Toplak Zoltán
0 megosztás

Férfimozgalmi pozitív

Köszönöm:

Johnny Deppnek, hogy nem hagyta magát és harcolt az igazáért. A médiának, hogy érzékenyen reagált erre.
A Mi Hazánknak, hogy van férfiakat érintő programja, nem néz át fölöttünk.
A sajtónak, hogy már szóba kerülünk mi, bántalmazott férfiak is.
A társadalomnak, hogy lassan, de érezhetően értékelődik egyre feljebb az apaság a szemében.
Az Apák Napját, mely egyre népszerűbb.
Nemzetközi Férfinapot, mely sajna még mindig alig ismert… de legalább van. Nem a dobozt sörnek örülök ilyenkor, hanem, hogy tematizálni lehet a férfiélet visszásságait a társadalom felé.
Köszönöm, hogy vannak a férfiakkal, az ő életükkel foglalkozó újságok, netes portálok. Ld: Bronson, vagy Férfihang.
És köszönöm férfi sorstársaim, hogy vagytok nekem, és különösen az aktív férfi- illetve apamozgalmároknak, hogy küzdenek egy  megfelelőbb jövőért.
A Red Pill filozófiának, hogy sok férfitársam gerincét megerősítette. A kereszténységnek, hogy őrzi a Férfi mivoltot. És a Nőit is.
Ja, és a nőknek, hogy még mindig párkapcsolatban képzelik el az életüket, pedig talán sokat csalódtak már. Bevallom, én is ebben képzelem el a jövőm.

Rövid a lista? Egyrészt biztos sokmindent alapnak veszek és elmegyek mellette. Pl.: nálunk még az apa férfi és az anya nő. Nincs ez mindenhol így. A normalitás nem mindenhol áll nyerésre.
Másrészt a világ, a köz gondolkodása még mindig nem elég – modern kifejezéssel élve – érzékeny a férfiakra, életükre, tapasztalataira.
De ez egy hálás írás és szándékosan nem panaszkodós, szóval – jó, hogy van mit megköszönni. Már van mit, már nem teljes az elhagyatottságunk a közéletben, a politikában, a közgondolkodásban.
És lesz ez sokkal jobb is! Feltéve, hogy teszünk érte.

 

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


408
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
402 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
21 Hozzászólások szerzői
DennisVTschwarzwaldReactorIcedetinRokapapa Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
georg1945
Olvasó
georg1945

Találtam egy Passolini által készített BESZÉLGETÉS A SZERELEMRŐL című interjút az 1960-as évekből: Az interjú Olaszországban készült. Vessük össze a mai 2022-es életünkkel.

https://videa.hu/videok/film-animacio/p.p.pasolini-beszelgetesek-a-szerelemrol-19-ahRcHak8sxe4eOPZ

Horvath Anton
Olvasó

Azért hozzátartozik hogy komoly veszteségeket is elszenvedett a győzelem ellenére, amik viszont egy átlagembert már simán lenulláznának anyagilag, még akkor is ha utólag igazat ad neki a bíróság. Igazából amíg a házasság-, válásipar törvényi keretek között van szabályozva addig a politika mindenhol bele fog szólni, a politikába pedig a femen lobbik szólnak bele. Mivel jelenleg a legtöbb országban a családtámogatásokat a házassághoz kötik, így a mindenkori állam jogot formál ennek szabályzására is. Nekem nem hiányozna például, hogy az életembe az újdonsült “köztársasági elnökasszony” is belepofázzon.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nekem nem hiányozna például, hogy az életembe az újdonsült “köztársasági elnökasszony” is belepofázzon.

Ettől nem kell tartanod, mert öntudatos MGTOW-ként neked tuti nem lesz utódod, így csak árnyékbokszolsz, már megint.,….

Hunn
Újságíró

Bocs az offért, de javaslom a Férfihang komment-szekciójának, mint olyannak, a megszüntetését.

Az egész komment-szekció mostanra már csak egy feminista picsa meg egy mangina, azaz victus és xcsakx a nap 24 órájában spamként folyamatosan idehányt baromságairól szól, semmi másról.

Ennek így semmi értelme. Inkább szüntessük meg.

És vigyük át az anti-feminista beszédet ezerrel a való világba, ahol a hozzájuk hasonló feministákat, ha úgy ugatnak, mint ezek itt, élőben szájba lehet vágni.

Horvath Anton
Olvasó

Hát kb. igen. Vagy csak simán nem kommentelünk többet, mert ennek így sok értelme tényleg nincsen

common man
Olvasó
common man

Vagy csak simán nem kommentelünk többet, mert ennek így sok értelme tényleg nincsen

És akkor el is érték a céljukat.

victus
Olvasó

És ti mikor éritek el a célotokat?

Hunn
Újságíró

Hogy mikor érjük el a célunkat, kedves victus? Akkor, amikor valaki sikeresen kidoxxolt téged, amikor végül beazonosítjuk a személyedet.

Nem lesz ez akkora nagy kihívás nekünk, mint ahogy azt te elképzeled. Garantálom, hogy anno kommenteltél a Férfihang Facebook-oldalán is. Ugyanis kizártnak tartom, hogy meg tudtad volna állni, hogy ne próbáld meg ott is osztani azt a rengeteg – a valóságban nem létező – eszedet…

Tehát egy olyan feminista női kommentelőt kell keresnünk, aki minimum 35+os roastie, de a leginkább valószínű hogy a 40 és 60 közötti női korosztályból való. Mondjuk egy 50-es rusnya vén picsa, akinek olyan feje van mint a vakondnak, és testre is olyan, mint egy zsák szar, vagy egy zsák krumpli. Vagyis hogy aki már nem kell a férfiaknak, és már nem is fog kelleni soha. (Ha pedig a korosztályt véletlenül rosszul lőttem volna be, akkor lehet tovább keresgélni a fiatalabbak között, mégpedig a további fő karakterjegyek alapján:)

Olyan feminista női kommentelő, akinek az ismerősei között vannak feminista aktivisták (vagy ő maga is az), a kedvelt és/vagy követett oldalai között megtalálhatóak különböző magyarországi feminista szervezetek oldalai, illetve aki tagja különböző feminista csoport(ok)nak.

Aki hasonló stílusban, bár némileg visszafogottabban fogalmaz a Facebook-on, mint itt a Férfihang honlapon. Hiszen ott a személyes ismerősei is láthatják a kommentjeit, és ezért nem mer pontosan ugyanolyan sík primitív sötét bunkó módjára megnyilvánulni, mint itt anonim módon. Mert tudja, hogy úgy még az ismerősei is undorodnának tőle, és egy prosztó elmebetegnek tartanák.

De akinek a mondanivalójának a lényege egy az egyben ugyanaz lesz, mint itt. Akinek a férfiakhoz való hozzáállása ugyanaz lesz, mint itt. És akinek lesz több olyan szófordulata, több olyan jellegzetes megnyilvánulása, mint itt. És akinek adott témákban ugyanaz lesz a véleménye, mint itt. (Érdemes megnézni, hogy azok alá a cikkek alá ki és mit kommentelt a Facebook-on, ahol a honlapon is sok a victus-komment…) És aki ott is ugyanúgy “tanítani” akar, mint itt, annak ellenére, hogy a mondanivalója teljesen értéktelen.

Mindezek alapján előbb-utóbb biztosan rá fogunk ismerni, hiszen a bőréből nem tud kibújni az ember, így ő sem: valamivel úgyis elárulja magát… Ja igen: és aki debreceni lakos.

Nem lehetnek olyan sokan a Facebook-oldal kommentelői között, akire a fenti leírás ráillik…

Meg fogunk találni.

victus
Olvasó

Hogy mikor érjük el a célunkat, kedves victus? Akkor, amikor valaki sikeresen kidoxxolt téged, amikor végül beazonosítjuk a személyedet.

Aha. Kérj segítséget kakira haverodtól, aki itt kérkedett a TEK-es haverjaival, akik bárkit megtalálnak.

Nem lesz ez akkora nagy kihívás nekünk, mint ahogy azt te elképzeled.

Nekünk? Kinek, neked és a képzeld barátaidnak?

Garantálom, hogy anno kommenteltél a Férfihang Facebook-oldalán is.

Ha te mondod.

Tehát egy olyan feminista női kommentelőt kell keresnünk, aki minimum 35+os roastie, de a leginkább valószínű hogy a 40 és 60 közötti női korosztályból való. Mondjuk egy 50-es rusnya vén picsa, akinek olyan feje van mint a vakondnak, és testre is olyan, mint egy zsák szar, vagy egy zsák krumpli.

És már akkor összetennéd a kezd, ha egy ilyen szóba állna veled. Csak hát még ők is leszarják a mocskos fajtádat.

Vagyis hogy aki már nem kell a férfiaknak, és már nem is fog kelleni soha. (Ha pedig a korosztályt véletlenül rosszul lőttem volna be, akkor lehet tovább keresgélni a fiatalabbak között, mégpedig a további fő karakterjegyek alapján:)

Aranyos, amikor egy 40-es vén fasz incelpatkány értekezik arról, hogy ki nem kell kinek. Mintha valaha is kellettél volna valakinek és nem az volt az egyetlen választásod, hogy elmenj-e kurvához, vagy ne.

Mert tudja, hogy úgy még az ismerősei is undorodnának tőle, és egy prosztó elmebetegnek tartanák.

Tőled is undorodnak az ismerőseid? Vannak egyáltalán ismerőseid?

Mindezek alapján előbb-utóbb biztosan rá fogunk ismerni, hiszen a bőréből nem tud kibújni az ember, így ő sem: valamivel úgyis elárulja magát… Ja igen: és aki debreceni lakos.

Aha.

Nem lehetnek olyan sokan a Facebook-oldal kommentelői között, akire a fenti leírás ráillik…

Csak győzd átbogarászni őket. Bár semmirekellő drogosként időd az van bőven.

Meg fogunk találni.

És akkor mi lesz? Duzzogsz tovább a fórumon, hülyegyerek?

Hunn
Újságíró

Azért álljon meg a fáklyásmenet, kedves victus!

Én nem tudom, hogy te fejben hogyan képzeled el azt, hogy milyen benyomást kelthetsz a kommentjeidet olvasó férfiakra, de valószínűleg – szokás szerint – annak semmi köze sincsen a valósághoz.

Én azért összefoglalom neked dióhéjban, pár rövid pontban, hogy mi az, ami kimondatlanul is egyértelmű MINDEN olyan férfi számára, aki a te kommentjeidet valaha is elolvassa.

Az alábbiakat tehát a kommentjeid stílusából, a mondanivalódból, hozzáállásodból, és az itteni viselkedésedből tudjuk:

1. Nem élsz párkapcsolatban.
2. Nincsen szexuális életed.
3. Nincsen olyan férfi az életedben, aki szexuálisan vonzódna hozzád.

Ezt az egyértelmű benyomást kelted a kommentjeidet olvasó férfiakban, kedves victus. És ezt anélkül meg tudjuk rólad mondani, hogy valaha is láttunk volna.

(És uraim, kérlek cáfoljatok meg, ha közületek akadna olyan, aki ezt nem így látja, bár ez esetben őszintén meglepődnék… )

Deadpool
Újságíró

Stimmel. Súlyos faszhiányban szenved. És ez már nem akut, hanem kóros.

victus
Olvasó

Csak beálltál a frusztrált nyomorultak közé, Deadpool. Nagyon nagy csalódást okoztál nekem. Ha össze kellett volna szedni a legértelmesebb kommentelőket, simán bekerültél volna egy 10-es listára.
De ahogy az OTP Bank ligából is kihullhatnak a jobb csapatok, a kommentelők is lecsúszhatnak a pöcegödörbe, ahol jól érzik magukat.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egy időben én is azt hittem, aztán kiderült, hogy egy hisztis, súlyos mentális gondokkal küzdő drogos, aki képtelen elviselni, ha valaki ellenzi a tiltott szerek használatát….mert az akkor ellenség. Miközben ez egy álláspont. Tőlem egyébként addig lőheti magát, amíg bele nem döglik, mert semmire se jó, drogozik, nyafog, mást nem tud.

victus
Olvasó

Reméljük erre minél hamarabb sor kerül.

victus
Olvasó

Én nem tudom, hogy te fejben hogyan képzeled el azt, hogy milyen benyomást kelthetsz a kommentjeidet olvasó férfiakra, de valószínűleg – szokás szerint – annak semmi köze sincsen a valósághoz.

Itt csak a te beteges fantáziálásodnak nincs köze a valósághoz, amitől egyre jobban elrugaszkodsz.

Én azért összefoglalom neked dióhéjban, pár rövid pontban, hogy mi az, ami kimondatlanul is egyértelmű MINDEN olyan férfi számára, aki a te kommentjeidet valaha is elolvassa.

Aranyos, amikor egy infantilis, hisztis kis pöcs akar kiselőadást tartani a férfiakról. Kicsit már nevetséges is.

1. Nem élsz párkapcsolatban.
2. Nincsen szexuális életed.
3. Nincsen olyan férfi az életedben, aki szexuálisan vonzódna hozzád.

Egyszerűen képtelen van kimozdulni a saját buborékodból és csakis a saját szarodból tudsz kiindulni, amiről azt hiszed, hogyha másokra is rákened, akkor jobban fogod érezni magad. Persze nem fogod és ugyanolyan nyomorult roncs maradsz.

1) Te magad nyafogsz itt már évek óta, hogy nincs nőd, soha nem is volt és még magad is elismered, hogy soha nem is lesz.

2) Te rinyálsz itt, hogy soha életedben nem dugott veled senki a kurvákon kívül, akinek fizetned kellett, hogy egyáltalán szóba álljanak a mocskos fajtáddal.

3) A 2-es pontból következik a 3-as: senki sem tart téged szexuálisan vonzónak, de még csak emberszámba sem vesznek.

Persze te csak ebből a szűk keretből tudsz kiindulni és azt hiszed, hogy mindenki olyan elbaszott, incelnyomorult mint te, holott legfeljebb a fél tucatnyi elvtársad pátyolgat itt, a többiek le se szarnak.

Ezt az egyértelmű benyomást kelted a kommentjeidet olvasó férfiakban, kedves victus.

Azt hiszed, hogyha önkényesen kinevezed magad 4 milliárd ember szószólójának, akkor férfiként tekintenek majd rád? Csak te próbálod itt kétségbeesetten bizonygatni a saját identitásodat, több, de inkább kevesebb sikerrel.

És ezt anélkül meg tudjuk rólad mondani, hogy valaha is láttunk volna.

Már megint ez a királyi többes.

Hunn
Újságíró

Kedves victus, te kevered a szezont a faszommal…

Szóval azt akarod mondani, hogy a kommentjeimmel én azt a benyomást keltem, benned és minden más olvasóban is, hogy én egy vérszomjas, drogos, incel lúzer lennék???

Remek. Mert pontosan az is vagyok.

Tehát ez a dolog egyértelműen működik…

Magyarul a személyes példámból is megállapíthatjuk, hogy egy-egy ember kommentjeiből szinte tűpontos benyomást szerezhet az adott illetőről az olvasó. Továbbá azt is, hogy ez a benyomás nem az olvasó személyétől, hanem konkrétan a leírtaktól függ, hiszen nyilvánvalóan a többi olvasóban is ugyanaz a benyomás keletkezik…

Vagyis ahogy rólam megállapította az igen tisztelt publikum a kommentjeim alapján, hogy én egy vérszomjas, drogos, incel lúzer vagyok, pontosan ugyanúgy állapította meg rólad az igen tisztelt publikum, hogy: 1. Nem élsz párkapcsolatban, 2. Nincsen szexuális életed, 3. Nincsen olyan férfi az életedben, aki szexuálisan vonzódna hozzád. És engedelmeddel hozzáteszek még egy negyedik pontot is, miszerint: 4. Egy primitív tahó vagy, akinek nyilvánvalóan nem volt gyerekszobája.

És ha megfigyelted, direkt felhívtam arra a többi férfiolvasó figyelmét, hogy ha van köztük olyan, akiben esetleg más benyomást keltettél, akkor azt – szigorúan az igazság kedvéért – sürgősen jelezzék…

De eddig még csak olyanok akadtak, akik megerősítették, hogy bennük is ugyanez a benyomás alakult ki rólad a kommentjeid alapján…

Szóval, csak hogy értsd, ez azt jelenti, hogy a férfi olvasók téged ilyennek látnak. Te ez vagy, te ennyi vagy a szemünkben. És igen, kifejezetten a többiek nevében is nyilatkozom.

Mellyel párhuzamosan ismételtem felhívom a férfiolvasók figyelmét, hogy aki közülük ezt másként látja, az feltétlenül, sürgősen jelezze. (De nagyon meglepődnék, ha valaki jelentkezne.)

georg1945
Olvasó
georg1945

Ha egy férfitársaságba belép egy nő vagy néhány, azonnal megváltozik a diszkurzus. Ő MIATTA.
De az ilyeneknek mindig ott kell lennie, ahol férfiszagot érez. Soha nem maradhat el. Állandóan élénken figyel és RÉSZT AKAR VENNI a beszélgetésben.
Ezek azok a rettenetes nők, akiket nem lehet levakarnia egyetlen férfitársaságnak sem.
Ő , ha ráakad egy ilyen társaságra, akkor az ott lévő férfiakat KI AKARJA OKTATNI. Ott ő lesz a legokosabb addig, míg valamelyik férfi el nem vezeti onnan és jól megbassza, hogy lecsillapodjon végre.
Van egy mondás, hogy keresd a nőt.
Hát én azt mondom, hogy soha ne keressétek, mert ő keres valójában téged.
És egyrészt azért megy a férfiak közé, hogy válogasson, kivel esne jól neki egy kiadós baszás vagy ki lenne jó neki rabszolgának, papucsnak. Az ilyen (férfias vagy gyenge) nőknek nagyon működik a svádájuk (a beszélőkéjük). tehát színész vagyis szórakozik – és MINDIG KIOKTAT.
Átlátok rajtatok nők. Mindig a baszáson jár az eszetek. Jobb cégek vagytok.
Tőlünk tanultatok filozófálni és most a tanultakat túl akarjátok szárnyalni. ÁTLÁTSZÓAK VAGYTOK és SZÁNALMASAK.
Ha meg kettő vagy több CSAJ van jelen folyton visongva nevetnek. ILLETLEN egy nőtől ! Röhigcséltek. Valójában azt képzelitek, hogy ti még mindig kislányok vagytok. NEM ! NEM VAGYTOK, hanem végtelenül buták és nem tudtok viselkedni.
Utcán üvegből isztok alkoholt, nyilvánosan esztek, tömitek magatokat, igyekeztek csúnya szavakat használni vagyis FIÚKNAK AKARTOK KINÉZNI. NEM VAGYTOK FIÚK, FÉRFIAK, hanem csak szerencsétlen nők vagytok, akik mindenképpen gazdára szorultok.
Ha egy nőnek nincs párja, élettársa vagy férje, akkor GAZDÁTLANOK VAGYTOK és szerencsétlenek.
Egyelőre ennyit rólatok.
És takarodjatok innen a nők részére készült tartalmakra vitatkozni, elemezni a kedvetekre !

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Van egy mondás, hogy keresd a nőt.
Hát én azt mondom, hogy soha ne keressétek, mert ő keres valójában téged.

Bizony, itt is a legnagyobb gondja a férfiaknak, hogy nem tudják magukról levakarni azt a sok nőt, és mindig egyiknek fel kell áldoznia magát, hogy “elvigye őket és megbassza”, hogy végre “lecsillapodjanak” ezek a levakarhatatlan üldözők:)DDD

És egyrészt azért megy a férfiak közé, hogy válogasson, kivel esne jól neki egy kiadós baszás vagy ki lenne jó neki rabszolgának, papucsnak. Az ilyen (férfias vagy gyenge) nőknek nagyon működik a svádájuk (a beszélőkéjük). tehát színész vagyis szórakozik – és MINDIG KIOKTAT.

Szegény férfiak…..

Átlátok rajtatok nők. Mindig a baszáson jár az eszetek.

Bizony, ezért sírnak itt is a férfiak napszámban, hogy már nem bírják ezt a sok igényt kielégíteni…..

Jobb cégek vagytok.

??????

Tőlünk tanultatok filozófálni és most a tanultakat túl akarjátok szárnyalni.

Főleg tőled…..

ÁTLÁTSZÓAK VAGYTOK és SZÁNALMASAK.

Mégis szopatnak:)

Ha meg kettő vagy több CSAJ van jelen folyton visongva nevetnek.

Szörnyű, de tényleg.

ILLETLEN egy nőtől ! Röhigcséltek. Valójában azt képzelitek, hogy ti még mindig kislányok vagytok. NEM ! NEM VAGYTOK, hanem végtelenül buták és nem tudtok viselkedni.

Jól megmondtad, most mind elszégyellték magukat, sőt, a többségük még sírva is fakadt.

Utcán üvegből isztok alkoholt, nyilvánosan esztek, tömitek magatokat, igyekeztek csúnya szavakat használni vagyis FIÚKNAK AKARTOK KINÉZNI.

Bizony, csak egy FIÚ ihat az utcán üvegből alkoholt, ehet nyilvánosan, és tömheti magát, meg használhat csúnya szavakat, ugyanis ezektől lesznek férfiasak:)

NEM VAGYTOK FIÚK? FÉRFIAK, hanem csak szerencsétlen nők vagytok, akik mindenképpen gazdára szorultok.

Bizony, pontosan annyira szorulnak rá, mint a hal a biciklire.

Ha egy nőnek nincs párja, élettársa vagy férje, akkor GAZDÁTLANOK VAGYTOK és szerencsétlenek.

És szomorúak is egyben, ezért is igyekszik mindegyik párt, élettársat, vagy férjet találni, a férfiak nagy szerencséjére.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondjuk ezen behaltam én is :D.

Azért legalább annyit tisztázzunk (és véletlenül sem kioktatás, csak tisztánlátás végett, ha valaki nem tudná), hogy a ” keresd a nőt’ az nem egy férfiaknak szóló felszólítás, hogy menjetek és keressetek nőt magatoknak :D , hanem a ”chercez la femme” (Dumas) kifejezés arra utal, (bár ez is nagyon tetszeni fog többeknek), hogy sokszor a rossznak a nők az okozói, magyarul, ha valami intrika, bűncselekmény, pénzhiány stb. van, akkor sok esetben a kiváltó oka a nő. (keresd a nőt MÖGÖTTE)
Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy itt messze a túlnyomó többség ezt tudja.

UI: és meleg nyári napokon szoktam (igaz vizet) palackból inni, bár tudom ezzel elvesztem sokak szemében a ”hölgy” besorolást és ez hatalmas traumát okoz :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sly-nak is sikerült megtalálni a tökéletes nőt:), aki időközben “femme fatale”-vá “avanzsált”, ha minden igaz:)
Valószínű, hogy most már “megérett arra” , hogy “élhesse a saját életét”:)

https://index.hu/fomo/2022/08/26/sylvester-stallone-hazassag-jennifer-flavin-valas/

(Személyes vélemény, hogy ennek a nőnek annyira csúnya az arca, hogy már szép:)

georg1945
Olvasó
georg1945

Kedves tomgal, tudod, hogy neked nem tudok ellenállni.
A tudásod miatt.
Sok igazságot tudsz, ami értékes. Természetesen Rád nem vonatkoznak a leírtak többsége és a vége sem. Jó, ha itt vagy.
A “keresd a nőt” Dumas idézettet sok férfi ÍGY érti szó szerint, holott úgy kellene, ahogy Te leírtad. Remélem elolvassák férfitársaim hozzászólásodat.
Tehát amit benned szeretni lehet – innen – az a tudásod és ez mindenképpen megbecsülésemnek vedd. Bár ilyen lenne minden nő, de nem ilyen sajnos.
Üdvözlettel !

tomgal
Olvasó
tomgal

Ez igazán kedves Tőled, teljesen meghatódtam :)

Horvath Anton
Olvasó

A férfiak szerencséjére mindig jönnek ide ilyen vén gecik (a férfiak társaságát nem keresve persze), hogy kioktassák őket, miszerint úgysem kellenek semmire sem.

georg1945
Olvasó
georg1945

hahahahaha

common man
Olvasó
common man

És vigyük át az anti-feminista beszédet ezerrel a való világba, ahol a hozzájuk hasonló feministákat, ha úgy ugatnak, mint ezek itt, élőben szájba lehet vágni.

Ha lesz találkozó mindenki jöjjön el…

victus
Olvasó

… és hozzon magával még egy embert. Sokan vagyunk, de még nem elegen. A jövő a tét, hogy az unokáinknak (ami nektek úgyse lesz) sokkal jobb legyen. Kihagytam még valamit a hangzatos szlogenek közül?

victus
Olvasó

Az egész komment-szekció mostanra már csak egy feminista picsa meg egy mangina, azaz victus és xcsakx a nap 24 órájában spamként folyamatosan idehányt baromságairól szól, semmi másról.

Még jó, hogy itt vagy te fénysugárként a sötét éjszakában és előremutató, haladószellemű kommentekkel árasztod el az oldalt. Ja, várjunk csak…

Ennek így semmi értelme. Inkább szüntessük meg.

Ez megint olyan, amikor látványosan hisztiztél, hogy te majd eltakarodsz innen végleg. Persze egy hónapnál tovább nem bírtad ki sosem. Egy gombás fertőzéstől könnyebb megszabadulni, mint tőled. Ez egy újabb hiszti, mert sehol sem találhatnál egy hasonló virtuális homokozót, amit teleszarhatsz, mert máshol a tizedéért moderálnának a picsába.

És vigyük át az anti-feminista beszédet ezerrel a való világba,

Ja a való világba, amiről kb. halvány fogalmad sincs.

ahol a hozzájuk hasonló feministákat, ha úgy ugatnak, mint ezek itt, élőben szájba lehet vágni.

Már megint azon jár az eszed, hogy hogyan bántalmazz másokat, addig is elterelve a figyelmedet a saját nyomorodról. Aztán persze ebből sem lesz semmi, ahogy eddig sem lett.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

Igazából egy “tiltás” opció kéne, és akkor az illetőt az egész eszement komment özönével nem látná aki nem szeretné. Ez minden más fórumban van, kb az internetes fórumok kezdetétől fogva.

hunbagira
Újságíró
hunbagira
Újságíró

Mondjuk a nyugat tényleg az ókori róma végnapjaira emlékeztet, akkor neveztek ki egy lovat szenátornak…illetve ez rosszabb, mert, egy lóba több ész és tartás szorult mint egy ilyen kis kurvába.

hunbagira
Újságíró
tomgal
Olvasó
tomgal

Ne ez már gázabb, az első még lehet egy házibuli, joga van hozzá (mint ugye megállapítottuk a norvég miniszternél is, hogy volt joga egy 18 éves középiskolással ágyba bújni) itt az azért erősen megkérdőjelezhető, hogy férjezettként milyen üzenetet közvetít ugye ….

victus
Olvasó

Szörnyű, nem hogy a konyhában robotolna, ahogy a sok degenerált elképzeli.

DennisVT
Újságíró

Semmi baj azzal, hogy elment egy házibuliba, vagy akármilyen buliba és jól érezte magát.

A baj azzal van, hogy hogyan.
Ez itt tipikusan a kamerának ribanckodós tánc. Akinek van rutinja az éjszakában az rögtön felismeri ezt a típust a mozgásból: “ha elég király pasi vagy, kapható vagyok itt és most bármire”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vagyis “átlagos nőként viselkedett” úgy, hogy a pozíciójával és státuszával már elviekben “elvesztette közpénz jellegét”.

Pl. az, hogy Kennedy minden nőt megdugott, aki a közelébe került, az inkább pozitív hatással volt az elnöki tevékenységének megítélése kapcsán, míg egy nő hasonló státuszban csak egy ócska ribanc, aki semmi másra nem alkalmas.

Egy ilyen pozícióban és státuszban egy nő nem “kínálhatja fel magát”, az ösztöneit nem élheti ki “nyilvánosan”, nem lehetnek pucér képei/pornó/kurvás/ribanckodó videói etc.

Mert ez mind “sebezhetővé” teszi, gyakorlatilag azzal, hogy megmutatja, hogy csak egy ócska, egy a tucatnyi “ribanc” közül, “gyenge”, “kihasználható”, egyszóval “nem férfias”, nem vezető, és így a kinevezett poszton “nem alkalmas”

És nem (csak) a “külvilág” szemében, hanem a sajátjai körében is, ami rosszabb, mintha (csak) az ellenségei szemében lenne alkalmatlan.

hunbagira
Újságíró

“jah inkább pozitívan hatott,” te hülye oláh…ezért kellett titkolnia azt pszichésen sérült kis narkós kurvát is, abban a teljesen beteg usaban.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

ezért kellett titkolnia azt pszichésen sérült kis narkós kurvát is, abban a teljesen beteg usaban.

Melyiket, mert több is volt egyszerre…..

victus
Olvasó

Van olyan pillanat egy 24 órás napban, amikor nem vagy egy megkeseredett, alpári, frusztrált kis szardarab?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Kérdezte a megkeseredett, alpári, nyomorult, drogos-cefrés “nő”.

Viccet félre, persze, hogy van, amikor rád gondolok, és minden helyre jön. Hisz bárkinek oka van az elégedettségre, ha nem egy ilyen lecsúszott barom, mint te.

victus
Olvasó

Magadra vetted buzikám? Kakirának szólt, majd ha akar válaszol rá.

hunbagira
Újságíró

Kiszartad már májadat, az aranyeresre baszott lyukadon, te cefrés véresfos?

victus
Olvasó

És neked kialakult már a gyomorfekélyed, te idegbeteg, agresszív pöcs. Megint az aranyér és a fos. Gondolom a buzik csak erre tudnak gondolni egész nap. Vagy az aranyér miatt már nem tudod bevenni rektálisan a nyeles aszpirint, te aberrált állat?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Istenem, hogy tekereg a kis ribanc… Ez “államfő”… Nem lehet ezeket komolyan venni, csak az ágyban, meg a konyhában.

tomgal
Olvasó
tomgal
hunbagira
Újságíró

azért vivi a 444 által hozott “ellenpéldák” ezzel nagyon nincsenek pariban.
ezzel kb szájer brüsszeli magán bulija van egy nevezőn…
jah és a “korrupt, autokrata” magyarországon ezért szájernek mennie kellett és csak a kádertemető ep-ben volt képviselő.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szájer törvényt szegett, azért kellett mennie , mert voltak olyan hülyék és pofátlanok, hogy a Covid idején , drogos homo bulit tartottak a szabályozást lényegesen meghaladó létszámban, a rendőrséggel szembeni! épületben (ha jól rémlik)

hunbagira
Újságíró

a drog (gyanú) itt is játszik, mert a hosszabb felvételen a kokainról beszélgetnek…de állítólag, csak “viccelt”…ahoģy szájernek a kis manók tették be az 500 ekit a tatyójába. :D
és a kiscsajnak is volt covid alatti partija is.

tomgal
Olvasó
tomgal

https://telex.hu/kulfold/2022/08/19/finn-miniszterelnok-drogteszt-buli-video-sanna-marin

Meg ugye a gyanú, az csak gyanú, a tettenérés meg tettenérés.

Szerintem sem alkalmas a csaj a tisztségre, de nem a táncikálós videója, hanem a tapasztalat hiánya miatt, túl fiatal, nincs meg esélyesen a szakmai háttere, végzettsége sem igazán teszi alkalmassá.

” Marin graduated from the Pirkkala High School in 2004 at the age of 19.[12] She worked in a bakery and as a cashier while studying,[13] graduating with a bachelor’s and master’s degree in Administrative Science from the University of Tampere.[10][13”

(vagy gazdasági, vagy jogi végzettséggel kéne minimum rendelkeznie)

UI: érdekesség, hogy miután szülei elváltak apja alkoholizmusa miatt, az anyja női partnerével nevelte fel.

victus
Olvasó

Igaz, a sok szellemileg leépült maga alá húgyozó vén fasz mennyivel alkalmasabb vezetőnek.

hunbagira
Újságíró

egy tetves ringyónál biztosan jobbak…nálatok bármelyik állat (is) jobb lenne.

victus
Olvasó

Tudjuk, a ferde hajlamú, beteg fajtád a vén faszokra gerjed, mert a csajoknál esélyed sincs, így lehetsz apuci köcsöge, te ganéj.

victus
Olvasó

jah és a “korrupt, autokrata” magyarországon ezért szájernek mennie kellett és csak a kádertemető ep-ben volt képviselő.

Szörnyű. Esetleg gyűjtést nem szerveztek neki. Bizonyára ő is a feminizmus áldozata volt.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Lényegtelen, mondjuk a gyurcsány-tánc elég esetlen és röhejes, de nem indítja be a szexuális ösztönt. Az a maszkulin imidzs, amit felépítettek nektek, egyből összedől ez után. Ugyanis nem a kemény, alkalmas államférfi benyomását keltitek, hanem a szexuális partnerét. És mivel férfi és nő messze nem egyforma, ezért teljesen más lesz a megítélés is, akár tetszik, akár nem. Csak a töketlenek (meg a nők…) veszik ezek után komolyan. De hogy “államfő”-nek gyönge, az biztos. Max “államfő nő”, vagy államfőcske, de mindenképp ott kell lennie a kicsinyítő képzőnek.

hunbagira
Újságíró

illetve az utóbbiak vicces(nek szánt) hülyeségek…itt nem ez a helyzet.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Igen, teljesen más, de aki az “egyenlőség” szemüvegén keresztül nézi, annak ez nem világos. Hiába ugyanaz történik, mégis más lesz az eredmény. Csak azért, mert az egyik férfi, a másik pedig nő (de még milyen).

victus
Olvasó

Téged milyen kicsinyítőképzővel illetnek Miki manó? Incelecske, balfaszocska, puhapöcsűke?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Na, kezdődik az őrjöngésed, drogoska? Miért kenegeted már megint a szarodat? Attól, hogy apád ezekre hallgatott, én megvagyok egész jól. Szóval higgadj csak le, vicctuskó

victus
Olvasó

Itt csak őrjöngtök és kenitek szét a fosotokat egyre röhejesebb módon. Idegbeteg selejtes faszok. Mázlitok van, hogy a kései 20. században lettetek a világra szarva kis hazánkban, mert a 30-as évek Németországában azonnal kifingattak volna benneteket. Csak sajnos a mai társadalom eltűri a létezéseteket.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Hogy most hogy jön ide Németország, szerintem magad sem érted (pont, mint semmi mást sem), irkálsz te itt össze mindent. Pont mint ahogy a droggal is állsz: ami jön.

victus
Olvasó

Olvasd el még egyszer, faszfej! Illetve ne csak olvasd, hanem fogd is fel, bár nálad ez Mission Impossible.

hunbagira
Újságíró

már megint készre basztad magad, cefrés?! egyszer dékás vagy egyszer a hitleri németországról nosztalgiázol..:D
kakszi 2.

victus
Olvasó

Itt csak te vagy rendszeresen szétbaszva az ideg által. Csodálkozom, hogy nem vitt még el egy szívroham.
Egyébként ha már a gittegyletek rajongásánál tartunk, a mi hazánkban felvetettétek már a zseniális ötleteteket az abortuszról? Mert tudom, hogy minden baromságot a zászlajukra tűznek, de lehet, hogy ez még nekik is sok lenne.

hunbagira
Újságíró

mi hazánk a tiltás pártján áll…más kérdés, hogy taktikai okból ezt nem plakátolja ki. :P

victus
Olvasó

Ja, a fene nagy taktika. A fidesz központból leszólnak, hogy most milyen műsorszámot kéne nyújtani, hogy addig is velük foglalkozzanak.

hunbagira
Újságíró

most gondolj bele, ha putyinnál tényleg elkattan valami és megtámadja őket. ez lenne a finn hds főparancsnoka. :D édesistenem..
szegény mannerheim forog a sírjában.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nyilván alkalmatlan, de itt nem azzal van gond, hogy táncolt egy házibulin, ehhez van joga, sok férfi politikus is megtette, kb Trump az egyetlen amúgy aki partyban lenne Putyinnal…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

De, azzal is van baj, mert megcsillogtatta a nőiségét, innentől lett egy ára, de már nem férfi. Ha orbi, vagy Putyin táncolntak volna így, attól még mögötte ott van a férfiasság.

victus
Olvasó

Viktor király nem nagyon fog táncolni, mert már egy szimpla lépcsőzés is komoly fizikai megterhelés a számára.

Tina74
Olvasó
Tina74

Csak nem magadból indulták ki?

victus
Olvasó

Nem, a saját szememből. Viktor király egyre jobban terebélyesedő pocakját egy terhes nő is megirigyelhetné. Csak hát az elvakult fideszbuzik nem bírják elviselni, ha valaki rosszat mer írni az istenükről, hogy fordulnátok fel.

