Férfihang.hu
10 megosztás

Jahh, tegnap Nőnap volt

Bélteki Katalin, a Valódi Egyenlőségért Civil Társaság egyik női aktivistája fogalmazott meg a nőnap alkalmából egy olyan üdvözletet, amely az elfogult, radikális feminista nőnapi propagandával szemben teremthet kontrasztot és amelyet örömmel adtunk közre itt a Férfihangon is. Ennek a fontos videónak a megismétlésével emlékezzünk meg idén is a Nőnapról.

 

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
10 megosztás


3
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
1 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
2 Hozzászólások szerzői
schwarzwaldTina74 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Tina74
Olvasó
Tina74

De még ma is azzal van tele a facebook…

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

A fb. ugyan miben értékmérő, ami a mindennapi életünk gyakorlatát illeti? Akinek valódi tartalmas élete van, az azt éli és nem posztolgat kényszeresen, főleg nem totál hétköznapi meg családi eseményeket. Én max. tematikus (műszaki, természet stb.) oldalakat követek, mások magánélete, öröme, bánata, nyomora vagy sikere teljesen hidegen hagy. A politika pláne! A kommenteken még lehet jókat mulatni de inkább elborzadni. Sajnos egyre sötétedik a magyar…

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Teljes mértékben egyetértek! Jól tettem, hogy ezzel indítottam a szombat reggelt! Talán a folytatás is pozitívan alakul.
Valójában annyira jól él már a ma embere, hogy mesterségesen kell problémákat generáljon magának és a másiknak, az egész környezetének. Pedig mennyivel szebb az élet, egy ilyen értelmes gondolkodásra képes, logikusan érvelő nő mellett. Ritka kincs! Át kell látni a szitán. Az átok médiának a “harmónikus” élet nem hír, az maga a dögunalmas nihil. A feministák és az egyéb hasonszőrű szekták meg a saját portáikat tegyék rendbe inkább! Vigyázat! Az uszítás és gyűlölködés, irígykedés mind mind kiülnek az ezeket rendszeresen művelők arcára!! Tartós végeredményként. Így, banya vagy oroszlán arccal nem lesz kelendő a menyecske, hiába van bomba formában is akár.