, hogy ezt a random nőt megszurkálták az utcán.

És megint előhúztad a felelősséged, noha még mindig képtelen vagy felfogni. Ezt a pöcshuszár haverodat majd szépen felelősségre fogják vonni. Talán a dilidokik is is derítik, hogy mi az anyja baja volt, de nagy összeggel mernék fogadni, hogy a feminista délibábod az első 50 opció között sem lesz.

És ha valamiért azt hiszed, hogy – valamilyen általad elképzelt okból – én nem tudom vagy nem merem ugyanazt megcsinálni veled vagy bármelyik másik feminista picsával, mint az incel kolléga a villamosmegállóban, akkor álomvilágban élsz.

Hány éve is produkálod itt magad, hogy te majd lemész az utcára ámokfutást rendezni? Öt? Hat? Mi az apád fasza akadályoz meg ebben?
Annak viszont örülök, hogy egy mocsok incelként hivatkozol magadra, mert az is vagy és így fogsz megdögleni. Az első lépés a gyógyulás felé, ha nem hazudsz önmagadnak és elfogadod azt, ami vagy.

Hunn
Újságíró

Azt azért felfogod, ugye, kedves victus, hogy amikor végre sikerül kiderítenem, hogy ki vagy, akkor minden egyes nekem címzett kibaszott kommentedért FELELŐSSÉGRE FOGLAK VONNI??? Azt felfogod, kedves victus, hogy amikor majd eljutok hozzád, akkor levágom a fejedet, felhúzom a faszomra, és úgy megyek végig a főutcán azt üvöltözve, hogy így jár minden feminista? Azt ugye felfogod, hogy az, hogy ez mikor fog megtörténni, az már csakis és kizárólag azon múlik, hogy mikor szerzem meg a nevedet és a címedet? Azt felfogod, ugye, hogy én EZT tervezem a saját incel-ámokfutásomnak? Azt felfogod, ugye, hogy szorgalmasan dolgozok rajta, hogy feltétlenül beazonosítsalak és megtaláljalak? Azt felfogod, ugye, hogy ha valahol a múltban csak egyszer, csak egyetlen egyszer is hibáztál a konspirációban az internethasználatod során, akkor véged van bazdmeg?

victus
Olvasó

Azt azért felfogod, ugye, kedves victus, hogy amikor végre sikerül kiderítenem, hogy ki vagy, akkor minden egyes nekem címzett kibaszott kommentedért FELELŐSSÉGRE FOGLAK VONNI???

Miért is? Mert tükröt tartok eléd és nem tetszik, amit látsz benne? Változtass magadon és akkor más képet fogsz látni. Ha már annyira szereted bemásolgatni az általam felhozott felelősség szót, akkor első körben kezdhetnéd, hogy saját magadért és az elcseszett döntéseidért vállalod.

Azt felfogod, kedves victus, hogy amikor majd eljutok hozzád, akkor levágom a fejedet, felhúzom a faszomra, és úgy megyek végig a főutcán azt üvöltözve, hogy így jár minden feminista?

Megint be vagy lőve, buzikám? Ezekre húzogatod az impotens mikopöcsödet? Eljutottál te már valaha valahová? És most nem arra gondolok, hogy felszálltál a buszra és utaztál két megállót.

Azt ugye felfogod, hogy az, hogy ez mikor fog megtörténni, az már csakis és kizárólag azon múlik, hogy mikor szerzem meg a nevedet és a címedet?

És mégis mi az anyádat fogsz csinálni? Becsengetsz csakszihoz, és levágod a fülét? Gondolom ő is úgy befosott tőled, mint én. Állítólag még a címét is tudod. Hogyhogy nem ültél még fel a vonatra.

Azt felfogod, ugye, hogy én EZT tervezem a saját incel-ámokfutásomnak?

Ez különbözteti meg a sikeres embert a balfasztól. A sikeres ember képes megvalósítani, amit eltervez, még ha elsőre nem is sikerül neki. Tanul belőle és következő alkalommal jobb lesz. Az ilyen balfaszok, mint te pedig csak tervezgetni tud. Illetve ez még tervezésnek is kevés, inkább csak nevetséges fantáziálás. Az meg, hogy bármit meg is valósíts mission impossible.

Azt felfogod, ugye, hogy szorgalmasan dolgozok rajta, hogy feltétlenül beazonosítsalak és megtaláljalak?

Aha. Kizárólag kakira haverod index fórumos hisztijét tudod visszaböfögni és rinyálni, hogy majd te nőket fogsz zaklatni virtuálisan és az valóságban is, ha nem írom le az elérhetőségemet. Mi van gyökér, a Fabebook-kommnetek átböngészése sem hozott eredményt? Miért is hozott volna?

Azt felfogod, ugye, hogy ha valahol a múltban csak egyszer, csak egyetlen egyszer is hibáztál a konspirációban az internethasználatod során, akkor véged van bazdmeg?

Na, most már tuti a kádban fogok aludni egy puskát szorongatva, mint Will Smith a Legenda vagyokban, annyira be vagyok szarva.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, a fejemet merném rá tenni, hogy ennek az esetnek sem a feminizmushoz, vagy incelséghez van köze, hanem sokkal inkább a drogokhoz….

Kapásból 2 igen hasonló eset , buszmegálló, villamosmegálló, teljesen ismeretlen késeltek meg , ezen esetben férfiakat! a támadók.
Drogosok voltak…

https://www.kemma.hu/helyi-kek-hirek/2019/03/hat-evet-kaphat-a-drogos-aki-kessel-tamadt-egy-tatabanyai-buszmegalloban

https://index.hu/bulvar/2012/02/13/eletveszelyesen_megszurkalltak_egy_fiut_budapesten/

Nagy pénzt mernék rá tenni, hogy a mostani támadó is valami szart bevett és lángoló sárkánynak látta a csajt , magát meg Sárkányölő Szt. Györgynek képzelte.
Sok elmebeteg, drogos idióta. Persze, hadd pusztíthassa már mindenki magát amivel akarja. Addig nem is lenne gond, amíg a sok retardált magával kezdené a hasfelmetszést.

Engem is drogos NŐ támadott meg anno teljesen ismeretlenül.

Bármelyikőtöket érhet ilyen támadás , de az nem azért lesz, mert nő vagy, vagy férfi.

victus
Olvasó

Az ilyen apróságok hungarocelt nem nagyon érdeklik. A bomlott elméje minden apróságot megragad, hogy a beteges faszságait alátámassza.

Hunn
Újságíró

Biztos vagyok benne, hogy a bedrogozott vagy részeg állapot, mint olyan, az stimmel, kedves tomgal.

Egy bedrogozott incel ámokot futott. Ez volt a első és azonnali benyomásom, amikor elolvastam a hírt… Az általad linkelt két másik esetről szóló cikkek pedig semmi olyan új információt nem tartalmaznak, ami alapján ezt a benyomást felül kellene bírálnom.

Egyszerűen nem értem, hogy a feminista nők hogy nem látják át azt, hogy a ránk erőltetett elmebeteg feminizmus (és az abból következő általános, modern női viselkedés) törvényszerűen vezet el random nők elleni, egyre gyakoribb, erőszakos utcai támadásokig…

victus
Olvasó

Egy bedrogozott incel ámokot futott. Ez volt a első és azonnali benyomásom, amikor elolvastam a hírt…

Mi más is lenne? Egy balfasz incel, aki ráadásul még egy drogos szarláda is? Mintha csak te lennél, aki meg is valósította az ámokfutós fantáziálásodat. Képtelen vagy kilépni a buborékodból.

victus
Olvasó

Rólad már biztosra tudjuk, hogy férfi vagy. Ezért van az, hogy egy jó ideje úgy vagyok már vele, hogy veled a továbbiakban semmi dolgom sincs (egészen addig, amíg mondjuk nem ugyanazt a nőt akarnánk vetélytársakként meghódítani)…

Kit akarsz meghódítani, te szerencsétlenség? Azt sem tudod mit jelent ez, baszki, mint ahogy a felelősség, érettség is ismeretlen fogalmak a számodra. Legfeljebb azt döntheted el, hogy melyik alja cigány kurvához mész.

victus
Olvasó

Ráhibáztam arra, kedves victus, hogy egy sötét, buta és primkó vén roastie vagy,

Aha. Úgy látszik a ráhibáztam az új kedvenc szavad. Írd le még vagy 48-szor.

és ebből levontam azt a következtetést és tanulságot, hogy te egy olyan senki vagy, akire nem kell odafigyelni, mert semmi értelmeset és érdemlegeset nem mondott még soha egyetlen férfinak sem, se nekem se másnak,

Rád még a hímnemű jelzőt is sajnálnál, nem hogy a férfit.

és akivel pont ezért nem is kell kommunikálni, mert teljesen felesleges időtöltés… És ennyi.

Na, ennyit arról, hogy nem reagálsz a kommentekre. Legalább 24 óráig legyél már következetes.

Hunn
Újságíró

Kedves victus, te továbbra sem vagy abban a helyzetben, hogy nekem, mint férfinak, megmondjál bármit is azzal kapcsolatban, hogy én mit, mikor, és hogyan mondjak vagy csináljak…

És ha én úgy döntök, hogy még további mondanivalóm is van, akkor szépen befogod a rühes pofádat, és kussolsz amíg én beszélek.

És ugyanez a alapszabály vonatkozik az összes többi nőre is ezen a kibaszott, Föld nevű bolygón…

Különös tekintettel a többi hozzád hasonló, férfiszemmel nézve teljesen értéktelen feminista roastie-ra… Mert azzal remélem ugye tisztában vagy, hogy feminista roastie-ként férfiszemmel nézve már teljesen értéktelen vagy? (Ha igen, ráhibáztál.)

Ráadásul az a primitív sötétség, ami csak úgy árad a szavaidból… Fúj! Te biztosan azt hiszed, hogy milyen jól odamondogatsz nekünk. Hogy amiket nekünk írsz az sértő és roppant hatásos, és hogy mennyire “betalál az érzékeny pontokon”… Hát ebben tévedsz leginkább. Hogy miért? Mert igazából nem értesz a férfiakhoz. Sajnálom, ha ezzel rossz hírt hozok neked, lol.

Amiket írsz, az szimplán ilyen gusztustalan benyomást kelt. Ilyen nyákos, ilyen gusztustalan és ízléstelen… Valahogy ilyen bűz árad az elmédből, bűz árad a szavaidból… Egyszerűen csak gusztustalan és büdös a lényed.

Ezért akarjuk, hogy végre eltűnj innen örökre, és lehetőleg dögölj meg a való életben is mielőbb… Nem az hergel fel minket, amiket mondasz, hanem az a frusztráló, hogy meg van kötve a kezünk, és emiatt nem tudjuk kiszellőztetni a bűzt…

Emiatt a gusztustalan bűz miatt, az igénytelenség miatt, ami árad belőled, leginkább egy gombás, fehérfolyásos pina az, amire a legjobban emlékeztetsz minket. Ez az, aminek te az emberi megfelelője vagy. A gusztustalan bűz miatt, ami az elmédből, a lényedből, az összes szavadból árad…

Számodra nincs több mondanivalóm.

victus
Olvasó

Kedves victus, te továbbra sem vagy abban a helyzetben, hogy nekem, mint férfinak, megmondjál bármit is azzal kapcsolatban, hogy én mit, mikor, és hogyan mondjak vagy csináljak…

Továbbra sem vagy abban a helyzetben, hogy férfinek nevezed magad, mert nem vagy az, hiába vergődsz itt egyre kétségbeesetten. Az elefántra is mondhatjuk, hogy zsiráf, attól még nem lesz az.

És ha én úgy döntök, hogy még további mondanivalóm is van, akkor szépen befogod a rühes pofádat, és kussolsz amíg én beszélek.

Ez a kis fejecskédben nyilván jobban hangzott, mint leírva, mert ezen csak röhögni lehet.

És ugyanez a alapszabály vonatkozik az összes többi nőre is ezen a kibaszott, Föld nevű bolygón…

De nagyon elméreted a kabátot hungarocel. Egy jelentéktelen kis senki vagy baszod, akinek semmi szava nincs.

Különös tekintettel a többi hozzád hasonló, férfiszemmel nézve teljesen értéktelen feminista roastie-ra… Mert azzal remélem ugye tisztában vagy, hogy feminista roastie-ként férfiszemmel nézve már teljesen értéktelen vagy? (Ha igen, ráhibáztál.)

Remélem tisztában vagy azzal, hogy egy rohadt májú, semmirekellő drogos incelpatkánytként láthatatlan vagy mindenki számára. Persze, hogy tisztában vagy vele, ezért erőlködsz itt.

Ráadásul az a primitív sötétség, ami csak úgy árad a szavaidból…

Primitív szarháziakkal így kell kommunikálni. Ebből értetek és ezt érdemlitek.

Fúj! Te biztosan azt hiszed, hogy milyen jól odamondogatsz nekünk. Hogy amiket nekünk írsz az sértő és roppant hatásos, és hogy mennyire “betalál az érzékeny pontokon”… Hát ebben tévedsz leginkább.

Tekintve, hogy minden kommentemre, hisztizve vergődni tudtok, szerintem nagyon is beletaláltam a közepébe.

Hogy miért? Mert igazából nem értesz a férfiakhoz. Sajnálom, ha ezzel rossz hírt hozok neked, lol.

Még milyen jó, hogy te itt vagy nekünk és megmondod a tutit, mert mindenhez értesz. Pont ez juttatott oda, ahol vagy.

Amiket írsz, az szimplán ilyen gusztustalan benyomást kelt. Ilyen nyákos, ilyen gusztustalan és ízléstelen… Valahogy ilyen bűz árad az elmédből, bűz árad a szavaidból… Egyszerűen csak gusztustalan és büdös a lényed.

Mondja ezt egy szarházi drogos.

Ezért akarjuk, hogy végre eltűnj innen örökre,

Kicsoda? Te, tónyó, kakira, és miki manó? Az omega kommandó? Az igen.

és lehetőleg dögölj meg a való életben is mielőbb…

Köszönöm a jókívánságot. Figyelembe véve, hogy egy remegő kezű, nyáladzó kábszeres söpredék vagy, akit a mérhetetlen rosszindulat és gyűlölet életet – ami köztudottan nem tesz jót az egészségnek – hamarabb leszel elásva. Bár már ott tartanánk, a fű is kizöldülne.

Nem az hergel fel minket, amiket mondasz, hanem az a frusztráló, hogy meg van kötve a kezünk, és emiatt nem tudjuk kiszellőztetni a bűzt…

Saját magatokat kötitek meg.

leginkább egy gombás, fehérfolyásos pina az, amire a legjobban emlékeztetsz minket.

Hát ja. Drogos, munkakerülő mocsokként, akinek csak legalja cigány kurvákra futja, az csak gombás, fehérfolyásos pinával találkozik. Tökéletesen megfelel a színvonaladnak.

Ez az, aminek te az emberi megfelelője vagy. A gusztustalan bűz miatt, ami az elmédből, a lényedből, az összes szavadból árad…

Látom az önkritika sem az erősséged. A mocsok és a szar belőled árad. Ha lenne benned méltóság már rég eltakarodtál volna innen, mert te vagy az oldal színvonalesésének a legfőbb oka. Elég megnézni egy 2013-14-es kommentek, amikor még ne evett ide a rossz baj. Majd azokat, amikor idepofátlankodtál. Ég és föld. Nem sül le a bőr a mocskos pofádról?

Számodra nincs több mondanivalóm.

Eddig se sok volt, hisztizés, toporzékolás, nevetséges fenyegetőzés viszont annál inkább.

Hunn
Újságíró

Nem költhetsz nekem tetszőleges múltat és jelent a saját elképzeléseid szerint, kedves victus, mert nem áll hatalmadban. Értem én, hogy te azt szeretnéd ha így állnának a dolgaim, csak hát ha egyszer nem úgy van…

victus
Olvasó

Nem költhetsz nekem tetszőleges múltat és jelent a saját elképzeléseid szerint, kedves victus, mert nem áll hatalmadban.

Itt csak te költöd át folyamatosan a múltad, örökösen új bűnbakokat kreálva és jótékonyan felmentve magad.

Értem én, hogy te azt szeretnéd ha így állnának a dolgaim, csak hát ha egyszer nem úgy van…

Te építgetsz folyton légvárakat, hogy majd jön valami háború, apokalipszis és akkor neked majd egy csapásra megoldódik minden nyomorod.

Hunn
Újságíró

Tudod mit, kedves victus, beszéljünk inkább a jövőről… Meséld el, roastie-kám, milyen érzés az a tudat, hogy te már egyedül öregszel és döglesz meg?

És milyen érzés, hogy ez az oldal maradt az egyetlen és utolsó olyan hely, ahol férfi egyáltalán még leereszkedett hozzád és szóba állt veled? És hogy ez is csak addig marad már így, amíg megszervezzük, hogy közösen semmibe vegyünk? Utána hova fogsz menni figyelemért kuncsorogni?

Hát az a tény hogy tetszik, hogy neked már bezáródott a kapu az életre és a párkapcsolatokra, míg nekem felnőtt férfiként továbbra is nyitva áll, és még jó ideig nyitva is lesz? Igazságtalan az élet az öregecskedő nőkkel szemben, mi? lol

Szerintem ha kevésbé lettél volna egy sötét, primitív, gusztustalan elméjű fogyatékos, akkor többet is kihozhattál volna az életedből… De most már késő. Sebaj, majd a következő életedben, nem igaz? Nekem pedig ezzel szemben még itt van a jelenlegi is… Zavar téged, de nagyon, mi?

victus
Olvasó

Tudod mit, kedves victus, beszéljünk inkább a jövőről… Meséld el, roastie-kám, milyen érzés az a tudat, hogy te már egyedül öregszel és döglesz meg?

40 pluszos, lecsúszott, incelpatkányként te nagyon is tudod a választ.

És milyen érzés, hogy ez az oldal maradt az egyetlen és utolsó olyan hely, ahol férfi egyáltalán még leereszkedett hozzád és szóba állt veled?

Megint rám kened a saját fosodat, hiszen azzal is tisztában vagy, hogy sehol máshol nem viselnék el a mocskos fajtádat, itt pedig összeszedtél három hozzád hasonló balfaszt.

És hogy ez is csak addig marad már így, amíg megszervezzük, hogy közösen semmibe vegyünk? Utána hova fogsz menni figyelemért kuncsorogni?

Ja, annyira semmibe veszel, hogy tizedszerre írod ezt le. A következetesség sem az erősséged.

Hát az a tény hogy tetszik, hogy neked már bezáródott a kapu az életre és a párkapcsolatokra, míg nekem felnőtt férfiként továbbra is nyitva áll, és még jó ideig nyitva is lesz?

Neked soha sem volt nyitva. Egész életedben csak a lelakatolt, lerácsozott kaput verted, de nagy ívben leszart mindenki. Sosem nyílt ki és nem is fog. Felnőtt férfi? Ez kettőből semmi nálad. Majd kezd el nyugtatgatni magad, hogy amúgy te mindig is tudtál volna csajozni egy csettintésre, csak nem akartál, mert… Talán még el is hiszed.

Igazságtalan az élet az öregecskedő nőkkel szemben, mi? lol

Az incelpöcsökkel viszont nagyon is igazságos. Egész életedben azt kaptad, amit érdemeltél.

Szerintem ha kevésbé lettél volna egy sötét, primitív, gusztustalan elméjű fogyatékos, akkor többet is kihozhattál volna az életedből…

Ezt tőled olvasni egyenesen nevetséges. Te is milyen sokat kihoztál az életedből, igaz? Hiszen végigbasztad a fiatalságodat, van állandó nőd, ha nincs, akkor nem okoz felszedni egyet és négy gyereked is. Ja, várjunk csak…

De most már késő. Sebaj, majd a következő életedben, nem igaz?

Igen, ebben reménykedhetsz, hogy következő életedben nem leszel ekkora nyomorult. Talán egy lapostetű vagy ganajtúró bogárként még visszatérhetsz. Még az is magasabb szint lesz, mint ahol most vagy.

Nekem pedig ezzel szemben még itt van a jelenlegi is… Zavar téged, de nagyon, mi?

Csak téged zavar a saját nyomorult életed és az, hogy akkora balfasz vagy, hogy sehogy sem tudsz változtatni rajta, csak rosszabbá tenni.

Horvath Anton
Olvasó

“40 pluszos, lecsúszott, incelpatkányként te nagyon is tudod a választ.”

Tehát a pénz ezúttal sem számít, igaz retek geci kurva? Én nem tudom milyen mangina geci kurva oldal lett ez is, nem volna egyszerűbb kibaszni már ezt a kettő femen gecit? Három kattintásból csak megvan basszátok meg?

victus
Olvasó

Mi bajod van tónyó, megint idegállapotban vagy? Hogy a kurva anyádba jön ide a lóvé? Azt hiszed, hogy mindenkinek a szaros pénzed kell, te nyomorult?
Gondolom egy csóró szarcsimbók is vagy és ezt is egy fasza kifogásnak használod, hogy miért szarnak le nagy ívben a nők. Pedig csak messziről levágják, hogy egy megkeseredett, rosszindulatú, idegbeteg faszkalap vagy. Inkább az a kérdés, hogy mikor lett az oldal ilyen hozzád hasonló incelférgek gyűjtőhelye? Pedig milyen jól indult.
Vedd be a cumidat és aludj szépen, hisztis kis buzi.

Horvath Anton
Olvasó

Inkább az a kérdés miért lett az ilyenek gyűjtőhelye mint te.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Várni kell sajnos, addig a legjobb, amit tehetsz, hogy el se olvasod azt, amit ez a csicskusz incelpatkány”nő” ír. Amúgy se veszítesz vele sokat, hisz ugyanazt írja le, amit egyszer már leírtak neki, csak a végtelenségig ismételgetve. Én, ha meglátom, hogy írt (mert ugye az nem elkerülhető), csak arra gondolok, hogy na, ez a debil már megint szégyent hoz a felmenőire. Ilyen egyszerű, az élet megy tovább. Ilyen hülyék úgy is mindig lesznek körülöttünk, de eddig elég rosszul láttam. Lehet, hogy nem mutathatod be egy villanyoszlopnak, mert a fórumok erre nem adnak fizikailag lehetőséget, de jó oldala, hogy ignorálhatod a suttyókretént. A drága tárhelyet foglalja ugyan a szutykos “véleményével”, de az idődet nem rabolja legalább. Ha persze röhögni akarsz egy jót, mert egy elmaradott épp produkálja magàt, akkor érthető, de hidd el, hogy egy idő után unalmas. Vicces egy hülyéről van szó, de részemről csak múlt, mert már a szánalmon kívül semmit sem éreztem iránta.

victus
Olvasó

A te folyamatos hisztizésed persze milyen hasznos és előrevivő, igaz?

Horvath Anton
Olvasó

Ahogy a te hisztid is.

hunbagira
Újságíró

hiszti/hiszti/hiszti szarkurva gyakorolja a szavakat..:D:D:D
mint egy bészélni tanuló kisgyerek, akinek megtetszenek bizonyos szavak.
csak a büdösringyónál ez visszafelé sült el, rivó-cefre duóval erre a szintre építette le lyukacsos agyát. :D
aki csak azért nem drogozik, mert szukaként gyáva hozzá ,(még elviszi a rendőrség) ezért a legális tudatmódosítókból ritkítja azt a kevés idegsejtjét, ami egyáltalán volt neki.

victus
Olvasó

Kakira, miért nem veszel be valami görcsoldót? Hátha segítene az állandósult menstruációs hisztiden, kis pöcs. Bár gondolom neked a segged vérzik folyamatosan a beteges életmódod miatt.
Te ismételgeted ugyanazokat az ocsmány szavakat, noha választék az lenne bőven. A több már nagy kihívás lenne számodra, te hiába született? Csak a részegeskedő, narkós faszságodat tudod kivetíteni másra. Hogy szakadtál volna anyádba.

hunbagira
Újságíró

Nah most meg az óvodás tükörbeszédjével próbálkozik,büdös ringyója. Jó ez már több mint a beszélni tanulós bölcsisszint. Valószínű 2 adag között állhatunk.
Ez a jó megoldás análra, büdös ringyó? -ha belefutsz egy nagyobb méretű ügyfélbe. Nah mindig tanul az ember.
ui: most, ha normális ember lennél nem egy szar kiégett éjszakai ízeltlábú. akkor mondanám, hogy görcsoldót és rivót együtt finoman, pláne cefrével. De így, csak azt kívánom jó sokat. :P

victus
Olvasó

Látom jó az anyag, amit tolsz, te elmeháborodott. Majd csak túladagolod magad előbb vagy utóbb. Remélhetőleg előbb.

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Valamelyik luk nyissa ki a száját mert WC-re volna szükségem , arra talán jók vagytok ,hogy belehúgyozzak vagy szarjak a szátokba.

victus
Olvasó

Te magad vagy a SZAR. Bár ez nem teljesen igaz, mert a szarral még lehet trágyázni, te viszont még erre is alkalmatlan vagy. Legalább a selejtes vérvonalad hamarosan eltűnik a föld színéről.

hunbagira
Újságíró

nem én szoktam éjnek idején,összefolyt írásképpel beállva átkozódni, te darab szar.:)))

victus
Olvasó

Dehogynem.

hunbagira
Újságíró

És, mikor-hol tettem ilyet? :)))

Horvath Anton
Olvasó

Ez is igaz, legfőbb ideje lesz ignorálnom az egész elbaszott honlapot, na szevasztok!

victus
Olvasó

Szevasz!

hunbagira
Újságíró

Hello..:)))

hunbagira
Újságíró

Figyu cigányhobbit/geciputtony! Akkor most mi a gond, hogy megalkudik, vagy, ha nem?! :D
Jó a kérdés nem elsősorban a rivósalkesz éjjeli pillangónak ment, akinek már csak az éjjeli lét maradt: D a pillangó lét elszállt. :)))
Hanem a szőröstalpú cigányhoz..hiszen barátnője/tesója/”altere” szemmel láthatóan nem épp.

victus
Olvasó

Figyu cigányhobbit/geciputtony! Akkor most mi a gond, hogy megalkudik, vagy, ha nem?! :D

Gond? Kinek gond? Nekem aztán nem az. Inkább csak nevetséges ez az önámítás, amit levágott ez a szerencsétlen. Összeszedett el elhízott, igénytelen nőt, akire nem áll fel neki, még el is tartja, mert ha a csajnak lenne önálló keresete, akkor azonnal dobbantana és akkor még ennyi dugás se lenne. Még ezzel se lenne baj, szíve joga ilyen nyomorultnak lenni, de akkor legalább kussolna. Bár a hallgatás művészetét te is gyakorolhatnád.

