Toplak Zoltán
1 megosztás

A szociobiológia nem hazudik – Paul Elam nyomán

Paul Elam a szerzője a Men.Women.Relationships című könyvnek, melyben bemutatja többek között a férfiak és nők kapcsolatának társadalmi szintű szociobiológiai törvényeit is. Nyolc törvényt sorol fel, melyre a feminista központú kormányok is építenek. 

A férfiak szociobiológiai törvényei:

  1. A férfiak kollektíven soha nem fognak szembemenni semmivel ami látszólag támogatja a nőket és gyermekeiket. Egyszerűen a “Védd a nőt” (és utódait) törvénye mindennél erősebb a férfipszichében. A kritikus gondolkodásnál is. A nyilvánvaló tények ismereténél is. Nagyon fontos, hogy elég, ha látszólag támogatja ez a bizonyos bármi a nőket. Ha ténylegesen árt nekik, ennek nagyon kevés férfi fog utánamenni és gondolni.
  2. A férfiak támadni fogják azokat – különösen férfitársaikat – akik nem értenek egyet az első törvénnyel és ennek hangot is adnak. Ha azt látják, érzékelik, hogy férfitársuk ártani akar a nőknek, vagy csak nem támogatja őket (hátat fordít nekik és vélt vagy valós igényeiknek) azt támadni fogják, akár fizikailag is.
  3. Nincsen határa annak, hogy milyen messzire hajlandók elmenni a férfiak annak, hogy eleget tegyenek az első vagy a második törvénynek. Nem számít, ha elvesztik a jövedelmüket, börtönbe zárják őket, elidegenítik tőlük a gyerekeiket. Mindazoknak akik szóvá teszik mindezt, annyi válaszuk, hogy nőjjenek fel, legyenek Férfiak, vagy egyszerűen csak fogják be.
  4. A férfiakból semmilyen kollektív választ sem vált ki az, ha kormányzatilag, illetve szervezetten nyomás alatt tartják őket, támadják őket. Ha nem ülhetnek gyerek mellé a repülőgépeken, mert Jajj, mi lesz akkor! – ez is rendben van. Igazságtalan törvényeket szavaznak meg velük szemben a nők és gyerekek érdekére hivatkozva? Persze, mi sem természetesebb…

A nők négy törvénye:

  1. A nők kollektíven nem fognak tiltakozni semmi ellen, ami látszólag támogatja őket, mint csoportot. Legyen ez bármilyen igazságtalan másokkal (kifejezetten pl. a férfiakkal) szemben, el fogják fogadni és fellépnek bárkivel szemben, aki ennek jogosságát vitatja. Saját nőtársaikkal szemben kifejezetten, akik árulók és a női nem ellenségeivel (a hagyományos gondolkodású – értsd: patriarchális, elnyomó – férfiakkal) kollaborálók. Ez akkor is igaz, ha ezek az intézkedések valójában nem tesznek nekik jót – főleg hosszútávon.
  2. Az előbb jeleztem, de itt ismét, mert ez külön törvény: a nők kifejezetten fel fognak lépni és támadják, különösen is megszégyenítik azon nőtársaikat – de a férfiakat is – akik tiltakoznak azok ellen az intézkedések ellen, amelyek nem tesznek jót a nőknek, illetve amelyek kifejezetten igazságtalanok másokkal szemben. A nők számára a nők az elsők és – az utolsók is. Vagyis csak ők számítanak.
  3. A nőknél nincsen határa, hogy meddig mennek el az első két törvény megvalósítása érdekében. Akár saját gyermekeiknek is ártanak, teszik tönkre pszichésen, vagy a férfit, akit egykor “szerelmem” – nek hívtak.
  4. A nők kollektíven fognak panaszkodni, lázadni és magukat áldozatnak beállítani, bármi is történik velük mint csoporttal. Lehetnek akármilyen kiváltságaik, élhetnek a csúcson, még mindig lesz valami amit kizsarolhatnának maguknak másokból – manapság főleg a férfiakból – de általánosságban is belőlük. A férfiak szintén ezt teszik – a nők érdekében és nem a sajátjukéban! Szintén felemelik a szavukat – a nők vélt és valós érdekeiért.

Nos ez a szociobiológia nyolc törvénye, ami férfiakra és nőkre érvényes kollektíven a nőkkel kapcsolatban.

Paul Elam egyébként résztvevője lesz az idén augusztusban Budapesten, Augusztus 10-11-én megrendezendő MRA konferenciának is.

Erről bemutatkozó videó itt:

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
1 megosztás


2
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
2 Egyéni hozzászólás
0 Válasz hozzászólás
4 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
2 Hozzászólások szerzői
Szergej55Se - se Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Se - se
Újságíró
Se - se

Igen, így van.
Pontról pontra helytálló mind.

Mit tehetünk hogy ennek a szavakba öntött tudásnak hasznát vehessük?

Először is tartsuk szem előtt, különben “késő bánat”.
Másodszor pedig nőtávolban adjunk neki hangot is. Gyakoroljuk hogy hogyan kell előadni, alkalomadtán megvédeni.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Hiába, a jó öreg balek és élősködő gén sajnos kiirthatatlan a népesség nagy részéből. A különbség annyi, hogy az életképes társadalmak ezeket képesek megfelelően szabályozni. A miénk nyilvánvalóan nem ilyen.