Férfihang.hu
2 megosztás

Tinédzser lányával vetette fel a szexvideóit a mezőkövesdi gyámügyes nő

Gyomorforgató dologra kényszerítette közel másfél éven keresztül kamaszlányát egy mezőkövesdi anya. B. Viktória lelki zsarolással elérte, hogy gyermeke telefonnal videóra vegye, ahogy a nő közösül újdonsült barátjával. A lánynak az aktusok után anyja készülékére is át kellett küldenie a felvételeket, melyeket így a pár bármikor újra megnézhetett.

A gátlástan nőt végül a gyermek apja buktatta le: amint tudomást szerzett az ép ésszel felfoghatatlan eseményekről, azonnal a rendőrségre rohant. Az erősen traumatizált lányt és kisebb testvérét azonnal elvették B. Viktóriától, az eset kirobbanása óta az édesapjukkal élnek.

A történet már önmagában is elképesztő, ám még furcsább árnyalatot kap azzal, hogy egy olyan személy követte el, akinek a gyermekek óvása, védelme a “hivatása”. Márpedig itt pontosan erről van szó. A kétdiplomás B. Viktória ugyanis hosszú éveken keresztül a helyi családsegítőben dolgozott, előtte pedig egy katolikus iskolában volt tanár. Utolsó munkahelye a Máltai Szeretetszolgálat mezőkövesdi kirendeltsége volt, először helyettes, majd vezető beosztásban. Természetesen amint kitudódott, hogy mit tett, innen is távoznia kellett. Jelenleg alkalmi munkákból él.

“A mai világban az ember már szinte semmin nem lepődik meg, de bevallom, mindenkit sokkolt Mezőkövesden, amikor kiderült Viktória ámokfutása. Ilyet senki nem tehet egy gyerekkel. Rettentően sajnálom a kislányt, szerintem soha nem heveri ki, amit látott. Rossz belegondolni, hogy ez a nő a gyámügyön más szülők gyerekeinek a sorsáról döntött!”

– fakadt ki egy neve elhallgatását kérő helybéli asszony.

A gyerekek még kicsik voltak, amikor Viktória elvált a férjétől. A válás után az anya és a lány kapcsolata hektikus volt, akadtak jobb és rosszabb időszakok. A gyerek úgy érezte, az anyja rajta vezeti le, ha bármilyen problémája akad az életében. Viszonyuk akkor vált kifejezetten rosszá, amikor a nő életében feltűnt az a férfi, akivel a felvételeken látható. A környezete szerint Viktória az új párja megszállottjává vált. Bármit kért tőle a férfi, ő gondolkodás nélkül megtette. A gyerekek apja, a lánya és fia védelmében csak röviden nyilatkozott.

Higgyék el, lenne mit mondanom és szívem szerint kiteregetném a szennyest, de pont a gyerekek miatt nem teszem. Amit ez a nő tett, az borzalmas! A lányom a mai napig pszichológushoz jár. Imádom őt és az öccsét is, remélem, egyszer kiheverik a megrázkódtatást”

– zárta a beszélgetést az édesapa. Amint bejelentést tett a rendőrségen, megindult a büntetőeljárás. B. Viktóriát kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. Az, hogy a lány igazat mond, egyetlen percig sem volt kérdés, állításait a videók és fotók sokasága bizonyította.

Védencem mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett. Rettentően sajnálja, amit tett. A partnerével szakított és nagyon reméli, hogy még láthatja a gyermekeit”

– fogalmazott B. Viktória jogi képviselője, dr. Lichy József. B. Viktória szabadlábon védekezhet.

(szentkoronaradio.com)

Post Author: Férfihang.hu

Férfihang.hu
f Facebook
2 megosztás


2
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
4 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
2 Hozzászólások szerzői
RokapapaAdam Bogomolov Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Majd ráfogják a “partnerére”, hogy ő kényszerítette bele a nőt ebbe a mocsokságba, aztán vissza is rendelik az “anyához” a gyerekeket. Felháborító eset!!

Rokapapa
Újságíró

Ez az eset jól példázza kik is dolgoznak a gyámügyben. Persze ez durva általánosítás de biztos, hogy nem egyedi az eset és sokan élnek vissza az ismereteikkel mind szakmailag mind a magánéletben annak érdekében, hogy erkölcsileg kifogásolható életet tudjanak élni.
Persze én sem vagyok az erkölcs bajnoka sőt mások sem azok pláne nem a politikusok de azért a gyámügyi dolgozok esetében nem ártana egy alapos átvilágítás még azelőtt, hogy károkat okoznának.