Férfihang.hu
2 megosztás

Szakértői interjú a merevedési zavarról – vendégcikk

Kellemetlen, de tény, hogy van olyan, hogy egy férfi csődöt mond az ágyban. Arról viszont muszáj beszélni, hogy ez nem csak neki kínos: a nő önbecsülését is súlyosan rombolja.

Kutatások sora bizonyítja, hogy a legtöbb embernek még ma is végtelenül kínos beszélni a szexről, pláne a saját párja előtt. Márpedig van olyan helyzet, amikor egyenesen muszáj, hiszen hiába gondolják laikusként sokan, hogy a merevedési zavart csupán az okozza, hogy valamit nem kap meg a másik, hogy többre, másra, jobbra vágyik – a valóságban ez egy betegség, amit kezelni kell.

Ki nem őszinte az ágyban?

Az persze tény, hogy a merevedés kialakulását végtelenül leegyszerűsítve a nemi vágy és az erek állapota határozza meg, ám hogy milyen egyéb okok állhatnak még a sikertelenség hátterében, arra Somorjai Martina szexológus ad választ a Fanny magazin kérésére, amit a Life.hu magazin is átvett.

 

– Testi szinten a vérkeringési elégtelenség a leggyakoribb ok. Ezen kívül az erekciózavar okai között vezető helyen áll az elhízás, a mozgásszegény életmód, a pornófüggőség, és az alacsony tesztoszteron szint is – utóbbi többnyire nem oldható meg egyszerű tesztoszteron adagolással. Betegségek közül a cukorbetegség, a magas vérnyomás – és a rá szedett gyógyszer – a „sztár”; azonban fontos tudatosítani, hogy míg a merevedési zavarok 5%-a fizikai okokra vezethető vissza, addig 95%-a pszichés. Ezért sem segítenek a potencianövelők – főleg nem egy idő után, amikor már hozzászoktak. És… a megszokott sémák helyett álljon itt néhány sor a nők felelősségéről is – hangsúlyozza Martina.

 

 

– A részleges impotencia oka lehet ugyanis a nők ismeretének hiánya és a jelenlegi, konkrét partner ismeretének hiánya. Számos mentálisan egészséges, kellő EQ-val rendelkező férfinak fontos a nő örömérzete az ágyban, nemcsak a saját élvezetére koncentrál. Az ilyen férfi, ha huzamosabb időn keresztül azt tapasztalja, hogy a nő öröme elmarad, a nő kedvetlen, nem kezdeményez soha, akkor saját maga is hajlamos összetöpörödni és bebújni a csigaházába. És mire a nő vágya megjönne a szeretkezéshez, addigra a férfinak már elment a kedve. Ez gyakori lelki ok. A kudarctűrés alacsony, a kudarckezelő mechanizmus nem válik be, a megszokott megküzdési módszeren kívül mást nem ismer; tehetetlenül áll, azaz nem áll a problémával szemben – magyarázza a szakértő, majd egy meglepő kijelentéssel folytatja: a nők nem segítenek ebben, ugyanis a nők nem őszinték az ágyban.

Mit értsünk ezalatt? – kérdezzük.

– Nem fejezik ki őszintén, mi tetszik és mi nem. Míg az élet más területein kritikusak, belekötnek minden apróságba, a szex terén „minden jó úgy, ahogy van”. Persze kilóg a lóláb. A férfiak egy része hiúságból kifolyólag nem is kérdőjelezi meg önmagát, ágybeli ügyességét. Ők minden kis felsülésért a nőt hibáztatják. A másik részük viszont sejti, hogy a nője elégedetlen, esetleg rá is kérdez, de őszinte választ nem kap.

 

A teremtés koronázatlan koronái

 

Ettől függetlenül viszont a csőd az csak csőd marad. Joggal merül tehát fel a kérdés: mit érez a férfi, ha csődöt mondott az ágyban? Mi játszódik le ilyenkor a pasik fejében? Hogyan élik meg ezt a kínos helyzetet? Mernek maguktól beszélni róla, vagy a szőnyeg alá akarják söpörni a problémát? Ne adj’ Isten, a nőre akarják hárítani a felelősséget?