Incelvagyok
Olvasó
Incelvagyok

Sok semmirekellő pina , húzzatok el erről a férfiaknak szóló oldalról. Nincs rátok szükség és amúgy is unalmasak vagytok. A mosdatlan büdös szétdugott picsátok mutogatásán kívül mást nem tudtok. Menjetek igyatok alkoholt , egyetek csokoládét és szedjétek össze a macskaszart , ebből áll az életetek meg abból ,hogy itt terjesztitek a hazugságaitokat.

victus
Olvasó

Sok semmirekellő pina , húzzatok el erről a férfiaknak szóló oldalról.

Hol vannak itt férfiak?

Nincs rátok szükség és amúgy is unalmasak vagytok.

Mert rátok aztán olyan kurva nagy szükség van és olyan szórakoztatóak vagytok. Egy kicsit tényleg lehet röhögni rajtatod, de hosszútávon inkább fárasztóak vagytok.

A mosdatlan büdös szétdugott picsátok mutogatásán kívül mást nem tudtok.

Te mi az anyádat tudsz a retkes mikropöcsöd húzogatásán és a nők mocskolásán kívül, rohadt, mocskos eltaposni való incelpatkány? Téged még gyűlölni sem lehet annyira szánalmas faszfej vagy.

Menjetek igyatok alkoholt , egyetek csokoládét és szedjétek össze a macskaszart , ebből áll az életetek meg abból ,hogy itt terjesztitek a hazugságaitokat.

Menjél és szervezd az incelforradalmat, te fostartály. Talán 2534-ra össze is jön 10 ember.

Hogy lehet valaki akkora lúzer faszfej, hogy nyíltan reklámozza a nyomorát? Szó szerint milliónyi nevet választhattál volna, mégis az “incelvagyok” lett a befutó. A többi szerencsétlen legalább próbálkozott valamivel, de te még erre sem voltál képes. Csak tudnám mi az anyádnak rontod itt a levegőt a Földön.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Hihetetlen, hogy 8 perc alatt fostad ki magadból ugyanazt a pár mondatot, amit általában nyomatsz. Mindig ilyen bárgyú voltál, vagy a szipu tett be neked ennyire?

victus
Olvasó

Hat már az anyag Miki manó? Csak erről tudsz pofázni, a kurva anyádat? Ez kell ahhoz, hogy elviseld a saját hitvány természetedet?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Milyen anyag? Mit haluzol már megint, vicctuskó? Ezek szerint most rossz cuccot kapott a lepukkant alomból származó férges fajtád.

“Csak erről tudsz pofázni, a kurva anyádat?”

Hát, elvégre nem beszélhetek állandóan a ribanc anyádról, még megharagszik az apád. A hülyegyereküket ez persze hidegen hagyja, hisz szívogatja a ragasztót napestig.

victus
Olvasó

Te ismételgeted minden egyes idefosásodban a drogozást, te nyomorult.
Képtelen vagy feldolgozni a piti sérelmeidet és itt éled ki magad. De jó látni a nevetséges vergődésedet. Pontosan azt kapod, amit érdemelsz.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Beragadt a lemez, papagáj? Te vagy rá a bizonyíték, hogy igen is léteznek olyan fogyatékosok, akiket nem etikátlan kiröhögni. Te nyomorult drogos, elég jó bizonyíték a putris helyzetedre, hogy neked ideszarni az ocsmányságaidat egy fő napi program. Más, akinek nem olyan sötét, ostoba pofája van, mint neked, idejön, olvas kicsit, tán még ír is, és megy pecázni, vagy családjával van, vagy haverokkal megiszik egy sört. Milyen szánalmas csúszómászó, szegény, szüleit kizsákmányoló lepukkant nyomorult lehetsz, hogy neked ide gyűlölködni járni a szutykos “életedet” a legélhetőbbé tevő program. De te ezt érdemled. Sajnálom.

victus
Olvasó

Jól van, égesd csak magad, te baromállat.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem baromállat az, akinek egyből lejön, hogy egy nyomorult, élettelen, frusztrált, látogató híján igénytelen, bűzös, szőrös lábközű perifériahulladék vagy.

Nálam az önégetés nem megy olyan egyszerűen, mint neked.

És amúgy is, milyen szaporodási módszerrel lehet ilyen kriplit a világra ereszteni, mint amilyen magad is vagy? Apád belefingott egy kecske seggébe, ugye? És pár nap múlva jöttél is. Egy ilyen kretén-kamilla összeállásához biztosan nem kell sok idő.

hunbagira
Újságíró

mondjuk hastáncosnak pont jó lenne ez esetben, cefrés..

tomgal
Olvasó
tomgal

Tehát azért alkalmatlan főleg, mert neked feláll rá…., nem , nem azért. Az önmagában nem teszi alkalmatlanná a feladatára, beosztására, mert szexin tud táncolni és jól néz ki, ennek semmi köze a kompetenciájához. A tapasztalat, szaktudás hiányának annál inkább.
Hogy megértsd, legjobb barátnőm fia egy közterületi lépcsőn futott a buszhoz, megcsúszott, össze- vissza törte magát. Az egyik csuklója, a másik könyöke ripityára tört. A csuklója, pont a jobb ( jobbkezes) szó szerint kis darabokra. Nem kell ugye ecsetelnem, hogy egy 24 éves fiatalember számára nagyon nem mindegy, hogy hátralevő életében mennyire tudja majd használni a kezeit.
Nő műtötte, egy kifejezetten szexi, átlagtól lényegesen jobb külsejű nő, olyan harminc vége, max 40. Szerinted érdekelt bárkit ( a 24 éves srácot beleértve) , hogy a sebésznő mennyire jó nő? Senkit. Téged sem érdekelne és k rosszul döntöttél volna, ha elutasítod , hogy nő műtsön, ugyanis zseniális műtétet hajtott végre, úgy összerakta a pici darabkákat, hogy azóta is oktatási anyag. Ortopéd sebészetben az orvosnők kifejezetten jól teljesítenek, világviszonylatban is. A teljesítményének köze nincs ahhoz, hogy hányan dugnák, vagy nem dugnák meg. Jó eséllyel ő is szokott bulizni, sőt lehet még alkoholt is fogyaszt olykor.

Vagy itt vannak a feltaláló csajok. Bármi köze van a teljesítményükhöz, hogy “jónők ? “( persze majd jön, hogy a férfiak miatt érhették el a sikereiket, a nagy frászt, miért nem pacákok találták fel/ki, ugyanannyi esélyük és lehetőségük volt). Nem, a tudásuk, kitartásuk hozta meg a gyümölcsét.

https://www.magro.hu/agrarhirek/ket-magyar-lany-bakteriumkoktelja-szabadithatja-meg-a-vilagot-a-muanyagoktol-a-techstars-is-befektetett/

Szóval Sannánál sem az a fő probléma, hogy jól néz ki, meg szexin táncol ( elárulom , amikor fiatal, csinos nő vagy, majdnem minden hímnemű meg akar dugni és ez egy idő után lepereg, nem is foglalkozol vele , pláne, ha van valami egyéb, amiben jó vagy, akkor kizárod ezt, és tényleg nem érdekel a sok hiába próbálkozó véleménye), vele egyszerűen az a gond, azért hiteltelen a posztján, mert nincs meg mögötte a szaktudás, a tapasztalat, az hogy te épp megdugnád, vagy sem, teljesen irreleváns alkalmassága szempontjából. A videót nem ő rakta ki, nem a nagyközönségnek táncolt, hanem egy baráti társaságban bolondozott.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tehát azért alkalmatlan főleg, mert neked feláll rá…., nem , nem azért.

Abszolút igazad van, viszont:

Evolúciósan, genetikailag belénk van égetve, hogy ha egy nőre ránézünk, akkor akaratlanul, automatikusan, a századmásodperc tört része alatt a “valódi értékeit” felmérjük és pontosan “beárazzuk”.
Karinthy ezt plasztikusan és elegánsan leírja.
Tetszik vagy sem, de ez egy kontrollálhatatlan és nem befolyásolható tény.
Ez nemi sajátosság, pontosan úgy mint a hipergámia.
Vagyis egy nő “valódi értéke” egy férfi számára egy tudattalan és nem befolyásolható ösztön által egyértelműen meghatározott és “beárazott”.

Ezután következik egy nő bármilyen “másra” való alkalmassága.

Amit képtelen egy nő felfogni, hogy az előzőt nem lehet sem “pótolni”, sem “helyettesíteni” semmilyen más tulajdonsággal, képességgel.

Az önmagában nem teszi alkalmatlanná a feladatára, beosztására, mert szexin tud táncolni és jól néz ki, ennek semmi köze a kompetenciájához.

Egyetértünk. Csakhogy neki nem ez az elsődleges feladat, sem a másodlagos, sem a harmadlagos etc…. mármint a jelenlegi “beosztása” .
Ez egy anomália, deviancia, a normálistól eltérő, “nem természetes” funkció.

Időlegesen, “vészhelyzetben”, jobb, vagy egyáltalán “alternatíva híján”, kényszerből, átmeneti időre értelmezhető, de ezek hiányában természetellenes, mert “nem erre való”.

Minél “automatizáltabb”, “önjáróbb” és “jólétileg fejlettebb” egy ilyen társadalom, annál inkább “megengedheti magának” ezeket az anomáliákat, hova tovább most már ott tartunk, hogy egyenesen követelménnyé fajult.

Blaszfémiának hangzik, de a következő “vicc”-nek sokkal mélyebb az igazságtartalma, és ténytartalma, mint ami ironikusan első hallásra poén:

“Sam bácsival, az Egyesült Államok legidősebb emberével tévéinterjút készí­tenek.

– És mondja, Sam bácsi, Ön is büszke arra, hogy afroamerikai lett az Egyesült Államok elnöke?
– Mi az hogy! Nagyon örülök és büszke vagyok. De mondok én magának valamit: milyen büszke lehet most ennek a négernek a gazdája!”

Itt néger helyett bármelyik nem, rassz képviselője behelyettesíthető, amelyik nem “természetes” ebben a pozícióban.

Ironikus módon ezek azért kerülhetnek ilyen pozícióba, mert csak “díszek”, lehet őket mutogatni, de egyrészt nem ők irányítanak, másrészt lényegtelen, hogy ki van előtérbe tolva, akár egy demens, öntudatlan roncs is lehet az, mert a gépezet vele, vagy nélküle is működik, profán módon: “csak dísz a pina körül”, jelen esetekben a pinák a “díszek”.

A tapasztalat, szaktudás hiányának annál inkább.

Miben van tapasztalata? Férfias tulajdonságokat/STEM képességeket igénylő feladatok ellátása esetén? Van bárki is, aki a “tapasztalatát és a szaktudását” látja benne, nemtől függetlenül?

Nő műtötte, egy kifejezetten szexi, átlagtól lényegesen jobb külsejű nő, olyan harminc vége, max 40. Szerinted érdekelt bárkit ( a 24 éves srácot beleértve) , hogy a sebésznő mennyire jó nő? Senkit.

Tökéletesen igazad van, senkit nem érdekel.
Csakhogy lefogadom azt, hogy erre a nőre 100-szor annyi férfi jut, aki legalább olyan profi és nem “annak ellenére, hogy nő, meg annak ellenére, hogy szexi”, hanem azért, mert az “alapcsomagjából eredően”, ez a normális arány!
Nem vagy képes felfogni, hogy a “van olyan”, 1 a 100-ból! az csak arra bizonyíték, hogy van anomália/deviancia, hogy létezik, de ez sem általános, sem követendő/követhető, mert a többi 99 biztosan nem alkalmas rá!

Téged sem érdekelne és k rosszul döntöttél volna, ha elutasítod , hogy nő műtsön, ugyanis zseniális műtétet hajtott végre, úgy összerakta a pici darabkákat, hogy azóta is oktatási anyag.

Igazad van, kurvára nem érdekelne senkit, ugyanis ebben az esetben a szaktudása volt a lényegi szempont, és történetesen, véletlenül ez egy nőben testesült meg. De ennek semmi köze ahhoz, hogy azért lett volna ilyen szaktudása, profizmusa, MERT NŐ!
Míg fordított esetben minimum 90%-ban azért profi sebész/vezető/szakember az illető, mert FÉRFINAK SZÜLETETT.

Egyik esetben anomália, másik esetben pedig természetes következmény!
Hiába relativizálsz és próbálod a kettőt összemosni, továbbra is elválik a víz az olajtól, 100-ból 99-szer.

Ortopéd sebészetben az orvosnők kifejezetten jól teljesítenek, világviszonylatban is.

:)DDDD

“Szederkényi Edit adjunktus egyike a női sebészeknek. Véleménye szerint azért van kevés nő ezen a pályán, mert olyan képességeket és habitust kíván, ami inkább a férfiakra jellemző. – Gyors döntési képesség és határozottság kell egy sebésznek. És mivel belevág a testbe, némi agresszivitás is – fogalmazott. Hozzátette azonban: mivel manuális szakma, a nők sokszor precízebb munkára képesek, mint a férfiak

Forrás:http://medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/a_sebesz_szakma___elnoiesedett

Minél “érzékenyebb” részeket műtenek, annál gyorsabban csökken a nők aránya, nem véletlenül….

A teljesítményének köze nincs ahhoz, hogy hányan dugnák, vagy nem dugnák meg.

Bizony, nincs, de nem tehetünk róla, hogy ezt látjuk benne:), hiszen ezek az értékei…..

Jó eséllyel ő is szokott bulizni, sőt lehet még alkoholt is fogyaszt olykor.

Viszont vannak olyan pozíciók, amelyek köteleznek, még a férfiakat is……, nemcsak előnyökkel, hanem kötelezettségekkel és adott esetben önmársékletet is megkövetelnek, amit ha egy férfi nem tart be nem akkora tragédia, de ha egy nő, akkor az az……

Vagy itt vannak a feltaláló csajok. Bármi köze van a teljesítményükhöz, hogy “jónők ? “(

A kulcsszó az, hogy “vannak”, van olyan, ahogy van 2m magas kínai is …….., und?

Nem, a tudásuk, kitartásuk hozta meg a gyümölcsét.

Még az is lehet, de hiába példálózól, az anomália/deviancia akkor sem válik általánossá, mert nagyon pici a számaránya……

Szóval Sannánál sem az a fő probléma, hogy jól néz ki, meg szexin táncol (

Persze, hogy nem, a probléma az, hogy ez a pozíciójában nem előny, hanem hátrány….

elárulom , amikor fiatal, csinos nő vagy, majdnem minden hímnemű meg akar dugni

Most aztán újat mondtál:)
És az is “lemaradt”, hogy ez a legfontosabb szempont, és érték, amivel a fiatal, csinos nő él és élhet. Ugyanis mindenki ezt látja benne.

és ez egy idő után lepereg, nem is foglalkozol vele ,

Ahogy az alfák is természetesnek veszik:)

pláne, ha van valami egyéb, amiben jó vagy, akkor kizárod ezt, és tényleg nem érdekel a sok hiába próbálkozó véleménye),

De attól, hogy ezt te “kizárod”, a valóság nem fog tőle változni….

vele egyszerűen az a gond, azért hiteltelen a posztján, mert nincs meg mögötte a szaktudás, a tapasztalat,

És még ráadásul nő, de legalább nem egy agyhalott demens:), mint az amcsi elnök…..

az hogy te épp megdugnád, vagy sem, teljesen irreleváns alkalmassága szempontjából.

Pontosan. Az, hogy nő, még ráadásul hátrány.

A videót nem ő rakta ki, nem a nagyközönségnek táncolt, hanem egy baráti társaságban bolondozott.

Ez irreleváns, a lényeg az, hogy celebként “villantott”……..
A gazdája biztos, hogy most büszke rá……

Zoom
Olvasó
Zoom

Csakszi, ez hogy jött ki? “Míg fordított esetben minimum 90%-ban azért profi sebész/vezető/szakember az illető, mert FÉRFINAK SZÜLETETT.”

Ezekre a pàlyàkra az emberek töredèke alkalmas. Attòl hogy az alkalmasak között több a fèrfi, mèg nem tudunk meg semmit egy àtlag fèrfiròl, màs liga. Annak ellenère, hogy àtlagjòzsi fèrfinak született, attòl mèg nagy valòszìnűsèggel nem lesz alkalmas adott pàlyàra. Annyit mondhatsz csak, hogy adott pàlyàra nagyobb esèllyel alkalmas egy fèrfi, mint egy nő.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Delin, köszönöm a pontosítást, erre gondoltam, csak nem pontosan fejeztem ki magam.

Attòl hogy az alkalmasak között több a fèrfi, mèg nem tudunk meg semmit egy àtlag fèrfiròl, màs liga.

Igen, egyetértünk, csakhogy Vivi relativizálva próbálta a nem tényét, szerepét és alkalmassági tulajdonságait kivenni az egyenletből, ami jó technika, csak épp hamis végeredményt ad.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, ez a te fixa ideád hogy relativizálni akarok, teljesen mást írok, csak te magyarázod bele-állandóan…Nálad az a kijelentés is, hogy van esély arra, hogy Ripley önfeláldozó módon ment el a csapattal a 2. részben , (hisz te magad is leírtad, hogy szerinted 10 ezerből 1-2 nő ilyen, magyarul előfordulhat) máris levezetted , hogy én relativizálok és ebből adódóan minden nő ilyen. Ki mondott ilyet, mikor ?

Ez a te véleményed, te akarod letolni a torkokon , hogy ez az én véleményem :

“Az egész kibaszott női “logika”/”érvrendszer”, relativizálás és “vitakultúra” éppen erről szól, a lényetek alapja: a “van olyan”-tól ->eljuttok mindig ->”egy nő is képes rá”, majd ->”ha egy igen, akkor a többi is” aztán -> “bármelyik nő képes rá”, végül ->”sőt, még jobb is mint egy férfi”

Soha nem állítottam ilyesmit. Azt mondtam , hogy ha van esély rá, (akár kicsi is), hogy egy nő viselkedhet így (millió példát lehetne hozni, de ilyenkor, amikor saját szavaiddal állít szembe az ember, a tények téged sem zavarnak:), csak berágsz, mert bizony, ha 1000-ből 1, 2 ilyen, akkor van esély rá, -amúgy az kb 4 millió nőt jelent világviszonylatban- hogy pont egy ilyen nőről szól a film. Csak nem bírod elviselni, ha szembesítenek saját tévedéseiddel, ellentmondásaiddal :)

Szóval én relativizálok, mert te eldöntötted… miközben a büdös életben nem állítottam ilyesmit, de még a közelében sem volt az állításom annak, hogy minden nő ilyen , “létezik ilyen nő” és “minden nő ilyen” nem ugyanaz, ugye tiszta ?

Azt sem állítottam, hogy minden nő született zseni és azt sem , hogy minden csinos nő egyben alkalmas mindenre. De azt igen, hogy van olyan attraktív nő, aki bizony okos, alkalmas sok mindenre. Ez nem relativizálás, mert soha nem állítottam általános igazságként semmit, ezt soha nem vagy képes -bár inkább nem akarod felfogni.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Nem, ez a te fixa ideád hogy relativizálni akarok, teljesen mást írok, csak te magyarázod bele-állandóan…”

Màr a korai, felém ellenséges megnyilvánulásid során is leírtam neked, tomgimaci. Az, amit írsz, nincs összefüggésben azzal, mint amit gondolsz, vagy ki akarnál fejezni. Ezt te egyszerűen letudod azzal, hogy kiforgatják a szavaidat.

Valóban túlzás, de megállja a helyét, ugyanis te nem kevés esetből vonsz le biztosan, hanem annák is kevesebb, 4-5 ismerősödből. Most pl abból, hogy egy esés következtében eltört a lépcső csuklója, de egy jó nő úgy helyrehozta, hogy ma is abból él. Tehát Sanda alkalmas, így pedig az összes többi nő is.

“csak berágsz, mert bizony, ha 1000-ből 1, 2 ilyen, akkor van esély rá, -amúgy az kb 4 millió nőt jelent világviszonylatban-”

Már megint kezded… Illetve folytatod. A 4 millió sok, de világviszonylatban kevés. Marad ugyan úgy az ezerből 1-2, ami nem mellesleg 10.000-ből 10-20! :O

És az meg, hogy te relativizálsz, igen enyhe, ugyanis minden nő (- 1-2%) ilyen. Ez nem személyes támadás ellened, hanem kollektív női tulajdonság. Remélem, hogy így azért valamivel jobb, könnyebben el tudod fogadni, mert így már te is “csinos” vagy, mint a többi nő, nem vagy lemaradva semmivel se tőlük. :)

tomgal
Olvasó
tomgal

Ha világviszonylatban 4 millió nő képes valamire ( és ez egy nagyon alábecsült, légből kapott szám) , akkor lehet olyan eset, hogy egy nő képes rá, vagy sem ? Igen egyszerű a képlet. Igen, vagy nem ? Ráadásul egy FILMRŐL beszélünk, filmeket nem az átlagról szokás csinálni. Film, egy kivételes nőről, mi ebben a hihetetlen ?

Ha valamire 5 %, vagy 1 % esély van, akkor van esély, vagy nincs ?

Senki nem állítja azt, hogy minden nő ilyen, vagy ezt tenné, itt szimplán az a kérdés, hogy van rá esély, vagy nincs. Ha van, akkor szólhat egy film is erről. Pont.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Film, egy kivételes nőről, mi ebben a hihetetlen ?

Film, ráadásul fikció, amiben a legnagyobb fikció az, hogy egy nő “kivételes”, aka jobb/férfiasabb/hősebb etc. mint egy (vagy bármelyik, a csapatában lévő) férfi.

Igen, ez egy sci-fi film…., épp ezért, és ebből a szempontból a Lény, a Predator is mind, szó szerint: “dísz a pina körül”…….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem, ez a te fixa ideád hogy relativizálni akarok,

Deákné vászna:)
Lényegtelen hogy mi a fixa ideám, az is, hogy akarod-e vagy sem, te tény hogy most is relativizálsz, még ebben a mondatodban is ennek a tökéletes esszenciáját produkálod:)

Lényegtelen, hogy tudatosan-e, (amit kétlek:), épphogy tudattalanul teszed, mert ez is nemi sajátosságod:)

teljesen mást írok, csak te magyarázod bele-állandóan…

Fenét, semmit nem kell belemagyarázni, mert a pőre tényeket már minimum 3-an megmutattuk neked, de nem akarod még így sem megérteni/elhinni….

Nálad az a kijelentés is, hogy van esély arra, hogy Ripley önfeláldozó módon ment el a csapattal a 2. részben ,
(hisz te magad is leírtad, hogy szerinted 10 ezerből 1-2 nő ilyen, magyarul előfordulhat) máris levezetted , hogy én relativizálok és ebből adódóan minden nő ilyen.

Az állításod “betonbiztos stabil oszlopai”:
-“van rá esély”
-“önfeláldozó módon”, egy nő:)DDDD
-“előfordulhat”

Ez tényleg nem a relativizálás alapelemei, én kérnék elnézést:)
Ahogy az is, hogy nem idevaló, nem releváns, de benned megragadt tüskét idecitálsz:) és meg mélyebbre küzdöd vele magad:)
Ügyes:)

Ez a te véleményed,

Megint kevered a tény és vélemény fogalmát….

te akarod letolni a torkokon ,

Ebbe ne menjünk bele, mármint, hogy mit és kinek a torkán:)

“Az egész kibaszott női “logika”/”érvrendszer”, relativizálás és “vitakultúra” éppen erről szól, a lényetek alapja: a “van olyan”-tól ->eljuttok mindig ->”egy nő is képes rá”, majd ->”ha egy igen, akkor a többi is” aztán -> “bármelyik nő képes rá”, végül ->”sőt, még jobb is mint egy férfi”

Soha nem állítottam ilyesmit.

Persze hogy nem:), De úgy vagyunk veled, mint Szása, aki a “hűtőgépgyárból” hazalopott alkatrészekből mindig tankot képes volt csak összerakni:)D

Azt mondtam , hogy ha van esély rá, (akár kicsi is), hogy egy nő viselkedhet így (millió példát lehetne hozni,

Az a kicsi statisztikailag is elhanyagolható, és nem bírod felfogni az arány, nagyságrend, norma, az attól eltérő deviáns , szignifikancia szint stb. fogalmakat és mindig “fele-fele csigapástétomhoz” lyukadunk ki sajnálatos módon, igen, ezt hívják relativizálásnak……

de ilyenkor, amikor saját szavaiddal állít szembe az ember, a tények téged sem zavarnak:), csak berágsz,

Mire fel rágnék be, és milyen tények zavarnak engem????

mert bizony, ha 1000-ből 1, 2 ilyen, akkor van esély rá, -amúgy az kb 4 millió nőt jelent világviszonylatban- hogy pont egy ilyen nőről szól a film.

És bazmeg, még fokozza:)DDDDD

Csak nem bírod elviselni, ha szembesítenek saját tévedéseiddel, ellentmondásaiddal :)

Ja, egy egoista barom vagyok:)DDD, de a jelenlegi vita szempontjából ennek is 0 a relevanciája…….., ugyanis a személyeskedés nem több mint érvelési hiba, a tényeket és lényeget nem érint:)

Szóval én relativizálok, mert te eldöntötted…

Nem:), nem azért mert én, vagy bárki más “eldöntötte”, hanem azért mert tényszerűen megteszed, úgy, hogy még tudatásban sem vagy annak, hogy megteszed:)
Épp ez a szépsége a tényeknek, hogy objektívek:), nem lehet kummantani őket:)

miközben a büdös életben nem állítottam ilyesmit, de még a közelében sem volt az állításom annak, hogy minden nő ilyen , “létezik ilyen nő” és “minden nő ilyen” nem ugyanaz, ugye tiszta ?

Az előbbi, idézlek: “kb 4 millió nőt jelent világviszonylatban” is pontosan ezt támasztja alá:)
Piszkosan játszol és még neked áll feljebb:)

Azt sem állítottam, hogy minden nő született zseni és azt sem , hogy minden csinos nő egyben alkalmas mindenre.

Én sem állítottam, hogy te ezt állítottad, csak épp a “logikai láncodnak” az lenne mindig a görcsös bizonyítási “vége”, hogy a nem “lényegtelen”, mert……., “van rá példa másik oldalról is”, tehát az egyik nem “se nem jobb, se nem rosszabb” mint a másik, tulajdonképpen “csigapástétom ” van elvtársak:), egy csiga-egy disznó:)

Igen, ezt hívják relativizálásnak……

De azt igen, hogy van olyan attraktív nő, aki bizony okos, alkalmas sok mindenre.

Igen, csak az mindig kimarad, hogy akkor alkalmas, ha lemond/feladja a nőiességét, ennek ez az ára, ha meg akarja fizetni, ha nem, ha tetszik neki, ha nem, mert különben minden sikere az “attraktivitásának köszönhető”, ami egy veleszületett adottság, és 0 érdeme van benne……

Ez nem relativizálás,

:)DDDDDD
Persze, hogy nem, ezt ékesen bizonyítja többek közt a “van olyan” kifejezés:)
Baszki, neked tényleg vakfoltod van, de hát nő vagy, ez nem kéne, hogy meglepjen:) ja, szexista geci fasz is vagyok:)

mert soha nem állítottam általános igazságként semmit,

Ja, te csak úgy beköpöd ezeket…….:)

ezt soha nem vagy képes -bár inkább nem akarod felfogni.

Igen, ez az én hiányosságom:)
Mea culpa:)

Se - se
Újságíró
Se - se

Tomgal
Szia, a sok egymás mocskoló véleményszemét között sajnos már kivételes az írásod.. de örüljünk a pozitív dolgoknak.

Viszont vitatnám a megállapításodat : Nem mindegy hogy vonzó nő is-e egyben a jó szakember.
Mert aki jó szakember, annak muszáj megszűnnie egyben jó nőnek is lenni.
Ez pont az a dilemma, ami miatt a nőnek öltöző buzikat meg szokták verni : senki nem játszhat az ösztöneimmel büntetlenül. Még a jó szakemberek sem.
És ha a hülye világ abból csinál műsort hogy deigenishogy ő akkoris az ösztöneimmel akar játszani, akkor majd szépen kihalunk. Mert vagy bezárkózik az egészséges ösztönű férfi, vagy harcolni kezd.

Én biztos nem a bezárkózást választom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mert aki jó szakember, annak muszáj megszűnnie egyben jó nőnek is lenni.
Ez pont az a dilemma, ami miatt a nőnek öltöző buzikat meg szokták verni : senki nem játszhat az ösztöneimmel büntetlenül. Még a jó szakemberek sem.

Tökéletes összefoglalás.

tomgal
Olvasó
tomgal

” Mert aki jó szakember, annak muszáj megszűnnie egyben jó nőnek is lenni.
Ez pont az a dilemma, ami miatt a nőnek öltöző buzikat meg szokták verni : senki nem játszhat az ösztöneimmel büntetlenül. Még a jó szakemberek sem.”

A buzis részt leszámítva, amit elfogadok, a többi résszel nem tudok egyetérteni.(hisz itt senki nem ver át, nem csap be). Ha valaki “jó nő”, az nem a te ösztöneiddel játszik, ez egyéni szoc.problémád, hogy bejön neked, ugyanígy, ha egy nőnek nagyon bejön a jóképű orvosa, nem az orvos hibája. Ha tetszik neked, csinosan öltözik, de nem kezd ki veled, nem kacérkodik, akkor felelősség őt semmilyen módon nem terheli. Ez kb. olyan, mintha orvosnak, tudósnak, felelős beosztásba, képzettsége, képességei ellenére, egy nagyon atraktív nő nem mehetne, mert a férfiakat ez frusztrálja. Hidd el, ha a műtőasztalon fekszel, baromira nem érdekel a téged műtő kosármérete.
Én teljesítmény központú vagyok. Aki képes, aki alkalmas rá, az csinálja ! De valóban legyen mögötte tudás, teljesítmény. Hogy hogy néz ki, pont lényegtelen. Teljesen irreleváns, hogy a téged jól megműtő egy 8-as, vagy egy 4-es az SMV skálán.

Ha konkrétan kikezd veled, flörtöl veled, játszik veled, az más tészta nyilván, de itt ez egy magán videó, ami kikerült (gondolom nem kevés pénzt kapott a megosztója valami bulvár szartól) egy magán házibuliból. De a nő ab ovo alkalmatlan a tisztségre (az “administrative scieneces ” végzettsége szerintem is egy vicc) , de továbbra is fenntartom, nem emiatt elsősorban.

hunbagira
Újságíró

A lényeg annyi, hogy kis picsának szemmel láthatóan semmi önfegyelme sincs, ami (elvileg) kellene eme pozícióhoz.
Erről kérdezték meg a baráti finn lapok is, hogy képes lett volna ellátni a feladatát, ha hirtelen az éjjel egy vis maior helyzet van, adott esetben egy háború.
Erre azt a szánalmas “választ” tudta kinyögni, hogy még nem volt ilyen.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ebben már van némi igazság, engem a másik videó jobban zavart, hisz ott egy pacákkal összedörgölőzve táncolt, aki nem a férje és egy elnök ilyen üzenetet nem közvetíthet…

Amit én állítok, csak annyi, hogy egy nagyon vonzó nő ,amennyiben alkalmas és képes, nem korlátozható abban, hogy betöltsön egy pozíciót, elvégezzen egy munkát, pusztán azért, mert a férfiak szexuálisan vonzónak találják. Természetesen valós eredmények, képességek esetéről beszélünk.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“hogy egy nagyon vonzó nő ,amennyiben alkalmas és képes nem korlátozható abban”

Szereptévesztésben vagy. Majd akkor, ha önerőből meg tudtok tenni akár egy lépést is. Amíg pedig a férfi határozza meg, hogy mit csinál, kit követ, addig bizony a te szavad semmit sem ér. Az ő teste, az ő döntése. Férfi részéről hallatva ebben van igazság. Részetekről viszont nincsen.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én vagyok szereptévesztésben….na itt azért hangosan felkacagtam, nézz már körül, úgy feltűnt milyen korban élsz ? Már rég önjárók vagyunk és számodra ez tragédia, mert az a tudat elviselhetetlen , hogy egy nőnek van döntése és választása, véleménye, de századszorra leírom, ezt a szellemet már nem tuszkolod vissza, bármennyire hisztizel. ( de én kb. a felminizmus első hullámáig értek egyet a mozgalommal, a kivételezés, extra kiváltságok nem kellenek )

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Fel, olyanban, ahol a nők segge ki van nyalva, de még mindig el vannak nyomva… :). Arra írtam amúgy, hogy te itt ne adj ukászokat, hogy ki korlátozható, és ki nem. Mert ahhoz kevés vagy, alapjában védett kategóriában vagy, tehát elég röhejes, amikor a túsz osztja a parancsot. Az meg továbbra is baromság, hogy önjárók vagytok. Ugyan úgy gyerekek vagytok, akik önellátók, mert apa fizeti a fűtést, meg mindig tele van a hűtő. Gratulálok.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nos ebben nem értünk egyet. Az, hogy ki korlátozható és ki nem, az nem az én döntésem, szerencsére nem is a tied, hanem egy TÉNY. Én ezt a tényt közöltem. Akkor is ha nem tetszik. Én úgy látom, hogy pont te hisztizel infantilis módon napról napra a tények ellenében és nem én. Jelenleg senki nem korlátozható sem nemi, sem vallási, sem egyéb alapon, ebben élünk, balga dolog azt gondolni, hogy ez kardinálisan változna akár évszázados intervallumban. A fűtést, meg a kaját felesben fizetem, mint mindent és a saját egyéni költéseimet is magam fedezem, nálam ilyesmivel nagyon mellé lősz. És bizony sok nőt ismerek akiknél ugyanez a helyzet.

(soha nem állítottam, hogy a nők még mindig el vannak nyomva, tőlem ilyet nem olvashattál, persze vannak országok, ahol még igen, de itt Európában semmiképp)

hunbagira
Újságíró

Jó, csak ő a twerkeléssel ezt kihangsúlyozta.
Klicsko(t is jópasinak) tartják (ok, nem cicafiusan) még sem jöttek ki róla “chip’n dale” videók még aktív sportoló korában sem, pláne most politikusként.

hunbagira
Újságíró

Állítólag az orosz titkosszolgálatok voltak. (jó, mostanában mindent rájuk fognak ők lettek a nyugat zsidajai. csináltál valamit? fogd rá az oroszokra :)))Mondjuk valóban orosz telegram oldalakon jelent meg először a dolog….és ott folytatást ígérnek még. :)))

tomgal
Olvasó
tomgal

:O

Zoom
Olvasó
Zoom

Tomgal, elvileg a “beauty premium” megjelenik a legtöbb szakmànàl. Nagy àltalànossàgban, ha valaki vonzò, az előny munkahelyen, az emberek pozitìvabban kezelik ösztönösen, mint egy àtlagos vagy előnytelen külsejű valakit. Ez fèrfiakra ès nőkre is igaz, csak màs szàmìt SMV szempontbòl vonzònak a kèt nemnèl. Itt jöhet be az anomàlia, amire csakszi cèloz, de a kettő nem zàrja ki egymàst. Ha komoly dologròl van szò, ùgyis a szakmai kompetencia kerül előtèrbe, az SMV màsodlagos, ahogy ìrod. Összessègèben egyetèrtek veled, a szakmai kompetencia szàmìt leginkàbb, èrteni kell az adott szakmàhoz magasabb SMV mellett is, de a beauty premium adta potenciàlis előnyöket se kell lebecsülni. ;)

tomgal
Olvasó
tomgal

Igen, ezzel így egyetértek.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

hisz itt senki nem ver át, nem csap be).

Nem az árverés a lényeg, sőt addig meg el sem kell jutni, hanem a disszonancia, amit okoz.

Ha valaki “jó nő”, az nem a te ösztöneiddel játszik, ez egyéni szoc.problémád, hogy bejön neked, ugyanígy, ha egy nőnek nagyon bejön a jóképű orvosa, nem az orvos hibája.

Megint hülyének tetted magad, kb azt kérdezed, hogy miért baj, ha egy nő szép?:)
Önmagában nem baj, meg az sem, ha ráadásul okos is, csakhogy ez a kettő disszonáns, mer hiába okos a férfiak mindig a pinát látják benne, mert szép, a nők még mindig a vetélytársat, mert szép:).

Ha tetszik neked, csinosan öltözik, de nem kezd ki veled, nem kacérkodik, akkor felelősség őt semmilyen módon nem terheli.

Megint próbálsz maszatolni.
Ezt a babot, amit püfölsz, te állítottad fel.

Ez kb. olyan, mintha orvosnak, tudósnak, felelős beosztásba, képzettsége, képességei ellenére, egy nagyon atraktív nő nem mehetne, mert a férfiakat ez frusztrálja.

Pedig pontosan ez a lényeg, mert választásra kényszerül, nem ülhet meg ő sem a csinos seggével sem egyszerre két lovat, mert disszonáns, összeegyeztethetetlen és zavaró.

Hidd el, ha a műtőasztalon fekszel, baromira nem érdekel a téged műtő kosármérete.

Nagyon rákattantál erre a közel sem jó példára, mert attól hogy igazad van, még nem teszi az általad felhozott ritka és disszonáns egyedi példa validdá azt, amit sugallni próbálsz.

