Férfihang.hu
3 megosztás

Lengyel, magyar két jó barát, együtt ölnek babát, mamát…

Akár ezt a címet is adhatnánk Austin Ruse írásának, mely a múlt heti ENSZ-szavazás kapcsán Lengyelországot cinkos némasággal, az Orbán vezette Magyarországot pedig gyalázatos árulással vádolja. De lássuk előbb, mit vet a C-Fam nevű, New Yorkban működő élet- és családvédő szervezet vezetője a két ország ENSZ-képviselőinek szemére az Orbán Viktor képmásával kezdődő írásban!

A nyugati konzervatívok mindig előszeretettel beszélnek Lengyelország és különösen az Orbán Viktor által vezetett Magyarország hősies magatartásáról annak kapcsán, hogy kiállt az Európai Unióval szemben olyasfajta jelenségek kapcsán, mint például a bevándorlás. De a konzervatívoknak, különösen a szociális konzervatívoknak meg kell érteniük, hogy sem Lengyelország, sem Magyarország soha semmit nem tett a magzati életkorú gyermekekért az ENSZ-ben. Márpedig soha semmit nem tenni nem vall éppen tündöklő, hősies erényre. Ez a két, sokak által agyondicsért ország bizony gyalázatosan viselkedett az elmúlt napokban. Az ENSZ közgyűlése szeptember 2-án olyan határozatot fogadott el, amely az abortuszt az emberi jogok közé sorolja, és támogatja az LMBTQ+ ideológiát is. Felháborító, hogy miközben Magyarország és Lengyelország semmi érdemlegeset nem tett az abortusz és az LMBTQ+ mozgalom megfékezéséért, a magyar képviselő most kifejezett igennel támogatta ezt az ENSZ-állásfoglalást.

Istennek hála, velük szemben viszont akadt több, igazán bátor, főként afrikai ország, mely szembeszegült a nyugati országokkal, és megpróbált különféle módosításokat elfogadtatni, amelyek tompították volna az abortuszpártiak térnyerését ebben a bár nem kötelező érvényű, mégis nagyon veszélyes határozat meghozatalában. Az általuk szorgalmazott módosítások némiképp helyesbíthették volna a határozat LMBTQ+ párti nyelvezetét is. Sajnos azonban minden ilyen jellegű próbálkozásuk kudarcot vallott.Nigéria például annak ellenére is élen járt az élet és az igazság útján, hogy az abortuszpárti Biden-kormányzat és az Európai Unió is kegyetlen nyomás alá helyezte. Nigéria mellett olyan országok szavaztak a magzatgyermekek védelmében, mint Burkina Faso, Kamerun, Etiópia, Egyiptom, Gambia, Szenegál és Uganda.

Magyarország nyíltan a jótékony módosítások ellen szavazott, Lengyelország pedig gyáván tartózkodott a szavazásnál. Pedig sem Magyarországnak, sem Lengyelországnak nem lett volna nehéz élet- és családpárti szavazattal föllépni az ENSZ-ben. Egy ilyen szavazat ugyanis nekik semmibe sem került volna. Ők bármikor könnyen szembeszállhatnának az EU-val és az Egyesült Államokkal is. De ilyesmire ők sosem vállalkoznak. Ezzel szemben most hatékonyan szolgálták a halálkultuszt és a család szétrombolását. Azok az afrikai országok, amelyek az élet és a család jogai mellett szavaznak, óriási pénzmegvonást kockáztatnak. Nem csak fenyegetik őket, hogy visszatartják tőlük a pénzügyi támogatásokat, hanem gyakran életbe is léptetik ezeket a szankciókat. Az életpárti diplomaták elveszthetik még az állásukat is.

Szeptember másodika óta Magyarország és Lengyelország a szégyen és gyalázat bélyegét hordozza, mert mindketten gyávák voltak. Ha e sorok olvasója alkalmasint azt hallaná, hogy egy konzervatív dicsőítő éneket zeng bármelyikükről, de főleg Magyarországról, világosítsa fel, milyen gyalázatot műveltek ezek ketten – a többiekkel együtt – az ENSZ-ben! És ha már itt tart, velük szemben üdvözölje Afrika azon országait, amelyek a szavazásnál igazi bátorságról tettek tanúbizonyságot!

A fenti írás kapcsán érdemes néhány rövid, mégis fontos megjegyzést tennünk az ENSZ-ben napirendre tűzött élet- és családvédelmi szavazással kapcsolatosan. Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy a magyar életvédők már a szavazás előkészítésének idején, jó előre figyelmeztették a “családbarát” magyar kormányt a várható veszélyre. A CitizenGO internetes portál szerkesztői félreérthetetlen nyíltsággal és sürgősségi jelleggel arra kérték Szijjártó Péter külügyminisztert, Hornung Ágnes családokért felelős államtitkárt és Horváth Zsuzsanna ENSZ-nagykövetet, hogy “Ne támogassa Magyarország az abortuszt az ENSZ-ben!” Intettek arra, hogy az ENSZ Közgyűlése egy olyan határozatot fogadhat el, amely “az abortusz emberi jogként való nemzetközi elfogadtatásának egy fontos lépcsőfoka lehet.” Kifejezték azt az aggodalmukat is, hogy a magát “családbarát” jelzővel kitüntető Magyarország és Lengyelország is a határozattervezet elfogadására készül.

A petíciót közreadó Schittl Eszter helyesen mutatott rá, hogy az állásfoglalás jelentős győzelmet jelentene az úgynevezett „abortuszjogok” képviselőinek, és egyértelmű felhatalmazást adna az ENSZ-ügynökségeknek az abortusz anyagi forrásokkal és politikai eszközökkel való még erőteljesebb propagálására. Ugyancsak ő figyelmeztetett arra, hogy biztonságos abortusz nem létezik. Minden abortusz során életét veszti egy ártatlan, fejlődő ember. A babáknak semmiféle abortusz nem biztonságos. Minden abortusz súlyos lelki következményekkel jár, illetve számos egészségügyi kockázata van az anyára nézve is.  A döntéshozókhoz intézett kérelmet 128 392 magyar állampolgár aláírásával ellátva New Yorkban Horváth Zsuzsanna ENSZ-nagykövetnek személyesen adta át a CitizenGo munkatársa, dr. Faragó Renáta kétgyermekes édesanya és orvos, aki az élet és a család védelme mellett mind anyaként, mind orvosként elhivatott szakembernek számít.  De mindhiába. Hiába kérlelték a magyar delegációt, hogy tartsa magát a Magyarország Alaptörvényében foglaltakhoz a magzatok fogantatástól kezdődő védelme tekintetében, és szavazzon az ENSZ Közgyűlésben 2022. szeptember 2-án a 133. napirendi pontban jegyzett határozat elfogadásával szemben. A határozatot, ami a múlt héttel kezdődően ma már az abortusz emberi jogként való nemzetközi bevezetésének következő lépcsőfokává lett, a magyar igennel és és a lengyel tartózkodás nyomán elfogadták.

