Toplak Zoltán
0 megosztás

Hada Renáta az ünnepek alkalmával egy fiút bullyingolt

Hada Renáta, aki joggal indulhatna a férfgyűlölök közt helyezésért, már szerepelt újságunk hasábjain. Akkor épp azt nyilatkozta, hogy magzatát a abortáltatta volna, mert az fiú. Ezúttal egy kamasz fiúba szállt bele, mert az nevetett a fián. 

Hada Renáta egy disznóperzselésről osztott meg rövid videót, amit a fia vett fel. Az általa bullyingolt fiú erre tett egy nevető smiley-t, mire Hada először a kommentek köt kezdte minősíteni a fiú külsejét, amiről a gyerek nem tehet, majd a Facebook oldalára is kitette megszégyenítendő a kiskorú fiút, a képet. December 30 – i dátummal még mindig kint van a poszt.

Többen is reagáltak Hada eme akciójára, amire Hada fröcsögve válaszolt. Néhány képernyőkép a vitáról.

Végül Hadát tiltották a csoportból, ahol mindezt megtette. A fiú személyiségi jogai miatt róla és ahol neve vagy arca szerepel, nem közlünk fotókat, bár szerkesztőségünk birtokában vannak ezek.

 

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


7
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
6 Egyéni hozzászólás
1 Válasz hozzászólás
0 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
6 Hozzászólások szerzői
hunbagiraHunnschwarzwaldSzergej55common man Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Nehezen tudom felfogni, hogy mi ez a rengeteg gyűlölet ami a világunkat mérgezi. Érik lassan, hogy újabb világháború jöjjön, mert másból nem ért a mostani emberiség. Túlságosan elsatnyultunk és csak a gyűlölködés megy. Az az igazság, hogy meg is érdemeljük a vihart, aminek a fellegei egyre inkább gyülekeznek a horizonton.
Ide nem lesz elég az esernyő!

Remélem, hogy mielőbb rendeződnek a dolgok, az ilyen “eseményekre” senkinek semmi szüksége nincs. Legyen békesség!

common man
Olvasó
common man

Ha végül kitiltották a csoportból akkor még nincs minden veszve….

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Ez valami csalánszopó versenyt nyert? Meg ha hasra feküdne és elkezdene pislogni, 2 perc alatt csillogna nálam a konyhapadló.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Fogalmam sem volt róla, hogy ez a rém meg ki lehet!? Le kellett merülnöm hozzá a bulvár moslék posványába, íme az eredmény: H. Renáta(46) Újságíró(??), modell(???EZ????) Kaszópusztán nevelkedett(Somogy Megye). Állítólag a Fábry szeretője is volt. Ezt nem gondoltam volna! A Sanyát igényesebbnek hittem… Mindenesetre dolgozott a kereskedelmi gané médiában is. Ezért nem ismerhettem. (Áldom az égieket, hogy csak 1/4 részben vagyok somogyi származású!!! Apai tévedés révén…)

No mindegy. Azért bátor, hogy egy kiskölyköt “bullyingolt”… khm… Azt csak remélem, hogy büntiből semmilyen fotót nem küldött számára! :D

De az komolyan érdekelne, hogy hogyan került ide? Mindenesetre ékesen példázza, hogy a “foglalkozásához” méltón, az esztétikum szikrája nélkül, ritka ocsmányul öregszik.

Hunn
Újságíró

Az egyik legfontosabb dolog, amit azoknak, akik akkor születtek és nőttek fel, amikor még nem létezett olyan, hogy internet, meg kell tanítaniuk azoknak a gyermekeknek, akik már az internet-korszakba születtek bele, az, hogy: AZ INTERNET NEM A VALÓSÁG!

Adam Bogomolov
Újságíró

Tökéletes meglátás!

hunbagira
Újságíró

Ki ez a lelkes prosti, aki a vendégkör miatt még szájfeltöltést is csinált?