– Férfiként csődöt mondani olyan érzés, amit a nők el sem tudnak képzelni. A nők nem tudják azt átélni, hogy ez mit jelent egy férfinak. Egy világ dől össze benne. Nem érzi saját létjogosultságát. Nem érzi magát nemcsak férfinek, de embernek sem. Minden téren, tehát munkában is csökken az önbizalma. Van, akinek ilyenkor jót tesz a nő nyugtatgatása, mást inkább tovább idegesít, és meg nem értésnek érzékeli – helyesen.

Egy férfi még akkor is férfinak akarja magát érezni, ha nincs partnere és nem is lesz egy darabig. Ha nem is él nemi életet, akkor is érezni akarja, hogy ő még férfi. Ha nem érzi, rettenetesen kétségbeesik. Nagyon ritka az, aki ezt – hasonlóan más betegséghez – elbagatellizálja, mint annyi mást az életben. Egy darabig mégsem veszik komolyan. Az első felsülések és a valódi szembenézés között akár évek, évtizedek telhetnek el. De addigra már a zavar is súlyosbodott, sokkal nehezebb és lassúbb lesz a felépülés. A többség az, aki hamar szembenéz a problémával. Jól is teszik. A kérdés már csak az, hogy a szembenézés megáll-e a pirulaszedés szintjén, mert az csak elodázása a megoldásnak és ráadásul tetézi a kiinduló rossz helyzetet még gyök kettővel, vagyis hozzá fog szokni, minimum pszichésen, és egy idő után nem tud „mankó” nélkül szexelni.

 

Lényeg a kor?

 

– Az idősek ráfogják ezt a korra, de valójában életünk végéig potensek maradunk – ahogy a mindenképp bekövetkező hüvelyszárazság is legenda, a 60 évesen bekövetkezett impotencia is az. Minden agyban dől el és szívben és lélekben, hozzáállásban. Egy fiatal nyilván motiváltabb a zavar megoldására.

 

Így sérül a nő közben!

 

Ezek után joggal merül fel a kérdés: a nő számára ez nem ugyanolyan csőd? Mennyivel másabb ez neki?

– A nő számára ez rendkívül megalázó. Minden esetben szinte azt az üzenetet közvetíti: nem kívánlak, nem vagy elég vonzó. Ami a szépségkultusz modern mocsarában egyenlő a nőkre mért halálos ítélettel. Elenyésző az öntudatos nő, aki azt mondja: neki semmi köze a férfi ED-jéhez – hangsúlyozza a szexológus, aki arra az egyéb női lapokban olvasható tanácsra is kitér, hogy jó ötlet-e ilyenkor szexi fehérneműbe bújni, vagy épp felturbózni az előjátékot… – ez a legrosszabb ötlet. Tilos, nem győzöm hangsúlyozni. A férfi már így is csődtömegnek érzi magát, és reméli, hogy a neje nem veszi észre. Ha a nő nyíltan felhívja keringőre, akkor dühös vagy szomorú lesz, de nem erektált, Ennél jobb, ha inkább beszélnek a problémáról ahelyett, hogy úgy tennének, mintha minden rendben lenne. Persze urológushoz ne kísérje el, az megalázó a férfinak. A szexuálterápia egy megoldás lehet, de ahogy sok minden mást is, ezt is egyedül szeretik megoldani a férfiak. Ne feledjük: a férfiak zárkózottabbak, szégyenlősebbek, sokszor prűdebbek is a nőknél, zavarba jönnek, ha párjuk jelenlétében kell beszélniük szexológussal.

De akkor mi a megoldás?

 

– Jó szívvel javaslom erre  az általam kidolgozott módszert, mellyel 30 nap alatt pirula nélkül visszanyerhető és stabil alapokra építhető a férfiasság – hívja fel a figyelmet Somorjai Martina Potencia Szakértő, aki betekintést is enged a módszerének a egyes részleteibe. – A lényege, hogy a férfi egyedül rendbe tudja hozni a korai magömlését vagy a merevedési zavarát. A férfiak nagy része szégyelli ezt, a szőnyeg alá söpri; a nő meg kikészül ettől idegileg. Ha a férfi ignorálja a problémát, legyen a nő az okosabb.

