Toplak Zoltán
0 megosztás

Csípősen őszinte… de hasznos és tabudöntögető. Csajozási tippek egy szexológustól.

Somorjai Martina szexológus a “Legyen jobb a szex” honlap tulajdonosa készített egy kb. húszperces podcast-et arról, hogy hogyan lehetünk mi, férfiak sikeresek a nőknél, és milyen nőknél lehetünk sikeresek. Keresetlenül őszinte, tapintatlanul csípős (na de, aki férfi, az viselje az őszintét!) de nagyon hasznos és segítőkész. Ahogy ő mondja, sok a szexuálisan frusztrált nő, és ezért is tenni akar, hogy ők is kielégíthessék (szexuálisan is) a férfi társaság utáni igényüket.

 Akasszák fel magukat a nők – írja egy dühödt kommentelő a Jófiúk? Rosszfiúk? Mi kell a nőknek? podcastem alá. 51. kommentnél tartva a pasik túlnyomó többsége nemhogy örülne a jótanácsoknak, inkább gyalázkodik, picsog, rinyál, hisztizik. És csodálkoznak, hogy nem kellenek a nőknek. Kinek kell egy önmagát fegyelmezni nem tudó, hisztis kislányra emlékeztető csak testben felnőtt?

Vegyétek már észre, hogy miattatok maradnak egyedülállóak a nők, mert ilyen viselkedéssel nem vagytok vonzóak. A férfiatlan rinyáló viselkedésetek elriasztja a kétszerannyi nőt. Miközben minden ujjatokra jutna kettő. És vegyétek észre a jószándékot a podcastemben. Azért mondtam mindezt el, hogy tudjátok: merre van Kassa előre. Hogy lehet megszerezni egy nőt?

Nehogy már mindez lehetetlen legyen! De ha csak egy tanácsot megfogadtok, már sikerrel járhattok. Mit hisztek? Ha minimálisan sem változtattok, akkor majd magától beesik egy nő a karjaitokba? Szedjétek össze magatokat, mert elegem van a sok szexuálisan frusztrált, munkahelyén rosszindulatú, szingli vagy szexet-nem-kapó nőből, akik hiányérzetük végett sanyargatják kolleganőik életét, vagy kritikán aluli munkavégzéssel bosszantják az ügyfeleket és okoznak kárt a cégüknek. Nyilván ez nem az én problémám, mert én egyéni vállalkozó vagyok, de átérzem azokét, akik mesélik.

A világ sokkal szebb lenne több harmonikus párkapcsolattal és beteljesült szexualitással. Szóval hajrá, szingli férfiak, Jófiúk! Én veletek vagyok, és azon, hogy végre férfiasan vonzóak lehessetek. Találjon minden jófiú végre párra! Ne lógjatok kocsányon. Ebben segít az alábbi „Hova tűntek a férfiak?” c. cikkemben vázolt megoldás is.
https://legyenjobbaszex.hu/hova-tuntek-a-ferfiak/

A férfiatlan viselkedés egyik oka a pornó nézegetése, vagy maga a pornófüggőség
Még tudnék eme témáról regélni, de ha ennyi is kiverte a biztosítékot, van értelme? Íme, a Jófiúk? Rosszfiúk? Mi kell a nőknek? videó.”

Post Author: Toplak Zoltán

Toplak Zoltán
Lassan ötvenes, kétgyermekes apuka vagyok. Nagyon fontos nekem a férfimozgalmi tevékenység és a keresztény hit. Egy férfiközösség szervezője vagyok, igyekszünk megélni és kivinni a világba egészséges férfiszellemet. Személyes tapasztalatom az, hogy ez sok küzdelemmel és mély fájdalommal jár. De a végeredmény magáért beszél - megéri. ;-) eposzegy@gmail.com - on személyesen el lehet érni. Kommenteket ritkán olvasok.
f Facebook
0 megosztás


19
olvasói vélemény eddig. - Szólj hozzá te is! Minden hang számít!

Bejelentkezés szükséges a hozzászóláshoz!
8 Egyéni hozzászólás
11 Válasz hozzászólás
2 Követők
 
Legtöbbször megválaszolt hozzászólások
Jelenleg legvitatottabb hozzászólások
10 Hozzászólások szerzői
AlphargusKrisz101schwarzwaldIjkMeske Legújabb hozzászólók
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Se - se
Újságíró
Se - se

Szia Zoltán, hogyan emlékszel : volt már valaha, hogy nőneműek tudtak volna csajozni?
Csak mert ez már a második nőtől származó oktatás, amit valamiért nem kajálnak a nőkről szóló álmaikban csalódott hímneműek.

