Alter Ego
161 megosztás

Brutális embervadászatokon ejtik túszul a magyar férfiakat az ukránok, hogy aztán lemészároltassák őket a háborúban

Közel egy éve fordult először a Férfihang Civil Társaság petícióban a magyar kormányhoz (vonatkozó cikkünket lásd itt), hogy folytasson nemzetmentő külpolitikát a kárpátalján élő magyar nemzettársaink életének megmentése érdekében. Már akkor mindent megtettünk, hogy felhívjuk rá a kormányzat, a külügyminisztérium, a nemzetbiztonsági szolgálatok figyelmét, hogy az a komoly és súlyos veszély fenyegeti a kárpátaljai magyar férfiakat, hogy a magyargyűlölő ukrán kormányzat kényszersorozza, golyófogóként felhasználja, lemészároltatja őket Ukrajna és Oroszország háborújában. Így írtunk akkor petíciónkban:

Kérjük a magyar kormányt, intézkedjen a Kárpátaljai magyar férfiak védelmében, hogy nemzetünket ilyen módon se keverhessék bele ebbe a háborúba! Lépjen fel annak érdekében, hogy az ukrán kormány szüntesse be a kényszersorozást és bocsássa el a már erőszakkal besorozott magyar férfiakat! Magyarország követeljen humanitárius folyosót, hogy minden magyar elhagyhassa az országot, aki menekültstátuszért kíván folyamodni a Magyar Államhoz, az anyaországhoz, ebbe beleértve a férfiakat is!

Később az ukrán nagykövetség előtt elmondott beszédben tiltakozott más nemzeti elkötelezettségű szervezetekkel karöltve civil társaságunk alelnöke, Halász Géza. Vonatkozó cikkünket illetve videónkat lásd ezen a helyen.

Mindezek ellenére a kormányzat semmilyen kézzelfogható intézkedést nem tett annak érdekében, hogy megelőzze azt a nemzeti katasztrófát, amely napjainkban csúcsosodik ki ukrajnában.

Immár a közszolgálti televízió is kénytelen foglalkozni azokkal az egyébként jóelőre megjósolható brutális embervadászatokkal, amelyek arra irányulnak, hogy kíméletlen népirtást kövessenek el a magyarság terhére.

Ahogyan az az ukrajnából érező híradásokból kiderül, az erőszakkal elhurcolt magyar férfiakat rendre a legpokolibb frontvonalakra hurcolják, hogy a “húsdarálóban” daráltassák őket le az orosz hadsereggel. És ha ez nem lenne elég, még az elesettek holttesteit sem adják ki a hozzátartozóknak, hogy méltó módon elbúcsúztassák őket, hanem hónapok óta hűtőkamrákban halmokba hordva gyalázzák meg őket.

Elég volt! Cselekvésre szólítok minden magyar embert: követeljük együtt, hogy a magyar kormány minden létező eszközt felhasználva lépjen fel az ukrajnai magyarság kiirtása ellen! Haladéktalanul kerüljön kiutasításra Magyarországról a teljes ukrán diplomácia! – “Vétkesek közt cinkos aki néma!”

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
161 megosztás


54
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
48 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
Szergej55BaltonDeadpoolgeorg1945hunbagira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Hunn
Olvasó
Hunn

A kérdés az, hogy hol van az a vörös vonal, amit ha átlépnek az ukránok, akkor a magyar hadsereg bevonul Kárpátaljára. Nyílt pogrom a magyarok ellen?

georg1945
Olvasó
georg1945

A magyar kormány SEMMIT SEM tehet.
Ha megtámadná Ukrajnát, az olyan lenne, mintha a NATO támadta volna meg. Erre jönne az orosz ellentámadás, ami világháborúhoz vezetne, sőt bennünket jelölnének meg azzal, hogy mi kezdtük el.
Ha netán ők támadnák meg Magyarországot, akkor minden NATO tagnak Magyarország segítségére kellen sietni. Ezt meg ők is tudják.

hunbagira
Újságíró

Aha papíron. Ami soha nem ért szart sem. A mai világban annyit sem.

Naooo
Olvasó
Naooo

Inkább venni kéne Észak-Koreától atomrakétát és rábaszni zsidókijevre.