Jó a kérdés nem elsősorban a rivósalkesz éjjeli pillangónak ment, akinek már csak az éjjeli lét maradt: D a pillangó lét elszállt. :)))

Neked mi maradt, faszfej? A mérhetetlen frusztráción és az alpári cigánykodáson? Egyáltalán volt valaha neked más is a tarsolyodban?

hunbagira
Újságíró

Nem tetszik a hasonló stílus, ringyószar?! :P:D

victus
Olvasó

A te mocsok cigány stílusodban kommunikálok veled, mert csak ezt bírod felfogni, de szarházi. A valóságban már rég lehánytalak volna.

hunbagira
Újságíró

nem valószínű, mert vagy az intenzíven lennél…illetve , ijedt pofával adnád elő, hogy nem gondoltad ezt komolyan és/vagy hívod a rendőrséget. :))) ahogy általában lenni szokott.

victus
Olvasó

Persze, persze, aztán felébredsz a nedves álmaidból. Rajtad csak röhögni lehet, mert egy belterjes tolószékben vergődő nyomorék korcs vagy, aki arról álmodozik, hogy magyarokat versz agyon, irtasz ki, pedig az izomsorvadásos béna karjaiddal még a csalinak is kicsi kukacodat sem tudod megfogni, hogy legalább ne magad alá hugyozz,de ezt megoldja helyetted anyád, aki néha rácuppan a mikopöcsödre, hogy valami jó is történjen szánalmas cigány életedben.

Tedd össze a két kezed és imádkozz, hogy soha ne kerüljön a mocskos fajtád a szemem elé, mert úgy összeverlek, hogy a kurva anyád sem fog rád ismerni.

hunbagira
Újságíró

ÁSÍT,most tegyem ide (újra) az elérhetőségemet, ringyószar?! :)))

Gábor Farkas
Olvasó

Ezzel a majommal nem érdemes foglalkozni. Élőben úgysem mutatkozik, ez troll, proli a paneltelepről, mind1 hogy nevezzük .

victus
Olvasó

Azért hánytad ezt ide, igaz gabóca, mert annyira nem foglalkozol.

victus
Olvasó

A kérdésekre persze megint basztál válaszolni, de szarcsimbók. Látom megint betalált a közepébe. Pont ez volt a cél.

hunbagira
Újságíró

majd, a te kérdéseidre fogok válaszolni, te útszéli cigányringyó?!:))) mi szar, gecit amit -literszámra- nyeldekelsz a kamionsoron, képzelsz magadról…mondjuk azzal legalább valami értékes kerül beléd.

victus
Olvasó

majd, a te kérdéseidre fogok válaszolni, te útszéli cigányringyó?!:)))

Nem kell válaszolni, mert nem is tudsz, buzikám. De persze duzzogni mindig egyszerűbb.

mi szar, gecit amit -literszámra- nyeldekelsz a kamionsoron, képzelsz magadról…mondjuk azzal legalább valami értékes kerül beléd.

Megint előjöttek a gyerekkori emlékeid, te moslék? Anyád a kamionsoron strichelt, de senkinek sem kellett, ezért kiadta bérbe a picsádat pár pocakos, rőzsebajszú német, osztrák perverz nyuggernek, akik rajtad élték ki a beteges hajlamaikat? Legalább már fel tudod dolgozni a nyomorodat.

hunbagira
Újságíró

Ezt most én fogjam fel önéletrajzi ihletettségű történetnek?! :D

hunbagira
Újságíró

Amúgy cigányhobbit/geciputtony meg is válaszoltátok magatoknak a kérdést. Szóval mi van, ha az “incel” eme választásból nem kér. :D
Tehát nem akar választani egy ocsmány nyomorék és/vagy egy beteg parazita prosti közül.(mert a szukák *TI*
kb ebből 2 fajtából kerülnek ki, illetve ebből az egyből, mert az előbbi eme ösztöneit a genetikai tényezők miatt nem tudja kiélni, ahogy indirekte jól bemutattátok magatokat :D)
Szóval inkább vesz egy macs…kutyát. :D

victus
Olvasó

Amúgy cigányhobbit/geciputtony meg is válaszoltátok magatoknak a kérdést. Szóval mi van, ha az “incel” eme választásból nem kér. :D

Akkor húzogathatja tovább a pöcörőjét, ahogy eddig is tette. Megint csak kérdezem, hogy ez kinek probléma és ezzel kivel cseszik ki?

Tehát nem akar választani egy ocsmány nyomorék és/vagy egy beteg parazita prosti közül.

Mondta valaki, hogy kell? Lehet faszt verni is, amíg bírja csuklóval. De hát ezt pont neked magyarázzam, amikor ezerszer jobban tudod?

(mert a szukák *TI*
kb ebből 2 fajtából kerülnek ki, illetve ebből az egyből, mert az előbbi eme ösztöneit a genetikai tényezők miatt nem tudja kiélni, ahogy indirekte jól bemutattátok magatokat :D)

Aha. Anyukádat melyik csoportba sorolod te, fityma alatt felgyűlt túrós váladék? Mert abban nyilván oroszlánrésze volt, hogy ilyen degenerált baromállat lett belőled.

Szóval inkább vesz egy macs…kutyát. :D

Te inkább vegyél két méter kötelet és használd rendeltetésszerűen.

hunbagira
Újságíró

Leírtam, hogy, csak egy csoport van, te köcsögszuka. :D
tehát, akkor semmi nem jó, te darabszar?! :P

victus
Olvasó

Anyád ocsmány nyomorék vagy beteg parazita prosti volt?

common man
Olvasó
common man

Te egy példakép vagy az itteni pinahiányos incelek számára, áruld el neki is a titkot, hogy ők is ilyen boldogok lehessenek, mint te ….

Te milyen utat javasolnál neki ,hogy egy kedves aranyos szuperbombázója lehessen aki ráadásul csak őt szereti? Ja és olyan megoldást ami az “incel haverjainak” is használható mintát adhat.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te milyen utat javasolnál neki ,hogy egy kedves aranyos szuperbombázója lehessen aki ráadásul csak őt szereti? Ja és olyan megoldást ami az “incel haverjainak” is használható mintát adhat.

Szarból nem lehet várat építeni, ha ennyire képesek, szokjanak hozzá, de, ha ki tudják maxolni amire képesek, akkor hozzák ki magukból, és ha ez megvan, akkor a realitások talaján állva kénytelenek lesznek megalkudnia.
Aki erre is képtelen, az menthetetlen, lehet irigyelni,ríni, sírni és szidni bárkit, akinek egy centivel is jobb, álmodozni arról a soha el nem jövő rendszerről, korszakról, kormányról, pártról etc., ahol és amikor a szerencsétlenek lesznek “királyok”….., de ez nem igazán fog megvalósulni .

Elméletben működik az egyenlőség, a gyakorlatban pedig gyakorlati akadályai vannak.
Az élet mindig is a versenyről szólt, az életképtelen eltűnik, nyomtalanul és mindegy hogy azért, mert ő “úgy döntött”, attól ő még vesztes marad, persze, lehet kamuzni, hogy nem is, de a lényegen nem változtat.

common man
Olvasó
common man

Akkor megállapítható ,hogy a Zoltán megoldási javaslata az incelek szempontjából, mármint megalkudni egy nem olyan jó nő mellett–mint az elképzelt,megálmodott amilyen lehet, hogy nincs is csak a média retusált világában–,még mindig nagyságrendekkel jobb mint a te javaslatod ami gyakorlatilag annyi mint: dögöljön meg,száradjon le a fasza, nincs is joga élni stb.
És mindig és mindig leírod mindig ide lyukadsz ki csak azt nem értem miért? Te amolyan szerzetes toborzó vagy?
Amúgy ha megnézzük a szuperbombázók aránya sem akkora mint az irántuk való igény…Nyilván nem is juthat mindenkinek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Akkor megállapítható ,hogy a Zoltán megoldási javaslata az incelek szempontjából, mármint megalkudni egy nem olyan jó nő mellett–mint az elképzelt,megálmodott amilyen lehet, hogy nincs is csak a média retusált világában–,még mindig nagyságrendekkel jobb mint a te javaslatod

Hát persze hogy jobb:), azért is ajánlottam a sok incelek, hogy kövessék ezt a szerencsétlent.

ami gyakorlatilag annyi mint: dögöljön meg,száradjon le a fasza, nincs is joga élni stb.

A megdöglés előbb -utóbb eljön, mindenki számára, hogy a “faszszáradást” meg az “élni való jogot” hogy halucináltad bele, az már a te szép bábod, amit aztán neki is álltál püfölni, de csak hozod a szokásos szintedet.

És mindig és mindig leírod mindig ide lyukadsz ki csak azt nem értem miért?

Hát ez az, ez a te egyik kereszted, hogy nem értesz bizonyos dolgokat, amelyek meghaladják a szintedet.

Te amolyan szerzetes toborzó vagy?

Ja.

Amúgy ha megnézzük a szuperbombázók aránya sem akkora mint az irántuk való igény…Nyilván nem is juthat mindenkinek.

Bölcs vagy.

common man
Olvasó
common man

A megdöglés előbb -utóbb eljön, mindenki számára, hogy a “faszszáradást” meg az “élni való jogot” hogy halucináltad bele, az már a te szép bábod, amit aztán neki is álltál püfölni, de csak hozod a szokásos szintedet.

Ha csak ezt olvastam volna lehet..de hát kommentjeid tucatjai csak erről szólnak.

common man
Olvasó
common man

Hát ez az, ez a te egyik kereszted, hogy nem értesz bizonyos dolgokat, amelyek meghaladják a szintedet

Bölcs vagy.

Akkor bölcs vagyok de még nem eléggé bölcs.
Ezt én is így gondolom.
.

hunbagira
Újságíró

Mit “halucinált” :))) be, cigányhobbit?!

Horvath Anton
Olvasó

Még a Szilágyi Anna blog alá is képes voltál ugyanazt a faszságot bemásolni? Csak ezért beregeltél oda is? :D Beteg vagy te bmeg, de nem a gyógyítható fajta.

hunbagira
Újságíró

Tényleg beregelt alá?! :))Ez az utolsó kis nyomorék, beteg,féreg.

Reactor
Újságíró

35 éves korig jóval több a férfi, mint a nő. No persze a kelendő férfitípusból – értsd: jóképű, kigyúrt, pénzes stb. stb. – valóban hiány van. Ha a nők csak ezeket veszik férfiszámba, az átlag pórnépet pedig levegőnek nézik, semmi joguk nincs pampogni. Vagy gyököt vonnak az igényeikből, vagy beállnak sokadiknak egy macsó háremébe, vagy boldogok lesznek Cirmivel és Nyávival az idők végezetig. Esetleg elmennek apácának.

victus
Olvasó

Ne aggódj, inkább be fognak állni sokadiknak a sorba, minthogy az ilyen nyomorultakkal keféljenek. És megint előkerült ez a majd a macskákkal döglenek meg egyedül győzködés.
Mert ugye egyedül, frusztráltan felfordulni a netes pornó előtt, ahogyan az jó incelhez illik mennyivel jobb.

Reactor
Újságíró

Hajrá. Ha az nekik jó…csak így tovább. Igaz, ettől a “nyomorult incel” réteg még inkább felszaporodik majd, de legalább lesz kiket kifordult szemmel, hörögve gyűlölni. És ez a lényeg, nemde?

Az élet pedig, ugyebár, szép.

victus
Olvasó

Az icelpöcsöket nem gyűlöli senki, mert a döntő többség a létezésükről sem tud, a kevesek meg, akik tudnak róluk, nagy ívben leszarják a fejüket, mert ez a pár neten hőzöngő frusztrált szardarab annyira szánalmas, hogy még gyűlölni sem lehet őket, csak kiröhögni őket a faszba.

Ellenben az incelnyomorultak lételeme a gyűlölet. Ez tartja őket életben. Minden nő egy rohadt, mocskos, pénzéhes kurva, de a pina azért kéne, igaz? De persze a jobb adottságokkal rendelkező, vagy a céljaikért aktívan tevő és nem nyafogós férfiak is dögöljenek meg, mert a kurva anyjukat, hogy ők dugják a csajokat, akik nem kúrnak szánalomból az ilyen antiszociális faszszopókkal. És persze a sorozatos tömeggyilkossággal való fenyegetőzés. Persze ez mindig egyszerűbb, mint önvizsgálatot tartani.

Reactor
Újságíró

Ne gondold, hogy ez visszafelé nem így van. Nem egyszer, nem kétszer belebotlottam már a túltolt turbófeminizmusba, #killallman hashtag és más egyéb nyalánkságok, rengeteg blogger, vlogger cikkezik arról, hogy férfi vagy, nyűg vagy, és a világ tulajdonképpen sokkal szebb hely lenne, ha az összes férfit kiirtanák. Hozzáju képest Hitler, vagy akár Jozef Sztálin is maximum egy zaklatott bürokrata. Közöttük kevesebb ugyan az Elliott Rodger, de nem kell a nőket se félteni ám, közöttük is voltak illusztris alakok, mint például Lydia Sherman, Mary Ann Cotton, kishazánkban meg Renczi Vera, vagy épp a fél Tiszazugot kiirtó arzénes asszonyok. Persze lehet mondani, hogy ők “csak” a fölösleges, vagy azzá vált családtagjaikat ölték meg – igen, az első pár tucat hulla tényleg nem kívánt gyerek és magatehetetlen öreg volt. Aztán felbátorodtak, és módszeresen elkezdték férjeiket-szeretőiket is lemérgezni, volt olyan asszony, aki zsinórban öt párját küldte a másvilágra, pedig azidőtájt már igenis volt lehetőség válásra. De nem – ők a megunt, vagy a számukra nem szimpatikus férfiakat egyszerűen leölték. Egy szó, mint száz: a nőket se kell félteni, igen messze vannak ők is attól, hogy szentté kéne avatni őket. Amit kapnak, az sok esetben a saját visszavert gyűlöletük.
Valahányszor rákérdeztem ezeknél, hogyha az összes férfi eltűnne a Földről, akkor mondjuk ki állna a gyártósorok mellett, ki szántana-vetne, ki mászkálna több emelet mélységben a föld alatt életveszélyes tárnákban, ki építene házakat, ki agyarászna képlettel teleírt papírok vagy fortyogó lombikok felett új dolgokon, mindig csak mellédumát, anyázást, vagy moderálást kaptam, érdemi választ egyet se. A többségnek addig sikerült csak eljutniuk, hogy öljünk le minden férfit, oszt akkor maj’ fúdejó lesz…az egyetlen félig-meddig érdemi válasz valahogy úgy hangzott, hogy “igazad van, a hasznos és szükséges férfiak lennének az egész ügy ártatlan áldozatai”. Vagyis ahol fát vágnak, ott biza röpül a forgács. Ez oszt igen, kezet foghatnak Sztálin bátyóval, egy a szintjük.

Az speciel teljesen igaz, hogy a nők igen jelentős százaléka vagy felszínes, vagy anyagias. A Puncs.hu se férfiakkal van ám tele, Chaturbate stb. szintén nem. Én is kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyan lánnyal volt dolgom, aki a külcsínen és a vagyoni helyzeten kívül bármi mást is értékelt volna. Közvetett módon ez az oka annak, hogy ekkora az igény a pornóra, a prostikra – a szemét férfiak nekiállnak kerülőutakat keresni. Az igény létezik, és mint tudjuk közgazdaságtanból, amire kereslet van, arra kínálat is lesz. Aki pedig így se-úgy se talál magának barátnőt, az csinálhat bármit, a feje tetején is ugrálhat egész nap, akkor sem lesz kapós náluk.

victus
Olvasó

Ne gondold, hogy ez visszafelé nem így van. Nem egyszer, nem kétszer belebotlottam már a túltolt turbófeminizmusba, #killallman hashtag és más egyéb nyalánkságok, rengeteg blogger, vlogger cikkezik arról, hogy férfi vagy, nyűg vagy, és a világ tulajdonképpen sokkal szebb hely lenne, ha az összes férfit kiirtanák.

És akkor ez most felmenti az incelpatkányokat, akik tömeggyilkosságokkal fenyegetőznek, vagy kocsival a tömegbe hajtanak, esetleg békés járókelőket lőnek agyon a saját nyomoruk miatt?

Hozzáju képest Hitler, vagy akár Jozef Sztálin is maximum egy zaklatott bürokrata. Közöttük kevesebb ugyan az Elliott Rodger, de nem kell a nőket se félteni ám, közöttük is voltak illusztris alakok, mint például Lydia Sherman, Mary Ann Cotton, kishazánkban meg Renczi Vera,

A férfiak között sokkal több erőszakos vadállat van. Megint a fránya arányokkal van a baj. Mint amikor a leérettségizett, büntetlen előéletű cigányt mutogatják.

vagy épp a fél Tiszazugot kiirtó arzénes asszonyok.

Ők is turbófeministák voltak?

Persze lehet mondani, hogy ők “csak” a fölösleges, vagy azzá vált családtagjaikat ölték meg – igen, az első pár tucat hulla tényleg nem kívánt gyerek és magatehetetlen öreg volt. Aztán felbátorodtak, és módszeresen elkezdték férjeiket-szeretőiket is lemérgezni, volt olyan asszony, aki zsinórban öt párját küldte a másvilágra, pedig azidőtájt már igenis volt lehetőség válásra. De nem – ők a megunt, vagy a számukra nem szimpatikus férfiakat egyszerűen leölték.

Ja, valószínűleg azért öltek meg valakit, mert nem volt szimpatikus. Bizonyára egyik sem volt egy erőszakos, részeges vadbarom. Az ilyenekért amúgy se kár.

Amit kapnak, az sok esetben a saját visszavert gyűlöletük.

Apa azért iszik mert te sírsz.

Valahányszor rákérdeztem ezeknél, hogyha az összes férfi eltűnne a Földről, akkor mondjuk ki állna a gyártósorok mellett, ki szántana-vetne, ki mászkálna több emelet mélységben a föld alatt életveszélyes tárnákban, ki építene házakat, ki agyarászna képlettel teleírt papírok vagy fortyogó lombikok felett új dolgokon,

Az ilyen alja munkák nagy részét hamarosan úgyis robotok fogják végezni, így baromi sok ember lesz felesleges nemtől függetlenül. Persze azt is meg lehetne kérdezni, hogy mi lenne ha a nők tűnnének el hirtelen.

mindig csak mellédumát, anyázást, vagy moderálást kaptam, érdemi választ egyet se.

Honnan is ismerős ez? Ja, elég csak itt szétnézni a kommentszekcióban.

A többségnek addig sikerült csak eljutniuk, hogy öljünk le minden férfit, oszt akkor maj’ fúdejó lesz…

A többségnek? Vagy csak kiválogattál egy-két ilyen elmebajost és ráhúztad az összesre?

Az speciel teljesen igaz, hogy a nők igen jelentős százaléka vagy felszínes, vagy anyagias.

Pont mint a férfiak.

A Puncs.hu se férfiakkal van ám tele, Chaturbate stb. szintén nem.

De ki fizet nekik kemény pénzeket a picsájukért? Hiába tesznek ki egy árut a polcra, ha senkinek sem kell. Aki akkora balfasz, hogy egy vagyont fizet a dugásért, az meg is érdemli, hogy lehúzzák, mint a banánhéjat.

Én is kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hány olyan lánnyal volt dolgom, aki a külcsínen és a vagyoni helyzeten kívül bármi mást is értékelt volna.

Jaj, nem voltak vevők az érzékeny lelkedre. A puncson várod el, hogy saját magadért szeressenek, ne a pénzedért? Mert te aztán nyilván a személyiségük miatt érdeklődtél irántuk, igaz?

Közvetett módon ez az oka annak, hogy ekkora az igény a pornóra, a prostikra

Erről is a nők tehetnek, hogy a “férfiak” döntő többsége ekkora balfasz?

– a szemét férfiak nekiállnak kerülőutakat keresni.

Ez aztán tényleg nagy kerülőút. Olyanok polírozzák a bohócok a pornóra, akiket eddig is magas ívben szartak le a nők, a sikeres kisebbség meg köszöni szépen ugyanúgy dugja őket. Ennek olyan mgtow ízű önmeggyőző szájíze van. Nem is akarok én csajozni, amikor a netes pornó gyakorlatilag kimeríthetetlen és a nagy részét ingyen is meg lehet nézni, így a balfaszság mellett még szarrágónak is lehet lenni. Két legyet egy csapásra.

Az igény létezik, és mint tudjuk közgazdaságtanból, amire kereslet van, arra kínálat is lesz.

Igen, a sok balfasz nem fizetne, akkor az ilyen puncs és egyéb lehúzó oldalak megszűnnének, de nem fognak, mert a többség mélyen a pénztárcájába nyúl és még csak nem is a garantált dugásért, hanem csak a reményéért.

Aki pedig így se-úgy se talál magának barátnőt, az csinálhat bármit, a feje tetején is ugrálhat egész nap, akkor sem lesz kapós náluk.

Így van. De legalább ott a pornó. Vagy majd egyszer a jövőben az élethű szexandroidok. Akkor fog majd a sok incel ujjongani, hogy majd most jól kibasznak a szemét nőkkel, mert inkább egy vagyont fizetnek a szexrobotért, vagy ha csóringer, akkor a robot prostiéért.

Horvath Anton
Olvasó

Ha viszont így van, akkor az átlagnő is inflálódik majd a kurvákkal egyetemben, még gyorsabban mint az energiaárak. Akkor végetér a Kánaán, visszacsinálni pedig akkor is csak a feminizmus eltörlésével lesz mindössze lehetőség, tehát ezen sztori végkimenetele mindig ugyanaz lesz. Ameddig a feminista rendszer marad, addig a férfiak is maradnak a kerülőutakon, ennyi.

victus
Olvasó

Jaj, az lesz neked a Kánaán, Tónyó. Ha majd jönnek a szexrobotok. Bár még legalább két generációt várni kell rájuk, így majd az unokáid igénybe vehetik őket. Illetve nem, mert sosem fognak megszületni. Egyébként semmi sem változna. A kiváltságos réteg ugyanúgy dugná a csajokat, a lúzerek meg fizetnének a szexrobotoknak.

Horvath Anton
Olvasó

Két generáció? Az te csak te hiszed hőzöngö kurva.

victus
Olvasó

Hisztizzél csak incelpatkány, így is úgy is szopóágon leszel.

Horvath Anton
Olvasó

Szopni legfeljebb te tudnál, de még ahhoz is balfasz vagy. Az ilyen fejlesztésekbe pedig beszállok majd egyszer én is, hogy akkor már legalább a robotok rendesen tudjanak szopni is, nem így mint te ötévente, meg akkor is kínok között bmeg.

victus
Olvasó

Milyen fejlesztésbe szállsz be, te nyomorult?

Reactor
Újságíró

Ennek semmi köze a felmentéshez. Arról beszéltem, hogy valamit vagy mindkét oldal csinálhat, vagy egyik sem. Egyoldalúan kiemelni, hogy a férfiak így meg úgy, és ugyanezt a női oldalnak elnézni nagyon durván kettős mércézés. Valódi egyenjogúság (vagyis inkább biológiai egyenjogúság) sohasem lesz, de amit az egyik oldalnak lehet, azt hadd lehessen már a másiknak is. Vagy akkor egyiknek se lehessen. Ez így fair, nem?
A nagy teherautós móka az Ahmedék stílusa, Elliott Rodger pedig elsősorban nem azért gyilkolt, mert ennyire nem tudott nőhöz jutni, hanem mert elmebeteg volt. Ott van ellenpéldának Ted Bundy, vagy Henri Desiré Landru is – több nőt meghúzott, mint ahány fűszál van a réten, aztán mégis elkezdte gyilkolászni őket. Ennyi erővel akkor a jóképű pasasokról is lehetne tirádákat írni, hogy me’ a Ted Bundy is ilyen volt…

Az erőszakosság, agresszió emberi, és nem kimondottan nemi tulajdonság. Ez is csak részben igaz, hogy a férfiak több erőszakos bűncselekményt követnek el, az utóbbi időben kezdik behozni a nők is a lemaradást. Igaz, ők többnyire más módszert használnak (jellemzően például mérget). De újabban már ők is kezdenek belejönni a konyhakéssel lebökésbe is.
Ami Tiszazugot illeti, ahogy írtam (és a korabeli cikkek is nagyjából ezt írják), az elején beérték annyival, hogy a fölös családtagokat tették el láb alól. Igen, ide jönnek a részegeskedő, goromba férjek is, nemcsak a nem kívánt csecsemők, vagy a magatehetetlen öregek. A mészárlás – nyugodtan nevezhetjük így – uszkve 20 éven keresztül folyt. Gondolom ez alatt a húsz év alatt nem csak részeges, agresszív férfiakat öldöstek. De még ha azok is lettek volna – volt lehetőség válásra. De az ugye nehezebb volt, mint egy kis arzént venni a piacon. Legkésőbb a tizedik évre az asszonyok gyakorlatilag élet és halál uraivá léptek elő, ők döntötték el, ki élhet és kinek kell meghalnia. Turbófeminizmus az nem volt, de matriarchátus az speciel igen.

Ezt a robotosítás-hülyeséget felejtsd el. Még magában Japánban sincs ilyen, pedig ők úgy 150 évvel előttünk járnak, hozzájuk képest itt kőkorszak van. Ott se robotok végzik a kulimunkákat, valószínűleg nem véletlenül. Idehaza se a gazdasági, se az energetikai feltétel nem adott ehhez.

Amennyire tőlem telik, én igyekszem érdemi válaszokat adni. Aztán hogy elfogadod-e…az tőled függ.

A “többséget” nyilvánvalóan az ellenpólusra kell érteni, #killallman és hasonlók. Náluk pedig speciel ezt olvasni. Nemigen kellett szortíroznom. És akkor az anoním illetőket (pl. Gyakorikérdesek-en) még nem is említettem.

A férfiak felszínesek, ez igaz, az anyagiasság viszont pont hogy nem jellemző rájuk. Igen, tudok róla, vannak hozományvadászok, csak épp feleannyian sincsenek, mint az aranyásók.