Szerintem ott döccen ez a műsor is, ahol anyáink nekünk szóló nevelése.
Anyáink azt tudták hogy mit fogadnának el a saját lányaik számára.. ez a nőnemű meg azt meséli hogy szerinte mi működne a barátnőivel szemben. Elméletileg krrvajók a tanítások, a szándékaik szerint őszinte.. de ugyanoda vezet mindkettő : kékpirulás csalódásokhoz.
Perszehogy nem kajálják.. perszehogy kifogásokat hangoztatnak. A piros pirula is sok csalódást tartogat az azt választók számára, mert emelkedni nehéz – de azt tapasztaltuk már hogy múúxik.
Nekem elhiheted hogy ez a jutúbvideó kékpirula.
A jófiú az őnála is a jólnevelt hímneműt jelenti, és az ő nevelése is csak azoknak szólna akik amúgy tetszenének a szemének (szóval a teljes létszámunk 20% -nak)

Najó, elismerem hogy leszbi létezhet aki tényleg tud csajozni – de nullaegésznulla százalék, aki közülük elmesélné nekünk hogy hogyan csinálja ő hatékonyan.

Rokapapa
Újságíró

Sajnos az anyák már évtizedek óta nem segítenek csak ártanak a gyerekeiknek.

Egy anya a fiának olyan nőt akar aki házias, engedelmes és kiszolgálja az ő fiát.
A lányát meg arra tanítja, hogy legyen önálló és soha ne alkalmazkodjon egy férfihoz se, kerülje a házimunkát meg a családot mert a karrierje az egyetlen ami fontos, soha semmit ne tegyen egy férfiért és tilos egy férfit kiszolgálni.

Rokapapa
Újságíró

volt már valaha, hogy nőneműek tudtak volna csajozni?

A feleségemet és a lányomat szoktam néha kritizálni mikor valaki mást akarnak kielemezni, megérteni.

“Hogy akartok ti bárkit is megérteni mikor még saját magatokat se értitek?!”

Ez sajnos nagyon is így van minden nő esetében és ha kelletlenül is de igazat szoktak adni nekem ebben.

Pimpernel
Olvasó
Pimpernel

ez már megint egy ordas nagy férfihibáztató cikk. Ráadásul alapvetése, hogy a férfiaknak nem a maguk sorsának jobbra fordulása miatt kellene változatni, hanem a nők miatt.

De igazából az sem igaz, hogy magányos férfiak miatt frusztráltak szexuálisan a nők, mert a házasságban élő nők sem vetik rá magukat a korlátlan szex lehetőségére. Meg kell kérdezni pár középkorú férfit, hogy áll a feleségük a szexhez. Sokan jutalomfalatként használják. Többnyire nem olyan direkt formában, hogy nincs szex, ha nem teszed meg ezeket: …. Inkább így működik,
– ” nincs kedvem szexelni, mert problémáim vannak, amik nyomasztanak.”
– ” milyen problémáid vannak?”
– ” (ide bármi jöhet)
– ” adok pár tanácsot, hogy kéne kezelned a problémákat)
– “nem tudtam megoldani, még mindig rosszkedvű vagyok (még mindig nincs kedvem)
– “innentől kezdve a te problémád az én problémám, én megoldom”
szerencsés esetben egy darabig oké, aztán újra lesz egy probléma.

A magányos férfiaknak azért érdemes változtani magukon, hogy ezt az állapotot elérjék?

A lányomnak szoktam modani (valószínűleg hiába), hogy a férfiak nők irányába meglevő bizalma, lovagiassága, jószándéka egyfajta közlegelő (közgazdasági értelemben)

Ha ezt indokoltlanul túlhasználják, ugyanolyanok lesznek a következményei.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Egy beteg társadalom beteg egyéneket nevel, és beteg egyénekből áll. Nézzük meg, mennyire vonzó egy tetszőleges nyugati férfi vagy nő jelenleg, és az arány minimális – elhízott, széttetovált, satnya, beteg lelkű, kiégett a többség. Ugyanaz az állatoknál is megvan, amikor a termőképtelen egyed minden vonzóságát elveszíti, fakó vagy kihullik a tolla stb. Itt akkora bajok vannak, hogy csak tisztítótűz fog segíteni, de a barbárok jórészt már a falon belül vannak…

Bela
Olvasó
Bela

A szóhasználata, hanghordozása nem jobb, mint egy átlag 19 éves jutuber csajnak. Jelzők felesleges használata, saját vélemény, megfigyelés tényként való közlése, témák közti csapongás. Teljesen tudománytalan. “Kétszer annyi nő” van! Erre mit lehet mondani?
Annyit azért megtudtunk, hogy tessék szőrteleníteni a hónaljat, de ha lehet, a lábát is. Az ősz haj sem menő, fesd be!

