Szerzőinkről

Kodo

Kutakodó, gondolkodó, álmélkodó, méltatlankodó... Erős igazságérzettel megátkozva. Vagy inkább megáldva? Műszaki ember lévén ragaszkodom a tények helyes és pontos értékeléséhez, értelmezéséhez.

Kodo friss hozzászólásai:

 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az azonos neműek házasságának vitás kérdései »
  Kissé OFF, de tisztázzuk. "Regnerus úgy találta, hogy a homoszexuális és leszbikus szülők által nevelt..." Homoszexuális - leszbikus, nem párhuzamos, nem párba állítható fogalmak, mert a leszbikus is homoszexuális. Akár férfi, akár nő, mindegyikük homoszexuális, aki a saját neméhez vonzódik. A homoszexuális férfit melegnek, a homoszexuális nőt leszbikusnak szokás nevezni.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Nemileg diszkriminatív törvények Magyarországon »
  A négy, vagy több gyermek után az anyának járó adómentesség az apának még akkor se jár, ha egyedül neveli a gyerekeket?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Nemileg diszkriminatív törvények Magyarországon »
  Igen. A különféle intézkedéseknek minden azonos helyzetben lévőre egyformán kellene vonatkozniuk és nem pedig a nemi hovatartozástól tenni függővé.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az IKEA-NANE már betiltotta a véleményszabadságot is – egyre sötétebb dolgok kerülnek napvilágra »
  Persze és értelek is.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az IKEA-NANE már betiltotta a véleményszabadságot is – egyre sötétebb dolgok kerülnek napvilágra »
  Ha úgy látják hogy a társadalom már eléggé megdolgozott, akkor mi értelme, hogy még ők is dolgozzanak rajta? Vagy azt akarják mutatni hogy milyen jófejek, mert már ők is meg vannak dolgozva? Azért tudhatnák, hogy a magyar társadalom nem ott tart. Szóval inkább arra gondolok, hogy egy bizonyos politikai oldal mellett kampányolnak. Engem meg nem igazán ösztönöz, hogy ilyen qvázj politikai szervezetnél vásároljak. Inkább megyek olyan boltba, ahol elsősorban nem politikával, hanem a kereskedelemmel...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az IKEA-NANE már betiltotta a véleményszabadságot is – egyre sötétebb dolgok kerülnek napvilágra »
  Csak magamból tudok kiindulni, de biztos nem rohannék egy boltba csak azért vásárolni, mert számomra szimpatikus politikai propagandát tolna. Ha viszont nekem nem tetsző a politikája, azzal eltaszít. Úgy vagyok vele, egy gyártó, vagy kereskedelmi cég ne politizáljon, mert nem az a dolga.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az IKEA-NANE már betiltotta a véleményszabadságot is – egyre sötétebb dolgok kerülnek napvilágra »
  Nem az első eset, hogy eredetileg gyártó, vagy kereskedelmi cég politikai, ideológiai propagandát terjeszt. Annak ellenére, hogy ez az üzleti eredményeik rovására mehet. Úgy tűnik tehát, hogy fontosabb számukra egy bizonyos ideológia terjesztése és ennek érdekében hajlandóak vállalni a veszteségeket is. Feláldozni a bevételeikből, a profitjukból, holott abból élnek. Kik ezek? Akiknek már az ideológia a fontosabb és nem az, amiért eredetileg létrejöttek és az eredeti érdekeiktől mára már annak a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az Isztambuli Egyezmény törvénybe iktatása a gender ideológia trójai falovát jelentheti Magyarország számára »
  Talán érdekes lehet megjegyeznem, hogy míg a feministák által az IE ratifikálásának támogatására indított petíciója közel egy év alatt is csak 4496 aláírást gyűjtött, az IE ratifikálását elutasító petíciót csak egyetlen nap leforgása alatt máris kishijján ugyanennyien írták alá. Az IE ratifikálását követelik: 4496 https://www.peticiok.com/hatekony_fellepest_a_nk_elleni_es_csaladon_beluli_erszak_ellen Az IE ratifikálását elutasítják: 3546
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Íme az első MGTOW-riport a hazai mainstream médiában »
  "Az a probléma hogy a modern férfi még annyit sem tud adni a modern nőnek mint fordítva." Na igen, aztán még egész jól össze is foglaltad. A modern férfi is kb ugyanolyan, mint a modern nő. Vagyis már egyikük sem az, mint amire a másik vágyik és amit elvárna tőle. Azon meg inkább ne vitatkozzunk, hogy a kétféle selejt közül melyikük tud többet adni a másiknak. Mert bármelyik fél irányából nézzük, szóra sem érdemes.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Feminista dillemák, ezerkétszázadik fejezet »
  A túlnépesedés gond, de nem ott kell kezelni ahol nincs, tehát nem nálunk. Nálunk a fogyás a gond - most nem csak Magyarországra, hanem Európára gondolok - és ha ehhez hozzáadjuk az (ellenséges vagy sem) idegenek tömeges beözönlését, máris az itteni emberfajta és kultúra pusztulásáról beszélhetünk. Hogy "Meg kéne tanítani az embereket élni a jólét, a függetlenség és a felvilágosultság adományaival" ez bizony így van. Az "élni" helyett a "túlélni"-t szúrnám be szívesebben a mondatba.  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A férfigyűlölő, dilettáns feminista szervezetek hamisított statisztikákkal állnak ki az UNICEF apa- és férfiellenes kampánya mellett »
  Micsoda elmék vannak...  de azt hiszem elszaladóban van már alóluk az a ló. Hogy ne lehessen egy ideológiának akár az alapvetéseit is megkérdőjelezni? Ez ugyanaz, mint amit a kommunisták csináltak. Ha valaki meg mert nyikkanni, megkritizálni valamilyen elképzelést annak ha szerencséje volt akkor csak lecsukták, de leginkább ki is nyírták. Vagy mint a középkori egyházak. Aki meg merte piszkálni a lapos föld elméletét, vagy azt hogy a nap kering a föld körül, már vitte is az inkvizíció. A gender...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Közéleti botrány az UNICEF apaellenes kampánya körül »
  Az is lehet ám, hogy az ilyen férfijogi dolgokról sokan még mindig nem mernek véleményt mondani, mert szembemegy a PC-vel, népszerűtlen lehet tőle valaki az ismerősei körében, ilyesmi. Attól még megvan az ilyen vagy olyan véleménye mindenkinek aki hallott róla, csak talán úgy gondolja, jobb ha inkább nem szól. A Dóra ügye meg fősodor ott nincs ez a fajta gátlás.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Közéleti botrány az UNICEF apaellenes kampánya körül »
  Ebből most mindent ki kellene hozni és elmenni a végsőkig, ameddig csak lehetséges. Akár talán még Strassburgig is. Valószínű a gyerekek érintettsége miatt egész jó társadalmi hátszele is van most az apák, férfiak ügyének. Nagyon sokan odafigyelnek, sok emberhez eljutnak most a férfijogi üzenetek, sokaknak felnyithatja a szemét és jó alkalom a megerősödéshez és némi erkölcsi muníció begyűjtéséhez. Kell is a nagyobb ismertség, a több erő,mert a következő nagy menet valószínűleg az Isztambuli...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Balázs margójára »
  Hát csak készüljön. Az hogy ennyire rászállnak és rágódnak rajta, az azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem olyan sok az erőszakos eset. Ezért aztán ebből az egyetlen esetből kénytelenek és próbálnak meg kihozni amit csak lehet.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Boldog Karácsonyt! »
  Kellemes, nyugalmas Karácsonyt és boldog új évet kívánok!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A férfiak alanyi jogai az alkotmány szerint is szabadon semmibe vehetőek »
  Hogy ez a döntési elv bármikor máskor is alkalmazható legyen, nem kell ahhoz hogy ez az egy bizonyos döntés precedens értékű legyen. A döntés alapját maga az Alaptörvény szolgáltatta és az erre való hivatkozás bármikor és bármilyen ügyben a jövőben is rendelkezésre áll. Alaptörvény XV.cikk 5.pont: "Magyarország külön intézkedésekkel védi a családokat, a gyermekeket, a nőket, az időseket és a fogyatékkal élőket."
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A férfiak alanyi jogai az alkotmány szerint is szabadon semmibe vehetőek »
  Ennek még lehetnek húsbavágó folytatásai. Olyan amit még el se tudunk képzelni, de van olyan is, ami már kezd kibontakozni. Gondoljunk csak a szintén vegytisztán nemi diszkriminációra alapozott Isztambuli Egyezmény esetleges törvényekbe ültetésére. Amihez még pluszban kapcsolódik az a feminista követelés is hogy: "Törvénybe iktatnák például, hogy a nők ellen elkövetett erőszak alapvető emberi jogokat sért" Vagyis nem bárki elleni erőszak sért emberi jogokat, csakis a nők elleni. Még a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Így diszkriminálja Magyarországon a férfiakat a radikális feminista Isztambuli Egyezmény »
  Nincs pénz, jövőre is hetente meghal egy nő (Az Origo cikke) "Se politikai akarat, se pénz nincs az isztambuli egyezmény ratifikálására Magyarországon. A nők elleni erőszakot felszámoló szerződéssel foglalkozó munkacsoport utoljára márciusban ülésezett, és még mindig csak a felelős minisztériumok között folynak az egyeztetések. Ellenzéki politikusok szerint az előkészítés átláthatatlan, a munkacsoport jegyzőkönyvei titkosak, a kormánynak viszont még idő kell."
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az antifeminizmus megkeresztelése »
  Ajánlom tanulmányozásra, csak mert érdekes módon semmi reagálást nem találok erre a Férfihangon. Mivel azt tapasztalom hogy az utóbbi időben a Férfihangból egy csöndes és langyos kis életmódmagazin lett (amire talán szintén nagy szükségük lehet a férfiaknak), de hogy megfelelő körülmények lehessenek a normális életmódhoz, vannak sokkal fontosabb elintézendőink is, a feminizmus káros hatásaihoz való alkalmazkodás és az igazán izgalmas, de a jelenünk gondjaira csak halvány gyógyírral kecsegtető...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Népszavazás dönthet a férfiak nyugdíjazásáról? »
  Előbb jön a koporsó, aztán a nyugdíj " A kormány nagyon nem akarja, hogy negyven esztendőnyi munka után a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak, mert ez kétszázmilliárd forintba kerülne. A szakszervezetek állítják: könnyedén elő lehet teremteni az ehhez szükséges forrást. Felhívják ugyanakkor a figyelmet arra, hogy az 1957-ben született emberek közül a férfiak várható átlagéletkora 64 év. Ők azok, akiknek elsőként kell 65 esztendős korukig dolgozniuk ."