Oldm4n
Olvasó
Oldm4n

Geci hoholok meg fogják kapni az oroszoktól, amit igencsak megérdemelnek. Remélem tényleg az utolsó ukránig harcol az usa Oroszország ellen.

hunbagira
Újságíró

Nem gecik, csak úgy át van mosva az agyuk, mint nálunk egy fideszes/dks szektásnak.
Ráadásul mivel egy -két fokkal primitívebbek is, így jóval könnyebben megy az agymosás.

Adam Bogomolov
Újságíró

Engem az a lehetőség borzaszt el, hogy ha ennyire gyűlölik odaát a magyarokat, mikor fogják ők átlépni a mi határainkat, mondván, hogy oroszokat támogatunk… Sajnos korábban is mondogatták már, hogy a Balatonig előrenyomulnak, meg egyéb dinkaságok… A MH sajnos nem elég erős hozzá, hogy egy ilyen fenyegetéssel szembeszálljon. Erre kellene megoldást találni, de sürgősen! Egyre másra érkeznek a hírek Ukrajnából, hogy a köztévé, újság és egyéb médiaforrások nyíltan ellenségeskednek Magyarország irányába, ami a köznép szemében gyűlölet tárgyává teszi. És a magyarokat is a Kárpátalján. Elkéstünk a gazdasági élénkítéssel és a fegyveres erők reformjával, de sajnos nem lesz más lehetőségünk, mint megvédeni Hazánkat, mert nincs rá garancia, hogy egy olyan kormány (ti. az ukránoké), amelyik csak az erőből ért (pont mint az orosz) valaha is változtatna a hozzáállásán, vagy a módszerein a magyarokkal szemben…

Szóval csatlakoznék a cikk írójához egy felkiáltással: Ébresztő magyar!
A magam részéről jelentkezni fogok valamelyik tartalékos-területvédelmi egységhez, már fel is vettem a körzeti sorozóirodával a kapcsolatot, hogy miben és hogyan tudnék segíteni…

tomgal
Olvasó
tomgal

Én nem látom ennek az esélyét. Ukrajna nem lesz hülye egy Nato tagállamot megtámadni. Tőlük kapják a fegyvereiket, továbbá mindenki tisztában van vele , hogy ha egy tagállamot támadás ér , akkor a többi Nato tag kutya kötelessége megvédeni a megtámadott államot. Ez még akkor is így van, ha 2 tagállam között robban ki háború. Amelyik a támadó fél, a többieknek kötelessége szembefordulni vele.
Ez egyébként legutóbb ( igazából folyamatosan) a török-görög ellentét kapcsán merült fel.

Naooo
Olvasó
Naooo

A nátó csak egy usaszutyok banda, az egész egy átbaszás. Azt majd ők döntik el ki támadt, és valahogy nem saját magukra mutogatnak a puccsal, mikor lőtték a két oldalt a beküldött usasunyilövészekkel.

Adam Bogomolov
Újságíró

Egyetértek!

hunbagira
Újságíró

Jah papíron, Vivi, papíron. Amiről kiderült, hogy seggtörlésre sem jó.Az egész háború is azért robbant ki, mert putyint átbaszták a minszki egyezményekkel…és ezzel nyíltan büszkélkednek már.

Hunn
Olvasó
Hunn

Az a probléma, hogy egy teljesen új világpolitikai helyzet van. Egy teljesen új és ismeretlen jövőverzió, amiben az, hogy a NATO-csatlakozásunk papírjára anno mi volt odaírva, az, ha úgy alakulnak a dolgok, akkor már rég nem számít… Kikényszeríteni pedig nem fogjuk tudni, hogy számítson.

Magunkra maradtunk.

És most őszintén: basztathatnák az ukránok a kárpátaljai magyarokat, és beszólogathatnának a NATO-tag Magyarország kormányának, az USA és a NATO kifejezett egyetértése és engedélye nélkül? Na ugye. És ez még mindig a jobbik opció.

Mert a rosszabbik az lenne, ha kiderül, hogy az ukránok mindezt kifejezetten az ő kérésükre, mi több: parancsukra teszik…

Ezek nem a barátaink. A NATO-ban vannak azok az országok, akiknek Trianont köszönhetjük. A kárpátaljai magyarok azért szenvednek most, mert ők pontosan így akarták.