Én teljesítmény központú vagyok. Aki képes, aki alkalmas rá, az csinálja !De valóban legyen mögötte tudás, teljesítmény.

Hadd próbáljam meg érzékeltetni:
A világ legjobb szakemberével kell együtt dolgoznod és a munka jellegéből adódóan minimum egy méteren belüli közelségben, úgy, hogy 5 méterről úgy bűzlik, hogy menten elhányod magad, de te kénytelen vagy egy méteren belül tartózkodni, permanensen.

Hogy hogy néz ki, pont lényegtelen.

Nem, Karithy óta ez meg is van fogalmazva, egyértelműen.

Teljesen irreleváns, hogy a téged jól megműtő egy 8-as, vagy egy 4-es az SMV skálán.

Ez így van, csak ennek az érvelésnek is az az egyik “bája”, hogy a női “vitakultúra és érveléstechnika csimborasszója” megcsillan benne, amikor személyessé próbálsz tenni egy objektív dolgot, és érzelmi alapra helyezve, kénytelen lenne a vitapartner ebben igazat adni, és ezzel “megnyernéd” a vitát, hiszen árukapcsolással igazolná az érvedet.
Nem, mert irreleváns a példa, irreleváns, hogy kit és mennyire érint személyesen, kiből milyen szubjektív érzelmeket váltana ki, stb, ez lenne a “jogi egyenlőségnek” is az alapja, a részlehajlásmentesség.

Ha konkrétan kikezd veled, flörtöl veled, játszik veled, az más tészta nyilván,

Ha “büdös szakember” megölel, akkor nyilván más tészta? Az, még szarabb, de az eredeti hányingeren nem változtat, csak súlyosbít.

de itt ez egy magán videó, ami kikerült (gondolom nem kevés pénzt kapott a megosztója valami bulvár szartól) egy magán házibuliból.

Nem a videó kikerülése a lényeg, ahogy Szájernél sem az a lényeg, hogy “kitudódott”, hanem hogy elkövette!

De a nő ab ovo alkalmatlan a tisztségre (az “administrative scieneces ” végzettsége szerintem is egy vicc) ,

Bizony, 100-ből min. 95% alkalmatlan, ahogyan 100 férfiből is kb 70-80%, de ugye, az “arányok” és még mindig: A van olyan, az nem jelenti azt, hogy bárki, vagy minden nő, vagy a nők nagy százaléka, fele stb…, hanem azt jelenti, hogy létezik, elenyésző mennyiségben és minőségben!

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Na itt is egy lényeges eltérés a női és a férfi felfogás között.

Mert neked elhiszem hogy mindegy mennyire turbózza a férfiúi vonzerejét aki a katedrán állva oktat, vagy méri a vérnyomásodat – de nekem fordított esetben nem mindegy.
Tudod, ha smink nélkül és mélyen a szemembe nézés nélkül teszi a dolgát, akkor szakember.. egy egész jól kinéző szakember – éskész.
De ha ott a látványturbó, akkor azzal ő már tesztelget engem.
Mindegy hogy nem nekem öltözött és sminkelt és illatosított ÚGY..

Az hogy neked az ilyesmi tud olyan izé.. olyan irreleva lenni, az a te képességeidről árulkodik – de a magánjellegű dolgokat én releválom föl (vagy le) magamnak.

Nem a videóról írok ám, hanem úgy általában a vonzó nőkről szakemberi szerepkörben.
Legyen nőnemű ember, és nem érdekel hogy baleseti kárhelyparancsnok akár.. teszem amit mond.
DE ne legyen nő amikor egészség, vagy pénz vagy jog múlik egyedül őrajta.

tomgal
Olvasó
tomgal

Azzal egyetértek, hogy ne húzza az agyad, ne flörtöljön ,ne tetszelegjen neked, ha nem erről szól a történet, én nem is erről beszéltem, de önmagában az a tény, hogy valaki attraktív és bejön a férfiaknak nem az ő “hibája” és ettől még végezheti remekül a munkáját. Én csak ezt állítom.

Zoom
Olvasó
Zoom

Vivi, azt hiszem Miklòs ès Csakszi azt nehezmènyezi, hogy a női szexualitàs nem igazàn egyeztethető össze egy vezetői pozival, mivel az előbbi termèszetènèl fogva befogadò, szubmisszìv, amìg az utòbbi dominàns, fölèrendelt viszonyt feltètelez. Ez a kettő nincs összhangban. Ez Merkelnèl nem okoz problèmàt, mivel antinő, amìg a finn PM jò nő. Ez az alapfelàllàs, amin Sanna csak rontani tud, pl a kikerült videòval. Rontja a tekintèlyèt a nőisège hangsùlyozàsàval. Ez egy fèrfinàl nem okoz diszonanciàt, nem fair, de ilyen az emberi termèszet.

A kèrdès, hogy a tàrsadalom többsège mennyire tartja elfogadhatònak, hogy egy miniszterelnök nő. A finn ùgy tűnik elèg elfogadò, elvègre megvàlasztottàk. Meglepődnèk, ha egy ilyen “àrtatlan” videò ezen vàltoztatna, talàn egy szexvideò kivernè a biztosìtèkot, ez messze van tőle.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Végre valaki megért minket! :D

“Ez egy fèrfinàl nem okoz diszonanciàt, nem fair, de ilyen az emberi termèszet.”

Nem hát! Mindketten ugrottunk, ő mégsem lett vizes. Csak mert én vízbe érkeztem… Nem fair, rohadjon meg.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én még mindig csak annyit állítok, hogy Sanna nem a szexi mivolta miatt nem alkalmas a tisztségre. Egészen más miatt. (az is tény, hogy a videó valóban nem javított a megítélésén és az is igaz, hogy nem fog jó eséllyel ezzel belebukni , max. jövőre nem választják meg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én még mindig csak annyit állítok, hogy Sanna nem a szexi mivolta miatt nem alkalmas a tisztségre.

Pontosítanék: azért sem alkalmas……

Egészen más miatt.

Mert azontúl, hogy nem alkalmas, nőként disszonáns ez a szerep…..

(az is tény, hogy a videó valóban nem javított a megítélésén és az is igaz, hogy nem fog jó eséllyel ezzel belebukni , max. jövőre nem választják meg.

De, megválasztják:)
Ahogy Zsazsa mondta, nem érdekes, hogy mit, csak beszéljenek rólam, ez a politikában is igaz, bármelyik politikusra, mert érzelmeket vált ki, támadó-támogató táborokat generál, állásfoglalásra késztet stb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vivi, azt hiszem Miklòs ès Csakszi azt nehezmènyezi, hogy a női szexualitàs nem igazàn egyeztethető össze egy vezetői pozival, mivel az előbbi termèszetènèl fogva befogadò, szubmisszìv, amìg az utòbbi dominàns, fölèrendelt viszonyt feltètelez. Ez a kettő nincs összhangban.

Pontosan, annyira illik rá, mint “tökre a gyűszű” …..

A kèrdès, hogy a tàrsadalom többsège mennyire tartja elfogadhatònak, hogy egy miniszterelnök nő.

Elvileg minél elbaszottabb egy társadalom, annál inkább, de ezt azért árnyalja, hogy igazán egy ugató majom is lehet, mert úgy is működik a nyugati társadalom, nálunk, itt az elmaradott “keleten” kissé másabbak a viszonyok, itt mindig megkérdezzük, hogy : “kinek a faszát tisztelhetjük” az illető nőben, vagy, ahogy Novák Katalin esetén is, súlytalan dísz, amivel a progresszív nyomorultaknak ki lehet(ne) szúrni a szemét……

A finn ùgy tűnik elèg elfogadò, elvègre megvàlasztottàk.

Hát, ebbe azért ne menjünk bele:)
Pont annyira “elfogadó”, mint nálunk a zellenzék, aki képes lett volna Dobrev Klárát a pajzsára emelni, hadd ne kommentáljam ezt:)

Meglepődnèk, ha egy ilyen “àrtatlan” videò ezen vàltoztatna, talàn egy szexvideò kivernè a biztosìtèkot, ez messze van tőle.

Szerintem is csak vihar a biliben…..

hunbagira
Újságíró

Nem választották meg, Delin. Ő esetében a “nyugati demokráciának” elkeresztelt kutyakomédia/színház látszatára/kellékeire sem adtak. Lemondott az elődje és odatették.
Oroszok meg úgy döntöttek kicsit megborítják a népszerűségét.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én is valami ilyesmit találtam, hogy a pártja jelölte, rakta oda. Érdekes lesz ennek az orosz akciónak a kimenetele , hogy mennyire lesz öngól, mennyire dobja meg a népszerűségét, vagy rontja le, ebben az a szomorú, hogy igazából senki nem azzal foglalkozik ilyenkor, hogy alapból nem kéne ott lennie ilyen pozícióban egyáltalán.

hunbagira
Újságíró

ruszkik belengették, hogy lesz folytatás…ennek (próbált?) elébe menni a particica a drogtesszttel. mondjuk napszemcsis barinője elég sokat törölgeti az orrát a videóban…de biztos, megfázott, mint habony.
csak a dulgin lány szbu/cia/mi általi felrobbantása elvitte a showt.
maria zaharova (nah egy kiváló női vezető) be is jelentette, hogy hétfőn hoznak döntést, hogy az ukrán-angolszász terrorra válaszként elkezdenek csapást mérni a kijevi döntéshozó központokra, amikbe az angolszász nagykövetségeket is beleértik.

hunbagira
Újságíró

és ha már ruszkik és feminista ringyók..
https://m.kuruc.info/r/4/247732/

tomgal
Olvasó
tomgal

De majd fognak…kíváncsi vagyok, hogy majd januárban is előadják- e ugyanezt, amikor már befagy a seggük.

hunbagira
Újságíró

nekik nem fog…mert nyilvánvalóan más kitartott macái, ha másnak nem is, akkor gyuribá’-nak.

victus
Olvasó

A saját befagyott segged miatt jobban kéne aggódnod.

hunbagira
Újságíró

megint kezded az éjjeli szitkozódást, te utolsó cefrés, benzolos, egylyukúra baszott szar…
most ütött meg az első adag?! :D

victus
Olvasó

De fárasztó vagy már.

victus
Olvasó

Miért is vagyok meglepődve? A kurucinfos pont a te színvonalad. Azt is a 40 éves óvodás Novák Elődke szerkeszti.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azzal egyetértek, hogy ne húzza az agyad, ne flörtöljön ,ne tetszelegjen neked,

Csakhogy nem vagy képes felfogni, hogy a puszta léte “húzza az agyam” a puszta léte, hogy látom/érzékelem, az már azt jelenti, hogy “flörtöl”, hogy “nekem tetszeleg”:)
Nem győzök Karinthy-ra ezredjére is utalni…..:)

ha nem erről szól a történet, én nem is erről beszéltem, de önmagában az a tény, hogy valaki attraktív és bejön a férfiaknak nem az ő “hibája”

Senki nem mondta, hogy az ő hibája, épp csak annyit állítunk, hogy alkalmatlan rá, vagy azért mert “NŐ”, vagy azért mert “Női testben bújt Férfi”-nek látszó tárgy:), ami valójában nem férfi, de nő sem, egy ?????????………..A bizonytalanság, illetve annak okozása az egyik legnagyobb kár és egyúttal alkalmatlanságot eredményez.

és ettől még végezheti remekül a munkáját.

Csak ugye itt mindig kérdés annak a “munkának” a “természete”:)

És megint relativizáltál , akkor is, ha ennek nem vagy tudatában……..

Én csak ezt állítom.

Tudjuk, de a tények szempontjából még mindig nincs relevanciája, és jópár millió évig remélhetőleg nem is lesz…

tomgal
Olvasó
tomgal

” Csakhogy nem vagy képes felfogni, hogy a puszta léte “húzza az agyam” a puszta léte, hogy látom/érzékelem, az már azt jelenti, hogy “flörtöl”, hogy “nekem tetszeleg”:)
Nem győzök Karinthy-ra ezredjére is utalni…..:)”

Tényleg úgy gondolod, hogy ezen az alapon bármikor, bármilyen nőt korlátozni fognak, vagy kéne ? Értsd már meg, hogy ez senkit nem érdekel, a nőket egyáltalán nem, és a férfiak egy részét sem, mert képes kontrollálni magát, mert idősebb, mert aszexuális, homoszexuális stb. Ez ugyanolyan egyéni szoc.probléma, mint, hogy miért a nők menstruálnak, vagy hogy miért nekünk kell szülni? Mert így osztotta a sors, a természet basszus , ha benned nemi vágyat ébreszt egy nő minden ráutaló magatartás nélkül, a saját gondod. Mint ahogyan az is egy nő saját gondja, ha benne épp egy férfi ébreszt csillapíthatatlan nemi vágyat. Ilyen alapon mehetünk a muszlim országokba, ahol csakis szimplán a nők biztonsága miatt kell talpig burkát hordaniuk a nőknek, mert szegény férfiak, teljesen önhibájukon kívűl leterpernék őket, a bűnös, csábító parázna lényeket. Na ne már, ezzel azt mondjátok ki, hogy saját kordában tarthatatlan nemi ösztöneitek miatt kell korlátozni a nőket. Én ezt NEM hiszem el, hogy ennyire ösztönlények lennétek, azért én ettől sokkal több magán uralkodni tudó, nem ösztönlény férfit ismerek. És a ti “kellemetlenségetek” miatt szabjuk meg, hogy melyik nő mit csinálhat, milyen munkát végezhet, stb. Egyébként nem tökmindegy milyen beosztásban van? Takarítóként, nővérkeként, vagy Tesco pénztárosként is kiválthatja belőled az érzést…, ja de őket nem kell tisztelni, az ő munkájuk lényegtelen, teljesen alantas női munka, a nagy frászt, ezek az emberek miatt (most nem kizárólag a nőkre, hanem az ilyen általános, nem becsült munkákra gondolok)működik a társadalom, a sok szorgos kis hangya (hívhatjátok hasznos hülyéknek) miatt.

Ez már-már az a kategória ( ez a nekem kellemetlen, mert már maga a léte miatt nekem tetszeleg, szinte flörtöl) , mint az idióta picsa a kondiban, aki kiakadt, mert a vak bámulja…( na azt a nőt páros lábbal rúgtam volna ki örökre ha én vagyok a tulaj) ,az hogy maga a léte valakinek belőled milyen érzést, vágyat vált ki, a saját problémád, emiatt a másik , pusztán azért mert van, nem korlátozható. (ez pl. nagyon helyesen az első hullám egyik járulékos pozitív következménye)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Tényleg úgy gondolod, hogy ezen az alapon bármikor, bármilyen nőt korlátozni fognak,

Egyrészt nem gondolom úgy, másrészt meg nem, nem fognak korlátozni, legalábbis itt “nyugaton”.

vagy kéne ?

Értelmetlen lenne, ugyanis egyrészt nincs olyan társadalmi erő ami még a halvány ötletét is megkockáztatná, másrészt nem érne semmit, ha bevezetnék, mert ettől a manginák, balfaszok és fehér lovagok száma semmit nem változna.

Értsd már meg, hogy ez senkit nem érdekel, a nőket egyáltalán nem,

Látod, ebben is 100%-ban egyetértünk.

és a férfiak egy részét sem,

Minimum a 90%-át….

mert képes kontrollálni magát, mert idősebb, mert aszexuális, homoszexuális stb.

Igen, a IQ ezen esetben döntő szempont. Ahogy az is, hogy jelenleg ebbe születnek bele az újabb generációk, már jó ideje, és ez a természetes.

Ez ugyanolyan egyéni szoc.probléma, mint, hogy miért a nők menstruálnak, vagy hogy miért nekünk kell szülni?Mert így osztotta a sors, a természet basszus ,

Egyetértünk.

ha benned nemi vágyat ébreszt egy nő minden ráutaló magatartás nélkül, a saját gondod.

Tévedsz, én nem állítottam hogy gond, viszont azt állítottam, hogy ténykérdés és nem “vélemény”, erkölcs, morál, jó/rossz stb. vagy hozzáállás kérdése lenne, csak puszta tény.

Mint ahogyan az is egy nő saját gondja, ha benne épp egy férfi ébreszt csillapíthatatlan nemi vágyat.

:)DDDDDDD
Te tényleg javíthatatlan vagy:)DDDD
Relativizáció újratöltve:)

Ilyen alapon mehetünk a muszlim országokba, ahol csakis szimplán a nők biztonsága miatt kell talpig burkát hordaniuk a nőknek, mert szegény férfiak, teljesen önhibájukon kívűl leterpernék őket, a bűnös, csábító parázna lényeket.

Sajnálom, hogy nekem kell összetörnöm a csillámpónis álmaidat, így 50+ után, de tökéletes pontossággal leírtad a szarbőrüek valóságát.

Az átlag 70 IQ retardáltak világában ez vált be.

Na ne már, ezzel azt mondjátok ki, hogy saját kordában tarthatatlan nemi ösztöneitek miatt kell korlátozni a nőket.

Bizony, csak mivel a férfiak “kordába tartása” elég költséges és állandó feszültséggel teli “harc” lenne, ezért nem a ragadózókat, hanem az áldozatokat “zárják ketrecbe”, amelyeket kitüntetett ragadozók birtokolhatnak, használhatnak.

Aki megszökik a ketrecből, szabad préda, aki nem vigyáz az “állataira” az így járt.
Tökéletes példa erre A Köln-i tömeges “erőszakolás”, ami nem volt egyéb, mint a balfasz fehér férfiak jószágainak jogos megdugása a saját törvényeik szerint, hiszen szabad préda volt mindegyik.
Londonban ez mindig is mindennapos volt és mai is az, Franciországban is, csak most kissé túl nyíltan és túl nagy tömegben, “kamera előtt esett meg” az amúgy szokásos szarbőrű kultúrha….

Én ezt NEM hiszem el, hogy ennyire ösztönlények lennétek,

Jó reggelt, hercegkisasszony:)
Semmivel nem vagyunk kevésbé ösztönlények, mint a nők, csak egy picike különbség, hogy mi képesek vagyunk uralkodni az ösztöneinken, míg rátok (már) nem vonatkozik ilyen “kényszer”, hiszen ti jelenleg büntetlenül kiélhetitek őket:)

azért én ettől sokkal több magán uralkodni tudó, nem ösztönlény férfit ismerek.

Attól, hogy uralkodik magán, ugyanolyan ösztönlény:), de az is lehet, hogy bizonyos fogalmakkal nem vagy tisztában……, a kettő nem üti egymást……

És a ti “kellemetlenségetek” miatt szabjuk meg, hogy melyik nő mit csinálhat, milyen munkát végezhet, stb.

Már megint kezded:)
Egyrészt nem kellemetlenség, csak épp, ha egy pina van előttünk az akkor is egy pina, ha sakkbajnok pina, akkor is csak egy pina, ha buta pina, akkor is csak egy pina, ha köztársasági elnök pina, akkor is csak egy pina, ha mérnök pina, akkor is csak egy pina, stb. stb. stb.
A díszítés kurvára lényegtelen a lényeg tekintetében.
Mert ösztönszinten ezt látjuk, és nem tudjuk befolyásolni, elfojtani, törölni stb, csak “feldolgozni” és leplezni.
Ezt írja le Karinthy, ha tetszik neked, ha nem.
Csak ennek az ellenkezőjét hazudja minden pinára áhítozó balfasz, béta, mangina, sőt, még az alfák is, (azok röhögve:), mert mindegyik azt reméli, hogy ez a bugyitokba vezet:), de az alfán kívül mindegyik téved:)

Ennek a ténynek semmi köze ahhoz, hogy ki és mit szeretne megszabni a nőknek.
Ha igen, akkor sem e miatt.

Amúgy nem kell nekik “megszabni” mert 90%-a ösztönösen kerülik a férfiaknak való foglalkozásokat, vice versa.

Egyébként nem tökmindegy milyen beosztásban van?Takarítóként, nővérkeként, vagy Tesco pénztárosként is kiválthatja belőled az érzést…,

Hásze épp erről beszélek, hogy ebből a szempontból tökmindegy. És tévedés, nem ő, mármint a “beosztása”/”munkaköre” váltja ki bennem, hanem a fizikai léte/ látványa/, a közelsége vagyis a “nő léte” automatikusan indukálja-> Lásd: Karinthy…….. (a kurvás nővérkék gyakrabban és erőteljesebben:)

ja de őket nem kell tisztelni, az ő munkájuk lényegtelen, teljesen alantas női munka,

Ezt a szart hogy sikerült erre most rákötnöd?:)
Miért kezdtél megint összemosni, relativizálni és püfölni?
Mi köze van az illető nő “munkájának” az értékével, társadalmi megítélésével a kinézetéhez????????
Bár én csinos takarítónőt nem láttam:), mert annak mindig ajánlanak magasabb beosztású “munkát”:)

a nagy frászt, ezek az emberek miatt (most nem kizárólag a nőkre, hanem az ilyen általános, nem becsült munkákra gondolok)működik a társadalom, a sok szorgos kis hangya (hívhatjátok hasznos hülyéknek) miatt.

És bazmeg megint:)DDDDDD
Nem unalmas, de őszintén?:)
Tudatosan csinálod, vagy tényleg ennyire vak vagy?

Ez már-már az a kategória ( ez a nekem kellemetlen, mert már maga a léte miatt nekem tetszeleg, szinte flörtöl) , mint az idióta picsa a kondiban, aki kiakadt, mert a vak bámulja…

Kurvára nem az a kategória, sőt:)
A kondis csak egy IQ light picsa, ami nem nagy szám, a gond az, hogy a tulaj reakciója még gázabb…….

( na azt a nőt páros lábbal rúgtam volna ki örökre ha én vagyok a tulaj) ,

Fene tudja, lehet hogy a hülyepicsa apucija pillanatokon belül tönkre tehette volna a tulajt, nem tudhatjuk, így meg könnyű ítélni, mert azt gondolunk bele, amit akarunk….

az hogy maga a léte valakinek belőled milyen érzést, vágyat vált ki, a saját problémád,

Sem eddig nem állítottam, és ezután sem fogom, hogy “apu azért iszik, mert te sírsz”….., nagyon mellélőttél……

emiatt a másik , pusztán azért mert van, nem korlátozható.

Egyetértünk.
De hiszen erről soha nem is volt szó.

(ez pl. nagyon helyesen az első hullám egyik járulékos pozitív következménye)

Ez nézőpont kérdése, de amikor “kiharcolták”, az akkori társadalmi tehetetlenség miatt nem volt relevanciája, ma már annak az ellenkezőjének nincs relevanciája…….

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Tényleg úgy gondolod, hogy ezen az alapon bármikor, bármilyen nőt korlátozni fognak, vagy kéne ?”

tomgal, ha ezzel több probléma oldódik meg, mint amennyit okoz, akkor igen, kéne. Amint láthatod, nem tömeges, mindennapos jelenség a nők tömeges erőszakolása, még a cickány is tudja, hogy a nyílt utcán, sőt, máshol sem szabad. Nyilván történnek ilyenek, de a semmit sem takaró, tevepata domborító, testi adottságokat kiemelő ruhadarabok rossz hatással vannak a társadalomra, mert a kialakult, felturbózott igény nem tud kielégülni. Helyesnek tartottad, hogy a szexuális kapcsolat legális korhatára legyen jó magasan mindenhol. Mert a gyereknek még nincs olyan mentális fejlettsége, hogy ezt tudja kezelni. De azt már nem tartod fontosnak, hogy az “édesanya” ne töltsön fel twerkelős videót a 4-5 éves lányáról, vagy csücsörítőset… Azt sem, hogy a nők ne hangsúlyozzák ki a csábító nőiességüket, pedig ez a férfiakra drogként hat, pont mint a pornó. A fiatal gyerekekben kialakuló mentális problémákról meg ne is beszéljünk. De ez szerinted rendben van, mert nehogy má’ majd korlátozzák a nőket szabad viseletükben. Látod, ez a kétszínűséged, istenkomplexusod, szűklátókörűséged az, ami sem téged, sem a nőket nem teszi alkalmassá ilyen döntések meghozatalában. Ha nektek jó, akkor mi csak szívunk.

Egyébként meg, ha kirívóan öltözködtök, akkor igen is azt üzenitek, hogy nyitva a bolt, szabad a vásár. Bele kell törődni. Nem még pampogni, hogy bámulnak, meg beszólogatnak, meg jól megerőszakolnak. Tettetek ezért. Ha én végigmegyek az utcán, és és ordibálok, hogy körülöttem mindenki egy szarházi, büdös csöves, szerinted hányan akarnának megverni, és hányan fognak? Akárhogy is, többen lesznek, mint úgy általában, normális viselkedés mellett. És majd még azt hiszed, hogy ki fogom választani, hogy ki verhet meg, mert hát jogom is van hozzá.

“ha benned nemi vágyat ébreszt egy nő minden ráutaló magatartás nélkül, a saját gondod. ”

Igen, de ha vakító neonfények ordítják, hogy nyitva a bolt, akkor az nyitva van. Nem vagyok jogász, de ez ráutaló magatartás lehet.

“Én ezt NEM hiszem el, hogy ennyire ösztönlények lennétek, azért én ettől sokkal több magán uralkodni tudó, nem ösztönlény férfit ismerek.”

Nem, veletek van a gond ismét, ti nem tudtok uralkodni a szexuális ösztöneiteken. Akármelyik férfit megkaphatjátok bárhol, bármikor, de nektek ez nem elég, világgá kürtölitek, hogy mennyitek van, hadd lássa mindenki. Hát egyétek is meg.

“És a ti “kellemetlenségetek” miatt szabjuk meg, hogy melyik nő mit csinálhat, milyen munkát végezhet, stb. ”

Megint ez a szereptévesztés. Hidd el, ha meg akarjuk szabni, nem fogjuk, amit a világ összes nője el kell, hogy fogadjon.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ha én végigmegyek az utcán, és és ordibálok, hogy körülöttem mindenki egy szarházi, büdös csöves, szerinted hányan akarnának megverni, és hányan fognak?

comment image

És képzeld el, hogy a “NIGGERS” helyére “MUSLIMS” van írva bármelyik európai, “nem létező” NOGO zónában……..
(Még nagyobb “kihívás”, ha “MOHAMED”, Istenbocsá “ALLAH” van írva…….)

victus
Olvasó

Kifelejtetted a buzikat, most őket divat futtatni.

hunbagira
Újságíró

-vagy vajdád rejtetterőforrásainak a neve a magyar nogo zónákban, aka cigánysoron…erről valahogy mindig megfeledkeztek.

victus
Olvasó

Fejezd már be a hisztizést, te kis pöcs. Az ovisok érettebben viselkednek, ha nem kapják meg a kiszemelt játékot.

Egyébként meg, ha kirívóan öltözködtök, akkor igen is azt üzenitek, hogy nyitva a bolt, szabad a vásár.

Mint ahogy a négycsillagos, drága éttermek is nyitva állnak, de nem az piától bűzlő, szakadt csövesek számára.

Bele kell törődni. Nem még pampogni, hogy bámulnak, meg beszólogatnak, meg jól megerőszakolnak. Tettetek ezért.

Áldozathibáztató faszszopó. A jó kurva anyádat kéne két nagydarab kancigánnyal megerőszakoltatni, utána meg téged.

Ha én végigmegyek az utcán, és és ordibálok, hogy körülöttem mindenki egy szarházi, büdös csöves, szerinted hányan akarnának megverni, és hányan fognak?

A fogyatékosokat általában nem szokták bántalmazni, ez a te szerencséd.

Akármelyik férfit megkaphatjátok bárhol, bármikor, de nektek ez nem elég, világgá kürtölitek, hogy mennyitek van, hadd lássa mindenki. Hát egyétek is meg.

A férfiak is bármit megkaphatnak. Tudod, férfiak, nem az ilyen selejtes hímnemű faszkabátok mint te. Az ilyenek nagy lófaszt kapnak a seggükbe.

Megint ez a szereptévesztés. Hidd el, ha meg akarjuk szabni, nem fogjuk, amit a világ összes nője el kell, hogy fogadjon.

Itt te vagy nagyon eltévedve az erdőben, Miki manó. Komoly tényezőnek hiszed magad, holott egy jelentéktelen kis senkiházi szarcsimbók vagy. A nedves álmaidban arról fantáziálsz, hogy te majd korlátozod a nőket, elveszed az alapvető jogaikat és az lesz, amit te kitalálsz. Hát, kurva rossz hírem van a számodra, de nyilván ezzel te egyébként is tisztában vagy, csak nem akarod elfogadni.

hunbagira
Újságíró

Te cefrés fos. A ringyóskodásért mióta jár Michelin-csillag? :))) Jobb korokban max egy billogot égettek érte a pofátokba és/vagy karóbahúztak. (stílszerűen). A 20. század (szintén jobb időszakaiban) meg kapatatok egy háromszög tetkót és mentetek “táborozni”.
Amúgy neked -mint antoni tesódnak- pont az ellenkezője (volt) a problémád, hiába raktátok ki a szalonnát, tevepatát stb – a még nem túl válogatós férfiEMBERNEk is- max a kötözött sonka/karón sültmalac jutott rólatok az eszébe.
Akiknek meg bejött a hozzádhasonló,
akik szeretik az olyanokat, akinek minden úszógumijaból könnyen lehet picsát hajtogatni(tudod a szintetek) az meg a hipergámiátok miatt nektek nem kellett.
Aztán meg bőg a cigitől-kávécskától- rozéfröccsöcskétől bűzlő pofátok…
Az, hogy lefogyasszátok magatokat és félállati hipergámiátokról lemondjatok…nah arról szó sem lehet. :D de a világ a hibás nem ti.
“jajj báncsák szeginy nüket, már meginn…”

victus
Olvasó

Te cefrés fos. A ringyóskodásért mióta jár michlein csillag.

Látom húgyagyú fogyatékosként kiragadtál egyetlen szót, de persze a metaforát már nem sikerült felfognod. Nem vagyok meglepődve, hogy a 200 szavas szókincseddel csak ennyire futotta. Ess neki még egyszer, hátha. Csak nehogy beszakítsa a vákuum, a koponyádat a fene nagy erőlködésben.

Jobb korokban max egy billogot égettek érte a pofátokba és/vagy karóbahúztak. (stílszerűen).

A karóba húzást is is napi szinten gyakorlod, te mocskos kis buzi.

A 20. század (jobb időszakaiban) meg kapatatok egy háromszög tetkót és mentetek “táborozni”.

Majd te fogsz rózsaszín háromszöget kapni, te retek buzi. Nagyon rád férne már egy kiadós verés.

Amúgy neked -mint antoni tesódnak- pont az ellenkezője volt a problémád, hiába raktátok ki a szalonnát, tevepatát stb – a még nem túl válogatós férfiEMBERNEk is- max a kötözött sonka/karón sültmalac jutott rólatok eszébe.

Rólad meg mindenkinek egy nagy halom, járda szélére szárad fos jut eszébe, amit még a legyek is leköpnek. Látom megint a felszínre tört a beteges frusztrációd – illetve el se tűnt – mert magasról szarnak a kibaszott fejedre. Hajrá, majd csak elvisz már egy szívroham, vagy agyvérzés.
Az külön aranyos, hogy a férfit ennyire ki kellett hangsúlyoznod, ahogyan az a faszkalap hungarocel haverod teszi rendszeresen. Férfi? még embernek sem lehet titeket nevezni.

hunbagira
Újságíró

Nyugodtan meg lehet próbálni, te cefrés, fos ringyó…ahogy n+1-szer fel lett ajánlva..:P

victus
Olvasó

És nem esett még le a tantusz, hogy mindenki magasról leszarja az ajánlgatásaidat, te szerencsétlen? Egyébként nekem ennyi elég, hogy egy megkeseredett, idegroncs balfasz vagy, akinek minden ébren töltött ideje kínszenvedés. Ez nagyobb teher, mintha valaki összeverne.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Egyébként nekem ennyi elég,”

Neked ennyi elég, de akkor minek fektetsz ennyi energiát abba, hogy a saját szinteden, mocskos, alpári stílusodban, ostoba fejeddel írkáljad a mocskodat? Szegény, szegény hülye kismajom. Hányszor köpöd szembe még magad? Mondjuk biztosan jobb a köpetedtől áznod, mint az ürülékedben.

“Ez nagyobb teher, mintha valaki összeverne.”

:’DDDDD Magadat ajánlgasd már, kapd el! :D

victus
Olvasó

Neked ennyi elég, de akkor minek fektetsz ennyi energiát abba, hogy a saját szinteden, mocskos, alpári stílusodban, ostoba fejeddel írkáljad a mocskodat?

Mert az ilyen retardáltaknak többször el kell magyarázni valamit, és akkor talán elkezdik felfogni, kakira pedig csak ebből ért. A saját alpári, tahó szintjén kell vele kommunikálni.
Amúgy tónyó haveroddal azt hiszed, ha nyalizol ennek a szarrakásnak, akkor majd befogadnak közéjük? Kakira legalább magától ilyen baromállat. Vajon mekkora lúzernek kell lenni ahhoz, hogy egy ilyen selejtet tarts a példaképednek és beállva a háta mögé ismételgesd a szarjait?

Szegény, szegény hülye kismajom. Hányszor köpöd szembe még magad? Mondjuk biztosan jobb a köpetedtől áznod, mint az ürülékedben.

Megint jönnek elő az elfojtott emlékeid mikimanó? Add ki magadból, bár ettől még ugyanaz a roncs maradsz.

Deadpool
Újságíró

“Tényleg úgy gondolod, hogy ezen az alapon bármikor, bármilyen nőt korlátozni fognak, vagy kéne ?”

“Helyesnek tartottad, hogy a szexuális kapcsolat legális korhatára legyen jó magasan mindenhol. Mert a gyereknek még nincs olyan mentális fejlettsége, hogy ezt tudja kezelni. De azt már nem tartod fontosnak, hogy az “édesanya” ne töltsön fel twerkelős videót a 4-5 éves lányáról, vagy csücsörítőset… Azt sem, hogy a nők ne hangsúlyozzák ki a csábító nőiességüket, pedig ez a férfiakra drogként hat, pont mint a pornó. A fiatal gyerekekben kialakuló mentális problémákról meg ne is beszéljünk. De ez szerinted rendben van, mert nehogy má’ majd korlátozzák a nőket szabad viseletükben.”

Tegyünk még rá két lapáttal… Az szerinte rendben van, sőt, mit sem természetesebb, hogy állam majd helyettünk eldönti nekünk, mit ehetünk, mit ihatunk, na de hogy a nők mit vehetnek fel? Skandalum! Vagy az szintén teljesen természetes és normális – szerinte -, hogy az állam, amikor csak akar, akár akaratuk ellenére kiparancsolhatja a férfiakat a csatatérre meghalni, de hogy neki esetleg megmondja azt, hogy ne öltözzön úgy, mint egy kurva??? Na, hát azért mindennek van határa, baszod! Még jól nézünk ki! Miket képzelsz te itt magadról?! :DD
Amíg másokról és mások kötelességeinek diktálásáról van szó, addig ő hithű rendpárti fasiszta jobbágy… ööö… nemzeti konzervatív (!), és persze ugyanezt a jobbágymentalitást követeli meg másokon is és szégyenít meg, ha nem értesz egyet; de amint a saját szabadságából kellene feladnia, akár egy jottányit is, mindjárt vérző szívű, szabadságpárti liberálissá válik… Ócska hipokrita.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az, hogy Miklós agyszüleményeire, elborult , kicsavart írásaira nem válaszolok ( csak nagyon ritkán) oka van. Nem érdemes, teljesen felesleges, pl. abból, hogy egy szép nő, minden ráutaló magatartás nélkül ( ide tartozik az öltözék is ) ugyan hadd dolgozhasson már olyan munkakörben , amiben akar és amire KÉPES , magyarul teljesítménye is kiváló a területén, eljutott oda,” hogy azt én nem tartom fontosnak, hogy egy édesanya ne töltsön fel twerkelős videót a 4-5 éves lányáról”

Honnan a retkes jó életből tudja, hogy én ezt nem tartom fontosnak???!!! Mi köze van a kettőnek egymáshoz??? Komolyan mondom, a férjem kisebbik fiának ajánlani fogom az oldalt, ( pszichiáter lesz, most jön a mester), annyi mentálisan problémás van itt !

Én nem tartom fontosnak , hogy a nők ne hangsúlyozzák ki csábító nőiességüket???!!! Kb 3x írtam le, hogy munkahelyi , hivatalos ügyekben bizony ne öltözzön kihívóan, ne flörtöljön, lehetőség szerint nemtelenül viselkedjen…

Tényleg ennyire vakok, süketek vagytok ??!! Vagy direkt csináljátok ezt a nagy értetlenséget, annyira frusztrál titeket, hogy nem juttok ( jó) nőhöz?
Olvastam, hogy Magyarországon minden 3. ember funkcionális analfabéta, ezek szerint vagy ez, vagy a frusztráció és direkt.