Tele van az ismert közhelyekkel, olykor ellentmondásba kerülve: “a nő biztonságot akar” később: “ne légy kiszámítható!”.

A szöveges részről: nekem is elegem van a frusztrált, baszatlan, rosszindulatú, keverő nőkből, de őket nem is fogja senki “megjavítani “. Ezek általában 45 ev feletti, elvált, pokróc természetű és balta arcú nők. Értük senki sem gyantázza le a hónalját. Kicsit csodálkozom, hogy a húspiac működésével nincs tisztában egy szexológus.

Kb. annyi értelme van, mint Bedő munkásságának, aki szépen elmondja az egyszerre régimódian gavallér , és egyszerre modern férfi ismérveit. A modern nőröl nem sok szót ejt. Ami érdekes, Bedőt is a nők szeretik, meg gondolom ezt s szexológus is. Jól megmondták!

A két nemet egyszerre, egy időben kellene elemezni, nevelni, tanácsokkal ellátni. Ilyen forrásokat szívesen olvasnék.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

Az iskolákban és az egyetemeken az ideológiát tanítják, a többség pedig annyira konformista és buta, hogy eszébe sem jut rákérdezni az ordító ellentmondások mibenlétére. Ahogy a mai közgazdászok is elhiszik, hogy lehet pénzt teremteni a semmiből, a tudósok pedig azt, hogy a tehénfing miatt hal ki az emberiség, tehát nincs új a nap alatt. Ezért kár volt felszámolni az istenhitet, most még idiótább babonákban hisz a többség, ráadásul a morális tanítások teljesen eltűntek, ami szintén jól nyomonkövethető ezen a sok degenerálton.

Rokapapa
Újságíró

Ezért mondtam én mindig, hogy harminc éves kora elött egyetlen férfit se szabadna beengedni a felsőoktatásba. Fiatalon még nem tudnak gondolkozni.
Nőket pedig teljesen kikellene zárni a felsőoktatásból. Ők sosem lesznek képesek gondolkozni.
A nők esetében jól ábrázolja a jelenséget, hogy hisznek a politikusok igéreteiben.

Meske
Olvasó
Meske

“Teljesen tudománytalan. ”

Volt évekkel ezelőtt botrány a SOTÉn:
A nagy szexoktatásbiznisz (2x frissíts)
https://index.hu/belfold/2020/01/28/szexualterapeuta_kepzes_tanfolyam_rusz_edit_diploma_oklevel_eowyn_kft_semmelweis_egyetem/
Részlet:
“Azt láttuk, hogy a Semmelweis Egyetem nevére hivatkozva Magyarországon két félév és 220 óra után olyan papírt lehet kiadni egy vallástörténésznek, egy szociális munkásnak, vagy egy szabadbölcsésznek, amivel az magát szexterapeutának nevezheti” – mondta az egyik volt hallgató, aki szerint 220 óra elvégzése után bárki szexuálterapeutának mondhatja magát, míg ha valaki Magyarországon pék akar lenni, annak egy 960 órás elméleti és gyakorlati OKJ-s képzést kell elvégeznie. “

Nem vonom kétségbe a hirdetéseket feladó szexuálterapeuták elhivatottságát, sokan minden bizonnyal szakmailag felkészülten végezik munkájukat. Somorjai Martina viszont a hallottak és olvasottak alapján nem győzött meg a szakmaiságáról.

“A két nemet egyszerre, egy időben kellene elemezni, nevelni, tanácsokkal ellátni. Ilyen forrásokat szívesen olvasnék”
Dr. Hevesi Krisztina jutott eszembe (igen dekoratív hölgy), sokat publikál, jó és tartalmas előadásai, ismeretterjesztő anyagai vannak:
https://www.youtube.com/@HevesiKrisztaSzexkluziv
pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=ecIJB2eKCt4
Dr. Hevesi Kriszta, az ELTE PPK adjunktusa a FutureTalks Krizsó Szilviával podcastban III./17. adás
https://www.youtube.com/watch?v=rS58iZbnH9Y

Rokapapa
Újságíró

Van baj ennek a nőnek a fejében.
Trauma és fusztráció nélküli emberek?!
Ez még viccnek is rossz. Mindenki hordoz magában feldolgozhatatlan traumát és fusztrációt. De ha ez nem lenne elég maga a feminizmus és a politikusok is naponta adnak újabbakat.

