Toplak Zoltán
0 megosztás

Önkéntesek fogtak össze a kultúrált válásért

Önzetlenül, segíteni akarásból a Váláskultúra Alapítvány és a Kiállunk a gyermekedért csoport találkozott a kulturált válásért való együttműködés lehetőségeit megbeszélni Budapesten, az Önfejlesztők Házában, 2024. január 28 – án. A megbeszélést egy rövid interjú zárta, ahol a közösségek képviselői bemutatkozhattak és összefoglalták a megbeszélés eredményét.

Minden lényeges információ a videóban (kb 18 perc) megtalálható.

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


5
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
3 Válasz hozzászólás
20 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
4 Hozzászólások szerzői
hunbagiraHunnSzergej55georg1945 Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
georg1945
Olvasó
georg1945

A FEHÉR, KERESZTÉNY FRANCIÁK MÁR ALIG SZEXELNEK

ANDREW ANGLIN írása

Franciaország: Egy tanulmány olyan embereket talált, akik már nem szexelnek
Snake Baker 2024. február 8

Nincs többé fehér ember szex, beleértve a franciákat sem.

Ez kulcsfontosságú a fehér emberek kollektív faji halálához.

Daily Mail :

Franciaország a szerelmesek nemzeteként olyan híres, hogy még egy csókot is elneveztek róluk.

A kutatások azonban azt sugallják, hogy az ország száraz időszakon megy keresztül – minden negyedik felnőttnek nem volt szexuális kapcsolata az elmúlt évben.

Egy tanulmány kimutatta, hogy a szex jelentősen csökken, különösen a fiatal felnőttek körében, akik a televíziózás vagy a videojátékok felé fordulnak a partnerükkel való intimitás helyett.

Az 1911 válaszadó bevonásával készült felmérés szerint a 18 és 69 év közötti francia felnőttek 24 százaléka nem szexelt az elmúlt 12 hónapban, míg 2006-ban ez az arány mindössze 9 százalék volt.

Várj, 24%-ról 9%-ra kevesebb, mint 20 év alatt?

Ez a szexuális tevékenység teljes összeomlása.

Ez az a kiemelt kép, amelyet az IFOP használt ehhez a tanulmányhoz

Kíváncsi lennél, hogy ez mennyire fenntartható.

A válasz természetesen az, hogy az arabok Franciaországban sokat szexelnek.

A 18-24 éves szüzek száma a 2006-os 5 százalékról 28 százalékra nőtt. Megfigyelők szerint a tanulmány azt a tényt tükrözi, hogy különösen a nők kevésbé hajlamosak arra, hogy pusztán házassági kötelességükből kössék a szexuális életet partnerükkel, ahogyan ez a korábbi generációkban gyakoribb volt.

Francois Kraus, az IFOP közvélemény-kutató munkatársa megállapította, hogy csökken a társadalmi nyomás az aktív szexuális élet fenntartására, és a válaszadók 12 százaléka aszexuálisnak vallotta magát, és nincs vágya.

Kraus úr ezt a változást a nők megnövekedett pénzügyi autonómiájának tulajdonította, lehetővé téve számukra, hogy érvényesítsék jogukat arra, hogy elutasítsák azokat a szexuális kapcsolatokat, amelyek nem érdeklik őket.

Ha a nőknek csak „szexuális találkozásaik” vannak, amelyek „érdekelték” őket, akkor minden nő nagyon kis számú férfival fog szexelni, és a legtöbb férfi egyáltalán nem szexel.

Ez csak az alapvető természetes rend, hogy a nők a szexet pénzre cserélik. Ez a prostitúció és ez a házasság. A szex az egyetlen, amit egy nő kínálhat, mert természetes helyzetben csak a férfiak tudnak dolgozni és pénzt keresni.

Amikor a kormány álmunkákat hoz létre a nők számára, és ingyen pénzt ad a nőknek, a nőknek nincs többé okuk a szexre – hacsak nem kulturális okok kényszerítik őket erre, mint a muszlimok esetében.