Hogy miért fizetnek szexcam-ért, lakásos prostiért meg hasonlók? Nos, mivel egyre több a férfi 35 éves korig, a nők egyre inkább válogatnak (igen, a rondák is), következésképpen egyre több az olyan férfi, akinek semmilyen nő nem jut. Maradnak tehát az említett kerülőutak, illetve hát van még a szerzetbe lépés is, de érthető módon ennyi önuralma elég kevés férfinak van. Gőzerővel fejlesztik a szexrobotokat is. Sajnos a párkapcsolat, szex utáni vágy egy evolúciós dolog, amit semmiféle magasztos eszmével, ideológiával nem lehet fölülírni. Ha a szex valami elvárt kényszer, nyűg lenne, mint anno a “komunista szombat” volt, már ötvenszer kihaltunk volna.
Hogy melyik prosti mennyit kér, az egyéni döntés. Ők szolgáltatnak, a pasas fizet. Ez nem lehúzás, ez üzlet. Lehúzás az, amikor megveszel egy “teljes verziós” játékot, és mondjuk a harmadik pálya után kilép, hogy ha tovább akarsz jutni, töltsd le ezt meg azt a fizetős DLC-t.

Félreértettél, nem a Puncs.hu-n keresgéltem, az csak egy példa volt a fentebbi állításomra. Barátnőkről írtam, nem hivatásosakról. Puncs.hu-n mellesleg garantált a dugás, úgy tudom, előre lezsírozzák, ki mit vállal és mit vár, onnantól vitának helye nincs. Ez ám kimondottan a randevúkra igaz, hogy elmehetsz ötvenre is akár, és könnyen meglehet, hogy a kezedet se fogja meg.

Azzal nem tudom, mi bajod, ha a pornót néző férfiak inkább békénhagyják a nőket. Nekik tesznek ezzel szívességet, nem? Elvégre szemétférfiakfuj.
Mindenesetre elég sokatmondó lesz, ha a férfi inkább beruház szexrobotra, minthogy ötszázezredik alkalommal is valódi nőnél próbálkozzon. Mert mit nyer vele, mit profitál abból, hogy állandóan kosarat kap? Te játszanál olyan játékot, amiben folyton veszítesz és állandó idegbajt kapsz? Őszinte választ pls.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ennek semmi köze a felmentéshez.

De:)

Arról beszéltem, hogy valamit vagy mindkét oldal csinálhat, vagy egyik sem.

Ja, ha az oroszlán ehet zebrát, akkor a zebrának is joga van oroszlánt enni:)

Egyoldalúan kiemelni, hogy a férfiak így meg úgy, és ugyanezt a női oldalnak elnézni nagyon durván kettős mércézés.

Jó reggelt kívánok, mindig és mindenkor volt van és lesz kettősmérce: pl. ha egy férfinek sok (minőségi) nője volt az dicsőség, míg egy nőnek minél több partnere, annál nagyobb ribanc/kurva.

Valódi egyenjogúság (vagyis inkább biológiai egyenjogúság) sohasem lesz, de amit az egyik oldalnak lehet, azt hadd lehessen már a másiknak is.

Ez már nyugaton lassan megvalósult, a férfiak joguk van szülni:)!:), sőt a legújabb hírek szerint joguk van az abortuszhoz is:)DDDD

Te is viselkedhetnél úgy, vagy hirdethetnéd magad, mint bármelyik általad fitymált/lenézett/utált stb. ribanc/kurva, csak valószínű, hogy pár buzin kívül nem lenne rád érdeklődő, de ezt a jogodat senki nem vitatja el, sőt csakhát ugye a kereslet hiánya az, amitől nyekeregsz:)

Vagy akkor egyiknek se lehessen.

Bizony, a szomszéd tehene dögöljön meg miután kinyírtam az enyémet:)

Ez így fair, nem?

A bolsi/komcsi proli első parancsolata……

Az erőszakosság, agresszió emberi, és nem kimondottan nemi tulajdonság. Ez is csak részben igaz, hogy a férfiak több erőszakos bűncselekményt követnek el, az utóbbi időben kezdik behozni a nők is a lemaradást.

Nem igaz , nagyságrendi az aránybeli különbség, többek közt biológiai okai vannak.

volt lehetőség válásra.

Elviekben igen, a gyakorlatban nem, ezért is csúsztatsz.

De az ugye nehezebb volt, mint egy kis arzént venni a piacon.

Ahogy móricka elképzeli….
A büntetlenség és lebukás nagyon kis esélye miatt fajultak el odáig.

Legkésőbb a tizedik évre az asszonyok gyakorlatilag élet és halál uraivá léptek elő, ők döntötték el, ki élhet és kinek kell meghalnia. Turbófeminizmus az nem volt, de matriarchátus az speciel igen.

Baromság.
Kereslet volt és kínálat, és az “okos” férfiaknak nem tűnt fel, hogy hullanak, mint a legyek. Arról nem is beszélve, hogy nem a “java” hullott.

Reactor
Újságíró

Szerinted az oroszlán és a zebra egyazon fajhoz tartozik? A példád kanyar nélküli csúsztatás a javából.
Az általad említett férfi-női egyenlőtlenségnek kimondottan biológiai oka van, azt pedig valóban nem lehet egyensúlyba tenni. De ezt írtam is, nem? Ha egy nő ötöt tudna kölykezni, mint a macska, ez máris nem lenne probléma. De hát sajnos ami macskáéknál megy, az emberéknél nem. Tessék reklamálni az Atyaúristennél. Az is mekkora szemétség már, hogy az evolúció a madárnak adott szárnyakat, de az embernek nem! Kikérem magamnak!
Joga az lehet szülni, már csak a lehetőséget kéne kiaktivistáskodni valahogy.

Örülök mindenesetre, hogy sikerült komcsiznod/proliznod egy jóízűt. Az általam említett dolog kimondottan demokratikus, de azért csak sikerült idekeverned a bolsevikokat. Ügyes! Tudod, demokráciában a törvények és jogok mindenkire egyformán vonatkoznak. Sőt, már Kossuth és társai is beleírták ezt a 12 pontba. Bizonyára bolsi proli sztálinisták voltak ők is, ugye? A szabadságharcoló magyar honvédséget pedig titokban az oroszok pénzelték…oh wait…

Az teljesen igaz, hogy az agresszió az emberi tulajdonság. Hogy a férfiak hajlamosabbak rá, azt nem is vitattam, szóval itt most nyitott kapukat döngetsz.

Ami a tiszazugi esetet illeti, én konkrétan végignyálaztam az összes hozzáférhető anyagot a neten, de még pár papíralapú kiadványt is. Volt lehetőség a válásra elméletben és gyakorlatban is. Csak hát minek ezzel bíbelődni, egyszerűbb lemérgezni aki nem tetszik nekünk, mert hát úgyse derül ki (ennyit speciel elismertél). Ja, mellesleg még azután is folytatódtak a mérgezések, hogy lebuktak páran, pl. Putris Panni, tehát ez az állításod se igaz. Az “okos” férfiaknak meg honnét kellett volna tudni, hogy a feleségük épp eltenni készül őket láb alól? Nyilván szólniuk kellett volna előtte ugye…”Ferikém drága, ebbe a húslevesbe dupla adag légyvizet raktam, mert beleszerettem Dzsovanniba a hadifogolytáborból, edd csak meg szépen, jó?”
Ugyebár milyen praktikus, hogyha valakit meg akarsz ölni, előtte beszámolsz róla neki.
Az újságcikkek, tudósítások mái napig olvashatóak a neten, és nem téged támasztanak alá. De gondolom azok mind hazudnak, neked van igazad egyedül szokás szerint.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerinted az oroszlán és a zebra egyazon fajhoz tartozik? A példád kanyar nélküli csúsztatás a javából.

Igazad van, a gorilláknál ez sokkal egyértelműbb, ott egy hím van , háremmel, a többinek coki.

Az általad említett férfi-női egyenlőtlenségnek kimondottan biológiai oka van, azt pedig valóban nem lehet egyensúlyba tenni.

Akkor mire fel a rinya?

De ezt írtam is, nem? Ha egy nő ötöt tudna kölykezni, mint a macska, ez máris nem lenne probléma.

Nem, te azért vinnyogsz, hogy megtehesd azt mint egy nő, akkor is ha az objektív feltételek ezt nem engedik, vagy, hogy ő sem tehesse meg, ha te nem (proli /komcsi /bolsi hozzáállás)

De hát sajnos ami macskáéknál megy, az emberéknél nem.

Azért az engem megnyugtat. hogy a degeneráltak jó eséllyel nem szaporodnak…..

Örülök mindenesetre, hogy sikerült komcsiznod/proliznod egy jóízűt. Az általam említett dolog kimondottan demokratikus, de azért csak sikerült idekeverned a bolsevikokat.

A proli számára mindig az a demokratikus, amitől ő jól érezné magát.

Ügyes! Tudod, demokráciában a törvények és jogok mindenkire egyformán vonatkoznak. Sőt, már Kossuth és társai is beleírták ezt a 12 pontba.

Tévedés, a demokrácia nem azt jelenti, hogy ha valakinek joga van valamihez, akkor az neked is automatikusan jár!

Ennyi erővel egy csóró cigó is követelhetné azt a jólétet és életkörülményeket, amelyben te élsz, egyszerűen azért , mert joga van:)?Demokrácia van?:)

Az teljesen igaz, hogy az agresszió az emberi tulajdonság. Hogy a férfiak hajlamosabbak rá, azt nem is vitattam, szóval itt most nyitott kapukat döngetsz.

Csak arról kussolsz mélyen, hogy a két nem közt a tetlegesség szintjén nagyságrendi különbség van!

Volt lehetőség a válásra elméletben és gyakorlatban is.

Persze, csakhogy hülye lenne bárki is válni akkor ha:-
– Páriaként tekintenének rá
– Éhenhalást kockáztatná ezzel

Csak hát minek ezzel bíbelődni, egyszerűbb lemérgezni aki nem tetszik nekünk, mert hát úgyse derül ki (ennyit speciel elismertél).

Nem véletlen, hogy elmaradt/elhagyatott/szegény/nyomorult stb. periférián történt ez.

Amúgy az egész mérgezéses story mire lenne “bizonyíték”, vagy “érv”? Hogy geci nők?Vagy pont olyan gyilkosok, mint a férfiak? Mi lenne a cél?

mert beleszerettem Dzsovanniba a hadifogolytáborból, edd csak meg szépen, jó?”

Ezeket a faszságokat honnan szopod?

hunbagira
Újságíró

A történelmi monográfiákból szőröstalpú cigány. Pont a smittmacás házi intézeteitek jelentettek meg egy sorozatot, ami hazánk történetét dolgozza fel szociológiai nézőpontból is.
És igen a dígózás akkor kezdődött a magyar ringyóknál, nem a 70es években. Amikor több százezer hadifoglyuk baszta a rezet az alföldi táborokban az isonzói csaták után. Igen, a “nagy magyar női szív” :D akkor sem az orosz birodalomból származó hadifoglyokba, és meg csak nem is a magadfajta oláhba (azokból is volt egy pár százezer 1916 után) “szeretett bele” hogy-hogy nem. :D
Ahogy a 70es években sem (szintén) a “hazánkban ideiglenesen tartozkodó, dicsőséges felszabaditó szovjet hds”:D kaukazusi katonáiba, pedig ők is kreolosak..ráadásul nekik tényleg van vér a faszukban.

hunbagira
Újságíró

Ellenben a magyar hadifoglyok mentek szibéria-középázsia (hó)sivatagaiba a földközi tenger karszt szigeteire, ahol úgy hullottak, mint ősszel a legyek.
Hejj mindig “jó” volt magyarnak lenni, pláne ferfinak.
Ahogy kuncz aladár írja a fekete-kolostorban.

hunbagira
Újságíró

A cigók ott tartanak, hogy nemcsak szavazójoguk van, hanem ők adjak az ország miniszterelnökét.:D
És követelniük sem kell semmit (ahogy a többi szarszínűnek, kamposorrúnak) hanem államcsőd szintig támogatják őket a fehérek adójaból (a köcsög kurmányod is) “sírás” nélkül.
Szóval megint mit hazudsz/ beszélsz mellé?!

hunbagira
Újságíró

Szóval az megvan, hogy volt olyan, amit úgy hívunk, hogy első világháború, te 60 iqs primitívség?!

hunbagira
Újságíró

És tettlegesség pont azért van szőröstalpú, mert a mai átlagférfitól minden más érdekérvényesítő lehetőséget elvettek. Ennyi.
Ezt magad is elismered te utolsó szar, ezen röhögsz cinikusan. Ahogy az isztambuli (lol) egyezmény után pont, mindenütt emelkedik a nők elleni erőszak…mert más utat nem látnak, ezért marad az önbíráskodás.

victus
Olvasó

Jaja, a sok agresszív tetű meg tudja magyarázni a bizonyítványát. Azért verek másokat, főleg nőket, mert nincs más választásom. Miért nem mész a tükör elé és köpöd szembe magad?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Azért verek másokat, főleg nőket, mert nincs más választásom.”

Hát, a nők valahogy nem rejtik véka alá, életemben egyszer sem láttam még, hogy nőt ütne meg férfi, ellenben számtalanszor, hogy nő üt meg férfit. Utcán, villamoson, “poénból” de erősen, vagy indulatból. A gyerekeiket is a nők tépik, cibálják, verik az utcán, nem mondom, hogy minden alkalommal látok ilyet, de azért elég gyakran. Férfiak bezzeg nem csinálják ezt. Ők nem primitív majmok, látszik, hogy a civilizáció csírája melyik nemben van.

“Miért nem mész a tükör elé és köpöd szembe magad?”

Gondolom azért, mert nem akar ebben sem hasonlítani rád.

victus
Olvasó

Hát, a nők valahogy nem rejtik véka alá, életemben egyszer sem láttam még, hogy nőt ütne meg férfi, ellenben számtalanszor, hogy nő üt meg férfit. Utcán, villamoson, “poénból” de erősen, vagy indulatból.

Aha. Ha te nem láttad, akkor nem is létezik. Jól van.

A gyerekeiket is a nők tépik, cibálják, verik az utcán, nem mondom, hogy minden alkalommal látok ilyet, de azért elég gyakran.

Na, hány ilyen alkalmat láttál? És miért nem léptél közbe? Befostál, hogy akkor te is kapsz?

Férfiak bezzeg nem csinálják ezt. Ők nem primitív majmok, látszik, hogy a civilizáció csírája melyik nemben van.

Jaj, a férfiak azok aztán szentek egytől egyig.

“Miért nem mész a tükör elé és köpöd szembe magad?”

Gondolom azért, mert nem akar ebben sem hasonlítani rád.

Juj, de megmondtad.

Reactor
Újságíró

A gorilláknál csakugyan így van. És mi a végeredmény? Már ötszázan sincsenek az egész bolygón. Ebbe szépen belefutottál…
Hogy mifeföl a “rinya”? Egyrészt, szólásszabadság van, demokrácia, senkinek nem kötelező egyetérteni veled. Másnak is lehet igaza, fogadd csak el. Másrészt, a problémák megoldásának többnyire az a módja, hogy átbeszéljük, nem az, hogy agyonhallgatjuk, és úgy teszünk, mintha nem létezne. Civilizált körökben így szokás.
Ezt honnét veszed, hogy én ugyanazt szeretném megtenni, amit egy nő? :D De még ha így is lenne, ez mitől is komcsi-proli-bolsi hozzáállás? SZVSZ tisztában se vagy a jelentésükkel, összecsipegetted őket valahonnan a netről, megörültél, hogy jajj de jó, végre egy kis múnició, most meg dobálózol velük össze-vissza, mint a hülyegyerekek a petárdával…
A degeneráltak nem szaporodnak? Lakatos Zsanuária tízévesen már ötgyerekes családanya. Ez az állításod is megdőlt.
A demokrácia, kérlek, definíció szerint egyenlőségre épül. Mindenki véleménye, szavazata számít, és az embereket egyenlő jogok illették meg. Ez már az ókori Hellász óta így működik. Ha problémád van vele, Észak-Korea csak téged vár, ha már ennyire eluralkodott rajtad a bolsiprolikomcsi-pszichózis.
Most arra próbálsz utalni, hogy férfiak közül többen ülnek börtönben erőszakos cselekmény miatt? Na und? Ezt senki nem tagadta továbbra se, úgyhogy nem kell itt úgy csinálnod, mintha valami bazinagyigazságot lepleztél volna le. Igen, a férfiak erőszakosabbak, ennek oka a tesztoszteron. Ez az állatvilágban is így van, tehát megintcsak lehet panaszkodni az Atyaúristennél. Good luck…
Az merő humbug, hogy az elvált nők éhenhaltak volna. Jog szerint a vagyon fele őt illette alapból. Az újraházasodást pedig semmi nem tiltotta, plusz bőven éltek azidőtájt is vadházasságban az emberek. Szó nincs erről a hülyeségről, hogy válás után a volt férj az utcára pakolta a nejét egy szál bugyiban. Az teljesen igaz, hogy az elváltakat esetleg a szájára vette a falu, de tudod, a gyilkosságnál még ez is jobb. Most komolyan, ezzel igazolod a házastárs kiirtását, hogy “jajj, csak válást ne, mert a Mancika meg a Jolika kiközösítenek”? LOL…
Az egész mérgezéses sztorit annak igazolására írtam, hogy a nők se jobbak egy grammal se, hiába állítják magukról, a szerencsenmosdatást be lehet fejezni. Lehet, hogy a módszereik mások, de a végeredmény ugyanaz. A hadifoglyokkal való bratyizás kérlek szépen, szintén megesett, a korabeli tudósításokból vettem, nem máshonnét (Nagyrév mellett szállásolták el a szövetséges hadifoglyokat), de tőled már megszoktam, hogy a legfőbb érved faszságnak nevezni minden olyan tényt, ami ellentmond neked. Csodás vitakultúra, de tényleg. Jólesik amúgy mosdatni a szerecsent?

Deadpool
Újságíró

“Az teljesen igaz, hogy az agresszió az emberi tulajdonság. Hogy a férfiak hajlamosabbak rá, azt nem is vitattam, szóval itt most nyitott kapukat döngetsz.”

Amennyiben agresszió alatt fizikai erőszakot értesz. De létezik pszichikai terror is. Nem igaz, hogy a nők kevésbé lennének erőszakosak, pusztán csak más formában élik ki erőszakos hajlamaikat: pletykálkodásban furkálódásban, hazudozásban, manipulálásban, félrevezetésben, mindenféle ármánykodásban. És teszik mindezt akár a legnagyobb higgadtsággal.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem igaz, hogy a nők kevésbé lennének erőszakosak, pusztán csak más formában élik ki erőszakos hajlamaikat: pletykálkodásban furkálódásban, hazudozásban, manipulálásban, félrevezetésben, mindenféle ármánykodásban. És teszik mindezt akár a legnagyobb higgadtsággal.

Bizony, mindig a lehetőségeik, a korlátaik, a vágyaik és frusztrációik egyvelege határozza meg, hogy ebből mikor és mennyi látható…..

hunbagira
Újságíró

Nem, szőröstalpú féreg. Pont akkor indultak a nyomozások, amikor észrevette az államhatalom, hogy nemcsak a gyermekátlag alacsonyabb mint “kellene” és a nyomorékok, hadirokkantak várható élettartama kevesebb, hanem a munkaképes férfi lakosságé. Már amennnyire nyomozni kellett, inkább leleplezni. Mert a dolog amolyan nyílt titokként működött, ahogy most a “fekete angyalok”.

victus
Olvasó

Te is ihatnál már egy kis légyvizet.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Ja, ha az oroszlán ehet zebrát, akkor a zebrának is joga van oroszlánt enni:)”

Nem te szajkózod, hogy ugyanazt csinálják a férfijogi aktivisták, mint a feministák, csak pepitába? Szóval az idézett szöveged tulajdonképpen a megállapításod, és mivel egy óvodás is tudja, hogy ez nem igaz, ezek alapján te, barátom egy taknyos kis félkegyelmű vagy.

“Ez már nyugaton lassan megvalósult, a férfiak joguk van szülni:)!:), sőt a legújabb hírek szerint joguk van az abortuszhoz is:)DDDD”

Így legyen joguk a nőknek is szavazni meg tanulni. És amúgy meg minek vihogsz/vigyorogsz/kuncogsz (csitri) ennyit, mint egy titkon sültmeleg, akit büntetésből seggberaknak? És örül, hogy minden a mocskos kis terve szerint alakult, és milyen jól járt? Nagyon idegesító vagy.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ugyanazt csinálják a férfijogi aktivisták, mint a feministák, csak pepitába?

Bizony, csak míg az egyik egyre többet kapar ki magának (a nők), addig a másik egyre mélyebb és szánalmasabb szarba ássa bele magát.

Szóval az idézett szöveged tulajdonképpen a megállapításod, és mivel egy óvodás is tudja, hogy ez nem igaz, ezek alapján te, barátom egy taknyos kis félkegyelmű vagy.

Nyertél mikimanó, esment.

Nagyon idegesító vagy.

Remélem is.

victus
Olvasó

A nagy teherautós móka az Ahmedék stílusa,

Ki beszélt itt nagy teherautóról? Arról a kanadai incel faszról írtam, aki a buszmegállóban ácsorgó tömegbe hajtott, majd arra várt, hogy a zsaruk lőjék agyon, mert ahhoz is töketlen volt, csak a juharleveleseknél ez nem szokás, így ment sittre.

Elliott Rodger pedig elsősorban nem azért gyilkolt, mert ennyire nem tudott nőhöz jutni, hanem mert elmebeteg volt.

Legalább te érted a lényeget: nem azért kattant be mert folyton elutasították, hanem azért utasították el, mert eleve kattant volt. Csak a sok féreg szeret mártírt csinálni ebből a rohadékból.

Ott van ellenpéldának Ted Bundy, vagy Henri Desiré Landru is – több nőt meghúzott, mint ahány fűszál van a réten, aztán mégis elkezdte gyilkolászni őket.

De most az incelek általi erőszakos cselekedetekről volt szó nem? Csak mert aki fegyveres ámokfutást hajt végre, az tömeggyilkos, aki alkalmanként vadássza le az áldozatait, az sorozatgyilkos. Ezek az incelférgek tömeggyilkosok voltak, Bundy és a többiek sorozatgyilkosok. Az előbbiek arra hivatkoztak, hogy nem kellettek a csajoknak, a sori gyilkosoknál pedig mindig más-más ok kerül elő, hogy miért tették, így akár sikeres is lehetett a csajoknál.

Ennyi erővel akkor a jóképű pasasokról is lehetne tirádákat írni, hogy me’ a Ted Bundy is ilyen volt…

Attól, hogy valaki jóképű, vagy annak tartják még nem lesz sorozatgyilkos. Ha szóba kerül Bundy neve, elsőre mindig az ugrik be a többségnek, hogy nőket ölt meg, utána próbálják elemezni az elcseszett gyerekkorát. Az, hogy jóképű volt-e a huszadrangú pont, már ha előkerül egyáltalán a felsorolásból.

Ez is csak részben igaz, hogy a férfiak több erőszakos bűncselekményt követnek el, az utóbbi időben kezdik behozni a nők is a lemaradást.

Azért a nőknek igencsak bele kéne húzniuk, hogy utolérjék a férfiakat. Pár száz év is kevés lenne hozzá, ha holnaptól kezdve egyetlen férfi sem követne el erőszakos bűncselekményeket.

Gondolom ez alatt a húsz év alatt nem csak részeges, agresszív férfiakat öldöstek.

Lehetséges. Egyikünk sem olvasta el a teljes peranyagot, legfeljebb azokat a könyveket, melyek valamilyen irányba akarják terelni az olvasót.

De még ha azok is lettek volna – volt lehetőség válásra.

Az egy dolog, hogy papíron mi lehetséges és, hogy ez, hogyan lehet megvalósítani a valóságban.

Turbófeminizmus az nem volt, de matriarchátus az speciel igen.

Jaj, szegény férfiak. De lebuktak a méregkeverők, így nyugodtan alhatsz. De, hogy örülj, Holhos Jánosné, alias a nikotinos gyilkos is a bitón végezte 1962-ben.

Ezt a robotosítás-hülyeséget felejtsd el. Még magában Japánban sincs ilyen, pedig ők úgy 150 évvel előttünk járnak, hozzájuk képest itt kőkorszak van. Ott se robotok végzik a kulimunkákat, valószínűleg nem véletlenül. Idehaza se a gazdasági, se az energetikai feltétel nem adott ehhez.

Én nem az elkövetkezendő 5-10 évről beszélek, hanem 50-100 éves távlatokban gondolkodom. A 20. század elején, amikor Henry Ford beizzította az első futószalagokat, hogy a T-Modellt sorozatban gyártsák, akkor a kocsi minden elemét emberi melósok pattintották össze. Ma az autógyártásban sok folyamatot már kiváltottak a gépek, jelentősen csökkentve az emberi tényezőt. És ez a folyamat nem fog megállni. Egyrészt az ember alapvetően baromi kényelmes lény, nem szeret megszakadni a melóban, ha valaki más is megcsinálja helyette, de ha nem muszáj a seggét sem emeli fel, hogy kimenjen a konyhába enni, sőt még gondolkozni, problémát megoldani se nagyon. Ezért vannak okostelefonok, okosórák, okosautók stb. Csak az ember lesz egyre lustább és hülyébb.
A szemét vérszívó cégeknek pedig csak a profit számít. Nem fognak azért embereket alkalmazni, fizetni utánuk a járulékokat, ha gépekre is le lehet cserélni őket.

És akkor az anoním illetőket (pl. Gyakorikérdesek-en) még nem is említettem.

A gyakorikérdések és a többi névtelen fórum miután számít reprezentatív mintának?

A férfiak felszínesek, ez igaz, az anyagiasság viszont pont hogy nem jellemző rájuk. Igen, tudok róla, vannak hozományvadászok, csak épp feleannyian sincsenek, mint az aranyásók.

Mindkét nem ugyanolyan felszínes és anyagias. A férfiak többsége sem megy el valami alja munkát végezni, amiért annyi pénzt kapna, hogy épphogy ne dögöljön éhen és legyen hol laknia. Sok pénzt akarnak keresni lehetőleg kevés munkával.

Hogy miért fizetnek szexcam-ért, lakásos prostiért meg hasonlók? Nos, mivel egyre több a férfi 35 éves korig, a nők egyre inkább válogatnak (igen, a rondák is), következésképpen egyre több az olyan férfi, akinek semmilyen nő nem jut.