Szinte minden mondatában elhangzik a “jófiú” kifejezés ami gyökeresen szembe megy az alap igazsággal. A nőknek biztonság kell ezt eddig is tudtuk de azt egy “jófiú” sosem lesz képes megadni.

Lehet a férfiakat azért hibáztatni mert folyamatosan panaszkodnak a nőkre miközben nem akarnak megváltozni, a nőkhöz igazodni. De ha nincs kiért megváltozni vagy nincs olyan értéke a nőknek amihez jó lenne alkalmazkodni?!
Tulajdonképpen a nők nem képviselnek akkora értéket amiért megérne teperni.

Panaszkodik a nők szexuális fusztráltsága miatt miközben pont azt felejti el, hogy maguk a nők azok akik alkalmatlanná váltak a teljes szexuális és érzelmi kielégülésre. Szó szerint már alig akad olyan nő akit többre lehetne értékelni egy megtöltendő spermaládánál.

Ennyit tudtam leszűrni hat perc után. Tudom, velem van a baj de nem bírtam tovább.
Ha csak egy kicsit is megfelelnék ennek a nőpotléknak az elképzelt álltalános ideáljának, “jófiúságának” a feleségem már régen lelépett volna.
Ez ismét egy olyan egyoldalú vélemény lett ami csak a szálkát keresi a férfiak szemében de a nőkében a gerendát se veszi észre.
Komolyan kezd unalmassá válni, hogy ez a sok nőnemű szexológus egyetlen értelmes gondolattal sem rendelkezik.

Ijk
Olvasó
Ijk

Első mondatáig jutottam ami már egyből óriási fail:
“A nők biztonságra vágynak, ahogy a férfiak is…”
Nem, a nők izgalomra vágynak ahogy mi is, ha szexuálisan vonzódnak és elköteleződnek egy férfi iránt akkor az sem érdekli őket ha bűnöző (mindaddig amíg a vonzalom fennáll).

Rokapapa
Újságíró

Ez egy kapcsolat elején egyértelmű. Viszont ha egy nő elkezd komoly kapcsolatban vagy családban gondolkozni megváltozik és az izgalom mellett megjelenik a biztonság igénye is. Ez nem tudatos, szimplán ösztön szintű ami a leendő és meglévő utódok túlélését szolgálja. Persze a mai átfogó szociális rendszerben a túlélés szó elég erős de az ösztönöket nem érdekli a társadalmi fejlődés.

Ijk
Olvasó
Ijk

Ha nincs kapcsolat eleje akkor kapcsolat sincs. Vagyis ha a férfi nem izgalmas akkor a biztonságot nyújthatja majd a kiélt 30+ nőknek, akiknek soha nem lesz szexuálisan vonzó, így egy száraz társas kapcsolat lesz csupán.

schwarzwald
Olvasó
schwarzwald

Ezt megnéztem. Súlyos eset… Ez a nő erősen szőrfóbiás. Már már betegesen. Ez a tízes szintskála említése, értelmezése is félrement. Egy ketteske srác esetleg kora huszonévesen járul a 8-9-es lányok elébe, azután soha. Megtanulja, hogy a genetikai lottó nem neki kedvezett és pont. De egy külsőre átlagos frau, meg vérig sértődik, ha szembesítik az 5. státuszával. Pedig az átlag az az 5,5. Vidéken nem is látok 8-asnál jobbakat, kb. az a csúcs. De nem kell sértődni, gyönyörűek is akadnak közöttük. Végletek vannak: Végzős középiskolásokat szemlélve, vannak az 1,85+ magas 44.-es lábú lombrágók és az 1,50 alacsony kocalábú “keverékek”. Korcsosodunk… “De a lényeg a szőrzet, b+ alássan!” Na, elmondom a tuttit. A legátlagosabb nőknek van a legnagyobb esélye egy normális és boldog párkapcsolatra. Azoknak, akiknek az ego-ja és a világképe is rendben van és nem úgy nevelkedtek, mint egy dudva gyomnövény. Akik láttak értékes példát, nem csak kifelé élnek és nem a tepsi méretű mobiljukba horgadnak 24/24, amiből néha felpillantanak kb. egy varánusz “arckifejezésével”. Akik értéket képviselnek a fiúk szemében, nem egy levarrandó cafkák csupán. (Ezt csak a végére: Sok nőnek anatómiailag jobban is áll a csak fazon igazított punci! Gondoltam segítek…ha már szőrözünk.)