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Mad Max újragondolva »
  Az nem lehet, hogy inkább a női agresszivitás kap egyre nagyobb teret?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Egy új walesi törvény szerint csak nők lehetnek a családon belüli erőszak áldozatai »
  "Sajnos nagy esélye van annak, hogy a férfiakat már eddig is nyíltan diszkrimináló magyar kormány a szexista nyelvezetű – a walesi törvényhez hasonló ideológián alapuló – Isztambuli Egyezmény ratifikálását követően az eddig nemsemleges, az egyenlő bánásmód elvét betartó magyar jogszabályokat is hasonló módon változtatja meg." Ha ezt nálunk is megpróbálják, annak részemről biztos hogy következménye lesz a választásokkor. Ennek már a csak nőknek szóló nyugdíjkedvezmények bevezetésével is...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Egy új walesi törvény szerint csak nők lehetnek a családon belüli erőszak áldozatai »
  Ez a 95% / 5% arány nyilvánvalóan minden ésszerű határon túlmenő hazugság. Na de még akkor is, ha tegyük fel hogy igaz lenne, akkor sem indokolható eltérni a törvénykezés nemi semlegességétől és figyelmen kívül, törvényen kívül helyezni áldozatokat a nemi hovatartozásuk alapján, csak mert azok bármilyen mértékben is kevesebben vannak. A törvények, a jog előtti egyenlőség mindenkit kötelezően meg kell hogy illessen egy jogállamban, fajra, nemre, vallási hovatartozásra...stb. való...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Egy új walesi törvény szerint csak nők lehetnek a családon belüli erőszak áldozatai »
  Lehet találgatni Cefre. Gondolom, mert a férfiak bántalmazását elfogadhatónak találják. Természetesen a sokat hangoztatott egyenlő bánásmód jegyében.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Szexizmus »
  "...azonnal sírni kezdesz te is, de a nők jogát még mindig tagadnád az ellenkezéshez." Érdekes, pont te akarod tagadni a férfiak jogát az ellenkezéshez ezzel a - mit sírtok ilyesmiért - hozzáállással. Megkérdezem, hogy akkor ti mit sírtok ilyen hülyeségeken? Amit kikértek magatoknak másoktól, azt ne nézzék el saját magatoknak sem. A kutyának se jutott volna eszébe ilyesmivel foglalkozni, hanem a feministák már annyira beleerősítettek, hogy nőt már lassan tilos lesz mondjuk egy vasalóval...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Szexizmus »
  Hagyd már azt a Batment, ő mindeki számára nevetséges. Abban nem arról van szó, hogy nevetségessé tegye akár a férfiakat, akár a nőket. Mert azt azért vedd figyelembe, hogy a Batman is férfiakat szokott legyűrni, nem pedig nőket. Azt meg honnan veszed hogy hihető lenne?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Szexizmus »
  Jó a cikk Pash, de te meg szexista vagy, mert előbbre van helyezve a képen a férfis bögre. Ráadásul az esik jobbra is, ami szintén súlyosan degradáló lehet a nőkre nézve. De garantáltan bele tudnék kötni akkor is, ha hátulról nézem :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Dolce & Gabbana melegpárt kitaszította és bojkottálja a világ LMBT közössége »
  Na igen. Mivé lett a TISZTELD A MÁSSÁGOT szlogenje... Vagy mindig is az ellenkezőjét értették alatta? Ezek és hasonszőrű társaik ha bármit mondanak, mindig az ellenkezője a valódi értelme. Egyenjogúság, egyenlő bánásmód, egyenlő esélyek, jogvédelem... Át kell írni az értelemző szótárakat, a buzi és feminista újbeszélre. Viszont ne felejtsük ki a HETEROFÓBIA szót se, arra még gyakran szükségünk lesz.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Tisztelt Wikipédia! »
  No hiszen, hát hogy hogy? Nekik nem osztanak le a norvég pénzből? Vagy nem eleget? Két esetben tudom elképzelni hogy támogassam őket. 1. Majd ha megzöldültem 2. Ha észhez térnek és tényleg az egyenjogúságot hirdetik Én az utóbbira látok kisebb esélyt.  
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Rontják a fiúk iskolai teljesítményét a nemi sztereotípiák »
  Azt nem tudom hogy ebben a konkrét esetben miért került bele, de ez egy nagyon gyakran tapasztalható alapállás.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Rontják a fiúk iskolai teljesítményét a nemi sztereotípiák »
  Igen, mert nap mint nap érzékeljük és jól tudjuk, az egyetlen fontos szempont a nők érdeke. A szándékok szerint az emberiség másik fele meg ennek van alárendelve és le van sz.rva. Ha valaki nem a nők érdekei felől közelít egy témához, vagy legalábbis nem szövi bele, az kirekesztő, a nők problémáira érzéketlen és könnyen megkaphatja a nőellenes, nőgyűlölő bélyeget.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Rontják a fiúk iskolai teljesítményét a nemi sztereotípiák »
  Teljes természetességgel tesznek ilyen kijelentéseket, visszafelé meg nem tűrhetnek semmit és megy a hiszti.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Rontják a fiúk iskolai teljesítményét a nemi sztereotípiák »
  Szélsőséges, de megtörtént példa egyes pedagógusok hozzáállására. Még évekkel ezelőtt a Kossuth rádióban hallottam. Almát az iskolának akcióról volt szó. Alkalmanként annyi almát kapott az iskola, hogy minden gyereknek jutott egy és még megmaradt néhány darab. Egy tanárnő azt nyilatkozta, a maradékot természetesen kislányoknak adják, mert ez elősegíti az egészséges fejlődésüket. Vajon mit művelhet még, milyen károkat okozhat egy ilyen pedagógus a nevelésben, oktatásban?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Rontják a fiúk iskolai teljesítményét a nemi sztereotípiák »