Most már csak azt kellene tudni, mit jelent a magyar kormánynak és ágenseinek az a szégyentelen használatra alkalmazott papírguriga, amit 2011-ben a Fidesz és a KDNP képviselői a nemzeti feltámadás “húsvéti alkotmányának” neveztek, és amelynek II. cikkelyében még ezt írták: “Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”

Utóiratunkat Szijjártó Péter külügyminiszter úrnak szánjuk: az ENSZ közgyűlésén részt vett orosz képviselő – rádöbbenve arra, hogy az abortusz a népek és nemzetek legfontosabb fizikai és lelki erőforrásának, a magzatkorú gyermekek életének elpusztítására irányul – a Nyugat halálkultuszának veszélyes dokumentuma ellen szavazott. Az Ukrajnát képviselő döntéshozó – bár a frontokon száz- és ezerszámra esnek el felnőtt honfitársai – az abortusz méhen belüli háborúja mellett tette le voksát úgy, hogy azzal maholnap a jelenleginél is több, ártatlan ukrán magzatgyermeket mészárolhassanak le a New York által sugalmazott gonoszság végrehajtói.


Az Életről szavazó 80 áruló, a 33 védelmező és a 15 tartózkodó “bizonyítványa”

 

Szeretnénk, ha Ön munkatársaival együtt a New Yorkban tanúsított szégyenletes “magyar” állásfoglalást felülbírálva, a jövőben inkább az életvédelem orosz (lavrovi) példáját, de mindenekelőtt a Magyar Alaptörvény ide vágó rendelkezéseit követné ahelyett, hogy azt a döntéshozó helyzetbe hozott női hölgyek intim betétnek használnák.

 

Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnökének írása

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
3 megosztás


60
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
5 Egyéni hozzászólás
55 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
13 Hozzászólások szerzői
georg1945tomgalcsakafocicommon manNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
hunbagira
Újságíró

Most velünk magyarokkal ne foglalkozzunk (illetve annyiban, hogy az orbáni “szabadságharcnak” ismét “szép” példáját láthattuk :D)
Hanem a 2 “főszláv” nép álszentségéről (akik megint neki álltak lemeccselni a lassan 500 éve tartó derbiüket) a lengyelről és az oroszról.
A lengyelek a világ és irracionális szinten legszigorúbb abortusz tvükkel a liberalizálás mellett szavaztak, az oroszok a liberális tvükkel meg ellene. :D
Illetve a szavazásból is újra kiderült, hogy az egyetlen vitális civilizáció, az iszlám.

Deadpool
Újságíró

“az egyetlen vitális civilizáció, az iszlám.”

Hogy mi van? :)
Bár 2016-ban olvastam ezt a cikket (nem volt időm újraolvasni), de úgy rémlik a fickó úgy írja le az iszlámot, mint egy gigantikus piramisjátékot, ami addig tudja gazdaságilag fenntartani önmagát, amíg vannak olyan emberek akiken élősködhetnek. Ha minden ember megtérne Allahhoz és elfogynának a hitetlenek, akkor lufi, amit fújnak, kidurranna.

hunbagira
Újságíró

ez inkább teljesen szemita féltestvéreikre jellemző, szerintem.

Horvath Anton
Olvasó

Azért azt tudjuk a hazai “eltérő kúltúrákból” is, hogy a népszaporulat nem igazán függ össze magával a gazdasággal. Most is ezért megy a rugózás a “diplomás nők nem szülnek” jelentés miatt, sajnos az egészből ennyi ment át. Azon hogy a férfiak egyenlőbb helyzetbe kerüljenek azon már nem gondolkodnak sehol, ahogy azon sem hogy a jelenlegi kapitalista gazdasági rendszer alapjaiban a családok ellen van. Pont ahogyan nem igazán szívleli a nyugdíjasokat meg a pályakezdőket sem. Viszont el kellene dönteni lassan, hogy melyik lenne fenntarthatóbb, a családok vagy a fogyasztói társadalom? Idáig már persze nem jutnak el, bizonyos értelemben tehát igaz, hogy az iszlám vallás tagjai vagy például az afrikaiak ilyen szempontból jobban állnak. Akkor is ha folyamatosan érkeznek a segélyek hozzájuk, bár az ottani gazdasági helyzetet nagyban befolyásolják a gyarmatosító országok is persze.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Azért azt tudjuk a hazai “eltérő kúltúrákból” is, hogy a népszaporulat nem igazán függ össze magával a gazdasággal.

Igen, ez egy érdekes kérdés, amit lehetne boncolgatni, főleg ennek a fényében: 100 tény az emberi rasszok közötti különbségekről(https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/4755-z)
– Minél magasabb egy rasszon belül az átlag IQ, annál “elesettebb”, vagyis hosszabb ideig tart az “érése” a “felnőtté válás”, ezen belül a biológiai és szellemi fejlődés “befejeződése”(nemenként eltérő mértékben) de kitolódik 21-25. életévre, ebben az esetében viszont átlagosan magasabb intelligenciával párosul.
– Minél kisebb egy rasszon belül az átlagos IQ, annál “életképesebb”, korábban éri el a biológiai “fejlettséget”, viszont ahogy a négerek és cigányok esetén is ez bizonyított tény, és az egyéb szarbőrűek tekintetében is megelőlegezhető, hogy átlagosan legkorábban 14 éves kortól kezdődően, de legkésőbb kb 16. extrém esetekben max18 . életév körül “lezárul” a biológiai, szellemi fejlődésük.

Mindkettőnek vannak előnyei, illetve hátrányai.