Deadpool
Újságíró

Szálljatok le a földre. Magyarországot Kína nem merné megtámadni, nemhogy ezek a kretén hoholok…

hunbagira
Újságíró

Hát az oroszokat is 8 éven keresztül provokálták, nyilván jenkizsidrák engedéllyel-parancsra.

Adam Bogomolov
Újságíró

Adtam egy pluszt, mert tetszett, hogy Kína nem merne megtámadni minket. Nem is akar, jó piac vagyunk neki…

Adam Bogomolov
Újságíró

Oly sok hozzászólás, hogy nem tudom, melyik alá írjam ezt… Úgy vélem (és ezzel Naooo pártján állok), hogy jelenleg a NATO jegyeibe az ukránok jobban benne vannak, mint mi. Ha a két oldal között ellenségeskedés robbanna ki, nem látom garanciáját annak, hogy a NATO meg akarna védeni bennünket. Furcsa helyről idézek, de dr. Thürmer Gyula – Nem kell nekünk a NATO c. munkájában ezt jobba részletezi nálam. Vele értek egyet abban, hogy a NATO vezetői viszolyognak a gondolattól is, hogy Magyarország védelmére katonákat és/vagy fegyvereket küldjenek. Mi csak pozíciót és földrajzi helyet biztosítunk a kifutáshoz, semmi egyéb. Mivel több szomszédos országunk is NATO tag, ez a helyzeti plusz már nem játszik. Nem véletlen a Kormány haderő “reformja” se, hiszen tudják jól, hogy ha a NATO is elkezdi a cseszekedést, mint az EU, akkor nekünk befellegzett. Erre egyelőre nincs jel, de maradjunk annyiban, hogy nem látni előre, hogyan reagálna a NATO egy ukrán támadásra Magyarország ellen (hiszen a NATO maga fegyverezte fel). Az EU jelenlegi politikája nyíltan Fidesz, de inkább úgy mondanám, hogy magyar- és Kelet-Közép Európa ellenes. Mi csak a jobbágyok, a szolgák vagyunk, a felvevőpiac és munkaerő. Nekünk szavunk nem lehet. Ezért is vagyunk tagok a NATO-ban, hogy közel legyünk a gazdihoz… Sajnálatos, hogy Ukrajna égbekiáltó módon bánik a kisebbségeivel, de mégis elnézik neki, mert az orosz jelenleg a főellenség, ezért mindent meg lehet csinálni. Erre mondom, hogy mi magyarok megint az ominózus f*rok rossz végén állunk, mert az orosz-iráni-kínai tengely puszta létszámból is 2-3X túlerőben van, nekünk meg van elég gondunk a szomszéd-szövetségeseinkkel is, Ukrajnával meg nem is tudom hányadán állunk. Szóval lenne mit rendbe tenni a Kormánynak, de értelmes és határozott fegyveres erő fejlesztésre is szükség volna, mert amíg mi nevetséges 20-30 tankkal örömködünk, addig körülöttünk ennek többszörösére ruháznak be mások. Nem is értem, hogy rakétákat és drónokat (újabban ez a mániám) miért nem vezetünk fel nagyobb számban a listára… Teljes egészében önvédelemre képtelen az ország és csak a Jóisten tudja, hogy mi lesz a vége…

Nagyon úgy fest a dolog (pl. Bogár is megmondta, de még számos gondolkodót tudnék említeni), hogy nem fognak visszariadni a fegyveres konfliktustól a NATO és az orosz tömb erői. Mindkettő atomhatalom. Ha akármelyik felet sarokba szorítják (legyőzik), akkor be fogja vetni az atomot. Arra jön a válaszcsapás. Szóval ha az orosz és az amerikai nyíltan háborúba mennek, az a világvégét jelenti.

Ettől pedig – még ha nem is azonnali módon – tartok valamelyest, mert az elmúlt egy évben a nukleáris háború esélye 10%-ról 30-40%-ra nőtt és tovább emelkedik minden egyes provokációval, minden egyes harccal töltött nappal Ukrajnában és minden egyes fegyverszállítással.

Az EU részéről nevetséges békekeretnek nevezni valami olyat, ami révén fegyvereket szállítanak és vásárolnak egy harmadik hadviselő fél részére…

Na, befejezem, mert cikk kijönne ebből, annyi lesz. :-D

hunbagira
Újságíró

Hát a drónoktól és minden ilyen modern kütyütől eleve idegenkedik az egyszeri vén (boomer) fasz. Ez a korral jár (most a kevés kivételt hagyjuk) Az ilyen magyar zsíragyú, dagadt döbrögi fajtára különösen jellemző eme tulajdonság.
Bugyonijről és Churchillről is feljegyezték, hogy hiányolták szuronyos rohamokat sztálingrádból-elalameinből.
De a prímet mégis csak az idióta lengyelek vitték a pikás lovasrohammal az SS- Leibstandarte panzerei ellen…

Adam Bogomolov
Újságíró

És mennyi sok embernek meg kell halnia, mire rájönnek, vagy inkább kénytelen-kelletlen elfogadják, hogy rakéták és drónok kellenek, nem elavult haditechnikák erőltetése (mondom ezt úgy, hogy egyébként nagy tankbuzi vagyok). :-]

Fenntartom, hogy rakéta+drón. Az esztelenül Leopardokra költött milliárdokból elég lett volna kifizetni egy, vagy max kettő darab stacioner műholdat, ami ezeket vezérli és kémleli a magyar felségterületet. Simán hatékonyabb lett volna, mint ilyen konzervdobozokat venni olyan rakéták ellen, amik egy fél várost letörölnek a föld színéről egyenként is… Már a meglévő haditechnika részére is komoly támogatás lett volna. Emellé simán lehetett volna saját rakétaprogramot indítani, mert nekünk nem kell interkontinentális, meg nagy hatótávú rakéta, elég ide a regionális, Kárpát-medencét lefedő hatótáv is. Inkább a magas légköri légvédelmi rakétákat és egyéb elhárító rakétákat kellett volna megvenni.

Picit más: ha a kínaiak meg tudnak venni egy-két darabot akármiből és le tudják másolni, akkor ezt mi mi a frászkarikáért nem tudjuk megtenni titokban??? :-D
Ha az első véhá után egy egész hadsereget fel tudtak állítani és úgy-ahogy felszerelni titokban, akkor nem hiszem el, hogy néhány rakétával, vagy drónnal ez ne sikerülhetne, főleg úgy, hogy az ország tele van jobbnál jobb mérnökökkel, meg informatikusokkal…

Balton
Olvasó
Balton

Oké, eddíg bírtam…
Lassan jöjjünk ki a gyerekszobából, a műanyag katonák szintjéről…
Első fogalom amit értsünk meg, az a védőernyő fogalma, ezt most papiron a NATO biztosítja Magyarországnak. Tehát stratégia rakéta elhárítórendszereket ide a NATO fog telepíteni ha akar, mivel Mo. annyira jelentékeny stratégiai célpont, ezért ez elemeiben eddíg nem annyira valósult meg. Ellentétben Lengyelországgal, ahol globális (Orosz) fenyegetéssel jobban kell számolni. Ez van most ahol űlsz, a fotelben a NATO van hivatalosan a fejed felett. Tudom hogy egyeseknek szarügy, de másoknak meg nem az.
A stacioner műholdas valamit, azt nem minősíteném van erre Geraldbatlernek egy filmje. Tök fun.
A saját rakétaprogram finanszírozása, az kicsit több pénz mint pár tucat lejopárd, csak mondom, mondjuk úgy 3 nagyságrenddel több tippre, de lehet alálövök és 5 az.
Ment stratégiai beszerzés a Vaskupola irányítórendszereinek (hardware-software) a beszerzésére rakéták nélkül, ez alkalmas távoli tüzérségvezérlésre (nem az az ágyú amivel 66-ban lőttél) illetve a drónok összehangolására.
A jobbnál-jobb mérnökök meg informatikusok, meg a gonosz libsiknek dolgoznak a kinn a rothadó nyugaton, mondjuk hazajöhetnének…