Akkor megint csak oda lyukadunk ki, hogy a férfiak ilyen megalkuvó szerencsétlen balfaszok, mert mindegy csak lyuk legyen már.Mindenki válogat. Az, hogy sokan beérik a moslékkal, az őket minősíti.

Maradnak tehát az említett kerülőutak, illetve hát van még a szerzetbe lépés is, de érthető módon ennyi önuralma elég kevés férfinak van.

Se a kurvázás, se a pornóra való faszverés nem oldja meg a problémát.

Ők szolgáltatnak, a pasas fizet.

Mert a többség képes kifizetni az összeget. Ha nem fizetnének, akkor kevesebb lenne a tarifa.

Ez nem lehúzás, ez üzlet. Lehúzás az, amikor megveszel egy “teljes verziós” játékot, és mondjuk a harmadik pálya után kilép, hogy ha tovább akarsz jutni, töltsd le ezt meg azt a fizetős DLC-t.

Azzal nem tudom, mi bajod, ha a pornót néző férfiak inkább békénhagyják a nőket. Nekik tesznek ezzel szívességet, nem? Elvégre szemétférfiakfuj.

Nekem aztán semmi bajom velük, a rinyálásukkal és a követelőzésükkel annál inkább.

Mindenesetre elég sokatmondó lesz, ha a férfi inkább beruház szexrobotra, minthogy ötszázezredik alkalommal is valódi nőnél próbálkozzon.

A sikeresebbek ugyanúgy dugni fogják a nőket, akik inkább sorban állnak náluk, minthogy egy lúzer nyomorulttal álljanak össze. Az meg, hogy ezek a szerencsétlenek a pornóra verik, vagy szexrobotra spórolnak, a kutyát nem fogja érdekelni.

Reactor
Újságíró

A kanadai esetről nem hallottam semmit. Eddig úgy tudtam, Ahmedéknek szokása nagy teherautóval berongyolni a tömegbe vallási ünnepekkor. Ezekszerint akkor volt kitől ellesnie. Hogy miért nem lett öngyi, nos, gondolom nem volt fegyvere. Azé’ odaát se olyan a shotgun meg a gépfegyver, hogy úton-útfélen árulják, mint a turbórágót.

4-5 áldozatnál még elég vitás, lehet-e tömeggyilkosságról beszélni, még az FBI-nál sincs ebben egyetértés. Úgy értem, négy-öt ember messze nem számít még tömegnek. Mindegy, ez most részletkérdés, egy tömeggyilkos vagy sorozatgyilkos is hivatkozhat a sikertelenségére, most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy rengeteg magányos férfi van, aki a legkevésbé se kattant, ennek ellenére hiába próbálkozik, folyton csak kosarat kap. És mivel ilyenből már igen-igen sok van, bízvást nevezhetjük társadalmi problémának. Ezt meg nyilván nem úgy kell megoldani, mint ahogy a török császár próbálta a kiskakasos ügyet, ő is ugye hogy járt a végén…
Ha tényleg csak a stikkes idióták nem jutnának nőhöz, az teljesen rendben volna, én is csak helyeselni tudnám, de hát nem ez a helyzet.

Ez teljesen igaz: attól, hogy valaki jóképű és nőcsábász, nem feltétlenül lesz Ted Bundy. Ez fordítva is igaz: attól, hogy valaki incel vagy MGTOW, nem jóképű és nincs sikere a nőknél, nem lesz Elliott Rodger belőle. Ez semmit nem von le egy ember értékéből…nem jó a csajozásban, na bumm, másban meg lehet háromszor olyan jó, mint egy nőcsábász.

A gyilkosságok nemek szerinti eloszlásánál nyilván nem az emberiség egész eddigi történelmét vettem alapul, hanem pl. az éves adatokat (veszem a Zsaru magazint, abban minden évben vannak efféle diagramok). Ez igaz; MÉG nem követnek el annyit, mint a férfiak, de az előző évekhez képest azé’ zárkóznak fel szépen.

A tiszazugi arzénes ügyről egyébként könyvtárnyi méretű irodalom van, a jórésze hozzáférhető a neten, szóval alaposan körüljártam a témát, innen tudom, hogy miután az összes kellemetlenkedő családtagot hidegre tették, miért folytatták mégis az öldöklést. Érted…iszákos, kötekedő férjet csak egyszer lehet megölni, ezek meg 20 évig folyamatosan. Egymást egyébként nem ölték, hanem szinte csak férfiakat. Gyaníthatóan több száz elkövető volt, ebből alig egy maroknyit kaptak el – az igazságügy konkrétan leállította a vizsgálatot egy idő után, hogy ne legyen még nagyobb botrány a dologból (azaz futni hagyta az elkövetők jórészét), és az összefogdosott elkövetők közül is nagyon kevés kapott tényleges büntetést. Ráadásul rafkósak voltak az asszonyok, mert amikor robbant a bomba, összecserélték a temetőkben a fejfákat, gondolom készültek rá, hogy előbb-utóbb kitudódik a dolog. Az ügyről egyébként maga Móricz Zsigmond, a nagy író is tudósított. Ő azért nem ilyen Zsindex-szintű netszemét azért, és különben sem állt érdekében hazudni.
Mindegy, a dolog lényege annyi, hogy a tapasztalatok nem azt mutatják, hogyha a nők lennének a hangadók, annyival szebb-jobb világot teremtenének, mint a férfiak.

Ami a robotosítást illeti, itt még több száz éves távlatokban se várj nagy változást. A technológia fejlődik, de a végtelenségig semmit nem lehet fejleszteni (lásd magnókazetta, CD), ráadásul egyre több meló van abban, hogy valami pindurka kis előrelépést el tudjunk érni (és ezzel párhuzamosan egyre több pénzt is emészt fel). Ez teljesen igaz, hogy a gyárakban ma már zömmel gépek végzik az érdemi munkát – viszont emberi felügyelet mellett teszik ezt. Szó sincs arról, hogy egy lélek sincs az egész gyárban, és a gépek mindenféle emberi beavatkozás nélkül gyártogatnak. Egész sereg karbantartó, programozó felügyel rájuk, mert ugye ismerik a Murphy-törvényt: ami el tud romlani, az el is romlik. És ha a gépek egymásra vannak utalva, egyetlen hiba is hazavághatja szépen a komplett termelést (ez lenne a dominó-effektus), esetleg nekiállnak selejtet gyártani, ami ugye veszteség.
A cégekkel kapcsolatban is igazad van – viszont éppen ennek köszönhető, hogy itt még jó sokáig nem lesz robotosítás: a melós még mindig kevesebbe kerül, mint egy Robot Robi. Ráadásul ha mindenki nekiállna ész nélkül robotosítani, az energiaigény iszonyatos mértékben megnövekedne, és az évenkénti 5% helyett mondjuk 150% lenne. Ezzel egész egyszerűen nem tudna lépést tartani az energiaszektor, minden utcába meg nyilván nem lehet erőművet pakolni mint a “szimszitiben”. Arról nem is beszélve, hogy a szemét erőmű rögvest megemelné a villanyáram árát, mert extraprofitot akar…eeegen, szóval erősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy akár a távolabbi jövőben robotokkal pótolják ki az embert majd.

Nem értem, a GYK vagy az anoním kommentek miért nem reprezentatívak. Ezeket is emberek írják, nem? Miben lenne más, ha névvel-címmel írnák ugyanezt?

A munkavégzéssel kapcsolatban igazad van, olyan munkát minek végezni, amiből valaki nem tud megélni, bár, ahol lehet választani szar meló és a nagy büdös semmi között, ott kénytelenek az előbbit választani. Itt én most kimondottan a párkapcsolatokra gondoltam – vagyis hogy melyik nemre jellemző inkább az érdekkapcsolat, érdekházasság. A hozományvadászat kevésbé biznisz, mint mondjuk a Puncs.hu. Egy koldusszegény de amúgy csinos lánynak nem okozna gondot társat találnia, ugyanez egy ilyen fiúnak mission impossible.

Nem értem amúgy az álláspontodat – az is baj, ha a pasas válogat, és nem éri be a szintjével. Az is baj, ha nem válogat, mert akkor igénytelen és csak lyuk legyen. Mi lenne akkor a megoldás? Lépjünk mind szerzetbe? Ebből is ugyanúgy cirkusz lenne, sok nő már azon kiakad, ha a pasas fél órával több időt tölt videójátékkal, mint ővele.
Hogy megoldja-e a problémát a hivatásos vagy a pornó, az attól függ, mekkora a pasas étvágya. Akinek ez elég, annak simán megoldja. Bőven vannak normális férfiak, akiknek nincs igényük párkapcsolatra ilyen-olyan okokból.
Hogy a férfi mekkora összeget képes kifizetni miért, ez megint eléggé egyéni igényszinttől függ. Ha valaki magánál ötször jobb nővel akar henteregni, az bizony így vagy úgy, de pénzbe kerül. Lényegében a hivatásosnál azért fizet az ember, mert garantált a szex (azon belül persze, amit a lány vállal), nincs árnyékra vetődés, randizgatás, időhúzás és hasonlók, és mert persze olyan lányt választhat, ami neki tetszik. Akinek ennél több kell a szexhez, hogy a nő bombatest legyen nagy csöcsökkel, az természetesen nem fog hozzájuk járni. Aki pedig megoldja máshogy, az meg egyáltalán nem. Ez egyébként az egész civilizációt végigkísérte az ősközösség felbomlásától, nem véletlenül hívják “ősi mesterségnek”.

Azzal sincs részemről gond, hogy a sikeresebbek végigdugják a nőket, akik inkább sorszámot tépnek náluk ahelyett hogy leereszkednének a pórnéphez, viszont akkor nincs sok értelme az ő rinyálásaiknak se, hogy nincs egy “normális férfi” se, minden férfi csúnyarossz szexmániás disznó stb. Úgyhogy ez messze nem csak egyoldalú dolog.

victus
Olvasó

A kanadai esetről nem hallottam semmit.

Pár éve volt, még a hírekbe is bekerült. A nyomorult olyan embereket akart megölni, akiknek semmi köze a nyomorához. Szerencsére csak megsérültek és nem halt meg senki. Majd előkerítem, ha ennyire érdekel.

A lényeg az, hogy rengeteg magányos férfi van, aki a legkevésbé se kattant, ennek ellenére hiába próbálkozik, folyton csak kosarat kap.

Persze azon már nem gondolkozik el, hogy vajon miért kap folyton kosarat. A végeredmény mindig az lesz, hogy a szemét pénzéhes kurvák miatt. Egyébként sok magát normálisnak mondó fasziról derül ki, hogy azért mégsem annyira az.

És mivel ilyenből már igen-igen sok van, bízvást nevezhetjük társadalmi problémának.

Mennyire érinti ez az egész társadalmat negatívan?

Ez fordítva is igaz: attól, hogy valaki incel vagy MGTOW, nem jóképű és nincs sikere a nőknél, nem lesz Elliott Rodger belőle.

Ezt nem állította senki.

Ez semmit nem von le egy ember értékéből…nem jó a csajozásban, na bumm, másban meg lehet háromszor olyan jó, mint egy nőcsábász.

Sokat ér vele. Kíváncsi lennék, hogy adott esetben egy a szakmájában sikeres újságíró vagy egyetemi tanár mennyit gondolkozna, hogy mindezt odadobja, hogy sikeres lenne a csajoknál.

Ez igaz; MÉG nem követnek el annyit, mint a férfiak, de az előző évekhez képest azé’ zárkóznak fel szépen.

Remek. Akkor ha csak az utóbbi éveket figyeljük, mert abból meg lehet állapítani, hogy a nők a korábbiakhoz képest több erőszakos bűncselekményt követnek el.

Ami a robotosítást illeti, itt még több száz éves távlatokban se várj nagy változást. A technológia fejlődik, de a végtelenségig semmit nem lehet fejleszteni (lásd magnókazetta, CD),

A magnókazetta és a CD napjainkban teljesen feleslegessé vált, mert az azokon elférő adatmennyiség ma már nevetségesen kevés. Azóta már két kattintással több ezernyi CD-hez hozzáférhetsz.

Szó sincs arról, hogy egy lélek sincs az egész gyárban, és a gépek mindenféle emberi beavatkozás nélkül gyártogatnak.

Nem mondtam, hogy egyetlen ember sem dolgozik a gyárakban, hanem hogy kevesebbre van más szükség.

Ráadásul ha mindenki nekiállna ész nélkül robotosítani, az energiaigény iszonyatos mértékben megnövekedne, és az évenkénti 5% helyett mondjuk 150% lenne. Ezzel egész egyszerűen nem tudna lépést tartani az energiaszektor, minden utcába meg nyilván nem lehet erőművet pakolni mint a “szimszitiben”.

Ha az jön ki, hogy ezzel sokkal több profitot lehet termelni, akkor lesz robotosítás. Az energiaproblémákat is meg fogják oldani, mivel a kőolaj alapú gazdaság már csak pár évtizedig lehet fenntartani.

Nem értem, a GYK vagy az anoním kommentek miért nem reprezentatívak. Ezeket is emberek írják, nem? Miben lenne más, ha névvel-címmel írnák ugyanezt?

A kérdések nagy részét ugyanaz a pár szerencsétlen írja ki. Sokan kifejezetten trollkodási célokból kommentelnek oda.

tomgal
Olvasó
tomgal

A kanadai esetről pontosítsunk, Alek Minassian-ról van szó ( sokszor linkeltem az esetét incel témákkal kapcsolatban) és de, 10! embert megölt ( azóta életfogytot kapott), további 6-ot súlyosan megsebesített.
Persze a többi idióta többségével egyetemben, ő is gyerekkorától mentális betegségekben szenvedett, kezelésben részesült és E. Rodger-hez hasonlóan Aspergerrel is diagnosztizálták.

Angolul:

https://www.google.hu/amp/s/www.bbc.com/news/world-us-canada-43877137.amp
Magyar:

https://444.hu/2018/04/24/a-nok-irant-erzett-gyulolete-miatt-gazolhatott-a-kanadai-merenylo

Egyébként meglepő módon Kanadában történt az első ehhez hasonló gyilkosság is 1989-ben. Ráadásul pont néhány férfiasabb aggyal megáldott lányt gyilkolt meg, akiknek annyi bűnük volt, hogy igen jelentéktelen kisebbségként műszaki egyetemre mertek járni.

https://vilagterkep.atlatszo.hu/2019/11/26/bosszut-allni-a-feministakon-30-eve-tortent-az-elso-noket-celzo-tomeggyilkossag-kanadaban/

A nemi arányok a bűnözésben szinte folyamatosan tartják magukat 80-20% a férfiak javára. Jelentòsen nem változik.
Két terület van ahol jóval több a női elkövető , prostitúció és csecsemőgyilkosság.

És 2 terület, ahol szinte csak férfi elkövető van 97-98% ( nők jóformán csak tettestársként), pedofília és nemi erőszak.

https://ujbtk.hu/dr-nagy-melania-elmeletek-a-noi-bunozes-okairol/

hunbagira
Újságíró

Ahol büntetik a prostitúciót ott is 80:20 az arány, Vivi?! :O wazzeg, ha újra be/visszahoznák az üzletszerű kéjelgés tényállását (megfejelve kmkval) akkor itt kelet európában (kivétel valamennyire lengyelek/horvátok) a 35 éves korig terjedő női populáció minimum 10%át sittre kellene vágni.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ott, ahol büntetik (pláne nagyon -iszlám országok), ott nem igazán van ugye. Sok ország van ahol illegális, vagy félillegális, de nem szankcionálnak. A prostitúció, mint bűncselekmény az elkövetett egyéb bűncselekmények töredéke. Egyébként alapvetően erőszakos bűncselekményekről beszéltünk ab ovo (gyilkosság, rablás, testi sértés stb).

Amúgy érdekes világtérkép prostitúció ügyben :

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/countries-where-prostitution-is-legal

hunbagira
Újságíró

Kimondtad a lényeget “nem szankcionálnak” azaz szemethunynak. Itt sem hallom, hogy a rendőrség, nav, közterületfelügyelet végig látogatná a 13-11.kerületi “lányosházakat” pedig elvileg jogszabályi kötelezettségük.

Balton
Olvasó
Balton

Imádom, ahogy akkurátusan leírsz mindent ki nem hagynád a tényeket, ha adatokkal tudod alátámasztani. Mindeközben viszont olyan monumentális dolgok felett “libbensz” el, hogy ihaj…
“És 2 terület, ahol szinte csak férfi elkövető van 97-98% ( nők jóformán csak tettestársként), pedofília és nemi erőszak.”
Oszt azt miér van így he? tán’ mer’ a 23 (18) éves tanítóbácsi, ha a 14 éves leányokkal… kötelet kap, a 42 éves milf a 14 kisorú fiúkkal meg szobrot vagy 10k lájkot a profíljára?

hunbagira
Újságíró

hát a “magyari” 42 es milfek nem kapnak 10+ likot, különösen azok, akik az oktatásban tevékenykednek…:P:D

Balton
Olvasó
Balton

Azért amikor középiskolában, Gabi “néni” 35+ bejött történelemórára nyáron, volt olyan osztálytársam, aki rárántott a hátsó padban, mondjuk ki is b…ták érte…

hunbagira
Újságíró

hát, akkor te szerencsés helyre jártál…nálunk 50+os ok voltak…ráadásul mindnek olyan büdös volt a szája a minden szünetben eltolt kávé-cigi “kombón” (és a nem megfelelő szajhigénián) túl, ha hozzádbeszélt nem tudtad, hogy tartani a fejed a”tűzvonalból” való kikerülés végett, illetve ne éreztesd ezt vele. mert nyilván nem akartad kitenni magad a nőies bosszújának.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én azt tapasztalom és egyre olyan híreket olvasok, hogy bizony a (tanár)néniket is büntetik már rendesen, sőt különbséget sem tesznek, ha férfi, vagy nő az elkövető :

https://www.infogyor.hu/hirek/olvas/permalink:diakjaval-szexelt-egy-tanarno-2013-11-19-105651/

https://www.sonline.hu/nemzetkozi-bulvar-celeb/2021/05/sajat-kollegaja-nyomta-fel-a-tanarnot-aki-rendszeresen-vitte-fel-lakasara-a-diakjat

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/woman-jailed-sex-student-pupil-teacher-relationship-a7986976.html

És nálunk is, lazán kapott 4 évet a tanárnő :

https://www.nyugat.hu/cikk/negy_ev_bortont_kapott_diakjaval_szexelo_tanarno

Ja igen és én valóban pedofíliát írtam amúgy, ami nem a 14 éves diák esete, ugyanis a nemi jellegek még igazán ki sem alakulnak az ilyen bűncselekményeknél. A 13-14 évessel szexelés nem pedofil bűncselekmény, de természetesen a törvény bünteti, nagyon helyesen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

a

23 (18) éves tanítóbácsi, ha a 14 éves leányokkal… kötelet kap

Nagyon helyesen, a pedofíliának ez lenne a büntetése.

, a 42 éves milf a 14 kisorú fiúkkal meg szobrot vagy 10k lájkot a profíljára?

Bizony, mert az viszont (férfivá)be/(felnőtté)avatás, aka “jótétemény”:)

De alább épp te támasztod alá és közben meg teszed a hülyét:
“Azért amikor középiskolában, Gabi “néni” 35+ bejött történelemórára nyáron, volt olyan osztálytársam, aki rárántott a hátsó padban, mondjuk ki is b…ták érte…”

Csak épp azt felejtetted el közölni, hogy kit basztak ki érte?:)

Álszent fasz:)

hunbagira
Újságíró

14éves kiskurvákat már úgy tolják mindenütt, mint a lopott biciklit…nálatok cigóknál ez 8-9évre redukálodott. Szóval nincs itt semmi pedofília, jobbágyhobbit.

victus
Olvasó

Ez a bajod, te szarláda? Hogy nem toltál soha senkit, legfeljebb a biciklit elfelé?

Reactor
Újságíró

Nem fontos kikeresni, elhiszem, ha megtörtént a dolog, csak a közelebbi Ahmedes példák zavartak be.

Hogy miért kap egy átlagpasas folyton kosarat? Ismered a nőket, és a mai felfogásukat: amint udvarol neki egy pasas, nem az egyezéseket, hanem kapásból a hibákat keresgéli majd. Aki keres, az talál! Az első túl kövér, a második túl sovány, a harmadik csak minimálbért keres, a negyediknek csúnya nagy pattanás nőtt az orrán, az ötödik túl ostoba, a hatodikkal meg pont az a baj hogy nagyon is értelmes, a hetedik dohányzik, a nyolcadiknak valami krónikus nyavalyája van, a kilencedik félrekefél, a tizedikkel “nincs meg a kémia”…lehetne még sorolni napestig.
Gondolhatod, hogy nem lesz semmi pozitív hozadéka annak, ha kitermelődik egy aránytalanul nagy férfimennyiség, aki senkinek se kell, mert még a tőle ötször rondább nő se fog összejönni egy ronda pasassal.

Aki a szakmai, művészi vagy más egyéb sikerességét odadobná pusztán azért, hogy a párkeresésben legyen sikeres, az…nos, megérdemli a sorsát. Nem ér annyit a párhajkurászás, de még feleannyit se. De sajnos sok a kapcsolatfüggő, az emberek döntő többsége szentül hiszi, hogy a párkapcsolat a legnagyszerűbb dolog a világon a szeletelt kenyér óta. A megoldást az jelentené, ha az emberek nem kujtorognának egymás után, hanem boldogok lennének egyedül. Nem lehetetlen a dolog.

Ami a CD-t vagy a DVD-t illeti, még messze nem vált feleslegessé – az együttesek, programok mái napig CD-n jönnek ki, na meg továbbra is nagyon hasznosak biztonsági mentések tárolására (a file hosting szolgáltatók rendszeresen törölgetnek minden olyat, ami szerintük “szerzői jogot sért”, szóval a felhő nem váltja ki 100%-ban).
Gyakori tévhit, hogy a robotoknak zéró költségük van, ezért majd a profitéhes cégek jóóóóóóól kirugdosnak mindenkit, muhahaha. Nos…nyet. A robotot meg kell vásárolni, ha elromlik, javíttatni kell (plusz ott az elromlása miatti kiesett profit), meg kell venni hozzá az üzemeltető szoftvert is, évente licenszeltetni kell, fizetni kell az áramot amit elhasznál…ezek a költségek jelenleg sokszorosan múlják felül a melós fizetését. És akkor olyanokról még nem is beszéltem, hogy a tömeges robotosításra válaszul a kormány esetleg majd jól meg is adóztatja őket. Már a gépkocsira is kell millió+egy adót fizetni, egy robotra ez hatványozottan igaz lesz majd. Ami az energiaproblémát illeti, jelenleg még nincs megoldás, pontosan ezért vagyunk szarban. A kőolaj 20-30 év múlva kifogy a legoptimistább becslések szerint is, ez stimmel. A zöldenergia viccerőművek termelése az lópikula. A fúziós erőmű pedig olyan mint az öszvér orra elé lógatott répa a taposómalomban – valahogy mindig 60 évre vagyunk tőle. A 2010-re beharangozott JET-projectnek már 20 éve készen kéne állnia, ehhez képest egy helyben toporognak, haladás az nulla, deeeeeeeee a pénzt azért elköltik…nem fog meglepni, ha még Széles Gábornak is hamarább lesz energiacellája…

Ami a GYK-t illeti, elsősorban a kérdésekre gondoltam, csak másodsorban az adott válaszokra. Trollok vannak ott, ez így van, nyilván nem az ő válaszaikat kell figyelembe venni.

common man
Olvasó
common man

Ha szóba kerül Bundy neve, elsőre mindig az ugrik be a többségnek, hogy nőket ölt meg,

Aki abban a sorozatban volt nőket ölt? Ezt azért nem gondoltam volna soha.

victus
Olvasó

Igen a chicagói cipőboltos Al Bundy volt az. A folytonos értetlenkedésed mellett már csak az röhejesebb, amikor megpróbálsz humorizálni.

common man
Olvasó
common man

Igen a chicagói cipőboltos Al Bundy volt az

Akkor ezért nem látom már egy jó ideje a tévében.

victus
Olvasó

Ezért.

common man
Olvasó
common man

Pedig az egy olyan rendes aranyos gyerek volt el sem hiszem…

hunbagira
Újságíró

Cigányhobbit és ebben az esetben, ki fogja megvenni a cég termékét?! :D. Ha már ford t-modell?!
Ez max a zsidó-angolszász parazita tőkére igaz.

victus
Olvasó

T-Modellt már nem fog venni senki, mert az utolsó kb. 100 éve gördült le a futószalagról. Talán egy-két veteránautó buzi egymás között, akik vagyonokat költenek a régi dolgokra. De megint nem okoztál csalódást. Képtelen voltál felfogni néhány sort, ezért kiragadtál két egész szót a szövegkörnyezetből, hogy azt lefosva jártasd a rohadt, mocskos pofádat. Amilyen retardált vagy, csodálkozom, hogy egyedül tudsz levegőt venni.

hunbagira
Újságíró

Te pszichésen sérült geciputtony. Ennyi volt a dologból releváns. A többi, csak anyázás, amit lehet csinálni….egy ideig.
De segítek a megfejtésben, Henry Ford volt az első rablótőkés, aki (újra)rájött, hogy melós egyben fogyasztó is. Tehát nemcsak a gyártója, hanem a vásárlója is a termékének.

victus
Olvasó

Te pszichésen sérült geciputtony.

Aranyos, hogy ezt pont te mondod, te nem normális idióta. Persze, aki a folyamatos tagadás fázisában van, attól ez nem meglepő.

De segítek a megfejtésben,

Ne égest már magad, légyszi. Amikor idefosod, hogy segítesz, semmit mást nem csinálsz, csak mellébeszélsz.

hunbagira
Újságíró

Na-na-na a jelenség nemcsak tiszazug környékén létezett, hanem ott robbant ki. “vajákos birik” az egész ország területén működtek…a megritkításukra szolgáltak az időnkénti boszorkányperek.