Az, hogy egy mutatós nő dolgozhasson felelős beosztásban, ha képességei és tudása megfelelő , mindezt NEM flörtölős és NEM kacér viselkedéssel ötvözve, nem egyenlő azzal, hogy tőlem nyugodtan twerkeljen az 5 éves, meg a pináját alig takaró shortban, egyszál csöcstartóban mászkáljanak a csajok !

FELFOGTÁTOK !!!???

És eljutottunk a háborús vészhelyzetig , mert a kettő megint ugyanaz…

Újból leírom, MINDEN ORSZÁG HÁBORÚS VÉSZHELYZET ESETÉN KORLÁTOZZA LAKOSSÁGÁNAK JOGAIT. EBBE BELETARTOZNAK A NŐK IS. SZÁMUKRA IS FELADATOKAT ÍRHAT ELŐ , TÖBB ORSZÁGBAN BE IS HÍVHATÓAK. A FÉRFIAK IS ÉLETKORTÓL, EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOTTÓL , SŐT FOGLALKOZÁSTÓL FÜGGŐEN HÍVHATÓAK BE. ABBAN AZ ORSZÁGBAN AHOL ÉLSZ, NEM CSAK JOGAID VANNAK, DE KÖTELESSÉGEID IS ÉS EZ PÁRTTÓL FÜGGETLENÜL ELVÁRJA MINDEN ORSZÁG VEZETÉSE.
ÉN EZZEL EGYETÉRTEK. HA NEM TETSZIK HÚZZ EL EGY LAKATLAN SZIGETRE, AHOL ILYEN GONDOD NEM LESZ!

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Az, hogy Miklós agyszüleményeire, elborult , kicsavart írásaira nem válaszolok ( csak nagyon ritkán) oka van. ”

Mindennek oka van, nincs olyan, aminek nincs. De ez az ok, és a te vélt okod nem feltétlenül vannak köszönőviszonyban egymással. Ez a katyvasz igaz az “érveléseidre” is.

“Nem érdemes, teljesen felesleges, pl. abból, hogy egy szép nő, minden ráutaló magatartás nélkül ( ide tartozik az öltözék is ) ugyan hadd dolgozhasson már olyan munkakörben , amiben akar és amire KÉPES , magyarul teljesítménye is kiváló a területén, eljutott oda,” ”

Megint miket hozol fel? Te jutottál Sannától, a politikus ribanctól a 10/10-es csukló-és könyökmester nőig. Alapvető tényezőket nem tudsz értelmezni, csak random dolgokat hozol fel, amiről szó sem volt, se nem igazol téged.

“Honnan a retkes jó életből tudja, hogy én ezt nem tartom fontosnak???!!!”

Mert a nőnek mindent szabad, a csöcs és tevepata-kirakós, erkölcstelen, olcsó mentalitás pedig ugyan az, ami megengedi, hogy a nő a kislányát is ribanckodásra bíztassa, már igencsak fiatalon.

“Komolyan mondom, a férjem kisebbik fiának ajánlani fogom az oldalt, ( pszichiáter lesz, most jön a mester), annyi mentálisan problémás van itt !”

Mert nem ért veled egyet. Amikor előrelátni kell, nem pedig az egyértelműt kibogarászni, érvelni, akkor a kommented átmegy egy “hülye aki elolvassa”-ba.

“Az, hogy egy mutatós nő dolgozhasson felelős beosztásban, ha képességei és tudása megfelelő , mindezt NEM flörtölős és NEM kacér viselkedéssel ötvözve, nem egyenlő azzal,”

De nem is erről volt szó, te hoztad fel, és szomorú, hogy hiszel is a saját baromságodban. “Püföld a bábodat”

tomgal
Olvasó
tomgal

“Honnan a retkes jó életből tudja, hogy én ezt nem tartom fontosnak???!!!”

Mert a nőnek mindent szabad, a csöcs és tevepata-kirakós, erkölcstelen, olcsó mentalitás pedig ugyan az, ami megengedi, hogy a nő a kislányát is ribanckodásra bíztassa, már igencsak fiatalon.”

Tehát, mert a nőknek minden szabad, és mert vannak elmebeteg, idióta nők ( fogadjunk valami nagyseggű amerikai feka volt) akik ilyesmire nevelik a lányukat, meg vannak csöcskirakós , tevepatás lányok, ezért ez nekem tuti tetszik, vagy legalábbis nem zavar….bravó! Ezt a logikát ! Te ezeket komolyan gondolod, vagy csak poénkodsz? Az a szomorú, hogy észre sem veszed mekkora sületlenségeket írsz le.

Nem véletlenül nincs FB-om, Instám, Tik-Tok- om és hasonló felesleges szarságaim, és én nem is vadászok ilyen videókra, nem nézegetem az 5 évesek twerkelését – az TE vagy- mert felfordul a gyomrom.

Én sosem öltöztem így, a lányaim sem, a saját házam táján én rendet tartottam ilyen téren, felnőtt korukra meg is lett ennek a pozitív eredménye. Nekem más gyerekeivel nincs felelősségem, ha szólnék pl. a most divatos csipkés melltartó topokban közlekedő tiniknek, az lenne a válasz, hogy mit irígykedek, foglalkozzam a saját dolgommal. Nem én neveltem őket, ráadásul nem az én nemi ösztöneimet” idegesítik”, hogy én nem tartom helyesnek, azt pont leszarják. Szóljatok nekik ti férfiak, hátha rátok hallgatnak ! Az erkölcsök romlásáért meg lehet reklamálni a 2.vh utáni kizárólag FÉRFIAKBÓL álló pártvezetők, szovjet kiszolgálók sírjainál, akik betiltották a vallást, kialakították a kötelező két keresős családmodellt és megalkották az “asszonynak szülni kötelesség, lánynak szülni dicsőség” szlogent. TI tehettek róla, a férfiak engedték sőt irányították bizony a nőket a nagy szabadosság irányába, csak ezt a történelmi TÉNYT vagy tagadjátok, vagy mélyen eltussoljátok még magatokban is.

“Az, hogy egy mutatós nő dolgozhasson felelős beosztásban, ha képességei és tudása megfelelő , mindezt NEM flörtölős és NEM kacér viselkedéssel ötvözve, nem egyenlő azzal,”

De nem is erről volt szó, te hoztad fel, és szomorú, hogy hiszel is a saját baromságodban. “Püföld a bábodat”

De pontosan erről volt szó alapvetően, csak erről volt , nézd már vissza a Se-Se- vel folytatott kommenteket!

Az egész Sanna Marin felelős beosztásban ( egy minisztetelnök elég felelős nem? Ahogyan egy sebész is…) lévő csinos nőtől indult. Erről szólt az egész . Ott fejtettem ki, hogy nem a kikerült videó a legnagyobb gáz a nővel kapcsolatban, hanem , hogy ab ovo nem alkalmas a tisztségre és senki sem ezzel foglalkozik.
Innen jött , hogy de bizony egy mutatós nő igenis, véleményem szerint lehet felelős beosztásban ( és vannak is, mert nem tiltja törvény és nem is fogja), ha szakmailag tökéletes és viselkedése, öltözködése is ennek megfelelő. Erre jöttetek ti, hogy már a léte, az hogy ránéztek és mit vált ki belőletek nem teszi alkalmassá.
Szóval vagy aranyhal memóriád van, vagy hazudsz.

Na ebből is látszik, hogy miért nem érdemes veled szóba elegyedni.

hunbagira
Újságíró

Most komolyan kakszival kezdtek, “kereszttüzet” zúdítami, vivire?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Tegyünk még rá két lapáttal…”

Halottnál ennek van értelme, de nőnél… tomgalnal… Semmi az égvilágon. Nem lehet meggyőzni, felesleges is vele próbálkozni.

“Az szerinte rendben van, sőt, mit sem természetesebb, hogy állam majd helyettünk eldönti nekünk, mit ehetünk, mit ihatunk,”

Pedig állítja, hogy ő ilyet nem írt. Mindenki hülye, aki ilyet állít. Pedig hányan reagáltak erre az írására, de amikor ezzel szembesítették, akkor neeeem, ő nem így gondolta. Milyen rossz lehet szegénynek, ennyi hülye között…

“Amíg másokról és mások kötelességeinek diktálásáról van szó, addig ő hithű rendpárti fasiszta jobbágy”

Teli találat. Csak ne szembesítsd ezzel, mert akkor már nem is így volt, meg elmebeteg vagy, meg szívsz valamit meg buta is vagy :D

“persze ugyanezt a jobbágymentalitást követeli meg másokon is és szégyenít meg”

Igen, de ez a megszényenítés egyszerű, alpári, ilyen enyhébb vicctuskó féle kurvaanyázás.

“de amint a saját szabadságából kellene feladnia, akár egy jottányit is”

Persze, mert ő fontos ember, mint az elnök. Akit ha bármilyen sérelem ér, akkor a rendőrség megtalálja az illetőt. Az utolsó mondatod pedig szépen lezárja az én előző mondatomat: “Ócska hipokrita”.

georg1945
Olvasó
georg1945

Erről írtam már többször.
Ilyenek a nők. Valójában mind.
Ilyennek születtek.
Az idő, amiben élünk már nem általános társadalom, hanem ez már kizárólag a nők társadalma, mi már csak melléktermékek vagyunk nekik, de szükséges és rossz melléktermékek.
Az, hogy ilyen lett az emberiség, a férfiak az okai, egyrészt a KÉJ elérésének reményében, másrészt a kereskedelmi haszon miatt.
Rengeteg hosszú haj, smink, illat (szag), műmell, műajkak, műszempilla, műköröm (nem tudom, hogyan lehet olyan karmokkal kitörölni a seggüket, aztán netán tésztát gyúrni, ha még vannak olyanok, kik egyáltalán tésztát gyúrnak, netán még főzni is tudnak ?) Pinatakaró úgynevezett nadrágocskák, libi-lobi blúzok és egyéb maszkok, műszemöldök satöbbi. Bele van betegedve, ha nem műtheti át az orrát, száját, szemét. Ez már lelki probléma, amit bizony komolynak kell venni.
Az a nő szép, aki a szalmakazlat hányó vasvillával a kezében is szép.
Minden smink nélkül.
De nézzük meg az agyontetovált férfiakat is, teli piersing-gel ! Csilingel az egész fiatalember (vagy koros trotty). Borosta, szakáll, mesterségesen kócos hajzat. Borzalom !!!
És egy egész életre megpecsételte magát egy hülye elhatározással,
amit rendszerint biztosan meg fog bánni később.
Ez utóbbit már a nők is kezdik átvenni. Ott, abban a tetovált fejében valamilyen pszichológiai vagy magatartási zavar lehet.

Hunn
Újságíró

A nők egy, max. 2 generáción belül széleskörűen korlátozva lesznek, kedves tomgal. A feminista nők által állítólag “kiharcolt”, de valójában pusztán csak kihisztizett, illetve a mangina férfiak által önként és dalolva, ezüsttálcán átnyújtott “női jogok” (mert azok a szerencsétlenek még azt hitték, hogy cserébe majd több szeretetet, szerelmet és szexet kapnak majd a hálás nőktől), szóval az úgynevezett női jogok vissza lesznek véve, el lesznek törölve mind egy szálig.

Mégpedig ez vagy miáltalunk, azaz a hazájának és nemzetének végpusztulását megállítani akaró fehér, keresztény, heteroszexuális anti-feminista férfiak által lesz megtéve, vagy pedig az áruló liberál-bolsevik vezetésű Európát meghódító iszlámisták által. (Az iszlám hódítás pedig az egyik elkerülhetetlen, közvetlen következménye lesz annak, ha mi ezt a lépést nem tesszük meg.)

Szóval ez a lépés a jövőben így vagy úgy, de mindenképpen elkerülhetetlen. A lányunokáid kedvéért már nem fogják majd a férfiak kötelezően eljátszani azt, hogy a nők egyenlőek a férfiakkal. Egyszerűen már nem marad erre motiváció. Igazából már ma sincsen erre különösebb motivációnk (én személy szerint például már egy jó ideje nem is teszem). Minden korábbi motivációnk megszűnt. Mindaz, amit a feministák kimondva-kimondatlanul a férfiaknak ígértek, hazugság volt.

Vigyázó szemetek Kabulra vessétek… Ott 20 év folyamatos, izomból rájuk erőltetett feminizmust számoltak fel Tali-Chadék kábé 5 perc alatt… Mivel Magyarországon a feminizmus az 1800-as évek második felében jelent meg a zsidók emancipációjának egyik következményeként, tehát ez nálunk így nagyvonalúan 200 évet jelent. Vagyis az arányokat figyelembe véve, a feminizmus minden úgynevezett “eredményének” felszámolása nálunk beletelhet akár egy szűk órácskába is.

És ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem a törvényekre kell koncentrálni… A női jogok elvétele nem a törvényhozásban kezdődik. Az nem egy patriarchátus hivatalos kikiáltásának függvénye, ami a jelenlegi, demokratikus felfogás szerint csakis egy anti-feminista platformon induló párt esetleges győzelmének eredménye lehetne… Nem! A jogi rendezés, mint olyan, az gyakorlatilag a legeslegutólsó lépés a folyamatban.

A lényeg a kulturális háború sikeres megvívása! A lényeg a férfiak, leginkább a fiatal férfiak nőkkel kapcsolatos gondolkodásának változtatása, befolyásolása. Hogy fokozatosan, egyre többen és többen elutasítsák a Blue Pill-t, hogy lerázzák az agyukat születésük óta gúzsba kötő feminista kondicionálást.

És ehhez ráadásul még propagandára sincsen különösebben nagy szüksége az anti-feministáknak… Elegendő IGAZAT mondani! (Igaz, azt minél hangosabban, minél többször, minél több platformon.) Elegendő mindig az igazat, mindig csakis a színtiszta igazat mondanunk a nőkről, a női viselkedésről, a női természetről! A többit pedig elvégzik számunkra maguk a feminista nők :)

Tény, hogy kétszáz év mentális pusztítását és feminista kondicionálását megtörni időt és türelmet igényló feladat. De ha az alapozás már szilárd, ha a kultúrában, a magyar férfiak közösségi gondolkodásában gyökeret vert, hogy egyáltalán nem kötelező, nem valamiféle eleve elrendelt dolog, nem történelmi sorsszerűség és szükségszerűség az, hogy ebben a feminista szarban kelljen éljünk életünk végéig, és a változtatás csak rajtunk, a mi gondolkodásunkon, döntéseinken és cselekedeteinken múlik, akkor onnantól már – mint fentebb is írtam – max. egy óra az, amire szükségünk van…

tomgal
Olvasó
tomgal

Hunn, álom, álom, édes álom, neked ennyit írok csak , dream on ! Ha neked jólesik. Kabullal kapcsolatban meg csak annyit , hogy 5 perc alatt sikerült egy működő gazdaságot , nagyjából működő társadalmat zéróra redukálniuk és egy népet az éhezés szintjére ” felemelniük”. Ennyit a tálib barátaidról…

“AZ ENSZ SZÁMÍTÁSAI SZERINT A 40 MILLIÓS LAKOSSÁG 97 SZÁZALÉKA ÉL A GLOBÁLIS SZEGÉNYSÉGI KÜSZÖB ALATT, AZ ORSZÁG TÖBB MINT FELE, MINTEGY 25 MILLIÓ EMBER PEDIG SÚLYOSAN ELSZEGÉNYEDETT, AKIKET ÉHEZÉS FENYEGET.

Az UNICEF azt jelezte előre, hogy idén több mint egymillió afgán gyerek halhat meg alultápláltság miatt. A humanitárius szervezetek szerint jelenleg a világon Afganisztánban a legnagyobb a számuk azoknak az embereknek, akik súlyos mértékben éheznek.”

https://www.portfolio.hu/global/20220820/az-orszag-felet-ehezes-fenyegeti-a-gazdasag-osszeomlott-ezt-ertek-el-a-talibok-egy-ev-alatt-562171

Horvath Anton
Olvasó

Az a működő gazdaság már azelőtt is csak bizonyos feltételek között működött, melyek mára már nem állnak fenn, ennek a Hunn által említett kúltúrharchoz semmi köze. Az európai gazdaság és annak valódi irányítója (legalábbis az EU valódi vezetője) a német gazdaság szintúgy hazavágva mostanra, szóval a gazdaságot nem igazán érdemes a társadalmi változásokkal összekeverni. A népességcsökkenés és az ebből fakadó munkaerőhiány ami egyértelműen a feminista társadalmi berendezkedés számlájára írható, mindenhol ki fog kényszeríteni társadalmi változásokat is, ennyit elárulhatok.

hunbagira
Újságíró

pontos.

hunbagira
Újságíró

a munkaerőhiányt azt ki tudják küszöbölni a transzhumanizmussal és/vagy a robotizációval. csak akkor felmerül tényleg a kérdés, hogy mi szükség van az emberiség 90%-ra, különösen a nőkre?

victus
Olvasó

Rád már most semmi szükség nincs. Az ilyen nőgyűlölő, idegroncs, frusztrált buziknak, mint te valóban nincs szüksége a nőkre. Nekik se rád.

hunbagira
Újságíró

afganisztánban az usa megszállás alatt sem élt jobban a lakosság 99%-a. gyakorlatilag a komprádor-áruló “eliten” kívül senki, sőt…
most pedig “megembargózták” őket pluszban.
amúgy, ahogy a hírekből lejön, ha megdönti valaki a tálibokat azaz iszlámállam-alkaida szövetség lesz. :D
szóval nőként (is) most a táliboknak kell szurkolni, ha kihagyjuk azt a lehetőséget, hogy az iszlámállam/alkaida angolszász-zsidó találmány…akivel időnként összevesznek, de azért puszipajtások. ahogy a maffiában a főnökök a végrehajtókkal, amikor épp nincs “meló”.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Hunn, álom, álom, édes álom, neked ennyit írok csak , dream on !”

Pedig csak a férfiakon múlik, írtam már, ennyire azért ne bízz bennünk vakon.

“Ha neked jólesik. Kabullal kapcsolatban meg csak annyit , hogy 5 perc alatt sikerült egy működő gazdaságot , nagyjából működő társadalmat zéróra redukálniuk és egy népet az éhezés szintjére ” felemelniük”. ”

Igen, tomgal, kérdés, hogy ez az 5 perc hosszabb volt-e, mint a nők jogfosztása? Sikeresen megint átterelted a témát, megcsillogtatva érthetetlenségedet. Vagy beszűkült látóteredet, logikai képességedet. Vagy aljas sunyiságoddal leplezett, beképzelt rosszindulatodat. Megnyugtatlak, terelőmester, hogy a zéróra redukálás fejlettségi, gazdasági szintben egyáltalán nem érintett a nők jogaitól, szabadságától. Mint a nemrégi, fejlett társadalmak és nők jogainak összemosása. A női túlzott jogok max csak a fejlett társadalom negatív mellékhatása. De dream on, csak fel ne kelljen kelned.

“Az UNICEF azt jelezte előre, hogy idén több mint egymillió afgán gyerek halhat meg alultápláltság miatt. ”

De ennek semmi köze a nők helyzetéhez. Sajnálom.

victus
Olvasó

Pedig csak a férfiakon múlik, írtam már, ennyire azért ne bízz bennünk vakon.

A férfiak köszönik szépen jól megvannak. Az, hogy az ilyen idegbeteg szarházi incelpatkányok min hisztiznek, az a kutyát nem érdekli.

A női túlzott jogok max csak a fejlett társadalom negatív mellékhatása.

Milyen túlzott jogok, te idióta?

De dream on, csak fel ne kelljen kelned.

Te se kelj már fel a beteges lázálmodból, ahol mindenki hibás csak te nem. Álmodozzál, hogyan fogod elvenni a nők legalapvetőbb jogait. Nyomorult szarházi.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Az, hogy az ilyen idegbeteg szarházi incelpatkányok min hisztiznek, az a kutyát nem érdekli.”

Mégis mindig, minden párbeszédbe bevonod magad, mikor közöd sincsen hozzá. Köpködd csak magad. Ezek szerint még egy kutyának is nagyobb igényei vannak, mint neked.

“Milyen túlzott jogok, te idióta?”

Mivel az alapját nem érted, hogy mi alapján “jár” valami, ezért felesleges is ezt erőltetni. Képtelen lennél amúgy is felfogni, szóval még egy ok, hogy kikerüljem a kérdésedre a konkrét választ. Mindössze csak azért, mert túl hülye vagy ahhoz, hogy megértsd. Te skizofrén, olcsótabis, lecsúszott (illetve szintjén lévő), perifériára taszított “nő”.

“Te se kelj már fel a beteges lázálmodból, ahol mindenki hibás csak te nem.”

A saját őrültségedet más józanságával cserélnéd fel. Mindenki hülye, mert szembe jön, ugye? Kezdj valamit az életeddel, mert a nyomorodat nem tudod megmagyarázni, másra kenni, hisz te élsz vele együtt.

“Álmodozzál, hogyan fogod elvenni a nők legalapvetőbb jogait.”

Sosem írtam, hogy hogyan fogom elvenni. Érted, agyilag erősen segítségre szoruló incelnőstény?

“Nyomorult szarházi.”

Látom, hogy a semmitmondó mocskod végére felkerült a furcsa, bár annál kifejezőbb neved is. Máskor figyelj a nyelvtanra, a szarházit is írd nagy kezdőbetűvel, és pont sem kell a végére. Egy kis térköz is mehet, de kezdetben elég is lesz ennyi.

victus
Olvasó

Mivel az alapját nem érted, hogy mi alapján “jár” valami, ezért felesleges is ezt erőltetni.

Pedig ti olyan kurva okosak vagytok. Itt lenne a nagy alkalom ezt megcsillogtatni.

Képtelen lennél amúgy is felfogni, szóval még egy ok, hogy kikerüljem a kérdésedre a konkrét választ.

Mellébeszélésből és terelésből jeles.

Mindössze csak azért, mert túl hülye vagy ahhoz, hogy megértsd. Te skizofrén, olcsótabis, lecsúszott (illetve szintjén lévő), perifériára taszított “nő”.

Ne írogass már olyan szavakat, amit nem is ismersz, ezzel csak még inkább lejáratod magad. Itt csak ti vagytok a periférián, de nagyon.

A saját őrültségedet más józanságával cserélnéd fel. Mindenki hülye, mert szembe jön, ugye?

Nem, csak te, tónyó, kakira, hungarocel és még pár incel balfasz, aki naphosszat itt hisztizik és az áldozatszerepben fetreng.

Kezdj valamit az életeddel, mert a nyomorodat nem tudod megmagyarázni, másra kenni, hisz te élsz vele együtt.

Ez egy jó tanács, amit akár saját magad meg is fogadhatnál. Szépen feldolgozhatnád végre, hogy lófasz ráhatásod sincs a világ működésére, amit úgysem fogsz felforgatni, hogy a csajok akárcsak egy pillanatnyi figyelemre is méltassanak. Helyette egymást erősítitek meg azokban a baromságokban, amik a beteg elmétekben születnek meg.

Sosem írtam, hogy hogyan fogom elvenni. Érted, agyilag erősen segítségre szoruló incelnőstény?

Ja, hogy még a hogyan sincs meg, csak az, hogy el kell venni? Ügyes vagy.

Látom, hogy a semmitmondó mocskod végére felkerült a furcsa, bár annál kifejezőbb neved is. Máskor figyelj a nyelvtanra, a szarházit is írd nagy kezdőbetűvel, és pont sem kell a végére.

Ez rólad szól, bár a te esetedben még a szar is megtiszteltetésnek számít. Nagy rajongója vagyok a Pál utcai fiúk regénynek. Ott írták a könyve csupa kisbetűvel a kitaszított szarháziakat. Ezért nem pocsékolom rád és a haverjaidra a nagybetűt, mert nem érdemlitek meg.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Pedig ti olyan kurva okosak vagytok. Itt lenne a nagy alkalom ezt megcsillogtatni.”

Amnak te sosem fogod megszabni az értékét, hogy itt mi milyen okosságokat csillogtatunk meg. Egy drogos csatornaszökevény csak ámuljon, de legfőképp, meg se mukkanjon. Megtiltom neked, hogy bármit is írni merj. Örülj, hogy egyáltalán létezhetsz.

“Mellébeszélésből és terelésből jeles.”

Nem tereltem, leírtam már, ha arra is nyomorult vagy, hogy visszakeress, nem hogy még értelmezd, akkor a kifújt olcsó herbád füstjénél csak az elméd ködösebb.

“Ne írogass már olyan szavakat, amit nem is ismersz, ezzel csak még inkább lejáratod magad.”

Először a költői kérdésedre vered magad, majd a perifériádra vagy ilyen büszke. Szánalmas, alpári tróger incelnőstény. Ilyen jól megy az elmegyógyban, hogy van net meg számítógép is?

“Itt csak ti vagytok a periférián, de nagyon.”

Ja, írja ezt a nőstény incelgörény, aki nem élheti ki a ribancösztönét, pedig most minden adott lenne hozzá. Sajnálom, lehet, hogy a szar fel van értékelve, de a moslékhoz azért ne várd már, hogy még jó arcot is fogunk vágni. Jó evickélést a periférián, neked, akit még az indexről is kivágtak, mint macskát szarni.

“Nem, csak te, tónyó, kakira, hungarocel és még pár incel balfasz, aki naphosszat itt hisztizik és az áldozatszerepben fetreng.”

Túlzol, mert ostoba vagy. Ott az afgán példa, ennyit ér a ti nagy emancipációtok. Mindenhol ki vagytok szolgáltatva, csak valahol elég szerencsések vagytok. Nem látod, hallod, hogy az olyan idióta, nőagyú femók a mai napig, egyre hangosabban hisztiznek, hogy még mindig szarok, pedig amúgy minden a seggük alá van tolva. Kotródj innen, ocsmány, drogos, elmebeteg incelnőstény.

“Ez egy jó tanács, ”

Drogos, elmebeteg nősténytől nem fogadok el tanácsot, amúgy is hülyék vagytok a jó tanácsokhoz, nem segít a tanulmányaitok lehetőségének biztosítása sem ezen.

“Szépen feldolgozhatnád végre, hogy lófasz ráhatásod sincs a világ működésére,”

Nem vagyok nő, nem én kapom a jogaimat tőletek, olcsó hülyegyerekektől, hiszti meg suna alapon, szóval tényleg kotródhatnál már innen.

“hogy a csajok akárcsak egy pillanatnyi figyelemre is méltassanak.”

Sajnállak, hogy a te figyelmedre egyetlen férfi sem áhítozott eddig, hanem inkább elhányta magát, még a gondolatától is. Az igazi nőket ne említsd magaddal egy lapon, mert ha csak ilyen “nők” lennének, mint te, akkor az összes fogatlan lett volna, és az emberiség kipusztult volna rég.

“Ja, hogy még a hogyan sincs meg, csak az, hogy el kell venni? Ügyes vagy.”

Azt tudom, hogy ha elhatároznánk, kollektíve, akkor semmiféle ráhatásod nem lenne, önként, boldogan fognád be a pofádat, mert még egy kutyakennel által biztosított szabadság is nagyobb lenne, mint amit a pofázásodért kapnál.

Jó éjt, jó szipuzást, nyomorult szarházi

victus
Olvasó

A nők egy, max. 2 generáción belül széleskörűen korlátozva lesznek, kedves tomgal.

Tényleg és ki fogja korlátozni őket, majd te? Ne röhögtesd már ki magad mégjobban.

A feminista nők által állítólag “kiharcolt”, de valójában pusztán csak kihisztizett, illetve a mangina férfiak által önként és dalolva, ezüsttálcán átnyújtott “női jogok” (mert azok a szerencsétlenek még azt hitték, hogy cserébe majd több szeretetet, szerelmet és szexet kapnak majd a hálás nőktől),

Aha és te azt hiszed, hogy ha egy erőszakos, hisztis, omega pöcsként viselkedsz, akkor majd megkapod ezeket?

szóval az úgynevezett női jogok vissza lesznek véve, el lesznek törölve mind egy szálig.

Addig ess neki a Háború és békének. Százszor végigolvashatod, a faszságod akkor sem fog megvalósulni.

Mégpedig ez vagy miáltalunk, azaz a hazájának és nemzetének végpusztulását megállítani akaró fehér, keresztény, heteroszexuális anti-feminista férfiak által lesz megtéve, vagy pedig az áruló liberál-bolsevik vezetésű Európát meghódító iszlámisták által.

Fotel-Rambo akcióban. Milyen keresztény vagy, te szerencsétlen? Az beteges faszságaid után soron kívül felvennének a pár falura zsugorodó iszlám államba. Úgy merd a rohadt, mocskos pofádra venni, hogy te keresztény vagy.

(Az iszlám hódítás pedig az egyik elkerülhetetlen, közvetlen következménye lesz annak, ha mi ezt a lépést nem tesszük meg.)

Valaki megint alaposan túlbecsüli magát.

A lányunokáid kedvéért már nem fogják majd a férfiak kötelezően eljátszani azt, hogy a nők egyenlőek a férfiakkal.

Miért nem a saját unokád miatt aggódsz? Ja, mert sosem fog megszületni, ahogy a kölyköd sem. Bár neked sem kellett volna.

Igazából már ma sincsen erre különösebb motivációnk (én személy szerint például már egy jó ideje nem is teszem).

Az, hogy neked mire nincs motivációd, a kutyát nem érdekli.

Mivel Magyarországon a feminizmus az 1800-as évek második felében jelent meg a zsidók emancipációjának egyik következményeként, tehát ez nálunk így nagyvonalúan 200 évet jelent.

Megint jön a zsidókártya, a sötét, ostoba prolik kedvenc “érve”.

Vagyis az arányokat figyelembe véve, a feminizmus minden úgynevezett “eredményének” felszámolása nálunk beletelhet akár egy szűk órácskába is.

Azt hiszed, hogyha a “feminista délibábodat” “szétvered”, akkor majd végre észrevesznek a csajok és dugni fognak veled? Egyre röhejesebb vagy baszki.

Az nem egy patriarchátus hivatalos kikiáltásának függvénye, ami a jelenlegi, demokratikus felfogás szerint csakis egy anti-feminista platformon induló párt esetleges győzelmének eredménye lehetne…

Állj már ki a Kossuth-térre és kiálts ki a patriarchátus faszságodat, hadd röhögjenek már az arra járók is egy jót.

Nem! A jogi rendezés, mint olyan, az gyakorlatilag a legeslegutólsó lépés a folyamatban.

A lényeg a férfiak, leginkább a fiatal férfiak nőkkel kapcsolatos gondolkodásának változtatása, befolyásolása.

Jaja, mint a másik incelpatkány a Huffnágel Pistike haverotok, aki saját maga jelentette ki, hogy az egyetlen életfeladatának tekinti a fiatal srácokat megtanítani gyűlölni a nőket. Helyette csak jól lejáratja magát a picsába. Bár lehet, hogy azóta fel is fordult.

Hogy fokozatosan, egyre többen és többen elutasítsák a Blue Pill-t, hogy lerázzák az agyukat születésük óta gúzsba kötő feminista kondicionálást.

Megint ez a femi kondicionálás, aminek te vagy az egyetlen “áldozata.’

És ehhez ráadásul még propagandára sincsen különösebben nagy szüksége az anti-feministáknak…

A sorozatos tüncikézésen is több tízezren szoktak részt venni. Várjunk csak…

Elegendő IGAZAT mondani! (Igaz, azt minél hangosabban, minél többször, minél több platformon.)

Blue Pill, feminista kondicionálás, patriarchátus faszság… Nem óbégatod még így is elég hangosan? És mire volt elég?

Elegendő mindig az igazat, mindig csakis a színtiszta igazat mondanunk a nőkről, a női viselkedésről, a női természetről!

Te már csak tudod az igazságot. Minden megnyilvánulásod a saját beteges frusztrációd kivetítése és mások hibáztatása.

A többit pedig elvégzik számunkra maguk a feminista nők :)

Majd más megint megoldja helyetted.

Tény, hogy kétszáz év mentális pusztítását és feminista kondicionálását megtörni időt és türelmet igényló feladat.

Elvtársak most, szar, de küzdeni kell, hogy az unokáinknak jó legyen. Már a komcsik is ezzel házaltak 70 éve. Igaz nem lett jobb az unokáknak, de legalább lettek unokák, ami nektek úgysem lesz.

De ha az alapozás már szilárd, ha a kultúrában, a magyar férfiak közösségi gondolkodásában gyökeret vert,

Sok a feltételes mód.

hogy egyáltalán nem kötelező, nem valamiféle eleve elrendelt dolog, nem történelmi sorsszerűség és szükségszerűség az, hogy ebben a feminista szarban kelljen éljünk életünk végéig, és a változtatás csak rajtunk,

Ki is nyírhatod magad, ahogyan itt fantáziálsz róla. Ja még, ahhoz is puhapöcs vagy, mert te a zsarukkal akarod agyonlövetni magad. Fel akarod forgatni a világot, miközben a saját nyomorult életedet sem tudod megváltoztatni.

a mi gondolkodásunkon, döntéseinken és cselekedeteinken múlik, akkor onnantól már – mint fentebb is írtam – max. egy óra az, amire szükségünk van…

Aztán belelóg a kezed a bilibe.

Horvath Anton
Olvasó

Vannak ám természetes korlátok is. Neked is például, mikor már elfogy a pénz a szeszre, akkor a következő fizetésig bizony te is korlátozva vagy.

hunbagira
Újságíró

nehogy azt hidd, a féregnek felírják a rivot a mi tb-nkből. a trafikos gyorsítóért meg leszop 2 hozzáhasonló csövest a “nemzeti”díler előtt. :D

victus
Olvasó

Az a jó kurva anyád így szerezte be azt a pénzt, amiből eltartotta a mocskos, hitvány fajtádat?

victus
Olvasó

Aha. Te is korlátok között élsz, főleg agyi korlátok között. Apád egy alkesz faszkalap volt és ezt nem bírod feldolgozni? Ja, mégsem, mert még ahhoz is retardált vagy, hogy saját mocskolódást találj ki, ezt is kakira havarodtól veszed át. Gratulálok.

Horvath Anton
Olvasó

Tegnap hamar kiütött téged, házi volt legalább, vagy már neked amúgy sem kell sok? :D

victus
Olvasó

Még mindig ennél a piálásnál vagy leragadva, incelpatkány? Csak ennyire futja? Gondolom majd ha kakira kitalál valami úja faszságot, akkor azt fogod szépen visszaböfögni, ahogy jó papagájhoz illik.

Horvath Anton
Olvasó

Te mióta ide jársz azóta ugyanazt írod le napi 10-szer csakszi, zakkant vén kurva :D

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ja, ez a szipus meg a házi :D ha az házinak számít, ha összeszedi a csövesek által eldobált féldecisek alján maradt, meg az ótvarkocsmák padlójára folyt olcsó cuccot, és azt löki be, akkor igen :D

Hogy sok kell-e neki? Áldásnak, egyenesen orális szexnek élné meg ez a satrafa, ha egy seprűnyéllel kivernék a fogát.

Hunn
Újságíró

Kedves victus, azt tudod, ugye, hogy végül el foglak kapni?

victus
Olvasó

Te legfeljebb a náthát kaptad el eddigi nyomorult életed során.

Hunn
Újságíró

Az lehet, kedves victus, de téged el foglak kapni és meg foglak késelni.

Jelenleg azzal foglalkozom, hogy egyesével vizsgálom meg minden egyes olyan komment jellegzetességeit, amit a Férfihang Facebook-oldalán valaha is leírtak. Türelmes vagyok, szorgalmas, rendkívül módszeres, és nagyon alapos.

Nem fogod megúszni.

Nem akarom elkiabálni, de szerintem már nyomon vagyok, hogy ki is lehetsz te valójában… De csitt! Erről most még nem kívánok részletesebben nyilatkozni.

Tudd, hogy nem nyugszom addig, amíg ennek a magam elé tűzött feladatnak a végére nem jutok. Számomra jelenleg ez a legfontosabb elérendő cél az életemben.

victus
Olvasó

Az lehet, kedves victus, de téged el foglak kapni és meg foglak késelni.

Miért is? Mert nem simogatom a buksidat és nem adom alád a lovat, amikor a beteges faszságaidat sorolod?

Ugyanis jelenleg azzal foglalkozom, hogy egyesével vizsgálom meg minden egyes olyan komment jellegzetességeit, amit a Férfihang Facebook-oldalán valaha is leírtak.

Ennyi erővel akár értelmes célokra is fordíthatnád a szabadidődet..

Türelmes vagyok, szorgalmas, rendkívül módszeres és nagyon alapos.

Remek. Az ilyen röhejes pótcselekvések és a folyamatos délibábok kergetése helyett, akár valós megoldást is találhattál volna a problémádra az elmúlt 20 évben és akkor már rég kimásztál volna a szarból. De nem, helyette csak még jobban alámerülsz.

Nem akarom elkiabálni, de szerintem már nyomon vagyok, hogy ki is lehetsz te…

Nem akarsz nyomozóirodát nyitni, Sherlock? Eddig egy 20-ast ajánlottál fel a “nyomra vezetőnek”, aztán meséltél, hogy majd a balfasz incel haverjaid segítenek. Végül eljutottál addig, hogy átböngészed a kommenteket. Hát baszki, mindig képes vagy lejjebb csúszni a lejtőn. Arra nem gondoltál okoska, hogy a Facebook is tele van fotó nélküli kamuprofilokkal?

De erről most még nem kívánok részletesebben nyilatkozni.

Ami nincs, arról nem is lehet.

Tudd, hogy nem nyugszom addig, amíg ennek a magam elé tűzött feladatnak a végére nem jutok.)

Legalább egy újabb dolog lesz, ami tovább táplálja a beteges frusztrációidat és a tehetetlen szerencsétlenségedet, ha már a meglévők nem lennének elegen. Végül úgyis csak a komolyan vehetetlen ovis fenyegetőzés marad a tarsolyodban, ahogyan eddig is. Kellemes böngészést faszfej. Ha nagyon nem megy, akkor majd adj fel hirdetést a többi gép előtt tespedő életképtelen incelnyomorultnak, hátha többen többre juttok. Bár olyan ez mint a nullával való szorzás.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nők egy, max. 2 generáción belül széleskörűen korlátozva lesznek, kedves tomgal.

Ha a “bevándorlás” ilyen ütemben folytatódik, akkor valószínű, a “nagyonfejlett nyugat” egyre jobban növekvő NOGO zónáiban, biztosan.

A feminista nők által állítólag “kiharcolt”, de valójában pusztán csak kihisztizett, illetve a mangina férfiak által önként és dalolva, ezüsttálcán átnyújtott “női jogok”

Tévedés, mindig is a mindenkori döntéshozó férfiak (alfák!) “adták”, ha úgy tetszik a “női jogokat” és most is azok “adják” az összes buzi- genderszart is.

(mert azok a szerencsétlenek még azt hitték, hogy cserébe majd több szeretetet, szerelmet és szexet kapnak majd a hálás nőktől),

Nem tudom, hogy mi erre a pszichológiai szakkifejezés, de ebben az esetben is saját egyéni nyomorodat próbálod “igazolni”, úgy hogy az eltorzult világképedben tenyésztett, fantáziabaromságaidat próbálod ezt a sok szart “visszavetíteni” a múltba és ezzel “legalizálni” a gyáva nyomorult és elbaszott életedet.

szóval az úgynevezett női jogok vissza lesznek véve, el lesznek törölve mind egy szálig.

Nem valószínű, jelenleg épp a háborúzó Ukrajnában “léptek szintet” ebben: https://mandiner.hu/cikk/20220802_haboru_ukrajna_azonos_nemuek_hazassaga

Mégpedig ez vagy miáltalunk, azaz a hazájának és nemzetének végpusztulását megállítani akaró fehér, keresztény, heteroszexuális anti-feminista férfiak által lesz megtéve,

Egyrészt csak vinnyogó pöcsköszörűk vagytok, 0 számossággal és még az alatti “befolyással”. Innen fuss neki még egyszer.

vagy pedig az áruló liberál-bolsevik vezetésű Európát meghódító iszlámisták által.

Ami azt jelentené, hogy a magadfajták vagy a fejüket vesztik el azonnal, vagy a buziarabok faszát szopjátok az életetekért cserébe…..

(Az iszlám hódítás pedig az egyik elkerülhetetlen, közvetlen következménye lesz annak, ha mi ezt a lépést nem tesszük meg.)

A kettőnek kurvára nincs köze egymáshoz.

Szóval ez a lépés a jövőben így vagy úgy, de mindenképpen elkerülhetetlen.

Addig állj féllábon….

A lányunokáid kedvéért már nem fogják majd a férfiak kötelezően eljátszani azt, hogy a nők egyenlőek a férfiakkal.

Persze, hogy nem, mert már rég túl vagyunk ezen, csak épp a másik irányban….

Mindaz, amit a feministák kimondva-kimondatlanul a férfiaknak ígértek, hazugság volt.

A feministák soha, semmit nem ígértek a férfiaknak, megint mit tolsz, hogy ilyen baromságokat haluzol?

Vigyázó szemetek Kabulra vessétek… Ott 20 év folyamatos, izomból rájuk erőltetett feminizmust számoltak fel Tali-Chadék kábé 5 perc alatt…

És nem (csak) e miatt, de 500 évvel korábbra “visszabombázták” magukat……, gyönyörű……

A lényeg a kulturális háború sikeres megvívása! A lényeg a férfiak, leginkább a fiatal férfiak nőkkel kapcsolatos gondolkodásának változtatása, befolyásolása.

Az eddigi “önkéntes (balfasz) birkából” nehezen lesz “ragadozó farkas”…..

Hogy fokozatosan, egyre többen és többen elutasítsák a Blue Pill-t, hogy lerázzák az agyukat születésük óta gúzsba kötő feminista kondicionálást.

A Toplak-Szujó féle full BluePilles elhanyagolható számosságú “férfijogú” aktivista csoport ezt ékesen bizonyítja……

Elegendő IGAZAT mondani! (Igaz, azt minél hangosabban, minél többször, minél több platformon.)

Csakhogy ez senkit nem hat meg, és nem is érdekel.
Tény, hogy aki “rátalál a RedPillre”, annak 90%-a egy az egyben nem érti meg, nem fogja fel, nem fogadja el, a saját korlátait nem képes meghaladni etc, a maradék 10%-ból max 1 lesz képes “változni”, a többi megy a levesbe, vissza a Mátrixba, vagy így, vagy úgy….

Elegendő mindig az igazat, mindig csakis a színtiszta igazat mondanunk a nőkről, a női viselkedésről, a női természetről! A többit pedig elvégzik számunkra maguk a feminista nők :)

Ja, épp ezt mutatja minden “vita”, amelyik nyilvánosság előtt zajlik, feminist-antifeminista témában:)DDDDD
Kissé belecsavarodtál az álomvilágodba….

a változtatás csak rajtunk, a mi gondolkodásunkon, döntéseinken és cselekedeteinken múlik,

Te is az egyik élő példája vagy annak, hogy hiába minden információ/segítség/szakirodalom, ugyanaz a gyáva, drogos, nyomorult balfasz maradtál, aki mindig is voltál, és aki arról álmodik, hogy gyilkol és megerőszakol nőket és várja a patriarchátus messianisztikus eljövetelét, ami soha nem jön el…..
Ha ilyenek a “harcostársaid”, akkor nagy jövő áll előttetek…..

hunbagira
Újságíró

-az cigányvajdád/ meg táncoslábú alkesz haverja az “alfa”. :D mondjuk akkor sor végi putris is az. :D
– “így van” soha nem kapnak zsarolólevelet a rothschildoktól illetve 1.es számú strómanjuktól a “mi” sorosgyuribánktól. illetve, ha nem, akkor elbaszott cigányvajdád miért tapétázza ki vele az országot időnként, te ketyós fasz?:D
-inkább a buziarabok, mint a köcsögzsidrákok, hamár csak a 2 szemitaszar “választott nép” közül “kell” választanom. amúgy neked is azt kellene, ha nem lennél egy tudathasadt és/vagy zsideszes gyáva szar patkány. egyszerre sorosgyurizik és arabozik, egyszerre szopja a rabbifaszát és orgoványi erdőzik stbstbstb
ui: nem minden arab muszlim és nem minden muszlim arab, te debil román rétinigger.
– itt te vagy becsavarodva, csak neked még dorogoznod sem kell hozzá, primitív, tudathasadt oláhcigány.
– “nyomorult élete” az, te elbaszott skizófrén oláh. nem te hajtogatod legdurvábban itt, hogy a nőknek azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek…pláne, ha lánykorukról beszélnek?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

-inkább a buziarabok, mint a köcsögzsidrákok, hamár csak a 2 szemitaszar választott nép közül “kell” választanom.

Légy boldog velük, bármelyiket is választod, nem nyúlsz mellé…….

amúgy neked is azt kellene, ha nem lennél egy tudathasadt és/vagy zsideszes gyáva szar patkány.

A profi és választékos stílusod mellett a meggyőzőtechnikád a másik csodálni való tulajdonságod, ami még az előzőt is képes überelni. Rábeszéltél, teljesen meg vagyok győzve.

ui: nem minden arab muszlim és nem minden muszlim arab,

Igazad van, én muszlim arabokra gondoltam, de köszönöm a pontosítást, én kérek elnézést.

te debil román rétinigger.

Már kezdtél hiányozni.

– itt te vagy becsavarodva, csak neked még dorogoznod sem kell hozzá,

Akkor olcsón megúszom.

primitív, tudathasadt oláhcigány.

Ne hagyd abba, ezek mind fontos nyomatékosító retorikai elemek.

– “nyomorult élete” az, te elbaszott skizófrén oláh.

Végül is igazad van, követendő minta az idolod. Te is sokat tanultál tőle.

nem te hajtogatod legdurvábban itt, hogy a nőknek azt sem szabad elhinni, amit kérdeznek…pláne, ha lánykorukról beszélnek?

Bevallom, túl primitív az agyam , hogy az ilyen összehajigált, hányaveti fröcskölődésből kihámozzam ezt a logikai “átkötést”, vagy képes legyek értelmezni, de nem fogok e miatt álmatlanul forgolódni, nem szükséges megmagyaráznod.

victus
Olvasó

Bezzeg ha mi tanyánk kormány lenne hatalmon, akkor még rég Kánaán lenne itten.

hunbagira
Újságíró

ilyet nem ígérnek, sőt az elején szegényebb lenne az ország. viszont tisztább- cigóktól, zsizsiktől, egyéb szarszínű, kamposorrú hulladékoktól, ratyiktól egyéb szexuális deviánsoktól és magadfajta ringyóktól…

victus
Olvasó

Persze, persze. Ígérgetni és hülyeségeket beszélni nagyon könnyű, ha nincs tétje, mert úgyse kéri rajtuk számon senki. Addig is lehet a parlamentben ücsörögni 4 évig kiemelt fizetésért. Sőt be se kell járni dolgozni.

hunbagira
Újságíró

szóval ha nem húznál el egy zöld/fekete háromszög tetkóval a löttyedt undorító csöcsödön keverhetnéd a betont..:D
(eme szimbólum volt a jelképetek a szent 3. birodalomban, csak, hogy ezt is tudd :D)

victus
Olvasó

A rohadt, mocsok frusztrált fasiszta férgek mindig azt nézik, hogy kiket lehetne hibáztatni a saját nyomorukért és kiket lehetne megölni. Csak hát ez kurvára nem szalonképes manapság és az ilyen kötöznivaló bolondoknak esélyük sincs a hatalom közelébe kerülni.
Persze mindez csak addig vicces, amíg téged nem tesznek fel a feketelistára és nem lőnek a meszesgödörbe.

hunbagira
Újságíró

3 napja még zsidókat szidtad te cefrés-benzolos kerge némber..:D

victus
Olvasó

Tehát ebből logikusan következik, hogy a fasiszta férgekért már rajonganom kéne.

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Védd is magad (és az attraktív megjelenésedet) – pláne azért mert amit szakmailag az asztalra teszel, az tudtommal elismerésre méltó.

Örülök hogy te is érted, amit én állítok.

tomgal
Olvasó
tomgal

Amit te írtál, az teljesen érthető, sőt elvárható egy nőtől, hogy szigorúan szakmai, vagy ügyfél irányba, egy nő ne nőiskedjen, ne flörtöljön, hanem “nemtelenül” viselkedjen, amennyire csak lehet.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

sőt elvárható egy nőtől, hogy szigorúan szakmai, vagy ügyfél irányba, egy nő ne nőiskedjen, ne flörtöljön, hanem “nemtelenül” viselkedjen, amennyire csak lehet.

Ne legyen kisminkelve, ne legyen push up melltartó rajta, ne legyen testre feszülő ruha, ne hangsúlyozza ki a másodlagos nemi jellegeit stb….., igen, ezek mind “elvárható” dolgok:)DDDDD
Ti melyik bolygó és annak is melyik fertályán éltek?:)DDDD

Zoom
Olvasó
Zoom

Azèrt az vicces, hogy Vivi többre tartja a fèrfit egy ösztönlènynèl, amìg Csakszi szerint ez mindent felülìr.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azèrt az vicces, hogy Vivi többre tartja a fèrfit egy ösztönlènynèl, amìg Csakszi szerint ez mindent felülìr.

Ja, vicces:), különösen az, hogy “többre tartja”:), csak épp azt felejtetted hozzátenni, hogy azokat, akiket ő férfiaknak lát:)

Ennek feltehetően az lehet az oka, hogy Vivi egy intelligens, okos, életvidám és gyönyörű nő, aki akár kész lenne meghalni is a férfiak jogaiért, Csakszi meg egy megkeseredett, nihilista, szemét, nyomorult férfigyűlölő geci, aki azon dolgozik, hogy minél szarabb legyen a férfiaknak :)

Horvath Anton
Olvasó

Meg a victus is, ennyi.

victus
Olvasó

Megszólalt az incelroncs.

Horvath Anton
Olvasó

Vigyázz csak főkurva, nemsokára virtuláisan is le lehet baszni egyet bárkinek a júdeai zukiberg új idiótaságán: https://hvg.hu/tudomany/20220526_szexualis_zaklatas_eroszak_horizon_worlds_facebook_meta_sumofus_virtualis_valosag_avatar
Abban persze 100%-ban biztos vagyok hogy ezek is heteró fehér férfiak voltak. Innét már csak egy kőhajítás tényleg a virtuális metoo+a velejáró pénz(beszedés)bírság.

victus
Olvasó

Ne aggódj Tónyó, téged se virtuálisan, se a valóságban nem fognak lemetoozni, mert egy jelentéktelen szardarab vagy, akit a kutya se vesz észre.

Horvath Anton
Olvasó

Te valahogy mégis mindig észreveszel komcsi kurva.

victus
Olvasó

Képes vagy másra azon kívül, hogy kakira haverod mocskát ismételgeted, te nyomorult, fogyatékos incelpatkány?

Se - se
Újságíró
Se - se

Zoom
Ez pedig egy okos meglátás.

Mert Vivi jószándékú és segítő korlátai is csak új korlátok körülöttem – és csaxi felfogása a reménytelen férfiasságról is csak a korlátoltságomat próbálja sulykolni.

Érdekes, mert Vivivel magánban hibátlanul egyet tudok érteni (és minden témában) – csaxival pedig már biztos több mint hat éve felfüggesztettük a magánbeszélgetést, olyannyira megbeszélhetetlen a különbözőség.

Sziaszia

Zoom
Olvasó
Zoom

Se-Se, alapvető kèrdès ebben a tèmàban, hogy mennyire tekintjük a fèrfiakat ösztönlènynek. A kèt vèglet a skàlàn:
– a fèrfi abszolut ösztönlèny, nincs önkontrolja, egy nő mellett csak a szexre tud gondolni (kb Maslow 1-2 szinten van)
– a fèrfi teljesen ura az ösztöneinek, tudatàban van a környezetènek, èrzèkeli a női jelenlètet, de nem hat a cselekedeteire, nem zavarja meg a nő szexualitàsa

Nyilvàn a fèrfiak evyènileg a skàla kèt pontja közt helyezkednek el. A fèrfiak többsège egy tàrsadalomban, minèl közelebb àll az utòbbihoz, annàl jobban vannak jelen a nők a hagyomànyosan fèrfi szerepkörökbe, esetünkben akàr lehetnek miniszterelnökök.

Meske, termèszetesen szàmìt, amit Vivi ès te ìrsz, minden egyèn hat a környezetère viselkedèse àltal. DE! Az itteni fèrfiak is nőn, mindig a jò nőket èrtik ilyen kontextusban (SMV 7+), akik zsigerilek hatnak ràjuk függetlenül a viselkedèsüktől.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én úgy gondolom , hogy a többség kb középen helyezkedik el és valóban meglehetősen IQ függő, hogy ki mennyire képes kontrollálni önmagát .

( lásd pár éve vasútállomáson nőt fényes nappal megerőszakoló, “de hát nagyon be voltam gerjedve, meg aztán be is nedvesedett a végére” ) a nő egyébként valami negyvenes, átlagos , teljesen hétköznapin öltözött , cekkerekkel munkából hazatérő családanya volt- csak az áldozathibáztatók figyelmébe.
Na az szerintem az IQ 70-et sem érte el ( Kékfény riport alapján).

Egyébként milyen jól nézne ki egy álláshírdetésben, pályázatnál , “a munkakört/ pozíciót SMV 7+tól nők nem tölthetik be” . “Csúnyák, kövérek, öregek előnyben” jeligével a kiadóba. ( régiesen fogalmazva)

Zoom
Olvasó
Zoom

Vivi, jò kèrdès, hogy az önkontroll fejletsège mitől függ. Szerintem is szàmìt az IQ, de tuti van valami màs is. Az egy dolog, hogy erőszakot valaki nagyobb valòszìnűsèggel alkalmaz alacsonyabb IQ-val, de ez se mindig igaz. A legkegyetlenebb bűnözőknek sokszor magas az IQ-ja.

Hagyjuk is a szèlsősègeket, egy àtlagembernèl az a kèrdès mennyire zavarja a női jelenletèt a mumkahelyen munkavègzèsben. Az ösztönlènysèg olyan hètköznapi szituban is szàmìt, hogy pl egy fèrfi egy nő mellett nem tud koncentràlni a munkàjàra. Mennyire tudja kizàrni a szexualitàst munkavègzès soràn, mennyire tudja semlegesen kezelni a kollèganőit. A màsik èrdekes kèrdès mennyire tudja egy fèrfi elvonatkoztatni a munkahelyi hierarchiàt a nemisègtől.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

jò kèrdès, hogy az önkontroll fejletsège mitől függ. Szerintem is szàmìt az IQ, de tuti van valami màs is. Az egy dolog, hogy erőszakot valaki nagyobb valòszìnűsèggel alkalmaz alacsonyabb IQ-val, de ez se mindig igaz. A legkegyetlenebb bűnözőknek sokszor magas az IQ-ja.

Épp ezt próbáltam kissé árnyalni, hogy nem “fekete-fehér”….

egy àtlagembernèl az a kèrdès mennyire zavarja a női jelenletèt a mumkahelyen munkavègzèsben.

Ugynannyira, mint egy elviselhetetlenül büdös ember közelsége, a szag akkor is hat rád, ha már esetleg “megszoktad”. Főleg a szexuális ösztön állandó basztatása esetén.

Az ösztönlènysèg olyan hètköznapi szituban is szàmìt, hogy pl egy fèrfi egy nő mellett nem tud koncentràlni a munkàjàra.

Egyik sem tud, csak ha fizikailag kizárja. Mert akaratlagosan nem kontrollálható a késztetés maga, csak a “kiélése”, vagyis állandóan triggerelve van az ösztön és még azt sem teheti meg, hogy “kizárja”, hiszen fizikailag ott van.

Mennyire tudja kizàrni a szexualitàst munkavègzès soràn, mennyire tudja semlegesen kezelni a kollèganőit.

Igazán semennyire. De egy idő után hozzá lehet szokni, az állandó, ebből fakadó “stresszhez”, mint a “büdösséghez”, de kizárni nem lehet.

A màsik èrdekes kèrdès mennyire tudja egy fèrfi elvonatkoztatni a munkahelyi hierarchiàt a nemisègtől.

Fel sem merül benne, hogy elvonatkoztasson tőle, hiszen ösztönszinten tisztában van a valósággal, bárkinek, bármit is “játsszon meg”.

tomgal
Olvasó
tomgal

Valóban nem mindig igaz. Én a nemi erőszakot 3 ( inkább két nagy és egy ritkább, kisebb csoporta osztanám)

1. A magas IQ-jú, nőket nem csak megerőszakoló ( sajnos gyerekeket, fiúkat is érintheti), hanem meg is ölő sorozatgyilkosok. Nyilván ebből van a legkevesebb, itt a hatalommal, az öléssel szorosan összefüggő perverz szexuális vágy is szerepet játszik, sőt az a fő motiváló tényező.

2. A hatalomból adódó erőszak ( népet, országot leigázó katonák, bár itt azért némileg bejátszhat bizonyos esetekben a primitívség – szexuális kiéhezettséggel karöltve, de itartozik pl. rabláskor idős asszonyokat, egész családot, gyereket, fiút, lányt, vagy régóta visszautasító nőt erőszakolók köre, esetleg a nőket beginázó, védekezésre képtelen állapotukat kihasználók is).

3. És van a szimpla primitív, IQ szegény, épp rájött a kangörcs kategória, cigók, ( akik a saját lányukat használják),nagyon primitív emberek, bevándorló afrikai, közel- keleti kecskebaszók által elkövetett támadások.

Na az általam említett állomásos eset ide tartozott. De valóban több motiváció van, ez tény.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az 1. pontban tárgyalt eset a legritkább anomália, a gyakorlat szerint.

2. A hatalomból adódó erőszak ( népet, országot leigázó katonák, bár itt azért némileg bejátszhat bizonyos esetekben a primitívség – szexuális kiéhezettséggel karöltve, de itartozik pl. rabláskor idős asszonyokat, egész családot, gyereket, fiút, lányt,

Ezt én nem “hatalomból adódó”-nak aposztrofálnám, mert ez sem egységes, hanem itt is igazán “relatív” hatalmi különbségekről és lehet ez rövid idejű, akár pillanatnyi is, vagyis “alkalom szüli a tolvajt” típusú is, épp akkor lehetősége nyílt rá és “élt vele”.

És igazán ezt is érdemes lenne “szétszálazni”:

– A katonák “erőszakjában” nagyon sok “atavisztikus” késztetés egyesül: a haláltól való megmenekülés öröme/felszabadulás, a győztes “jussa”/”joga”, a frusztrációért való büntetlen törlesztés, az “isten vagyok”, omnipotens érzéssel együtt, gyakorlatilag az “ősember” teljes mértékben kontrollálatlan valója jelenik itt meg.

– A családon belüli erőszak a legnagyobb részarányt képviseli a “békeidős erőszakok” közül, általában nem vér szerinti “rokon” követi el, és/vagy oldalági-nagybácsi, vagy a legdurvábbak a nagyapa -unoka relációban.

vagy régóta visszautasító nőt erőszakolók köre, esetleg a nőket beginázó, védekezésre képtelen állapotukat kihasználók is.

Ezek igazán a “megtervezett”, az emberi mentális deviancia egyik megnyilvánulásai, ami inkább az 1. pontbeli kategóriába sorolhatóak.

Itt azért azt kellene megérteni, hogy bármennyire is “kiéhezett” egy férfi, a szex mint szükséglet kielégítése nem összeegyeztethető azzal, hogy a nőt “akarata ellenére ürítésre használom” , ennek önmagában nincs semmi “értéke”, ellenben nagyon sok kockázattal és veszéllyel jár.
A nemi erőszakban soha nem a szex a “motiváció”, az csak, ha profánul szeretnék fogalmazni, “járulékos formája”/esetleg “ürügyként szolgál ” annak “bizonyítására”, hogy “ki az úr a háznál”. Vagyis egy “dominancia-demonstráció”, egy “nyomorult” bosszúja a világgal szemben, vagy a leggyakoribb, hogy “egyértelműsítjük, hogy ki az úr”. Ennek ékes példái a főemlősök hím riválisainak “megerőszakolása”, illetve a börtönben bár nem homoszexuális, de egyértelmű fölény “érzékeltetése”. Mivel ennél jobban nem lehet egy férfit sem “megalázni/ “porrá zúzni”.

3. És van a szimpla primitív, IQ szegény, épp rájött a kangörcs kategória, cigók, ( akik a saját lányukat használják),nagyon primitív emberek, bevándorló afrikai, közel- keleti kecskebaszók által elkövetett támadások.

Ami “kívülről” annak tűnhet, mármint a mi normáink szerint “nemi erőszak”, de nem az, hiszen pl. a muszlimszopkodó retardáltak szóhasználatával élve: “ez a kultúrhájának a része”….

Na az általam említett állomásos eset ide tartozott. De valóban több motiváció van, ez tény.

Én ezt az esetet, nem ismerve pontosan minden körülményt , még mindig a 2. pontban leírt-kiegészített kategóriába raknák, de ez az én véleményem.

hunbagira
Újságíró

A 2.es pontnál erősen bejátszik a valódi carpe diem, hiszen bármelyik pillanatban meghalhatnak.
Illetve amiről kevesebbet beszélnek háborúban a nők is engedékenyebbek.ld baby és házasságboom.
pető andika monográfiájából, ami a német nők kálváriájáról szól háború utolsó félévében (úgy látszik femkó női identitása a könyv megírásának pillanatában erősebb volt, mint a zsidó) ott a szemelvényekből az derül ki, hogy nem “tiszta” nemierőszakról beszélünk, hanem inkább kényszerítésnek és prostitúciónak valami keverékéről…ami mögött ott rejlett a brutális tömeges erőszak lehetősége.

hunbagira
Újságíró

ui: szovjet katonáknak főleg a közép-ázsiaiaknak-szibériaiaknak mindegy volt, hogy német, nem német. lényeg, hogy nő legyen. ennek keretében a táborokból felszabadított nőket is…
‘juden ist juden, aber frau ist frau…”

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Témába vág:

Ezt az “erőszakot” /”metoo-t?”melyik pontba sorolnád:

https://www.origo.hu/nagyvilag/20220822-rendszeresen-zaklatta-es-eroszakolta-volt-baratnojet-egy-skot-ferfi.html

?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én úgy gondolom , hogy a többség kb középen helyezkedik el és valóban meglehetősen IQ függő, hogy ki mennyire képes kontrollálni önmagát .

Mivel hamis a Delin által felállított skála , ezért az azzal kapcsolatos, vagy abból kiinduló következtetések is szükségszerűen azokká válnak…..

( lásd pár éve vasútállomáson nőt fényes nappal megerőszakoló, “de hát nagyon be voltam gerjedve, meg aztán be is nedvesedett a végére” ) a nő egyébként valami negyvenes, átlagos , teljesen hétköznapin öltözött , cekkerekkel munkából hazatérő családanya volt- csak az áldozathibáztatók figyelmébe.
Na az szerintem az IQ 70-et sem érte el ( Kékfény riport alapján).

Nem tudhatjuk.
A nemi erőszak az egyébként is a hatalomról szól!
Az “erőszakoló” úszóedzők sem 70-es IQ-val rendelkeztek.
A nemi erőszaknak semmi köze az ösztönökhöz, legalábbis nem abban az értelemben és nem úgy ahogy ezt használjátok.
Az erőszakoló (vélt, vagy) valós “hatalommal” rendelkezik, (a megerőszakolthoz képest mindenképpen!), és “meggyőződése”, hogy ez neki “jár” és ez “természetes” , illetve “megúszhatja büntetlenül”.
Hunnci is ezért álmodozik róla, mert a frusztrált nyomorára ez “gyógyír”/”kompenzáció” lenne, de soha nem lesz képes idáig eljutni,hiszen nem rendelkezik egyik összetevővel sem, a harag és frusztráltság ehhez nagyon kevés.

Ahogy a zaklatás, úgy a “nemi erőszak” is csak akkor létezik, ha béta próbálkozik alfát játszani.

“a munkakört/ pozíciót SMV 7+tól nők nem tölthetik be”

Ha ezt nem is írják ki, de a “kiválasztás során” tesznek róla, hogy véletlenül se kerüljön be, ha tényleg nem kívánatos, ugyanígy járnak el, ha cigót, vagy más “defekttel” rendelkezőt nem akarnak felvenni…

. “Csúnyák, kövérek, öregek előnyben” jeligével a kiadóba. ( régiesen fogalmazva)

“Keresem a párom 40-50 éves hölgy személyében, aki szeret horgászni, és van horgászcsónakja. A csónakról kérek fényképet.”

Hunn
Újságíró

Te megőrültél, kedves xcsakx?

Nem is hinném el, ha nem a saját szememmel látnám, hogy azt a tényt, hogy békeidőben nem állok neki sorra megerőszakolni a saját női lakosságunkat, azt úgy állítod be, mintha ez nem egy normális dolog lenne, mintha én mint férfi és mint emberi lény kevesebb lennék ezáltal…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te megőrültél, kedves xcsakx?

Nem. Mindig is őrült voltam, ez a konstans alapállapotom.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

– a fèrfi abszolut ösztönlèny, nincs önkontrolja,

Ez a két fogalom egymásnak nem ellentétei!

Minden (fejlettebb) élőlény “ösztönlény”, ha tetszik, ha nem.
Az önkontroll az nem negál, vagy erősít egy ösztönkésztetést, vagy annak meglétét, hanem annak kiélését, gyakorlati beteljesítését akadályozza/eltolja.

egy nő mellett csak a szexre tud gondolni (kb Maslow 1-2 szinten van)

Nem győzök Karinthyra visszautalni, de úgy látszik, hogy ő is túl “bonyolultan “fogalmazta meg a lényeget és ahogy kinéz, talán ez “női aggyal” felfoghatatlan és talán értelmezhetetlen.
Épp ezért “szálazzuk ezt egy kicsit szét”, hátha érthetőbb lesz:
– egy hamis skála a kiindulópontod, és emiatt egyrészt téves és hamis dilemmát állítasz fel, erre hivatkozva:
-az ösztön a tudatalatti késztető ereje, amely egy élőlényt valamilyen cselekvésre késztet(bővebben:https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96szt%C3%B6n)
-Ha már “skálát” állítunk fel arra, hogy egy ösztön, mint késztetés a valóságban “kiélésre is kerüljön”, annak nem csak az önkontroll léte, nemléte, nagysága az egyedüli akadálya, hanem az összes, külső és belső olyan tényező, amelyiknek kontroll szerepe/ereje van, kezdve onnan, (az ember estében), hogy “zárt”, vagy “nyitott tér” áll rendelkezésre, és itt a társadalom összes írt és íratlan szabályrendszere determinál sok mindent.

Persze, minél retardáltabb az egyén, annál kevésbé van tudatában ezeknek a korlátoknak és annál “őszintébb” ösztönlény. De azért őt is lehet “idomítani”, és a büntetés/fájdalom kombóval megtanítható arra, hogy bizonyos szinten és bizonyos fokig “moderálja magát”, ahogy a háziállatokat is lehet “szobatisztaságra” “nevelni”.

Az önkontroll mindig addig tart, amíg “jól felfogott érdek” kontrollálni magát, de ha büntetlenül megteheti, akkor ennek mértéke akár drasztikusan le is csökkenhet, épp ezért mert mindannyian ösztönlények vagyunk:)

Paradox módon, minél nagyobb hatalommal, státusszal, vagyonnal, “szépséggel”, vagyis relatív és abszolút erőforrásokkal rendelkezik az egyén a többiekhez képest, annál inkább “élheti ki kinyíltan” bizonyos ösztönkésztetéseit(pl. különleges státuszából adódóan a dominancia “megmutatása”, kívételes “kezelési mód” igénylése és megkapása, büntetleneség bizonyos vonatkozásokba, etc. ), míg más ösztönkésztetéseit ezzel egyidőben korlátozni kénytelen.(ahogy a bulizó picsa is miniszterelnökként nem teheti meg.)

– a fèrfi teljesen ura az ösztöneinek, tudatàban van a környezetènek, èrzèkeli a női jelenlètet, de nem hat a cselekedeteire, nem zavarja meg a nő szexualitàsa

Attól, hogy uralkodok az ösztöneimen, azok még voltak, vannak és lesznek és mindig kielégülésre várnak/vágynak.
Az önkontroll csak tudatos, jól felfogott érdekből való “önkéntes gátja” az ösztönkésztetés (azonnali) kiélésének, egyúttal hatalmat és dominanciát is reprezentál, ha képes vagyok uralkodni rajtuk.
Pl. aki “elveszti a fejét” egy “vitában”, az azonnal “veszített”.
(Illetve a “kielégülés késleltetésének az elve” is valahol “oldalágon megjelenhet”)

KEVERITEK AZ ÖSZTÖN=KÉSZTETÉS KIÉLÉSÉNEK VÁGYÁT-KÉNYSZERÉT, AZ ENNEK (BÜNTETLEN!!!) FIZIKAI MEGVALÓSULÁSÁVAL/BETELJESÍTÉSÉVEL/KIELÉGÍTÉSÉVEL!!!!

A kettő közt elég” hosszú” és “kacskaringós utak/ variációi vannak!

Nyilvàn a fèrfiak evyènileg a skàla kèt pontja közt helyezkednek el.

Egyszerűsített, de hamis a skálád.

A fèrfiak többsège egy tàrsadalomban, minèl közelebb àll az utòbbihoz, annàl jobban vannak jelen a nők a hagyomànyosan fèrfi szerepkörökbe, esetünkben akàr lehetnek miniszterelnökök.

Nincs a kettő közt összefüggés, és az egyik hiba ott van, hogy az adott egyén egyedi ösztönkésztetését és a hozzá kapcsolódó önkontrollját kivetíted az összesre, sokaságra és hamis konklúziót vonsz le belőle.
Sokkal összetettebb és árnyaltabb, mint amit te ezzel sugallsz.

Az itteni fèrfiak is nőn, mindig a jò nőket èrtik ilyen kontextusban (SMV 7+), akik zsigerilek hatnak ràjuk függetlenül a viselkedèsüktől.

És elérkeztünk oda, hogy te is relativizálsz:)
AWALT:)AWALT:)
Nem:), sokkal szélesebb a “skálánk”, annak ellenére, hogy az öltözőszekrények pucér modellekkel vannak kitapétázva:)

Zoom
Olvasó
Zoom

“És elérkeztünk oda, hogy te is relativizálsz:)
AWALT:)AWALT:)”

Làthatòan ugyanazt a reakciòt vàltja ki Merkel ès Marin a fèrfiakbòl. Valamièrt Merkel szexualitàsa nem szokott tèma lenni, ezen egy hasonlò bulis videò se vàltoztatna.

A többire kb vàlaszoltam Meske kommentjèben, nem keverem ezeket a dolgokat, hanem kategorilàzok, mert nrm szeretek kisregènyt ìrni. Fogalmazz meg nyugodtan egy hasonlò skàlàt, de igazàbòl nem az a lènyeg.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Làthatòan ugyanazt a reakciòt vàltja ki Merkel ès Marin a fèrfiakbòl.

Mert disszonancia van a neméből adódó “szerepe”/”princípiuma” és az azzal antagonisztikus “pozícióhoz” tartozó “szerep” között.
Mikor egy gyerek felnőttruhában mórikálja magát.Egy ideig vicces, de egy pont után zavaró.
Ez nem “lenézés” vagy hasonló “nőgyülölet”, ahogyan te sem tehetsz róla, ha nem vonzódsz egy általad nem “férfinak érzékelt” hímneműhöz, hanem ez egy atavisztikus reakció.
Minden királynő, női vezető ugyanezt váltja ki a férfiből. Nem arra “való” .
Baltával is lehet(ne) borotválkozni, van is olyan (egyedi/speciális) balta, amivel ezt meg lehet tenni, csak épp disszonáns, ha azzal borotválkozik az ember…..

Valamièrt Merkel szexualitàsa nem szokott tèma lenni, ezen egy hasonlò bulis videò se vàltoztatna.

Mert Merkel egy csúnya, a legjobb formájában is csak egy max 4-es “nő” volt.
Volt is nagy felháborodás, meg hápogás, amikor Viktor kezet csókolt neki, “nőként” tekintett rá:)
Vagyis Merkel “nőnek nem jó”, nem sok mindenről kell “lemondania”, de ugyanakkor a neméből adódó “alkalmatlansága”, vagyis “nem erre való”-sága, a “balta” jellege még nem tűnik el.

Ha megnézzük a “női vezetőket”, és azon belül a politikusokat, a pozíciójuk egy idő után nagyon “csúnyává” teszi őket, fizikailag is, mert az eltorzult lelkük kiül az arcukra, mindegyik “visszataszítóvá” válik, még a legszebbek is, az eredetileg csúnyák meg méginkább…..
Hiába sminkelnek, az arcuk mindegyiknek megmutatja, hogy mennyire elbaszott teher számukra az, amiben benne vannak…., Ez nem “érv”, csak puszta, objektív tény

hanem kategorilàzok, mert nrm szeretek kisregènyt ìrni.

Pedig ha ennyire leegyszerűsíted, akkor az tévutakra visz.

Fogalmazz meg nyugodtan egy hasonlò skàlàt, de igazàbòl nem az a lènyeg.

Épp ez a lényeg, ha eddig nem derült volna ki:), hogy nincs skála, amin ez “mérhető lenne”, vagy egyáltalán ilyen szempont szerint bekategorizálható lenne egy férfi.

