Toplak Zoltán
3 megosztás

“Tényleg kibaszottul meg akarlak ölni!” – ordította, és végül tényleg megtette az only fans prosti

Courtney Clenney az ismert only fans modell 2022 április 3 – án megölte az élettársát, Christian Obumselit. Mellkason szúrta egy késsel pont az ő nevének tetoválása fölött. Önvédelemre hivatkozott, de úgy tűnik, hogy az afro amerikai férfit már korábban is abuzálta érzelmileg és fizikailag is. 

A Modern Férfipoltika a Valódi Egyenlőségért Egyesület messzemenőkig kiáll a nemek egyenlőségéért a jog előtt. Vallja, hogy se férfi, se nő ne kapjon előnyt a bírósági ítéletekkor a neme vagy bőrszíne alapján. Mégis most úgy tűnik, Courtney Clenney a nemével akar visszaélni az amerikai bíróság előtt. A jó régi feminista kártyát játszotta ki tette mentségeként, miszerint ő önvédelemből ölt.

Azonban újabb videófelvételek kerültek elő, melyeken Clenney fizikailag megtámadja Obumselit. Obumseli nem támad vissza, inkább nyugtatni próbálja a párját. Ettől azonban a nő csak még dühösebben folytatja az érzelmi és fizikai abúzust.

Ráadásul a szomszédok is ellene vallottak, miszerint tapasztalták, hogy Clenney ocsmány módon beszél az élettársával, és ez többször is előfordult. Nagyon rájár a rúd Clenney-re, aki váltig állítja ártatlanságát és ügyvédei azt ígérik, be is fogják ezt bizonyítani.

Az ügy több szempontból is emlékeztet Amber Heard és Johnny Depp ügyére, ahol Heard szintén arra játszott, hogy ő nő, és ezért mindenki automatikusan áldozatnak fogja őt hinni. Felmerül a kérdés: milyen női nemzedéket nevelt ki a feminizmus utolsó két hulláma? Önző, velejéig romlottakat, akik a férfiakat csak kiszipolyozandó és eldobható papírmasé figuráknak látják?

Nagyon eljött az ideje a valódi egyenlőségnek, amikor férfiak és nők kölcsönösen megtanulják egymást tisztelni és szeretni, de legalább elfogadni és elviselni bántalmazás nélkül. Senki ne bántson senkit, inkább mindenki bújjon kicsit a másik bőrébe!

Az Obumseli család a lakóház biztonsági szolgálatát, ahol az eset történt, is perelni akarja, mivelhogy a kibontakozó jelek ellenére sem tett semmit a tragédia megakadályozása ellen.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
3 megosztás


1
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
1 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
6 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
1 Hozzászólások szerzői
Toplak Zoltán Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés