Toplak Zoltán
0 megosztás

Elkerülhető a III. Világháború? A Patrióta interjúja Orbán Viktorral.

Az interjú teljesen friss ebben a pillanatban. A témája a külpolitika, és a lehetséges III. Világháború. Bohár Dániel készítette a jobboldali Patrióta Youtube csatorna nevében. Beszélgessünk róla! Egyetérthetünk Orbán Viktor miniszterelnökkel? Esetleg téved? Rosszul látja a kérdést, vagy igaza van? Keresztényi az álláspontja, vagy képmutató, álkeresztény?

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


22
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
3 Egyéni hozzászólás
19 Válasz hozzászólás
19 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
8 Hozzászólások szerzői
NaoooHunnA JegesBelaTaki Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Adam Bogomolov
Újságíró

Van, amiben egyetértek a Kormánnyal és van, amiben nem. Az például jó üzenet, hogy nem kell háború, mert békét akarunk. Ahogy efelé a Kormány halad, már részemről megkritizálható, de ez mellékes.

Köszönöm a cikket!

Az is megérne egy értekezést, hogy miért kellene fegyverkezni és a katonai kiadásokat növelni pusztán azért, hogy pár nyugati ország nyerészkedni tudjon, illetve folytatni tudja a gazdasági nyerészkedést…
aki meg azzal jönne, hogy Putyin elfoglalja Európát, annak üzenem, hogy Oroszország a Föld legnagyobb területű országa, s valahol egyszer olvastam, hogy az egyetlen olyan ország, ahol a periódusos rendszer összes eleme megtalálható. Mit neki pár ezer négyzetkilométer? Az orosz sose gondolkodott így (elég tanulmányozni a történelmüket). Ez az egész teljesen másról szól.

Csak egy a lényeg, hogy mi ne engedjük, hogy itt is olyan vérzivatar legyen, mint ami Ukrajnában van! Ennek megvalósítására Magyarországon nem sok politikai erő létezik. Érdekes lenne előreugrani a jövőbe, megnézni mi történt, aztán elolvasni a mostani korról 1-2 törikönyvet! :-]

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A fidesz igazi báránybőrbe bújt farkas, de politikusnak egyébként is csak akkor hiszek, ha ló legel a sírján. Bevándorlóország sem lettünk, de valamilyen rejtélyes módon a szülővárosom tele van rizsszeművel…

Taki
Olvasó

Nyilván azt bárki meg tudja különböztetni hogy a városban mennyire romlik a közbiztonság, mennyire illeszkedik bele a kultúránkba mennyire szorgalmas egy átlag “rizsszemű” és ezzel szemben ki fog beléd kést állítani a Blahán buszjegyért. Hát nem ők. Ahogy wilkommenországokban sem az ázsiaiak vegzálják az embereket, élősködnek az ellátórendszeren vagy simán csak európai iszlamista államokat akarnának. Szóval igenis elképesztően nagy a különbség kompatibilis, tevékeny és hasznos bevándorló és illegális harcképzett migritömeg között. És még az Ázsiai nők is nagyon szépek, míg mondjuk úgy vannak olyan afrikai törzsek ahol arcra kb pasinak nézed. (de ez lenne a legkevesebb baj)

Bela
Olvasó
Bela

Szükség van a keletiekre, mivel a cigány nem dolgozik, ha mégis, rosszak a tapasztalatok velük. Az ázsiaiak nem isznak, nem verekednek, pontosak, bírják a melót. Még az utcán is köszönnek.
Ahogy a kelet-európai Nyugatra megy pénzt keresni, úgy jön ide az ázsiai.
Ugyanez van minden országban a régiónkban, sokat nem tud ez ellen tenni egyik kormány sem. Az EU lényege maga a munkaerő-elszívás, amire szükségük is van, mivel a sikeres agymosásnak és a fogyasztói konzumidióta létfelfogásnak köszönhetően nem szülnek eleget a nők. Óriási demográfiai katasztrófa zajlik, csak nem merik bevallani.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Mindegy, mire van szükség, elvesztünk. Egymillió cigány mellett egy rakás filippínó, ukrán, mongol azt jelenti, hogy néhány évtized múlva itt is igen érdekes dolgok fognak történni. Mondjuk ezért az elbutult, lusta népért sem fogok sok könnycseppet hullatni, amivé lettünk.

A Jeges
Olvasó
A Jeges

Ez sajnos a mindenáron,vagy bármiáron való fejlődés,illetve GDP-növekedés ára.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A nyugati népek önként adták fel szinte minden szabadságukat (+ mi is alig látszunk ki a szocializmusból), elég megnézni, mit tud az állam a rendőrei és törvényei segítségével velünk megtenni. Ha ezt összehasonlítjuk a cigányokkal vagy az arabokkal szembeni hatékonyságukkal, látjuk, hogy ég és föld a különbség. Ha egy közösség megszűnik közösségként működni, azt megette a fene.

Naooo
Olvasó
Naooo

Nincs szükség rájuk, semmiféle külföldi gyárra nincs szükség.

Taki
Olvasó

Jaja, Oroszország területe még most az SZU felbomlása után is kis híjján akkora mint USA és Kína területe EGYÜTT. Plusz a klímaváltozás ott pont plusz pontokkal jár, elképesztően hatalmas méretű zsíros minőségű területek válnak a jövőben mezőgazdaságra alkalmassá.

Bela
Olvasó
Bela

Soha, sehol nem mondta Putyin, hogy el akar foglalni bármit Európából. Ukrajna meg nem az, csak földrajzilag. Két és fél éve zajlik a háború, Ukrajna területének egy távoli részén, karöltve egy óriási kommunikációs hisztivel. Felhívnám a figyelmet arra, hogy a front megnyitásával egy időben a Covid eltűnt, nem csak a kórházakból és a rendelőkből, hanem a hírekből is.
A kormány okosan használja a maga céljára a háborús félelmet, ezzel nyertek 2022-ben. Ez belpolitika, semmi más.
Ha mégis lenne valami nagyobb konfliktus, a kicsi Magyarország (és a többi egykori kommunista állam) szívna, bárki is lenne kormányon.
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy ki mellé állna egy magyar? A minket ezer éve támadó nyugathoz, vagy a sok jót szintén nem hozó ruszkihoz? A magam részéről egy szalmaszálat nem tennék keresztbe egy németért, franciáért, hollandért…

Hunn
Újságíró

Te is észrevetted, Bélám, hogy Putyin egyetlen röpke nap alatt kigyógyította az egész világot a Covid-ból?
Ez nekem is feltűnt… Na, onnantól tudtam biztosra visszamenőlegesen is, hogy egy nagy kamu projekt volt az egész.

Az se lepne meg, ha a Covid egy világháborút megelőzően lefuttatott teszt lett volna arra, hogy vajon a népek továbbra is vakon követnek-e bármilyen, akár a saját érdekeikkel teljesen ellentétes parancsot, mint anno második világháború során, vagy esetleg tanultak a történtekből? Az eredmény nyilvánvaló.

De Putyin sem a barátunk. Az általa indított ukrán háború ugyanúgy része a fehér embert kiirtani és színesekre lecserélni próbáló Great Replacement-nek, mint ahogy része a fehér emberekből hajléktalan (de állítólag boldog) csövest csinálni kívánó Great Reset-nek…

Hunn
Újságíró

Azért kell fegyverkezni és növelni a katonai kiadásokat Magyarországon is, mert:
1. Már ahhoz is kell magyar fegyveres elrettentő erő, hogy egyáltalán nemet tudjunk mondani az ukrán háborúba való belépésre
2. Gondolni kell a háború utánra is, amikor szétmegy a NATO, és az eddigi NATO-szövetséges helyett a szokásos ellenséges kis-Antantot találjuk magunk körül
3. Készülni kell olyan esetleges kedvező történelmi fordulatra is, amikor visszaszerezhetjük a Trianonban elcsatolt magyar területeket vagy azok egy részét

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Bármilyen konfliktus történik, legelőször annak az államnak kell nemet mondani, aki minket a vágóhídra hajt úgy, hogy a hátországban az összes káros elem vígan éli világát, míg mi néhány hataloméhes pszichopatáért pusztuljunk el.

