Szerzőinkről

Steganos

A szerző nem töltötte ki az adatlapján a bemutatkozás mezőt.

Steganos 2 cikk szerzője:

Steganos összes megjelent cikke »

Steganos friss hozzászólásai:

 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Ennyiért ne takaríts »
  Tulajdonképpen igazad van. Nem akarok vitatkozni, főleg nem emberileg belekötni valakibe. Neked ilyen a stílusod. Még azt is el tudom képzelni, hogy a csajoknál bejön.
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magyarország kilép az Isztambuli Egyezményből? »
  Hm. Úgy látom, itt is vannak fizetett trollok. Direkt azért, hogy ne lehessen normális kommunikációt folytatni. Ezeket nem szoktátok kirugdalni innen? Vagy azért van ilyen számozott nevük?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Ennyiért ne takaríts »
  Nagyon érdekes cikk! Jópofa oldalról fogod meg, kedves Borisz, csak bunkó vagy. Gondolom direkt. Olvasgattam itt a többi cikkedet is. Ott is ugyanezt csinálod. Odamondasz, humorral ugyan, de elég keményeket. Van ennek valami oka? Rejtett sérelmek esetleg? Gyerekkorból, innen-onnan? Csajoktól?
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Együttműködhet-e a nőmozgalom és a férfimozgalom? »
  Tetszene a gondolat, hogy a két nem együttműködjön, de ha már a házasságban sem képesek, akkor valószínűleg a politikai hadszíntéren sem fognak tudni. És uramjézus, mennyi pénz van ebben! Két feministát is ismerek (egyiküket szinte túlzottan), akik komoly összegekhez jutnak semmi másból, mint szakcikkek, szakvélemények, illetőleg tanulmányok írásából. Én megkérdezném, hogy honnan jön valójában ez a pénz. Mindenki Soros Györgyre mutogat, de hát néhány kézen biztosan átmegy még... Talán ott...
 • Ugrás a hozzászóláshoz - - Magyarország kilép az Isztambuli Egyezményből? »
  Sziasztok! Hát igen, ez most nagy kérdés... Én csak ma láttam a teljes szöveget, de eléggé megijedtem tőle. Hogy lehet, hogy ez átcsúszott egy csomó ország jogászainak a vizslató tekintetén? Hogyan írhatja alá, és főleg hogyan ratifikálhatja ezt egy olyan ország, aki valamit is ad az egyenlőség elvére, és igazságosan akar ítélni? A cikkíróhoz hasonlóan én is azt gondolom, hogy helye van az éles kritikának. Sőt, szerintem is ki kellene lépni az egész egyezményből. Szerintem minden országnak ki...