A magasabb intelligencia a jóléttel és a biztonsággal párosulva csökkenő születési rátát eredményez jelenleg mindenhol.

Az alacsonyabb intelligencia a jóléttel és biztonsággal párosulva növekvő születési rátát eredményez, hiszen az alaprogramokon túl (szaporodj-sokasodj) nem nagyon képes produktív lenni, nincs “jövő tudata”, gyakorlatilag egy parazita összes “tulajdonságait” magán hordozza.

Nem véletlen, hogy minél inkább “szűkülnek” a körülmények, pl. csonka/terhelt család esetén felgyorsul a biológiai értettség, ez egy atavisztikus “erő”.

Rasszon belül is megvan ez a kettősség, mármint hogy a nemek eltérően érnek, a nők korábban kezdik és hamarabb fejeződik be, míg a férfiak később és tovább tart.
átlagosan 2-5 év a különbség.

Minél kisebb az intelligencia, annál inkább a “körülmények” határozzák meg a népszaporulatot: bőségben sok, ínségben kevés.

A magasabb intelligencia “kikényszerítése”/ szelekciója mindig is “mostoha körülmények” közt megy végbe, amikor abszolút értelemben is korlátok vannak, így önkorlátozóvá is válik szaporodás szempontjából.
Minél intelligensebb, annál inkább a “kevesebb, de biztos”/”minőségi” lesz a cél, a másik esetben, a “stratégia”, hogy a sok, és hátha egy-kettő túléli…
Ezek nem “tudatos” stratégiák.
A Pareto elvvel is összhangban vannak.
Sőt, a nemek tekintetében is megfigyelhető, hogy egy nő, ha teheti, akkor 1, max 2 utódot hozna létre, de azt az “alfától”, míg a férfinek sokkal szélesebb a “spektruma”, neki az az optimális, ha minél több utódja van, és lehetőleg más finanszírozza a nevelésüket..

Most is ezért megy a rugózás a “diplomás nők nem szülnek” jelentés miatt, sajnos az egészből ennyi ment át.

Nem (csak) a diplomás nők nem szülnek, hanem ők “megengedhetik maguknak”, hogy ne szüljenek.

Azon hogy a férfiak egyenlőbb helyzetbe kerüljenek azon már nem gondolkodnak sehol, ahogy azon sem hogy a jelenlegi kapitalista gazdasági rendszer alapjaiban a családok ellen van.

Belekormányoztátok magatokat egy olyan hurokba, amiből nem tudtok sem menekülni, sem kilépni.
1. Ha a nő a férfival “egyenlő”, akkor annak a nőnek nem kell az “egyenlő” férfi, sőt még az egyenlő fölött egyel lévő sem, azzal max megalkuszik, ha nem kerül jobb, és ennek az árát kamatostul le is veri rajta.
2. Akkor van egy “szabad választási” rendszerben “esélye” egy férfinek, ha az általa “elfogadhatónak”/”megfelelőnek” ítélt nőnél legalább 2 ponttal magasabb az SMV-je.
Minden más esetben bukta van számára. Ez meg ugye korlátos a nők preferenciája alapján.
3. Ennek semmi köze a “rendszerhez”, vagyis de, lenne, abban az esetben kerülhetne “megerőszakolásra” az első két pont, ha az élete múlna rajta, akkor igen, ilyen szempontból számít a “rendszer”, de ezen kívül, bármelyik “szabad rendszerben”, legyen az kapitalista, kommunista nem lényeges. Vagyis, ha nincs ráutalva/kiszolgáltatva a férfinak, akkor lényegtelen a rendszer.
4. Ha rá van utalva/ki van szolgáltatva a férfinak, akkor alapból van egy “életben maradási ösztön”, ami felülírja a hipergámiát, ha nem, akkor meg rövid úton belül kiszelektálódik.
5. Jó lózung a “családok ellen van”, ugyanis nem lehet egy nőt könyörgéssel megerőszakolni:)
Anélkül meg nem igazán fog menni az, amit a lázálmaitokban összehaluztok.
A család (legalábbis a fehér kultúrkörben) az jelenleg a nő döntése, mindenféle szempontból. Nem létezik olyan gazdasági, politikai párt, erő, vagy (a szabad választásukat engedélyező) rendszer, amelyben ezt el lehetne tőlük venni.
Ha kell neki, akkor úgy is “megszerzi”, ha nem kell neki, akkor úgyis megszabadul tőle.
Kivéve azon szűk 20%-nyi férfiak esetét, akik megmondhatják, hogy legyen, ne legyen gyerek, mert az adott nőnek “még így is megéri”, ha ezzel a férfival lehet.

Pont ahogyan nem igazán szívleli a nyugdíjasokat meg a pályakezdőket sem.

Irreleváns, másrészt egy politikai rendszer nem “emberi entitás”, hiába próbáljátok antropomorfizálni, már itt megbukik az összes, erre épített vágyaitok, elvárásaitok.

Viszont el kellene dönteni lassan, hogy melyik lenne fenntarthatóbb, a családok vagy a fogyasztói társadalom?

Dehogy kell eldönteni.
Ki lenne ebbe a “döntési kényszerben”?
Megint nem a valóságban éltek.
Másrészt ez nem “döntés” kérdése, harmadrészt pedig hamis dilemmát állítottál fel.

Idáig már persze nem jutnak el, bizonyos értelemben tehát igaz, hogy az iszlám vallás tagjai vagy például az afrikaiak ilyen szempontból jobban állnak.

Az “iszlám vallás tagjai” semmiben nem különböznek a hazai rétinégerektől, csak még egy elbaszott korlátolt és zárt ideológiájú “vallásuk” egy “felsőbbrendű” szarként “legitimálja” számukra és egyben konzerválja is azt a szemetet, amiben vannak.