  Tervezted hogy írj erről a témáról. Ne fogd vissza magad, az csak jó ha minél több cikk jelenik meg fontos témákban. Az se baj sőt, ha átfedések és ismétlések vannak, lényeges és fontos újra és újra felszínen tartani a dolgokat.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Ez a kiáltvány egy szélsőséges megnyilvánulás. Tudom, hogy a nők többsége nem ilyen. Na de Zoli! Te is tudod hogy milyen sok szélsőséges eszement feminista törekvés van és jórészt mégis meghallgatásra találnak. Behallatszik még a Parlamentbe is és ott ezek alapján a birkák még törvényeket is hoznak. Nincs itt szó sztereotípiáról, ez maga a valóság amiben itt és most élünk. Mit ér, hiába hogy a nők többége se ért ezekkel egyet, ha ezek ha kevesen vannak is, mégis az ő hangjuk a hangosabb? Mi...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Igen, ezt még Gumiszoba is elismeri. Természetesen a férfit olyankor meg is becsüli :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Öndworkinizáció. Ez egy vadi új műszó, Reszet Elek nyelvújítása. Nekem tetszik :) Itt megtalálod a magyarázatát: http://www.ferfihang.hu/2015/03/14/noi-passziv-ellenallast-hirdet-a-gumiszoba-noi-napoleonja/#comment-45047
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A nemi kvótákról »
  Én is szoktam ilyen helytelenül fogalmazni, de igazad van. Az egyensúly a természetesen kialakuló arányokat jelentené és nem pedig a mesterségesen kierőszakolt, kvótázott állapotot. Pont hogy az bontja meg - károsan - az egyensúlyt.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A nemi kvótákról »
  " Ha mégsincs annyi nő egyes tudományágakban, szakmákban, vezetői pozíciókban, akkor az többnyire csak egyetlen dolgot jelez: kevesebb nő alkalmas ezekre a tevékenységekre, mint férfi. " Még azt is el tudom képzelni hogy alkalmasak lennének szakmailag, de mégis valami más érdekli őket jobban, más irányba éreznek késztetést. Na jó, akkor tehát mégse alkalmasak igazából, mert hiányzik még valami ami szintén fontos, a motiváció. Kár valakit csak egy száraz számadat, egy hasraütősen elképzelt...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Pedig a szerelem tényleg irracionális, hiszen ki tudná logikusan megmagyarázni? De ez nem von le semmit a szépségéből, értékéből. Sőt talán éppen ez olyan szép benne. Egy gyerek mit jelent, csak az nem tudja akinek nincs. Pontosabban aki nem is szeretne. (Én meg tudom, hogy "de"-vel se kezdünk mondatot. De most csak kötetlenül beszélgetünk, nem szépirodalmat alkotunk. Hát igen, így van ez valahogy :))
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A nemi kvótákról »
  A Fidesz ezt annak idején (nem is titkoltan) a női választók megnyerésére találta ki. Kihagyva belőle a férfiakat egyúttal azt a demagógiát is elsüthette, hogy a nők helyzetén kíván javítani. Úgy gondolhatták, hogy a férfiak kevésbé érzékenyek az ilyesmire, sőt ki merné a segítséget a nőktől elvitatni. Azóta persze már sokaknak felnyílt a szeme, egyre többen ismerik fel és látják át a saját bőrükön is érzett sérelmüket. Ha a Jobbik rájön arra hogy a férfiak, vagy inkább úgy mondom hogy a valódi...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Persze hogy törvénnyel nem lehet megvédeni senkit semmitől. Legfeljebb utólag szankcionálni. Ezért tök fölöslegesek azok a képmutató sulykolások is, mint a nem az nem és társai. Minden bűnöző nagyon jól tudja hogy bűnt követ el amikor éppen bűnözik. Nagyon sok bűnöző még a rá vonatkozó paragrafusokkal, büntetési tételekkel is sokkal jobban tisztában van mint az átlagemberek. Annak viszont te se örülnél, ha a feministák által írt törvények vonatkoznának rád. Tőlük semmi jóra nem...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  " - Elegünk van abból, hogy a törvények nem védik a nőket és a gyerekeket a férfierőszaktól  " Ezzel valószínű azt sérelmezik, hogy az új BTK-ba illesztett CSBE elleni, a kapcsolati erőszakról szóló 212/A.§ megfogalmazása nemileg semleges. Mert igenis védi a nőket és a gyerekeket. A feministák kifogása tehát az lehet, hogy védi nemcsak a női, hanem a férfi áldozatokat is és nemcsak a férfi, hanem a női elkövetőket is büntetni rendeli. Más értelmét nem látom a rikoltozásuknak. Ugyanez a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A nemi kvótákról »
  Egyre több nő kerül vezető pozícióba világszerte " A tanulmány szerint Norvégiában a legmagasabb a női igazgatótanácsi elnökök aránya, 13,3 százalék, majd Törökország következik 11,1 százalékkal. A női menedzserek arányában Jamaica vezet világszinten, csaknem 60 százalékos a nők aránya, míg Jemenben csak 2,1 százalék. Az Egyesült Államok a 15. a listán 42,7 százalékkal, az Egyesült Királyság a 41. 34,2 százalékkal, míg Oroszország a 2
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Ilyen is van: Túl sok olyan könyvet olvasol, amit fehér, heteroszexuális férfiak írtak? " Képzeld el, mi történne, ha megjelenne egy cikk egy fehér férfiszerző tollából, amiben arra buzdítana, hogy mostantól ne vásárolj könyveket fekete, zsidó, homoszexuális, vagy épp női szerzők tollából – indítja cikkét a Telegraph, amiben arról a növekvő online hangról ír, ami arra buzdítja az olvasókat, hogy bojkottálják a fehér, heteroszexuális fér
