Alter Ego
5 megosztás

Budapest Európa legbiztonságosabb turisztikai célpontja a nők számára – Állítja több neves utazási portál

A nők szempontjai némiképp eltérők a férfiakéhoz képest a turisztika, az utazás tekintetében is.  Turisztikai felmérések szerint a női turisták 24 százaléka mondott már le utazást azért, mert féltette a biztonságát a kiszemelt városban. Mindezek miatt a neves utazási portálok igyekeznek a nők biztonságát is érintő felméréseket készíteni a világ különböző turisztikai célpontjai tekintetében. A WyAway utazási portál most egy olyan felmérést adott közre, amelyben összesen 200 várost hasonlított össze, hogy meghatározzák az egyedül utazó nők számára a 30 legbiztonságosabb nagyvárost – olvashatjuk a Timeout magazin cikkében. A felmérésben Budapest rendkívül előkelő helyet vívott ki magának, hiszen európai viszonylatban az első, még világviszonylatban a harmadik legbiztonságosabb városnak bizonyult. A felmérés eredményei a helyi lakosokkal készített interjúkon és a legfrissebb biztonsági statisztikákon alapulnak.

Hasonló eredményre jutott a Stasher turisztikai blog is; véleményük szerint Magyarország a közbiztonság tekintetében messze kiemelkedett a vizsgált helyszínek közül – ahogyan erről a Magyar Nemzet cikkéből is értesülhettünk. És ha ez nem lenne elég, egyébként is Budapestet és a magyar parlamentet jelölték meg a világ(!) legvonzóbb  látványosságaként. Turisztikai elemzőik 99 látványosság adatait rangsorolták, hogy megtudják mit érdemes meglátogatni és mit nem. A rendelkezésre álló legfrissebb városi és országos adatok, köztük például Google-értékelések, TikTok népszerűségi mutatók mellett számításba vették a szállások minőségét, a legközelebbi nemzetközi repülőtér távolságát és a fogadó ország közbiztonságát.

Meleg szeretettel várjuk Magyarországra a hölgyeket, köztük is különösképpen a magányosan utazókat. Komfortjukhoz és biztonságukhoz a Férfihang.hu azzal igyekszik hozzájárulni, hogy törekszünk országunktól távol tartani a félrevezető, felforgató, uszító, társadalomromboló feminista téveszmék világtrendjét.

 

Post Author: Alter Ego

Alter Ego
Érdekelnek az emberek. Érdekelnek a közösségek. Mindez a pszichológia és a társadalomtudomány nagyítója alatt is. Mindig is meghökkentettek és lenyűgöztek az egyéni- és a közgondolkodás paradoxonjai. Emellett van személyes véleményem is a világról, sőt nem átallom néha le is írni. Elismerem, hogy az elemző énem felett néha a privát szenvedélyességem győzedelmeskedik, ezért a kedvenc műfajom a publicisztika.
f Facebook
5 megosztás


6
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
4 Egyéni hozzászólás
2 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
hunbagiraHunnschwarzwaldNaooo Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Naooo
Olvasó
Naooo

“Budapest Európa legbiztonságosabb turisztikai célpontja a nők számára”

Akkor lenne biztonságos, ha egy büdös cigány se koszolná ennek az országnak a területét a felesleges létezésével.

“és a magyar parlamentet jelölték meg a világ(!) legvonzóbb látványosságaként”

Az egy undorító zsinagóga már rég, eldózerolni a picsába.

“TikTok népszerűségi mutatók mellett”

Az meg egy szar zsidókínai ribancoldal.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

“Vigyázat, turisták jönnek!” “Turisztikai felmérések szerint a női turisták 24 százaléka mondott már le utazást azért, mert féltette a biztonságát a kiszemelt városban.” Következetes magatartás… Az idegenforgalom dolgozói innen is üdvözlik őket! Kiszemeli az országot, a várost. Majd befizeti az utazást. Azután indulás előtt valami rémeset ír a horoszkópja és inkább marad??? Ezt az idiotizmust jobb is ha egyedül teszik! Nekem spec. már lassan mostanság be kell jegyeznem a céges naptárba a nyári szabadságtervemet. Kettő hét egyben és külön egy. Ez szent és sérthetetlen! A felnőtt gyerekem és a baráti köröm ehhez alkalmazkodik. Aki kimarad az lemarad! Az össz. szabadidőm felét is üdülőövezetben töltöm, szezonon kívül is, így pontosan látom a turistanép folyamatos elhülyülését. Nyitvatartási időt nem tisztelve, akaratosan, a helyieket senkinek nézve viselkednek sokan. Non-stop és ingyen kellene minden szolgáltatás. Az már nálunk is tendencia, hogy kiadó szállást olyat keresnek, amit akár az utolsó pillanatban is lemondhatnak INGYENESEN. Mert pl két csepp esőt jelez az időkép stb. Az meg a másik megközelítés, hogy az ilyen, a világban egyedül utazgató “lány”, hát khmm… a legritkább esetben a tartós kötődésre még képes halmaz tagja általában. Úgy nagyjából az aranyhörcsög szintjén… A feleségnek NE típus.

Hunn
Újságíró

Tiszta szégyen, ez nem mehet így tovább!

Minél előbb azokká a férfiakká kell válnunk, akik miatt a nők nem mernek este egyedül végigmenni egy sötét sikátoron.

Európa jövője múlik ezen!

Naooo
Olvasó
Naooo

Akik miatt a zsidók elmenekülnek innen.

hunbagira
Újságíró

A “számtingos” “rejtetterőforrás” striciket-patkánymérges dílereket-“taxis” hiénákat számították a gettóban “bulinegyedben” nyugati-keleti mellett? :D a nyugatinál ráadásul a pintérrendszerőrség bejárata előtt?! :)))

Naooo
Olvasó
Naooo

Héberpalota tudtommal Árpád-hídnál van a Váci útnál, tehát nem a szadeszpatkány, szovjetekkel kollaboráló tetvedék városnemközpontnál.