A nőnek kell segítenie – önmagán is. Ha nem mer a nő nyíltan beszélni erről, akkor nehéz lesz. A nő álljon ki magáért, álljon a sarkára. Gyakoroljon önszeretetet: ahelyett, hogy a férfit helyezi előtérbe, őt vigasztalja, legyen inkább határozott és intoleráns ebben a kérdésben – ezzel a férfinak is segít. Ugyanis a merevedési zavar első jelzése lehet egy későbbi súlyos, akár halálos keringési elégtelenségnek. Ha nem megy másként, adjon a férfinak ultimátumot. Ne feledje: a méhnyakrák oka a szexuális elhanyagolás, amelynek hátterében a merevedési zavar, a férfi libidóhiány állhat. Ne jusson el idáig, előzze meg a nagyobb bajt!

Olvassa el, járjon utána, van-e természetes, viselkedés alapú módszer, ami tartósan segíthet a párjának, és beszélje rá. Sem az izomtorna, sem az ideig-óráig ható technikák, praktikák, például elutazások nem oldják ezt meg tartósan.

Valódi, hatékony változtatásra és szemléletformálásra, neurobiológiai újrahuzalozásra, nőismeretre, szexedukációra, helyenként traumafeldolgozásra, stresszkezelésre, kudarctűrő képesség növelésére, koncentrációs képesség erősítésre, nőismeretre, érzelmi intelligencianövelésre, aktivitásra és önfegyelemre = lemondásra van szükség. A merevedés az agyban, a lélekben kezdődik, nem az ágyban este 10-kor.

 

Fontos, hogy tisztába jöjj magaddal. Hányadán állsz a potenciáddal? Mennyire súlyos a péniszed állapota? Csak maszturbációkor funkcionál, amúgy meg merevedési zavar vagy korai magömlés formájában éget le téged a nők előtt? Már nem tudnak felizgatni a hús-vér nők? 

Töltsd ki ezt a kérdőívet:

Potencia Kérdőív

 

Ez hatalmas lehetőség neked. Arra, hogy rendezd a kapcsolatodat a pároddal. Hogy ne nyafogjon annyit, ne kritizáljon mindenféle apróságért. Igen, jól olvasod, ez azon múlik, ki tudod-e őt elégíteni az ágyban. A jóllakott nőt kenyérre lehet kenni, az ágyban szükséget szenvedő nő viszont hárpiaként keseríti életed és a többi emberét is. Te melyiket választod?

Ha pedig nincs nőd, akkor ez kiváló lehetőség arra, hogy megnövekedett önbizalommal, stabil potenciával tudj belevágni a következő hódításodba

 

Szakértő: Somorjai Martina szexológus

 

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
2 megosztás


25
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
17 Válasz hozzászólás
18 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
14 Hozzászólások szerzői
Alter EgoSerialSlutHunn31Annahunbagira Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
georg1945
Olvasó
georg1945

Mit szóljunk hozzá ?
Aki nem gerjed a nőkre, az a férfiakra gerjed (mert egyszer, régen megpróbálta. Mert aki azt egyszer megpróbálja és jó volt neki, az VÉGLEG “megfertőződik” és megpecsételődik a sorsa ÖRÖKRE.).
Vannak úgynevezett “nőktől való félelmek”, mint a nőtől függ, hogy teherbe fogja magát ejteni, így örökre megfogja az illető férfit, ami egy rabság. Továbbá a nők parancsolgatása, utasítgatásai, “szent” véleményei is riasztóak lehetnek.
Egyéb okok a nők testi fizikális felépítésének averziói, úgymond “degenerált” teste.
Aztán a férfi fél, hogy a nő magához láncolja, a szobában fogja tartani, hogy mindig kéznél legyen ha bármire is szüksége lesz rá.
A férfi veleszületett lelkivilága is lehet a bűnös vagyis NEM NEVELŐDÖTT parancsoló férfivá. Ugyanis a férfi feladata gondoskodni a család ANYAGI szükségleteiről, ami ebben az esetben erre a feladatra ez a férfi egyszerűen képtelen.
És még számtalan oka lehet a közösülési képtelenségnek.
Míg a nők egész nap a közösülésen ábrándoznak, addig rengeteg férfi csak akkor, amikor ott áll a tett színhelyén, mert ezer más dologra kell gondolnia.
A vad ösztön hiánya sok férfiból hiányzik.
Ajánlom a Szerelem című film megnézését, azt amelyik nyíltan, kertelések nélkül tárgyalja a férfi és nő közötti kapcsolat fizikális és pszichológiai kapcsolatát.