Ez pontosan olyan, mint az, hogy minden nő a ribanc -kurva skála valamelyik pontján helyezkedik el.
Az egyik véglet, amikor van olyan férfi, akinek ingyen, bármit, sőt még a lehetetlent is, a másik végén pedig semmit és azt a világ összes kincséért sem.
Ezen a (mozgó:) skálán minden nő beárazható, mert alkalom, lehetőség, SMV, és hasonló huncutságok pontosan “beárazzák” az illető nőt és azt , hogy most épp mennyire alkudott meg, mi “éri meg neki”, ezért a “skálán” egyértelműen meg lehet határozni a helyét minden pillanatban:)

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért van itt egy pár, aki annyira nem csúnyúlt el ( persze van köztük korábbi modell, meg ribanc kategória, de akad szép számmal komoly végzettséggel, komoly pozícióban lévő is )

https://thenewsmen.co.in/photos/10-most-beautiful-female-politicians-in-the-world/40346-3234

Van még “tágabb” lista:

https://www.reckontalk.com/hottest-female-politicians-beautiful-photos-bikini-pics-facts/

És beszéljünk kicsit Margaret Thatcherről is, aki mindenidők legsikeresebb és legkeményebb női politikusa. ( valami gáz van az oldallal mert alig lehet szerkeszteni)

Tehát Margaret Thatcher, aki mindig híresen elegánsan, tökéletes sminkkel és frizurával jelent meg. Mivel 54 évesen került miniszterelnöki pozícióba ( 65 éves koráig volt hatalmon) , ezért mi már idősebb “kivitelben” emlékszünk rá, de fiatalon egy nagyon helyes, csinos nő volt, nem kiemelkedő szépség, de vonzó és hamar politikai pályára lépett, már 25 évesen politikus volt, mert ALKALMAS volt rá. Családanya, majd nagymama lett, teljes életet élt, a családja számára nem “vaslady “volt , szerintem semmit nem veszített és nem elhanyagolható módon felvirágoztatta Nagy- Britanniát, mai napig őt tartják a legsikeresebb kormányfőnek a britek :

https://m.mult-kor.hu/20130410_thatchert_tartjak_a_legnagyobb_brit_kormanyfonek?fbrkMR=detect

Itt néhány fiatal fotót láthatunk róla:

https://www.vintag.es/2013/04/rip-margaret-thatcher-photos-of.html?m=1

Azt kell megérteni, hogy ha egy vonzó nő politikai, vagy valamilyen vezetői szerepet tölt be és persze alkalmas is rá, tudás is van mögötte, akkor ez az ő választása , egyrészt teljesen hidegen hagyja, hogy bizonyos férfiak szemében ő már megszűnik nőnek lenni, ( egyrészt marad bőven akiében nem) másrészt neki megéri és baromira nem érdekli, hogy erről néhány férfinak ez a véleménye. Egyszerűen egyik embernek sincs joga megmondani a másiknak, hogy mit tanuljon, milyen pályára lépjen, ezek az idők, tetszik, vagy sem elmúltak. Az egyén döntése, hogy megbánja, vagy sem, az már az ő dolga, saját felelőssége. Tehát az ő szempontukból teljesen irreleváns, hogy te milyen életet szánsz, tartasz jónak neki, mert nem a te döntésed, ez az ő saját döntése, ha jó, ha rossz.
Tudom, ezt bizonyos férfiaknak nehéz elfogadni, hogy a nők dönthetnek, választhatnak , ezért is próbálják többen azt elhitetni, ( magukkal is), hogy a nők gyerekek, dönteni kell helyettük, stb. Ez már régóta nem így van. Már régóta felnőttünk, akár tetszik, akár nem. Hogy vannak- e döntésképtelen , gyermeteg nők ? Hát persze, hogy léteznek. És ugyanilyen férfiak, naná !
Nehogy azt gondolja valaki, hogy ebben kardinális különbség van, már nem és
tapasztalatból beszélek.

Balga dolog arról álmodozni, hogy ezt vissza lehet csinálni. Lehet alakítani, fejleszteni,okosan csinálni, de jogokat vissza nem vesznek és nem is fognak ( kivéve, ha az ország ideiglenesen, vészhelyzetben limitálja állampolgárai jogait).

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért van itt egy pár, aki annyira nem csúnyúlt el

Ez igazán csak “mellékhatás”, nem fő, vagy lényeges szempont, inkább érdekesség.
Amíg egy férfit ez még férfiasabbá- “értékesebbé” tesz, addig egy nőt degradál.

Azt kell megérteni, hogy ha egy vonzó nő politikai, vagy valamilyen vezetői szerepet tölt be és persze alkalmas is rá, tudás is van mögötte, akkor ez az ő választása , egyrészt teljesen hidegen hagyja, hogy bizonyos férfiak szemében ő már megszűnik nőnek lenni, ( egyrészt marad bőven akiében nem) másrészt neki megéri és baromira nem érdekli, hogy erről néhány férfinak ez a véleménye.

Ezzel nincs is gond, meg is értjük, mármint az illető nőt, a döntést stb. csakhogy ez nem “róla szól”.
És ebben a pillanatban kurvára lényegtelen, hogy a saját külön bejáratú, szubjektív világában ezt hogyan éli meg mit “ér meg neki”, mert attól a pillanattól kezdve klasszikusra utalva: “elveszti közpénz jellegét”.

Attól a pillanattól ő egy “szimbólum”.

Ha disszonáns a személye, és itt jelen esetben a neme az, akkor hiába vannak neki bármilyen szuper skill-jei, tudása, hozzáértése, ha egyszer (ösztönszinten, akaratlanul!)nem azokat “látja” benne senki.

Képzeld el, hogy nincs meg a “kémia” egy fickóval, de neked dugnod kell vele, ha akarod, ha nem:)

Nem tudod az ösztöneidet megtagadni, csak “PC módon” visszafogni magad, illetve megalkudni .

Egyszerűen egyik embernek sincs joga megmondani a másiknak, hogy mit tanuljon, milyen pályára lépjen, ezek az idők, tetszik, vagy sem elmúltak.

Egyetértünk, de ettől függetlenül korábban is mondtam, hogy egy pina mindig pina, akármilyen tudása, képessége, végzettsége stb-je van. Ez nem emeli az értékét, hanem épp ellenkezőleg, egy bizonyos szint fölött kontraproduktív és taszító.

A női kosár-kézilabda, de főleg röplapda, tornász, úszó std sportok női “szakágait” nem a sport miatt nézik a férfiak, hanem azért, mert EYECANDY csajokat nézhetnek, sport ürügyén:)

Kurvára lényegtelen, hogy ezt ő belülről hogy éli meg, a külvilág ezt magasról leszarja, még akkor is, ha PC módon ezt nem, vagy nem egyértelműen hozza a tudomására.

Pl. a Merkel-es kézcsók is egy ilyen jelzés volt.

Az egyén döntése, hogy megbánja, vagy sem, az már az ő dolga, saját felelőssége.Tehát az ő szempontukból teljesen irreleváns, hogy te milyen életet szánsz, tartasz jónak neki, mert nem a te döntésed, ez az ő saját döntése, ha jó, ha rossz.

Abszolút egyetértek, és ez addig igaz, amíg“nincs hatással másokra, magasabb, a személyén jóval túlmutató dolgokra”, viszont abban a pillanatban, amikor van, akkor lényegtelen az ő szubjektív véleménye, viszonya, mert ennél tágabb fórum ítél arról, hogy mennyire találtatik könnyűnek.

Tudom, ezt bizonyos férfiaknak nehéz elfogadni, hogy a nők dönthetnek, választhatnak ,

Dehogy, nem nehéz, ha ez a saját a neme és a társadalmi “keretein belül történik”(aka: “milyen büszke lehet rá a gazdája”:), ha viszont ebből kilép, akkor az az első kérdés, hogy “kinek a faszát tisztelhetjük benne”, illetve “ki (k)/mi(k)a a gazdái:)”?

Ahogyan egy inkompetens férfi vezető esetén is az a legelső és általában ki is mondott kérdés, hogy ki a fasznak esz a rokona/kölyke/protezsáltja?

ezért is próbálják többen azt elhitetni, ( magukkal is), hogy a nők gyerekek, dönteni kell helyettük, stb.

Ne keverd a nemi jellegből fakadó tulajdonságokat, mert egyrészt hamis, félrevisz és relativizálási próbálkozás, ami megint nem játszik.

Pontosan tudod te is, hogy a nők min. 90%-a gyerekként viselkedik és ha akarod, vagy meg van neki engedve, még ha rá is van kényszerítve(akár pozíció/beosztás által) akkor sem fog dönteni, vagy kerüli , másra hárítja, vagy takarózik vele, mert az felelősséggel jár.
A felelősség vállalás alapja a kockázati hajlandóság és ez, mint tudjuk, a nemek tekintetében egyértelműen meghatározottan nagyságrendi különbséget eredményez.

Ez már régóta nem így van. Már régóta felnőttünk, akár tetszik, akár nem.

Ez a látszat, ugyanis “békeidőben és jólétben” ennek nincs nagy jelentősége, amíg a “háttér” úgy is működteti a rendszert, hogy akár debilek is lehetnek “vezetők”, úgy is van egy tehetetlensége és megvan hozzá a “hozzáértő háttér”!!!!.

Erre talán a legjobb példa az olajba gazdag arab államok, amelyekben a “bennszülöttek” átlagosan 70-80-as IQ-jval rendelkeznek, ami behatárolja a képességeiket.

Az egész (jóléti)rendszerüket, az össze infrastruktúrájukat náluk sokkal értelmesebbek tartják fenn és igazgatják, miközben ők tetszeleghetnek a “vezető” pozíciókban, mert van elég pénzük rá.
Ha egy csapásra “kivonulna” ez a “kiszolgáló személyzet”, abban pillanatban szó szerint éhen halnának a “bennszülöttek”, minden leállna és néznének ki a fejükből.

Hogy vannak- e döntésképtelen , gyermeteg nők ? Hát persze, hogy léteznek.
És ugyanilyen férfiak, naná !

Megint relativizálsz, mert azt elhallgatod, hogy ez a nők min 95%-ra jellemző és ez is “békeidőben”, ahogyan a férfiak kb 30%-a szintén az, csakhogy újra és megunhatatlanul: ARÁNYOK!!!!!!

Nehogy azt gondolja valaki, hogy ebben kardinális különbség van, már nem és
tapasztalatból beszélek.

De, kurvára kardinális különbség van, hiába próbálsz relativizálni:)
Elég csak megnézni azt, hogy a nők miért nem képesek magasabb bért kiharcolni maguknak, amit minden ezirányú feminista vinnyogó cikk leír: mert kicsi a kockázatvállalási hajlandóságuk, nincs önbizalmuk, megalkuvóak, és ez a hormonális nemi jellegből fakad:)
Amelyik már túl van a menopauzán, abban már arányaiban több a tesztoszteron és ezzel együtt a pofájuk is megnő(het):), már nem kell szülési szabadságra mennie, hosszabbtávú munkát is rájuk lehet bízni, remélhetőleg:).

Balga dolog arról álmodozni, hogy ezt vissza lehet csinálni.

Egyetértünk.

Lehet alakítani, fejleszteni,okosan csinálni, de jogokat vissza nem vesznek és nem is fognak ( kivéve, ha az ország ideiglenesen, vészhelyzetben limitálja állampolgárai jogait).

A férfi magára van utalva. Amíg ezek a keretek, addig ez így lesz.

tomgal
Olvasó
tomgal

Azt értsd meg, hogy az csak egy vélemény, ” hit” , hogy minden nő gyermek, nem alkalmas erre, vagy arra.
Ez egy szubjektív vélemény, nem objektív tény, bármennyire is erőlteted.


hogy a saját külön bejáratú, szubjektív világában ezt hogyan éli meg mit “ér meg neki”, mert attól a pillanattól kezdve klasszikusra utalva: “leveszti közpénz jellegét”.

Attól a pillanattól ő egy szimbólum.

Ha disszonáns a személye, és itt jelen esetben a neme az, akkor hiába vannak neki bármilyen szuper skill-jei, tudása, hozzáértése, ha egyszer nem azokat látja benne senki.”

Ebben meg pont “fordítva ülsz a lovon”
Mert pont azért lehet ott, mert sokan azt látják benne milyen szuper skilljei vannak, még a férfiak egy része is, ( ismétlem, most a valós tudással rendelkező nőkről van szó) és mivel alkalmasságát a tények, eredmények támasztják alá, sok esetben a kezdetben kétkedők is elfogadják.

Én nem azt kétlem, hogy több férfi alkalmas vezetőnek, sebésznek, politikusnak, hanem azt hangoztatom, hogy azok a nők, akik bizony képesek, letesznek, letettek valamit az asztalra, nem korlátozhatóak ( ami egy tény, mert valóban nem, sajnos úgy tűnik néha azok sem, akik nem tettek le semmit, de ilyen politikusból, vezetőből van férfi is bőven). Ilyen nőből valóban kevesebb van , mint férfi, de jóval többen vannak attól, amit állítotok és őket pont nem érdekli, hogy te, vagy más mire tartjátok alkalmasnak, mert a többség dönt és ismer el.

Ami meg állandó vesszőparipádat, a” relativizálást” illeti ( nem kell mindig ezzel jönni, amikor valami nem tetsző ténnyel jövünk), én most olyan 500 ezredik embernél tartok, aki megfordult a kezem alatt, sokszor stresszhelyzetben, döntés helyzetben találkozom velük, tehát ez tapasztalat. Dekádról dekádra egyre közelebb kerül ebben a két nem, ha nem így lenne, megmondanám, de így van.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azt értsd meg, hogy az csak egy vélemény, ” hit” , hogy minden nő gyermek, nem alkalmas erre, vagy arra.

Objektív tény, hogy min. 90%-a nem alkalmas “arra”:) Ennek hormonális (mint a hangulatingadozások) és a nemi jellegből fakadó okai vannak, mi szintén objektív tény:), a testfelépítésről, az agy felépítéséről, a gondolkozásmódbeli és hasonló apróságokról nem is beszélve……

Ez egy szubjektív vélemény, nem objektív tény, bármennyire is erőlteted.

Igen a szubjektív véleményeddel próbálod tagadni/relativizálni az objektív tényeket:)

Ha véletlenül elkerülte volna a figyelmedet 50 éven át:
“A serdülőkortól a menopauzáig a nők állandó hormonális hullámvölgyben vannak, amelyek hatással vannak az agy kémiájára és így a hangulat alakulására is. “

Ezek a hullámvölgyek ideális tulajdonságok, főleg vezető beosztást betöltő egyének esetén:)DDDD

Forrás:https://wisetreenaturals.hu/hormonok-es-erzelmi-egeszseg

Előre is kíváncsi vagyok, hogy ezt hogyan próbálod majd relativizálni:)

A hit és vélemény az, ahogy te ugrasz ezekre, mert úgy “érzed”, hogy a mundért meg kell védened és ilyenkor nem vagy képes objektíven látni, hiszen te “úgy érzed, hogy ez igazságtalan”, amit muszáj orvosolni:)

Ebben meg pont “fordítva ülsz a lovon”
Mert pont azért lehet ott, mert sokan azt látják benne milyen szuper skilljei vannak,

Fenét, a rosszabbik eset, hogy annyira balfaszok az őt körülvevő férfiak, hogy nincs alkalmas aki vállalná, de gyakoribb, hogy vagy “nepotizmus”, vagy csak “dísz” mint pl. Novák Katalin is csak egy ellenfélszopató dísz, már családügyi miniszternek is a neme miatt került oda, mert jobban néz ki, ellentétben a hülye skótokkal a kik a “menstruációs miniszternek” egy faszt jelöltek ki:)

még a férfiak egy része is, ( ismétlem, most a valós tudással rendelkező nőkről van szó) és mivel alkalmasságát a tények, eredmények támasztják alá, sok esetben a kezdetben kétkedők is elfogadják.

Ez akkor lenne igaz, ha “demokratikusan”, “titkos szavazással”, “képesség és érdem szerint” lennének a vezetők kinevezve, de a valóság a legritkább esetben ilyen.

Én nem azt kétlem, hogy több férfi alkalmas vezetőnek, sebésznek, politikusnak,

Ez hiba, mármint, hogy te “nem kétled”, mert én igen:), csak míg a férfiaknak is elég kevés százaléka alkalmas, viszont a nőknek a nagyságrendileg is kisebb százalékának még elenyészőbb része, minimum 20-30 szoros a kettő közti szorzó, ami nagyságrendi különbség és itt még csak az előre megelőlegezett “alkalmassági feltételről beszéltünk”!

hanem azt hangoztatom, hogy azok a nők, akik bizony képesek, letesznek, letettek valamit az asztalra,

Igen ahogy az első nő a Holdon, hiszen képes volt rá, letett valamit az asztalra, hiszen úgy került oda, aztán:
– Houston, van egy kis gond!
– Mi az?
– Á, semmi, hagyjuk.
– Mi történt?
– Semmi…
– De mondd el.
– Nem…
– Nnaa..
– Hagyjál!
– De el kell mondanod nekünk!
– Houston, ha magadtól nem jössz rá, akkor kár bármit is mondanom…

nem korlátozhatóak ( ami egy tény, mert valóban nem, sajnos úgy tűnik néha azok sem, akik nem tettek le semmit, de ilyen politikusból, vezetőből van férfi is bőven).

Nem relativizálj:) Már megint:), de, amúgy de, korlátozhatóak, elég csak teherbe ejteni őket:), ha még abban korban vannak, de egy szopós videó is megteszi:)
De, viccet félretéve tényleg nem, ha már egyszer odakerültek, nem től függetlenül, mert ennek is “ilyen a természete”. Látjuk, hogy Gyurcsibohóc is milyen jól elvan:)

Ilyen nőből valóban kevesebb van , mint férfi,

Nagyságrendileg, épp erről beszéltem.

de jóval többen vannak attól, amit állítotok

Nem:) Épp ez a lényeg.

és őket pont nem érdekli,

Irreleváns.

hogy te, vagy más mire tartjátok alkalmasnak,

Ez is irreleváns.

mert a többség dönt és ismer el.

És ez is kamu, egy Disney /Amerikai álom kategória.

Ami meg állandó vesszőparipádat, a” relativizálást” illeti ( nem kell mindig ezzel jönni, amikor valami nem tetsző ténnyel jövünk),

Mert a begyed nem képes bevenni:), személyes sértésként magadra veszed és muszáj relativizálnod, mert különben másként nem oldhatod a kognitív disszonanciádat:)

én most olyan 500 ezredik embernél tartok, akiegfordult a kezem alatt, sokszor stresszhelyzetben, döntés helyzetben találkozom velük, tehát ez tapasztalat.

Köszönjük, Emese:)

Dekádról dekádra egyre közelebb kerül ebben a két nem, ha nem így lenne, megmondanám, de így van.

Ennek meg egyszerű az oka: a férfiak egyre nagyobb százaléka válik balfasszá, de a természetes szelekció tesz arról, hogy ezeknek minél kevesebb utódjuk legyen………., és ez közel sem jelenti azt, hogy a nők ezzel együtt feljönnek a delfinek elé:), hanem csak azt, hogy ennyire romlik a férfiak színvonala ……

tomgal
Olvasó
tomgal

Semmi gond, nem értünk egyet, az élet meg majd meghozza a válaszokat.

Egyébként, csak kicsit off, az új ” vasladyt” nemsokára trónra ültetik, nagyon úgy tűnik , hogy megnyeri a harcot és Liz Truss lesz a befutó. ( aki nem lenne rest megnyomni a gombot , ha kell)

https://mandiner.hu/cikk/20220824_liz_truss_kesz_megnyomni_az_atomfegyvereket_indito_gombot

( a menstruációs cucc meg sok nő esetében misztifikálva van , ugyanis függetlenül attól, hogy van számos nő akinek fáj, meg hangulatingadozásokat okoz, van legalább ugyanannyi- én is ezek közé a szerencsések közé tartozom- aki meg sem érzi, sem fizikálisan, sem mentálisan)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

az új ” vasladyt” nemsokára trónra ültetik, nagyon úgy tűnik , hogy megnyeri a harcot és Liz Truss lesz a befutó. ( aki nem lenne rest megnyomni a gombot , ha kell)

Meg is érdemlik:)
Az külön pikáns, hogy két nő és egy indiai bevándorló fickó indul Nagy Britannia vezetői posztjáért. Kemény:)
Rusnya ez a nő is , és ami nagyobb gáz, hogy “pengeszájú”, a legrosszabb fajta, és ráadásul még nagy is a pofája.
A muzulmán Londoni polgármester után ez újabb fejlődés:)

( a menstruációs cucc meg sok nő esetében misztifikálva van , ugyanis függetlenül attól, hogy van számos nő akinek fáj, meg hangulatingadozásokat okoz, van legalább ugyanannyi- én is ezek közé a szerencsések közé tartozom- aki meg sem érzi, sem fizikálisan, sem mentálisan)

A Kutyák és lovak olvasói most nagyon megnyugodtak, főleg úgy, hogy a fasz sem tudja, hogy most melyik picsa épp melyik elbaszott:)”kategóriába” tartozik, mint a “menekültek”esetén:” Nagy tál alma, aminek a fele mérgezett, csak épp nem tudjuk, hogy melyek konkrétan azok”, de te válassz nyugodtan belőle:), hátha szerencséd lesz:)

Apropó: Az erőszakolt hölgy elkerülte a figyelmed, vagy nem szeretnéd kommentálni ?
https://www.ferfihang.hu/2022/08/12/ferfimozgalmi-pozitiv/#comment-149629

tomgal
Olvasó
tomgal

Én inkább ezen gondolkodtam, hogy ez a díszpinty hova tartozik , mire számított ?! Ennyire primitív, beteg , vagy kiéhezett ?

https://www.google.com/amp/s/index.hu/belfold/2022/08/24/szemeremsertes-rendorseg-kereses-szigetszentmiklos/amp

A skót erőszakolt hölgy fura eset, ha lesz időm jobban utánaolvasok a részleteknek eredetiben.

Mondjuk ez megmagyarázza, higy miért ” csak 4 év” kettő db igazolt és elismert erőszakot tudtak rábizonyítani.

Ő nyilván hatalom mániás volt elsősorban.

“Brute Muir, of Kilmarnock, was convicted by a jury at the High Court in Glasgow of two counts of rape after admitting the vile assaults in a series of text messages.

He was jailed for more than four years last week.”

https://www.thesun.co.uk/news/19577483/scots-woman-raped-wants-help-others-come-forward/

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A buszos az kb olyan, mint az a másik faszvero, akit egyik polgármester töltött fel a faszbukra.

tomgal
Olvasó
tomgal

Buszos?! HÉV-es, meg azért itt tettlegesség is volt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Elnéztem, tényleg HÉV, bocs.

Horvath Anton
Olvasó

A tecsör? Az tehetséges volt akár az MSZP, a privatizációban. Nem hiányzik mindenkinek Angliában annyira ez a “vaslady” (vasútvállalatokat is privatizált többek között, lehet innen a név :D).

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, nem mindenkinek, de a többségnek igen. ( mondjuk a bányászoknak biztosan nem) Azért csak leszorította az inflációt 14%- ról 4-5 %-ra, a GDP nőtt, az ottani privatizáció nem a külföldieknek történő kiárúsításról szólt, hanem jól működő, profitáló, túlnyomóan angol tulajdonú magán cégek lettek ( British Petroleum, British Airways, British Telecom stb).
Valahogy gatyába kellett rázni a gazdaságot, mert ahogyan átvette…Tény, hogy a munkanélküliség nőtt , viszont azért a UK munkanélküliségről tudni kell ( persze nem mindenki esetében), hogy ott ” divat” a megélhetési munkanélküliség, én ennyiért, meg ilyen munkát nem végzek, stb, inkább élek segélyen és vedelem a legolcsóbb sört a pub-ban.

hunbagira
Újságíró

“a műtét kiválóan sikerült, csak a beteg halálozott el…” :D
anglia az ideje alatt vált teljesen fosztogató államá…még a klasszikus gyarmati korszakában is volt ipar, nem is kevés.
márcsak a SZITI “termeli” dzsidípít…
a “B”P sosem volt állami, Standard Oil “árva” a “lelkem” a “7 nővér” egyike..

tomgal
Olvasó
tomgal

A helyzet az, hogy bányákat, nehézipari egységeket Európa szerte zártak be a hetvenes, nyolcvanas években, USA-ban is , lásd Detroit-autóipar (nálunk is, igaz itt picit később kezdődött a rendszerváltás miatt, LKM, bányák, stb) az elavult technológia és a veszteséges üzemelések következtében. Sajnos olcsóbban előállították máshol (elsősorban keleten) a termékeket és akkora veszteség volt már, ez Nagy-Britanniában különösen jelentős volt, hogy fenntarthatatlan volt az állapot, pláne a szakszervezetek állandó sztrájkjai, a vállalati vezetésekkel nagyon rossz kapcsolat csak rontott a helyzeten. Nagyon hitték, hogy képzési programokkal sikerül átképezni majd a dolgozókat, de erre nem volt akkora hajlandóság.

”By the late 60s, it could not compete with the modernised economies of Europe and Japan. Modernisation was not only about new plant, processes and methods but management and worker relations. UK management was hopelessly outdated and not prepared for the world. Most had not embraced modern methods for training both the management and workers. The general lack of slack in the workforce had also emboldened and empowered the trade unions and there was a counterproductive “class” battle between the workers and management that certain unions used it as political leverage to seemingly try and instigate a socialist revolution by undermining elected governments of both major parties. Whereas the European approach was to put workers representation on the board and look for a more collaborative approach.

By the time the 80s had come around the manufacturing sector in most areas except some specialist areas was pretty much a dead man walking. Thatcher whilst getting the blame, in many cases delivered a mercy killing often by selling off to a foreign investor that delivered the coup de grace.”

Egyébként itt van egy nagyon jó mély-elemzés, ami egészen visszavisz az
50-es évekig, hogy miből indult ki és hogyan vált egyre kilátástalanabbá a helyzet az iparban :
https://www.investmentmonitor.ai/manufacturing/who-killed-british-manufacturing

hunbagira
Újságíró

Mondjuk nekem még egy neo”liberális” chacagoi iskolán nevelkedett közgazdász sem tudta megmagyarázni, hogy mitől jobb “biznyic”, ha fenntartok egy éppen adott körülmények között veszteséges iparágat, mint, hogy eme iparág utcára küldött melósainak segélyt osztok.
És általában az ezzel járó családi-társadalmi tragédiák költségéről, nem is beszéltünk.
Non plus ultra, a nemzetbiztonsági szempontok ld távol-keletre kiszervezett katonailag is fontos iparágak (no nem mintha sajnálnám a judeoangolszászokat) de a példa kedvéért.

hunbagira
Újságíró

Persze, ha (kimondatlanul) úgy állunk a dologhoz, hogy az állam egyszerűen kivonul az adott területről (szó szerint és átvitt értelemben) és eme szerencsétlenek által lakott területek visszasüllyednek őskáoszba -anarchiába és/vagy egyes erősebb helyi csapatok létrehoznak ókorból ismerős rabszolga telepeket (nogozónák, gettók, lakókocsitelepek, rezervátumok, cigánysorok) akkor így világos.

tomgal
Olvasó
tomgal

Szerintem ebben nagyon nehéz jó döntést hozni (pláne, ha megörökölsz egy gazdaságot és ”hozd helyre” ugye), esélyesen kiszámolták, hogy a segélyek osztogatásával még mindig kevesebbet veszítenek, meg számítottak arra, hogy a képzési programokkal pár éven belül a munkanélküliség kardinálisan csökken, no ez nem annyira jött be, egyrészt képességek és akarat hiányában, másrészt azért annyira sok új munka sem lehetett és igen nagy szakadék tátongott a szakszervezetek, melósok és az állam között is, híresen rossz viszonyban voltak és volt ebben amolyan ”csakazértse” hozzáállás, akkor ”fizessetek segélyt” címszóval. És persze az adott piaci helyzetnek megfelelően változnak is a körülmények, bár ez inkább a mostani energia helyzetre igaz :

A már bezárt, nem profitáló, veszteséges bányák, a magasabb beszerzési ár miatt lehet újból megnyílnak (nálunk) :

https://7300.hu/minden-mas/banyak-ujranyitasat-tervezi-a-kormany/

https://hirado.hu/belfold/cikk/2022/08/14/hamarosan-megkezdodhet-a-foldgaz-kitermelese-magyarorszagon

hunbagira
Újságíró

Aha (és most megint jóindulatú énemet veszem elő, és nem úgy állok neki a dolgokhoz, hogy eleve ez volt a cél) akkor tényleg primitív félmajmokból áll a briteknél is az “elit”, akik max ad-hoc kurmányázásra képesek, mint itt az észak-balkánon.

hunbagira
Újságíró

“A már nem profitáló, veszteséges bányák, a magasabb beszerzési ár miatt lehet újból megnyílnak (nálunk) :” Csak éppen a termelési kultúra az öreg bányászok gyors kihalásával( akiknek a köcsög cigányvajdáék szintén megszüntették a korkedvezményéüket) megszűnt, magyarán lehet újjáépíteni 0-ról és/vagy importbányászokat hozni a 3.világból, ahogy szintén nagy divat a köcsögéknél “ha magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját” :D “szellemében”…

tomgal
Olvasó
tomgal

Az tény, hogy nem sok egykoron-bezárások idején- fiatal bányász maradt már, aki tudna dolgozni. Esetleg még innen maradhattak bányászok, akiket lehetne alkalmazni: https://index.hu/techtud/2019/08/03/bakonyoszlop/, de azért a bánya veszélyes üzem, szóval oda nem lehet csak úgy gyorstalpalóval lemenni.
(ex-férjem családja tradicionális bányász family, volt is- nem egy haláleset sajnos a családban, sőt, még édesapám is dolgozott egy évet dinamó-tekercselőként lenn szénbányában, szóval tudom, hogy ez egy nagyon spéci és nehéz munka).

Meske
Olvasó
Meske

Zoom, lehet félreérthető voltam, nem a viselkedésről és SMVről van szó, hanem arról, hogy az egyén, ez esetben a nő gondol magáról valamit (pl.: képességei-tulajdonságai tekintetében) és ehhez mér (pl.: visszafogott nőnek tartom magam, így viselkedem, ezt látják rajtam, szóval feltételezem, hogy ekként viszonyulnak majd hozzám: vagyis visszafogottan)- , közben önmagával kapcsolatban sokmindennek nincs is tudatában. Mindez a nőben és a nővel játszódik le.
Viszont férfi oldalról:
1. az teljesen más folyamat, hogy a nő jelenléte (nőisége) hogyan HAT a férfira/mit indít el benne (ösztön)késztetések),
2. és hogy ezek a késztetések még mit/milyen folyamatokat indítanak el benne
3. végül mi lesz a KÉSZTETÉSRE (+folyamatra) adott VÁLASZREAKCIÓ. (kiélhető-e, ha igen, milyen módon, ha nem, tudja-e kontrollálni/késleltetni/elfojtani, mihez kezd az energiával: pszicho-szomatikus-testi-viselkedésbeni (el)változások formájában jelenik meg (szom.- pl.: gyulladás), szublimálja valamilyen tevékenységbe, alkotásokban esetleg álmokban, elszólásokon keresztül tudattalan oldja a feszültséget, stb.
Önkontroll és ts.i tekintetében fontos, hogy milyen a viszonyulása a kontroll okához/céljához, következményekhez, milyen mértékű az energia, amit erre fordít (szükségét érzi-e, hogy kompenzáljon, mondjuk alkohollal).

A férfi oldaláról nézve az inger és az arra adott válasz kimenetele bio-pszicho-szoció- szellemi tényezőktől függ, melyek hatása több dimenzióban értékelhető.
(Bio: öröklött-szerzett/változó tényezők pl.: hormonháztartás és annak esetleges befolyásoltsága,stb, Pszicho: kognitív-mentális működések-képességek léte/nem léte/zavara/minősége, EQ!!!- empátia,stb. Szoció: pl.: tanulás-nevelés-kondicinálás, kultúra, korábbi élmények-tapasztalatok /önérték-önbecs-önbizalom-énkép/+aktuális helyzet,stb. Szellemi: vallás, eszmék, tabuk stb)

A szexuális erőszak tekintetében a folyamat tovább bonyolódik, mert ebbe az áldozat-helyzet “sajátos” tényezői közrejátszanak:
-egyeseknél a szexuális motívum a döntő,
– másoknál az agresszivitás és mások megalázása dominál (hatalmi tényező)
– harmadik csoportba tartozóknál pedig mind a szexuális, mind az agresszív motiváció érvényesül.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Meske:Szépen kibontottad, gratulálok.

Meske
Olvasó
Meske

Miután felvezetted és megértettem, hol csúszkál a téma…
Köszönöm.
Régen rettegtem attól, amit leírtál a férfiak nőkhöz való viszonyulásáról. Örülök, hogy mostanra mindez megváltozott, már nem minősítem. Mindezt tudni viszont jó, az életben alkalmazva jobban megérthető a másik ember, és ha értem, akkor kevésbé vagyok tehetetlen (legalábbis ezt gondolom magamról ).

Zoom
Olvasó
Zoom

Meske, egyetèrtünk, a kommented első rèszèt pròbàltam összefoglalni a skàlàs illusztràciòval, de Csakszi kommentje alapjàn ùgy tűnik kihagytam pàr logilai lèpcsőt.

Arra kìvàncsi vagyok, hogy mindabbòl, amit leìrtàl szàmodra mi következik? Mi a vèlemènyed Sanna esetről vagy a nők vs munka kèrdèsről?

Meske
Olvasó
Meske

Zoom,

Arra kìvàncsi vagyok, hogy mindabbòl, amit leìrtàl szàmodra mi következik?

Szóval nem általában szociális, hanem nemspecifikus hatást nézve: a nők jelenléte hatással van a férfiakra… így pl.: munka szempontjából, hatással lehet a férfiak munkavégzésére (a munkavégzés során a férfiban lejátszódó folyamatokban vagy a munkavégzés eredményében esetleg mindkettőben megjelenhet).

Spoiler
A hatás mértéke függ az inger minőségétől/mértékétől – a folyamattól: késztetés+reakció – kontroll képességétől – amiket fenntebb írtam, természetesen a munkahely/körülmények jellegétől is.
mindez megnyilvánulhat testszinten (pl. hormonok, bőr/pupilla változás), mentális-kognitív műveletek során (pl.:elterelődik a figyelem), szociális síkon (pl. viselkedésben, ), a munkavégzés folyamatában/eredményében. stb. A hatás alatt nem csak vonzalmat értek…

Ez pl. egy olyan helyzet, melyben leginkább a férfiak alkalmazkodnak, legalábbis ebben a „kultúrkörben”.

Mi a vèlemènyed Sanna esetről

Az ország első emberének poziciója jelkép is egyben, mely kollektív tartalmakat sűrít magába. Sana tettei-hozzáállása alapján elmondható, hogy nincs tisztában/érdektelen ennek a jelentőségével, az ezzel járó felelősséggel, mely nem csak tetézi női minősége/tekintély közti disszonanciát, hanem kiüresíti a „vezető” jelképéhez vonatkoztatott tartalmakat.
„Sajnálom, nem kellett volna annak a képnek (leszbikák) elkészülnie”- mondja és nem fogja fel, nem a kép a gond, hanem az, hogy nem tartja aggályosnak, hogy ilyen egyáltalán megtörténik (a közreműködésével).

Meske
Olvasó
Meske

Zoom,
Ha pedig az egész jelenséget nézzük, akkor abból az következik, hogy egy adott helyzetet/eseményt/folyamatot máshogy érzékelnek/értékelnek a nők és a férfiak, így annak lesz egy férfi és egy női narratívája. Mindegyik a sajátját tartja a valóságnak, holott mindkettő a valóságnak csak az ő általa felfogható/szubjektíven megtapasztalható részét képezi. (…)
A helyzetet a projekciók (téves feltételezések/értelmezés a másikról) tovább bonyolítják.
Ez akkor válik igazán fontossá, amikor a folyamatok alakulásában a narratíva meghatározóvá válik.(..)

Se - se
Újságíró
Se - se

Zoom
Nem, nem.. már ott is fogalmi különbség van közöttünk, hogy ki a férfi és ki a nő.
Mert a te fejtegetésed a hímnemű és nőnemű emberről szól, akik legfeljebb a törvénykönyvekben vagyunk – nem a férfiról és a nőről, akik egymás társaságában esetleg lehetünk.

A hímnemű ember szinte egyáltalán nem ösztönlény, a férfi viszont szinte egyáltalán nem hűvös és józan. DE..
De egy adott hímneműre rágerjedt nő jóval kevésbé ösztönlény mint az őrá kíváncsivá változó férfi.

Ez lenne az első lépcsőfok.. az hogy a férfi NEMOLYAN ahogy a külsős és józan elmék képzelik.
Aztán lépkedhetünk tovább is, de az alapállást.. (hogy hol a kályha) előbb tisztázzuk.

