Alter Ego
33 megosztás

Fehér, heteroszexuális férfiak nem jelentkezhetnek az amerikai légierő ösztöndíjasának

Az Amerikai Egyesült Államok légi erejének akadémiája új ösztöndíj programot hirdetett. A programkiírás egy hosszú felsorolásban leírja, hogy a nők, a transzgenderek, a genderfluidok, a demigenderek, és mindenféle egyéb gender-identitásúak egytől egyig jelentkezhetnek a ösztöndíjra, kivéve a (“ciszhetero”) férfiakat.

A férfigyűlölet terjesztéséről szóló legfrissebb amerikai hírt Bayer Zsolt szúrta ki a Washington Examiner cikke nyomán. Arról is értesülhetünk, hogy az Orwell-i “újbeszél” nyelv fejlesztésében is jelentős haladást értek el az amerikaiak, amikor az adott ösztöndíj program résztvevői számára betiltották a következő szavak használatát: “anya”, “apa”, “fiú-barát”, “barátnő” és “terrorista”.

Amerika társadalma nyilvánvalóan nincs már messze Orwell teljes antiutópiájának megvalósításától. Szerintem tulajdonképpen már senki sem lepődne meg egy olyan híradáson sem, ha bejelentenék a “gondolatrendőrség” megalapítását és a “gondolatbűnözők” szigorú átnevelését vagy likvidálását.

A hír további részleteiről Bayer Zsolt alábbi videójából tájékozódhat, aki bírja ezt még idegekkel:

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
33 megosztás


4
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
1 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
Oldm4ngeorg1945schwarzwaldxcsakx Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez szerintem jó hír az oroszoknak:)

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Ezennel az usának is meszeltek… Rotty a bugyiba. Én mindig is az értelmes, konstruktív tervek és folyamatok mellett éreztem jól magam. Azt még megemésztettem, hogy a tőlünk eltérő kisebbségeket el kell fogadnunk. De azt, hogy szeressük, sőt parancsra rajongjunk is értük… Na ezt már nem veszi be a májam! Álljunk meg egy szóra! Totálisan beteg ez a hozzáállás, hogy a többség alkalmazkodjon a már bocsánat “korcsokhoz”! Teljesen természetellenes. Ennél rombolóbb elképzelést hallani sem szeretnék. Pedig fogok még sajnos… Ami szomorú, hogy ez már itt az eu-ban is bőven tendencia, a hatása látható, országok esnek el szépen sorban. Bravó! A magyar vidék városaiban is szembetűnő az ellumpenesedés. Elég csak besétálni napközben (munkaidőben) vagy inkább estefelé egy tescoba v. tetszőleges nagyobb üzletbe. Tízből nyolc vásárló c. tipusú, vagy minimum fehérszemét kategória. A sétálóövezetekben, dísztereken detto. Az elmúlt évtizedek elvándorlásának és az aljanép felszaporodásának következménye ez. Ahol tíz-húsz éve, még jellemzően kisgyerekes családok sétáltak hétvégeken, ma artikulálatlan ordítozás és a kritikátlan csürhék a főszereplők. Nincs megyeszékhelyünk, ahol ez a rothadás ne lenne megfigyelhető. Ja! És mindez még a klasszikus migránsok nélkül!! Ezekhez képest az usában eztán meg csak “zibu” pilóták lesznek… Röhögnöm kell.

georg1945
Olvasó
georg1945

IHAJ !
Nem kell katonának menni !
Nem kellünk.

Egy darabig.

Aztán…….meg…….befut a kijózanodás.

De minek tekintik az ottani lelkesek a katonaságot, a légierőt ?
Jó bulinak.
Van jó társaság, mivel az a hasonló a hasonlót kedveli.

Ez az USA szándékos öngyilkolásba való hajszolása.
Ám, legyen.

Az igazság az, hogy KIMENT A HÁBORÚ, A HARC A DIVATBÓL.
És ez még jó is lenne, ha nem jött volna helyébe ez az elmebaj.
Meg az is igazság, hogy jobb egy gyáva élő, mint egy hősi halott.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Egyrészt ez jó hír az oroszoknak, másrészt egy megjegyzés a gondolatbűnözésről. Tavaly Oroszországban 400 ember került börtönbe, közösségi médiában posztolt megnyilvánulás miatt. Ez természetesen a Fejlett Nyugaton elképzelhetetlen, ott kizárólag a gondolatbűnözők kerültek lakat alá. Csak Nagy-Britanniában 3300-an. Ők mind gondolat-terroristák. Orwell antiutópiája nem jövőidő. Már itt van a nyakunkon. Csak még nem vettük észre teljes mélységében.