Se - se
Újságíró
Se - se

Nemrossz intelligenciateszt ez a cikk :
Ha a tájékoztatást nézem, akkor részletes és aprólékos – de nem teljes körű.
Márpedig így nem szakértői, inkább csak egy tájékozottabb női vélemény.

Egyszerűen kihagyja a vonzerő iránt feltámadó megkívánást.
Márpedig ha nem kívánatos a látvány, akkor mindegy mit csinál a férfi – és majdnem mindegy hogy mit csinál a nő – a farok nem áll fel.
(azért majdnem, mert a nők egy százaléka TUD)
És a valamikor kívánatos látvány elmúlása nem lesz megint kívánatos attól hogy meg merem mondani – mindegy mennyit beszélgetek róla.
Akinek számít hogy jó-e a szex, az ne elégedjen meg azzal az alapvetéssel hogy az elsődleges nemi jegyek léteznek, ott vannak.
Aki pedig feleségül vett egy nem kívánatos nőneműt, az a kíváncsiság elmúltával hiába eszi a kéktablettát és hiába beszélget mindenféle női szexuálterapeutával.

De most komolyan.. a nőkről szóló álmaikban csalódott férfiaknak azt kéne inkább felfedezniük hogy mi kell a nőknek – vagy azt hogy mi kell a saját merevedésüknek?
Van itt olyan akit az elégséges merevedés hiánya hozott ide?

Én biztos nem fogok itt arról mesélni hogy milyen élmény amikor egy ránézésre kívánatos huszonévesre nem áll fel.. és hogy milyen kínnal és keservvel lehet kisaccolni hogy miakrrvahétszentség a hiba, és hogy létezik hogy AZ hiba legyen, mikor eeekkora kannák, meg olyan feszesség – meg a képére bármikor föláll.

Ne akarjunk már itt szenzációkat fogyasztani és gyártani..

tomgal
Olvasó
tomgal

Én úgy értelmeztem alapból Se- se , hogy vonzás, vonzódás megvan, eddig működött, de egyszer csak, vagy lassabb folyamat eredményeként nem megy. Tehát tetszik amit lát, szeretné, kívánja, de nem sikerül…
Nyilván egy férfinak nem tetsző nő nem fogja felizgatni, de mi van , ha eddig jól működő szexuális kapcsolatban jelentkezik a gond. Vagy ha nem hosszú, hanem új lenne a kapcsolat, de senkivel nem megy, azt hiszem a cikk erről szól és egyre több fiatal férfinál van ilyen gond. ( fiatal kolléganők elmondása alapján).

Se - se
Újságíró
Se - se

tomgal
A szakértői vélemény tartalmaz minden fontos részletet.
Amit te elmondasz, az pedig akár úgy is lehet…

Én nem is szeretném tudni hogy a valóság tényleg AZ -e.. úgy van-e ahogyan a fiatal kolléganőid mesélik.
Ha úgy van, akkor lehet bólogatnunk hogy a lankadt férfiasság pont illik a fájó női fejhez – ha nemisúgyvan, akkor pedig meg fog az javulni.

DE nem illeszkedik ide a “mit csináljunk hogy csalódhassunk újra és újra (de mindíg másik nőben)” férfioldalára.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

” Ne feledje: a méhnyakrák oka a szexuális elhanyagolás…” Véletlenül sem a hanyag tamponhasználat, az intim higiénia ötletszerű alkalmazása, az “igénytelen/spontán” partnerek “végtelen” száma gumi nélkül, stb. stb. Ez az ostoba gondolat úgy kellett az amúgy értelmes cikkbe, mint motorolajba a vasreszelék. Vannak gondok a toronyban s nem is kicsik. A lényeg, hogy a felelősség már ezredszer is másra terelődjön! Mint rendesen.

tomgal
Olvasó
tomgal

Mondjuk ez valóban egy hülye mondat volt…( ha még a prosztata problémákra utalt volna érteném , mert ott tényleg van összefüggés a gyakori ” használat” és hiánya között ), de ezzel az erővel minden apáca, aggszűz, nemi életet nem élő nő méhnyakrákot kéne kapjon.