Ennek a legtisztább “képe”, ha úgy tetszik, akkor épp a jelenlegi Afganisztán, ahol egymásra rohadnak és kb 500 évvel korábbi korba sikerül “kiszabadulniuk”, amibe bele is ragadnak, mert nincs “olajuk” és halomra baszhatják magukat az “iszlám vallás tagjai”……., mondhatni úgy is, hogy “megérdemelten”.

hunbagira
Újságíró

Amit írsz arra megint számtalan ellenpélda van. Tetűhintás ortodox zsidó közösségek, angolszász-németholland puritán prostestáns megfelelőik pl amishok.
Mikroszinten most is ők tartják az asszonyonkénti 8-9 es átlaggal a rekordot ezzel a mali nigger nőket is “verik”.
És abszolút is, eme közösségek tartják a rekordot asszonyonkénti 12+os átlaggal a 19. századból.
Szóval ismét kiderült, hogy ez is mint minden inkább kultúrális, felfogásbeli kérdés, nem gazdasági-materiális vagy épp intelligencia.
De mondok erre egy még durvább példát a vad feminista világi izraeli nő is megszüli a 3at vad cionista nacionalizmusából kifolyólág (bár az eheti hírek arról szóltak, hogy úgy tűnik ennekellenére elbukják a bölcsők háborúját az arabokkal szemben) ezt ki is mondják.

hunbagira
Újságíró

ui igen, a feminizmus összekapcsolódhat durva nacionalizmussal. ez csak innen európából, angolszász világból tűnik furcsának.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Amit írsz arra megint számtalan ellenpélda van.

Attól, hogy van ellenpélda, attól még a sokaságra és általánosan igaz.
Az ellenpélda számbeli aránya dönti el annak relevanciáját.

Tetűhintás ortodox zsidó közösségek, angolszász-németholland puritán prostestáns megfelelőik pl amishok.

Kb. ugyanaz, mint jelen esetben az iszlám. A közösség minden tagjának egyértelmű korlátok vannak felállítva, azt, ha megszegi az egyed, akkor büntetés jár érte, minimum kiközösítik és/vagy halál.
Ha nincs választási lehetősége, mert pl. ezen a közösségen kívül szó szerint éhenhalna, illetve az egyén nem elég “kockázatvállaló”, ráadásul “kevés is lenne” a “külvilág számára, ezért nem érdek elhagyni azt, nem hülye, hogy a saját maga ellensége legyen. Arról a szűk “elitről” nem is beszélve, akiknek ez Hawai.
Tehát, a gyökértelenség, a kitaszítottság és sehová nem tartozás félelme visszatartó erőként elég jól korlátoz.
Ezen közösségek mindegyikére jellemző, hogy amennyire képesek, elzárják magukat is és a többi tagot is a külvilágtól, a globalizációtól az ismeretektől, információktól, nem csak elvekben, de a fizikai kontaktusok szintjén is.
Kvázi egy “szellemi gyepűt” hoznak létre.

Mikro szinten most is ők tartják az asszonyonkénti 8-9 es átlaggal a rekordot ezzel a mali nigger nőket is “verik”.
És abszolút is eme közösségek tartják a rekordot asszonyonkénti 12+os átlaggal a 19. századból.

Semmi ellentmondás nincs ebben, hiszen számukra “ez a természetes”, a megszokott, az “alternatív nélküli “zárt” és “véges” világuk determinisztikussága”.

Ennek többek közt az is az oka, hogy az életben maradás technikai feltételei, elég élelem, vagy pl. a külső “támadás ” valószínűsége csekély, illetve a kizárt, tágabb környezet erőforrásaiból “megszűrve” a túlélés biztosított.

Amint “felszabadításra” kerülnek, és/vagy az erőforrások korlátossá válnak , úgy “rendeződik” át a “normális ” menetbe.

Szóval ismét kiderült, hogy ez is mint minden inkább kultúrális, felfogásbeli kérdés, nem gazdasági-materiális vagy épp intelligencia.

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy is/is.
Nem 0 összegű játszma, ez sem.

Ha meg az arányokat nézzük, akkor meg irreleváns, hogy vannak ilyen “gócok”, ahogy az is, hogy léteznek “matriarchátus” közösségek a Földön, lényegtelen, azon kívül, hogy “érdekességek”, semmi hatásuk nincs a valós világra.

De mondok erre egy még durvább példát a vad feminista világi izraeli nő is megszüli a 3at vad cionista nacionalizmusából kifolyólág

Volt egy videó, jópár éve készült, korábban linkeltem is nem is egyszer, de nem találom, lehet, hogy a youtube-ról is leszedték, ami arról szólt, hogy a “femninista liberalizmus” milyen áldásosan működik Izraelben is.

(bár az eheti hírek arról szóltak, hogy úgy tűnik ennekellenére elbukják a bölcsők háborúját az arabokkal szemben) ezt ki is mondják.

Nem véletlen, hiszen az egyik sokkal “liberálisabb” mint a másik, ráadásul az átlagos intelligenciája is nagyobb mint a muszlim söpredéké.

Nem véletlen, hogy a mindenkori “nagy civilizációk” elbuktak, hiszen a mennyiség mindig túlszaporodja a minőséget, ha erre “lehetősége adódik”(lásd “egyenlőség, szeparáció, kasztrendszer megszüntetése stb.)

hunbagira
Újságíró

Tudom/írtam (én is) ismerem az izraeli feminista mindennapokat. Szerintem (is) ez a jelenség a legdurvább Izarelben a “fejlett” világot tekintve, viszont része az államrezonnak egy durva nacionalizmus is. Szóval lehet, hogy feljelent már azért is, ha egy buliban véletlenül hozzáérsz, ennekellenére legalább bevállal 3 gyereket.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Szóval lehet, hogy feljelent már azért is, ha egy buliban véletlenül hozzáérsz, ennekellenére legalább bevállal 3 gyereket.

Megalakulása óta gyakorlatilag “állandó háborúban ” élnek, ez a “fenyegetettség” “kikényszeríti” a “biztonsági tartalék képzését, az arra való törekvést.
Ez meg megint egy másik szempont/adottság/”biológiai kényszer”, ami kiegészíti az előbbieket.

hunbagira
Újságíró

Nah ezt még nem írtam neked. De ebben, amit írtál van valami…

Deadpool
Újságíró

“Mikroszinten most is ők tartják az asszonyonkénti 8-9 es átlaggal a rekordot”

Meg vagytok ti áldva ezzel a gyerekszüléssel mind, de odáig valahogy egyikőtök sem jut el, hogy a 8-9 gyerek, de még a 3 is hosszútávon ugyanolyan pusztulásba vezet, mint az 1. A Föld nem lapos és végtelen…

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Meg vagytok ti áldva ezzel a gyerekszüléssel mind, de odáig valahogy egyikőtök sem jut el, hogy a 8-9 gyerek, de még a 3 is hosszútávon ugyanolyan pusztulásba vezet, mint az 1.