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A nemi kvótákról »
  A feministák diszkriminációt kiáltanak bizonyíthatatlan homályos ürügyekre hivatkozva, a valódi okokat figyelmen kívül hagyva mint csak például a nemek érdeklödési köreinek, késztetéseinek különbözösége. A törvények esélyegyenlöséget biztosítanak. A feministák viszont törvénybe foglalt nemi diszkriminációt követelnek. Ez a kivételezés, a protekció, a korrupció törvényesítése lenne.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Női Passzív Ellenállást hirdet a Gumiszoba női Napoleonja »
  Érdekes, ha beleolvastam a gumiszobába, én mindig azt hittem hogy éretlen kis csitrik tombolnak ott.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Nem is rossz ötlet :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Reklámokban keres... lehet hogy béna hülye vagyok és én még ezért nem találkoztam reklámokban kereső keresővel a neten.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Igen... Nem is arról van szó hogy ezt alapesetben kellene vállalni, de előfordulhat olyan speciális helyzet, amikor az anya valamiért nincs jelen, olyankor mégis muszáj kényszerűen bevállalni. És ha nem kapod meg az anyákéhoz hasonló bánásmódot és segítséget, kétszeresen is hátrányba kerülsz. Hátrányba kerülsz otthon a segítség nélküli gyermek gondozásnál és ugyancsak hátrányok érhetnek a munkahelyeden is. Mert míg az anyákat külön támogatják, te nem hogy azt a támogatást nem kapod meg, de...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Mi a baja bizonyos feministáknak a szexszel? »
  Miért nem szólnak, segítenek az ilyeneknek? Talán mert törvényszerüen hasonszörüek közé sodródnak. Most talán nem véleflenül a NANE jutott eszembe. Az áldozatoknak tulajdonképpen ök sem segítenek, inkább megerösítik öket az áldozatiság tudatállapotában, hogy jó feminista katonákat neveljenek ki belölük. Ravasz dolog. Az áldozatokat ha valaki egészséges irányba próbálja terelgeti, azt paradox módon gyakran ellenségnek nézik, az áldozatiságukban és az áldozatiságuk okozta torzulásban való...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Sápitozzunk! »
  Ez szenzációs! :) Ide is teszem külön a videót. Szex börtönajtón keresztül Közzététel: 2015. márc. 8. Ez a videó vizuális kiegészítése egy konkrét büntetőügyben elhangzott védőbeszédnek. "Tudományos" igényességgel igyekszik cáfolni annak lehetőségét, hogy közösülni lehessen börtönajtón keresztül. https://www.youtube.com/watch?v=8QRFlgs-nVI
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Pedig vannak olyanok. A nyugdíj törvényeket nem kell magyaráznom azt hiszem, aztán az apai reprodukciós jogok sem érvényesülnek, még a biológiai eltéréseket figyelembe véve sem megfelelően rendezett.. Most csak így hirtelen. http://www.jogiforum.hu/publikaciok/612 Részletesen: http://www.jogiforum.hu/files/publikaciok/palfalvi_andrea__a_ferfiak_onrendelkezesi_joga[jogi_forum].pdf
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Törvény sem diszkriminálhat(-na). Léteznek diszkrimináló törvények, de ezek se egyeztethetők össze a jogállamiság egyenlő bánásmódot hirdető elvével. Az hogy léteznek ilyenek, az még egyáltalán nem igazolja a jogos létezésüket :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Ne nekem köszönje! A Vodafone préselte ki belőlem :) A Vodafone nélkül ez nem jöhetett volna létre!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Mi a baja bizonyos feministáknak a szexszel? »
  Csak egy kis kiegészítés a széles repertoárból: " azok a nők, akik szexuális kapcsolatot létesítenek férfiakkal, nemük árulói. " Tina Rosenberg
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Hogy mind a két szülő fizetetten otthon maradhasson akár csak az első időkben is, szép gondolat, de ne szálljunk már el, én is azt mondom. Nem várható ez el se a társadalomtól, se egy cég külön kedvezményeiben. Alapesetnek azt tartom, hogy az anya maradjon otthon a csecsemővel. Ahogy Hgyi is írta, a szülés után neki magának is regenerálódnia kell és a kicsit is ő képes a legmegfelelőbben ellátni az első időkben. Ami jogosan elvárható az az, hogy az olyan élethelyzetbe került apák is minden...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Hogy a Vodának ne lenne feminista kötődése és diszkriminációs hajlama, erről ennyit: 100 ezer bántalmazott nő számára nyújthat védelmet a Vodafone a nők biztonságáért program Vagy ez: Vodafone - Skool foglalkozás jelentkezési lap "A foglalkozásra olyan 10 és 11 év közötti lányok jelentkezését várjuk, akik nem
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Neked is azt mondom, legyenek választási lehetőségek. Akit nem olyan fából faragtak, ne válassza, de aki alkalmasnak érzi magát és szívesen lenne a kisgyerekkel, annak meglegyen a lehetősége.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Nem kell, miért kellene rövidebb GYES? Így most pont otthoni légkörben maradhat a gyerek óvodás koráig, nem kell bölcsibe adni, ami senkinek sem jó. Akinek túl hosszú a három év, nem muszáj otthon kitöltenie ezt az időt, bármikor dönthet úgy is, hogy inkább visszamegy hamarabb dolgozni. Ne csökkentsük már a választási lehetőségeket. Az feminista műfaj és nem véletlenül az. A többivel kb egyetértek.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Na majd kiderül, módosítják-e? Túl sokat ne várj. Ez a Vodás lépés nem egyszerűen csak egy kispályás tévedés eredménye. A Vodafone Csoport 30 nemzetközi leányvállalatánál vezetik be, tehát nyilvánvaló hogy nem valamelyik jelentéktelen kis PR-os vagy HR-es hozzá nem értéséből vagy figyelmetlenségéből fakadó egyszerű tévedésről van szó. Nézd csak meg jól az Isztambuli (nemzetközi) Egyezmény szellemét is. A jelenség megegyező. Abban a nők elleni erőszak megfékezéséről van szó, a nők védelméről,...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Svéd – Magyar feminizmus? »