Hunn
Újságíró

Az ezzel a gond, Szergej, hogy ez tipikus békeidőbeli gondolkodás. Mert onnantól, hogy kitör a háború, onnantól a politikai vezetéshez való viszonyod másodlagossá válik.

Onnantól az elsődleges az ellenséghez való viszony. És az ellenség nem csak a politikai vezetőket akarja holtan látni, hanem téged is. Valójában így kerülsz a politikai vezetőkkel egy táborba, akár akarod, akár nem.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az ellenséged a fasiszta állam és a fasiszta politikusok, akik ismeretlen és 99,9%-ban ugyanúgy ártatlan embereket akarnak veled megöletni.

Ijk
Olvasó
Ijk

Semmiféle tárgyalási helyzetünk, döntési jogunk, revíziós lehetőségünk (azon túl hogy a nagyok odadobják) nincs, teljesen mindegy mennyi erőforrást pazarolunk az ugyancsak mutyi hadseregre, ami egy háborúban egy nap alatt hullana szét. Akikkel fel tudja venni a kesztyűt talán pár napig az a környező kis országok, akiknek semmiféle érdeke nincs támadást indítani elsősorban a gazdasági és NATO katonai beavatkozás kockázata miatt.
Amire költeni kell az a NATO minimum, ezen felül minden pénzt az EÜ-be, oktatásba, lehetőség szerint minél inkább visszafojtott korrupcióval működő gazdaságra kell költeni, mert nem a háború végez velünk, hanem a versenyképes gazdaságot működtetni képes emberek elvándorlása, meg nem születése, kihalása.

Hunn
Újságíró

Az, hogy jelenleg nincs revíziós lehetőségünk, az nem jelent semmit. A revíziós lehetőséget meg kell teremteni, arra pedig fel kell készülni. Ez lenne a fegyveres erőink legfontosabb feladata még akkor is, ha ezt hivatalosan nem lehet bevallani.

A NATO-nak igazából azért vagyunk a tagjai, mert amíg ugyanabban a katonai szövetségben vagyunk a kisantant országokkal, addig talán nem indítanak ellenünk háborút még több magyar területért. De a NATO sem tart örökké, készülni kell arra is, amikor annak is vége lesz.

Ijk
Olvasó
Ijk

Kormánypropaganda csicskája előre írt forgatókönyvvel interjút készít a kormányfővel, és ezt bármilyen szinten valaki komolyan is veszi?

Adam Bogomolov
Újságíró

Szerintem ez mindössze arra jó, hogy megtudjuk, mit tart a Kormány hivatalos álláspontnak a kérdésből. Az, hogy egyetértünk-e vele, már szuverén dolgunk. Javíts ki, ha nem jól gondolom, de szeretem belelátni a jót majdnem mindenbe! :-]

Ijk
Olvasó
Ijk

Kit érdekel mi a kormány hivatalos álláspontja? Egy szavukat sem lehet komolyan venni. Főleg nem ilyen birkáknak rendezett “interjún”.

Adam Bogomolov
Újságíró

Nem dughatja senki homokba a fejét, aki változást akar. Ha megtudjuk, hogy mi a Kormány álláspontja, legalábbis a hivatalos, akkor van mit számonkérni rajta. Ez minden megnyilvánulással így van. És az Ellenzék felé is ugyanez a helyzet. Csak ezért érdemes követni, ami itt-ott elhangzik. Más, vagy több jelentősége tényleg nincs, de szerintem ez is épp elég. :-]

Hunn
Újságíró

Nem, nem kerülhető el a III.Világháború. Mégpedig azért nem, mert MÁR MEGY!