Vagyis az 1 sem = 0 utód lenne számodra a kívánatos?

Igazán a “minőségi” arány csökkenése és a “kevésbé minőségi”-ek arányának a növekedése a probléma, és mióta a globalizáció áldásai közt már igazán semmi nem jelent akadályt, a szarbőrű/nigger stb. söpredék a Gresham-Kopernikusz törvény alapján, ha így haladunk, kiszorítja a fehér embert.
É ez bizonyos embereket zavar, mások örömmel üdvözlik.

A Föld nem lapos és végtelen…

Hogy jön ez ide?

Horvath Anton
Olvasó

“3. Ennek semmi köze a “rendszerhez”, vagyis de, lenne, abban az esetben kerülhetne “megerőszakolásra” az első két pont, ha az élete múlna rajta, akkor igen, ilyen szempontból számít a “rendszer”, de ezen kívül, bármelyik “szabad rendszerben”, legyen az kapitalista, kommunista nem lényeges. Vagyis, ha nincs ráutalva/kiszolgáltatva a férfinak, akkor lényegtelen a rendszer.
4. Ha rá van utalva/ki van szolgáltatva a férfinak, akkor alapból van egy “életben maradási ösztön”, ami felülírja a hipergámiát, ha nem, akkor meg rövid úton belül kiszelektálódik.
5. Jó lózung a “családok ellen van”, ugyanis nem lehet egy nőt könyörgéssel megerőszakolni:)
Anélkül meg nem igazán fog menni az, amit a lázálmaitokban összehaluztok.
A család (legalábbis a fehér kultúrkörben) az jelenleg a nő döntése, mindenféle szempontból. Nem létezik olyan gazdasági, politikai párt, erő, vagy (a szabad választásukat engedélyező) rendszer, amelyben ezt el lehetne tőlük venni.”

“Igazán a “minőségi” arány csökkenése és a “kevésbé minőségi”-ek arányának a növekedése a probléma, és mióta a globalizáció áldásai közt már igazán semmi nem jelent akadályt, a szarbőrű/nigger stb. söpredék a Gresham-Kopernikusz törvény alapján, ha így haladunk, kiszorítja a fehér embert”

De a rendszerrel persze nincsen probléma, ugye ispánbarma?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De a rendszerrel persze nincsen probléma, ugye ispánbarma?

Az számodra egy adottság, amire nincs ráhatásod.
A te élted attól függ, hogy erre az adottságra hogyan reagálsz, hogy az, ami rajtad múlik, azzal mit kezdesz.
Ha úgy véled, hogy nem rajtad múlik, hanem a “rendszeren”, akkor itt az ideje tüncizni, toporzékolni és toppantgatni a lábacskákkal, hátha a rendszer a kedvedre fog változni és kibontakozhatsz, számodra is eljön a Kánaán, amit csak meg kell ragadnod.
Ez eddig is bejött, csak ki kell várni….., de addig is úgy néz ki, hogy marad a féllábon álldogálás.
De nem kell elcsüggedni, már többször elmondtam és újra megismétlem: “Mindenki jó valamire, ha másra nem, akkor elrettentő példának” .

Horvath Anton
Olvasó

Persze, hiszen világosan látszik hogy a jelenlegi rendszer fenntartható, azzal semmi gond sincsen :D Egyébként mindig vannak tüntetések is, csak szólok mert látom hogy te dobozba élsz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Persze, hiszen világosan látszik hogy a jelenlegi rendszer fenntartható, azzal semmi gond sincsen :D

A te szempontodból irreleváns, mert sem te, sem más nem képes hatni rá, maximum kívülről ugatni, aminek nem sok értelme van, de ha ez téged kielégít, az a te dolgod.

Egyébként mindig vannak tüntetések is, csak szólok mert látom hogy te dobozba élsz.

Ja, vannak, meg Szrtájk-ok is dögivel, olyan tömegek és olyan hatással, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

A sors iróniája, hogy a jelenleginél csak még rosszabb jöhetne, ahogy a jelenlegi ellenzéket elnézem, persze, kivéve a mihasznákat, akiket a mostani, jelenlegi kormányon lévők csicskapártjának neveznek, szóval nagyon jó kilátásaitok vannak, csak így tovább…..

Horvath Anton
Olvasó

Mindenkinek van rá ráhatása te igen balfasz, azáltal például hogy folyamatosan a cigányvajdádra szavazol neked is.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Mindenkinek van rá ráhatása

Persze, persze, Hunn is erről álmodozik, aztán mindig bilibe ér a kezetek, de ti nem akartok felébredni……..

te igen balfasz,

Én kérek elnézést…….Bizony, én vagyok a balfasz, aki naphosszat rinyál…..

azáltal például hogy folyamatosan a cigányvajdádra szavazol neked is.

Ja, a geci fideszre/cigányvajdára szavazók akadályozzák a te életed sikereit.

Ha már itt tartunk, akkor kire kéne szavazni, hogy az álmaid valóra válhassanak?
Melyik párt az, amelyik elhozná számodra a Kánaánt?

Horvath Anton
Olvasó

Aztán a te kezed hová ér el nap hosszat? A billentyűzetig meg a lábad közéig aztán ennyi?

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Látom, elkerülte a figyelmedet:

“Ha már itt tartunk, akkor kire kéne szavazni, hogy az álmaid valóra válhassanak?
Melyik párt az, amelyik elhozná számodra a Kánaánt?”

Horvath Anton
Olvasó

Én nem vagyok akkora hülye mimt te, hogy választási ígéretekben higyjek. A feminista lobbinak nem tökmindegy hogy milyen párt van hatalmon? Hát de.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Én nem vagyok akkora hülye mimt te, hogy választási ígéretekben higyjek.

Kifejezett örömmel tölt el, hogy téged nem lehet átverni.

A feminista lobbinak nem tökmindegy hogy milyen párt van hatalmon? Hát de.

Akkor miért ugatsz, ha nincs (jobb) alternatíva?