Toplak Zoltán
Újságíró

Búcsúzni jöttem. Egyre jobban erősödik bennem a késztetés az elmúlt hetekben, hogy minden mást hagyjak abba (a munkán és a családi kötelezettségeken kívül), és tegyek hátra az Isten Országáért végzett munka miatt. A helyzet is élesedik a világban, még több bölcsesség, szeretet és áldozathozatal tudja csak elérni az embereket. A hívás erős de még formálódik is. Mindesetre én búcsúzom, és köszönöm mindenki figyelmét és munkámat kísérő szavait. Kívánom, hogy a férfiak és nők találjanak egymásra és szabadon törekedhessenek az Egységre szeretetben.

tomgal
Olvasó
tomgal

Csak a legjobbakat kívánhatom és köszönöm a sok érdekes témát, cikket !

Kalman
Újságíró

Ezt úgy érted, hogy szerzetesnek állsz? Vagy mit kell ezalatt érteni?

csakafoci
Olvasó
csakafoci

Ez komoly? Egy nő mint merevedési zavar szakértő? Egy olyasvalaki, akinek az életben nem volt merevedése? Ennyiből én is lehetek menstruáció szakértő. Reális lenne. Utánanéztem, van weboldala, és a komplett programot 1 318 000 Ft-ért, igen, több mint 1 millió forintért kínálja. Ez a nő egy hatalmas kamu.

Kalman
Újságíró

Ennyi pénzér már ki lehet próbálni jópár hivatásost szépen sorban. Hátha valamelyik meggyógyít. Tuti ezzel próbálkoznék és nem terápiával.
A viccet félretéve, a bevezető 7 perces videóját megnéztem, és nem is teljesen hülyeség amikről beszél. Hosszú haja van, és nincs durván elhízva sem, már ezzel is kitűnik a szexről okoskodó nők közül. De tényleg furcsa lenne, ha egy nő értene az ilyesmihez.

31Anna
Olvasó
31Anna

Ezen az alapon egyetlen férfi se legyen nőgyógyász? :)

Rokapapa
Újságíró

Kissé bizarr a cikk és külön hihetetlen, hogy egy nő akar szakértőt játszani a férfi problémákra. Ráadásul a cikk is csak mellékesen tér ki a férfiakra, inkább a nők lelki világával foglalkozik.
Tapasztalataim szerint a nőket soha nem érdekelte a férfiak problémája és még felületessen sem foglalkoznak vele még abban az esetben sem ha a munkájuk része.
Éppen ezért kíváncsi voltam és megnyitottam a potencia kérdőívet,…

… nem csalódtam és inkább ne tettem volna.

Az első oldal a reklám helye miként az várható is volt. Még egy youtube csatorna linkjét is tartalmazza.
Az egyik videóból meg is néztem kb. 2-3x 2-3 percet különböző időpontoktól. Gyakorlatilag férfi becsmérlő feminista maszlagot halhattam a nők elnyomásáról és küzdelmeiről.

A második oldal a email címem és az adatkezelési irányelvek elfogadásáról szól.

A harmadik oldalon kezdőik maga a kérdőív ami jól ábrázolja, hogy a készítőjének fogalma sincs a témáról.

“Miért akarja ezt a problémát megoldani?” – Na vajon miért?! Ez most komoly kérdés akar lenni vagy beugratás?
“Mi a vágyott állapot? Hova szeretne eljutni?” – Na ez már kiverte a biztosítékot nálam. Szerintem akinek problémája van nyilvánvaló mit szeretne. Ennél a kérdésnél már lesem lehetne tagadni, hogy egy nő van a háttérben.
“Mit hajlandó tenni azért, hogy a vágyott állapotot elérje? Mit hajlandó ezért beáldozni?” – Ismét egy idióta kérdés hisz egy férfi a tökéletes szexuális állapotért bármire képes lenne a lehetőségeihez képest. Nem is értem mit akart ezzel. Esetleg egy vagyonnyilatkozatot?
A többi kérdés ezen az oldalon nem kifogásolható.

Negyedik oldalon folytatódnak a kérdések.

“Milyen helyzetekben tapasztalta a potenciazavart?” – Maga a kérdés jó lenne csak a pontos válaszadás lehetetlen mivel itt a felsoroltak közül lehet választani egy lehetőséget. Még laikus fejjel is nyilvánvaló, hogy egy potencia zavarral küzdő férfi esetében akár 4-5 helyes válasz is lehetséges. Tehát a kérdés önmagában kizárja a probléma megítélésének a lehetőségét.
A többi kérdés itt is megfelelő.