  Tina Rosemberg: Tóth "negyves évesen is szűz" Györgyi (NANE): Jól látom? Valaki nagyon hasonlítani akar valakire, talán azonosulni is akar vele? Vagy csak én látom közöttük a szinte megtévesztő hasonlóságot?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Vannak benne olyan elemek, ami a feministáknak is tetszik. Pl hogy az apák is vegyenek részt a gyereknevelésben és az otthoni terhekben. Nincs is ezzel baj, de a feministák ezt úgy gondolják el és annak örülnének a leginkább, ha a férfiak, az apák ezt mindenféle olyan kedvezmények nélkül tennék és ráadásul kötelezően, amilyen kedvezmények a nőknek meg alanyi jogon járjanak. Vagy talán látott már valaki valaha is olyan feministát, akik a nőkkel/anyákkal azonos helyzetű férfiak/apák azonosan...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Svéd – Magyar feminizmus? »
  Lehet hogy kárörvendő vagy mi vagyok, de azt remélem hogy a feminizmusban élenjáró országokban még jobban felgyorsuljanak a folyamatok és még inkább minél vadabbul kiteljesedjen a feminizmus. Csak sikerüljön még megtartanunk tőlük egy még valamire való biztonságos távolságot :) Valakinek, valahol példát kellene már mutatnia minél vadabbul és minél előbb, hogy hogyan dől be ez a mocskos és torz, beteges ideológia, ami minden korábbi bűnös ordas eszmétől begyűjtötte és összeolvasztva magában...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A Vodafone diszkriminálja az apákat és a fiúkat »
  Ezt az intézkedést a Vodafone a nagy átlag körülményeihez képest hozta meg. Jó példa arra hogy mi történik, milyen következményei lehetnek annak, ha csak a nagy átlaggal törődnek és nem veszik figyelembe a kivételeket. Hogy miért nem szabad eltérni a nemileg semleges megfogalmazástól még akkor sem, ha felületesen nézve úgy tűnik, mintha az érintettek csak bizonyos neműek lehetnek. Mert aztán könnyen kiderülhet, mint ahogy most is, hogy lehetnek kivételek. Mert negatívan kivételes helyzetben...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Nemzetközi nőnap »
  Szeretettel köszöntök minden nem feminista nőt, a Nőnap alkalmából! Becsülettel, tisztességgel, emberséggel megáldottak vagytok, ezért köszönettel és tisztelettel gondolok rátok. Kívánok nektek nagyon sok boldogságot!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Férfiak nyugdíjazása – A Jobbik és a Népi Front igen, de a politikai közép nem ismeri a férfiak jogait? »
  A férfiak elkerülésében rejlik a hosszú élet titka – állítja ez a 109 éves néni
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Radikális feminizmus az ENSZ-ben – Emma Watson a megtévesztés eszköze? »
  Emma Watson házi videóban cukiskodik A Harry Potter-filmek sztárja a nemzetközi nőnap alkalmából invitál kedvesen mindenkit egy a nemek közötti egyenjogúságról szóló beszélgetésre. https://www.tvgo.hu/cikk/884142_emma_watson_hazi_videoban_cukiskodik
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - NANE – PATENT – A hülyeség ötven árnyalata »
  Ha onnan nézzük, hogy ezeket az oldalakat valószínű majdnem az összes feminista lájkolja, meg még rajtuk kívül egy csomóan, még olyanok is akik talán soha nem is térnek vissza arra az oldalra, nem olyan rossz a kép. Kiderül, hogy még így is csak néhány ezren vannak. Az aktívak és pláne a hangadók ennél  nagyon sokkal kevesebben. A baj csak az, hogy ezek ennek ellenére képesek jelentősen befolyásolni a közvéleményt és a politikát is.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Férfiak nyugdíjazása – A Jobbik és a Népi Front igen, de a politikai közép nem ismeri a férfiak jogait? »
  "Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatásért felelős államtitkára az aláírás előtt elmondta: tavaly év végén indították a programot, amellyel azokat a nőket támogatják, akiknek legfeljebb három év hiányzik a 40 éves szolgálati idő megszerzéséhez és nyilvántartott álláskeresők. A munkaadó helyett átvállalják maximum 10 hónapig a munkabér és a járulékok 100 százalékát meghatározott összegig, az egy hónapra jutó támogatás körülbelül 160 ezer forint. A munkáltatótól két...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - A saját világában élő férfi mítosza »
  Én úgy vagyok vele, hogy egy rendelőben nem férfi vagy nő ül, hanem egy jó esetben hozzáértő szakember. Ha ellenkező nemű, akkor is az van hogy sok esettel találkozott már és nem az lesz a reakciója hogy esetleg kiröhögjön, vagy hogy ott szégyenlősködni kelljen. A hozzáértését se kérdőjelezném meg, miért ne érthetné egy ellenkező nemű is a másik szervezetének sajátosságait és működését. Ezért szakember. El tudok képzelni jobb nőgyógyászt férfiben mint nőben és urológust, andrológust is jobban...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Szubmisszív nő: valóban áldozat? »