Taki
Olvasó

Azért abba a sorba is csak jó nők állhatnak be, egy bizonyos kor felett meg már ők se. Belőlük lesznek a macskás Femcelek :P (vagy ha régebben volt sikerük akkor alfa özvegyek)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Dugópajtást még így is találnak, mert szex szempontjából még így is nagy irántuk a kereslet, de a herceges álmaiknak befellegzett.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Itt inkább az a bibi, hogy akik egyedül sem képesek feltalálni magukat, esetleg elhagyniuk a komfortzónájukat is magas labda már, azokról idővel távolról is ordít ez a nyűg. Ez nemtől független!! Pedig erre, az ismerkedésre, 100% biztonságos és eredményes applikáció nem létezik. Nincsen kész, mindennek megfelelő partner. Főleg a középkorúság felé. Az őszinteség riasztó, a titkolózás gyanút keltő. De könyörgöm, alkalmaztkodni tényleg lehetetlen küldetés lett mára!? Én a 2008-as válásom óta, csak laza kapcsolatra alkalmas nőkkel találkoztam. Mind a 30 feletti korosztályból érkeztek. Minden esetben ment a kavarás. Egy sem volt vegytisztán független egyedülálló. Egy-két pasika, bácsika, ex, mindig lézengett a zónában. Az elvált “gyerekes” nők körében fokozottan. Természetesen ők is várták az elköteleződést és a bizalmat. Csak ez így nálam nem megy. Nagyon sokunknál detto. A nők többségének szemével a normális 15-20 éven keresztül unalmas, utána meg nem jön. Nekem meg nem kell a cicababa, meg a 10/8-as (aki vidéken nincs is kb. csak a magát annak érző 4-5-öske). Zakkant az van. Dögivel. Nálam már régen nem a külső számít. Az extrémitások határait azért megszabom tisztelettel. Az emeleten lakó bajokkal azonban nem tudok mit kezdeni. Meg kéne tanulni újra szeretni és megbecsülni a másikat, a differenciák örökös firtatása helyett. Egyszerű lenne ám ez, nem is hinnék mennyire.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt inkább az a bibi, hogy akik egyedül sem képesek feltalálni magukat, esetleg elhagyniuk a komfortzónájukat is magas labda már, azokról idővel távolról is ordít ez a nyűg.Ez nemtől független!!

Nem, nem az, mármint nem nemtől független.
Le kellene már végre számolni az “egyenlőség” tévképzetével.
Egy nőnek nem kell feltalálnia magát, a komfortzónáját sem igazán szükséges elhagynia, olyan szintű a kereslet iránta, lásd a cikkbeli nyomorult példáját is, hogy egyszerűen még a a legaljának is válogatási lehetőségei vannak.

Pedig erre, az ismerkedésre, 100% biztonságos és eredményes applikáció nem létezik.

Mivel egyik oldalról nagyságrendileg nagyobb a kereslet, mint a másik oldalról, így
az applikáció csak egy helyszín, de nem befolyásoló tényező.

Nincsen kész, mindennek megfelelő partner. Főleg a középkorúság felé.

De az álmodozásról, a herceg illúziójáról nem tudod lebeszélni, és neki az a kék madara.

Az őszinteség riasztó, a titkolózás gyanút keltő. De könyörgöm, alkalmaztkodni tényleg lehetetlen küldetés lett mára!? Én a 2008-as válásom óta, csak laza kapcsolatra alkalmas nőkkel találkoztam. Mind a 30 feletti korosztályból érkeztek. Minden esetben ment a kavarás. Egy sem volt vegytisztán független egyedülálló. Egy-két pasika, bácsika, ex, mindig lézengett a zónában. Az elvált “gyerekes” nők körében fokozottan. Természetesen ők is várták az elköteleződést és a bizalmat.

Egyrészt, mert megteheti, másrészt meg törekszik kimaxolni a lehetőségeit.
Mint egy “alfa”, akire ragadnak a nők, szintén él és visszaél a lehetőségeivel, ha nem tenné, akkor nem lenne alfa.

Csak ez így nálam nem megy. Nagyon sokunknál detto. A nők többségének szemével a normális 15-20 éven keresztül unalmas, utána meg nem jön. Nekem meg nem kell a cicababa, meg a 10/8-as (aki vidéken nincs is kb. csak a magát annak érző 4-5-öske).

Amíg a piac diktál, addig lényegtelen, hogy neked milyen egyéni preferenciáid vannak. Az piac nélküled is működik és leszarja, a kínjaidat.

Meg kéne tanulni újra szeretni és megbecsülni a másikat, a differenciák örökös firtatása helyett. Egyszerű lenne ám ez, nem is hinnék mennyire.

A “piactorzító” keretek és korlátok eltűntek, már rég Lillithek és nem Évák szaladgálnak, kevés, amelyik képes önmagát visszafogni és az is csak akkor, ha neki “megéri”, (lásd az ügyeletes magas IQ-jú Malénánkat, addig, amíg el nem ragadják az érzelmei:).

tomgal
Olvasó
tomgal

Miért olyan elképesztően nehéz elhinni, hogy egy nő szerethet valakit és nem csak ”megéri ” , ha úgy gondolod az is a ”megéri kategória”, hogy nekem fontos, hogy egy szerető, kedves férfihoz menjek haza, akivel ráadásul jó a szex is, hát akkor nevezzük ennek. Az érzelmeim meg valóban elragadtak, mivel néhány napon belül férjhez is megyek hozzá (10 év után) szóval nem fogom- nagy örömödre- ”páromnak” hívni ezentúl.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért olyan elképesztően nehéz elhinni, hogy egy nő szerethet valakit és nem csak ”megéri ” ,

Se nem elképesztő, se nem hihetetlen, csak épp a következő feltételek teljesülése esetén állhat fenn:
– a nő számára ez a jelenleg elérhető legjobb választás, annál lejjebb, csak “minőség vesztéssel” markolhat.
– és igen, a nő számára “meg kell hogy érje” , vagyis érzelmi szinten a szubmisszív hajlamait ki tudja élni, “dacára annak, hogy….” :)

ha úgy gondolod az is a ”megéri kategória”, hogy nekem fontos, hogy egy szerető, kedves férfihoz menjek haza, akivel ráadásul jó a szex is, hát akkor nevezzük ennek.

Egyrészt számomra kurvára lényegtelen és érdektelen, hogy neked mi a fontos, vagy hogy épp aktuálisan mi éri meg, másrészt meg a kevély dicsekvésed és rátartiságodhoz szeretnél tükröt, mert egy nő “önigazoló tükör”/visszhang nélkül lófaszt sem ér, biológiai adottság.:)

Az érzelmeim meg valóban elragadtak, mivel néhány napon belül férjhez is megyek hozzá (10 év után) szóval nem fogom- nagy örömödre- ”páromnak” hívni ezentúl.

Sok boldogságot, alig vártad, hogy ürügyet találj rá, hogy ezt “világgá kürtöld”:)DDDD
Maléna, Maléna, meg a deákné vászna:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem nem vártam, mivel már erről volt szó korábban, tök más topic alatt, ezt csak kifejezetten neked hangsúlyoztam ki és köszönöm szépen, igazán kedves tőled a jókívánság, bár annyira nem tűnt őszintének :D

UI :

” Egyrészt számomra kurvára lényegtelen és érdektelen, hogy neked mi a fontos, vagy hogy épp aktuálisan mi éri meg”

Ehhez képest meglehetősen sokat emlegetsz és hozol példának, hogy csak a legutóbbit említsem :

” amelyik képes önmagát visszafogni és az is csak akkor, ha neki “megéri”, (lásd az ügyeletes magas IQ-jú Malénánkat, addig, amíg el nem ragadják az érzelmei:).”

De kijelented, hogy: ” amíg el nem ragadják az érzelmei ”, mert te aztán tudod, tévedhetetlenül, úgy ismersz (mindenkit), mint a tenyeredet… na, erről ennyit.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ezt csak kifejezetten neked hangsúlyoztam ki

Bizony, a likekurvaság örök női ficsör:)

és köszönöm szépen, igazán kedves tőled a jókívánság, bár annyira nem tűnt őszintének :D

Like-like, darab-darab, örülj neki, amúgy meg berögzött udvariassági formula, mert azt sem tudom, ki a fasz vagy:)

Ehhez képest meglehetősen sokat emlegetsz és hozol példának, hogy csak a legutóbbit említsem :

” amelyik képes önmagát visszafogni és az is csak akkor, ha neki “megéri”, (lásd az ügyeletes magas IQ-jú Malénánkat, addig, amíg el nem ragadják az érzelmei:).”

Cuki vagy:), de tényleg:)

De kijelented, hogy: ” amíg el nem ragadják az érzelmei ”, mert te aztán tudod, tévedhetetlenül, úgy ismersz (mindenkit), mint a tenyeredet… na, erről ennyit.

Most mit mondjak, mosolygok, amikor a kevélységed elevenjébe sikerül belevágni:)

hunbagira
Újságíró

figyelj csaxi, te vagy az aki az első hsze után bebuksz az n+1ik regeddel, nem ő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vagyis a nők jobban tudnak alakoskodni, hazudni, színészkedni, álcázni magukat és félrevezetni másokat ?………..Milyen meglepő……

victus
Olvasó

Senkit sem szeretnek pusztán azért a tényért, mert létezik és levegőt szív. Mindenkit be lehet csoportosítani különféle kategóriákba. Lehet egy bizonyos személyt utálni, elviselni, kedvelni, majd felcímkézni, hogy miért utálod, kedveled, viseled el a jelenlétét. Akit kedvelsz, vagy legalább elviselsz, a nyilván több pozitív, vagy általad annak vélt dologgal járul hozzá az életedhez.

Horvath Anton
Olvasó

A kérdés mehetne is kapásból vissza, hová tűntek a normális (na meg leginkább kedves) nők? Mert még ezen az oldalon is csak a feminista vénkurvák ugatásait lehet olvasni napi hetven kommenten keresztül (hogy csak egy példát említsek).

victus
Olvasó

A hozzád hasonló lúzer incelek siránkozásaiból még mindig több van. Minek neked nő, hiszen folyamatosan arról győzködöd magad, hogy mennyire jól érzed magad és elégedett vagy a nyomorult életeddel?

Horvath Anton
Olvasó

Na itt is van, erről beszélek :D Aztán téged is ki a faszom akarna 0-24-ben elviselni szerinted?

victus
Olvasó

Elég büntetés az neked, hogy saját magadat kell elviselnek 0-24-ben.

hunbagira
Újságíró

Erre lesz valami forrás, te utolsó szarringyó?! Vagy fogadjuk el “csaxiómaként”. :)))

victus
Olvasó

Mire akarsz forrást, te gumicsizma talpára száradt kecskeszar? Arra, amit Tónyó haverod hányt ide, hogy az oldal a “hol vannak a normális pasik” rinyálással van tele és nem a “szemét, rohadt, mocsok nők” nyafogással? Baszki, te tényleg ennyire retardált vagy?

hunbagira
Újságíró

Segítek, ringyószar. Tehát hány elbaszott szuka magazinotok van vs férfi?! :P
Most is egy ilyenen megjelent siránkozásra “hunn :)) vánnak az igazsi férffiak..” jött egy válasz.

victus
Olvasó

A férfihangról volt szót, te faszfej. Tónyó ezzel példálózott. Már megint, vagy még mindig be vagy baszva/lőve, vagy még a tegnapit sem pihented ki?

hunbagira
Újságíró

szót..köcsögringyó..szót…:D igen, anton is válaszolt az n+1ik szuka blog, n+1szer feltett beteg, dögunalmas közhelyére.

victus
Olvasó

Miért nem indítotok férfimagazint nyomtatásban? Baromi nagy sikere lenne.

hunbagira
Újságíró

Te már most megjelentél..

victus
Olvasó

Én is segítek, buzigeci:

A kérdés mehetne is kapásból vissza, hová tűntek a normális (na meg leginkább kedves) nők? Mert még ezen az oldalon is csak a feminista vénkurvák ugatásait lehet olvasni napi hetven kommenten keresztül (hogy csak egy példát említsek).

Ezt a fasz Tónyó haverod írta, akinek a pöcsét a szádba veszed és fordítva.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Nagyon csípem ezt a dumát, hogy azért ilyenek vagy olyanok bizonyos nők, mert megtehetik. Igen megtehetik, egy ideig… Aztán max költözködnek. Vidéktől a fővárosig fokozatosan. Nem egy ilyen példát követtem végig. Eljön a kor amikor már a vállalati kanegereknek sem kellenek már. 30-ig megy az ugri-bugri, körhinta stb. Helyben komolyan nem veszik már, tovább kell állni. Aztán van esély rá, hogy egy büfében adja ki végül a sört a Balaton partján. Diplomával… Kapásból eszembe jut vagy öt ilyen. Aztán az igazi meg nem jön. Akik közül választhatnak: 20év körüli cigánygyerekek és a 40-50-es igénytelenebb elvált urak. Megtehetik hát, hogy 40 körül cirmognak azon, amin 20-25-évesen kellene, esetlegpicit később. Meg is van az eredménye!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nagyon csípem ezt a dumát, hogy azért ilyenek vagy olyanok bizonyos nők, mert megtehetik.

Mindegy, hogy te ehhez hogyan viszonyulsz, ez ténykérdés, az egyéni, szubjektív vélemény ezt az objektív tényt nem igazán befolyásolja.

Igen megtehetik, egy ideig… Aztán max költözködnek. Vidéktől a fővárosig fokozatosan. Nem egy ilyen példát követtem végig. Eljön a kor amikor már a vállalati kanegereknek sem kellenek már. 30-ig megy az ugri-bugri, körhinta stb.

Vagyis 30 éves korukig élik világukat…..

Helyben komolyan nem veszik már, tovább kell állni. Aztán van esély rá, hogy egy büfében adja ki végül a sört a Balaton partján. Diplomával… Kapásból eszembe jut vagy öt ilyen.

Ja és közben meg kesereg, hogy elbaszta az életét és ha tehetné, és újra kezdhetné, akkor ő bizony nem faszkörhintázna, nem ribanckodna, hanem Béta Bélát választaná és akkor már azonnal kezdhetné is mérni a sört a Balaton partján , diplomával…..:) Megspórolná a sok költözést , faszkörhintás hercehurcát:)
Ja, wait, mégsem, ha újra élhetné, akkor is ugyanígy tenné:), micsoda meglepetés…..

Aztán az igazi meg nem jön.

Dehogynem, látod, hogy az oldal Tomgal-Vivi-Malénája is a sok nélkülözés és rossz választások után megtalálta az igazit, épp most dicsekedett el vele:)

Akik közül választhatnak: 20év körüli cigánygyerekek és a 40-50-es igénytelenebb elvált urak.

Ja, sajnálatra méltóak, hogy van még mindig választási lehetőségük, tényleg, sokkal szarabb helyzetben vannak azoknál a szerencséseknél(, mint pl. az itteni, magukat “incelnek” nevező szerencsétlenek), akiknek egyáltalán nincs semmilyen választási lehetőségük:)

Megtehetik hát, hogy 40 körül cirmognak azon, amin 20-25-évesen kellene, esetlegpicit később. Meg is van az eredménye!

Majd ha lesz időm, sajnálni fogom, együtt a “másik oldal” nyárcsorgató szerencsétlenjeivel….

Horvath Anton
Olvasó

Itt senki sem nevezte magát incelnek vénkurva, ezt egyedül csak te nyomatod az idióta mindentudó dumáddal. Nyilván minden férfi gerjed a kövér és igénytelen nőkre is, meg a nála idősebbekre. Csak a nőknek van választási lehetősége nyilván tudjuk, ezeket a logikus levezetéseket már mindet sikerült felvinni a csakxióma szótárba, felesleges naponta ötször ismételgetned. És erre szokott érkezni a szokásos személyeskedő válasz az irreleváns kifejezéssel egybekötve, ahogy az egy jól programozott csetrobothoz illik :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Itt senki sem nevezte magát incelnek vénkurva, ezt egyedül csak te nyomatod az idióta mindentudó dumáddal.

Bocs, elfelejtettem, hogy te öntudatos MGTOW vagy:)DDDDD
Nem téged kerülnek el a nők, hanem te kerülöd el őket:)DDDDDDD

Nyilván minden férfi gerjed a kövér és igénytelen nőkre is, meg a nála idősebbekre.

A WTF-os cikk írója még büszke is rá, hogy képes egy dagadtat megdugni és eltartani….., ilyen ez a szereleme, hogy szavait idézzem:

“De a belső természete! Egy arany.”

Erre áll fel neki….

” Meg kellett alkudnom magammal a szexuális vonzerő tekintetében? Nagyon is. Megérte? Nagyon is.”

Kell a viagra, na…
Nagyom mélyen lehet az a szint, ahová le kell süllyedni, hogy valaki ezt bevállalja…..
De, a legjobb:

” De ő vállalta, hogy átmenetileg anyagilag teljesen függjön tőlem,”

Ettől teljesen elaléltam……, és még büszke is rá…….

Csak a nőknek van választási lehetősége nyilván tudjuk, ezeket a logikus levezetéseket már mindet sikerült felvinni a csakxióma szótárba, felesleges naponta ötször ismételgetned.

Csak akkor, amikor ezredjére is próbáltok a forgalommal szembe vizelni és vinnyogtok, hogy az arcotokba hull vissza……

Horvath Anton
Olvasó
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Átlag fogyasztás alatt vagyok incel prolika, visítson az, aki “gazdag”.
Hogy is volt a Parizeus vezéred mottója?
“Fizessenek a gazdagok”?
Minden vágyad ennyire teljesüljön…..

Deadpool
Újságíró

Azért ekkora pofátlan, kretén hazugsághoz nem elég pusztán a vastag bőr, hanem egy komplett védőruha szett is kell. Ilyet még a legelvakultabb, legfogyatékosabb fidesznyik blogoló sem merne leírni, mert kb. 2 percen belül felkoncolnák. Szóval, ez még egy fizetett, profi hazudozótól is merő túlzás. Biztosan 60 négyzetméteres lakásokban laknak újabban a gazdagok, csak valahol lemaradhattam… Vagy már odáig rohadt le az ország, hogy a kispolgári életszínvonal gazdagságnak számít? Nézz fel a Mandinerre és láthatod, ahogy a hozzád hasonló legelvakultabb fidesznyikek, az elvtelen, becstelen, lelketlen, opportunista, gulyáskommunista vén szarosok, a nooormailtásért békemenetelgető “nemzeti” “keresztény” “konzervatív” (kac-kac) csürhe, a “bölcs doyenek” hogyan lázonganak a hűbéruruk ellen. Gondolom akkor a Mandiner kommentmezejében az ország gazdagjai gyülekeznek, nem a sunyi, banyatankos, kispolgári farhát kommandó. Pedig még csak ott tartunk, hogy bejelentették, “nem kell félni, nem fog fájni”. Mi lesz majd 2-3 hónap múlva? Ha találnak maguknak egy másik kompetensnek tűnő szociopatát, úgy fogják majd lecserélni a vajdád, mint 2010-ben Gyurcsányt.

“incel prolika”

Lol, mondja ezt az oldal (és valószínűleg az egész ország) egyik legalulműveltebb, legszolgalelkűbb, IQ (extra) light jobbágyprolija. Te szemmel láthatóan egyre távolabb kerülsz a valóságtól.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mi van drogos, elfogyott az anyag?

Mi lesz majd 2-3 hónap múlva?

Mi lenne, semmi, beosztjuk amink van, és túlélünk.

Ha találnak maguknak egy másik kompetensnek tűnő szociopatát, úgy fogják majd lecserélni a vajdád, mint 2010-ben Gyurcsányt.

Egyet mondj….
Addig meg varázsgombázz…

victus
Olvasó

Mi lenne, semmi, beosztjuk amink van, és túlélünk.

Bizonyára sokak spájzában van még pár tekercs WC papír és száraztészta, amit még az első koronahullám idején halmoztak fel. Az most milyen jól fog jönni.

Egyet mondj….

Lézer “akinek nincs semmije, az annyit is ér” Jani.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Lézer “akinek nincs semmije, az annyit is ér” Jani.

A drogos nem belsőre gondolt, hanem a “népharag” általi “leváltásra”, de tuti be volt lőve a sok gombától abban az időben is, mert még arra sem emlékszik, hogy 2010-ben már a libás volt …….”:), de, ha már belsős, akkor inkább a Szijjártó.

hunbagira
Újságíró

No ahhoz még a fidesz kokainista tagozatát vezető tóninak is lesz beleszólása, csaxi. Ha már drog..:P:D
Plusz ott van még Kocsis.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De jól értesült vagy……, Ezek szerint tényleg a fidesz tagozata a mihasznák…..

Horvath Anton
Olvasó

Igen, mivel épp az ellenzék programját hatjták végre.

Deadpool
Újságíró

“mert még arra sem emlékszik, hogy 2010-ben már a libás volt …….”:)”

Miből gondolod, hogy nem emlékszem? 2010-ben nem Bajnai teljesítményéről szavaztak, és nem is azért lett kétharmad, mert Orbán olyan marha jó politikus lett volna. 2010-ben Gyurcsány teljesítmény értékelőjét láthattuk. Szóval, nagyon is helytálló, amit írtam, csaxi.

“de tuti be volt lőve a sok gombától”

Látom, nagyon beakadt neked ez a gomba, de valamire emlékeztetnélek. Nem én vagyok az, aki egy álnemzeti, kokain-keresztény, fehér galléros gengszter bandát támogat, és hazudja értük csont nélkül a leghajmeresztőbb hülyeségeket is, hogy bevédje a seggüket. Szóval, nem igazán értem, hogy mi a problémád. Valahogy nem látom azokat az erkölcsi magaslatokat, ahonnan vergődni próbálsz, te tiszta kezű, nemes lelkű, narancs bolsevik Arisztotelész. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miből gondolod, hogy nem emlékszem?

Mert akkor is be voltál lőve, de aztán józanon utána olvastál……

2010-ben nem Bajnai teljesítményéről szavaztak, és nem is azért lett kétharmad, mert Orbán olyan marha jó politikus lett volna.

Azóta még háromszor ezt megismételte, és a logikádból adódóan ezek szerint azért, mert Orbán olyan marha jó politikus:)

2010-ben Gyurcsány teljesítmény értékelőjét láthattuk.

Utána levő években meg az azt megelőző Orbán kormányok teljesítmény értékelőjét…….
Szerintem is:)

Látom, nagyon beakadt neked ez a gomba,

Te nyomatod, miért akadna be nálam?

Nem én vagyok az, aki egy álnemzeti, kokain-keresztény, fehér galléros gengszter bandát támogat, és hazudja értük csont nélkül a leghajmeresztőbb hülyeségeket is, hogy bevédje a seggüket.

Bizony, te csak egy semmirekellő, Jung seggébe bújt drogos vagy , aki arról derilál, hogy a tripjeiben megálmodott (ideális:) világ fog eljönni valamikor, valahogy, ha egyszer ez a birka nép képes lesz felébredni:)

Szóval, nem igazán értem, hogy mi a problémád.

Az égegyadta világon semmi, a drogosokat eddig sem vettem emberszámba, de ez az én keresztem, a tiedet meg viseled te.

Valahogy nem látom azokat az erkölcsi magaslatokat, ahonnan vergődni próbálsz, te tiszta kezű, nemes lelkű, narancs bolsevik Arisztotelész. :D

Püfölheted a bábjaidat, de sehol nem utaltam semmi erkölcsi magaslatra, arra sem, hogy makulátlan lennék, az itten “erkölcs meg morális csőszök” szerint a lelkem amúgy is “fekete”, szóval mire szeretnél célozgatni Jung seggéből kibújt drogos álmodozó?

Deadpool
Újságíró

“Mi van drogos, elfogyott az anyag?”

Wow, ez volt minden ami a tárggyal kapcsolatban érvként eszedbe jutott? :D Aztán meg be vagy sértődve, ha kreténeznek, IQ hiányos idiótáznak. Tényleg felháborító lehet ez az alaptalan vádaskodás…

Látod-látod, tudod te magadtól is mekkora hazugsággyáros vagy, meg sem próbálod védeni az igazad egy fél szóval sem. Ez azért rendesen beárazza a szavahihetőséged, téged ez nem zavar? Minek pocsékolod ennyit az időd gépelésre, ha úgyis egy hiteltelen troll vagy? Nem érzed ezt nettó időpocsékolásnak, balfaszságnak?

“Mi lenne, semmi, beosztjuk amink van, és túlélünk.”

Beszélj csak inkább a magad nevében. Nem minden fideszes ilyen végletekig szervilis, a gazdájának mindent elnéző, rá istenként tekintő és érte bármilyen képtelen marhaságot összehazudó birka. Ahogy mondtam, már az elvtársaid is elkezdtek elégedetlenkedni, te gamma hímek gyöngye.

“Egyet mondj….”

És ha nem tudok mondani egyet sem, akkor már nem is létezhet? 4 év van még választásig, addig sok minden történhet még. Akár feltűnhet egy eddig ismeretlen figura is. Ne légy már ennyire korlátolt…

Horvath Anton
Olvasó

“Minek pocsékolod ennyit az időd gépelésre, ha úgyis egy hiteltelen troll vagy?”
Nyugdíjas vénkurva, tengernyi ideje van csak ezzel foglalkozni. Gazdái úgy kezdték az “energia-vészhelyzetet” hogy megemelték 650-ezerrel a saját fizetésüket, majd eladtak néhány köbméter gázt a szerbeknek 200Ft/köbméter áron. Az áramról meg csak annyit hogy a paksi erőmű az ország 49%-ának áramfogyasztását lefedi. Engem már csak az érdekelne, hogy melyik országét.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Aztán meg be vagy sértődve, ha kreténeznek, IQ hiányos idiótáznak.

Egyre hosszabbak a tripes varázsgombázások, úgy látom…..
Azért azt a hiszticunamit, amit Vivi-tomgal-“Titkárnő” :) kapcsán leműveltél, az valahol SOM, hunkakika meg Anna31 nyomorult fehérlovagja tudott csak megközelíteni:)

meg sem próbálod védeni az igazad egy fél szóval sem.

Evidenciát nem védünk.

Nem minden fideszes ilyen végletekig szervilis, a gazdájának mindent elnéző, rá istenként tekintő és érte bármilyen képtelen marhaságot összehazudó birka.

Püfölheted ezt is, viszont minden fideszes és nemfideszes tisztában van azzal, hogy a másik oldal, beleértve a új lieblieng-et, a mihasznákat is, nagyságrendileg van lemaradva bármilyen potens, akár válságkezelő, akár azt menedzselő képeségek, erő tekintetében.
Ugató kutya van, aki nem tud nemhogy jobb, hanem egyáltalán, bármilyen alternatívát felmutatni, és csak a hörgésre futja.

Ahogy mondtam, már az elvtársaid is elkezdtek elégedetlenkedni, te gamma hímek gyöngye.

Annyira soha nem lesznek elégedetlenek, hogy a “nem létező alternatívát” válasszák.

És ha nem tudok mondani egyet sem, akkor már nem is létezhet?

Dehogynem, Karakutty is létezhet, aki a Istent teremtette……

4 év van még választásig, addig sok minden történhet még. Akár feltűnhet egy eddig ismeretlen figura is. Ne légy már ennyire korlátolt…

Vagyis egy “messiásra” vártok, mint mindig, aztán kaptok helyette makizajokat, és ez még a java………, arról nem is beszélve, hogy a saját “oldala” kinyírja, mert nem szereti a konkurenciát:), nem hinném, hogy ezen bármi is változtatna.

Mi a jó isten történhetne a következő 4 évben, ami az egyre fogyó semmirekellőket hatalomba emelhetné?
Az összes scenáriót lejátszották, sőt, a mihasznák színrelépésével meg olyan szinten bebetonozták a fideszt, hogy kurva nehéz lesz őt legyőzni.

hunbagira
Újságíró

“Annyira soha nem lesznek elégedetlenek, hogy a “nem létező alternatívát” válasszák.

No-no vajdád fletó haverja is ezt gondolta 2006 tavaszán és a nyáron már politikai hulla volt. :D:D:D

” Az összes scenáriót lejátszottak…”

Figyelj ti, azaz fanatikus rohadtnarancsos szavazótábor, már nyuggerek vagytok, dákós haverjaitok meg féllábbal a sírban.
Ha rétegeket nézzük a cigányvajda saját “törzsét” is teljesen elvesztette. Buda 1.2.12 kerülete.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

No-no vajdád fletó haverja is ezt gondolta 2006 tavaszán és a nyáron már politikai hulla volt. :D:D:D

No-no, annyira volt politikai hulla, hogy megerősítették bizalmi szavazással, és még 3 évig kormányzott a “hulla”.
Arról nem is beszélve, hogy a hívei /szavazói közül senki nem ment hőbörögni 2006-ban……, aztán később a Jobbikba átmasírozó komcsik már pofáztak nagy hangon…..

Figyelj ti, azaz fanatikus rohadtnarancsos szavazótábor, már nyuggerek vagytok, dákós haverjaitok meg féllábbal a sírban.

Bölcsész, nézz utána a kor összetételnek a szavazótáborokat illetően, és ami fontos :) abszolút mennyiségben is, aztán álmodd tovább a hülyeségeidet!

Ha rétegeket nézzük a cigányvajda saját “törzsét” is teljesen elvesztette. Buda 1.2.12 kerülete.

Annyira elvesztette, hogy 24-ben esélyes, hogy Budapestet nem megnyeri a fidesz, hanem a “zellenzék” veszti majd el….

Horvath Anton
Olvasó

Óh, az átlag fideszes csőlátás, “nem érint”. Érint az sokan másokat, akik viszont neked szolgáltatnak (például egy pékségnek az áram vagy gáz alaptartozék). Ja hogy te azt hiszed hogy csak a lakossági árak mennek fel a hétszeresére? Oh wait….

Deadpool
Újságíró

“nem érint”

Ja, a méltán híres, fideszes, hazafias, nemzeti szolidaritást láthattuk. Biztosan az első sorokban védené a hazát egy háborúban, ha arra kerülne a sor. Ahogy a többi szájkaratés fotelhazafi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szolidáris vagy te helyettem is…

hunbagira
Újságíró

hú micsoda riposzt volt, már megint. :D

Deadpool
Újságíró

Hát… még mindig köröket verek rád, vagy a már említett mandineres, narancsos kemény magra; az elvbarátaid, a hazafiasság zsinórmértékei, akik parancsszóra állnak neki hazaárulózni és sorosbérencezni a tiltakozóit egy túlóra törvénynek vagy egy tanár sztrájknak, ha Bayer kiadja az ukázt. A nemzeti keresztény konzervatívoknak, akiknek legújabb idoljuk egy iszlamista csecsen hadvezér…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hát… még mindig köröket verek rád,

Ebben biztos vagyok:), ezért is vagyok megnyugodva, hogy tartod a frontot helyettem is:)

Horvath Anton
Olvasó

Úgy hülye ahogy van, vagyis pont ahogy a gazdái, mert hogy azok még számolni sem tudnak. Eddig is rajta szerepelt a teljes ár a számlákon, de érdekes módon az sohasem volt a kiszámlázott összeg 7-9-szerese. Tehát ez esetben nem (csak) a “rezsicsökkentés került eltörlésre” ahogy ők fogalmaznak (hazudnak), hanem konkrétan egy brutális áremelkedés lett kihirdetve, mivel üres az államkassza. Csőd szélén vannak Csokostól, a 8 gyerekes családmodellel együtt. Egy háromgyerekes család pedig ugyanúgy baszhatja, mivel az összes limitet át fogja lépni. Na hát idáig nem jut már el a fideszes agy.

hunbagira
Újságíró

ez magas lesz neki, anton. :))) túl sok az összefügés. és rögtön bevetette a “magasan kvalifikált” női “bunker érvelést” “nem érint” “hova szarjak”…:D

victus
Olvasó

“hova szarjak”…:D

A fejedre.

Horvath Anton
Olvasó

Ausztriában a jelenlegi villamos energia ár 0,18-0,44 eurocent/kwh. Anélkül hogy lenne az országban atomerőmű. Ja és egy háztartásra nagyjából 290kwh-t számolnak a 210kwh helyett, de ez csak mellékes. Na de hát előre megyünk nem hátra

hunbagira
Újságíró

Jó mondjuk Ausztria ennek ellenére exportőr, a hatalmas vízenergiából származó többlet miatt.

Horvath Anton
Olvasó

250Ft/kwh-t a németek sem fizetnek a villanyra. Tehát ezek szerint a Lölőke cége lesz a legdrágább szolgáltató Európában. A gáz mindenhol elszállt, de ebből kifolyólag is adódik egy kérdés: a távhő az újabban a Naprendszerből érkezik a Lölő vezetékén? Az megint hihető hogy annak az ára nem változik semmit majd.

victus
Olvasó

Hogy is volt a Parizeus vezéred mottója?

Azt, hogy Viktor királyt majd a népharag fogja elüldözni a picsába? Talán ha az átlag proli éhen döglik, vagy halálra fagy otthon, akkor talán felemeli a seggét. De gondolom már javában nyomtatják pár milliárd forintért a “Vegyünk fel kabátot otthon, mert Brüsszel miatt nincs gáz”, vagy a “Gyurcsány miatt szabadultak el az árak, mert az ellenzék a rezsicsökkentés ellen kampányol Brüsszelben”.
Poén lesz, ha Jákob rabbi sok baromsága közül ez tényleg valóra fog válni.

“Fizessenek a gazdagok”?

Ezt nem Botka “Rolex” Laci mondta?

hunbagira
Újságíró

Ahhoz az elhajtáshoz, nincs elég faszotok, ringyószar…ezt már grecinél is láthattuk. :)))
Az akkor történik meg, amikor minket is felhúz…

victus
Olvasó

Ahhoz az elhajtáshoz, nincs elég faszotok,

Neked nincs, azért vagy ilyen frusztrál kis szardarab. Persze majd elfelejtettem, hogy mihasznák rajongóként lényegében Orbán csicskája vagy.

hunbagira
Újságíró

1.Figyu ezen fórumon is a legjobb barátod a főfideszes köcsög (már, ha tényleg 2 külön személy/személyiség vagytok, amiről továbbra sem vagyok meggyőzödve) az előválasztási bohózaton is a zsideszes sajtó nyíltan klárikat nyomta és most is politikában még hosszan eltöltött időt kívánt kövérlaca a földijének, többszörös expárt/mozgalmi társának. Szóval egy zsideszest és egy magadfajta dákóst több dolog köt össze, mint ami szétválaszt.
A. kor/szocializáció stb.
2. Mi van, te ringyószar…az ilyen zsidó komcsi főgeci követője beszél bármiről. A tömeggyilkos apró/klein/gyurcsány klán már régen ki lenne irtva a világ minden táján, nemhogy még politikai tényezők lennének.

victus
Olvasó

egy magadfajta dákóst több dolog köt össze, mint ami szétválaszt.

Mondja ezt egy mihasznákos köcsög. Nem tudom ezen sírjak, vagy nevessek.

A tömeggyilkos apró/klein/gyurcsány klán már régen ki lenne irtva a világ minden táján, nemhogy még politikai tényezők lennének.

Ja, előkerült a Gyurcsány-kártya. És akkor te fideszesezel. De ügyes vagy kakira, járasd csak le magadat a picsába, ahogy eddig is tetted.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Tényleg nem ép. Idejön a Férfihangra, kimásolja a kommenteket és bepötyögi a rizsáját… Ami senkit nem érdekel és nem hat meg. Mi a toszért? Engem nem bosszant, mert ezt a fajtát messziről kerülöm úgy negyed százada. Csak a helyes döntésemben erősít meg. Az irodalmi genny utalások meg… hát nem véletlen tartottam örök ingyenélőknek a mindig panaszos, tehetségtelen művészkéket. A tanári pálya leglúzerebb ágazata. Kivétel amikor valamely természettudományos szakkal is bírnak, vagy főleg a történelem. Na az úgy már igen. De ez a mire gondolt a költő… a bemindenezett szerencsétlen, ez nem színvonal. Utáltam őket mint a fost! Mint a szófosó semmitmondó nőket (és manusokat is.) Nevelni akar, előadja a: blablablablabla hablatyot. A szélvédőmön elkenődött rovart sem érdekli!

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Azért, mert a többség évek múltán is leáll vele szót csépelni, mikor világos, hogy ez élteti és emiatt trollkodik. Nem tudom, ki a szerencsétlenebb ebben a sztoriban.

Adam Bogomolov
Újságíró

Köszönöm a cikket, Zoltán!

Nekem mindössze egyetlen – a kommentekben is felvetett – probléma az, amire most reagálni tudok. Az ismerkedés során (szerintem mindkét nemnél) a kommunikáció az, ami pocsék. A mai fiatalok, bár lehet, hogy az emberek többsége is, képtelen arra, hogy megfelelően kommunikáljon embertársaival. Lehet jönni a coviddal, meg az online térrel, de a valóság az, hogy már az iskolában se kondicionálják erre a gyerekeket. Kritizálni megtanulnak, meg hibákat felismerni, de azt lekommunikálni már nem. Ne csodálkozzunk, ha ezek után nem tudnak megfelelő párkapcsolatok kialakulni.

A másik, hogy sok esetben az összepasszoló emberek is szétmennek pusztán azért, mert nem képesek egymással beszélgetni. Nem azért, mert nem őszinték, hanem azért, mert állandóan megbántják egymást úgy, hogy azt igazából nem is akarják. Ez frusztrációval jár, ami meg kinek hiányzik?

Amennyiben mindenki tudná, hogyan kell kommunikálni másokkal (nem csak a nemek közti kommunikációra utalok most), úgy a kérdés, hogy “hová tűntek a férfiak/nők” eleve feleslegessé és értelmetlenné válna. Mindenki tudná a válaszokat.

Szerintem az alapkérdés, a “hova tűntek…” kezdetű nem a feministák hibája, hogy létezik, hanem össztársadalmi kérdés. Ennek megoldásával hirtelen tök jó irányba fordulna minden.

Lehet ötletelni, hogy miként lehet megvalósítani a kommunikáció javítását…

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A fő probléma még mindig az szerintem, hogy többet várunk a házasságtól, mint amire az képes és annak idején kitalálták. Amióta a vagyonunk és a túlélésünk nem függ az összeboronálástól, csak akkor marad egyben egy ilyen kapcsolat, ha nagyon jól működik. Erre pedig nem nagyon lehet utazni, régen is csak kevés házasság volt tényleg jó, persze nem is állhattak úgy hozzá, hogy eldobják, ha valami nem tetszik. A házasság mint intézmény csak akkor fog talpra állni, ha újra a létfenntartás és az életben maradás biztosítéka lesz. Addig csak egy luxuscikk, amit akkor rúgnak fel, amikor csak akarják. A katasztrofális következmények természetesen egyre közelebb vannak, szinte már egy normális, ép család sincs a nyugati civilizációban, így a szexuális forradalomnak nevezett kapitális hiba nemsokára végleg ki fog fulladni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A fő probléma még mindig az szerintem, hogy többet várunk a házasságtól, mint amire az képes és annak idején kitalálták.

Hát, azt ittenni felhozatalt elnézve, nagy részük már attól boldog lenne, ha eljutna odáig, hogy a nem létező házasság ilyen aspektusain keseregne…..

De, visszatérve a lényeghez:

Amikor “kitalálták”, akkor olyan (szigorú) keretek és szabályok/szabályrendszerek voltak életben, és betartatva, amiből mára már talán semmi nem maradt.
Így lényegtelen, hogy ki és mit vár el tőle, ha nincs semmilyen garancia, annak megkötésekor.
Persze, azért ez sem teljesen igaz, mert azért ha utód születik, akkor nem ennyire egyszerű, de mint korábban is említettem , nagyrésze eddig el sem jut, nemhogy az utódig.

Amióta a vagyonunk és a túlélésünk nem függ az összeboronálástól, csak akkor marad egyben egy ilyen kapcsolat, ha nagyon jól működik.

Magyarul lutri, vagyis a nő kezében lett áthelyezve, egyrészt ha nincs meg a férfi javára a megfelelő szintkülönbség és másrészt, ha a nő számára nincs (sokkal) jobb alternatíva.
Mivel ezek időben változ(hat)nak, ezért nincs semmire se garancia.
A kérdés mindig az, hogy a nőnek mi és mennyire éri meg?

Erre pedig nem nagyon lehet utazni, régen is csak kevés házasság volt tényleg jó, persze nem is állhattak úgy hozzá, hogy eldobják, ha valami nem tetszik.

Mert a társadalom megbüntette volna, adott esetben elég drasztikusan, ma már elég elköltöznie nagyobb/új helységbe.

A házasság mint intézmény csak akkor fog talpra állni, ha újra a létfenntartás és az életben maradás biztosítéka lesz.

Egyrészt, másrészt ha a keretek és szabályok ezt ki is követelik és be is tartatják.
Amíg van “kilógási lehetőség”, addig ebből sem lesz semmi.

Addig csak egy luxuscikk, amit akkor rúgnak fel, amikor csak akarják. A katasztrofális következmények természetesen egyre közelebb vannak, szinte már egy normális, ép család sincs a nyugati civilizációban, így a szexuális forradalomnak nevezett kapitális hiba nemsokára végleg ki fog fulladni.

El kell, hogy szomorítsalak, de nem fog kifulladni, legalábbis nem abban az értelemben, hogy jobb lesz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

(szerintem mindkét nemnél) a kommunikáció az, ami pocsék.

Kíváncsi vagyok, hogy egy “‘bétának” hogy kéne “kommunikálnia”, hogy kelljen a nőknek, de fordítva is, egy rusnya, dagadt nőnek hogy kéne kommunikálnia, hogy álmai férfija beleszeressen?

Adam Bogomolov
Újságíró

Bocs, nem értem rá visszatérni ide eddig. Szerintem a jó kommunikációnak része az is, hogy kinek indítják. Ha valaki be tudja lőni, hova kell intéznie a kommunikációt és azt még jól is csinálja, nyert ügy. Ha valaki ész nélkül akarja az általad leírt példaként megszerezni a lottó ötöst, az ugyanúgy csalódni fog.

A jó kommunikáció nem lesz spanyolviasz, csak néhány gyakori problémát old meg. A rusnya, dagadt nőnek, ahogy írod hasonló férfit illene választania maga mellé (szerintem a nagy átlagnál így is van). Ha ezt felismeri és elfogadja, már csak a megfelelő hangot kell megütnie és nyert. Férfiaknál ugyanúgy visszafelé.

:-]

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem a jó kommunikációnak része az is, hogy kinek indítják.

Szerintem is, csakhogy ez egy közhely.

Ha valaki be tudja lőni, hova kell intéznie a kommunikációt és azt még jól is csinálja, nyert ügy.

Ez is közhely.
A probléma ott van, ha nem tudja belőni, és ráadásul nem is jól csinálja, erre mi lenne a recept?

Ha valaki ész nélkül akarja az általad leírt példaként megszerezni a lottó ötöst, az ugyanúgy csalódni fog.

Újabb közhely.
Hogyan kell ésszel megszerezni a lottó ötöst?

A jó kommunikáció nem lesz spanyolviasz, csak néhány gyakori problémát old meg.

Mint például?

A rusnya, dagadt nőnek, ahogy írod hasonló férfit illene választania maga mellé

De, mint jelen esetben is, ha talál jobbat, akkor illemből szopassa magát?
Te illemből a kevésbé jót választanád?

(szerintem a nagy átlagnál így is van).

Milyen anyagot tolsz?, mert kérnék én is belőle.

Ha ezt felismeri és elfogadja, már csak a megfelelő hangot kell megütnie és nyert.

:)DDDD
Egyrészt nem ismeri fel, mert még így is válogathat, másrészt őt keresik, nem neki kell kuncsorognia/kommunikálnia!
Melyik (álom)világban vagy te ennyire elvarázsolva?

Férfiaknál ugyanúgy visszafelé.

Persze, persze, nyomtad a süket rizsát, aztán amikor a lényeghez érnénénk, akkor egy még nagyobb semmitmondó lófasszal kifarolsz.
A BluePilles közhelyeken kívül érdemben is képes vagy reagálni?
Vagy eddig tartott a tudomány, hogy beköpted a “kommunikációt”?, ami elméletben szuper, csak épp a gyakorlat ezt nem igazolja vissza…..

Adam Bogomolov
Újságíró

Te aztán jól kivesézted, amit írtam!

Egyébként szerintem ha talál jobbat és az a jobb elfogadja őt, akkor nincs probléma…

Amúgy szerintem csak törekedni kell az egyensúlyra ebben az esetben, mert jobbat nem lehet tenni. Az emberek nem egyformák, mindig lesz, aki hoppon marad. Ez van, ezt kell szeretni.

Nem tudom, hol laksz, de ha egyszer kimész az utcára és megnézed a párokat, akkor néhány kivételtől eltekintve +/- 2-3 pontos eltéréssel (10-es skálán) be tudod lőni a férfit is, meg a nőt is (pl. nő 6-os férfi 7-es).
Ez a nagyobb részére igaz a társadalomnak.

Összességében a kommunikációt tanulni és tanítani kellene. Egyszerű példa: elég csúnyán beszélsz, én igyekeztelek nem sértegetni, ezért kérlek, ezt te is tartsd tiszteletben az irányomban! Nehogy új járj, mint Victus, akire már soha nem reagálok vissza. Azzal te is nagyon sokat veszítenél! :-]

Ha tudsz jobb megoldást, mint amit felvázoltam, hogyan lehet a kommunikációs elméletet a gyakorlatba átültetni, akkor szívesen meghallgatom/elolvasom!

Üdv!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyébként szerintem ha talál jobbat és az a jobb elfogadja őt, akkor nincs probléma…

Ez kb olyan szintű válasz, hogy “Persze, ha nyerek a lottón, az nem probléma”.

Ember, te még mindig nem érzékeled, hogy semmi lényegi, vagy használható “receptet” nem írtál, csak közhelyek általános halmazát, és most ugyanott folytatod.

Amúgy szerintem csak törekedni kell az egyensúlyra ebben az esetben, mert jobbat nem lehet tenni.

Szerintem is, de ennek is kb annyi a tartalma,” hogy ha sikerül, akkor az jó”, de az össze többi esetre meg nagy kuss van. Reménykedjünk, hátha, és ha eleget csináljuk, mármint a reménykedést és csodavárás, akkor lehet, hogy bejön?

Az emberek nem egyformák, mindig lesz, aki hoppon marad. Ez van, ezt kell szeretni.

Az idejáró incelpatkányok inni fogják a szavaidat:)

Nem tudom, hol laksz, de ha egyszer kimész az utcára és megnézed a párokat, akkor néhány kivételtől eltekintve +/- 2-3 pontos eltéréssel (10-es skálán) be tudod lőni a férfit is, meg a nőt is (pl. nő 6-os férfi 7-es).
Ez a nagyobb részére igaz a társadalomnak.

Belőttem, hogyan tovább?

Összességében a kommunikációt tanulni és tanítani kellene.

Ok, egy incelpatkánynak hogy kéne kommunikálnia, hogy kilépjen a gödörből?

Egyszerű példa: elég csúnyán beszélsz, én igyekeztelek nem sértegetni, ezért kérlek, ezt te is tartsd tiszteletben az irányomban! Nehogy új járj, mint Victus, akire már soha nem reagálok vissza. Azzal te is nagyon sokat veszítenél! :-]

Most megijedtem, de tényleg.

Ha tudsz jobb megoldást, mint amit felvázoltam, hogyan lehet a kommunikációs elméletet a gyakorlatba átültetni, akkor szívesen meghallgatom/elolvasom!

Te semmit nem vázoltál fel, még elméletben sem, csak közhelyek halmazát, meg azt, hogy szerinted mi lenne az ideális, de azt is csak általánosan.

Ha ugyanilyen semmitmondó lenne a válaszod, kb,. ilyen brainstorming szintű bölcselkedések, akkor spórold meg , mert elküldenélek vele melegebb éghajlatra, és akkor ígéretedhez híven a következő körben nem reagálnál.
Szerintem spóroljuk meg azt a kört, ha tényleg nem vagy képes érdemi, konkrét állításokat megfogalmazni.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Belőttem, hogyan tovább?”

Lőjj be még egyet, csak ne kérdezgesd a baromságaidat.

“Ok, egy incelpatkánynak hogy kéne kommunikálnia, hogy kilépjen a gödörből?”

Minek érdekel, patkány, vagy incel létedre szeretnél könnyíteni magadon? Amúgy meg azt írta, hogy tanulni és tanítani kellene, nem azt, hogy tanulja és tanítja, kaxi. Érted, te kis hülye?

“Most megijedtem, de tényleg.”

Pedig az egyetlen emberbe kötöttél bele, aki még úgy válaszol neked, mint ha nem a kerítésről lefolyó vizelet lennél. Pedig még hogy nyaltál neki múltkor, hogy sose volt köztetek semmi probléma, vagy harag. Olyan kis homárosan mosolyogtál, meg dörgölőztél, mint naggyon régen, amikor még voltál itt “valaki”.

“Ha ugyanilyen semmitmondó lenne a válaszod”

Egek, egyszer lenne ilyen “semmitmondó” válaszod, eggyel kevesebbszer tiltottak volna ki, nem itt írogatnád naphosszat a baromságodat, hanem a szutykos életedet hoznád inkább helyre. Mert ha ennyi időd van, és ilyen kis mocsok vagy itt mindenkivel, akkor örül is a családod, ha van egyáltalán, hogy nem kell nézniük a savanyú, bamba ábrázatodat.

“mert elküldenélek vele melegebb éghajlatra”

Ű, nagyon kemény a csávó. Én meg simán feltekerném a fűtésed, hogy izzadj, meg fizess jó sokat. Tacskó vagy még.

“akkor ígéretedhez híven a következő körben nem reagálnál.”

Ne romantikázz már, hányingerem van tőled.

“Szerintem spóroljuk meg azt a kört, ha tényleg nem vagy képes érdemi, konkrét állításokat megfogalmazni.”

Mint mikor Se-se-nek írtad, hogy ne válaszoljon. Duzzogtál, röhejes voltál akkor is, ahogy rapliztál, mint egy óvodás :D

És továbbra is hányingerkeltően romantikázol, eszetlen kis csitri. Nagyon sokan megspórolnák itt veled az összes kört, mit lehetne tenni, hogy ez megvalósuljon? Hogy elkotródj innen?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amúgy meg azt írta, hogy tanulni és tanítani kellene, nem azt, hogy tanulja és tanítja, kaxi.

Mikimanó, a nagy BluePillen semmit nem kell sem tanulni, sem tanítani, mert ebben növünk fel.
De te is megragadtad a lényeget:).

Pedig az egyetlen emberbe kötöttél bele, aki még úgy válaszol neked, mint ha nem a kerítésről lefolyó vizelet lennél.

El is ájultam a nagy megtiszteltetéstől:)DDDD
Csakhogy ez senkit nem ment fel az alól, ha baromságokat mond.

Pedig még hogy nyaltál neki múltkor, hogy sose volt köztetek semmi probléma, vagy harag.

Részemről egyikőtök felé sincs, se probléma, se harag, ezt a luxust meghagyom nektek.

Olyan kis homárosan mosolyogtál, meg dörgölőztél, mint naggyon régen, amikor még voltál itt “valaki”.

Ez a “buzi vonal”, az erre való utalások nagyon élénk nálad, de valószínű azért, mert így könnyebb incelpatkánynak lenned.

Mint mikor Se-se-nek írtad, hogy ne válaszoljon.

Ő visszaélt személyes adatokkal, de a “félmosoly” ott is lehervadhat, ha sokat feszegeti a határokat.

hunbagira
Újságíró

Kakszi, az nagyon gyorsan lehervad nálad is. Szóval nemcsak fel fogom hívni azt a debreceni irodát a sarokról, hogy benn van-e valaki! :)))

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Mikimanó, a nagy BluePilles semmit nem kell sem tanulni, sem tanítani, mert ebben növünk fel.”

Kaxi, hogy ne kéne, minek nyomatják akkor a femidiotizmust a csapból is? Egyrészt elégtétel a nőknek a saját fogyatékosságuk, kisebbségi komplexusuk miatt, másrészt meg nevelni kell, hogy a ki nem forrt, fiatal személyiségek ezt magukba igyák, hogy ez természetes. Ha a hülyeségedre reagálom, kikéred magadnak? Nem számít, ha te írod a hülyeséget?

“Csakhogy ez senkit nem ment fel az alól, ha baromságokat mond.”

Általánosságban írt, de nem baromságot. Ő egy túlságosan is tiszta lélek, te meg be akarod mocskolni, a saját, dagonyázós szintedre akarod lehúzni.

“Részemről egyikőtök felé sincs, se probléma”

Aranyos vagy. De ahogy reagálsz, személyeskedsz állandóan, erre te bizony egy problémaként tekintesz, amit meg kell oldanod, akkor is, ha leírod 1000x, minden eredmény nélkül. Máskülönben nem foglalkoznál vele.