Az ötödik oldalon mindössze két kérdés van és egyik sem kifogásolható mégis inkább arra akar választ kapni amire inkább a nők kíváncsiak, bár pszichológiailag indokoltak.

A hatodik oldalon megint van két érdekesség amit nem tudok hová tenni bár nem is helytelenek.

“Mi fog történni, ha nem változtat a problémájan?” – Szerintem itt csak egy válasz lehetséges és a következő kérdése egyben a válasz is. (Igen az elírás a kérdőívben van)
“Tart a végleges impotenciától?” – Szerintem attól minden férfi tart a problémáitól függetlenül.

A hetedik oldalon megint akad amit nem értek.

“Mennyire van elkeseredve a merevedési zavara miatt?” – Ez a kérdés még érthető is lenne ha a kérdező nem tudja, hogy ilyen helyzetben minden férfi nagyon elkeseredik.
“Miért szeretne változtatni merevedési zavarán?” – Mert szeretnék én is a farkammal zongorázni!!! Vajon miért?

A nyolcadik oldal a csúcs.

“Mit tenne meg azért, hogy rendbe jöjjön az erekciója?” – Talán azért töltik ki a férfiak ezt a kérdőívet, hogy megtudják egyáltalán mi az amit tehetnek.

“Mennyit érne meg Önnek, hogy rendbe jöjjön a potenciája, magabiztos lehessen az ágyban, tudja irányítani a péniszét és bogyók nélkül is tudjon közösülni?” – Nocsak-nocsak!!! Csak kibújt a szög a zsákból. Reklám – mézesmadzag- lehúzás. A szokásos hárompontos pénzlehúzás miközben elvileg fix órabérért dolgozik.

“A világon elsőként kidolgoztam a gyógyszer nélküli megoldást erekciózavarra. A 30 napos online PoP Potencianövelő Program©, gyógyszer nélkül is rendbe tudja hozni merevedési zavarát ill. korai magömlését. Képes lenne rá, hogy önállóan végigcsinálja? Vagy inkább csak figyelemre vágyik, panaszkodni szeretne egy szexológusnál, anélkül, hogy Ön kézbe venné saját sorsát?” – Szerencséje, hogy ez egy kérdőív. Szerintem már nem élne egy ilyen kérdés után ha egy férfi előtt állna akinek komoly problémája van.
A másik problémám az, hogy reklám itt is van de semmit nem tudunk arról, hogy pontosan mit is kellene önállóan végigcsinálnunk hisz sem a linken sem a cikkben nincs semmi erről a fantasztikus módszerről csak általános dolgokat írnak le. Puszta kézzel oroszlánt ölni vagy mit?

“Mindenképp olvassa el forradalmi módszerem leírását, mert ezen múlhat potenciája, önbizalma, (jövőbeni) párkapcsolatának sikeressége. Ha innen elnavigál, lehet, hogy nem talál vissza. Ezt az ablakot is tartsa nyitva, hogy befejezhesse a kérdőív kitöltését. Másolja ki vagy kattintson: (Link)”
Vadászkutya legyek ha értem, hogy itt mi a kérdés és milyen választ várna. Ráadásul a linken leírtak általános információk amikkel minden férfi tisztában van akkor is ha csak egyszer volt problémája az életben.

“Mi a véleménye a PoP Potencia Program© -ról? Hisz-e abban, hogy a PoP rendbe tudja hozni merevedési zavarát? Van-e kérdése? Van-e bármi, ami visszatartja attól, hogy belevágjon? Kérem, ide írja meg, de a gyorsabb megoldás érdekében el is küldheti emailben: (Cím)” – Fantasztikus csak még mindig nem tudunk semmi konkrétumot az egészről. Kérdezni sem akarok mert olvastam már elég reklámot, nem kérek többet.

Ezzel be is küldhetnénk a kérdőívet.
Őszintén szólva engem nem győzött meg. Lehet nem vagyok elég motivált de félek, hogy akiknek komoly gondjaik vannak nem lesznek ilyen kritikusak.
Az itt leírtak csak a saját véleményem és elsősorban azért írom le ide a véleményemet, hogy az egészre rááldozott időmet ne érezzem teljesen feleslegesnek.
Nekem úgy tűnik, hogy ez a forradalmian új egyedülálló PoP módszer csak egy forradalmian új pénzlehúzás.
Ezt az érzésemet erősíti meg az is, hogy több olyan kérdést is feltesz a kérdőívben amire szexológusként tudnia kell a választ.

Kalman
Újságíró

Bevallom az első reakcióm az volt, hogy ez biztos, hogy férfigyűlölő kontent lesz férfihibáztatással és a nők mentegetésével. Kiváncsi is voltam, hogy mit csinál ez a nő, úgyhogy belenéztem egy videójába. Azzal a nem leplezett céllal, hogy megkeressem a férfigyűlöletet benne, és rámutassak, hogy nesztek, itt van!
Erre kattintottam, mert a lista tetején volt, de viszonylag rövidebb mint a többi. Ésszerű kezdésnek tűnt az életmű megismeréséhez: https://www.youtube.com/watch?v=cqB2gXbW6VA Egy hullámvasút volt hallgatni. Az elején és a közepén voltak egészen korrekt megállapításai, amik alapján már elkezdett szimpatikus lenni. De a vége, na a végén kiakadtam!
Kb 30:30-tól kezd arról beszélni, hogy a nő önérzetének iszonyatosan egóromboló, ha nem kívánják. A nőt nem szabad szexuálisan elhanyagolni!
32:00-tól: “[Mielőtt a férfiak megijednének, hogy minden nap szeretni kell a feleségüket] nem! A nőnek elég annyi, hogy ha kívánják. Nem is kell eljutni az aktusig. Csak érezze azt, hogy a férfi kívánja! Mondjuk a férfi kezdeményezzen! És egyébként a nő vissza is utasíthatja, nem számít. De akkor is megmarad az önbecsülése … saját megfelelő külsejében való hite. …”
Édes Istenem! Ez pont az amiről éveken keresztül beszéltünk itt (újaknak: éveket töltöttem távol az oldaltól, de régen rendszeres kommentelő voltam red pill témában), és hiába hittem el a végére az eszemmel, hogy tényleg így van, a lelkem nem akarta befogadni ezt, annyira idegen a férfi érzésektől. És még soha nem hallottam nőt ennyire kristálytisztán kimondani, hogy tényleg így van! Nem kell dugni, elég hogy akarjon engem! Sőt, tulajdonképpen úgy a jobb, ha a férfi akarna, de nem dugunk. Hallgassátok meg, hogy hogyan mondja, hogy “nem kell eljutni az aktusig”. Mintha az fárasztó és nehéz, ugyanakkor szükségtelen volna!
Külön fájdalmas, hogy elvileg a férfiak problémájával foglalkozna, de képes ezt is megmagyarázni, hogy persze a nők szenvednek tőle jobban! Mert a nők vannak elhanyagolva! De ha a nő visszautasítja a férje közeledését, mert az ő figyelemkurva validációja (ez volt a redpill terminológia, ugye? A szexológus nyilván nem ezt használja) ki van elégítve, az persze rendben van. Mert a nőnek az egója a validációra épül. Az meg, hogy a férfi egója a dugásra épülne, hát az le van szarva. Mert most itt arról van szó, hogy feláll-e a fasza, és akkor nyilván a nő egója a leglényegesebb itt. Nyugodtan vissza lehet utasítgatni számtalanszor, az majd jót fog tenni a potenciájának! Mert a nő egója nem sérül, sőt mintha hájjal kenegetnék!
Minden red-pill rajongónak melegen ajánlom, hogy ennek a videónak a legvégét 32:00-tól hallgassa meg! Hihetetlen! A “figyelemkurva” elmélet kristálytiszta bizonyítéka.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

“Islam is right about women.”

Kalman
Újságíró

Ez így igaz! Annó az volt a vicc csimborasszója, hogy az iszlám és a nők védett állatai és növényei voltak a rendszernek. Most úgy tűnik – bár nem vagyok ideológiailag megfelelően képzett -, talán újra utálni kell az iszlámot. A nőket még mindig tilos :-)

Annyit hozzátennék, hogy Somorjai Martinát továbbra se találom ellenségesnek, sőt úgy tűnik nekem, hogy a szándékai jók. Hihető, hogy tényleg jobbá akarja tenni a szexet. Teljesen rákaptam és nagyjából végighallgattam a youtube-on a csatornáján lévő videókat. Teljesen nem érti és nyilván nem is értheti a férfiakat, de az átlagnál szerintem sokkal jobban. És a részemről megelőlegezett jó szándéka ellenére is mond néha olyat, ami szerintem bántó és egyben téves. De ha tényleg tud segíteni az embereknek, akkor hajrá! Én nem vagyok szakértője ezeknek a problémáknak, úgyhogy fogalmam sincsen, hogy minek milyen hatása lehet, mi segít és mi nem.