  Állítani sok mindent lehet, de bizonyítani is tudni kell. Ha tényleg igaz, akkor elítélem! Tisztázni kell és megfelelően eljárni. Ha rágalmazás történt, akkor is.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Ki védi meg a férfiakat? – Feminizmusról és emancipációról Dr. Warren Farrell könyve nyomán »
  Tankolás.... 3 benzinkutast szállítottak kórházba, nem tudták abbahagyni a röhögést :) http://embed.indavideo.hu/player/video/30d87d6e7a
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Karácsonyi ajándék »
  Boldog, sikeres új évet kívánok mindenkinek!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Karácsonyi ajándék »
  Kellemes, békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánok mindenkinek!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Definitív cikk a nemi erőszak megelőzéséről »
  Ezeknek ha minél rosszabb, az annál jobb. Az messziről virít, hogy a feministáknak nem érdekük a különféle erőszakok visszaszorulása. Egy csomóan, a NANE, Patent és társaik ebből élnek, az erőszak elleni "harcból". Felkopna az álluk, ha nem lenne többé mire mutogatniuk, mi ellen harcolniuk. Az egész mozgaluk dőlne dugába, ha minden rendben lenne. Így persze hogy csak úgy tesznek, mintha az erőszakok ellen lennének, miközben burkoltan de valójában szítják azokat és az ellentéteket. Régóta...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Definitív cikk a nemi erőszak megelőzéséről »
  "Miből gondoltad, hogy nő vagyok? Azért mert nem vagyok fullban hímsoviniszta?" Gondolom, mert hogy eléggé nősténysoviniszta módon nyilvánultál meg.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Definitív cikk a nemi erőszak megelőzéséről »
  Na igen, az ilyen betöréses vagy pénztárcás hasonlatokra meg azt szokták reagálni, hogy hogyan is képzeled egy nőt pl egy pénztárcával vagy bármilyen vagyontárggyal egyenlőnek tekinteni. Szerintem szándékosan nem veszik tudomásul, hogy ezek csak hasonlatok és kapásból kiakadnak rajta.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Ez nem áldozathibáztatás, ez józan ész »
  A mostani napokban az lehetett, nem vette be a gyomruk azt hogy nem ment át a Parlamenten a Szél Bernadett féle kiemelten nővédő törvény javaslatuk, aztán volt ez a nővédő világnap is vagy mi, meg az is elképzelhető még, hogy a norvég pénzek körüli dolgok miatt felerősödhetett a külföldről jövő uszítás is.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Férfi előadóművészeket szapulnak a 444 Feminfójában »
  A mai liberalizmus most kb itt tart: A Krampusz ellen tüntettek Hollandiában
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Goldenblog – “Huffnágel” MGTOW kontra radikális “Csak az olvassa” feminizmus »
  Mert gondolom pedofilok voltak és egyúttal olyan feministák, akik úgy gondolják hogy nekik minden jár és bármit megtehetnek. Te meg egy gonosz nőgyűlölő és elnyomó vagy ha neked ez nem tetszik. Na persze meg én is :)
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Férfi előadóművészeket szapulnak a 444 Feminfójában »
  Az anyósod részéről ez a majomszeretet - vagy hogy nevezzem mert így nem pontos - a párodnak talán még égőbb és cikibb lehetett, mint számodra ez a számonkérő lekezelés. Egyáltalán mire föl az ilyesmi? Tényleg hány évesnek nézte vajon a fiát? 3-nak, ahogy Hgyi írta? :) Arra tippelek olyan fajta lehet az anyósod, aki direkt eljátssza a mártírt, hogy aztán sajnáltathassa magát. Vannak akik ebben szeretik kiélni magukat.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Férfi előadóművészeket szapulnak a 444 Feminfójában »
  Egy kis ízelítő, mit is gondolnak a feministák valójában az anyaságról, hogy viszonyulnak a férfiakhoz és tulajdonképpen a világhoz: " Nem kellene Balog Zoltánnak álszent módon zigótákért reszketni. Nincs őneki köze a szüléshez, merhogy fingja nincsen arról, mit jelent gyereket kihordani, megszülni és felnevelni. Próbáltam kitalálni, hogy milyen hasonlattal tudnám a csökött agyába beleültetni az empátia szikráját, de sajnos semmi olyat nem találok, ami hasonló terhet róna a férfiak testére...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Elmélkedés elnyomásról és szabadságról »
  Aki két - három mondatban képtelen összefoglalni hogy valójában és határozottan mit akar, nem tartom érdemesnek végig elolvasni. Nem tartom valószínűnek, hogy bárhol rejtőzne a szövegben egy olyan velős csattanó, amiért érdemes lenne. Mint ahogy akár egy könyv is, ha az első 50 - 100 oldala érdektelen, felesleges későbbi nagy meglepetésekre számítani. További 600 oldalon még azon is el lehetne elmélkedni, hogy vajon milyen különbségek és hasonlóságok voltak pl. az 1428-as és az 1572-es évek...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Apátlanság »
  Nekem még nem írt ilyet a böngésző (Chrome).
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  Ez nekem is ugyanígy rémlik, de hát majd jelentkeznek a leszbikus párok, mondván hogy ott két szülőnek mondott valaki  van. Nem tudom, hogy ez megengedett-e már, csak azt hogy igenis régóta küzdenek érte. És akkor üzenem xyz-nek, hogy akkor ilyen esetben mi van, ha megkérdezik ki az apuka? Ez nem ciki? Mi lehet erre a válasz? Az hogy az apa a Mari, vagy a Zsuzsi? Tegye fel a kezét, aki szerint ez normális!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  Az én DNS-em, az én döntésem!