Horvath Anton
Olvasó

Ugyanazt kell csinálni mint a femen lobbi, nem alternatívákra várni. Az pedig ugatással indul, azoknál sem ment másképpen.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ugyanazt kell csinálni mint a femen lobbi, nem alternatívákra várni. Az pedig ugatással indul, azoknál sem ment másképpen.

A naivság/butaság ezen foka már fájdalmas, de tényleg.
Viszont megmagyarázza egy újabb aspektusát annak, hogy miért is vagytok vesztesek.

Horvath Anton
Olvasó

Miért te mit csinálsz? Mondjuk itt is például. Meg legfőképpen minek, mi céllal? Ha neked minden fasza akkor minek rinyálsz itt 6 nicken? Amúgy meg a fideszbe vetett naivságod nálad mindent felülmúlt már rég :D

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Miért te mit csinálsz?

A te szempontodból irreleváns.

Mondjuk itt is például.

Legnagyobb részt “gyöngyöt szórok a disznók elé”……

Meg legfőképpen minek, mi céllal?

Már többször leírtam, nagyrészt “gyomlálom a szemetet”, tekintet nélkül arra, hogy ki követi el……

Ha neked minden fasza akkor minek rinyálsz itt 6 nicken?

Egyrészt egyetlen nicken kommentelek, másrészt nem tudok mit kezdeni azzal, amit időnként összehaluztok, hogy még ki is lennék én, vagy más(ok), meg ugyanazon az account-on, nem is lenne értelme, mikor 2 percbe kerül egy újat regisztrálni?

Arra viszont kíváncsi lennék, és kérlek, hogy azért idézd már egyetlen egy kommentemet, amiben bármivel kapcsolatban “rinyáltam”/”panaszkodtam”?
Csak mert én egyetlen ilyenre nem emlékszem……

Amúgy meg a fideszbe vetett naivságod nálad mindent felülmúlt már rég :D

Nem tudok mit kezdeni azzal bábbal sem, amit püfölsz, de ha igazad lenne, az is irreleváns a te szempontodból….-

Horvath Anton
Olvasó

“Legnagyobb részt “gyöngyöt szórok a disznók elé”……”

Húú bmeg, ez kemény, vannak itten bajok :D :D :D De tulajdonképpen igazad van, nekem aztán irreleváns hogy te mit csinálsz.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

nekem aztán irreleváns hogy te mit csinálsz.

Na végre, sokáig tartott megérteni, de kis eredmény is eredmény……

Deadpool
Újságíró

“Vagyis az 1 sem = 0 utód lenne számodra a kívánatos?”

Igen csaxi, 0 utód, sőt, lőjünk inkább most mindenkit a Dunába, mert ha nincs ember, nincs probléma… -.-‘ Úgy értem, ha két embernek mindig csak 1 gyereke születne, akkor kihalnánk. Ha pedig 3, akkor szintén kihalnánk, annyi különbséggel, hogy a föld is terméketlenné válna. Na ez az, amibe valamiért egy hazafi sem gondol bele soha egy pillanatra sem. Persze, jelenleg inkább az előbbi fenyeget minket, mint az utóbbi – már ha csak a saját nemzetünket nézzük, de ha az egész bolygót, akkor nyilvánvalóan az utóbbi.

“A Föld nem lapos és végtelen…”

“Hogy jön ez ide?”

Úgy, hogy a bolygó egy zárt rendszer, véges erőforrásokkal, amit ha nem veszel figyelembe, éhen halsz. Akkor pedig szülhetsz 12 gyereket is. Pár hét múlva főzheted meg, mint az ukránok a 30-as években. Felelős és hozzáértő embereknek azt kellene kimatekozni, hogy egy adott földterület, pl.: Magyarország hány ember eltartására képes, és ahhoz igazítani a népesedés politikát.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Úgy értem, ha két embernek mindig csak 1 gyereke születne, akkor kihalnánk. Ha pedig 3, akkor szintén kihalnánk,

Egyrészt túlbecsülöd az embert, másrészt az nem fenyegeti jelenleg a fehér-nyugati társadalmakat, hogy 3 születik , épp ellenkezőleg, a selejt növekszik ennél nagyobb ütemben és gyakorlatilag a mi rovásunkra.

annyi különbséggel, hogy a föld is terméketlenné válna.

Harmadrészt elég távol vagyunk ezektől a fantazmagóriáktól, vagyis hogy “elpusztítjuk a Földet”. A Föld köszöni szépen, elvan, velünk is, ,meg nélkülünk is, de azért az ember nagyképű gőgösségének ékes bizonyítéka az a tény, hogy a kietlen, életre nem alkalmas Marsot szeretné élhetőre “terraformálni”, miközben a Föld ezerszer alkalmasabb, de a mi szempontunkból “kietlen” vidékeit még képtelen:)
A CO2 hisztiről meg már ne is beszéljünk……

Na ez az, amibe valamiért egy hazafi sem gondol bele soha egy pillanatra sem.

A “hazafi”, ha valóban az, akkor a hazája/nemzete élvez prioritást a többivel szemben.
Szép dolog a kozmopolita elmélet, de ez csak egy népcvsoportnak “áll jól” és az is csak szopatja ezzel a többit…..

Persze, jelenleg inkább az előbbi fenyeget minket, mint az utóbbi – már ha csak a saját nemzetünket nézzük, de ha az egész bolygót, akkor nyilvánvalóan az utóbbi.

Szerintem meg ha az előbbit nem tudjuk megoldani, az utóbbi lényegtelen, mármint a mi szempontunkból.

Úgy, hogy a bolygó egy zárt rendszer, véges erőforrásokkal, amit ha nem veszel figyelembe, éhen halsz.

Jelenleg épp az az egyik fő probléma, hogy a szarbőrű szemét szaporodása épp a bőség következtében történik.
Régi szép idők, amikor a csontsovány, pókhasú épp felbukni készülő afrikai kisgyerek fotójával próbáltak téríteni, hogy takarékoskodj, mert neki milyen szar……
Ezek az éhenkórászok mára már az akkori számuknak kb a 100-szorosára szaporodtak, annak ellenére, hogy javarészt még írtják is egymást, de a számuk folyamatosan emelkedik és nem szűkölködnek..

Akkor pedig szülhetsz 12 gyereket is.

Bár már a férfiaknak is joguk van szülni, azért én mégsem tervezem.