Zoom
Olvasó
Zoom

Se-se, igen, munkahelyi környezetben alapvetően a te szòhasznàlatoddal èlve nőnemű ès hìmnemű kategòriàkròl ìrtam. Ezt a kèt kategòriàt pròbàltam leìrni az ösztönlèny/önkontroll meglètèvel/hiànyàval. A lehetsèges problèma a női munkavàllalàssal èppen az, ha a fèrfi ès hìmnemű keveredik a munkahelyen. Ha mindenki tartja magàt a hìmneműsèghez a munkahelyen (szerintem a többsèg tartja) , akkor mi is tulajdonkèppen a baj a nőnemű munkavàllalòkkal? Persze ha ùgy gondolod, hogy munkahelyen fèrfiak vannak, nem hìmneműek, az okozhat problèmàt. :)

Se - se
Újságíró
Se - se

Zoom
(biztos voltam benne hogy te sem veszed fel a kesztyűt) :-)
..ráadásul (huazanyja) figyelsz is..
Hát akkor en garde :

Nincs olyan elvárás a munkaszerződésekben, hogy hagyja mindenki a nemiségét a gyárkapun kívül.
A munkahelyeken sincsenek nem nélküli emberek.. ez már jó ideje idomítás tárgya, de nem műxik.
Az hogy úgy látod hogy férfiak közül a többség tartja magát a nem nélküli viselkedéshez, ez részben lustaság, részben életkor, részben a nőhatalmi idomítás, és a hm.. a felhívások hiánya miatt lehet.
Az én környezetemben pont az ellenkezője látszik éppen mostanában : csak úgy szikrázik a levegő az egy szem odakerült nő körül.
DE.. hogy ez problémát okozna.. ? :-)))

Ugyan én szívesen mesélek a belső átkapcsolómról, amitől néha csak emberként működöm (merthogy nem nélkül csakssimán ember vagyok) – de ez az oldal nem a nők oktatásának a terepe. (arról szkanderozni, gyere kérlek az indexes topikomra.

Zoom
Olvasó
Zoom

Se-se, mostanàban békès hangulatban vagyok. :) Ha izzik a levegő az nem feltètlen baj, max belepirulok magamban. Ŕànèzek a topikodra Prof Se-se. ;)

Meske
Olvasó
Meske

Zoom, Lehet abban különbség, ahogyan az emberek önmagukra/saját nemükre illetve másikra reflektálnak…
Értem ezalatt, hogy az ember, ha önmagára gondol, a neme csak egy az önmagára vonatkoztatott tartalmak közül, (nincs igazán tudatában annak, hogy a neme nem tartalom, hanem egy(ik) keret, milyen módon/mértékben determinálja), ezek a tartalmak alkotják az énképét, amelyre szerinte a külvilág reflektál.
Azonban a külvilág nem az ő énképére, hanem arra reagál (már amennyire kultúralis, politikai, stb. korrektség engedi :), amit belőle a nemiségével együtt érzékel.

Se - se
Újságíró
Se - se

Meske
Engedelmeddel lefordítanám a gondolataidat falusimagyarra :
Lehet abban különbség, ahogy a férfiak vagy a nők képzelik : ki mit gondol róluk.

Mert ugyan nagy különbség is van – de ezenfelül a férfias elme a világ róla alkotott gondolataival nem nagyon törődik, a nőies viszont annak alapján él és ténykedik.

Hm? :-)

Meske
Olvasó
Meske

Se-se,

Igen, a férfiasság inkább cselekvésben/viselkedésben/hatékonyságban méri meg magát ( lásd dominancia ), míg a női (befogadó minőség) énképében a létezés, és annak hatása (pl.:attraktivitás és annak visszajelzése, valamint a szociális kapcsolatok (kommunikáció-érzelmek) hangsúlyosabbak. (ut.szerk)
Ennek evolúciós oka is van.

Ám ha a megállapításodat a jelenre vonatkoztatjuk és az érettség, énkép és önbecsülés felől nézzük, akkor elmondható, hogy általános a decifit mind női, mind férfi oldalon.Társadalmi elvárás, hogy legyél vonzó, sikeres, életrevaló, érdekes, mindezt “dokumentálva”, ha meg mégsem tudsz ennek megfelelni, akkor ma már a virtuális világban megteremtheted ennek a látszatát, létrehozhatsz egy filterezett álvalóságot magadról. Amint a lájkok mindezt visszaigazolják, az emberek „szeretni” fognak, a népszerűséged növekedésével pedig a befolyásod is növekedni fog virtualitáson innen és túl. Sok fiatal már ebbe nő bele… (ut.szerk)

de ezenfelül a férfias elme a világ róla alkotott gondolataival nem nagyon törődik, a nőies viszont annak alapján él és ténykedik.

A virtuális világ meghekkelte a rendszert: “The look at me generation.”- Kérdés, vajon ők milyennek látják magukat? Mennyire látják magukat férfiasnak illetve nőiesnek?
https://www.youtube.com/watch?v=OpKEGtLsjnA
https://www.youtube.com/watch?v=bhGnPAbrXmw&t=52s
Magyar példa:
https://www.youtube.com/watch?v=olACGB77Qfg
Őszintén remélem, Se-se, hogy ez nem egy exponenciálisan terjedő jelenség, bár a csírái már felénk is megjelentek.

common man
Olvasó
common man

Azonban a külvilág nem az ő énképére, hanem arra reagál (már amennyire kultúralis, politikai, stb. korrektség engedi :), amit belőle a nemiségével együtt érzékel.

Na jó akinek macsó kisugárzása van annak többnyire az énképe is valami hasonló és fordítva is.

Meske
Olvasó
Meske

Common man,
Az önmagamról alkotott kép (aki szerintem vagyok) minél inkább hasonlít a realitáshoz (ahogyan a külvilág érzékel), és minél több mindent tartalmaz belőlem (aki valójában vagyok), annál egészségesebb vagyok a kapcsolatokban, annál jobban tudok összhangban lenni magammal és a realitással.
A macsó – vonzó nőcsábász férfi – kisugárzás feltételezi azt, hogy az élet ebben a “hitében” megerősítette. Viszont akinek macsó az énképe, még közel sem biztos, hogy tényleg az, illetve hogy a külvilág is annak látja.
(Ilyenkor érezhető a disszonancia, hogy ez nem természetes viselkedés, csak megjátssza magát).

common man
Olvasó
common man

“(Ilyenkor érezhető a disszonancia, hogy ez nem természetes viselkedés, csak megjátssza magát”

Na de annak a valódi énképe egy nyuszié. Persze ha nem statikusan, pillanatfelvételben gondolkodunk akkor felismervén saját gyengeségeit és a javítás szükségszerűségét lehet éppen egy pua tréning kellős közepén is akár.

Meske
Olvasó
Meske

Igen, common man, ezt hívják felfújt, hamis énképnek. Az első esetben az illető hárít, úgy gondolja vele minden rendben, csak a világ rossz, nem kellőképpen értékeli őt. A másik, amit említesz, hogy sérült az énképe, ám annak okát /”rendbetételét” kerüli, inkább felépít egy újat (ebből élnek az egotrénerek). Szóval lett egy Hamis (gigantikus) énkép + Csúcson az önértékelés+ Egekben az önbizalom- de nincs önbecsülés (mivel nem önazonos magával), ilyenkor validálódik a szégyen séma, amit túlkompenzálással igyekszik ellensúlyozni, “túl játssza” magát
Ezért a disszonancia.

felismervén saját gyengeségeit és a javítás szükségszerűségét lehet éppen egy pua tréning kellős közepén is akár.

Természetesen, a PUA alkalmas lehet arra, hogy általa fény derüljön hiányosságokra/zavarokra. A PUA csajozási technikák elsajátításában/bővítésében tud segíteni, de mélyebben gyökerező problémákat nem fog megoldani, legfeljebb egy ideig elkendőzni.

Deadpool
Újságíró

“Azèrt az vicces, hogy Vivi többre tartja a fèrfit egy ösztönlènynèl, amìg Csakszi szerint ez mindent felülìr.”

Kac-kac, Delin, kac-kac. De az még milyen vicces, hogy amikor a kötelező sorkatonai szolgálatról volt szó, akkor még egy ostoba ösztönlény szintjét sem érték el nála a férfiak, hanem mondjuk kb. egy haszonállatét. De hát mikor mi a jól felfogott saját érdek, ugye. Nevessünk hát együtt, Delin: Hah-hah-hah!

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem, az a vicces, hogy te mikor szoktál előkerülni. Rágalmazni, hazudni, soha ki nem mondott dolgokat mások szájába adni, azt tudsz. Te tényleg egy súlyos mentális eset vagy !

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
Szépen lassan haladunk a filozófiában.. :-)))
Most vegyük bele a képbe a férfiak és a nők különböző tesztoszteronszintjeit is..
Tehát szerinted egy nőnemű ember mennyi feromont bocsájthat ki egy hímnemű ember kétméteres körzetén belül?

Lófaxt.. tudod te is nagyon jól, hogy vannak korlátozhatatlan dolgok.
Persze, engedjük mindenhova oda a nőneműeket is, aztán engedjük oda a jónőket is, aztán tiltsuk el mindenhonnan a férfias reagálást, aztán tiltsuk el a biológiát.
DE : meg lehet tiltani a feromonkibocsájtást?
..delegalább korlátok közé lehetséges szorítani?

Nemcsak a virágnak megtiltani nem lehet, hanem úgy általában a biológiának sem.
Imádom a női nemet.. az IGEN -t meg pláne. Próbálja csak valaki elvenni tőlem. (úgyis korlátoznak már rendesssen)

:-)))

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Ez pont az a dilemma, ami miatt a nőnek öltöző buzikat meg szokták verni : senki nem játszhat az ösztöneimmel büntetlenül.”

Igen Se-se, én is így látom. Ez teljesen illik erre az esetre is. A nő pedig ott követte el a bakit, hogy “leöltözött”, tehát mindaz, amit ráaggattak, megkreálták vele, levetette magáról. De ha már a melegeknél tartunk, itt is kijön hogy melyik nemnek nehezebb. Ha férfi az illető, akkor a tekintetek, beszólások, fenyegetések (vagy tényleges tettlegesség) amivel minimum számolnia kell. Ott van tétje, és ezért “értéke” is. Nők esetében pedig mindenki leszarja, ha kézenfogva mászkálnak, csokolóznak, mert ez bőven belefér. Náluk nincs tétje, mégis azt hiszik, hogy mekkora vagány normaszegők. Holott semmivel sem szembesülnek, ami miatt ez nehéz volna.

tomgal
Olvasó
tomgal

Egy nőnek öltöző buzi át akar vágni, becsap, csal.(kérdezzétek csak Bagirát). Egy csinos nő nem akar átvágni, azt mutatja aki ő. A te döntésed, hogy akarsz-e tőle valamit és próbálkozol-e, senki nem tart fegyvert a fejedhez pl. hogy meghívd egy italra. Ez a baj, hogy amit rá akarsz erőltetni erre a témára nem logikus, semmi köze hozzá, egy teljesen más történet. És folyamatosan csapkodsz és eltérsz a témától , mi köze van a szimpla homokosoknak az esethez ? Semmi.
Az a transznemű, vagy transzvesztita, aki be akar palizni egy hetero férfit egy csaló és megérdemli, ha kap kettőt, mi köze a szimpla melegeknek ehhez ? Elképesztő…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Nem akar átvágni, csak élvezi az ingyen hasznot. Ezért is fontosabb nektek a jó smink a fejeteken, mint a szakmai elmélyülés. És valahogy női társaságban mindig a petúniáról, gyerekekről, és minden egyéb baromságokról megy a diskurzus, a férfiak messze nem ilyen felszínesek.

“Ez a baj, hogy amit rá akarsz erőltetni erre a témára nem logikus, semmi köze hozzá, egy teljesen más történet.”

Tipik női logika. Ha te csinálod, akkor szemrebbenés nélkül, de ha más, akkor elfogadhatatlan. Amúgy meg hozzátartozik Sanna esetéhez, meg a sikeres nőkéhez, mert a nőnek nem kell tennie, minden jön magától. A melegeket azért kevertem bele, mert míg férfi az illető, igen is van tétje, nőknél pedig semmi. Remélem, hogy így már megérted.

“Az a transznemű, vagy transzvesztita, aki be akar palizni egy hetero férfit egy csaló és megérdemli, ha kap kettőt, mi köze a szimpla melegeknek ehhez ?”

Úgy van köze, hogy az ilyen Sannafélék is csak be akarnak csapni, mert nem alkalmasak egy ilyen pályára. Ő levetette a megkreált imidzsét, és nőként nem fogom követni, max a hálószobába. És ha

A melegek is játszanak ezekkel az ösztönökkel, utálatot, agressziót váltanak ki a férfiakból, ha ők maguk is férfiak. Ha pedig nők, akkor nincs ilyen ellenállás. Ezért könnyebb nektek minden, mert nincs meg ez az ellenállás, ami számunkra megvan. És írtam is, hogy “ha már a melegeknél tartunk”. Itt már más is be lett keverve.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ezért is fontosabb nektek a jó smink a fejeteken, mint a szakmai elmélyülés.

Tegyük fel, hogy a szakmai elmélyülés is fontos neki és el is mélyül, csakhogy ezt mi a “sminktől” nem “látjuk”/”érzékeljük”, mert a smink “betölti a látóterünket”, eltereli a figyelmünket……, és ezt tudatosan sem lehet ignorálni….

tomgal
Olvasó
tomgal

A nők nagyon sok esetben nem a férfiaknak, hanem maguknak, vagy a másik nőnek sminkelnek, megszokták, vagy épp kötelező (pl. nálunk igen, benne van bizony a …leírásban)

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Igen, ezt is írtam korábban. Ez a nők játéka, de nem független a férfitól. A “szépségükkel”, egymásnak jeleznek, hogy milyen könnyen válhatnak eltartottakká, mennyi férfi erőforráshoz juthatnak hozzá. Ezzel idegelitek a többi nőt, ez a ti játszmàtok, életetek értelme. Nyeld le ezt a békát, kisasszony, ha továbbgondolkodsz egy kicsit, és a női egódon túlra jutsz, akkor meglátod, hogy milyen apró, mégis hogy meghatároz titeket.

tomgal
Olvasó
tomgal

Én csak munkahelyre sminkelek, mert oda kötelező, a boltba sminktelenül megyek és pont leszarom, hogy férfiaknak, nőknek mi a véleménye. Én a Balatonba is víz alá megyek és magasról teszek rá, hogy hogy áll a hajam utána…

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Jó, te más vagy, mint a többi. Én is csak azért szórok flittert a seggemre, hogy ha majd eljön a nagy nap, akkor csillogjon.

A te példád, ha igaz is lenne, nem cáfolná a többi nő viselkedését.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én még mindig csak annyit állítok, hogy Sanna nem a szexi mivolta miatt nem alkalmas a tisztségre. Egészen más miatt. (az is tény, hogy a videó valóban nem javított a megítélésén és az is igaz, hogy nem fog jó eséllyel ezzel belebukni , max. jövőre nem választják meg.

Ja, te vagy a kivétel, akiről végül mindig kiderül, hogy AWALT vagy, csak épp a “szálka”, és nem a “gerenda”, de attól függetlenül az is “szemben van” és “szúr”……:)DDDDD

victus
Olvasó

Ja, mindegyiknek a te szaros pénzed kell, baszki. Igyál már meg egy liter fagyállót, légyszi.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A nők nagyon sok esetben nem a férfiaknak, hanem maguknak, vagy a másik nőnek sminkelnek megszokták

A hipergám ösztöből adódóan “neki mindig készen kell állnia arra, hogy ha jön egy jobb party, akkor az felfigyeljen rá”, egyúttal a saját önbecsülése és a piaci értékének a megerősítése, annak (vagy látszatának) fenntartása, a többihez képesti pozíciójának a kihangsúlyozasa. Olyan szinten bele van égve minden nőbe, életkortól függetlenül, hogy már 4-5 éves kortól, gyakorlatilag a halálig kitart, meg akkor is, ha semmi, de tényleg semmi értelme sincs, egy automatikus reflex……

, vagy épp kötelező (pl. nálunk igen, benne van bizony a …leírásban)

“Tárgyiasítják” a nőket:) patriarcha, elnyomó munkahely:)

victus
Olvasó

Nem akar átvágni, csak élvezi az ingyen hasznot.

Akárcsak mindenki. Csak a hozzád hasonló élhetetlen balfaszok erre képtelenek.

Ezért is fontosabb nektek a jó smink a fejeteken, mint a szakmai elmélyülés.

Ugyanúgy tehetsz, hogy a selejtes külsődet feljebb tornázd. Ja, hogy rinyálni megint könnyebb.

És valahogy női társaságban mindig a petúniáról, gyerekekről, és minden egyéb baromságokról megy a diskurzus, a férfiak messze nem ilyen felszínesek.

Akkor cumizd le az elvtársaid mikropöcsét, úgyis annyira szereted a férfiak társaságát, te ferde hajlamú. Az is biztos, hogy te semmilyen társaságnak nem voltál még, se férfiban, nőiben pedig pláne nem. Mondjuk ilyen nyomorultak senki sem bírna elviselni hosszútávon.

Amúgy meg hozzátartozik Sanna esetéhez, meg a sikeres nőkéhez, mert a nőnek nem kell tennie, minden jön magától.

Hisztizzél csak te nyomorult.

A melegeket azért kevertem bele, mert míg férfi az illető, igen is van tétje, nőknél pedig semmi. Remélem, hogy így már megérted.

Szerencsére akkor hátradőlhetsz, mert nem férfi vagy, hanem egy nyafogó szarrakás.

Úgy van köze, hogy az ilyen Sannafélék is csak be akarnak csapni, mert nem alkalmasak egy ilyen pályára.

Milyen kár, hogy ezt kurvára nem te mondod meg.

Ő levetette a megkreált imidzsét, és nőként nem fogom követni, max a hálószobába. És ha

Kit követsz te a hálószobába incelpatkány? Senkit.

A melegek is játszanak ezekkel az ösztönökkel, utálatot, agressziót váltanak ki a férfiakból, ha ők maguk is férfiak.

Csak az ilyen önmagukat elfogadni képtelen, hozzád hasonló látens buzzancsok foglalkoznak a homokosokkal.

Ezért könnyebb nektek minden, mert nincs meg ez az ellenállás, ami számunkra megvan.

És folytatódik a rinya. Neked egyetlen akadályod van, a saját elbaszott természeted.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Tehát azért alkalmatlan főleg, mert neked feláll rá”

Nem, nem érted, elég zavaró az a “főleg”, holott csak azért tetted oda, hogy a nem értésednek menekülőútja lehessen. Azért alkalmatlan, mert a politikai pálya, erőt, dörzsöltséget, jó lényeglátást, analitikai képességet, tekintélyt, összességében tehát férfit igényel. Azzal, hogy ez a nő, vagy akármelyik, még ha esetleg eze bizonyos fokú meglétével rendelkezik is (a mesterséges imidzs és előretolás mellett már “elfogadható szinten”, egy ilyen seggrázós vonaglás után úgy ázik le róla a férfiasság, hogy oda a férfiúi tekintélye. A férfiak pedig nem választhatnak maguknak női védelmezőt, példaképet, mert az vakvágány. Illetve elég nagy szereptévesztés is elcsíphető. A nőt kell védeni, nem a nőnek a férfit. És ilyenkor bizony, a vonaglással mindent tönkretett, amit felépítettek neki. Ha Putyin csinálta volna, teljesen más lett volna. Mögötte ott van az, ami a nő mögött sosem volt. Persze röhej lenne, de esetében csak ennyi, amit bőven tudna kompenzálni.

“Az önmagában nem teszi alkalmatlanná a feladatára, beosztására, mert szexin tud táncolni és jól néz ki, ennek semmi köze a kompetenciájához.”

De, mert ilyen ez a politikai pálya. Ha nincs tekintély, csak egy gyönge nő, akit ráadásul még normális férfi jól el is kapna, akkor majd biztosan nem fogom hagyni, hogy dirigáljon, nem hogy még vezetni engem.

“Az egyik csuklója, a másik könyöke ripityára tört.”

A fiú csuklója, és a lépcső könyöke? Vagy fordítva?

“Szerinted érdekelt bárkit ( a 24 éves srácot beleértve) , hogy a sebésznő mennyire jó nő?”

Nem értem, hogy hogy kerültünk ide? Kit érdekel? De itt nem is számít. Itt nem kell tekintély.

“A teljesítményének köze nincs ahhoz, hogy hányan dugnák, vagy nem dugnák meg.”

De nem is állítottam semmi ilyesmit, ezzel semmit sem bizonyítasz.

“Jó eséllyel ő is szokott bulizni, sőt lehet még alkoholt is fogyaszt olykor.”

Tök jó neki, de a politikában számít az, hogy ki van alul, kit “dugnak”. Pont mint ahogy Sannánál is kiderült.

“Vagy itt vannak a feltaláló csajok. Bármi köze van a teljesítményükhöz, hogy “jónők ? “( persze majd jön, hogy a férfiak miatt érhették el a sikereiket, a nagy frászt,”

A siker nem független a környezettől. Hiába leleményes, kreatív valaki, a munkahelyi sikere egyértelműen kapcsolatban van a munkahellyel, ami nem az ő érdeme. Mert azt csak abban a környezetben tudta megcsinálni. Mindegy, hogy alapjában leleményes valaki. Így a találmányokkal is, lehet, hogy ezt speciel ők intézték, de a környezettől nem mentesülnek. És arányában így ez elég rossz, mert amíg van férfi és nő, addig sajnos ez így is marad. Ezért is meglepő, sőt, számodra példa értékű, hogy nők a feltalálók, mert ez kuriózum.

“miért nem pacákok találták fel/ki, ugyanannyi esélyük és lehetőségük volt”

Nem, sokkal nagyobb volt az esély, hogy férfi nevéhez fog kötődni. Magad ellen szólsz, pont azért, mert példaként hoztad a női feltalálókat. Mert ritkák.

Másrészt pedig, elvileg mindig is ugyanannyi esélyük volt a nőknek, csak hát az eredményekből látszik, hogy nem. Ez pedig a képesség, ami férfi részről adott, nő esetében pedig ritka, mint a fehér néger.

“Nem, a tudásuk, kitartásuk hozta meg a gyümölcsét.”

Igen, női részről ezt bizonygatni kell, mert furcsa.

“azért hiteltelen a posztján, mert nincs meg mögötte a szaktudás, a tapasztalat, az hogy te épp megdugnád, vagy sem,”

Nem, azért hiteltelen, mert kiderült, hogy egy gyönge nő, aki minden szemfényvesztés, bűvésztrükk ellenére alkalmatlan a tarsadalmi vezető pozíciójára. Pont azért, mert nőre ilyet nem bízunk.

“A videót nem ő rakta ki, nem a nagyközönségnek táncolt, hanem egy baráti társaságban bolondozott.”

Továbbra is lényegtelen elemekkel dobálózol. Ha a pápa kezenállva nyakonszarja magát, és látom, már rögtön kopott is a tekintélye. A nő esetében ez ráadásul még súlyosabb, mert kiderült, hogy ő egy nő.

Tényleg rengeteg felesleges elem van az érveléseidben, tipik női “logikai” érvelés. Ez annyira megfigyelhető úgy általában a nőkben. Hoztok valamit, aminek köze sincs a tárgyhoz, és azzal már “bizonyítottatok” is. Teljesen más ebből a szempontből is a férfi és a nő. A férfié így néz ki: nem jó —> nem jól csináltad —> szar ember vagy. Nőnél pedig: (tárgytól teljesen eltérő baromság felhozatala) múltkor ezt meg azt rosszul csináltad –> szar ember vagy—> tehát nem jó.
A férfi tárgyilagos, a nő pedig abszolút nem. A férfinél a “szar ember vagy” következtetés, a nőnél pedig kiindulás. És látszik, hogy melyik visz előrébb.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miklós1: Teljesen egyetértek.

victus
Olvasó

Donald kacsa is csak egy nagy bohóc, akinek bármelyik rendeletét megtorpedózhatja egy senkiházi neve nincs bírócska valamelyik suttyó, csöves, paraszt államból. Persze meg van győződve róla, hogy 24-ben újra elnök lesz. De majd neki is belelóg a keze a bilibe, mint az itteni nyafogós szerencsétleneknek.

Balton
Olvasó
Balton

Lassan bonyolódni láccik az ügy, ugye ha oroszoknak keresztbe teszel, b..va azt megleszel…

Vót itt egykis leszbizés is ….
https://index.hu/kulfold/2022/08/23/sanna-marin-buli-finnorszag-botrany-tanc-alkohol-drog-teszt/

tomgal
Olvasó
tomgal

Na jó, neki nem elnézést kellene kérnie ( a magán videó a buliból még az a szint), hanem lemondani. A Miniszterelnöki Hivatal termében készült kép -ami nem ilyesmire való- valahol annak teljes leszarása, az ott folyó munkának ( vagy aminek ott kéne folynia) a semmibe vétele, a tisztelet teljes hiánya. ( ez van, ha anyuci válás után egy másik nővel nevel fel).
De még most is azt állítom , hogy neki eleve semmi helye nem volt ezen a poszton, nem a külseje miatt, hanem a képzetlensége , éretlensége, tudásának hiánya miatt. Ez a viselkedés csak még egy lapát.

hunbagira
Újságíró

várjál, az intelslavan ígértek szippantásokról is filmet és zaharova is utalt erre, hogy lesz…
csak a dulgin kislány felrobbantása “ellopta a showt”..hogy ismételjem magam.

tomgal
Olvasó
tomgal

És amiről eddig nem beszéltünk, ezzel a viselkedéssel ( most kifejezetten a másik férfihoz és másik felvételen nőhöz dörgölőző táncos videóra, de legfőképp a hivatlaban készített leszbi topless fotóra gondolok) ártott a kormánynak, az országnak, a nőknek, a férjének, de legjobban a saját 4,5 éves lányának. Mert bizony az oviban már tudni fognak róla a többiek és ezt nem lehet annyival elintézni, hogy “bocsiiii, anyuci butaságot csinált”.A nő sem szakmailag, sem erkölcsileg nem alkalmas erre a beosztásra.

hunbagira
Újságíró

mondjuk nem semmi partik lehetnek/lehettek a finn miniszterelnöki hivatalban…kár, hogy nem lehettem ott. :)))vagyunk így egy páran férfiak.:D

victus
Olvasó

Helyette itt vannak neked a buzibárok. Azok valók neked.

hunbagira
Újságíró

a finn miniszterelnöki hivatal is így funkcionált a cikk szerint, cefrés..:D
a nőstény buzik is buzik..:P

victus
Olvasó

Neked itt vannak a helyi buzibárok, még csak a határt sem kell átlépned. De jó is neked.

georg1945
Olvasó
georg1945

Szerintem ez a finn miniszerelnöknő eléggé butácska. Nem való arra a posztra.
Nem gondolkodik el a következő tettein, pedig el kellene, mégis csak ő egy fontos poszt egy országban.
De vigasztalódhat azon, hogy sok férfi kollégája is sík buta gyökér.
Kár egy ilyen aranyos kis nőért.
Gondolom, több okos nőtársa sem díjazza tetteit pozitívan.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szerintem ez a finn miniszerelnöknő eléggé butácska.

Irreleváns.

Nem való arra a posztra.

Annyira való rá, minimum, mint a Bidé…..

Nem gondolkodik el a következő tettein, pedig el kellene, mégis csak ő egy fontos poszt egy országban.

A másiknak még az a luxus sem adatik meg, hogy “gondolkozzon”, nemhogy “elgondolkozzon…

De vigasztalódhat azon, hogy sok férfi kollégája is sík buta gyökér.

Elég csak az amcsi elnök performanszait megnéznie.

Kár egy ilyen aranyos kis nőért.

Dehogy kár:), ő ezzel semmit nem veszít, ha eltávolítanák esetleg, aminek nem sok esélye van, akkor is éli tovább a világát, mint eddig.

Gondolom, több okos nőtársa sem díjazza tetteit pozitívan.

Ja, azóta is tüntikéznek, petícióznak és kollektív szégyen és bűntudatérzésük van……, aham……, jól gondolod….., mint mindig…..

victus
Olvasó

Ja, Putyin lassan már a pingvineket is lerohanja az Antarktiszon. De ha arra kerülne a sor, majd írok levelet a finneknek, hogy itt van egy rakás fotelrambó, akik simán lenyomnak bárkit, csak győzzenek válogatni. Bár valószínűleg két perc alatt összeszarnátok magatokat. Egyébként mindenhol az államfő a főparancsnok, nem pedig a kormányfő, te agyhúgyköves idióta.
Esetleg a kormány-, és az államfő megkülönböztetése sem megy, te szerencsétlenség? Pofázni azt bezzeg tudsz, bár már te forognál a sírodban.

hunbagira
Újságíró

amúgy tényleg nem rossz bőr…és rázni is jól tudja..

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Az biztos. Titkárnőnek első osztályú lenne.

victus
Olvasó

Te meg kutyaeledelnek ledarálva.

victus
Olvasó

Álmodik a nyomor, igaz kakira? Az ilyen selejtes szaroknak ez az egyetlen pótcselekvése, hogy a neten mocskolják a csajokat, mert az életben magasról szarnak rátok és inkább dugnátok a pöcsötöket egy méhkasba, minthogy egyhez is odamenjetek. Bár valószínűleg el lennétek hajtva a picsába. És ahelyett, hogy elismernétek a sajt balfaszságotokat, másokat okoltok, holott csak ti vagytok a hibásak.

victus
Olvasó

Legfeljebb kormányfő, de a két pozíciót a nagyokos kakira haverod sem tudja megkülönböztetni. De már megint itt vezeted le a frusztrációidat, igaz seggfej? Milyen kár, hogy lófasz ráhatásod sincs a világ dolgaira, így maximum toporzékolhatsz, hogy szerinted a nőknek mi lenne a dolguk.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Túl nagy örömöd van egy kis csont miatt, a mit kaptál, te kutya, a többit csak az eldrogozott agyaddal làtod bele. De örülj csak, vicctuskó, a nyomorult.

victus
Olvasó

Az elírás az, amikor lehagyod a toldalékot, vagy az ékezetet és nem tűnik fel, hogy így is értelmes szót kapsz, mert nem húzza alá pirossal. Ez színtiszta sötétség és ahelyett, hogy elismernéd a tévedésed és kussolnál, csak hisztizel, mint egy kis buzi.
De majd ti fogjátok megmondani, hogy merre van előre.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Elismertem, drogos, rágd csak a csontodat, kutya, hisz megdolgoztál érte. Tudod, ha ezt nem bírod megérteni a lyukas, gyöngére szipuzott agyaddal, akkor értem, hogy miért csak ugyanazokat az alpári, mocskos ismételgetéseket nyomatod ide, amiket szoktál. Mert benned ennyi van, meg a cucc, amit épp tolsz.

victus
Olvasó

Te ismételgeted ugyanazokat az értelmetlen baromságokat, mint valami szellemi fogyatékos. Csak magadból bírsz kiindulni te szarláda, vagy itt alapfeltétel, hogy mindenki anyagozzon?

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Most is csak elismételted, amit írtam neked, kretén.

És nem az a baj, ha valaki anyagozik, de normális mellette. Te anyagozol, és mivel alapból egy egérpiszoknyi aggyal rendelkező idióta vagy, így rajtad keresztül más issza meg a levét.

victus
Olvasó

Napszúrást is kaptál, te gyökér?

hunbagira
Újságíró

ma kivételesen esett, szóval erre lehetősége sem volt, cefrés.

victus
Olvasó

Nem csak ma lehet napszúrást kapni, te szarfaszú. Tegnap is elég nagy meleg volt, ráadásul ma sem esett mindenhol és azért pulóvert sem kellett felvenni. Vagy barlangban élsz, te fostalicska? A színvonaladat elnézve, igen.

hunbagira
Újságíró

mivel a napszúrás nem több napos “betegség”…így csak mára lehet vonatkoztatni, te cefrés vérfos…
míg anyázni sem tudsz rendesen. :D

victus
Olvasó

Azt is odaírtam, hogy nem esett mindenhol, te gennyes hüvelyváladék és, hogy nem volt annyira hideg az egész országban, te halmozottan hátrányos idióta faszláma.
Egyébként is enyhítőkörülménynek szántam, mert ezt még el is hinném, de akkor ti alapból ilyen degeneráltak vagytok. Kellemetlen.
És te ismétled ugyanazokat a szavakat, zömében a végbélhez kapcsolódóan, te beteg állat.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

“Az elírás az, amikor lehagyod a toldalékot,”

Akkor a szüleid elírhattak volna, mert te, mint lehagyott toldalék, nem hoztál/hoznál jelenleg is szégyent a fejükre.

victus
Olvasó

Erőlködj csak, te nyomorult féreg. Csak magadat járatod le a picsába. Képzelem te mennyi örömöt okoztál anyádéknak. Gondolom már a kórházból sem vittek haza.

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Szó szerint mindig ugyanazok az odavetett, primitív hulladék bölcseletei.

“Gondolom már a kórházból sem vittek haza.”

Ne goldolkozz, nem megy az neked. Anyád büszke lehet rád, hogy egyáltalán a wc-t le tudod húzni.

victus
Olvasó

Szóval nem vittek haza a kórházból.

hunbagira
Újságíró

te cefrés szar felvilágosítanálak, hogy prezidenciális rendszerben pl usa összeolvad a 2.
amikor a ringyója azt hiszi lyukat talál (pedig neki könnyű hiszen a sok seggbebaszástól egy nagy van rajta) és akkor is mellé nyúl. :)))
de kancellári rendszerben is a miniszterelnök dönt a hadüzenetről és mozgosításról.

victus
Olvasó

Magadat világosítsd fel, te degenerált. Ez az, amit nem bírok elviselni, amikor a primitív sötétség mérhetetlen pofával és egóval társul. Semmi baj azzal, ha valaki sötét, de jóindulatú, de te egy rosszindulatú kis pöcs vagy. De van abban valami röhejes, hogy hülye, szar, semmitmondó bulvárszarokon háborodsz fel, mintha a repedt sarkú anyádat szidtál volna. Bár őt lenne is miért.

hunbagira
Újságíró

viseld ringyó, hogy ez sem talált…:D
bulvár-bulvár, ha ti ringyók max ezzel tudtok bekerülni a hírekbe, arról nem mi tehetünk. :)))

Miklos1
Olvasó
Miklos1

Ráadásul pont ez a végbélnyúlvány írta, hogy a köztársasági elnök amúgy is csak díszlet. Úgy hülye, ahogy van.

hunbagira
Újságíró

lehet mégis, csak kakszi ez. annak szokása, hogy 3 hszen belül ellentmond magának, a hülye oláhja. mondjuk ezt gyorsan megtudom..

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Hinnye, ez meg hogy történhetett?:)

Állami Számvevőszék: Férfias férfiakra van szükség

Az Állami Számvevőszék elemzése szerint a férfias tulajdonságok és kompetenciák nem megfelelő szintű és mértékű fejlesztése gazdasági károkat okoz, és előnytelen az ország versenyképessége szempontjából.

Bővebben:

https://index.hu/belfold/2022/08/25/ki-a-szoknyasokkal-az-egyetemekrol-/

Horvath Anton
Olvasó

“Hinnye, ez meg hogy történhetett?:)”

A feminizmusnak vagy feminista kondícionálásnak semmi köze hozzá, igaz főbarom?

hunbagira
Újságíró

és megint belőtt a primitív állatja egy hálószaggató öngólt. :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Te meg, mint mindig, most is cuki vagy:)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Meghagylak a hitedben.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Gyorsan érkezett is a relativizáló “válasz” :)
https://femina.hu/kapcsolat/allami-szamvevoszek-kutatasa-pink-education/

Horvath Anton
Olvasó

Az a röhej hogy még az állami számvevőszék is tökéletesen leírja a fiúk és lányok közötti különbségeket, pedig nem éppen egy családügyi minisztérium ugyebár. Amivel ez a femen cikk indul, hogy egy “nő nem lehet kreatív” az meg egyenesen a legnagyobb vicc. A felsőoktatás, meg az hogy ki mennyire kreatív az két különböző dolog, főleg miután levitték szépen fokozatosan a felsőoktatás színvonalát is (lehet pont a nők miatt?), de mindenesetre boldog boldogtalant felvesznek elég sok helyre. Aztán meg az is tudva lévő, hogy mindig vannak hiányszakmák, ahol érdekes módon nem tolonganak a nők sem, pedig tolnák őket erőteljesen. Ahogyan egyébként az sem biztos egyáltalán, hogy a hátralévő életében feltétlenül jól fizetett munkái lesznek. Sokan azért diplomáznak hogy diploma legyen, mert ezt mondta a nagyi meg az egész család otthon, aztán majd valami lesz. Ettől függetlenül régóta köztudott hogy a jelenlegi oktatási rendszer (is) a fiúkat egyértelműen diszkriminálja.

Rokapapa
Újságíró

Sokkal röhejesebb , hogy az ASZ csak most tudta megállapítani azt amit itt a férfihangon kb. 10 éve már több cikkben is lelett írva de hozzászólások ezrei is megemlitik.
Vajon ez a kutatás hány millót vagy milliárdot emésztett fel a közpénzekből?!