A nők ilyen körülmények között alkalmi szexet folytathatnak nagyon magas státuszú férfiakkal, vagy teljesen tartózkodhatnak a szextől. Akárhogy is, teljesen elpusztítják a civilizációt.

Olyan helyzetet teremtesz, ahol a férfiaknak, tudván, hogy nem lehetnek feleségük és gyerekeik (és lehet, hogy egyáltalán nem is tudnak szexelni), nincs okuk arra, hogy megpróbáljanak dolgozni és karriert építeni. Ezen a ponton akár csak videojátékokkal is játszhatnak.

Franciaországban a fiatal fehér férfiak valószínűleg elkezdenek áttérni az iszlám hitre, mert többek között az iszlám kínál nekik szexet. A muszlimok tisztában vannak azzal, hogy a nemtelenség összeegyeztethetetlen az emlősök túlélésével.

Éppen ezért könnyen érthető, hogy azok, akik felszabadítják a nőket, és ezzel rákényszerítik a civilizációra a szexnélküliséget, szándékosan próbálják elpusztítani a civilizációt.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Nagyon könnyen lehet, hogy a következő időszakban az iszlámé lesz a jövő. Az élet alapvető kérdéseire is vannak kész válaszai, egyértelmű szabályai és rendje vannak. Pont azok a dolgok, amik a “felvilágosult” nyugati kultúrából teljesen eltűntek.

hunbagira
Újságíró

Százszor az iszlám, mint ez a sátánista, vaginokrata zsidó világ.
Egyre többször jut eszembe, hogy felveszem…csak ott is a rohadt körülmetélés….

Hunn
Újságíró

Nekem ezzel kapcsolatban a következő gondolat ütött a fejembe, georg, két olyan dolog összekapcsolása, amit még sehol nem láttam együtt kifejtve.

Az egyik az az információ, hogy a mai nők a férfiak 80%-át egyszerűen nem találják vonzónak.
A másik az az információ, hogy a fogamzásgátló tablettát szedő nők teljesen más típusú férfiakat találnak vonzónak, mintha nem szednék.

Nem gyanús ez így?

A nők nagy többsége márpedig tizenéves korától folyamatosan fogamzásgátlót szed…

Lehet, hogy nem is azzal van baj, hogy mi férfiak nem vagyunk vonzóak? Lehet, hogy semmi baj sincs velünk, és nem is volt soha?

Lehet, hogy minden lekezelő, megalázó NEM-et, amit valaha is a nőktől kaptunk, azt mind-mind a fogamzásgátló tabletta mondatta velük?

És lehet, hogy mindez szándékosan, előre megtervezetten történik?

Hunn
Újságíró

A probléma a modern, Házasság 2.0-val a következő:

1. A válás, mint olyan, létezik. Miért baj ez? Eredetileg a házasság arról szólt, hogy: “Jóban-rosszban, míg a halál el nem választ”.
Onnantól, hogy a válás egyáltalán opció, onnantól ez arra módosult, hogy: “Csak a jóban, és csak addig, ameddig a jó tart”. (Jobbindulatú nőknél a férfi részéről egy max. fél évig terjedő rossz passzban levés esetleg még belefér, de nem több.)
Mindenesetre a rossz az életben előbb-utóbb márpedig elkerülhetetlenül jönni fog. Ez esetben mindenképpen hazudnia kell majd az embernek a párjának ahhoz, hogy az egy darabig még vele maradjon.

2. A feministák által kiharcolt “no-fault divorce” pedig azt jelenti, hogy “Már a jóban sem feltétlenül.”
Mit jelent ez? Azt, hogy a szabadjára engedett hipergámia miatt lehetsz te a legjobb férj és legjobb apa, nyújthatod a nőnek a létező lehetséges legjobbat, kurvára nem számít.
Mert 1. ha a nő jobbat talált, 2. ha a nő azt hiszi, hogy jobbat talált, még akkor is ha valójában nem, 3. ha a nő azt hiszi, hogy egyáltalán találhatna jobbat – nos, mindhárom esetben eddig tartott a házasság…