Alter Ego
31 megosztás

Fehér, heteroszexuális férfiak nem jelentkezhetnek az amerikai légierő ösztöndíjasának

Az Amerikai Egyesült Államok légi erejének akadémiája új ösztöndíj programot hirdetett. A programkiírás egy hosszú felsorolásban leírja, hogy a nők, a transzgenderek, a genderfluidok, a demigenderek, és mindenféle egyéb gender-identitásúak egytől egyig jelentkezhetnek a ösztöndíjra, kivéve a (“ciszhetero”) férfiakat.

A férfigyűlölet terjesztéséről szóló legfrissebb amerikai hírt Bayer Zsolt szúrta ki a Washington Examiner cikke nyomán. Arról is értesülhetünk, hogy az Orwell-i “újbeszél” nyelv fejlesztésében is jelentős haladást értek el az amerikaiak, amikor az adott ösztöndíj program résztvevői számára betiltották a következő szavak használatát: “anya”, “apa”, “fiú-barát”, “barátnő” és “terrorista”.

Amerika társadalma nyilvánvalóan nincs már messze Orwell teljes antiutópiájának megvalósításától. Szerintem tulajdonképpen már senki sem lepődne meg egy olyan híradáson sem, ha bejelentenék a “gondolatrendőrség” megalapítását és a “gondolatbűnözők” szigorú átnevelését vagy likvidálását.

A hír további részleteiről Bayer Zsolt alábbi videójából tájékozódhat, aki bírja ezt még idegekkel:

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
31 megosztás


3
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
3 Hozzászólások szerzői
georg1945schwarzwaldxcsakx Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
xcsakx
Olvasó
xcsakx

Ez szerintem jó hír az oroszoknak:)

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Ezennel az usának is meszeltek… Rotty a bugyiba. Én mindig is az értelmes, konstruktív tervek és folyamatok mellett éreztem jól magam. Azt még megemésztettem, hogy a tőlünk eltérő kisebbségeket el kell fogadnunk. De azt, hogy szeressük, sőt parancsra rajongjunk is értük… Na ezt már nem veszi be a májam! Álljunk meg egy szóra! Totálisan beteg ez a hozzáállás, hogy a többség alkalmazkodjon a már bocsánat “korcsokhoz”! Teljesen természetellenes. Ennél rombolóbb elképzelést hallani sem szeretnék. Pedig fogok még sajnos… Ami szomorú, hogy ez már itt az eu-ban is bőven tendencia, a hatása látható, országok esnek el szépen sorban. Bravó! A magyar vidék városaiban is szembetűnő az ellumpenesedés. Elég csak besétálni napközben (munkaidőben) vagy inkább estefelé egy tescoba v. tetszőleges nagyobb üzletbe. Tízből nyolc vásárló c. tipusú, vagy minimum fehérszemét kategória. A sétálóövezetekben, dísztereken detto. Az elmúlt évtizedek elvándorlásának és az aljanép felszaporodásának következménye ez. Ahol tíz-húsz éve, még jellemzően kisgyerekes családok sétáltak hétvégeken, ma artikulálatlan ordítozás és a kritikátlan csürhék a főszereplők. Nincs megyeszékhelyünk, ahol ez a rothadás ne lenne megfigyelhető. Ja! És mindez még a klasszikus migránsok nélkül!! Ezekhez képest az usában eztán meg csak “zibu” pilóták lesznek… Röhögnöm kell.

georg1945
Olvasó
georg1945

IHAJ !
Nem kell katonának menni !
Nem kellünk.

Egy darabig.

Aztán…….meg…….befut a kijózanodás.

De minek tekintik az ottani lelkesek a katonaságot, a légierőt ?
Jó bulinak.
Van jó társaság, mivel az a hasonló a hasonlót kedveli.

Ez az USA szándékos öngyilkolásba való hajszolása.
Ám, legyen.

Az igazság az, hogy KIMENT A HÁBORÚ, A HARC A DIVATBÓL.
És ez még jó is lenne, ha nem jött volna helyébe ez az elmebaj.
Meg az is igazság, hogy jobb egy gyáva élő, mint egy hősi halott.