Az, hogy felfedi a nők valódi énjét, ahogy a fentebb megjelölt percekben felfedi, az nem ellenséges, sőt ugye tanulni lehet belőle az meg mindig jó. Persze rossz rádöbbenni ezekre, de inkább úgy legyenek nehezen kibírhatóak a nők, hogy értjük, mint hogy még csak ne is értsük.

Hunn
Újságíró

Az iszlám kérdésében jelenleg az válik nyilvánvalóvá, Kálmán, hogy miért is olyan fontos mindig a zsidóknak az, hogy mind a politikai paletta jobb, mind a bal oldalán ott legyenek, lehetőleg a legfőbb vezetésben…

Az a furcsa, groteszk helyzet állt ugyanis elő, hogy jelenleg a baloldal az úgynevezett antiszemita, míg a “cuckservative” jobboldal a zsidók pártján áll.

Ezért nem szabad őket soha a politikai vezetésbe beengedni, bármennyire is ha látszólag ugyanazokat az elveket vagy eszméket vallják, mint mi… A helyes magyar és keresztény hozzáállás ugyanis szerintem az, hogy sem az iszlám, sem a zsidók pártján nem állunk.

A legviccesebb számomra az, hogy mindeközben a zsidók úgy tesznek, mintha nem is ők erőltették volna rá Európára az iszlámista bevándorlást…

És ami a legjobban felháborít, az pedig az, hogy míg a fehéreket legyilkoló, fehér kamaszlányokat megerőszakoló iszlámista bevándorlókat sajnos, sajnos nem lehet hazatoloncolni… Addig az Izrael ellen tüntető, a zsidókat pusztán szóban fenyegető palesztinpárti muszlim bevándorlók esetében, hogy – hogy nem, de azonnal megvan erre a lehetőség…

hunbagira
Újságíró

Üdvözlet, újra itt.

Kalman
Újságíró

Köszi, jólesett! Jó téged is látni!

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Bagira!! Eddig kell visszamásznom, hogy elmondhassam, írjál már? :)

Alter Ego
Szerkesztő

Nahát, a régi szép idők kedvenc komment-szerzői… Üdv! – Biztos, nem véletlen, hogy nekem is pont most van időm hoszú idő után újra szétnézni “itthon”. :)

SerialSlut
Olvasó
SerialSlut

Szia Alter, te is hiányoztál. :)
Mizu? Csak jelzem, hogy ennyi év után teljesen leszámoltam a feminizmussal, meg a woke-izmus ellen én is óbégatok a leghangosabban,. sőt még a pasiknak is fel szoktam hívni időnként a figyelmét a red pillre, ha levágom, hogy eléggé homályban vannak.

hunbagira
Újságíró

Amúgy valaki olvassa mostanában a hazai femkó szennyet?! Reagálnak valamiben a világháború felé haladó világra?-vagy kizárták magukból és továbbra is a “fehér, magyar patriarchátus” ellen harcolnak?

31Anna
Olvasó
31Anna

Antifemkó szennyet olvasnak, valamint a mervedési zavarral foglalkoznak. Mint a Férfihang. :)

Hunn
Újságíró

Én mostanában már nem olvasok el semmi olyat, amit feminista nők írnak, hunbagira. S hogy miért nem?

Azért nem, mert azt vettem ugyanis észre, hogy a feminista nők által írt dolgok automatikusan és szinte ösztönsösen, azonnal gyűlöletet váltanak ki belőlem a körülöttem élő nők iránt… Mégpedig olyan gyűlöletet, amelyet különben nem is éreznék irántuk!!!

Meg hát különben is: el tudod te azt képzelni, hogy egy feminista nő váratlanul valami olyat ír, ami érdekes? Ami elgondolkodtató? Ami tartalmazhat valami értelmes vagy új gondolatot? Valami olyat, amit érdemes elolvasni, amit érdemes megfontolni?

Na, ugye hogy nem!