A jenkik megunták (akkor még a hülye volt az elnök, nem a szenilis) és megmondták, hogy ideje mindenkinek megemelni a költségvetésben a hadiipari arányt a nullegészvalahányról, az új adminisztráció nem vonta ezt a “kérést” vissza.
A “közös japán-magyar határt” szinvonalú gondolatokról jöjjön le már mindenki, utoljára talán a Báthoryak idejében voltunk az első sorokban.
A csutinak az elmúlt pár évben bejött kűlpolitikailag egy-két blöffje és jóslata, azonban az utóbbi 1 évben ez már messze nem igaz…

Megboldogult apámat idézem: a káposztazabálók (scsi-ből) és a hamburgerzabálók is szeretik ha nyalják a seggüket. Csak régen az oroszokét kötelező volt…
És ezért nem nagyon értem, hogy Magyarországon 2023-ban egyesek (bár koruk folyamán még kellene) már nem emlékeznek az orosz segg utóízére?

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az utóíznél mindig rosszabbnak érződik a frissen nyalandó segg bűze. Sem nyugatra, sem keletre nem érdemes hosszabb távon túlságosan rábízni magunkat, mert a végén úgy járunk, mint eddig sokszor: mindkét oldalról belénk rúgnak, miközben itt középen azzal vagyunk elfoglalva, hogy egymást marjuk szét.

hunbagira
Újságíró

Amibe pont egy nato tagország sem avatkozott be. Hiszen ez a tagok belügyei. Amúgy még a védelmi ernyő sem terjed ki mindenre. Csak az észak-atlanti térségre. Tehát, amikor 82-ben az amerikába/költözött kis dígók, argentínokként valószínűleg túltolhatták a kokain- borocska/rum kombót és kitalálták, hogy el/”vissza”foglalják falklandot/malvinast, ezt problémát a briteknek egyedül kellett megoldaniuk.
Tehát nem volt 5. cikkely.

tomgal
Olvasó
tomgal

Az egyezmény (5-ös és 6-os cikkely) valóban tartalmazza, hogy a Ráktérítőtől észkra történő támadások esetére szól a védelmi szerződés. Mi ott vagyunk. Falkland esetében ez egyrészt földrajzilag kívül esett, másrészt Nagy-Britannia nem is kért segítséget, csípőből 2 perc alatt ” kezelte” a helyzetet.

https://www.reddit.com/r/AskHistorians/comments/6yr7fc/why_didnt_nato_defend_the_united_kingdom_after/

A török-görög konfliktus kapcsán pedig fegyveres támadás nem történt, csak fenyegetőzés, tehát beavatkozásra nem volt szükség, elég volt az orrukra koppintani, hogy tagállamokként viselkedjenek már.

Magyarország ( jelenlegi, nemzetközileg elfogadott) területére történő bevonulás, vagy ránk mért fegyveres támadás esetén nincs mérlegelési joga, lehetősége a NATO-nak. Reméljük nem is lesz rá szükség, hogy ez bebizonyosodjon.

hunbagira
Újságíró

Cipruson, igaz ez harmadik országnak számított, összecsaptak a görög-török reguláris egységek is.
Tehát kárpátaljával majdnem analóg példa.

hunbagira
Újságíró

És tudod az ember felnőttként, pláne férfiként nem a “mamához” szalad, problémái miatt. Különösen nem ilyen problémák esetében, különösen-különösen, ha ez a “mama” valójában egy gonosz mostoha.

tomgal
Olvasó
tomgal

Ezzel egyet is értek, én csak azt állítom, hogy ezalól nehezen találna kibúvót a NATO ( úgy értem egy minket ért fegyveres támadás esetében), ami azért visszatartó erő.

hunbagira
Újságíró

Naoot ismételve kitalálnak/megrendeznének egy áltámadást (a “gyönyörű” angolszász patkány hagyományok szellemében) és onnantól már mi vagyunk az agresszorok és a natonak mint védelmi szövetségnek már jogi kötelessége sincs beavatkozni (és most magamat ne kelljen ismételnem, hogy a szerződések pont annyit érnek, amit ki tudsz kényszeríteni belőlük)
Hunnhoz csatlakozva, ha a hoholok pogromot akarnak tartani és nem avatkozunk be esély latolgatás nélkül, akkor a magyar nemzetet mint fogalmat tényleg el kell felejteni a picsába.