Alphargus
Olvasó
Alphargus

A varánusz arckifejezésről a feleségem jutott az eszembe…:D Made my day.

Krisz101
Olvasó
Krisz101

miféle marhaság ez? már az első 10 mondatnál le kellett állítanom a videót. kapott is egy kommentet. nők a jófiúkat meg a biztonságot keresik? persze, amikor már ijesztően érzik hogy zuhan az értékük és 10 évet töltöttek szórakozóhelyek wc-iben a rosszfiúkkal…
közepesnél számosabb tapasztalataim és szerény véleményem szerint Mo-on max 5% az olyan 20-25 év közötti lányok aránya akik relative szépek, értelmesek, feleséganyagok, de mégis genetikájuknál, igényes , old school neveltetésüknél fogva megbecsülnek egy náluk pár évvel idősebb odaadó, rendes srácot.
de az átlag kovács józsinak ezekhez is nagyon nehéz hozzáférni, mert pont a fenti sajátosságok miatt gyakran berken belül kelnek el, ismeretségi körben, szakmai, helyi közösségben, balatoni telekkel rendelkező közösségben stb.

illetve mindig van pár tapasztalt, tehetős, késő 30as pali, aki erőforrásait, lehetőségeit kihasználva, a többiek feje fölött “átnyúlva” el tudja csaklizni ezeket a csajokat . majd látva értéküket, gyorsan gyereket csinál neki, ezzel gyakorlatilag lefoglalva a csajt, és lezárva az ügyet.
persze a csaj nem lesz boldog később, de az rajtad már nem segit.
extrém példa de lásd portik tamás gyerekeinek anyját, valami anna, 20 éves balettáncos csaj volt, ő ennek az állatorvosi lova.

amire nekem rálátásom van, régi vágású mérnök, képzőművész, orvos, szinész szülők. persze mára már ez is nagyon felhigult. de 15 20 évvel ezelőtt amikor a nevelés “végbement”, még számítottak ezek a dolgok.

ezen kívül amikor műegyetemre jártam, ott láttam néhány ilyen párt, ahol tényleg jófiú srác, egész jó csajjal volt együtt, már úgy jöttek oda, hogy együtt voltak, és utána éveken keresztül… aztán gyerek.
ott meg az volt az idegesítő, h nem lehetett ezeket a csajokat levakarni róluk :D :D ott idegeltél hogy mikor mennek már szét, mit csinál 3 éve azzal a nimand gyerekkel :D

Rokapapa
Újságíró

Gyakorlatilag a nők pénzhez való vonzódása is a biztonságról szól. Szeretjük ezért kurvának nevezni a nőket pedig a valóságban ma már a pénz maga a biztonság.
Emiatt mikor összejön a nő egy pénzes pasival igyekszik azt megfogni magának akár egy szüléssel is de ha ez nem sikerül keres egy másikat de addig is a kapcsolatban marad, hogy élvezze a pénz biztonságát.

Teljesen mindegy mekkora a nő értéke. Azonban akadnak szép számmal olyan nők is akik tisztában vannak az alacsony értékükkel vagy nagyon erős a biztonság utáni vágyuk ezért ők azok akik minél gyorsabban megakarnak fogni egy palit.
Persze a fiatal férfiakból még nem tudni mi lesz ezért a gyorsaság szinte mindig a minőség kockázatával jár. Mondhatni a párkapcsolattal lottóznak.

Szergej55
Olvasó
Szergej55

A kurva jelző nem a pénz iránt vonzódásnak szól, hanem annak, hogy képtelenek normálisan megállpodni erkölcsök hiányában, amiket a közösségük sem erőltet rájuk, lévén legkésőbb 70 éve nincsenek közösségeink.

Rokapapa
Újságíró

Ez végül is nagyon igaz. Régen maguk nők korlátozták saját magukat egy közösségben. Persze a feministák szeretik azt mondani, hogy a férfiak korlátozták a nőket.
A nők kibeszélős pletykafegyvere mindig is nagyon erős volt, még a férfiakat is kordában tartotta.
De ma már nincs ilyen, csak a médiának van igazi hatalma amit kizárólag a férfiak korlátozására használnak.