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  "Erőszakkal csak úgy lehet apává tenni valakit, ha a nő megerőszakolja a férfit..." Nem! Ha valakit akár csellel, hazugsággal, átveréssel egy általa nem kívánt helyzetbe kényszerítenek, azt erőszaknak nevezzük. A következményei súlyossága miatt pedig jogosan nevezhetjük brutálisnak is.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  OK tudom, te egy feminista vagy. Na de még akkor is meg kellene tudnod magyarázni, hogy miért tartod jónak, ha egy nőnek több, egy férfiank meg csak kevesebb joga van. Akármihez... Tehát magyrázd meg, légyszi egyértelműen és egyenesen, hogy mitől képzeled azt, hogy a nőknek sokkal több jog járjon, mint a férfiaknak. Honnan és mitől gondold azt, hogy harcolnod kelljen az egyenjogúság és az egyenlő bánásmód ellen? Honnan származnak ezek a férfigyűlölő elgondolásaid? Konkrét és pontos...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  Ha nem akarsz gyereket, védekezz, vagy pedig ne szexelj! Az erőszakkal - tehát nemi erőszakkal egyenértékűen  -  tőrbecsalt férfiaknak pedig nem hogy gyerektartást ne kelljen fizetniük, de sújtsa a törvény megfelelőlen az ilyen nemi erőszakot elkövető nőket! Úgyanúgy, mint ha fordítottan történne. Tehát mint ahogy ha erőszakkal tenne valakit, akarta ellenére is anyává a férfi.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  Bizony tömeges, tehát valóban hemzsegnek azok a nők, akik erőszakkal tesznek apává férfiakat. Ez nem más, mint brutálisan elkövetett nemi erőszak. Ha ez nem tetszik azt megértem, hiszen az is ehhez hasonló bűn, ha valaki nőket tesz anyává erőszakkal. Mindig azon csodálkozom, mennyire elutasítod az egyenlő bánásmód és az egyenjogúság elvét.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  Ha nem célod teherbe esni, akkor védekezz! Ha nem bízol meg a módszerekben, akkor ne szexelj! A legtöbb férfi nem bánná, ha a párja jobban odafigyelne a védekezésre. Na meg azt se bánnák a férfiak, ha nem tennék őket erőszakkal apává. Na itt kezdődik a családon belüli erőszak... megerőszakolni a férfit... ez miért elfogadottan minden napos gyakorlat?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Az abortusz “emberi jog”? – EU botrány »
  Ha semmiképpen se akarsz gyereket, akkor nő létedre se szexelj! Ha semmiképp se akarsz anya lenni, akkor nem dugsz. Baromi egyszerű. Érthető? Ha meg álságosan csalsz be gyereket a férfinek, viseld te egysedül a következményeit. Ha tilos erőszakkal anyává tenni, azonosan tilos bárkit álságosan, vagy erőszakkal apává tenni is. Ha meg mégis, és becsúszott a hiba is, ne told másra a saját felelősségedet! Megszívtad, ennyi... Tehát ha nem akarsz gyereket, ne szexelj! Mégegyszer kérdezem,...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Erősíti-e a kivétel a szabályt? »
  Szia és üdv! Úgy gondolom, a kivétel olyan módon erősíti és igazolja a szabályt, hogy rámutat arra, mi lenne a szabály nélkül. Tehát a kivétel bizonyítja be, hogy szükséges a szabály. Vegyünk egy tök semleges példát. Nagyon sok balesetet okoz az esztelen gyorshajtás. Tehát bizonyos esetekben és helyeken valóban szükséges lehet a sebesség korlátozás. A kivétel az ilyen helyeken is gyorshajtó, növelve a balesetek számát. Tiszta sor, hogy nem a kivételnek van igaza, tehát alátámasztja a...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Óda a nőhöz »
  Nálunk ez itt úgy működik, szörnyűlködő feminista nagygyűléseket tartanak, mert hogy a franc tudja hány ezer kilométerre innen idegen földrészeken, tőlünk idegen és általunk meg nem értett kultúrákban lemetszik a nők csiklójáról a fedőbőrüket. Miközben itt a mai európai jelenben és valóságban, ugyanez a beavatkozás csak egy jól begyakorolt és ráadásul sokak által javasolt művelet, kisfiúkon elvégezni.  Na ez itt a gond! Hazamegy a női körülmetélést elítélő nagygyűlésről a feminista, majd kézen...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Óda a nőhöz »
  Nem hiszem hogy hülyeséget állítottam volna, a fedőbőr az fedőbőr férfiaknál és nőknél is. Ennek eltávolítása azonos értékű csonkításnak számít. Azt meg odaírtam az előbb, hogy egyéb más drasztikusabb esetekben nyilvánvalóan más a helyzet. Próbálj meg logikusan belegondolni a véleményembe, ha csak a sima fedőbőr eltávolítást is ellenzem, vajon hogyan érthetnék egyet még drasztikusabb beavatkozásokkal? Ne tolj rám olyan állításokat ellenségesen, csak belemagyarázva, amikben tulajdonképpen...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Óda a nőhöz »
  Férfiaknál a fityma eltávolítása, a nőknél a csikló fedőbőrének eltávolítása ugyanaz, hidd csak el. Csak amíg ha nőkről van szó (pedig általában csak távoli helyeket, tőlünk idegen kultúrákban mint Afrika, Ázsia...lehet ezekre említeni), szakmányban megy a szörnyűlködő visítozás és a férfiakat hibáztató elítélése. Ha meg férfiakon végzik egyenértékűen ugyanezt, az meg rendjén találtatik a közvetlen környezetünkben, itt a saját európai kultúrkörünkben? Szerintem ez legalább kettős mérce. Más,...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Óda a nőhöz »
  De az is zavarja, a kisfiúk körülmetélése is zavarja, le is írta, csak hát az mégis valahogy le van sz@rva, mert azok ugyebár nem nők. Azt mondja, az legyen csak a férfiak dolga. Azt azért viszont elvárná tőlünk férfiaktól is, hogy menjünk mi is harcolni Afrikába az ottani furcsa szokások ellen, mert ott viszont nőkről van szó és az mégis csak más. Tehát mindenütt jogokat a nőknek, ezért harcoljanak akár idegenben is a férfiak is, de a férfiak azonos gondjait oldják csak meg saját maguk még...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magán: Óda a nőhöz »
  Jé tényleg! :) Sokáig motoszkált bennem a gondolat, aztán amikor hozzájutottam, körül se néztem csak beírtam.