“Ez a “buzi vonal”, az erre való utalások nagyon élénk nálad, de valószínű azért, mert így könnyebb incelpatkánynak lenned.”

Nem tudom, hogy idegesíteni próbálsz-e, vagy tényleg elfelejted, esetleg csak nem hiszel nekem. Nem vagyok incel, hisz párkapcsolatban élek, de előtte se volt ilyen téren túl sok problémám. Itt jön ki az ostobaságod, mert szerinted a hozzáállásom csak incelségből eredhet. A férfi életének nem a nő az egyetlen értelme, ellenben a nővel, fordítva. Attól, hogy valakinek jut suna, még nem jelenti azt, hogy az összes női mocskot el kell tűrnie, sőt, még örülni is neki. Eddig tart a tudományod.

“Ő visszaélt személyes adatokkal”

Nem teljesen ugyanaz, de ha valaki itt beszélt a problémájáról, azt te mindig ellene használtad fel, és fogod is. Erre ezért meg bedurcázol. Ezért vagy egy hipokrita, gyerekes kis műszent.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

minek nyomatják akkor a femidiotizmust a csapból is?

Mert sikk, divat, trend?, Bár azért a genderszar már rég átvette a prímet.
És a nemtől független népesség 90% -a miért ne tiltakozik a femidiotizmus ellen?
Mert egyetért vele? Vagy mert természetes számára, esetleg mindkettő?

Egyrészt elégtétel a nőknek a saját fogyatékosságuk, kisebbségi komplexusuk miatt,

Kamu, a nők (ki)használják azokat az előnyőket ,amiket nekik tálcán nyújtanak át a (döntéshozó) férfiak és tényleg nem értik, hogy az az egykét lúzer miért vinnyog, ha egyáltalán eljutnak ezek az ingerküszöbükig…..

Semmi elégtétel nincs benne, ez nem tudatos, hanem természetes számukra, van különbség a kettő közt….

másrészt meg nevelni kell, hogy a ki nem forrt, fiatal személyiségek ezt magukba igyák, hogy ez természetes.

Már nem kell nevelni őket, ebbe születtek bele.

Ha a hülyeségedre reagálom, kikéred magadnak?

Dehogy kérem, csakhogy a fő kérdés az , hogy tényleg hülyeséget írtam-e, vagy te csak annak véled aztán hisztizel rajta?

Nem számít, ha te írod a hülyeséget?

Nem a(z objektív, tényszerű) hülyeség (modernebb nevén faszság) az hülyeség/faszság, bárki írja, én sem vagyok kivétel.

Általánosságban írt, de nem baromságot.

Általános, elméleti, Blupilles, megfoghatatlan, aka “éteri” baromságokat.

Ő egy túlságosan is tiszta lélek,

Ja, meg ráadásul haldoklik is, ezzel is turnézik, szóval akkor “érinthetetlen”, hát egy nagy lófaszt.

te meg be akarod mocskolni, a saját, dagonyázós szintedre akarod lehúzni.

Túl “tiszta” ő ahhoz, hogy bárki bemocskolhassa, a cikkszerző balfasz után ő szerencsétlenek Ghandija/Terázanyája, persze.

De ahogy reagálsz, személyeskedsz állandóan, erre te bizony egy problémaként tekintesz, amit meg kell oldanod, akkor is, ha leírod 1000x, minden eredmény nélkül. Máskülönben nem foglalkoznál vele.

A vesémbe látsz, Csernus…..

Nem vagyok incel, hisz párkapcsolatban élek, de előtte se volt ilyen téren túl sok problémám.

Ja, és gondolom 3-4 millkás havi jövedelmed van és egy adonisz vagy mint a másik észlény aki végigkúrta a fél Tindert……

Itt jön ki az ostobaságod, mert szerinted a hozzáállásom csak incelségből eredhet.

Igazad van, van egy olyan csoportja a balfaszoknak, akik nem hívják magukat incelnek….. a

A férfi életének nem a nő az egyetlen értelme,

Nem, de a nélkül, de méginkább utód nélkül csak egy (jó esetben hasznos) hülye…..

ellenben a nővel, fordítva.

No, ez meg pláne nem igaz, pont, hogy megint fordítva ülsz a lovon.
Az meg külön pikáns, hogy az összes népmesében a királyfiért ácsingó hercegkisasszonyok feje lóg százával a póznákon, akik elbuktak a királyfi kegyeiért foytatott harcban………, oh, wait, ez fordítva van:)

Attól, hogy valakinek jut suna, még nem jelenti azt, hogy az összes női mocskot el kell tűrnie, sőt, még örülni is neki.

Ezt senki nem mondta, bábot püfölsz.
A gyakorlat viszont az, hogy ha már sunához jutott valaki, akkor bizony nagyrésze lemegy arra a szintre, ahol “eltűri az összes női mocskot”, aztán meg mereszti a szemeit, hogy ennek ellenére dobták……

common man
Olvasó
common man

No, ez meg pláne nem igaz, pont, hogy megint fordítva ülsz a lovon.
Az meg külön pikáns, hogy az összes népmesében a királyfiért ácsingó hercegkisasszonyok feje lóg százával a póznákon, akik elbuktak a királyfi kegyeiért foytatott harcban………, oh, wait, ez fordítva van:)

Na igen de a végén így vagy úgy a furfangos bátor szegénylegényé lesz a kiscsaj.Meg a fele királyság.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

És a sok “incel ” feje meg “szárad” a karókon….., de egy lányé sem….

common man
Olvasó
common man

És a sok “incel ” feje meg “szárad” a karókon

Az a Vlad Tepes volt bosszúból mert fiatal korában többször megerőszakolták(nem nők)
Na de az ki van hirdetve mindig mi a következmény ha a kérő elbukik a próbán.A válogatós királylányt meg odaadják a kódisnak…

common man
Olvasó
common man

A gyakorlat viszont az, hogy ha már sunához jutott valaki, akkor bizony nagyrésze lemegy arra a szintre, ahol “eltűri az összes női mocskot”, aztán meg mereszti a szemeit, hogy ennek ellenére dobták…

Hát igen akkor van az embernek a legnagyobb vonzereje, kisugárzása azt ki kell használni aztán mindig visszatérni a bázisra, ez így igaz. Előre kell menekülni.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“És a nemtől független népesség 90% -a miért ne tiltakozik a femidiotizmus ellen?
Mert egyetért vele? Vagy mert természetes számára, esetleg mindkettő?”

Óvatos beszélgetéseim alatt is egyből levettem, hogy sokan azt se képesek felfogni, hogy a “nők elnyomása” mellett ott van ám a gőzerővel a femidióták mocskos eszközökkel történő “előrehaladása” is.

“Kamu, a nők (ki)használják azokat az előnyőket ,amiket nekik tálcán nyújtanak át a (döntéshozó) férfiak és tényleg nem értik, hogy az az egykét lúzer miért vinnyog, ha egyáltalán eljutnak ezek az ingerküszöbükig…..”

Nekem már akkor lúzer valaki, ha a nőt maga fölé helyezi. Amúgy így is mindegy lenne, milyen domina stílussal vereti, aláztatja meg magát, de ha másra is rá akarja ezt erőltetni (és mint látod, aktívan vagy passzívan, de sikeresen utat engednek az ostoba női elvárásoknak), így veszélyeztetik azokat, akik a természetes nemi szerepeket akarják.

És nem kamu, az a gyűlölet, amit teljesen biztonságos, védett környezetből a saját védőikre (is) hánynak rendszeresen, az bizony bosszú a saját gyöngeségük, eszetlenségük, fogyatékosságuk miatt, péniszirigységük alanyain. Nem mondtam, hogy tudatos, pont, hogy zsigeri, természetükből adódóan, ösztönösen ilyenek.

“Összességében a kommunikációt tanulni és tanítani kellene.”
“Ok, egy incelpatkánynak hogy kéne kommunikálnia, hogy kilépjen a gödörből?”

Ezt írta, te meg ezt kérdezted, erre írtam. Számonkérted tőle azt, amit nem is állított, hogy tudná, hogyan kell csinálni. Ez az objektív tény, és ezért írtam, hogy hülyeséget kérdeztel.

“Ja, meg ráadásul haldoklik is, ezzel is turnézik”

Ember, hogy lehetsz ennyire pszichopata? Nem érzékeled ennek a súlyát? Még ha egy victusról lenne szó, ahol jogos is lenne valamelyest, de ezt így leírni.

“Igazad van, van egy olyan csoportja a balfaszoknak, akik nem hívják magukat incelnek”

Ez csak legenda.

“No, ez meg pláne nem igaz, pont, hogy megint fordítva ülsz a lovon.”

Nem, a nőnek kell a férfi teremtette biztonság és kényelem, ha nem így lenne, rég eltakarodtak volna, de valahogy mindig ott vannak, ahol a férfiak, csak igyekeznek a középpontba férkőzni, míg a férfiakat “kitolják” onnan. Hisz ösztönösen tudják, hogy nélkülük mit sem ér a suna, mert az az ő egyetlen tranzakciós eszközük.

“Ezt senki nem mondta, bábot püfölsz”

Ha nem is mondják, de elvárásként ott van, mint tomgi értetlenkedésében is, hogy ha valakinek van nője, akkor meg miért nem kussol? A kettő összeegyeztethetetlen, nem csak az ő fejében, de a tiedben is. Mert aki így áll a nőkhöz, az csak incel lehet.

Ja, és ez is egy orbitális baromságod ám:
“Hát ez az, ez a te egyik kereszted, hogy nem értesz bizonyos dolgokat, amelyek meghaladják a szintedet”

Azt tudtad, hogy ez minden emberrel így van ám?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Óvatos beszélgetéseim alatt is egyből levettem, hogy sokan azt se képesek felfogni, hogy a “nők elnyomása” mellett ott van ám a gőzerővel a femidióták mocskos eszközökkel történő “előrehaladása” is.

Ha még ezt sem képesek felfogni, akkor “mélyebb tartalmak felismerését” hogyan várod el tőlük?

Nekem már akkor lúzer valaki, ha a nőt maga fölé helyezi.

Annál nagyobb lúzer az, akinek erre esélye sincs, mármint nőt maga fölé helyezni, mert amíg nőre sincs esélye, addig még maga fölé helyezőnél is nyomorultabb.

Amúgy így is mindegy lenne, milyen domina stílussal vereti, aláztatja meg magát, de ha másra is rá akarja ezt erőltetni (és mint látod, aktívan vagy passzívan, de sikeresen utat engednek az ostoba női elvárásoknak), így veszélyeztetik azokat, akik a természetes nemi szerepeket akarják.

Akire “rá lehet erőltetni” az meg is érdemli, a többit meg hidegen hagyja.

És nem kamu, az a gyűlölet, amit teljesen biztonságos, védett környezetből a saját védőikre (is) hánynak rendszeresen, az bizony bosszú a saját gyöngeségük, eszetlenségük, fogyatékosságuk miatt, péniszirigységük alanyain.

Magadból indulsz ki, és úgy véled, hogy te ezt csak gyűlöletből lennél képes megtenni.
Hibás vélekedés, semmi gyűlölet nincs bennük, egyszerűen ilyenek.
Úgy látszik, hogy az “Az istennőszobor ledöntése” után, te a “projekciók” kivetítését tartod üdvözítőnek, ezért és vádolnak meg nőgyűlölettel.

Nem mondtam, hogy tudatos, pont, hogy zsigeri, természetükből adódóan, ösztönösen ilyenek.

A gyűlölet tudatos, épp most cáfoltad magad.

Számonkérted tőle azt, amit nem is állított, hogy tudná, hogyan kell csinálni.

Bizony, mert közhelyek garmadát prezentálta, ideális világban, ideális esetben, amiből egyik feltétel sem áll fenn.
Ti veritek magatokat állandóan, hogy “konkrét” tanácsért hisztiztek, erre a “Szent Ember” BluePilles közhelyeitől elájultok?
Tényleg?:)DDDDDD

Ember, hogy lehetsz ennyire pszichopata? Nem érzékeled ennek a súlyát?

Ja, a pokol nem tudom hányadik bugyrába fogok e miatt égni.
Nem kétlem, hogy beteg, de ez nem “közügy”, ha meg ezzel házal, akkor visszatetsző, mert likekurvaság.

Még ha egy victusról lenne szó, ahol jogos is lenne valamelyest, de ezt így leírni.

Hunkakika szerint ugyanazok vagyunk, vagy ugyanazt a reget használjuk:) Jussatok konszenzusra:)

Nem, a nőnek kell a férfi teremtette biztonság és kényelem, ha nem így lenne, rég eltakarodtak volna, de valahogy mindig ott vannak, ahol a férfiak, csak igyekeznek a középpontba férkőzni, míg a férfiakat “kitolják” onnan.

Vagyis a férfi akkora barom, hogy önként és ingyen biztosítja a nőnek az “általa teremtett biztonságot és kényelmet”, mert egy jószívű szent:)
Mondom én, hogy kurvára el vagy tévedve:)

A valóság viszont az, hogy a férfi bármit, de tényleg, bármit hajlandó megteremteni és biztosítani, hogy pinához jusson, hiába hajtogatod ennek az ellenkezőjét, ami paradox módon , ha igaz lenne, akkor a férfi űberlúzerségének lenne a bizonyítéka:)

Hisz ösztönösen tudják, hogy nélkülük mit sem ér a suna, mert az az ő egyetlen tranzakciós eszközük.

A kulcsszó, hogy a férfiak számára mit és mennyit “ér meg a suna”, vagyis amíg ilyen nagy iránta a kereslet , addig “nem fog a Bágy pataka visszafele folyni” :)

Ha nem is mondják, de elvárásként ott van, mint tomgi értetlenkedésében is, hogy ha valakinek van nője, akkor meg miért nem kussol?

Ennyire “erősek” az “érveid”, hogy amit te elképzelsz, az valóság, értem már, hogy hol vesztél el.

A kettő összeegyeztethetetlen, nem csak az ő fejében, de a tiedben is.

A vicc az, hogy nem elvárás, hanem aki kussol annak ez előbb-utóbb a veszte lesz, de amúgy meg hiába győzködnéd, hogy kontraproduktív, amit csinál, amíg meg nem szívja, úgy sem fogja felfogni.

Mert aki így áll a nőkhöz, az csak incel lehet.

És van olyan hülye, mint a watőfakozzó cikkíró isten barma is, hogy hiába szívta meg, még emeli is a marhája a tétet……

hunbagira
Újságíró

“Az meg külön pikáns, hogy az összes népmesében..” Ach so, a népmesék relevánsabb példazatok, mint a vallási hittételek. :D Gondolom, akkor az aduász cigányvajdád dakota ( a származás kötelez) népmeséi/közmondásai. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ach so, a népmesék relevánsabb példazatok, mint a vallási hittételek.

Hiába no, egy bölcsész nem érzékeli a kettő közti különbséget……

hunbagira
Újságíró

Szőröstalpú, primitív, gyáva, cigányköcsög megint bukott a nagy levezetésével..és utána szájkaratézik a neten.:D

common man
Olvasó
common man

A probléma ott van, ha nem tudja belőni, és ráadásul nem is jól csinálja, erre mi lenne a recept?

Hát bizony ezt is mint mindent gyakorolni kellll.

common man
Olvasó
common man

A jó kommunikáció nem lesz spanyolviasz, csak néhány gyakori problémát old meg.

Mint például?

Nem néznek át rajta automatikusan, esetleg szóba elegyednek vele, közben rájönnek milyen kedves, nem is annyira dagadt csak rosszul öltözködik, hümm még meg is lehetne baszni…

Meske
Olvasó
Meske

A másik, hogy sok esetben az összepasszoló emberek is szétmennek pusztán azért, mert nem képesek egymással beszélgetni. Nem azért, mert nem őszinték, hanem azért, mert állandóan megbántják egymást úgy, hogy azt igazából nem is akarják. Ez frusztrációval jár, ami meg kinek hiányzik?

+ (nem csak a nemek közti kommunikációra utalok most)

Szia Adam, kicsit utánanéztem a „nem megfelelő” vagyis torz kommunikációnak. Leszűkítve és visszafelé haladva a következőképpen is lehet bontogatni a témát:

Spoiler
Megjegyzem, hogy eleve a kommunikáció verbális jellege mellett számos olyan nonverbális elemet is tartalmaz, amely nem csak módosítja az üzenet tartalmát, olykor egyenesen felül is írja azt (lásd hangsúly, mimika, gesztikuláció, stb), ehhez társul még maga a szituáció, mint értelmezési keret. A legtöbb embernél megfigyelhető egy sajátos kommunikáció, amihez általánosságban viszonyítani lehet.

Minden torzulásnak megvan a maga funkciója, mely valamilyen szinten az „én védelmét szolgálja”:
támadás- funkcióját tekintve azt hivatott kifejezni, hogy „Én képes vagyok megvédeni magam” (ha nincs támadás, akkor is)
engesztelő-önbántalmazás „Látom, nem ízlik a leves, alig szedtetek. Már arra sem vagyok képes, hogy egy levest megfőzzek… ” „Hülye vagyok” típusú megjegyzések, melynek funkciója 1- azzal, hogy én mondom, én szabályozom a bántást, 2- vigasztalás, esetleg mellém állás, megerősítés lehetőségét megteremtem „Nem is vagy hülye”/ „Ugyan már, a te levesed a finomabb, mint az anyámé.”
okoskodás – funkcióját tekintve: távolságot tart a saját negatív érzéseitől, hogy ne kelljen szorongani
terelés – kilépek a helyzetből.
E kommunikációs torzításokat az emberek gyakran tudattalan alkalmazzák.
Ezek a torzítások az önbecsüléssel állnak összefüggésben.
Kinek milyen szintű az önbecsülése, az egy érzelmileg megterhelő helyzetben megmutatkozik (pl.: véletlen károkozást hogyan reagál le). Az önbecsülés a realitás talaja, érzelmi gerincet ad, mely nélkülözi a szégyenérzetet, ezáltal nem jelent neki gondot, hogy objektív maradjon, más esetben hibáit, hiányosságait elismerje, esetleg segítséget kérjen. (Pl.: autókoccanásnál: „Sajnálom. Hibáztam. Ön jól van?”)

(Az önbecsülés nem összetévesztendő az önértékeléssel. Az önértékelés= minősítés, tárgyilagos, reflektív, hogyan látom magamat kívülről/ önbecsülés=alapvető pozitív viszony önmagammal, teljesen „benne vagyok” az életemben, érzéseimben, cselekedeteimben, múltamban, céljaimban, mindezzel együtt jóban vagyok magammal, nem kell tagadnom a realitást – vagyis nem vagyok léthazugságban.)

Miért fontos ez? Önbecsülés hiánya szégyenérzettel társul, a szégyenérzet módosítja az érzékelést (önmagával és környezetével kapcsolatos hiedelmeit/feltételezéseit), ezáltal realitásvesztés következik be, valóságnak tartja, ami nem az / ami nem valóságos, azt tartja valóságnak (mely megerősíti a hiedelmében/hitében „Legyen a te hited szerint”)
Ezért van az, hogy a fent leírt típusok megjelennek: belelátja, felnagyítja, kiprovokálja a helyzetet, hasonlítgatja magát, így a kapcsolati zavart (tudattalan) létrehozza. Ez megterheli a kapcsolatot, mely újabb bizonytalanságot szül, ezért a biztonságérzetet vissza kell állítani, ilyenkor szokott jönni a: „Szörnyű az élet, de legalább igazam van”.
Gyakran kialakul egy önbántalmazó „belső hang” (mely pl.: hasonlítgatással tartja fenn a szégyenérzettel teli realitásvesztést), melynek kompenzációjaként megjelenik az önsajnáltatás.
Igen nehéz ebből kikerülni:
1. akinek hiányos az önbecsülése, az nehezen viseli a realitást és a visszajelzést.
2. mivel az „igazság önmagában nem hoz változást” (önmagában kíméletlen), ezért fontos az információ érzésekre „ültetése”
3. Ha valaki eljut addig, hogy felismeri, hogy önbecsülés hiányában „téves realitásban él”, felismeri ezt a belső bántalmazó hangot (BH), akkor meg kell tanulni bánni vele, nem hinni neki, ignorálni („Bízok magamban, de nem hiszek magamnak (BH-nak”). Ez egy nehéz tanulási folyamat.

Az önbecsülés alapvetően a kisgyermekkorban szülői (környezet) viszonyulás következtében alakul ki. A hiány tulajdonképpen nem más, mint mindaz, amit a gyermeknek a szüleitől (környezetétől) kapnia kellett volna, de nem kapott meg és minden, amit kapott, de nem kellett volna kapnia.
Aki mindezt ezt felismeri és eljut odáig, hogy az önbecsülését helyrehozza (akár ismerkedés, párkapcsolat, életminőség változtatása-javítása, stb végett), annak ezzel a „szerzett” hiánnyal, ehhez való viszonyulással és „átkeretezésével” lesz dolga, viszont a változásért csakis ő tud tenni, a lehetőség- és ennek tudatában a felelősség is nála van.
Könnyű mindezt leírni, a művelet viszont éveket, évtizedet is jelenthet.

És ez nem az “életed nagy kalandja”, nem egotraining és egyéb nyalánkságok. Ez az, amikor a csatornába/kútba le kell mászni is ki kell onnét “pucolni” a tetemeket… hogy legyen tiszta “vized”.

Se - se
Újságíró
Se - se

Meske, erre a hozzászólásodra legyél büszke.
Jó régóta.. hm.. TóthGyörgyKároly óta nem mentettem le innen hozzászólást, de ez olyasfajta tudnivaló.
Nem a saját igazságodat próbálod vele magyarázni.. tetszett.

Meske
Olvasó
Meske

Köszönöm, Se-se.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Profi összefoglalás, gratulálok.

Kis kiegészítés:

támadás- funkcióját tekintve azt hivatott kifejezni, hogy „Én képes vagyok megvédeni magam” (ha nincs támadás, akkor is)

Alapvetően női fícsör, amikor egy férfi próbálkozik ezzel, arról azonnal lerí, hogy próbál szerepet játszani.

engesztelő-önbántalmazás „Látom, nem ízlik a leves, alig szedtetek. Már arra sem vagyok képes, hogy egy levest megfőzzek… ” „Hülye vagyok” típusú megjegyzések, melynek funkciója 1- azzal, hogy én mondom, én szabályozom a bántást, 2- vigasztalás, esetleg mellém állás, megerősítés lehetőségét megteremtem „Nem is vagy hülye”/ „Ugyan már, a te levesed a finomabb, mint az anyámé.”

Ennek a kifinomult változata a passzív-agresszív viselkedés, ami szintén női fícsör, ha férfi műveli, akkor az áldozatszerepben fetrengő, sajnálatot és ebből előnyt remélő “kolduló”

okoskodás – funkcióját tekintve: távolságot tart a saját negatív érzéseitől, hogy ne kelljen szorongani

Nagyrészt férfi fícsör, a dominancia hangsúlyozásának egyik eszköze lehet, ha nő csinálja, akkor visszatetsző és általában hamar letorkolják a férfiak:)

terelés – kilépek a helyzetből.

Alapvetően női/gyerek, és balfasz férfi jellemzője, a felelősség automatikus hárítása, háthamegúszom….

E kommunikációs torzításokat az emberek gyakran tudattalan alkalmazzák.

Én úgy mondanám, hogy ha eleget “gyakorolja”, akkor már természetessé is válhat, és ha azzá válik, akkor megrekeszti/bezárja az illetőt a saját kalitkájába.

Ezek a torzítások az önbecsüléssel állnak összefüggésben.

És ezzel együtt a mikrokörnyezetben elfoglalt státusszal/pozícióval.

Kinek milyen szintű az önbecsülése, az egy érzelmileg megterhelő helyzetben megmutatkozik (pl.: véletlen károkozást hogyan reagál le). Az önbecsülés a realitás talaja, érzelmi gerincet ad, mely nélkülözi a szégyenérzetet, ezáltal nem jelent neki gondot, hogy objektív maradjon, más esetben hibáit, hiányosságait elismerje, esetleg segítséget kérjen. (Pl.: autókoccanásnál: „Sajnálom. Hibáztam. Ön jól van?”)

Tökéletes megfogalmazás.

(Az önbecsülés nem összetévesztendő az önértékeléssel. Az önértékelés= minősítés, tárgyilagos, reflektív, hogyan látom magamat kívülről/ önbecsülés=alapvető pozitív viszony önmagammal, teljesen „benne vagyok” az életemben, érzéseimben, cselekedeteimben, múltamban, céljaimban, mindezzel együtt jóban vagyok magammal, nem kell tagadnom a realitást – vagyis nem vagyok léthazugságban.)

Külön-külön is becsülendő, de a kettő együtt nagy kincs, annyira, hogy talán ha max 5%-nyi képes erre.

Miért fontos ez? Önbecsülés hiánya szégyenérzettel társul, a szégyenérzet módosítja az érzékelést (önmagával és környezetével kapcsolatos hiedelmeit/feltételezéseit), ezáltal realitásvesztés következik be, valóságnak tartja, ami nem az / ami nem valóságos, azt tartja valóságnak (mely megerősíti a hiedelmében/hitében „Legyen a te hited szerint”)

Pontosan. Elég sok példa van itt is erre.

Ezért van az, hogy a fent leírt típusok megjelennek: belelátja, felnagyítja, kiprovokálja a helyzetet, hasonlítgatja magát, így a kapcsolati zavart (tudattalan) létrehozza. Ez megterheli a kapcsolatot, mely újabb bizonytalanságot szül, ezért a biztonságérzetet vissza kell állítani, ilyenkor szokott jönni a: „Szörnyű az élet, de legalább igazam van”.

Nem csak a kapcsolatait terheli meg ezzel, hanem tovább torzítja a saját személyiségét is, és ha “megcsontosodik”, akkor általában már menthetetlen, mindig a “visszhangot” keresi az egója védelmében.

Gyakran kialakul egy önbántalmazó „belső hang” (mely pl.: hasonlítgatással tartja fenn a szégyenérzettel teli realitásvesztést), melynek kompenzációjaként megjelenik az önsajnáltatás.