De nem panaszkodom, nagy előrelépést jelent ha végre képessek belátni, hogy a rendszer változással együtt járó nyugat majmolás a mindenkori párthatalmak legnagyobb baklövése.
A femen cikk pedig egy vicc. A tényeket akarják a már jól megszokott feminista személyeskedő mocskolódással a lejáratni és úgy beállítani mintha minden női előnynél sokkal többre lenne szükség az egyenlőséghez.
De az alap probléma most is az, hogy az egyenjogúságot összekeverik az egyenlőségel.

Horvath Anton
Olvasó

Majd ha a közlekedési és vízügyi minisztérium is ír egy jelentést a hipergámiáról, akkor majd lehet valamelyik narancsispán is elgondolkodik rajta. A femen cikk a “kreativitással” már kiüti a biztosítékot. Itt utoljára akkor volt kreativitás mikor elment az ember a Holdra, meg vissza is jött. Azóta itt csak feminista, lombiq, blm, meg szivárvány agymosás megy. Ahhoz is egy világjárvány kellett, hogy elgondolkozzanak azon, hogy miért jön minden szar Kínából kizárólag. Ahhoz is egy háború kellett, hogy elgondolkozzanak azon, hogy miért csak az oroszoktól érkezik gáz Európába. Na hát kb. ezeken a társadalmi problémákon és jelenségeken is majd csak ilymódon kezdenek el gondolkodni. Mindent csak idejében, mondjuk mikor már ég a ház.

Rokapapa
Újságíró

Ehhez a jelenséghez nem kell globális gondolkozás. Elég bármely céget megnézni, sehol sincs karbantartás. Kihalt a TMK (Tervszerű, Megelőző, Karbantartás) fogalma és maradt helyette a tűzoltás ha már nagy a baj.

tomgal
Olvasó
tomgal

A helyzet az, hogy ÁSZ-nak, a tényeket tekintve igaza van. Az államnak, a társadalomnak valóban több családra, több gyermekre van szüksége és ennek lehet egyik oka (egyéni véleményem szerint ez egy kis szelete csak az egésznek) a nők túlképzettsége és az is igaz, hogy sok a teljesen felesleges büfé szak (amit szép számmal látogatnak amúgy férfi hallgatók is, bár a többség nő) és nagyon sok állás betöltéséhez valóban nem kell(ene) diploma. Igen ám, de itt sok esetben nem csak nagyi, apuci, anyuci elvárása a diploma teljesen feleslegesen, hanem bizony a munkahelyek is előnyben részesítik (sokszor teljesen feleslegesen ) a diplomás jelentkezőket, sőt sok esetben a bér is alapból magasabbról indul. Szóval a ”legyen egy diplomád, bármilyen ” intelem azért a HR-ek ,a munkavállalói piac diktátuma is.
Azt pedig elvárni, hogy manapság a nők önként lemondjanak arról, hogy azt tanulják, akkor és amikor akarják, igen nagy balgaság. Egyetlen diplomázni alkalmas/akaró nő sem fog a tanulmányaival felhagyni, (ugye egy életünk van felszólalással, miért pont én, stb.) azért, hogy akkor több férfi tanulhasson, meg sikerüljön végzettségben legalább azonos szinten lévő párt találni. De egyébként a férfiak sem tennék, mint ahogyan sok fiatal férfi sem óhajtja ”feláldozni” magát, a függetlenségét , szabadságát, kellemes életét családért, gyermekért.

Itt az egyetlen megoldás (mert jogilag nem fogják szabályozni és nőket eltiltani, mert ugye Alkotmány ellenes) , ha valóban az oktatásban , már alap szinten átszervezik a tantervet, és a fiúknak (az eddiginél) kedvezőbb körülményeket biztosítanak. De ha az oktatásban 80% nő, akkor ezt mégis hogyan ? (ami nem a nők hibája, már hogy ennyire elnőiesedett a pálya, mivel ők hajlandóak elmenni tanítani és már sokszor emlegetve, ennek szintén történelmi gyökerei vannak, az 50-es években államilag irányított pedagógus képzés, 48-ban harmadára csökkentett szellemi foglalkozású bér ,stb )

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A helyzet az, hogy ÁSZ-nak, a tényeket tekintve igaza van.

Csakhogy ez senkit nem igazán izgat.
A nőket nem hatja meg, látjuk, hogy azonnal milyen “válaszcikk” lett a reakció, “szegíny, szerencsétlen nőket megtámadták, már megint, és meg kell védeni őket”:), a gaz “patriarcháktól”, mert “megint korlátozni és elnyomni szeretnék őket”, mint eddig mindig, az beddigi teljes történelem folyamán:)

Az államnak, a társadalomnak valóban több családra, több gyermekre van szüksége és ennek lehet egyik oka (egyéni véleményem szerint ez egy kis szelete csak az egésznek) a nők túlképzettsége és az is igaz, hogy sok a teljesen felesleges büfé szak

A “túlképzettség” csak következmény, éspedig a nők “szabad választási lehetőségeinek” a következménye. Mert lehet, attól, hogy hipergámok és “gyeremeki szinten rekedtek”, attól még nem hülyék, és ahogy egy gyerek, ők is képesek különbségtételre és a választási lehetőségek “érzékelésére”.

(amit szép számmal látogatnak amúgy férfi hallgatók is, bár a többség nő)

Irreleváns.
De megint nem bírod ki, hogy ne relativizálj:)

és nagyon sok állás betöltéséhez valóban nem kell(ene) diploma.

Nem is e miatt vannak olyan sokan a diplomás nők.
Hanem azért, mert van lehetőségük továbbtanulni, mert nem ejtik őket teherbe max 20 éves korukra, mert nem halnak éhen, mert fedezik a költségeiket (kivéve azokét, akik mellékállásban kurvaként tevékenykednek, de ezeknek még így is megéri:), ha továbbtanulnak, mert megtehetik, mer ráérnek, mert nincs korlátozó tényező, ellenben támogató annál több.

De egy munkáltató sem teljesen hülye, hogy ne a “képzettebbet”, vagy ne az “annak látszót” vegye fel, ha van rá lehetősége.

Igen ám, de itt sok esetben nem csak nagyi, apuci, anyuci elvárása a diploma teljesen feleslegesen, hanem bizony a munkahelyek is előnyben részesítik (sokszor teljesen feleslegesen ) a diplomás jelentkezőket, sőt sok esetben a bér is alapból magasabbról indul.

Ja, szemét munkáltatók, szemét munkahelyek kikényszerítik a szegény, szerencsétlen, ártatlan:) lányokból a diplomát, ők meg ugye kénytelenek ennek megfelelni:), már megint ez az elnyomás:)

Szóval a ”legyen egy diplomád, bármilyen ” intelem azért a HR-ek ,a munkavállalói piac diktátuma is.

Hát, ha a “piac diktátuma” , akkor annak nem lehet ellenállni:)

Azt pedig elvárni, hogy manapság a nők önként lemondjanak arról, hogy azt tanulják, akkor és amikor akarják, igen nagy balgaság.

Ez holtbiztos.
A nők 80%-a sem (nagyon) gazdag családi háttérrel rendelkezik, illetve “nem annyira szép”, hogy megéljen “vígan”, “kötöttségek” és munka nélkül.

A “megalkuvó” anyák, logikusan, nagyon “hajtják” a lányaikat, hogy nekik meglegyen az a “biztonságuk”, aminek a védőszárnya alatt az ifjú hölgynek ne kelljen függeni egy férfitól sem, vagyis nekik “jobb életük” legyen, mint neki.
Ez egy paradox és ördögi kör, ugyanis (anyagilag) minél “függetlenebb” egy nő, minél nagyobb “státuszt” ér el, annál biztosabb, hogy nincs “rászorulva” (egy) férfira, de a párválasztási ehetőségei és a “neki alkalmas partnerek száma” ezzel kapcsolatban viszont drasztikusan csökkenek.

Az “inkább egyedül/macskával, mint megalkudva, férfi uralom alatt elveszítve a szabadságot” olyan szakadékot képez, amiben még a “tradíciók tehetetlensége” is hamar felmorzsolódik, lásd Kínát, ahol talán arányaiban a leginkább “dúl” ez a “hozadéka”‘ a jóléti társadalomnak.

Egyetlen diplomázni alkalmas/akaró nő sem fog a tanulmányaival felhagyni, (ugye egy életünk van felszólalással, miért pont én, stb.) azért, hogy akkor több férfi tanulhasson,

A kettőnek nincs köze egymáshoz, nincs antagonisztikus kapcsolat, vagyis nem azért kevesebb a férfia felsőoktatásban, mert több a nő, illetve azért sem, mert a nők “kiszorították” volna a férfiakat és nem engedik őket a “tudás vályújához”:)

meg sikerüljön végzettségben legalább azonos szinten lévő párt találni.

Még ha tudatosulna bennük, akkor sem hinném, hogy bármi változna.

De egyébként a férfiak sem tennék, mint ahogyan sok fiatal férfi sem óhajtja ”feláldozni” magát, a függetlenségét , szabadságát, kellemes életét családért, gyermekért.

Ne relativizálj, már megint:)

Amíg a keresletben minimum 10-es a nagyságrendi különbség, addig nem érdekesek a “pernahajder”, el nem köteleződő “Jancsikák”, hogy a témánál maradjunk:)

Azért is hamis, mert ha egy férfinak elég magas a státusza, annak nem szükséges “feláldoznia” magát, akár több minőségi nőtől is lehet több gyereke, ő ugyanolyan független és szabad marad, mert “megteheti”.

Persze, a “béta” vágyálmaiban, akinek erre nincs lehetősége ez úgy jelenik meg, hogy :” ha én egyszer gazdag lennék……”, csakhogy ő soha nem lesz “gazdag”, feláldozná ő a (nem létező:) “erőforrásait” , csakhogy nincs kire, mert olyan alja népség marad neki, ha egyáltalán marad, hogy szükségből inkább erényt kovácsolva “incelkedik”, meg MGTOW-kodik..

Itt az egyetlen megoldás (mert jogilag nem fogják szabályozni és nőket eltiltani, mert ugye Alkotmány ellenes) , ha valóban az oktatásban , már alap szinten átszervezik a tantervet, és a fiúknak (az eddiginél) kedvezőbb körülményeket biztosítanak.

Vagyis, nemi alapon, az “elnyomott” fiúkat kivételezett helyzetben kezeljék:)
Ez sokat javítana a férfiúi kompetenciájukon, az biztos, ha még arra sem képesek, mint egy “lány”, de azért legyenek férfiak:)
Bravó:)
Az ember azt hinné, nincs lejjebb, de aztán kiderül, hogy lejjebb mindig van és a jó szándékkal kikövezett, de (mindig:) a pokolba vezető úton még “lökdösnek” is előre, hogy minél hamarabb odaérj:)
Már csak az hiányzik hogy legyen “férfi-kvóta”, a nők háttérbe szorításával:), az lenne ám a buli:)

ennek szintén történelmi gyökerei vannak, az 50-es években államilag irányított pedagógus képzés, 48-ban harmadára csökkentett szellemi foglalkozású bér ,stb )

Nem hinném, hogy más (kedvezőbb történelmi “szerencsével” rendelkező) országban másabbak lennének az arányok, de lehet, hogy én tévedek és az a “kommunizmus (egyik) átka”…..

tomgal
Olvasó
tomgal

A grafikon szerint de, (az EU-ban ) az arányok mások, (tán Olaszország és Írország lóg ki a sorból és EU-n kívül Izland ), de észrevehető, hogy a volt keleti blokkban jóval magasabb a női tanárok aránya.

https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/edn-20201005-1

Még érdekesség, oroszok : https://www.zippia.com/russian-teacher-jobs/demographics/

USA-ban 76-24 az arány, Kanadában : 68-32.

(talán az sem véletlen, hogy a legmagasabb életszínvonalú európai országban van a legtöbb férfi tanár, Dániában. Esélyesen a mindenütt alul fizetett tanárok még ott kapnak viszonylag normális bért. )

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Annyira azért nem más, mindegyik 60% fölött, a nem kommunisták átlagosan 75% fölött legalább 2/3-uk. A pedofil kohn – benditek meg megragadták ott ….
Usaban 89 % általános, 72% kozepiskola, 60 % egyetem a női tanárok aránya, pedig ott aztán nem volt kommunizmus, helyette van liberalizmus….

tomgal
Olvasó
tomgal

Azért az látszik szépen a grafikonon, hogy lépcsősen növekszik és bizony a keleti blokktól haladunk nyugat felé és úgy növekszik a férfiak aránya. (Minden volt szoci ország az alsó harmadban van, még a grafikon közepére sem jut még egy kivétel sem). Az USA-ban hírhedten alacsonyak a tanári fizetések, eggyel arrébb már jobban meg vannak fizetve , egyből 68-32 lett az arány.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az általánosban mindegy mennyire vannak megfizetve, kevés férfi van, főiskola egyetemhez közelítve egyre több.
Nem jelent státuszt, ráadásul kevés pénz, rontja a párválasztási lehetőségeiket. Viszont ha több pénz lenne benne, az csak annyit jelent hogy többen mennének, de a pénz az elhivatottságot nem növeli, anélkül meg megette a fene az egészet.

common man
Olvasó
common man

talán az sem véletlen, hogy a legmagasabb életszínvonalú európai országban van a legtöbb férfi tanár,

na de az is marha kevés amennyi ott van

common man
Olvasó
common man

Vagyis, nemi alapon, az “elnyomott” fiúkat kivételezett helyzetben kezeljék:)

Nem nem ezt hanem azt,hogy az elnyomott fiúkat egyszerűen ne nyomják el azért mert fiúk.Mondjuk ne kapjon tantárgyi egyest mert földhöz vágta a Pistike tolltartóját.Vagy a Pistikét.(meg ilyenek) Azt meg ,hogy egy lány azért mert csendes rendes szorgalmas (min) fél jeggyel jobbat kap az egyenjogúság nevében nem kell a csendes rendes szorgalmas fiúkra átvinni.
Tehát nyugodtan kezeljenek mindenkit egyenlően(a faji,nemi sajátosságok figyelembe vételével)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem nem ezt hanem azt,hogy az elnyomott fiúkat egyszerűen ne nyomják el azért mert fiúk.

Jó duma, kb azzal egyenértékű. hogy a nők szeressék a “jófiúkat”, mert úgy sokkal jobban járnának.
Ilyen a természetük, ezt nem fogják megtagadni, mert eddig is önként megtehették volna, hiába írod elő nekik, semmit nem változtatnak.
Másrészt senki nem “nyomja el” őket, viszont még jó, hogy a devianciát nem díjazzák, de ha így haladunk, lassan az lesz a kívánatos.

Mondjuk ne kapjon tantárgyi egyest mert földhöz vágta a Pistike tolltartóját. Vagy a Pistikét.(meg ilyenek)

De, kapjon, sőt, mivel egy lánynak sem áll jól a hiszti, de egy fiúnál még gázabb.
De ezzel az összes degenerált cigányt is egyből “felmented”, ami még nagyobb probléma.

Azt meg ,hogy egy lány azért mert csendes rendes szorgalmas (min) fél jeggyel jobbat kap az egyenjogúság nevében

Hiba, köze sincs az egyenjogúsághoz, épp leírtad hogy miért kap jobb jegyet: azért mert “csendes és szorgalmas”, elég elbaszott jelenleg a sok degenerált , deviáns, SNI-ik meg a fasz tudja milyen “szindrómások” simogatása, ezek szétbasszák még azoknak is az eredményeit, akik tanulni szeretnének, vagy kiemelkedni, ezek visszahúzzák a saját szarukba.

nem kell a csendes rendes szorgalmas fiúkra átvinni.

Hát de, megvan a helye és az ideje, amikor a faszméregetési versenyben kiélhetik magukat. fegyelmezetlen semmirekellő sehol semmilyen tevékenységben, szervezetben nem kívánatosak.

Tehát nyugodtan kezeljenek mindenkit egyenlően(a faji,nemi sajátosságok figyelembe vételével)

Úgy kezelik, csak a deviáns nyomorultak szintjére kellene lemenni az általad megfogalmazott igények alapján, az pedig nem a jó irány.

common man
Olvasó
common man

Másrészt senki nem “nyomja el” őket, viszont még jó, hogy a devianciát nem díjazzák, de ha így haladunk, lassan az lesz a kívánatos

De elnyomják őket A devianciát meg nem is kell díjazni,De ha Józsika verekszik a szünetben és ezért kap matekból rosszabb jegyet a matek tanárnénitől akkor lehet ,hogy egyel kevesebb férfitanár stb lesz tíz év múlva…

Úgy kezelik, csak a deviáns nyomorultak szintjére kellene lemenni az általad megfogalmazott igények alapján, az pedig nem a jó irány

.
Nem kezelik úgy ehhez kellenének a valódi pedagógusok.Persze a politika is a normalitás ellen dolgozik így tényleg nehéz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az nem “elnyomás ” ha minimális civilizációs normát megkövetelnek. Gyakorlatilag azt a szemetet nyomod, mint a liberálisok.

De ha Józsika verekszik a szünetben és ezért kap matekból rosszabb jegyet a matek tanárnénitől akkor lehet ,hogy egyel kevesebb férfitanár stb lesz tíz év múlva…

Kurvára nincs a kettőnek köze egymáshoz, ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy ha Ronaldót “nem engedik kibontakozni” , akkor több férfi tanár lesz, ez az egyik legnagyobb baromság.
Ha meg verekszik a szünetben, akkor meg nem kap rossz jegyet matekból, max fegyelmi etc , ha matek órán jön rá a hoppáré, akkor meg jogosan kap.

.

Nem kezelik úgy ehhez kellenének a valódi pedagógusok.

Eszköztelenek, baszhatja a “valódiságát” , ha nincs semmi eszköze.

Álomvilágban élsz.

common man
Olvasó
common man

Kurvára nincs a kettőnek köze egymáshoz,

Már ,hogy ne lenne.A tantárgyi egyest csak a dolog számszerűsítése miatt írtam,hogy te is megértsd.De ez nem egyszeri hozzáállás a tanár(nők?)részéről hanem folyamatos basztatás,lehúzás butaként ,butábbként kezelés formájában jelentkező “egyenlőtlen bánásmód”.(természetesen tisztelet a kivételnek)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

.A tantárgyi egyest csak a dolog számszerűsítése miatt írtam,hogy te is megértsd.

Köszönöm, hogy gondoltál rám.

De ez nem egyszeri hozzáállás a tanár(nők?)részéről hanem folyamatos basztatás,lehúzás butaként ,butábbként kezelés formájában jelentkező “egyenlőtlen bánásmód”.(természetesen tisztelet a kivételnek

Nagyon helyes, a férfi tanárok még inkább alkalmazzák, fegyelmezni eszközként is, nagyon helyesen.
Mehettek a sohivatalba az egyenlő bánásmódotokkal.

common man
Olvasó
common man

Gyakorlatilag azt a szemetet nyomod, mint a liberálisok.

Vagy te nem tudsz már másként gondolkodni csak úgy mint ők….
Én egyenlőségre gondolok te csak egyenlősdire tudsz gondolni.Az egyenlő bánásmód az én olvasatomban mindenkit akként kezelni ami és nem aszerint ami nem .És főleg nem a színvonalat a debilekhez igazítani.

Eszköztelenek, baszhatja a “valódiságát” , ha nincs semmi eszköze.

Hát itt kéne a politikának lépni.Vagy szomorúan el kell fogadniuk,hogy kevesebb jól képzett mérnök ,technikus,munkáskéz adóalany kizsákmányolható,másokat eltartó igavonó állat,fog termelődni(már most is,de a jövőben még inkább)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Vagy te nem tudsz már másként gondolkodni csak úgy mint ők….

Attól még te azt a szemetet nyomod mint ők, csak pepitában, irreleváns lenne az, hogy én hogyan gondolkodom.

Én egyenlőségre gondolok te csak egyenlősdire tudsz gondolni.

Nincs egyenlőség isten barma, akárhogy is erőltetitek, minél inkább “kompenzálják a hátrányt” a “piac” annál jobban büntet. De ti csak erőltetitek a hülyeséget.

Az egyenlő bánásmód az én olvasatomban mindenkit akként kezelni ami és nem aszerint ami nem .

Te csak kezelgesd.

És főleg nem a színvonalat a debilekhez igazítani.

Márpedig azért harcolsz, foggal , körömmel.

Hát itt kéne a politikának lépni.

Az eddig is bevált, oh, wait, nem….

Vagy szomorúan el kell fogadniuk,hogy kevesebb jól képzett mérnök ,technikus,munkáskéz adóalany kizsákmányolható,másokat eltartó igavonó állat,fog termelődni(már most is,de a jövőben még inkább)

Most elsírtam magam.

common man
Olvasó
common man

Nincs egyenlőség isten barma, akárhogy is erőltetitek, minél inkább “kompenzálják a hátrányt” a “piac” annál jobban büntet. De ti csak erőltetitek a hülyeséget.

Éntőlem mikor hallottad ezt a kompenzálásos dolgot?Ezt eddig csak te mondtad….Én továbbra is csak az eredeti témához kapcsolódva annyit mondok mindenkivel egyenlően kell bánni.A lányokkal lányokként a fiúkkal fiúkként a zsenikkel,a gyengébb képességűekkel,a közepes képességűekkel mind úgy ahogy nekik a legkedvezőbb.Értelemszerűen ahogy ma bánnak az egyik csoporttal jelesül a fiúkkal lányokként az semmilyen mérce szerint nem nevezhető egyenlő bánásmódnak.Meg is van meg is lett az eredménye.És igen be kell avatkozni a politikának be is fog bár jó irányban sose olyan gyors mint fordítva..valószínűleg nem emberi jóságból hanem gazdasági érdekből(jön a lebaszás keletről nyugatról “nincs elég dolgozó”)

Most elsírtam magam.

Nemsokára az eligazításon majd te is megkapod célfeladatként akkor fogsz sírni igazán.De én szólok már most mint külső objektív szemlélő tiszta ,hályogmentes látással…Ja és egyenlően bánok(még) veled is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Éntőlem mikor hallottad ezt a kompenzálásos dolgot?

A “férfimozgalmárok” egyenlő “jogai” csak kompenzációval/kvótával jöhet létre.

.Én továbbra is csak az eredeti témához kapcsolódva annyit mondok mindenkivel egyenlően kell bánni.

Tévedés, érdemei szerint kell bánni, mert a piac úgyis meg fogja büntetni azt aki érdemtelen, de mégis jutalmazzák.

A lányokkal lányokként a fiúkkal fiúkként a zsenikkel,a gyengébb képességűekkel,a közepes képességűekkel mind úgy ahogy nekik a legkedvezőbb.

Utópisztikus álomvilágban, de a valóságban soha.

Értelemszerűen ahogy ma bánnak az egyik csoporttal jelesül a fiúkkal lányokként az semmilyen mérce szerint nem nevezhető egyenlő bánásmódnak.

Jól is néznénk, ki, de azért az már sikeresen ki lett harcol a, hogy a fiúk is szülhetnek és a gender is bemondásra megy….

…Ja és egyenlően bánok(még) veled is.

Nem vagyok rászorulva.

common man
Olvasó
common man

Jól is néznénk, ki, de azért az már sikeresen ki lett harcol a, hogy a fiúk is szülhetnek és a gender is bemondásra megy

Akkor te most melyik oldalon állsz?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én a vízilovakkal vagyok.

common man
Olvasó
common man

Én a vízilovakkal vagyok.

Szóval a dagadt feminista nők pártján….

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Sőt, én is egy kivénhedt, dagadt, feminista nő vagyok.

Icedetin
Olvasó
Icedetin

xcsakx: “Sőt, én is egy kivénhedt, dagadt, feminista nő vagyok.”
Hát jó. Nem kérdeztük, de elmondtad. :)

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ja, az kimaradt, hogy kurva is.
Hogy (te is) örülj (valaminek), b@zmeg….

hunbagira
Újságíró

hú, de kemény vagy hegyi-kakszi…:D életben nem akarod megmutatni, te darab olahcigány szar?!

xcsakx
Olvasó
xcsakx

hú, de kemény vagy hegyi-kakszi…:D

A nővéred is ezt mondta tegnap este.

életben nem akarod megmutatni, te darab olahcigány szar?!

Kuncsorogjál még egy kicsit.

hunbagira
Újságíró

nőnek képzeled a fúrt betonlyukat amibe beleszoktad dugdosni a nyomorék oláh bögyörödet?
még mindig küldözgetsz félmeztelen fotot a kripli testedről, te hikomat, primitív debreceni cigány, hegyi nertárs? :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

nőnek képzeled a fúrt betonlyukat amibe beleszoktad dugdosni a nyomorék oláh bögyörödet?

Ja, annak, csak a nővérednek tisztább a szája.

még mindig küldözgetsz félmeztelen fotot a kripli testedről, te hikomat, primitív debreceni cigány, hegyi nertárs? :D

Állandóan, már teljesen mezteleneket is, de te nem kapsz belőlük cicafiú.

victus
Olvasó

Addig rázogatod a pofonfát, amíg össze nem futsz valakivel, aki nem annyira birkatürelmű, mint az idekommentelgetők.

hunbagira
Újságíró

epedve várom, végre.

common man
Olvasó
common man

Nem vagyok rászorulva.

Nyilván én vagyok az egyetlen ember a világon .Rontom a statisztikát de születetten meg nevelten is ilyen vagyok.Szorri..

Horvath Anton
Olvasó

“De, kapjon, sőt, mivel egy lánynak sem áll jól a hiszti, de egy fiúnál még gázabb.”
Tipikus narancsbirka, tőletek se várjon az ember fejlődést. A fiúknak rosszabb a magatartása mint a lányoké, de a lányok magatartása felnőttkorban baszódik el csak igazán, és ez köszönhető annak is hogy már gyerekként sem kapott mást csak dícséretet meg jó jegyeket amiért nőnek született. Ha az emberen nincsen semmilyen kényszer akkor nincsen fejlődés sem, az iskolának pedig az életre kellene felkészítenie, aminek része bizony a balhé is, illetve annak kezelése. Amit sokszor megírtak már itt is, hogy egyes nők gyakorlatilag a viselkedésben egy gyerek szintjén maradnak (hiszti és társai), na ennek pontosan ilyen okai vannak, csak az életben már nincsen tanárnéni hogy bebassza neki az egyest.

Horvath Anton
Olvasó

Itt már nagyban poénkodnak a “péniszkvótákon”, de bezzeg a női kvótákon nem röhögtek ennyire soha, pedig ugyanolyan röhejes:
https://telex.hu/eletmod/2022/08/26/pink-education-allami-szamvevoszek-tanulmany-reakciok

tomgal
Olvasó
tomgal

Most már azért megy némi visszakozás, meg kozmetikázás:

https://hirklikk.hu/kozelet/a-dolgozo-nok-tobb-gyereket-szulnek/403099/

Horvath Anton
Olvasó

Persze, itt a matriarchátusban mindenféle nőkritika szigorúan büntetendő. Már az edzők sem ússzák meg :D
https://divany.hu/eletem/edzes-konnyebb/?utm_source=techtud.hu&utm_medium=techtud_ajanlowidget

common man
Olvasó
common man

A fitneszoktatóknak említeniük sem szabadna a nők testsúlyát edzés közben – állapította meg a tanulmány

Akkor edzés előtt tartok egy kis eligazítást:Kezdés után már nem beszélek csak mutatok ti meg mozogjatok dagadt disznők égjen a zsír felőlem bőghettek is attól is fogytok van miből ..hogy a picsába fértek ezek be az ajtón.? Amúgy azért lettem fitneszedző mert kimondottan a dagadt nőkre bukok.

victus
Olvasó

Fejezd már be a hisztizést, te kis pöcs.

hunbagira
Újságíró

te is, te büdös cefrés ringyó, hegyi elvtársaddal együtt…

victus
Olvasó

Erőltesd már meg az a három agysejtedet és találj már ki valami újat, te nyomorult idióta. Vagy ez túl nagy feladat a számodra?

hunbagira
Újságíró

Te szar ringyó, hozzád ilyesmi nem kell….kijött már a nyomorult mérgezett méhed az aranyereden, te gyógyszerfüggő, alkesz fos?

victus
Olvasó

Még csak meg sem próbálod.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

A fiúknak rosszabb a magatartása mint a lányoké,

Amiért jár a megérdemelt “jutalom”.

de a lányok magatartása felnőttkorban baszódik el csak igazán,

Ez egyrészt indifferens, és lényegtelen, és a te szempontodból is csak annyi releváns, hogy átnéznek rajtad.
Amúgy nem baszódik el semmi, csak épp kiélhetik büntetlenül az ösztöneiket.
Ez nem “elbaszódás”, csak részedről egy tehetetlen hisztivinnyogás.

és ez köszönhető annak is hogy már gyerekként sem kapott mást csak dícséretet meg jó jegyeket amiért nőnek született.

Köze sincs ehhez. Itt épp azt jutalmazzák, aki megérdemli, jogosan.

Ha az emberen nincsen semmilyen kényszer akkor nincsen fejlődés sem,

Bizony, ezt bizonyítja a sok incelpatkány is, el lettek puhulva, áldozatszerepben fetrengő nyomorult hisztigépek, akik követelik azokat a nem létező jogaikat, amelyeket nem hogy meg sem érdemelnek, hanem ráadásul még élni sem tudnának velük, mert ahhoz is balfaszok.

hanem az iskolának pedig az életre kellene felkészítenie,

Tévedés, az iskolának nem ez a feladata, az még disszonánsabb, hogy az eszköztelen pedagógusokra legyen terhelve az a feladat, hogy az elbaszott szülők még elbaszottabb gyerekeiből “kineveljék” az otthonról hozott faszságokat!

aminek része bizony a balhé is, illetve annak kezelése.

Kurvára nem része, de Ronáldóék is osztják az álláspontodat, és látjuk, hogy ez milyen sikerekhez vezet.

Amit sokszor megírtak már itt is, hogy egyes nők gyakorlatilag a viselkedésben egy gyerek szintjén maradnak (hiszti és társai),

Ez irreleváns, mert épp a pedagógús nők azok, akik, ha tetszik, ha nem, de kénytelenek az ösztöneikkel szembe menni és felelősséget vállalni a rájuk bízott gyerekekért, mert ezt egy objektív felelősség, nem tetszik alapon megy!
Aztán az adott egyén ezzel úgy birkózik meg ahogy tud.

na ennek pontosan ilyen okai vannak, csak az életben már nincsen tanárnéni hogy bebassza neki az egyest.

A tanárnéni 99%-ban jogosan bassza be az egyest, sajnos nem elégszer és nem eleget……

victus
Olvasó

Amit sokszor megírtak már itt is, hogy egyes nők gyakorlatilag a viselkedésben egy gyerek szintjén maradnak (hiszti és társai),

Akkor olvasd már vissza a nyafogós kommentjeidet, Tónyó. Te vagy itt a legnagyobb hisztigép, aki egy szaros gyerek szintjén vegetál.

hunbagira
Újságíró

mondja ezt a büdös cefrés ringyó és/vagy hegyikakszi..:D

hunbagira
Újságíró

Oláhcigány-deviáns, nyomorultozik, aki a diszlexiás/diszgráfiásként a legalapvetőbb helyesírási szabályokat is képtelen betartani, a darab szar.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Oláhcigány-deviáns, nyomorultozik, aki a diszlexiás/diszgráfiásként a legalapvetőbb helyesírási szabályokat is képtelen betartani, a darab szar.

És ez a te intellektusod és főleg a szépirodalmi stílusod mellett igazán kirívó.

Horvath Anton
Olvasó

“Azt pedig elvárni, hogy manapság a nők önként lemondjanak arról, hogy azt tanulják, akkor és amikor akarják, igen nagy balgaság.”
Ez a legszebb ezekben a dolgokban, hogy te is egyből a feminista logika szerint gondolkodsz, le se tagadhatnád hogy nőből vagy. Szerintem meg a jelentés nem azt mondja ki hogy a nők számát kellene csökkenteni, hanem a férfiakét kellene növelni. De ti mindig a kibaszott “elnyomott nők” meséiből kiindulva közelítitek meg a dolgokat, jó fideszeshez híven, “így jó minden ahogy van”, nehogy már változtassunk mert akkor a csakszi maminak sem lesz igaza soha.

tomgal
Olvasó
tomgal

Te meg azt nem tagadhatod le, hogy ” Antonból vagy” és a szövegértés továbbra sem az erősséged. Egyrészt, ez egy ténymegállapítás volt, nem véleményezés. Ha van x számú hely egy teltházas egyetemen, ahova szívesen mennek a jelentkezők, ahol jelenleg 60- 40 % az arány a nők javára, szerinted lehet úgy növelni a férfi felvettek számát, hogy a nőké ne csökkenjen ? ( orvosi, jogi, közgazdasági szakokra gondolok). Mérnöki, IT területen így is jóval több a férfi.
Továbbá az is ténymegállapítás, hogy ha egy nő párválasztásnál ennyire figyelembe veszi a végzettséget, akkor bizony önkéntesen kell lemondania arról a diplomáról, mivel a férfiak kisebb hányada megy el tanári, kommunikáció, andragógia és hasonló büfé szakokra- a tanári nem büfé, arra azért nem mennek férfiak, mert nincs benne pénz és a legtöbbüknek se kedve, se türelme gyerekekkel, kamaszokkal vesződni.( egyébként azért elképesztő röhejes szakokkal találkoztam nyári, meg suli mellett dolgozó fiú diákmunkásoknál is az évek során és ez is csak egy TÉNY) , de azért többségében inkább elmennek targoncát vezetni, ételt kihordani, költöztetni, kamionozni- nagyon helyesen, amiben jóval több pénz van.
Azt pedig senki nem mondta, pláne én nem, hogy minden jó ahogy van, távolról sem.

Ja, és csak még annyit figyelmedbe ajánlanék, hogy az Állami Számvevőszék véleményem szerint erősen ” Fideszes” lehet és ők vetették fel a problémát, biztosan a ” minden így jó ahogy van” nevében :D.

UI: ha megnézzük a hiányszakmákat ( IT és reál szakos tanárok kivételével), szinte mind fizikai, szaktudást igénylő meló amihez nem kell diploma. Szóval nem azt kéne erőltetni véleményem szerint, hogy a fiúk is minél több büfé szakot végezzenek el , hanem ezeknek a szakmunkáknak nagyobb társadalmi megbecsülésén és elismerésén kellene inkább dolgozni, propaganda filmekkel, plakátokkal, osztályfőnöki órákon, pályaválasztási előadásokon.

victus
Olvasó

hanem ezeknek a szakmunkáknak nagyobb társadalmi megbecsülésén és elismerésén kellene inkább dolgozni, propaganda filmekkel, plakátokkal, osztályfőnöki órákon, pályaválasztási előadásokon.

Ezt mégis, hogyan? Kisfiam menjél már el fizikai munkásnak, mert úgyis hülye vagy az egyetemhez (sokan tényleg azok) és milyen jó lesz már neked ilyen fizikailag kimerítő és megterhelő munkát végezni.
Azok többsége, aki el is végzi a szakmunkásképzőt, abban a hitben van, hogy majd megy szépen külföldre, ahol milliókat fog keresni.
Akárhogy is próbálják sokan erőltetni, az ilyen szakmunkák társadalmi elismertsége eléggé alacsony szinten van.

common man
Olvasó
common man

Ezt mégis, hogyan?

Ne mindent mi mondjunk már meg,Ott van az a rengeteg kommunikációs szakot végzett na ez egy igazi feladat lenne nekik.

victus
Olvasó

Pedig ilyen csupa nagyokos jár, akire simán rábíznám a világ sorsát. Látom megint csak a pofázás és a hiszti megy, de a megoldások újfent elmaradnak.

Horvath Anton
Olvasó

Köszönjük ezt a konstruktív, megoldásokkal csordulásig teli kommentet csakszi, azt se tudjuk hirtelen melyik megoldással kezdjük.

victus
Olvasó

Nem én hisztizek itt és vergődök az áldozatszerepben.

common man
Olvasó
common man

Ha valaki áldozatszerepben vergődik hisztizés közben, attól még elütheti a HÉV….

hunbagira
Újságíró

igen, elintézni a magadfajtát…:)) te cefrés, aranyeresre baszott szar..

common man
Olvasó
common man

Turbinagépész az jó szakma, műkörmös se rossz,hegesztő,cnc pék hentes mészáros gázszerelő ács sírköves

Reactor
Újságíró

Külföldön a jó szakember bizony meg is keresi a milliókat. A mekkmester az nyilván nem.
Idehaza pedig hiába elismert ötcsillagos szakember valaki a munkájában, nincs az embereknek pénze, helyette a tizedannyiért dolgozó kontár mekkmestert bízzák majd meg, aztán meg anyázzák szorgalmasan a szakmát, hogy minden mesterember kókler, és csak átrázni tudja a megrendelőt.
Valóban: aki hozzáértő volt, már rég lelépett innen, maradtak a gány munkát végző mekkmesterek. Ezek után nem csodálkozok azon, hogy a társadalmi elismertségük elég alacsony szintű.

hunbagira
Újságíró

itthon is megkeresik…pláne, ebben a csokos ingatlanpiaci lufiban (ami valószínű most fog kipukkanni)