Pár hét múlva főzheted meg, mint az ukránok a 30-as években.

????

Felelős és hozzáértő embereknek azt kellene kimatekozni, hogy egy adott földterület, pl.: Magyarország hány ember eltartására képes, és ahhoz igazítani a népesedés politikát.

Jelenleg, a legpesszimistább számítások szerint is kb. 20 milliónak lenne bőségesen hely és megélhetés……..

hunbagira
Újságíró

Deadpool! Sehol nem írtam a 8-9 gyerekre, hogy ez örvendetes. Pusztán példaként.
Amúgy nem a gyerekszámmal van eredendően a probléma, hanem a “bélpoklossággal” fenntarthatóság, környezet stb szempontjából.

hunbagira
Újságíró

Ui, pont az amishok kapcsán felhozni az ökológiai lábnyomot…

Naooo
Olvasó
Naooo

De bizony hogy a föld lapos.

https://www.youtube.com/watch?v=fn5_XO6p5DU

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Az, amikor az emberi hülyeség szorgalommal párosul……

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát akkor ne legyél szorgalmas hülye.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Meghagyom neked mindkettőt…..

Naooo
Olvasó
Naooo

Inkább a vodkát hagyd meg, jó lesz gazégetéshez.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

???? Vodkával gazt égetni????

common man
Olvasó
common man

Elkezdtem nézni de 0:18 körül lenyugvó “nap” felbaszta az agyamat. Kikapcs.

common man
Olvasó
common man

Na de mi van ha mégis gömbölyű csak a fény görbül el? Vagy a fizika teljesen máshogy van mint ahogy tanítják vagy akár mint ahogy az átlagember vagy akár egy laposföldes gondolja.Amúgy érdekes film.(végül mégis megnéztem)

georg1945
Olvasó
georg1945

Nagyon jó elemzés !

Se - se
Újságíró
Se - se

HorvathAnton
Meg van ez a kérdéskör fejtve elég régóta – de aki közelről látja a minőségek különbözőségeit, az nem hiszi el a szemének hogy csak a létszám számít.
És aki az agymosodát felügyeli, az csak propagálja és propagálja, hogy szeressük már meg a másféle minőséget.
Azt csak a saját belső iránytűnk mondatja velünk, hogy az a másféle minőség nem fog viszontszeretni bennünket.

Az a lényeg, hogy ne akard te megüzenni a vezetőségnek hogy milyen hüjeséget beszél a rádió.
Azon gondolkozz, hogy egyénileg mit tudsz tenni – mert nem vagy lehetőségek nélkül.

georg1945
Olvasó
georg1945

Az iszlámhívők társadalma a férfiuralmi patriarchátus, de azért abban a társadalmat is ezer ügyeskedéssel a nők irányítják. Minden esetre az iszlám világnézetet nem úgy kellene tekinteni, ahol a Sátán kegyetlensége a vezérelv.
Az iszlám úgy lett kialakítva, ahol a férfiak nem engedik meg a nőknek, hogy a létkérdésről a nők döntsenek.
Ezt találjuk mi furcsának, mert itt a mi közegünkben már szó szerint NŐURALOM lett és van.
A nők örök gyerekek a maguk játékosságukkal, gyerekes gondolkodásukkal, tisztelet néhány tényleg okos nőnek, akik valahogy mégiscsak az idő múltával felnőtté váltak.
Az iszlám kultúra gazdagabb, mint ahogy mi azt gondoljuk. Csakhát az mégiscsak férfiközpontú és nem nőközpontú, mint nálunk. A
kereszténység istennőt csinált Szűz Máriából.
Vannak népek, ahol nincsenek női istenek, női szentek, de vannak olyanok is, ahol az isten nőnemű, aztán meg vannak, ahol nemtelenek vagy egyszerre kétneműek, és ezeknek a népeknek is gazdag kultúrájuk van, de ez tőlünk idegenek.
Az iszlám arra vetíti az életet, hogy a nő fő foglalkozása a szülés, így hát olyan közegben, amíg a nő szülőképes, állandóan, egymás után állapotos és az a nagy ünnep, ha fiút szül és nem lányt.
Míg egy iszlám nőnek 5-7-12 gyereke van, addig a keresztény kulktúrkörben manapság egy vagy két gyereket szül egész életében egy nő, azokból is sokszor mind lány.
Ezért tűnik úgy, hogy az iszlámhívők igen szaporák, mondhatni invazívak, terjednek a világon, magukkal hozva az ő törvényeiket, életvitelüket és nem akarnak és nem is tudnak megváltozni, ha keresztény közegbe kerülnek.
Ezért gondolják a nem iszlám gondolkodók, hogy az iszlám egy vitális civilizáció.
De nem egyediek, mert ott vannak a zsidók és az indiaiak is.

tomgal
Olvasó
tomgal

“…keresztény kulktúrkörben manapság egy vagy két gyereket szül egész életében egy nő, azokból is sokszor mind lány.”

:D

Azért Magyarország még meglehetősen keresztény közegnek számít. Minden évben 2-3 ezerrel több kisfiú születik, mint kislány.

https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0007.html

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Ha pl.Magyarország ..keresztény közeg”-nek számitana,akkor ez az egész nem is képezné vita tárgyát,sőt sok egyéb fájó pont se nagyon lenne.

tomgal
Olvasó
tomgal

Nem képezi vita tárgyát, tegnap bevezették. A többség egyet is ért vele.
Ebben a kérdésben sohasem lesz egyöntetű a vélemény, a nagy keresztényi háttérrel rendelkező Lengyelországban és Írországban sem.

De te is tudod nagyon jól, hogy a sületlen kijelentésére mi volt a válaszom lényege.
( egyébként tőle tudhattuk meg, hogy a balfasz bétáknak születnek csak lányaik, tipikus példa erre Bruce Willis, Dwayne Johnson, Matt Damon és mondjuk egy magyar tipik béta: Koncz Gábor )

Horvath Anton
Olvasó

Ez a kijelentés mondjuk pont hogy a lényeg, amit a bérkommentelő öregasszony folyamatosan az iszlám államok gazdasági helyzetével “igyekszik” cáfolni:
“Az iszlám úgy lett kialakítva, ahol a férfiak nem engedik meg a nőknek, hogy a létkérdésről a nők döntsenek.”
Ennek pedig továbbra sincsen semmi köze egy ország gazdaságához, de mindegy. Szóval a fentebbi kijelentés emiatt nem teljesen “sületlenség”.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

“Az iszlám úgy lett kialakítva, ahol a férfiak nem engedik meg a nőknek, hogy a létkérdésről a nők döntsenek.”