hunbagira
Újságíró

Nem a kezelésen van a lényeg. Nyilvánvaló volt, hogy a britek szétcsapják a kis mama kedvence dígókat.
Hanem a nato beavatkozás hiánya, mint precedens.

hunbagira
Újságíró

Hát ja minden férfinek ajánlom, hogy kezdjen el lövészklubba látogatni.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

A facebookon folyik egy szervezett gyűjtés a kárpátaljai magyarokból álló zászlóaljnak ami Bakhmutnál harcol, én utaltam nekik. Konkrétan azt veszik meg amit ők kérnek, itt a gyűjtés állása, ill. a számlaszám, utaljatok. Folyamatosan elszámolnak beérkezett pénzzel, az átvételről is képeket tesznek fel. Felemelő érzés egy kicsit segíteni. Itt elérhetőek részletek:
https://www.facebook.com/kardblog/posts/pfbid0sYcnz2LJP1DX37vgmxtz7qzFcSQ5pKxsgXBexui64vzH2hmuW4D7qsRkdhr7NJQJl

Naooo
Olvasó
Naooo

Ez komoly? Pénzelitek azokat, akik nem hagyták ott azt a szarfészek usacsicska “országot” és harcolnak ezekért a retek turulfűrészelőkért?

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Igen, nem mindenki akkora szar alak mint te.

Naooo
Olvasó
Naooo

Hát nem lehet mindenki áruló féreg, ellenséget támogató, mi te.

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Te orosz féreg, takarodj haza Putyin seggébe. Ez a kurva oldal jó lenne, ha nem lenne ilyen náci férgek gyűjtőhelye, így szánalom az egész. Egyébként ez a cikk is akkora kamu mint egy ház, de még ezt se veszitek észre, akkora elvakult náci pöcsök vagytok.

Naooo
Olvasó
Naooo

Kárpátalját megszállás alatt tartók szekerét tolod te libsi csíra, tehát áruló patkány vagy. Kotródj kijevbe a zsidóidhoz, remélem kaptok atomot a pofátokba.

Rokapapa
Újságíró

Te orosz féreg, takarodj haza Putyin seggébe. Ez a kurva oldal jó lenne, ha nem lenne ilyen náci férgek gyűjtőhelye, így szánalom az egész. Egyébként ez a cikk is akkora kamu mint egy ház, de még ezt se veszitek észre, akkora elvakult náci pöcsök vagytok.

Kérlek próbálj érthetően fogalmazni.
Aki itt orosz féreg az nem lehet náci is. Lehet, hogy sok a kamu de annyit azért jól tudunk, hogy az ukránok a náci férgek/pöcsök.
Ezért ez a hozzászólásod elég érthetetlen. Döntsd el, hogy minek is véled a vitapartnered mert a hozzászólásodból nem derül ki egyértelműen.

Ami pedig a pénzgyűjtést illeti.
Hát ennyire naív senki nem lehet. Még ha igaz is lenne, hogy kiknek is vásárolnak a pénzből azt Magyar gyűlölő ukrán katonák vinnék ki nekik a frontra. Magyarul abból semmit nem kapnak meg a harcoló kárpátaljai magyarok.

hunbagira
Újságíró

Mondjuk tény, hogy vannak identitászavaros-asszimiláns-(fél)”magyarok” az azov egyik parancsnoka is az (ahogy anno arkanék csapatában is volt) Történetesen ismerem is a légióból.
Illetve az “ukrán” laracroft “sashajolie”. Akiből az ukrán hds arcát akarták csinálni, csak a glamour képen kificcent az SS-tetkó..:D a csini kis hátán. Így másodjára is kútba esett a modell karrier. :)))
De tényleg skizófrének ezek a hoholok, magukra tetováltatják a fél harmadik birodalmat (még a gyévocskáik is) és a zsidók faszát szopják.

hunbagira
Újságíró

Amúgy még él közölük valaki? Mert ezek patkányok kijevben mindig a 128sokat küldik a húsdarálóba. Herszonnál és most Bahmutnál. Nem is tagadják már, hogy kárpátalján van arányosan legtöbb halott.