Igen és ez 99%-ban párosul azzal, hogy külső/proxy ellenségképet/kivetítést alkalmaz, (szalma)bábokat állít fel és a frusztrációját, illetve a tehetetlenségéből fakadó elkeseredettségének agresszióját ezen bábok püfölésével próbálja csökkenteni, és egyúttal védeni is az egóját.

Igen nehéz ebből kikerülni:
1. akinek hiányos az önbecsülése, az nehezen viseli a realitást és a visszajelzést.
2. mivel az „igazság önmagában nem hoz változást” (önmagában kíméletlen), ezért fontos az információ érzésekre „ültetése”
3. Ha valaki eljut addig, hogy felismeri, hogy önbecsülés hiányában „téves realitásban él”, felismeri ezt a belső bántalmazó hangot (BH), akkor meg kell tanulni bánni vele, nem hinni neki, ignorálni („Bízok magamban, de nem hiszek magamnak (BH-nak”). Ez egy nehéz tanulási folyamat.

Talán ez lenn a siker/boldogság?:) receptje?

Az önbecsülés alapvetően a kisgyermekkorban szülői (környezet) viszonyulás következtében alakul ki. A hiány tulajdonképpen nem más, mint mindaz, amit a gyermeknek a szüleitől (környezetétől) kapnia kellett volna, de nem kapott meg és minden, amit kapott, de nem kellett volna kapnia.

Ezzel a gondolattal több probléma is van:
1. Egyrészt determinisztikusságot sugall, “másra fogást”, önfelmentés, nem tehetek róla, “nem én vagyok a hibás”, hárítás lehetőségét, és egyúttal önigazolást is, hogy a világ cúnya, én alapvetően jó/szép/okos stb. vagyok, de a “környezet” ezt tette velem, vagyis az életem a szerencsén múlik.
2. Nem veszi figyelembe azt, hogy a “genetikai determináció” is a Pareto elv szerint működik.
3. Az egypetéjű ikrek esetén is eltérés van, pedig ők minden szempontból “ugyanazt” kapták, mégis különböznek.
4. Nem tudom másként megfogalmazni, de nevezzük “életrevalóság” -nak, illetve ennek a nagysága egy születési adottság, amit igazán semmilyen neveléssel nem lehet elnyomni és semmilyen neveléssel nem lehet adni, ha nem úgy születik. Ez viszont paradox módon, de determinisztikus.

Ez a férfiakra vonatkozik, a nők ebből a szempontból “szerencsésebbek”.

Aki mindezt ezt felismeri és eljut odáig, hogy az önbecsülését helyrehozza (akár ismerkedés, párkapcsolat, életminőség változtatása-javítása, stb végett), annak ezzel a „szerzett” hiánnyal, ehhez való viszonyulással és „átkeretezésével” lesz dolga, viszont a változásért csakis ő tud tenni, a lehetőség- és ennek tudatában a felelősség is nála van.

Ez nagyrészt így van, de sajnos, vagy sem, a kutyából nem lesz szalonna.

És ez nem az “életed nagy kalandja”, nem egotraining és egyéb nyalánkságok. Ez az, amikor a csatornába/kútba le kell mászni is ki kell onnét “pucolni” a tetemeket… hogy legyen tiszta “vized”.

Tökéletes zárszó.

common man
Olvasó
common man

Miért fontos ez? Önbecsülés hiánya szégyenérzettel társul, a szégyenérzet módosítja az érzékelést (önmagával és környezetével kapcsolatos hiedelmeit/feltételezéseit), ezáltal realitásvesztés következik be, valóságnak tartja, ami nem az / ami nem valóságos, azt tartja valóságnak (mely megerősíti a hiedelmében/hitében „Legyen a te hited
szerint”)

“Pontosan. Elég sok példa van itt is erre.”

Igen.

Meske
Olvasó
Meske

1.
Köszönöm a véleményed és a kiegészítést is.
Támadás – szerintem ebbe simán beletartozik minden olyan törekvés, amellyel a magát felfelé/többnek/értékesebbnek, ugyanakkor mást pedig lefelé/kevesebbnek/értéktelenebbnek minősít. Pl.: más degradálása. „Ez vakolás? Ez?! Hát ki vakol így?” / „Ez a nő?! Hát nézzed már meg, hogy néz ki!”

Az egypetéjű ikrek esetén is eltérés van, pedig ők minden szempontból “ugyanazt” kapták, mégis különböznek

Szerintem – bár nem néztem utána – az ikrek esetében a figyelemért való versengés lehet az egyik, ami a különbséget okozhatja, ugyanis egy időben egy szülő nem tud egyszerre két gyerekre kizárólagos/teljes figyelmet fordítani (intimitás, mentalizáció, stb) illetve nem tudja pontosan „ugyanazt a figyelmet” a másik gyermekének ismételten biztosítani. Így az ikreknél az önbecsülést alakító folyamatokban a rivalizálás is jelentős tényező tud lenni (jelentősebb, mint általában a testvéreknél)- bár nem feltétlenül. Az általam ismert egypetéjű ikerpároknál ez úgy alakult tovább, hogy 1. egyik dominánsabb, a másik pedig bizonyítani akarja, hogy van olyan -vagy különb-, mint az ikertestvére 2. különbségeiket hangsúlyozva feloldják a versengést.

Ezzel a gondolattal több probléma is van:

A pontokba szedett észrevételeid jók és jogosak is, mert nincs kifejtve szülő (környezet) örökségét megemlítő gondolat. Szóval:

Egyrészt determinisztikusságot sugall, “másra fogást”, önfelmentés, nem tehetek róla, “nem én vagyok a hibás”, hárítás lehetőségét, és egyúttal önigazolást is, hogy a világ cúnya, én alapvetően jó/szép/okos stb. vagyok, de a “környezet” ezt tette velem, vagyis az életem a szerencsén múlik.

Megismerés/elfogadás/megbocsájtás- az egyik legnehezebb része a folyamatnak, de nélkülözhetetlen: „Ez van, ezt kaptam, szüleim (környezetem) esetében abban a helyzetben adottságaikhoz/képességeikhez/hajlandóságukhoz mérten ez volt (a maximum), amit adni tudtak.” Ha ez nem történik meg, akkor – mint írtad is- beledermed az áldozat szerepébe.
Ez is szükséges ahhoz, hogy túllépjen a hárításon, magára tudja venni a felelősséget, a változás érdekében döntéseket tudjon hozni.

Talán ez lenn a siker/boldogság?:) receptje?

Érdekes, hogy az önbecsülés tekintetében a siker sem egyértelműen pozitív eredmény, mert a stabilitásra és az egyensúlyra való törekvés (mégha kóros is) ezt is felülírja. Lenti kommentben (2.)
megpróbálom élethelyzeteken/párkapcsolati dinamikán keresztül bemutatni.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

az ikrek esetében a figyelemért való versengés lehet az egyik, ami a különbséget okozhatja,

Vagyis, az egyik “erőszakosabb”, mint a másik.

Az általad felhozott példa is azt mutatják, hogy az egyik “utókövető”, vagyis nem teljesen ugyanazzal a “csomaggal” születnek.

Megismerés/elfogadás/megbocsájtás- az egyik legnehezebb része a folyamatnak, de nélkülözhetetlen: „Ez van, ezt kaptam, szüleim (környezetem) esetében abban a helyzetben adottságaikhoz/képességeikhez/hajlandóságukhoz mérten ez volt (a maximum), amit adni tudtak.” Ha ez nem történik meg, akkor – mint írtad is- beledermed az áldozat szerepébe.

Ez kb az emberek 90%-ára igaz:)

Ez is szükséges ahhoz, hogy túllépjen a hárításon, magára tudja venni a felelősséget, a változás érdekében döntéseket tudjon hozni

.

Az előbbi 90%-nak a 90%-a képtelen erre:)

Meske
Olvasó
Meske

Vagyis, az egyik “erőszakosabb”, mint a másik.

Az „erőszaknak” erősen negatív a konnotációja, a kényszerítés (szándék) áthallása miatt, de pl.: a rangsor/hierarchia tekintetében teljesen helytálló.
Ha az „erőszak” alatt agressziót értesz, akkor minkét (vagy 3-4, stb) gyerek esetében jellemző lehet, mert egyszerre tartalmazza az érvényesülés/késztetésekkel kapcsolatos tartalmakat illetve az erre adott (szintén agresszív) válaszokat (pl. egyik tolakodik, másik visszalöki/hisztizik/ráförmed).
Maga az agresszió önmagában egy energikus viselkedési forma, aszerint nézve, hogy mi által jön létre illetve mi a célja az agressziónak, több fajtája jelenik meg a gyerekek/emberek viselkedésében, illetve a szándék okán kapcsolunk hozzá negatív/pozitív tartalmat.+ hogy ránk milyen hatással volt+.

Az általad felhozott példa is azt mutatják, hogy az egyik “utókövető”, vagyis nem teljesen ugyanazzal a “csomaggal” születnek.

Úgy gondolom, nincs „teljesen egyforma csomag”.

Az előbbi 90%-nak a 90%-a képtelen erre:)

Mégiscsak optimista vagy… :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért volt idézőjelben, mert az erőszak bírhat pozitív tartalommal is. Lehet hogy az erőfölény jobb szó rá, nem (csak) agressziót értettem alatta, néha az agresszió nélküli “erőszak”/ erőfölény “erősebb ” . De pl. a passzív agresszió is a “gyenge” fegyvere, férfi részéről visszatetsző, gyerek, nő, vagyis “áldozati pózban” mutatkozó gyengeséget, kiszolgáltatottságot “szimulálónak” a manipulacios eszköze/fegyvere.

Ezért is annyira visszatetsző/ hiteltelen ha egy férfi próbálkozik be ezzel, mert kihereli magát és onnan nem nagyon van visszaút.

Úgy gondolom, nincs „teljesen egyforma csomag

Végig erről beszéltem:)

Meske
Olvasó
Meske

2. (Azért is írom ezeket, mert- ha nem is diagnosztikus szinten, de- általa valamelyest fel lehet ismerni, meg lehet érteni az itteni kommentelők és olykor a cikkírók belső motivációit. Erre ugyebár ti is utaltatok korábban.)
Témához kapcsolódva: van négy egymástól teljesen különböző fogalom, melyeket tévesen egymás szinonimáiként is használják.
ÉNKÉP -önmagunkról alkotott kép

Spoiler
Önmagamról alkotott kép: Nem az, aki vagyok, hanem az, amivel azonosítom magam. Mindazokat a tartalmakat jelenti, amelyeket hajlandó vagyok elfogadni magamról, hogy ez vagyok én. Nem pontosan felel meg azoknak a reális dolgoknak, amilyen valójában vagyok(ha túl nagy a különbség-TORZ ÉNKÉP), viszont minél inkább hasonlít a realitáshoz, és minél több mindent tartalmaz belőlem, annál egészségesebb vagyok a kapcsolatokban, annál jobban tudok összhangban lenni magammal is. ÉNKÉP lehet pozitív, lehet negatív + kettő között. Minden normális ember ragaszkodik az önmagáról alkotott képhez. Mivel önmagunk stabilitása múlik rajta, ha ezt valaki megpiszkálja, iszonyatos erővel védelmezni kezdjük azt. Egy negatív énképet is ugyanazzal a vehemenciával védelmezünk, mint egy pozitívat.

Önértékelés
Spoiler
Az önértékelés azt jelenti, hogy reflektálok saját magamra, értékelés, valamilyen minősített ítélethozatal történik. Attól függően, hogy milyennek minősítem magamat/tulajdonságomat/tettemet stb. lehet pozitív/negatív. Az önérétkelés nem egyenlő az önmagamról alkotott képpel, külön érdekesség, hogy az emberek önértékelése általában pozitív irányba megy el. A legtöbb embernek nem az önértékeléssel van baja, hanem az önbecsüléssel.

Önbizalom
Spoiler
Cselekedeteinkben/fellépésünkben tükröződik, azt mutatja, hogy az ember mennyire bizonyos a személyes ítéletében, képességeiben, hatalmában, a céljai elérhetőségében, mértéke attól függ, hogy az énkép+önértékelés mennyire fedi a realitást. Az önbizalom eltérő lehet különböző helyzetekben: otthon – iskolában – munkahelyen- idegenben,stb.

Önbecsülés
Az önbecsülés az énkoncepció egyik fontos eleme, amely társas helyzetben jelentősen befolyásolja az egyén önkifejezését, illetve társas alkalmazkodását. Az önbecsülés az első három elemnél mélyebben gyökerezik a személyiségünkben, nagyon mély és alapvető viszony önmagamhoz, az élethez, a másik emberhez, a világhoz.
Miből táplálkozik az önbecsülés?
A helyes önbecsülés és önbizalom kialakítása a szocializáció része, folyamat eredménye. Ha az egyén a gyermekkori szocializáció során ahhoz szokik hozzá, hogy a sikerek és kudarcok nem véglegesek, és megtanulja helyes mértékben beépíteni ezeket a külső értékeléseket az énkoncepciójába, akkor önbecsülése viszonylag stabil lesz.
Ez az önbecsülés lesz a belső önbecsülés, ami mindig elérhető forrás, adott és állandó.
Stabil belső önbecsülés esetén megengedheti magamnak, hogy negatív elemek legyenek az énkép, önértékelés, vagy az önbizalom terén. Akkor tudja azt mondani: „Ez most nem sikerült/nem az erősségem/lehet nekem mást kell csinálnom/ jobban össze kell szednem magamat”.
Ellenkező esetben viszont állandóan elégedetlen lesz önmagával még sikerek esetében is, ami jelentősen lerontja az énképet.
Külső forrásból próbálja megszerezni önbecsülését munka és kapcsolataink világából (teljesítménnyel, valamilyen cselekvéssel). Egyénfüggő az, hogy mit tekintek az önbecsülésem külső forrásának, és mit nem.
Az önbecsülésemet csak az érinti, amit én fontosnak tartok az önbecsülésem szempontjából. Pl.: tükörbe nézek és nem tetszik a fülem, lábam, stb. és ez engem nem különösebben zavar, akkor ez az önbecsülésembe nem játszik bele.
4 típus létezik:
BELSŐ ÖB forrás VAN /KÜLSŐ ÖB forrás NINCS
Szabad/önfeledt teljesítő.
Mer kockáztatni, belefogni új dolgokba. A nehézséget kihívásnak éli meg, ösztönzi valami, amiről úgy gondolja megfelel az adottságainak, képességeinek. Kudarc esetén: belső önbecsülés, mint forrás. Tudja élvezni az életet akkor is, ha nem tesz semmit, de egyébként mindig belső késztetése van arra, hogy kellene valamit csinálni. Jót, jól. !!!Elsodorja a lendület, többször kellene megállnia és szétnézni.

BELSŐ ÖB forrása NINCS /KÜLSŐ ÖB forrása VAN
Kényszerteljesítők.

Belső késztetést érez, hogy muszáj állandóan teljesíteni, mert ez a megerősítésének a forrása, de egyben a félelmének is, mert ha ezt elveszti, mindent elveszít. Éppen ezért ő nem önfeledten, hanem szorongással, aggodalommal cselekszik. Az ilyen emberek állandóan feszültek, fenyegetésnek élnek meg sok mindent. Az instabil önbecsülés sérülékeny, ezért állandóan védekezik, kritizál, támad, különösen bántó, ha veszélyben érzi magát. A stresszre adott válaszai kirobbanóak. Jó teljesítmény esetén csak rövid ideig elégedett, mert önbecsülésével ellentétes, hogy azt gondolja magáról, hogy „ő jó”. Tehát vágyik a külső megerősítésre, de nem hiszi el, nem képes magára vonatkoztatni, hogy amit elért, az rendben van. Társkapcsolatokban is megjelenik ez a probléma. Csak addig van jól, amíg egy negatív dolog nem történik. Akkor újra fel kell építeni az önbecsülését.
+++ valódi teljesítményt tud felmutatni, javára van a világnak. Ő nincs jól, de sok jót tesz. Ha tud magára reflektálni, becsületes, erkölcsös is, akkor még rosszabbul van, mert akkor nem engedi meg magának, hogy bántson másokat.

BELSŐ ÖB forrás VAN /KÜLSŐ ÖB forrás NINCS
Életélvezők.

Tudnak gyönyörködni az életben, és tudják mi az, hogy gyönyör, addig tevékenyek, ameddig jól érzik magukat. Nehézségük, hogy nagyon sok minden nem valósul meg általuk. Íróasztalban marad a tehetségük. Kapcsolataikban felszabadultabbak, önfeledtek, mernek kockáztatni. Akinek akár csak egy kis alacsony szinten is van belső önbecsülése, az sokkal tovább „megél” belőle, mint akinek nincs, és csak a külsőre támaszkodik.

BELSŐ ÖB forrása NINCS /KÜLSŐ ÖB forrása NINCS
Nélkülözők.

Kapcsolat, cselekvés, vagy teljesítmény irányok közül, ő a kapcsolati irányt fogja választani. Belőlük lesznek a társfüggők. Hiába teljesítene, attól nem lenne jól, maximum rövid ideig. Szorongások, aggodalmak közepette, inkább a kapcsolatai révén próbál életerőhöz, életkedvhez hozzájutni.
Nehézsége, hogy természetes ösztönző erőt érez, hogy felülírja az eddigi élettapasztalatait, pótolja a hiányait (nem figyeltek rá eléggé, nem dicsérték meg, nem adtak megfelelő célokat), az elmaradt gyerekkori támogatásokat, ösztönzéseket. A kapcsolataiban próbálja ezeket bepótolni, megszerezni. Szeretetmohóság jellemzi, egyszerre vággya és féli a kapcsolatot, mert alapvető szorongása, hogyha ott nem kapja meg a megerősítést/párja ha nem szereti/megcsalja, ő megszűnik (belepusztul akkor mi lesz vele? Nem szabad a kapcsolatban (társfüggők), nem mer benne kockáztatni (pedig ez kell, mert a kapcsolatokban vannak változások és azt követő krízisek).
Szorongó fantáziájának („Beléd kapaszkodom, különben meghalok”) van csecsemőkori alapja, átélte akkor az elhagyást, felnőttként azonban nem reális, viszont ő még e séma szerint cselekszik.

A belső önbecsülés elbírja külső negatív képeket, azonban a hiányzó belső önbecsülés külsővel nem tölthető be (belső megmarad- külső „átfolyik”).
PL1.: Gigantikus énkép + Csúcson az önértékelés+ Egekben az önbizalom- de nincs önbecsülés , ilyenkor validálódik a szégyen séma, amit túlkompenzálással igyekszik ellensúlyozni.
PL2.: Sok sikeres/híres ember lesz alkoholista, szenvedélybeteg, pánikbeteg…, ha csak külső forrásból származik az önbecsülése. Miért?
Kulcs: negatív énkép („Ennyit érek…”)+negatív belső ÖB – ám mindezt elrejti. A siker hatására kicsit jól van, kicsit megmarad az önbecsülés, aztán rövid idővel eltűnik, mert az ellentétes az önmagáról kialakított képpel (ahogyan magát látja). Dilemmába kerül, hogy elhiheti-e, hogy tényleg sikeres/amilyen a visszajelzés, stb?
Ha elhiszi, hogy valamiben tényleg jó, akkor, fel kellene adni az énképét és az egész élete fenekestől felfordul (mindenki ragaszkodik az 20-30-40… éve kialakult énképéhez, még akkor is, ha negatív, viszont stabilitást ad). Ez kockázattal jár (és belső ÖB hiányában nem mer kockáztatni), ami nagy stresszt jelent neki: az egyensúlyát, kikezdi a siker, az eredmény, a megbecsülés, a dicséret, a feszültséget ivással-droggal-stb.vel igyekszik oldani / megbetegszik.
Nagyon sokan tehát, akinek nincsen belső önbecsülésük – miközben törekszenek a külsőforrásból táplálkozó ÖB-re kényszercselekvéssel elérik, amit akarnak, viszont ha ez ellentétben áll az önmagukról alkotott képpel, nem tudják befogadni, ezért paradox módon egyre rosszabbul lesznek tőle.
Mindez az egyensúly megőrzése miatt teszik.
PL3.:Párkapcsolat szempontjából:
vágyik az intimitásra, de a velejáró kockázatot nem vállalja, mert nem kockáztatja, hogy feltárul valami belőle, ami a negatív önbecsüléséhez tapad- ezért a kapcsolat nem lesz meghitt, mert az önbecsülését igyekszik megőrizni, viszont paradox módon a külső önbecsülés a kapcsolatból táplálkozik.
Az egyensúlynak a párkapcsolaton belül is nagy szerepe van a személyeknél és a kettejük viszonylatában, sőt a tágabb környezet/család tekintetében is. Ha az egyik fél egyik irányba változik, a másik ezt kompenzálva a másik irányba fog. Ha nincs belső egyensúly, akkor ösztönösen egy kóros egyensúly felé indulnak el.
Addig ragaszkodunk általában az ilyen kapcsolatokhoz, míg valamelyik: a belső egyensúly vagy a kapcsolat tönkre nem megy.
Párterápiánál is előfordul, hogy a kóros egyensúly annyira fontos tud lenni, hogy „azt mondom, vesszen a kapcsolat, még egy terápiát is végigcsinálok azzal a céllal, hogy „Ezt is megcsináltuk, ez sem segített.”

Az önbecsülés egy dinamikus folyamat része, hiszen az önértékelés állandóan változik attól függően, hogy az életkornak megfelelő életeseményeket az egyén hogyan építi be saját kognitív feldolgozási mechanizmusaiba. Mivel ez egyfajta hozzáállás, így azon lehetséges változtatni.
„A pszichoterápiában az önbecsülésnek a gyermekkori pszichés sebek gyógyításával, az önkorlátozó viselkedési minták átdolgozásával, a blokkok feloldásával vagy a szorongás semlegesítésével kell kezdődnie. Ez előkészíti a talajt az önbecsülés fejlesztéséhez, növeléséhez. Fontos a megfelelő önismeret, és az igény a folyamatos személyiségfejlődésre, az életesemények helyes kezelésére.
A társadalomba való beilleszkedéshez nem a magas szintű önbecsülés járul hozzá, hanem inkább a törekvés folyamata. A magas önbecsülés sokszor hamis énképre épül, együtt járhat bizonyos képességek túlértékelésével, irreális megítélésével. Az alacsony önbecsülés nem folyamatos negatív önértékelést, énképet vagy önbizalmat jelent, hanem sokkal inkább önértékelési zavarokat, önkorlátozó gondolatokat, belső bizonytalanságot. A bizonytalan énkép kifejezhet egyfajta elégedetlenséget is.
Komplex terület, szakemberként sem egyszerű az önbecsüléshez hozzáférni, mégis sokan végzettség nélkül hirdetik szolgáltatásaikat könnyű sikert ígérve, pozitív önértékelést hangsúlyozva.

Pál Feri Atya szavait idézve: „Nem pozitív önértékelésre van szükségünk, hanem reálisra”.
https://www.youtube.com/watch?v=1ec77Wrhg-E
Önkép, önértékelés, önbizalom, önbecsülés – Pálferi (2012.05.08.)
https://www.youtube.com/watch?v=MlvKRnQkPHU

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szépen összeszedted:)
Profi vagy:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx
Meske
Olvasó
Meske

A betyárját, javítanom kell: Szabad/önfeledt teljesítő esetében
BELSŐ ÖB forrás VAN /KÜLSŐ ÖB forrás is VAN. Ezt a tévesztést most vettem észre, elnézést.
Átnézve az alább linkelt blogot, számomra igen érdekes és szokatlan ez a kötetlennek tűnő életvitel, amit a fiatalember folytat. Érdeklődő, nyitott, jó szándékú, közben igyekszik önmagára reflektálni. Örülök, hogy a megbocsájtást és példavételezést is hangsúlyozta.
„ Ne engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a neheztelések terhét, feszültségét magadra vedd, ugyanis a gyűlölet az, amely leginkább igénybe veszi saját erőforrásaid, megoldáshoz viszont sosem vezet.”
Igen, ez volna a lényege. Viszont fontos az is, hogy az illető a „megbocsájtás címén” ne elfojtsa érzéseit, hanem valóban meg tudjon bocsájtani. Nem egyszerű, mert ez is egy kötelék.
Linkelek én is további adalékot (ami info ezen a felületen található, annak van szakmai háttere, sok szöveg Pál Feri atya előadásaiból/ill. szakkönyvekből van átvéve, azonban mivel az oldal egy marketing része, nem árt az óvatosság és a kritikus hozzáállás):
https://personalguide.hu/az-onbecsules-3-illetve-6-alappillere/

Adam Bogomolov
Újságíró

Hűha!

Köszönöm a kiegészítést! Nyomtam egy zöldet (képzelj mellé még 9-10-et)
:-D

Meske
Olvasó
Meske

Szívesen, Adam.

common man
Olvasó
common man

Fiaim tapasztalata, hogy nem kellenek.

Azért arra figyelhetnél,hogy ezt a “családi(apai) örökséget” valahogy nem kéne átadni nekik.

common man
Olvasó
common man

Az említett cikkből idézve:

Ne szépítsük: ha nincs erős, támogató, bátorító, tanító édesapa, akkor nincsenek erős, magabiztos, bátor, kiegyensúlyozott fiak sem.

Csak a mai generációknál nem a 2.vh. az ok hanem inkább a már a nagyszüleik korában elkezdődő folyamat , a válások túlszaporodása illetve önmagában nem is igazán ez, hanem az ehhez kapcsolódó anyagi és lelki kisemmizések melyek főképpen a férfiakat érintették(érintik?).

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Jézus, Zoltán! Miért kellett leírnod ezt a marhaságot, hogy megalkudtál egy dagadt nővel, és ezzel feltaláltad a spanyolviaszt? Komolyan, mit vársz, mit reagál erre bárki? Vedd már észre, hogy a biológia most már neked játszik, és nézz körül a piacon és válogass, ebben a kapcsolatban nem te vagy az aki jól járt, téged simán az vezetett a csajhoz, hogy akkorát sérültél, hogy biztonsági játékot játszol, azért jársz egy szint alattival, mert azt gondolod, hogy ő majd értékelni fog, őbenne megbízhatsz, nem fog átverni. De ez baromság, a dagi ugyanúgy félre fog kefélni mint egy kívánatos csaj, sőt még jobban, mert neki még jobban szüksége van az egotuningra, próbálkozó meg nála is lesz, mert minden nőnél van. Én elmúltam 50, a képed alapján szarabbul nézek ki nálad, de minden ujjamra találnék átlagos negyvenest.

victus
Olvasó