Ebben én annyira nem lennék biztos, inkább az a valószínűbb, hogy a szarbőrű/arab/berber belterjes törzsi “kultúrhára” lett az iszlám, mint köntös ráaggatva, aztán egy idő után már nem tudjuk, hogy az egyiknek a szemete hol kezdődik és a másik ez irányú összetevője hol végződik……

Naooo
Olvasó
Naooo

Ezek nyomorékok.

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Ha valaki azt gondolja,hogy bármelyik ország bármelyik politikusa szabadon dönthet anélkül,hogy felsőbb körökből jóváhagyás jönne,az az ember tévedésben leledzik.
Ez a határozat megrendelésre készült,és még azok is akik ellenezték,és tartózkodtak,csak azért tettek úgy,hogy fenntartsák a látszatot,a népek felé.

Horvath Anton
Olvasó

Nyilvánvaló, azok is csak pénzből élnek.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

“Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg.”

Nagy szavak ezek! Most nem leszek népszerű lehet:

Kettő gondolattal járulnék a témához:

-A nem várt gyerek élete: Nem tudom, hogy hányotoknak volt olyan osztálytársa vagy ismerőse, akik az idősb tesót követően, nagy korkülönbséggel születve un. becsúszott gyerekek voltak. Hát nekem volt egy pár. Zömük legkésőbb kiskamaszként szembesült ezzel, volt aki előbb és volt aki felnőttként. Frankó kis kallódó életük lett, kevés kivétellel. Pedig meg volt a “jó” háttér, művelt képzett szülők etc… De mégis. Nagyszülő/k nevelték őket, anyuci menekült vissza a munkába, bátyus, nővér már egyetemista stb… A hálátlan gyerekkor hálátlan életútra nyitott kaput. Persze ez nem eleve elrendelés vagy törvényszerűség de mégis sajnos 10/8-9 így járt. (Sajnos a saját gyermekem életéből is a legkritikusabb szakaszban maradtam ki, kb. 2 évre, amit nem tudok magamnak sem megbocsájtani de azt, hogy az édesanyja gyakorlatilag le sem szarta időközben, persze kifelé ment a nagy színjáték, hát azt meg pláne nem fogom feledni…)

-A közelmúltban történt: Kórházfelújítás alatt, a nőgyógy. szakrendelés az akkori háziorvosommal aki üzemorvos is volt, egy folyosóra került átmenetileg. Ballagok befelé nagy nyugodtan, és a déli órákban alapból néptelen épületrész tele volt. (Mi a tosz!?…) Fiatal nőkkel, lányokkal, asszonyokkal. Saccra 85% cigányokkal, családtagokkal gazdagon ellátva természetesen. (Ez még a covid előtt kicsivel, átjáróház hangulatban.) A nővérpultban dolgozó kollegina, látta a megnyúlt/együttérző pofámat. El is mosolyodott… A dokinál talán öt percet voltam maximum, majd kifelé jövet megkérdeztem, hogy mi ez a sokadalom? A válasz még el sem hangzott, beviharzott egy ifjú csaj és jó hangosan érdeklődte meg, hogy itt kell-e abortuszra jelentkezni. (!) -Na mondom a többiek is? -Azok is. -Nincs itt baj, gondoltam és mentem a dolgomra.

Szóval van úgy, hogy jobb ha nem születik meg a nagy semmire, a szeretetlenségre a nyomorba egy gyermek. Fájó és szörnyen hangzik de attól még ez a valóság. Kötelezni valakit, aki nem is akar (még) anyává lenni, csupán egy “baleset, vagy a saját hülyesége” áldozata??? Mire való az? Erőszak esetén főleg.
Értelmes nő amúgy is csak a legnagyobb kényszerhelyzetében jut ide. Aki meg a számos féle védekezés helyett, hát az meg talán nem is baj, ha nem sokasodik.

Közelről ismertem egy nőgyógyászt, aki megtagadta “művi terhességmegszakítás” gyakorlatát… Ki is utálták a kollegák. Régen volt de ma is így lenne.

Könnyű az eü-t mocskolni. De aki csak hónapokat, esetleg pár évet is eltöltött benne az ért a sorok között.
Sajnos a néhai szüleim életéből éveket vett el… A hetvenet sem érték meg.

Halász Géza
Szerkesztő

Egyébként rossz a megfogalmazás. Nem a magzatnak/embernek van “joga” az élethez, hanem nekünk nincs jogunk eldönteni azt, hogy másnak van – e joga az élethez. Szerintem így pontos.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Nem a magzatnak/embernek van “joga” az élethez, hanem nekünk nincs jogunk eldönteni azt, hogy másnak van – e joga az élethez.

Hát akkor kinek van joga, mármint eldönteni?

Deadpool
Újságíró

.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

Egyetértek.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Megint ez az idióta Alfa Szövetség és a gyakorló elmebeteg Téglásy? Komolyan, ezt az idiótát miért hozzátok ide időről-időre? Vagy nem emékeztek az állatkínzásos ügyére? Ez az ember egy beteg, aberrált fasz. Semmi helye nincs itt.

xcsakx
Olvasó
xcsakx

De hát olyan szépen körbenyalják, ne rontsd el az örömüket……
Ebbe a cikkben megtalálja minden “felekezet” azt , amit utálhat …….

tomgal
Olvasó
tomgal

Hoppá, szeptember 15-től bevezetik a “szívhang törvényt” ( amit lelkesen üdvözlök). Kíváncsi vagyok , hogy hány százalékkal csökkenti majd az abortuszok számát. Bulgáriában ez 30% volt.
Ennyi nem várható, mert ugye az energia válság, infláció miatt sajna növekedne a szám, azért összevetve reménykedem egy 10%-ban.

https://24.hu/belfold/2022/09/13/abortusz-kozlony-terhessegmegszakitas-magzat-szivhang/

Tudom, magában a rendelet nem tűnik jelentősnek, de lehet jelentős hatása.