hunbagira
Újságíró

Figyelj köcsög, engem nácizhatsz. De perpillanat a hohol hdsereged használja a harmadik birodalom jelképeit HIVATALOSAN nem az orosz. Úgy, hogy egy mocsadék zsidó gengszterbanda trónol felettük, a skizófrén primitív állatjai.
Ezek a kaprok tényleg még a szlávoknak is a legaljai, az oroszok és a lengyelek korcs végtermékei/fehércigányai-travellerei, akiket kibasztak a határhoz/na (u)krajná, ugye, hogy ne otthon rontsák a levegőt.

hunbagira
Újságíró

Egy, jól átbasztak az ukrán csalók.:D jól tették. :P
Mekkora gerinctelen köcsögnek kell ehhez lenni.

hunbagira
Újságíró

De gondolom ahhoz gyáva szar, a magadfajta, hogy beálljon az ukrán hdsbe?!
Tipikus tornából felmentett libsi szájkaratés köcsög.

Rokapapa
Újságíró

A cikk jól fogalmaz mikor azt állítja ezen folyamatok előre megjósolhatóak voltak. Tényleg azok voltak azonban sem akkor sem most nincs semmiféle diplomáciai eszköze a Magyar kormánynak a Magyar atrocitások és a kényszer sorozások ellen. Még a háborús szakértők is azon az állásponton vannak, hogy elítélendő Ukrajna sorozási politikája de háborús helyzetben ez az adott ország szuvenír joga.
Kormányunk ezért és az Amerika seggét nyaló teljes nyugati társadalom elfogultsága miatt is tehetetlen.
Sem az Unióban, sem a NATO-ban sem pedig az ENSZ-ben nincs senki aki szót emelne Ukrajna emberi jogokat sértő magatartása ellen.

Összességében számomra érthetetlen az európai országok hozzáállása az egész háborúhoz. Mondhatni, hogy az európai unió vezető politikusai hazaárulok – sajnos a Magyar kormány tagjai is. Köztudott és bizonyított Ukrajna fasizmus imádata és követése. Minden európai országnak gyakorlatilag egy emberként kellene elítélnie Ukrajnát és támogatnia Oroszországot.
A fasizmus teljes felszámolása össz európai érdek!

Külön szégyenteljesnek tartom a Lengyel kormány hozzáállását hisz pont olyan atrocitások érik az ott élő Lengyel származású embereket mint a Magyarokat vagy épp az Oroszokat. A Lengyel politikusok szó szerint a saját népük ellenségeivé váltak.

A folyamatok jól mutatják, hogy Európa politikusai eladták magukat és az országaikat Amerikának. Félek a tetteiket csak a történelem fogja elítélni amit mi már nem fogunk látni.

hunbagira
Újságíró

Te kevered a primitív szláv sovinizmust a fasizmus fogalmával. Illetve, ha a primitív hohol szláv állatja magára tetováltatja az egész 3. birodalmat narkós zsidó gengszterbandával a nyakán. Attól nemhogy fasiszta, de még náci sem lesz, csak marad egy primitív, skizófrén, hohol barom.

Rokapapa
Újságíró

Bárcsak ennyire egyszerű lenne.
Azonban itt nem a jelképekről vagy épp a tetoválásokról van szó hanem a tettekről. Egy az egyben lemásolják a rettegett fasiszta módszereket. Attól, hogy ők nem a zsidókat hanem az Oroszokat, Lengyeleket és a Magyarokat üldözik attól ez még nem lesz pusztán skizofrén. De a háborús hazugságaik és mint egyre inkább kiderül a bűneik is a fasizmus lemásolása. Gyakorlatilag már csak a koncentrációs táborok és a gázkamrák hiányoznak a repertoárból, de ami késik nem múlik.

Lehet, hogy túlzás a náci vagy a fasiszta jelző de az ukrán nép ezekben hisz akkor is ha nem tudatosan teszik és bizony a tetteikre nekünk sincs jobb jelzőnk.

Naooo
Olvasó
Naooo

Olaszországba is voltak gázkamrák?
Nincs jobb jelző? Demokrata eléggé nagy sértés.